NEW HOLLAND T8 T8.275 I T8.300 I T8.330 I T8.360 I T8.390 I T8.420

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "NEW HOLLAND T8 T8.275 I T8.300 I T8.330 I T8.360 I T8.390 I T8.420"

Átírás

1 NEW HOLLAND T8 T8.275 I T8.300 I T8.330 I T8.360 I T8.390 I T8.420

2 2 3 VEZÉRLÉS ÉS AZ ERŐ ÚJ SZINTJE MÉG TÖBB ERŐ ÉS NAGYOBB TERMELÉKENYSÉG A T8-as traktorok a legerőteljesebb merev felépítményes traktorok a New Holland kínálatában. Az megújult széria csúcsmodellje, a T8.420-as, valamint a széria többi tagja is, Cursor 9-es erőforrásokkal szereltek; az ECOBlue SCR technológiás motorok pedig megfelelnek még a legszigorúbb, Tier 4A előírásoknak is. Mindez kiemelkedő motorteljesítményt eredményez, különösen, ha nehéz rakománnyal kell dolgozni. A szembetűnő gyakorlati előnye az új erőforrásoknak a meglepően gyors reakcióképesség, amely a T8-as traktorokat jellemzi változó terhelési viszonyok esetén. A motorteljesítmény menedzsmentből eredő nagyobb teljesítmény jól kihasználható a nagyobb hidraulikus vagy TLT teljesítményt igénylő műveleteknél, valamint szállításkor. A T8.420 esetében ez 52 LE többletteljesítményt jelent. A LEGNAGYOBB KÉNYELEMBEN A New Holland Sidewinder II kezelői kartámaszát úgy tervezték, hogy a traktor a lehető legkevesebb kezelői fáradtsággal irányítható legyen. Minden funkció kezelőszerve jól látható, azonosítható és egy ujjal irányítható is. A legcsendesebb kabin 68 db zajszinttel, és kategóriájának legtágasabb belső terével zavartalan 360 fokos, körkörös kilátást garantál. A Comfort Ride kabinrugózás pedig a legnehezebb terepen is tökéletesen működik. SOKOLDALÚSÁG MINT ALAPFELSZERELTSÉG A T8 traktorok hosszú tengelytávja kivételes stabilitást garantál mind a szántóföldön, mind az utakon. Ehhez egyedülálló manőverező-képesség párosul, amelynek köszönhetően az erőgépek a hagyományos és a nehéz szántóföldi munkaműveletek esetében is a legjobb választásnak bizonyulnak. A T8-asok a könnyebb, másodlagos szántóföldi munkálatok végrehajtására, de országúti vontatáshoz is ideálisak. Döntse el, hogy T8-as erőgépét Ultra Commanddal, mint a legerősebb full-powershift váltóval, vagy az újdonságnak számító Auto Command fokozatmentes váltóművel kéri. Az integrált gyári mellső függesztés és front TLT kihajtás segítségével front függesztésű munkagépek széles skálája üzemeltethető. ALACSONYABB ÜZEMELTETÉSI KÖLTSÉGEK Ami az üzemeltetési költségeket illeti, ebben is ugrásszerű fejlődést mutat a T8-as széria. Az előd, Tier3-as T8000 szériához viszonyítva 17%-kal csökkennek a T8 tulajdonosok ezen irányú költségei. A kifejezetten hatékony ECOBlue SCR technológiának köszönhetően elérhető a 10%-os üzemanyag-megtakarítás. A megújult automata szántóföldi üzemmóddal az Ultra Command a leghatékonyabb full-powershift váltó a piacon. Az Auto Command váltóval a költségek még inkább csökkennek, miközben a motor és a váltó a hatékonyság legfelsőbb fokát éri el. A hosszú szerviz-intervallumok mérsékelt károsanyag-kibocsátással egészülnek ki, mindezeknek köszönhetően a T8-as még sosem volt ilyen költségkímélő.

3 PONTOSAN AZ, AMI A MOTORHÁZON SZEREPEL A T8 traktorok az elődmodellekhez viszonyított nagyobb teljesítményüket az új generációs Tier 4A ECOBlue SCR motoroknak köszönhetik. Ez a teljesítmény első ránézésre is világos lehet mindenki számára. Az egyes modellek igen beszédes nevekkel rendelkeznek, hiszen az első két számjegy vagyis a T8 a kategóriát jelöli; az utolsó három például: a 420 a traktor maximális motorteljesítményt jelöli, akkor, amikor az EPM rendszer aktív. Mindez pedig az Ön számára azt jelenti, hogy már a legelső pillanatban kiválaszthatja azt a T8-ast, amely megfelel az elvárásainak.

4 4 5 A SZÉRIA T8: A KEZELŐHÖZ IGAZÍTVA A T8 széria számos egyéni beállítást tesz lehetővé, amivel garantálja, hogy a kezelői környezet tökéletesen megfelel az Ön igényeinek. Válassza a forradalmi újdonságnak számító Auto Command fokozatmentes sebességváltós kivitelt a precíz sebességszabályozáshoz, vagy a kiemelkedő hatékonyságú Ultra Command full-powershift váltót, amely a piacon elérhető váltóművek között a legerőteljesebb, ugyanakkor a leginkább üzemanyag-takarékos. Az IntelliView III színes érintőképernyő a standard felszereltség része, a továbbfejlesztett IntelliView IV-es nagyobb méretű képernyőjén pedig minden művelet követhető, így tökéletes választás az opciós IntelliSteer robotkormányzási rendszerrel. Végül, de nem utolsó sorban, a széles abroncsválaszték szerepel a kínálatunkban. A legszélesebb abroncsok garantálják a csökkentett talajtömörítő hatást és a megnövelt vonóerőt, miközben megfelelnek a szigorú 3 m-es vonulási szélesség követelményének. HATÉKONY TALAJMEGMUNKÁLÁS A hosszú tengelytáv és a kiváló pótsúlyozhatóság a T8 egyedülálló szántóföldi hatékonyságot garantál még a nagysebességű talajmegmunkálások esetében is. A Terralock hajtásmenedzsment 100%-ig biztosítja, hogy a kifejtett erő áttevődik a talajra. A Terraglide mellső hídrugózás növeli a vonóerőt és hozzájárul a gépkezelő kényelméhez. A még gyorsabb reakcióképességnek köszönhetően a teljesítmény még akkor is állandó marad, ha egy lágyabb talaj-összetételű területről kötött talajra érünk, hiszen az erőforrás azonnal reagál, így a plusz terhelés nem okoz fennakadást a munka menetében. Az Ultra Command váltó automata szántóföldi funkciója biztosítja, hogy a kívánt előrementi sebesség még a legalacsonyabb motorfordulat-számon is elérhető. PONTOS VETÉS Ötvözze a teljesen integrált IntelliSteer automata kormányzását az opciós IntelliView IV színes érintőképernyőjével, így a vetés a lehető legkönnyebben elvégezhető munkaművelet lesz. A T8, ISOBUS II kompatibilis, a kabinból a zavartalan és szabad kilátás biztosított. Minden kulcsfontosságú vezérlőegység tökéletesen kézre esik a többszörösen díjnyertes SideWinder II kartámaszán. Használja ki a teljesen automata táblavégi forduló funkció előnyeit, amelynek végrehajtása során szűk fordulókat vehetünk az 55 -os első híd befordulási szögnek köszönhetően. A szintén teljesen integrált mellső függesztés pedig azt jelenti, hogy könnyedén felcsatlakoztathatja a vetőgép mellső magtartályát vagy más mellső függesztésű munkagépeit.

5 KÉNYELMES ÉS GYORS KÖZÚTI VONULÁS Az akár 3550 mm hosszú tengelytáv kivételes stabilitást eredményez, még 50 km/h sebességű vonuláskor is, nehéz rakomány szállításakor. A Comfort Ride kabinrugózás és a Terraglide hídrugózás garantálják a kényelmet. Az Auto Command váltómű kiemelkedő szállítási hatékonyságot biztosít, a hosszabb utak során pedig nélkülözhetetlennek értékeli majd a szállítási üzemmódot. Stabilitás, kényelem, hatékonyság vagyis T8. IPARI TELJESÍTMÉNY A T8 az ipari termelésben is megállja a helyét. A direkt hajtású TLT még legnagyobb kardánteljesítményt igénylő nehézmunkagépek meghajtása sem jelenthet gondot. Az Auto Command fokozatmentes sebességváltóval rendkívül precízen beállíthatja a kívánt sebességet, és a 274 l/perces hidraulikus átfolyást biztosító MegaFlow rendszerrel a legnagyobb igényű munkagépeket is kiszolgálja az erőgép.

6 6 7 KEZELŐI KÖRNYEZET A 68dB(A) zajszinttel, a T8-as a legcsendesebb a piacon 68 db(a) A KATEGÓRIÁJÁNAK A LEGCSENDESEBB ÉS A LEGMUTATÓSABB KABINJA A KÉNYELEMRE ÉS A TERMELÉKENYSÉGRE TERVEZVE Üljön be a T8 luxus kezelői ülésébe. Indítsa el a motort. Menjen ki a szántóföldre, élvezze a tökéletesen zavartalan kilátást, próbálja ki, milyen egyszerűen vezérelheti a kézre eső kezelőszerveket. Élvezze az ülés, a kabin és a mellső hídrugózás nyújtotta egyedülálló kényelmet. Ismerje meg az egyszerűen kezelhető IntelliView TM érintőképernyős, színes monitort. Nem fog sokáig tartani, amíg tökéletes harmóniába kerül a T8-as traktorával. A GÉPKEZELŐRE HATÓ ERŐHATÁSOK JELENTŐS MÉRSÉKLÉSE A Comfort Ride TM kabinrugózás mintegy 25%-kal csökkenti a gépkezelőre ható intenzív erőhatásokat, így elérve, hogy egy hosszú munkanap után is jóval pihentebben szállhatunk ki T8-as traktorunkból.

7 ZAVARTALAN NEW HOLLAND KILÁTÁS Öt pilléres kabin, padlótól tetőig futó üveges ajtókkal, karcsúsított motorháztető kialakítással, lekerekített sárvédő kialakítással annak érdekében, hogy a 360 fokos, körkörös kilátást a lehető legkevesebb dolog zavarja. MAGAS MINŐSÉGŰ ZENEI ÉLMÉNY Az opciósan rendelhető, integrált rádióra a gépkezelő rácsatlakoztathatja az MP3- lejátszóját, de ha úgy dönt, a tökéletes rádióvételt is élvezheti. A Bluetooth opcióval úgy telefonálhat, hogy közben a kezével a gépet irányíthatja. TESTRESZABOTT KEZELŐI KÖRNYEZET Állítsa be az időjárásnak, illetve az egyedi igényeinek megfelelő kabinhőmérsékletet a légkondicionáló berendezés segítségével. Ha zavarja a napsütés, használja a kabin napvédő redőnyeit. AUTO COMFORT ÜLÉS A kezelői komfort az egyik kulcsszempont a New Holland kabinok kialakításánál. Az opciós Auto Comfort ülés automatikusan alkalmazkodik a kezelő súlyához, és emellett precíziós csillapítást garantál. ALKONYATTÓL NAPFELKELKELTÉIG A kabintetőbe, a sárvédőbe és a motorháztetőbe integrált nagyteljesítményű munkalámpák könnyen be- és kikapcsolhatóak az integrált kezelői panel segítségével. A megszokottnál is több fényt igénylő feladatokhoz a még intenzívebb fényerőt biztosító Xenon munkalámpa-csomagot ajánljuk. A gépkezelő olyan funkciókat mozgósíthat, amely a munkavégzést biztonságosabbá és hatékonyabbá teheti.

