KONFORT 700-AS Sorozat

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "KONFORT 700-AS Sorozat"

Átírás

1 KONFORT 700-AS Sorozat

2 KONFORT 700 Hatékony használatra tervezve január 1-től az összes új típusú járműnek R1234yf hűtőközeget kell használnia a klímarendszerekben. Az új klímagáz így fokozatosan felváltja majd a hagyományos R134a-t, amelyet a gyártók 2016 végég alkalmazhatnak a korábban jóváhagyott járműveken. Emiatt a szakembereknek egy ideig egyszerre kell dolgozniuk a két hűtőközeggel. A műhelyeknek két lehetőségük van ebben az időszakban: A páratlan minőség és a maradandó megbízhatóság érdekében a TEXA termékek nagymértékben automatizált gyártósorokon készülnek. A állomások komponensei és a komplex szerelvényei fejlett számítógépes ellenőrzéseken mennek keresztül az összeszerelés előtt. Két különböző szervizállomást szereznek be Vásárolnak egy darab szervizállomást, amely mindkét hűtőközeget egyidejűleg képes kezelni. A KONFORT sorozat öt szerviz állomást foglal magába, melyek légkondicionáló rendszerek javítására és karbantartására használhatóak személygépkocsikhoz, könnyű- és nehézgépjárművekhez, valamint buszokhoz. A KONFORT sorozat egyes típusai kizárólag a korábbi R134a hűtőközeggel (705R, 705R OFF ROAD és 710R), míg egyéb modelljei csak az új R1234yf hűtőközeggel (707R és 770S) képesek dolgozni. A 720R, 760R vagy 760R BUS töltőállomást vásárló ügyfelek maguk dönthetik el, hogy mely típusú hűtőközeget használják, valamint egy opcionális TEXA készlettel válthatnak is közöttük. A sorozat csúcsmodellje a 780R BI-GAS töltőállomás egyszerre két típusú hűtőközeggel képes dolgozni, melyek között néhány perc alatt válthat. A KONFORT sorozat állomásai maximális praktikusságot és biztonságot garantálnak. Ezek a kiemelkedően innovatív gépek nyolc bejegyzett nemzetközi szabadalommal rendelkeznek, komponenseinek kivételes jellemzői pedig több mint 95%-os visszanyerési arányt biztosítanak. Keresse fel TEXA viszonteladóját az egyes járművekhez ajánlott hűtőközeg típussal kapcsolatban.

3 BMW CHEVROLET HYUNDAI JAGUAR KIA LAND ROVER A KÖVETKEZŐK ÁLTAL ELISMERVE MAZDA MERCEDES-BENZ MINI MITSUBISHI NISSAN OPEL RENAULT SUBARU SUZUKI TOYOTA

4 KONFORT 780R A KONFORT TERMÉKCSALÁD CSÚCSKATEGÓRIÁJA A 780R a KONFORT sorozat csúcsmodellje, és páratlan szolgáltatásokat nyújt a klímatöltők piacán. A 780R méretei megegyeznek a többi gépével, azonban két belső tartállyal rendelkezik, valamint két elkülönített lefejtő, regeneráló és töltő kört tartalmaz, így mindkét hűtőközeggel (a régi R134a, és az új R1234yf) egyidejűleg képes dolgozni. A hermetikusan zárt palack rendszerrel a szerviz művelet automatikusan hajtható végre, a két hűtőközeg közötti váltáskor a berendezés a teljes rendszert átöblíti. A 780R-as töltőállomással a kezelő különböző hűtőközegeket használó járműveken végezhet karbantartást; az automatikus tisztítási folyamat hozzávetőleg egy percig tart, így zökkenőmentes a váltás egyik gázról a másikra. A KONFORT 780R ideális megoldás azon műhelyek számára, melyeknek az új R1234yf hűtőközeggel kell dogozniuk, azonban az R134a hűtőközeget használó járművekkel is folytatják a munkát. FŐBB JELLEMZŐK Kettős R134a és R1234yf hűtőközeg kezelés Jó láthatóságot biztosító, megvilágított TFT kijelző Grafikus interfész ADATBÁZIS/SZERVIZ kezelés SD kártyán keresztül Forgatható kijelző és műszeregység (kivéve Németország) Két db 12 kg-os belső tartály Kétfokozatú vákuum szivattyú Hermetikusan lezárt olaj tartályok Nagy precizitású olaj betöltés Automatikus olaj tartály felismerés Automatikus hűtőközeg mérési pontosság ellenőrzés Automatikus szerviz kezelés Mérlegzáró rendszer Üzemmódok: - ADATBÁZIS - SZEMÉLYRE SZABOTT SZERVIZ - SAJÁT ADATBÁZIS Többnyelvű szoftver Automatikus szerviztömlő hosszúság kompenzáció Automatikus szervizigény jelzés Egyszerűsített karbantartás A nem kondenzálódó anyagok automatikus kezelése Hőnyomtató KÜLÖN RENDELHETŐ Öblítő készlet, VDC készlet, klíma hatékonyság szabályzás, hűtőközeg azonosító, klímarendszer öndiagnosztika.

5

6 KONFORT 770S A NÉMET JÁRMŰGYÁRTÓK AJÁNLÁSÁVAL A KÖVETKEZŐK ÁLTAL ELISMERVE A NÉMET JÁRMŰGYÁRTÓK, VALAMINT A JAGUAR ÉS A LAND ROVER A KONFORT 770S egyedi műszaki megoldásokat tartalmaz, betartva azon biztonsági és minőségbiztosítási előírásokat, melyeket a német autógyárak határoztak meg az új hűtőközegre vonatkozó EU szabványok alapján. A belső kialakításnál a karbantartási műveletek egyszerűsítése, mint például a szárítószűrő cseréje fő szempont volt. A hűtőközeg tartálya záró rendszerrel ellátott masszív elektronikus mérlegekre épített, így megelőzhető a szállítás közben vagy a műhelyben történő elmozdulások miatt bekövetkező elkalibrálódás. A KONFORT 770S automatikus szivárgás észlelő rendszerrel rendelkezik, melyet maximális pontosságot biztosító EN837 1-es osztályú hitelesített nyomásmérők egészítenek ki. A hűtőközeg mérési teljesítmény kivételes, +/- 15 grammos maximális hibahatárt garantál. A szervizablak nyitásakor biztonsági okokból egy mikrokapcsoló automatikusan lekapcsolja az elektromos rendszereket. Egy vészleállító gomb is helyet kapott a vezérlőpanelen, mely leállítja az összes éppen zajló folyamatot. A felső konzol elforgatható, így a kijelző a klímatöltő elmozdítása nélkül is jól látható a kezelő számára (nem rendelhető Németországban). A felhasznált főegységek, mint például az innovatív paraméterekkel rendelkező regeneráló egység több mint 95%-os visszanyerési hatékonyságot biztosítanak a berendezés számára. A KONFORT 770S töltőállomás a mértékadó ADI Design Index 2012 szerint a kiváló olasz formatervezés kiemelkedő példája. FŐBB JELLEMZŐK R1234yf kompatibilitás Jó láthatóságot biztosító, megvilágított színes TFT kijelző Forgatható CL1 kijelző csoport (kivéve Németország) 20 kg-os tartály Kétfokozatú vákuum szivattyú Nagy hatékonyságú hűtőközeg visszanyerés (több mint 95%-os) +/- 15 gr töltési pontosság Hermetikusan lezárt olaj tartályok (szabadalmaztatott) Nagy precizitású olaj betöltés Automatikus olaj tartály felismerés (szabadalmaztatott) Automatikus hűtőközeg mérési pontosság ellenőrzés (szabadalmaztatott) Mérlegzáró rendszer Hőnyomtató A nem kondenzálódó anyagok automatikus kezelése Üzemmódok: - SZEMÉLYRE SZABOTT SZERVIZ - SAJÁT ADATBÁZIS Többnyelvű szoftver Automatikus szerviztömlő hosszúság kompenzáció Automatikus szervizigény jelzés Egyszerűsített karbantartás Beépített hűtőköteg azonosító Az egyedülálló német gyártási követelményeknek megfelelve KÜLÖN RENDELHETŐ Öblítő Készlet, VDC Készlet, hatékonyság szabályzás.

7 BIZTONSÁGOS ÉS PONTOS HŰTŐKÖZEG AZONOSÍTÓ KÉSZLET A TEXA hűtőközeg azonosító az NDIR technológián alapul (nem-diszperzív infravörös technológia). Az azonosító a több mint 10 éves múltra visszatekintő gázelemző kamra gyártás során szerzett tapasztalatok alapján lett kifejlesztve, ezáltal előállítási minőség és pontosság tekintetében piacvezető. A TEXA az egyetlen európai, világszinten pedig a második vállalat, mely klímatöltő állomások számára fejleszt és gyárt hűtőközeg felismerő készletet. A TEXA a lehető legpontosabb és legkompaktabb technológiát használta a hűtőközeg azonosító kifejlesztéséhez, ezen kívül pedig számos nemzetközi szabadalommal is rendelkezik (a klímatöltők 8 szabadalmán kívül). A fejlesztés során kiemelt figyelmet szenteltünk az algoritmusoknak, melyek az R134a, illetve az R1234yf hűtőközegeket azonosítják. A TEXA azonosító meghatározza a hűtőközeg típusát, valamint a tisztaságát is méri. Az elemzés után az azonosító nem üríti ki az elemzett hűtőközeget. A teljes folyamat nagyjából egy percet vesz igénybe, az egység pedig riasztja kezelőt ha a hűtőközeg nem megfelelő vagy szennyezett, és zárolja a KONFORT állomást, meggátolva a szennyezett hűtőközeg visszatöltését. A német járműgyártók elismerését is kivívó rendszer a KONFORT 770S alapfelszerelése, és külön rendelhető a 760R-hez valamint a 780Rhez. A készlet megakadályozza hogy a technikus nem megfelelő, vagy hibás hűtőközeget használjon.

