MAKÓ VÁROS ALPOLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE VICEMAYOR OF MAKÓ

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "MAKÓ VÁROS ALPOLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE VICEMAYOR OF MAKÓ"

Átírás

1 MAKÓ VÁROS ALPOLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE VICEMAYOR OF MAKÓ 1/775-1/2012/I. Ea: Erki-Kis Beáta Tárgy: Marosvári Attila alpolgármester tájékoztatója az előző ülés óta történt fontosabb tárgyalásokról, eseményekről. Makó Város Önkormányzati Képviselő-testülete M a k ó Tisztelt Képviselő-testület! A fontosabb tárgyalásokról, eseményekről az alábbi tájékoztatást adom: június 20. (szerda) Reith Imre úrral, az ASA Hódmezővásárhely Köztisztasági Kft. ügyvezető igazgatójával tárgyaltam a hulladékártalmatlanítási közszolgáltatást érintő kérdésekről. Ezt követően Budapesten Kalapáti Magdolnával, a Magyarország-Románia Határon Átnyúló Együttműködési Program Közös Technikai Titkárság igazgatójával és munkatársaival tárgyaltunk a Határ menti fürdők együttműködése a turisztikai világpiacon történő közös megjelenés érdekében c. projekt lebonyolításáról. A megbeszélésen jelen volt Ilas Alger Viorel úr, romániai partnerünk, Buzias polgármestere június 21. (csütörtök) Orosházán részt vettem a Délkelet-alföldi Regionális Hulladékgazdálkodási Rendszer (DAREH) elnökségi ülésén és taggyűlésén, ahol a rekultivációs projekthez, valamint az új hulladékgazdálkodási rendszer kiépítéséhez kapcsolódó projekthez kötődő közbeszerzési eljárások kiírásáról születtek döntések. Délután egy romániai turisztikai marketinggel foglalkozó cég vezetőivel konzultáltunk a Makó turisztikai attrakcióinak népszerűsítéséről június 22. (péntek) A Magyarország-Románia Határon Átnyúló Együttműködési Program keretében lezajlott Határ menti fürdők együttműködése a turisztikai világpiacon történő közös megjelenés érdekében c. projekt záró rendezvényén vettem részt, ahol nyitó előadásban foglaltam össze a projekt céljait és eredményeit, majd külön előadásban mutattam be a Dél-alföldi Régió turisztikai

2 2 szakembereiből és helyi érdeklődőkből, valamint a Romániából érkező vendégekből álló közönség előtt a város turisztikai célpontjait, így a fürdőt és a Maros Kalandpartot június 25. (hétfő) Délelőtt ülésezett Makón a Makó és Térsége Ivóvízminőség-javító Önkormányzati Társulás Társulási Tanácsa, majd a Makói Kistérség Többcélú Társulása Polgármesterek Tanácsa rendkívüli ülése, melyeken részt vettem június 26. (kedd) A folyamatban lévő projektekkel kapcsolatos kérdésekről egyeztettem az illetékes kollégákkal. Délután Budapesten Barna Zsolt úrral, a KIKSZ Közlekedésfejlesztési Zrt. műszaki osztályvezetőjével és munkatársaival, valamint a tervezőkkel egyeztettem a Makó-északnyugati elkerülő út részletes megvalósíthatósági tanulmányának véglegesítéséről június 27. (szerda) A képviselő-testület soros ülésén voltam jelen. Délután a Kiszombori Határrendészeti Kirendeltségen megrendezett országos határrendész járőrverseny eredményhirdetésén vettem részt, ahol Dr. Lukács János dandártábornok, Csongrád megyei rendőrfőkapitány és Szegvári Ernőné Kiszombor polgármestere mellett átadtam a díjakat a legeredményesebb csapatoknak. Késő délután a Maros-parti üdülőövezetben ingatlannal rendelkező polgárok képviselőivel egyeztettünk a terület rendezési tervével és az üdülőövezet jövőjével kapcsolatos kérdésekről június 28. (csütörtök) Némethy Tímea asszonnyal, az Alsó-Tisza-vidéki Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyelőség igazgatójával tárgyaltam a Maros-part turisztikai célú hasznosítási lehetőségeivel összefüggő kérdésekről június 29. (péntek) Jelen voltam a XII. Makó és Térsége Ifjúsági Művésztelep Makovecz Imre Kossuth-díjas építész emléke előtt is tisztelgő záró kiállításán a Városház Galériában. A tárlatot Novák István DLA makói főépítész nyitotta meg június 30. (szombat) Felavattam a Hagymatikum fürdő területén kialakított szabadtéri strandröplabda, grundfoci, streetball és lábtengó művelésére alkalmas sportpályát, egyben megnyitottam a fürdő első sportnapját, amelynek keretében 34 csapat 120 fővel vett részt a versenyeken. Ezt követően Kiszomboron és Makón kalauzoltam a temesvári Heti Új Szó Baráti Körének tagjait. A mintegy 130 résztvevő megismerkedett a két település nevezetességeivel, majd a Hagymatikum fürdőben eltöltött délutánt követően megtekintették a Hagymaház szabadtéri színpadán a Mária főhadnagy c. operettelőadást.

3 2012. július 2. (hétfő) 3 Vezetői egyeztetés keretében különböző aktuális témákról tárgyaltunk. Délután jelen voltam a polgármesteri hivatal dolgozói számára a köztisztviselők napja tiszteletére tartott ünnepségen július 3. (kedd) Jegyző asszony társaságában a folyamatban lévő projektekről egyeztetünk a témáért felelős kollégákkal. Késő délután az Aradi utcai szennyvízbekötések kapcsán szervezett utcafórumon vettem részt július 4. (szerda) Jegyző asszonnyal az Állami Számvevőszék munkatársait fogadtuk, akik egy országos ellenőrzés részeként Makó vagyongazdálkodását vizsgálták július 5. (csütörtök) Orosházán jelen voltam a DAREH Délkelet-alföldi Regionális Hulladékgazdálkodási Rendszer koncepcióját első körben egyeztető elnökségi ülésen. Délután Kovacsics Imre úrral, a Makói Gyógyfürdő Kft. cégvezetőjével és munkatársaival egyeztettünk a fürdő üzemeltetésével kapcsolatos kérdésekről július 6. (péntek) A városrehabilitációs projekt lezárásával és pályázati elszámolásával kapcsolatosan tartottam egyeztetést július 9. (hétfő) Vezetői konzultáció keretében aktuális ügyeket tekintettünk át, majd délután a helyben működő egyházak, pártok és civil szervezetek képviselőivel az augusztus 20-ai városi ünnepség forgatókönyvéről egyeztettünk. Késő délután részt vettem a Hagymáért Alapítvány kuratóriumi ülésén, ahol az ez évi új alapokra helyezett hagymafesztivál programjairól és a lebonyolításhoz kapcsolódó feladatokról születtek döntések július 10. (kedd) A folyamatban lévő projektekről egyeztettünk az érintett kollégákkal július 11. (szerda) A Határ menti fürdők együttműködése a turisztikai világpiacon való közös megjelenés érdekében c. projekt részeként elkészült közös marketing-stratégiát véleményeztük szakértők bevonásával. Késő délután Budapesten tárgyaltam a fürdőhöz kötődő szálláshely-fejlesztés lehetőségeiről egy a témában járatos szakértővel.

