Kiváló fekete-fehér irodai produktivitás

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Kiváló fekete-fehér irodai produktivitás"

Átírás

1 Kiváló fekete-fehér irodai produktivitás

2 Bemenet, átmenet, kimenet Irodája nap mint nap komoly dokumentumforgalmat generál, így ön tisztában van egy megbízható, flexibilis partner értékével. A Ricoh MP 6001/MP 7001/MP 8001/MP 9001 készülékei kiváló megoldást biztosítanak teljes munkafolyamatára. Másolás, nyomtatás, szkennelés, faxolás és befejezőfunkciók: minden munka kiemelkedő sebességgel készül el. Megbízható és könnyen használható rendszereink biztosítják az ön sikerességét. Magas produktivitás: 60/70/80/90 ppm. Felhasználóbarát kezelés. Színes, egy lépéses kétoldalas szkennelés. Fejlett szkennelési funkciók. Változatos befejező műveletek. Fejlessze fel irodáját GYORSULÁS Készülékeink a legnagyobb nyomtatási munkákat is villámgyorsan dolgozzák fel. Az MP 6001/ MP 7001/MP 8001/MP 9001 készülékek 60, 70, 80 és 90 lap percenkénti sebességre képesek. A készülékek nyomóművei maximális teljesítményre készültek. Ezért különlegesen strapabíróak, akár havi nyomatos terhelést is bírnak, így keményen dolgozó, megbízható partnerei lehetnek a mindennapi munkában. MAXIMALIZÁLÁS Ismeri a nagy teljesítmény fogalmát? Mi is. Rendszereink hatalmas nyomatmennyiségekkel is megbírkóznak. Ezen gépeink akár 8300 lapos papírkapacitással is rendelkezhetnek, így biztosítva a megszakítás nélküli munka lehetőségét. Továbbá az automatikus dokumentumadagolóba 250 lapot is be lehet tölteni. TELJESÍTMÉNYNÖVELÉS Küszöbölje ki a várakozási időt a készülékek rövid bemelegedést biztosító rendzereivel. Szkennelje dokumentumait 80 (FF) és 55 (színes) lapos percenkénti sebességgel. Szkenneljen kétoldalas dokumentumokat egyetlen lépésben. Maximalizálja a hatékonyságot a nagy sebesség és az egy kattintásos nyomtatás segítségével.

3 A LEGJOBB NYOMTATÁSI MINŐSÉG Nyűgözze le ügyfeleit a piac legjobb képminőségével, melyet az 1,200 x 1,200 dpi-s felbontás biztosít. A képminőség érdekében öt eredeti mód és három képbeállítási lehetőség közül választhat. Kombinálja ezt kiváló finisereinkkel a professzionális végeredményért. SZÉLESKÖRŰ FINISER POCIÓK Tűzzön és/vagy lyukasszon professzionálisan. Készítsen fémspirálos dokumentumokat. Készítsen könnyedén A5-ős és A4-es vágott és négyzethajtott füzeteket. Kényelmesen keverhető A4-es és A3-as dokumentumok. GLOBALSCAN NX Az intuitív GlobalScan NX korszerűsíti munkafolyamatát a flexibilis szkennelési és megosztási funkciókkal. Egy felhasználóbarát grafikus felületen (GUI) a különböző dokumentumformátumokhoz és munkafolyamatokhoz egyéni ikonokat rendelhet. Így egyetlen lépésben szkennelhet az MP 6001/MP 7001/MP 8001/MP 9001 készülékek kezelőpaneljéről. TARTSA KÉZBEN KÖLTSÉGEIT Kísérje figyelemmel nyomtatási kiadásait. Az MP 6001/MP 7001/MP 8001/MP 9001 készülékek képesek futtatására, mellyel kezelheti és optimalizálhatja munkafolyamatait. A program segítségével könnyedén szemmel tarthatja teljes nyomtatóflottáját. képes automatikusan leolvasni a számlálókat és továbbítani azokat.

4 Felhasználóbarát kezelés A dokumentumkezelő rendszereit sok ember használja, így fontos a könnyű és egyszerű kezelhetőség. Mi mindenre gondoltunk: az ergonomikus adagolófogantyúktól az ikonvezérelt kezelőfelületig. Az MP 6001/MP 7001/MP 8001/MP 9001 kiváló minősége és teljes integrálhatósága intuitív kezeléssel párosul. Pár kattintással elérhető funkciók MAXIMÁLIS FELHASZNÁLÓI KÉNYELEM A komplex munkák igazán egyszerűekké válnak az MP 6001/MP 7001/MP 8001/MP 9001 készülékekkel. Nem szükséges IT szakértőnek lenni a kezelésükhöz. Minden funkció azonnal és könnyen elérhető a színes kezelőpanelről. A tapasztalatokkal nem rendelkező felhasználók könnyedén átválthatnak az egyszerűsített kijelzőre. Bármilyen nyomtatási munkát be lehet állítani pár kattintással. FEJLETT FAXFUNKCIÓK Figyelmeztető jelzés fejjel lefelé behelyezett lapok esetén. Bejövő faxok automatikus továbbítása címre, vagy mappába. Faxok továbbítása egy személynek, vagy egy egész munkacsoportnak. Költségcsökkenés, a távolsági faxok interneten keresztüli küldésével. HATÉKONY MENEDZSMENT ESZKÖZÖK Különböző formátumú dokumentumokat akar egy fájlba egyesíteni? Szeretne fájlokat visszanyerni, menedzselni és újra megosztani? Az MP 6001/MP 7001/MP 8001/MP 9001 készülékekhez mellékelt DeskTopBinder szoftver segítségével mindezt egyszerűen megteheti. Emellett böngészőjén keresztül könnyedén nyomon követheti összes hálózati perifériájának állapotát a Web Image Monitor segítségével.

