Fendt 500 Vario t t t

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Fendt 500 Vario t t t"

Átírás

1 Fendt 500 Vario

2 Új Fendt 500 Vario 2 3 Legjobb ötletekből megformálva Az 500 Vario a legjobb elképzeléseket egyesíti egy egészen új gyártási sorozatban. A legendás 500 Favorit méretei a díjazott dizájnnal párosulva a technika haladását fejezik ki. Az üzemanyag-takarékos SCR-technológiával kombinálva az akár 165 lóerős maximális teljesítmény új teljesítmény-kategóriába emeli az 500 Vario hatékonyságát. A Fendt nagytraktorok újdonságai - az egyedülálló VisioPlus vezetőfülke és a Variotronic - most az új 500 Vario-ban is megtalálhatók. Egy az egyben ideális. 512 Vario 125 LE 92 kw 513 Vario 135 LE 99 kw 514 Vario 145 LE 107 kw 516 Vario 165 LE 121 kw *Maximális teljesítmény kw/le (az ECE R 24 szerint)

3 Fendt Efficient Technology Tökéletesség kompromisszumok nélkül Az új 500 Varioban megtalálja a nagytraktorok kényelmét és a technológiáit. A Variotronic-kal az új Varioterminál, a kamerafunkciók, a párhuzamvezetés és a dokumentáció is helyet kap ebben a teljesítménykategóriában. Nagyfokú üzemanyag-takarékossággal üzemeltetheti gépét az SCR-technológiának köszönhetően. Ezzel az 500 Vario is a Fendt Efficient Technology egyik képviselője lett. További információk: Nagyobb kényelem Egyedülálló VisioPlus vezetőfülke kevesebb* Nagyobb teljesítőképesség Gazdaságosabb Sokoldalúbb Biztonságosabb Környezettudatosabb 2 *Belső összehasonlítás Fendt (10/11. o.) **lsd. 24.o.

4 A Fendt VisioPlus vezetőfülke Határok nélküli horizont A Fendt VisioPlus vezetőfülke magasra teszi a mércét az áttekinthetőség és a kilátás terén az egyedi üvegfelületeivel. A belső tér lenyűgöző a kiváló minőségű megmunkálással. Ahogy azt a Fendtől megszokhattuk, a vezérlő elemek logikusan követik egymást, és a Vario könnyen vezérelhető. Első osztályú munkahely.

5 Az 500 Vario VisioPlus vezetőfülkéje 8 Az ideális munkahely A Fendt VisioPlus vezetőfülke Kinyitva vagy bezárva? Eddig sohasem tapasztalt ergonómia A Fendt végső tökéletesítése a kényelem dolgában igazán érezhesse a teret látótérért vezetőülésben vezérlőkonzol a jobb oldali kartámlán asztallal ellátott komfortutasülés alapfelszereltség, kérésre kiegészíthető automatikával A látószög felfelé háromszoros nagyságú. Lefelé is optimalizálták a látóterületet, így jól beláthatóak a kerekek.

6 A legkifinomultabb vezérlési- és vezetési kényelem Az ideális vezérlés A Fendt Variotronic vezérlés Naponta szal kevesebb kézmozdulat Az egyszintes menüstruktúrával minden egyszerre áttekinthető A teljes rugózással jobb a vezetés. Vezérlőgombok a 3. és a 4. kiegészítő hidraulikus vezérlőszelephez és a Variotronic TI automata funkcióhoz Keresztkapcsoló az 1. és a 2. kiegészítő hidraulikus vezérlőszelephez Varioterminál10.4" Emelőmű-vezérlőmodul a hátsó emelőműhöz (gyors kiemelő kapcsolóval), mélységvezetéshez és a TLT irányításához (opcionálisan a fronthidraulikához) koncepció az 500 Varioban, csakúgy mint a Fendt nagytraktoroknál Gázpedál oldása Fóliabillentyűzet a TMS és a Variotronic TI aktiválásához, a menettartomány kiválasztásához, az összkerékhajtás és diff.zár kapcsolásához, valamint az elsőtengelyrugózáshoz, a TLT-fordulat előválasztásához és a VarioGuide-hoz. Nyomógomb vagy érintőképernyő A Varioterminal-ban a menü beállításait kényelmesen a képernyő érintésével vagy választás szerint a navigációs billentyűkkel is módosíthatja. Tehát vagy a billentyűkkel vagy a touch-technológia segítségével navigálhat a menüben. A traktor vezérlése mindkét terminál esetében azonos. nyomógombos vagy érintőképernyős kivitelben megjelenítés a Varioterminal-on kabinrugózással is Tempomatgombok Motorfordulatszámtároló gombok Kiegészítő hidraulikus vezérlőszelepek Összehangolt rugózási koncepció: Kabinrugózás, ülésrugózás és elsőtengelyrugózás Dynamic üléssel Kézigáz Pneumatikus fülkerugózás A mechanikus négy pontos kabinrugózás minimálisra csökkenti a rezgéseket és magasfokú kényelmet kölcsönöz a járműnek. Négy ponton nyugszik, beépített szintszabályozóval. A fülke elöl két golyóscsapágyon fekszik, hátul pedig két légrugón.

7 Fendt Variotronic Végre minden funkció egy terminálban Precíz fordulás az elsőtől az utolsóig A VarioGuide nyomvonalvezetés az 500 Vario-ban a megbízások korszerű kezelésének alapja átlátható rendszerben egyetlen terminálon Variotronic eszközvezérlőn keresztül működtethetőek fordulóautomatikarendszer optimális beállítási lehetőségekkel megbízható nyomvonalkövetés Varioterminál 7" A Varioterminál 7", a 17,7 cm átmérőjű képernyőjével, kezelhető- és funkcionális kisérője a Fendt traktoroknak és a Variotronic eszközvezérlőnek. Varioterminal 10.4 A Varioterminál 10.4" -gyel minden kívánság teljesül. Mostantól a traktor és az eszközvezérlőn túl, egy terminálon keresztül működtethetők a külső kamerák, a Fendt nyomvonalkövető rendszere a VarioGuide és a VarioDoc dokumentációs rendszer. Jobb munkaminőség VarioGuide párhuzamvezető rendszerrel A VarioGuide használatával a vezető teljes figyelmét a munkagépre fordíthatja. Ez növeli a gépkezelő teljesítőképességét, és az elvégzett munka minőségét még rossz látási viszonyok között is pozitívan befolyásolja. Az új műholdas technológia révén a VarioGuide maximális megbízhatósággal dolgozik. és vezeték nélküli adatátvitel bekormányzásért A képernyő felosztása A képernyő egyidejűleg négy alkalmazás megjelenítésére képes. A megjelenítés rugalmasan és egyszerűen beállítható. Variotronic eszközvezérlés Teljes képernyős üzemmódban az ISOBUS-eszközök jól áttekinthetően kerülnek megjelenítésre, és az érintőképernyőn keresztül kényelmesen vezérelhetők. Egyidejűleg akár 12 funkció is vezérelhető. Eszköz- és traktorbeállítások Félképernyős nézetben egymás mellett, illetve egymás alatt, két alkalmazás jelenik meg, amelyek párhuzamosan kezelhetőek. Kameranézet A nagy 10.4" Varioterminál két kamerabemenettel rendelkezik. Ez a kényelmet és a biztonságot nagyban fokozza. Variotronic TI fordulóautomatika A Variotronic TI forduló-automatikával a vezető álló helyzetben vagy menet közben is betáplálhatja, és elmentheti a fordulási folyamat lépéseit. A vezető nyomon követheti az aktuális műveletet, és azok kiváltó tényezőit, mint pl. idő vagy távolság. A műveletsor egyes lépéseinek korrigálása utólagosan is lehetséges. VarioActive kormányrásegítő A VarioActive segítségével nagyobb kormányáttétel érhető el. Ez a kormánykerék mozgásához és a menetsebességhez igazodik. Ez különösen nagy előnyt jelent homlokrakodóval, szűkös helyen végzett munkáknál, vagy a táblavégi forgókban.

8 Korszerű motorés hajtómű-technológia Kompakt és erős A Vario 500 dinamikus hajtóműve csökkentett üzemanyag-felhasználással rendkívül hatékonyan dolgozik. A 4,04 liter űrtartalmú négy hengeres motor modern és környezetbarát SCRtechnológiával van felszerelve. A 125 és 165 LE közötti teljesítmény-kategóriában a Vario 500 a fokozatmentes Vario hajtóművel felszerelve ideális kényelmet valamint gazdaságosságot nyújt.

9 Korszerű motor- és hajtómű-technológia A hatékonyság ideálja Üzemanyag-megtakarítás SCR-el Automatikus határterhelés-szabályozás DLG Powermix tesztje Vario 936, 2011 november Nm kw g/kwh SCR katalizátor Hűtött adagoló modul Továbbító modul szűrővel Motor forgatónyomaték Hidromotor Bolygómű Hajtómű űrtartalommal valamint Common-Rail befecskendező rendszer: 165 LE maximális fordulaton füstgázkibocsátási norma teljesítése, és a kedvező üzemanyag-fogyasztás érdekében A Vario 516 a legkorszerűbb technológiák felhasználásával 687 Nm forgatónyomatékot, /min fordulaton 165 LE maximális teljesítményt és 192 g/kwh fajlagos üzemanyag-fogyasztást produkál. NH 3 + NO x => H 2 O+N 2 reakció AdBlue befecskendezés AdBlue tartály Összkerékhajtás Hidroszivattyú Menettartomány I / II Hátsó TLT 540 / 540E / 1000 System és automatikus határterhelés-szabályozás szériában teljesítménytömeg (Vario 516) SCR (Selective Catalytic Reduction) a kipufogógáz-utókezeléshez Az SCR technológia során a kipufogógázt egy AdBlue nevű, 32,5 %-os karbamidoldatot tartalmazó adalékanyaggal kezelik, minek következtében a nitrogen-oxidok (NO x) nitrogéngázzá és vízzé alakulnak. A tehergépkocsiknál standardnak számító karbamidoldat-felhasználás átlagosan az üzemanyag-fogyasztás 7 %-nak felel meg. Mennyisége az adott munka függvényében változhat. Az AdBlue a benzinkutakon vagy az AGCO alkatrészellátó hálózatán keresztül világszerte elérhető. Zseniális Fendt Vario-hajtómű A Fendt Vario-hajtómű hidrosztatikus-mechanikus teljesítmény-elágaztatáson alapulú hajtómű. A sebesség növekedésével a mechanikus teljesítmény kerül túlsúlyba a bólygóműves hajtóműben. A kitűnő hatásfokról a 45º-ban elfordítható hidroszivattyúk és a max. 550 bar üzemi nyomás gondoskodik.