4 2012. július 13. (péntek) 4 Egy az ipari parki telekvásárlás lehetősége és föltételei felől érdeklődő vállalkozóval és munkatársaival egyeztettem, majd polgármester úr társaságában egy budapesti cég képviselőjével találkoztam, aki a fürdő közelében szálláshelyfejlesztésben gondolkodik július 16. (hétfő) Vezetői témákról egyeztettünk, majd egy lehetséges szálloda-befektetővel tárgyaltunk, aki a volt diákotthon épületének átalakításában gondolkodik július 17. (kedd) A Határ menti fürdők együttműködése a turisztikai világpiacon való közös megjelenés érdekében c. projekt részeként elkészült közös marketing-stratégiáról egyeztettem Gyulán a projektben részt vevő gyulai és orosházi önkormányzat témafelelőseivel. Délután egy az ipari park iránt érdeklődő cég munkatársával tárgyaltam a telekvásárlás föltételeiről július 18. (szerda) A képviselő-testület rendkívüli ülésén vettem részt, majd jelen voltam a Makó város és térsége szennyvízcsatornázásának és szennyvíztisztításának megvalósítására létrejött önkormányzati társulás társulási tanácsa ülésén, ahol a szennyvízprojekt finanszírozásához szükséges hitel biztosításával kapcsolatosan kiírt közbeszerzési eljárás eredményének megállapítására került sor. Délután Kovacsics Imre úrral, a Makói Gyógyfürdő Kft. cégvezetőjével és munkatársaival tárgyaltunk a fürdő üzemeltetésével kapcsolatos kérdésekről. Késő délután egy szálloda-befektetői csoport képviselőivel tárgyaltunk július 19. (csütörtök) Dr. Ollé György ügyvéd úrral tárgyaltam Szegeden az ipari parki telekértékesítési program új szabályrendszeréről. Délután a gerizdesi játszótéren utcafórumon találkoztam a visszasajtoló kút újrafúrása kapcsán érintett ingatlanok lakóival, akikkel a beruházás részleteiről egyeztettem a Materm Kft. projektmenedzsere társaságában július 20. (péntek) Egy környezetvédelmi szakértővel tárgyaltam a Maros-parti fejlesztési elképzelések környezeti hatásvizsgálatáról. Ezt követően polgármester úrral egy szálloda-fejlesztésben érdekelt befektetői csoport képviselőivel tárgyaltunk július 23. (hétfő) Polgármester úrral két tárgyalást is folytattunk lehetséges szálloda-befektetőkkel, akik a fürdő közelében lévő önkormányzati ingatlanok turisztikai hasznosításában látnak fantáziát.

5 5 Késő délután Gerizdesen, majd az Úri utca és Hajnal utca kereszteződésében tartottam utcafórumot, melynek témája a körzetben induló szennyvíz-beruházás előkészítése volt július 24. (kedd) Egy romániai marketing-cég képviselőjével tárgyaltunk a város turisztikai attrakciói romániai népszerűsítését célzó kampány stratégiájáról. Délután Kovacsics Imre úrral, a Makói Gyógyfürdő Kft. cégvezetőjével és munkatársaival tárgyaltunk a fürdő üzemeltetésével kapcsolatos kérdésekről. Késő délután a Bajza utcai iskola tornatermében, majd az Almási iskolában a körzetben induló szennyvízberuházás kérdéseiről tartottam lakossági fórumot július 25. (szerda) Késő délután az újvárosi nyugdíjasklubban, majd a Zrínyi utcai óvodában tartottam fórumot a körzetben induló szennyvízberuházás által érintett utcák lakóinak július 26. (csütörtök) A Csongrád Megyei Önkormányzat elnöke, Magyar Anna asszony kezdeményezésére a as Európai Uniós programozási ciklus megyei fejlesztéseit előkészítő egyeztetésen vettem részt a Makói és Szentesi kistérség önkormányzatainak képviselői mellett. Késő délután a Pajzs és Bethlen utca kereszteződésében, majd a Csokonai és Liget utca sarkán tartottam utcafórumot, ahol a körzetben induló szennyvízberuházással összefüggő információkat osztottuk meg az érintett lakossággal július 27. (péntek) A 43. sz. főút makói bevezető szakasza mellett megnyílt The Garden étterem ünnepélyes megnyitásán voltam jelen, majd Kiszomboron részt vettem a település közösségi napjai nyitó ünnepségén, majd Borsi Sándor helyi művész-tanár rajzaiból nyílt kiállítás megnyitóján július 30. (hétfő) A román kisebbségi önkormányzat megüresedett képviselői helyének betöltése kapcsán rendezett mandátum-átadási ünnepségen voltam jelen. Késő délelőtt egy szálláshelyfejlesztésben érdekelt cég képviselőivel tárgyaltunk az együttműködés lehetőségeiről július 31. (kedd) A Nemzetgazdasági Minisztérium Tervezéskoordinációért felelős államtitkárság és a Megújuló Hangya 2010 Általános Integrációs, Termelő, Feldolgozó, Értékesítő, Vagyonkezelő és Szolgáltató Szövetkezet által szervezett Kiemelt térségi és logisztikai központok hálózata c. konferencián vettem részt Fülöpházán.

6 2012. augusztus 1. (szerda) 6 Kovacsics Imre úrral, a Makói Gyógyfürdő Kft. cégvezetőjével és munkatársaival tárgyaltunk a fürdő üzemeltetésével kapcsolatos kérdésekről. Délután polgármester úrral a mérnök és a kivitelező jelenlétében a kivitelezési helyszíneken tájékozódtunk a szennyvízberuházás aktuális állapotáról augusztus 2. (csütörtök) Egy a Korona épületének szállodai hasznosítása iránt érdeklődő befektetői csoport képviselőivel tárgyaltunk az együttműködés lehetőségeiről augusztus 6. (hétfő) A Korona szállodai hasznosításának lehetőségeiről, az önkormányzat szerepvállalásáról folytattunk jogász és könyvvizsgáló szakértők bevonásával belső konzultációt augusztus 8. (szerda) Egy román kommunikációs cég képviselőjével tárgyaltam a város turisztikai kínálatának romániai marketingjének lehetőségeiről augusztus 9. (csütörtök) Reggel a makói termál-projekt 1. sz. visszasajtoló kútjának újrakezdett fúrási munkálatairól tájékozódtam a helyszínen. Délután Török Péter Ybl-díjas tájépítész Veduta c. kiállításának megnyitóján voltam jelen a Városház Galériában, majd a képviselő-testület rendkívüli ülésén vettem részt, ahol különböző pályázatokkal kapcsolatos előterjesztésekről születtek döntések augusztus 10. (péntek) Usztics Mátyás rendező-producer és Fazekas Lajos operatőr úrral folytattunk tárgyalást egy tervezett televíziós filmsorozat esetleges makói helyszínével kapcsolatos kérdésekről augusztus 11. (szombat) Reith Imre úrral, az ASA Hódmezővásárhely Köztisztasági Kft. ügyvezető igazgatójával egyeztettünk a makói hulladékártalmatlanítási közszolgáltatás különböző kérdéseiről. Ezt követően egy a Korona szállodai hasznosítása iránt érdeklődő cég képviselőivel tárgyaltunk az együttműködésről augusztus 15. (szerda) Délelőtt Maroslelén részt vettem a Magyarország-Románia Európai Területi Együttműködési Program pályázati forrásából megvalósult gazdainformációs központ megnyitó ünnepségén. Délután a Makói Gyógyfürdő Kft. tisztségviselőivel konzultáltam a fürdő üzemeltetésével kapcsolatos kérdésekről, majd késő délután a képviselő-testület rendkívüli ülését vezettem, ahol egy ipari parki telek értékesítési pályázatának kiírásáról született döntés.

