KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete február 26-i ülésének jegyzőkönyvéből. 41/2018. (II.26.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete február 26-i ülésének jegyzőkönyvéből. 41/2018. (II.26."

Átírás

1 41/2018. (II.26.) KT határozat: Tárgy: Az Önkormányzat évi költségvetési rendeletének elfogadásáig teljesített bevételekről és kiadásokról szóló tájékoztató elfogadása a évi költségvetési rendelet elfogadásáig teljesített bevételekről és kiadásokról szóló tájékoztatót elfogadja, a ezer Ft beszedett bevételeket, és a ezer Ft teljesített kiadásokat a évi költségvetési rendeletbe beépíti.

2 42/2018. (II.26.) KT határozat: Tárgy: Út felújítások sorrendiségének megállapítása megtárgyalta a fenti előterjesztés, és az alábbiakban állapítja meg a évi út felújítások sorrendiségét: Munkácsy utca még nem felújított szakasza Káposztáskerti utca mart aszfalttal Rezeda utca felújítása mart aszfalttal, Deák sétány I. szakasz (városközpont-batthyány L.) felújítása mart aszfalttal Bercsényi, Schweidel, Klapka utcák Dessewffy-től É-i irányban aszfaltszőnyeggel/mart aszfalttal Tulipán utca felújítása mart aszfalttal Knézich utca I. ütem (Fecske u.-folyó u.) felújítása mart aszfalttal Kecskeméti utca járda Vasút utcai járda felújítása Szarkaláb utca mart aszfalttal, Mókus utca felújítása aszfaltszőnyeggel Dessewffy utca I. ütem (Fecske utca Folyó utca) aszfaltszőnyegezése, Kossuth Lajos utca térkő gyalogjárda felújítása

3 43/2018. (II.26.) KT határozat: Tárgy: A Zamárdi Tourinform Iroda, Közösségi Ház és Városi Könyvtár évi beszámolója megtárgyalta a Zamárdi Tourinform Iroda, Közösségi Ház és Városi Könyvtár évi beszámolóját a városi könyvtár tevékenységével kapcsolatban, és azt jóváhagyja.

4 44/2018. (II.26.) KT határozat: Tárgy: A Zamárdi Tourinform Iroda, Közösségi Ház és Városi Könyvtár évi munkaterve megtárgyalta a Zamárdi Tourinform Iroda, Közösségi Ház és Városi Könyvtár évi munkatervét a városi könyvtárra vonatkozóan, és azt jóváhagyja.

5 45/2018. (II.26.) KT határozat: Tárgy: Balaton Sound fesztivál kedvezményes jegyekről tájékoztatás megtárgyalta a Balaton Sounddal kapcsolatos kedvezményes jegyekre vonatkozó tájékoztatást, és azt tudomásul veszi. A képviselő-testület kéri, hogy a Tourinform Iroda az áprilisi hírmondóba egy tájékoztatást készítsen az idei évi kedvezményes jegyek igénybevételének feltételeiről.

6 46/2018. (II.26.) KT határozat: Tárgy: Zách Balázs vízisportszer kölcsönző helyekre vonatkozó bérleti szerződések módosítása megtárgyalta és engedélyezi Zách Balázs vállalkozó, magánszemély részére, hogy a vele fennálló vízisportszer kölcsönzői bérleti szerződések módosításra kerüljenek, és a bérlő személye a kérelmező részbeni tulajdonát képező Aqua Bike & Rent Korlátolt Felelősségű Társaság (8000 Székesfehérvár, Pestispincék u. 17.) legyen a bérleti jogviszony hátralévő időtartamában.

7 47/2018. (II.26.) KT határozat: Tárgy: Zamárdi 760/12 hrsz-ú ingatlan részterületének elidegenítése a Zamárdi, 760/12 hrsz-ú, saját használatú út művelési ágú ingatlan részterületének elidegenítése érdekében az ingatlan művelési ágát meg kívánja változtatni, a saját használatú út művelési ágat töröltetni kívánja. A fentiek megvalósításához a testület az illetékes útügyi hatóságnál kérelmet kíván előterjeszteni útmegszüntetési eljárás lefolytatására.

8 48/2018. (II.26.) KT határozat: Tárgy: A szavazatszámláló bizottságok tagjainak és póttagjainak megválasztása Zamárdi Város Önkormányzatának Képviselő testülete a választási eljárásról szóló évi XXXVI. tv. 24. (1) bekezdésében valamint a 25. -ában biztosított jogkörében eljárva, zamárdi város területén működő szavazatszámláló bizottságok tagjainak és póttagjainak az alábbi zamárdi választópolgárokat választja meg: Tagok: 1. Hirschmann Renáta (8621 Zamárdi, Knézich utca 3/A.) 2. Retki Csaba (8621 Zamárdi Szt. István út 62.) 3. Hajdúné Nagy Ágota ( 8621 Zamárdi Rétföldi u. 77.) 4. Hirsch Judit (8621Zamárdi, Fő utca 85.) 5. Nagy Gyöngyi (8621Zamárdi, Fő utca 3.) 6. Kertész Renáta (8621 Zamárdi Fő u. 87.) Póttagok: 1.Kokas István (8621 Zamárdi Tóközpuszta 4./1.) 2.Soós Gábor (8621 Zamárdi Rétföldi u. 21.) 3.Botiné Szöllősi Anikó (8621 Zamárdi Rétföldi u. 70.) 4.Mártonné Tóth Ildikó (8621 Zamárdi Endrédi u.2.)

9 49/2018. (II.26.) KT határozat: Tárgy: Mobil színpad megrendelése megtárgyalta a rendezvény téren elhelyezendő mobil színpadra érkezett ajánlatokat, és az alábbiakat a költségvetés terhére elfogadásra javasolja: Crystal Audio Kft bruttó ,- Ft összegű mellékelt ajánlata színpad és tető beszerzésére, Kettenlift Kft bruttó ,- Ft összegű ajánlat 4 db Liftket motor (SB 4.1/12J 500/1-4, BGV D8plus, láncmászó kivitel, és 1 db magyar gyártású vezérlő 4 db motorhoz, mindösszesen ,- összegben. A megrendelés aláírására felhatalmazza Csákovics Gyula t.

10 50/2018. (II.26.) KT határozat: Tárgy: Zamárdi, Bácskai utcai rendezvényközpont terveiről tájékoztatás megtárgyalta a rendezvényközpont terveivel kapcsolatos tájékoztatást, és a jelen ülésen ismertetett tervek változatával egyetért, további tervezői munkára alkalmasnak tartja.

11 51/2018. (II.26.) KT határozat: Tárgy: Egri Csaba és társai kérelme Zamárdi, Szent István utcai épülettel kapcsolatban (volt trafóház) megtárgyalta a tárgybani kérelmet, és a volt trafóház épületének helyi védettség alá kerülését a tulajdonosok kérésére nem kezdeményezi. A képviselő-testület a tervezett beruházás megvalósítását támogatja.

