KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete december 11-i ülésének jegyzőkönyvéből. 397/2017. (XII.11.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete december 11-i ülésének jegyzőkönyvéből. 397/2017. (XII.11."

Átírás

1 Tárgy: GÖBÉSZ Kft kérelme 397/2017. (XII.11.) KT határozat: a GÖBÉSZ Kft részére a Zamárdi, Kiss Ernő utca, Mauro pizzéria mögött lévő strandterületen évtől kezdődően 1 év határozott időtartamra, ,- Ft/szezon egyedi bérleti díjért, 8 db elektromos vízisporteszköz működtetésére közterületet biztosít. Az első év után, amennyiben a működtetéssel kapcsolatban probléma, kifogás nem merül fel, a bérleti jogviszony további 4 évvel meghosszabbítható. A szolgáltatás biztosításához a partszakaszon a kijelölt helyen 2 m2 közterület használatára jogosult a bérlő.

2 398/2017. (XII.11.) KT határozat: Tárgy: Rendezvényközpont terveinek megtárgyalása megtárgyalta a Bácskai utca rendezvényközpont terveire vonatkozó tervezői elképzeléseket, és azokat tovább gondolásra, tervezésre alkalmasnak tartja.

3 399/2017. (XII.11.) KT határozat: Tárgy: Jócsik Mihály kérelme a Zamárdi, Fő utca 106. szám alatti önkormányzati lakásra vonatkozóan egyetért a Zamárdi, Fő utca 106. szám alatti, jelenleg üresen álló önkormányzati lakás felújítás után történő bérbe adásával Jócsik Mihály részére. A képviselő-testület kéri, hogy a lakás állapotának felmérése után a szükséges felújítási költségeket a évi költségvetésbe szerepeltessék, továbbá a felújítás után a két önkormányzati lakás összenyitásának, és bérbe adásának nem látja akadályát.

4 400/2017. (XII.11.) KT határozat: Tárgy: évi belső ellenőrzési terv megtárgyalása és elfogadása megtárgyalta és elfogadja Zamárdi Város Önkormányzatának évi belső ellenőrzési tervét.

5 401/2017. (XII.11.) KT határozat: Tárgy: Munkamegosztási megállapodás megtárgyalása megtárgyalta, és elfogadja a jelen előterjesztés mellékletét képező munkamegosztási megállapodást.

6 402/2017. (XII.11.) KT határozat: Tárgy: Zamárdi 052/3 és 2536/74 hrsz-ú utak elnevezése a 052/3, valamint 2536/74 hrsz-ú utaknak a Kagán köz elnevezést adja.

7 403/2017. (XII.11.) KT határozat: Tárgy: Magyar Közút Nonprofit Zrt Somogy Megyei Igazgatóságának ajánlata a Magyar Közút Nonprofit Zártkörűen Működő Részvénytársaság Somogy Megyei Igazgatóságának a jelzőlámpás csomópontokra vonatkozó karbantartási ajánlatát évre vonatkozóan ,- Ft+ÁFA összegben elfogadja, és felhatalmazza Csákovics Gyula t a megbízási szerződés aláírására.

8 404/2017. (XII.11.) KT határozat: Tárgy: Zamárdi, Siófoki utca járda átépítésére vonatkozó közbeszerzési ajánlatok bírálata a Zamárdi, Siófoki utcai járdaépítés közbeszerzési eljárás során év szerinti szavazással 5 igen, és 0 nem szavazattal az alábbi, eljárást lezáró döntést hozzák: Kővágó-Ép Kft (8600 Siófok, Klapka György utca 40.) ajánlattevő ajánlata érvényes. Útéppark Kft (8000 Székesfehérvár, Sóstói u. 7.) ajánlattevő ajánlata érvényes. 2.sz. Mélyépítő Kft (8860 Siófok, Tanácsház u /16.) ajánlattevő ajánlata érvényes. Ökobau Kft (8600 Siófok, Vak Bottyán u. 38.) ajánlattevő ajánlata érvényes. Fecske Kft (8600 Siófok, Erdei Ferenc u. 15.) ajánlattevő ajánlata érvényes. A közbeszerzési eljárás eredményes. Zamárdi Város Önkormányzata a Zamárdi, Siófoki utcai járdaépítés tárgyú beruházás elvégzésével a 2. számú Mélyépítő Kft (8600 Siófok, Tanácsház u /16.) bízza meg ,- Ft+27 % ÁFA vállalkozási díjért, egyben felhatalmazza Csákovics Gyula t az erre vonatkozó vállalkozási szerződés aláírására.

9 405/2017. (XII.11.) KT határozat: Tárgy: Volt Siófok és kistérsége szélessávú internethálózat átmeneti időre szóló üzemeltetése a Volt Siófok és kistérsége szélessávú internethálózat átmeneti időre szóló üzemeltetése című előterjesztést megtárgyalta és a következő határozatot hozta: a) Zamárdi Város Önkormányzata az előterjesztés 2. sz. melléklete szerinti szövegtartalommal a haszonbérleti szerződést jóváhagyja. b) A képviselő-testület a hálózat üzemeltetésére vonatkozó november április 30 közötti időre szóló átmeneti időszakot, valamint a május 1- június 30 közötti átállási időszakot a többi önkormányzati tulajdonos egyetértése esetén elfogadja. c) A képviselő-testület felhatalmazza Csákovics Gyula t a haszonbérleti szerződés aláírására, és az átállási időszak végéig a biztonságos üzemeltetés érdekében szükséges jognyilatkozatok megtételére.

10 406/2017. (XII.11.) KT határozat: Tárgy: Avar kori leletekről kiadvány megjelentetése a évi költségvetésben ,- Ft összeget elkülönít az avar kori leletekről szóló kiadvány megjelentetésére. A kiadvány a évben megrendezésre kerülő városnapra jelenik meg.

11 407/2017. (XII.11.) KT határozat: Tárgy: Zamárdi Női Kar kérelme székhely bejegyzése iránt megtárgyalta és engedélyezi, hogy a Zamárdi Női Kar egyesületként történő működéséhez az Önkormányzat székhelyét, vagyis a 8621 Zamárdi, Szabadság tér 4. címhelyű, önkormányzati tulajdonban álló ingatlant jelöljék meg az egyesület alapszabályában székhelyként.

12 Tárgy: Svert Kupa Vitorlás Egyesület kérelme 408/2017. (XII.11.) KT határozat: támogatandónak tartja a Svert Kupa Vitorlás Egyesület kérelmét a Bácskai utcai kishajó kikötő fejlesztésére benyújtandó pályázattal kapcsolatban, a kérelemben foglalt műszaki paraméterekkel. A pályázandó összeg ,- Ft. A képviselő-testület egyetért azzal, hogy az önkormányzattal közösen nyújtsa be az egyesület a pályázatot, illetve a Magyar Turisztikai Szövetség, mint konzorciumi tag kerüljön bevonásra. A képviselő-testület felhatalmazza Csákovics Gyula t a pályázat benyújtását támogató szándéknyilatkozat aláírására.