7 2012. augusztus 16. (csütörtök) 7 A József Attila Múzeumban egy megbeszélésen vettem részt, ahol Galamb József helyi emlékeinek megőrzését segítő pályázati lehetőségekről egyeztettünk augusztus 17. (péntek) Polgármester úrral Budapesten többek között a szennyvízberuházással és egy Makót is érintő filmforgatással kapcsolatosan folytattunk megbeszéléseket augusztus 19. (vasárnap) A képviselő-testület Szent István-napi ünnepi ülésén vettem részt, majd megtekintettem a Makói Magán Zeneiskola Koncert és Ifjúsági Fúvószenekara ünnepi koncertjét augusztus 20. (hétfő) A Magán Zeneiskola által szervezett XVIII. Nemzetközi Fúvóstalálkozó koncertjét tekintettem meg. Kérem tájékoztatóm elfogadását. Makó, augusztus 21. Marosvári Attila alpolgármester

MAKÓ VÁROS ALPOLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE VICEMAYOR OF MAKÓ

MAKÓ VÁROS ALPOLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE VICEMAYOR OF MAKÓ MAKÓ VÁROS ALPOLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE VICEMAYOR OF MAKÓ 1/733-1/2014/I. Ea: Erki-Kis Beáta Tárgy: Marosvári Attila alpolgármester tájékoztatója az előző ülés óta történt fontosabb tárgyalásokról, eseményekről.

Részletesebben

MAKÓ VÁROS ALPOLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE VICEMAYOR OF MAKÓ

MAKÓ VÁROS ALPOLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE VICEMAYOR OF MAKÓ MAKÓ VÁROS ALPOLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE VICEMAYOR OF MAKÓ 1/657-1/2015/I. Ea: Paksi Pauletta Tárgy: Czirbus Gábor alpolgármester tájékoztatója az előző ülés óta történt fontosabb tárgyalásokról, eseményekről.

Részletesebben

MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ

MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ 1/265-1/2011/I. Üi.: Dénesné Szűcs Henrietta Tárgy: Dr. Buzás Péter polgármester tájékoztatója az előző ülés óta történt fontosabb tárgyalásokról. Makó

Részletesebben

MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ

MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ 1/586-1/2014/I. Üi.: Dénesné Szűcs Henrietta Tárgy: Dr. Buzás Péter polgármester tájékoztatója az előző ülés óta történt fontosabb tárgyalásokról. Makó

Részletesebben

MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTİL FROM THE MAYOR OF MAKÓ

MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTİL FROM THE MAYOR OF MAKÓ MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTİL FROM THE MAYOR OF MAKÓ 1/ 193-1/2013/I. Tárgy: Dr. Buzás Péter polgármester Üi.: Dénesné Szőcs Henrietta tájékoztatója az elızı ülés óta történt fontosabb tárgyalásokról. Makó

Részletesebben

2-357/2004. Üi.: Bakai Ildikó Tárgy: Dr. Buzás Péter polgármester tájékoztatója az előző ülés óta történt fontosabb tárgyalásokról

2-357/2004. Üi.: Bakai Ildikó Tárgy: Dr. Buzás Péter polgármester tájékoztatója az előző ülés óta történt fontosabb tárgyalásokról 1 / 5 2-357/2004. Üi.: Bakai Ildikó Tárgy: Dr. Buzás Péter polgármester tájékoztatója az előző ülés óta történt fontosabb tárgyalásokról Makó Város Önkormányzati Képviselő-testülete Makó Tisztelt Képviselő-testület!

Részletesebben

MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ

MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ I. 2-139./2006. Tárgy: Dr. Buzás Péter polgármester Üi.: Bakai Ildikó tájékoztatója az előző ülés óta történt fontosabb tárgyalásokról Makó Város Önkormányzati

Részletesebben

MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTİL FROM THE MAYOR OF MAKÓ

MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTİL FROM THE MAYOR OF MAKÓ MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTİL FROM THE MAYOR OF MAKÓ 1/456-1/2011/I. Üi.: Dénesné Szőcs Henrietta Tárgy: Dr. Buzás Péter polgármester tájékoztatója az elızı ülés óta történt fontosabb tárgyalásokról. Makó

Részletesebben

MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ

MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ I. 2-270./2008. Tárgy: Dr. Buzás Péter polgármester Üi.: Dénesné Szűcs Henrietta tájékoztatója az előző ülés óta történt fontosabb tárgyalásokról Makó

Részletesebben

MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ

MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ I. 2-212./2005. Tárgy: Dr. Buzás Péter polgármester Üi.: Bakai Ildikó tájékoztatója az előző ülés óta történt fontosabb tárgyalásokról Makó Város Önkormányzati

Részletesebben

MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ

MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ I. 2-427./2006. Tárgy: Dr. Buzás Péter polgármester Üi.: Bakai Ildikó tájékoztatója az előző ülés óta történt fontosabb tárgyalásokról Makó Város Önkormányzati

Részletesebben

MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ

MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ I. 2-243./2007. Tárgy: Dr. Buzás Péter polgármester Üi.: Bakai Ildikó tájékoztatója az előző ülés óta történt fontosabb tárgyalásokról Makó Város Önkormányzati

Részletesebben

J e l e n t é s. 136/2012. (X. 11.) önkormányzati testületi határozat A folyószámlahitel átalakításával kapcsolatos pályázat benyújtásra került.

J e l e n t é s. 136/2012. (X. 11.) önkormányzati testületi határozat A folyószámlahitel átalakításával kapcsolatos pályázat benyújtásra került. Püspökladány Város Polgármesterétől 4150 Püspökladány, Bocskai u. 2. J e l e n t é s a lejárt határidejű testületi határozatok végrehajtásáról, az önkormányzat két ülése közötti időszak fontosabb eseményeiről

Részletesebben

MAKÓ VÁROS ALPOLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE VICEMAYOR OF MAKÓ

MAKÓ VÁROS ALPOLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE VICEMAYOR OF MAKÓ MAKÓ VÁROS ALPOLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE VICEMAYOR OF MAKÓ 1/909-1/2012/I. Ea: Erki-Kis Beáta Tárgy: Marosvári Attila alpolgármester tájékoztatója az előző ülés óta történt fontosabb tárgyalásokról, eseményekről.

Részletesebben

I. 2-328/2003. Üi: Bakai Ildikó

I. 2-328/2003. Üi: Bakai Ildikó 1 / 6 I. 2-328/2003. Üi: Bakai Ildikó Makó Város Önkormányzati Képviselő-testülete M a k ó Tárgy: Polgármesteri tájékoztató az előző ülés óta történt fontosabb tárgyalásokról Tisztelt Képviselő-testület!

