KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete június 6-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 213/2016. (VI.6.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete június 6-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 213/2016. (VI.6."

Átírás

1 213/2016. (VI.6.) KT határozat: Tárgy: Hethland Kft kérelme halfesztivállal kapcsolatban megtárgyalta a Hethland Kft halfesztivál megrendezésére vonatkozó kérelmét és úgy dönt, hogy amennyiben saját területén belül lesz a rendezvény lebonyolítva, külön önkormányzati területet nem biztosít a részére, csak amennyiben az az önkormányzati rendezvényterület. Minden esetben a szükséges hatósági engedélyeket a Hethland Kft-nek kell beszereznie. Amennyiben a rendezvényterületet igénybe veszik a szervezők, úgy a szükséges áramellátást az Önkormányzat biztosítja, minden más költség a Kft-t terheli. A képviselő-testület csak a fenti formában támogatja a fesztivál önkormányzati területén történő lebonyolítást, más formában közterület-használatot nem biztosít a szervezők részére térítés ellenében sem.

2 214/2016. (VI.6.) KT határozat: Tárgy: Zamárdi 2987/33 hrsz-ú ingatlanra vonatkozó döntés megtárgyalta a zamárdi 2987/33 hrsz-ú ingatlannal kapcsolatos bérletet, és felhatalmazza Csákovics Gyula polgármestert, hogy évre vonatkozóan ,- Ft+ÁFA/év bérleti díjért a bérleti szerződést az ingatlan tulajdonosával kösse meg. Az ingatlan karbantartását évre vonatkozóan az Önkormányzat vállalja.

3 215/2016. (VI.6.) KT határozat: Tárgy: Zamárdi 2987/33 hrsz-ú ingatlan bérbe adása megtárgyalta a zamárdi 2987/33 hrsz-ú ingatlannal kapcsolatos bérbe adást helyi vállalkozók részére, és a Pénzügyi és Városfejlesztési Bizottság határozatát kiegészítve Mészáros Balázs részére ,- Ft/szezon, Horváth Károly részére ,- Ft/szezon, Farkas Tibor részére ,- Ft/szezon egyedi bérleti díjat javasol megállapítani azzal, hogy amennyiben a helyi rendeletben szabályozott közterület-használati díjak magasabbak, mint a fenti egyedi díjak, akkor a rendeletben megállapított díjakat kell alkalmazni a bérlőknél. A terület Balatoni Játszadalom ideje alatt történő hasznosításáról a Tourinform Iroda döntsön.

4 Tárgy: Vízi sportbázis hasznosítása 216/2016. (VI.6.) KT határozat: megtárgyalta a zamárdi vízi sportbázis bérleti igényére vonatkozó kérelmet és egyetért, hogy a nyári szezonban Diószegi Zoltán által igénybe vett terület után járó ,- Ft bérleti díjat az Önkormányzat számlájára utalja a sportbázis bérlője, továbbá a Sziget Kft által a Balaton Sound fesztivál idejére igénybe vett terület bérleti díját, amely ,- Ft, szintén az Önkormányzatot illeti meg. A képviselő-testület felkéri dr. Kállay-Németh Imola ügyvédet, hogy a fentiekre vonatkozóan a megállapodásokat készítse elő.

5 217/2016. (VI.6.) KT határozat: Tárgy: Zamárdi, Fő utca számú ingatlanok előtti burkolt padkaépítés és járda átépítés, Zamárdi, Fő utca 2315 hrsz-ú ingatlanon parkoló kiépítése, és Zamárdi Általános Iskola kerítés építése munkái közbeszerzési eljárás lezárása Zamárdi, Fő utca számú ingatlanok előtti burkolt padkaépítés és járda átépítés, Zamárdi, Fő utca 2315 hrsz-ú ingatlanon parkoló kiépítése, és Zamárdi Általános Iskola kerítés építése munkái közbeszerzési eljárás során a képviselő-testület tagjai név szerinti szavazással, 6 igen, 0 nem szavazat mellett az alábbi eljárást lezáró döntést hozták: 2. számú Mélyépítő Kft (8600 Siófok, Tanácsház u /16.) ajánlattevő ajánlata érvényes. Balaton-Út Kft (H-8630 Balatonboglár, Klapka utca 33.) ajánlattevő ajánlata érvényes. Roadtechnik Kereskedelmi és Szolgáltató Kft (8638 Balatonlelle, Bethlen Gábor u. 9.) ajánlattevő ajánlata érvényes. Fecske Kft (8600 Siófok, Erdei Ferenc u,. 15.) ajánlattevő ajánlata érvényes. KŐVÁGÓ-ÉP Kft (8600 Siófok, Klapka György u. 40.) ajánlattevő ajánlata érvényes. A nyertes ajánlattevő: 2. sz. Mélyépítő Kft (8600 Siófok, Tanácsház u /16.) ajánlattevő, mert legjobb ár-érték arány értékelési szempont szerint a legjobb ajánlatot tette. Zamárdi Város Önkormányzata a Zamárdi, Fő utca számú ingatlanok előtti burkolt padkaépítés és járda átépítés, Zamárdi, Fő utca 2315 hrsz-ú ingatlanon parkoló kiépítése, és Zamárdi Általános Iskola kerítés építése munkái tárgyú beruházás elvégzésével a 2. sz. Mélyépítő Kft (8600 Siófok, Tanácsház u /16.) bízza meg ,- Ft+27 % ÁFA díjért, egyben felhatalmazza a polgármestert az erre vonatkozó vállalkozási szerződés aláírására. A kivitelezéshez szükséges összeg a költségvetésben rendelkezésre áll. Határidő: azonnal, ill. ért. szerint

6 218/2016. (VI.6.) KT határozat: Tárgy: Margó Ede sétány burkolási és térépítési munkái közbeszerzési eljárás lezárása A Margó Ede sétány burkolási és térépítési munkái közbeszerzési eljárás során a képviselőtestület tagjai név szerinti szavazással, 6 igen és 0 nem szavazat mellett az alábbi, eljárást lezáró döntést hozták: 1. számú Mélyépítő Kft (8600 Siófok, Tanácsház u /16.) ajánlattevő ajánlata érvényes. Ökobau Kft (8600 Siófok, Vak Bottyán u. 38.) ajánlattevő ajánlata érvényes. Roadtechnik Kereskedelmi és Szolgáltató Kft (8638 Balatonlelle, Bethlen Gábor u. 9.) ajánlattevő ajánlata érvényes. Fecske Kft (8600 Siófok, Erdei Ferenc u,. 15.) ajánlattevő ajánlata érvényes. KŐVÁGÓ-ÉP Kft (8600 Siófok, Klapka György u. 40.) ajánlattevő ajánlata érvényes. A nyertes ajánlattevő: 1. sz. Mélyépítő Kft (8600 Siófok, Kele utca 116.) ajánlattevő, mert legjobb ár-érték arány értékelési szempont szerint a legjobb ajánlatot tette. Zamárdi Város Önkormányzata a Margó Ede sétány burkolási és térépítési munkái tárgyú beruházás elvégzésével az 1. sz. Mélyépítő Kft-t (8600 Siófok, Kele utca 116.) bízza meg ,- Ft+27 % ÁFA díjért, egyben felhatalmazza a polgármestert az erre vonatkozó vállalkozási szerződés aláírására. Határidő: azonnal, ill. értelem szerint