5 Testreszabott megoldások Spóroljon az outsourcing-on egy kifejezetten az ön igényeire szabott megoldással. Négy különböző sebességű eszköz közül választhat. A számos finiser opció között talál olyat amely lefedi igényeit: tűzés, lyukasztás, fedő-/hátlap adagolás, vagy akár füzetkészítés és on-line hajtás. Ezek mind elvégezhetőek házon belül. Intelligens finiser megoldások AUTOMATIKUS HAJTÁS Biztosítson ügyfeleinek A3-as táblázatokat és diagramokat az A4-es dokumentumokon belül. A többszörös hajtás opció* lehetővé teszi ezt. Hat féle hajtogatási mintát támogat: kettőbe hajtás, Z-hajtás, háromba hajtás (be és ki) és négybe hajtás (kapu és dupla párhuzamos). * Nem támogatja a PCL5e-t. AUTOMATIKUS FINISER FUNKCIÓK ÉS SZORTÍROZÁS Első osztályú prezentációs anyagok, professzionális jelentések és látványos prospektusok: hozza létre őket az ön számára megfelelő megoldással. A 3,000 lapos finiser 50, vagy 100 lapos tűzővel számos tűzési és lyukasztási (opcionális) stílust kínál. Opcionálisan másolatrendező egységek is választhatók. Az optimális irodai munkához az 50 lapos tűzőt össze lehet kapcsolni egy 9 tálcás mailbox-al. AUTOMATIKUS FÜZETKÉSZÍTÉS Nyűgözze le ügyfeleit professzionális küllemű füzetekkel. Készülékeink mindenről gondoskodnak. A füzetkészítő 50 lapos tűzővel pontosan hajtott A5-ős és A4 es füzeteket készít. 15 lapig automatikusan hajtja és tűzi a füzeteket. Másolatrendezővel és 9 tálcás mailbox-al kombinálva pedánsan rendezett és szortírozott kimenetet kaphat AUTOMATIKUS TŰZÉS ÉS LYUKASZTÁS Az időigényes manuális lyukasztás már a múlté. Takarítson meg időt a GBC StreamPunch III egység segítségével. Számos fajta tökéletesen lyukasztott fűzésre kész dokumentumot készíthet egyetlen gombnyomással. A kiváló minőségű füzetek teljesen automatikus készítéséhez válassza a Plockmatic rendszert. A két opció kombinálható.

6 Élvezze a váratlan előnyöket A fenntarthatóság egyre fontosabb szempont az üzleti életben. Szerencsére a környezettudatosság anyagi előnyökkel is jár. Az MP 6001/MP 7001/MP 8001/MP 9001 készülékek kombinálják a gazdaságosságot a környezetvédelemmel. Segítenek papírt megtakarítani az előnézet, duplex és egy gombnyomásos szkennelés funkciókkal. A rövid bemelegedési idők energiát és időt is spórolnak. A zöldebb munkafolyamatok hatékonyabbak is. Észlelni fogja a különbséget nyomtatási kiadásaiban. Megtakarítás és környezettudatosság KORSZERŰSÉG ÉS IRÁNYÍTÁS Takarítson meg időt, kezelje hatékonyan a munkákat a web alapú job ticketing rendszer segítségével. Növelje az irányítás hatékonyságát a fejlett nyomtatási sor kezelés segítségével. Kövesse nyomon költségeit költségfigyelő és számlázó megoldásaink segítségével. Irányítsa automatikusan a munkákat a legmegfelelőbb eszközre. SPÓROLJON Csökkentse energiafogyasztását gyors Quick Start-up technológiánk segítségével. Nyomtasson a lap mindkét oldalára a duplex egység segítségével. Spóroljon papírt a scan to- és az előnézeti funkciók segítségével. Használja hatékonyan az energiát multifunkciós megoldások segítségével. MI KÖRNYEZETTUDATOSAN GONDOLKODUNK, ÉS ÖN? Ricoh Termékeink tervezésekkor a környezettudatosságot tartjuk szem előtt. A kis energiaszükségletű tonergyártásunk egyedülálló. Növény alapú műanyagokat használunk készülékeink egyes részeihez. Alacsony energiafogyasztásával, csendes működésével és duplex funkcionalitásával az MP 6001/MP 7001/MP 8001/MP 9001 készülékek a környezettudatosságot új szintre emelik.

7 Forradalmasítsa munkafolyamatait Egy valóban digitális információs munkafolyamat javíthatja irodája hatásfokát, ibel időt és költségeket takarít meg. Ugyanakkor információinak védelme legalább ennyire fontos. Az MP 6001/MP 7001/MP 8001/MP 9001 készülékek a legújabb biztonsági funkciókkal vannak felszerelve Adatfelülírás, titkosítás és illetéktelen másolás megelőzése. Ezek a funkciók megvédik adatait anélkül, hogy zavarnák munkafolyamatait. Digitális erő DIGITÁLIS MENEDZSMENT ÉS MEGOSZTÁS Digitalizálja dokumentumait a papíralapú archiválás helyett. Tárolja, tallózza és használja dokumentumait a beépített dokumentumszerver segítségével. Szkennelt dokumentumait továbbítsa be, vagy mappába. A szkennelés URL-re funkció megelőzi a fogadó mailbox-ának megtelését. FUTTASSON ÜGYFÉLSPECIFIKUS ALKALMAZÁSOKAT Az egyedi Embedded Software Architecture, a Java (J2ME ) kompatibilis szoftver platform, és az Aficio eszközök biztosítják a legátfogóbb személyre szabhatóságot. Meghatározott kulcsalkalmazásokat futtatva Aficio készülékén, teljesen integrálhatja azt vállalati infrastruktúrájába. OPTIMÁLIS BIZTONSÁG Engedély nélküli hozzáférés megakadályozása: használjon PIN kódot, vagy egyéb hitelesítési módszereket. Írja felül a merevlemezen tárolt intelligens adatokat. Kerülje el az adatlopást és az illetéktelen másolást az adatok titkosításával. Akadályozza meg az illetéktelen másolást.

8

WorkCentre 5665/5675/5687 A3. többfunkciós rendszer. 5665/5675/5687 Multifunkciós rendszer

WorkCentre 5665/5675/5687 A3. többfunkciós rendszer. 5665/5675/5687 Multifunkciós rendszer WorkCentre 5665/5675/5687 A3 többfunkciós rendszer 5665/5675/5687 Multifunkciós rendszer 5665/5675/5687 multifunkciós képességek. segítségével komplett megoldáshoz jut, amely egyedi feladatainak Abszolút

Részletesebben

Rugalmas és kompakt A3-as irodai rendszer

Rugalmas és kompakt A3-as irodai rendszer Rugalmas és kompakt A3-as irodai rendszer Ütőképes irodai eszköz Az üzleti versenyben való helytálláshoz, a sokféle feladat kezeléséhez megfelelő rugalmasságra van szükség. Olyan eszközre, amely a napi

Részletesebben

Gyors, széles formátumú multifunkciós gépek a csúcsteljesítmény eléréséhez

Gyors, széles formátumú multifunkciós gépek a csúcsteljesítmény eléréséhez Gyors, széles formátumú multifunkciós gépek a csúcsteljesítmény eléréséhez MP W5100/MP W7140 Ideális széles formátumú partner A széles formátumú nyomtatóval szemben támasztott elvárások egyértelműek: dolgozzon

Részletesebben

DIGITÁLIS SZÍNES TÖBBFUNKCIÓS RENDSZER

DIGITÁLIS SZÍNES TÖBBFUNKCIÓS RENDSZER TÍPUS: MX-2600N MX-3100N DIGITÁLIS SZÍNES TÖBBFUNKCIÓS RENDSZER Gyors áttekintés A gép használata előtt A gép funkciói és az eredeti dokumentum behelyezésének, illetve a papír betöltésének műveletsorai.