12 52/2018. (II.26.) KT határozat: Tárgy: Báthori Ádám vízisportszer kölcsönzői helyekkel kapcsolatos kérelme a Bátori Ádám által képviselt Bátor Teknős Bt és Vizes Nyolcas Bt vállalkozások által üzemeltetett vízisportszer-kölcsönzői helyek bérleti szerződését, amelyek az idei évben járnak le, licittárgyalás kiírása nélkül további 5 évvel meghosszabbítja a helyi rendeletben foglalt díjszabás alkalmazásával azzal a feltétellel, hogy a Balaton szíve mellett lévő vízisportszer kölcsönzői helyet a Zamárdi, Nagyváradi köztől keleti irányban át kell helyezni. Amennyiben ez nem történik meg, a képviselő-testület licittárgyalás kiírását határozza meg a bérleti helyekre vonatkozóan.

13 53/2018. (II.26.) KT határozat: Tárgy: Zamárdi óriáscsúszda (3500/5 hrsz) bérleti ügye megtárgyalta az óriáscsúszdával kapcsolatos kérelmet, és továbbra is azt döntést hozza, hogy a bérleti szerződés lejárta után a bérleti szerződés ne kerüljön meghosszabbításra, és a területen lévő felépítményt a tulajdonos távolítsa el, a területet az eredeti állapotba állítsa helyre, legkésőbb március 1. napjáig.

14 54/2018. (II.26.) KT határozat: Tárgy: Széphelyi György és társai bérleti kérelme megtárgyalta Széphelyi György és társai kérelmét. A képviselő-testülete úgy dönt, hogy a továbbiakban csak a már burkolt (a kérelmező által létesített) felületet adja bérbe, melynek a fizetendő díja a helyi rendeletben meghatározott díjszabás alapján kerül meghatározásra. Az épület és a volt teniszpálya közötti területet a képviselő-testület nem kívánja bérbe adni, és annak lezáráshoz sem járul hozzá.

15 55/2018. (II.26.) KT határozat: Tárgy: Gacsályi Krisztina Zamárdi, Vécsey Károly utca 48. szám előtti nyárfa kivágásával kapcsolatos kérelme megtárgyalta Gacsályi Krisztina kérelmét nem kíván tulajdoni hozzájárulást adni Zamárdi, a Vécsey Károly utca 48. előtti nyárfa kivágásához. Amennyiben szükséges a nagyobb méretű hajtások visszavágását indokolt esetben végre lehet hajtani a nyárfán.

16 56/2018. (II.26.) KT határozat: Tárgy: Vörös Tamás és társai kérelme (Zamárdi, Vasút utca) A megtárgyalta és megállapítja, hogy a zamárdi 2689/1 hrsz-ú ingatlan (árok) jelenlegi állapota nem megfelelő. A képviselőtestület indokoltnak tartja az árok zárt rendszerré való átalakítását, amelynek műszaki terveztetését a évi költségvetésben javasolja szerepeltetni. A képviselő-testület a tervek elkészítését követően kíván az üggyel tovább foglalkozni, és a kérelmezőkkel tárgyalásokat folytatni. B A képviselő-testület a 2689/6 hrsz-ú ingatlan bérbe adását 5 év időtartamra, ,- Ft/év bérleti díjért határozza meg, illetve egyetért a terület autóparkolóként történő használatával.

17 57/2018. (II.26.) KT határozat: Tárgy: Horváth Károly zamárdi lakos kérelme (Zamárdi, Bácskai utca pavilon) engedélyezi Horváth Károly részére a Zamárdi, Bácskai utcai önkormányzati területen lévő, érvényes bérleti szerződéssel rendelkező pavilon helyett egy új faház letelepítését a bérleti időtartam érvényességéig. A faház a rendezvénytéren lévő faházakkal egyező kinézetű legyen, melyről a kérelmező a hivatallal előzetesen egyeztessen.

18 58/2018. (II.26.) KT határozat: Tárgy: Gasztro fesztivállal kapcsolatos szerződés-tervezet megtárgyalása megtárgyalta a Gasztro fesztivállal kapcsolatos szerződés-tervezetet, és a 7. pont 5. bekezdését úgy kívánja módosítani, hogy a bérleti díjakat a fesztivál szervezői szedjék be az érintett árusoktól.

19 59/2018. (II.26.) KT határozat: Tárgy: Global Media Marketing Sport Kft kérelme megtárgyalta a Global Media Marketing Sport Kft kérelmét a strandi öltözőszekrények további bérleti vonatkozóan, és elvileg támogatandónak tartja, azonban a helyi reklám rendelet megalkotását döntést nem kíván hozni.

20 Tárgy: Monostor Borház Kft ajánlata 60/2018. (II.26.) KT határozat: megtárgyalta a Monostor Borház Kft ajánlatát, és kizárólag a rendezvényeken történő megjelenést támogatja, amennyiben a rendezvény szervezők tudnak területet biztosítani számukra.

21 61/2018. (II.26.) KT határozat: Tárgy: Dr. Schneider Lászlóné fakivágási kérelmének elutasítása megtárgyalta dr. Schneider Lászlóné kérelmét, és megalakult alkalmi munkacsoport javaslatát támogatja, mely a faegyed helyi védelembe helyezését nem javasolja, azt elutasítja.

22 62/2018. (II.26.) KT határozat: Tárgy: Open Balaton rendezvény támogatása - Pach Gábor kérelme Pach Gábor kérelmét, és az Open Balaton elnevezésű rendezvényt ,- Ft-tal támogatja az általános tartalék terhére.

23 63/2018. (II.26.) KT határozat: Tárgy: Civil szervezetek támogatási rendszeréről döntés megtárgyalta a civil szervezetek támogatására vonatkozó bizottsági javaslatot, és az alábbi döntéseket hozza: A képviselő-testület minden civil szervezet, egyesület, magánszemély részéről 1 db számlaösszesítő összeállítását kéri. Az az egyesület, akinek a támogatásból megszervezett rendezvényből bevétele származott, a bevételek pontos összegéről is készítsen kimutatást. A fentiek alapján a képviselő-testület az adatokat össze tudja hasonlítani a két évre vonatkozóan ( ). A évi támogatás összegéről addig nem dönt a képviselő-testület, amíg a fenti feltételek nem teljesülnek.

24 64/A/2018. (II.26.) KT határozat: Tárgy: GAMESZ Szervezeti és Működési Szabályzata megtárgyalta Zamárdi Város GAMESZ Szervezeti és Működési Szabályzatát és azt jóváhagyja.

25 64//B/2018. (II.26.) KT határozat: Tárgy: Szabó Gábor köztisztviselő áthelyezése GAMESZ szervhez közalkalmazotti státuszba Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő testülete Szabó Gábor közszolgálati tisztviselőt március 01. napjával áthelyezéssel a Zamárdi Város GAMESZ költségvetési szervhez helyezi közalkalmazotti státuszba. Az áthelyezése napjától Szabó Gábort kinevezi intézményvezető-helyettessé Horváth-Hajmási Beáta vezetői megbízatásának lejártáig, azaz május 31-ig.