7 219/2016. (VI.6.) KT határozat: Tárgy: Zamárdi, Szent István utca déli oldalán buszöböl kialakítása megtárgyalta a Zamárdi, Szent István utca déli oldalán, - a CBA üzlet környékén buszöböl kialakításának kérdését, és azzal egyetért. A képviselő-testület felkéri a jegyzőt, hogy a hivatal indítsa el a buszöböl kialakítására vonatkozó tervezési folyamatot. A képviselő-testület a buszöböl kialakításának költségeit a évi költségvetésébe betervezi.

8 220/2016. (VI.6.) KT határozat: Tárgy: Balaton Sound fesztivállal kapcsolatos kérdések megtárgyalta a Balaton Sound fesztivállal kapcsolatos kérdéseket, és a szükséges szervízút kialakításával egyetért azzal, hogy az Önkormányzatot ezzel kapcsolatban semmilyen utólagos kötelezettség síkosságmentesítés, gyomirtás, stb. - ne terhelje, s csak akkor építhessék meg a fix utat, ha előtte a tavalyi évi és a 2020-ig tartó rekultivációs tervet költségekkel együtt bemutatják a képviselő-testületnek. A képviselő-testület továbbra is várja a Sziget Kft-től a rekultivációra vonatkozó írásbeli tájékoztatást.

9 221/2016. (VI.6.) KT határozat: Tárgy: Horgász helyekre történő lejutás kijelölése évtől Zamárdi parti területén két utcát kíván kijelölni, amelyen a horgászhelyekre történő csónak leszállítást végezni lehet, lehetőleg ott, ahol sója is van kialakítva. A parti sétány burkolása kapcsán térjenek vissza a Nagyváradi közre, illetve a Harcsa utcára, Zöldfa utca-part bisztrora, mint lehetőségek vizsgálatára évben a képviselő-testület az eddigi gyakorlaton nem kíván változtatni.

10 222/2016. (VI.6.) KT határozat: Tárgy: Polgárőr Egyesület nyári járőrözés jóváhagyása, nyári táborról tájékoztatás megtárgyalta a rendőr szakiskolások nyári táborozásáról szóló jegyzői tájékoztatást, és tudomásul veszi, hogy évben az együttműködés nem jön létre. A képviselő-testület támogatja július 1-jétől a Polgárőr Egyesület Balatonparton történő hétvégi járőrözését, melynek megszervezésére felkéri Szabó Gábor egyesületi elnököt. A szükséges összeg a költségvetésben rendelkezésre áll.

11 223/2016. (VI.6.) KT határozat: Tárgy: Welhello filmforgatás szállás- és étkezési összeg jóváhagyása megtárgyalta a Hotel Família árajánlatát, és a bruttó ,- Ft összegű szállás- és étkezési összeget elfogadja a Welhello projekt-filmforgatásra vonatkozóan (18 fő szállás, 35 fő étkeztetésére 4 nap viszonylatában).

12 224/2016. (VI.6.) KT határozat: Tárgy: Régészeti feltárással kapcsolatos tájékoztatás a évi régészeti feltárásokra vonatkozó tájékoztatást tudomásul vette, a évi költségvetésben szereplő összeget erre a célra biztosítja, bruttó ,- Ft összegben. A képviselő-testület az ősz folyamán a feltárt leletanyaggal kapcsolatos költségeket tárgyalni fogja a pontos összegek ismeretében.

13 Tárgy: Zamárdi Petőfi Sportegyesület kérelme 225/2016. (VI.6.) KT határozat: megtárgyalta és engedélyezi, illetve hozzájárul, hogy a Petőfi Sportegyesület Zamárdi székhelyeként a 8621 Zamárdi, Szabadság tér 4. számú, önkormányzati tulajdonú ingatlan kerüljön feltüntetésre az egyesület alapszabályában.

14 226/2016. (VI.6.) KT határozat: Tárgy: ColorCrew Rendezvényügynökség Kft kérelme (Honvéd utca vendégház) a 118/2016. (III.21.) számú határozatát a bérlő tekintetében az alábbiak szerint módosítja: Bérlő: Event Infrastructure Solutions Management Kft. Székhely: 1054 Budapest, Honvéd u em. 2. Levelezési cím: 1033 Budapest, Mozaik u. 6. A 118/2016. (III.21.) KT számú határozat többi része változatlan tartalommal hatályban marad.

15 227/2016. (VI.6) KT határozat: Tárgy: GAMESZ belső ellenőrzés szempontjainak meghatározása a GAMESZ belső ellenőrzésénél az alábbi szempontokat kéri figyelembe venni: Munkaköri leírások megléte, ellenőrzése Pénzkezelési szabályzat, könyvelés szabályosságának vizsgálata Bizonylati rend, fegyelem vizsgálata (szúrópróbaszerű vizsgálat javasolt) Rovancsolás vizsgálata (leltározás és egyéb pénzügyi műveletek, selejtezés) Kilométer felhasználások szúrópróbaszerű ellenőrzése Daruhasználat jogszerűségének vizsgálata Egyéb, ütemterv szerinti vizsgálat A képviselő-testület egyetért az Önkormányzat helyi adóellenőrzés vizsgálata helyett a GAMESZ kivételes belső ellenőrzésének vizsgálatával évben.

16

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete május 19-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 175/2016. (V.19.