8 Analóg mérők Hőnyomtató Kettős hűtőközeg csatlakozás (csak a 780R-hez)

9 KONFORT 760R ÉS KONFORT 760R BUS KIS- ÉS NAGYMÉRETŰ RENDSZEREKHEZ, 2 HŰTŐKÖZEGGEL Ez a típus jól látható színes TFT kijelzővel, fejlett grafikus interfésszel, felhasználóbarát kezelőszervekkel rendelkezik. A karbantartási műveleteket manuális szelepek használata nélkül, teljesen automatikusan hajtja végre. A legfontosabb különbségek a 720R verzióhoz képest a légmentesen zárt olaj tartályok, a teljesen automatizált karbantartási művelet, a mérleg záró/nyitó szerkezete, és a hűtőközeg súlymérő rendszere jelenti. A 760R BUS verzió kifejezetten a nagyobb klímarendszerekkel történő munkára lett kifejlesztve. 30 kgos tartállyal, 21 cm 3 -es kompresszorral, és 146 l/perc teljesítményű kétlépcsős szivattyúval rendelkezik, mely mbar vákuumot képes előalítani. Az egység a hagyományos R134a, illetve az új R1234yf hűtőközeggel történő munkára alkalmas kivitelben is rendelhető, a munkaállomások egy kiegészítő készlet segítségével utólag is átalakíthatóak a másik hűtőközeggel való munkára. FŐBB JELLEMZŐK R134a, vagy R1234yf kompatibilitás Jó láthatóságot biztosító színes TFT kijelző grafikus interfésszel ADATBÁZIS/SZERVIZ kezelés SD kártyával Forgatható kijelző (kivéve Németországban) 20 Kg belső tartály a 760R-hez 30 Kg belső tartály a 760R BUS-hoz +/- 15 gr töltési pontosság Kétfokozatú vákuum szivattyú Nagy hatékonyságú hűtőközeg visszanyerés (több mint 95%-os) Hermetikusan lezárt olaj tartályok Nagy precizitású olaj betöltés Automatikus olaj tartály felismerés Automatikus hűtőközeg mérési pontosság ellenőrzés (szabadalmaztatott) Mérlegzáró rendszer Automatikus szervizigény jelzés Üzemmódok: - ADATBÁZIS - SZEMÉLYRE SZABOTT SZERVIZ - SAJÁT ADATBÁZIS Többnyelvű szoftver Automatikus szerviztömlő hosszúság kompenzáció Egyszerűsített karbantartás A nem kondenzálódó anyagok automatikus kezelése KÜLÖN RENDELHETŐ Öblítő készlet, VDC készlet, klíma hatékonyság készlet, hűtőközeg azonosító, hőnyomtató, klímarendszer öndiagnosztika.

10 KONFORT 720R A KONFORT TERMÉKCSALÁD ALAPMODELLJE A KONFORT 720R belépő szintű modell a TEXA kínálatában, mely az összes személyautó, könnyű- és nehéz tehergépjármű, valamint nyerges vontató légkondicionáló rendszeréhez használható. Kiemelkedően versenyképes ára ellenére a 720R a KONFORT termékcsaládra jellemző fejlett technológiát és modern formatervezést is magáénak tudhatja. A klímatöltővel automatikus hűtőközeg visszanyerés, regenerálás, és olaj leeresztés funkciókat is végrehajthat. Az olaj mennyisége és az UV indikátor egy automatikus szeleprendszeren keresztül szabályozott, így a kezelőnek csupán néhány egyszerű manuális műveletet kell végrehajtania. A berendezés rendelhető mind a hagyományos R134a mind az új R134yf hűtőközeggel történő munkához is. Egy külön kiegészítő készlet segítségével a munkaállomás utólag is bármikor átalakítható a másik hűtőközeggel való munkához. FŐBB JELLEMZŐK R134a és R1234yf kompatibilitás Jól látható 4x20 kék LCD ADATBÁZIS/SZERVIZ kezelés SD kártyával Forgatható kijelző egység (Németország kivételével) 12 Kg tartály Kétfázisú vákuumszivattyú +/- 15gr töltési pontosság Nagy hatékonyságú hűtőközeg visszanyerés (több mint 95%-os) Automatikus olaj befecskendezés (időzített funkció) Manuális szerviz tömlő kettős szerviz szelep vezérlés Üzemmódok: - ADATBÁZIS - SZEMÉLYRE SZABOTT SZERVIZ - SAJÁT ADATBÁZIS Többnyelvű szoftver Automatikus olaj ellenőrzés (szabadalmaztatott) Automatikus szerviz riasztás Egyszerűsített szerviz Automatikus nem kondenzálható gázok kezelése KÜLÖN RENDELHETŐ Öblítő készlet, VDC készlet, klíma hatékonyság készlet, hőnyomtató.

11 KIZÁRÓLAG AZ R134a HŰTŐKÖZEGHEZ KONFORT 710R AZ IDEÁLIS MEGOLDÁS, KIZÁRÓLAG AZ R134a-VAL TÖRTÉNŐ MUNKÁHOZ Mivel az átállási időszak még mindig tart, a TEXA nem hagyhatja figyelmen kívül a korábbi hűtőközeggel kapcsolatos igényeket, és kötelességének érzi hogy a 7-es sorozatú klímatöltő állomások fejlett technológiáját az R134a-val történő munkához is elérhetővé tegye. Ezt szem előtt tartva a TEXA megalkotta a KONFORT 710R-t, mely kifejezetten a belépő szintű rendszereket igénylő műhelyek számára lett kifejlesztve, kizárólag az R134a-hoz, mely a mai napig a leggyakrabban használt hűtőközeg a járművek légkondicionáló rendszereiben. Annak ellenére, hogy belépő szintű TEXA modellről beszélünk, a KONFORT 710R az összes olyan alapvető funkciót ellátja, melyek a KONFORT 700 sorozatot a legkiválóbb klímatöltővé tették a piacon. A funkciók között megtalálható az automatikus szivárgás észlelés, az elektronikus hűtőközeg mérés, automatikus időzített olaj és UV indikátor befecskendezés, és nagy hatékonyságú hűtőközeg visszanyerés (95% felett). FŐBB JELLEMZŐK R134a kompatibilitás Jól látható 4x20 karakteres kék LCD Adatbázis/szerviz kezelés SD kártyával Forgatható kijelző egység (Németország kivételével) 10 Kg tartály Kétlépcsős vákuumszivattyú +/- 15gr töltési pontosság Nagy hatékonyságú hűtőközeg visszanyerés (több mint 95%-os) Automatikus olaj befecskendezés (időzített funkció) 2 manuális töltővezeték szabályzó szelep Üzemmódok: - ADATBÁZIS - SZEMÉLYRE SZABOTT SZERVIZ - SAJÁT ADATBÁZIS Többnyelvű szoftver Automatikus olaj ellenőrzés (szabadalmaztatott) Automatikus szerviz riasztás Egyszerűsített szerviz Automatikus nem kondenzálható gázok kezelése KÜLÖN RENDELHETŐ Öblítő készlet, hőnyomtató

12 KIZÁRÓLAG AZ R1234yf HŰTŐKÖZEGHEZ KONFORT 707R EGYSZERŰ DE HATÉKONY, AZ R1234yf HŰTŐKÖZEGGEL VALÓ MUNKÁHOZ A KONFORT 707R a TEXA legújabb klímakarbantartó állomása. A maximális hatékonyságot és egyszerűséget szem előtt tartva lett megalkotva az új R1234yf hűtőközeget használó rendszerekhez, mely 2011 januárja óta kötelező, és egyre gyakoribbá válik az EU tagállamaiban. Amellett hogy alapszíntű és könnyen kezelhető modellről van szó, a KONFORT 707R kivételesen fejlett megoldásokat kínál. Teljesen automatikus működése kiemelkedő hatékonyságot és biztonságot garantál. A rendszer szíve és a külső burkolat csúcsminőségű anyagokból készült. Ez az innovatív töltőállomás kivételes tulajdonságainak köszönhetően emelkedik ki a mezőnyből. Magába foglal egy szárítőszűrőt, mellyel 300 újratöltést hajthat végre, egy mérleg záró rendszert, így megelőzheti az elkalibrálódást, és egy intuitív billentyűzetet, melyet egyszerűbb kezellni a klasszikus kurzoros interfészhez képest. A KONFORT 707R egyéb fontos tulajdonságai közé tartozik kényelmes magassága és 4 önbeálló kereke, mellyel minden műveletet könnyen végrehajtat. A KONFORT 707R ezen kívül rögzíti a szerviz eljárásokat is, és az összes korábbi karbantartási műveletről is tájékoztatást nyújt. Egy hűtőközeg azonosító készlet is beszerelhető, mely nélkülözhetetlen kiegészítő a szennyeződés megelőzéséhez, és meggátolja a hamisított hűtőközegek által történő szennyeződést, mely visszafordíthatatlan károkat okozhat az ügyfél járművében, és magában a töltőállomásban. NEW FŐBB JELLEMZŐK R1234yf kompatibilitás Jól látható, 4x20 karakteres, kék háttérvilágítású LCD képernyő ADATBÁZIS és szerviz kezelés SD kártyán keresztül 10 kg tartály Egylépcsős vákuumszivattyú +/- 15 g töltési pontosság Nagy hatékonyságú hűtőközeg visszanyerés (több mint 95%-os) Mérleg záró rendszer Automatikus olajbefecskendezés (időzített funkció) Automatikus karbantartás Működési módok: - ADATBÁZIS - SZEMÉLYRE SZABOTT SZERVIZ - SAJÁT ADATBÁZIS Többnyelvű szoftver A töltővezetékek hosszának automatikus kompenzációja Automatikus karbantartás riasztás KÜLÖN RENDELHETŐ Hőnyomtató, hűtőközeg azonosító készlet.