8 8 9 SIDEWINDER TM II KARTÁMASZ ÉS COMMANDGRIP TM JOYSTICK SIDEWINDER II. KEZELŐI KARTÁMASZ GAZDÁK ÁLTAL TERVEZVE GAZDÁKNAK Ahogyan egyre modernebb és egyre több funkcióval ellátott traktorokat terveznek és építenek, fennáll annak a veszélye, hogy a sok funkció kezelése átláthatatlan és bonyolult lesz. A New Holland kikéri és hallgat is partnerei véleményére. Így az új SideWInder II kezelői kartámasz fejlesztésébe mintegy 300 gyakorló gazdálkodót vontak be, és az ő tanácsaik és észrevételeik mentén fejlesztették ki ezt az kezelőszervet. A traktor valamennyi fontos funkciója vezérelhető a kartámaszról. Nem tart sokáig mire tökéletesen megtanulja kezelni T8 traktorát. INTELLIVIEW ÉRINTŐKÉPERNYŐS MONITOR Minden szükséges információ áttekinthetően jelenik meg a kijelzőn: válassza a standard, IntelliView III, vagy az opciós, 26,4 cm széles IntelliView IV monitort. Kiélvezheti az érintőképernyő nyújtotta előnyöket; mindkét típus kompatibilis a New Holland IntelliSteer automata kormányzással. Táblavégi forduló rendszer. Egy gombbal felvehetünk, rögzíthetünk és aktiválhatunk már tárolt művelet sorokat. Két darab elektrohidraulikus vezérlőszelep vezérlése egy ujjal. Hátsó 3-pont függesztő szerkezet emelése-süllyesztése. Opciós IntelliSteer kormányautomatika rendszer aktiválása. PowerShuttle irányváltó kapcsoló. Sebességfokozat fel- és lekapcsolása. Sebesség menedzsment bekapcsolása. A motor és a váltó együtt dolgozik a teljesítmény optimalizálásáért.

9 As awarded by The Chicago Athenaeum: Museum of Architecture and Design. A LUXUSKATEGÓRIA A T8 mindent használói igényt kielégít, így a luxuskategóriás kínálatunkból is válogathat. A bőrborítású kormánykerék és ülés kiegészítve szőnyegborítással bármelyik modell mellé megrendelhető. KÖNNNYED HOZZÁFÉRÉS MINDEN FONTOSABB FUNKCIÓKHOZ Nyomja meg a szimbólumokat az integrált vezérlő panelen. Nincs szükség arra, hogy leggyakrabban használt funkciókat a menüben állítsuk be, egyetlen gombnyomással aktiválja vagy kapcsolja ki többek között a Terralock vonóerő-vezérlést, a táblavégi forduló funkciót, az Automata TLT-t, vagy a motorfordulat-vezérlést. Prioritásválasztó gomb, a 3-4 kihelyezett szelep vezérlésére Motorfordulat-vezérlés, a motorfordulat igény szerint megadható Táblavégi forduló vezérlésének gombjai Az összkerékhajtás és a differenciálzár vezérlőgombjai Automata TLT funkció, ki- és visszakapcsolja a kardánhajtást táblavégi forduló végrehajtásakor Hátsó 3 pont függesztő-szerkezet szintezése, opciós hidraulikus felső függesztőkar vezérlése Multifunkciós joystick. Használható kihelyezett szelepek vagy mellső függesztés vezérlésére EDC egér; a többfunkciós joystick-nak köszönhetően a helyzete könnyedén változtatható. Elektrohidraulikus vezérlésű hátsó kihelyezett szelepek érintéssel szabályozhatóak a hidraulikus műveletek. Az átfolyás és az időzítés könnyedén beállítható az IntelliView képernyőn. További kezelői gombok a kartámasz felhajtható részébe süllyesztve. (Pl. hátsó 3. pont süllyesztési sebességének beállítása, hátsó, vagy ha van, mellső 3 pont kiemelési határ magasságának megadása, slip/csúszás érték százalékos szabályozása.) Az egész kartámasz magassági pozíciójának beállítása elektronikus kapcsolóval

10 10 11 PRECÍZIÓS GAZDÁLKODÁSI RENDSZEREK NEW HOLLAND PRECÍZIÓS GAZDÁLKODÁSI RENDSZER PRECÍZIÓS GAZDÁLKODÁS A T8 széria gépei rendelhetőek teljesen integrált, gyári fejlesztésű automatikus robotkormányzási rendszerrel. Az IntelliSteer rendszer segítségével párhuzamos vonalvezetéssel maximálisan akár 1-2 cm-es visszatérési pontosság is elérhető amennyiben RTK korrekciós jelet használunk. Így ez a rendszer ideális a legigényesebb precíziós gazdálkodás esetén is. Mindez egy gombnyomással aktiválható. * RTK korrekciós jellel. TELJESEN INTEGRÁLT INTELLISTEER RENDSZER A T8 széria gépeibe az IntelliSteer rendszer valamennyi összetevője kérhető, mint gyári beszereléses opció, az azokhoz a szükséges frissítések folyamatosan elérhetőek. INTELLIVIEW A LÁTHATÓ INTELLIGENCIA Az alapfelszereltség részét képező IntelliView III, valamint az opciós IntelliView IV monitor használható a precíziós sorvezető rendszer beállításához. Mi sem egyszerűbb, mint a monitor érintőképernyős felületén egy mozdulattal váltani A-B pont között megrajzolt nyomvonal variációk között. Egyéni nyomvonal variációk beállítására is van lehetőség, mint ahogy annak sincsen akadálya, hogy valamennyi információt átöltsük az asztali Precíziós Gazdálkodási Szoftverre. BEÉPÍTETT VEZÉRLŐRENDSZER A New Holland IntelliSteer rendszere egy igen fejlett dőléskompenzáló rendszert használ, amely 3 irányban, hosszanti, függőleges és keresztirányú tengelyek mentén egyaránt kompenzál. Így informálva a beépített navigációs vezérlőmodult, amely a traktort meglepő pontossággal tartja az adott nyomvonalon. A hidraulika rendszerbe beépített vezérlőszelep a vezérlőegység jeleit felhasználva avatkozik be a kormányzásba.

11 TELEMATIKA IRÁNYÍTSA, FELÜGYELJE GÉPÉT DOLGOZÓASZTALA MELLŐL A PLM Connect lehetővé teszi, hogy Ön az irodájában ülve az interneten keresztül megtervezze gépparkjának feladatait. Folyamatosan, valós időben nyomon követheti egy adott gép vagy az egész géppark napi tevékenységét, megtudhatja aktuális pozíciójukat, információkat gyűjthet a legfontosabb működési paraméterekről, adatokat küldhet és fogadhat. Az alapcsomagban elérhetőek a leggyakoribb alkalmazások, míg a továbbfejlesztett verzióban megvalósul a teljes gépmonitoring és irányítás. Röviden összefoglalva: a PLM Connect Telematikai rendszer használatával az üzemanyagszámlái csökkennek, gépeit pedig nagyobb biztonságban, és folyamatos felügyelet alatt tudhatja bárhol is tartózkodjon. IGÉNY SZERINTI PONTOSÁGGAL A New Holland 4 különböző szintet kínál így mindenki választhat, hogy milyen pontosságú rendszert szeretne. Amikor RTK korrekciós jelet használunk IntelliSteer rendszerrel, akkor élvezhetjük a legpontosabb rendszer előnyeit, egyik évről a másikra ugyanazzal a visszatérési hatékonysággal és precizitással. INTELLISTEER KI-BE KAPCSOLÁS EGY GOMBNYOMÁSRA A CommandGrip joystick-on található gombbal könnyen aktiválható a sorvezető rendszer. FELÜLET A LÉZERSZINTEZÉSHEZ A T8-as traktor elektrohidraulikus rendszere plug and play módon kompatibilis számos gyártó lézer vezérlésű szintező rendszerével. NH372 ANTENNA Az NH372-es gyári DGPS antenna egyaránt képes EGNOS, OmniStar, GLONASS vagy RTK korrekciós jelek kezelésére. RTK BÁZISÁLLOMÁS RTK bázisállomás használatával a 1-2 cm-es visszatérési pontosság is elérhető.

12 12 13 ERŐFORRÁS TELJESÍTMÉNY ÉS GAZDASÁGOSSÁG EGYÜTT A T8 traktorokban ECOBlue SCR Cursor 9 erőforrások dolgoznak, amelyeket az FPT Industrial fejlesztett ki. A környezetvédelmi stratégiával összhangban, az SCR technológiának köszönhetően a felhasznált AdBlue folyadékkal a környezetünkre káros nitrogén-oxidot ártalmatlan nitrogénre és vízre bontja le. Ez az utókezeléses rendszer elkülönül a motortól, ami azt is jelenti, hogy az erőforrás kizárólag tiszta és friss levegővel dolgozik. Ezzel a teljesítmény növekszik, a reakcióképesség gyorsul, az üzemanyag-fogyasztás pedig kevesebb lesz. SCR: GARANCIA A NAGY TELJESÍTMÉNYRE A T8 széria hat modelljének termelékenysége vitathatatlan. A 235 és 367 LE közötti névleges teljesítmény, valamint az EPM-nek köszönhető további 52 LE biztosítja, hogy még a legnehezebb kihívások és feladatok sem állíthatják meg az Ön gépét. KEVESEBB ÜZEMANYAG KÖRNYEZETBARÁT MEGOLDÁS Az üzemanyag égésével keletkező károsanyagkibocsájtás a legjelentősebb környezetszennyező faktor a gazdaságában. Az ECOBlue SCR technológiás Tier 4A motorokra a csökkentett nitrogén-oxid kibocsájtás a jellemző. A T8-ak üzemanyag-fogyasztása pedig 10%-kal kevesebb, amely jelentős költségmegtakarítást jelent gazdasága számára.

13 MOTORFORDULAT MENEDZSMENT Olyan szántóföldi munkáknál ahol az állandó percenkénti TLT-fordulat elengedhetetlen, a gépkezelő használhatja a motorfordulat menedzsment funkciót. Az állandó haladási sebesség biztosított váltózó domborzati viszonyok esetén is. POWERTRAIN TECHNOLOGIES ÁLLANDÓ TELJESÍTMÉNY A New Holland fejlesztőmérnökei nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy a gépek a megváltozott domborzati viszonyokra gyorsan reagáljanak. A Cursor 9 motorok kizárólag tiszta és friss levegőt szívnak be, ennek köszönhetően gyorsabban reagálnak, még terhelés alatt is. Például telepakolt pótkocsival és emelkedőn felfelé haladva is tartani tudja a haladási sebességet. MOTORTELJESÍTMÉNY MENEDZSMENT EPM Röviden összefoglalva az EPM (Engine Power Management) azt jelenti, hogy a motor vezérlőrendszere a sebességváltó, hidraulika és TLT terhelésnek megfelelően szabályozza az aktuálisan leadott teljesítményt és nyomatékot. Amint például egy T8.420-as traktor olyan mértékű terhelést kap akár 52 extra LE teljesítmény tartalékkal is gazdálkodhat. AZ FPT INDUSTRIAL FEJLESZTÉSE A New Holland a TIER 4-es erőforrásai fejlesztésénél bátran támaszkodhatott motorfejlesztő partnerére, az FPT Industrial szakértelmére. A feltaláló: A Fiat fejlesztette ki a Common Rail vagyis Közös Nyomócsöves technológiát az 1980-as években, és ilyen erőforrásokkal szerelte fel 1997-ben az Alfa Romeo 156-os gépjárműveit. A mezőgazdasági gépekben a TS-A traktorokban szintén ők alkalmaztak először ilyen erőforrásokat. Tisztább: Az elmúlt öt évben a Fiat SpA produkálja a legalacsonyabb szén-dioxid kibocsájtást az európai autógyártók körében. Bizonyított tartósság és felbecsülhetetlen tapasztalat: Az FPT az SCR technológia kidolgozásában már 1995 óta úttörő. Ez idő alatt már több mint 350 ezer SCR erőforrást gyártott le, az elmúlt hat évben.

