Dr. Mosóné Jenőfi Erzsébet előadása

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Dr. Mosóné Jenőfi Erzsébet előadása"

Átírás

1 Dr. Mosóné Jenőfi Erzsébet előadása klinikájának a weboldala. Fizikus Tanított egyetemen Amerikaiak felkérték, hogy vegyen részt speciális tudományos kutatásban, amely a sejt biofizikájával foglalkozott ban agydaganata lett. Körbejárta a világot és megismerte a gyógyítás minden formáját és 4 év alatt sikerült kigyógyulnia a betegségből. Az orvosok 1 hetet jósoltak neki. Ez után alapította meg a klinikáját. Milyen termék van a kezünkben? (Soul, Pure) A termékek mögött Dr. Arnold S. Leonard 50 éves orvosi tapasztalata és 2 évtizedes klinikai kutatása áll. Az ő nevét viselő rákkutató alapítvány már 20 éve támogatja a daganatos betegségek kutatását a Minnesotai Egyetemen. Dr. Arnold S. Leonard cikkeket közölt a rákról tudományos lapoknak. Különböző akadémiák vezető orvosa, előadásokat tart konferenciákon. Kutatta azokat a megoldásokat, hogyan lehet egy kemoterápia és sugárterápia után az embereket úgymond újraindítani. A lehető leggyorsabban visszaállítani az egészségüket és fenntartani. Toby Norton és családi alapítványa támogatta ezt a rákkutató alapítvány és Dr. Arnold S. Leonard kutatásait. Nagyon jó eredménnyel zárult Dr. Arnold S. Leonard több évtizedes kutatása. Így jött létre a szabadalmaztatott keverékből és összetevőkből álló RAIN termékcsalád 2009-ben. Miért pont a magok?

2 A termékek egy teljesen forradalmi megközelítés eredményei. Még sosem történt meg az a táplálék kiegészítők történetében, hogy a gyümölcsök és növények helyett, konkrétan az azokban lévő magokból állítottak elő új termékeket. Dr. Arnold S. Leonard többéves kutatásai megmutatták, hogy a gyümölcsökhöz képest a magvakból kisajtolt olajakban a hatóanyag-tartalom akár 30-szor is magasabb. Koncentráltan sokkal több antioxidáns van bennük, mint az őket tartalmazó gyümölcsökben és növényekben. Mire jók ezek a magvakból készült olajok és porok? Sejtvédő hatásúak Csökkentik a szabadgyökök által okozott betegség lehetőségét. Megvastagítják a sejtfalat. Változatos táplálékok. Nem gyógyszerek és nem gyógyítók, hanem TÁPLÁLÉK. Ezek a változatos táplálékok sejt szinten dolgoznak. Az energiahiányos és éhező sejtek, nem működnek megfelelően, sérülékennyé válnak és az egész szervezet megbetegszik. A betegségek kiváltó oka, hogy nem viszünk be tápanyagokban gazdag és változatos élelmiszert a szervezetünkbe. Tápanyag hiányában a sejtek és a szervezet elveszíti természetes védelmi rendszerét és megbetegszik. A Soul-ban található szabadalmaztatott összetevők növelik a test energiatermelő képességét és öregedést gátló hatást is kifejtenek. Emellett támogatja az immunrendszer megfelelő működését és jótékony hatással van az érrendszerre. A Soul olyan összetevőket tartalmaz, melyek segítik a szervezet szabadgyökök elleni küzdelmét és csökkentik a gyulladások kockázatát, mely fő oka a krónikus betegségeknek és a rendellenes sejtburjánzásoknak. Nagyon fontos, hogy hidegsajtolási eljárással készül! Ugyanis minden főzött telítődik, és a lényegét veszíti el, ami a telítetlen zsírsav. Telítetlen zsírsavakat, mint például az olíva olaj, nem szabad 50fok fölé melegíteni ugyanis mérgezők lesznek a szervezet számára. Tilos olíva olajon sütni, csak hidegen szabad az ételekhez adni.

