KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete június 25-i ülésének jegyzőkönyvéből. 181/2018. (VI.25.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete június 25-i ülésének jegyzőkönyvéből. 181/2018. (VI.25."

Átírás

1 181/2018. (VI.25.) KT határozat: Tárgy: Marity Tibor és neje egyezségi ajánlata megtárgyalta Marity Tibor és Marity Tiborné Zamárdi, Siófoki u. 13. szám alatti lakosok egyezségi ajánlatát. A képviselő-testület meghallgatta az ügyben a jogi képviseletet ellátó dr. Kállay-Németh Imola tájékoztatását a per jelenlegi állásáról és úgy határozott, hogy a peres eljárás jelenlegi szakaszában idő előtti az egyezségi ajánlat elfogadása.

2 181/2018. (VI.25.) KT határozat: Tárgy: Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat családsegítő munkatárs kinevezése a Humán Bizottság javaslata alapján a Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat családsegítő munkakörére beérkezett pályázatok közül Incze Ágnes pályázatát fogadja el a munkakör betöltésére augusztus 1. napjától kezdődően határozatlan időtartamra. A képviselő-testület felkéri Csákovics Gyula t a kinevezési okmányok elkészítésére és aláírására. A képviselő-testület hozzájárul ahhoz, hogy a családsegítő munkatárs a munkakör betöltésével összefüggő tanulmányait az Önkormányzattal kötött tanulmányi szerződés alapján folytassa le azzal, hogy a munkakör betöltéséhez szükséges képzettséget köteles legkésőbb december 31-ig megszerezni.

3 Tárgy: Barta Ilona óvodavezető megkeresése 183/2018. (VI.25.) KT határozat: megtárgyalta Barta Ilona óvodavezető által ismertetett problémákat az intézmény szomszédos ingatlantulajdonosaival kapcsolatban. A képviselő-testület támogatásáról biztosítja az óvodát, mint önkormányzati intézményt. A képviselő-testület felhívja a jegyzőt, hogy az óvoda környezetében lévő gazos telkek tulajdonosait szólítsa fel az ingatlanok, és az előttük lévő közterület-rendelet szerinti karbantartására.

4 184/2018. (VI.25.) KT határozat: Tárgy: Szélessávú internet-hálózat tulajdoni részének elidegenítése megtárgyalta a volt Siófoki Kistérség településeinek osztatlanközös tulajdonát képező szélessávú internet hálózat Zamárdi településre eső 6,87 % tulajdoni részét bruttó ,- Ft, azaz bruttó Kettőmillióötszáznyolcezer forint összegért elidegeníti Siófok Város Önkormányzata részére. A képviselő-testület felhatalmazza Csákovics Gyula t az adásvételi szerződés aláírására.

5 185/2018. (VI.25.) KT határozat: Tárgy: Horváth János budapesti lakos kártérítési igénybejelentése a Zamárdi 3029/1 hrsz-ú ingatlannal kapcsolatban (Zamárdi, Zöldfa utca Széchenyi utca sarok) megtárgyalta Horváth János 1141 Budapest, Bonyhádi utca 54. szám alatti lakosnak a Zamárdi belterület 3029/1 hrsz-ú ingatlanra vonatkozó kárigényét. A képviselő-testület a kárigényt teljes egészében elutasítja.

6 186/2018. (VI.25.) KT határozat: Tárgy: Parkolással kapcsolatos tájékoztatás, Bácskai utcai tulajdonosok kérelme megtárgyalta a fizetőparkolással kapcsolatos tájékoztatást, és azt tudomásul veszi. A képviselő-testület a Bácskai utcai üzlettulajdonosok kérését figyelembe véve engedélyezi, hogy az üzletek mögötti területen a vállalkozók és a dolgozók részére legyen biztosítva a parkolási lehetőség, a helyi rendeletben szabályozott díj megfizetése ellenében. A terület körbekerítését a képviselő-testület tudomásul veszi.

7 187/2018. (VI.25.) KT határozat: Tárgy: Zamárdi, Endrédi utca Fő utca Rétföldi utca közötti szakaszának árok lefedése az Endrédi utca Fő utca Rétföldi utca közötti szakaszán ároklefedésre és járda kialakítására vonatkozó terv elkészítésére a Geoplaner Kft-t bízza meg bruttó Ft díjért. A Képviselő-testület a hiányzó keretet az általános tartalék terhére biztosítja. A képviselő-testület felhatalmazza Csákovics Gyula t az erre vonatkozó tervezési szerződés aláírására.