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete május 19-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 175/2016. (V.19. 175/2016. (V.19.) KT határozat: Tárgy: Zamárdi, Margó Ede sétány burkolási és térépítési munkáival kapcsolatos döntések 1.) Zamárdi Város Önkormányzata Képviselő-testülete, Zamárdi Város Önkormányzata

Részletesebben

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete szeptember 13-i ülésének jegyzőkönyvéből. 237/2018. (IX.13.) KT határozat: kmft

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete szeptember 13-i ülésének jegyzőkönyvéből. 237/2018. (IX.13.) KT határozat: kmft 237/2018. (IX.13.) KT határozat: Tárgy: Az Önkormányzat 2018. évi költségvetésének első féléves gazdálkodásáról, pénzügyi egyensúlyi helyzetéről szóló beszámoló elfogadása megtárgyalta az Önkormányzat

Részletesebben

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete szeptember 14-i ülésének jegyzőkönyvéből. 270/2017. (IX.14.

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete szeptember 14-i ülésének jegyzőkönyvéből. 270/2017. (IX.14. 270/2017. (IX.14.) KT határozat: Tárgy: Zamárdi, Szt. István utca, 3613/3 3613/4 3613/5 és 3613/6 hrsz-ú ingatlanokra érkezett vételi ajánlat megtárgyalta a 3613/3, 3613/4, 3613/5 és 3613/6 hrsz-ú ingatlanokra

Részletesebben

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete június 25-i ülésének jegyzőkönyvéből. 181/2018. (VI.25.

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete június 25-i ülésének jegyzőkönyvéből. 181/2018. (VI.25. 181/2018. (VI.25.) KT határozat: Tárgy: Marity Tibor és neje egyezségi ajánlata megtárgyalta Marity Tibor és Marity Tiborné Zamárdi, Siófoki u. 13. szám alatti lakosok egyezségi ajánlatát. A képviselő-testület

Részletesebben

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete augusztus 8-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete augusztus 8-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből 273/2016. (VIII.8.) KT határozat: Tárgy: NIF Zrt kezdeményezésére indult településrendezési eszközök módosítási eljárásában partnerek bevonásával kapcsolatos döntés Zamárdi Város Önkormányzat képviselő-testülete

Részletesebben

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete december 11-i ülésének jegyzőkönyvéből. 397/2017. (XII.11.

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete december 11-i ülésének jegyzőkönyvéből. 397/2017. (XII.11. Tárgy: GÖBÉSZ Kft kérelme 397/2017. (XII.11.) KT határozat: a GÖBÉSZ Kft részére a Zamárdi, Kiss Ernő utca, Mauro pizzéria mögött lévő strandterületen 2018. évtől kezdődően 1 év határozott időtartamra,

Részletesebben

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete július 17-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 244/2017. (VII.17.

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete július 17-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 244/2017. (VII.17. 244/2017. (VII.17.) KT határozat: Tárgy: GAMESZ részére gépkocsi vásárlás megtárgyalta és egyetért a GAMESZ részére gépkocsi vásárlással, 2.400.000,- Ft összeg erejéig. Ezzel egyidejűleg a GAMESZ használatában

Részletesebben

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete július 12-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 216/2018. (VII.12.

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete július 12-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 216/2018. (VII.12. 216/2018. (VII.12.) KT határozat: Tárgy: TOP-3.2.1-15-SO1-2016-00006 - Zamárdi Fekete István Általános Iskola és alapfokú Művészeti Iskola energetikai korszerűsítése pályázattal kapcsolatos döntés megtárgyalta

Részletesebben

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete február 25-i ülésének jegyzőkönyvéből. 31/2019. (II.25.

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete február 25-i ülésének jegyzőkönyvéből. 31/2019. (II.25. 31/2019. (II.25.) KT határozat: Tárgy: II. számú háziorvosi körzet ápolónői bérrel kapcsolatos döntés Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete a II. számú háziorvosi körzetben működő ápolónő

Részletesebben

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete november 26-i ülésének jegyzőkönyvéből. 294/2018. (XI.26.

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete november 26-i ülésének jegyzőkönyvéből. 294/2018. (XI.26. Tárgy: Civil szervezetek beszámolói 294/2018. (XI.26.) KT határozat: az Egészségőr Egyesület, a NABE zamárdi csoportja és a Zamárdi Baráti Kör beszámolóját elfogadja. 295/2018. (XI.26.) KT határozat: Tárgy:

Részletesebben

KIVONAT Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete április 23-i ülésének jegyzőkönyvéből. 119/2018. (IV.23.

KIVONAT Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete április 23-i ülésének jegyzőkönyvéből. 119/2018. (IV.23. Tárgy: Tűzoltóság 2017. évi beszámolója 119/2018. (IV.23.) KT határozat: megtárgyalta a Siófok Hivatásos Tűzoltóság 2017. évi tevékenységéről szóló beszámolót, és azt elfogadja. A képviselő-testület a

Részletesebben

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete május 15-i ülésének jegyzőkönyvéből

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete május 15-i ülésének jegyzőkönyvéből 160/2017. (V.15.) KT határozat: Tárgy: Diószegi Zoltán bérleti szerződése megtárgyalta és Diószegi Zoltán vállalkozó részére a Zamárdi, Harcsa utca Margó Ede sétány sarkán 1000 m2 nagyságú önkormányzati

Részletesebben

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete július 25-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 256/2017. (VII.25.

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete július 25-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 256/2017. (VII.25. 256/2017. (VII.25.) KT határozat: Tárgy: Gömöri László kérelme a zamárdi kertmozi bérleti díjával kapcsolatban Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete megtárgyalta Gömöri László kérelmét és

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő-testület októberi ülésére

ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő-testület októberi ülésére Balaton-parti Fenntartó és Hasznosító Kft. 8600 Siófok, Petőfi sétány 3. Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő:... Kónyáné dr. Zsarnovszky Judit jegyző ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület

Részletesebben

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete április 11-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 81/2019. (IV.11.

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete április 11-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 81/2019. (IV.11. 81/2019. (IV.11.) KT határozat: Tárgy: Zamárdi 3613/6 hrsz-ú önkormányzati tulajdonú ingatlan csereügylete megtárgyalta a Somogy Megyei Kormányhivatal SOB/03/909-2/2019. szám alatti hiánypótlási felhívását.

Részletesebben

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete október 30-i ülésének jegyzőkönyvéből. 313/2017. (X.30.

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete október 30-i ülésének jegyzőkönyvéből. 313/2017. (X.30. 313/2017. (X.30.) KT határozat: Tárgy: Petőfi SE TAO-s pályázattal kapcsolatos kérelme megtárgyalta a Petőfi Sportegyesület beszámolóját a TAO-s pályázatok önrészének előző években történt felhasználásával

Részletesebben

K I V O N A T. Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete által június 07-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete által június 07-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből Alsónémedi Polgármesteri Hivatal 2351 Alsónémedi, Fő út 58. K I V O N A T Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete által 2016. június 07-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből

Részletesebben

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete április 13-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 102/2018. (IV.13.