10 A Fendt Vario 500 a szántóföldön Precíz A területteljesítményt növeli a zöldterületek és a szántók precíz megmunkálása. A Vario 500 ideális automatika funkciókat kínál, melyek lehetővé teszik a pontos nyomvonalkövetést. Az erős hidraulikának köszönhetően a munkagépek széles skálája használható ebben a teljesítményosztályban.

11 A Fendt 500 Vario a szántóföldön Intelligens technika elöl és hátul Több mint 22 csatlakozó elöl és hátul Erőteljes hidraulika Nagy teljesítményű hátsó emelőerő Elöl is intelligensen A helyes fogás Elülső csatlakozó felületek: Első hidraulika-csatlakozók saját szelepekkel (akár 2 darabbal) Szabad visszafolyó elöl kettős működésű szelep az első szelepekhez Elöl: dan Hátul: dan lengéscsillapítással Különböző hidraulika csatlakozók Az elülső hidraulika-csatlakozók az 500 Vario-ban saját vezérlőszlepekkel rendelkeznek és függetlenek a hátsó szelepektől. Így öt teljesen független hátsó és még kettő elülső szelep áll az Ön rendelkezésére. Axialdugattyús hidraulikus szivattyú (540/540E/1000) a hátsó TLT külső vezérlése Akár 5 hátsó hidraulika-csatlakozó Résolaj felfogására szolgáló tartály A traktor hátulján számos csatlakozó áll rendelkezésre: visszavezető ABS csatlakozó Hidraulikaolaj hűtő hőcserélője Hidraulikaolaj-tartály (55 l elvonható olajmennyiség)

12 Szállítás 500 Varióval Takarékosan dinamikus A kompakt 500 Vario-val Ön gyors, rugalmas és mozgékony lehet szállításkor. 50 km/h sebesség csökkentett fordulatszámon lehetővé teszi hogy jó ütemben, de mindenekelőtt gazdaságosan vezethessen az utakon. Ezenkívül a csekély teljesítménytömegnek köszönhetően a nagy rakományok sem jelentenek gondot.

13 Szállítás 500 Varióval Biztos előrehaladás Hat tényező a kényelem szolgálatában Fendt Reaction kormányrendszer Automatikus kormányzott-tengely reteszelés Szériaszerű rugózott elsőtengely A széria mellsőtengely rugózással, nagyobb hasznos teher esetén is a legjobb vezetési kényelmet biztosítja. A rugó kitérése +/- 50 mm, így az út egyenetlenségeit kiválóan tompítja. A 8 -os kilengési szög gondoskodik a traktor stabil menetéről. Az elsőtengely 52 -os bekormányzási szöggel garantálja a maximális fordulékonyságot. csökkentett fordulatszám rugózás reteszelés funkcióval tükör rugó kitérése +/- 50 mm 8 -os kilengési szög Extra látómező nagylátószögű tükörrel Látómező nagylátószögű visszapillantó tükör nélkül Fendt Reaction kormányzási rendszer a még jobb egyenes menethez, gyors közúton való haladáskor kettő hátul kettő munkalámpa hátul tökéletes megvilágításához (ország függő) Nagylátószögű tükör a teljesebb képért Az opcionális nagylátószögű visszapillantó tükör a kibővült látómező révén lényegesen nagyobb biztonságot nyújt. A tükör segítségével a vezető számára jobban áttekinthetővé válik a traktor melletti tartomány. Az egyébként kevésbé belátható, úgy nevezett holttér így lényegesen leszűkül és elkerülhetőek a váratlan szituációk. Tökéletes látás éjszaka is A Vario 500 zseniális világítási koncepciója fényt visz az életébe. Mind a tompított fényszóró, mind a reflektor egyedülállóan kimagasló fényerősséggel jellemezhető. A 500 Vario munkalámpái egyedileg állíthatóak, a traktor környezetét 360º-ban képesek megvilágítani. Opcionálisan Xenon- vagy LED-es fényszórók is rendelhetőek.

14 Vario 500 a homlokrakodó munkákban Minden automatikusan látható Kényelmes munkavégzés a Fendt Cargoval Kényelmes rakodómunkák * ProfiPlus felszereltségnél Karbantartás egyszerűen - a Cargoval is tökéletes egységet képeznek homlokrakodóra 1940 dan (4X/75) 2260 dan (4X/80) A látótér felfelé jelentős mértékben kiszélesedett és tökéletes rálátást tesz lehetővé a vezetőnek a kiemelt homlokrakodóra. A kényelmes üléspozíció a vezetőfülkében hát- és egészségkímélő. Fóliabillentyűzet a hidraulikus eszköz-reteszeléshez és a csillapíás aktiválásához. Automatikus Cargo Lock reteszelés hidraulikus vezetékek védett helyen a keresztrúdban (4X/75) Modell A Szabad hasmagasság (mm) 1) B Kiemelési magasság (mm) 1) C Ürítési távolság (mm) 1) B = 3,5 m C Ürítési távolság (mm) 1) B = 3,5 m D Billentési szög felül E Hátrabillentési szög Állandó emelőerő (dan) Maximális emelőerő (dan) ) abroncsozástól függően homlokrakodóhoz minden karbantartási pontjához

15 A Fendt sokoldalúság 28 Mindent ideálisan A Fendt 500 Vario nagy teljesítőképességének köszönhetően, a kompakt és fordulékony járműkoncepcióval kombinálva széleskörű alkalmazásra ad lehetőséget. Akár a termőföldeken, a professzionális nagyüzemi mezőgazdasági használatkor, akár a kisebb gazdaságokban, kertekben vagy a különleges munkák esetében - pl. a bérmunkák, közterület fenntartási vagy erdészeti munkák során, Ön az 500 Vario-val a lehető legjobb felszereltségnek örvendhet.

16 500 Vario Power változat 500 Vario Power A Fendt az 500 Variot egy további felszereltségi szinten is kínálja. Az 500 Vario Power a széria típusainak legfontosabb jellemzőit jó ár-érték arány mellett egyesíti.

17 500 Vario Power változat Csúcstechnika a Power változatban Gazdaságosság a standard követelmények végrehajtásában is Hidraulika és az emelőmű a legjobb kilátásért traktor- és eszközvezérléshez kiegészítő vezérlőszelep hidraulika akár 110 l/min teljesítménnyel (75 l/min standard) Okos vezérlés A vezérlőeszközök praktikusan kezelhetők a keresztkapcsoló és a multifunkciós joystick segítségével Helyezze magát kényelembe! Az 500 Vario párnázott utasülése kényelmes ülést bizosít. Az 500 Vario Power a Profi-verziótól külsőleg csak alig különbözik, mindössze az első cornerlight világítás hiánya a feltűnő.

18 A Fendt összgazdaságosság Helyes befektetés... Hosszútávú megtakarítás Egy Fendt traktor megvásárlásával Ön mindenképpen csúcstechnológiához jut. A Fendt Vario gazdaságosságában több tényező is szerepet játszik: a kompetens tanácsadástól, az átfogó szervízszolgáltatásokon át a Fendt traktorok különösen jó értékállóságáig. Hatékonyság: A sikeres gazdálkodás receptje Ennél a témánál nem ismerünk kompromisszumokat, mivel a célunk: hektárra és kilométerre vetített fajlagos költség tekintetében piacvezetők akarunk lenni. A legjobb technológiák, ahogyan azokat az 500 Vario-ba beépítettük, erre éppen megfelelőek: például a remek hatékonyságú Vario hajtómű és az üzemanyag-takarékos SCR-Technológia a TMS-sel összekötve. Ezáltal az egy hektárra ill. kilométerre eső költségek csökkentése mellett sikerült még tovább növelnünk az amúgy is elsőosztályú hatékonysági mutatókat. Értékállóság = Megbízhatóság és minőség Valamennyi Fendt vásárló tudja, hogy az élettartam végén történik meg az elszámolás. A Fendt esetében ez kifejezetten előny, hisz a Fendt Vario használtgép értéke verhetetlen. A Fendt története során mindig is a meghatározó és innovatív technológiai megoldások alkalmazásával mutatott utat a mezőgazdasági gépgyártásban. A műszaki kérdések mellett kiemelt szerep jut a biztonságot és hosszú élettartamot garantáló csúcsminőségnek is. Összességében mindezek olyan értékállóságot biztosítanak, amilyet kizárólag a Fendt képes nyújtani. Nagyobb mozgásteret adunk testreszabott finanszírozás az AXIAL FINANCE jóvoltából Az Ön igényei szerint megtervezett, kedvező feltételeket és rugalmas futamidőket kínáló finanszírozás ideális lehetőséget nyújt ahhoz, hogy a beruházást saját gazdaságához igazítsa. A Fendt Service csomag megrendelésével a karbantartási és szervízelési költségek is pontosan kiszámíthatóvá és tervezhetővé válnak. A Service- vagy az átfogó ProService csomagok kínálta kedvező, rögzített árakkal már a gép megvásárlásakor megtervezhetővé válik az előírt karbantartási munkálatok költsége. A Fendt összgazdaságosság