13 KONFORT 705R HIBÁTLAN SEGÍTSÉG, ALACSONY FENNTARTÁSI KÖLTSÉGEK KIZÁRÓLAG AZ R134a HŰTŐKÖZEGHEZ A KONFORT 705R a TEXA legújabb belépő szintű töltőállomása jármű klímarendszerekhez, melyet azzal a világos céllal alkottak meg, hogy egy egyszerű de teljes körű egységet hozzanak létre a technikusok számára az R134a hűtőközeggel történő visszanyerési és töltési munkafolyamatokhoz, kiemelkedően versenyképes áron. A KONFORT 705R a KONFORT termékcsalád egyéb típusainak alaptulajdonságait foglalja magába, ezért ideális megoldást jelent a lehető legjobb szerviz szolgáltatások irányában elkötelezett műhelyek számára, a költségek határozott keretek közé szorítása mellett. ELÉRHETŐ OFF ROAD VÁLTOZATBAN IS A KONFORT 705R elérhető OFF ROAD változatban is az egyenetlen talajon dolgozó technikusok számára. Két nagyobb hátsó kerékkel rendelkezik, abroncsai pedig speciális habbal töltöttek. Mellső kerekek helyett a töltőállomás egy robosztus fémcsővel rendelkezik a nagyobb stabilitás érdekében. Egy másik hasznos funkciója a mérleg záró rendszer, mely megelőzi az elkalibrálódást a durva felületeken. NEW FŐBB JELLEMZŐK R1234yf kompatibilitás Jól látható, 4x20 karakteres, kék háttérvilágítású LCD képernyő ADATBÁZIS és szerviz kezelés SD kártyán keresztül 10 kg tartály Egylépcsős vákuumszivattyú +/- 15 g töltési pontosság Nagy hatékonyságú hűtőközeg visszanyerés (több mint 95%-os) Mérleg záró rendszer Automatikus olajbefecskendezés (időzített funkció) Automatikus karbantartás Működési módok: - ADATBÁZIS - SZEMÉLYRE SZABOTT SZERVIZ - SAJÁT ADATBÁZIS Többnyelvű szoftver A töltővezetékek hosszának automatikus kompenzációja Automatikus karbantartás riasztás Mérleg záró rendszer (csak 705R OFF ROAD) KÜLÖN RENDELHETŐ Hőnyomtató

14

15 KÜLÖNLEGES MEGOLDÁSOK ÚJRATÖLTHETŐ, HERMETIKUSAN ZÁRT OLAJ PALACKOK * Mivel a hagyományos palackok nincsenek hermetikusan elzárva, ezért egy bizonyos mennyiségű levegőt tartalmaznak. A levegő vízmolekulái összekapcsolódnak az olajjal, ezzel szennyeződést okozva. A TEXA megoldása speciális tárolókból áll, melyek meggátolják az olaj szennyeződését. Ezek a speciális palackok újra használhatóak, mivel egy különleges művelet minden újratöltésnél eltávolítja belőlük a levegőt. HIDRAULIKUS RENDSZER TISZTÍTÁSA A biztonság és hatékonyság biztosítása érdekében különböző típusú olajok és hűtőközegek nem érintkezhetnek egymással. Emiatt a TEXA egy speciális funkciót fejlesztett ki a szerviz állomás belső hidraulikus rendszereinek megtisztításához. AUTOMATIKUS PALACK FELISMERÉS Az új típusú, részben elektromos és hibrid járművek kifejlesztésével új olajok kerültek bevezetésre, emiatt megfelelő olajtípust kell használni a javított klímarendszeren (pl. PAG vagy POE). Káros, illetve veszélyes lehet nem kompatibilis olajak befecskendezése a rendszerbe, így a kezelőnek vigyáznia kell hogy elkerülje a meghibásodásokat. A TEXA egy automatikus olajtípus felismerő rendszert fejlesztett ki, mely a jármű adatbázisban levő adatok összehasonlításával nem megfelelő olaj palack használata esetén figyelmeztető jelzést ad. DŐLÉSÉRZÉKELŐ RENDSZER A PONTOS MÉRÉSHEZ * A hűtőközeg mérésére szolgáló mérlegek pontatlanok lehetnek egyenetlen felületeken. A speciális, TEXA által szabadalmaztatott DŐLÉSÉRZÉKELŐ RENDSZER a mérlegek vízszintes tengelyét vizsgálja, mérési pontatlanságok esetén pedig figyelmezteti a kezelőt. VENTILÁTOROS BIZTONSÁGI RENDSZER ** Az új R1234yf erősen gyúlékony minősítést szerzett, a technikusnak ennek tudatában kell foglalkoznia vele. A KONFORT 700 sorozat töltőállomásai nagy hatékonyságú redundáns ventilátor rendszerrel szereltek, mely meggátolja a hűtőközeg felhalmozódását a gépben. AUTOMATIKUS SZIVÁRGÁS ELLENŐRZÉS A KONFORT 700 sorozat töltőállomásai automatikusan kettős szivárgás ellenőrzést hajtanak végre. Az összes biztonsági művelet végrehajtása teljesen automatikusan történik, kizárva a hibákat. * Nem érhető el a 705R, 705R OFF ROAD, 707R, 710R és 720R típusokhoz ** Nem érheto el a 705R, 705R OFF ROAD, 707R, 710R típusokhoz

16 OPCIONÁLIS KIEGÉSZÍTŐK NANO SERVICE CLIMA INTEGRÁLT ÖNDIAGNOSZTIKA LÉGKONDICIONÁLÓ RENDSZEREKHEZ A modern járművek összetettsége azok klímarendszereire is kiterjed. A műhelyeknek ezért a töltőállomásba integrált öndiagnosztikai szoftverekre van szükségük, megoldva a légkondicionáló rendszereket érintő számtalan problémát, ezzel garantálva az ügyfelek maximális elégedettségét. A TEXA húsz éves tapasztalátának köszönhetően a KONFORT töltőállomások teljes körű öndiagnosztikát futtathatnak a járművek légkondicionáló rendszerein, hibákat kereshetnek, paramétereket olvashatnak le, és beállításokat változtathatnak meg. Ez a kivételes teljesítmény a teljes körű, Bluetooth-on keresztül megvalósított integrációs folyamat eredménye, mely a KONFORT töltőállomások és a fejlett NanoService diagnosztikai műszer között jött létre. Ezen integrált megoldás segítségével a KONFORT töltőállomás kijelzőjén a már megszokott klímatöltési műveletet, vagy akár a légkondicionáló rendszer egyszerű és gyors öndiagnosztikáját is nyomon követheti, így a műhelye egy valóban kivételes szolgáltatást fog nyújtani ügyfeleinek. Nem érhető el a 705R, 705R OFF ROAD, 707R, 710R és 720R típusokhoz. HŰTŐKÖZEG AZONOSÍTÓ KÉSZLET (A 770S esetében normál tartozék) A készlettel (a 760R-nél és 780R-nél érhető el) a kezelő meggátolhatja az R134a és az R1234yf gázok keveredéséből származó hibákat. Ez a készlet biztosítja, hogy a nem megfelelő, vagy szennyezett hűtőközeg ne jusson vissza a KONFORT szerviz állomásba. ÖBLÍTŐ KÉSZLET Lehetővé teszi a jármű klímarendszer komponenseinek tisztítását. A készlet a következőkből áll: Külső tartály 6 literes kapacitással és szennyeződés jelzővel Rozsdamentes acélszűrő, mely tisztítás céljából könnyen eltávolítható 5 mm átmérőjű öblítő tömlő Univerzális adapter táska Nem érhető el a 705R, 705R OFF ROAD és 707R típusokhoz. VDC KÉSZLET A TEXA által kifejlesztett változtatható lökettérfogatú kompresszor lehetővé teszi a változtatható henger kompresszorral ellátott légkondicionáló rendszerek ellenőrzését. A VDC segítségével a technikus a KONFORT szerviz állomáson keresztül módosíthatja a kompresszor vezérlő jelet a rendszer működőképességének ellenőrzéséhez. Nem érhető el a 705R, 705R OFF ROAD, 707R és 710R típusokhoz. KLÍMA HATÉKONYSÁG ELLENŐRZŐ KÉSZLET Az új KONFORT berendezések opcionális klíma hatékonyság ellenőrző készlete a jármű szellőző rendszeréből kiáramló levegő hőmérsékletének dinamikus ellenőrzését végzi el. A teszt végén a KONFORT egység jelentést ad a vizsgált jármű klímarendszerének teljesítményéről. Nem érhető el a 705R, 705R OFF ROAD, 707R és 710R típusokhoz.

17 Hűtőközeg azonosító VDC foglalat Állapotjelző lámpák

18 OPERÁCIÓS RENDSZER A TEXA operációs rendszerének megalkotásakor a legfontosabb szempontok a precizitás és a pontosság voltak, így a legszigorúbb SAE követelményeknek is megfelel. A 705R, 705R OFF ROAD, 707R, 710R és 720R is jól látható, letisztult LCD kijelzővel rendelkezik. A többi modell egy nagyobb felbontással rendelkező színes TFT kijelzővel szerelt, mely képekkel, rajzokkal és műszaki leírásokkal segíti az automatikus munkafolyamatok nyomon követését. Az összes felmerülő hibáról részletes hibaüzenet jelenik meg. A TEXA szoftvere irányítja a lefejtő és újratöltő műveleteket, kiemelkedő pontosságot biztosítva. Az automatikus műveletek segítik a kezelőt az olyan kifinomult rendszerek karbantartása közben, mint amelyek az új hibrid járművekben is megtalálhatóak. Az összes típusban megtalálható, cserélhető SD kártya segítségével a berendezés egy szabványos Windows PC-vel való kommunikációra is képes, így frissíthető a jármű adatbázis és az operációs rendszer, valamint ellenőrizhető és hitelesíthető az összes korábban végrehajtott karbantartási művelet. A főmenün keresztül férhet hozzá az összes szerviz szolgáltatáshoz és funkcióhoz, melyet a KONFORT töltőállomás nyújt. Kialakítását az egyszerű, intuitív használat érdekében tervezték meg. Egy külön menüpont segítségével testre szabhatóak a lefejtés, olajbetöltés és újratöltés fázisai. Az új klímarendszerek új, specifikus olajtípusokat igényelnek. A KONFORT töltőállomások minden olajtípust képesek kezelni, és figyelmeztetik a felhasználót, ha másik palackot kell behelyezni. A KONFORT berendezések megállapítják a töltőállomás esetleges dőlését, és figyelmeztetik a kezelőt, ha az nem megfelelő. A specializált rendszernek és szoftvernek köszönhetően a klímavezérlő rendszer megfelelő működése a karbantartás előtt, és utána is egyaránt ellenőrizhető. A 705R, 705R OFF ROAD, 707R, 710R és 720R típusok szoftvere kiemelkedően működőképes, használata pedig egyszerű. Az egyetlen eltérés a 80 karakteres LCD képernyőt érintő korlátozások. Keresse fel a oldalt További újdonságokért és részletekért az innovatív KONFORT 700-zal kapcsolatban keresse fel a oldalt, ahol minden információt, képet és demo videót megtalál naprakész töltőállomásunkról.

