Zsírégetés bevezetése

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Zsírégetés bevezetése"

Átírás

1 BEMUTATJA Zsírégetés bevezetése az eredményes fogyókúra érdekében! című ajándék tanulmányt

2 Üdvözöllek a Zsírégetés bevezetése az 2 eredményes fogyókúra érdekében! című mini tanulmányom olvasói között. Engedd meg, hogy gratuláljak Neked. Hiszen azzal, hogy jelentkeztél - hogy elolvasd e hasznos tanulmányt - máris megtetted az első és legfontosabb lépést. Mindezt annak érdekében, hogy most már egészségesen egy hatásos módszer segítségével megszabadulj súlyproblémádtól. Előszó helyett A Tréningről: Az "Egészséges diéta a hatékony fogyókúra tükrében" című oktató zsírégetés tréning során szép fokozatosan osztom meg Számodra a megoldást. Teszem ezt mind azért, hogy egyszerre ne terheljelek a jelentős információkkal, és legyen kellő időd áttanulmányozni. Szinte minden nap jelentkezni fogok, azon okból, hogy tudatod mélyén is felkészülj az utolsó harcra. A zsírégetés gépezete hamarosan Nálad is be fog indulni. Miért érdemes rám, és Zsírégetés Harcosaira hallgatni? Engedd meg, hogy elmondjam, miért lényeges, hogy nagyon figyelmesen olvasd végig a tanulmányt.

3 Több mint egy évtizedet töltöttem kísérletezéssel és próbáltam ki szinte 3 minden fogyókúrás és fitnesz módszert vagy terméket, ami a kezeim közé került. Láthatod, hogy azt tűztem ki célul, hogy megtaláljam a leggyorsabb és legkönnyebb utat a súlyproblémám megoldására. Életem túlnyomó részében szenvedtem a súlyomtól, és mire elértem a harmincat bizony az úszógumik nyertek. Kövérebb lettem, mint addig bármikor voltam. Alig volt energiám bármire, beleértve a munkámat is. Az önbizalmam is egyre kevesebb lett. Nem arról van szó, hogy nem próbáltam meg lefogyni és feltöltődni energiával, csak lefoglalt a tanulás, a munkám, a családom, így az edzés teljesen háttérbe szorult. A szokásos fogyási módszerek és diéták közül néhány működött, de csak egy darabig. Valahogy sosem volt annyi időm, amennyit igényeltek volna. Vagy fejben nem voltam kész arra, hogy hosszasan éheztessem magam, illetőleg idő előtt meguntam a szénhidrátok számolgatását. Mindenképpen találnod kellet egy módszert, mely mellett kitartasz!

4 A sikertelen, kimerítő diéták, valamint az edzőtermekben a legújabb és 4 mások szerint hatékony edzés módszerekkel töltött eredménytelen órák után rájöttem: rajtam ezek nem segítenek. Eszembe ötlött: ha nálam nem működik, akkor másoknál sem?! Így aztán a titkaimat először a családom, a barátaim szolgálatára bocsátottam. Most pedig az olvasóimmal osztom meg. Olyan embereknek mint amilyen Te is vagy. Mindezt azért teszem, hogy hasznodra váljanak ezek a hihetetlen információk. De el kell, hogy mondjam, egy kicsit azért féltékeny vagyok. Hiszen amiből a tanulóim és olvasóim most profitálhatnak, az számukra csak egy vagy két kattintás az egérrel, nekem viszont több mint 10 évembe került! Azonban nem sajnálom, mert tudom, hogy miután végigcsinálod, mekkora örömmel fogsz majd a tükörbe nézni látva az elért eredményt! A különböző speciális technikák mellett, felfedeztem néhány olyan sajátosságot melyek segítenek, túlsúlyodtól megszabadulni ne csak álom maradjon. Ezek a sajátosságok nekem és Hozzád hasonló több ezer túlsúlyosnak segítettek, hogy elérjék a legjobb formájukat. Ezért van rá Neked is szükséged, hogy a birtokodba kerüljön. Ezért örülök, hogy itt vagy ma velem.

5 Miben más mint a több módszer? 5 Engedd meg, hogy néhány gondolat erejéig kitérjek arra, hogy miért hiszek ilyen erősen abban, hogy az általam javasolt módszer a legjobbak közt van azokhoz képest, amik most a piacon fellelhetők. 1., Lesújtó edzések és a diéták A fogyásnak ezek a mostani népszerű módszerei általában fura, olykor hóbortos, és gyakran bizony katasztrofális diétákat írnak elő. Amik ugyan működhetnek ideig-óráig, de MINDIG ELBUKNAK, mert rövid távú elkötelezettségre alapoznak, és túlságosan tiltóak. Ezen fogyási taktikák megalapozatlanok, és a tested tudja. Ezek azok a módszerek, amik kezdetben fogyást eredményeznek ugyan, de ennek a súlyvesztésnek a nagy része víz, valamint a legrosszabb dolog: AKTIV IZOM SZÖVET! Ha izomszövetet vesztesz, akkor nehezíted a fogyásodat, mert csökkented a kalóriaigényt, ami a tested fenntartásához szükséges. Ha ilyen diétákba kezdesz, akkor kövérebben és frusztráltabban végzed, mint valaha. Ez nem egészséges!

6 2., Vége a hosszan tartó Aerob gyakorlatoknak 6 A fogyás közkedvelt és fő módszerei nagy bizalmat fektetnek az aerob gyakorlatok elsődlegességébe és gyakran csak ezt az utat alkalmazzák a zsírégetés során. Ezeket az Aerob gyakorlatokat azonban túlságosan hosszú ideig és túlságosan gyakran kell végeznie a legtöbb embernek ahhoz, hogy a kellő hatást elérjék. A legtöbb embert untatja, ha edzései során hetente akár 2 vagy még ennél is több órát aerob mozgással kell töltenie. Ezért aztán ezek a gépek általában egy sarokban porosodva végzik és felhagynak a mozgással a fogyni vágyok. Ráadásul csupán aerob gyakorlatokat végezni előhozhat más problémákat is. Itt izomvesztésre, a túlzásba vitt edzés miatti sérülésekre, és izom aránytalanságra gondolok. Néz csak meg egy marathoni futott. Úgy szeretnél kinézni? Mert én nem. Most nem azt mondom, hogy a fotelban kellene üldögélned egész nap és elkerülnöd a cardio gyakorlatokat. Amit mondok az az, hogy vannak, sokkal hatékonyabb módjai is a tested szó szerinti átalakításának, mint az, hogy órákat tölts azzal, hogy futsz valamerre. Zsírégetés Harcosainak megszületése során analizáltam több tucat sikeres embert és azt vettem észre, hogy a legtöbbjük ugyanolyan tulajdonságokkal vagy titkokkal rendelkeznek.

7 Ezek segítenek nekik ledönteni azokat a korlátokat, amelyek általában 7 gátolnak mindenkit céljaik elérésében. Arról a tényről beszélek, hogy a győztesek génjeikben hordoznak bizonyos szokásokat és viselkedéseket. Ezek egyszerűen előre viszik őket a sikerhez. Amikor majd ezeket a sajátosságokat azzal a fogyási technikával kombinálod, amit a későbbiekben megosztok Veled, életed legjobb formáját fogod elérni. Ez nem egy lehetőség, ez bizonyosság! A lényeg Olyan kis változásokat vigyél az életedbe, amiket könnyedén be tudsz illeszteni az életstílusodba, és amiket egész hátralévő életedben követni tudsz. (Ezeket mind meg fogom mutatni!) Most pedig mikroszkóp alá vesszük két ember egy-egy edzési és fogyási elméleti nézetét.

8 Kezdjük Ádámmal 8 Ádám jelenleg egy manapság is divatos szokványos diétát követ. Időszakosan váltogatja a diétákat, mert mindig, amikor fogy az egyikkel, azt nyomban vissza is hízza. Ekkor nem tesz mást mint rögtön beleugrik egy másik diétába. Ezt követően egy másikba, ami továbbsodorja a hajóját egy nagyon rossz irányba. Elkezd edzeni és 30 perces, közepes erőfeszítést igénylő aerob vagy cardio gyakorlatokat végez háromszor egy héten, hogy zsírt égessen és fogyjon. Néhány hét elteltével nincs megelégedve a haladással, amit elért. Ezért aztán Ádám elkezd 45 perceket edzeni, de már négyszer egy héten. Azonban még mindig nem elégedett az eredménnyel. Ráadásul a megterhelő mozgásformáktól elkezd fájdalmat érezni a térdében, a csípőjében, vagy a bokájában. A szenvedés kezdete Fájdalmai vannak, és még mindig nem látja a várva várt eredményt, nem érzi magán a pozitív változást. Így aztán Ádám elkezd gondolkodni, és azt hiszi, hogy a diétája nem működik, hiszen az egész hetet a konditeremben töltötte, tehát az edzéssel nem lehet gond. Szóval elkezd kevesebb ételt enni, kivenni a szénhidrátokat az életéből szinte teljesen.