19 A siker kulcsa a műszaki megoldások kombinációja 23 A legkorszerűbb technológiák ötvözete A 500 Vario optimálisan egyesíti magában a legmodernebb technológiákat. Az eredmény pedig a gazdák és vállalkozók számára egyaránt megvalósuló gazdasági előny Mellső meghajtótengely 52 bekormányzási szöggel 2. Mellső hidraulika DW, külső vezérléssel 3. Első TLT 4. 2 DW hidraulika csatlakozó elöl 5. Bolygóműves meghajtó 6. 4,04 literes Deutz-motor 4 szelepes hengerfej-technológiával 7. Töltőlevegő hűtő 8. SCR katalizátor 9. Fokozatmentes Vario hajtómű 10. Hidromotor 11. Hidroszivattyú 12. Burkolt összkerékmeghajtás-kapcsoló literes üzemanyagtartály literes AdBlue -Tank 15. Hátsó TLT 16. Hátsó tengely 17. Hidraulikacsatlakozó 18. Hátsó emelőmű 19. VisioPlus vezetőfülke beépített klímaautomatikával és csaknem 6 m 2 -es üvegfelülettel Pneumatikus fülkerugózás 21. Kartámaszba épített Variocenter "-os Varioterminal beépített Fendt VarioGuide nyomvonalkövető rendszerrel és ISOBUS-al 23. VarioGuide tetőegység 24. Evolution Dynamic légrugózású Super-Komfort ülésklímával, ülésfűtéssel, pneumatikus ágyékcsigolya-támasszal 25. Komfort utasülés automatikus biztonsági övvel 26. Elektromosan állítható és fűthető visszapillantó tükör 27. Külső hátsó vezérlőgombok az emelőmű, TLT és egy hidraulikus vezérlőszelep irányításához

20 Műszaki adatok Széria- és extra felszereltség = széria = opcionális = nem lehetséges 38 Fendt Motor Névleges teljesítmény ECE R 24 (kw/le) 81/110 88/120 99/ /150 Névleges teljesítmény ECE R 24 (kw/le) 92/125 99/ / /165 Névleges teljesítmény EG 97 / 68 1) (kw/le) 91/124 99/ / /163 Maximális teljesítmény Eg 97 / 68 1) 96/ / / /169 Hengerszám/hűtés 4/víz 4/víz 4/víz 4/víz Hengerfurat / löket (mm) 101/ / / /126 Hengerűrtartalom (cm3) Névleges fordulatszám (U/min) Fordulatszám max. teljesítménynél (1/min) Optimális üzemanyag-fogyasztás (g/kwh) Max. forgatónyomaték 1450 U/min (Nm) Nyomatékrugalmasság (%) Üzemanyagtartály térfogata(l) AdBlue (l) Olajcsere intervallum (üzemóra) Hajtómű/TLT ML 90 fokozatmentes Vario-hajtómű 50 km/h 50 km/h 50 km/h 50 km/h Szántó Tartomány I: 0,02-től -28 km/h-ig / tolatás 0,02-től -17 km/h-ig Közút Tartomány II: 0,02-től - 50 km/h-ig / tolatás 0,02-től -33 km/h-ig TLT hátul (U/min) 540 / 540E / 1000 Elülső TLT (U/min) 540 vagy 1000 Emelőmű A szabályozás módja EHR Állítható szivattyú teljesítménye (l/min) ( bar nyomás) Power 75 (Opció 110), Profi/ProfiPlus 110 (Opció 158) Hátsó emelőmű max. emelőereje (dan) 2) Elülső emelőmű max. emelőereje (dan) 2) Eszköztömeg / Első erőemelő súlya max. kb (kg) Vonószerkezet max. terhelése szériaabroncsok esetén 50 km/h-nál (kg) Méretek és súlyok Nyomtáv elöl (mm) Nyomtáv hátul (mm) Teljes hosszúság (mm) Teljes szélesség (mm) Vezetőfülke teljes magassága (mm) VarioGuide nélkül Max. hasmagasság beszállásnál (abroncsozástól függően) (mm) Tengelytáv (mm) Legkisebb fordulókör-átmérő 3) (m) 5,29 5,29 5,52 5,52 Önsúly (kg) Megengedett össztömeg (kg) Elektronika Önindító (kw) 3,1 3,1 3,1 3,1 Akkumulátor 12 V / Power 100 Ah, Profi/ProfiPlus 180 Ah Generátor 14 V / 200 A Abroncsozás Széria elől Széria hátul Opció elöl Opció hátul Opció elöl Opció hátul Opció elöl Opció hátul Opció elöl Opció hátul 1) Az engedélyezéshez szükséges teljesítményadatok, 2) 1 dan = 10 N = ca. 1 kg, 3) 540/65R28 esetében 480/65R28 600/65R28 480/65R28 600/65R28 480/70R28 580/70R28 540/65R28 650/65R R R28 480/65R28 480/65R R R38 600/65R28 600/65R28 480/70R28 480/70R R R28 580/70R28 580/70R R R38 540/65R28 540/65R28 540/65R28 480/70R28 650/65R28 650/65R28 650/65R28 580/70R28 270/95R36 270/95R36 270/95R36 270/95R36 320/90R50 320/90R50 320/90R50 320/90R50 Felszereltségi verzió Power Profi ProfiPlus Vario-vezérlés Multifunkciós vezérlőkar tempomattal, fordulatszámtárolóval, automatikafunkcióval, hidraulika vezérléssel Varioterminal 7" érintőképernyős és billentyűvezérléssel Varioterminal 10.4" érintőképernyős és billentyűvezérléssel, 2 kamerabemenettel, és VarioDoc-kal. VarioDoc Pro dokumentációs rendszer 1) Variotronic eszközvezérlés (ISOBUS) Variotronic TI forduló-automatika Vario TMS motor-hajtómű menedzsment rendszer Párhuzamvezető rendszer előkészítés VarioGuide párhuzamvezető rendszer VarioActive kormányzás Vezetőfülke Kettéosztott szélvédő és jobb oldali ajtó Összefüggő üvegfelületű szélvédő Mechanikus kabinrugózás Pneumatikus fülkerugózás Állítható magasságú és dőlésszögű kormányoszlop Komfortülés, légrugózással és háttámlával (forgóadapter nélkül / igazítható üléspárna, egyszerű kartámasz-beállítás) Super-Komfort ülés - fűthető, ágyékcsigolya-támasszal Super-Komfort Evolution Dynamic ülés klímával, ülésfűtéssel, ágyékcsigolya-támasszal és ülésrugózással (csak kompresszor esetén) Utasülés automatikus biztonsági övvel Komfort-utasülés automatikus biztonsági övvel Beépített rádió két sztereó hangszóróval Blaupunkt Rádió CD MP3 2 sztereo hangfallal 4 sztereo hangfal Klimaberendezés Klimaautomatika Károsanyagszűrő (aerosol) Szegmens ablaktörlő elöl Párhuzamos ablaktörlő elöl Hátsó ablakfűtés Mechanikusan állítható visszapillantó tükör Elektromosan állítható és fűthető visszapillantó tükör Mechanikusan állítható visszapillantó tükör Elektromosan állítható és fűthető visszapillantó tükör Belső visszapillantó tükör Cornerlight fényszóró 4 munkafényszóró a tetőn hátul, 2 elöl Munkafényszóró az A-oszlopon, a tetőn elöl és a hátsó sárhányón Xenon munkafényszóró az A-oszlopon, a tetőn elöl és a hátsó sárhányón LED munkafényszóró az A-oszlopon, hátsó sárhányón LED hátsó lámpa Környezeti világítás Kiegészítő eszköztartó Klimatizált hűtődoboz Elektromos akkumulátor-szakaszoló Kiegészítő Töltési lehetőség, 12V bal oldalon a tetővilágításhoz Motor Üzemanyagszűrő Fűtött üzemanyagszűrő Előmelegítő paket (motor-, meghajtó-, hidraulikaolaj) Motorfék Hajtómű Fordulatkapcsolási funkció, Stop-and-go-funkció Figyelmeztető hang hátramenetben Felszereltségi változat Power Profi ProfiPlus Futómű/ biztonság Légkompresszor Automatikus pótkocsi-kormánytengely reteszelés Duomatik kuplung Összkerékhajtás/differenciálzár Komfort összkerékhajtás/differenciálzár kapcsolás Hátsó- / mellső differenciál 100%-os lamellás zárral Terhelés alatt kapcsolható TLT Hátul: Perem-TLT 540/540E/ /min Elöl: 540 vagy /min Hátsó TLT külső kapcsolása Hidraulika Load Sensing rendszer axiáldugattyús szivattyúval (75 l/min) Load Sensing rendszer axiáldugattyús szivattyúval (110 l/min) Load Sensing rendszer axiáldugattyús szivattyúval (158 l/min) Elektrohidraulikus hátsó emelőmű EW (EHR) Elektrohidraulikus hátsó erőemelő DW (EHR), külső működtetéssel Lineáris elemeken keresztüli vezérlés 1. és 2. hátsó hidraulikaszelep 3. hátsó hidraulikaszelep 4. hátsó hidraulikaszelep vagy 3. hátsó hidraulikaszelep és 1. elülső hidraulikaszelep 4 -től 5-ig hátsó hidraulikaszelep 1 -től 2-ig elülső hidraulikaszelep Radar Felső vezetőrúd SK hidraulikus PowerBeyond hidraulikacsatlakozó Hidraulikaszelep működtetése keresztkapcsoló kar segítségével, hátul UDK kuplungok Hátsó UDK-csatlakozók (nyomás alatt csatlakoztatható) Kényelmes orrsúly felvétel FKH nélkül Mellső hidraulika DW, külső vezérléssel DW komfort mellső emelőmű helyzetszabályozással, külső működtetéssel DW komfort mellső emelőmű helyzetszabályozással, tehermentesített szabályozással, külső működtetéssel (csak a DW hátsó emelőművel összekötve) Felépítés ABS csatlakozók az pótkocsihoz Mechanikus pótkocsi vonófej Automatikus pótkocsivonófej távvezérléssel, hátul Állítható magasságú K80-as pótkocsivonófej K80-as pótkocsivonófej az alsó húzón K80-as pótkocsivonófej a hosszú alsó húzón Hitch vonóhorog Vonóvilla PitonFix Sárga vészvillogó jobb és bal oldalon is Elforduló mellső sárvédő Orrsúlyok, különböző méretekben Hátsó keréksúlyok Homlokrakodó Homlokrakodó csatlakozó egységei Cargo 4X/80 homlokrakodó Cargo 4X/85 homlokrakodó 1) csak a Varioterminalnál 10.4"

