UX vontatott permetezőgép

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "UX 11200 vontatott permetezőgép"

Átírás

1 UX 11200

2 UX UX vontatott permetezőgép Új dimenzió a növényvédelemben SPEED spraying

3 2 3 Jövőbe mutató fejlesztés Az UX az AMAZONE literes, tandemtengelyes futóművel szerelt permetezőgépe fejlődő és nagyüzemek számára és olyan bérvállalkozók számára, akik a telephelyüktől távol eső szántóföldeken végeznek munkát. UX Szép gyors ügyes Oldal Kiváló érvek 4 Műszaki megoldások futómű és vonórúd, tartály 6 Műszaki megoldások kormányzás 8 Kezelés kezelőelemek 10 Kezelés komfortcsomag 12 Vezérlés AMATRON 3 14 Szórókeret és tartozékok 16 Teljesítmény összehasonlítása 20 Szerviz 22 Műszaki adatokn 24 Film megtekintése:

4 UX A legmodernebb műszaki megoldások találkozása a hatékonysággal 10 kiváló érv az UX mellett Szokatlanul nagy befogadóképesség, a tényleges térfogat liter A súlypont szempontjából kedvező tartálykialakítás és a kevés belső fal jó úttartást biztosít a szántóföldön és a közúton is, valamint gyors és egyszerű tisztítást tesz lehetővé és csak kevés permetezőszer marad a tartályban Rendkívül erős zártszelvény acélváz védett helyen elvezetett csövekkel Burkolt központi kezelőtábla és komfortcsomag a nagyobb komfortot szolgáló automatikus kapcsolási folyamatokhoz Biztonságos és különösen stabil Hitch vonórúd felfüggesztés három tonna támasztó terheléshez méretezett vonórúd csillapítással A repülőgépeknél használt építési módnak köszönhetően egyidejűleg rendkívül stabil, szuperkönnyű és szuperkompakt a szórókeret A legmodernebb, kezelőbarát kezelőelemek és AMATRON 3 terminál Nagy teljesítményű szivattyú 900 l/perc szívóteljesítménnyel a gyors feltöltéshez A szintszabályozós hidropneumatikus tengelyrugózás és a SingleTrail kormányzás tökéletes menetkényelmet és biztonságos úttartást biztosít Opció: DoubleTrail féltengelykormányzás az optimális nyomtartásért és a kiváló manőverezhetőségért

5 Kiváló érvek 4 5

6 UX Út közben biztonságos és kényelmes Minden részlete alaposan megtervezve a futóműtől és a vonórúdtól a tartályig Gyorsan mozgatható, akár 50 km/h sebességgel is A szintszabályozós, hidropneumatikus tengelyrugózás tökéletes menetkényelmet biztosít.

7 Műszaki megoldások futómű és vonórúd, tartály 6 7 Szántóföldre és közútra optimalizálva A hidropneumatikus futómű a rugózott Hitch vonórúddal együtt tökéletes menetkényelmet biztosít. A BPW tengelyek a szériafelszereltséghez tartozó szintszabályozással mindig illeszkednek a terhelésekhez. A lehetséges nyomtávok 2,00 és 2,25 m között vannak, a maximális kerékátmérő pedig 1,95 m lehet. Az akár 50 km/h sebességű biztonságos közúti szállítást az integrált ALB-fékerőszabályzóval felszerelt légfékberendezés teszi lehetővé. A különlegesen magas, 3 tonnás támasztó terhelésű Hitch vonórúd a golyós vonószerkezettel (K80) együtt biztosítja a vontató kiváló talajfogását és a gép nyugodt futását. Az integrált hidraulikus támasztóláb a szériafelszereltség része. Mivel a rugózás munkahengerei keresztben össze vannak kötve egymással, a gép nagyon kevéssé billeg. A zárt hidraulikarendszer biztosítja, hogy a terhelés eloszlása mindig egyenletes legyen mind a 4 keréken. Tartálydizájn: szép és funkcionális A permetlétartály súlypontja alacsonyan van és kompakt méretű. A tartály geometriája optimális, így a végső visszamaradó mennyiségek a lehető legcsekélyebbek, 20 liter alatt vannak. A permetlétartály sima belső falai gyors és egyszerű tisztítást tesznek lehetővé. A két, összesen 900 liter befogadóképességű tisztavíztartály a sárvédők között van elhelyezve, így nem befolyásolják a súlypontot. Opcionálisan rendelhető tolatókamera Az opcionálisan rendelhető tolatókamera elsősorban a biztonságot szolgálja tolatáskor. Ezenkívül ez egy kiváló eszköz a gép mögötti fúvókák működésének ellenőrzéséhez. A kamera a belső 8 fúvókát látja. A kamera teljesítőképességét az éjszakai üzemmód és a fűtött objektív is javítja.

8 UX Optimális menettulajdonságok SingleTrail beálló kormányzás és DoubleTrail féltengelykormányzás DoubleTrail féltengelykormányzás aktív elektronikus kényszerkormányzás kiváló nyomtartás és csekély taposási kár a szántóföldön egyszerű tolatás az aktív, intelligens hátsó tengelynek köszönhetően mindig különösen nyugodt, kímélő szórókeret-vezetés

9 Műszaki megoldások kormányzás 8 9 SingleTrail beálló kormányzás DoubleTrail teljesen automatikus féltengelykormányzás A futómű szériában egy beálló hátsó tengellyel van felszerelve, ami jó menettulajdonságokat biztosít csekély taposási károk mellett. A SingleTrail beálló kormányzásnál az első tengely merev, a második tengely pedig passzív beálló kormányzással tud irányba állni, ami jó menettulajdonságokat eredményez a kerekek radírozása nélkül. A második tengelyt tolatáshoz reteszelni kell. Közúti szállításhoz szintén reteszelni kell. Szűk kanyarokban és lassú haladásnál a tengely kireteszelhető. Anhängespritze UX SingleTrail mit TrailTron Achsschenkellenkung und AMATRON 3 Opcióként az UX elektronikusan vezérelt DoubleTrail féltengelykormányzással is felszerelhető. Mindkét tengely elektronikus kényszerkormányzása különösen fontos soros művelésű kultúrák esetén, mint amilyen a burgonya vagy a répa, mert ezzel kerülhetők el a taposási károk. Az első tengely pontosan a vontató hátsó kerekeinek nyomaiban fut, a második tengely a vontató első kerekeinek nyomait követi. Ez a megoldás kiválóan biztosítja a vontató nyomainak követését, mindenekelőtt pedig a kormánymozdulatok nem befolyásolják negatívan a szórókeret működését. Anhängespritze UX DoubleTrail mit TrailTron Achsschenkellenkung und AMATRON 3 DoubleTrail-rendszer A DoubleTrail-rendszer kényszerkormányzásához egy kiegészítő, K50-es golyóra van szükség.

10 UX Alaposan átgondolt Központi kezelőtábla és nagy teljesítményű szivattyú Központi kezelőtábla Az összes szűrő, csap és kezelőelem jól hozzáférhetően a bal oldalon van elhelyezve, így különösen praktikusan és egyszerűen kezelhető a gép, és a karbantartása is meggyőzően egyszerű.

11 Kezelés kezelőelemek Az UX kezelőelemei 1) Digitális töltöttségiszint-jelző 2) Nyomócsap 3) Nyomószűrő 4) Szívószűrő, 500 l/perc 5) Szívószűrő, 250 l/perc 6) Visszafolyóági csap integrált nyomószűrő leeresztővel 7) Ecomatic öblítés (opció) 8) Komfortcsomag 9) Szívócsap 10) 4 colos szívócsatlakozó 11) Injektor-átkapcsolás 12) Ecomatic szívócsatlakozó (opció) 13) 3 colos feltöltő csatlakozó B-csatlakozóval a tisztavízés a főtartályhoz Nagy teljesítményű szivattyú A membrán-dugattyús szivattyú többdugattyús kivitele egyidejűleg biztosítja a Power injektorok nagy szívóteljesítményét a 4 colos szívócsatlakozón (900 l/perc) az egyenletes szállításhoz és a szivattyú nyugodt futását. A 750 l/perc teljesítményű kompakt szivattyú különösen üzembiztos, jól bírja a szárazon futást és a folyékony műtrágyákat. A kardántengelyhajtáshoz az UX opcionálisan felszerelhető hidraulikus szivattyúhajtással is, amely mindig biztosítja a szivattyú motorfordulatszámtól független hajtását. Egy további gyakorlati előny, hogy karbantartási szempontból kedvező, könnyen elérhető helyen van elhelyezve a vonórúdon. A membrán cseréje a szivattyú leszerelése nélkül is elvégezhető. A szériafelszereltséghez tartozó 3 colos, nyomásos feltöltéshez használható feltöltő csatlakozó csekély feltöltési időt, így nagy ütőerőt garantál. Gyakorlatilag az összes kezelőelem elöl, központi helyen található egy burkolat védelmében. Ez a burkolat megvédi a kezelőcsapokat a szennyeződésektől és nagyon jó hozzáférést biztosít, ami lehetővé teszi a gyors és hatékony karbantartást. A burkolat alatt egy LED világítás tökéletesen megvilágítja a munkahelyet.

12 UX A komfortcsomag az AMATRON 3-hoz Kezelőbarát és környezetkímélő Komfortcsomag Az automatikus funkciók ellenére a már bevált kezelőközpontról és a kezelőtábláról is működtethető kézzel minden funkció összes lépése.