9 Mindeközben megfosztja a szervezetét többek között olyan létfontosságú 9 ásványi anyagoktól, melyek hiánya miatt Ádám lassan idegösszeomlásközlei állapotba kerül. (szerintem már Te is jártál hasonló helyzetben így tudod miről beszélek!) Eltelik ezzel a taktikával - néhány további hét és Ádám egyre frusztráltabb lesz, mivel a megtett erőfeszítései nem hozzák a várt eredményt. Egyre idegesebb, ingerültebb lesz a családtagjaival, a barátaival és nem tud koncentrálni munkájára sem. Lehetséges, hogy lefogyott egy pár kilót, de a tükörben ugyanúgy néz ki, mint azelőtt. Az utolsó csepp Ezért elhatározza, hogy betesz az edzéstervébe még néhány erőnléti edzést, mert olvasta valahol, hogy jó a zsírégetéshez ha több izom van a testén. Mostanra eljutott odáig, hogy már heti 5-6 alkalommal legalább két órát tölt a konditeremben. Ádám közeli barátai és családja csodálkoznak, hogy hol van mindig. Ezen a ponton már alvászavarai is vannak a túlhajszoltságtól. A Sikertelenségből adódó túl sok stressz és a folyamatosan a testét érő sanyargatás miatt egy egyszerű kis megfázás is ledöntötte a lábáról. Mindezek miatt egy időre feladni kényszerül a céljait a fogyással kapcsolatban.

10 Mire ehhez a fázishoz ér, tapasztal ugyan valamekkora fogyást, de közben 10 nagyon kevés vagy semmilyen izom és erőnövekedést nem érez. Tudod mi a legőrjítőbb, és legrosszabb ebben az egészben? Hogy Ádám miután kimerülten feladta a fogyási terveit pár hónapon belül valószínűleg visszatér egy régi, már majdnem bevált, vagy egy újonnan favorizált őrült fogyási módszerhez, amivel aztán majd ismételten csak kudarcot vall. Ami azonban még ennél is borzasztóbb az az, hogy Ádám története mindannyiszor - vagy legalábbis az esetek 99 %-ában - megtörténik, amikor valaki fogyókúrázni kezd a földön.

11 Ádám példáján tanulva most Évát nézzük meg. 11 Alanyunk egy másik kevésbé járt utat választ, melyet a legtöbb ember elhanyagol. Éva egy jól behangolt diétával indul, praktikus választásokkal. Megérti, hogy az éhezés és az egészséges ételek, mint a komplex szénhidrátok megvonása nem lehet hosszú távú megoldás. Elégedettség és jóllakottság. Ezért olyan élelmiszerekre helyezi a hangsúlyt, melyek szervezetét megfelelően táplálják, és sok vizet iszik a nap folyamán. Miközben elkerüli a káros ételek fogyasztását étrendje mégis változatos, tápanyagokban gazdag, finom, és elegendő mennyiségű ahhoz, hogy ne éhezzen két étkezés között. A hét egy adott napján azonban nem tartja vissza a vágyait, és azt eszik, amit megkíván. Ezen a napon lényegében szabad a vásár. Ha kedve tartja reggel leugrik egy friss, ropogós péksüteményért a közeli pékségbe. Majd a McDonald s-ban ebédel, de ezért még útban hazafelé betér a kedvenc cukrászdájába is, vacsoraidőben pedig házhoz hozat egy pizzát. Így aztán elégedett és jóllakott. A diétája pedig teljesen könnyűnek, és természetesnek tűnik. Nem von el a szervezetétől semmit, és így hamar felfedezi a fogyása jeleit.

12 Nem kell az egész hetét edzéssel töltenie Éva Ádámhoz hasonlóan - 12 szintén végez súlyzós edzést hetente 2-3 alkalommal 30 percig alkalmanként. Szinte csak bemegy, és már jön is ki a konditeremből. Gyorsan megcsinálja az edzését és megy is haza, hogy az élete futhasson a maga kerékvágásában. Az eredmények gyorsan jönnek, nő az ereje, az állóképessége és szálkás, szép és szexis izmokat épít a testére. Már pár hét után kezdi felfedezni a változásokat a tükörben, ahogyan a barátai is észreveszik rajta, ami tovább sikerekre ösztönzi őt. Edzésről edzésre látja a fejlődést, ami nagyon motiválja. További néhány hét elteltével a barátai elkezdik kérdezgetni Évát, hogy mi a nagy titka. Amikor leleplezi a stratégiáit a barátai előtt, ők csak nevetnek rajta. Kétszer-háromszor egy héten a konditeremben, ennyi? Eszel szénhidrátokat is? Ó, én ezt nem tudnám csinálni, nálam biztosan nem működne mondják. Éva képes arra, hogy élete hátra lévő részében ne csak a testsúlyát, de az egészségét is megőrizze. dolgozik. Eközben a teste, mint egy zsírégető gépezet A most befektetett időd, energiád busásan megtérül.

13 Ez a történet most még csak egy elméleti példának tűnhet neked nekem 13 már nem az-, de teljes mértékben lehetséges. Csak megfelelő hozzáállással kell közelítened, melyet én majd megmutatok neked a későbbiekben. Ha mindvégig lelkiismeretesen azon leszel, hogy megtedd a megfelelő lépéseket az életed megváltoztatásához, akkor nemcsak a testzsírszázalékod fog megváltozni, de az egész életed is. Eléred, hogy teljesen elégedett leszel minden reggel magaddal, amikor a tükörbe nézel, és úgy érzed, hogy bármire képes vagy. Hiszen ha magabiztos vagy a testeddel kapcsolatban, hihetetlenül erősnek érzed magad mindenben, amit csinálsz. Minden egyes mostani gondolat, amit a Zsírégetés Harcosaitól megtanulsz olyan, mint egy biztonságos, kiszámítható beruházás, mely garantáltan megtérül, hiszen fitt és egészséges leszel. A változás drasztikus lesz. Olyan, mint amikor egy ismeretlen sötét szobában felkapcsolod a villanyt. kapcsoló felé. Az ajtót már kinyitottad, nyúlhatsz a

14 Egy szálkás, erős és egészséges test vár rád! 14 "Egészséges diéta a hatékony fogyókúra tükrében" című oktató zsírégetés tréning által Te is képes leszel arra, hogy megszerezd az alábbi jutalmakat: 1., Nem kell tovább raboskodnod heteken keresztül az edzőteremben, és számtalan monoton órát eltöltened a fúrógépen! 2., Nem kell többé rohannod, hogy elérd az aerobic órát! 3., Nem kell többé hetente négy, öt vagy akár hat alkalommal is lemenned az edzőterembe, hogy ott különböző edzésformákat váltogatva elérd az áhított alakodat! 4., Nem kell többé bolond, hóbortos diétás terveket követned, hogy kiiktasd vagy teljesen lecsökkentsd a szénhidrát beviteledet vagy teljesen megvond a szervezetedtől az édességet! 5., Nem kell többé mániákusan figyelned minden másodpercben, hogy mit eszel. Vagy azt számolgatnod, hogy a sütit, amit megettél hány perc aerobikkal tudod majd elégetni! 6., De a legfontosabb, hogy nem kell többé egy multimilliomos fitnesz ipari cég rabszolgájának lenned, hogy elérhesd a céljaidat!