14 14 15 ULTRA COMMAND SEBESSÉGVÁLTÓ TARTÓS KIVITEL, KORSZERÛ VEZÉRLÉS FULL-POWERSHIFT VÁLTÓKKAL EGÉSZEN 390 LE-IG Az Ultra Command full-powershift sebességváltókban egy mechanikus váltó hatékonysága és a New Hollandra jellemző felhasználóbarát kezelhetőség keveredik. Az eredmény? Egy olyan váltómű, aminek segítségével egyszerűen megtalálhatjuk a legmegfelelőbb fokozatot a szántóföldön és az országúton egyaránt. Tömören összefoglalva: ez a ma elérhető PowerShift sebváltók között az egyik leghatékonyabb. A T8.275 T8.390-es modellek a CommandGrip vezérlőkarral szereltek, amelynek segítségével érintéssel vezérelhetjük az összes automatizált funkciót, így például a szántóföldi vagy országúti programozást is. Két sebességváltó közül választhatunk, az egyik a 18x4, illetve 19x4 fokozattal bíró változat 40 km/h ECO vagy 50 km/h-ás végsebességgel, a másik pedig a 23x6 fokozatot számláló mászófokozattal ellátott verzió. Bármelyikre is esik a választása a könnyű kezelhetőség garantált. INTELLIGENS AUTOMA- TIZÁLÁS A New Holland automatizált szántóföldi funkciója több, mint egy egyszerű automata powershift rendszer. Hasonlóan működik, mint egy fokozatmentes CVT váltó, hiszen a motorterhelés, a haladási sebesség és a gépkezelői beállítások adatait kombinálva szabályozza mind a motor, mind a váltómű működését a legoptimálisabb teljesítményszint és a gazdaságos üzemanyag-fogyasztás eléréséért. Beállítása egyszerűen elsajátítható, működési hatékonyságot jelentősen növeli. Motorteljesítmény Sebességfokozat ÁLLANDÓ HALADÁSI SEBESSÉG Amikor a gépre ható terhelés változik szántóföldi munka során, az automata szántóföldi szabályozás funkció folyamatosan fenntartja a kívánt haladási sebességet. A gépkezelő beállítja a haladási sebességet, bekapcsolja a rendszert, ezután a vezérlés a motorfordulatot és sebességfokozatokat annak megfelelően állítja be, hogy a gépkapcsolás sebessége állandó legyen, így maximális termelékenységet és gazdaságosságot elérve. GAZDASÁGOSSÁG ÉS KÉNYE- LEM SZÁLLÍTÁSKOR IS Országúti vontatáskor is kihasználhatjuk az automatikus rendszer minden előnyét, hiszen a rendszer terhelésnek és a gázadásoknak megfelelően szabályozza a haladást. Még meredek lejtőn, nehéz rakománnyal is biztonságosan vonulhat, hiszen szükség esetén a rendszer visszakapcsol, így a motorféket használva.

15 INTELLIVIEW III SEBESSÉG ÉS FOKOZAT EGY HELYEN Az alapfelszereltséghez tartozik az érintőképernyős IntelliView III színes monitor, aminek jól átlátható menü rendszerében többek között olyan információk láthatóak, mint a motorfordulat vagy az aktuális sebességfokozat. Ez az információ megjelenik az A oszlop kijelzőjén, biztosítva a gépkezelő számára, hogy a szükséges adatok mindig a rendelkezésére állnak. ULTRA COMMAND POWERSHUTTLE Az irányváltás elvégezhető a kormány mögötti bajuszkapcsolóval vagy a CommandGrip vezérlő karral is. A gépkezelő az aktuálisan végzett munkaművelet közben kiválaszthatja, hogy melyik irányváltás a kényelmesebb számára. A még biztonságosabb parkolást a park-lock funkció aktiválásával érhető el.

16 16 17 AUTO COMMAND SEBESSÉGVÁLTÓ AZ INNOVATÍV AUTO COMMAND SEBESSÉGVÁLTÓ A New Holland által tervezett többszörösen díjnyertes Auto Command fokozatmentes sebességváltója (CVT) eddig több mint 10 ezer darabszámban építették meg. Ez a forradalmi újításnak számító váltó immáron a T8 széria modelljei számára is elérhető; a váltóművek négy direkt hajtási ponttal rendelkeznek a 100%-os hatékonyságért, amely a nehéz műveleteknél, szántóföldi feladatoknál, nagy sebességű vonuláskor, bálázásnál, kaszálásnál egyaránt a legoptimálisabb sebességfokozatot adják. A hatékonyságot tovább növeli a kettős kuplung vezérlés. Egyértelműen ez a piacon elérhető egyik legjobb fokozatmentes sebességváltó. A MEGFELELŐ SEBESSÉGFOKOZAT Az Auto Command technológiának köszönhetően a gépkezelő 30 m/h és 50 km/h tartományban kiválaszthatja a sebességet, 0,01 km/h pontossággal. Fokozatváltás nélküli szabad és lágy haladás ezt kínálja a CVT. HOZZA KI A LEHETŐ LEGTÖBB NYOMATÉKOT A New Holland az Auto Command kifejlesztésekor arra törekedett, hogy a lehető legalaposabban kiaknázza az alacsony motorfordulat és a nyomatékos FPT erőforrások előnyeit. Az 50 km/h ECO fokozaton a percenkénti motorfordulatszám 1725, így az FPT Cursor 9 motor fogyasztása a lehető leggazdaságosabb. Az erőalapú vezérlés elve alapján a kar előre vagy hátra mozgatásával sebességet és irányt váltunk. Az előrement sebessége pedálokkal is szabályozható. A célsebesség beállítására szolgáló görgő, amellyel pontosan megadható az optimális sebesség. Tökéletes, ha a földterületei messzebb esnek egymástól. Beállított és rögzített célsebességek közötti váltás egyetlen gombnyomással. MENETÜZEMMÓDOK AZ ÖN VEZETÉSI STÍLUSÁHOZ IGAZÍTVA - Automata üzemmód: Válassza ki a kívánt célsebességet, és az Auto Command sebességváltó a motorfordulatszámot és az áttételt ennek fenntartása érdekében szabályozza. - Menetvezérlés üzemmód: Amikor az erőgép elérte a megadott célsebességet, a menetvezérlés üzemmód a motorfordulatszámot és az áttételt a kívánt sebesség fenntartásához igazítja, miközben gondoskodik a lehető leggazdaságosabb üzemanyag-fogyasztásról. - Manuális üzemmód: Az üzemmód lehetővé teszi a gépkezelő számára, hogy maga állítsa be a kívánt motorfordulatszámot és menetsebességet. - TLT mód: A TLT bekapcsolásakor az Auto Command állandó értéken tartja a motorfordulatszámot.

17 GYORS IRÁNYVÁLTÁS Az Auto Commanddal az irányváltás gyors és egyszerű. A gépkezelő vagy a Command Grip kezelőkar kapcsolójával, vagy a kormányoszlopra szerelt karral módosíthat irányt. AKTÍV STOP START Az Auto Command egyik fő biztonsági jellemzője az Aktív StopStart. Ez a biztonsági funkció az álló helyzetben lévő traktort nem engedi sem előre-, sem pedig hátragurulni még akkor sem, ha nehéz rakományt szállít. Sebességváltáskor sem áll fenn az a veszély, hogy a lejtőn megindulna lefelé az erőgép. A biztonságos parkolást egy elektronikus fék szolgálja.

18 18 19 HIDAK ÉS HAJTÁS HOSSZABB TENGELYTÁVVAL A BRILIÁNS STABILITÁS ÉS VONÓERŐ ÉRDEKÉBEN Az új New Holland T8-as merev felépítményes erőgépei rendelkeznek a kategória legnagyobb tengelytávjával. Az Ultra Command modellek 3450 mm-es tengelytávja már önmagában is tekintélyt parancsoló, a T8.420-as modellek még ezt is felülmúlják és a maguk 3550 mm-es értékükkel minden vetélytársat maguk mögé parancsolnak 500 mm-rel. A T8.420-as gépek teljes hossza mintegy 6469 mm. A hosszabb tengelytáv nagyobb stabilitást jelent például nagy sebességű országúti szállításkor, és nagyobb vonóerőt a szántóföldi nehéz talajmunkákhoz. A jövőben tehát a T8-as traktorokkal ilyen szempontból sem kell kompromisszumot kötni. VERSENYTÁRS TENGELYTÁV IDEJE NAGYBAN GONDOLKODNI Az erősített első és hátsó hidaknak köszönhetően az első és hátsó kerekek minden további nélkül ikresíthetőek, így csökkentve a talajkárosító hatást és tovább növelve a vonóerőt. A táblavégi fordulók során nagy méreteihez viszonyítva is meglepően jól teljesít az új T8-as, az első hidak igen jól be tudnak fordulni a keskenyebb alváz kialakítás miatt.

19 ERŐSÍTETT HIDAK A NAGY TELJESÍTMÉNYÉRT A T8.420 esetében a megerősített híd az alapfelszereltség részét képezi. A 127 mm átmérőjű tengely azt is garantálja, hogy ezeket a nagy motorteljesítményeket a gép veszteség nélkül továbbítja a talajra, így egyedülálló teljesítményt biztosítva a szántóföldi nagy vonóerőt igénylő feladatok végrehajtásához. Ezt a legszélesebb futófelületű abroncsok használatával tovább növelhetjük. BIZTONSÁGBAN ÉS KÉNYELEMBEN SZÁLLÍTÁSKOR Az első fék összhangban dolgozik a hátsó fékkel igazodva a haladási sebességhez is. Az opciós motorfékező rendszer tovább növeli a fékhatást meredek lejtőkön is.

20 20 21 HIDAK ÉS HAJTÁS TERRAGLIDE MELLSŐ HÍDRUGÓZÁS A New Holland Terraglide mellső hídrugózás rendszer jelentősen csillapítja a gépkezelőre, az erőgépre és a rácsatolt munkaeszközökre ható erőhatásokat szántóföldi és közúti körülmények között egyaránt. A T8-as esetén pedig jelentősen növekedett az első hidak befordulási szöge. Ha mindehhez hozzávesszük az alapfelszereltségként járó Comfort Ride kabinrugózást is, akkor vitathatatlan, hogy soha nem tapasztalt kényelemben ülhetünk új T8-as erőgépünkben. NAGYOBB TELJESÍTMÉNY

21 HOSSZÚ TENGELYTÁVVAL A KÉNYELEMÉRT ÉS A NAGYOBB TERMELÉKENYSÉGÉRT A T8 széria gépeiben tökéletesen ötvözték a hihetetlen tengelytávot és a kitűnő manőverező képességet. Ez a két koncepció eddig nem volt jellemző e traktorkategória gépeire. A New Holland viszont elérte ezt. Nagyon egyszerű, a traktor szűkebbre szabott első része lehetővé teszi, hogy az első kerekek 55 fokos szögben beforduljanak, így a táblavégi fordulók jóval szűkebb helyen hajhatóak végre, mint azt eddig megszokhattuk egy ilyen méretű erőgéptől. Az eredmény pedig az, hogy ez a fordulékony nagytraktor nagyobb mértékben szolgálja termelékenységünket és hatékonyságunkat. VERSENYTÁRS TENGELYTÁVJA AZ ÚJ T8 TENGELYTÁVJA TERRALOCKTM HAJTÁS MENEDZSMENT A New Holland Terralock rendszere automatikusan ki- vagy bekapcsolja az első hajtást, illetve az első-hátsó differenciálzárakat, amikor arra szükség van, így például táblavégi fordulók végrehajtásakor is. A termelékenység növeléséért, a rendszer úgy alakítja a táblavégi fordulókat, hogy az a lehető legoptimálisabb legyen.