13 409/2017. (XII.11.) KT határozat: Tárgy: Zamárdi Polgármesteri Hivatal évi munkájáról beszámoló a Zamárdi Polgármesteri Hivatal munkájáról szóló évi beszámolót elfogadja.

14 410/2017. (XII.11.) KT határozat: Tárgy: évi adó bevételek alakulása, kintlévőségekről tájékoztatás a évi adó bevételek alakulásáról, kintlévőségekről szóló tájékoztatást elfogadja.

15 411/2017. (XII.11.) KT határozat: Tárgy: Zamárdi 2056/16 hrsz közparkban gyalogos sétány engedélyezési terveinek elkészítése Zamárdi Város Önkormányzata a zamárdi 2056/16 hrsz-ú közparkban gyalogos sétány engedélyezési terveinek elkészítésére bízza meg a Geoplaner Építőipari Kft-t Ft + 27% ÁFA = Ft díjért, ezen felül Ft + 27% ÁFA díj ellenében kérje fel a céget az engedélyezési eljárásban az önkormányzat képviseletére, a képviselő-testület egyben hatalmazza fel Csákovics Gyula t az erre vonatkozó vállalkozási szerződés aláírására.

16 412/2017. (XII.11.) KT határozat: Tárgy: Zamárdi, Benczúr utca 14. szám alatti ingatlan elidegenítése megtárgyalta, és a Zamárdi Város Önkormányzatának tulajdonát képező Benczúr u.14. szám alatti ingatlan felújítására nem kíván költeni, azt a rendelkezésre álló, ismertetett szakvéleményben megállapított értéken, a helyi rendeletben foglaltak alapján értékesíteni kívánja. A képviselő-testület felkéri a hivatalt, hogy a fenti ingatlanra vonatkozóan az ajánlattételi felhívást készítse el, és a helyben szokásos módon tegye közzé. Az ajánlatok beérkezési határidejét a képviselő-testület lehetőség szerint január 31. napjában állapítja meg.

17 Tárgy: Benkő László kérelme 413/2017. (XII.11.) KT határozat: megtárgyalta a PartyFészek építmény helyére benyújtott terveket, és kéri, hogy a NessNight Bt képviselőjét nyilatkoztassák a Kecskeméti utca végén lévő önkormányzati területen álló építménnyel kapcsolatos szándékairól, tovább kívánja-e adni az építményt hasznosításra, vagy visszaállítja az eredeti állapotot. A képviselő-testület kéri, hogy a hivatal a NessNight Bt és Benkő-Benczúr Balázs tartozásának behajtásáról haladéktalanul gondoskodjon.

18 414/2017. (XII.11.) KT határozat: Tárgy: évi rendezvénynaptár tervezet megtárgyalása megtárgyalta a évi rendezvénynaptár tervezetét, és azt elfogadja.

19 Tárgy: Rendezvény térre színpad beszerzése 415/2017. (XII.11.) KT határozat: megtárgyalta a rendezvény térre vonatkozó színpad beszerzésének lehetőségeit, és a januári bizottsági ülésen javasolja ismételten a napirendet tárgyalni, amikorra a főépítész tervei is ismertek a térrel kapcsolatban. A bizottság azon az ülésen tegyen javaslatot, hogy fix vagy mobil színpadot javasol a téren felállítani.

20 416/2017. (XII.11.) KT határozat: Tárgy: Mobil Otthon Kft mobil épület beszerzése megtárgyalta, és a Mobil Otthon Kft ajánlatot fogadja el mobil épület beszerzésére és telepítésére vonatkozóan 4.5 M Ft+ÁFA összegben. A képviselő-testület az épülethez tartozóan kültéri bútorzat beszerzésére további ,- Ftos keretösszeget elkülönít a évi költségvetésben.

21 417/2017. (XII.11.) KT határozat: Tárgy: Antenna Hungária Zrt kérelme átjátszó tükör elhelyezésére úgy dönt, hogy az Antenna Hungária Zrt részére a GINOP pályázattal kapcsolatos átjátszó tükör elhelyezésre másik önkormányzati épületet ajánlj fel. A képviselő-testület kéri a hivatalt, hogy nézze át a lehetséges önkormányzati ingatlanok listáját, melyen egy átjátszó tükör megfelelően elhelyezhető, illetve javasolják a Zamárdi, Fő utca 105. számú ingatlan tulajdonosait nyilatkoztatni arról, hogy bérbe kívánják-e adni az épületet a fenti célra. A képviselő-testület az általános iskola épületet továbbra sem adja bérbe távközlési szolgáltatók részére.

22 418/2017. (XII.11.) KT határozat: Tárgy: GAMESZ részére sószóró tartály beszerzése a GAMESZ részére jóváhagyja egy 3 m3-es sószóró tartály beszerzését a Bátony-Metall Ipari és Kereskedelmi Kft ajánlata alapján ,- Ft+ÁFA vételárért. A szükséges vételár a GAMESZ költségvetésében rendelkezésére áll.

23 Tárgy: ATTROY Kft kérelme 419/2017. (XII.11.) KT határozat: megtárgyalta az ATTROY Kft kérelmét, és évben az idei évhez hasonlóan a Szent István utca déli oldalán, a cirkusz volt területén biztosítja a Balaton Sound fesztivállal összefüggésben külföldi vendégek parkolásának biztosítását. Az igénybe veendő terület 6400 m2, a fizetendő bérleti díj: ,- Ft. A képviselő-testület nagyobb terület igénybevételére nem lát lehetőséget. A képviselő-testület felhatalmazza Csákovics Gyula t a bérleti szerződés aláírására.

24 420/2018. (XII.11.) KT határozat: Tárgy: Közvilágítási rendszer korszerűsítésével kapcsolatos döntés megtárgyalta a közvilágítási rendszer korszerűsítésével kapcsolatos tájékoztatást, és kinyilvánítja, hogy a közeljövőben nem áll szándékában a településen a közvilágítás korszerűsítésének elvégzése, ezzel összefüggésben a korszerűsítésre pályázatot sem kíván benyújtani.

25 Tárgy: Malschi küldöttség fogadása 421/2018. (XII.11.) KT határozat: megtárgyalta a malschi küldöttség fogadásával kapcsolatos tájékoztatást, és az Önkormányzat a három napos látogatás minden költségét biztosítja a költségvetés terhére. A képviselő-testület felkéri a Tourinform Iroda vezetőjét, hogy a szállásra vonatkozóan kérjen árajánlatot a Wellamarin hoteltől és a NÉBIH üdülőtől is.