19 AZ ISO TS RENDSZER ÁLTAL IGAZOLT MINŐSÉG Az új KONFORT sorozat a TEXA kitüntetett figyelmének gyümölcse, melyet a felhasznált anyagoknak, új technológiáknak és automatizált gyártási folyamatoknak szentelt, így a vállalat kiérdemelte az ISO TS minősítést. Folyamatos minőségirányítás és kitüntetett figyelem irányul az összes előállítási fázisra az alkatrészek kiválasztásától a gyártási műveleteken át egészen az értékesítés utáni ügyfélszolgálatig. A KONFORT egységek teljes átvizsgáláson esnek át miután lekerülnek a gyártósorról, specifikus elektronikai ellenőrzésekkel, valamint a nyomás átalakítók, mérlegek és érzékelők kalibrálásával. Ez a művelet biztosítja az egység összes funkciójának megfelelő működését. A végső ellenőrzés egy légmentesen zárt területen kerül végrehajtásra, ahol héliumot fecskendeznek a KONFORT tartályába és az egység hidraulikus rendszerébe. A hélium kisméretű molekulái teszik lehetővé a mikroszkopikus szivárgások észlelését. Az új KONFORT egységek az európai CE/PED biztonsági előírásoknak is megfelelnek, valamint az amerikai szabvány hűtőközeg tisztasági követelményeket is betartják (SAE J2099 az R134a-hoz és az R1234yf-hez), és minimum 95%-os visszanyerési hatékonyságot biztosítanak az R134a-hoz (SAE J2788) és az R1234yf-hez (SAE J2843). Ezen kívül maga a gyártósor is a TÜV által hitelesített, a gyártók előírásai alapján.

20 ÖSSZEHASONLÍTÓ ADATLAP 705R 705R OFF ROAD 707R 710R 720R 760R 760R BUS 770S 780R R134a kompatibilitás R1234yf kompatibilitás Kettős hűtőközeg kezelés Kompatibilitás a személy- és haszongépjárművekkel Kompatibilitás buszokkal Forgatható kijelző (a német piacon nem érhető el) Teljesen automatikus karbantartási folyamat Automatikus szivárgás észlelés Mérleg rögzítő rendszer Elektronikus hűtőközeg mérlegek Dőlésérzékelő rendszer Olajszennyezettség elleni védő rendszer Automatikus olaj és UV kezelés Időzített olajbefecskendezés Időzített UV kontrasztanyag befecskendezés Lefejtett olaj elektronikus mérése Kompatibilitás hibrid/elektromos járművekkel Automatikus szerviz és karbantartás Személyre szabott szerviz kezelés Ventilátor védő rendszer Beépített hűtőközeg öblítő rendszer Beépített olaj öblítő rendszer Klíma hatékonyság ellenőrző készlet VDC kompresszor ellenőrző készlet Jármű klíma öblítő készlet Hűtőközeg felismerő készlet KONFORT JELENTÉS az SD kártyán Szerviz jelentés nyomtatása Alapfelszereltség Opcionális Nem elérhető A TEXA termékkínálat lefedettségének megtekintéséhez keresse fel a következő odalt: Az IDC4 kompatibilitási információiért és a minimális rendszer követelményekért látogassa meg a következő oldalt: FIGYELMEZTETÉS A kiadványban szereplő védjegyek és a gyártók emblémái kizárólag tájékoztató jellegűek, arra szolgálnak, hogy igazolják, hogy a TEXA termékek kompatibilisek a járműmodellekkel. A TEXA termékek és szoftverek folyamatos fejlesztése és frissítése ellenére lehetséges, hogy nem tudja elvégezni a diagnosztikát minden modellen és minden elektronikai rendszeren amit ez a prospektus tartalmaz. Tehát a kiadványban szereplő autók, modellek és elektronikus rendszerek csupán tájékoztató jellegűek, így a TEXA azt javasolja, mindig ellenőrizze a gépjármű lefedettség listát, mielőtt terméket vagy szoftvert vásárol. A kiadványban szereplő képek és az autók rajzai kizárólag azt a célt szolgálják, hogy könnyebben lehessen azonosítani azokat a gépjármű kategóriákat (személyautó, teherautó, motorkerékpár stb.) amelyeket a TEXA termékek és szoftverek kezelnek. A kiadványban leírt adatok, leírások és illusztrációk változhatnak. TEXA S.p.A. fenntartja magának a jogot, hogy változtatásokat hajtson végre termékein előzetes bejelentés nélkül. MADE IN ITALY MINDEN TEXA TERMÉKRE 24 HÓNAPOS GARANCIA VONATKOZIK TEXA S.p.A. Via 1 Maggio, Monastier di Treviso Treviso - ITALY Tel Fax info.it@texa.com A Bluetooth márka a Bluetooth SIG, Inc., U.S.A. tulajdona, ezt a TEXA az S.p.A. licensz alapján használja. Copyright TEXA S.p.A. cod / Ungherese - V.3.0

KONFORT 700R SOROZAT

KONFORT 700R SOROZAT KONFORT 700R SOROZAT ÚJ KÖVETELMÉNYEK ÚJ MEGOLDÁSOK 2011. január 1-től az EU szabályozásnak megfelelően az összes új típusú, jóváhagyott járműnek R1234yf hűtőközeget kell használnia a klímarendszerekben.

Részletesebben

ÚJ KÖVETELMÉNYEK ÚJ MEGOLDÁSOK

ÚJ KÖVETELMÉNYEK ÚJ MEGOLDÁSOK ÚJ KÖVETELMÉNYEK ÚJ MEGOLDÁSOK A KONFORT 760R ideális megoldás az R134a klímagázt használó, hagyományos, hybrid, és Elektromos meghajtású járművek klímarendszerének karbantartására javítására. A berendezés

Részletesebben

NanoDiag KICSI DE ERŐS! TELJESKÖRŰ DIAGNOSZTIKA GYORS ÉS EGYSZERŰ PROFESSZIONÁLIS KISMÉRETŰ KÖLTSÉGHATÉKONY

NanoDiag KICSI DE ERŐS! TELJESKÖRŰ DIAGNOSZTIKA GYORS ÉS EGYSZERŰ PROFESSZIONÁLIS KISMÉRETŰ KÖLTSÉGHATÉKONY NanoDiag NanoDiag KICSI DE ERŐS! TELJESKÖRŰ DIAGNOSZTIKA A járműszerelő műhelyeknek nap mint nap szembesülniük kell azzal a ténnyel, hogy az emissziós, a biztonsági és komfort követelmények miatt a járműgyártók

Részletesebben

Kiváló minőség profiknak: Klímaszerviz a Bosch ACS 752, 652, 611, 511, 810 és 661 berendezéseivel

Kiváló minőség profiknak: Klímaszerviz a Bosch ACS 752, 652, 611, 511, 810 és 661 berendezéseivel Kiváló minőség profiknak: Klímaszerviz a Bosch ACS 752, 652, 611, 511, 810 és 661 berendezéseivel 1 Klímaszerviz a Boschtól A járművek légkondicionáló rendszerei rendszeres karbantartást igényelnek. Ezért

Részletesebben

A SOKOLDALÚ diagnosztika

A SOKOLDALÚ diagnosztika A SOKOLDALÚ diagnosztika AXONE S: a többcélú eszköz Az utóbbi években ugrásszerűen megnőtt a forgalomban lévő járművek elektronikus rendszereinek száma, melyek az egyes komponenseket tekintve is egyre

Részletesebben

HUSKY 300. Teljesen automata klíma szervizberendezés R134a 11.02.2013

HUSKY 300. Teljesen automata klíma szervizberendezés R134a 11.02.2013 Teljesen automata klíma szervizberendezés R134a 11.02.2013 HUSKY 300, az új generációs klíma szervizberendezés HUSKY 300 2 Robosztus, biztonságos, precíz, intelligens, környezetbarát MULTIPASS lefejtő

Részletesebben

HUSKY 150. Felhasználói kézikönyv Eredeti Kezelési utasítás HBHUSKY150HU0815SO 460 985-20

HUSKY 150. Felhasználói kézikönyv Eredeti Kezelési utasítás HBHUSKY150HU0815SO 460 985-20 HUSKY 150 Felhasználói kézikönyv Eredeti Kezelési utasítás HBHUSKY150HU0815SO 460 985-20 hu Tartalomjegyzék HUSKY 150 Tartalomjegyzék 1 A kézikönyvhöz... 7 1.1 Alkalmazása... 7 1.2 Szövegrészek jelölése...

Részletesebben

MUNKAGÉP Megoldások. www.texa.com

MUNKAGÉP Megoldások. www.texa.com MUNKAGÉP Megoldások www.texa.com Diagnosztikai Klíma műszerek karbantartás 4. oldal 22. oldal FIGYELMEZTETÉS Az ebben a dokumentumban szereplő járműgyártók márkajelzései és logói kizárólag tájékoztatásra

Részletesebben

german vehicle manufacturers

german vehicle manufacturers Az új R1234yf hűtőközeget használó járművekhez released and Recommended by german vehicle manufacturers Megfelel a német járműgyártók által felállított specifikációnak KONFORT 770S belső hűtőközeg azonosítóval

Részletesebben

KLÍMASZERVIZ. ÚJ! Hibaelhárítási tanácsok KLÍMASZERVIZ-ÁLLOMÁSOK ÉS KIEGÉSZÍTŐK R 134A ÉS R 1234YF HŰTŐKÖZEGEKHEZ LOW EMISSION. WAECO AirCon Service

KLÍMASZERVIZ. ÚJ! Hibaelhárítási tanácsok KLÍMASZERVIZ-ÁLLOMÁSOK ÉS KIEGÉSZÍTŐK R 134A ÉS R 1234YF HŰTŐKÖZEGEKHEZ LOW EMISSION. WAECO AirCon Service WAECO AirCon Service KLÍMASZERVIZ 2016 ÚJ! Hibaelhárítási tanácsok KLÍMASZERVIZ-ÁLLOMÁSOK ÉS KIEGÉSZÍTŐK R 134A ÉS R 1234YF HŰTŐKÖZEGEKHEZ LOW EMISSION GYORS, GAZDASÁGOS, KÖRNYEZETBARÁT 2 Bevezető A LEGJOBB

Részletesebben

Használati útmutató. Klímaszerviz-készülék

Használati útmutató. Klímaszerviz-készülék Használati útmutató Klímaszerviz-készülék Tartalom 1. Felhasznált szimbólumok 1.1 A dokumentációban 1.1.1 Figyelmeztető jelek struktúra és jelentés 1.1.2 Szimbólumok a dokumentációban 1.2 A terméken 2.