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete április 13-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 102/2018. (IV.13. Tárgy: Mobil konténer vásárlása 102/2018. (IV.13.) KT határozat: megtárgyalta a Kossuth utcai rendezvény térre lehelyezendő mobil konténer megvásárlását bruttó 7.000.000,- Ft-os vételáron. A képviselő-testület

Részletesebben

KIVONAT. Algyő Nagyközség Képviselő-testület július 05. napján tartott rendkívüli, nyílt ülésének jegyzőkönyvéből

KIVONAT. Algyő Nagyközség Képviselő-testület július 05. napján tartott rendkívüli, nyílt ülésének jegyzőkönyvéből 224/2018. (VII.05.) Kt. határozat Tárgy: 2018. július 05. napján tartott rendkívüli ülés napirendjének elfogadása Algyő Nagyközség Képviselő-testülete elfogadja Molnár Áron napirend javaslatát az alábbiak

Részletesebben

KIVONAT. a Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete május 9-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 166/2016. (V.9.

KIVONAT. a Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete május 9-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 166/2016. (V.9. 166/2016. (V.9.) KT határozat: Tárgy: TOP-1.2.1-15 számú pályázattal kapcsolatos további döntés Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete megtárgyalta a pályázatra vonatkozó tájékoztatásokat,

Részletesebben

K I V O N A T. Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 9 igen szavazat alapján az alábbi határozatot hozta:

K I V O N A T. Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 9 igen szavazat alapján az alábbi határozatot hozta: Alsónémedi Polgármesteri Hivatal 2351 Alsónémedi, Fő út 58. K I V O N A T Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete által 2018. augusztus 01-jén megtartott rendkívüli nyilvános ülésének

Részletesebben

KIVONAT Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete május 31-i ülésének jegyzőkönyvéből. 148/A/2018. (V.31.

KIVONAT Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete május 31-i ülésének jegyzőkönyvéből. 148/A/2018. (V.31. 148/A/2018. (V.31.) KT határozat: Tárgy: Zamárdi Város Önkormányzata 2017. évi költségvetésének végrehajtásáról, pénzügyi egyensúlyi helyzetéről szóló beszámoló Zamárdi Város Önkormányzatának Képviselő-testülete

Részletesebben

Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testülete február 15-én tartott nyílt üléséről

Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testülete február 15-én tartott nyílt üléséről 16/2017. (II.15.) ÖKT számú határozat: Csopak Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a mellékelt adósságot keletkeztető 4 éves kötelezettség kimutatást elfogadja. Határidő: 2017. február 15. Felelős:

Részletesebben

K I V O N A T. Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 7 igen szavazat alapján az alábbi határozatot hozta:

K I V O N A T. Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 7 igen szavazat alapján az alábbi határozatot hozta: Alsónémedi Polgármesteri Hivatal 2351 Alsónémedi, Fő út 58. K I V O N A T Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete által 2017. január 18-án megtartott rendkívüli nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből

Részletesebben

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete június 26-i ülésének jegyzőkönyvéből. 214/2017. (VI.26.

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete június 26-i ülésének jegyzőkönyvéből. 214/2017. (VI.26. 214/2017. (VI.26.) KT határozat: Tárgy: Felsőtárkány Község Önkormányzatának vételi ajánlata Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete elfogadja Felsőtárkány Község Önkormányzatának vételi ajánlatát

Részletesebben

2013. évi 20. szám 2013. november 14. TARTALOMJEGYZÉK HATVAN VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2013. NOVEMBER 13-I ÜLÉSÉN HOZOTT HATÁROZATAI

2013. évi 20. szám 2013. november 14. TARTALOMJEGYZÉK HATVAN VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2013. NOVEMBER 13-I ÜLÉSÉN HOZOTT HATÁROZATAI 2013. évi 20. szám 2013. november 14. TARTALOMJEGYZÉK HATVAN VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2013. NOVEMBER 13-I ÜLÉSÉN HOZOTT HATÁROZATAI HATVAN VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2013.

Részletesebben

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete április 25-i ülésének jegyzőkönyvéből. 130/2016. (IV.25.

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete április 25-i ülésének jegyzőkönyvéből. 130/2016. (IV.25. 130/2016. (IV.25.) KT határozat: Tárgy: Somogy Megyei Rendőr-főkapitánysággal kötendő megállapodás megtárgyalta a Somogy Megyei Rendőr-főkapitánysággal kötendő megállapodást a nyári tábor megszervezésére

Részletesebben

KIVONAT. a Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete június 27-i ülésének jegyzőkönyvéből. 228/2016. (VI.27.

KIVONAT. a Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete június 27-i ülésének jegyzőkönyvéből. 228/2016. (VI.27. 228/2016. (VI.27.) KT határozat: Tárgy: Család- és Gyermekjóléti Szolgálat 2016. évi szakmai programja Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete Zamárdi Város Önkormányzat Családés Gyermekjóléti

Részletesebben

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete május 29-i ülésének jegyzőkönyvéből. 178/2017. (V.29.

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete május 29-i ülésének jegyzőkönyvéből. 178/2017. (V.29. Tárgy: Rendőrség beszámolója 178/2017. (V.29.) KT határozat: megtárgyalta Csepregi Imre őrsparancsnok beszámolóját a rendőrség tevékenységéről, és azt elfogadja. Felelős: Csákovics Gyula 1 179/2017. (V.29.)