21 Aki vezet az Fendtet vezet Márkaképviselet: AGCO GmbH Fendt-Marketing Marktoberdorf, Deutschland Fax +49 (0) 8342 / Magyarországi importôr 6500 Baja, Szegedi út 147 Tel.: 79/ , Fax: 79/ A Fendt az AGCO világmárkája. A szállítási terjedelemre, a kinézetre, a teljesítményre, méretre és súlyra, az üzemanyag-fogyasztásra és az üzemeltetési költségekre vonatkozó adatok a prospektus kinyomtatásakor rendelkezésre álló információknak felelnek meg. Ezek a jármű megvásárlásáig megváltozhatnak. Az Ön Fendt-értékesítési partnere örömmel nyújt tájékoztatást az esetleges eltérésekről. 500V/1.0-HU/12-12/0.5-E

A LEGJOBB TOVÁBBFEJLESZTVE. Az új DEUTZ-FAHR 6. széria Agrotron 6150.4-6160.4-6150-6160-6180-6190

A LEGJOBB TOVÁBBFEJLESZTVE. Az új DEUTZ-FAHR 6. széria Agrotron 6150.4-6160.4-6150-6160-6180-6190 A LEGJOBB TOVÁBBFEJLESZTVE Az új DEUTZ-FAHR 6. széria Agrotron 6150.4-6160.4-6150-6160-6180-6190 TELJESÍTMÉNY TOVÁBBFEJLESZTVE IntellIgencIától vezérelve A legújabb technológiák intelligens felhasználása

Részletesebben

A technológia éllovasa

A technológia éllovasa Powermaster Powermaster A technológia éllovasa Powermaster a használhatóság igazi bajnoka A Powermaster gépcsalád tervezésekor a cél a gazdálkodók legszélesebb körének való megfelelés volt, lehetôvé téve,

Részletesebben

75-95 LEMF A MASSEY FERGUSONTÓL

75-95 LEMF A MASSEY FERGUSONTÓL 4700 75-95 LEMF A MASSEY FERGUSONTÓL 02 www.masseyferguson.com Új mércét teremt. Felülmúlja az elvárásokat 4700 MF A VILÁG ÉS A MÁRKA ÚJ IKONJA - A mezőgazdasági gépek piacán legrangosabb névként a Massey

Részletesebben

Kompakt és mobil kotrógépek

Kompakt és mobil kotrógépek Kompakt és mobil kotrógépek Ezek szólnak a Wacker Neuson kompakt és mobil kotrógépe mellett. További tudnivalók a kotrókról. 1. Vitathatatlan gazdaságosság! Innovációval az optimális emelőerőért. 3. A

Részletesebben

MAJOR KIS SEGÍTŐTÁRS NAGY KIHÍVÁSOKHOZ. Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta.

MAJOR KIS SEGÍTŐTÁRS NAGY KIHÍVÁSOKHOZ. Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta. MAJOR KIS SEGÍTŐTÁRS NAGY KIHÍVÁSOKHOZ Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta. UNIVERZÁLIS JÁRÓSZERKEZETŰ TRAKTOR MEZŐGAZDASÁGI MUNKAGÉPEK, SZÁLLÍTÓ JÁRMŰVEK ÉS EGYÉB ADAPTEREK ÜZEMELTETÉSÉHEZ. TERVEZÉSE SORÁN

Részletesebben

WB 97S. Összkerék-kormányzású kotró-rakodógép WB97S-5. MOTORTELJESÍTMÉNY 74 kw / 99,2 LE @ 2.200 1/min ÜZEMKÉSZ TÖMEG 8.700 kg

WB 97S. Összkerék-kormányzású kotró-rakodógép WB97S-5. MOTORTELJESÍTMÉNY 74 kw / 99,2 LE @ 2.200 1/min ÜZEMKÉSZ TÖMEG 8.700 kg WB 97S Összkerék-kormányzású kotró-rakodógép WB97S-5 MOTORTELJESÍTMÉNY 74 kw / 99,2 LE @ 2.200 1/min ÜZEMKÉSZ TÖMEG 8.700 kg A gép bemutatása A WB97S-5 a Komatsu kotró-rakodók legutóbbi generációjához

Részletesebben

5GL sorozatú traktorok. 57 kw (75 LE) 65 kw (85 LE) (97/68 EC) Alacsony kivitelű speciális traktorok

5GL sorozatú traktorok. 57 kw (75 LE) 65 kw (85 LE) (97/68 EC) Alacsony kivitelű speciális traktorok 5GL sorozatú traktorok 57 kw (75 LE) 65 kw (85 LE) (97/68 EC) Alacsony kivitelű speciális traktorok 2 5GL sorozatú traktorok Áttekintés 5G Alacsony kivitel A John Deere új megoldása Behajtható tükrök Kompakt

Részletesebben

RENAULT PREMIUM DISTRIBUTION

RENAULT PREMIUM DISTRIBUTION RENAULT TRUCKS DELIVER RENAULT PREMIUM DISTRIBUTION www.renault-trucks.hu KÖNNYÍTSE MEG A HÉTKÖZNAPOKAT! A Renault Premium Distribution remek teljesítményt és kimagasló vezetési kényelmet kínál az új,

Részletesebben

KÉNYELMES FÜLKÉS KIVITEL

KÉNYELMES FÜLKÉS KIVITEL KÉNYELMES FÜLKÉS KIVITEL Modern, kényelmes, biztonsági fülke A modern biztonsági fülke nem csupán nagy teret biztosít a fáradságmentes munkavégzéshez, hanem a gép tervezése révén sikerült a gépkezelő kényelmét

Részletesebben

Valtra S Széria 290-400 LE

Valtra S Széria 290-400 LE Valtra S Széria 290-400 LE EGY NAGY TRAKTOR MELYRE ÖN MAGAS EREDMÉNYESÉGGEL TÁMASZKODHAT TARTALOMJEGYZÉK Valtra S széria... 4 ACGO POWER motor... 10 HAJTÓMŰ... 12 Ergonómia és hatékonyság... 14 A technológia

Részletesebben

Személyére szabottan az Öné. Valtra A Széria. HiTech 88 101 LE

Személyére szabottan az Öné. Valtra A Széria. HiTech 88 101 LE Személyére szabottan az Öné Valtra A Széria HiTech 88 101 LE Index 2 Valtra A Széria 5. oldal... Valtra Személyére szabottan az Öné 6. oldal... Új praktikus tulajdonságok 8. oldal... Új A szériás HiTech

Részletesebben

Közbeszerzési Értesítő száma: 2013/76

Közbeszerzési Értesítő száma: 2013/76 KEOP-3.2.0/11-2012-0014 Élőhelykezeléshez kapcsolódó infrastruktúra fejlesztés a Dél-Mezőföldi Tájvédelmi Körzetben Nagydorog 016 hrsz állattartó telephez erő- és munkagépek beszerzése, üzembe helyezése,

Részletesebben

MF 3600 A MASSEY FERGUSONTÓL. V, S, F, GE és A modellek 69-102 LE

MF 3600 A MASSEY FERGUSONTÓL. V, S, F, GE és A modellek 69-102 LE 69-102 LE MF 3600 V, S, F, GE és A modellek A MASSEY FERGUSONTÓL 02 www.masseyferguson.com 04. oldal Mozgékony, erős és sokoldalú 06. oldal Egyszerű, mégis lenyűgöző funkciók 08. oldal Motor Erőteljes

Részletesebben

Renault Grand SCÉNIC 5 240 000 Ft-tól*

Renault Grand SCÉNIC 5 240 000 Ft-tól* Renault Grand SCÉNIC 5 240 000 Ft-tól* Renault Grand SCÉNIC LISTAÁR Motor Limited Bose Energy TCe 130 5 840 000 - Energy dci 110 6 400 000 Energy dci 130 6 900 000 7 500 000 Grand Scénic Limited: magasra

Részletesebben

Természetjáró modell

Természetjáró modell plusz egy dimenzió Kategóriák felett Olyan korban élünk, amelyben minden perc számít. Mindenhol. Az utazás sem kivétel. A Suzuki SX4 a gyors, hétköznapi utazást dinamikus, kirobbanó teljesítménnyel képes

Részletesebben

KAROSSZÉRIA FÉNYEZÉSE ÉS ÜLÉSKÁRPITOK MŰSZAKI ADATOK MÉRETEK MOTOR

KAROSSZÉRIA FÉNYEZÉSE ÉS ÜLÉSKÁRPITOK MŰSZAKI ADATOK MÉRETEK MOTOR MOTOR MŰSZAKI ADATOK Típus K-1.2 (benzin) ϒ -1.4 (benzin) U-1.4 Kis teljesítményű (dízel) U-1.4 Nagy teljesítményű (dízel) Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1248 1396 1396 Furat x löket (mm) 71 x 78.8 77 x 74.99

Részletesebben

Stílusosan közlekedni.