22 22 23 TLT ÉS HIDRAULIKA KIVÉTELES TECHNOLÓGIA A KIEMELKEDŐ TELJESÍTMÉNYÉRT A New Holland T8 traktorok tervezésekor természetesen az egyik fő cél az volt, hogy egy igazán robosztus és erőteljes szántóföldi erőgépet alkossanak a legnehezebb munkagépekhez és körülményekhez. Ez szinte már kulcskövetelmény 275 LE feletti erőgépek esetében. Viszont a T8 ennél jóval több. A tervezői asztalról lekerülő tervek alapján egy olyan nehéz univerzális traktor született, ami elsősorban sokoldalúságáról ismerhető fel. A motorteljesítmény menedzsment (EPM - Engine Power Management) alkalmazásával a TLT-vel és hidraulikával végzett műveletekkor a T8 nemcsak masszív teljesítményszintet garantál, hanem optimális gazdaságosságot is. A névleges TLT fordulatot már alacsony motorfordulatszám tartományban elérve maximális üzemanyag-hatékonyságot biztosít. Egy New Holland T8-as traktor esetében alapfelszereltség a sokoldalúság.

23 MEGAFLOW TM HIDRAULIKA Az alapfelszereltségben kapható 161 liter/ perces átfolyást biztosító hidraulika mellett elérhető az opciós MegaFlow hidraulikaszivattyú, ami elképesztő, 274 liter/perces teljesítménnyel bír. A motorteljesítmény menedzsment (EPM) segítségével a teljes hidraulikakapacitás kihasználható, akár 52 LE elérhető többlet teljesítménnyel. AKÁR 6 PÁR ELEKTRO-HIDRAULI- KUS HÁTSÓ KIHELYZETT SZELEPPEL A T8 traktorok hátsó kihelyezett szelepei elektrohidraulikus szabályozásuknak köszönhetően precízen beállítható időzítéssel és átfolyással rendelkeznek, a beállítás a kartámaszról könnyedén megtehető, az éppen aktuális értékekről tájékoztatást az IntelliView III monitor segítségével kaphat a gépkezelő. A jobboldali kartámaszon található színkódokkal ellátott fülek segítségével szabályozható mindegyik hidraulikakör, másik lehetőségként a CommandGrip karról is vezérelhetünk 2 db kiválasztott szelepet, de ugyanezt megtehetjük az opciós különálló apró joystick kar segítségével is. Valamennyi hidraulikakör vezérlése beprogramozható a táblavégi fordulók során végrehajtandó műveletsorok közé is. ÁTFOLYÁS SZABÁLYOZÁS AZ IN- TELLIVIEW III MONITORON Az IntelliView III monitor érintőképernyős kezelői felületén mindegyik hátsó hidraulikakör percenkénti átfolyása külön megtekinthető és be is állítható az adott munkagép igényeihez igazodva.

24 24 25 ELSŐ ÉS HÁTSÓ FÜGGESZTŐSZERKEZET KÉSZEN A MODERN IGÉNYEKRE NEHÉZ MUNKAESZKÖZÖK FELEMELÉSÉRE NAGY EMELÉSI KAPACITÁSSAL A hátsó függesztőszerkezet kg-os emelési kapacitása igazán tiszteletet parancsoló érték, így a T8-as számára a legnagyobb munkagépek kezelése sem jelenthet problémát. Hasonlóképpen fontos, hogy a nagy kapacitású hidraulika a táblavégi fordulóknál gyorsan és dinamikusan felemeli a függesztőszerkezetet. A táblavégi fordulónak köszönhetően megadhatja a hátsó függesztés legalsó és legfelső pozícióját. GYÁRI MELLSŐ FÜGGESZTÉS ÉS TLT A T8 traktorok rendelhetőek gyári mellső függesztéssel és TLT-vel. A keskeny motorháztető kiképzés jó rálátást eredményez a traktor első részére. A gép hosszú tengelytávja által nyújtott stabilitás miatt könnyen kihasználható a front függesztés teljes 5810 kg-os emelési kapacitása. A beépített elektronikus vezérléssel könnyen kezelhető az eszköz. TÁBLAVÉGI FORDULÓ RENDSZER A T8-as traktorok táblavégi forduló rendszerének fi nomítása során a New Holland azt tartotta szem előtt, hogy egy még inkább felhasználóbarát, könnyen beállítható rendszert fejlesszen. Az összetett szántóföldi alkalmazások során a rendszer jelentősen megkönnyíti a gépkezelő dolgát. A rendszerbe tetszőlegesen vehet be műveleteket, igény szerint hagyhat is ki belőle, ha azokat manuálisan kívánja végezni. A beállítás és a műveletsor felvétele egyszerű, a komplett rögzített műveletsor a CommandGrip kezelői karon egy gombnyomással újra lejátszható. PÓTSÚLYOZÁS IGÉNY SZERINT Amennyiben mellső függesztéssel szerelt T8-as traktorunk van, választhatunk az egy darabból álló mellső pótsúlyok széles választékából. A pótsúly könnyen és gyorsan felvehető és lerakható.

25 SZERVIZELÉS 360 : T8 Az új T8-as arra lett tervezve, hogy a legtöbb időt munkával tölthesse, ne pedig a műhelyben. A szervizpontok könnyed hozzáférhetősége és a hosszú szerviz-intervallumok is azt szolgálják, hogy a traktor a lehető legtöbb időt tölthesse természetes közegében, vagyis a szántóföldön. A 89 literes AdBlue adalékanyag-tartály tartalmaz egy védelmi zárat azért, hogy véletlenül se kerülhessen bele gázolaj. Egy tartálynyi AdBlue adalék körülbelül két fő üzemanyag tartálynyi (2 x 651 liternyi) üzemanyaghoz elegendő. Töltse fel az ablakmosó-tartályt a hátsó ablakon keresztül. A baloldalon kialakított fellépőre lépve könnyen elérheti a szélvédő üvegét. Az egy darabban magasra nyíló motorház megkönnyíti a motor szervizmunkálatait. Ellenőrizze, tisztítsa vagy cserélje ki a motor levegőszűrőjét anélkül, hogy felnyitná a motorházat. A motor és a hidraulika olajszint ellenőrző és feltöltő pontok könnyen hozzáférhetőek a napi rutin karbantartás elvégzését nagyban megkönnyítve. A motor szervizintervallumok 100%-kal megnőttek, 600 üzemórára. A hűtőszekció kinyitásával gyorsan és könnyen tisztíthatóvá válik. KÖNNYEN TUDOK BESZEREZNI ADBLUE ADALÉKANYAGOT? A válasz egyszerű: Igen! Az adalékanyag bármikor elérhető az Ön kereskedőjénél. Igény szerint akár nagyobb tartályban is tárolható az Ön telephelyén.

26 26 27 TECHNIKAI TÁBLÁZAT O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O

27 O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O C D G F B E A O

28 Amennyiben új gép vásárlásán gondolkodik, esetleg egy már meglévő gép üzemeltetéséhez, szervizeléséhez kérne segítséget, forduljon bizalommal az Agrotec Magyarország Kft. szakembereihez. Munkatársaink bármikor vevőink rendelkezésére állnak, és mindent elkövetnek azért, hogy egy esetleges meghibásodás a lehető legkevesebb fennakadást jelentse Önnek. Alkatrész-hálózatunk felépítése és működése azt szolgálja, hogy a szükséges alkatrész a leggyorsabban eljusson az Ön gazdaságába, ezzel minimálisra csökkentve a termelésből kieső időt. Tudjuk azt, hogy a szezonálisan végzett munkák során minden elvesztegetett perc komoly anyagi veszteséggel jár, ezért gyorsított járatainkkal juttatjuk el Önökhöz a megrendelt árut. A vevői megelégedettség számunkra a legfontosabb, ezért biztosítunk partnereinknek kifogástalan minőségű pótalkatrészeket. További információért forduljon az Ön New Holland gépkereskedőjéhez! Agrotec Magyarország Kft. Levelezési cím: 2943 Bábolna, Mészáros út 1. Telefon: Fax: info@agrotec.hu

NEW HOLLAND T8 T8.320 I T8.350 I T8.380 I T8.410 I T8.435

NEW HOLLAND T8 T8.320 I T8.350 I T8.380 I T8.410 I T8.435 NEW HOLLAND T8 T8.320 I T8.350 I T8.380 I T8.410 I T8.435 2 3 BÁRMI LEHETSÉGES ÉS MÉG ANNÁL IS TÖBB MÉG TÖBB ERŐ ÉS NAGYOBB TERMELÉKENYSÉG A T8-as traktorok a legerőteljesebbek hagyományos traktorok a

Részletesebben

T7 SWB SOROZAT T7.175 I T7.190 I T7.210 I T7.225

T7 SWB SOROZAT T7.175 I T7.190 I T7.210 I T7.225 T7 SWB SOROZAT T7.175 I T7.190 I T7.210 I T7.225 02 A T7 HEAVY DUTY & LWB SOROZAT 03 T7 SWB széria - 4 modell opciók széles választékával. A cél az új T7 Tier4B traktorcsalád fejlesztéskor a legszigorúbb

Részletesebben

NEW HOLLAND T4 F/N/V SOROZAT T4.65 T4.75 T4.85 T4.95 T4.105

NEW HOLLAND T4 F/N/V SOROZAT T4.65 T4.75 T4.85 T4.95 T4.105 NEW HOLLAND T4 F/N/V SOROZAT T4.65 T4.75 T4.85 T4.95 T4.105 2 3 STÍLUSOS T4 F/N/V TRAKTOROK. MEGNYERŐ KÜLSŐ, MEGGYŐZŐ TELJESÍTMÉNY. Az új T4F/N/V széria modelljeit a speciális alkalmazások széles választéka,

Részletesebben

T7 LWB SOROZAT T7 HD SOROZAT T7.230 I T7.245 I T7.260 I T7.270 T7.290 I T7.315

T7 LWB SOROZAT T7 HD SOROZAT T7.230 I T7.245 I T7.260 I T7.270 T7.290 I T7.315 T7 LWB SOROZAT T7.230 I T7.245 I T7.260 I T7.270 T7 HD SOROZAT T7.290 I T7.315 02 A T7 HEAVY DUTY & LWB SOROZAT T7 LWB és Heavy Duty modellek, erőgép választék minden igényre. Fejlesztett T7LWB traktorok

Részletesebben

NEW HOLLAND CX7 & CX8 CX7.80 I CX7.90 I CX8.70 I CX8.80 I CX8.85 I CX8.90

NEW HOLLAND CX7 & CX8 CX7.80 I CX7.90 I CX8.70 I CX8.80 I CX8.85 I CX8.90 NEW HOLLAND CX7 & CX8 CX7.80 I CX7.90 I CX8.70 I CX8.80 I CX8.85 I CX8.90 2 3 ÚJ CX7 és CX8. KITÛZÖTT CÉLOK TELJESÍTVE. A New Holland CX széria meghatározza a szalmarázóládás betakarítógépek fejlődését