8 188/2018. (VI.25.) KT határozat: Tárgy: Zamárdi, Fő utca 106. szám alatti épület felújítási munkái a Zamárdi, Fő utca 106. számú épület felújítási munkáival a 2. sz. Mélyépítő Kft-t bízza meg bruttó Ft díjért. A kivitelezési árajánlat, valamint az előirányzati összeg, a Tourinform Iroda pótmunkái, a műszaki ellenőri díj közötti különbözetet ( Ft) a Képviselő-testület a tartalékkeret terhére biztosítja. A képviselő-testület felhatalmazza Csákovics Gyula t az erre vonatkozó vállalkozási szerződés aláírására.

9 189/2018. (VI.25.) KT határozat: Tárgy: Zamárdi, Fő utca gyalogjárda felújítási munkái 2018 közbeszerzési eljárás lezárása Zamárdi, Fő utca gyalogjárda felújítási munkái 2018 közbeszerzési eljárás során, a képviselő-testület tagjai név szerinti szavazással 6 igen és 0 nem szavazat mellett az alábbi eljárást lezáró döntést hozták: Kővágó-Ép Kft. (8600 Siófok, Klapka György u. 40.) ajánlattevő ajánlata érvényes. 3.sz. Mélyépítő Kft (8600 Siófok Tanácsház u. 24 1/16) ajánlattevő ajánlata érvényes. Ökobau Építő, Szolgáltató és Kereskedelmi kft. (8600 Siófok, Vak Bottyán u. 38.) ajánlattevő ajánlata érvényes. ÚTÉPPARK Útépítő és Mélyépítő Kft. (8000 Székesfehérvár, Sóstói u. 7.) ajánlattevő ajánlata érvényes. Ajánlatkérő eltekint a Kbt. 69. (4) bekezdése szerinti felhívástól, a felhívásban előírt feltételek igazolása az ajánlatokban maradéktalanul megtörténtek. A közbeszerzési eljárás eredményes. A nyertes ajánlattevő a közbeszerzési eljárásban a 2. sz. Mélyépítő Kft (8600 Siófok Tanácsház u. 24 1/16) ajánlattevő, mert legjobb ár-érték arány értékelési szempont szerint a legjobb ajánlatot tette október 29-i teljesítési határidővel. Zamárdi Város Önkormányzata az Zamárdi Fő utca gyalogjárda felújítási munkái 2018 tárgyú beruházás elvégzésével az 2. sz. Mélyépítő Kft-t (8600 Siófok Tanácsház u. 24 1/16) bízza meg ,- Ft. +27 % Áfa díjért, egyben felhatalmazza a t az erre vonatkozó vállalkozási szerződés aláírására.

10 190/2018. (VI.25.) KT határozat: Tárgy: Zamárdi, Fő utcai gyalogjárda felújítási munkái 2018 kivitelezési munkáinak műszaki ellenőrzése Zamárdi Város Önkormányzata a Zamárdi, Fő utca gyalogjárda felújítási munkái 2018 kivitelezési munkáinak műszaki ellenőrzésével Sturcz Mihály műszaki ellenőrt bízza meg bruttó Ft díjért. A képviselő-testület felhatalmazza Csákovics Gyula t az erre vonatkozó vállalkozási szerződés aláírására.

11 191/2018. (VI.25.) KT határozat: Tárgy: Zamárdi Honfoglalás Emlékműnél térburkolat kialakítása építési munkái a Zamárdi, Honfoglalás Emlékműnél térburkolat kialakítása tárgyban a Fecske Kft-t bízza meg az építési munkák elvégzésével bruttó Ft díjért. A képviselő-testület az összeget az általános tartalék terhére biztosítja. A képviselő-testület felhatalmazza a Csákovics Gyula t az erre vonatkozó vállalkozási szerződés aláírására.

12 Tárgy: Közvilágítás tervezési munkák 192/2018. (VI.25.) KT határozat: az alábbi munkákra vonatkozóan újabb árajánlatokat beszerzését tartja indokoltnak, munkánként maximum ,- Ft áron. A beérkezett ajánlatokról a Beruházási és Városüzemeltetési Osztály Csákovics Gyula és Schwarc Béla képviselő bevonásával döntsön: Zamárdi, Alsópincesor közvilágítás kiépítés Zamárdi, Rétföldi utca közvilágítási lámpák besűrítése Zamárdi, Tóközi utca közvilágítás bővítés

13 193/2018. (VI.25.) KT határozat: Tárgy: Zamárdi, Szőlőhegyi utca járdaterveinek elkészítésére megbízás a Szőlőhegyi utca járdaterveinek elkészítésére András Erik egyéni vállalkozó tervezőt bízza meg bruttó Ft díjért. A képviselő-testület felhatalmazza Csákovics Gyula t az erre vonatkozó tervezési szerződés aláírására.