Stílusosan közlekedni. Fiat Scudo Stílusosan közlekedni. Mi a különbség a munka és az élvezetes munka között? A Fiat Scudo. Mert megbízható, fürge és nagy teherbírású. A Scudo a legjobb belépô a hatékonyság és az elegáns megjelenés

Részletesebben

1. Mûszaki adatok (gyári adatok)

1. Mûszaki adatok (gyári adatok) 1. Mûszaki adatok (gyári adatok) Traktor Gyártó New Holland, Anglia Típus TS115 (618345) Építési mód segéd-mellsõkerék hajtású Motor Gyártó New Holland Típus 450T/TJ, 6 hengeres, természetes feltöltésû

Részletesebben

2016 Induljon. a víz! Szivattyúk

2016 Induljon. a víz! Szivattyúk 2016 Induljon a víz! Szivattyúk Mindig a megfelelő szivattyút! Áttekintés a szivattyúfajtákról. A GARDENA Önnek és ügyfeleinek széleskörű választékot kínál a szivattyúk terén; a nagy teljesítményű, de

Részletesebben

Renault MÉGANE. Grandtour. 4 490 000 Ft-tól*

Renault MÉGANE. Grandtour. 4 490 000 Ft-tól* Renault MÉGANE Grandtour 4 490 000 Ft-tól* Renault MÉGANE Grandtour LISTAÁR Motor Business Limited Bose Energy TCe 115 4 990 000 5 090 000 Energy dci 95 5 450 000 Energy dci 110 5 700 000 5 800 000 Energy

Részletesebben

Renault MÉGANE LISTAÁR 5GARANCIA. 400 000 Ft. Fix 5,99% THM

Renault MÉGANE LISTAÁR 5GARANCIA. 400 000 Ft. Fix 5,99% THM Renault MÉGANE GRANDTOUR LISTAÁR Motor BUSINESS Limited BOSE Energy TCe 115 4 940 000 5 040 000 Energy dci 95 5 400 000 Energy dci 110 5 650 000 5 750 000 Energy dci 130 6 700 000 Mégane Limited: különleges,

Részletesebben

Renault Kadjar. Ne csak nézd! Éld át! 4 990 000 Ft-tól*

Renault Kadjar. Ne csak nézd! Éld át! 4 990 000 Ft-tól* Renault Kadjar Ne csak nézd! Éld át! 4 990 000 Ft-tól* Renault Kadjar Ne csak nézd! Éld át! LISTAÁR Motor Life Zen Intens Bose TCe 130 5 390 000 5 950 000 6 680 000 - dci 110-6 740 000 7 470 000 - dci

Részletesebben

LOGSET GT Forwarderek

LOGSET GT Forwarderek LOGSET GT Forwarderek 2 Megbízhatóság minden terepen Az eddigi sikeres TITAN forwarder sorozat után, a Logset cég még magasabbra rakta a mércét a közelítési gyakorlat, élettartam és a termelékenység terén

Részletesebben

Változó kamrás körbálázók. Nagy sebesség. Nagy teljesítmény.

Változó kamrás körbálázók. Nagy sebesség. Nagy teljesítmény. Változó kamrás körbálázók Nagy sebesség. Nagy teljesítmény. 2 Változó kamrás bálázók Bevezetés Megbízható, gyors bálázás. Idényről idényre. Bálázóinkat úgy terveztük, hogy mindenki megtalálja a megfelelőt,

Részletesebben

HOMLOKRAKODÓ TELJES ERŐ A PROFIKNAK!

HOMLOKRAKODÓ TELJES ERŐ A PROFIKNAK! HOMLOKRAKODÓ TELJES ERŐ A PROFIKNAK! ELSŐ OSZTÁLYÚ Szerelje fel, fogjon a munkához és tapasztalja meg a teljes erőt: A STOLL Profi Line termékcsaládja minden téren lenyűgöz optimális paramétereivel. Teljesen

Részletesebben

Világszínvonalú előnyök az Ön feltételei szerint. Az optimális homlokrakodó-sorozat traktorokhoz 120 LE-ig. x26 x36 x46 x56.

Világszínvonalú előnyök az Ön feltételei szerint. Az optimális homlokrakodó-sorozat traktorokhoz 120 LE-ig. x26 x36 x46 x56. Világszínvonalú előnyök az Ön feltételei szerint Az optimális homlokrakodó-sorozat traktorokhoz 120 LE-ig x26 x36 x46 x56 x21 x31 x41 x51 HU A homlokrakodó, mellyel Ön sokkal könnyebben növelheti nyereségességét

Részletesebben

Kerekes rakodógép, teleszkópos gém vagy. kritériumnak megfelel!

Kerekes rakodógép, teleszkópos gém vagy. kritériumnak megfelel! M RANGE H RANGE Kerekes rakodógép, teleszkópos gém vagy minirakodó? A Turboloader mindhárom kritériumnak megfelel! A Turboloader sokoldalú gép, amellyel kertépítési, közterületfenntartási, mezőgazdasági,

Részletesebben

Grapeliner 6000. A tökéletes szüret

Grapeliner 6000. A tökéletes szüret Grapeliner 6000 A tökéletes szüret Kipróbált rendszer - új technológia Tartsd meg a jót és alkalmazd az újdonságot - ezek voltak a vezérelvek az ERO Grapeliner 6000 széria fejlesztésekor. Az újszerű hajtómű

Részletesebben

A B-osztály új generációja

A B-osztály új generációja A B-osztály új generációja Külső megjelenés 5 Utcahosszal a többiek előtt. A B - osztály. A B - osztály új minőségben egyesíti a teret, a formát és a funkciót. Az ellentmondás minden mozgás hajtórugója,

Részletesebben

5700 SL 100-130 LEMF A MASSEY FERGUSONTÓL

5700 SL 100-130 LEMF A MASSEY FERGUSONTÓL 5700 SL 100-130 LEMF A MASSEY FERGUSONTÓL 02 www.masseyferguson.com Tartalomjegyzék 4. oldal Minden, ami ahhoz szükséges,......hogy bármilyen munkát elvégezzen 6. oldal MF 5700 SL Ismerje meg közelebbről

Részletesebben

Az új Doblò Cargo: az áruszállítás új dimenziója

Az új Doblò Cargo: az áruszállítás új dimenziója Az új Doblò Cargo: az áruszállítás új dimenziója A modell rövid áttekintése A Fiat Professional új modelljének kategóriagyőztes jellemzői Megbízható, környezetbarát motorok Biztonság Műszaki adatok A modell

Részletesebben

WB 93R. Kotró-rakodógép WB93R-5. MOTORTELJESÍTMÉNY 74 kw / 99,2 LE @ 2.200 1/min ÜZEMKÉSZ TÖMEG 7.460 kg

WB 93R. Kotró-rakodógép WB93R-5. MOTORTELJESÍTMÉNY 74 kw / 99,2 LE @ 2.200 1/min ÜZEMKÉSZ TÖMEG 7.460 kg WB 93R Kotró-rakodógép WB93R-5 MOTORTELJESÍTMÉNY 74 kw / 99,2 LE @ 2.200 1/min ÜZEMKÉSZ TÖMEG 7.460 kg A gép bemutatása A WB93R-5 a Komatsu kotró-rakodók legutóbbi generációjához tartozik, amely számos

Részletesebben

Ami igazán fontos, az a szemnek láthatatlan

Ami igazán fontos, az a szemnek láthatatlan 1 Ami igazán fontos, az a szemnek láthatatlan Első pillantásra leginkább az tűnik fel, hogy az új Swift tervezői mennyi mindent megőriztek a korábbi verzióból. De ha jobban megnézi az ember, hogy mit rejtenek

Részletesebben

RENDKÍVÜLI BIZTONSÁG. Miért lenne kisebb biztonságban haszongépjármûve

RENDKÍVÜLI BIZTONSÁG. Miért lenne kisebb biztonságban haszongépjármûve CITROËN JUMPY MÉRETRE SZABOTT HASZONGÉPJÁRMÛ. A Jumpy harmonikusan egyesíti a kisméretû furgonok fürgeségét és a nagyobb tehergépkocsik tágasságát. Ennek köszönhetõen számos szakember találta meg az általa

Részletesebben

Pöttinger TERRADISC. Rövidtárcsa boronálógép 97+235.10.0310

Pöttinger TERRADISC. Rövidtárcsa boronálógép 97+235.10.0310 Pöttinger TERRADISC Rövidtárcsa boronálógép 97+235.10.0310 TERRADISC A talajba életet lehelni A művelés során szántóföldi korszerű az új talajmegmunkáló rendszerek erősítik a minimális talajmegmunkálás

Részletesebben

Szakértelem a szállítás terén a legapróbb részletekig. Az alábbi érvek szólnak a Wacker Neuson kerekes dömperek mellett.

Szakértelem a szállítás terén a legapróbb részletekig. Az alábbi érvek szólnak a Wacker Neuson kerekes dömperek mellett. Kerekes dömper Az alábbi érvek szólnak a Wacker Neuson kerekes dömperek mellett. Szakértelem a szállítás terén a legapróbb részletekig. 1. Egyszerűen szembeszáll a kihívásokkal. A terepviszonyokat nem

Részletesebben

A Szèria A 75 A 85 A 95

A Szèria A 75 A 85 A 95 A Szèria A 75 A 85 A 95 H Tartalom Az új A széria ErŒsnek fejlesztve 3 Fülke 4 Sebességváltó és lehajtás 6 Motorok 7 Hidraulika 9 Technikai specifikációk 10 Opciós felszerelések, Valtra Szervíz 11 2 ErŒsnek

Részletesebben

Motor LIFE ZEN INTENS INITIALE PARIS. Energy TCe 150 EDC 8 400 000 8 700 000. Energy TCe 200 EDC 10 800 000. Energy dci 110 7 500 000

Motor LIFE ZEN INTENS INITIALE PARIS. Energy TCe 150 EDC 8 400 000 8 700 000. Energy TCe 200 EDC 10 800 000. Energy dci 110 7 500 000 Renault Talisman Öné az irányítás LISTAÁR Motor LIFE ZEN INTENS INITIALE PARIS Energy TCe 150 8 400 000 8 700 000 Energy TCe 200 10 800 000 Energy dci 110 7 500 000 Energy dci 130 8 400 000 8 700 000 Energy

Részletesebben

A MAX-ból soha nem elég

A MAX-ból soha nem elég A MAX-ból soha nem elég Íme a hosszú távra tervezett legjobb maxi robogó. Az átdolgozott elüls résznek, az új LED-fényszóróknak, továbbá az új fordított teleszkópoknak köszönheten a legendás TMAX messze

Részletesebben

Jól illeszkednek. CLAAS betakarítási rendszerek.

Jól illeszkednek. CLAAS betakarítási rendszerek. Rendterítő VOLTO Jól illeszkednek. CLAAS betakarítási rendszerek. Ha Ön nap mint nap gazdaságban dolgozik, akkor többre van szüksége mint erőteljes gépezet. Szüksége van olyan technológiára, amellyel öröm

Részletesebben

Élvezd az utazást. Érezd az utat

Élvezd az utazást. Érezd az utat Élvezd az utazást. Érezd az utat Az elmúlt évtizedben ez a kiváló motorkerékpár motorosok ezreinek kínált lehetőséget arra, hogy megtapasztalják a kiemelkedő kényelemmel párosuló szupersport-teljesítményt.