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete augusztus 8-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete augusztus 8-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből 273/2016. (VIII.8.) KT határozat: Tárgy: NIF Zrt kezdeményezésére indult településrendezési eszközök módosítási eljárásában partnerek bevonásával kapcsolatos döntés Zamárdi Város Önkormányzat képviselő-testülete

Részletesebben

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete szeptember 14-i ülésének jegyzőkönyvéből. 270/2017. (IX.14.

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete szeptember 14-i ülésének jegyzőkönyvéből. 270/2017. (IX.14. 270/2017. (IX.14.) KT határozat: Tárgy: Zamárdi, Szt. István utca, 3613/3 3613/4 3613/5 és 3613/6 hrsz-ú ingatlanokra érkezett vételi ajánlat megtárgyalta a 3613/3, 3613/4, 3613/5 és 3613/6 hrsz-ú ingatlanokra

Részletesebben

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete február 25-i ülésének jegyzőkönyvéből. 31/2019. (II.25.

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete február 25-i ülésének jegyzőkönyvéből. 31/2019. (II.25. 31/2019. (II.25.) KT határozat: Tárgy: II. számú háziorvosi körzet ápolónői bérrel kapcsolatos döntés Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete a II. számú háziorvosi körzetben működő ápolónő

Részletesebben

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete július 17-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 244/2017. (VII.17.

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete július 17-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 244/2017. (VII.17. 244/2017. (VII.17.) KT határozat: Tárgy: GAMESZ részére gépkocsi vásárlás megtárgyalta és egyetért a GAMESZ részére gépkocsi vásárlással, 2.400.000,- Ft összeg erejéig. Ezzel egyidejűleg a GAMESZ használatában

Részletesebben

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete július 25-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 256/2017. (VII.25.

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete július 25-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 256/2017. (VII.25. 256/2017. (VII.25.) KT határozat: Tárgy: Gömöri László kérelme a zamárdi kertmozi bérleti díjával kapcsolatban Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete megtárgyalta Gömöri László kérelmét és

Részletesebben

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete július 12-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 216/2018. (VII.12.

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete július 12-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 216/2018. (VII.12. 216/2018. (VII.12.) KT határozat: Tárgy: TOP-3.2.1-15-SO1-2016-00006 - Zamárdi Fekete István Általános Iskola és alapfokú Művészeti Iskola energetikai korszerűsítése pályázattal kapcsolatos döntés megtárgyalta

Részletesebben

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete április 13-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 102/2018. (IV.13.

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete április 13-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 102/2018. (IV.13. Tárgy: Mobil konténer vásárlása 102/2018. (IV.13.) KT határozat: megtárgyalta a Kossuth utcai rendezvény térre lehelyezendő mobil konténer megvásárlását bruttó 7.000.000,- Ft-os vételáron. A képviselő-testület

Részletesebben

Nagymaros Város Önkormányzata Képviselő-testületének 21/2019. (II. 28.) számú határozata

Nagymaros Város Önkormányzata Képviselő-testületének 21/2019. (II. 28.) számú határozata Tárgy: Napirend elfogadása 21/2019. (II. 28.) számú határozata A Képviselő-testület az alábbi napirendet fogadta el: 1. THÉBA Művészeti Szakgimnázium és Szakközépiskola és a Kaledira Nonprofit Kft. kérelme

Részletesebben

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete április 11-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 81/2019. (IV.11.

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete április 11-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 81/2019. (IV.11. 81/2019. (IV.11.) KT határozat: Tárgy: Zamárdi 3613/6 hrsz-ú önkormányzati tulajdonú ingatlan csereügylete megtárgyalta a Somogy Megyei Kormányhivatal SOB/03/909-2/2019. szám alatti hiánypótlási felhívását.

Részletesebben

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete november 26-i ülésének jegyzőkönyvéből. 294/2018. (XI.26.

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete november 26-i ülésének jegyzőkönyvéből. 294/2018. (XI.26. Tárgy: Civil szervezetek beszámolói 294/2018. (XI.26.) KT határozat: az Egészségőr Egyesület, a NABE zamárdi csoportja és a Zamárdi Baráti Kör beszámolóját elfogadja. 295/2018. (XI.26.) KT határozat: Tárgy:

Részletesebben

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete december 11-i ülésének jegyzőkönyvéből. 397/2017. (XII.11.

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete december 11-i ülésének jegyzőkönyvéből. 397/2017. (XII.11. Tárgy: GÖBÉSZ Kft kérelme 397/2017. (XII.11.) KT határozat: a GÖBÉSZ Kft részére a Zamárdi, Kiss Ernő utca, Mauro pizzéria mögött lévő strandterületen 2018. évtől kezdődően 1 év határozott időtartamra,

Részletesebben

A polgármester megállapítja, hogy az ülés határozatképes, mert 7 fő képviselő jelen van.

A polgármester megállapítja, hogy az ülés határozatképes, mert 7 fő képviselő jelen van. 51 J E G Y ZŐKÖNYV Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének 2012. február 29. napján megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Farkas Ernő polgármester Cseh Béla Héri Viktor Nádasdi Frida Palsics

Részletesebben

Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) 240-003 E-mail: varoslod@invitel.hu

Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) 240-003 E-mail: varoslod@invitel.hu V Á R O S L Ő D K Ö Z S É G Ö N K O R M Á N Y Z A T K É P V I S E L Ő - T E S T Ü L E T E Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) 240-003 E-mail: varoslod@invitel.hu Szám: 19/2013. J E G Y Z

Részletesebben

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete június 6-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 213/2016. (VI.6.

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete június 6-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 213/2016. (VI.6. 213/2016. (VI.6.) KT határozat: Tárgy: Hethland Kft kérelme halfesztivállal kapcsolatban megtárgyalta a Hethland Kft halfesztivál megrendezésére vonatkozó kérelmét és úgy dönt, hogy amennyiben saját területén

Részletesebben

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság január 19.-ei üléséről. 20/2016. (01.19.)TELB. Határozat

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság január 19.-ei üléséről. 20/2016. (01.19.)TELB. Határozat a Tárgy: napirend A 20/2016. (01.19.)TELB. Határozat A úgy dönt, hogy a 02/2016 sorszámú meghívóban szereplő napirendi pontokat elfogadja az alábbi módosítással: Leveszi a zárt ülésre megjelölt: 5. Bp.,

Részletesebben

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete május 29-i ülésének jegyzőkönyvéből. 178/2017. (V.29.

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete május 29-i ülésének jegyzőkönyvéből. 178/2017. (V.29. Tárgy: Rendőrség beszámolója 178/2017. (V.29.) KT határozat: megtárgyalta Csepregi Imre őrsparancsnok beszámolóját a rendőrség tevékenységéről, és azt elfogadja. Felelős: Csákovics Gyula 1 179/2017. (V.29.)