Részletesebben

Bodorkós Ferenc polgármester

Bodorkós Ferenc polgármester Gencsapáti község Önkormányzata Képviselő-testülete a két testületi ülés közötti időszak legfontosabb eseményeiről szóló polgármesteri beszámolót elfogadja. Gencsapáti község Önkormányzata Képviselő-testülete

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. bizottsági elnök-helyettes (később érkezett) számviteli, vagyonnyilvántartási- és kezelési osztályvezető.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. bizottsági elnök-helyettes (később érkezett) számviteli, vagyonnyilvántartási- és kezelési osztályvezető. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testülete Jogi és Ellenőrzési Bizottságának 2014. szeptember 8-án a Városháza emeleti kistermében 9 00 órai kezdettel megtartott nyílt

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Távol maradt: Babina Éva alpolgármester, Gáspár Imréné Koseluk Zsuzsanna képviselő, Veres Zsolt PGB elnök

JEGYZŐKÖNYV. Távol maradt: Babina Éva alpolgármester, Gáspár Imréné Koseluk Zsuzsanna képviselő, Veres Zsolt PGB elnök JEGYZŐKÖNYV Készült Balatonföldvár Város Önkormányzata Képviselőtestületének 2014. június 5. napján tartott rendkívüli üléséről. Az ülés helye: Balatonföldvár - Városháza Jelen vannak: Holovits Huba polgármester,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Ügyiratszám: 34-4/2013. Császártöltés Község Önkormányzatának Képviselő-testülete J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült : Császártöltés község Képviselő-testületének 2013. június 4-én 8,00 órai kezdettel megtartott

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület június 26-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület június 26-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2006. június 26-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

K I V O N A T. Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete által december 13-án megtartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete által december 13-án megtartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből 2351 Alsónémedi, Fő út 58. K I V O N A T Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete által 2018. december 13-án megtartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből 218/2018. (XII. 13.) önkormányzati

Részletesebben

8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON FAX:

8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON FAX: SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2017. április 05. Kónyáné dr. Zsarnovszky

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Decs Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének április 2-án 17 órakor megtartott rendkívüli nyílt üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Decs Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének április 2-án 17 órakor megtartott rendkívüli nyílt üléséről Decs Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete Decs, Fő utca 23. szám Tel: 74/595-911, Fax: 74/595-910... sz. példány Szám: 404-8/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V 2014. április 2-án 17 órakor megtartott rendkívüli

Részletesebben

TÉT VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

TÉT VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE ülésének könyvéből. 155/2017. (VII.26.) Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2017. július 26-ai ülés napirendi pontjait elfogadja az alábbiak alapján: 1. Tájékoztató a lejárt határidejű határozatokról.

Részletesebben

Bodorkós Ferenc polgármester

Bodorkós Ferenc polgármester Gencsapáti község Önkormányzata Képviselő-testülete a két testületi ülés közötti időszak legfontosabb eseményeiről szóló polgármesteri beszámolót elfogadja. Gencsapáti község Önkormányzata Képviselő-testülete

Részletesebben

Rétság Város Önkormányzat Képviselő-testülete megtárgyalta a Városüzemeltetési Csoport évi munkájáról készített beszámolót.

Rétság Város Önkormányzat Képviselő-testülete megtárgyalta a Városüzemeltetési Csoport évi munkájáról készített beszámolót. 2015. március 24-i bizottsági ülés: Határozati javaslat módosítások: 2.) Javaslat közétkeztetés vállalkozásba adására ( 8 igen) Rétság Város Önkormányzat Képviselő-testülete megtárgyalta a napközis konyha

Részletesebben

Füzesabony Város Önkormányzat Képviselő-testületének április 27-i soros, nyilvános ülésén hozott határozatok

Füzesabony Város Önkormányzat Képviselő-testületének április 27-i soros, nyilvános ülésén hozott határozatok Füzesabony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. április 27-i soros, nyilvános ülésén hozott határozatok 40/2017. (IV.27.) képviselő-testületi határozat előterjesztésben foglaltakat megtárgyalta,

Részletesebben

SÁRVÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZATA GAZDASÁGI, VÁROSFEJLESZTÉSI ÉS KÖZBESZERZÉSI BIZOTTSÁGA 9600 SÁRVÁR,VÁRKERÜLET 2-3.

SÁRVÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZATA GAZDASÁGI, VÁROSFEJLESZTÉSI ÉS KÖZBESZERZÉSI BIZOTTSÁGA 9600 SÁRVÁR,VÁRKERÜLET 2-3. SÁRVÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZATA GAZDASÁGI, VÁROSFEJLESZTÉSI ÉS KÖZBESZERZÉSI BIZOTTSÁGA 9600 SÁRVÁR,VÁRKERÜLET 2-3. M E G H Í V Ó Sárvár város Önkormányzatának Gazdasági, Városfejlesztési és Közbeszerzési Bizottsága

Részletesebben

POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON FAX:

POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON FAX: SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2016. április 08. Kónyáné dr. Zsarnovszky

Részletesebben

RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK /2017.( VI.23.) KT. HATÁROZATA

RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK /2017.( VI.23.) KT. HATÁROZATA 1) 2017. évi költségvetés módosítása 2) Az egyes anyakönyvi események engedélyezésének szabályairól, valamint az azokért fizetendő térítési díjakról szóló 16/2011. (IX. 30.) önkormányzati rendelet módosítása

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT ülésének könyvéből. egyhangúlag az alábbi napirendeket fogadta el: Péteri Község Önkormányzatának 131/2017. (IX. 28.) számú ÖKT határozata a napirendek elfogadásáról 1.) Az önkormányzat 2017. évi költségvetésének

Részletesebben

2014. november 13-án megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselő-testületének

2014. november 13-án megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. november 13-án megtartott rendkívüli ülésének könyvéből 472/2014. (XI. 13.) határozata Balatonkenese Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a 2014. november 13. napján megtartott rendkívüli ülése

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 1 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Előszállás Nagyközség Önkormányzata Képviselőtestületének 2016. április 11- én 19,00 órai kezdettel, a Polgármesteri Hivatal tanácskozó termében megtartott, rendkívüli,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö NY V : Készült Ócsa Város Önkormányzat Képviselő-testületének április 17. napján megtartott rendkívüli üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö NY V : Készült Ócsa Város Önkormányzat Képviselő-testületének április 17. napján megtartott rendkívüli üléséről. J E G Y Z Ő K Ö NY V : Készült Ócsa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. április 17. napján megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Bukodi Károly Horváth Tamás Buza Ernő Dönti Károly Dr.

Részletesebben

BUDAKALÁSZ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. Tárgy: Javaslat a Budakalász Egészségház projekt helyszínének meghatározására és ütemezésére.