Részletesebben

ÁSOK MEGOLD GÉP MUNKA

ÁSOK MEGOLD GÉP MUNKA MUNKAGÉP MEGOLDÁSOK TARTALOM Diagnosztika Klímarendszer diagnosztika 4. oldal 18. oldal 2 A diagnosztika világszerte elismert szakértője MUNKAGÉP MEGOLDÁSOK A TEXA az elektromos és elektronikus diagnosztikai

Részletesebben

FlyMarker mini akkumulátoros működésű kézi jelölőrendszer

FlyMarker mini akkumulátoros működésű kézi jelölőrendszer FlyMarker mini akkumulátoros működésű kézi jelölőrendszer FlyMarker mini akkumulátoros működésű kézi jelölőrendszer A FlyMarker mini már a negyedik generációja a bevált akkumulátoros működésű pontütéses

Részletesebben

KONDENZÁCIÓS VICTRIX ZEUS SUPERIOR KW

KONDENZÁCIÓS VICTRIX ZEUS SUPERIOR KW KONDENZÁCIÓS VICTRIX ZEUS SUPERIOR KW Kombinált kondenzációs fűtőkészülékek tárolós rendszerű melegvíz készítéssel Victrix Zeus Superior.indd 3 2013.01.30. 23:13:05 KÉNYELEM & TECNOLÓGIA VICTRIX Zeus Superior

Részletesebben

329 Kotrógép. Méretek. Copyright 2000-2010 Bobcat Europe 04/04/2010 A9K2 11001 A9K2 99999

329 Kotrógép. Méretek. Copyright 2000-2010 Bobcat Europe 04/04/2010 A9K2 11001 A9K2 99999 329 Kotrógép Copyright 2000-2010 Bobcat Europe 04/04/2010 A9K2 11001 A9K2 99999 Méretek H F K C 329 A B I D G E J L P M Q N R O (A) Tolólap magasság... (B) Felső kocsi szabadmagasság a talajig... (C) Magasság

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ ACS 752 KLÍMASZERVIZ-BERENDEZÉS

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ ACS 752 KLÍMASZERVIZ-BERENDEZÉS hu 34 ACS 752 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ ACS 752 KLÍMASZERVIZ-BERENDEZÉS S P00 D00 159 2014-04-24 Robert Bosch GmbH ACS 752 35 hu Robert Bosch GmbH S P00 D00 159 2014-04-24 ACS 752 35 hu Tartalom Magyarul 1.

Részletesebben

T250/T250H Kompakt lánctalpas rakodók

T250/T250H Kompakt lánctalpas rakodók T250/T250H Kompakt lánctalpas rakodók Copyright 2000-2010 Bobcat Europe 03/04/2010 A5GT 20001 A5GT 99999 Méretek N M O L A K B T250 I J C H D F E P G Q (A) Üzemi magasság... 3978 mm (B) Magasság kezelőfülkével...

Részletesebben

Jól illeszkednek. CLAAS betakarítási rendszerek.

Jól illeszkednek. CLAAS betakarítási rendszerek. Rendterítő VOLTO Jól illeszkednek. CLAAS betakarítási rendszerek. Ha Ön nap mint nap gazdaságban dolgozik, akkor többre van szüksége mint erőteljes gépezet. Szüksége van olyan technológiára, amellyel öröm

Részletesebben

A LEGJOBB TOVÁBBFEJLESZTVE. Az új DEUTZ-FAHR 6. széria Agrotron 6150.4-6160.4-6150-6160-6180-6190

A LEGJOBB TOVÁBBFEJLESZTVE. Az új DEUTZ-FAHR 6. széria Agrotron 6150.4-6160.4-6150-6160-6180-6190 A LEGJOBB TOVÁBBFEJLESZTVE Az új DEUTZ-FAHR 6. széria Agrotron 6150.4-6160.4-6150-6160-6180-6190 TELJESÍTMÉNY TOVÁBBFEJLESZTVE IntellIgencIától vezérelve A legújabb technológiák intelligens felhasználása

Részletesebben

SZEMÉLYAUTÓ Megoldások

SZEMÉLYAUTÓ Megoldások SZEMÉLYAUTÓ Megoldások www.texa.com Diagnosztikai TPMS Klíma Gázelemzés műszerek megoldások karbantartás 4. oldal 24. oldal 32. oldal 36. oldal FIGYELMEZTETÉS Az ebben a dokumentumban szereplő járműgyártók

Részletesebben

Távadók páratartalom, hőmérséklet, differenciál nyomás és légsebesség mérésére

Távadók páratartalom, hőmérséklet, differenciál nyomás és légsebesség mérésére A jövő elkötelezettje Távadók páratartalom, hőmérséklet, differenciál nyomás és légsebesség mérésére testo 6920 testo 6621 testo 6681 testo 6682 EX testo 6351 testo 6383 04/00 09/98 NPL Megbízhatóság és

Részletesebben

HC30, HF18, HF 24, HF30

HC30, HF18, HF 24, HF30 Domina Domitop C24 E, F24 E, C30 E és F30 E típusú fali kombi gázkazánok, valamint HC24, HC30, HF18, HF 24, HF30 fűtő készülékek Használati - kezelési utasítás, gépkönyv Magyarországi képviselő és forgalmazó:

Részletesebben

A vetés új dimenziója

A vetés új dimenziója A vetés új dimenziója TUME-AGRI OY Az új generációs univerzális TUME évtizedek óta a vetőgépgyártás élmezőnyében. A cég által kifejlesztett gépek, forradalmasították a vetéstechnikát. A minőség és a megbízhatóság

Részletesebben

CSENDES BONTÓESZKÖZÖK

CSENDES BONTÓESZKÖZÖK CSENDES BONTÓESZKÖZÖK Az általunk gyártott vágó/roppantó ollók, pulverizátorok, markolók, törőkanalak és mágnesek egyszerre nyújtanak nagy és folyamatos vágóerőt, rövid ciklusidőt és nagy megbízhatóságot

Részletesebben

Üzemeltetési utasítás Mágneses adagolószivattyú delta DLTa optodrive szabályozott mágneses meghajtással

Üzemeltetési utasítás Mágneses adagolószivattyú delta DLTa optodrive szabályozott mágneses meghajtással Üzemeltetési utasítás Mágneses adagolószivattyú delta DLTa optodrive szabályozott mágneses meghajtással rominent _DE_0002_SW Először teljesen olvassa át az üzemeltetési útmutatókat! Ne dobja el! A telepítési-

Részletesebben

OPEL MOVANO Személyszállítók

OPEL MOVANO Személyszállítók OPEL MOVANO Személyszállítók Opel Movano Kombi és Busz. A legértékesebb rakomány szállítására. Kicsik és nagyok, öregek és fiatalok, sportcsapatok és szállodai vendégek, diákok és projektcsapatok bárkiről

Részletesebben

THE BETTER CHOICE. SINCE

THE BETTER CHOICE. SINCE THE BETTER CHOICE. SINCE 1948. German quality sprayers and cut-off machines Gyorsvágók és Kiegészítők Innovatív technológiák Inspirált részletek: Egy munkaeszköz minősége akkor válik nyilvánvalóvá, amikor

Részletesebben

ProMark 3RTK. Nagy precizitás magas költségek nélkül

ProMark 3RTK. Nagy precizitás magas költségek nélkül ProMark 3RTK Nagy precizitás magas költségek nélkül Nagy precizítású RTK ProMark 3 RTK RTK technológia a Magellan-tól A ProMark3 RTK a valós idej GPS-el végrehajtható geodéziai és mobil térképészeti mérések

Részletesebben

Program Füzet Texa Diagnosztikai Napok

Program Füzet Texa Diagnosztikai Napok Program Füzet Texa Diagnosztikai Napok és Garázsberendezés Szakkiállítás Helyszín: GarAgent Központi Telephely 1116 Budapest, Kondorosi út 2/a Időpont: 2013. szeptember 27. Péntek 2013. szeptember 28.

Részletesebben

My Service Szervizprogram személyautókhoz 2012. ősz/tél

My Service Szervizprogram személyautókhoz 2012. ősz/tél My Service Szervizprogram személyautókhoz 2012. ősz/tél Egy g mb minden esetre. Mercedes-Benz Contact Téli átvizsgálás A Mercedes-Benz Hungária Kft. szervizpartnerei ebben az évben is ingyenes átvizsgálást

Részletesebben

A kényelem új generációja GENUS FALI, KOMPAKT GÁZKAZÁN LCD MONITORRAL ÉS AUTO FUNKCIÓVAL

A kényelem új generációja GENUS FALI, KOMPAKT GÁZKAZÁN LCD MONITORRAL ÉS AUTO FUNKCIÓVAL A kényelem új generációja GENUS FALI, KOMPAKT GÁZKAZÁN LCD MONITORRAL ÉS AUTO FUNKCIÓVAL Hangolódj rá a kényelem új formájára Személyre szabott komfort/maximális teljesítmény/gazdaságos fogyasztás(legalább

Részletesebben

AMAZONE ED. szemenkénti vetőgép

AMAZONE ED. szemenkénti vetőgép ED 02 RP-ED 01 AMAZONE ED szemenkénti vetőgép AMAZONE szemenkénti vetőgép Egy család, mely magasabbra helyezi a mércét Az AMAZONE szemenkénti vetőgépek sokoldalúan felhasználhatók. Megbízhatóságuk, nagy

Részletesebben

Jármű-azonosító adatok Kérjük, hogy a jármű-azonosító adatait rögzítse és gondosan őrizze meg

Jármű-azonosító adatok Kérjük, hogy a jármű-azonosító adatait rögzítse és gondosan őrizze meg Jármű-azonosító adatok Jármű-azonosító adatok Kérjük, hogy a jármű-azonosító adatait rögzítse és gondosan őrizze meg Alvázszám Az alvázszám a központi csővázon található a belső lábvédő idom mögött, melynek

Részletesebben

HIDRAULIKUS EMELŐK ÉS SZERSZÁMOK

HIDRAULIKUS EMELŐK ÉS SZERSZÁMOK HIDRAULIKUS EMELŐK ÉS SZERSZÁMOK 323 Hidraulikus emelők és szerszámok Tartalomjegyzék Oldalszám A hidraulikus termékek jellemzője az akár 700 bar Hidraulikus hengerek, nagyságú üzemi nyomás, mely a legnagyobb

Részletesebben

termék Mérés - vezérlés - szabályozás Weishaupt vezérlœszekrények a tüzeléstechnikához Tájékoztató a Weishaupt vezérlœszekrényekrœl

termék Mérés - vezérlés - szabályozás Weishaupt vezérlœszekrények a tüzeléstechnikához Tájékoztató a Weishaupt vezérlœszekrényekrœl termék Tájékoztató a Weishaupt vezérlœszekrényekrœl Mérés - vezérlés - szabályozás Weishaupt vezérlœszekrények a tüzeléstechnikához Megoldások az integrált automatizáláshoz Az égœkkel és a tüzeléstechnikával

Részletesebben

ABS XFP merülőmotoros szennyvízszivattyú

ABS XFP merülőmotoros szennyvízszivattyú Sulzer Pumps ABS XFP merülőmotoros szennyvízszivattyú Egészenúj gondolkodásmód amiújraértelmezi aszivattyúk hatékonyságát The Heart of Your Process Kiemelkedően gazdaságos szivattyúk és járókerekek Az

Részletesebben

Térképezze fel a város határait.