Részletesebben

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete június 25-i ülésének jegyzőkönyvéből. 181/2018. (VI.25.

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete június 25-i ülésének jegyzőkönyvéből. 181/2018. (VI.25. 181/2018. (VI.25.) KT határozat: Tárgy: Marity Tibor és neje egyezségi ajánlata megtárgyalta Marity Tibor és Marity Tiborné Zamárdi, Siófoki u. 13. szám alatti lakosok egyezségi ajánlatát. A képviselő-testület

Részletesebben

Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testülete október 15-én tartott nyílt üléséről

Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testülete október 15-én tartott nyílt üléséről 251/2010. (X. 15.) ÖKT számú határozat: Csopak Község Önkormányzatának Képviselő-testülete működési feladatainak finanszírozásához, likviditási célra 30.000.000 forint összegű 1 éves futamidejű folyószámla

Részletesebben

Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) 240-003 E-mail: varoslod@invitel.hu

Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) 240-003 E-mail: varoslod@invitel.hu V Á R O S L Ő D K Ö Z S É G Ö N K O R M Á N Y Z A T K É P V I S E L Ő - T E S T Ü L E T E Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) 240-003 E-mail: varoslod@invitel.hu Szám: 2/2013. J E G Y Z Ő

Részletesebben

KIVONAT Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete május 31-i ülésének jegyzőkönyvéből. 148/A/2018. (V.31.

KIVONAT Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete május 31-i ülésének jegyzőkönyvéből. 148/A/2018. (V.31. 148/A/2018. (V.31.) KT határozat: Tárgy: Zamárdi Város Önkormányzata 2017. évi költségvetésének végrehajtásáról, pénzügyi egyensúlyi helyzetéről szóló beszámoló Zamárdi Város Önkormányzatának Képviselő-testülete

Részletesebben

Felelős: Pápa László Gazdasági Hivatal vez.

Felelős: Pápa László Gazdasági Hivatal vez. H I R D E T M É N Y Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. tv. 51. -a alapján az alábbi tájékoztatást adom: Vác Város Önkormányzat Képviselő-testületének Gazdasági-Városüzemeltetési

Részletesebben

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete szeptember 13-i ülésének jegyzőkönyvéből. 237/2018. (IX.13.) KT határozat: kmft

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete szeptember 13-i ülésének jegyzőkönyvéből. 237/2018. (IX.13.) KT határozat: kmft 237/2018. (IX.13.) KT határozat: Tárgy: Az Önkormányzat 2018. évi költségvetésének első féléves gazdálkodásáról, pénzügyi egyensúlyi helyzetéről szóló beszámoló elfogadása megtárgyalta az Önkormányzat

Részletesebben

Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testülete február 15-én tartott nyílt üléséről

Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testülete február 15-én tartott nyílt üléséről 16/2017. (II.15.) ÖKT számú határozat: Csopak Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a mellékelt adósságot keletkeztető 4 éves kötelezettség kimutatást elfogadja. Határidő: 2017. február 15. Felelős:

Részletesebben

KIVONAT. Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014.december 18-i testületi nyílt ülésének jegyzőkönyvéből

KIVONAT. Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014.december 18-i testületi nyílt ülésének jegyzőkönyvéből KIVONAT Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014.december 18-i testületi nyílt ülésének jegyzőkönyvéből 296/2014.(XII.18.) sz. határozat: Balatonfüred Város Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testületének december 21-én megtartott nyílt ülésén hozott Határozat tartalma

Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testületének december 21-én megtartott nyílt ülésén hozott Határozat tartalma Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2490 Pusztaszabolcs, Velencei út 2. Tel./fax: 25/273-002; 25/273-036; 25/271-833 honlap: www.pusztaszabolcs.hu e-mail: polghivatal@pusztaszabolcs.hu

Részletesebben

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete június 26-i ülésének jegyzőkönyvéből. 214/2017. (VI.26.

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete június 26-i ülésének jegyzőkönyvéből. 214/2017. (VI.26. 214/2017. (VI.26.) KT határozat: Tárgy: Felsőtárkány Község Önkormányzatának vételi ajánlata Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete elfogadja Felsőtárkány Község Önkormányzatának vételi ajánlatát

Részletesebben

A Képviselő-testület szeptember 25-i ülésének határozatai

A Képviselő-testület szeptember 25-i ülésének határozatai A Képviselő-testület 2014. szeptember 25-i ülésének határozatai 340/2014.(IX.25.) határozat Kiskunlacháza Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete a zárt ülés jegyzőkönyv hitelesítőjének elfogadja

Részletesebben

KIVONAT. a Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete június 27-i ülésének jegyzőkönyvéből. 228/2016. (VI.27.

KIVONAT. a Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete június 27-i ülésének jegyzőkönyvéből. 228/2016. (VI.27. 228/2016. (VI.27.) KT határozat: Tárgy: Család- és Gyermekjóléti Szolgálat 2016. évi szakmai programja Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete Zamárdi Város Önkormányzat Családés Gyermekjóléti

Részletesebben

K I V O N A T Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének július 30-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

K I V O N A T Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének július 30-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. ülésének könyvéből. 98/2014. (VII.30.) határozata: Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2014. július 30-i nyilvános ülés módosított napirendi pontjait elfogadja az alábbiak alapján: 1. Tájékoztató

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Bodnár László polgármester, Dr. Kóder László jegyző, Kőpájer Istvánné jegyzőkönyvvezető.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Bodnár László polgármester, Dr. Kóder László jegyző, Kőpájer Istvánné jegyzőkönyvvezető. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2015. május 15. napján 8 00 órától a Rakamazi Közös Önkormányzati Hivatal tanácstermében megtartott üléséről. Jelen vannak: Fotta Csaba a bizottság elnöke, Krausz Csaba,

Részletesebben

KIVONAT. 21/2018. (II.27.) PJÜTB határozat

KIVONAT. 21/2018. (II.27.) PJÜTB határozat Alsónémedi Polgármesteri Hivatal 2351 Alsónémedi, Fő út 58. KIVONAT Alsónémedi Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének Pénzügyi, Jogi, Ügyrendi és Tájékoztató Bizottsága által 2018. február 27-én

Részletesebben

Rétság Város Önkormányzat Képviselő-testülete megtárgyalta a Városüzemeltetési Csoport évi munkájáról készített beszámolót.

Rétság Város Önkormányzat Képviselő-testülete megtárgyalta a Városüzemeltetési Csoport évi munkájáról készített beszámolót. 2015. március 24-i bizottsági ülés: Határozati javaslat módosítások: 2.) Javaslat közétkeztetés vállalkozásba adására ( 8 igen) Rétság Város Önkormányzat Képviselő-testülete megtárgyalta a napközis konyha

Részletesebben

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete október 30-i ülésének jegyzőkönyvéből. 313/2017. (X.30.