26 422/2018. (XII.11.) KT határozat: Tárgy: Dr. Tanka Zsigmonddal szembeni követelés fenntartása megtárgyalta dr. Tanka Zsigmond (3400 Kazincbarcika Mátyás Király út 2.) adóssal szemben év óta fennálló ,- Ft vételár+kamat, ,- Ft kölcsön+kamat ,- Ft lakásépítési támogatás jogcímeken fennálló tartozásokat. A képviselő-testület a már peresített és jogerős fizetési meghagyással érvényesített Ft és járulékain felül a tőketartozás fennmaradó összegére is további fizetési meghagyást kíván indítani, és az eljárásokkal együtt járó további invesztíciót biztosítja. A képviselő-testület nem járul hozzá az adóssal szemben fennálló teljes követelés és járulékai könyvekben történő leírásához.

27 Tárgy: Gourman Sun Kft tartozás leírása 423/2018. (XII.11.) KT határozat: hozzájárul az adóssal szemben fennálló teljes követelés és járulékai könyvekben történő leírásához.

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete szeptember 13-i ülésének jegyzőkönyvéből. 237/2018. (IX.13.) KT határozat: kmft

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete szeptember 13-i ülésének jegyzőkönyvéből. 237/2018. (IX.13.) KT határozat: kmft 237/2018. (IX.13.) KT határozat: Tárgy: Az Önkormányzat 2018. évi költségvetésének első féléves gazdálkodásáról, pénzügyi egyensúlyi helyzetéről szóló beszámoló elfogadása megtárgyalta az Önkormányzat

Részletesebben

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete június 6-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 213/2016. (VI.6.

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete június 6-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 213/2016. (VI.6. 213/2016. (VI.6.) KT határozat: Tárgy: Hethland Kft kérelme halfesztivállal kapcsolatban megtárgyalta a Hethland Kft halfesztivál megrendezésére vonatkozó kérelmét és úgy dönt, hogy amennyiben saját területén

Részletesebben

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete szeptember 14-i ülésének jegyzőkönyvéből. 270/2017. (IX.14.

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete szeptember 14-i ülésének jegyzőkönyvéből. 270/2017. (IX.14. 270/2017. (IX.14.) KT határozat: Tárgy: Zamárdi, Szt. István utca, 3613/3 3613/4 3613/5 és 3613/6 hrsz-ú ingatlanokra érkezett vételi ajánlat megtárgyalta a 3613/3, 3613/4, 3613/5 és 3613/6 hrsz-ú ingatlanokra

Részletesebben

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete május 19-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 175/2016. (V.19.

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete május 19-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 175/2016. (V.19. 175/2016. (V.19.) KT határozat: Tárgy: Zamárdi, Margó Ede sétány burkolási és térépítési munkáival kapcsolatos döntések 1.) Zamárdi Város Önkormányzata Képviselő-testülete, Zamárdi Város Önkormányzata

Részletesebben

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete április 13-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 102/2018. (IV.13.

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete április 13-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 102/2018. (IV.13. Tárgy: Mobil konténer vásárlása 102/2018. (IV.13.) KT határozat: megtárgyalta a Kossuth utcai rendezvény térre lehelyezendő mobil konténer megvásárlását bruttó 7.000.000,- Ft-os vételáron. A képviselő-testület

Részletesebben

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete július 17-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 244/2017. (VII.17.

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete július 17-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 244/2017. (VII.17. 244/2017. (VII.17.) KT határozat: Tárgy: GAMESZ részére gépkocsi vásárlás megtárgyalta és egyetért a GAMESZ részére gépkocsi vásárlással, 2.400.000,- Ft összeg erejéig. Ezzel egyidejűleg a GAMESZ használatában

Részletesebben

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete június 25-i ülésének jegyzőkönyvéből. 181/2018. (VI.25.

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete június 25-i ülésének jegyzőkönyvéből. 181/2018. (VI.25. 181/2018. (VI.25.) KT határozat: Tárgy: Marity Tibor és neje egyezségi ajánlata megtárgyalta Marity Tibor és Marity Tiborné Zamárdi, Siófoki u. 13. szám alatti lakosok egyezségi ajánlatát. A képviselő-testület

Részletesebben

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete április 11-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 81/2019. (IV.11.

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete április 11-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 81/2019. (IV.11. 81/2019. (IV.11.) KT határozat: Tárgy: Zamárdi 3613/6 hrsz-ú önkormányzati tulajdonú ingatlan csereügylete megtárgyalta a Somogy Megyei Kormányhivatal SOB/03/909-2/2019. szám alatti hiánypótlási felhívását.

Részletesebben

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete május 15-i ülésének jegyzőkönyvéből

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete május 15-i ülésének jegyzőkönyvéből 160/2017. (V.15.) KT határozat: Tárgy: Diószegi Zoltán bérleti szerződése megtárgyalta és Diószegi Zoltán vállalkozó részére a Zamárdi, Harcsa utca Margó Ede sétány sarkán 1000 m2 nagyságú önkormányzati

Részletesebben

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete november 26-i ülésének jegyzőkönyvéből. 294/2018. (XI.26.

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete november 26-i ülésének jegyzőkönyvéből. 294/2018. (XI.26. Tárgy: Civil szervezetek beszámolói 294/2018. (XI.26.) KT határozat: az Egészségőr Egyesület, a NABE zamárdi csoportja és a Zamárdi Baráti Kör beszámolóját elfogadja. 295/2018. (XI.26.) KT határozat: Tárgy:

Részletesebben

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete július 12-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 216/2018. (VII.12.

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete július 12-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 216/2018. (VII.12. 216/2018. (VII.12.) KT határozat: Tárgy: TOP-3.2.1-15-SO1-2016-00006 - Zamárdi Fekete István Általános Iskola és alapfokú Művészeti Iskola energetikai korszerűsítése pályázattal kapcsolatos döntés megtárgyalta

Részletesebben

KIVONAT. a Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete május 9-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 166/2016. (V.9.

KIVONAT. a Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete május 9-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 166/2016. (V.9. 166/2016. (V.9.) KT határozat: Tárgy: TOP-1.2.1-15 számú pályázattal kapcsolatos további döntés Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete megtárgyalta a pályázatra vonatkozó tájékoztatásokat,

Részletesebben

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete augusztus 8-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete augusztus 8-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből 273/2016. (VIII.8.) KT határozat: Tárgy: NIF Zrt kezdeményezésére indult településrendezési eszközök módosítási eljárásában partnerek bevonásával kapcsolatos döntés Zamárdi Város Önkormányzat képviselő-testülete

Részletesebben

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete július 25-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 256/2017. (VII.25.

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete július 25-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 256/2017. (VII.25. 256/2017. (VII.25.) KT határozat: Tárgy: Gömöri László kérelme a zamárdi kertmozi bérleti díjával kapcsolatban Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete megtárgyalta Gömöri László kérelmét és

Részletesebben

KIVONAT Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete április 23-i ülésének jegyzőkönyvéből. 119/2018. (IV.23.