13 Kezelés komfortcsomag Vegyszerbekeverő tartály és Power injektor A vegyszerbekeverő tartályban a kiegészítő fúvókával ellátott átfogó körvezetéknek köszönhetően gyorsan és biztonságosan feloldódnak a por alakú hatóanyagok és akár nagyobb mennyiségű karbamid is, a Power injektor pedig azonnal bekeveri. A speciális Ecofill csatlakozó jelentősen egyszerűsíti a felszívást és tisztítást nagy mennyiségeknél. Kannák mosása a vegyszerbekeverő tartállyal A vegyszeres kannák problémamentes mosásához és a kanna tartalmának teljes hasznosításához használja a kannamosó rotációs fúvókáját. Természetesen a zárt vegyszerbekeverő tartály az öntisztításhoz átmosható. Az öblítőzsilip pormentesen zár, így a rendszerbe nem juthatnak be szennyeződések, ill. nem juthat ki belőle folyadék. A komfortcsomag az AMATRON 3-hoz Az AMAZONE komfortcsomag a folyadékrendszer legfontosabb funkcióit vezérli. Automatikus feltöltésleállító Keverőmű-szabályozás Automatikus, távirányított tisztítás a vezetőfülkéből. A hidraulikus keverőmű teljesítménye fokozatmentesen, egészen a teljes lekapcsolásig csökkenthető, így megakadályozható a növényvédőszer felhabzása és könnyebben kiszórható a visszamaradó mennyiség. Az AMAZONE permetezőgépek a fölösleges permetlét a visszafolyó ágon keresztül mindig visszavezetik a felszívási tartományba. Ezzel elkerülhető, hogy a permetlé akaratlanul felhíguljon. 500 l/perc keverési teljesítmény áll rendelkezésre, így a nehéz keverékek és magas koncentrációk esetén is kiváló eredmény érhető el. A hét szekvenciálisan kapcsolt belső tisztítófúvóka kiváló tisztítási eredményt garantál a tartályban. A komfortcsomag automatikusan biztosítja az összes keverőmű mosását. A végső visszamaradó mennyiség kevesebb, mint 20 liter. Ez, valamint a bőséges, 900 literes tisztavízmennyiség a szántóföldön is tökéletes tisztítási folyamatot eredményeznek.

14 UX AMATRON 3 A terminál minden növényvédelmi funkcióhoz AMATRON 3 kezelőterminál modern és jövőálló A praktikus és áttekinthető felépítésű AMATRON 3 fedélzeti számítógépnek köszönhetően Önnek már csak egyetlen terminálra van szüksége a különböző keret- és permetezőszer funkciók kezeléséhez. Az AMATRON 3 terminálon áttekinthetően jelenik meg az összes, Ön számára fontos adat, a kevés szükséges beállítás pedig gyorsan és könnyedén elvégezhető. Az AMATRON 3 terminál megvilágított billentyűkkel és nagy felbontású, kontrasztos kijelzővel van felszerelve. A permetezőrendszer vezérlésével kapcsolatos összes információ egy kijelzőn jelenik meg. A haladási helyzetnek vagy a személyes ízlésének megfelelően Ön választhatja a permetezőrendszer vagy a GPS-funkció részletes megjelenítését. Az AMATRON 3 lehetővé teszi az előre megadott kiszórási mennyiség (l/ha) teljesen automatikus szabályozását. A megadott mennyiségi változtatások gyorsan és pontosan, előre kiválasztható %-os lépésközökkel állíthatók be. Ez a modern kezelőterminál áttekinthető, egyszerű és logikus menüjének köszönhetően különösképpen sokoldalú. Az armatúra és szórókeret funkciói kiegészítésképpen a többfunkciós karral is nagyon komfortosan vezérelhetők. A rendszer ellenőrzéséhez nagy, tükröződésmentes kijelzőt szereltek be. A számítógép rendkívül kompakt formájának köszönhetően kevés helyet igényel a traktor vezetőfülkéjében. Az AMATRON 3 lehetővé teszi a DistanceControl használatát a szórókerethez és a komfortcsomag használatát a permetlé-körfolyamat távvezérléséhez. A digitális feltöltöttségiszint-jelző állandó és biztos szintellenőrzést tesz lehetővé. A digitális nyomáskijelző segítségével az AMATRON 3 állandó és ellenőrizhető információt ad a nyomás aktuális értékéről. AMATRON 3 A számítógép rendelkezik feladatkezelővel és csatlakozhat az Automatizált Szántóföldfüggő Dokumentációhoz (ASD). Az AMATRON 3-hoz soros porton csatlakoztatható GPS-terminál és nitrogén érzékelők. Többfunkciós kar az AMATRON 3-hoz A szórókeret és az armatúra funkciók különösen komfortosan kezelhetők egy többfunkciós karral. Egy kis billenőkapcsoló teszi lehetővé a nyolc billentyű használatát három különböző szinten. Összesen 24 funkció kezelése lehetséges.

15 Vezérlés AMATRON 3 14 Még precízebben a GPS-Switch és GPS-Track használatával! Extra felszereltségként rendelkezésre áll a GPS-Switch automatikus szakaszkapcsoló és a GPS-Track párhuzamos nyomkövető rendszer, amelyeket szintén az AMATRON 3-ról lehet kezelni. GPS-Switch inside GPS-Track inside GPS-Switch AMATRON 3-hoz GPS-Track AMATRON 3-hoz Ez az újszerű, GPS által támogatott fedélzeti számítógépes rendszer automatizálja a gép helyzetpontos kapcsolását a fordulókban, valamint kinyúló és ék alakú területeken. Figyelembe veszi a munkaszélességet és a részszélességek elrendezését. A GPS-Track párhuzamos nyomkövető rendszer rendkívüli mértékben megkönnyíti a tájékozódást a szántóföldön. Ez a rendszer különféle nyomkövető üzemmódokkal, mint az A-B vonal és a kontúrvonal menti haladás, valamint akadályfunkcióval rendelkezik. A nyomsávok egyértelműen át vannak számozva. Az ideális vonaltól való eltérést a kijelzőn grafikusan ábrázolja a rendszer, és világos kormányzási ajánlásokkal a megfelelő nyomvonalon tartja Önt. A következő művelőúttól való távolságot is pontosan kijelzi az ideális tájékozódás érdekében, pl. a helyes kukoricasor megtalálásakor. A GPS-Switch automatikus szakaszkapcsoló precizitást, kényelmet és biztonságot kínál: Egyszerűen válassza ki a kívánt átfedést, majd bízza a szakaszok kapcsolását az automatikára. Ezzel az olyan különlegesen nehéz helyzetek is optimálisan megoldhatók, mint a nagy munkaszélességek, vagy a korlátozott látás köd/sötét miatt vagy magas növényállományban. Továbbá: Ön növényvédőszert takarít meg, kíméli a környezetet és teljesen az ellenőrzésre koncentrálhat. AMACLICK AMATRON 3-mal Különleges növénykultúrák esetén gyakran szükséges az egyes keretszakaszok be-, ill. kikapcsolása a szórókeret közepén. Az AMACLICK egy olyan ergonomikus kezelőegység, amely nemcsak a többfunkciós karhoz csatlakoztatva, hanem közvetlenül az AMATRON 3 készülékhez kapcsolva is üzemeltethető. 15

16 UX Szórókeret nagy teljesítményekhez Megbízható alkalmazás a szórókeretvezető-menedzsmentnek köszönhetően Egyszerre szuperkönnyű, szuperstabil és szuperkompakt A Super-L szórókeret az UX on is bizonyítja a rendkívüli tulajdonságait. A speciális AMAZONE profilkialakításnak köszönhetően nem csak könnyű és extrém stabil, de kompakt építésű is. Még a maximális 40 méteres munkaszélességhez is csak 2,80 m szállítási szélesség tartozik. Előnyei A Super-L szórókeret bevált építőszekrény-elvű felépítésének köszönhetően 24 métertől 40 méterig terjedő munkaszélességekkel készül, különösen stabil és hosszú élettartamú Nagy magasságállítási tartomány 0,50 métertől 2,50 méterig A szórókeret központi lengéskiegyenlítése és a hidraulikus dőlésállítása nyugodt helyzetet biztosít nagy sebességnél is Szériafelszereltségben Profi-kapcsolás I: Ez az egyoldali összecsukási lehetőség minden munkaszélességnél rugalmas használhatóságot biztosít Oldalszög-beállítás opció a Profi-kapcsolás II-vel DistanceControl opció az automatikus szórókeret-vezetéshez Kompakt szállítási méretek 2,80 m széles 3,85 m magas

17 Szórókeret és tartozékok ) Profi-kapcsolás I: Csökkentett munkaszélesség 1 2) Profi-kapcsolás I: Egy oldalon behajtott szórókeret 3) Profi-kapcsolás II: Egy oldalon szögben megemelt szórókeret 2 3 A Profi-kapcsolással még jobb! Profi-kapcsolás rugalmas és kényelmes. Minden hidraulikus funkció az AMATRON 3 terminálról, a traktor vezetőfülkéjéből megbízhatóan és egyszerűen vezérelhető. Különösen komfortos a gép kezelése a többfunkciós karról. Profi-kapcsolás I: magasságállítás, összecsukás-/ szétnyitás, egyoldali összecsukás csökkentett sebességgel (max. 6 km/h), szórókeret-szélesség csökkentése, dőlésszög-beállítás. Profi-kapcsolás II: Kiegészítésképpen egyoldali, független oldalszögbeállítással. Szórókeretvezető-menedzsment: AutoLift vagy DistanceControl? Az AutoLift (szériafelszereltség) automatikus szórókeretkiemelő a gép minden kikapcsolásakor a kívánt magasságra emeli ki a szórókeretet. A permetezés indításakor ismét leengedi a célmagasságra. Alternatívaként a DistanceControl automatikus szórókeretvezetés is rendelhető, ez egy kiemelkedő tulajdonságokkal rendelkező opciós felszerelés. A DistanceControl használatakor a szórókeret automatikusan követi a növényállomány felületét, a fordulóban a rendszer automatikusan elvégzi a kiemelést és a munka közben szabályozza a magasságot és a dőlést. A DistanceControl az automatikus magasság- és dőlésszög-szabályozást is lehetővé teszi, ill. a Profi-kapcsolás II-vel az oldalszög és a dőlésszög beállítását is. Ön a jó növényvédelemre koncentrálhat, a számítógép optimálisan vezeti a szórókeretet! Ultrahangos érzékelő Szögérzékelők Ultrahangos érzékelő DistanceControl