BUDAKALÁSZ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. Tárgy: Javaslat a Budakalász Egészségház projekt helyszínének meghatározására és ütemezésére. BUDAKALÁSZ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Szám:34/2011. K I V O N A T Készült: Budakalász Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. december 15-én megtartott rendes, nyílt ülésén készült

Részletesebben

K I V O N A T Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete által május 31-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete által május 31-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből Alsónémedi Polgármesteri Hivatal 2351 Alsónémedi, Fő út 58. K I V O N A T Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete által 2013. május 31-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből

Részletesebben

KIVONAT. Dorog Város Önkormányzat Képviselő-testülete február 2-án tartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből

KIVONAT. Dorog Város Önkormányzat Képviselő-testülete február 2-án tartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből Önkormányzat Képviselő-testülete 2018. február 2-án 16/2018.(II.02.) Képviselő-testületi határozat Önkormányzat Képviselő-testülete a 2018. február 2-i rendkívüli Képviselő-testületi ülés napirendi pontjait

Részletesebben

K I V O N A T. 18/2015.(III.31.) számú képviselő-testületi határozat

K I V O N A T. 18/2015.(III.31.) számú képviselő-testületi határozat könyvéből 18/2015.(III.31.) számú képviselő-testületi határozat Sitke Község Önkormányzata Képviselő-testülete Morgós István polgármester polgármesteri tisztsége főállásban történő ellátására vonatkozó

Részletesebben

RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/

RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/ RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag.hu Előterjesztést készítette: Dabasi Kornélia és Vargáné Fodor Rita

Részletesebben

K ü l s ő v a t K ö z s é g Ö n k o r m á n y z a t a. Tel: 89/ ; 20/ Fax.: 89/ J E G Y Z Ő K Ö N Y V

K ü l s ő v a t K ö z s é g Ö n k o r m á n y z a t a. Tel: 89/ ; 20/ Fax.: 89/ J E G Y Z Ő K Ö N Y V K ü l s ő v a t K ö z s é g Ö n k o r m á n y z a t a 9532 K ü l s ő v a t, K o s s u t h u. 7 0. Tel: 89/342-090; 20/418-8690 Fax.: 89/342-090 e-mail: pmkvat@gmail.com Szám: 107-3/2014. J E G Y Z Ő K

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült 2016. június 20-án a Balatonújlaki Községi Önkormányzat tanácskozó helyiségében tartott soros nyilvános üléséről. Jelen vannak: Virág László alpolgármester Muszti Csaba képviselő

Részletesebben

KIVONAT Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete december 17-i ülésének jegyzőkönyvéből. 319/2018. (XII.17.

KIVONAT Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete december 17-i ülésének jegyzőkönyvéből. 319/2018. (XII.17. 319/2018. (XII.17.) KT határozat: Tárgy: Mihalics István és Mihalics Gabriella ingatlan ügye megtárgyalta Mihalics István és Mihalics Gabriella terület kiigazítási kérelme ügyében a zamárdi 760/12 hrsz

Részletesebben

A polgármester megállapítja, hogy az ülés határozatképes, mert 7 fő képviselő jelen van.

A polgármester megállapítja, hogy az ülés határozatképes, mert 7 fő képviselő jelen van. 51 J E G Y ZŐKÖNYV Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének 2012. február 29. napján megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Farkas Ernő polgármester Cseh Béla Héri Viktor Nádasdi Frida Palsics

Részletesebben

J e l e n t é s. Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének május 09-i nyilvános ülésére

J e l e n t é s. Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének május 09-i nyilvános ülésére J e l e n t é s Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. május 09-i nyilvános ülésére Tárgy: Jelentés a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról. Előterjesztő:

Részletesebben

A augusztus 14-i rendkívüli képviselő-testületi ülés határozatai /2017.(VIII. 14.) számú határozat (6 igen egyhangú szavazattal)

A augusztus 14-i rendkívüli képviselő-testületi ülés határozatai /2017.(VIII. 14.) számú határozat (6 igen egyhangú szavazattal) 1 A 2017. augusztus 14-i rendkívüli képviselő-testületi ülés határozatai 74 84 74/2017.(VIII. 14.) számú határozat (6 igen egyhangú szavazattal) Rád Községi Önkormányzat Képviselő-testülete a rendkívüli

Részletesebben

18. számú JEGYZŐKÖNYV. Készült: július 03. napján 17 óra 20 perces kezdettel megtartott rendkívüli Képviselőtestületi

18. számú JEGYZŐKÖNYV. Készült: július 03. napján 17 óra 20 perces kezdettel megtartott rendkívüli Képviselőtestületi 18. számú JEGYZŐKÖNYV Készült: 2014. július 03. napján 17 óra 20 perces kezdettel megtartott rendkívüli Képviselőtestületi ülésről. Jelen vannak:mezőfi Zoltán polgármester Dr. Szájbely Ernő képviselő Girasek

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Ábrahámhegy Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. április 30-i rendkívüli nyilvános ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Ábrahámhegy Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. április 30-i rendkívüli nyilvános ülésén. 1 ÁBRAHÁMHEGY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8256 Ábrahámhegy, Badacsonyi u. 13. Ikt.szám: 121-92/2009. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Ábrahámhegy Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2009.

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült Szigliget Község Önkormányzata Képviselő-testületének június 15-én 8.00 órakor tartott rendkívüli üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. Készült Szigliget Község Önkormányzata Képviselő-testületének június 15-én 8.00 órakor tartott rendkívüli üléséről. Képviselő-testület Szigliget J e g y z ő k ö n y v Készült Szigliget Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2017. június 15-én 8.00 órakor tartott rendkívüli üléséről. Az ülés helye: Polgármesteri

Részletesebben

Jegyzőkönyvi kivonat

Jegyzőkönyvi kivonat Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Polgármesteri Hivatala Jegyzőkönyvi kivonat Alsónémedi Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete Pénzügyi és Településfejlesztési Bizottságának 2012. június 20-án

Részletesebben

Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 03-án megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből.

Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 03-án megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 175/2017. (VIII.3.) határozata: Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2017. augusztus 3-ai rendkívüli ülés napirendi pontjait elfogadja az alábbiak alapján: 1. A Tét, Fő utca 94. számú (hrsz.: 156)

Részletesebben

PERKÁTA NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

PERKÁTA NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE PERKÁTA NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2015. július 2-án (csütörtök) 17:00 órai kezdettel megtartott rendkívüli képviselő-testületi üléséről készült JEGYZŐKÖNYV Perkáta, 2015. július 2. Határozat:

Részletesebben

Belváros-Lipótváros Önkormányzat Képviselő-testületének Jogi, Ügyrendi és Közbeszerzési Bizottsága

Belváros-Lipótváros Önkormányzat Képviselő-testületének Jogi, Ügyrendi és Közbeszerzési Bizottsága 125/2016. (09.07.) JÜK határozat elfogadta a szeptember 7-i rendes ülés meghívó szerinti napirendi pontjait. 126/2016. (09.07.) JÜK határozat elfogadta és javasolja a Képviselő-testületnek ne éljen elővásárlási