KIVONAT Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete április 23-i ülésének jegyzőkönyvéből. 119/2018. (IV.23. Tárgy: Tűzoltóság 2017. évi beszámolója 119/2018. (IV.23.) KT határozat: megtárgyalta a Siófok Hivatásos Tűzoltóság 2017. évi tevékenységéről szóló beszámolót, és azt elfogadja. A képviselő-testület a

Részletesebben

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete június 26-i ülésének jegyzőkönyvéből. 214/2017. (VI.26.

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete június 26-i ülésének jegyzőkönyvéből. 214/2017. (VI.26. 214/2017. (VI.26.) KT határozat: Tárgy: Felsőtárkány Község Önkormányzatának vételi ajánlata Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete elfogadja Felsőtárkány Község Önkormányzatának vételi ajánlatát

Részletesebben

KIVONAT Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete május 31-i ülésének jegyzőkönyvéből. 148/A/2018. (V.31.

KIVONAT Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete május 31-i ülésének jegyzőkönyvéből. 148/A/2018. (V.31. 148/A/2018. (V.31.) KT határozat: Tárgy: Zamárdi Város Önkormányzata 2017. évi költségvetésének végrehajtásáról, pénzügyi egyensúlyi helyzetéről szóló beszámoló Zamárdi Város Önkormányzatának Képviselő-testülete

Részletesebben

Nagymaros Város Önkormányzata Képviselő-testületének 21/2019. (II. 28.) számú határozata

Nagymaros Város Önkormányzata Képviselő-testületének 21/2019. (II. 28.) számú határozata Tárgy: Napirend elfogadása 21/2019. (II. 28.) számú határozata A Képviselő-testület az alábbi napirendet fogadta el: 1. THÉBA Művészeti Szakgimnázium és Szakközépiskola és a Kaledira Nonprofit Kft. kérelme

Részletesebben

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete február 25-i ülésének jegyzőkönyvéből. 31/2019. (II.25.

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete február 25-i ülésének jegyzőkönyvéből. 31/2019. (II.25. 31/2019. (II.25.) KT határozat: Tárgy: II. számú háziorvosi körzet ápolónői bérrel kapcsolatos döntés Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete a II. számú háziorvosi körzetben működő ápolónő

Részletesebben

34/2013. (I. 31.) számú Képviselő-testületi Határozat

34/2013. (I. 31.) számú Képviselő-testületi Határozat 34/2013. (I. 31.) számú Képviselő-testületi Határozat Hajdúnánás Városi Önkormányzat Képviselő-testülete hozzájárul a Hajdúnánási Református Egyházközség (4080 Hajdúnánás, Kossuth u. 2. szám) Épületenergetikai

Részletesebben

Nagymaros Város Önkormányzata Képviselő-testületének 106/2019. (VI. 18.) számú határozata

Nagymaros Város Önkormányzata Képviselő-testületének 106/2019. (VI. 18.) számú határozata Tárgy: Napirend elfogadása 106/2019. (VI. 18.) számú határozata A Képviselő-testület az alábbi módosított napirendet fogadta el: 1. Nagymaros Városi Könyvtár és Művelődési Ház intézményvezetői munkaköre

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS nem lakás célú helyiségek bérbeadásáról és hasznosításáról

ELŐTERJESZTÉS nem lakás célú helyiségek bérbeadásáról és hasznosításáról KAPOSVÁR MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERE 1. változat ELŐTERJESZTÉS nem lakás célú helyiségek bérbeadásáról és hasznosításáról 1. Önkormányzatunk tulajdonát képező nem lakás célú helyiségek bérbeadása pályázat

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Távol maradt: Babina Éva alpolgármester, Gáspár Imréné Koseluk Zsuzsanna képviselő, Veres Zsolt PGB elnök

JEGYZŐKÖNYV. Távol maradt: Babina Éva alpolgármester, Gáspár Imréné Koseluk Zsuzsanna képviselő, Veres Zsolt PGB elnök JEGYZŐKÖNYV Készült Balatonföldvár Város Önkormányzata Képviselőtestületének 2014. június 5. napján tartott rendkívüli üléséről. Az ülés helye: Balatonföldvár - Városháza Jelen vannak: Holovits Huba polgármester,

Részletesebben

K I V O N A T. Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 9 igen szavazat alapján az alábbi határozatot hozta:

K I V O N A T. Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 9 igen szavazat alapján az alábbi határozatot hozta: Alsónémedi Polgármesteri Hivatal 2351 Alsónémedi, Fő út 58. K I V O N A T Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete által 2018. augusztus 01-jén megtartott rendkívüli nyilvános ülésének

Részletesebben

Rétság Város Önkormányzat Képviselő-testülete megtárgyalta a Városüzemeltetési Csoport évi munkájáról készített beszámolót.

Rétság Város Önkormányzat Képviselő-testülete megtárgyalta a Városüzemeltetési Csoport évi munkájáról készített beszámolót. 2015. március 24-i bizottsági ülés: Határozati javaslat módosítások: 2.) Javaslat közétkeztetés vállalkozásba adására ( 8 igen) Rétság Város Önkormányzat Képviselő-testülete megtárgyalta a napközis konyha

Részletesebben

KIVONAT. Algyő Nagyközség Képviselő-testület július 05. napján tartott rendkívüli, nyílt ülésének jegyzőkönyvéből

KIVONAT. Algyő Nagyközség Képviselő-testület július 05. napján tartott rendkívüli, nyílt ülésének jegyzőkönyvéből 224/2018. (VII.05.) Kt. határozat Tárgy: 2018. július 05. napján tartott rendkívüli ülés napirendjének elfogadása Algyő Nagyközség Képviselő-testülete elfogadja Molnár Áron napirend javaslatát az alábbiak

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült Ócsa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2019. január 30. napján megtartott zárt üléséről. Ülés helye: Polgármesteri Hivatal Tanácsterem Jelen vannak: Bukodi Károly

Részletesebben

K I V O N A T Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének június 25-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből.