15 A tudás hatása, amit most megszerezhetsz 15 Képzeld el azt az önbizalmat, amit az a tudás ad majd, melynek birtokában kis időráfordítással egészséges környezetet teremtesz a testednek. A testednek, ami ezt követően a nap 24 órájában a hét minden napján zsírt éget, izmot épít, mely által erős és kitartó leszel. Képzeld el hogy szénhidrátokat KELL enned minden nap, mely fő része az étrendednek, és eközben nem kell aggódnod a hasad és a csípőd mérete miatt. Képzeld el hogy jelentősen lecsökkented a betegségek kialakulásának esélyét. Fizikálisan, és egészségileg is tökéletes állapotba jutsz. Ezáltal nemcsak fiatalabbnak fogod, érzed Magad, hanem jó néhány évet le is tagadhatsz majd a korodból. Képzeld el, hogy az új testeddel és önbizalmaddal lenyűgözöl mindenkit. Sikereket érsz el az életed minden területén, és ezért mindenki irigyelni fog, és a titkodat akarja majd. De legfőképpen azt az extra időt képzeld el, amit ezen túl majd a hobbijaid élvezésével tölthetsz, és azzal, ami igazán számít az életben: a családdal és a közeli barátokkal töltött idő. Most azonban hagyd abba a képzelődést, és haladj tovább a megkezdett úton, mert mindaz, amit elképzeltél, már csak egy karnyújtásnyira van Tőled. Ne feledd: "A győztes sosem adja fel, aki feladja, sose győz." Ezért

16 Változtasd meg a jelenlegi életstílusodat egy bevált rendszereken keresztül! 16 Hogyan is gondoltam ezt? Kérdezd meg bármelyik sikeres üzletembert vagy üzletasszony, hogy mi áll a sikerei mögött, és a legtöbbjük azt felelné, hogy valamilyen típusú rendszer. Ha van egy kipróbált és sikeres rendszered, akkor sikeres leszel mindenben, bármit is próbálsz elérni. Ha nincs, akkor veszteni fogsz. Éveket töltöttem az életemből azzal, hogy átkutattam a fogyókúrás dzsungelt. Olyan módszerek után kutatva ott, amiket használhatok súlyproblémámra, izomépítésre annak érdekében, hogy egészségesebb legyek. Természetesen mindezt a legkevesebb idő ráfordításával. Egy ponton rájöttem, hogy miközben szemezgettem a technikákból lényegében létrehoztam a saját rendszeremet, mely által végre sikert érhetem el. Miután ezt felfedeztem, képes voltam az általam kialakított rendszert ajánlani a barátaimnak és a családtagjaimnak, akiket érdekelt az életfogytig tartó egészség és fittség. És tudod mit? Működött azoknál, akik alkalmazták. Mivel ez egy bevált és sikeres rendszer. Lényegében csak annyit tettem, hogy ráillesztettem az én szisztémámat egy másik személyre. Csakúgy, mint az üzleti életben, ha van egy sikeres és bevált rendszered, akkor lényegében ugyanazt a rendszert kell alkalmaznod újra és újra, hogy új üzleteket hozz létre, és attól kezdve az összes ugyanazon a sikeres, és bevált modellen, vagy rendszeren alapszik. A lényeg tehát, hogy egy már működő rendszer nélkül is megtalálhatod, amit keresel, de ez évekig is eltarthat, és garantálom, hogy ezek idegesítő évek lesznek. Miért jó egy már kipróbált rendszert követni? Biztos vagyok benne, hogyha visszagondolsz az életed egy olyan szakaszára, amikor megpróbáltál valamely területen változtatni, hogy ezáltal jobbá tedd az életed, ráébredhettél, hogy ez nagyon sok időbe és energiába kerül.

17 Azonban ha lett volna már egy kész, kipróbált, és rád szabott rendszer, akkor sokkal könnyebben haladtál volna az úton, és sikeresen el is érted volna a célod úgy, hogy nem követtél volna el hibákat és rengeteg időt, pénzt, energiát megspóroltál volna magadnak. 17 Mint korábban azt már mondtam, a zsírégetésem kezdetén nekem sem volt rendszerem, és ennek eredményeképp az életstílusomban tátongó lyukakat különféle diétákkal, edzésprogramokkal próbáltam betömködni. A feladat adott Elemezd a mostani életstílusodat (brutális őszinteséggel). Határozd meg, mit kell megváltoztatni, és aztán munkára! Csak egy módon indulhatunk el egy cél felé: ha ott kezdjük, ahol most vagy. Készíts egy olyan igazolt és sikeres rendszert, ami egy új életstílust teremt neked. Egy olyat, ami végigvezethet az egészséges életed hátralévő részén, melyet egy vékony testben élhetsz le. Ha nem akarsz erre időt-energiát fecsérelni, akkor a holnaptól kezdődő Zsírégetés Harcosai Egészséges, ÁM Hatékony tippjeiből el is készítheted. A tréning során folyamatosan látlak el hasznos elméleti és gyakorlati leckékkel. Neked nem lesz más dolgod, csak elkezdeni alkalmaznod a sikeres fogyásod érdekében. Jó zsírégetést kívánok és eredményben gazdag életmódváltást! Ebben segít számodra: Zsírégetés Harcosai Életmódjának Szakértője

BEVEZETÉS A 28 NAPOS PROGRAMBA. by 4% Fitness

BEVEZETÉS A 28 NAPOS PROGRAMBA. by 4% Fitness BEVEZETÉS A 28 NAPOS PROGRAMBA by 4% Fitness A 28 NAPOS PROGRAM KÉT CÉLJA: 28 nap alatt minél jobb formát érj el 28 nap alatt olyan dolgokat tanulj meg az étkezésről, az edzésről és a saját testedről,

Részletesebben

Végleges fogyáshoz és fittséghez vezető 7 TITOK!

Végleges fogyáshoz és fittséghez vezető 7 TITOK! www.zsiregetesharcosai.hu Végleges fogyáshoz és fittséghez vezető 7 TITOK! 2 Tartalom Üdvözöllek a 7 titok a végleges fogyáshoz és fittséghez című könyvem olvasói között.... 7 Mielőtt ténylegesen belekezdenél

Részletesebben

1. Lecke: Bevezetés és a folyamat. elindítása

1. Lecke: Bevezetés és a folyamat. elindítása 1. Lecke: Bevezetés és a folyamat elindítása 1. Lecke: Bevezetés és a folyamat elindítása Gratulálok a döntésedhez! Kalló Melinda vagyok és üdvözöllek az első leckén! Ez egy kicsit rendhagyó tanítás lesz,

Részletesebben

Az egészséges táplálkozás alapjai e-book. Írta: Pappné Benedek Erika Lektorálta: Tőke Szilvia személyi edző 2013.

Az egészséges táplálkozás alapjai e-book. Írta: Pappné Benedek Erika Lektorálta: Tőke Szilvia személyi edző 2013. Az egészséges táplálkozás alapjai e-book Írta: Pappné Benedek Erika Lektorálta: Tőke Szilvia személyi edző 2013. 2 TARTALOMJEGYZÉK Bevezetés 4 Néhány gondolat a diétázásról 6 Miért fontos az egészséges

Részletesebben

Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod

Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod Tárgy: [SPEC1]! Egy nagyon egyszerű módszer, avagy siker 8 lépésben... Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod Kedves [SPEC1]!

Részletesebben

6 hetes futó edzésterv 2. hét 1. edzés. Csak egy módon indulhatunk el egy cél felé: ha ott kezdjük, ahol most vagyunk.

6 hetes futó edzésterv 2. hét 1. edzés. Csak egy módon indulhatunk el egy cél felé: ha ott kezdjük, ahol most vagyunk. Csak egy módon indulhatunk el egy cél felé: ha ott kezdjük, ahol most vagyunk. 1 FONTOS INFÓK OLVASD EL! Először is üdvözöllek a Szupernő futói körében. Tök jó, hogy itt vagy velünk, remélem sok boldog

Részletesebben

6 hetes futó edzésterv 1. hét 2. edzés. Csak egy módon indulhatunk el egy cél felé: ha ott kezdjük, ahol most vagyunk.

6 hetes futó edzésterv 1. hét 2. edzés. Csak egy módon indulhatunk el egy cél felé: ha ott kezdjük, ahol most vagyunk. Csak egy módon indulhatunk el egy cél felé: ha ott kezdjük, ahol most vagyunk. 1 FONTOS INFÓK OLVASD EL! Először is üdvözöllek a Szupernő futói körében. Tök jó, hogy itt vagy velünk, remélem sok boldog

Részletesebben

Test-elemzés. Ezzel 100%-os lefedettséget ér el. TANITA digitális mérleg. Rendkívül gyors elemzést tesz lehetővé.