Részletesebben

A LEGJOBB TOVÁBBFEJLESZTVE. Az új DEUTZ-FAHR 6. széria Agrotron 6150.4-6160.4-6150-6160-6180-6190

A LEGJOBB TOVÁBBFEJLESZTVE. Az új DEUTZ-FAHR 6. széria Agrotron 6150.4-6160.4-6150-6160-6180-6190 A LEGJOBB TOVÁBBFEJLESZTVE Az új DEUTZ-FAHR 6. széria Agrotron 6150.4-6160.4-6150-6160-6180-6190 TELJESÍTMÉNY TOVÁBBFEJLESZTVE IntellIgencIától vezérelve A legújabb technológiák intelligens felhasználása

Részletesebben

TELESZKÓPOS RAKODÓK A MASSEY FERGUSONTÓL. MF 9305 Xtra, MF 9306 Xtra, MF 9407 Xtra, MF 9407S Xtra 100-122 LEMF

TELESZKÓPOS RAKODÓK A MASSEY FERGUSONTÓL. MF 9305 Xtra, MF 9306 Xtra, MF 9407 Xtra, MF 9407S Xtra 100-122 LEMF TELESZKÓPOS RAKODÓK 100-122 LEMF MF 9305 Xtra, MF 9306 Xtra, MF 9407 Xtra, MF 9407S Xtra A MASSEY FERGUSONTÓL 02 www.masseyferguson.com 01 02 Minden igényt kielégítő funkciók 01 A rendelkezésre álló munkaeszközök

Részletesebben

A technológia éllovasa

A technológia éllovasa Powermaster Powermaster A technológia éllovasa Powermaster a használhatóság igazi bajnoka A Powermaster gépcsalád tervezésekor a cél a gazdálkodók legszélesebb körének való megfelelés volt, lehetôvé téve,

Részletesebben

75-95 LEMF A MASSEY FERGUSONTÓL

75-95 LEMF A MASSEY FERGUSONTÓL 4700 75-95 LEMF A MASSEY FERGUSONTÓL 02 www.masseyferguson.com Új mércét teremt. Felülmúlja az elvárásokat 4700 MF A VILÁG ÉS A MÁRKA ÚJ IKONJA - A mezőgazdasági gépek piacán legrangosabb névként a Massey

Részletesebben

Ú j C X 7000 CX8000 E l e v a t i o n

Ú j C X 7000 CX8000 E l e v a t i o n Ú j C X 7000 CX8000 E l e v a t i o n Ú j e t a l o n a s z a l m a r á z ó lá d á s g é p e k p i a c á n Új etalon a szalmarázóládás gépek piacán A CX7000 és CX8000 Elevation kombájnok túllépik a hatékonyság

Részletesebben

5700 SL 100-130 LEMF A MASSEY FERGUSONTÓL

5700 SL 100-130 LEMF A MASSEY FERGUSONTÓL 5700 SL 100-130 LEMF A MASSEY FERGUSONTÓL 02 www.masseyferguson.com Tartalomjegyzék 4. oldal Minden, ami ahhoz szükséges,......hogy bármilyen munkát elvégezzen 6. oldal MF 5700 SL Ismerje meg közelebbről

Részletesebben

MF 3600 A MASSEY FERGUSONTÓL. V, S, F, GE és A modellek 69-102 LE

MF 3600 A MASSEY FERGUSONTÓL. V, S, F, GE és A modellek 69-102 LE 69-102 LE MF 3600 V, S, F, GE és A modellek A MASSEY FERGUSONTÓL 02 www.masseyferguson.com 04. oldal Mozgékony, erős és sokoldalú 06. oldal Egyszerű, mégis lenyűgöző funkciók 08. oldal Motor Erőteljes

Részletesebben

Kompakt és mobil kotrógépek

Kompakt és mobil kotrógépek Kompakt és mobil kotrógépek Ezek szólnak a Wacker Neuson kompakt és mobil kotrógépe mellett. További tudnivalók a kotrókról. 1. Vitathatatlan gazdaságosság! Innovációval az optimális emelőerőért. 3. A

Részletesebben

LOGSET GT Forwarderek

LOGSET GT Forwarderek LOGSET GT Forwarderek 2 Megbízhatóság minden terepen Az eddigi sikeres TITAN forwarder sorozat után, a Logset cég még magasabbra rakta a mércét a közelítési gyakorlat, élettartam és a termelékenység terén

Részletesebben

Grapeliner 6000. A tökéletes szüret

Grapeliner 6000. A tökéletes szüret Grapeliner 6000 A tökéletes szüret Kipróbált rendszer - új technológia Tartsd meg a jót és alkalmazd az újdonságot - ezek voltak a vezérelvek az ERO Grapeliner 6000 széria fejlesztésekor. Az újszerű hajtómű

Részletesebben

Fendt 500 Vario t t t

Fendt 500 Vario t t t Fendt 500 Vario Új Fendt 500 Vario 2 3 Legjobb ötletekből megformálva Az 500 Vario a legjobb elképzeléseket egyesíti egy egészen új gyártási sorozatban. A legendás 500 Favorit méretei a díjazott dizájnnal

Részletesebben

AMAZONE ED. szemenkénti vetőgép

AMAZONE ED. szemenkénti vetőgép ED 02 RP-ED 01 AMAZONE ED szemenkénti vetőgép AMAZONE szemenkénti vetőgép Egy család, mely magasabbra helyezi a mércét Az AMAZONE szemenkénti vetőgépek sokoldalúan felhasználhatók. Megbízhatóságuk, nagy

Részletesebben

Power Partner. N Széria 88 152 LE Classic HiTech Advance

Power Partner. N Széria 88 152 LE Classic HiTech Advance HU Power Partner N Széria 88 152 LE Classic HiTech Advance Power Partner Skandináv hagyományok A Valmet és Volvo BM, a két legnagyobb Skandináv traktorgyár 1979-ben egyesült. Az új Volvo BM Valmet traktorok

Részletesebben

MAJOR KIS SEGÍTŐTÁRS NAGY KIHÍVÁSOKHOZ. Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta.

MAJOR KIS SEGÍTŐTÁRS NAGY KIHÍVÁSOKHOZ. Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta. MAJOR KIS SEGÍTŐTÁRS NAGY KIHÍVÁSOKHOZ Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta. UNIVERZÁLIS JÁRÓSZERKEZETŰ TRAKTOR MEZŐGAZDASÁGI MUNKAGÉPEK, SZÁLLÍTÓ JÁRMŰVEK ÉS EGYÉB ADAPTEREK ÜZEMELTETÉSÉHEZ. TERVEZÉSE SORÁN

Részletesebben

Változó kamrás körbálázók. Nagy sebesség. Nagy teljesítmény.

Változó kamrás körbálázók. Nagy sebesség. Nagy teljesítmény. Változó kamrás körbálázók Nagy sebesség. Nagy teljesítmény. 2 Változó kamrás bálázók Bevezetés Megbízható, gyors bálázás. Idényről idényre. Bálázóinkat úgy terveztük, hogy mindenki megtalálja a megfelelőt,

Részletesebben

Mezıgazdasági Gépkereskedelmi Kft. Iroda: 1158 Budapest, Késmárk u. 9.

Mezıgazdasági Gépkereskedelmi Kft. Iroda: 1158 Budapest, Késmárk u. 9. BCS VOLCAN ECO-POWER (EP) traktorok Rendeltetésszerő felhasználási területek: kertészeti, szılı és gyümölcsültetvények ápolása, állattartó telepek kiszolgálása, zöldtakarmány betakarítás, kommunális munkák.

Részletesebben

Személyére szabottan az Öné. Valtra A Széria. HiTech 88 101 LE

Személyére szabottan az Öné. Valtra A Széria. HiTech 88 101 LE Személyére szabottan az Öné Valtra A Széria HiTech 88 101 LE Index 2 Valtra A Széria 5. oldal... Valtra Személyére szabottan az Öné 6. oldal... Új praktikus tulajdonságok 8. oldal... Új A szériás HiTech

Részletesebben

NEW HOLLAND T8 T8.275 T8.3OO T8.33O T8.36O T8.39O

NEW HOLLAND T8 T8.275 T8.3OO T8.33O T8.36O T8.39O NEW HOLLAND T8 T8.275 T8.3OO T8.33O T8.36O T8.39O 2 3 EGY IGAZÁN NAGY MEZŐGAZDASÁGI ÁTTÖRÉS STÍLUSOS ÉS MASSZÍV, ERŐTŐL DUZZADÓ ÉS SOKOLDALÚ. TIPIKUSAN NEW HOLLAND Hosszú tengelytáv a stabilitás érdekében,

Részletesebben

WB 97S. Összkerék-kormányzású kotró-rakodógép WB97S-5. MOTORTELJESÍTMÉNY 74 kw / 99,2 LE @ 2.200 1/min ÜZEMKÉSZ TÖMEG 8.700 kg

WB 97S. Összkerék-kormányzású kotró-rakodógép WB97S-5. MOTORTELJESÍTMÉNY 74 kw / 99,2 LE @ 2.200 1/min ÜZEMKÉSZ TÖMEG 8.700 kg WB 97S Összkerék-kormányzású kotró-rakodógép WB97S-5 MOTORTELJESÍTMÉNY 74 kw / 99,2 LE @ 2.200 1/min ÜZEMKÉSZ TÖMEG 8.700 kg A gép bemutatása A WB97S-5 a Komatsu kotró-rakodók legutóbbi generációjához

Részletesebben

5GL sorozatú traktorok. 57 kw (75 LE) 65 kw (85 LE) (97/68 EC) Alacsony kivitelű speciális traktorok

5GL sorozatú traktorok. 57 kw (75 LE) 65 kw (85 LE) (97/68 EC) Alacsony kivitelű speciális traktorok 5GL sorozatú traktorok 57 kw (75 LE) 65 kw (85 LE) (97/68 EC) Alacsony kivitelű speciális traktorok 2 5GL sorozatú traktorok Áttekintés 5G Alacsony kivitel A John Deere új megoldása Behajtható tükrök Kompakt

Részletesebben

900-as sorozatú változókamrás bálázó

900-as sorozatú változókamrás bálázó 900-as sorozatú változókamrás bálázó 2 900-as sorozatú változókamrás bálázó Bevezető Lépjen át a gyorsítósávba! Az innovatív kigurítási koncepciójával és a kompromisszumok nélküli felépítésével a 900-as

Részletesebben

329 Kotrógép. Méretek. Copyright 2000-2010 Bobcat Europe 04/04/2010 A9K2 11001 A9K2 99999

329 Kotrógép. Méretek. Copyright 2000-2010 Bobcat Europe 04/04/2010 A9K2 11001 A9K2 99999 329 Kotrógép Copyright 2000-2010 Bobcat Europe 04/04/2010 A9K2 11001 A9K2 99999 Méretek H F K C 329 A B I D G E J L P M Q N R O (A) Tolólap magasság... (B) Felső kocsi szabadmagasság a talajig... (C) Magasság

Részletesebben

LÁNCFŰRÉSZEK. ELEKTRONIKUS GYÚJTÁS. Egyszerűen, megbízhatóan indítható.