14 194/2018. (VI.25.) KT határozat: Tárgy: Zamárdi Város Önkormányzata részére felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadói szolgáltatás elvégzésére a TOP SO számú, Helyi piac fejlesztése Zamárdiban c. projekt megvalósítására vonatkozó döntés Zamárdi Város Önkormányzat képviselő-testülete a Megbízási szerződés a Zamárdi Város Önkormányzata részére felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadói szolgáltatás elvégzésére a TOP SO számú, Helyi piac fejlesztése Zamárdiban c. projekt megvalósítása kapcsán c. előterjesztést megtárgyalta és az alábbi határozatot hozta: A képviselő-testület a felelő akkreditált közbeszerzési szaktanácsadói szolgáltatás projekt megvalósítására ismételt pályázatot kíván kiírni, mivel az eredeti döntés alapján az első, majd a második helyen kijelölt cég sem vállalja a feladat elvégzését.

15 Tárgy: VaZe Delikát kérelme 195/2018. (VI.25.) KT határozat: megtárgyalta Zeiski István VaZe Delikát kérelmét, és a Zamárdi, Kiss Ernő utca 1. szám előtti, 120 m 2 nagyságú önkormányzati terület burkolását zúzott kővel, a vállalkozó saját költségére engedélyezi a hivatallal történt előzetes egyeztetést követően. A területen lévő fatuskó kimarását a GAMESZ végezze el az ősz folyamán.

16 196/2018. (VI.25.) KT határozat: Tárgy: Bacsó Balázs kérelme beléptető kapu létesítésére vonatkozóan megtárgyalta és a Zamárdi, Zöldfa utca 3272/ hrsz-ú ingatlanhoz kapcsolódóan beléptető kapu létesítését nem engedélyezi.

17 Tárgy: Rákóczi Szövetség támogatási kérelme 197/2018. (VI.25.) KT határozat: a Rákóczi Szövetség részére ,- Ft összegű támogatást biztosít az általános tartalék terhére, melyet Zoboralja területén lévő egyik település részére kér biztosítani a magyar iskolaválasztást támogató program keretén belül. A képviselő-testület felhatalmazza Csákovics Gyula t a támogatási szerződés aláírására.

18 198/2018. (VI.25.) KT határozat: Tárgy: Európa Polgáraiért Program pályázati lehetőség az Európa Polgáraiért Program pályázaton részt kíván venni. A képviselőt-testület felhatalmazza Csákovics Gyula t, hogy a pályázatot a szükséges feltételekkel benyújtsa.

19 199/2018. (VI.25.) KT határozat: Tárgy: Családbarát Önkormányzati Díjon részvétel az Családbarát Önkormányzati Díj pályázaton részt kíván venni. A képviselőt-testület felhatalmazza Csákovics Gyula t, hogy a pályázatot a szükséges feltételekkel benyújtsa.

20 200/2018. (VI.25.) KT határozat: Tárgy: Zamárdi, Keszeg utcai területen parkoló kialakítása megtárgyalta, és a Zamárdi, Keszeg utcai területen parkoló kialakításával egyetért a Fecske Kft árajánlata alapján ,- Ft+ÁFA/50 %= ,- Ft+ÁFA kivitelezési összegért az alábbi megosztásban: - Zamárdi Önkormányzat ,- Ft+ÁFA, - Sziget Kft bruttó ,- Ft+ÁFA. Amennyiben a Sziget Kft a fenti megosztást elfogadja, ebben az évben a fesztiválok ideje alatt a rendezvényterület részeként használhatja a kialakítása kerülő parkolót.

21 201/2018. (VI.25.) KT határozat: Tárgy: Balaton Sound fesztivállal kapcsolatos döntések tudomásul veszi, hogy a Balaton Sound fesztivált érintő eddigi döntések az Önkormányzat és a Sziget Kft között létrejött együttműködési megállapodásban is rögzítésre kerülnek.

22 202/2018. (VI.25.) KT határozat: Tárgy: Zamárdi Polgárőr Egyesület beszámolója megtárgyalta a Polgárőr Egyesület beszámolóját és azt tudomásul veszi.