Térképezze fel a város határait. Opel Antara Térképezze fel a város határait. Az Opel Antarában a kemény és tökéletes külső kényelmes és változatos belsővel párosul. Mindegy hová megy, magabiztosan és stílusosan fog érkezni. Fedezze

Részletesebben

KLÍMASZERVIZ-BERENDEZÉS

KLÍMASZERVIZ-BERENDEZÉS hu 30 ACS 661 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ ACS 661 KLÍMASZERVIZ-BERENDEZÉS ACS 661 31 hu Tartalom Magyarul 1. Alkalmazott szimbólumok... 32 1.1. A dokumentáció esetében... 32 1.1.1 Figyelmeztetések Felépítésük

Részletesebben

Bérgép KITE KOCKÁZATMENTES, TERVEZHETŐ, KISZÁMÍTHATÓ. Célunk a. Technológiai gépbérlet AJÁNLATOK

Bérgép KITE KOCKÁZATMENTES, TERVEZHETŐ, KISZÁMÍTHATÓ. Célunk a. Technológiai gépbérlet AJÁNLATOK KITE Bérgép Célunk a KOCKÁZATMENTES, TERVEZHETŐ, KISZÁMÍTHATÓ mezőgazdasági termelés műszaki és technológiai biztosítása! AJÁNLATOK 2016 2 A KITE Zrt. Magyarországon, sőt Európában egyedülálló módon komplex

Részletesebben

Természetjáró modell

Természetjáró modell plusz egy dimenzió Kategóriák felett Olyan korban élünk, amelyben minden perc számít. Mindenhol. Az utazás sem kivétel. A Suzuki SX4 a gyors, hétköznapi utazást dinamikus, kirobbanó teljesítménnyel képes

Részletesebben

427F2. Árokásó-rakodó

427F2. Árokásó-rakodó 427F2 Árokásó-rakodó Vezetőfülke A Cat árokásó-rakodó új vezetőfülkéjének bevezetésével egy kényelmes és egyszerűen használható kezelői környezet valósult meg. A munkagép számos funkciójának testre szabhatóságával

Részletesebben

CTC vontatott szántóföldi kultivátor

CTC vontatott szántóföldi kultivátor CTC vontatott szántóföldi kultivátor KVERNELAND CTC Modern és alkalmazkodó talajművelés A mai modern gazdaságok igényei a kultivátorokat illetően megváltoztak. A mindig szoros időbeosztás megköveteli a

Részletesebben

Terméket eladni bárki tud, de egy konkrét feladatot hosszútávra megoldani annál kevesebben

Terméket eladni bárki tud, de egy konkrét feladatot hosszútávra megoldani annál kevesebben A HYDRO-KING Kft. 1996 ban alakult. A cég története szorosan összefügg a szivattyúkkal. Az alapító id. Dienes György vegyipari gépészmérnök 0 éven át szivattyúk üzemeltetésével, fejlesztésével, vízgépészeti

Részletesebben

Ez a bemutató a Silko&Co. Kft szellemi tulajdona. Bármilyen változtatás vagy másolás TILOS! és jogi következménnyel jár. A feltüntetett képek és

Ez a bemutató a Silko&Co. Kft szellemi tulajdona. Bármilyen változtatás vagy másolás TILOS! és jogi következménnyel jár. A feltüntetett képek és Ez a bemutató a Silko&Co. Kft szellemi tulajdona. Bármilyen változtatás vagy másolás TILOS! és jogi következménnyel jár. A feltüntetett képek és márkanév a LAICA S.p.a tulajdona. LAICA vákuumcsomagoló

Részletesebben

Termék portfólió bemutató a vákuum csomagolás szakértőjétől.

Termék portfólió bemutató a vákuum csomagolás szakértőjétől. Termék portfólió bemutató a vákuum csomagolás szakértőjétől. Ez a bemutató a Silko&Co. Kft szellemi tulajdona. Bármilyen változtatás vagy másolás TILOS! és jogi következménnyel jár. A feltüntetett képek

Részletesebben

Bálázó. www.mchale.net. A professzionális választás

Bálázó. www.mchale.net. A professzionális választás Bálázó sorozat www.mchale.net A professzionális választás Bálázó SOROzAT Az elmúlt évtized során a McHale bálázók meghódították az 5 kontinenst, még a legzordabb üzemeltetési körülmények között is helyt

Részletesebben

RT típusú elektromos hőlégfúvók

RT típusú elektromos hőlégfúvók RT típusú elektromos hőlégfúvók SZERELÉSI ÉS KEZELÉSI ÚTMUTATÓ 2013.09.02. SOLARONICS Central Europe Kft. 1116 Budapest, Építész u. 8-12. Tel.: 203-112, Fax: 206-2719, Szerviz Tel.: (20) 49-700, E-mail:

Részletesebben

A Suzuki Környezeti Koncepciója

A Suzuki Környezeti Koncepciója A Suzuki Környezeti Koncepciója Környezeti filozófiánknak megfelelően azon dolgozunk, hogy csökkentsük termékeink környezetünket terhelő hatását, valamint kutatási és fejlesztési tevékenységet végzünk

Részletesebben

Profi szerszámok és tartozékok. Légkondicionáló rendszerek javításához. Világítástechnika. Termomenedzsment. Gépjárművillamosság Elektronika

Profi szerszámok és tartozékok. Légkondicionáló rendszerek javításához. Világítástechnika. Termomenedzsment. Gépjárművillamosság Elektronika Világítástechnika Termomenedzsment Gépjárművillamosság Elektronika Értékesítés támogatása Műszaki információk A mi ötleteink, az Ön sikere Profi szerszámok és tartozékok Légkondicionáló rendszerek javításához

Részletesebben

ÜGYELÜNK A RÉSZLETEKRE

ÜGYELÜNK A RÉSZLETEKRE ÜGYELÜNK A RÉSZLETEKRE KÜLÖNBSÉGET TESZ Járműve felületének tisztítása nem mindig elegendő a tökéletes befejezéshez. Egy különleges befejezéshez, néhány részlet hatalmas különbséget tehet. Ezért, az ISTOBAL

Részletesebben

CITROËN JUMPY FURGON

CITROËN JUMPY FURGON CITROËN JUMPY FURGON DIZÁJN Fedezze fel a Citroën Jumpy-t, valamint a CITROËN haszongépjármű-kínálatát, melyet az alábbi QR kód leolvasásával pillanatok alatt elérhet okostelefonjáról. CITROËN JUMPY: EGY

Részletesebben

SPRINTERcar sorozatú akkumulátortöltő használati útmutató

SPRINTERcar sorozatú akkumulátortöltő használati útmutató SPRINTERcar sorozatú akkumulátortöltő használati útmutató A jelen használati útmutató a következő akkumulátortöltő sorozatokra vonatkozik: SPRINTERcar 1225, SPRINTERcar 1230, SPRINTERcar 1225 plus, SPRINTERcar

Részletesebben

Termékleírás 1/11. Mi is ez? Hogyan működik a kameramodul?

Termékleírás 1/11. Mi is ez? Hogyan működik a kameramodul? Termékleírás 1/11 Mi is ez A guideo egy olyan speciális kamerára épülő rendszer, amely folyamatosan pásztázza az utat és 4 különböző funkcióval segíti a vezetőt: Figyelmeztetés sávelhagyás esetén Sávtartás

Részletesebben

Teljes felszerelés a dízel részegységek vizsgálatához

Teljes felszerelés a dízel részegységek vizsgálatához Bosch hozzáértő partner a műhelyfelszerelések területén Vezérlőegység-diagnosztika A Bosch fejlesztései a járműgyártás innovációinak szolgálatában Az autókban egyre nagyobb arányban jelen lévő elektronikus

Részletesebben

Egy kolposzkóp a tökéletes megjelenítéshez és munkához. ATMOS i View

Egy kolposzkóp a tökéletes megjelenítéshez és munkához. ATMOS i View Egy kolposzkóp a tökéletes megjelenítéshez és munkához ATMOS i View ATMOS Nem csinálunk m De azt máské 2 ást. pp csináljuk. Mint az egyik nőgyógyászatra és fül-orr-gégészetre specializálódott vezető vállalat,

Részletesebben

Üzemeltetői kézikönyv

Üzemeltetői kézikönyv karbantartási tudnivalókkal Third Edition Third Printing Part No. 1000061HU CE Models Harmadik kiadás Harmadik utánnyomás Fontos A munkagép használata előtt olvassa el, értse meg, majd tartsa be ezeket

Részletesebben

MAJOR KIS SEGÍTŐTÁRS NAGY KIHÍVÁSOKHOZ. Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta.

MAJOR KIS SEGÍTŐTÁRS NAGY KIHÍVÁSOKHOZ. Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta. MAJOR KIS SEGÍTŐTÁRS NAGY KIHÍVÁSOKHOZ Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta. UNIVERZÁLIS JÁRÓSZERKEZETŰ TRAKTOR MEZŐGAZDASÁGI MUNKAGÉPEK, SZÁLLÍTÓ JÁRMŰVEK ÉS EGYÉB ADAPTEREK ÜZEMELTETÉSÉHEZ. TERVEZÉSE SORÁN

Részletesebben

LOGSET GT Forwarderek

LOGSET GT Forwarderek LOGSET GT Forwarderek 2 Megbízhatóság minden terepen Az eddigi sikeres TITAN forwarder sorozat után, a Logset cég még magasabbra rakta a mércét a közelítési gyakorlat, élettartam és a termelékenység terén

Részletesebben

AKCIÓ! 2016. június 13-július 31-ig PRE1316 MITUTOYO AKCIÓ

AKCIÓ! 2016. június 13-július 31-ig PRE1316 MITUTOYO AKCIÓ AKCIÓ! 2016. június 13-július 31-ig MITUTOYO AKCIÓ PRE1316 QM-magasságmérő: ABSOLUTE 1D magasságmérő Nagy pontosságú és felbontású ABSOLUTE lineáris enkóder magasságméréshez Pontosság: ± (2,4 + 2,1 L /

Részletesebben

Szervizutasítás. Logamatic 4324. Szabályozókészülék. Szakemberek számára. Üzembe helyezés és szervizmunkák előtt, kérjük, figyelmesen olvassa el.