18 UX Zseniálisan egyszerű egyszerűen zseniális A DUS rendszerrel Ön határozza meg az ütemet A nyomásvezérelt cirkulációs rendszer (DUS) Az AMAZONE DUS nyomásvezérlő rendszere biztosítja a folyadék cirkulációját a teljes rendszerben. A munkavégzés megkezdésekor a vezetékrendszer a szórókeretet is beleértve nyomás alá kerül, és a permetezési iránnyal ellentétesen permetlé áramlik benne. A szórókeret vezetékei így mindig fel vannak töltve, és a teljes munkaszélességben azonnal alkalmasak a permetezésre. Így a fordulóban sincs szükség várakozási időre. Az egyes szakaszok lekapcsolásakor, a fordulókban vagy szállítás közben a permetlé folyamatosan kering a nyomásvezérlésnek köszönhetően. Így elkerülhetők a lerakódások, dugulások vagy az oldat szétválása a permetlé vezetékekben. A permetlé koncentrációja a fúvókákig mindig állandó marad, így pl. hatóanyagcsere után a permetezés problémamentesen kezdhető meg. DUS nélkül DUS használatával azonnal teljes munkaszélesség Tisztításnál a vezetékeket a fúvókákig teljesen átmossa a tiszta víz, miközben nincs szükség a mosóvíz kieresztésére. A tisztítás közben a koncentrált permetlé a nyomásvezérelt cirkulációs rendszernek köszönhetően a permetlétartályba van visszavezetve. kb. 40 méter Start

19 Szórókeret és tartozékok Külső és belső mosóberendezés A 20 m hosszú csövön elhelyezett mosólándzsával a permetezőgépet kívülről közvetlenül használat után a szántóföldön alaposan meg lehet tisztítani. A nagynyomású mosólándzsa csupán 17 l/perc szállítási teljesítmény mellett 10 bar üzemi nyomással működik. A hét tisztítófúvókával működő belső mosóberendezés kiváló eredménnyel tisztítja meg a tartály belsejét. Ezenkívül egy szappanadagolóval felszerelt 20 literes kézmosótartály is rendelkezésre áll. Munkafényszóró vagy fúvókavilágítás A szürkületben és éjszaka végzett rugalmas és nagyteljesítményű permetezés alapja ma már a professzionális munkavilágítás. A szórási kúp megvilágítása teljes fúvókaellenőrzést tesz lehetővé egyetlen pillantással. A Super-L szórókeret felszerelhető távolra világító munkafényszórókkal. A fúvókákat egyenként megvilágító LED-ek még célirányosabban a szórási kúpra irányítják a fényt. Teljesen egyformán ítélhető meg a szórókeret utolsó fúvókájának működése is. Folyékony műtrágyázás bevált megoldások a nagy teljesítmény érdekében Az UX különösen jól használható folyékony műtrágyázáshoz: a kimagasló minőségű műanyagok alkalmazása, a jó fényezés és a nemesacél szinte kizárólagos alkalmazása hosszú élettartamot biztosít folyékony műtrágyázás esetén is. A Super-L szórókeret igény esetén felszerelhető egy második permetlévezetékkel. Az eltolt fúvókatartók ilyenkor csúszótömlők felszerelését teszik lehetővé 25 cm távolságban. A VA súlyok javítják a csúszótömlők elhelyezkedését a növényállományban. Az AMAZONE a folyékony műtrágya durva cseppes elosztásához a többlyukas fúvókákat (3 vagy 7 lyuk) vagy az FD nyelves fúvókákat ajánlja.

20 UX Az UX teljesítményének összehasonlítása Számos érv szól a nagyobb tartályok használata mellett a növényvédelemben Nagyobb távolságok a major és a szántóföld között Különösen a közepes és nagybirtokos strukturáltságú mezőgazdasági régiókban jöttek létre olyan üzemméretek, amelyeknél nagy egységeken ( ha) gazdálkodnak, de a szántóföldek távol vannak a majoroktól. Ez különösen igaz a professzionális burgonyatermesztő üzemekre, amelyek gyakran ha nagyságú, nagy területen elszórt bérföldeken gazdálkodnak kevés munkaerővel. Ilyen esetekben a nagy víz- és termékszükséglet miatt a táblaszéli logisztika közel lehetetlen. Kevés munkaerő Számos üzem egyre kevesebb, de jelentősen képzettebb munkaerővel működik. Így most számos munkát egyetlen ember végez, miközben nincs más munkaerő, aki a várakozási időkhöz kapcsolódó táblaszéli logisztikáért felelne. A permetlé betöltéséhez is képzett szakemberekre van szükség, akik képesek a megfelelő keverékeket biztosítani. Minél nagyobb a tartálytérfogat, annál kevésbé lesznek leterhelve a képzett szakemberek. A trend az üzemi feltöltés irányába mutat Számos üzem nem engedheti meg magának a forrásigényes táblaszéli logisztikát és/vagy nem akarja a növényvédőszerek kezelését az út szélén elvégezni. Még ha a tábla szélén végzett feltöltés elméletben és gyakorlatban is jobb teljesítményértékeket mutat, mint a majorban elvégzett feltöltés, a költségek oldaláról megnézve a folyamatot, jelentősen más irányokat fedezhetünk fel. Korábban a nagyüzemekben jellemző volt a kis ápolótraktor és az öreg vízhordó kocsi, azonban ma egy traktor és egy szabályszerű, zárható rekeszekkel ellátott vízhordó kocsi beruházási költségei jelentősen nagyobbak. Környezetvédelmi előírásoknak megfelelő betöltés Az EU-ban egyre fontosabb a jól szervezett feltöltőhelyek kialakítása, amelyek megfelelő felfogó és biztonsági berendezésekkel vannak ellátva. A raktár közelsége, a feltöltés és ártalmatlanítás az üzemi igazolási kötelezettségek szempontjából egyre fontosabbak. Különösen a sűrűn lakott, illetve a turisztikai szempontból kedvelt régiókban nézik egyre kevésbé jó szemmel a növényvédőszerek nyilvános kezelését. Nagy gépek a növényápolásban is A 30 méteres és nagyobb munkaszélességeknél ma már standardnak számítanak a széles és magas gumiabroncsok. A modern gumiabroncsokkal felszerelt nagy gépek alacsony abroncsnyomással üzemeltethetők, így nem okoznak nagyobb károkat a talajban, mint az egytengelyes gépek. A kontinentális éghajlatú régiókban (pl. Oroszország) gyakran csak a tavaszi szezonban végeznek növényvédelmi munkákat, mert ősszel a korán érkező hideg tél miatt már nincs szükség növényvédelemre. Ilyen körülmények esetén egy nagy traktor (> 250 Le) tavasszal a permetező vontatására, míg aratás után talajművelésre használható. Ez a szervezés a traktor évenkénti üzemóráinak maximálás kihasználtságát eredményezi, ami üzemgazdaságilag optimális eredménynek tekinthető. UG 3000, 24 m UX 5200, 36 m UX 11200, 36 m

21 Teljesítmény összehasonlítása AMAZONE teljesítménykalkulátor Használja kalkulátorunkat az Ön számára legkedvezőbb gépesítési alternatíva meghatározásához: Mennyivel nagyobb teljesítményre képes egy nagyobb permetezőgép? Környezetvédelmi előírásoknak megfelelő betöltés Egy beruházás előtt hasznos lehet a különböző gépesítési alternatívák jellemzőinek kiszámítása és összehasonlítása. Ehhez az AMAZONE az interneten elérhető, a termékeit átfogóan tartalmazó Teljesítménykalkulátorával kíván segítséget nyújtani. A következő számítás pl. három lehetőséget mutat be egy 2000 ha-os üzem esetén, ahol 8000 ha az összes permetezett felület és a tábla 10 km távolságra van a majortól. A kiindulási helyzetben az üzem két UG 3000 vontatott permetezőgépet használ, ezek munkaszélessége 24 méter. Így 10 óra alatt 147 ha-t tudnak bepermetezni. Így a permetszer alkalmazása nem lehet elég pontos. Egy további alternatíva az UX 5200 vontatott permetező feltöltése a tábla szélén (a tábla/a töltési hely távolsága 2 km). Így jelentősen magasabb, majdnem 240 ha napi teljesítmény érhető el. A tábla szélén végzett feltöltéshez azonban szükség van egy vízszállító kocsira vontatóval és gépkezelővel együtt. ha/nap Teljesítmény a majorban végzett feltöltésnél Teljesítmény a tábla szélén végzett feltöltésnél 0 kiindulási helyzet: 2 x UG 3000, l, 24 m 1. változat: UX 5200, l, 36 m 2. változat: UX 11200, l, 36 m 1. változat egy UX m munkaszélességgel. A 159 ha/nap teljesítménye meghaladja a két kisebb gép teljesítményét. Ha azonban egy kultúrában ütőképesebb alkalmazásra van szükség ( 600 ha), akkor az UX 5200 használatakor közel 4 napra van szükség a munka elvégzéséhez. 2. változat a liter befogadóképességű UX Ez még a majorban végzett feltöltéssel is 219 ha, azaz egy jelentősen magasabb és így megfelelően nagy teljesítmény elérésére képes.