Részletesebben

HP Photosmart Plus e-all-in-one C310 series

HP Photosmart Plus e-all-in-one C310 series HP Photosmart Plus e-all-in-one C310 series Tartalom 1 HP Photosmart Plus e-all-in-one C310 series súgó...3 2 Ismerkedés a HP Photosmart készülékkel A nyomtató részei...5 Tippek a nyomtató megismeréséhez...6

Részletesebben

Gyors, széles formátumú multifunkciós gépek a csúcsteljesítmény eléréséhez

Gyors, széles formátumú multifunkciós gépek a csúcsteljesítmény eléréséhez Gyors, széles formátumú multifunkciós gépek a csúcsteljesítmény eléréséhez MP W5100/MP W7140 Ideális széles formátumú partner A széles formátumú nyomtatóval szemben támasztott elvárások egyértelműek: dolgozzon

Részletesebben

Kimagasló termelékenység és funkcionalitás, igény szerint színesben is

Kimagasló termelékenység és funkcionalitás, igény szerint színesben is Kimagasló termelékenység és funkcionalitás, igény szerint színesben is Gazdaságos fekete-fehér és hatékony színes dokumentumok Napjainkban az üzlet világa egyre keményebb, és a résztvevőkre egyre nagyobb

Részletesebben

HP Deskjet 3050A J611 series

HP Deskjet 3050A J611 series HP Deskjet 3050A J611 series Tartalom 1 Hogyan lehet?...3 2 Ismerkedés a HP All-in-One készülékkel A nyomtató részei...5 A vezérlőpanel funkciói...6 Vezeték nélküli beállítások...6 Állapotjelző fények...7

Részletesebben

WorkCentre 5665/5675/5687 A3 Fekete-fehér többfunkciós rendszer. Xerox WorkCentre 5665/5675/5687 Multifunkciós rendszer Bővített funkcionalitás

WorkCentre 5665/5675/5687 A3 Fekete-fehér többfunkciós rendszer. Xerox WorkCentre 5665/5675/5687 Multifunkciós rendszer Bővített funkcionalitás WorkCentre 5665/5675/5687 A3 Fekete-fehér többfunkciós rendszer Xerox WorkCentre 5665/5675/5687 Multifunkciós rendszer Bővített funkcionalitás WorkCentre 5665/5675/5687 Kiemelkedő teljesítmény, fokozott

Részletesebben

2.0-s verzió 2010. december. Xerox WorkCentre 5735/5740/5745/5755/5765/5775/ 5790 Ismerkedés

2.0-s verzió 2010. december. Xerox WorkCentre 5735/5740/5745/5755/5765/5775/ 5790 Ismerkedés 2.0-s verzió 2010. december Xerox WorkCentre 5735/5740/5745/5755/5765/5775/ 5790 2011 Xerox Corporation. Minden jog fenntartva. Az itt nem közölt jogokat az Egyesült Államok szerzői jogi törvénye védi.

Részletesebben

Útbaigazítás a könnyű működtetéshez

Útbaigazítás a könnyű működtetéshez Útbaigazítás a könnyű működtetéshez TARTALOM Előszó A kézikönyvek felosztása... A készülék i...3 Kezelőpanel...5 Másolási Másolat készítése...7 Alapvető másolási k...9 Kiegészítő másolási k...3 Nyomtatási

Részletesebben

TARTALOMJEGYZÉK. Köszöntő. Cégbemutató. Tevékenységek. Irodatechnikai berendezések. Irodatechnikai szolgáltatások

TARTALOMJEGYZÉK. Köszöntő. Cégbemutató. Tevékenységek. Irodatechnikai berendezések. Irodatechnikai szolgáltatások DOC HUNGARY KFT TARTALOMJEGYZÉK Köszöntő Cégbemutató Tevékenységek Irodatechnikai berendezések Irodatechnikai szolgáltatások CD/DVD adathordozókkal kapcsolatos termékek és szolgáltatások Dokumentum-menedzsment

Részletesebben

HP ENVY 7640 e-all-in-one series

HP ENVY 7640 e-all-in-one series HP ENVY 7640 e-all-in-one series Tartalomjegyzék 1 Hogyan történik?... 1 2 Első lépések... 2 A nyomtató részei... 3 Kezelőpanel és állapotjelző fény... 5 Útmutató a papírokról... 8 Töltsön papírt a nyomtatóba...

Részletesebben

Hibaelhárítás a Másolás/Dokumentumszerver funkció használata esetén

Hibaelhárítás a Másolás/Dokumentumszerver funkció használata esetén Felhasználói kézikönyv Hibaelhárítás 1 2 3 4 5 6 7 8 Ha a készülék nem a kívánt módon mûködik Hibaelhárítás a Másolás/Dokumentumszerver funkció használata esetén Hibaelhárítás a fax funkció használatánál

Részletesebben

Kaspersky Internet Security Felhasználói útmutató

Kaspersky Internet Security Felhasználói útmutató Kaspersky Internet Security Felhasználói útmutató ALKALMAZÁS VERZIÓJA: 16.0 Tisztelt Felhasználó! Köszönjük, hogy termékünket választotta. Reméljük, hogy ez a dokumentum segít a munkájában, és választ

Részletesebben

Útbaigazítás a könnyű működtetéshez

Útbaigazítás a könnyű működtetéshez Útbaigazítás a könnyű működtetéshez Egyedi igényeknek megfelelő en TARTALOMJEGYZÉK Általános beállítások... 3 Időzítési beállítások... 5 Beállítás és tisztítás... 6 Nyugta beállításai... 7 Rendszer beállítások...

Részletesebben

HP Photosmart Plus e-all-in-one B210 series

HP Photosmart Plus e-all-in-one B210 series HP Photosmart Plus e-all-in-one B210 series Tartalom 1 HP Photosmart Plus e-all-in-one B210 series súgó...3 2 Ismerkedés a HP Photosmart készülékkel A nyomtató részei...5 A vezérlőpanel funkciói...8 Apps

Részletesebben

HP Photosmart 5520 series

HP Photosmart 5520 series HP Photosmart 5520 series Tartalom 1 HP Photosmart 5520 series súgó...3 2 Ismerkedés a HP Photosmart készülékkel A nyomtató részei...5 A vezérlőpanel funkciói...6 Állapotjelző fények és gombok...7 Tartalom

Részletesebben

Felhasználói útmutató

Felhasználói útmutató Felhasználói útmutató Mire használhatja ezt a készüléket? Kezdeti lépések Másolás Nyomtatás Szkennelés Dokumentumszerver Web Image Monitor Papír és festékkazetta behelyezése Hibaelhárítás A készülékkel

Részletesebben

Tapintó érzékelő ZX-T-SOROZAT

Tapintó érzékelő ZX-T-SOROZAT Advanced Industrial Automation Tapintó érzékelő ZX-T-SOROZAT digitális technológia a lehető legmegbízhatóbb működés érdekében Az Omron a nagy precizitást igénylő alkalmazásokhoz kifejlesztett ZX-T tapintó