23 Tárgy: Usztinov József kérelme 203/2018. (VI.25.) KT határozat: megtárgyalta, Usztinov József kérelmének helyt ad és a rendelet alapján ,- Ft/év/díjért kizárólagos parkolási helyet biztosít a Zamárdi, Kiss Ernő utca A/10-es épület előtt. A behajtási engedély a hivatal által kerül kiállításra, indokolt esetben kérelem alapján.

24 204/2018. (VI.25.) KT határozat: Tárgy: Zamárdi Szabadstrand Társasház (volt Sirály hotel) kérelme mobil hulladék tároló elhelyezésére a társasház kérelmére mobil faház elhelyezését hulladék tárolására az Önkormányzat tulajdonát képező, és a társasház által bérelt területen engedélyezi azzal, hogy a bérlet megszűnését követően saját területükön kell a hulladék tárolást megoldaniuk.

25 205/2018. (VI.25.) KT határozat: Tárgy: Zamárdi Szabadstrand Társasház (volt Sirály hotel) kérelme megtárgyalta a társasház képviselője által benyújtott kérelmet, és a területen lévő fúrt kút használatát nem engedélyezi, a kút megszüntetését indokoltnak tartja.

26 206/2018. (VI.25.) KT határozat: Tárgy: Zamárdi Szabadstrand Társasház (volt Sirály hotel) kérelme A képviselő-testület a volt Sirály hotel melletti zöldterület GAMESZ által történő karbantartását tudomásul veszi.

27 Tárgy: Balaton Borgaléria kérelme 207/2018. (VI.25.) KT határozat: kéri, hogy a Balaton Borgaléria vállalkozás vezetője egyeztessen a Tourinform Iroda vezetőjével, és amennyiben lehetőség van rá, a Kossuth Lajos utcai rendezvénytéren megrendezésre kerülő rendezvényeken vegyen részt.

28 Tárgy: Varga Mónika zamárdi lakos kérelme 208/2018. (VI.25.) KT határozat: engedélyezi a Zamárdi, Rákóczi utca 1. ingatlan előtti kapubejáró elé behajtás gátló lehelyezését a tulajdonos, Varga Mónika kérelmére. A képviselő-testület az ilyen jellegű további kérelmek elbírálására felhatalmazza Csákovics Gyula t.

29 Tárgy: Arácsi Attila zamárdi lakos kérelme 209/2018. (VI.25.) KT határozat: a zamárdi 085 hrsz-ú külterületi ingatlant nem kívánja sem elidegeníteni, sem elcserélni, mivel a területre jelenleg haszonbérleti szerződés van érvényben.

30 210/2018. (VI.25.) KT határozat: Tárgy: Balaton Sound fesztivál ideje alatt forgalmi rendre vonatkozó táblák beszerzése megtárgyalta és egyetért a Balaton Sound fesztivállal kapcsolatban az általános tartalék terhére biztosítandó, a fesztivál ideje alatt kihelyezendő forgalmi rendre vonatkozó táblák beszerzését. A képviselő-testület tekintettel a nyári ülésszünetre felhatalmazza Csákovics Gyula t, és a Polgármesteri Hivatalt a fesztivállal kapcsolatos további döntések meghozatalára.

31 211/2018. (VI.25.) KT határozat: Tárgy: Általános Iskola Tarr Péter iskolaigazgató kérelme lengyelországi diákok fogadásával kapcsolatban a évi költségvetés terhére a lengyelországi testvérváros tanulóinak fogadására biztosított összeget jóváhagyja a mellékelt programtervezet alapján.

32 212/2018. (VI.25.) KT határozat: Tárgy: AFC Services Kft nyári kampány lebonyolításához közterület biztosítása engedélyezi, hogy az Erzsébet utalványcsalád népszerűsítését célzó rendezvény augusztus 2-5 napok között ,- Ft/4 nap/20 m 2 fizetendő díjért a Margó Ede sétány, repülős emlékműtől keletre lévő területen kerüljön megrendezésre. A pontos helyszín kijelölését előzetesen a szervezőknek a hivatallal egyeztetni szükséges.

33 213/2018. (VI.25.) KT határozat: Tárgy: Mauro Tenebruso kérelme fizetőparkolással kapcsolatban I. megtárgyalta Mauro Tenebruso vállalkozó Zamárdi, Kiss Ernő utcai üzlet előtti területre vonatkozó, parkolással kapcsolatos megkeresését és a Kiss Ernő utcára vonatkozóan továbbra is fenntartja a fizetőparkolás szabályait a helyi rendelet alapján.