LÁNCFŰRÉSZEK. ELEKTRONIKUS GYÚJTÁS. Egyszerűen, megbízhatóan indítható. KATALÓGUS LÁNCFŰRÉSZEK OxyPower. Környezetbarát, alacsony károsanyagkibocsátás, kevesebb üzemanyagfogyasztás, nagyobb teljesítmény. FEJLETT ANTIVIBRÁCIÓS RENDSZER. A fűrész markolata a motortól és a vágóberendezésektől

Részletesebben

Valtra S Széria 290-400 LE

Valtra S Széria 290-400 LE Valtra S Széria 290-400 LE EGY NAGY TRAKTOR MELYRE ÖN MAGAS EREDMÉNYESÉGGEL TÁMASZKODHAT TARTALOMJEGYZÉK Valtra S széria... 4 ACGO POWER motor... 10 HAJTÓMŰ... 12 Ergonómia és hatékonyság... 14 A technológia

Részletesebben

427F2. Árokásó-rakodó

427F2. Árokásó-rakodó 427F2 Árokásó-rakodó Vezetőfülke A Cat árokásó-rakodó új vezetőfülkéjének bevezetésével egy kényelmes és egyszerűen használható kezelői környezet valósult meg. A munkagép számos funkciójának testre szabhatóságával

Részletesebben

Közbeszerzési Értesítő száma: 2013/76

Közbeszerzési Értesítő száma: 2013/76 KEOP-3.2.0/11-2012-0014 Élőhelykezeléshez kapcsolódó infrastruktúra fejlesztés a Dél-Mezőföldi Tájvédelmi Körzetben Nagydorog 016 hrsz állattartó telephez erő- és munkagépek beszerzése, üzembe helyezése,

Részletesebben

Bérgép KITE KOCKÁZATMENTES, TERVEZHETŐ, KISZÁMÍTHATÓ. Célunk a. Technológiai gépbérlet AJÁNLATOK

Bérgép KITE KOCKÁZATMENTES, TERVEZHETŐ, KISZÁMÍTHATÓ. Célunk a. Technológiai gépbérlet AJÁNLATOK KITE Bérgép Célunk a KOCKÁZATMENTES, TERVEZHETŐ, KISZÁMÍTHATÓ mezőgazdasági termelés műszaki és technológiai biztosítása! AJÁNLATOK 2016 2 A KITE Zrt. Magyarországon, sőt Európában egyedülálló módon komplex

Részletesebben

Top Speed (csúcssebesség) ZA-TS és ZG-TS műtrágyaszórókkal

Top Speed (csúcssebesség) ZA-TS és ZG-TS műtrágyaszórókkal 1 ZA-TS ZG-TS ZA-TS és ZG-TS Top Speed (csúcssebesség) ZA-TS és ZG-TS műtrágyaszórókkal Az AMAZONE cég új, csúcsteljesítményű műtrágyaszórói SPEED spreading Eltérő munkaszélességekhez különböző szórólapát-szegmensek

Részletesebben

Világpremier: Alfa Romeo 4C Launch Edition

Világpremier: Alfa Romeo 4C Launch Edition Világpremier: Alfa Romeo 4C Launch Edition Az exkluzív Launch Edition a Genfi Autószalonon mutatkozik be. A modell sorszámozott kivitelben, korlátozott példányszámban kerül forgalomba: 400 darab Európába,

Részletesebben

Kverneland ixdrive. See, Feel and Drive

Kverneland ixdrive. See, Feel and Drive Kverneland ixdrive See, Feel and Drive Every Crop Deserves the Best Care Mi a Kverneland-nál hiszünk abban, hogy a fejlesztéseinkkel hozzájárulunk a jövő fenntartható mezőgazdaságához. Az intelligens megoldások

Részletesebben

JÖVŐKÉP INNOVÁCIÓ VEZETŐ SZEREP MINŐSÉG MEGBÍZHATÓSÁG TÁMOGATÁS BÜSZKESÉG ELKÖTELEZETTSÉG

JÖVŐKÉP INNOVÁCIÓ VEZETŐ SZEREP MINŐSÉG MEGBÍZHATÓSÁG TÁMOGATÁS BÜSZKESÉG ELKÖTELEZETTSÉG 270-370 LE 8600 Erőteljes jövő a gazdálkodásban 5 modell 270-től 370 LE-ig JÖVŐKÉP INNOVÁCIÓ VEZETŐ SZEREP MINŐSÉG MEGBÍZHATÓSÁG TÁMOGATÁS BÜSZKESÉG ELKÖTELEZETTSÉG Pontosan olyan, amilyennek egy traktornak

Részletesebben

KÉNYELMES FÜLKÉS KIVITEL

KÉNYELMES FÜLKÉS KIVITEL KÉNYELMES FÜLKÉS KIVITEL Modern, kényelmes, biztonsági fülke A modern biztonsági fülke nem csupán nagy teret biztosít a fáradságmentes munkavégzéshez, hanem a gép tervezése révén sikerült a gépkezelő kényelmét

Részletesebben

Profiktól profiknak Professzionális tolókaros fűnyírógépek

Profiktól profiknak Professzionális tolókaros fűnyírógépek Profiktól profiknak Professzionális tolókaros fűnyírógépek 2 3 Vegye ki a munka nehezét A John Deere tolókaros fűnyírógépek egész napos nehéz munkavégzésre lettek tervezve. Ezeket a gépeket strapabíró,

Részletesebben

TRAKTORVONTATÁSÚ PÓTKOCSIK ETK EP DP TP

TRAKTORVONTATÁSÚ PÓTKOCSIK ETK EP DP TP TRAKTORVONTATÁSÚ PÓTKOCSIK ETK EP DP TP ETK és EP TÍPUSÚ, 7500 kg ÖSSZTÖMEGŰ EGYTENGELYES PÓTKOCSIK Az ETK típusú egytengelyes pótkocsik kisebb szállítási munkákra készültek. Jellemzőik a nagyfokú mozgékonyság

Részletesebben

Pöttinger SYNKRO. Két- és háromgerendelyes kultivátor 97+220.10.0110

Pöttinger SYNKRO. Két- és háromgerendelyes kultivátor 97+220.10.0110 Pöttinger SYNKRO Két- és háromgerendelyes kultivátor 97+220.10.0110 SYNKRO A föld az élet... A talajmegmunkálás klasszikus eszköze a talajlazító. A visszamaradt növényi részek felszíni bekeverése növeli

Részletesebben

9R szériájú traktorok 302 412 kw (410 560 LE) 97/68EC

9R szériájú traktorok 302 412 kw (410 560 LE) 97/68EC 9R szériájú traktorok 302 412 kw (410 560 LE) 97/68EC 2 9R szériájú traktorok Bevezetés Engedje szabadon a nagyvadat Képzelje el 560 ló együttes erejét, amely mind bele van sűrítve egy innovatív, csúcstechnológiájú

Részletesebben

NEW HOLLAND T7 T7.170 T7.185 T7.200 T7.210 T7.220 T7.235 T7.250 T7.260 T7.270

NEW HOLLAND T7 T7.170 T7.185 T7.200 T7.210 T7.220 T7.235 T7.250 T7.260 T7.270 NEW HOLLAND T7 T7.170 T7.185 T7.200 T7.210 T7.220 T7.235 T7.250 T7.260 T7.270 2 3 SZERTEÁGAZÓ IGÉNYEK EGY T7 ALKALMAZKODIK MINDEN ELVÁRÁSHOZ NAGYOBB TERMELÉKENYSÉG ÉS ERŐ Valamennyi T7-es traktorban az

Részletesebben

IVECONNECT FLEET TPMS

IVECONNECT FLEET TPMS H I - P R O F I T A B I L I T Y Az új STRALIS termékcsalád az Ön vállalatának termelékenységnövelése iránti elkötelezettségünk eredménye. Kiemelkedő figyelmet fordítunk a teljes birtoklási költség csökkentésére:

Részletesebben

OPEL MOVANO Személyszállítók

OPEL MOVANO Személyszállítók OPEL MOVANO Személyszállítók Opel Movano Kombi és Busz. A legértékesebb rakomány szállítására. Kicsik és nagyok, öregek és fiatalok, sportcsapatok és szállodai vendégek, diákok és projektcsapatok bárkiről

Részletesebben

CITROËN JUMPY FURGON

CITROËN JUMPY FURGON CITROËN JUMPY FURGON DIZÁJN Fedezze fel a Citroën Jumpy-t, valamint a CITROËN haszongépjármű-kínálatát, melyet az alábbi QR kód leolvasásával pillanatok alatt elérhet okostelefonjáról. CITROËN JUMPY: EGY

Részletesebben

Termékprogram. Cukorrépatechnika. A másolás kizárólagos joga a TEMPEL Kft. tulajdona. Másolás csak a TEMPEL Kft.engedélyével lehetséges

Termékprogram. Cukorrépatechnika. A másolás kizárólagos joga a TEMPEL Kft. tulajdona. Másolás csak a TEMPEL Kft.engedélyével lehetséges Termékprogram Cukorrépatechnika Az innovatív beetliner compact egyesíti a legmodernebb technikai tudást a szakmai tapasztalattal. Ezt jeleníti meg a KLEINE az sf 10 és sf 10-2 cukorrépa kombájnjaiban.

Részletesebben

KONFORT 700R SOROZAT

KONFORT 700R SOROZAT KONFORT 700R SOROZAT ÚJ KÖVETELMÉNYEK ÚJ MEGOLDÁSOK 2011. január 1-től az EU szabályozásnak megfelelően az összes új típusú, jóváhagyott járműnek R1234yf hűtőközeget kell használnia a klímarendszerekben.

Részletesebben

AL275 Ízelt csuklós rakodó

AL275 Ízelt csuklós rakodó AL275 Ízelt csuklós rakodó Copyright 2000-2010 Bobcat Europe 02/04/2010 ADBH 11001 ADBH 99999 Méretek J I K L AL275 B H A C M D G E F R P Q O N T S (A) Szabadmagasság... 410 mm (B) Magasság kezelőfülkével...

Részletesebben

Ami igazán fontos, az a szemnek láthatatlan

Ami igazán fontos, az a szemnek láthatatlan 1 Ami igazán fontos, az a szemnek láthatatlan Első pillantásra leginkább az tűnik fel, hogy az új Swift tervezői mennyi mindent megőriztek a korábbi verzióból. De ha jobban megnézi az ember, hogy mit rejtenek

Részletesebben

2016 Induljon. a víz! Szivattyúk

2016 Induljon. a víz! Szivattyúk 2016 Induljon a víz! Szivattyúk Mindig a megfelelő szivattyút! Áttekintés a szivattyúfajtákról. A GARDENA Önnek és ügyfeleinek széleskörű választékot kínál a szivattyúk terén; a nagy teljesítményű, de

Részletesebben

Stílusosan közlekedni.

Stílusosan közlekedni. Fiat Scudo Stílusosan közlekedni. Mi a különbség a munka és az élvezetes munka között? A Fiat Scudo. Mert megbízható, fürge és nagy teherbírású. A Scudo a legjobb belépô a hatékonyság és az elegáns megjelenés

Részletesebben

Kertápolás professzionális gépei

Kertápolás professzionális gépei Kertápolás professzionális gépei Tartalom Ráülős fűnyírógépek A Toro cégről Toro minőség 1. oldal 2. oldal Traktorok főbb jellemzők 22 23. oldal Hol lehet megvásárolni? Toro motorok 2. oldal 3. oldal XLS

Részletesebben

AZ IGAZI PROFIK VÁLASZTÁSA

AZ IGAZI PROFIK VÁLASZTÁSA PEUGEOT PARTNER PARTNER AZ IGAZI PROFIK VÁLASZTÁSA Az akár 4,1 m 3 * hasznos térfogattal, páratlan modularitással, új, gazdaságos és dinamikus e-hdi erőforrásokkal rendelhető új Peugeot Partnert azon vállalkozásoknak

Részletesebben

Jól illeszkednek. CLAAS betakarítási rendszerek.