22 UX AMAZONE mindig az Ön közelében Az Ön elégedettsége a mi ösztönzőnk

23 Szerviz Legfontosabb cél a vevőink elégedettsége Megbízunk kompetens értékesítő partnereinkben. Ők szervizzel kapcsolatos kérdésekben is megbízható kapcsolattartók a mezőgazdák és bérvállalkozók számára. A folyamatos oktatások eredményeként értékesítő partnereink és a szerviztechnikusok mindig tisztában vannak a technika legújabb állásával. Első osztályú pótalkatrész-szolgáltatást kínálunk Önnek Az egész világra kiterjedő alkatrész-logisztikánk alapját a központi pótalkatrészraktár képezi Hasbergen-Gaste-i anyaüzemünkben. Ez gondoskodik a pótalkatrészek optimális rendelkezésre állásáról, régebbi gépekhez is. A Hasbergen-Gaste-i központi alkatrészraktárban rendelkezésre álló alkatrészek, amennyiben a megrendelés 17 óráig beérkezik, még ugyanazon napon útnak indulnak. A nagyon modern raktárrendszerünk különböző pót- és kopóalkatrész komissiózására és készletezésére képes. Naponta akár 800 megrendelést küldünk szét vevőinknek. Válassza inkább rögtön az eredetit Gépei extrém igénybevételnek vannak kitéve! Az AMAZONE pót- és gyorsan kopó alkatrészeinek minősége olyan megbízhatóságot és biztonságot nyújt Önnek, amelyre az eredményes talajművelés, a pontos vetés, a professzionális trágyázás és a sikeres növényvédelem érdekében szüksége van. Csak az eredeti pót- és gyorsan kopó alkatrészek vannak funkció és tartósság tekintetében tökéletes összhangban az AMAZONE gépekkel. Ez garantálja a munka optimális eredményét. Az eredeti alkatrészek korrekt árai végül kifizetődnek. Ezért döntsön az eredeti AMAZONE technológia mellett! Az eredeti pót- és kopóalkatrészek előnyei Minőség és megbízhatóság Innováció és teljesítőképesség Azonnali rendelkezésre állás A használt gép magas viszonteladási értéke VDMA-kampány: Pro-Original

24 Az UX permetezőgép műszaki adatai Névleges térfogat (l) Tényleges térfogat (l) Frissvíztartály (l) 900 Kézmosótartály (l) 20 Szélesség (m) 2,80 Szállítási sebesség (km/h) 50 Saját tömeg (kg) Megeng. össztömeg (kg) StVZO szerint Szivattyúteljesítmény (l/perc) 750 Szívóteljesítmény (l/perc)) 900 Hossz (m) 9,20 Magasság (m) 3,85 Szabadmagasság (mm) 800 Munkaszélesség (m) 40 Az ábrák, a tartalom és a műszaki adatok csak tájékoztató jellegűek! Az ábrákon szereplő gépek eltérhetnek a közúti közlekedés rendjének adott országra vonatkozó előírásainak megfelelő gépektől. AMAZONEN-WERKE H. DREYER GmbH & Co. KG Postfach 51 D Hasbergen-Gaste Telefon: +49 (0) Telefax: +49 (0) AMAZONEN-WERKE KFT 4031, Debrecen Balmazújvárosi út 14. Hungary. Tel: 52/ / Fax: 52/ MI4055 (hu_hu) Printed in Germany amazone@amazone.de

UF szántóföldi permetezőgép

UF szántóföldi permetezőgép UF UF UF szántóföldi permetezőgép Előny a design, az innováció és a megbízhatóság által! SPEED spraying Az Amazone UF 1201 szántóföldi permetezőgép a teszt közben nemcsak a remek kezelésével keltett jó

Részletesebben

A bajnokcsapat. www.amazone.hu

A bajnokcsapat. www.amazone.hu A bajnokcsapat www.amazone.hu A Cirrus-koncepció Fedélzeti számítógép Tartálypozíció Adagolás Magágykészítés Visszatömörítés Vetés Magtakarás 2 3 4 5 A bajnokcsapat További információ: Kovács Tamás központi

Részletesebben

AMATRON 3 egy készülék minden géphez Egyszerűen kezelhető modern és biztos jövőjű

AMATRON 3 egy készülék minden géphez Egyszerűen kezelhető modern és biztos jövőjű AMATRON 3 AMATRON 3 AMATRON 3 egy készülék minden géphez Egyszerűen kezelhető modern és biztos jövőjű 2 3 AMATRON 3 A több gépet átfogó kezelőterminál lehetővé teszi a műtrágyaszórók, permetező- és vetőgépek

Részletesebben

Kezelési utasítás AMAZONE UX 3200 UX 4200 UX 5200. Vontatott permetezőgép

Kezelési utasítás AMAZONE UX 3200 UX 4200 UX 5200. Vontatott permetezőgép Kezelési utasítás AMAZONE UX 3200 UX 4200 UX 5200 Vontatott permetezőgép MG 2328 BAG0054.0 11.07 Printed in Germany Az első üzembevétel előtt kérjük, olvassa el és tartsa be ezt a kezelési utasítást! A

Részletesebben

ZA-X Perfect. ZA-X Perfect

ZA-X Perfect. ZA-X Perfect ZA-X Perfect Az AMAZONE ZA-X Perfect műtrágyaszóró a gyakorlati pontos, megbízható, kedvező árfekvésű. Az AMAZONE cég a műtrágyázási technikát a növények tápanyagellátásának optimalizálása érdekében fejlesztette.

Részletesebben

5[fS` Az év gépe 8aUge $"#% 5[fS`

5[fS` Az év gépe 8aUge $#% 5[fS` Az év gépe Citan Citan, a nagy területteljesítményű gabonavetőgép Gyors és olcsó vetés az optimális időpontban, 6 és 15 m közötti munkaszélességgel SPEED sowing 2 3 Citan a 2013-as év AMAZONE gépe Meggyőző

Részletesebben

Top Speed (csúcssebesség) ZA-TS és ZG-TS műtrágyaszórókkal

Top Speed (csúcssebesség) ZA-TS és ZG-TS műtrágyaszórókkal 1 ZA-TS ZG-TS ZA-TS és ZG-TS Top Speed (csúcssebesség) ZA-TS és ZG-TS műtrágyaszórókkal Az AMAZONE cég új, csúcsteljesítményű műtrágyaszórói SPEED spreading Eltérő munkaszélességekhez különböző szórólapát-szegmensek

Részletesebben

AMAZONE ED. szemenkénti vetőgép

AMAZONE ED. szemenkénti vetőgép ED 02 RP-ED 01 AMAZONE ED szemenkénti vetőgép AMAZONE szemenkénti vetőgép Egy család, mely magasabbra helyezi a mércét Az AMAZONE szemenkénti vetőgépek sokoldalúan felhasználhatók. Megbízhatóságuk, nagy

Részletesebben

Kezelési utasítás AMAZONE. UX 3200 Special UX 4200 Special. Vontatott permetezőgép

Kezelési utasítás AMAZONE. UX 3200 Special UX 4200 Special. Vontatott permetezőgép Kezelési utasítás AMAZONE UX 3200 Special UX 4200 Special Vontatott permetezőgép MG 1738 BAG0035.0 11.06 Printed in Germany Az első üzembevétel előtt kérjük, olvassa el és tartsa be ezt a kezelési utasítást!

Részletesebben

Kezelési utasítás. AMATRON + a EDX szemenkénti vetőgép. Fedélzeti számítógép

Kezelési utasítás. AMATRON + a EDX szemenkénti vetőgép. Fedélzeti számítógép Kezelési utasítás az AMATRON + a EDX szemenkénti vetőgép Fedélzeti számítógép MG3144 BAG0062.1 03.09 Printed in Germany Az első üzembe helyezés előtt, kérjük, olvassa el a kezelési utasítást, és vegye

Részletesebben

Növényvédelem és folyékony nitrogén műtrágya kijuttatás AMAZONE gépekkel: Pontos, gazdaságos, és környezetbarát. Vezető technika és minőség

Növényvédelem és folyékony nitrogén műtrágya kijuttatás AMAZONE gépekkel: Pontos, gazdaságos, és környezetbarát. Vezető technika és minőség Növényvédelem és folyékony nitrogén műtrágya kijuttatás AMAZONE gépekkel: Pontos, gazdaságos, és környezetbarát Minőség Innováció AMAZONE! A vezető szerepünk nő! 30 év tapasztalat és fejlesztés ez áll

Részletesebben

Grapeliner 6000. A tökéletes szüret

Grapeliner 6000. A tökéletes szüret Grapeliner 6000 A tökéletes szüret Kipróbált rendszer - új technológia Tartsd meg a jót és alkalmazd az újdonságot - ezek voltak a vezérelvek az ERO Grapeliner 6000 széria fejlesztésekor. Az újszerű hajtómű

Részletesebben

EDX szemenkénti vetőgép

EDX szemenkénti vetőgép EDX 1 EDX EDX szemenkénti vetőgép Több teljesítmény, nagyobb hatékonyság, kisebb költségek SPEED seeding 2 3 Aranyérem és további kitüntetések az Xpress magadagoló és maglehelyező rendszerért az Agritechnica

Részletesebben

TELESZKÓPOS RAKODÓK A MASSEY FERGUSONTÓL. MF 9305 Xtra, MF 9306 Xtra, MF 9407 Xtra, MF 9407S Xtra 100-122 LEMF

TELESZKÓPOS RAKODÓK A MASSEY FERGUSONTÓL. MF 9305 Xtra, MF 9306 Xtra, MF 9407 Xtra, MF 9407S Xtra 100-122 LEMF TELESZKÓPOS RAKODÓK 100-122 LEMF MF 9305 Xtra, MF 9306 Xtra, MF 9407 Xtra, MF 9407S Xtra A MASSEY FERGUSONTÓL 02 www.masseyferguson.com 01 02 Minden igényt kielégítő funkciók 01 A rendelkezésre álló munkaeszközök