Részletesebben

427F2. Árokásó-rakodó

427F2. Árokásó-rakodó 427F2 Árokásó-rakodó Vezetőfülke A Cat árokásó-rakodó új vezetőfülkéjének bevezetésével egy kényelmes és egyszerűen használható kezelői környezet valósult meg. A munkagép számos funkciójának testre szabhatóságával

Részletesebben

Top Speed (csúcssebesség) ZA-TS és ZG-TS műtrágyaszórókkal

Top Speed (csúcssebesség) ZA-TS és ZG-TS műtrágyaszórókkal 1 ZA-TS ZG-TS ZA-TS és ZG-TS Top Speed (csúcssebesség) ZA-TS és ZG-TS műtrágyaszórókkal Az AMAZONE cég új, csúcsteljesítményű műtrágyaszórói SPEED spreading Eltérő munkaszélességekhez különböző szórólapát-szegmensek

Részletesebben

T3571 Teleszkópos rakodó A8HF 11001 A8HF 99999

T3571 Teleszkópos rakodó A8HF 11001 A8HF 99999 Copyright 2000-2009 Bobcat Europe Méretek T3571 Teleszkópos rakodó A8HF 11001 A8HF 99999 18/06/2008 (A) Teljes hossz (villával) 6457 mm (B) Teljes hossz (villaszánnal) 5254 mm (C) Teljes hossz (szerelék

Részletesebben

TELESZKÓPOS RAKODÓK A MASSEY FERGUSONTÓL. MF 9305 Xtra, MF 9306 Xtra, MF 9407 Xtra, MF 9407S Xtra 100-122 LEMF

TELESZKÓPOS RAKODÓK A MASSEY FERGUSONTÓL. MF 9305 Xtra, MF 9306 Xtra, MF 9407 Xtra, MF 9407S Xtra 100-122 LEMF TELESZKÓPOS RAKODÓK 100-122 LEMF MF 9305 Xtra, MF 9306 Xtra, MF 9407 Xtra, MF 9407S Xtra A MASSEY FERGUSONTÓL 02 www.masseyferguson.com 01 02 Minden igényt kielégítő funkciók 01 A rendelkezésre álló munkaeszközök

Részletesebben

Pronto. Vetéstechnika minden adottságra

Pronto. Vetéstechnika minden adottságra Pronto Vetéstechnika minden adottságra PHILIPP HORSCH: Egy precíziós eszközre, mint amilyen a TurboDisc csoroszlya is, 1500-nál több mérnöki órát és 10.000-nél több tesztelési órát fordítottunk. Csak így

Részletesebben

NISSAN NOTE VISIA már 2 899 000 Ft-tól!!!

NISSAN NOTE VISIA már 2 899 000 Ft-tól!!! NISSAN NOTE VISIA már 2 899 000 Ft-tól!!! Modellek - akciós ár Benzin 1.4 l 65 kw (88 LE) 1.6 l 81 kw (0 LE) Dízel 1.5 dci 63 kw (86 LE) 1.5 dci (+DPF) 76 kw (103 LE) Visia Visia AC Acenta I-Way Tekna

Részletesebben

INGYEN TÉLI GUMIABRONCS

INGYEN TÉLI GUMIABRONCS NISSAN MICRA THM: 2,5 % x4 MINDENKINEK 1 INGYEN TÉLI GUMIABRONCS AKCIÓSAN MÁR 2 644 000 000 Ft-tól NissanConnect Az új NissanConnect navigációs rendszer tökéletesen optimalizált mobilkörnyezetet biztosít:

Részletesebben

T250/T250H Kompakt lánctalpas rakodók

T250/T250H Kompakt lánctalpas rakodók T250/T250H Kompakt lánctalpas rakodók Copyright 2000-2010 Bobcat Europe 03/04/2010 A5GT 20001 A5GT 99999 Méretek N M O L A K B T250 I J C H D F E P G Q (A) Üzemi magasság... 3978 mm (B) Magasság kezelőfülkével...

Részletesebben

NISSAN EVALIA. 000 Ft bruttó kezdőártól. 5 év - gond nélkül! 5 év teljeskörű gyártói garancia 1 + 5* Karbantartási Csomag HATÁRTALAN SOKOLDALÚSÁG

NISSAN EVALIA. 000 Ft bruttó kezdőártól. 5 év - gond nélkül! 5 év teljeskörű gyártói garancia 1 + 5* Karbantartási Csomag HATÁRTALAN SOKOLDALÚSÁG NISSAN EVALIA Kedvezményekről érdeklődjön a márkakereskedéseknél! 5 281 000 000 Ft bruttó kezdőártól 5 év - gond nélkül! 5 év teljeskörű gyártói garancia 1 + 5* Karbantartási Csomag HATÁRTALAN SOKOLDALÚSÁG

Részletesebben

PASSENGER, GENERATION 5 590 000 Ft-tól

PASSENGER, GENERATION 5 590 000 Ft-tól PASSENGER, GENERATION 5 590 000 Ft-tól AKTUÁLIS AKCIÓ OOFlottakedvezmények már egy autó vásárlása esetén is Passenger Black Edition Generation 2,0 dci 66 kw / 90 LE L1H1P1 7 690 000 8 150 000 2,0 dci 84

Részletesebben

Miért Vaillant? Mert a nagyteljesítményű gázkazánok is lehetnek takarékosak. Állókazánok 65 kw felett. ecocraft exclusiv atmocraft. Vaillant forródrót

Miért Vaillant? Mert a nagyteljesítményű gázkazánok is lehetnek takarékosak. Állókazánok 65 kw felett. ecocraft exclusiv atmocraft. Vaillant forródrót Állókazánok 65 kw felett Miért Vaillant? Mert a nagyteljesítményű gázkazánok is lehetnek takarékosak. Vaillant forródrót A fűtéstechnikai partnereink sokat profitálhatnak a Vaillant sokrétű szervizszolgáltatásából.

Részletesebben

KEDVEZMÉNYES KÉSZLETAJÁNLATOKÉRT. Az autó beltere tágasabb, mint valaha, valamint új anyagokkal és színekkel is gazdagabb.

KEDVEZMÉNYES KÉSZLETAJÁNLATOKÉRT. Az autó beltere tágasabb, mint valaha, valamint új anyagokkal és színekkel is gazdagabb. NISSAN MICRA AKCIÓSAN MÁR 2 744 000 000 Fttól 1 THM: MINDENKINEK KEDVEZMÉNYES KÉSZLETAJÁNLATOKÉRT 2,5 % x4 INGYEN TÉLI GUMI ABRONCS TÁGAS TÉR Az autó beltere tágasabb, mint valaha, valamint új anyagokkal

Részletesebben

329 Kotrógép. Méretek. Copyright 2000-2010 Bobcat Europe 04/04/2010 A9K2 11001 A9K2 99999

329 Kotrógép. Méretek. Copyright 2000-2010 Bobcat Europe 04/04/2010 A9K2 11001 A9K2 99999 329 Kotrógép Copyright 2000-2010 Bobcat Europe 04/04/2010 A9K2 11001 A9K2 99999 Méretek H F K C 329 A B I D G E J L P M Q N R O (A) Tolólap magasság... (B) Felső kocsi szabadmagasság a talajig... (C) Magasság

Részletesebben

AL275 Ízelt csuklós rakodó

AL275 Ízelt csuklós rakodó AL275 Ízelt csuklós rakodó Copyright 2000-2010 Bobcat Europe 02/04/2010 ADBH 11001 ADBH 99999 Méretek J I K L AL275 B H A C M D G E F R P Q O N T S (A) Szabadmagasság... 410 mm (B) Magasság kezelőfülkével...

Részletesebben

NISSAN FINANCE MINDENKINEK VILLANYOZZA FEL VÁLLALKOZÁSÁT!

NISSAN FINANCE MINDENKINEK VILLANYOZZA FEL VÁLLALKOZÁSÁT! v NISSAN e- NETTÓ KEZDŐÁR 8 000 000 FT NISSAN FINANCE 2,5% THM MINDENKINEK GARANCIA AKKUMULÁTOR-KAPACITÁSRA 5 ÉV / 100 000 KM VILLANYOZZA FEL VÁLLALKOZÁSÁT! A díjnyertes és LEAF ötvözésével alkottuk meg

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Aszfalttömörítés. Első osztályú eredmények a Wacker Neuson nagy teljesítményű vibrációs készülékeivel.

Aszfalttömörítés. Első osztályú eredmények a Wacker Neuson nagy teljesítményű vibrációs készülékeivel. Megbízhatóság, lelkiismeretesség, minőség, gyors reagálás, rugalmasság és innováció ebben bízhatnak a vevőink. És nem csak az aszfalttömörítésnél. Az építőipar más területein, például a talajtömörítésnél

Részletesebben

Termékprogram. Cukorrépatechnika. A másolás kizárólagos joga a TEMPEL Kft. tulajdona. Másolás csak a TEMPEL Kft.engedélyével lehetséges

Termékprogram. Cukorrépatechnika. A másolás kizárólagos joga a TEMPEL Kft. tulajdona. Másolás csak a TEMPEL Kft.engedélyével lehetséges Termékprogram Cukorrépatechnika Az innovatív beetliner compact egyesíti a legmodernebb technikai tudást a szakmai tapasztalattal. Ezt jeleníti meg a KLEINE az sf 10 és sf 10-2 cukorrépa kombájnjaiban.