Részletesebben

Á Á É ú Í Í í í ű ú í ú ú íí í ű Í Í Í í ü í í í í í Á í ü ü í í ü í í í ű í ú í ű í ű ú Í í ú ű ű í í í ű í í í í í Í ü ü í í í Á Á Á Á Á ú í í í ü ü í í í í í í í í ú Í Í í í ü í ü í í í ú í Á í ú í

Részletesebben

MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ

MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ Ikt.sz.: 1/141-1/2015/I. Üi.: Vargáné Nagy Éva Makó Város Önkormányzat Képviselő-testülete Jegyző MAKÓ ELŐTERJESZTÉS-RENDELETTERVEZET Tárgy: Rendelet-tervezet

Részletesebben

Vecsés Város Önkormányzatának Képviselő-testülete J E G Y Z Ő K Ö N Y V

Vecsés Város Önkormányzatának Képviselő-testülete J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szám: 13/2016. Vecsés Város Önkormányzatának Képviselő-testülete J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Vecsés Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. április 26-án (kedd) a Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. augusztus 26-án megtartott nyílt ülésén hozott Határozat tartalma

Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. augusztus 26-án megtartott nyílt ülésén hozott Határozat tartalma Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2490 Pusztaszabolcs, Velencei út 2. Tel./fax: 25/273-002; 25/273-036; 25/271-833 honlap: www.pusztaszabolcs.hu e-mail: polghivatal@pusztaszabolcs.hu

Részletesebben

ó ó ó ú ó ó ó ó ó ú ő ú ú ó ű ü ó ü ő ú ü ű ó ű ű ő ő ó ó ű ő ú ó ű ó ó ó ó ű ü ü ó ü ó ó ü ú ó ó ű ó ú ó ú ő ú ó ű ü ő ő ó ü ó ó ű ó ű ó ó ó ó ú ó ű ó ó ű ü ó ü ű ü ó ü ő ó ű ú ó ű ó ő ó ű ó ó ú ó ű ó

Részletesebben

MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ

MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ I. 2-110./2008. Tárgy: Dr. Buzás Péter polgármester Üi.: Bakai Ildikó tájékoztatója az előző ülés óta történt fontosabb tárgyalásokról Makó Város Önkormányzati

Részletesebben

MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ

MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ ELŐTERJESZTÉS Ikt.sz.: 1/595-1/2012/I. Tárgy: Vagyongazdálkodási terv elfogadása Üi.: dr. Sánta Edina/Varga Szilvia Melléklet: 1 db vagyongazdálkodási

Részletesebben

1. NAPIREND Ügyiratszám: 1/146/2014. ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő-testület 2014. február 14-i nyilvános ülésére

1. NAPIREND Ügyiratszám: 1/146/2014. ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő-testület 2014. február 14-i nyilvános ülésére 1. NAPIREND Ügyiratszám: 1/146/2014. ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2014. február 14-i nyilvános ülésére Tárgy: Beszámoló a és az alek fontosabb tárgyalásairól, valamint a Képviselő-testület lejárt

Részletesebben

SZÁM TÁRGY OLDAL I. A KÖZGYŐLÉS HATÁROZATAI

SZÁM TÁRGY OLDAL I. A KÖZGYŐLÉS HATÁROZATAI SZÁM TÁRGY OLDAL I. A KÖZGYŐLÉS HATÁROZATAI 35/2008. (III. 14.) Kgy. h. A Salgótarján belterület 6088 hrsz-ú, Csokonai út 3. szám alatti ingatlan hasznosítására vonatkozó pályázat kiírása 36/2008. (III.

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. 2013. február 14-i rendes ülésére

ELŐTERJESZTÉS. 2013. február 14-i rendes ülésére 1 1. számú előterjesztés Egyszerű többség ELŐTERJESZTÉS Dombóvár Város Önkormányzata Képviselőtestületének 2013. február 14-i rendes ülésére Tárgy: Beszámoló a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról,

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2005. év február 21.-ei ülésére Tárgy: Állami ingatlanok önkormányzatok részére történő ingyenes tulajdonba adása. Előadó: Horváth

Részletesebben

15. A FEJÉR MEGYEI KÖZGYŰLÉS 2016. FEBRUÁR 24-I ÜLÉSÉRE IKTATÓSZÁM: 35-2/2016. MELLÉKLET: -

15. A FEJÉR MEGYEI KÖZGYŰLÉS 2016. FEBRUÁR 24-I ÜLÉSÉRE IKTATÓSZÁM: 35-2/2016. MELLÉKLET: - E LŐTERJESZTÉS A FEJÉR MEGYEI KÖZGYŰLÉS 2016. FEBRUÁR 24-I ÜLÉSÉRE 15. IKTATÓSZÁM: 35-2/2016. MELLÉKLET: - TÁRGY: Tájékoztató a közgyűlés két ülése között történt fontosabb eseményekről ELŐTERJESZTŐ: Dr.

Részletesebben

MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ

MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ Ikt.sz.: 6/377-1/2012/I. Üi.: Simonné Fazekas Erika Makó Város Önkormányzat Képviselő-testülete MAKÓ ELŐTERJESZTÉS-RENDELETTERVEZET Tárgy: Beszámoló Makó

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Kiskunmajsa Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 3/I/2014. J e g y z ő k ö n y v Készült Kiskunmajsa Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. február 26-án (szerda) 16 00 órai kezdettel, a Konecsni

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Miután a napirendi pontokkal kapcsolatban javaslat, módosítás nem volt, a bizottság az alábbi határozatot hozta:

JEGYZŐKÖNYV. Miután a napirendi pontokkal kapcsolatban javaslat, módosítás nem volt, a bizottság az alábbi határozatot hozta: JEGYZŐKÖNYV Készült: Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testülete Pénzügyi, Gazdasági és Városfejlesztési Bizottságának 2013. június 26-án 16.00 órakor a Hatvani Közös Önkormányzati Hivatal kistermében

Részletesebben

adatok ezer forintban

adatok ezer forintban 1. melléklet a 2/215.(II.12.) Makó Város Önkormányzat Képviselőtestületének önkormányzati rendeletéhez 3 Makó város Önkormányzata és intézményei 215. évi bevételi és kiadási ai adatok ezer forintban 215.

Részletesebben

Csongrád Megyei Levéltár

Csongrád Megyei Levéltár Csongrád Megyei Levéltár Szeged K iadványi munkánk három nagy sorozatunk köré szerveződik. Tanulmányok Csongrád megye történetéből 1977-ben indult útjára. z 1985-ben kibocsátott Dél-lföldi Évszázadok című

Részletesebben

MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ

MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ Ikt.sz.: 1/879-1/2010/I. Üi.: dr. Dobó A. Makó Város Önkormányzati Képviselő-testülete MAKÓ BESZÁMOLÓ Tárgy: Beszámoló a Többcélú Kistérségi Társulás

Részletesebben

MAKÓ VÁROS ALPOLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE VICEMAYOR OF MAKÓ

MAKÓ VÁROS ALPOLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE VICEMAYOR OF MAKÓ MAKÓ VÁROS ALPOLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE VICEMAYOR OF MAKÓ 1/339-1/2015/I. Ea: Paksi Pauletta Tárgy: Czirbus Gábor alpolgármester tájékoztatója az előző ülés óta történt fontosabb tárgyalásokról, eseményekről.