Részletesebben

Rövid használati útmutató

Rövid használati útmutató ABC 3 DEF GHI 5 JKL 6 MNO Rövid használati útmutató Ismerkedés a nyomtatóval A nyomtató kezelőpaneljének használata 0 9 8 4 7 PQR 8 STU 9WXYZ 0 7 4 5 6 3 Elem Funkció Kijelző A nyomtatási, e-mail, másolási

Részletesebben

Másolási funkciók 350/250

Másolási funkciók 350/250 Másolási funkciók 350/250 Tartalomjegyzék 1 Bevezetés 1.1 Energy Star... 1-4 Mit jelent az, hogy ENERGY STAR termék?... 1-4 1.2 Védjegyek és bejegyzett védjegyek... 1-5 Licenc információ... 1-5 OpenSSL

Részletesebben

Használati útmutató - Hungarian

Használati útmutató - Hungarian Használati útmutató - Hungarian Tartalom 1 Biztonsági információk...6 2 Információk a nyomtatóról...8 Köszönjük, hogy ezt a nyomtatót választotta!...8 További információk a nyomtatóról...8 A nyomtató helyének

Részletesebben

Bosch Rexroth Szervizszolgáltatások

Bosch Rexroth Szervizszolgáltatások Bosch Rexroth Szervizszolgáltatások 2 Szerviz Rexroth szerviz: a nagyobb termelékenység kulcsa A Rexroth a gépek rendelkezésre állását maximalizáló szolgáltatások széles skáláját kínálja. Az Ön előnye:

Részletesebben

Irodai VitaminGombóc. Új, professzionális borítékolási megoldás a közepes mennyiségű kimenő postázásban YOUR MAIL IS OUR BUSINESS

Irodai VitaminGombóc. Új, professzionális borítékolási megoldás a közepes mennyiségű kimenő postázásban YOUR MAIL IS OUR BUSINESS Irodai VitaminGombóc Új, professzionális borítékolási megoldás a közepes mennyiségű kimenő postázásban YOUR MAIL IS OUR BUSINESS Az intelligens megoldásoknak egyszerűnek kell lenniük AZ FPI BORÍTÉKOLÓGÉPEK

Részletesebben

HP ENVY 5640 e-all-in-one series

HP ENVY 5640 e-all-in-one series HP ENVY 5640 e-all-in-one series Tartalomjegyzék 1 Hogyan történik?... 1 2 Első lépések... 2 A nyomtató részei... 3 Kezelőpanel és állapotjelző fény... 5 Útmutató a papírokról... 8 Töltsön papírt a nyomtatóba...

Részletesebben

A Kéményseprő ipari tevékenység - mérőműszerek tárgyú eljárást megindító felhívás módosítása

A Kéményseprő ipari tevékenység - mérőműszerek tárgyú eljárást megindító felhívás módosítása A Kéményseprő ipari tevékenység - mérőműszerek tárgyú eljárást megindító felhívás módosítása Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/53 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Helyesbítés/2015 EUHL

Részletesebben

Magas Minőségű Széles Formátumú Hajtogató Rendszerek. estefold 4210 4211. Berlin

Magas Minőségű Széles Formátumú Hajtogató Rendszerek. estefold 4210 4211. Berlin Magas Minőségű Széles Formátumú Hajtogató Rendszerek estefold 4210 4211 Berlin Menü-vezérelt: 8 Hajtogatási Stílus Megbízható működés A hajtogatási formátumok választása tiszta és egyszerű. A Programok

Részletesebben

Felfedezés. Elemzés. Optimalizálás. AutoCAD. Civil 3d

Felfedezés. Elemzés. Optimalizálás. AutoCAD. Civil 3d Felfedezés. Elemzés. Optimalizálás. AutoCAD Civil 3d Innovatívabb megoldásokat tehet le az asztalra Az AutoCAD Civil 3D szoftver jobb módszert kínál az építőmérnöki projektek tervezési, elemzési és dokumentálási

Részletesebben

Új kompakt, fekete-fehér irodai asszisztens - bemutatkozik a bizhub 25e

Új kompakt, fekete-fehér irodai asszisztens - bemutatkozik a bizhub 25e Sajtóközlemény Új kompakt, fekete-fehér irodai asszisztens - bemutatkozik a bizhub 25e 2013. február 26., Budapest A 2013. februárjában debütáló fekete-fehér A4-es multifunkciós eszköz, a bizhub 25e ideális

Részletesebben

Fejlett, rugalmas és felhasználóbarát dokumentumkezelő rendszerek

Fejlett, rugalmas és felhasználóbarát dokumentumkezelő rendszerek Fejlett, rugalmas és felhasználóbarát dokumentumkezelő rendszerek Minden igényt kielégítő, testre szabható megoldás Szeretné csökkenteni normál dokumentumkezelési feladatai költségeit és ezzel párhuzamosan

Részletesebben

Szoftvertelepítési útmutató

Szoftvertelepítési útmutató TÍPUS: MX-2300N MX-2700N SZÍNES DIGITÁLIS TÖBBFUNKCIÓS RENDSZER Szoftvertelepítési útmutató Tartsa ezt a kézikönyvet elérhető helyen, hogy szükség esetén használni tudja. Köszönjük, hogy megvásárolta termékünket.

Részletesebben

HP Deskjet 1010 series

HP Deskjet 1010 series HP Deskjet 1010 series Tartalomjegyzék 1 HP Deskjet 1010 series súgó... 1 2 Ismerkedés a HP Deskjet 1010 series készülékkel... 3 A nyomtató részei... 4 Be gomb jelzőfénye... 5 Automatikus kikapcsolás...

Részletesebben

KERESKEDELMI AJÁNLAT BUDAÖRSI VÁROSFEJLESZTŐ KFT. RÉSZÉRE KERETRENDSZERBEN KIALAKÍTOTT - PROJEKT MENEDZSMENT FUNKCIONALITÁS

KERESKEDELMI AJÁNLAT BUDAÖRSI VÁROSFEJLESZTŐ KFT. RÉSZÉRE KERETRENDSZERBEN KIALAKÍTOTT - PROJEKT MENEDZSMENT FUNKCIONALITÁS KERESKEDELMI AJÁNLAT BUDAÖRSI VÁROSFEJLESZTŐ KFT. RÉSZÉRE KERETRENDSZERBEN KIALAKÍTOTT - PROJEKT MENEDZSMENT FUNKCIONALITÁS BEVEZETÉSÉRE ÉS TÁMOGATÁSÁRA 1 TARTALOMJEGYZÉK Vezetői Összefoglaló...3 Projekt

Részletesebben

A megfizethető fekete-fehér multifunkciós készülék amely színes, ha arra van szükség

A megfizethető fekete-fehér multifunkciós készülék amely színes, ha arra van szükség ir3180c ir3180ci Multifunkciós nyomtatók A megfizethető fekete-fehér multifunkciós készülék amely színes, ha arra van szükség ir3180c / ir3180ci FOGJA MUNKÁRA AZ INTELLIGENS SZÍNES KÉSZÜLÉKET. Új koncepció

Részletesebben

2013 Hewlett-Packard Development Company, L.P. The information contained herein is subject to change without notice.

2013 Hewlett-Packard Development Company, L.P. The information contained herein is subject to change without notice. Nyomtatási trendek, termékek és technológiák Szakmai konferencia 2014. május 20. Perjési Zoltán Printer Termékkategória Menedzser Hewlett-Packard Copyright 2012 Hewlett-Packard Development Company, L.P.