Jól illeszkednek. CLAAS betakarítási rendszerek. Rendterítő VOLTO Jól illeszkednek. CLAAS betakarítási rendszerek. Ha Ön nap mint nap gazdaságban dolgozik, akkor többre van szüksége mint erőteljes gépezet. Szüksége van olyan technológiára, amellyel öröm

Részletesebben

extra STEEL line C M Y K strana 1

extra STEEL line C M Y K strana 1 C M Y K strana 1 TURBULENT TARLÓMŰVELÉS ÉS ALAPMŰVELÉS TRIOLENT TX DUOLENT DX FANTOM FX G GX KRTEK DG extra STEEL line C M Y K strana 2 TURBULENT NEHÉZKULTIVÁTOROK max. munkamélység rögtörés/porhanyítás

Részletesebben

SCENIC RÖVID ÚTMUTATÓ

SCENIC RÖVID ÚTMUTATÓ SCENIC RÖVID ÚTMUTATÓ RÖVID ÚTMUTATÓ 1 ÜDVÖZÖLJÜK AUTÓJA FEDÉLZETÉN Előszó Gratulálunk a választásához: új gépkocsija a család számára lett tervezve és kialakítva, kivételes modularitást és otthonosságot,

Részletesebben

ELHO bálacsomagolók. agrowolf.hu

ELHO bálacsomagolók. agrowolf.hu ELHO bálacsomagolók 2015 Biztosítsa a takarmány minőségét, ELHO bálacsomagolóval Az ELHO-több évtizedes tapasztalatai és gyakorlata alapján gyártja bálafóliázóit, a kisebb függesztett típusoktól kezdve

Részletesebben

APP & GO. Az innovatív megoldás

APP & GO. Az innovatív megoldás APP & GO Az innovatív megoldás ISOBUS-UT TRACK-Leader ISOBUS-TC SECTION-Control ASD TRACK-Leader AUTO VRC Tartalomjegyzék APP & GO APP & GO Oldal 3 ISOBUS alapú precíziós gazdálkodás APP & GO alkalmazásokkal

Részletesebben

A Szèria A 75 A 85 A 95

A Szèria A 75 A 85 A 95 A Szèria A 75 A 85 A 95 H Tartalom Az új A széria ErŒsnek fejlesztve 3 Fülke 4 Sebességváltó és lehajtás 6 Motorok 7 Hidraulika 9 Technikai specifikációk 10 Opciós felszerelések, Valtra Szervíz 11 2 ErŒsnek

Részletesebben

T250/T250H Kompakt lánctalpas rakodók

T250/T250H Kompakt lánctalpas rakodók T250/T250H Kompakt lánctalpas rakodók Copyright 2000-2010 Bobcat Europe 03/04/2010 A5GT 20001 A5GT 99999 Méretek N M O L A K B T250 I J C H D F E P G Q (A) Üzemi magasság... 3978 mm (B) Magasság kezelőfülkével...

Részletesebben

FÖLDMŰVELÉSTAN. Az Agrármérnöki MSc szak tananyagfejlesztése TÁMOP-4.1.2-08/1/A-2009-0010

FÖLDMŰVELÉSTAN. Az Agrármérnöki MSc szak tananyagfejlesztése TÁMOP-4.1.2-08/1/A-2009-0010 FÖLDMŰVELÉSTAN Az Agrármérnöki MSc szak tananyagfejlesztése TÁMOP-4.1.2-08/1/A-2009-0010 A környezetkímélő, takarékos művelés megvalósítási módjai Kultivátoros művelés A tökéletes munkához tartozik az

Részletesebben

Szakértelem a szállítás terén a legapróbb részletekig. Az alábbi érvek szólnak a Wacker Neuson kerekes dömperek mellett.

Szakértelem a szállítás terén a legapróbb részletekig. Az alábbi érvek szólnak a Wacker Neuson kerekes dömperek mellett. Kerekes dömper Az alábbi érvek szólnak a Wacker Neuson kerekes dömperek mellett. Szakértelem a szállítás terén a legapróbb részletekig. 1. Egyszerűen szembeszáll a kihívásokkal. A terepviszonyokat nem

Részletesebben

Kerekes rakodógép, teleszkópos gém vagy. kritériumnak megfelel!

Kerekes rakodógép, teleszkópos gém vagy. kritériumnak megfelel! M RANGE H RANGE Kerekes rakodógép, teleszkópos gém vagy minirakodó? A Turboloader mindhárom kritériumnak megfelel! A Turboloader sokoldalú gép, amellyel kertépítési, közterületfenntartási, mezőgazdasági,

Részletesebben

CTC - Sokoldalúság a rugalmas használatért

CTC - Sokoldalúság a rugalmas használatért CTC - vontatott kultivátor Kverneland Group A Kverneland Group a világ egyik vezető nemzetközi mezőgazdasági gépgyártója és szállítója. CTC - Sokoldalúság a rugalmas használatért Az innovációra történő

Részletesebben

E50 Kotrógép AHHE 11001 AHHE 99999

E50 Kotrógép AHHE 11001 AHHE 99999 1 Copyright 2000-2010 Bobcat Europe Méretek E50 Kotrógép AHHE 11001 AHHE 99999 28/01/10 (A) Tolólap magasság (B) Felső kocsi szabadmagasság a talajig (C) Magasság a talajszinttől a motortér tetejéig (D)

Részletesebben

THE BETTER CHOICE. SINCE

THE BETTER CHOICE. SINCE THE BETTER CHOICE. SINCE 1948. German quality sprayers and cut-off machines Gyorsvágók és Kiegészítők Innovatív technológiák Inspirált részletek: Egy munkaeszköz minősége akkor válik nyilvánvalóvá, amikor

Részletesebben

PUMA 165. Dévaványai Önkormányzat Földi Imre Úr részére. Tisztelt Földi Imre Úr! 1./ CASE IH PUMA 165 műszaki jellemzői a következők:

PUMA 165. Dévaványai Önkormányzat Földi Imre Úr részére. Tisztelt Földi Imre Úr! 1./ CASE IH PUMA 165 műszaki jellemzői a következők: Kasz-Coop Derecske ZRT. Békéscsabai telepe 5600 Békéscsaba Felsőnyomás 252. Tel: 66 / 446-837 Fax: 66 / 446-835 Dévaványai Önkormányzat Földi Imre Úr részére Dévaványa Hősök tere 1. Tárgy: Árajánlat Mobil:

Részletesebben

A B-osztály új generációja

A B-osztály új generációja A B-osztály új generációja Külső megjelenés 5 Utcahosszal a többiek előtt. A B - osztály. A B - osztály új minőségben egyesíti a teret, a formát és a funkciót. Az ellentmondás minden mozgás hajtórugója,

Részletesebben

Alumínium zsaluzia ALUMARK KÉZIKÖNYV

Alumínium zsaluzia ALUMARK KÉZIKÖNYV Alumínium zsaluzia ALUMARK KÉZIKÖNYV 1. Karnis 2. Tengely 3. Fordító 4-6. Fordítózsinór rozsdamentes véggel 7. Végállás szabályozó 8. Szalag 10. Létra 12. Szalag tartó 13. Hajtómű 14. Hajtómű tartó 15.

Részletesebben

PROFESSIONAL A WHIRLPOOL PROFESSZIONÁLIS VILÁGA

PROFESSIONAL A WHIRLPOOL PROFESSZIONÁLIS VILÁGA PROFESSIONAL A WHIRLPOOL PROFESSZIONÁLIS VILÁGA 2012 WHIRLPOOL Professzionális készülékekek A Whirlpool a már jól ismert háztartási készülékek mellett professzionális és ipari felhasználásra is gyárt nagy

Részletesebben

ÚJ DUCATO ÁRUSZÁLLÍTÓ. Műszaki adatok és alapfelszereltség

ÚJ DUCATO ÁRUSZÁLLÍTÓ. Műszaki adatok és alapfelszereltség ÚJ DUCATO ÁRUSZÁÍTÓ űszaki adatok és alapfelszereltség űszaki adatok ÚJ DUCATO FURGONOK - ÜVEGEZETT ÉS FÉIG ÜVEGEZETT FURGON ÉS PATÓS AVÁZ otor engerek száma, elrendezés 4, soros 4, soros 4, soros 4, soros

Részletesebben

RENAULT PREMIUM DISTRIBUTION

RENAULT PREMIUM DISTRIBUTION RENAULT TRUCKS DELIVER RENAULT PREMIUM DISTRIBUTION www.renault-trucks.hu KÖNNYÍTSE MEG A HÉTKÖZNAPOKAT! A Renault Premium Distribution remek teljesítményt és kimagasló vezetési kényelmet kínál az új,

Részletesebben

XCELSIOR / VARI FLEX. Függesztett váltvaforgató ekék. Powered by Kongskilde

XCELSIOR / VARI FLEX. Függesztett váltvaforgató ekék. Powered by Kongskilde XCELSIOR / VARI FLEX Függesztett váltvaforgató ekék Powered by Kongskilde Härdat stål A nyers kormánylemezek cementálása Edzett acél Az Överum kopóalkatrészeknél alkalmazott hőkezelt acél neve az Överum

Részletesebben

Természetjáró modell

Természetjáró modell plusz egy dimenzió Kategóriák felett Olyan korban élünk, amelyben minden perc számít. Mindenhol. Az utazás sem kivétel. A Suzuki SX4 a gyors, hétköznapi utazást dinamikus, kirobbanó teljesítménnyel képes

Részletesebben

Hűtés Kiemelkedő teljesítmény Intuitív kezelés Megtakarítás. Mosás. Mosogatás Kiemelkedő teljesítmény Intuitív kezelés Megtakarítás

Hűtés Kiemelkedő teljesítmény Intuitív kezelés Megtakarítás. Mosás. Mosogatás Kiemelkedő teljesítmény Intuitív kezelés Megtakarítás WHIRLPOOL SZABADONÁLLÓ TERMÉKVÁLASZTÉK 2015 Tartalomjegyzék Mosógépek 10 Szárítógépek Mosogatógépek Hűtőszekrények Fagyasztószekrények és fagyasztóládák Mikrohullámú sütők Légkondicionálók Márkaszervizek,

Részletesebben

Piacvezető jellemzők. Könnyű kezelhetőség Egyszerű karbantartás RANGER

Piacvezető jellemzők. Könnyű kezelhetőség Egyszerű karbantartás RANGER Piacvezető jellemzők Könnyű kezelhetőség Egyszerű karbantartás RANGER A legfontosabb jellemzők Annak ellenére, hogy ez a típus a legkisebb a HARDI vontatott szántóföldi permetezőgép kínálatában, a kiváló

Részletesebben

INTENZÍV GRUBBER KARAT

INTENZÍV GRUBBER KARAT INTENZÍV GRUBBER KARAT 2 Tarlómegmunkálás napjainkban A tarlómegmunkálás célja az utóbbi években sok helyen megváltozott. Korábban főként a gyomnövények elleni védekezésül és talajlazításként szolgált.