3 Mi van a SOUL készítményben? 1. Szőlőmag-olaj fel nem ismert csoda. Antioxidáns (szabadgyök megkötő) hatása 18,4-szer jobb mint a C-vitaminnak, és 50-szer nagyobb, mint az E-vitaminnak Mi az oxidatív stressz? Az oxidatív stressz a sejtek oxidatív sérülése, amelyet a szabad gyökök okoznak. A szabad gyökök között létezik olyan, amelynek oxigénatomján egy szabad elektron van, így az atomcsoport igen reaktívvá válik. Ez könnyen okozhat funkciózavart, sérüléseket a sejtekben, és azok pusztulásához is vezethet. Az oxidatív stresszt több faktor együttes jelenléte okozza. Ezek közül nézzük a leggyakoribbakat, a teljesség igénye nélkül: környezeti ártalmak (légszennyezettség, rovarirtók, gyomirtók, nehézfémek,...

4 tartósítószerek gyógyszerek lebontása során keletkező mérgek (fájdalomcsillapítók, antibiotikumok) káros szenvedélyek, stimulánsok (alkohol, cigaretta, drog) Az oxidatív stresszel összefüggő leggyakoribb betegségek Fontos megszüntetni a sejtek oxidatív stressz állapotát, mert az számos betegséggel szemben fogékonnyá teszi a szervezetünket, például: rosszindulatú daganatok, rák autizmus, egyéb spektrum betegségek szív és érrendszeri betegségek, érelmeszesedés, érszűkület cukorbetegség következményei reumatikus megbetegedések idegrendszeri eredetű, degeneratív betegség (pl. Alzheimer kór) bőr korai öregedése Védekezés a károsodás ellen: A szabad gyökök ellen antioxidánsokkal védekezhetünk. Rossz táplálkozás végett pótolni kell az antioxidáns bevitelt, amely megköti a szabadgyököket. A szerveink a szervezetünk sejtekből épülnek fel, ha a sejt szinten minden rendben van, akkor az egész szervezet is megfelelően működik.

5 Mire jó a Szőlőmag-olaj? Érrendszeri betegségek. Látászavar Szívbetegség Rák megelőzés Bőrben történő kollagén bomlás ellen. Pycnogenol tartalma véd a sejtek genetikai anyagát érő oxidatív hatások ellen. FONTOS! Nem rákot gyógyít, hanem MEGELŐZ! HISTAMIN gátló, vagyis csökkenti az allergéneket a szervezetben. FONTOS! 2. Telítetlen esszenciális zsírsav (Omega3, Omega6, Omega9) Ami a legfontosabb, és amely egyedivé teszi a táplálék kiegészítők piacán az, hogy olyan összetételű telítetlen zsírsav van benne (Omega3, Omega6, Omega9), amely képes átjutni az agyi vérgáton! Ezért az agynak egy nagyon erős védelmi rendszert ad, a többi táplálék kiegészítővel szemben. Az agyi vérgát akadályozza meg, hogy a baktériumok, gombáktól stb. felkerüljenek az agyba. A lényeg az, hogy olyan telítetlen zsírsavakat és olyan arányban kell felvenni, amely képes ezen a vérgáton átjutni. A szervezet 1,2 kettős kötésű zsírsavat tud előállítani. Az összes többit táplálék formájában be kell vinni. Ebben a készítményben Omega 3, Omega 6, Omega 9 zsírsav együttesen megtalálható. Mit jelentenek az Omega szó után található számok (3,6,9)? Azt jelenti, hogy hány telítetlen zsírsav van a molekulában. Az esszenciális zsírsavak csökkentik az izmok lebomlását, csillapítják a gyulladást, elősegítik az izomtömeg növekedést, felgyorsítják a regenerálódást, támogatják az optimális hormontermelést, elősegítik a kötőszövetek és az ízületek egészségét.

6 Az esszenciális zsírsavak hiánya gyengíti az immunrendszert, szív- és érrendszeri megbetegedéseket okozhat, szárítja a bőrt és bélrendszeri panaszokhoz vezethet. 3. Gyulladás gátló anyagok. 4. Javítja a látást. Ezek az anyagok a vérben az ún. szuperoxid-dizmutáz enzimek szintjét megemelik, és a szervezetben elindul az öngyógyító tevékenység. A látás javítás lényege a retina vérereiben van. Megelőzi az öregkori vakságot, szürke hályogot, zöld hályogot stb.