Részletesebben

Nokia 2690 - Felhasználói kézikönyv

Nokia 2690 - Felhasználói kézikönyv Nokia 2690 - Felhasználói kézikönyv 2. kiadás 2 Tartalom Tartalom Biztonság 4 Kezdő lépések 5 A SIM-kártya és az akkumulátor behelyezése 5 A SIM-kártya eltávolítása 5 A microsd-kártya behelyezése 5 Vegyük

Részletesebben

MERT EZ NEM CSAK EGY ÚJABB MONO LÉZER NYOMTATÓ

MERT EZ NEM CSAK EGY ÚJABB MONO LÉZER NYOMTATÓ MERT EZ NEM CSAK EGY ÚJABB MONO LÉZER NYOMTATÓ EZ ITT A NÖVEKVŐ NYERESÉG KAPUJA Lehetőségek, amelyekkel eddig nem számoltál Brother Bemutatkozás 2 Bemutatjuk a Brother professzionális, csoportos munkára

Részletesebben

Szoftver használati útmutató

Szoftver használati útmutató Szoftver használati útmutató Nem minden modell kapható az összes országban. 0 verzió HUN Vonatkozó modellek Ez a Használati útmutató az alábbi modellekre vonatkozik. DCP-1510(E)/1511/1512(E) MFC-1810(E)/1811/1815

Részletesebben

KONFORT 700R SOROZAT

KONFORT 700R SOROZAT KONFORT 700R SOROZAT ÚJ KÖVETELMÉNYEK ÚJ MEGOLDÁSOK 2011. január 1-től az EU szabályozásnak megfelelően az összes új típusú, jóváhagyott járműnek R1234yf hűtőközeget kell használnia a klímarendszerekben.

Részletesebben

OPEL MOVANO Személyszállítók

OPEL MOVANO Személyszállítók OPEL MOVANO Személyszállítók Opel Movano Kombi és Busz. A legértékesebb rakomány szállítására. Kicsik és nagyok, öregek és fiatalok, sportcsapatok és szállodai vendégek, diákok és projektcsapatok bárkiről

Részletesebben

Xerox Phaser 8860 színes nyomtató / Phaser 8860MFP többfunkciós nyomtató Közelítse meg másképp a színeket

Xerox Phaser 8860 színes nyomtató / Phaser 8860MFP többfunkciós nyomtató Közelítse meg másképp a színeket Phaser 8860/8860MFP A4-es méret Színes nyomtató/többfunkciós nyomtató Xerox Phaser 8860 színes nyomtató / Phaser 8860MFP többfunkciós nyomtató Közelítse meg másképp a színeket Phaser 8860/8860MFP nyomtató/többfunkciós

Részletesebben

Xerox ConnectKey technológiával rendelkező multifunkciós nyomtatókkal (MFP-k) történő használatra

Xerox ConnectKey technológiával rendelkező multifunkciós nyomtatókkal (MFP-k) történő használatra Xerox App Gallery App Gyorsbeállítási útmutató 702P03997 Xerox ConnectKey technológiával rendelkező multifunkciós nyomtatókkal (MFP-k) történő használatra A Xerox App Gallery-ben új funkciókat és teljesítményeket

Részletesebben

A fejlett mûszaki megoldások és az egyszerûség tökéletes harmóniája

A fejlett mûszaki megoldások és az egyszerûség tökéletes harmóniája ir 5570 ir 6570 A fejlett mûszaki megoldások és az egyszerûség tökéletes harmóniája ir 5570 / ir 6570 Intelligens és nagysebességû fekete-fehér hálózati multifunkciós készülék Most a hálózat által nyújtott

Részletesebben

Az Ön professzionális vállalati alkalmazása. Emberi erőforrás és projektmenedzsment szoftver

Az Ön professzionális vállalati alkalmazása. Emberi erőforrás és projektmenedzsment szoftver Az Ön professzionális vállalati alkalmazása Emberi erőforrás és projektmenedzsment szoftver RTT RECORDS RTT Records Az RTT Records egy professzionális munkaidő-nyilvántartó szoftver, melynek segítségével

Részletesebben

Optimális szabályozás: jobb ellenőrizhetőség, magasabb üzembiztonság, kiemelkedő szerviz.

Optimális szabályozás: jobb ellenőrizhetőség, magasabb üzembiztonság, kiemelkedő szerviz. Szabályozók Optimális szabályozás: jobb ellenőrizhetőség, magasabb üzembiztonság, kiemelkedő szerviz. multimatic VR 900 profidialog Jó érzés jót tenni Mert a a jövőben gondolkodik. Hőszivattyúk Használati

Részletesebben

VWeidmüller megoldások és szolgáltatások. Tartalom. Weidmüller megoldások és szolgáltatások

VWeidmüller megoldások és szolgáltatások. Tartalom. Weidmüller megoldások és szolgáltatások Weidmüller megoldások és szolgáltatások Vevőre szabott szolgáltatások: jó tanácsok, legjobb megoldások V.2 Digitális támogatás: RailDesigner, termék kiválasztási segédlet elosztóházakhoz, online termékkatalógus,

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv SM-T560 Felhasználói kézikönyv Hungarian. 09/2015. Rev.1.0 www.samsung.com Tartalom Fontos tudnivalók Kezdeti lépések 6 Az értékesítési doboz tartalma 7 A készülék elrendezése 9 Az akkumulátor töltése

Részletesebben

Felhasználóbarát és gyors dokumentumfeldolgozás

Felhasználóbarát és gyors dokumentumfeldolgozás Felhasználóbarát és gyors dokumentumfeldolgozás Létrehozás, megosztás, kommunikáció mi lehet ennél egyszerűbb? Napjaink hálózatba kapcsolt irodáinak kifinomult eszközökre van szüksége, melyekkel hatékonyan

Részletesebben

Nokia C1-01/C1 02 - Felhasználói kézikönyv

Nokia C1-01/C1 02 - Felhasználói kézikönyv Nokia C1-01/C1 02 - Felhasználói kézikönyv 1.1. kiadás 2 Tartalom Tartalom Biztonság 4 Terméktámogatás 5 Kezdő lépések 5 A SIM-kártya és az akkumulátor behelyezése 5 A készülék gombjai és részei 6 Be-