Test-elemzés. Ezzel 100%-os lefedettséget ér el. TANITA digitális mérleg. Rendkívül gyors elemzést tesz lehetővé. Test-elemzés Bioelektromos impedancia mérés 5 különböző pályán kerül mérésre (lábtól-lábig, kéztől-kézig, bal kéztől a jobb lábig, jobb kéztől a bal lábig, bal kéztől a bal lábig). Ezzel 100%-os lefedettséget

Részletesebben

Mikor születtél?. év hónap.. nap..(pl.: )

Mikor születtél?. év hónap.. nap..(pl.: ) Mérési azonosító (Nem kell kitöltened!) Egészség kérdőív 6. osztályos tanulók részére Mikor születtél?. év hónap.. nap..(pl.: 2005.10.12.) Kérlek, hogy válaszodat jelöld így! (Ha elrontottad a választ,

Részletesebben

6 hetes futó edzésterv 1. hét 3. edzés. Csak egy módon indulhatunk el egy cél felé: ha ott kezdjük, ahol most vagyunk.

6 hetes futó edzésterv 1. hét 3. edzés. Csak egy módon indulhatunk el egy cél felé: ha ott kezdjük, ahol most vagyunk. Csak egy módon indulhatunk el egy cél felé: ha ott kezdjük, ahol most vagyunk. 1 FONTOS INFÓK OLVASD EL! Először is üdvözöllek a Szupernő futói körében. Tök jó, hogy itt vagy velünk, remélem sok boldog

Részletesebben

Gyors fogyás, éhség nélkül. Ahogy én csináltam

Gyors fogyás, éhség nélkül. Ahogy én csináltam Gyors fogyás, éhség nélkül Ahogy én csináltam 2015 Copyright Radócz Ádám, 2015 Web: www.gyorsfogyasdieta.hu Minden jog fenntartva. A könyvet vagy annak bármely részét tilos másolni, sokszorosítani, bármely

Részletesebben

Mozogj! De hogyan? Szalka Andival segítünk Neked!

Mozogj! De hogyan? Szalka Andival segítünk Neked! Mozogj! De hogyan? Szalka Andival segítünk Neked! Szalka Andihoz évek óta járok edzésre, így személyes tapasztalatom, hogy az egyik legjobb edző. A mozgással kapcsolatban így neki adlak át, és hidd el,

Részletesebben

6 hetes futó edzésterv 3. hét 1. edzés. Csak egy módon indulhatunk el egy cél felé: ha ott kezdjük, ahol most vagyunk.

6 hetes futó edzésterv 3. hét 1. edzés. Csak egy módon indulhatunk el egy cél felé: ha ott kezdjük, ahol most vagyunk. Csak egy módon indulhatunk el egy cél felé: ha ott kezdjük, ahol most vagyunk. 1 FONTOS INFÓK OLVASD EL! Először is üdvözöllek a Szupernő futói körében. Tök jó, hogy itt vagy velünk, remélem sok boldog

Részletesebben

Balatonkeresztúr, 2013. december 27. Olti Miklós. <reklám>

Balatonkeresztúr, 2013. december 27. Olti Miklós. <reklám> Mottó A harcsahorgász egy olyan különleges élőlény, amely viselkedésének megértésére a normális embereknek még kísérletet sem érdemes tenniük. Az olyan lehetetlen lenne, mint a televízió működési elvét

Részletesebben

Az egészséges életmód fontossága.

Az egészséges életmód fontossága. Az egészséges életmód fontossága. Itt a heti foglalkozások keretében a tanulók korosztályának megfelelő formában a hallottak feldolgozásra történik. A hetedik osztályosok által készített prezentáció (kis

Részletesebben

A fogyókúra sikertelenségének elsődleges oka

A fogyókúra sikertelenségének elsődleges oka Harmadik lecke: Ha esetleg jelen pillanatba az a célod, hogy tömeget növelj, akkor is ajánlom neked a fogyókúrás és diétás leckéket, ugyanis bármikor eljuthatsz arra a pontra, hogy le kell adni a hasadról

Részletesebben

A rövid edzés csodája e-book. Írta: Pappné Benedek Erika Lektorálta: Tőke Szilvia személyi edző 2013.

A rövid edzés csodája e-book. Írta: Pappné Benedek Erika Lektorálta: Tőke Szilvia személyi edző 2013. A rövid edzés csodája e-book Írta: Pappné Benedek Erika Lektorálta: Tőke Szilvia személyi edző 2013. 2 Tartalomjegyzék Előszó 4 Miért fontos a testmozgás? 5 Miért fontosak az izmok? 6 A szakértők által

Részletesebben

6 hetes futó edzésterv 2. hét 2. edzés. Csak egy módon indulhatunk el egy cél felé: ha ott kezdjük, ahol most vagyunk.

6 hetes futó edzésterv 2. hét 2. edzés. Csak egy módon indulhatunk el egy cél felé: ha ott kezdjük, ahol most vagyunk. Csak egy módon indulhatunk el egy cél felé: ha ott kezdjük, ahol most vagyunk. 1 FONTOS INFÓK OLVASD EL! Először is üdvözöllek a Szupernő futói körében. Tök jó, hogy itt vagy velünk, remélem sok boldog

Részletesebben

Valódi céljaim megtalálása

Valódi céljaim megtalálása Munkalap: Valódi céljaim megtalálása Dátum:... - 2. oldal - A most következő feladat elvégzésével megtalálhatod valódi CÉLJAIDAT. Kérlek, mielőtt hozzáfognál, feltétlenül olvasd el a tanfolyam 5. levelét.

Részletesebben

táplálkozásunkplálkoz

táplálkozásunkplálkoz Előtte Utána - 15 KG Mi befolyásolja olja az egészséget? get? stressz ökológia Genetikus adottságok táplálkozásunkplálkoz 15 Mi az egészs szséges és s táplt pláló étkezés? Hogyan hat a táplálkozás az egészségre?

Részletesebben

Egészséges ételek, életmódjához igazodva

Egészséges ételek, életmódjához igazodva 1 w 01/10 5299-Herbalife Formula 1 Shakes & Express Bar Gatefold ID: 5299-F1 Shakes & Exp Bar Gatefold_HU Egészséges ételek, életmódjához igazodva Formula 1 Shake a megfelelő testsúly-kontroll megoldás

Részletesebben

A kiegyensúlyozott táplálkozás alapja

A kiegyensúlyozott táplálkozás alapja A kiegyensúlyozott táplálkozás alapja Formula 1 Shake Formula 2 Multivitaminkomplex Rost tabletta Herbalife Formula 1 shake - egészséges étkezés Az ízletes Formula 1 shake finom, könnyen elkészíthető egészséges

Részletesebben

ELHÍZÁS KONZULTÁCIÓS KÉRDŐÍV

ELHÍZÁS KONZULTÁCIÓS KÉRDŐÍV ELHÍZÁS KONZULTÁCIÓS KÉRDŐÍV Kedves páciensem, kérem, válaszoljon részletesen minden kérdésre, mielőtt a tanácsadást elkezdenénk. Eljövetelének motivációja: barátok, ismerősök ajánlása önálló kezdeményezés

Részletesebben

6+1 TIPP hogy. jól induljon a napod! www.harmonialiget.hu. Készítette: Rácz Beatrix. Ingyen letölthető!

6+1 TIPP hogy. jól induljon a napod! www.harmonialiget.hu. Készítette: Rácz Beatrix. Ingyen letölthető! 6+1 TIPP hogy jól induljon a napod! Készítette: Rácz Beatrix Ingyen letölthető! Szeretettel köszöntelek Kedves Olvasó! Rácz Beatrix (Betti) vagyok és stresszt oldok kineziológiai módszerekkel, valamint

Részletesebben

Kardiovaszkuláris tréning

Kardiovaszkuláris tréning Kardiovaszkuláris tréning Kardiovaszkuláris tréning A kardiovaszkuláris tréning jelentése nem más, mint a szív érrendszer edzése, erősítése. Lényege: Olyan aerob (vagyis oxigén felhasználással járó) mozgást

Részletesebben

EGÉSZség +BOLDOGSÁG teremtő IMA

EGÉSZség +BOLDOGSÁG teremtő IMA EGÉSZség +BOLDOGSÁG teremtő IMA Mágikus SZERtartás EGÉSZséges +boldog ÉLETedért! INGYENES EGÉSZséget és boldogságot teremtő IMA Mágikus SZERtartás, amit otthonodban végezhetsz EGÉSZséges +BOLDOG életedért!