K I V O N A T Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének június 25-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. rendkívüli ülésének könyvéből. 105/2009. (VI. 25.) Kt. határozat elfogadja a 2009. június 25.-ei rendkívüli ülés alábbi napirendi pontjait: 1. A Társadalmi Infrastruktúra Operatív Program 2.1.2. Kistérségi

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐ-TESTÜLET szeptember 28-i rendkívüli ülésére

ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐ-TESTÜLET szeptember 28-i rendkívüli ülésére Budapest Főváros I. Kerület Ferencváros Önkormányzata Iktató szám:213/2017. ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐ-TESTÜLET 2017. szeptember 28-i rendkívüli ülésére Tárgy: Döntés a Munkásszállások kialakítása központi

Részletesebben

Bodorkós Ferenc polgármester

Bodorkós Ferenc polgármester Gencsapáti község Önkormányzata Képviselő-testülete a két testületi ülés közötti időszak legfontosabb eseményeiről szóló polgármesteri beszámolót elfogadja. Gencsapáti község Önkormányzata Képviselő-testülete

Részletesebben

ERCSI VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK december 10-i soron kívüli nyílt ülésének j e g y z ő k ö n y v e NAPIREND

ERCSI VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK december 10-i soron kívüli nyílt ülésének j e g y z ő k ö n y v e NAPIREND ERCSI VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2015. december 10-i soron kívüli nyílt ülésének j e g y z ő k ö n y v e a.) Napirendje b.) Határozatai c.) Jegyzőkönyve d.) Mellékletek Napirendek: Nyílt

Részletesebben

Mezőkövesd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 18/2016. (I.27) határozata - ZÁRT ülésen hozott -

Mezőkövesd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 18/2016. (I.27) határozata - ZÁRT ülésen hozott - 18/2016. (I.27) határozata A mezőkövesdi egészségügyi alapellátást érintő támogatási kérelem elbírálása 1. A Képviselő-testület Dr. Fehér Edit háziorvos kérelmét megtárgyalta, és a praxis működési költségeinek

Részletesebben

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete október 30-i ülésének jegyzőkönyvéből. 313/2017. (X.30.

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete október 30-i ülésének jegyzőkönyvéből. 313/2017. (X.30. 313/2017. (X.30.) KT határozat: Tárgy: Petőfi SE TAO-s pályázattal kapcsolatos kérelme megtárgyalta a Petőfi Sportegyesület beszámolóját a TAO-s pályázatok önrészének előző években történt felhasználásával

Részletesebben

Nagymaros Város Önkormányzata Képviselő-testületének 141/2018. (X. 15.) számú határozata

Nagymaros Város Önkormányzata Képviselő-testületének 141/2018. (X. 15.) számú határozata Tárgy: Napirend elfogadása 141/2018. (X. 15.) számú határozata A Képviselő-testület az alábbi napirendet fogadta el: 1. Őz utca útburkolat felújításáról, kivitelező kiválasztásáról döntés 2. 2019. évi

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT könyvéből. A Képviselő-testület 4 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül egyhangúlag az alábbi napirendeket fogadta el: Péteri Község Önkormányzatának 101/2018. (IX.20.) számú ÖKT határozata

Részletesebben

A Képviselő-testület április 26-i ülésének határozatai

A Képviselő-testület április 26-i ülésének határozatai A Képviselő-testület 2016. április 26-i ülésének határozatai 132/2016.(IV.26.) határozat Kiskunlacháza Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete a nyílt ülés jegyzőkönyv hitelesítőjének elfogadja

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének július 9. napján meg-tartott rendkívüli üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének július 9. napján meg-tartott rendkívüli üléséről. 9 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének 2014. július 9. napján meg-tartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Farkas Ernő polgármester Hercegfalvi Frida Palsics János Pályi

Részletesebben

A Képviselő-testület július 31-i ülésén hozott határozatai

A Képviselő-testület július 31-i ülésén hozott határozatai A Képviselő-testület 2017. július 31-i ülésén hozott határozatai 277/2017. (VII. 31.) sz. kt. határozat Mezőkovácsháza Város Önkormányzatának Képviselő-testülete - II. számú háziorvosi körzet rendelőjének

Részletesebben

Polgármesteri Hivatal II. emeleti ülésterme Budapest IX. ker., Bakáts tér 14.

Polgármesteri Hivatal II. emeleti ülésterme Budapest IX. ker., Bakáts tér 14. Budapest Főváros IX. Kerület Ferencváros Önkormányzata Városfejlesztési, Városgazdálkodási és Környezetvédelmi Bizottság Jegyzőkönyv készült a Városfejlesztési, Városgazdálkodási és Környezetvédelmi Bizottság

Részletesebben

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete október 29-i ülésének jegyzőkönyvéből. 270/2018. (X.29.

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete október 29-i ülésének jegyzőkönyvéből. 270/2018. (X.29. Tárgy: 2018. évi médiaterv megvalósulása 270/2018. (X.29.) KT határozat: megtárgyalta és tudomásul veszi a Zamárdi Tourinform Iroda, Közösségi Ház és Városi Könyvtár beszámolóját a 2018. évi médiaterv

Részletesebben

Jegyzőkönyv. 61/2014. (VI. 19.) Kt. határozat

Jegyzőkönyv. 61/2014. (VI. 19.) Kt. határozat Jegyzőkönyv Készült: Gamás Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. június 19-én, 13:30 órai kezdettel, a gamási Önkormányzat tanácstermében megtartott soron következő Képviselő-testületi üléséről.

Részletesebben

K ü l s ő v a t K ö z s é g Ö n k o r m á n y z a t a. Tel: 89/ ; 20/ Fax.: 89/ J E G Y Z Ő K Ö N Y V

K ü l s ő v a t K ö z s é g Ö n k o r m á n y z a t a. Tel: 89/ ; 20/ Fax.: 89/ J E G Y Z Ő K Ö N Y V K ü l s ő v a t K ö z s é g Ö n k o r m á n y z a t a 9532 K ü l s ő v a t, K o s s u t h u. 7 0. Tel: 89/342-090; 20/418-8690 Fax.: 89/342-090 e-mail: pmkvat@gmail.com Szám: 107-3/2014. J E G Y Z Ő K

Részletesebben

301/2016. (XI. 07.) számú Képviselő-testületi Határozat

301/2016. (XI. 07.) számú Képviselő-testületi Határozat készült könyvéből: 301/2016. (XI. 07.) számú Képviselő-testületi Határozat Hajdúnánás Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a Hajdúnánás Városi Önkormányzat Közbeszerzési Szabályzata VI. fejezet 2. pontja

Részletesebben

K i v o n a t Hajdúhadház Város Önkormányzata képviselő-testületének március 7-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből:

K i v o n a t Hajdúhadház Város Önkormányzata képviselő-testületének március 7-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből: 49/2012.(III.07.)HÖ sz. határozat Hajdúhadház Város Önkormányzata képviselő-testülete megtárgyalta a lakásfenntartási támogatás természetben való nyújtására vonatkozóan az E-on Energiaszolgáltató Kft-vel

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Képviselő-testület Szigliget J e g y z ő k ö n y v Készült Szigliget Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. június 22-én 8.00 órakor tartott rendkívüli nyilvános üléséről. Az ülés helye: Polgármesteri

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE

BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Készült a Képviselő-testület 2016. október 5-i ülésére! Készítette: Balya András önkormányzati referens JELENTÉS az Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON FAX:

8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON FAX: SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2017. április 05. Kónyáné dr. Zsarnovszky

Részletesebben

K I V O N A T. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének január 13.-án megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből.