Részletesebben

T Á J É K O Z T A T Ó a Képviselő-testülethez

T Á J É K O Z T A T Ó a Képviselő-testülethez FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. /Fax: (54) 531 000 ; 531 001 E-mail: foldes.ph@gmail.com Iktatószám:872-6/2011. 2. T Á J É K O Z T A T Ó a Képviselő-testülethez az

Részletesebben

a 2016. január 28. napi képviselı-testületi ülésre I. A POLGÁRMESTER FELADATKÖRÉT ÉRINTİEN A LEJÁRT HATÁRIDEJŐ HATÁROZATOK VÉGREHAJTÁSÁRÓL

a 2016. január 28. napi képviselı-testületi ülésre I. A POLGÁRMESTER FELADATKÖRÉT ÉRINTİEN A LEJÁRT HATÁRIDEJŐ HATÁROZATOK VÉGREHAJTÁSÁRÓL Hajdúnánás Városi Önkormányzat P O L G Á R M E S T E R É T Ő L 1. Száma:720-2/2016. P O L G Á R M E S T E R I Elıkészítık: Szólláth Tibor polgármester, Síró Katalin titkárnı-szervezési ügyintézı A polgármesteri

Részletesebben

I. MEGOLDÁSRA VÁRÓ KIEMELT TÉMAKÖR... 1 II. BEVEZETÉS... 1 III. A 4. SZÁMÚ TERÜLETI DIVÍZIÓ... 1 III./1. KAPCSOLAT MAKÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁVAL...

I. MEGOLDÁSRA VÁRÓ KIEMELT TÉMAKÖR... 1 II. BEVEZETÉS... 1 III. A 4. SZÁMÚ TERÜLETI DIVÍZIÓ... 1 III./1. KAPCSOLAT MAKÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁVAL... Tájékoztató az ALFÖLDVÍZ Zrt. szolgáltatási tevékenységéről TARTALOM I. MEGOLDÁSRA VÁRÓ KIEMELT TÉMAKÖR... 1 II. BEVEZETÉS... 1 III. A 4. SZÁMÚ TERÜLETI DIVÍZIÓ... 1 III./1. KAPCSOLAT MAKÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁVAL...

Részletesebben

53-70/2011. ikt sz Az előterjesztés törvényes: dr. Barta László ELNÖKI JELENTÉS

53-70/2011. ikt sz Az előterjesztés törvényes: dr. Barta László ELNÖKI JELENTÉS NÓGRÁD MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK ELNÖKE 1. sz. napirendi pont 53-70/2011. ikt sz Az előterjesztés törvényes: dr. Barta László ELNÖKI JELENTÉS az elmúlt közgyűlésen hozott határozatok végrehajtásáról,

Részletesebben

ö ö ö ö ő ö ö ő ö ő ő ő ö ö ő ő ö ö ő ő ű ű ő ő ö ű ő ö ö ő ö ő ö ú ő ö ű ű ő ő ö ű ő ö ö ű ű ő ö ű ő ö ö ű ű ű ű ű ű ű ö ű ő É ö ú ö ö ö ö Ő ö ö ö ö ő ö ö ő ö ö ő ö ö ő ű ö ö ö ö ö ö ő Ö ő ö ö ő ö ő ö

Részletesebben

ő Ö ő ó ő ó ő ő ó ő ő ő ó ő ú ó ő ú ő ú ő ő ú ó ő ő ú ő ő ő ú ú ű ú ő ó ő ű ó ő ő ú ő ő ő ú ú ő ó ű ő ő Ö úú ő ó ú Ö ó ó ő ő Ö ó ú ő ő ő ú ő ó ő ó Ö ó ú Ű ő ő ó ő ő ó ő ú Ö ú Ö ő ő ú ú ő ő ú ú ó ó ő ó

Részletesebben

Tisztelt Képviselő-testület!

Tisztelt Képviselő-testület! Polgármester Tárgy: Tájékoztató a két testületi ülés között történt fontosabb eseményekről Tisztelt Képviselő-testület! Az elmúlt testületi ülés óta a polgármesteri hivatalt érintően az alábbi fontosabb

Részletesebben

M E G H Í V Ó. Dunaújváros Megyei Jogú Város Közgyűlése 2014. november 27-én (csütörtök) 9,00 órai kezdettel nyílt ülést tart, melyre meghívom

M E G H Í V Ó. Dunaújváros Megyei Jogú Város Közgyűlése 2014. november 27-én (csütörtök) 9,00 órai kezdettel nyílt ülést tart, melyre meghívom DUNAÚJVÁROS MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERE Dunaújváros, Városháza tér 1. (06-25) 544-312 E-mail: csernagabor@pmh.dunanet.hu M E G H Í V Ó Dunaújváros Megyei Jogú Város Közgyűlése 2014. november 27-én

Részletesebben

ő ü ő ü ő ü ő Ő ü ő ú ő ű ü ú ő ű ű ű ú ű ő ő ő ő ő Ó Á Á ő ő ő ő ő ő ő ő Ó Ó ü ő ő ő ő ő ő ő ü ő ü ő ü ü ü ü ü ő Á ő ő ő ő ő ő ő ő ő ő ü ő ü ü ő ű ő ü ő ő ü ő ő ő ü ű ű ű ű ű ú ű ú ű ú ü É ü ő É ű ő ű

Részletesebben

SÁRVÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZATA GAZDASÁGI, VÁROSFEJLESZTÉSI ÉS KÖZBESZERZÉSI BIZOTTSÁGA 9600 SÁRVÁR,VÁRKERÜLET 2-3. M E G H Í V Ó

SÁRVÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZATA GAZDASÁGI, VÁROSFEJLESZTÉSI ÉS KÖZBESZERZÉSI BIZOTTSÁGA 9600 SÁRVÁR,VÁRKERÜLET 2-3. M E G H Í V Ó SÁRVÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZATA GAZDASÁGI, VÁROSFEJLESZTÉSI ÉS KÖZBESZERZÉSI BIZOTTSÁGA 9600 SÁRVÁR,VÁRKERÜLET 2-3. M E G H Í V Ó Sárvár város Önkormányzati Képviselő-testülete Gazdasági, Városfejlesztési és

Részletesebben

ő ő Ü ü Á ú ú ü ú ú ü ú ü ú ú ü ő ú Á ü ú Á ü ü ü ú Á Á Ó Ü ő ü ú ú ú ü ű ú Ü ü ű Ü ú Á ú Ó ő ü Ú ú Á ő ő ú ű Á ú ü ő Á ú ú Á ú Á ú Ü Á Ö ú ú ő ő ú ű ü ő Á ő Ú ü Ö Á Á Á Á ő Ü Ö ü Ú Ö Á Á ú ő Ú Á Á ü

Részletesebben

Ú Ó ö Ő ö Ú Ú Ó Á Á ü ő ö Ú Ú Ó ű ő ő ő ő ü Á ö ü ö ö ő Ó Á Á ő Á Ú ö Ó Ű Ú Ó ű Á ő ő ő ö Ú ö ű ö ö ö ő Ó Á Á ű ű ö ü ű ü Á Á ű ű ö ü ű ü ü ö ü ő ü Ó Ó ő ő ő ő ű ö ő ű ü Á Á ő ü ő Ú Ó ü ö ő ő ö ő ö ö ő

Részletesebben

MAKÓ VÁROS ALPOLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE VICEMAYOR OF MAKÓ

MAKÓ VÁROS ALPOLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE VICEMAYOR OF MAKÓ MAKÓ VÁROS ALPOLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE VICEMAYOR OF MAKÓ 1/275-1/2014/I. Ea: Erki-Kis Beáta Tárgy: Marosvári Attila alpolgármester tájékoztatója az előző ülés óta történt fontosabb tárgyalásokról, eseményekről.