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete október 30-i ülésének jegyzőkönyvéből. 313/2017. (X.30. 313/2017. (X.30.) KT határozat: Tárgy: Petőfi SE TAO-s pályázattal kapcsolatos kérelme megtárgyalta a Petőfi Sportegyesület beszámolóját a TAO-s pályázatok önrészének előző években történt felhasználásával

Részletesebben

145/2013. (XII.11.) Öt. határozat Tárgy: Testületi ülés napirendjének elfogadása

145/2013. (XII.11.) Öt. határozat Tárgy: Testületi ülés napirendjének elfogadása 145/2013. (XII.11.) Öt. határozat Tárgy: Testületi ülés napirendjének elfogadása H A T Á R O Z A T Tiszasziget Község Önkormányzata Képviselő-testülete a helyi önkormányzatokról szóló 2011. évi CLXXXIX.

Részletesebben

H I R D E T M É N Y. Magyarország helyi önkormányzatairól szóló évi CLXXXIX. tv a alapján az alábbi tájékoztatást adom:

H I R D E T M É N Y. Magyarország helyi önkormányzatairól szóló évi CLXXXIX. tv a alapján az alábbi tájékoztatást adom: H I R D E T M É N Y Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. tv. 51. -a alapján az alábbi tájékoztatást adom: Vác Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2017. december 14.-i ülésén

Részletesebben

H I R D E T M É N Y. 71/2016.(IV.21.) sz. Képviselő-testület határozata. 72/2016.(IV.21.) sz. Képviselő-testület határozata

H I R D E T M É N Y. 71/2016.(IV.21.) sz. Képviselő-testület határozata. 72/2016.(IV.21.) sz. Képviselő-testület határozata H I R D E T M É N Y Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. tv. 51. -a alapján az alábbi tájékoztatást adom: Vác Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2016. április 21-i ülésén az

Részletesebben

KIVONAT december 20-án megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből

KIVONAT december 20-án megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2490 Pusztaszabolcs, Velencei út 2. Tel./fax: 25/273-002; 25/273-036; 25/271-833 honlap: www.pusztaszabolcs.hu e-mail: polghivatal@pusztaszabolcs.hu

Részletesebben

KIVONAT Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete április 23-i ülésének jegyzőkönyvéből. 119/2018. (IV.23.

KIVONAT Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete április 23-i ülésének jegyzőkönyvéből. 119/2018. (IV.23. Tárgy: Tűzoltóság 2017. évi beszámolója 119/2018. (IV.23.) KT határozat: megtárgyalta a Siófok Hivatásos Tűzoltóság 2017. évi tevékenységéről szóló beszámolót, és azt elfogadja. A képviselő-testület a

Részletesebben

Egyéb előterjesztés Békés Város Képviselő-testülete március 31-i ülésére

Egyéb előterjesztés Békés Város Képviselő-testülete március 31-i ülésére Tárgy: Békési Motoros Baráti Kör kérelme a Békés, Széchenyi tér 4. szám alatti ingatlan ingyenes használatára Előkészítette: Holopné dr. Sztrein Beáta Gazdasági Osztály Sorszám: IV/12. Döntéshozatal módja:

Részletesebben

Jegyzőkönyv. 61/2014. (VI. 19.) Kt. határozat

Jegyzőkönyv. 61/2014. (VI. 19.) Kt. határozat Jegyzőkönyv Készült: Gamás Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. június 19-én, 13:30 órai kezdettel, a gamási Önkormányzat tanácstermében megtartott soron következő Képviselő-testületi üléséről.

Részletesebben

Nagymaros Város Önkormányzata Képviselő-testületének 106/2019. (VI. 18.) számú határozata

Nagymaros Város Önkormányzata Képviselő-testületének 106/2019. (VI. 18.) számú határozata Tárgy: Napirend elfogadása 106/2019. (VI. 18.) számú határozata A Képviselő-testület az alábbi módosított napirendet fogadta el: 1. Nagymaros Városi Könyvtár és Művelődési Ház intézményvezetői munkaköre

Részletesebben

RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK /2017.( VI.23.) KT. HATÁROZATA

RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK /2017.( VI.23.) KT. HATÁROZATA 1) 2017. évi költségvetés módosítása 2) Az egyes anyakönyvi események engedélyezésének szabályairól, valamint az azokért fizetendő térítési díjakról szóló 16/2011. (IX. 30.) önkormányzati rendelet módosítása

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének március 3-án tartandó ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének március 3-án tartandó ülésére E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. március 3-án tartandó ülésére Az előterjesztés tárgya: Közművelődési megállapodás megkötése a Zrínyi klub üzemeltetésére

Részletesebben

Módosított határozatok

Módosított határozatok Módosított határozatok 1 1) A 2018. évi átmeneti gazdálkodás szabályairól szóló rendelet megalkotása 2) Településrendezési eszközök módosítása 3) 2017. évi költségvetés módosítása 4) A Képviselő-testület

Részletesebben

Nagymaros Város Önkormányzata Képviselő-testületének 22/2018. (II. 26.) számú határozata

Nagymaros Város Önkormányzata Képviselő-testületének 22/2018. (II. 26.) számú határozata Tárgy: Napirend elfogadása 22/2018. (II. 26.) számú határozata A Képviselő-testület az alábbi napirendet fogadta el: 1. Beszámoló a lejárt határidejű határozatok teljesítéséről 2. Közétkeztetést ellátó

Részletesebben

BAKONYKOPPÁNY. Önkormányzat Képviselő-testületének november 15. napján 17 órakor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve

BAKONYKOPPÁNY. Önkormányzat Képviselő-testületének november 15. napján 17 órakor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve Szám: 111-9/2017. BAKONYKOPPÁNY Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. november 15. napján 17 órakor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve Önkormányzat Képviselő-testülete 8571 Bakonykoppány,

Részletesebben

a Képviselő-testülethez

a Képviselő-testülethez FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. : (54) 531 000 ; 531 031 E-mail: foldes.ph@gmail.com Iktatószám: /2019. 9. E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testülethez az önkormányzati

Részletesebben

Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. március 29-én megtartott zárt ülésének jegyzőkönyvéből

Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. március 29-én megtartott zárt ülésének jegyzőkönyvéből 2012. március 29-én megtartott zárt ülésének könyvéből 119/2012. (III. 29.) határozata: Balatonkenese Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a védőnői állás betöltésére az egészségügyről szóló 1997.