Szervizutasítás. Logamatic 4324. Szabályozókészülék. Szakemberek számára. Üzembe helyezés és szervizmunkák előtt, kérjük, figyelmesen olvassa el. 105 MEC2H MEC uderus MEC2H(R4324) Szervizutasítás Szabályozókészülék! TEST T 6 720 646 147-00.2T Logamatic 4324 Szakemberek számára Üzembe helyezés és szervizmunkák előtt, kérjük, figyelmesen olvassa el.

Részletesebben

Bosch Rexroth Szervizszolgáltatások

Bosch Rexroth Szervizszolgáltatások Bosch Rexroth Szervizszolgáltatások 2 Szerviz Rexroth szerviz: a nagyobb termelékenység kulcsa A Rexroth a gépek rendelkezésre állását maximalizáló szolgáltatások széles skáláját kínálja. Az Ön előnye:

Részletesebben

Ami igazán fontos, az a szemnek láthatatlan

Ami igazán fontos, az a szemnek láthatatlan 1 Ami igazán fontos, az a szemnek láthatatlan Első pillantásra leginkább az tűnik fel, hogy az új Swift tervezői mennyi mindent megőriztek a korábbi verzióból. De ha jobban megnézi az ember, hogy mit rejtenek

Részletesebben

CUOCOJET Zöldségfeldolgozó használati útmutató

CUOCOJET Zöldségfeldolgozó használati útmutató CUOCOJET Zöldségfeldolgozó használati útmutató Gyártó: GAM & COMPANY s.r.l. / ITALY Importálja és Forgalmazza: Vendi-Hungária Kft Vendéglátó-ipari és kereskedelmi gépek, berendezések, eszközök forgalmazása

Részletesebben

Üzemeltetõi kézikönyv

Üzemeltetõi kézikönyv Üzemeltetõi kézikönyv karbantartási tudnivalókkal Second Third Edition Seventh First Printing Printing Part No. 97780HU 43645 Üzemeltetői kézikönyv Harmadik kiadás Első nyomtatás Fontos A munkagép használata

Részletesebben

VELUX árnyékolók és redőnyök. Érvényes 2008. február 1-jétől. www.velux.hu

VELUX árnyékolók és redőnyök. Érvényes 2008. február 1-jétől. www.velux.hu árnyékolók és redőnyök Érvényes 2008. február 1-jétől www.velux.hu Bármire legyen szüksége, a -nál megtalálja Tompítaná a vakító napfényt? Sötétben vagy csak félhomályban szeret aludni? Zavarják a szúnyogok?

Részletesebben

75-95 LEMF A MASSEY FERGUSONTÓL

75-95 LEMF A MASSEY FERGUSONTÓL 4700 75-95 LEMF A MASSEY FERGUSONTÓL 02 www.masseyferguson.com Új mércét teremt. Felülmúlja az elvárásokat 4700 MF A VILÁG ÉS A MÁRKA ÚJ IKONJA - A mezőgazdasági gépek piacán legrangosabb névként a Massey

Részletesebben

KAROSSZÉRIA FÉNYEZÉSE ÉS ÜLÉSKÁRPITOK MŰSZAKI ADATOK MÉRETEK MOTOR

KAROSSZÉRIA FÉNYEZÉSE ÉS ÜLÉSKÁRPITOK MŰSZAKI ADATOK MÉRETEK MOTOR MOTOR MŰSZAKI ADATOK Típus K-1.2 (benzin) ϒ -1.4 (benzin) U-1.4 Kis teljesítményű (dízel) U-1.4 Nagy teljesítményű (dízel) Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1248 1396 1396 Furat x löket (mm) 71 x 78.8 77 x 74.99

Részletesebben

actostor Szerelési és karbantartási útmutató Szerelési és karbantartási útmutató Szakemberek számára VIH CL S Kiadó/gyártó Vaillant GmbH

actostor Szerelési és karbantartási útmutató Szerelési és karbantartási útmutató Szakemberek számára VIH CL S Kiadó/gyártó Vaillant GmbH Szerelési és karbantartási útmutató Szakemberek számára Szerelési és karbantartási útmutató actostor VIH CL S HU Kiadó/gyártó Vaillant GmbH Berghauser Str. 40 D-42859 Remscheid Tel. +49 2 9 8 0 Fax +49

Részletesebben

DE EN FR IT NL ES PT DK NO SE FI IS PL HU SK CZ SL HR SR RO

DE EN FR IT NL ES PT DK NO SE FI IS PL HU SK CZ SL HR SR RO Service Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék Célcsoport...3 A szimbólumok magyarázata...3 Biztonsági előírások...3 Kapcsolat...3 Felépítés...4 Hibaelhárítás a hibajelenség szerint...5 Javítási műveletek...6

Részletesebben

ÜZEMELTETÉSI KÉZIKÖNYV

ÜZEMELTETÉSI KÉZIKÖNYV ÜZEMELTETÉSI KÉZIKÖNYV Automatikus szűrőtisztítás funkcióval ellátott díszítőpanel Megfelelő használattal energiatakarékosság Köszönjük, hogy megvásárolta ezt az öntisztító panelt. Ez a kézikönyv olyan

Részletesebben

BELTÉRI KLÍMASZABÁLYOZÁS UPONOR VEZETÉKES VEZÉRLŐ RENDSZER. Uponor Vezetékes Szabályzó rendszer Telepítési és Üzemeltetési Útmutató. 2011.

BELTÉRI KLÍMASZABÁLYOZÁS UPONOR VEZETÉKES VEZÉRLŐ RENDSZER. Uponor Vezetékes Szabályzó rendszer Telepítési és Üzemeltetési Útmutató. 2011. ELTÉRI KLÍMASZAÁLYOZÁS UPONOR VEZETÉKES VEZÉRLŐ RENDSZER Uponor Vezetékes Szabályzó rendszer Telepítési és Üzemeltetési Útmutató 2011. december Tartalomjegyzék Gyors telepítési útmutató Uponor vezetékes

Részletesebben

MF 3600 A MASSEY FERGUSONTÓL. V, S, F, GE és A modellek 69-102 LE

MF 3600 A MASSEY FERGUSONTÓL. V, S, F, GE és A modellek 69-102 LE 69-102 LE MF 3600 V, S, F, GE és A modellek A MASSEY FERGUSONTÓL 02 www.masseyferguson.com 04. oldal Mozgékony, erős és sokoldalú 06. oldal Egyszerű, mégis lenyűgöző funkciók 08. oldal Motor Erőteljes

Részletesebben

CTC - Sokoldalúság a rugalmas használatért

CTC - Sokoldalúság a rugalmas használatért CTC - vontatott kultivátor Kverneland Group A Kverneland Group a világ egyik vezető nemzetközi mezőgazdasági gépgyártója és szállítója. CTC - Sokoldalúság a rugalmas használatért Az innovációra történő

Részletesebben

HASZNÁLATI UTASÍTÁS. TIF 8800 éghető gáz detektor

HASZNÁLATI UTASÍTÁS. TIF 8800 éghető gáz detektor HŰTŐTECHNIKAI ÁRUHÁZAK 1163. Budapest, Kövirózsa u. 5. Tel.: 403-4473, Fax: 404-1374 3527. Miskolc, József Attila u. 43. Tel.: (46) 322-866, Fax: (46) 347-215 5000. Szolnok, Csáklya u. 6. Tel./Fax: (56)

Részletesebben

Az Ön kézikönyve NOKIA BH-601 http://hu.yourpdfguides.com/dref/824094

Az Ön kézikönyve NOKIA BH-601 http://hu.yourpdfguides.com/dref/824094 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató NOKIA BH-601. Megtalálja a választ minden kérdésre az NOKIA BH-601 a felhasználói kézikönyv (információk,

Részletesebben

NAVIGÁCIÓS MULTIMÉDIÁK TERMÉKKATALÓGUS PLATFORM F

NAVIGÁCIÓS MULTIMÉDIÁK TERMÉKKATALÓGUS PLATFORM F NAVIGÁCIÓS MULTIMÉDIÁK TERMÉKKATALÓGUS PLATFORM F Tartalomjegyzék ROLLING MULTIMEDIA Different MAKE YOUR CAR MODULAR IN DESIGN 4 A készülékek tulajdonságai 6 Audi 7 BMW 10 Fiat, Citroën, Peugeot 11 Mercedes

Részletesebben

Kezelési útmutató. RV3, RV5, RV8 és RV12 forgólapátos szivattyúk A 65X-YY-ZZZ. Szivattyútípus Változat Motor megnevezése X YY ZZZ

Kezelési útmutató. RV3, RV5, RV8 és RV12 forgólapátos szivattyúk A 65X-YY-ZZZ. Szivattyútípus Változat Motor megnevezése X YY ZZZ Kezelési útmutató A652-01-849 Eredeti V. kiadás RV3, RV5, RV8 és RV12 forgólapátos szivattyúk A 65X-YY-ZZZ Szivattyútípus Változat Motor megnevezése X YY ZZZ 2 = RV3 01 99 903 = 220 240 V, 50/60 Hz, egyfázisú

Részletesebben

NTR30N. Műszaki adatok. Vontató targonca 3.0 tonna

NTR30N. Műszaki adatok. Vontató targonca 3.0 tonna NTR30N Műszaki adatok Vontató targonca 3.0 tonna NTR30N KIVÁLÓ IRÁNYÍTHATÓSÁG ÉS TÁGAS KEZELŐÁLLÁS A KÖNNYŰ KEZELHETŐSÉGÉRT ÉS A TERMELÉKENYSÉG NÖVELÉSÉÉRT. A Cat NTR30N vontató targonca tökéletes választás

Részletesebben

Egy mikroszkóp a tökéletes megjelenítéshez és munkához. ATMOS i View

Egy mikroszkóp a tökéletes megjelenítéshez és munkához. ATMOS i View Egy mikroszkóp a tökéletes megjelenítéshez és munkához ATMOS i View De azt másképp MedizinTechnik ATMOS Nem csinálunk 2 MedizinTechnik mást. csináljuk. Mint az egyik vezető F-O-G-re specializálódott vállalat,

Részletesebben

EGY ELŐKELŐ CSALÁD LEGÚJABB TAGJA

EGY ELŐKELŐ CSALÁD LEGÚJABB TAGJA EGY ELŐKELŐ CSALÁD LEGÚJABB TAGJA Amikor a TEXA 2011-ben bemutatta az AXONE 4-et, egy rendkívül hatékony diagnosztikai eszközt tárt a világ színe elé, mely többek között páratlan korszerűségével emelkedett

Részletesebben

Egyenruhás szolgálatot végzők számára hadsereg, haditengerészet, légierő, rendőrség, tűzoltóság

Egyenruhás szolgálatot végzők számára hadsereg, haditengerészet, légierő, rendőrség, tűzoltóság POWERbreathe K2 Gyors áttekintés A POWERbreathe K2 egy olyan modell, melyet haladók számára fejlesztettek ki, akik légzés edzést (légzőizom erősítést) igényelnek, és akik vizuálisan, egy táblázatban szeretnék

Részletesebben

Parallel - o - Matic

Parallel - o - Matic Parallel - o - Matic Parallel - o - Matic A teljesen hidraulikus POM-VX homlokrakodó tervezésekor különös hangsúlyt helyeztünk a stabilitásra, a mindig megfelelő kilátásra, valamint az ergonomikus kialakításra.