Részletesebben

T2556 Teleszkópos rakodó A8FR 11001 A8FR 99999

T2556 Teleszkópos rakodó A8FR 11001 A8FR 99999 Copyright 2000-2009 Bobcat Europe Méretek T2556 Teleszkópos rakodó A8FR 11001 A8FR 99999 18/06/2008 (A) Teljes hossz (villával) 5608 mm (B) Teljes hossz (villaszánnal) 4408 mm (C) Teljes hossz (szerelék

Részletesebben

www.qubo.hu Az Ön Fiat márkakereskedôje: www.fiat.hu Információs szám: 06 40 245 245

www.qubo.hu Az Ön Fiat márkakereskedôje: www.fiat.hu Információs szám: 06 40 245 245 www.qubo.hu Az Ön Fiat márkakereskedôje: A Fiat teljes választéka két év garanciával, kilométer-korlátozás nélkül. www.fiat.hu Információs szám: 06 40 245 245 A modellek felszereltsége és a választható

Részletesebben

INTER - MIX KFT. Kompakt traktorok

INTER - MIX KFT. Kompakt traktorok Műszaki adatok Típus B1220 Kubota Z482 E-TVCS, 2 hengeres Névleges teljesítmény kw/le 8,8/12 Üzemanyagtartály liter 14 Lökettérfogat cm 3 479 Hosszúság mm 2360 Szélesség mm 940 Magasság mm 1223 Tengelytáv

Részletesebben

Motor/Felszereltség lista

Motor/Felszereltség lista Motor/Felszereltség lista 1 Essentia Combo 1.4 TWINPORT 66 kw/90 LE 5MT 3 150 000 Combo 1.4 TWINPORT 66 kw/90 LE 5MT Combo 1.3 CDTI 55 kw/75 LE 5MT 3 570 000 Combo 1.3 CDTI 55 kw/75 LE 5MT Combo 1.3 CDTI

Részletesebben

LÁNCFŰRÉSZEK. ELEKTRONIKUS GYÚJTÁS. Egyszerűen, megbízhatóan indítható.

LÁNCFŰRÉSZEK. ELEKTRONIKUS GYÚJTÁS. Egyszerűen, megbízhatóan indítható. KATALÓGUS LÁNCFŰRÉSZEK OxyPower. Környezetbarát, alacsony károsanyagkibocsátás, kevesebb üzemanyagfogyasztás, nagyobb teljesítmény. FEJLETT ANTIVIBRÁCIÓS RENDSZER. A fűrész markolata a motortól és a vágóberendezésektől

Részletesebben

Megváltoztatni. Átalakítani. Megszépíteni.

Megváltoztatni. Átalakítani. Megszépíteni. Magasnyomású mosók Megváltoztatni. Átalakítani. Megszépíteni. Akár gyengéd ápolás, akár erőteljes tisztítás a Kärcher tökéletes megoldást kínál minden tisztítási feladathoz. Ahol korábban a kosz uralkodott,

Részletesebben

Már 2 799 000 Ft-tól 3 karbantartással, kedvezményes finanszírozással

Már 2 799 000 Ft-tól 3 karbantartással, kedvezményes finanszírozással Már 2 799 000 Fttól 3 karbantartással, kedvezményes finanszírozással ÚJ NISSAN AKTÍV BIZTONSÁGI PAJZS HOLTTÉRFIGYELÉS SÁVELHAGYÁSJELZÉS MOZGÓ TÁRGYAK ÉSZLELÉSE Az AVM rendszer széles látószögű hátsó kamerája

Részletesebben

A megújult. Hyundai i30

A megújult. Hyundai i30 A megújult Hyundai i30 Határozottan dinamikus. A megújult i30. Az első benyomáshoz mindenekelőtt lenyűgöző megjelenésre van szükség. A megújult Hyundai i30 erőteljes, karakteres formaterve első pillantásra

Részletesebben

PULSAR Intelligens, praktikus megoldások prémium kivitelben

PULSAR Intelligens, praktikus megoldások prémium kivitelben Intelligens, praktikus megoldások prémium kivitelben Új Nissan PULSAR 3 990 000 Fttól kedvezményes finanszírozással Az ajánlat 2014.09.09 2014.09.30 között érvényes. A hihetetlenül tágas és szellős utastérrel

Részletesebben

MINŐSÉG KEREKEKEN Big Body Pótkocsik

MINŐSÉG KEREKEKEN Big Body Pótkocsik MINŐSÉG KEREKEKEN Big Body Pótkocsik BB 11-D Bemutatkozunk Krampe. Minőség kerekeken. 7 jó ok Krampe pótkocsi vásárlására Minőség kerekeken Ez nemcsak cégünk szlogenje, de vezérelvünk is, mely azzá tett

Részletesebben

Szárazon sűrítő 2-fokozatú csavarkompresszorok DSG-2/DSG-2 SFC FSG-2/FSG-2 SFC sorozatok

Szárazon sűrítő 2-fokozatú csavarkompresszorok DSG-2/DSG-2 SFC FSG-2/FSG-2 SFC sorozatok www.kaeser.com Szárazon sűrítő 2-fokozatú csavarkompresszorok DSG-2/DSG-2 FSG-2/FSG-2 sorozatok Szállítási teljesítmény: 13,5-50 m 3 /min, nyomás: 3-11 bar, :, - 51, m³/min Mit vár el a felhasználó egy

Részletesebben

NEW HOLLAND T4 F/N/V SOROZAT T4.65 T4.75 T4.85 T4.95 T4.105

NEW HOLLAND T4 F/N/V SOROZAT T4.65 T4.75 T4.85 T4.95 T4.105 NEW HOLLAND T4 F/N/V SOROZAT T4.65 T4.75 T4.85 T4.95 T4.105 2 3 STÍLUSOS T4 F/N/V TRAKTOROK. MEGNYERŐ KÜLSŐ, MEGGYŐZŐ TELJESÍTMÉNY. Az új T4F/N/V széria modelljeit a speciális alkalmazások széles választéka,

Részletesebben

HORSCH Säwagen. HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Használatba vétel előtt gondosan olvassa el! Őrízze meg a használati útmutatót! SW 3500 SD / 5000 S / 7000 SD

HORSCH Säwagen. HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Használatba vétel előtt gondosan olvassa el! Őrízze meg a használati útmutatót! SW 3500 SD / 5000 S / 7000 SD 07/2005 A legmodernebb talajművelés és vetéstechnika szakértője! HORSCH Säwagen SW 3500 SD / 5000 S / 7000 SD Art.: 80630400 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Használatba vétel előtt gondosan olvassa el! Őrízze meg

Részletesebben

Mezıgazdasági Gépkereskedelmi Kft. Iroda: 1158 Budapest, Késmárk u. 9.

Mezıgazdasági Gépkereskedelmi Kft. Iroda: 1158 Budapest, Késmárk u. 9. BCS VOLCAN ECO-POWER (EP) traktorok Rendeltetésszerő felhasználási területek: kertészeti, szılı és gyümölcsültetvények ápolása, állattartó telepek kiszolgálása, zöldtakarmány betakarítás, kommunális munkák.

Részletesebben

[ ] Kimagasló teljesítmény sorozatgyártáshoz. HYPERTURN 45. E[M]CONOMY jelentése:

[ ] Kimagasló teljesítmény sorozatgyártáshoz. HYPERTURN 45. E[M]CONOMY jelentése: [ ] E[M]CONOMY jelentése: Kimagasló teljesítmény sorozatgyártáshoz. HYPERTURN 45 Nagyteljesítményű forgácsoló központ komplett esztergálási megmunkálásokhoz HYPERTURN 45 [Y-tengely] [Felső szerszám rendszer]

Részletesebben

ÚJ FURgon már nettó 3 690 000 Ft-tól (bruttó 4 686 300 Ft)

ÚJ FURgon már nettó 3 690 000 Ft-tól (bruttó 4 686 300 Ft) ÚJ FURgon már nettó 3 690 000 Ft-tól (bruttó 4 686 300 Ft) AKTUÁLIS AKCIÓK O OFlottakedvezmény már egy autó vásárlása esetén is OORenault Crédit Prémium finanszírozás esetén nettó 200 000 Ft plusz kedvezmény

Részletesebben

www.fiat.hu Az Ön Fiat márkakereskedôje: Információs szám: 06 40 245 245

www.fiat.hu Az Ön Fiat márkakereskedôje: Információs szám: 06 40 245 245 ALAPSZÍNEK www.fiat.hu Ambient fehér 249 Breakcore vörös* 168 Line kék* 479 METÁLSZÍNEK Az Ön Fiat márkakereskedôje: Indie elefántcsont 261 Flamenco vörös 293 Hillibilly azúrkék 448 Cool jazz kék 487 Információs

Részletesebben

- Fanuc 0i TF - Színes TFT monitor - USB Interface és Ethernet - ManualGuide i 3Ds-szimulációval. [Vezérlés]

- Fanuc 0i TF - Színes TFT monitor - USB Interface és Ethernet - ManualGuide i 3Ds-szimulációval. [Vezérlés] [ E[M]CONOMY ] jelentése: Több érték a pénzéért. EMCOTURN E65 Univerzális megmunkáló központ rúd- és tárcsa anyagok komplett esztergálási megmunkálásához EMCOTURN E65 [ÚJ] - Fanuc 0i TF - Színes TFT monitor

Részletesebben

JÖVŐKÉP INNOVÁCIÓ VEZETŐ SZEREP MINŐSÉG MEGBÍZHATÓSÁG TÁMOGATÁS BÜSZKESÉG ELKÖTELEZETTSÉG

JÖVŐKÉP INNOVÁCIÓ VEZETŐ SZEREP MINŐSÉG MEGBÍZHATÓSÁG TÁMOGATÁS BÜSZKESÉG ELKÖTELEZETTSÉG 270-370 LE 8600 Erőteljes jövő a gazdálkodásban 5 modell 270-től 370 LE-ig JÖVŐKÉP INNOVÁCIÓ VEZETŐ SZEREP MINŐSÉG MEGBÍZHATÓSÁG TÁMOGATÁS BÜSZKESÉG ELKÖTELEZETTSÉG Pontosan olyan, amilyennek egy traktornak

Részletesebben

E50 Kotrógép AHHE 11001 AHHE 99999

E50 Kotrógép AHHE 11001 AHHE 99999 1 Copyright 2000-2010 Bobcat Europe Méretek E50 Kotrógép AHHE 11001 AHHE 99999 28/01/10 (A) Tolólap magasság (B) Felső kocsi szabadmagasság a talajig (C) Magasság a talajszinttől a motortér tetejéig (D)

Részletesebben

Víztelenítés & vízellátás KATALÓGUS 2016

Víztelenítés & vízellátás KATALÓGUS 2016 Víztelenítés & vízellátás KATALÓGUS 2016 OASE Passionate about water Az OASE támogatja a Kenyai segélyprojektet Kenya keleti vidékein az év legnagyobb része forró és száraz. A Machakos régió hagyományosan

Részletesebben

Munkaszélesség 12 24 m. A modern növénytermesztés hatékony megoldásokat igényel

Munkaszélesség 12 24 m. A modern növénytermesztés hatékony megoldásokat igényel Munkaszélesség 12 24 m A modern növénytermesztés hatékony megoldásokat igényel Az MDS a mindennapi használat során mutatja meg erosségeit Legyen szó max. 24 m muveloút rendszeru szántóföldi muvelésrol

Részletesebben

CSÚCSMINŐSÉG KOMPAKT MÉRETBEN

CSÚCSMINŐSÉG KOMPAKT MÉRETBEN ELEKTROMOS VÍZMELEGÍTŐK CSÚCSMINŐSÉG KOMPAKT MÉRETBEN fűtés melegvíz megújuló energia 80 ÉV NÖVEKEDÉS AZ INNOVÁCIÓ NYOMÁBAN Immár sok év óta együtt élünk az olyan családokkal, akik az Aristont választják,

Részletesebben

Erősítse fel a napot.