Részletesebben

TwinTerminal 3. Kezelési utasítás. AD-P Cayena Citan Cirrus

TwinTerminal 3. Kezelési utasítás. AD-P Cayena Citan Cirrus Kezelési utasítás az és TwinTerminal 3 AD-P Cayena Citan Cirrus MG4614 BAG0122.3 12.14 Printed in Germany hu Az első üzembevétel előtt kérjük, olvassa el és tartsa be ezt a kezelési utasítást! A jövőbeni

Részletesebben

Pöttinger TERRADISC. Rövidtárcsa boronálógép 97+235.10.0310

Pöttinger TERRADISC. Rövidtárcsa boronálógép 97+235.10.0310 Pöttinger TERRADISC Rövidtárcsa boronálógép 97+235.10.0310 TERRADISC A talajba életet lehelni A művelés során szántóföldi korszerű az új talajmegmunkáló rendszerek erősítik a minimális talajmegmunkálás

Részletesebben

Pöttinger SYNKRO. Két- és háromgerendelyes kultivátor 97+220.10.0110

Pöttinger SYNKRO. Két- és háromgerendelyes kultivátor 97+220.10.0110 Pöttinger SYNKRO Két- és háromgerendelyes kultivátor 97+220.10.0110 SYNKRO A föld az élet... A talajmegmunkálás klasszikus eszköze a talajlazító. A visszamaradt növényi részek felszíni bekeverése növeli

Részletesebben

Herbamat - Gyep-direktvetőgép

Herbamat - Gyep-direktvetőgép Herbamat Herbamat - Gyep-direktvetőgép a gyeptörés nélküli gyepfelújításhoz A fűszilázs korábbi vágása megakadályozza a természetes önvetést. Aki itt nem végez rendszeresen másodvetést, évről évre automatikusan

Részletesebben

Pronto. Vetéstechnika minden adottságra

Pronto. Vetéstechnika minden adottságra Pronto Vetéstechnika minden adottságra PHILIPP HORSCH: Egy precíziós eszközre, mint amilyen a TurboDisc csoroszlya is, 1500-nál több mérnöki órát és 10.000-nél több tesztelési órát fordítottunk. Csak így

Részletesebben

Tarlóművelés napjainkban

Tarlóművelés napjainkban RUBIN 9 RÖVIDTÁRCSA Tarlóművelés napjainkban 2 A modern tarlóművelő kultivátornak három fő funkciója van a gyomok és az árvakelés csírázásának elősegítése, a tarlómaradványok bedolgozása és a talaj káros

Részletesebben

AMABUS szoftver. Kezelési utasítás ZA-M AMAZONE

AMABUS szoftver. Kezelési utasítás ZA-M AMAZONE Kezelési utasítás AMAZONE AMABUS szoftver ZA-M MG4556 BAG0116.0 12.12 Printed in Germany hu Az első üzembe helyezés előtt, kérjük, olvassa el a kezelési utasítást és vegye figyelembe az abban leírtakat!

Részletesebben

Kompakt és mobil kotrógépek

Kompakt és mobil kotrógépek Kompakt és mobil kotrógépek Ezek szólnak a Wacker Neuson kompakt és mobil kotrógépe mellett. További tudnivalók a kotrókról. 1. Vitathatatlan gazdaságosság! Innovációval az optimális emelőerőért. 3. A

Részletesebben

ED 302 ED 452 ED 452-K ED 602-K

ED 302 ED 452 ED 452-K ED 602-K Kezelési utasítás az szemenkéntvető gép ED 302 ED 452 ED 452-K ED 602-K MG5194 BAH0023.0 03.14 Olvassa el és vegye figyelembe ezt az üzemelési útmutatót az első üzembe helyezés előtt! Őrizze meg a további

Részletesebben

Víztelenítés & vízellátás KATALÓGUS 2016

Víztelenítés & vízellátás KATALÓGUS 2016 Víztelenítés & vízellátás KATALÓGUS 2016 OASE Passionate about water Az OASE támogatja a Kenyai segélyprojektet Kenya keleti vidékein az év legnagyobb része forró és száraz. A Machakos régió hagyományosan

Részletesebben

Kezdjen bele! Nagy teljesítménnyel rendelkező kompakt gép

Kezdjen bele! Nagy teljesítménnyel rendelkező kompakt gép Kezdjen bele! A GL 0 T sorozat kompakt ültetőgépei jó választást jelentenek, ha a vetőanyag szoros ültetéséről van szó. A nagy, vagy különféle méretű burgonyák ültetése kor is első osztályú munkát végeznek.

Részletesebben

Kezelési utasítás. Nagy területteljesítményű műtrágyaszóró

Kezelési utasítás. Nagy területteljesítményű műtrágyaszóró Kezelési utasítás az ZG-B 5500 ZG-B 8200 Ultra Hydro Ultra Hydro Nagy területteljesítményű műtrágyaszóró MG3272 BAG0051.5 02.14 Printed in Germany hu Az első üzembevétel előtt, kérjük, olvassa el a kezelési

Részletesebben

MARTIGNANI B612 TURBO 2 függesztett permetezők

MARTIGNANI B612 TURBO 2 függesztett permetezők MARTIGNANI B612 TURBO 2 függesztett permetezők Rendeltetésszerű felhasználása: A MARTIGNANI B612 TURBO 2 pneumatikus cseppképzésű permetezők kiviteltől és tartály méretétől függően alkalmazhatók a nagyobb

Részletesebben

D9-30 Super ráépíthető vetőgép

D9-30 Super ráépíthető vetőgép AMAZONEN-WERKE H. Dreyer GmbH & Co. KG D9-30 Super ráépíthető vetőgép Előirányzott mennyiség betartása és keresztirányú eloszlás DLG tesztjelentés 5724F Rövid leírás Gyártó és bejelentő AMAZONEN-WERKE

Részletesebben

Mazda CX-7. A SPORTOS szabadidőautó

Mazda CX-7. A SPORTOS szabadidőautó Mazda CX-7 A SPORTOS szabadidőautó A Mazda alapjaiban akarja felrázni az európai SUV kategóriát a Mazda CX-7- tel; azzal a szabadidőautóval, mely egyetlen, élvezetesen vezethető járműben sűríti össze a

Részletesebben

Miért Vaillant? Mert a nagyteljesítményű gázkazánok is lehetnek takarékosak. Állókazánok 65 kw felett. ecocraft exclusiv atmocraft. Vaillant forródrót

Miért Vaillant? Mert a nagyteljesítményű gázkazánok is lehetnek takarékosak. Állókazánok 65 kw felett. ecocraft exclusiv atmocraft. Vaillant forródrót Állókazánok 65 kw felett Miért Vaillant? Mert a nagyteljesítményű gázkazánok is lehetnek takarékosak. Vaillant forródrót A fűtéstechnikai partnereink sokat profitálhatnak a Vaillant sokrétű szervizszolgáltatásából.

Részletesebben

Kezelési utasítás. Special Super Special

Kezelési utasítás. Special Super Special Kezelési utasítás AMAZONE Mulcskultivátor Cenius Cenius 3002 Cenius 3502 Cenius 4002 Cenius 4002-2 Cenius 3002 Cenius 3502 Cenius 4002 Cenius 4002-2 Cenius 3003 Cenius 3503 Cenius 4003 Cenius 4003-2 Special

Részletesebben

Jól illeszkednek. CLAAS betakarítási rendszerek.

Jól illeszkednek. CLAAS betakarítási rendszerek. Rendterítő VOLTO Jól illeszkednek. CLAAS betakarítási rendszerek. Ha Ön nap mint nap gazdaságban dolgozik, akkor többre van szüksége mint erőteljes gépezet. Szüksége van olyan technológiára, amellyel öröm

Részletesebben

HIDRAULIKUS EMELŐK ÉS SZERSZÁMOK

HIDRAULIKUS EMELŐK ÉS SZERSZÁMOK HIDRAULIKUS EMELŐK ÉS SZERSZÁMOK 323 Hidraulikus emelők és szerszámok Tartalomjegyzék Oldalszám A hidraulikus termékek jellemzője az akár 700 bar Hidraulikus hengerek, nagyságú üzemi nyomás, mely a legnagyobb

Részletesebben

Szakértelem a szállítás terén a legapróbb részletekig. Az alábbi érvek szólnak a Wacker Neuson kerekes dömperek mellett.

Szakértelem a szállítás terén a legapróbb részletekig. Az alábbi érvek szólnak a Wacker Neuson kerekes dömperek mellett. Kerekes dömper Az alábbi érvek szólnak a Wacker Neuson kerekes dömperek mellett. Szakértelem a szállítás terén a legapróbb részletekig. 1. Egyszerűen szembeszáll a kihívásokkal. A terepviszonyokat nem

Részletesebben

Kezelési utasítás. ZA-M Profis Hydro. Hidraulikus hajtású műtrágyaszóró

Kezelési utasítás. ZA-M Profis Hydro. Hidraulikus hajtású műtrágyaszóró Kezelési utasítás az ZA-M Profis Hydro Hidraulikus hajtású műtrágyaszóró MG3460 BAG0040.7 09.13 Printed in Germany Az első üzembevétel előtt kérjük, olvassa el és tartsa be ezt a kezelési utasítást! A

Részletesebben

Kverneland ixdrive. See, Feel and Drive

Kverneland ixdrive. See, Feel and Drive Kverneland ixdrive See, Feel and Drive Every Crop Deserves the Best Care Mi a Kverneland-nál hiszünk abban, hogy a fejlesztéseinkkel hozzájárulunk a jövő fenntartható mezőgazdaságához. Az intelligens megoldások

Részletesebben

Rotációs rendkezelő gép

Rotációs rendkezelő gép Rotációs rendkezelő gép HU KRONE több mint 100 sikeres év Kompetencia Innovatív Vásárló centrikus A KRONE vállalat neve közismert a mezőgazdaság világában több mint egy évszázada. A kezdetekben egy kis