K I V O N A T. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének január 13.-án megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. rendkívüli ülésének könyvéből. 2/2009. (I. 13.) Kt. határozat 2009. január 13.-ai nyilvános ülés napirendi pontjait az alábbi kiegészítésekkel elfogadja: - Az Alpokút Út- és Mélyépítő Kft. vételi ajánlatának

Részletesebben

K I V O N A T. Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete által június 07-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete által június 07-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből Alsónémedi Polgármesteri Hivatal 2351 Alsónémedi, Fő út 58. K I V O N A T Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete által 2016. június 07-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből

Részletesebben

M EG H Í V Ó. Gyál Város Önkormányzata Képviselő-testületének Pénzügyi és Gazdasági Bizottsága június 30-án (csütörtök) 16.

M EG H Í V Ó. Gyál Város Önkormányzata Képviselő-testületének Pénzügyi és Gazdasági Bizottsága június 30-án (csütörtök) 16. Gyál Város Önkormányzata Képviselő-testülete Pénzügyi és Gazdasági Bizottság E l n ö k e 2360 Gyál, Kőrösi út 112-114. Szám: /2016. Gyál Város Önkormányzata Képviselő-testületének Pénzügyi és Gazdasági

Részletesebben

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság május 24. ei üléséről. 219/2017. (05.24.)TELB. Határozat

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság május 24. ei üléséről. 219/2017. (05.24.)TELB. Határozat a Tárgy: napirend A 219/2017. (05.24.)TELB. Határozat A úgy dönt, hogy a 12/2017 sorszámú ülésén az alábbi előterjesztéseket tárgyalja meg: NYÍLT ÜLÉSEN TÁRGYALT NAPIRENDI PONTOK 1. Bp., V., Szabadság

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Jelen vannak Mester Árpád polgármester, Bencsik János alpolgármester, Horváth Árpád képviselő / 3 fő /

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Jelen vannak Mester Árpád polgármester, Bencsik János alpolgármester, Horváth Árpád képviselő / 3 fő / 1 Tormásliget Község Önkormányzat 8/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Tormásliget Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. május 28-án 17.30 órakor megtartott nyílt üléséről. Az ülés helye: Kastélyépület

Részletesebben

K I V O N A T. Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete által október 30-án megtartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete által október 30-án megtartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből Alsónémedi Polgármesteri Hivatal 2351 Alsónémedi, Fő út 58. K I V O N A T Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete által 2018. október 30-án megtartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Kisszállás Község Önkormányzata Képviselő-testületének november 6-i rendkívüli nyílt üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Kisszállás Község Önkormányzata Képviselő-testületének november 6-i rendkívüli nyílt üléséről 1 Kisszállás Község Önkormányzata JEGYZŐKÖNYV Kisszállás Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. november 6-i rendkívüli nyílt üléséről 202/2015.(XI.06.) ÖK Döntés a szennyvízberuházás keretében

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT 2016. május 30. napján 19 óra 00 perckor tartott ülésének könyvéből. az alábbi napirendeket fogadta el: 56/2016. (05.30.) számú határozat (Napirendek elfogadása) 1) Beszámoló a Kistérségi Családsegítő

Részletesebben

PERKÁTA NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

PERKÁTA NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE PERKÁTA NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2015. július 2-án (csütörtök) 17:00 órai kezdettel megtartott rendkívüli képviselő-testületi üléséről készült JEGYZŐKÖNYV Perkáta, 2015. július 2. Határozat:

Részletesebben

K I V O N A T. Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 7 igen szavazat alapján az alábbi határozatot hozta:

K I V O N A T. Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 7 igen szavazat alapján az alábbi határozatot hozta: Alsónémedi Polgármesteri Hivatal 2351 Alsónémedi, Fő út 58. K I V O N A T Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete által 2017. január 18-án megtartott rendkívüli nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből

Részletesebben

K I V O N A T. Sitke Község Önkormányzata Képviselő-testülete április 26-i ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Sitke Község Önkormányzata Képviselő-testülete április 26-i ülésének jegyzőkönyvéből 31/2017.(IV.26.) számú képviselő-testületi határozat Sitke Község Önkormányzata képviselő-testülete a Rác Dénes helyettes lelkész, a Nagysimonyi Evangélikus Egyházközség Sitkei Evangélikus Leányegyházközösségének

Részletesebben

Bodorkós Ferenc polgármester

Bodorkós Ferenc polgármester Gencsapáti község Önkormányzata Képviselő-testülete a két testületi ülés közötti időszak legfontosabb eseményeiről szóló polgármesteri beszámolót elfogadja. Gencsapáti község Önkormányzata Képviselő-testülete

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: A Képviselő-testület 2013. július 15-én megtartott soron következő rendes üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: A Képviselő-testület 2013. július 15-én megtartott soron következő rendes üléséről. Pécsely Község Önkormányzata P É C S E L Y Szám:201/21-32/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: A Képviselő-testület 2013. július 15-én megtartott soron következő rendes üléséről. Jelen vannak: ifj. Sebők

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. február 20-án megtartott képviselő-testületi ülésén meghozott DÖNTÉSEK

Részletesebben

RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK /2017.( VI.23.) KT. HATÁROZATA

RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK /2017.( VI.23.) KT. HATÁROZATA 1) 2017. évi költségvetés módosítása 2) Az egyes anyakönyvi események engedélyezésének szabályairól, valamint az azokért fizetendő térítési díjakról szóló 16/2011. (IX. 30.) önkormányzati rendelet módosítása

Részletesebben

Jegyzőkönyvi kivonat. Készült Káva Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. április 22. napján megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből.

Jegyzőkönyvi kivonat. Készült Káva Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. április 22. napján megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből. nyílt ülésének könyvéből. 52/2015.(IV.22.) határozat Káva Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a Monor Hivatásos Tűzoltó Parancsnokság 2014. évi tűzvédelmi tevékenységéről szóló beszámolót elfogadja.

Részletesebben

Jegyzőkönyvi kivonat

Jegyzőkönyvi kivonat Alsónémedi Önkormányzat Polgármesteri Hivatala 2351 Alsónémedi, Fő út 58. Jegyzőkönyvi kivonat Alsónémedi Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. szeptember 13-i ülésének jegyzőkönyvéből 219/2011. (IX.13.)