Részletesebben

Csanádpalota város Polgármesterétől 6913 Csanádpalota, Kelemen L. tér 10. Tel.: 62/263-001 Fax: 62/263-105 Iktatószám: 501-36/2010.

Csanádpalota város Polgármesterétől 6913 Csanádpalota, Kelemen L. tér 10. Tel.: 62/263-001 Fax: 62/263-105 Iktatószám: 501-36/2010. Csanádpalota város Polgármesterétől 6913 Csanádpalota, Kelemen L. tér 10. Tel.: 62/263-001 Fax: 62/263-105 Iktatószám: 501-36/2010. Csanádpalota Város Önkormányzatának Képviselő-testület Csanádpalota Tisztelt

Részletesebben

ú ú ú Ú ú ú ő ő ú ű ú ő ő ú ő ú ő ő Ó Ó ő ű ő ő ú ő Ó Ó ú ú ú Ú ü ú ú ő Ü ü ő ü ő ő ú ú ő ő ú ő ő ü ü ú ő ű ü ő ő Ü ű ű ű ű ú ü ü ő ú Ö ű ű ő ú Ü ú ü ő ú ő ü ő ű Á Ü Ó Ó ű ü Ü ü ú Ü ő ő ő ő ő ő ő ü Ü ü

Részletesebben

KABA VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL 4183 Kaba, Szabadság tér 1. sz. : 54/523-100 Fax: 54/522-013 E-mail: polgarmester@kaba.

KABA VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL 4183 Kaba, Szabadság tér 1. sz. : 54/523-100 Fax: 54/522-013 E-mail: polgarmester@kaba. KABA VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL 4183 Kaba, Szabadság tér 1. sz. : 54/523-100 Fax: 54/522-013 E-mail: polgarmester@kaba.hu A helyi önkormányzat érvényre juttatja a népfelség elvét, helyi közügyekben kifejezi

Részletesebben

Előterjesztés Békés Város Képviselő-testülete 2011. március 31-i ülésére

Előterjesztés Békés Város Képviselő-testülete 2011. március 31-i ülésére Tárgy: Békés Város Önkormányzatának gazdasági programja Előkészítette: Izsó Gábor polgármester Tárnok Lászlóné jegyző Véleményező valamennyi bizottság bizottság: Sorszám: III/2 Döntéshozatal módja: Egyszerű

Részletesebben

be/sfp-10107/2015/mlsz

be/sfp-10107/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Apropó Focisuli Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve Apropó Focisuli Sportegyesület Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám

Részletesebben

BUDAPEST XXI. KERÜLET CSEPEL ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER TÁJÉKOZTATÓ AZ ELŐZŐ TESTÜLETI ÜLÉS ÓTA VÉGZETT MUNKÁRÓL. polgármester

BUDAPEST XXI. KERÜLET CSEPEL ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER TÁJÉKOZTATÓ AZ ELŐZŐ TESTÜLETI ÜLÉS ÓTA VÉGZETT MUNKÁRÓL. polgármester BUDAPEST XXI. KERÜLET CSEPEL ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER TÁJÉKOZTATÓ AZ ELŐZŐ TESTÜLETI ÜLÉS ÓTA VÉGZETT MUNKÁRÓL Előadó: Tóth Mihály polgármester Testületi ülés időpontja: 2007. február 20. Tisztelt Képviselő-testület!

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 113 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2012. december 21-én Jászboldogháza Önkormányzati Képviselőtestületének soros ülésén 15.00 órakor, a Községháza tanácskozó termében. Jelen vannak: Darók Sándor, Gerhát

Részletesebben

1Érkezett : 1. A KÉRELMEZŐ ADATAI A kérelmező szervezet teljes neve: Csurgói Kézilabda Klub

1Érkezett : 1. A KÉRELMEZŐ ADATAI A kérelmező szervezet teljes neve: Csurgói Kézilabda Klub 1Érkezett : 1. A KÉRELMEZŐ ADATAI A kérelmező szervezet teljes neve: Csurgói Kézilabda Klub A kérelmező szervezet rövidített neve: CSKK 2Gazdálkodási formakód: 521 Áfa levonásra a pályázatban igényelt

Részletesebben

É Ő É É Á É Á Ü Ú ű Á ü Á ú ü ú ü Á Á Ú Ü ü ű ú ü ú Ü ű Ü ü ü ű ü ü ű ű ü ü ü ü ü ü ú ü ü ú ű ü ü ü ü ü ü ú Ü ü ü Á Ü ú ü ú ü ü ü ü ü ü ú ü Ú ú ü ü ü ü ú ú ű ú ü ü ú ű ü ü É ú ü ü ü ü ú Á ü ü É Á ü ü ü

Részletesebben

VÁROSLIGET ÉPÍTÉSI SZABÁLYZAT TERVEZETÉNEK EGYEZTETŐ TÁRGYALÁSÁHOZ TÁJÉKOZTATÓ

VÁROSLIGET ÉPÍTÉSI SZABÁLYZAT TERVEZETÉNEK EGYEZTETŐ TÁRGYALÁSÁHOZ TÁJÉKOZTATÓ VÁROSLIGET ÉPÍTÉSI SZABÁLYZAT TERVEZETÉNEK EGYEZTETŐ TÁRGYALÁSÁHOZ TÁJÉKOZTATÓ A településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint

Részletesebben

1) Az Önkormányzat Szervezeti és Működési Szabályzatának módosítása (A rendelet tervezet külön lapon közölve)

1) Az Önkormányzat Szervezeti és Működési Szabályzatának módosítása (A rendelet tervezet külön lapon közölve) MÓDOSÍTOTT HATÁROZATI JAVASLATOK ÉS RENDELET- TERVEZETEK A PÉNZÜGYI ÉS VÁROSÜZEMELTETÉSI BIZOTTSÁG JAVASLATAI ALAPJÁN A 2011.JANUÁR 21-I ÜLÉSRE (módosítások dőlt félkövér betűtípussal) 1) Az Önkormányzat

Részletesebben

V. MAROSMENTI FÉLMARATON, KERÉKPÁR-, ÉS GYALOGTÚRA. versenykiírása

V. MAROSMENTI FÉLMARATON, KERÉKPÁR-, ÉS GYALOGTÚRA. versenykiírása V. MAROSMENTI FÉLMARATON, KERÉKPÁR-, ÉS GYALOGTÚRA versenykiírása Időpont 2016.szeptember 17. 10.00 óra A verseny rendezője: Marosmenti Mocorgók Baráti Köre Közhasznú Egyesület Távok-rajtok kerékpáros