Részletesebben

Ft Ft díja Összesen Ft Ft Ft

Ft Ft díja Összesen Ft Ft Ft 1/2017.(I.24.) KT Alapítvány (7030 Paks, Dózsa Gy. u. 95.) 2016. évi pályázati felhívására a biztonságos életvitelt segítő beruházások támogatása című pályázati ablakra. 2. A tervezett fejlesztés: Dunaföldvár

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Felelős: Jobb Gyula polgármester Határidő: azonnal

JEGYZŐKÖNYV. Felelős: Jobb Gyula polgármester Határidő: azonnal JEGYZŐKÖNYV Készült Kulcs Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. január 18. napján 8.00 órakor a Polgármesteri Hivatal Dísztermében megtartott rendkívüli nyílt testületi üléséről. Jelen vannak:

Részletesebben

RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/

RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/ RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag.hu Előterjesztést készítette: Dabasi Kornélia Előterjeszti: Vargáné

Részletesebben

H I R D E T M É N Y. Magyarország helyi önkormányzatairól szóló évi CLXXXIX. tv a alapján az alábbi tájékoztatást adom:

H I R D E T M É N Y. Magyarország helyi önkormányzatairól szóló évi CLXXXIX. tv a alapján az alábbi tájékoztatást adom: H I R D E T M É N Y Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. tv. 51. -a alapján az alábbi tájékoztatást adom: Vagyongazdálkodási Bizottsága 2016. február 08-i nyílt és zárt ülésén

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT könyvéből. A Képviselő-testület 4 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül egyhangúlag az alábbi napirendeket fogadta el: Péteri Község Önkormányzatának 101/2018. (IX.20.) számú ÖKT határozata

Részletesebben

Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének március 30-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének március 30-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. ülésének könyvéből. 47/2011. (III. 30.) Kt. hat. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2011. március 30-ai ülés napirendi pontjait az alábbiak szerint elfogadja: 1. Tájékoztató a lejárt határidejű

Részletesebben

Kivonatos másolat Celldömölk Város Önkormányzata Képviselő-testületének október 12-i ülése jegyzőkönyvéből:

Kivonatos másolat Celldömölk Város Önkormányzata Képviselő-testületének október 12-i ülése jegyzőkönyvéből: 12-i ülése könyvéből: 167/2016.(X.12.) sz. képviselő-testületi határozat: A képviselő-testület elfogadja a két ülés között történtekről szóló beszámolót. a./ A képviselő-testület hozzájárul az Együtt Celldömölk

Részletesebben

RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/

RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/ RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag.hu Előterjesztést készítette és előterjeszti: Vargáné Fodor Rita pénzügyi

Részletesebben

KIVONAT december 20-án megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből

KIVONAT december 20-án megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2490 Pusztaszabolcs, Velencei út 2. Tel./fax: 25/273-002; 25/273-036; 25/271-833 honlap: www.pusztaszabolcs.hu e-mail: polghivatal@pusztaszabolcs.hu

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S 123/2016. (XI.30.) sz. előterjesztés Budakalász Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. november 30-i rendkívüli ülésére Tárgy: Javaslat a Rigó u. 4. számú ingatlan értékesítésére

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: a beledi polgármesteri hivatal hivatalos helyiségében 2011. július 8-án (pénteken) 15,00 órakor megtartott rendkívüli ülésen.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: a beledi polgármesteri hivatal hivatalos helyiségében 2011. július 8-án (pénteken) 15,00 órakor megtartott rendkívüli ülésen. Beled Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 8/2011. szám JEGYZŐKÖNYV Készült: a beledi polgármesteri hivatal hivatalos helyiségében 2011. július 8-án (pénteken) 15,00 órakor megtartott rendkívüli ülésen.

Részletesebben

BALATONBOGLÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

BALATONBOGLÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE BALATONBOGLÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Ügyiratszám: B/499-2/2018. Sorszám: 13. ELŐTERJESZTÉS Balatonboglár Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2018. március 29. napján tartandó ülésére

Részletesebben

K I V O N A T. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének december 16-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

K I V O N A T. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének december 16-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. 5 igen 1 nem szavazattal az alábbi határozatot hozza: 288/2015. (XII.16.) határozata: Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete egyetért azzal, hogy Bánfi Lajos Polgármester Úr jutalmazása felvételre

Részletesebben

Tokodaltáró Község Önkormányzat Képviselő-testületének május 30-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből

Tokodaltáró Község Önkormányzat Képviselő-testületének május 30-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből 52/2018. (V.30.) önkormányzati határozata Tokodaltáró Község Önkormányzatának Képviselő-testülete elfogadja a 2018. május 30-ai közmeghallgatással egybekötött rendes ülésének napirendjét a következők szerint:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült a Bugyi Nagyközségi Önkormányzat október 19-i rendkívüli ülésén

J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült a Bugyi Nagyközségi Önkormányzat október 19-i rendkívüli ülésén J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült a Bugyi Nagyközségi Önkormányzat 2018. október 19-i rendkívüli ülésén Hozott határozatok: 218/2018. (10.19.)-től 222/2018. (10.19.)-ig Hozott rendeletek: - 1 J E G Y

Részletesebben

H I R D E T M É N Y. Magyarország helyi önkormányzatairól szóló évi CLXXXIX. tv a alapján az alábbi tájékoztatást adom:

H I R D E T M É N Y. Magyarország helyi önkormányzatairól szóló évi CLXXXIX. tv a alapján az alábbi tájékoztatást adom: H I R D E T M É N Y Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. tv. 51. -a alapján az alábbi tájékoztatást adom: Vagyongazdálkodási Bizottsága 2016. január 11-i nyílt és zárt ülésén az

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYVE. Tiszasziget község Önkormányzat Képviselő-testületének április 11. napján megtartott rendkívüli nyílt ülésének

JEGYZŐKÖNYVE. Tiszasziget község Önkormányzat Képviselő-testületének április 11. napján megtartott rendkívüli nyílt ülésének Tiszasziget község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. április 11. napján megtartott rendkívüli nyílt ülésének JEGYZŐKÖNYVE 43/2013.(IV.11.) Öt. határozat Testületi ülés napirendjének elfogadása

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Kisszállás Község Önkormányzata Képviselő-testületének november 6-i rendkívüli nyílt üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Kisszállás Község Önkormányzata Képviselő-testületének november 6-i rendkívüli nyílt üléséről 1 Kisszállás Község Önkormányzata JEGYZŐKÖNYV Kisszállás Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. november 6-i rendkívüli nyílt üléséről 202/2015.(XI.06.) ÖK Döntés a szennyvízberuházás keretében

Részletesebben

Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének december 22-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének december 22-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. ülésének könyvéből. 185/2010. (XII. 22.) Kt. hat. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2010. december 22-ei ülés napirendi pontjait elfogadja. Felelős: Dr. Kukorelli László ülésének könyvéből.