Részletesebben

Nagymaros Város Önkormányzata Képviselő-testületének 129/2017. (VII. 31.) számú határozata

Nagymaros Város Önkormányzata Képviselő-testületének 129/2017. (VII. 31.) számú határozata Tárgy: Napirend elfogadása 129/2017. (VII. 31.) számú határozata A Képviselő-testület a következő napirendet fogadta el: 1. Gondozási Központ intézményvezetői munkakörre benyújtott pályázatok elbírálása

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület június 26-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület június 26-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2006. június 26-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság január 19.-ei üléséről. 20/2016. (01.19.)TELB. Határozat

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság január 19.-ei üléséről. 20/2016. (01.19.)TELB. Határozat a Tárgy: napirend A 20/2016. (01.19.)TELB. Határozat A úgy dönt, hogy a 02/2016 sorszámú meghívóban szereplő napirendi pontokat elfogadja az alábbi módosítással: Leveszi a zárt ülésre megjelölt: 5. Bp.,

Részletesebben

KIVONAT. Algyő Nagyközség Képviselő-testület május 19. napján megtartott soros zárt ülésének jegyzőkönyvéből

KIVONAT. Algyő Nagyközség Képviselő-testület május 19. napján megtartott soros zárt ülésének jegyzőkönyvéből 184/2016. (V. 19.) Kt. határozat Tárgy: Pillér Takarékszövetkezet együttműködési ajánlata megtárgyalta Pongrácz Tamás ad-hoc bizottsági elnök Pillér Takarékszövetkezet együttműködési ajánlata tárgyú előterjesztését

Részletesebben

K I V O N A T. Dunaföldvár Város Önkormányzata Száma: 881-8/2012.

K I V O N A T. Dunaföldvár Város Önkormányzata Száma: 881-8/2012. 65/2012.(III.20.) KT. Dunaföldvár Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Napsugár Integrált Szociális Intézmény - Szervezeti és Működési Szabályzatát, - Szakmai Programját és - Házirendjét (Idősek

Részletesebben

145/2013. (XII.11.) Öt. határozat Tárgy: Testületi ülés napirendjének elfogadása

145/2013. (XII.11.) Öt. határozat Tárgy: Testületi ülés napirendjének elfogadása 145/2013. (XII.11.) Öt. határozat Tárgy: Testületi ülés napirendjének elfogadása H A T Á R O Z A T Tiszasziget Község Önkormányzata Képviselő-testülete a helyi önkormányzatokról szóló 2011. évi CLXXXIX.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Decs Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének április 2-án 17 órakor megtartott rendkívüli nyílt üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Decs Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének április 2-án 17 órakor megtartott rendkívüli nyílt üléséről Decs Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete Decs, Fő utca 23. szám Tel: 74/595-911, Fax: 74/595-910... sz. példány Szám: 404-8/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V 2014. április 2-án 17 órakor megtartott rendkívüli

Részletesebben

POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON FAX:

POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON FAX: SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2018. január 08. Kónyáné dr. Zsarnovszky

Részletesebben

PERKÁTA NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

PERKÁTA NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE PERKÁTA NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2015. április 30-án (csütörtök) 15:00 órai kezdettel megtartott rendkívüli képviselő-testületi üléséről készült JEGYZŐKÖNYV Perkáta, 2015. április 30.

Részletesebben

Törvényességi szempontból ellenőrizte: Szimoncsikné dr. Laza Margit jegyző

Törvényességi szempontból ellenőrizte: Szimoncsikné dr. Laza Margit jegyző Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksári Polgármesteri Hivatal Vagyonkezelési Osztály 1239 Budapest, Grassalkovich út 170. KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Javaslat a Budapest XXIII., Bercsényi u. 17.

Részletesebben

K I V O N A T. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 27-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

K I V O N A T. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 27-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. ülésének könyvéből. 194/2017. (IX.27.) határozata: Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete elfogadja a 2017. szeptember 27-i nyilvános ülés napirendi pontjait az alábbiak szerint: 1. Tájékoztató a lejárt

Részletesebben

KIVONAT. a Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete június 27-i ülésének jegyzőkönyvéből. 228/2016. (VI.27.

KIVONAT. a Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete június 27-i ülésének jegyzőkönyvéből. 228/2016. (VI.27. 228/2016. (VI.27.) KT határozat: Tárgy: Család- és Gyermekjóléti Szolgálat 2016. évi szakmai programja Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete Zamárdi Város Önkormányzat Családés Gyermekjóléti

Részletesebben

KIVONAT. 170/2017. (XI.28.) PJÜT bizottsági határozat

KIVONAT. 170/2017. (XI.28.) PJÜT bizottsági határozat Alsónémedi Polgármesteri Hivatal 2351 Alsónémedi, Fő út 58. KIVONAT Alsónémedi Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete Pénzügyi, Jogi, Ügyrendi és Tájékoztató Bizottságának 2017. november 28-án megtartott

Részletesebben

GAZDASÁGI ÉS PÉNZÜGYI ELLENŐRZŐ BIZOTTSÁG

GAZDASÁGI ÉS PÉNZÜGYI ELLENŐRZŐ BIZOTTSÁG 1041 Budapest, István út 14. 231-3202, Fax.: 231-31-99 borostyanzs@ujpest.hu Budapest Főváros IV. kerület Újpest ÖNKORMÁNYZAT GAZDASÁGI ÉS PÉNZÜGYI ELLENŐRZŐ BIZOTTSÁG www.tuv.com ID 9105075801 Management

Részletesebben

RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/

RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/ RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag.hu Előterjesztést készítette: Dabasi Kornélia Előterjeszti: Vargáné

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 306 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének 2010. október 21. napján megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Farkas Ernő polgármester Héri Viktor Nádasdi Frida Palsics

Részletesebben

ZALAEGERSZEG MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZLÖNYE

ZALAEGERSZEG MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZLÖNYE XVIII. évfolyam 13. szám _ ZALAEGERSZEG MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZLÖNYE HIVATALOS LAP 2017. SZEPTEMBER 29. A KÖZGYŰLÉS HATÁROZATAI ZMJVK 181/2017. (IX.27.) sz. hat. A településrendezési eszköz módosítását megelőző

Részletesebben

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság március 07. e i üléséről. 111/2017. (03.07.)TELB. Határozat

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság március 07. e i üléséről. 111/2017. (03.07.)TELB. Határozat Tárgy: napirend 111/2017. (03.07.)TELB. Határozat úgy dönt, hogy a 07/2017 sorszámú meghívóban szereplő napirendi pontokat az alábbiak szerint fogadja el: NYÍLT ÜLÉSRE JAVASOLT NAPIRENDI PONTOK 1. Belváros-Lipótváros,

Részletesebben

KIVONAT. Felsőzsolca Város Önkormányzat Képviselő-testületének november 16-án tartott ülésének jegyzőkönyvéből.