7 5. A készítmény megállítja és lecsökkenti az Atheroclerosis folyamatát. A szív és érrendszeri betegségek a vezető halálokot képezik Európában. A nők 56%-a és a férfiak 43%- a körében. Nagyon lassú folyamat, a férfiaknál már 15éves korban megkezdődik, nőknél 20-as években, de a menopauza után felgyorsul. A kiegyensúlyozatlan táplálkozás miatt, mindannyiunk ki van téve az atherosclerosisnak! Ez okozza az infarktust, agyvérzést, szívrohamot.

8 Bizonyított, hogy a készítmény azáltal, hogy flavionidokat és telítetlen zsírsavakat (Omega3, Omega6, Omega9) tartalmaz, megállítja és lecsökkenti az Atheroclerosis folyamatát, és egy bizonyos idő után az immunrendszerünk képessé válik arra, hogy ezeket a lerakódásokat eltávolítja. 6. Fekete köménymag-olaj Csökkenti a bronchitis és asztma tüneteit. Tágítja a hörgőket. Csökkenti a por és pollenallergia tünetét. Kiváló váladékoldó és légzésjavító hatása is lehet. Csökkentheti a dohányosok reggeli köhögésrohamait Csillapíthatja a bőr, bél, és ízületek gyulladásos kórfolyamatait. Serkentheti az epe és a máj működését, mivel jól bontja a zsírt és az alkoholt. Jó hatással lehet a hasnyálmirigy munkájára is.

9 Gombás megbetegedések (Candida albicans), pikkelysömör, neurodermatitis: a feketekömény-olaj hatásos szer gomba és baktériumok ellen, továbbá egyedülálló vírusölő tulajdonsággal rendelkezik. Reuma: a feketekömény olaj a kezelési intézkedéseket kedvezően befolyásolja, mivel helyi gyulladás gátló hatása van, és a bél bakteriális és gombás megterheltségét is csökkenti, stabilizálja. Meghűléses betegségek: a náthát, a köhögést és az influenzás fertőzéseket gyorsabban legyőzi, ill. erősebb immunrendszernél fel sem lépnek ezek a betegségek. 7. RESVERATROL Több mint 2000 tanulmány támasztja alá a resveratrol fiatalító hatását. Ez az erős és sokoldalú antioxidáns lesz az öregedés gátlás és sejtmegújítás sztárja az egész világon! A resveratrol óriási jelentősége abban rejlik, hogy képes aktiválni a SIRT1 nevű fehérje öregedés-elleni gént! Harvard Egyetem Nemzeti Öregedéskutató Intézetének és a Washingtoni Egyetem szerint is az egyik legjelentősebb anti-aging hatóanyagról van szó a resveratrol esetében. Hat hónap után a phytoalexin resveratrol ellensúlyozta a kalóriadús táplálkozás szinte összes negatív hatását mondta a BBC-nek Dr. Rafael de Cabo a Harvard Egyetem Nemzeti Öregedéskutató Intézetének tudósa. A resveratrol molekula pontosabb hatását emlősökön is vizsgálandó, a kutatók középkorú egereket fogtak kalóriadús étrendre, melynél az energiabevitel 60 %-át zsírban adták a rágcsálóknak. Az egerek étrendmódosítása után fellépő