Részletesebben

ÚJ! + + 100 Hz méréstechnika + + VariSpread + + GPS-vezérlés + + OptiPoint + + ISOBUS + + A jövő sikergenerációja még nagyobb teljesítménnyel

ÚJ! + + 100 Hz méréstechnika + + VariSpread + + GPS-vezérlés + + OptiPoint + + ISOBUS + + A jövő sikergenerációja még nagyobb teljesítménnyel ÚJ! + + 100 Hz méréstechnika + + VariSpread + + GPS-vezérlés + + OptiPoint + + ISOBUS + + A jövő sikergenerációja még nagyobb teljesítménnyel AXIS M Az AXIS örökre megreformálta a műtrágyaszórást Egyedülálló

Részletesebben

Kompakt grubber Kristall

Kompakt grubber Kristall Kompakt grubber Kristall Tarlómegmunkálás napjainkban A tarlómegmunkálás célja az utóbbi években sokhelyütt megváltozott. Korábban elsősorban gyomirtásra és talajlazításra szolgált. Manapság a legtöbb

Részletesebben

TerraDisc pro THINK AHEAD. Rövidtárcsák. www.vogel-noot.info

TerraDisc pro THINK AHEAD. Rövidtárcsák. www.vogel-noot.info HU THINK AHEAD TerraDisc pro Rövidtárcsák A céltudatos gazdák értékelik... n kitűnő talajbahúzást még kötött talajokon is n a területteljesítménnyel elérhető megtakarításokat n egyszerű kezelést és hosszú

Részletesebben

APP & GO. Az innovatív megoldás

APP & GO. Az innovatív megoldás APP & GO Az innovatív megoldás ISOBUS-UT TRACK-Leader ISOBUS-TC SECTION-Control ASD TRACK-Leader AUTO VRC Tartalomjegyzék APP & GO APP & GO Oldal 3 ISOBUS alapú precíziós gazdálkodás APP & GO alkalmazásokkal

Részletesebben

Üzemeltetési utasítás

Üzemeltetési utasítás Üzemeltetési utasítás Eke Juwel 8 Juwel 8 V - HU - LEMKEN GmbH & Co. KG Weseler Straße 5, D-46519 Alpen Telefon (0 28 02) 81-0, Telefax (0 28 02) 81-220 E-mail: lemken@lemken.com, Internet: http://www.lemken.com

Részletesebben

Drillmat II ... a veztőgépek ellenőrző berendezése Funkciók Előnyei Technika

Drillmat II ... a veztőgépek ellenőrző berendezése Funkciók Előnyei Technika Drillmat II Vetőgépek ellenőrző berendezése Folyamatosan mutatja a ventillátor fordulatszámát, és a tartályban lévő folyadék mennyiségét A problémákat hang, és vizuális jelzés jelenti a kezelőnek 25 különböző

Részletesebben

Üzemeltetési utasítás

Üzemeltetési utasítás Üzemeltetési utasítás Függesztett ekék Juwel 7M Juwel 7M V - HU - LEMKEN GmbH & Co. KG Weseler Straße 5, 46519 Alpen / Germany Telefon +49 28 02 81 0, Telefax +49 28 02 81 220 lemken@lemken.com, www.lemken.com

Részletesebben

Használati Utasítás az Vetõgép D9 MG 688 B 6- H 06.0 Printed in Germany Üzembe helyezés elõtt a Használati Utasítást és a Biztonsági Elõírásokat olvassa el és vegye figyelembe! Copyright 00 by MZONEN-Werke

Részletesebben

A High-tech fényezőkabin

A High-tech fényezőkabin Felülettechnika üzletág Surface Engineering A High-tech fényezőkabin WOLF TAIFUNO vision - a prémium- osztály TAIFUNO vision High-Tech fényezőberendez TAIFUNO TAIFUNO 4-szárnyú * és beépített menekülő-

Részletesebben

Kezelési utasítás AMAZONE. Centaur 3001 4001 Super / Special. Mulcskultivátor

Kezelési utasítás AMAZONE. Centaur 3001 4001 Super / Special. Mulcskultivátor Kezelési utasítás AMAZONE Centaur 3001 4001 Super / Special Mulcskultivátor MG3061 BAG 0069.1 12.08 Printed in Germany Az első üzembe helyezés előtt, kérjük, olvassa el és tartsa be ezt a kezelési utasítást!

Részletesebben

Kezelési utasítás AMAZONE. Mulcskultivátor. Super / Special Special. Cenius 4002-2T Cenius 4003-2T

Kezelési utasítás AMAZONE. Mulcskultivátor. Super / Special Special. Cenius 4002-2T Cenius 4003-2T Kezelési utasítás AMAZONE Mulcskultivátor Cenius 4002-2T Cenius 4003-2T Super / Special Special MG4721 BAG0100.5 11.15 Printed in Germany hu Az első üzembe helyezés előtt, kérjük, olvassa el és tartsa

Részletesebben

A Suzuki Környezeti Koncepciója

A Suzuki Környezeti Koncepciója A Suzuki Környezeti Koncepciója Környezeti filozófiánknak megfelelően azon dolgozunk, hogy csökkentsük termékeink környezetünket terhelő hatását, valamint kutatási és fejlesztési tevékenységet végzünk

Részletesebben

Piacvezető jellemzők. Könnyű kezelhetőség Egyszerű karbantartás RANGER

Piacvezető jellemzők. Könnyű kezelhetőség Egyszerű karbantartás RANGER Piacvezető jellemzők Könnyű kezelhetőség Egyszerű karbantartás RANGER A legfontosabb jellemzők Annak ellenére, hogy ez a típus a legkisebb a HARDI vontatott szántóföldi permetezőgép kínálatában, a kiváló

Részletesebben

A világnak egyre több élelmiszerre van szüksége

A világnak egyre több élelmiszerre van szüksége 2 Tartalomjegyzék Miért érdemes az Agrifac mellett dönteni? A világnak egyre több élelmiszerre van szüksége 3 Agrifac permetezőgépek, évtizedek óta az élen 4 Brilliant Simple 6 4e For Growers 7 Az alapok

Részletesebben

Fendt 500 Vario t t t

Fendt 500 Vario t t t Fendt 500 Vario Új Fendt 500 Vario 2 3 Legjobb ötletekből megformálva Az 500 Vario a legjobb elképzeléseket egyesíti egy egészen új gyártási sorozatban. A legendás 500 Favorit méretei a díjazott dizájnnal

Részletesebben

Fel a csúcsra a magasépítésben.

Fel a csúcsra a magasépítésben. Magasépítés Fel a csúcsra a magasépítésben. Magasra helyezte a mércét a magasépítésben? A legkülönbözőbb kihívásoknak is képes lesz megfelelni, szoros határidőket betartani, ráadásul mindezt a költségek

Részletesebben

ISOBUS szoftver a. verziókhoz

ISOBUS szoftver a. verziókhoz Kezelési utasítás az ISOBUS szoftver a ZA-TS verziókhoz ZG-TS MG4955 BAG0095.7 11.14 Printed in Germany hu Olvassa el és vegye figyelembe ezt az üzemelési útmutatót az első üzembe helyezés előtt! Őrizze

Részletesebben

Carl Geringhoff Vertriebsgesellschaft mbh & Co. KG Porschestraße 8 59227 Ahlen (Westfalia) Germania

Carl Geringhoff Vertriebsgesellschaft mbh & Co. KG Porschestraße 8 59227 Ahlen (Westfalia) Germania HVHVV/HU Az illusztrációk részben extra felszereltségűek. Carl Geringhoff Vertriebsgesellschaft mbh & Co. KG Porschestraße 8 59227 Ahlen (Westfalia) Germania Telefon +49 (0) 2382 9814-0 Telefax +49 (0)

Részletesebben

INTENZÍV GRUBBER KARAT

INTENZÍV GRUBBER KARAT INTENZÍV GRUBBER KARAT 2 Tarlómegmunkálás napjainkban A tarlómegmunkálás célja az utóbbi években sok helyen megváltozott. Korábban főként a gyomnövények elleni védekezésül és talajlazításként szolgált.

Részletesebben

Kezelési utasítás AMAZONE. Cenius 4003-2TX Cenius 5003-2TX Cenius 6003-2TX Cenius 7003-2TX. Mulcskultivátor

Kezelési utasítás AMAZONE. Cenius 4003-2TX Cenius 5003-2TX Cenius 6003-2TX Cenius 7003-2TX. Mulcskultivátor Kezelési utasítás AMAZONE Cenius 4003-2TX Cenius 5003-2TX Cenius 6003-2TX Cenius 7003-2TX Mulcskultivátor MG5259 BAG0112.5 06.15 Printed in Germany hu Az első üzembe helyezés előtt, kérjük, olvassa el

Részletesebben

A LEGJOBB TOVÁBBFEJLESZTVE. Az új DEUTZ-FAHR 6. széria Agrotron 6150.4-6160.4-6150-6160-6180-6190

A LEGJOBB TOVÁBBFEJLESZTVE. Az új DEUTZ-FAHR 6. széria Agrotron 6150.4-6160.4-6150-6160-6180-6190 A LEGJOBB TOVÁBBFEJLESZTVE Az új DEUTZ-FAHR 6. széria Agrotron 6150.4-6160.4-6150-6160-6180-6190 TELJESÍTMÉNY TOVÁBBFEJLESZTVE IntellIgencIától vezérelve A legújabb technológiák intelligens felhasználása

Részletesebben

KLUDI. Konyhai. csaptelepek FELÜLETEK MÉRETEK. Kludi GmbH & Co. KG Postfach 25 60 58685 Menden Am Vogelsang 31 33 58706 Menden Németország

KLUDI. Konyhai. csaptelepek FELÜLETEK MÉRETEK. Kludi GmbH & Co. KG Postfach 25 60 58685 Menden Am Vogelsang 31 33 58706 Menden Németország KLUDI Konyhai csaptelepek < FELÜLETEK MÉRETEK Kludi GmbH & Co. KG Postfach 25 60 58685 Menden Am Vogelsang 31 33 58706 Menden Németország Tel +49 (0)2373 904-0 Fax +49 (0)2373 904-465 info@kludi.de www.kludi.com

Részletesebben

GVR és RL 1700 kiszedő - rendfektető gépek. Soronkénti kiszedés - sikeres betakarítás!