Részletesebben

Személyi edző Fitness & Health Club by Marriott

Személyi edző Fitness & Health Club by Marriott SZABACSI PÉTER Személyi edző Fitness & Health Club by Marriott 2018. DECEMBER SÚLYZÓS VAGY CARDIO EDZÉS? Közeleg az újév, a nagy újrakezdések és nekibuzdulások időszaka. Sokan ilyenkor veszik meg a bérletüket

Részletesebben

13 JÓ SZOKÁSOK KIFEJLESZTÉSE

13 JÓ SZOKÁSOK KIFEJLESZTÉSE 13 JÓ SZOKÁSOK KIFEJLESZTÉSE Mindegyikünknek kétféle szokásai vannak: jók és rosszak. A jó szokásaink közelebb visznek minket álmaink földjére, és a rosszak távolabb visznek álmaink földjétől. A jó szokások

Részletesebben

Tartalom 1. RÉSZ A GYÜLEKEZETNÖVEKEDÉS ÉS AZ ÉGŐ VÁGY 2. RÉSZ A GYÜLEKEZETNÖVEKEDÉS ÉS A LAIKUSOK

Tartalom 1. RÉSZ A GYÜLEKEZETNÖVEKEDÉS ÉS AZ ÉGŐ VÁGY 2. RÉSZ A GYÜLEKEZETNÖVEKEDÉS ÉS A LAIKUSOK Tartalom 1. RÉSZ A GYÜLEKEZETNÖVEKEDÉS ÉS AZ ÉGŐ VÁGY 1. fejezet: A gyülekezetnövekedés és az égő vágy........... 7 2. RÉSZ A GYÜLEKEZETNÖVEKEDÉS ÉS A LAIKUSOK 2. fejezet: Hogyan lehet nagy dolgokat elvégezni

Részletesebben

Hogyan kell használni a SZÓFOGADÓ füzeteket? SZÓFOGADÓ füzetek

Hogyan kell használni a SZÓFOGADÓ füzeteket? SZÓFOGADÓ füzetek SZÓFOGADÓ füzetek A SZÓFOGADÓ füzetek olyan hétköznapi dolgokban szeretnének segíteni neked, amikről nem biztos, hogy tanulni fogsz az iskolában Ilyen témák például a fogmosás, a közlekedés, táplálkozás,

Részletesebben

IceCenter Budapest. Dr Géczi Gábor

IceCenter Budapest. Dr Géczi Gábor IceCenter Budapest Dr Géczi Gábor A jégkorongozó céljai Minél jobb játékos legyen Válogatottság NHL? Edzésen való teljesítés Mérkőzésen való teljesítés Mindez nem olyan hatékony, ha nem fordít kellő figyelmet

Részletesebben

A sikeres diéta titka A futás segítségével

A sikeres diéta titka A futás segítségével A sikeres diéta titka A segítségével Galambos Ádám Fotók. Dreamstime.com A sikeres diéta titka A segítségével Manapság számos módszer áll az ember rendelkezésére, ha fogyni szeretne. A piacon olyan szerkentyűket

Részletesebben

Miért bukik el a legtöbb fogyókúra? Írta: Rita Konyhája 2016 július 26., kedd 07:40

Miért bukik el a legtöbb fogyókúra? Írta: Rita Konyhája 2016 július 26., kedd 07:40 Statisztikák szerint 100-ból csak 7 fogyókúra lesz sikeres. Miért bukik el ennyi próbálkozás, mi az oka hogy 100-ból 93 embernek nem sikerül elérnie a célját? Kerekesi Éva a Fogyás Coachinggal honlap szerkesztője

Részletesebben

A cikkeket írta: Károlyi Veronika (Ronyka) www.varazslatostitkok.com. Korrektúra: Egri Anikó

A cikkeket írta: Károlyi Veronika (Ronyka) www.varazslatostitkok.com. Korrektúra: Egri Anikó A cikkeket írta: Károlyi Veronika (Ronyka) www.varazslatostitkok.com Korrektúra: Egri Anikó 2 Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék... 3 Az összefogás döbbenetes ereje... 4 Depressziós helyett bajnok... 6 Na

Részletesebben

Eszünk és Fogyunk klub

Eszünk és Fogyunk klub Egy kis kóstoló az Eszünk és Fogyunk klub eredményeiből Mit mondanak a klubtagok képben és szóban? Lapozd végig a tapasztalatokat! Péter Juli Változás a klub ideje alatt: Testsúly: - 8,7 kg Testzsír: -

Részletesebben

6+1 TIPP hogy. jól induljon a napod! Rácz Beatrix

6+1 TIPP hogy. jól induljon a napod! Rácz Beatrix 6+1 TIPP hogy jól induljon a napod! Készítette: Rácz Beatrix Ingyen letölthető! Szeretettel köszöntelek Kedves Olvasó! Rácz Beatrix (Betti) vagyok és stresszt oldok kineziológiai módszerekkel, valamint

Részletesebben

Szerintem vannak csodák

Szerintem vannak csodák Brjeska Dóra Szerintem vannak csodák De neked is tenned kell értük 2015 Bevezetés Ajánlom ezt a könyvet valakinek, aki már egy másik, sokkal békésebb helyről vigyáz ránk és segít nekünk. Így kezdődik egy

Részletesebben

30. Lecke: Engedd el és Következtetés

30. Lecke: Engedd el és Következtetés 30. Lecke: Engedd el és Következtetés 30. Lecke : Engedd el és Következtetés Fogalmak: Engedd el Az eredmény az univerzum felelőssége. Határozd meg, hogy mit akarsz megvalósítani, hogy mi a célod, majd

Részletesebben

ÉLETMÓD KÉRDŐÍV 5. A és B OSZTÁLY 2015.

ÉLETMÓD KÉRDŐÍV 5. A és B OSZTÁLY 2015. ÉLETMÓD KÉRDŐÍV 5. A és B OSZTÁLY 2015. 1. Nemed: Fiú 19 fő Lány 17 fő Összesen:36 fő 2. Véleményed szerint mennyire vagy egészséges? a) Teljesen egészséges vagyok 9 fő 25% b) Eléggé egészséges vagyok

Részletesebben

1. Hipnotikus Csábítás technika: Benned van az erő. Nicholas Victor www.csabitasakademia.com

1. Hipnotikus Csábítás technika: Benned van az erő. Nicholas Victor www.csabitasakademia.com 1. Hipnotikus Csábítás technika: Benned van az erő Nicholas Victor www.csabitasakademia.com Tartalom: 1. Hipnotikus Csábítás technika:... 2 Benned van az erő... 2 Nicholas Victor www.csabitasakademia.com...

Részletesebben

Nyelvtan. Most lássuk lépésről lépésre, hogy hogyan tanítunk meg valakit olvasni!

Nyelvtan. Most lássuk lépésről lépésre, hogy hogyan tanítunk meg valakit olvasni! Bevezető Ebben a könyvben megosztom a tapasztalataimat azzal kapcsolatosan, hogyan lehet valakit megtanítani olvasni. Izgalmas lehet mindazoknak, akiket érdekel a téma. Mit is lehet erről tudni, mit érdemes

Részletesebben

A nyári alak télen készül

A nyári alak télen készül Hamarosan lekerül a téli kabát, előkerülnek a vékony dzsekik, majd a pulcsik, pólók, végül pedig az ujjatlan felsők. Amit télen a sok ruha eltakart, az tavasszal és nyáron előtérbe kerül. Ideje elővenni

Részletesebben

Születési dátumom: év..hónap nap.(pl.: 2005.10.12.)

Születési dátumom: év..hónap nap.(pl.: 2005.10.12.) Mérési azonosító (Nem kell kitöltened!) Egészség kérdőív 8. osztályos tanulók részére Születési dátumom: év..hónap nap.(pl.: 2005.10.12.) Kérlek, hogy válaszodat jelöld így! (Ha elrontottad a választ,

Részletesebben

Céljaim 2014-re, hogy még sikeresebb legyek!