Részletesebben

HP LaserJet M9059 MFP. Felhasználói kézikönyv

HP LaserJet M9059 MFP. Felhasználói kézikönyv HP LaserJet M9059 MFP Felhasználói kézikönyv HP LaserJet M9059 MFP Felhasználói kézikönyv Szerzői jogi tudnivalók 2009 Copyright Hewlett-Packard Development Company, L.P. Előzetes írásos engedély nélkül

Részletesebben

Hibaelhárítás. Felhasználói kézikönyv

Hibaelhárítás. Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Hibaelhárítás 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Ha a készülék nem a kívánt módon mûködik Hibaelhárítás a másoló funkció használatánál Hibaelhárítás a fax funkció használatánál Hibaelhárítás a nyomtató

Részletesebben

Tedd meg velünk. Irodai PIXMA készülékek termékválaszték. you can

Tedd meg velünk. Irodai PIXMA készülékek termékválaszték. you can Tedd meg velünk a következő lépésedet! Irodai PIXMA készülékek termékválaszték you can Canon PIXMA nyomtatók a vállalkozások számára A Canon PIXMA nyomtatók hatékony, gyakorlati megoldást nyújtanak. Az

Részletesebben

RENDSZERGAZDA BEÁLLÍTÁSOK ÚTMUTATÓJA LÉZER NYOMTATÓ

RENDSZERGAZDA BEÁLLÍTÁSOK ÚTMUTATÓJA LÉZER NYOMTATÓ RENDSZERGAZDA BEÁLLÍTÁSOK ÚTMUTATÓJA LÉZER NYOMTATÓ Ez a kézikönyv a gép rendszergazdája által használt beállításokat írja le. A RENDSZERGAZDA BEÁLLÍTÁSOK CÉLJA A RENDSZERGAZDA BEÁLLÍTÁSOK LISTÁJA A RENDSZERGAZDA

Részletesebben

MÉRŐÉRZÉKELŐK. Nagy pontosságú vizsgálat

MÉRŐÉRZÉKELŐK. Nagy pontosságú vizsgálat MÉRŐÉRZÉKELŐK Nagy pontosságú vizsgálat 2 MÉRŐÉRZÉKELŐK Kiváló teljesítmény mindhárom mérési szakterületen TÁVOLSÁG, ELMOZDULÁS A távolságok pontos mérése lézeres háromszögelés, valamint induktív és tapintás

Részletesebben

Cisco Unified Communications önkiszolgáló portál felhasználói útmutató, 10.5(1)-es kiadás

Cisco Unified Communications önkiszolgáló portál felhasználói útmutató, 10.5(1)-es kiadás Cisco Unified Communications önkiszolgáló portál felhasználói útmutató, 10.5(1)-es kiadás Egységes kommunikációs önkiszolgáló portál 2 Egységes kommunikációs önkiszolgáló portál beállításai 2 Telefonok

Részletesebben

HP Deskjet 2540 All-in-One series

HP Deskjet 2540 All-in-One series HP Deskjet 2540 All-in-One series Tartalomjegyzék 1 HP Deskjet 2540 series súgó... 1 2 Ismerkedés a HP Deskjet 2540 series készülékkel... 3 A nyomtató részei... 4 A vezérlőpanel funkciói... 5 A vezeték

Részletesebben

Útmutató a hálózati és internetes kommunikációhoz

Útmutató a hálózati és internetes kommunikációhoz Útmutató a hálózati és internetes kommunikációhoz Üzleti célú asztali számítógépek Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Az itt közölt információ értesítés nélkül változhat. A Microsoft

Részletesebben

TC-DVR MN30xx. Digitális videó rögzítő. Felhasználói kézikönyv

TC-DVR MN30xx. Digitális videó rögzítő. Felhasználói kézikönyv TC-DVR MN30xx Digitális videó rögzítő Felhasználói kézikönyv 4/8/16 csatornás DVR-ekhez V1.0 Minden jog fenntartva FIGYELEM Köszönjük, hogy megvásárolta ezt a digitális videórögzítőt. A DVR használata

Részletesebben

4-az-1-ben funkcionalitás professzionális minőséggel párosítva

4-az-1-ben funkcionalitás professzionális minőséggel párosítva Develop ineo 501 Mérvadó különbségek Az ineo 501 multifunkcionális fekete/fehér másoló rendszer ideális központi egységként szolgálhatja az Ön csoportos igényeit. Sebessége 50 lap/perc A/4 és 27 lap/perc

Részletesebben

Nokia 1661/1662 - Felhasználói kézikönyv

Nokia 1661/1662 - Felhasználói kézikönyv Nokia 1661/1662 - Felhasználói kézikönyv 9213565 2. kiadás 2 Tartalom Tartalom Biztonság 3 Használatbavétel 4 A SIM-kártya és az akkumulátor behelyezése 4 A SIM-kártya eltávolítása 4 Az akkumulátor töltése

Részletesebben

FAX Option Type 2027. FAX Option Type 2027 Felhasználói kézikönyv Faxkézikönyv <Speciális funkciók>

FAX Option Type 2027. FAX Option Type 2027 Felhasználói kézikönyv Faxkézikönyv <Speciális funkciók> Paper type: OK Prince Eco G100(55kg), Paper Thickness=80 µm // Pages in book=296 // Print scale=81% Gap (when printed at 81% scale) = Pages in book Paper thickness / 2 = 11.840001 mm FAX Option Type 2027

Részletesebben

Ricoh Latex Pro L4100 sorozat

Ricoh Latex Pro L4100 sorozat Ricoh Latex Pro L4100 sorozat Az új Ricoh Pro L4100 sorozat az új AR Ricoh tartós Latex festékekkel. TM Pro TM L4130 Pro TM L4160 Pro L4130 Pro L4160 29.5 Színes 33.1 Színes 2 2 m /h m /h A széles színes

Részletesebben

HTC Desire 620. Felhasználói kézikönyv

HTC Desire 620. Felhasználói kézikönyv HTC Desire 620 Felhasználói kézikönyv 2 Tartalom Tartalom Érdekes funkciók A HTC Desire 620 készülék szolgáltatásai 9 Kibontás HTC Desire 620 11 Hátlap 12 micro SIM kártya 14 Tárolókártya 15 Akkumulátor

Részletesebben

Energiagazdálkodás Felhasználói kézikönyv

Energiagazdálkodás Felhasználói kézikönyv Energiagazdálkodás Felhasználói kézikönyv Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Windows elnevezés a Microsoft Corporation Amerikai Egyesült Államokban bejegyzett kereskedelmi védjegye.

Részletesebben

Útbaigazítás a könnyű működtetéshez

Útbaigazítás a könnyű működtetéshez Útbaigazítás a könnyű működtetéshez A lapk TARTALOMJEGYZÉK Előszó A kézikönyvek felosztása... A készülék i... A vezérlőpanel... Másolási Másolat készítése... 7 A készülék i (Rendes másolási alapképernyő)...

Részletesebben

1. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85.

1. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. 1. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751; 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

HP Deskjet 3510 e-all-in-one series

HP Deskjet 3510 e-all-in-one series HP Deskjet 3510 e-all-in-one series Tartalom 1 Hogyan lehet?...3 2 Ismerkedés a HP Deskjet 3510 series készülékkel A nyomtató részei...5 A vezérlőpanel funkciói...6 A vezeték nélküli kapcsolat beállításai...6

Részletesebben

HP Scanjet 4070 Photosmart lapolvasó. Felhasználói kézikönyv

HP Scanjet 4070 Photosmart lapolvasó. Felhasználói kézikönyv HP Scanjet 4070 Photosmart lapolvasó Felhasználói kézikönyv Jogi információk Szerzői jogok és licencek 2004 Copyright Hewlett-Packard Development Company, L.P. A cég előzetes írásbeli engedélye nélkül

Részletesebben

DCN vezeték nélküli hozzászólói rendszer Ahol emberek találkoznak...

DCN vezeték nélküli hozzászólói rendszer Ahol emberek találkoznak... DCN vezeték nélküli hozzászólói rendszer Ahol emberek találkoznak... 2 DCN vezeték nélküli hozzászólói rendszer Vezeték nélküli hozzászólói rendszer végtelen egyszerűség és rugalmasság A legkorszerűbb,

Részletesebben

i4x50 sorozatú szkennerek

i4x50 sorozatú szkennerek i4x50 sorozatú szkennerek Szkennelésbeállítási útmutató TWAIN alkalmazásokhoz A-61839_hu A TWAIN adatforrás használata A szkennelést ellenőrző eszköz elindítása... 2 A szkennelést ellenőrző eszköz párbeszédpanele...

Részletesebben

Kaptak rajta, mint a cukron

Kaptak rajta, mint a cukron Kaptak rajta, mint a cukron Ügyfél: MAGYAR CUKOR Iparág: FMCG Megoldás: DMSONE Ultimate Készítés időpontja: 2012. március 5. Honlap: http://www.agrana.hu/agrana-magyarorszagon/magyar-cukor-zrt/ www.dmsone.hu

Részletesebben

Felhasználói útmutató Nokia 6060. 9253712 1. kiadás

Felhasználói útmutató Nokia 6060. 9253712 1. kiadás Felhasználói útmutató Nokia 6060 9253712 1. kiadás MEGFELELÕSÉGI NYILATKOZAT Alulírott, NOKIA CORPORATION nyilatkozom, hogy a RH-97 megfelel a vonatkozó alapvetõ követelményeknek és az 1999/5/EC irányelv

Részletesebben

Kibővített használati útmutató

Kibővített használati útmutató Kibővített használati útmutató MFC-9140CDN MFC-9330CDW MFC-9340CDW Nem minden modell kapható az összes országban. 0 verzió HUN A használati útmutatók és azok megtalálása? Melyik útmutató? Mi található

Részletesebben

CK-600 Nokia kijelzõs autóskészlet Rövid felhasználói útmutató és biztonsági információk

CK-600 Nokia kijelzõs autóskészlet Rövid felhasználói útmutató és biztonsági információk CK-600 Nokia kijelzõs autóskészlet Rövid felhasználói útmutató és biztonsági információk 9211377 2. kiadás, HU MEGFELELÕSÉGI NYILATKOZAT A NOKIA CORPORATION kijelenti, hogy a HF-23 jelzésû termék megfelel

Részletesebben

Q60A/R Vezérlőegység egy és kétmotoros szárnyaskapukhoz 230V AC Q60S/R VEZÉRLÉS GÖRDÜLŐ KAPUKHOZ. http://protecokapunyito.hu/ 1.

Q60A/R Vezérlőegység egy és kétmotoros szárnyaskapukhoz 230V AC Q60S/R VEZÉRLÉS GÖRDÜLŐ KAPUKHOZ. http://protecokapunyito.hu/ 1. Q60S/R VEZÉRLÉS GÖRDÜLŐ KAPUKHOZ 1. oldal A VEZÉRLŐEGYSÉG RÉSZEI A főmenü választó gomb B almenü választó gomb, valamint a menüpontok közötti léptetés C a beállított érték növelése, vagy engedélyezés SI

Részletesebben

Fedett Fürdő integrált beléptető rendszer építése és kivitelezése

Fedett Fürdő integrált beléptető rendszer építése és kivitelezése Fedett Fürdő integrált beléptető rendszer építése és kivitelezése Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/32 Beszerzés tárgya: Építési beruházás Hirdetmény típusa: Tájékoztató az eljárás eredményéről (1-es

Részletesebben

HP Deskjet 3050 All-in-One series

HP Deskjet 3050 All-in-One series HP Deskjet 3050 All-in-One series Tartalom 1 Hogyan lehet?...3 2 Ismerkedés a HP All-in-One készülékkel A nyomtató részei...5 A kezelőpanel jellemzői...6 Állapotjelző fények...7 Vezeték nélküli kapcsolat

Részletesebben

Távadók páratartalom, hőmérséklet, differenciál nyomás és légsebesség mérésére

Távadók páratartalom, hőmérséklet, differenciál nyomás és légsebesség mérésére A jövő elkötelezettje Távadók páratartalom, hőmérséklet, differenciál nyomás és légsebesség mérésére testo 6920 testo 6621 testo 6681 testo 6682 EX testo 6351 testo 6383 04/00 09/98 NPL Megbízhatóság és

Részletesebben

FAAC 844T. Háromfázisú Toló Motor Vezérlés

FAAC 844T. Háromfázisú Toló Motor Vezérlés FAAC 844T Háromfázisú Toló Motor Vezérlés MASCO Biztonságtechnikai és Nyílászáró Automatizálási Kereskedelmi Kft. H-1045 Budapest, Madridi u.2., T: (+36 1) 3904170, Fax: 3904173, masco@masco.hu, www.masco.hu

Részletesebben

KIBŐVÍTETT HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

KIBŐVÍTETT HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ KIBŐVÍTETT HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ MFC-J6510DW MFC-J6710DW 0 verzió HUN A használati útmutatók helye Melyik kézikönyv? Mit tartalmaz? Hol található? Biztonsági előírások és jogi nyilatkozatok Gyors telepítési

Részletesebben

MICROSOFT DYNAMICS AX ÜGYFÉLKAPCSOLAT-KEZELÉS (CRM)

MICROSOFT DYNAMICS AX ÜGYFÉLKAPCSOLAT-KEZELÉS (CRM) MICROSOFT DYNAMICS AX ÜGYFÉLKAPCSOLAT-KEZELÉS (CRM) A Microsoft Dynamics AX rendszer CRM modulja segítségével a vállalat maximálisan kiaknázhatja ügyfélkapcsolatait, és növelheti eredményességét. Minden

Részletesebben

DSmobile 700D. Használati útmutató

DSmobile 700D. Használati útmutató DSmobile 700D Használati útmutató HUN B verzió Védjegyek Az Adobe, valamint az Adobe logó, Acrobat, Photoshop és Reader az Adobe Systems Inc. bejegyzett védjegyei. A Brother a Brother Industries, Ltd.