10 egészségügyi problémák több ponton egyeznek az egészségtelenül táplálkozó emberek gondjaival. Így nőtt az elhízás és a cukorbetegség kialakulásának veszélye, valamint növekedett a szívroham kockázata. Az a rágcsáló, mely rendszeresen kapott resveratrolt, ugyan nem fogyott le, de csökkent a glükóz szintje, egészségesebb máj és szívműködést figyeltek meg nála, és javultak a motorikus képességei. Míg a szintén zsírkúrán tartott, ám a resveratrol kezelésben nem részesülő társainál nem tapasztaltak hasonló pozitív változásokat. Tudományos kísérletek bebizonyították, hogy a resveratronak véralvadásgátló képessége is van. Ezért fogyasztásával meglehet előzni a szív és érrendszeri betegségeket, lassítja az arteroszlerozist, támogatja a sejtek, regeneráló képességet a szervezetben, támadja a rossz sejteket, és akadályozza ezeknek a sejteknek a lerakódását a véredényrendszerben, blokkolja a mutációt, amely a rosszindulatú daganatok növekedéséhez és terjesztéséhez vezet. Mire jó a resveratrol? Védi a szív- és érrendszert, valamint csökkenti a káros LDL-koleszterin szintet és növeli a "jó" HDL-koleszterin szintet. Jótékony hatással van a tüdőre. Meggátolja a túlzott véralvadást, így véd a trombózis kialakulásától. Rákellenes hatásai is ismertek; lassítja a rákos sejtek növekedését, képes azok megsemmisítésére is. Fellendíti az egészséges sejtek regenerációját. Gyulladás gátló, antibakteriális, védelmet nyújt gombásodás ellen. Anti allergén, semlegesíti a hisztamint. Csökkenti a demenció veszélyét, így az Alzheimer- kór kialakulását is. Hatásos kozmetikai készítmény, megakadályozza az idő előtti öregedést, megújítja a kollagén rostokat, megőrzi a bőr rugalmasságát, bársonyosságát. Növeli a szervezet ellenálló képességét stressz esetén. Nagyon hatékony a szem ideghártyájának károsodása ellen, cukorbetegeknek és magas vérnyomásban szenvedőknek ajánlott. 8. A Soul termékeiben miért van fekete málna és feketekömény? Ezen két összetevő több tucat különféle természetes antioxidánst és esszenciális zsírsavat tartalmaz, segítve az immunrendszer működését. Ezen kívül az E-vitamin nyolc különböző formáját is fellelhetjük bennük. Ezen összetevők együttese hatékonyabb a szervezetre nézve, mintha különkülön vinnénk be őket. Milyen eredményei voltak a fekete málna és a feketekömény klinikai vizsgálatainak? A két összetevő egymást kiegészítve csökkenti a gyulladásokat és a szabadgyökök kialakulását, valamint fokozza a teljesítőképességet.

11 9. D-ribóz Jelentőségét az adja, hogy részt vesz az RNS felépítésében, illetve más biokémiai szempontból fontos molekulában (pl. az ATP-ben) is megtalálható. Védi a szívet, különösen a szívizmot. A szervezet energiaforrása. Mi van a PURE készítményben? 1. Sejtvédő tőzegáfonya Természetes antibakteriális gyógynövény Hugyuti fertőzések kezelésére Felfázás Előkészíti a talajt a vastagbélben, és tápanyaga lesz a bélflórának. Az egész szervezetre kifejti hatását. Elsőrendű antioxidáns, védi a szervezetet a gyors öregedés ellen. Szív és érrendszeri betegségek megelőzésében nagy szerepet játszik. Stabilizálja a szívritmust és védi az ereket. Magas vérnyomás, cukorbetegség, magas vérzsírok megelőzésére kiválóan alkalmas. Élesíti a látást.

12 2. Hét különböző baktériumtörzsből 10 milliárd barátságos baktérium adagonként. Csökkenti a szabadgyökök számát. Segíti a fontos vitaminok beépülését. Elősegíti a jó emésztést. Helyreállítja az antibiotikumok okozta károkat a bélflórában. Segíti az egészséges anyagcserét. Segíti a hormon egyensúly fenntartását. Segíti az immunrendszert. Az életünk tükre a bélrendszerünk. Nem megfelelő táplálkozás végett, a bélfalunkra bélsár rakódik le és ezáltal a bélbolyhok képtelenek a hasznos tápanyagokat felszívni a táplálékból. A lerakódott bélsárban káros baktériumok kezdenek felszaporodni, amelyek a táplálkozásuk során melléktermékként toxinokkal mérgezik a szervezetünket. Immunrendszerünk legyengül, sejtjeink éheznek a tápanyag hiány végett, mert a bélbolyhok nem tudták felszívni a tápanyagokat és végül egyre betegebbek és rosszabbul leszünk.