Részletesebben

Egyéb előterjesztés Békés Város Képviselő-testülete március 31-i ülésére

Egyéb előterjesztés Békés Város Képviselő-testülete március 31-i ülésére Tárgy: Szent Lázár Alapítvány kérelme a Békés, Petőfi u. 35. szám alatti ingatlan hasznosítására vonatkozóan Előkészítette: Holopné dr. Sztrein Beáta osztályvezető-helyettes Gazdasági Osztály Véleményező

Részletesebben

ERCSI VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK december 10-i soron kívüli nyílt ülésének j e g y z ő k ö n y v e NAPIREND

ERCSI VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK december 10-i soron kívüli nyílt ülésének j e g y z ő k ö n y v e NAPIREND ERCSI VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2015. december 10-i soron kívüli nyílt ülésének j e g y z ő k ö n y v e a.) Napirendje b.) Határozatai c.) Jegyzőkönyve d.) Mellékletek Napirendek: Nyílt

Részletesebben

K I V O N A T. Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 7 igen szavazat alapján az alábbi határozatot hozta:

K I V O N A T. Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 7 igen szavazat alapján az alábbi határozatot hozta: Alsónémedi Polgármesteri Hivatal 2351 Alsónémedi, Fő út 58. K I V O N A T Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete által 2017. január 18-án megtartott rendkívüli nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből

Részletesebben

KIVONAT. a Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete május 9-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 166/2016. (V.9.

KIVONAT. a Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete május 9-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 166/2016. (V.9. 166/2016. (V.9.) KT határozat: Tárgy: TOP-1.2.1-15 számú pályázattal kapcsolatos további döntés Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete megtárgyalta a pályázatra vonatkozó tájékoztatásokat,

Részletesebben

Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testülete január 31-én tartott nyílt üléséről. 3/2005. (I. 31.) ÖKT. számú h a t á r o z a t:

Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testülete január 31-én tartott nyílt üléséről. 3/2005. (I. 31.) ÖKT. számú h a t á r o z a t: 3/2005. (I. 31.) ÖKT. számú h a t á r o z a t: az önkormányzat 2006. évi munkatervét az elhangzott módosításokkal jóváhagyta. Megbízza a t, hogy a jóváhagyott munkatervet az érintetteknek küldje meg. Határidő:

Részletesebben

Szám: 175-10/2015. BÉB. Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. október 12. napján 18 óra 30 perckor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve

Szám: 175-10/2015. BÉB. Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. október 12. napján 18 óra 30 perckor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve Szám: 175-10/2015. BÉB Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. október 12. napján 18 óra 30 perckor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve 2 Önkormányzat Képviselő-testülete 8565 Béb, Kossuth

Részletesebben

KIVONAT. az Egészségügyi, Szociális és Lakás Bizottság december 12-i üléséről. 401/2013. (XII. 12.) Eü., Szoc. és Lak. Biz.

KIVONAT. az Egészségügyi, Szociális és Lakás Bizottság december 12-i üléséről. 401/2013. (XII. 12.) Eü., Szoc. és Lak. Biz. az Bizottság 401/2013. (XII. 12.) Eü., Szoc. és Lak. Biz. határozat Tárgy: Napirend Az Bizottság úgy dönt, hogy a meghívóban szereplő napirendi pontokat azok sorrendjében elfogadja. A Bizottság a határozatot

Részletesebben

I. HATÁROZAT KIVONAT

I. HATÁROZAT KIVONAT Belváros-Lipótváros, Budapest Főváros V. kerület Önkormányzatának Iktatószám: T-217 /2014. 10/2014. I. HATÁROZAT KIVONAT a 2014. június 26-ai rendkívüli képviselő-testületi ülés nyílt jegyzőkönyvéből 172/2014.

Részletesebben

250/2014. (VIII. 28.) számú Képviselő-testületi Határozat

250/2014. (VIII. 28.) számú Képviselő-testületi Határozat könyvéből: 250/2014. (VIII. 28.) számú Képviselő-testületi Határozat 1.) Hajdúnánás Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a 260/2010. (VIII. 18.) számú Képviselő-testületi Határozattal megválasztott

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Helye: Városháza II. emeleti ülésterme, Pásztó, Kölcsey út 35.

JEGYZŐKÖNYV. Helye: Városháza II. emeleti ülésterme, Pásztó, Kölcsey út 35. 1 JEGYZŐKÖNYV Készült: Pásztó Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2017. május 29-i rendkívüli üléséről. Helye: Városháza II. emeleti ülésterme, Pásztó, Kölcsey út 35. Jelen vannak: Dömsödi Gábor polgármester,

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT K I V O N A T

BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT K I V O N A T BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT K I V O N A T a 2018. augusztus 15-én (szerdán) a Budapest XVI. kerületi Polgármesteri Hivatal nagytermében (1163 Budapest, Havashalom u. 43. fszt. 18.) a Budapest

Részletesebben

Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselő-testületének június 30-án megtartott zárt ülésének jegyzőkönyvéből

Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselő-testületének június 30-án megtartott zárt ülésének jegyzőkönyvéből 2011. június 30-án megtartott zárt ülésének könyvéből 350/2011. (VI. 30.) határozata: Balatonkenese Város Önkormányzatának Képviselő-testülete újra megtárgyalta Fehérváriné Mosonyi Judit és Fehérvári Zsolt

Részletesebben

EGER MEGYEI JOGÚ VÁROS

EGER MEGYEI JOGÚ VÁROS EGER MEGYEI JOGÚ VÁROS RENDELETEINEK ÉS HATÁROZATAINAK TÁRA 2017. január 26. 1. szám H A T Á R O Z A T O K 1/2017. (I. 26.) közgyűlési hat. Eger Megyei Jogú Város Önkormányzata által nyújtandó csekély

Részletesebben

H I R D E T M É N Y. Magyarország helyi önkormányzatairól szóló évi CLXXXIX. tv a alapján az alábbi tájékoztatást adom:

H I R D E T M É N Y. Magyarország helyi önkormányzatairól szóló évi CLXXXIX. tv a alapján az alábbi tájékoztatást adom: H I R D E T M É N Y Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. tv. 51. -a alapján az alábbi tájékoztatást adom: Vagyongazdálkodási Bizottsága 2016. január 11-i nyílt és zárt ülésén az

Részletesebben

FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Cím: 8582 Farkasgyepű, Petőfi Sándor u. 42. Tel/fax: (89)584-200 e-mail: onkormanyzat@farkasgyepu.hu Szám:23/2016. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Farkasgyepű

Részletesebben

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság szeptember 22-ei üléséről. 741/2016. (09.22.)TELB. Határozat

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság szeptember 22-ei üléséről. 741/2016. (09.22.)TELB. Határozat Tárgy: napirend 741/2016. (09.22.)TELB. Határozat úgy dönt, hogy a 29/2016 sorszámú meghívóban szereplő napirendi pontokat elfogadja, az alábbi módosításokkal: Leveszi zárt ülésről: 18..Bp., V. Ferenczy

Részletesebben

K I V O N A T. 23/2010. /VIII.25./ ÖR. Tata Építési Szabályzatáról szóló 38/2005. (XII.06.) módosításáról

K I V O N A T. 23/2010. /VIII.25./ ÖR. Tata Építési Szabályzatáról szóló 38/2005. (XII.06.) módosításáról K I V O N A T 2010. augusztus 18-án megtartott rendkívüli ülésének jegyzıkönyvébıl 23/2010. /VIII.25./ ÖR. Tata Építési Szabályzatáról szóló 38/2005. (XII.06.) módosításáról 275/2010./VIII.18./ sz. h a

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Mende Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2014. augusztus 7.- én 18 órakor megtartott üléséről. Az ülés helye: Községháza tanácskozó terme, Fő utca 14. Jelen vannak:

Részletesebben

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete május 19-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 175/2016. (V.19.