Céljaim 2014-re, hogy még sikeresebb legyek! Céljaim 2014-re, hogy még sikeresebb legyek! A mai dátum:... FONTOS! Szánj erre a gyakorlatra elég időt! Legalább fél órára, de lehet, hogy egy órára is szükséged lesz. Adj magadnak időt, hogy tényleg

Részletesebben

www.tantaki.hu Oldal 1

www.tantaki.hu Oldal 1 www.tantaki.hu Oldal 1 Problémacsillapító szülőknek Hogyan legyen kevesebb gondom a gyermekemmel? Nagy Erika, 2012 Minden jog fenntartva! Jelen kiadványban közölt írások a szerzői jogról szóló 1999. évi

Részletesebben

Arcjóga Arctorna Edzésterv

Arcjóga Arctorna Edzésterv Arcjóga Arctorna EDZÉSTERV Hogyan haladj a gyakorlatokkal? Lépésről lépésre. Gondolj arra, mintha lego kockákból várat építenél. Türelemjáték. Milyen jó lenne, minél gyorsabban egymásba kapcsolni a lego

Részletesebben

TE HOGY VAGY? AZ UNICEF MAGYAR BIZOTTSÁG JELENTÉSE A MAGYAR GYEREKEK JÓLLÉTÉRŐL

TE HOGY VAGY? AZ UNICEF MAGYAR BIZOTTSÁG JELENTÉSE A MAGYAR GYEREKEK JÓLLÉTÉRŐL TE HOGY VAGY? AZ UNICEF MAGYAR BIZOTTSÁG JELENTÉSE A MAGYAR GYEREKEK JÓLlÉTÉRŐL 2012 1 Miről szól az UNICEF gyermekjólléti jelentése, és mi a célunk vele? 2 Te is kíváncsi vagy, hogyan élnek ma Magyarországon

Részletesebben

TE HOGY VAGY? AZ UNICEF MAGYAR BIZOTTSÁG JELENTÉSE A MAGYAR GYEREKEK JÓLLÉTÉRŐL

TE HOGY VAGY? AZ UNICEF MAGYAR BIZOTTSÁG JELENTÉSE A MAGYAR GYEREKEK JÓLLÉTÉRŐL TE HOGY VAGY? AZ UNICEF MAGYAR BIZOTTSÁG JELENTÉSE A MAGYAR GYEREKEK JÓLLÉTÉRŐL 2012 1 Miről szól az UNICEF gyermekjólléti jelentése, és mi a célunk vele? Te is kíváncsi vagy, hogyan élnek ma Magyarországon

Részletesebben

Alapvetően fontos fogyasztási tanácsok a Napharcos termékekhez. 2015, Napharcos biológiai sejtjavító és megújító specialista

Alapvetően fontos fogyasztási tanácsok a Napharcos termékekhez. 2015, Napharcos biológiai sejtjavító és megújító specialista Alapvetően fontos fogyasztási tanácsok a Napharcos termékekhez 2015, Napharcos biológiai sejtjavító és megújító specialista A tökéletes táplálkozás megvalósítása a természetes testi állapotért Különlegesen

Részletesebben

Iránytű a konyhához A változás fejben kezdődik Otthonszervezési célok Vágjunk bele közösen! Válogatás Mindent elvégeztem!

Iránytű a konyhához A változás fejben kezdődik Otthonszervezési célok Vágjunk bele közösen! Válogatás Mindent elvégeztem! APRÓ LÉPÉSEK EGY TISZTA ÉS RENDSZEREZETT KONYHÁHOZ Tartalomjegyzék Bemutatkozás Az én történetem Az otthonszervezésről és az előnyökről - miért fogj bele? Iránytű a konyhához Előkészületek: mielőtt elkezdenéd

Részletesebben

1. oldal TÁMOP-6.1.2/LHH/11-B Életmódprogramok megvalósítása Abaúj-Hegyköz lakosainak egészségéért. Hírlevél. Testmozgással az egészségért

1. oldal TÁMOP-6.1.2/LHH/11-B Életmódprogramok megvalósítása Abaúj-Hegyköz lakosainak egészségéért. Hírlevél. Testmozgással az egészségért 1. oldal TÁMOP-6.1.2/LHH/11-B-2012-0037 Életmódprogramok megvalósítása Abaúj-Hegyköz lakosainak egészségéért. Hírlevél Testmozgással az egészségért Rendszeres mozgás az egészséges szervezetért Kiadó: Gönc

Részletesebben

Szita Szilvia - www.magyarora.com 2004. II. Biztatás, bátorítás

Szita Szilvia - www.magyarora.com 2004. II. Biztatás, bátorítás I Biztatás, bátorítás I Biztatás, bátorítás Beszédpanelek és mintadialógusok - Ne izgulj, menni / sikerülni fog! - Ne butáskodj, menni / sikerülni fog! - Ne hülyéskedj, menni / sikerülni fog! - Ne félj,

Részletesebben

A változás szabadsága I.

A változás szabadsága I. Hollenda Zsolt A változás szabadsága I. www.tudatossag.hu www.tokeleteselet.hu Munkafüzet Tartalomjegyzék Miért vagyunk itt?... 3 Megéri változtatni?... 4 Sosem késő... 5 Sorsunk a saját kezünkben van!...

Részletesebben

MIT NEVEZÜNK GONDOLKODÁSMÓDNAK?

MIT NEVEZÜNK GONDOLKODÁSMÓDNAK? G O N D O L KO D Á S M Ó D MIT NEVEZÜNK GONDOLKODÁSMÓDNAK? Azokat a gondolatokat, amelyeket a diákok korlátaikról, lehetőségeikről hordoznak magukban céljaikkal, álmaikkal kapcsolatban. Gondolkodási beállítottság:

Részletesebben

És bizony: Ha az emberek nincsenek valami hatalmas és kemény kontroll alatt, felfalják egymást. Ez nem igaz.

És bizony: Ha az emberek nincsenek valami hatalmas és kemény kontroll alatt, felfalják egymást. Ez nem igaz. Van egy hamis adat. Íme: Az igazság fáj. Hídvégi Róbert Ez nem igaz. Persze van egy dolog, ami miatt igaznak tűnik. De nem az. Hogyan is használható? 1. Amitől jól érzed magad, abban igazság van 2. Ha

Részletesebben

AZ ÉLET DIADALA NAPHARCOS MAGAZIN. A Napharcos különlegessége és egyedisége. Napharcos biológiai sejtjavító specialista. Légy erős, élj hosszan!

AZ ÉLET DIADALA NAPHARCOS MAGAZIN. A Napharcos különlegessége és egyedisége. Napharcos biológiai sejtjavító specialista. Légy erős, élj hosszan! Napharcos biológiai sejtjavító specialista NAPHARCOS MAGAZIN 2014 november, 1. évfolyam. III. szám Légy erős, élj hosszan! Legyen több élet a napjaidban és több nap az életedben! AZ ÉLET DIADALA A Napharcos

Részletesebben

Egy még hatékonyabb búzafűlé kúra érdekében

Egy még hatékonyabb búzafűlé kúra érdekében Egy még hatékonyabb búzafűlé kúra érdekében Olvassa figyelmesen az alábbi tanácsaimat! Emlékszik arra, hogy mit is javasoltam Önnek annak idején, amikor elkezdte a búzafűlé kúrát? Lehet, hogy már el is

Részletesebben

MIATYÁNK (..., HOGY SZÍVÜNKBEN IS ÉLJEN AZ IMÁDSÁG)

MIATYÁNK (..., HOGY SZÍVÜNKBEN IS ÉLJEN AZ IMÁDSÁG) MIATYÁNK (..., HOGY SZÍVÜNKBEN IS ÉLJEN AZ IMÁDSÁG) Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy Igen? Kérlek, ne zavarj, imádkozom. De te megszólítottál! Én, Téged megszólítottalak? Biztos, hogy nem! Csak imádkozom:

Részletesebben

Termékhasználati. útmutató. Mi van benne számodra?

Termékhasználati. útmutató. Mi van benne számodra? Termékhasználati útmutató Mi van benne számodra? Optimalizálja a sejtjeid működését Az ASEA a világ első és egyetlen redox kiegészítő készítménye. A redox jelzőmolekulák létfontosságú szerepet töltenek

Részletesebben

Érvényes: 2013. július 15-től

Érvényes: 2013. július 15-től Érvényes: 2013. július 15-től 1 Gratulálunk! Épp most csatlakoztál az egyik legjobb kapcsolati marketing céghez! Most vagy azon az úton, amelyen eljuthatsz addig az életszínvonalig, amiről mindig álmodtál...és

Részletesebben

Szigorú minőségi követelmények

Szigorú minőségi követelmények Szigorú minőségi követelmények Tudományos alapokon nyugvó, biztonságos termékek Természet ihlette, hatékony összetevők és innovatív formulák Svédországi fejlesztések: szigorú minőségi elvárások és alapos

Részletesebben

3.4 A test- és alakformálás veszélyei

3.4 A test- és alakformálás veszélyei 3.4 A test- és alakformálás veszélyei I. Az alakformálás fajtái II. Fogyasztás és fogyás a. Fogyás, fogyasztás fogalma, b. Fogyasztás alapjai és irányelvei III. Zsírszövet és izomszövet jellemzői IV. A

Részletesebben

Nem vagy egyedül! Sőt, szinte mindenki küzd ezzel a problémával!