Részletesebben

ű ú ü ö ö ü ö ö ö ú ü ü ö ö ö ú ö ö ü ű ö ö ö ö ü ö ö ü ö ö ú ö ü ö ü ü ü ú ö ö ü ö ü ü ö Ó ü ű ö ö ü ö ü ö ú ö ö ö ö ű ú ú ű ö ö ü ö ö ö ö ü ú ö ü ö ü ü ö ú ü ü ü ű ú ö ü ö ö ö ü ö ü ú ö ö ö ü Ú ű ü ö

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 451 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testülete Pénzügyi, Gazdasági és Városfejlesztési Bizottsága 2015. szeptember 2-án 9 óra 00 perckor a Hatvani Közös Önkormányzati

Részletesebben

2015. december 16. (szerda) napjára de. 09.00 órára összehívom, melyre Önt tisztelettel meghívom.

2015. december 16. (szerda) napjára de. 09.00 órára összehívom, melyre Önt tisztelettel meghívom. BALMAZÚJVÁROS VÁROS POLGÁRMESTERE MEGHÍVÓ Balmazújváros Város Önkormányzat Képviselő-testületének Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló 16/2010. (XI. 25.) sz. rendelete 4. (1) bekezdése alapján a

Részletesebben

Jegyző könyv. Tárgy: (1.tsp.) Beszámoló a 2013. évi költségvetés teljesítéséről. Előadó: Gömze Sándor polgármester

Jegyző könyv. Tárgy: (1.tsp.) Beszámoló a 2013. évi költségvetés teljesítéséről. Előadó: Gömze Sándor polgármester Jegyző könyv 6-5/2014. Készült: Tiszalök Város Önkormányzat Képviselő-testülete által 2014. március 27-én a Tiszalöki Közös Önkormányzati Hivatal földszinti tanácstermében tartott Közmeghallgatáson. Jelen

Részletesebben

1. sz. Jegyzőkönyv. Készült: Salgótarján Megyei Jogú Város Közgyűlésének 2010. január 26-i üléséről.

1. sz. Jegyzőkönyv. Készült: Salgótarján Megyei Jogú Város Közgyűlésének 2010. január 26-i üléséről. Salgótarján Megyei Jogú Város Közgyűlése 1. sz. Jegyzőkönyv Készült: Salgótarján Megyei Jogú Város Közgyűlésének 2010. január 26-i üléséről. Jelen vannak: a Közgyűlés tagjai a mellékelt jelenléti ív szerint

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készül: Mórahalom város Képviselő-testületének 2006. december 20-án megtartott soros ülésén a Polgármesteri Hivatal tanácskozó termében

JEGYZŐKÖNYV. Készül: Mórahalom város Képviselő-testületének 2006. december 20-án megtartott soros ülésén a Polgármesteri Hivatal tanácskozó termében JEGYZŐKÖNYV Készül: Mórahalom város Képviselő-testületének 2006. december 20-án megtartott soros ülésén a Polgármesteri Hivatal tanácskozó termében Jelen vannak: Csányi László alpolgármester, Babarczi

Részletesebben

1Érkezett : 1. A KÉRELMEZŐ ADATAI A kérelmező szervezet teljes neve: Lippó Körzeti Sportegyesület

1Érkezett : 1. A KÉRELMEZŐ ADATAI A kérelmező szervezet teljes neve: Lippó Körzeti Sportegyesület 1Érkezett : 1. A KÉRELMEZŐ ADATAI A kérelmező szervezet teljes neve: Lippó Körzeti Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve: Lippó KSE 2Gazdálkodási formakód: 521 3Tagsági azonosítószám 45

Részletesebben

Ó Á Á Í Á ő ő ő ő ű ő Í ü ú ű ú ú ü ü ő ú ő ő ü ű ü ő ő ü ő ő ő ő ú Á Ú ú ő ő ő ő ú ú ü ő ő ú ú ő ü ü ü Í Í ő ü Á ő ő ő ú Í ü Ó Á Á Á ű Ó Á Á Í Á Á Í ü Í ü ő ő Ú ú ő Í ü ü Á ÍÁ ú Í ő Á Á Ó Á ú ő ő Á Ó

Részletesebben

Bizottsági ülések időpontjai:

Bizottsági ülések időpontjai: Bizottsági ülések időpontjai: Ügyrendi és Érdekképviseleti Bizottság 2016. január 25. (hétfő) 18,00 óra Gazdasági, Turisztikai és Környezetvédelmi Bizottság 2016. január 25. (hétfő) 15,00 óra Emberi Kapcsolatok

Részletesebben

MAKÓI HÍREK. AVárosnapon Makó város közössége. Polgármesteri fogadóóra. Az egészségturizmus lehet a mai megújhodás záloga

MAKÓI HÍREK. AVárosnapon Makó város közössége. Polgármesteri fogadóóra. Az egészségturizmus lehet a mai megújhodás záloga MAKÓI HÍREK A MAKÓI ÖNKORMÁNYZAT INFORMÁCIÓS HETILAPJA 2007. május 4. X. évfolyam 18. szám JÖVÕBE TEKINTETT AZ ÜNNEPI TESTÜLETI ÜLÉS A VÁROSNAPON Az egészségturizmus lehet a mai megújhodás záloga A marosi

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete 2014. november 27-i üléséről az Új Városháza üléstermében.

JEGYZŐKÖNYV. Készült Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete 2014. november 27-i üléséről az Új Városháza üléstermében. GYOMAENDRŐD VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 5500 GYOMAENDRŐD, SELYEM ÚT 124. 26/2014. JEGYZŐKÖNYV Készült 2014. november 27-i üléséről az Új Városháza üléstermében. Megjelent képviselők: Toldi

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Ádánd Község Önkormányzati Képviselő-testületének 2014.december 18-án tartott rendkívüli, nyilvános üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Ádánd Község Önkormányzati Képviselő-testületének 2014.december 18-án tartott rendkívüli, nyilvános üléséről JEGYZŐKÖNYV Ádánd Község Önkormányzati Képviselő-testületének 2014.december 18-án tartott rendkívüli, nyilvános üléséről JEGYZŐKÖNYV Készült: Ádánd Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. december

Részletesebben

J/~. szám ú előterjesztés

J/~. szám ú előterjesztés Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Alpolgármestere J/~. szám ú előterjesztés Előterjesztés a Gazdasági Bizottság részére a Kozma utcai Fegyház és Börtönnek nyertes pályázat támogatási szerződésének

Részletesebben

Í ó Ü Á Ü Ü Ü Ú Ü Ü Á Ü Ü Í Ü Ü Ü Ü Ü Ü Ü Ü Ű Ü Ü Í Í Ü Ü Ü Ü Ü Í Á ó Á Í Í Í Ü Á Í Í Ü Í Ü Ü Ü Í Ő Á Á Í Ü Ü Ü Ü Ü Ü Ü Ü Á Í Í Ü Ü Ü Ü Ü Ü Ü Ü Ü Ó Á Á Á Ü Í Á Ü Ü Í Í Ü Ü Ü Í Í Á Ü Ü Ü Ú Ü Ü Ü Ü Ü Ü Ü

Részletesebben

Tisztelt Képviselő-testület!