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete május 19-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 175/2016. (V.19. 175/2016. (V.19.) KT határozat: Tárgy: Zamárdi, Margó Ede sétány burkolási és térépítési munkáival kapcsolatos döntések 1.) Zamárdi Város Önkormányzata Képviselő-testülete, Zamárdi Város Önkormányzata

Részletesebben

Nettó bérleti díj ,- Ft ,- Ft Összesen ,- Ft ,- Ft

Nettó bérleti díj ,- Ft ,- Ft Összesen ,- Ft ,- Ft Abony Városi Önkormányzat Polgármesterétől H-2740 Abony Tel.,fax: (53) 360-010 Kossuth tér 1. Az előterjesztés készítésében közreműködött: Településfejlesztési Osztály Az előterjesztést véleményezte: Ügyrendi

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Kenderes Város Önkormányzati Képviselő-testületének 2016. április 14-én 14.00 órakor tartott rendkívüli, nyílt ülésén. Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal tanácskozó terme

Részletesebben

KIVONAT Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete december 17-i ülésének jegyzőkönyvéből. 319/2018. (XII.17.

KIVONAT Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete december 17-i ülésének jegyzőkönyvéből. 319/2018. (XII.17. 319/2018. (XII.17.) KT határozat: Tárgy: Mihalics István és Mihalics Gabriella ingatlan ügye megtárgyalta Mihalics István és Mihalics Gabriella terület kiigazítási kérelme ügyében a zamárdi 760/12 hrsz

Részletesebben

Tárgy: Borbás Vilmosné bérlő Nyugdíjasházban lévő önkormányzati lakás bérleti jogviszonya folytatása

Tárgy: Borbás Vilmosné bérlő Nyugdíjasházban lévő önkormányzati lakás bérleti jogviszonya folytatása ELŐTERJESZTÉS DÉDESTAPOLCSÁNY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2015. JÚNIUS 23-AI MUNKATERV SZERINTI RENDES ÜLÉSÉRE. IKT. SZ: 1650-11/2015/D. MELLÉKLETEK SZÁMA: 1 DB XI. NAPIREND Tárgy: Borbás

Részletesebben

Báta Községi Önkormányzat Képviselő-testületének határozatai a i rendes testületi ülésről:

Báta Községi Önkormányzat Képviselő-testületének határozatai a i rendes testületi ülésről: Báta Községi Önkormányzat Képviselő-testületének határozatai a 2015.01.21 i rendes testületi ülésről: 1/2015. (I.21.) számú határozat Báta Község Önkormányzat Képviselő-testülete elfogadja napirendre tett

Részletesebben

Bodorkós Ferenc polgármester

Bodorkós Ferenc polgármester Gencsapáti község Önkormányzata Képviselő-testülete a két testületi ülés közötti időszak legfontosabb eseményeiről szóló polgármesteri beszámolót elfogadja. Gencsapáti község Önkormányzata Képviselő-testülete

Részletesebben

A január 27-i. ülés. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Kivonat

A január 27-i. ülés. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Kivonat DAD KÖZSÉGI KÉPVISELŐTESTÜLET 76-2/2015. A 2015. január 27-i ülés J E G Y Z Ő K Ö N Y V Kivonat Napirendi pontok: 1.) Jelentés a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról és a két ülés közötti fontosabb

Részletesebben

Jegyzőkönyvi kivonat

Jegyzőkönyvi kivonat Alsónémedi Önkormányzat Polgármesteri Hivatala 2351 Alsónémedi, Fő út 58. Jegyzőkönyvi kivonat Alsónémedi Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. szeptember 13-i ülésének jegyzőkönyvéből 219/2011. (IX.13.)

Részletesebben

Majosháza Község Önkormányzatának Polgármestere

Majosháza Község Önkormányzatának Polgármestere 2. Majosháza Község Önkormányzatának Polgármestere 2339 Majosháza, Kossuth u. 34., Tel: 06/24-511-830, Fax: 06/24-511-831, E-mail: majoshaza@majoshaza.hu ELŐTERJESZTÉS Majosháza Község Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben

FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Cím: 8582 Farkasgyepű, Petőfi Sándor u. 42. Tel/fax: (89)584-200 e-mail: onkormanyzat@farkasgyepu.hu Szám:14/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Farkasgyepű

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT ülésének könyvéből. egyhangúlag az alábbi napirendeket fogadta el: Péteri Község Önkormányzatának 131/2017. (IX. 28.) számú ÖKT határozata a napirendek elfogadásáról 1.) Az önkormányzat 2017. évi költségvetésének

Részletesebben

Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testülete február 27-én tartott nyílt üléséről. 24/2014. (II. 27.) ÖKT számú határozat:

Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testülete február 27-én tartott nyílt üléséről. 24/2014. (II. 27.) ÖKT számú határozat: 24/2014. (II. 27.) ÖKT számú határozat: Csopak Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a 19/2014. (I.29.) ÖKT. számú határozatát Kellerné Jánka Andrea kérelmére módosítja, mely szerint a Csopak, Fecske

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület szeptember 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatokról

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület szeptember 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatokról Városi Önkormányzat Polgármesterétől, Jegyzőjétől H-2740 Abony Kossuth tér 1. Telefon/fax: (53) 360-010 Előterjesztés készítésében részt vett: Jegyzői Titkárság Településfejlesztési Osztály Gazdasági Osztály

Részletesebben

Bocskaikert Községi Önkormányzat P O L G Á R M E S T E R E

Bocskaikert Községi Önkormányzat P O L G Á R M E S T E R E Bocskaikert Községi Önkormányzat P O L G Á R M E S T E R E ikt.sz. 948/2016 A Bocskaikert Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. június 13-i ülésére. Tárgy: Bocskaikert Község Önkormányzat képviselő-testületének

Részletesebben

J e l e n t é s. Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének május 14-i nyilvános ülésére

J e l e n t é s. Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének május 14-i nyilvános ülésére J e l e n t é s Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2019. május 14-i nyilvános ülésére Tárgy: Jelentés a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról Előterjesztő: Kardosné

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült a Képviselő-testület 2013. december 30-án 13.00 órai kezdettel tartott nyilvános üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. Készült a Képviselő-testület 2013. december 30-án 13.00 órai kezdettel tartott nyilvános üléséről. Képviselő-testület Szigliget J e g y z ő k ö n y v Készült a Képviselő-testület 2013. december 30-án 13.00 órai kezdettel tartott nyilvános üléséről. Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal Jelen vannak:

Részletesebben

Előterjesztés. a bicskei 1276 hrsz-ú ingatlan állami tulajdonba adásáról

Előterjesztés. a bicskei 1276 hrsz-ú ingatlan állami tulajdonba adásáról Előterjesztés a bicskei 1276 hrsz-ú ingatlan állami tulajdonba adásáról 1. előterjesztés száma: 245/2016 2. Előterjesztést készítő személy neve: Soós Attila 3. előterjesztés készítésében közreműködő személy

Részletesebben

T Á R G Y S O R O Z A T A. 1./ A közétkeztetés és az önkormányzat által üzemeltetésre átadott konyha helyzetének áttekintése.