Részletesebben

Agricultural machinery

Agricultural machinery Agricultural machinery Info Versioon 4 URL http://com.mercell.com/permalink/39433163.aspx Väline hanke ID 25913-2014 Hanke liik Hanke aruanne Dokumendi liik Lepingu sõlmimine Hankemenetlus Avatud menetlus

Részletesebben

MŰSZAKI ISMERETEK. Az Agrármérnöki MSc szak tananyagfejlesztése TÁMOP-4.1.2-08/1/A-2009-0010

MŰSZAKI ISMERETEK. Az Agrármérnöki MSc szak tananyagfejlesztése TÁMOP-4.1.2-08/1/A-2009-0010 MŰSZAKI ISMERETEK Az Agrármérnöki MSc szak tananyagfejlesztése TÁMOP-4.1.2-08/1/A-2009-0010 Előadás áttekintése Környezetkímélő növényvédelmi eljárások: sávos permetezés, mechanikai gyomirtás, levél alá

Részletesebben

1 3. Főbb vonalaiban közös formavilág a PB-vel és Century-vel, a hátfal azonban teljesen más 4. Scania Irizar i4 választék

1 3. Főbb vonalaiban közös formavilág a PB-vel és Century-vel, a hátfal azonban teljesen más 4. Scania Irizar i4 választék 8 CAMION TRUCK&BUS 009/6 BUSZVILÁG AUTÓBUSZTESZT KÖZEPES HATÓTÁVOLSÁG Scania Irizar i L,9 méter hosszban SOKOLDALÚ ALKALMAZHATÓSÁG Nem egyszerű dolog röviden megfogalmazni azt, amit a 007-ben bemutatott

Részletesebben

MINŐSÉG KEREKEKEN Big Body Pótkocsik

MINŐSÉG KEREKEKEN Big Body Pótkocsik MINŐSÉG KEREKEKEN Big Body Pótkocsik BB 11-D Bemutatkozunk Krampe. Minőség kerekeken. 7 jó ok Krampe pótkocsi vásárlására Minőség kerekeken Ez nemcsak cégünk szlogenje, de vezérelvünk is, mely azzá tett

Részletesebben

fiorino Az Ön Fiat márkakereskedôje: Információs szám: 06 40 245 245 www.fiathaszongepjarmuvek.hu

fiorino Az Ön Fiat márkakereskedôje: Információs szám: 06 40 245 245 www.fiathaszongepjarmuvek.hu fiorino A Fiat teljes választéka két év garanciával, kilométerkorlátozás nélkül. A modellek felszereltsége és a választható kiegészítôk köre az adott piaci és jogi követelményeknek megfelelôen változhatnak.

Részletesebben

plus Hozzáértés Tanácsadás Szerviz Világszerte VN átfogó program Függesztett váltvaforgató ekék Vogel & Noot MEZÖGÉPGYÁR KFT. H-9200 Mosonmagyaróvár

plus Hozzáértés Tanácsadás Szerviz Világszerte VN átfogó program Függesztett váltvaforgató ekék Vogel & Noot MEZÖGÉPGYÁR KFT. H-9200 Mosonmagyaróvár Hozzáértés Tanácsadás Szerviz Világszerte plus Függesztett váltvaforgató ekék VN átfogó program Szántóföldi kultivátor Tárcsás borona Tárcsás borona Szántóföldi permetezőgép Gabonavetőgép Szárzúzó Az Ön

Részletesebben

A Suzuki Környezeti Koncepciója

A Suzuki Környezeti Koncepciója A Suzuki Környezeti Koncepciója Környezeti filozófiánknak megfelelően azon dolgozunk, hogy csökkentsük termékeink környezetünket terhelő hatását, valamint kutatási és fejlesztési tevékenységet végzünk

Részletesebben

Telepítési és használati útmutató eco Intelligens radiátortermosztát

Telepítési és használati útmutató eco Intelligens radiátortermosztát Telepítési és használati útmutató Telepítési útmutató Telepítési útmutató 1. Felszerelés 1.1 Az eco termosztát típusának meghatározása...4 1.2 A csomag tartalma...4 1.3 Szelepadapterek áttekintése...5

Részletesebben

Ekék a sikeres talajműveléshez

Ekék a sikeres talajműveléshez Ekék a sikeres talajműveléshez A forgatásos talajművelés napjainkban Az eke a mezőgazdaság szimbóluma. A talajművelés, a tápanyag visszapótlás és a növényvédelem mellett, döntő jelentőségű a szántóföldi

Részletesebben

NR14N2S NR14N2HS NR16N2S NR16N2HS NR16N2 NR16N2H NR16N2C NR16N2HC NR20N2H NR20N2X NR25N2X

NR14N2S NR14N2HS NR16N2S NR16N2HS NR16N2 NR16N2H NR16N2C NR16N2HC NR20N2H NR20N2X NR25N2X NRN2S NRN2HS NR16N2S S NR16N2 NR16N2C C NR20N2H NR25N2X Műszaki adatok Tolóoszlopos targoncák 1.4-2.5 tonna 1.1 1.2 1.3 1.4 1.5 1.6 1.8 1.9 2.1* 2.3 2.4 2.5 3.1 3.2 3.3 3.5 3.7 4.1 4.2 4.3 4.4 4.5 4.7

Részletesebben

KITE. Bérgép. Célunk a KOCKÁZATMENTES, TERVEZHETŐ, KISZÁMÍTHATÓ. mezőgazdasági termelés műszaki és technológiai biztosítása! Gépbérlet AJÁNLATOK

KITE. Bérgép. Célunk a KOCKÁZATMENTES, TERVEZHETŐ, KISZÁMÍTHATÓ. mezőgazdasági termelés műszaki és technológiai biztosítása! Gépbérlet AJÁNLATOK KITE Bérgép Célunk a KOCKÁZATMENTES, TERVEZHETŐ, KISZÁMÍTHATÓ mezőgazdasági termelés műszaki és technológiai biztosítása! Gépbérlet AJÁNLATOK 2016 2 A KITE Zrt. bérgép flottája olyan, a magyar mezőgazdasági

Részletesebben

ÚJ DUCATO SZEMÉLYSZÁLLÍTÓ. www.fiatprofessional.hu Információs szám: 06 40 245 245

ÚJ DUCATO SZEMÉLYSZÁLLÍTÓ. www.fiatprofessional.hu Információs szám: 06 40 245 245 24 hónapos garancia, kilométer korlátozás nélkül. Útmenti segélyszolgálat egész Európában. Meghibásodás, illetve baleset esetén autómentés. A meghibásodott gépjármû elvontatása egy Fiat szakszervizbe.

Részletesebben

WB 93R. Kotró-rakodógép WB93R-5. MOTORTELJESÍTMÉNY 74 kw / 99,2 LE @ 2.200 1/min ÜZEMKÉSZ TÖMEG 7.460 kg

WB 93R. Kotró-rakodógép WB93R-5. MOTORTELJESÍTMÉNY 74 kw / 99,2 LE @ 2.200 1/min ÜZEMKÉSZ TÖMEG 7.460 kg WB 93R Kotró-rakodógép WB93R-5 MOTORTELJESÍTMÉNY 74 kw / 99,2 LE @ 2.200 1/min ÜZEMKÉSZ TÖMEG 7.460 kg A gép bemutatása A WB93R-5 a Komatsu kotró-rakodók legutóbbi generációjához tartozik, amely számos

Részletesebben

Rivális nélkül permetezőgépek Ködképző

Rivális nélkül permetezőgépek Ködképző Rivális nélkül Ködképző permetezőgépek Többcélú A HARDI KÖDKÉPZŐ PERMETEZŐGÉPEK kompromisszumok nélkül permetezik le az Ön bármilyen ültetvényét. Bármit is termesszen a kis tőkéktől a nagy gyümölcsfa ültetvényekig

Részletesebben

Renault Kadjar. Ne csak nézd! Éld át! 4 990 000 Ft-tól*

Renault Kadjar. Ne csak nézd! Éld át! 4 990 000 Ft-tól* Renault Kadjar Ne csak nézd! Éld át! 4 990 000 Ft-tól* Renault Kadjar Ne csak nézd! Éld át! LISTAÁR Motor Life Zen Intens Bose TCe 130 5 390 000 5 950 000 6 680 000 - dci 110-6 740 000 7 470 000 - dci

Részletesebben

A harmadik generációs Kia Sorento a 2014. évi Párizsi Autószalonon tartja európai premierjét

A harmadik generációs Kia Sorento a 2014. évi Párizsi Autószalonon tartja európai premierjét A harmadik generációs Kia Sorento a 2014. évi Párizsi Autószalonon tartja európai premierjét Budapest, szeptember 30. - Európai premier október másodikán, a Párizsi Autószalonon - Kifinomult új formavilággal

Részletesebben

KONFORT 700-AS Sorozat

KONFORT 700-AS Sorozat KONFORT 700-AS Sorozat www.texa.com KONFORT 700 Hatékony használatra tervezve 2011. január 1-től az összes új típusú járműnek R1234yf hűtőközeget kell használnia a klímarendszerekben. Az új klímagáz így

Részletesebben

KAROSSZÉRIA FÉNYEZÉSE ÉS ÜLÉSKÁRPITOK MŰSZAKI ADATOK MÉRETEK MOTOR

KAROSSZÉRIA FÉNYEZÉSE ÉS ÜLÉSKÁRPITOK MŰSZAKI ADATOK MÉRETEK MOTOR MOTOR MŰSZAKI ADATOK Típus K-1.2 (benzin) ϒ -1.4 (benzin) U-1.4 Kis teljesítményű (dízel) U-1.4 Nagy teljesítményű (dízel) Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1248 1396 1396 Furat x löket (mm) 71 x 78.8 77 x 74.99

Részletesebben

WWW.PEUGEOT.HU NYOMDAI GONDOZÁS: PIXELGRAF MARK/DPS-207 CC 2009_01 ÚJ 207 CC

WWW.PEUGEOT.HU NYOMDAI GONDOZÁS: PIXELGRAF MARK/DPS-207 CC 2009_01 ÚJ 207 CC WWW.PEUGEOT.HU NYOMDAI GONDOZÁS: PIXELGRAF MARK/DPS-207 CC 2009_01 ÚJ 207 CC STÍLUSA MAGÁVAL RAGAD Az új 207 CC kupé-kabrió a Peugeot saját tervezése. Egy autó, mely egyszerre karakteres, harmonikus sportkupé

Részletesebben

1. Mûszaki adatok (gyári adatok)

1. Mûszaki adatok (gyári adatok) 1. Mûszaki adatok (gyári adatok) Traktor Gyártó New Holland, Anglia Típus TS115 (618345) Építési mód segéd-mellsõkerék hajtású Motor Gyártó New Holland Típus 450T/TJ, 6 hengeres, természetes feltöltésû

Részletesebben

KLUDI. Konyhai. csaptelepek FELÜLETEK MÉRETEK. Kludi GmbH & Co. KG Postfach 25 60 58685 Menden Am Vogelsang 31 33 58706 Menden Németország

KLUDI. Konyhai. csaptelepek FELÜLETEK MÉRETEK. Kludi GmbH & Co. KG Postfach 25 60 58685 Menden Am Vogelsang 31 33 58706 Menden Németország KLUDI Konyhai csaptelepek < FELÜLETEK MÉRETEK Kludi GmbH & Co. KG Postfach 25 60 58685 Menden Am Vogelsang 31 33 58706 Menden Németország Tel +49 (0)2373 904-0 Fax +49 (0)2373 904-465 info@kludi.de www.kludi.com

Részletesebben

J A G A M I N I D B E

J A G A M I N I D B E J A G A M I N I D B E A MINI még gazdaságosabb, még nagyobb komfortot adó változata, mellyel még kevésbé terheljük környezetünket. Kis méretével és maximális teljesítményével a MINI egy igazi izomkolosszus.

Részletesebben

DRAGO GT, A KUKORICACSŐTÖRŐK ÚJ DIMENZIÓJA

DRAGO GT, A KUKORICACSŐTÖRŐK ÚJ DIMENZIÓJA DRAGO GT, A KUKORICACSŐTÖRŐK ÚJ DIMENZIÓJA A DragoGT egy csúcstechnológiával felszerelt üzemben kifejlesztett technológia, amely folytonos kutatás és fejlesztés eredményeképpen jött létre. VILÁGSZERTE

Részletesebben