Részletesebben

A világszerte elismert OMEGA PROFIL-lal

A világszerte elismert OMEGA PROFIL-lal www.kaeser.com Forgódugattyús fúvó BB HB sorozatok A világszerte elismert OMEGA PROFIL-lal Szállítási teljesítmény: 0,59-160 m³/min túlnyomás: max. 1000 mbar, vákuum: max. 500 mbar KAESER a világ egyik

Részletesebben

vonalsugárzók a kiváló beszéd érthetőségért

vonalsugárzók a kiváló beszéd érthetőségért vonalsugárzók a kiváló beszéd érthetőségért Mi megoldjuk a problémáját! HANGOSÍTANI KÖNNYŰ! CSAK BERAKOK NÉHÁNY HANGLÁDÁT, MEG JÓ PÁR MÉLY- NYOMÓT ÉS MÁR KÉSZ IS A RENDSZER. Természetesen ez a sokszor

Részletesebben

2016 Induljon. a víz! Szivattyúk

2016 Induljon. a víz! Szivattyúk 2016 Induljon a víz! Szivattyúk Mindig a megfelelő szivattyút! Áttekintés a szivattyúfajtákról. A GARDENA Önnek és ügyfeleinek széleskörű választékot kínál a szivattyúk terén; a nagy teljesítményű, de

Részletesebben

Miért Vaillant? Mert a nagyteljesítményű gázkazánok is lehetnek takarékosak. Állókazánok 65 kw felett. ecocraft exclusiv atmocraft. Vaillant forródrót

Miért Vaillant? Mert a nagyteljesítményű gázkazánok is lehetnek takarékosak. Állókazánok 65 kw felett. ecocraft exclusiv atmocraft. Vaillant forródrót Állókazánok 65 kw felett Miért Vaillant? Mert a nagyteljesítményű gázkazánok is lehetnek takarékosak. Vaillant forródrót A fűtéstechnikai partnereink sokat profitálhatnak a Vaillant sokrétű szervizszolgáltatásából.

Részletesebben

Kverneland ixdrive. See, Feel and Drive

Kverneland ixdrive. See, Feel and Drive Kverneland ixdrive See, Feel and Drive Every Crop Deserves the Best Care Mi a Kverneland-nál hiszünk abban, hogy a fejlesztéseinkkel hozzájárulunk a jövő fenntartható mezőgazdaságához. Az intelligens megoldások

Részletesebben

06 Fék, futómû. 06 0 Vegyi termékek 06 1 Fék 06 3 Szerszámok

06 Fék, futómû. 06 0 Vegyi termékek 06 1 Fék 06 3 Szerszámok 06 Fék, futómû 06 0 Vegyi termékek 06 Fék 06 3 Szerszámok MAGNUM Extra tisztító és zsírtalanító Nagyhatású tisztitó karbantartáshoz és szerelési munkákhoz - Eltávolítja az olajat, zsírt, a gépjármûszerkezetek

Részletesebben

Vízhűtéses csavarhűtő. Telepítési, üzemeltetési és karbantartási kézikönyv D EIMWC00404-13HU EWWD 340 C18 I-SS EWWD 360 C12 I-XS EWLD 320 C17 I-SS

Vízhűtéses csavarhűtő. Telepítési, üzemeltetési és karbantartási kézikönyv D EIMWC00404-13HU EWWD 340 C18 I-SS EWWD 360 C12 I-XS EWLD 320 C17 I-SS Telepítési, üzemeltetési és karbantartási kézikönyv D EIMWC00404-13HU Vízhűtéses csavarhűtő EWWD 340 C18 I-SS EWWD 360 C12 I-XS EWLD 320 C17 I-SS 50Hz - Hűtőközeg: R-134a Az eredeti útmutató fordítása

Részletesebben

SMT 300. Eredeti üzemeltetési útmutató szivárgáskereső készülékhez

SMT 300. Eredeti üzemeltetési útmutató szivárgáskereső készülékhez SMT 300 hu Eredeti üzemeltetési útmutató szivárgáskereső készülékhez hu 2 SMT 300 Alaptartozékok I1 Opcionális tartozékok O1 I2 O2 I3 O3 I4 O4 I5 1 689 989 261 2015-08-20 Robert Bosch GmbH A megfelelőséget

Részletesebben

Használati utasítás. Görgős fékvizsgáló próbapad

Használati utasítás. Görgős fékvizsgáló próbapad Használati utasítás Görgős fékvizsgáló próbapad Tartalom 1. Felhasznált szimbólumok 1.1 Dokumentáció 1.2 BSA 44xx 2. Információk a felhasználáshoz 2.1 Fontos megjegyzések 2.2 Biztonsági útmutatás 2.3 Egyéb

Részletesebben

Dräger Polytron 8700 Telepített gázérzékelő (PIR 7000)

Dräger Polytron 8700 Telepített gázérzékelő (PIR 7000) Dräger Polytron 8700 Telepített gázérzékelő (PIR 7000) Gyúlékony gázok és gőzök gyors, megbízható és költséghatékony kimutatására a környezeti levegőben: az új, innovatív IR szenzort, driftmentes és ellenálló

Részletesebben

Az Ön partnere: Kaba Elzett Zrt. 1550 Budapest, Pf.: 198 Tel: +36 1 350 1011 Fax: +36 1 329 0692 E-mail: info.hu@kaba.com

Az Ön partnere: Kaba Elzett Zrt. 1550 Budapest, Pf.: 198 Tel: +36 1 350 1011 Fax: +36 1 329 0692 E-mail: info.hu@kaba.com Az Ön partnere: Kaba Elzett Zrt. 1550 Budapest, Pf.: 198 Tel: +36 1 350 1011 Fax: +36 1 329 0692 E-mail: info.hu@kaba.com Mintabolt 1044 Budapest, Óradna u. 3/b Tel: +36 1 320 8018 www.kaba-elzett.hu Az

Részletesebben

M6 M8. Állapotfügg és megel z karbantartás Elektromos vizsgálatok Épület vizsgálatok M szaki mérések Állatgyógyászati vizsgálatok

M6 M8. Állapotfügg és megel z karbantartás Elektromos vizsgálatok Épület vizsgálatok M szaki mérések Állatgyógyászati vizsgálatok M6 M8 Állapotfügg és megel z karbantartás Elektromos vizsgálatok Épület vizsgálatok M szaki mérések Állatgyógyászati vizsgálatok Dönthető kijelző Lézer vezérlő kapcsoló Vezérlő gombok Érintő képernyő Kép

Részletesebben

A szabályok megszegésére született

A szabályok megszegésére született A szabályok megszegésére született Ha Ön is azon motorosok közé tartozik, akik egyedi, a saját egyéniségüket kifejező motorkerékpár megépítését tervezik, a Yamaha Sport Heritage választék jó kiindulási

Részletesebben

Beszerelési, csatlakoztatási és használati utasítások

Beszerelési, csatlakoztatási és használati utasítások HU Beszerelési, csatlakoztatási és használati utasítások Beépíthető gáz főzőlap Beépíthető gáz főzőlap Tisztelt vásárlónk! Beépíthető gáz főzőlap háztartásban való használatra készült. Termékeink csomagolása

Részletesebben

JINN FA JCL 52/52A-60/60A CNC ESZTERGAGÉP KEZELÉSI ÚTMUTATÓ

JINN FA JCL 52/52A-60/60A CNC ESZTERGAGÉP KEZELÉSI ÚTMUTATÓ JINN FA JCL 52/52A-60/60A CNC ESZTERGAGÉP KEZELÉSI ÚTMUTATÓ Kiadás dátuma: 2009-04-06 1 / 33 NCT Kft. TARTALOMJEGYZÉK 1. FEJEZET: BEVEZETÉS, BIZTONSÁGI ÓVINTÉZKEDÉSEK...3 1.1. ELŐSZÓ A FELHASZNÁLÓHOZ...3

Részletesebben

Pers/Press/Presse/Prensa/Stampa

Pers/Press/Presse/Prensa/Stampa Pers/Press/Presse/Prensa/Stampa Hugo van der Goeslaan 1 P.O. Box 90065 5600 PT Eindhoven, Hollandia Tel.: +31 (0)40 214 21 04 Fax: +31 (0)40 214 43 17 Internet: www.daf.com DAF Transport Efficiency: Termékfejlesztések

Részletesebben

NISSAN QASHQAI. Küls megjelenés Bels megjelenés Technológia és Teljesítmény Stílus és Tartozékok Nyomtatás Bezárás

NISSAN QASHQAI. Küls megjelenés Bels megjelenés Technológia és Teljesítmény Stílus és Tartozékok Nyomtatás Bezárás NISSAN QASHQAI A TELJESEN ÚJ QASHQAI AZ ÚJ GENERÁCIÓS NISSAN QASHQAI. UTÁNOZHATATLAN VÁROSI ÉLMÉNYEK. MAGASABB FOKOZATRA KAPCSOLVA. FORRADALMAT INDÍTOTT EL, most pedig kihívó, új formában visszatér, hogy

Részletesebben