T Á R G Y S O R O Z A T A. 1./ A közétkeztetés és az önkormányzat által üzemeltetésre átadott konyha helyzetének áttekintése. NYÍRGELSE KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ- TESTÜLET 2013.február 13.-án megtartott Képviselő-testületi ülésének a.) jegyzőkönyve b.) határozata c.) előterjesztése d.) tárgysorozata T Á R G Y S O R O Z A

Részletesebben

GÖDÖLLŐ VÁROS POLGÁRMESTERE

GÖDÖLLŐ VÁROS POLGÁRMESTERE GÖDÖLLŐ VÁROS POLGÁRMESTERE ELŐTERJESZTÉS a képviselő-testület 2018. szeptember 20-án tartandó ülésére Tárgy: Javaslata képviselő-testület 2018. II. félévi munkatervére. Tisztelt Képviselő-testület! Gödöllő

Részletesebben

K I V O N A T. Sitke Község Önkormányzata Képviselő-testülete április 26-i ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Sitke Község Önkormányzata Képviselő-testülete április 26-i ülésének jegyzőkönyvéből 31/2017.(IV.26.) számú képviselő-testületi határozat Sitke Község Önkormányzata képviselő-testülete a Rác Dénes helyettes lelkész, a Nagysimonyi Evangélikus Egyházközség Sitkei Evangélikus Leányegyházközösségének

Részletesebben

KIVONAT. Algyő Nagyközség Képviselő-testület július 05. napján tartott rendkívüli, nyílt ülésének jegyzőkönyvéből

KIVONAT. Algyő Nagyközség Képviselő-testület július 05. napján tartott rendkívüli, nyílt ülésének jegyzőkönyvéből 224/2018. (VII.05.) Kt. határozat Tárgy: 2018. július 05. napján tartott rendkívüli ülés napirendjének elfogadása Algyő Nagyközség Képviselő-testülete elfogadja Molnár Áron napirend javaslatát az alábbiak

Részletesebben

RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/

RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/ RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag.hu Előterjesztést készítette: Dabasi Kornélia és Vargáné Fodor Rita

Részletesebben

H I R D E T M É N Y. Magyarország helyi önkormányzatairól szóló évi CLXXXIX. tv a alapján az alábbi tájékoztatást adom:

H I R D E T M É N Y. Magyarország helyi önkormányzatairól szóló évi CLXXXIX. tv a alapján az alábbi tájékoztatást adom: H I R D E T M É N Y Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. tv. 51. -a alapján az alábbi tájékoztatást adom: Vác Város Önkormányzat Képviselő-testületének Gazdasági-Városüzemeltetési

Részletesebben

Előterjesztő: Szitka Péter polgármester Gulyás Tibor ügyvezető Készítette: Lőrincz József ingatlan gazd. előadó

Előterjesztő: Szitka Péter polgármester Gulyás Tibor ügyvezető Készítette: Lőrincz József ingatlan gazd. előadó Előterjesztő: Szitka Péter polgármester Gulyás Tibor ügyvezető Készítette: Lőrincz József ingatlan gazd. előadó Tárgy: Javaslat a Kazincbarcika 207/198 hrsz-ú ingatlan bérbeadására Tisztelt Képviselő-testület!

Részletesebben

FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Cím: 8582 Farkasgyepű, Petőfi Sándor u. 42. Tel/fax: (89)584-200 e-mail: onkormanyzat@farkasgyepu.hu Szám:29/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Farkasgyepű

Részletesebben

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság március 23. ai üléséről. 122/2017. (03.23.)TELB. Határozat

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság március 23. ai üléséről. 122/2017. (03.23.)TELB. Határozat a Tárgy: napirend A 122/2017. (03.23.)TELB. Határozat A úgy dönt, hogy a 08/2017.-es ülésre, az alábbi napirendi pontokat fogadja el: NYÍLT ÜLÉSEN TÁRGYALT NAPIRENDI PONTOK 1. Döntés az Október 6. u. 16-18.

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület június 26-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület június 26-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2006. június 26-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének október 29-én 08:00 órakor megtartott nyilvános rendkívüli üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének október 29-én 08:00 órakor megtartott nyilvános rendkívüli üléséről. KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 1 JEGYZŐKÖNYV Készült: Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. október 29-én 08:00 órakor megtartott nyilvános rendkívüli üléséről. Az ülés helye: Kékkút Község Önkormányzat

Részletesebben

44/2016. (II.29.) KT határozat: Tárgy: Zamárdi Város Önkormányzata évi költségvetésének elfogadása

44/2016. (II.29.) KT határozat: Tárgy: Zamárdi Város Önkormányzata évi költségvetésének elfogadása 44/2016. (II.29.) KT határozat: Tárgy: Zamárdi Város Önkormányzata 2016. évi költségvetésének elfogadása a) Zamárdi Város Önkormányzatának Magyarország gazdasági stabilitásáról szóló 2011. évi CXCIV. törvény

Részletesebben

Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88)

Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) V Á R O S L Ő D K Ö Z S É G Ö N K O R M Á N Y Z A T K É P V I S E L Ő - T E S T Ü L E T E Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) 240-003 E-mail: varoslod@invitel.hu Szám: 24/2014. J E G Y Z

Részletesebben

34/2013. (I. 31.) számú Képviselő-testületi Határozat

34/2013. (I. 31.) számú Képviselő-testületi Határozat 34/2013. (I. 31.) számú Képviselő-testületi Határozat Hajdúnánás Városi Önkormányzat Képviselő-testülete hozzájárul a Hajdúnánási Református Egyházközség (4080 Hajdúnánás, Kossuth u. 2. szám) Épületenergetikai

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Szám: 54/2015. J e g y z ő k ö n y v Készült: Marcalgergelyi Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. február 12-én 17.30 órai kezdettel megtartott nyilvános üléséről. Az ülés helye: Nemesszalók,

Részletesebben

PÁPA VÁROS POLGÁRMESTERE PÁPA, Fő u. 5. Tel: 89/ Fax: 89/

PÁPA VÁROS POLGÁRMESTERE PÁPA, Fő u. 5. Tel: 89/ Fax: 89/ PÁPA VÁROS POLGÁRMESTERE 87. Tel: 89/515-000 E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselőtestület 2013. június 27-i ülésére Tárgy: Személyi ügyek I. Jókai Mór Városi Könyvtár vezetői állására kiírt pályázat elbírálása

Részletesebben