KIVONAT. Felsőzsolca Város Önkormányzat Képviselő-testületének november 16-án tartott ülésének jegyzőkönyvéből. Felsőzsolca Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. november 16-án tartott 148/2016. (XI. 16.) Kth. számú határozat Tárgy: 2016. november havi jelentés elfogadása Felsőzsolca Város Önkormányzat

Részletesebben

48/2019. (III.25.) KT határozat: Tárgy: Homoki József budapesti lakos szabályozási terv módosítási kérelme

48/2019. (III.25.) KT határozat: Tárgy: Homoki József budapesti lakos szabályozási terv módosítási kérelme 48/2019. (III.25.) KT határozat: Tárgy: Homoki József budapesti lakos szabályozási terv módosítási kérelme megtárgyalta a zamárdi 3567 hrsz-ú ingatlanra vonatkozó kérelmet, és az ingatlan közterületi kapcsolat

Részletesebben

a Képviselő-testülethez

a Képviselő-testülethez FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. : (54) 531 000 ; 531 031 E-mail: foldes.ph@gmail.com Iktatószám: /2019. 9. E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testülethez az önkormányzati

Részletesebben

II. 12 igen szavazattal, 0 nem szavazattal és 2 tartózkodás mellett

II. 12 igen szavazattal, 0 nem szavazattal és 2 tartózkodás mellett Belváros-Lipótváros, Budapest Főváros V. kerület Önkormányzatának Iktatószám: T-129/2017. II. H A T Á R O Z A T K I V O N A T a 2017. június 22-ei rendes, zárt Képviselő-testületi ülés jegyzőkönyvéből

Részletesebben

H I R D E T M É N Y. Magyarország helyi önkormányzatairól szóló évi CLXXXIX. tv a alapján az alábbi tájékoztatást adom:

H I R D E T M É N Y. Magyarország helyi önkormányzatairól szóló évi CLXXXIX. tv a alapján az alábbi tájékoztatást adom: H I R D E T M É N Y Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. tv. 51. -a alapján az alábbi tájékoztatást adom: Vác Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2019. január 24.-i ülésén az

Részletesebben

KIVONAT. Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014.december 18-i testületi nyílt ülésének jegyzőkönyvéből

KIVONAT. Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014.december 18-i testületi nyílt ülésének jegyzőkönyvéből KIVONAT Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014.december 18-i testületi nyílt ülésének jegyzőkönyvéből 296/2014.(XII.18.) sz. határozat: Balatonfüred Város Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság 2015. november 10. -ei üléséről. 742/2015. (11.10.)TELB. Határozat

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság 2015. november 10. -ei üléséről. 742/2015. (11.10.)TELB. Határozat +Belváros-Lipótváros V. ker. Önkormányzat a A Tárgy:napirend 742/2015. (11.10.)TELB. Határozat A úgy dönt, hogy a kiküldött 27/2015 sorszámú meghívóban szereplő napirendi pontokat elfogadja, azzal a módosítással,

Részletesebben

NYÍLT ÜLÉSE. 3. számú jegyzőkönyve (2012. ÁPRILIS 3.) Határozatok: 17/ /2012. Kt. hat.

NYÍLT ÜLÉSE. 3. számú jegyzőkönyve (2012. ÁPRILIS 3.) Határozatok: 17/ /2012. Kt. hat. Nyárlőrinc Község Képviselő-testületének NYÍLT ÜLÉSE 3. számú jegyzőkönyve (2012. ÁPRILIS 3.) Határozatok: 17/2012. - 19/2012. Kt. hat. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Nyárlőrinc Község Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

Budakalász Város Önkormányzat Pénzügyi és Vagyonhasznosítási Bizottsága E L ŐT E R J E S Z T É S

Budakalász Város Önkormányzat Pénzügyi és Vagyonhasznosítási Bizottsága E L ŐT E R J E S Z T É S Budakalász Város Önkormányzat Pénzügyi és Bizottsága 19/2010.(I.26.) sz. előterjesztés E L ŐT E R J E S Z T É S A Képviselő-testület 2010. január 26-i rendes ülésére Tárgy: Beszámoló Budakalász Város Önkormányzat

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: a Sárospataki Polgármesteri Hivatal Dísztermében a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság június 16-án tartott rendkívüli ülésén.

Jegyzőkönyv. Készült: a Sárospataki Polgármesteri Hivatal Dísztermében a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság június 16-án tartott rendkívüli ülésén. Jegyzőkönyv Készült: a Sárospataki Polgármesteri Hivatal Dísztermében a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság 2015. június 16-án tartott rendkívüli ülésén. Jelen vannak: a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság részéről:

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE K I V O N A T

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE K I V O N A T BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Ikt. szám: 9-1/2/2008. K I V O N A T Budapest Főváros XVII. kerület Önkormányzatának Képviselő-testülete 2008. január 17-én megtartott

Részletesebben

K I V O N A T. 18/2015.(III.31.) számú képviselő-testületi határozat

K I V O N A T. 18/2015.(III.31.) számú képviselő-testületi határozat könyvéből 18/2015.(III.31.) számú képviselő-testületi határozat Sitke Község Önkormányzata Képviselő-testülete Morgós István polgármester polgármesteri tisztsége főállásban történő ellátására vonatkozó

Részletesebben

460/2012. (XI. 12.) számú Képviselő-testületi Határozat

460/2012. (XI. 12.) számú Képviselő-testületi Határozat 460/2012. (XI. 12.) számú Képviselő-testületi Határozat Hajdúnánás Városi Önkormányzat Képviselő-testülete úgy határoz, hogy a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség által kiírt Oktatási intézmények fejlesztése

Részletesebben

193/2014. (XI.13.) számú határozat

193/2014. (XI.13.) számú határozat 2014. november 13. napján 18.30 órakor tartott ülésének könyvéből. A Képviselő-testület 5 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül egyhangúlag Tárgy: napirend elfogadása 193/2014. (XI.13.)

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. április 3. napján tartandó soron következő ülésére

ELŐTERJESZTÉS. Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. április 3. napján tartandó soron következő ülésére ELŐTERJESZTÉS Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. április 3. napján tartandó soron következő ülésére Tárgy: Lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról tájékoztató Tisztelt

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Jegyzőkönyv

Jegyzőkönyv. Jegyzőkönyv Jegyzőkönyv Készült: Besenyszög Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. június 19-én megtartott soron kívüli üléséről Határozat tárgya: Határozat száma: Old. A Képviselő-testület 2014. június 20-i

Részletesebben

A polgármester megállapítja, hogy az ülés határozatképes, mert 7 fő képviselő jelen van.

A polgármester megállapítja, hogy az ülés határozatképes, mert 7 fő képviselő jelen van. 51 J E G Y ZŐKÖNYV Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének 2012. február 29. napján megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Farkas Ernő polgármester Cseh Béla Héri Viktor Nádasdi Frida Palsics

Részletesebben

Nagymaros Város Önkormányzata Képviselő-testületének 22/2018. (II. 26.) számú határozata

Nagymaros Város Önkormányzata Képviselő-testületének 22/2018. (II. 26.) számú határozata Tárgy: Napirend elfogadása 22/2018. (II. 26.) számú határozata A Képviselő-testület az alábbi napirendet fogadta el: 1. Beszámoló a lejárt határidejű határozatok teljesítéséről 2. Közétkeztetést ellátó

Részletesebben