Nem vagy egyedül! Sőt, szinte mindenki küzd ezzel a problémával! Nehezen megy a szótanulás? Sokat dolgoztál már azon, hogy megtanuld a számodra elégséges szómennyiséget, mégis úgy érzed, napról-napra szállnak el fejedből a szavak? Nem vagy egyedül! Sőt, szinte mindenki

Részletesebben

Fusion Vital Program riport

Fusion Vital Program riport 370916 Fusion Vital Program riport Cs 10.09.2015 17:21 6ó 46perc 58 / 82 / 6 Stressz reakció Feltöltődés Fizikai aktivitás Napi fizikai aktivitás Pulzusszám Hiányzó pulzusszám 5% Napközben nincs feltöltődés.

Részletesebben

Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod

Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod Ebből a tortából most Te is vághatsz magadnak egy szeletet [SPEC1]! Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod Kedves [SPEC1]! Először

Részletesebben

Edzésterv fizikai tesztek teljesítéséhez

Edzésterv fizikai tesztek teljesítéséhez Tisztelt Sporttársak! Az alábbi edzésterv olyan céllal készült, hogy útmutatást adjon Nektek az MKSZ JAB és a BKSZ JAB követelmény rendszerében előírt fizikai felmérési szint teljesítéséhez szükséges felkészüléshez.

Részletesebben

A pszichológiai tényezők szerepe az elhízásban

A pszichológiai tényezők szerepe az elhízásban A pszichológiai tényezők szerepe az elhízásban Tisljár-Szabó Eszter eszter.szabo@sph.unideb.hu Magatartástudományi Intézet Mi az elhízás? Sokféleképpen definiálják: a. Populáció átlagsúlyhoz képest: >20-40%:

Részletesebben

www.tantaki.hu Oldal 1

www.tantaki.hu Oldal 1 www.tantaki.hu Oldal 1 Egy TITOK az idegen nyelv tanulásával kapcsolatban Amire senki nem gondol Nagy Erika, 2014 Minden jog fenntartva! Jelen kiadványban közölt írások a szerzői jogról szóló 1999. évi

Részletesebben

VEZETŐKÉPZŐ KÖZPONT A CÉGVEZETÉS MŰVÉSZETE VI.

VEZETŐKÉPZŐ KÖZPONT A CÉGVEZETÉS MŰVÉSZETE VI. Lawrence VEZETŐKÉPZŐ KÖZPONT & Bennet A CÉGVEZETÉS MŰVÉSZETE VI. 1 MOTIVÁCIÓ A GYAKORLATBAN A Kedves Olvasónk Ebben a számunkban ígéretünk szerint maradunk a motiváció témakörénél. Mielőtt azonban belemélyednénk

Részletesebben

A SZÉKES MASSZÍROZÁS SZAKÉRTŐI VAGYUNK.

A SZÉKES MASSZÍROZÁS SZAKÉRTŐI VAGYUNK. A SZÉKES MASSZÍROZÁS SZAKÉRTŐI VAGYUNK. SZOLGÁLTATÁSAINK Irodai masszázs GYORS. KÖNNYŰ. HATÉKONY. A Massage Company irodai székes masszázsa egy különleges hát-, nyak-, váll- és kézmasszázs, amely alig

Részletesebben

a. Melyik nagyvárost hívják Nagy Almának? Itt rendezik meg évente a világ leghosszabb ultra maratoni futóversenyét.

a. Melyik nagyvárost hívják Nagy Almának? Itt rendezik meg évente a világ leghosszabb ultra maratoni futóversenyét. 1. feladat a. Melyik nagyvárost hívják Nagy Almának? Itt rendezik meg évente a világ leghosszabb ultra maratoni futóversenyét. Hogyan hívják ezt a versenyt? Pontosan hol rendezik meg a versenyt? Hány kilométert

Részletesebben

November - A függőség elleni küzdelem hónapja. Szerkesztette: dr Lázár Sarnyai Nóra

November - A függőség elleni küzdelem hónapja. Szerkesztette: dr Lázár Sarnyai Nóra November - A függőség elleni küzdelem hónapja Szerkesztette: dr Lázár Sarnyai Nóra Hétköznapi szóhasználatban a függőség szót a ragaszkodás, hozzászokás, szükséglet értelemben használjuk. A függőség 40-60

Részletesebben

Laskai M. Nelli

Laskai M. Nelli Kedves Olvasó! Itt az ideje, hiszen lassan vége 2017-nek, hogy levonjuk az idei évet illető következtetéseket, és kitűzzük új céljainkat a következő évre. Az alábbi tervezővel abban leszek a segítségedre,

Részletesebben

A boldog felhasználó

A boldog felhasználó A boldog felhasználó Ingyenes e-book, a Felhasználó Update csapattól Írta: Vidi Rita Mi a különbség a begyakorolt, monoton, örökké félelmetesnek tűnő felhasználás, és a tudás alapú, céltudatos, örömfelhasználás

Részletesebben

Tanulási módszerek. Forrás:

Tanulási módszerek. Forrás: Tanulási módszerek Forrás: http://www.egeszsegkalauz.hu/lelki-egeszseg/nyolc-hatasos-tanulasi-modszer 1. Készítsünk és tartsuk is be a tanulási ütemtervet! Fordítsunk minden nap néhány órát a tanulásra,

Részletesebben

NEMZETI SZAKKÉPZÉSI ÉS FELNŐTTKÉPZÉSI HIVATAL. Komplex szakmai vizsga Gyakorlati vizsgatevékenység

NEMZETI SZAKKÉPZÉSI ÉS FELNŐTTKÉPZÉSI HIVATAL. Komplex szakmai vizsga Gyakorlati vizsgatevékenység NEMZETI SZAKKÉPZÉSI ÉS FELNŐTTKÉPZÉSI HIVATAL Komplex szakmai vizsga Gyakorlati vizsgatevékenység Gyakorlati vizsgatevékenység időtartama: 45 perc A vizsgafeladat értékelési súlyaránya: 60 % 27/2016. (IX.

Részletesebben

TÁMOP-6.1.2-11/1-2012-0584. Dömötöri Sándor Vendéglátó Kft. egészségre nevelési programja EGÉSZSÉGNAP

TÁMOP-6.1.2-11/1-2012-0584. Dömötöri Sándor Vendéglátó Kft. egészségre nevelési programja EGÉSZSÉGNAP Dömötöri Sándor Vendéglátó Kft. egészségre nevelési programja EGÉSZSÉGNAP A dohányzás a burgonyafélék családjába tartozó dohánynövény leveleinek élvezete. Valószínűleg először Kolumbusz és társai találkoztak

Részletesebben

(Ezt az összeállítást nyugodtan továbbküldheti rokonainak, barátainak de kérem, semmilyen módon ne változtassa meg! A szerzői jogok tulajdonosa a

(Ezt az összeállítást nyugodtan továbbküldheti rokonainak, barátainak de kérem, semmilyen módon ne változtassa meg! A szerzői jogok tulajdonosa a 25 ötlet, amelyekkel ünnepek alatt (és után is!) kordában tarthatja családját (Ezt az összeállítást nyugodtan továbbküldheti rokonainak, barátainak de kérem, semmilyen módon ne változtassa meg! A szerzői

Részletesebben

Telenor Tedd Oda Nap szervezési dokumentáció

Telenor Tedd Oda Nap szervezési dokumentáció Telenor Tedd Oda Nap szervezési dokumentáció Közösségért szervezett nap tippek a hatékony szervezéshez Előszó A Telenor felelős vállalatként fontosnak tartja, hogy a legkorszerűbb mobiltechnológiai szolgáltatások

Részletesebben

1. Hiba. Nincs időm megtalálni az Ideális Férfit. Nicholas Victor

1. Hiba. Nincs időm megtalálni az Ideális Férfit. Nicholas Victor 1. Hiba Nincs időm megtalálni az Ideális Férfit Nicholas Victor www.ferficsabitas.com Az első végzetes hiba, amit a nők elkövetnek párválasztáskor: Nincs időm megtalálni az Ideális Férfit Tudom, hogy nagyon

Részletesebben

HOPPÁ! FEJET HAJTOTTAK A JAPÁN TITOK ELŐTT HOPPÁ! FEJET HAJTOTTAK A JAPÁN TITOK ELŐTT

HOPPÁ! FEJET HAJTOTTAK A JAPÁN TITOK ELŐTT HOPPÁ! FEJET HAJTOTTAK A JAPÁN TITOK ELŐTT HOPPÁ! FEJET HAJTOTTAK A JAPÁN TITOK ELŐTT Japánban emberemlékezet óta fogyasztják Beigazolódott, hogy a chlorella és a spirulina alga gátolja a rákos sejtkolóniák kialakulását, azaz hatékony a rákmegelőzésben.