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. április 3. napján tartandó soron következő ülésére

ELŐTERJESZTÉS. Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. április 3. napján tartandó soron következő ülésére ELŐTERJESZTÉS Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. április 3. napján tartandó soron következő ülésére Tárgy: Lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról tájékoztató Tisztelt

Részletesebben

FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Cím: 8582 Farkasgyepű, Petőfi Sándor u. 42. Tel/fax: (89)584-200 e-mail: onkormanyzat@farkasgyepu.hu Szám:10/2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Farkasgyepű

Részletesebben

CELLDÖMÖLKI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL

CELLDÖMÖLKI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL rendkívüli ülése könyvéből: 145/2013.(VIII.21.) sz. képviselőtestületi határozat: 1. Celldömölk város Önkormányzata tulajdonába kívánja venni a Magyar Állam tulajdonában és a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő

Részletesebben

Nagymaros Város Önkormányzata Képviselő-testületének 21/2019. (II. 28.) számú határozata

Nagymaros Város Önkormányzata Képviselő-testületének 21/2019. (II. 28.) számú határozata Tárgy: Napirend elfogadása 21/2019. (II. 28.) számú határozata A Képviselő-testület az alábbi napirendet fogadta el: 1. THÉBA Művészeti Szakgimnázium és Szakközépiskola és a Kaledira Nonprofit Kft. kérelme

Részletesebben

K I V O N A T. Dunaföldvár Város Önkormányzata Száma: /2012.

K I V O N A T. Dunaföldvár Város Önkormányzata Száma: /2012. 240/2012.(IX.26.) KT. Dunaföldvár Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a 221/2012.(IX.11.) és a 222/2012.(IX.11.) KT határozatát hatályon kívül helyezi. Határidő: Azonnal Felelős: Takács Zoltán 241/2012.(IX.26.)

Részletesebben

K I V O N A T Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének június 25-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből.

K I V O N A T Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének június 25-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. rendkívüli ülésének könyvéből. 105/2009. (VI. 25.) Kt. határozat elfogadja a 2009. június 25.-ei rendkívüli ülés alábbi napirendi pontjait: 1. A Társadalmi Infrastruktúra Operatív Program 2.1.2. Kistérségi

Részletesebben

Szám: /2015. BAKONYSZÜCS. Önkormányzat Képviselő-testületének november 25. napján 16 órakor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve

Szám: /2015. BAKONYSZÜCS. Önkormányzat Képviselő-testületének november 25. napján 16 órakor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve Szám: 137-15/2015. BAKONYSZÜCS Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. november 25. napján 16 órakor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve 2 Önkormányzat Képviselő-testület 8572 Bakonyszücs,

Részletesebben

Ászár Község Önkormányzat Képviselő-testülete Ikt. sz.: 3553/2017/A JEGYZŐKÖNYV

Ászár Község Önkormányzat Képviselő-testülete Ikt. sz.: 3553/2017/A JEGYZŐKÖNYV Ikt. sz.: 3553/2017/A JEGYZŐKÖNYV Készült: Ászár Község Önkormányzat Képviselő-testületének rendes ülésén 2017. szeptember 14. napján, 16.00 órakor, Ászár Polgármesteri Hivatal (Ászár, Kossuth u. 16.)

Részletesebben

ERCSI VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK december 10-i soron kívüli nyílt ülésének j e g y z ő k ö n y v e NAPIREND

ERCSI VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK december 10-i soron kívüli nyílt ülésének j e g y z ő k ö n y v e NAPIREND ERCSI VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2015. december 10-i soron kívüli nyílt ülésének j e g y z ő k ö n y v e a.) Napirendje b.) Határozatai c.) Jegyzőkönyve d.) Mellékletek Napirendek: Nyílt

Részletesebben

KIVONAT. 21/2018. (II.27.) PJÜTB határozat

KIVONAT. 21/2018. (II.27.) PJÜTB határozat Alsónémedi Polgármesteri Hivatal 2351 Alsónémedi, Fő út 58. KIVONAT Alsónémedi Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének Pénzügyi, Jogi, Ügyrendi és Tájékoztató Bizottsága által 2018. február 27-én

Részletesebben

Kunadacs Községi Önkormányzat Képviselő-testületének február 12-én megtartott üléséről felvett J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

Kunadacs Községi Önkormányzat Képviselő-testületének február 12-én megtartott üléséről felvett J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Kunadacs Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 6097. Kunadacs Rákóczi u. 2. Telefon: 76/558-131 Fax: 76/422-057 E-mail: kunadacs.ph@tanet.hu 57-3/2015. Kunadacs Községi Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

Jegyzőkönyv. 61/2014. (VI. 19.) Kt. határozat

Jegyzőkönyv. 61/2014. (VI. 19.) Kt. határozat Jegyzőkönyv Készült: Gamás Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. június 19-én, 13:30 órai kezdettel, a gamási Önkormányzat tanácstermében megtartott soron következő Képviselő-testületi üléséről.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Foktő Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. február 25-én, 17 órakor kezdődő üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Foktő Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. február 25-én, 17 órakor kezdődő üléséről J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Foktő Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. február 25-én, 17 órakor kezdődő üléséről Ülés helye: Önkormányzati Hivatal tanácsterme Jelen vannak: Bakai Károly

Részletesebben

K I V O N A T. Sitke Község Önkormányzata Képviselő-testülete április 26-i ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Sitke Község Önkormányzata Képviselő-testülete április 26-i ülésének jegyzőkönyvéből 31/2017.(IV.26.) számú képviselő-testületi határozat Sitke Község Önkormányzata képviselő-testülete a Rác Dénes helyettes lelkész, a Nagysimonyi Evangélikus Egyházközség Sitkei Evangélikus Leányegyházközösségének

Részletesebben

K I V O N A T. Gyál Város Önkormányzatának Képviselő-testülete március 31-én megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Gyál Város Önkormányzatának Képviselő-testülete március 31-én megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből Gyál Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 9-0 nem szavazattal 0 tartózkodással az alábbi 51/2016.(III.31.) sz. határozat Gyál Város Önkormányzatának Képviselő-testülete az alábbiak szerint fogadja

Részletesebben