13 A PURE-al bevitt jó baktériumok a bélfalról a lerakódást feloldják, amely így ki tud ürülni a szervezetből. Rossz baktériumoknak megszűnik a táptalaj és nem tudnak elszaporodni. A bélbolyhok így képesek lesznek a hasznos tápanyagokat felszívni a szervezetünk számára. Ezek a jó baktériumok nagymértékben részt vesznek a táplálék lebontásában, és segítik a táplálék felszívódását.

14 Tapasztalatok 41 éves férfi Kicsit magas vérnyomással. Enyhe emésztőrendszeri panaszokkal. Enyhén elhízott. Összehasonlító Dinamika vizsgálat. Termék szedése előtt 1 órával az állapota és a termék beszedése után 1 órával újra vizsgálva. A dinamika berendezés sejtszinten megmutatja a változásokat. Már 1 óra elteltével is kimutatható 1 adag Soul hatása az agyra. Bal oldalt a Soul bevitele előtti eredmény látható, jobb oldalt a Soul megivása után 1 órával az eredmény.

15

16 Anty-aging hatása a terméknek A 41 éves férfit az állapotfelmérő dinamika műszer 39 évesnek mutatta ki. A Soul bevitele után 1 órával, 31 évesre állapította meg a szervezet életkorát a műszer. 8év különbség 1 adag szedése után 1 óra elteltével. Azért ez elgondolkodtató, hogy mennyivel tovább élhetnénk helyes táplálkozással. A vizsgált személy pulzusa 78 volt az 1 adag beszedése előtt és évek óta nem volt alatt. A termék elfogyasztása után 1 óra elteltével 68-ra csökkent a pulzus. Bizonyítottan: Daganat megelőző Visszaállítja a sejtek energiáját. Emésztés javító. Javítja a sejtek anyagcseréjét. ANTY AGING öregedés lassító hatású. Feljut az agyba a vérgáton.

Fiatalodjunk Peptidekkel!

Fiatalodjunk Peptidekkel! 1 Fiatalodjunk Peptidekkel! Bőr és haj reprodukciója természetesen! Életminőség javítása Nobel-díjra jelölt felfedezés 2010 Világújdonság Magyarországon! Exkluzív klub tagja lehet most ingyenesen! 2 Tartalomjegyzék

Részletesebben

NPCRIZ. Termékismertető katalógus. Revitalizációs és Egészség-Tudományi Központ. A Peptid bioregulátorok az orvostudomány jövője

NPCRIZ. Termékismertető katalógus. Revitalizációs és Egészség-Tudományi Központ. A Peptid bioregulátorok az orvostudomány jövője NPCRIZ Revitalizációs és Egészség-Tudományi Központ Termékismertető katalógus A Peptid bioregulátorok az orvostudomány jövője (Professzor Khavinson) A katalógus nem hivatalos kiadás. Összeállítása a hivatalos

Részletesebben

GANODERMA (LINGZHI, REISI, PECSÉTVIASZGOMBA)

GANODERMA (LINGZHI, REISI, PECSÉTVIASZGOMBA) GANODERMA (LINGZHI, REISI, PECSÉTVIASZGOMBA) A kínaiak évezredek óta kiemelkedő minőségű gyógynövényként tekintenek a Ganodermára. Ez az első úgynevezett gyógyhatású készítmény, amely még hosszútávon történő

Részletesebben

A peptid bioregulátorok az orvostudomány jövője (Professzor Khavinson)

A peptid bioregulátorok az orvostudomány jövője (Professzor Khavinson) A peptid bioregulátorok az orvostudomány jövője (Professzor Khavinson) reális lehetőség az ember öregedési folyamatának irányítására létezik Az öregedés jellegzetes tünete, hogy a szervezet kevésbé tud

Részletesebben

SUNRISE: Alkalmazása: reggel éhgyomorra 1 tasak ital.