Tisztelt Képviselő-testület! Abony Városi Önkormányzat Polgármesterétől H-2740 Abony Tel.,fax: (53) 360-010 Kossuth tér 1. Előterjesztés készítésében közreműködött: Településfejlesztési Osztály Gazdasági osztály Az előterjesztés véleményezi:

Részletesebben

PISZKOZAT. 1Érkezett : 1. A KÉRELMEZŐ ADATAI A kérelmező szervezet teljes neve: Székelyhidi Utánpótláskorú Labdarúgók Képző SE

PISZKOZAT. 1Érkezett : 1. A KÉRELMEZŐ ADATAI A kérelmező szervezet teljes neve: Székelyhidi Utánpótláskorú Labdarúgók Képző SE 1Érkezett : 1. A KÉRELMEZŐ ADATAI A kérelmező szervezet teljes neve: Székelyhidi Utánpótláskorú Labdarúgók Képző SE A kérelmező szervezet rövidített neve: Székelyhidi Utánpótláskorú Labdarúgók Képző SE

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: Borota Község Önkormányzat Képviselő-testületének. 2009. október 29-én megtartott üléséről

Jegyzőkönyv. Készült: Borota Község Önkormányzat Képviselő-testületének. 2009. október 29-én megtartott üléséről Jegyzőkönyv Készült: Borota Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. október 29-én megtartott üléséről 1 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Borota Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. október

Részletesebben

be/sfphpm01-08078/2015/mlsz

be/sfphpm01-08078/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Pogányi Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve Pogányi Sportegyesület Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 72 A kérelmező jogállása

Részletesebben

A Somogy Megyei Kormányhivatal hírlevele

A Somogy Megyei Kormányhivatal hírlevele A Somogy Megyei Kormányhivatal hírlevele Viii. szám - 2015. szeptember A megyei köznevelési rendszerről egyeztetett a kormánymegbízott Dr. Neszményi Zsolt kormánymegbízott irodájában fogadta Pölöskei Gábornét,

Részletesebben

MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ

MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ Ikt.sz.: I. 2-307/2009. Üi.: Horváth Bernadett Makó Város Önkormányzati Képviselő-testülete MAKÓ TÁJÉKOZTATÓ Tárgy: Tájékoztató az önkormányzati beruházások

Részletesebben

be/sfp-08849/2015/mlsz

be/sfp-08849/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Kisapostag Duna Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve Kisapostag Duna Sportegyesület Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám

Részletesebben

MAKÓ VÁROS ALPOLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE VICEMAYOR OF MAKÓ

MAKÓ VÁROS ALPOLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE VICEMAYOR OF MAKÓ MAKÓ VÁROS ALPOLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE VICEMAYOR OF MAKÓ 1/122-1/2012/I. Ea: Erki-Kis Beáta Makó Város Önkormányzati Képviselő-testülete M a k ó Tárgy: Marosvári Attila alpolgármester tájékoztatója az

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Vál Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. január 26-án 18.00 órakor megtartott nyílt ülésén

JEGYZŐKÖNYV. Vál Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. január 26-án 18.00 órakor megtartott nyílt ülésén JEGYZŐKÖNYV Készült: Helye: Jelen vannak: 2012. január 26-án 18.00 órakor megtartott nyílt ülésén Polgármesteri Hivatal emeleti tanácskozó terme (2473. Vál, Vajda János u. 2.) Bechtold Tamás polgármester,

Részletesebben

Apátfalva Község Önkormányzatának ingyenes, tájékoztató havi lapja

Apátfalva Község Önkormányzatának ingyenes, tájékoztató havi lapja Apátfalva Község Önkormányzatának ingyenes, tájékoztató havi lapja II évfolyam 6. szám 2007. június Apátfalva Község Önkormányzata Képviselõtestülete Pedagógus nap alkalmából tisztelettel köszönti Apátfalva

Részletesebben

be/sfphpm01-03077/2015/mksz

be/sfphpm01-03077/2015/mksz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Csurgói Kézilabda Klub A kérelmező szervezet rövidített neve CSKK Gazdálkodási formakód 521 Bajnoki osztály: NBI Áfa levonásra a pályázatban igényelt

Részletesebben

6647. Csanytelek, Volentér János tér 2.sz. 63/578-510; fax: 63/578-517; E-mail: csanytelek@csanytelek.hu, honlap: www.csanytelek.

6647. Csanytelek, Volentér János tér 2.sz. 63/578-510; fax: 63/578-517; E-mail: csanytelek@csanytelek.hu, honlap: www.csanytelek. Csanytelek Község Önkormányzata Polgármesterétől Csanytelek Község Önkormányzata J e g y z ő j é t ő l 6647. Csanytelek, Volentér János tér 2.sz. 63/578-510; fax: 63/578-517; E-mail: csanytelek@csanytelek.hu,

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Kiskunmajsa Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 17/I/2014. J e g y z ő k ö n y v Készült Kiskunmajsa Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. november 27-én (csütörtök) 14 00 órai kezdettel

Részletesebben

BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSE 2000. április 13-án tartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvi

BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSE 2000. április 13-án tartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvi BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSE 2000. április 13-án tartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvi K I V O N A T A Tárgy: Dr.Vécsei László képviselő napirend előtti bejelentése - A képviselő jelezte,

Részletesebben

be/sfp-10023/2015/mlsz

be/sfp-10023/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Sportkör Somberek A kérelmező szervezet rövidített neve Sportkör Somberek Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám - A kérelmező jogállása Amatőr

Részletesebben

Fegyvernek Város Polgármestere 5231 Fegyvernek, Szent Erzsébet út 171. 56/556-010

Fegyvernek Város Polgármestere 5231 Fegyvernek, Szent Erzsébet út 171. 56/556-010 Fegyvernek Város Polgármestere 5231 Fegyvernek, Szent Erzsébet út 171. 56/556-010 MEGHÍVÓ FEGYVERNEK VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISEL TESTÜLETE 2014. AUGUSZTUS 21-ÉN CSÜTÖRTÖKÖN- 15 ÓRAKOR ÜLÉST TART, Melyre

Részletesebben

MAKÓ VÁROS FEJLESZTÉSI ELKÉPZELÉSEI A 2007-2013 KÖZÖTTI IDŐSZAKRA. A fejlesztés tárgya

MAKÓ VÁROS FEJLESZTÉSI ELKÉPZELÉSEI A 2007-2013 KÖZÖTTI IDŐSZAKRA. A fejlesztés tárgya A fejlesztés tárgya A becsült költségvetés (FT) 1. Az Újvárosi Óvoda felújítása, rekonstrukciója, tornaszobák kialakítása 242 000 000,00 2. A Kertvárosi Általános Iskola felújítása, infrastrukturális fejlesztése

Részletesebben

be/sfphpm01-10368/2015/mlsz

be/sfphpm01-10368/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Olajmunkás Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve Olajmunkás SE Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 2004 A kérelmező jogállása

Részletesebben