Részletesebben

Az alkoholt a történelem hajnala óta ismeri az emberiség, mondhatnánk akár azt is, hogy az alkohol története az emberiség története.

Az alkoholt a történelem hajnala óta ismeri az emberiség, mondhatnánk akár azt is, hogy az alkohol története az emberiség története. C2H6O az alkohol Az etanol egyértékű, telített alkohol, a homológ sor második tagja a metanol után. A mindennapokban az alkohol, szesz szavakat az etil-alkoholra értjük, az alkoholos italok etanolt tartalmaznak.

Részletesebben

Az öngyógyítás útján II.

Az öngyógyítás útján II. Az öngyógyítás útján II. Előző számunkban áttekintettük, hogy miért folytatunk életünk nagy részében (vagy mindvégig!) önvédelmi játszmákat emberi kapcsolataink megvalósításakor. Láttuk, hogy a lélek félelmei

Részletesebben

Tanulásmódszertan. Oroszlány Péter: Tanulásmódszertan c. könyve alapján Készítette: Csányi Ágnes

Tanulásmódszertan. Oroszlány Péter: Tanulásmódszertan c. könyve alapján Készítette: Csányi Ágnes Tanulásmódszertan Oroszlány Péter: Tanulásmódszertan c. könyve alapján Készítette: Csányi Ágnes Fő céljaink 1. Tanulásra alkalmas állapot kialakítása. 2. Tanulási módszerek megismerése. 3. Fentiek helyzetünkhöz,

Részletesebben

HÁLA KOPOGTATÁS. 1. Egészség

HÁLA KOPOGTATÁS. 1. Egészség HÁLA KOPOGTATÁS 1. Egészség Annak ellenére, hogy nem vagyok annyira egészséges, mint szeretném, teljesen és mélységesen szeretem és elfogadom a testemet így is. Annak ellenére, hogy fizikailag nem vagyok

Részletesebben

Felejtsd el a túlsúlyt!

Felejtsd el a túlsúlyt! Felejtsd el a túlsúlyt! Ennek a kis könyvnek a célja, hogy inspiráljon, és mutasson egy utat, ez az út az én személyes tapasztalatom. Ez a kisköny nem gyógyítás céljából jött létre, és nem ígér semmilyen

Részletesebben

LEGYEN KEDVENCE JÓ FORMÁBAN! NAPLÓ A TULAJDONOSOKNAK

LEGYEN KEDVENCE JÓ FORMÁBAN! NAPLÓ A TULAJDONOSOKNAK LEGYEN KEDVENCE JÓ FORMÁBAN! NAPLÓ A TULAJDONOSOKNAK Kedvence egészsége érdekében úgy döntött, hogy segít neki elérni az ideális testsúlyát. Minden segítséget megkap ehhez állatorvosától és a rendelő munkatársaitól,

Részletesebben

Az Instagram alapvetően egy képmegosztó oldal, ezért hatványozottan igaz az, hogy elképesztően fontos a jó vizuális tartalom.

Az Instagram alapvetően egy képmegosztó oldal, ezért hatványozottan igaz az, hogy elképesztően fontos a jó vizuális tartalom. Az Instagram a világ második legnagyobb közösségi platformja világ szinten 1 milliárd felhasználóval. Ez a szám Magyarországon már 2 millió és folyamatosan nő. Ebből is döntően a 35 év alatti korosztály

Részletesebben

Azazel szívcsakra meditációja

Azazel szívcsakra meditációja Azazel szívcsakra meditációja Azazel szívcsakra meditációja azon az elven működik, hogy a főcsakrákat a szívcsakrával összekapcsolja, amely lehetővé teszi az energia áramlást az energiavezetékeken az egész

Részletesebben

Zsírégetés, izomépítés

Zsírégetés, izomépítés Zsírégetés, izomépítés Zsírégetés, izomépítés 7-9. oldal 2-6.oldal Zsírégetés, izomépítés 1. Életed az ételed Fogyókúra Az ne olvassa tovább, akinek sikerült már lefogynia egyszer valaha az álom alakra

Részletesebben

SIKER CLUB. SIKER CLUB 2009, No. 23. Siker tippek és stratégiák

SIKER CLUB. SIKER CLUB 2009, No. 23. Siker tippek és stratégiák SIKER CLUB SIKER CLUB 2009, No. 23 Siker tippek és stratégiák James Vágyi vagyok a Siker Club huszonharmadik számával, ahol sikeres gondolatokat, ötleteket és információkat ajánlunk arról, hogy hogyan

Részletesebben

Motivációs teszt válaszok, kiértékelés

Motivációs teszt válaszok, kiértékelés A tesztalany sorszáma (áldozatvállalási készség) 1 2 2 2 3 3 3 2 2 2 2 2 2 1 3 2 2 2 3 3 3 2 3 3 3 2 3 3 3 3 2 3 2 3 3 2 2 3 0 2 2 2 1 2 2 1 3 1 2 3 2 4 1 3 3 1 1 2 2 3 2 3 0 2 1 3 2 2 5 2 3 2 1 1 1 3

Részletesebben

Írnod kell kislányom, erre születtél! visszhangzik fülemben Édesanyám hangja

Írnod kell kislányom, erre születtél! visszhangzik fülemben Édesanyám hangja Írnod kell kislányom, erre születtél! Írnod kell kislányom, erre születtél! visszhangzik fülemben Édesanyám hangja Tudom Édes, írnom kellene, de bajban vagyok. Talán azt a témát kéne papírra vetnem, amit

Részletesebben

Mozogj! De hogyan? Tanácsok Szalka Anditól

Mozogj! De hogyan? Tanácsok Szalka Anditól Mozogj! De hogyan? Tanácsok Szalka Anditól Mozogj, hogy ne csak vékonyabb legyél, de formásabb tested is legyen, és hatásosabb legyen a programod. Andi összefoglalta, milyen általános tanácsai vannak a

Részletesebben

MIÉRT SZERETNÉK SZOCIÁLIS MUNKÁS LENNI?

MIÉRT SZERETNÉK SZOCIÁLIS MUNKÁS LENNI? MIÉRT SZERETNÉK SZOCIÁLIS MUNKÁS LENNI? Érdekesnek tűnik egy dolgozat címét kérdésként feltenni. Ez számomra azt jelenti, hogy nem egy szokványos házi dolgozatról beszélünk. Amióta Kocsis tanárnő feladta

Részletesebben

Karriertréning. Önismereti teszt. 2. Könnyen ismerkedem új emberekkel A Igen Nem P

Karriertréning. Önismereti teszt. 2. Könnyen ismerkedem új emberekkel A Igen Nem P 1. rész 1. Általában szeretek egyedül, a magam elképzelése szerint I Igen Nem G dolgozni 2. Könnyen ismerkedem új emberekkel A Igen Nem P 3. Bosszantanak azok a kis hibák, amiket olykor elkövetek S Igen

Részletesebben

E^ IVIHQ³R]X RIQ W^MQTP«R E^ LS^^E LSK] GWMR«PSH I LERIQ E^ LSK]ER GWMR«PSH

E^ IVIHQ³R]X RIQ W^MQTP«R E^ LS^^E LSK] GWMR«PSH I LERIQ E^ LSK]ER GWMR«PSH 12 1. Nehéz eldönteni, hogy mennyire ismert fogalom manapság itthon a landing page, de látogatód. És ahol el szeretnéd érni, hogy történjen valamilyen konverzió. Konverzió feliratkozás volt a kampánystáb

Részletesebben

1. Figuactiv Levesek és Shake-ek

1. Figuactiv Levesek és Shake-ek 1. Figuactiv Levesek és Shake-ek Ajánlott napi fogyasztás: A diéta program során a kívánt eredmény elérése érdekében a napi 3 fő étkezésünk közül kettőt Figuactiv Levesre és/vagy Shake-re kell cserélnünk.

Részletesebben

Tipikus hibák a Mixed Martial Arts (MMA) küzdősport edzésben...

Tipikus hibák a Mixed Martial Arts (MMA) küzdősport edzésben... Tipikus hibák a Mixed Martial Arts (MMA) küzdősport edzésben... A Mixed Martial Arts (MMA), ketrecharc mindegy milyen néven illetjük a legdinamikusabban fejlődő sport. A vegyes alapokra épülő megmérettetéshez

Részletesebben