SUNRISE: Alkalmazása: reggel éhgyomorra 1 tasak ital. TERMÉKEK Alaszka csodái: magas hatóanyag tartalommal, kiemelkedõ tisztasággal!!! Ez a termékismertetõ 3+1 termékrõl szól. A három termék: Sunrise Nitro-FX (a +1 a Nitro Xtrem, ami a Nitro-FX továbbfejlesztett,

Részletesebben

őszi 12 KATALÓGUS Egészséges Egészséges SZÉPSÉG Egészséges Az állandó egészség élménye ...Önnek is jár

őszi 12 KATALÓGUS Egészséges Egészséges SZÉPSÉG Egészséges Az állandó egészség élménye ...Önnek is jár őszi 12 KATALÓGUS Egészséges SZÉPSÉG Egészséges TESTSÚLY Egészséges táplálkozás Az állandó egészség élménye...önnek is jár Minőség Szakértők Ügyfélszolgálatunk segít Önnek... Ingyenesen hívható telefonszámunkon

Részletesebben

2014. tavasz. Az állandó egészség élménye. Újdonságok. Egészséges. Egészséges táplálkozás. Egészséges

2014. tavasz. Az állandó egészség élménye. Újdonságok. Egészséges. Egészséges táplálkozás. Egészséges 2014. tavasz Az állandó egészség élménye. Hírek, érdekességek Egészséges táplálkozás Újdonságok Egészséges TESTSÚLY wwww.facebook.com/vitaking.eu Ingyenes tanácsadás Egészséges SZÉPSÉG www.vitaking.hu

Részletesebben

Könnyed séta a diéták útvesztőjében

Könnyed séta a diéták útvesztőjében Könnyed séta a diéták útvesztőjében Rendhagyó szakácskönyv By Brátán Erzsébet Publio Kiadó Copyright 2011 Brátán Erzsébet Minden jog fenntartva! Tartalomjegyzék ELŐSZÓ Néhány érdekesség Nincs rossz étel,

Részletesebben

TÁPLÁLÉK-KIEGÉSZÍTİK

TÁPLÁLÉK-KIEGÉSZÍTİK TÁPLÁLKOZÁS Az egészséges élelmiszerek, ill. az egészség megırzését szolgáló ételek rendszeres fogyasztásánál beszélhetünk táplálkozásról. Mindannyian elgondolkodhatunk azon, hogy a saját táplálkozásunkra

Részletesebben

Antioxidánsok: Az élõ sejtek energia termelõ szervecskéiben, a mitokondriumokban az energiafelszabadító folyamat során természetes módon keletkeznek peroxid és szuperoxid gyökök (szabadgyökök). Ezeket

Részletesebben

az információkat öszegyűjtötte: Keserű István / dualmed.hu Az E S K I M O - 3 halolaj - 1 -

az információkat öszegyűjtötte: Keserű István / dualmed.hu Az E S K I M O - 3 halolaj - 1 - Az E S K I M O - 3 halolaj - 1 - AZ OMEGA 3-2 - Miért van egyáltalán szükségünk omega-3-ra? Az omega-3 többszörösen telítetlen zsírsavakat esszenciális, azaz alapvető zsírsavaknak nevezzük, ami orvosi

Részletesebben

összeállította: Keserű István / dualmed.hu Termés zetgyógyászati Stúdió 1045 Budapest, Rózsa u. 7. Bejelentkezés: 06 30 242 6964

összeállította: Keserű István / dualmed.hu Termés zetgyógyászati Stúdió 1045 Budapest, Rózsa u. 7. Bejelentkezés: 06 30 242 6964 Termés zetgyógyászati Stúdió 1045 Budapest, Rózsa u. 7. Bejelentkezés: 06 30 242 6964 http://www.dualmed.hu A bemutatott adatok, cikkek, fordítások, anyagok a tájékozott döntésekhez szolgáltatnak információt

Részletesebben

Mikroalga, az élet forrása...

Mikroalga, az élet forrása... Mikroalga, az élet forrása... Az algák mítosza Egy japán ember évente átlagosan 10 kg tengeri algát fogyaszt. Jól teszi-e? Valószínűleg igen, mert köztudott, hogy a világon Japánban a legmagasabb az átlagéletkor!