GVR és RL 1700 kiszedő - rendfektető gépek. Soronkénti kiszedés - sikeres betakarítás! GVR és RL 700 kiszedő - rendfektető gépek Soronkénti kiszedés - sikeres betakarítás! Nagyobb teljesítmény: A Grimme kiszedő-rendfektető gépek Mindenhol, ahol világos héjú, vagy kopásállóságuk miatt tökéletesen

Részletesebben

XCELSIOR / VARI FLEX. Függesztett váltvaforgató ekék. Powered by Kongskilde

XCELSIOR / VARI FLEX. Függesztett váltvaforgató ekék. Powered by Kongskilde XCELSIOR / VARI FLEX Függesztett váltvaforgató ekék Powered by Kongskilde Härdat stål A nyers kormánylemezek cementálása Edzett acél Az Överum kopóalkatrészeknél alkalmazott hőkezelt acél neve az Överum

Részletesebben

termék A megbízható hőforrás Weishaupt Thermo Condens gázüzemű kondenzációs készülékek 240 kw-ig Tájékoztató gázüzemű kondenzációs készülékekről

termék A megbízható hőforrás Weishaupt Thermo Condens gázüzemű kondenzációs készülékek 240 kw-ig Tájékoztató gázüzemű kondenzációs készülékekről termék Tájékoztató gázüzemű kondenzációs készülékekről A megbízható hőforrás Weishaupt Thermo Condens gázüzemű kondenzációs készülékek 240 kw-ig Weishaupt Thermo Condens: takarékos és jövőbiztos Az egyre

Részletesebben

Kaszák Dobos kaszák Tárcsás kaszák

Kaszák Dobos kaszák Tárcsás kaszák Kaszák Dobos kaszák Tárcsás kaszák www.fella-werke.de Tradíció és tapasztalat - egy oldal az 1950-ben kiadott FELLA kasza prospektusból. Tartalom A prospektus tartalma áttekintést nyújt Önnek a teljes

Részletesebben

75-95 LEMF A MASSEY FERGUSONTÓL

75-95 LEMF A MASSEY FERGUSONTÓL 4700 75-95 LEMF A MASSEY FERGUSONTÓL 02 www.masseyferguson.com Új mércét teremt. Felülmúlja az elvárásokat 4700 MF A VILÁG ÉS A MÁRKA ÚJ IKONJA - A mezőgazdasági gépek piacán legrangosabb névként a Massey

Részletesebben

Quadro - A 4-gerendelyes univerzális

Quadro - A 4-gerendelyes univerzális Quadro Quadro - A 4-gerendelyes univerzális grubber a sekély tarlóhántáshoz és a mélyebb lazításhoz alaptalajművelésként. Optimális szalmaterítés: A Mulch- és direktvetés új megmunkálási eljárásaival megnövekedtek

Részletesebben

Kezelési utasítás AMAZONE. ZA-X Perfect 602 ZA-X Perfect 902 ZA-X Perfect 1402. ZA-XW Perfect 502. Műtrágyaszóró

Kezelési utasítás AMAZONE. ZA-X Perfect 602 ZA-X Perfect 902 ZA-X Perfect 1402. ZA-XW Perfect 502. Műtrágyaszóró Kezelési utasítás AMAZONE ZA-X Perfect 602 ZA-X Perfect 902 ZA-X Perfect 1402 ZA-XW Perfect 502 Műtrágyaszóró MG2814 BAG0044.5 09.15 Printed in Germany Az első üzembevétel előtt kérjük, olvassa el és tartsa

Részletesebben

2016 Induljon. a víz! Szivattyúk

2016 Induljon. a víz! Szivattyúk 2016 Induljon a víz! Szivattyúk Mindig a megfelelő szivattyút! Áttekintés a szivattyúfajtákról. A GARDENA Önnek és ügyfeleinek széleskörű választékot kínál a szivattyúk terén; a nagy teljesítményű, de

Részletesebben

Változó kamrás körbálázók. Nagy sebesség. Nagy teljesítmény.

Változó kamrás körbálázók. Nagy sebesség. Nagy teljesítmény. Változó kamrás körbálázók Nagy sebesség. Nagy teljesítmény. 2 Változó kamrás bálázók Bevezetés Megbízható, gyors bálázás. Idényről idényre. Bálázóinkat úgy terveztük, hogy mindenki megtalálja a megfelelőt,

Részletesebben

Kezelési utasítás. Vetőgépek. AD 2500/3000 Special. AD 3000/3500/4000 Super

Kezelési utasítás. Vetőgépek. AD 2500/3000 Special. AD 3000/3500/4000 Super Kezelési utasítás az Vetőgépek AD 2500/3000 Special AD 3000/3500/4000 Super MG4101 BAH0042-3 08.14 Olvassa el és vegye figyelembe ezt az üzemelési útmutatót az első üzembe helyezés előtt! Őrizze meg a

Részletesebben

Szárazon sűrítő csavarkompresszorok DSG-2 sorozat

Szárazon sűrítő csavarkompresszorok DSG-2 sorozat Szárazon sűrítő csavarkompresszorok DSG-2 sorozat Kétfokozatú, szállítási teljesítmény: max. 30,1 m³/min; nyomás:,, és bar DSG-2 sorozat Innováció minőség KAESER Új dimenzió a szárazon sűrítésben A kétfokozatú,

Részletesebben

Szívó- és szűrőberendezések (közepes nyomású) A szűrőberendezés felépítése... 71. Intelligens szűréstechnika... 72

Szívó- és szűrőberendezések (közepes nyomású) A szűrőberendezés felépítése... 71. Intelligens szűréstechnika... 72 Szívó- és szűrőberendezések (közepes nyomású) A szűrőberendezés felépítése... 71 Intelligens szűréstechnika... 72 Elszívó- és szűrőberendezések részletei...... 73-74 Központi elszívórendszerek felépítése

Részletesebben

Rivális nélkül permetezőgépek Ködképző

Rivális nélkül permetezőgépek Ködképző Rivális nélkül Ködképző permetezőgépek Többcélú A HARDI KÖDKÉPZŐ PERMETEZŐGÉPEK kompromisszumok nélkül permetezik le az Ön bármilyen ültetvényét. Bármit is termesszen a kis tőkéktől a nagy gyümölcsfa ültetvényekig

Részletesebben

Ekék a sikeres talajműveléshez

Ekék a sikeres talajműveléshez Ekék a sikeres talajműveléshez A forgatásos talajművelés napjainkban Az eke a mezőgazdaság szimbóluma. A talajművelés, a tápanyag visszapótlás és a növényvédelem mellett, döntő jelentőségű a szántóföldi

Részletesebben

Megváltoztatni. Átalakítani. Megszépíteni.

Megváltoztatni. Átalakítani. Megszépíteni. Magasnyomású mosók Megváltoztatni. Átalakítani. Megszépíteni. Akár gyengéd ápolás, akár erőteljes tisztítás a Kärcher tökéletes megoldást kínál minden tisztítási feladathoz. Ahol korábban a kosz uralkodott,

Részletesebben

OPEL MOVANO Személyszállítók

OPEL MOVANO Személyszállítók OPEL MOVANO Személyszállítók Opel Movano Kombi és Busz. A legértékesebb rakomány szállítására. Kicsik és nagyok, öregek és fiatalok, sportcsapatok és szállodai vendégek, diákok és projektcsapatok bárkiről

Részletesebben

ELHO bálacsomagolók. agrowolf.hu

ELHO bálacsomagolók. agrowolf.hu ELHO bálacsomagolók 2015 Biztosítsa a takarmány minőségét, ELHO bálacsomagolóval Az ELHO-több évtizedes tapasztalatai és gyakorlata alapján gyártja bálafóliázóit, a kisebb függesztett típusoktól kezdve

Részletesebben

HOMLOKRAKODÓ TELJES ERŐ A PROFIKNAK!

HOMLOKRAKODÓ TELJES ERŐ A PROFIKNAK! HOMLOKRAKODÓ TELJES ERŐ A PROFIKNAK! ELSŐ OSZTÁLYÚ Szerelje fel, fogjon a munkához és tapasztalja meg a teljes erőt: A STOLL Profi Line termékcsaládja minden téren lenyűgöz optimális paramétereivel. Teljesen

Részletesebben

Industrial Automation

Industrial Automation Industrial Industrial Induktív 1-es redukciós tényezőjű érzékelők Az induktív érzékelők új generációja Turck Hungary Kft. H 1087 Budapest Könyves Kálmán körút 76. Tel. (1) 477-0740 Fax (1) 4770741 www.turck.hu

Részletesebben

RENDKÍVÜLI BIZTONSÁG. Miért lenne kisebb biztonságban haszongépjármûve

RENDKÍVÜLI BIZTONSÁG. Miért lenne kisebb biztonságban haszongépjármûve CITROËN JUMPY MÉRETRE SZABOTT HASZONGÉPJÁRMÛ. A Jumpy harmonikusan egyesíti a kisméretû furgonok fürgeségét és a nagyobb tehergépkocsik tágasságát. Ennek köszönhetõen számos szakember találta meg az általa

Részletesebben

DCN vezeték nélküli hozzászólói rendszer Ahol emberek találkoznak...