Erősítse fel a napot. SLC Roadster Erő-ütem. A város ritmusa felgyorsulni látszik, hiszen most az új SLC diktálja az ütemet. Az életöröm meghódítja az utcákat: új orral, gyémánt-hűtőráccsal és határozott króm szárnnyal. Minden

Részletesebben

Ez a bemutató a Silko&Co. Kft szellemi tulajdona. Bármilyen változtatás vagy másolás TILOS! és jogi következménnyel jár. A feltüntetett képek és

Ez a bemutató a Silko&Co. Kft szellemi tulajdona. Bármilyen változtatás vagy másolás TILOS! és jogi következménnyel jár. A feltüntetett képek és Ez a bemutató a Silko&Co. Kft szellemi tulajdona. Bármilyen változtatás vagy másolás TILOS! és jogi következménnyel jár. A feltüntetett képek és márkanév a LAICA S.p.a tulajdona. LAICA vákuumcsomagoló

Részletesebben

Magyar Gyorsan, ügyesen, bárhol... Az AVANT kihívás Az AVANT megalkotott egy régóta várt új géptípust egy olyan gépet ami eddig hiányzott a piacról. A modern és magasan fejlett hidraulika rendszerének

Részletesebben

kemény hidegben, magas hatékonyság

kemény hidegben, magas hatékonyság terméktájékoztató ProFIk részére kemény hidegben, magas hatékonyság Az új generációs ecodan levegő-víz hőszivattyúk 2013 tavasztól tartalom előnyök 04 Működési elv 06 ecodan komplett rendszer 08 Felhasználási

Részletesebben

UX 11200 vontatott permetezőgép

UX 11200 vontatott permetezőgép UX 11200 UX 11200 UX 11200 vontatott permetezőgép Új dimenzió a növényvédelemben SPEED spraying 2 3 Jövőbe mutató fejlesztés Az UX 11200 az AMAZONE 12 000 literes, tandemtengelyes futóművel szerelt permetezőgépe

Részletesebben

ÚJ! + + 100 Hz méréstechnika + + VariSpread + + GPS-vezérlés + + OptiPoint + + ISOBUS + + A jövő sikergenerációja még nagyobb teljesítménnyel

ÚJ! + + 100 Hz méréstechnika + + VariSpread + + GPS-vezérlés + + OptiPoint + + ISOBUS + + A jövő sikergenerációja még nagyobb teljesítménnyel ÚJ! + + 100 Hz méréstechnika + + VariSpread + + GPS-vezérlés + + OptiPoint + + ISOBUS + + A jövő sikergenerációja még nagyobb teljesítménnyel AXIS M Az AXIS örökre megreformálta a műtrágyaszórást Egyedülálló

Részletesebben

A vetés új dimenziója

A vetés új dimenziója A vetés új dimenziója TUME-AGRI OY Az új generációs univerzális TUME évtizedek óta a vetőgépgyártás élmezőnyében. A cég által kifejlesztett gépek, forradalmasították a vetéstechnikát. A minőség és a megbízhatóság

Részletesebben

AMAZONE ED. szemenkénti vetőgép

AMAZONE ED. szemenkénti vetőgép ED 02 RP-ED 01 AMAZONE ED szemenkénti vetőgép AMAZONE szemenkénti vetőgép Egy család, mely magasabbra helyezi a mércét Az AMAZONE szemenkénti vetőgépek sokoldalúan felhasználhatók. Megbízhatóságuk, nagy

Részletesebben

Termék portfólió bemutató a vákuum csomagolás szakértőjétől.

Termék portfólió bemutató a vákuum csomagolás szakértőjétől. Termék portfólió bemutató a vákuum csomagolás szakértőjétől. Ez a bemutató a Silko&Co. Kft szellemi tulajdona. Bármilyen változtatás vagy másolás TILOS! és jogi következménnyel jár. A feltüntetett képek

Részletesebben

DF1 / DF2. Kezelési utasítás. Kiadás 7/2004 Nyomtatás 5.2009

DF1 / DF2. Kezelési utasítás. Kiadás 7/2004 Nyomtatás 5.2009 DF1 / DF2 Kezelési utasítás Kiadás 7/2004 Nyomtatás 5.2009 Nyelv HU DF1 a következõ sorozatszámtól: 47049 DF2 a következõ sorozatszámtól: 48213 Cikkszám AC 753462 A gép azonosítója Annak érdekében, hogy

Részletesebben

NYOMJUK AZ. 9.250 Ft 11%-KAL. A l e g j o b b s z a k t a n á c s a d á s s a l. A j ó t a n á c s a r a n y a t é r. 10.

NYOMJUK AZ. 9.250 Ft 11%-KAL. A l e g j o b b s z a k t a n á c s a d á s s a l. A j ó t a n á c s a r a n y a t é r. 10. A l e g j o b b s z a k t a n á c s a d á s s a l. Az akció érvényessége: 2011. február 10-26 NYOMJUK AZ ÀRAKAT! Búvárszivattyú BG-SP 250 250 W/230 V Szállítási mennyiség, max. 6200 l/óra Szállítási magasság,

Részletesebben

Üzemeltetési utasítás

Üzemeltetési utasítás Üzemeltetési utasítás Eke Juwel 8 Juwel 8 V - HU - LEMKEN GmbH & Co. KG Weseler Straße 5, D-46519 Alpen Telefon (0 28 02) 81-0, Telefax (0 28 02) 81-220 E-mail: lemken@lemken.com, Internet: http://www.lemken.com

Részletesebben

Az új BMW R 1200 GS Adventure

Az új BMW R 1200 GS Adventure Az új BMW R 1200 GS Adventure Tartalom 1. A koncepció (Összefoglaló) 2 2. Technika és dizájn 5 3. Színek 9 4. Felszereltség 10 5. Teljesítmény- és forgatónyomaték-diagram 12 6. Műszaki adatok 13 1. A koncepció

Részletesebben

E[M]CONOMY: jelentése: A stabilitás és dinamika tökéletes összjátéka. LINEARMILL 600. Nagy teljesítményű 5-tengelyes megmunkáló központ

E[M]CONOMY: jelentése: A stabilitás és dinamika tökéletes összjátéka. LINEARMILL 600. Nagy teljesítményű 5-tengelyes megmunkáló központ [ E[M]CONOMY: ] jelentése: A stabilitás és dinamika tökéletes összjátéka. LINEARMILL 600 Nagy teljesítményű 5-tengelyes megmunkáló központ Linearmill 600 [Szerszámtár] - 40 szerszámhely - A tár feltöltése

Részletesebben

Agricultural machinery

Agricultural machinery Agricultural machinery Info Versioon 4 URL http://com.mercell.com/permalink/39433163.aspx Väline hanke ID 25913-2014 Hanke liik Hanke aruanne Dokumendi liik Lepingu sõlmimine Hankemenetlus Avatud menetlus

Részletesebben

nagyobb nyugalommal és hosszabbítsa Praktikus és kedvező árú családi autót keres? meg a garanciát további két évvel, összesen Mi tudjuk a megoldást!

nagyobb nyugalommal és hosszabbítsa Praktikus és kedvező árú családi autót keres? meg a garanciát további két évvel, összesen Mi tudjuk a megoldást! Dacia Értjük az Ön elvárásait, ezért intelligens ötleteket kínálunk A Daciát és Önt az intelligencia köti össze. felszereltségek. A Renault csoport nem támaszkodunk, melyek már bizonyították nagyobb nyugalommal

Részletesebben

2040 Budaörs, Gervay Mihály út 9. üzletház. Telefon: +36 1/452 7243 Fax: +36 1/452 7244 E-mail: info@simonszauna.hu www.simonszauna.

2040 Budaörs, Gervay Mihály út 9. üzletház. Telefon: +36 1/452 7243 Fax: +36 1/452 7244 E-mail: info@simonszauna.hu www.simonszauna. 2040 Budaörs, Gervay Mihály út 9. üzletház. Telefon: +36 1/452 7243 Fax: +36 1/452 7244 E-mail: info@simonszauna.hu Fenséges élmény, feledhetetlen érzés, rendkívüli árak! hydromasszázs medencék, az eredeti

Részletesebben

Üdvözlöm! Kishalmi Tibor ügyvezető Royal-kert Kft.

Üdvözlöm! Kishalmi Tibor ügyvezető Royal-kert Kft. Kishalmi Tibor ügyvezető Royal-kert Kft. Üdvözlöm! Társaságunk a Royal-Kert Kft. négy évnyi, komoly előkészítő munkával felkutatta Kínában azokat a traktor gyártókat, akikben megláttuk a hosszútávú és

Részletesebben