Részletesebben

Hatásos fegyverek daganatok ellen

Hatásos fegyverek daganatok ellen Dr. Balaicza Erika Hatásos fegyverek daganatok ellen Biológiai daganatkezelés avagy rákos betegek kiegészítőterápiája, természetes módszerekkel Biztató eredmények ami várható a biológiai daganatkezeléstől

Részletesebben

GANODERMA (LINGZHI) Egy csodálatos gyógynövény Ganoderma (Lingzhi) A Magic, Herbal Medicine füzet fordítása

GANODERMA (LINGZHI) Egy csodálatos gyógynövény Ganoderma (Lingzhi) A Magic, Herbal Medicine füzet fordítása GANODERMA (LINGZHI) Egy csodálatos gyógynövény Ganoderma (Lingzhi) A Magic, Herbal Medicine füzet fordítása A kínaiak évezredek óta kiemelkedő minőségű gyógynövényként tekintenek a ganodermára. Ez az első

Részletesebben

TÉGY. Egészséges táplálkozás. AZ EGÉSZSÉGEDÉRT! Szemléletformáló életmódprogram a gyulai kistérségben EGÉSZSÉGFEJLESZTÉSI I RODA

TÉGY. Egészséges táplálkozás. AZ EGÉSZSÉGEDÉRT! Szemléletformáló életmódprogram a gyulai kistérségben EGÉSZSÉGFEJLESZTÉSI I RODA Európai Szociális Alap TÉGY TÁMOP-6.1.2-11/3-2012-0058 Egészségügyi Alapellátási Intézmény 5700 Gyula, Béke sgt. 39. %()(.7(7e6 $ -g9ė%( AZ EGÉSZSÉGEDÉRT! Szemléletformáló életmódprogram a gyulai kistérségben

Részletesebben

GANODERMA (LINGZHI) Egy csodálatos gyógynövény. Ganoderma (Lingzhi) - A Magic, Herbal Medicine füzet fordítása

GANODERMA (LINGZHI) Egy csodálatos gyógynövény. Ganoderma (Lingzhi) - A Magic, Herbal Medicine füzet fordítása GANODERMA (LINGZHI) Egy csodálatos gyógynövény Ganoderma (Lingzhi) - A Magic, Herbal Medicine füzet fordítása A kínaiak évezredek óta kiemelkedő minőségű gyógynövényként tekintenek a ganodermára. Ez az

Részletesebben

Súlyfelejtő verseny, akkor nyer, ha veszít!

Súlyfelejtő verseny, akkor nyer, ha veszít! Súlyfelejtő verseny, akkor nyer, ha veszít! Légy Te a legnagyobb vesztes! Kellemes közérzet és még KÉSZPÉNZT is nyerhet! Manapság minden ember ki van téve a XXl. századra jellemző környezeti hatásoknak.

Részletesebben

Természetes tápanyagforrás, magas minőségű étrend-kiegészítő, mely erősíti az emésztőrendszert és az immunrendszert

Természetes tápanyagforrás, magas minőségű étrend-kiegészítő, mely erősíti az emésztőrendszert és az immunrendszert Bluegreen Természetes tápanyagforrás, magas minőségű étrend-kiegészítő, mely erősíti az emésztőrendszert és az immunrendszert Alga komplex készítmény, magas minőségű egyedi összetevőket tartalmaz, mint

Részletesebben

Ne higgyen a mesékben!

Ne higgyen a mesékben! Ne higgyen a mesékben! Tudjon meg mindent az igazi antioxidánsokról, és arról: Ön mit tehet annak érdekében, hogy fokozza saját immunrendszerének mûködését. Ez a kiadvány általános áttekintést nyújt az

Részletesebben

Azzá lettél, amit ettél..!

Azzá lettél, amit ettél..! Azzá lettél, amit ettél..! Ismerd fel! Fogadd el! Változtass! A kombuchagomba-tea, a papaya és a szerves jód gyógyászati alkalmazásának lehetőségei Prof. Dr. Török Szilveszter BEVEZETŐ Ez a kis füzet az

Részletesebben

H e a l t h w e a l t h termékkatalógus

H e a l t h w e a l t h termékkatalógus H e a l t h w e a l t h termékkatalógus A CaliVita International termékválasztéka A CaliVita International hosszú évek óta meghatározó szereplôje az étrendkiegészítô piacnak. Készítményeinket egytôl egyig

Részletesebben

GYORS TERMÉKISMERTETÕ KALAUZ

GYORS TERMÉKISMERTETÕ KALAUZ GYORS TERMÉKISMERTETÕ KALAUZ Milyen szükségleteket elégít ki egy-egy ilyen termék? Miért a GNLD a legjobb választás? E rövid termékismertetõ füzet azzal a céllal készült, hogy ezekre a kérdésekre választ

Részletesebben

A vitaminok és ásványi anyagok hatása az emberi szervezetre!