DCN vezeték nélküli hozzászólói rendszer Ahol emberek találkoznak... DCN vezeték nélküli hozzászólói rendszer Ahol emberek találkoznak... 2 DCN vezeték nélküli hozzászólói rendszer Vezeték nélküli hozzászólói rendszer végtelen egyszerűség és rugalmasság A legkorszerűbb,

Részletesebben

Carl Geringhoff Vertriebsgesellschaft mbh & Co. KG Porschestraße 8 59227 Ahlen (Westfalia) Germania

Carl Geringhoff Vertriebsgesellschaft mbh & Co. KG Porschestraße 8 59227 Ahlen (Westfalia) Germania RD-HSII/HU Az illusztrációk részben extra felszereltségűek. Carl Geringhoff Vertriebsgesellschaft mbh & Co. KG Porschestraße 8 59227 Ahlen (Westfalia) Germania Telefon +49 (0) 2382 9814-0 Telefax +49 (0)

Részletesebben

Használati útmutató. Pneumatikus mikrogranulátumszóró. ED 02 típushoz

Használati útmutató. Pneumatikus mikrogranulátumszóró. ED 02 típushoz Használati útmutató az Pneumatikus mikrogranulátumszóró ED 02 típushoz MG1148 BAG0009.0 04.05 Printed in Germany Üzembevétel előtt kérjük olvassa el és tartsa be a használati útmutató előírásait és a biztonsági

Részletesebben

HORSCH Säwagen. HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Használatba vétel előtt gondosan olvassa el! Őrízze meg a használati útmutatót! SW 3500 SD / 5000 S / 7000 SD

HORSCH Säwagen. HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Használatba vétel előtt gondosan olvassa el! Őrízze meg a használati útmutatót! SW 3500 SD / 5000 S / 7000 SD 07/2005 A legmodernebb talajművelés és vetéstechnika szakértője! HORSCH Säwagen SW 3500 SD / 5000 S / 7000 SD Art.: 80630400 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Használatba vétel előtt gondosan olvassa el! Őrízze meg

Részletesebben

LEMKEN Rubin rövidtárcsa

LEMKEN Rubin rövidtárcsa Rövidtárcsa Rubin 9 LEMKEN Rubin rövidtárcsa Sokoldalú felhasználhatóság Ha korábban a tarlóhántás célja az volt, hogy kiirtsák a gyomokat és fellazítsák a talajt, mára a legtöbb szántóföld a gyomirtó

Részletesebben

Üzemeltetési utasítás

Üzemeltetési utasítás Üzemeltetési utasítás Szántáselmunkáló henger FlexPack - HU - LEMKEN GmbH & Co. KG Weseler Straße 5, D-46519 Alpen Telefon (0 28 02) 81-0, Telefax (0 28 02) 81-220 E-mail: lemken@lemken.com, Internet:

Részletesebben

A legnagyobb erejű könnyűsúlyú!

A legnagyobb erejű könnyűsúlyú! A legnagyobb erejű könnyűsúlyú! Legnagyobb erő a meggyőző méreteknek köszönhetően! az UF Osztályának legnagyobb tartályméretével és legnagyobb szórókeretével, valamint könnyű szerkezetével Ön a legjobb

Részletesebben

Benzin és gáz üzemű áramfejlesztők, benzin és gáz üzemű szivattyúk. 2015/1 Ha erőre van szüksége...

Benzin és gáz üzemű áramfejlesztők, benzin és gáz üzemű szivattyúk. 2015/1 Ha erőre van szüksége... Benzin és gáz üzemű áramfejlesztők, benzin és gáz üzemű szivattyúk 2015/1 Ha erőre van szüksége... Tartalomjegyzék 1. A márkáról, általános információk 3 Piktogramok jelentése, definíciók 8 Felhasználási

Részletesebben

5GL sorozatú traktorok. 57 kw (75 LE) 65 kw (85 LE) (97/68 EC) Alacsony kivitelű speciális traktorok

5GL sorozatú traktorok. 57 kw (75 LE) 65 kw (85 LE) (97/68 EC) Alacsony kivitelű speciális traktorok 5GL sorozatú traktorok 57 kw (75 LE) 65 kw (85 LE) (97/68 EC) Alacsony kivitelű speciális traktorok 2 5GL sorozatú traktorok Áttekintés 5G Alacsony kivitel A John Deere új megoldása Behajtható tükrök Kompakt

Részletesebben

NTR30N. Műszaki adatok. Vontató targonca 3.0 tonna

NTR30N. Műszaki adatok. Vontató targonca 3.0 tonna NTR30N Műszaki adatok Vontató targonca 3.0 tonna NTR30N KIVÁLÓ IRÁNYÍTHATÓSÁG ÉS TÁGAS KEZELŐÁLLÁS A KÖNNYŰ KEZELHETŐSÉGÉRT ÉS A TERMELÉKENYSÉG NÖVELÉSÉÉRT. A Cat NTR30N vontató targonca tökéletes választás

Részletesebben

Áramfejlesztők & megvilágítás.

Áramfejlesztők & megvilágítás. Ellátástechnika az építkezésen. Az építkezés haladása érdekében. A Wacker Neuson ellátástechnikája gondoskodik az építkezésen arról, hogy a folyamatok súrlódásmentesen működjenek. Minden készülék kiváló

Részletesebben

Betonpadlók felületmegmunkálása.

Betonpadlók felületmegmunkálása. A Wacker Neuson találmánya: HÉZAGVÁGÓ AUTOMATA FORDULATSZÁM- SZABÁLYOZÓVAL. Megbízhatóság, lelkiismeretesség, minőség, gyors reagálás, rugalmasság és innováció ezekre garantáltan számíthatnak a vevőink.

Részletesebben

HASZNÁLATI UTASÍTÁS. Használatba vétel előtt kérjük, figyelmesen. A jelen kezelési és szerelési útmutató a gép részét képezi. Kérjük az új és használt

HASZNÁLATI UTASÍTÁS. Használatba vétel előtt kérjük, figyelmesen. A jelen kezelési és szerelési útmutató a gép részét képezi. Kérjük az új és használt HASZNÁLATI UTASÍTÁS Használatba vétel előtt kérjük, figyelmesen elolvasni! Kérjük, a későbbi felhasználáshoz megőrizni! A jelen kezelési és szerelési útmutató a gép részét képezi. Kérjük az új és használt

Részletesebben

Dräger X-plore 8000 Szűrt nyomólevegős készülék (PAPR)

Dräger X-plore 8000 Szűrt nyomólevegős készülék (PAPR) Dräger X-plore 8000 Szűrt nyomólevegős készülék (PAPR) A komoly erőpróbát jelentő munkakörülmények megbízható megoldásokat igényelnek. A Dräger X-plore 8000 az intelligens elektronikával kombinált intuitív

Részletesebben

LEM_05111_Rubin 9_HU 16.04.2007 8:19 Uhr Seite 1. Rövidtárcsa Rubin 9

LEM_05111_Rubin 9_HU 16.04.2007 8:19 Uhr Seite 1. Rövidtárcsa Rubin 9 LEM_05111_Rubin 9_HU 16.04.2007 8:19 Uhr Seite 1 Rövidtárcsa Rubin 9 LEM_05111_Rubin 9_HU 16.04.2007 8:19 Uhr Seite 2 LEMKEN Rubin rövidtárcsa Sokoldalú felhasználhatóság Ha korábban a tarlóhántás célja

Részletesebben

CTC - Sokoldalúság a rugalmas használatért

CTC - Sokoldalúság a rugalmas használatért CTC - vontatott kultivátor Kverneland Group A Kverneland Group a világ egyik vezető nemzetközi mezőgazdasági gépgyártója és szállítója. CTC - Sokoldalúság a rugalmas használatért Az innovációra történő

Részletesebben

Az új Doblò Cargo: az áruszállítás új dimenziója

Az új Doblò Cargo: az áruszállítás új dimenziója Az új Doblò Cargo: az áruszállítás új dimenziója A modell rövid áttekintése A Fiat Professional új modelljének kategóriagyőztes jellemzői Megbízható, környezetbarát motorok Biztonság Műszaki adatok A modell

Részletesebben

MINŐSÉG KEREKEKEN Big Body Pótkocsik

MINŐSÉG KEREKEKEN Big Body Pótkocsik MINŐSÉG KEREKEKEN Big Body Pótkocsik BB 11-D Bemutatkozunk Krampe. Minőség kerekeken. 7 jó ok Krampe pótkocsi vásárlására Minőség kerekeken Ez nemcsak cégünk szlogenje, de vezérelvünk is, mely azzá tett

Részletesebben

Professzionális szalagcsiszolók kisipari és ipari alkalmazásokhoz.

Professzionális szalagcsiszolók kisipari és ipari alkalmazásokhoz. FÉM Professzionális szalagcsiszolók kisipari és ipari alkalmazásokhoz. GRIT GX / GI GRIT szalagcsiszoló gépek egy rendszer, tele lehetőségekkel. GRIT by FEIN kompetencia és elpusztíthatatlanság a szalagcsiszológépek

Részletesebben

TRAKTORVONTATÁSÚ PÓTKOCSIK ETK EP DP TP

TRAKTORVONTATÁSÚ PÓTKOCSIK ETK EP DP TP TRAKTORVONTATÁSÚ PÓTKOCSIK ETK EP DP TP ETK és EP TÍPUSÚ, 7500 kg ÖSSZTÖMEGŰ EGYTENGELYES PÓTKOCSIK Az ETK típusú egytengelyes pótkocsik kisebb szállítási munkákra készültek. Jellemzőik a nagyfokú mozgékonyság

Részletesebben

Stílusosan közlekedni.

Stílusosan közlekedni. Fiat Scudo Stílusosan közlekedni. Mi a különbség a munka és az élvezetes munka között? A Fiat Scudo. Mert megbízható, fürge és nagy teherbírású. A Scudo a legjobb belépô a hatékonyság és az elegáns megjelenés

Részletesebben