Részletesebben

CLX-6260FD / 6260FR / 6260FW

CLX-6260FD / 6260FR / 6260FW CLX-6260FD / 6260FR / 6260FW Színes multifunkciós lézernyomtató Minden vállalatnak Valódi színek fénysebességgel Gyors és gazdaságos színes nyomtatás A mai vállalkozásoknak tudniuk kell, hogy minőségi

Részletesebben

1 TP TE 520A és 520B intelligens, PIN kóddal védhető digitális szoba termoszátok

1 TP TE 520A és 520B intelligens, PIN kóddal védhető digitális szoba termoszátok 1 TP TE 520A és 520B intelligens, PIN kóddal védhető digitális szoba termoszátok Figyelmeztetés: Az eszköz egyfázisú, váltakozó feszültségű hálózaton történő felhasználásra készült, felhasználásakor figyelembe

Részletesebben

4. Tétel. Nyomtatók. Samsung CLP 770ND:

4. Tétel. Nyomtatók. Samsung CLP 770ND: 4. Tétel Vállalatához több egyforma hardverkiépítésű számítógép érkezett. Feladata az, hogy ajánljon a gépekhez perifériákat és háttértárakat. Ajánlatát indokolja, ismertesse az eszközök jellemzőt! Mutassa

Részletesebben

Használati útmutató DS-620

Használati útmutató DS-620 Használati útmutató DS-620 / DS-720D DS-620 DS-720D C verzió HUN A dokumentáció használata Köszönjük, hogy a Brother készüléket választotta! A dokumentáció elolvasása segíthet abban, hogy a legjobbat hozza

Részletesebben

Fókusz. SELOGICA vezérlés. A teljes fröccsöntési technológiát átfogó folyamatirányítás. www.arburg.com

Fókusz. SELOGICA vezérlés. A teljes fröccsöntési technológiát átfogó folyamatirányítás. www.arburg.com Fókusz SELOGICA vezérlés A teljes fröccsöntési technológiát átfogó folyamatirányítás www.arburg.com Rövid áttekintés 1 2 Központi irányítás: a SELOGICA vezérlőrendszerrel valamennyi ALLROUNDER gép, illetve

Részletesebben

ZP 120LCD UPS. Minőségi Energiaforrás. on-line IPARI ALKALMAZÁSOK ELECTRO-MEDICAL BERENDEZÉSEK BIZTONSÁGI BERENDEZÉSEK

ZP 120LCD UPS. Minőségi Energiaforrás. on-line IPARI ALKALMAZÁSOK ELECTRO-MEDICAL BERENDEZÉSEK BIZTONSÁGI BERENDEZÉSEK Minőségi Energiaforrás ZP 120LCD UPS 1,2,3,6,10,15,20 kva on-line HELYI HÁLÓZATOK (LAN) SZERVEREK ADATKÖZPONTOK PÉNZKIADÓ AUTOMATÁK TELEKOM BERENDEZÉSEK E-BUSINESS (SZERVERFARMOK, I SP/ASP/POP) IPARI ALKALMAZÁSOK

Részletesebben

A mutatóeszközök és a billentyűzet Felhasználói útmutató

A mutatóeszközök és a billentyűzet Felhasználói útmutató A mutatóeszközök és a billentyűzet Felhasználói útmutató Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Windows a Microsoft Corporation bejegyzett védjegye az Egyesült Államokban. Az itt szereplő

Részletesebben

Emberi erőforrás menedzsment Exact megoldásokkal

Emberi erőforrás menedzsment Exact megoldásokkal Emberi erőforrás menedzsment Exact megoldásokkal Lengyel Attila Tartalom Az Exact-ról Synergy Enterprise áttekintés Emberi erőforrás menedzsment Legfrissebb információk az Európai Uniós pályázatokról Közben

Részletesebben

Felhasználói útmutató

Felhasználói útmutató Felhasználói útmutató EMUI 3.0.5 / 3.1 1 Tudnivalók a dokumentumról... 1 2 Első lépések... 2 A képernyő zárolása és feloldása... 2 Értesítés és állapotikonok... 2 Általános billentyűk... 3 Gyorsindító

Részletesebben

Az Ön kézikönyve HP DESKJET D5560 http://hu.yourpdfguides.com/dref/4174065

Az Ön kézikönyve HP DESKJET D5560 http://hu.yourpdfguides.com/dref/4174065 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató. Megtalálja a választ minden kérdésre az a felhasználói kézikönyv (információk, leírások, biztonsági

Részletesebben

Az oldalkefék a falak és sarkok alapos tisztítására alkalmasak

Az oldalkefék a falak és sarkok alapos tisztítására alkalmasak - Oldalkefe - Vákuummotor ------ Forgókefe ------ Gumikefe ------ Felmosó ------ Fertőtlenítő ------ Szűrő ---- Az oldalkefék a falak és sarkok alapos tisztítására alkalmasak Az oldalkefe a falak és sarkok

Részletesebben

Kulcsszó. a közvetlenség

Kulcsszó. a közvetlenség WEBINÁRIUMOK Megoldásaink segítségével élővé teheti weboldalát, és magasabb szintre emelheti ügyfélszolgálatának színvonalát. Tárgyaljon és prezentáljon testre szabott virtuális tárgyalótermében, és áruljon

Részletesebben

SEAGUARD. Integrált Biztonság-felügyeleti Rendszer

SEAGUARD. Integrált Biztonság-felügyeleti Rendszer Integrált Biztonság-felügyeleti Rendszer Totális Biztonságtechnika Beléptetõ Rendszer Digitális CCTV Tûzjelzõ Behatolás-védelem Integrált Biztonság-felügyeleti Rendszer Épületek, Épületcsoportok, Országos

Részletesebben

Nokia 2310 - Felhasználói útmutató. 9248585 2. kiadás

Nokia 2310 - Felhasználói útmutató. 9248585 2. kiadás Nokia 2310 - Felhasználói útmutató 9248585 2. kiadás MEGFELELÕSÉGI NYILATKOZAT Alulírott, NOKIA CORPORATION nyilatkozom, hogy a RM-189 megfelel a vonatkozó alapvetõ követelményeknek és az 1999/5/EC irányelv

Részletesebben

Kibővített használati útmutató

Kibővített használati útmutató Kibővített használati útmutató DCP-9020CDW 0 verzió HUN A használati útmutatók és azok megtalálása? Melyik útmutató? Mi található benne? Hol található? Termékbiztonsági útmutató Gyors telepítési útmutató

Részletesebben

Felhasználói útmutató

Felhasználói útmutató Felhasználói útmutató Mire használhatja ezt a készüléket? Kezdeti lépések Másoló Nyomtatás Szkennelés Dokumentum szerver Web Image Monitor Papír és tintapatron behelyezése Hibaelhárítás Függelék A kézikönyvből

Részletesebben