A vitaminok és ásványi anyagok hatása az emberi szervezetre! A vitaminok és ásványi anyagok hatása az emberi szervezetre! Vitaminok A vitaminok az emberi szervezet számára nélkülözhetetlen, kis molekulájú, biológiailag aktív szerves vegyületek, amelyek szükségesek

Részletesebben

bevezetô A CaliVita International termékválasztéka

bevezetô A CaliVita International termékválasztéka HEALTH WEALTH TERMÉKKATALÓGUS A CaliVita International termékválasztéka A CaliVita International több mint 20 éve meghatározó szereplôje az étrend-kiegészítô piacnak. Készítményeinket egytôl egyig a legmagasabb

Részletesebben

Hogyan is kezdődött az egész?... 5. Ugrás történetünk végére a kutatások eredményei és a teendő... 8. Bemutatjuk az emésztő baktériumokat...

Hogyan is kezdődött az egész?... 5. Ugrás történetünk végére a kutatások eredményei és a teendő... 8. Bemutatjuk az emésztő baktériumokat... 1 Tartalom Hogyan is kezdődött az egész?... 5 Ugrás történetünk végére a kutatások eredményei és a teendő... 8 A kutatások eredményei... 8 Bélbaktérium gazdagság... 9 Mi a teendő?... 10 Bemutatjuk az emésztő

Részletesebben

A Grapefruit mag kivonat

A Grapefruit mag kivonat A Grapefruit mag kivonat Miért a Grape Vital terméket válassza? TOP 4 Az egyetlen eredeti Grapefruit mag kivonat koncentrátum a világon, amely 1. vírus, 2. baktérium, 3. gombaölő és 4. sporicid* hatással

Részletesebben

Ájurvéda, Testtípusok, Gyógynövények

Ájurvéda, Testtípusok, Gyógynövények Ájurvéda, Testtípusok, Gyógynövények 1 Tartalomjegyzék Az Ájurvéda 3.o Dósák 4.o A testtípusok általános jellemzői 4.o Amla 7.o Arjuna 9.o Brahmi 10.o Kaunchsar 14.o Medohar Guggulu 17.o Shatawari 18.o

Részletesebben

TARTALOM. -vitamin (niacinamid, nikotinsav, pp-faktor) 21 B 5. -vitamin (pantoténsav, kalcium-pantotenát) 23 B 6

TARTALOM. -vitamin (niacinamid, nikotinsav, pp-faktor) 21 B 5. -vitamin (pantoténsav, kalcium-pantotenát) 23 B 6 TARTALOM I. BEVEZETÉS 9 II. TÁPLÁLÉKKIEGÉSZÍTŐK - AMIT MINDENKINEK TUDNI ILLIK RÓLUK 10 III. MI MIRE JÓ? ÚTMUTATÓ A-TÓL Z-IG 16 1. Vitaminok és antioxidánsok 16 A-vitamin 16 B r vitamin (tiamin) 18 B 2

Részletesebben

VI. évfolyam 2. szám 2011. február. magazin. Férfidolog. Életformát váltok! Interjú Falusi Mariannal. Hogyan fogyjunk? Téli vitaminbomba: a cékla

VI. évfolyam 2. szám 2011. február. magazin. Férfidolog. Életformát váltok! Interjú Falusi Mariannal. Hogyan fogyjunk? Téli vitaminbomba: a cékla Gyógyhír VI. évfolyam 2. szám 2011. február magazin Életformát váltok! Interjú Falusi Mariannal Férfidolog Hogyan fogyjunk? Téli vitaminbomba: a cékla szponzorált cikk 2 Gyógyhír magazin www.gyogyhir.hu

Részletesebben