34 214/2018. (VI.25.) KT határozat: Tárgy: Mauro Tenebruso kérelme fizetőparkolással kapcsolatban II. megtárgyalta Mauro Tenebruso kérelmét a Zamárdi, Kiss Ernő utcai üzlete előtti fizetőparkolással kapcsolatban, és úgy dönt, hogy a terület kimérését követően amennyiben a vállalkozó parkolási igénye önkormányzati területet is érint, arányos díj megfizetésére köteles az Önkormányzat felé külön megállapodás alapján.

35 215/2018. (VI.25.) KT határozat: Tárgy: Zamárdi 2987/33 hrsz-ú telek (Takács István) bérbe vétele úgy dönt, hogy az idei évben a tavalyi tartalmú bérleti szerződést köti meg az Önkormányzat Takács István tulajdonossal a Bácskai utcai területre (zamárdi 2987/33 hrsz) vonatkozóan. A területen az eddigi évekhez hasonlóan a vállalkozók kapjanak lehetőséget árusításra. A területen a képviselő-testület parkolást kizárólag önkormányzati rendezvényhez kapcsolódóan engedélyez.

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete szeptember 13-i ülésének jegyzőkönyvéből. 237/2018. (IX.13.) KT határozat: kmft

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete szeptember 13-i ülésének jegyzőkönyvéből. 237/2018. (IX.13.) KT határozat: kmft 237/2018. (IX.13.) KT határozat: Tárgy: Az Önkormányzat 2018. évi költségvetésének első féléves gazdálkodásáról, pénzügyi egyensúlyi helyzetéről szóló beszámoló elfogadása megtárgyalta az Önkormányzat

Részletesebben

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete június 6-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 213/2016. (VI.6.

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete június 6-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 213/2016. (VI.6. 213/2016. (VI.6.) KT határozat: Tárgy: Hethland Kft kérelme halfesztivállal kapcsolatban megtárgyalta a Hethland Kft halfesztivál megrendezésére vonatkozó kérelmét és úgy dönt, hogy amennyiben saját területén

Részletesebben

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete május 19-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 175/2016. (V.19.

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete május 19-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 175/2016. (V.19. 175/2016. (V.19.) KT határozat: Tárgy: Zamárdi, Margó Ede sétány burkolási és térépítési munkáival kapcsolatos döntések 1.) Zamárdi Város Önkormányzata Képviselő-testülete, Zamárdi Város Önkormányzata

Részletesebben

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete április 13-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 102/2018. (IV.13.

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete április 13-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 102/2018. (IV.13. Tárgy: Mobil konténer vásárlása 102/2018. (IV.13.) KT határozat: megtárgyalta a Kossuth utcai rendezvény térre lehelyezendő mobil konténer megvásárlását bruttó 7.000.000,- Ft-os vételáron. A képviselő-testület

Részletesebben

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete november 26-i ülésének jegyzőkönyvéből. 294/2018. (XI.26.

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete november 26-i ülésének jegyzőkönyvéből. 294/2018. (XI.26. Tárgy: Civil szervezetek beszámolói 294/2018. (XI.26.) KT határozat: az Egészségőr Egyesület, a NABE zamárdi csoportja és a Zamárdi Baráti Kör beszámolóját elfogadja. 295/2018. (XI.26.) KT határozat: Tárgy:

Részletesebben

KIVONAT. a Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete május 9-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 166/2016. (V.9.

KIVONAT. a Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete május 9-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 166/2016. (V.9. 166/2016. (V.9.) KT határozat: Tárgy: TOP-1.2.1-15 számú pályázattal kapcsolatos további döntés Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete megtárgyalta a pályázatra vonatkozó tájékoztatásokat,

Részletesebben

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete július 25-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 256/2017. (VII.25.

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete július 25-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 256/2017. (VII.25. 256/2017. (VII.25.) KT határozat: Tárgy: Gömöri László kérelme a zamárdi kertmozi bérleti díjával kapcsolatban Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete megtárgyalta Gömöri László kérelmét és

Részletesebben

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete július 17-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 244/2017. (VII.17.

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete július 17-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 244/2017. (VII.17. 244/2017. (VII.17.) KT határozat: Tárgy: GAMESZ részére gépkocsi vásárlás megtárgyalta és egyetért a GAMESZ részére gépkocsi vásárlással, 2.400.000,- Ft összeg erejéig. Ezzel egyidejűleg a GAMESZ használatában

Részletesebben

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete július 12-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 216/2018. (VII.12.

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete július 12-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 216/2018. (VII.12. 216/2018. (VII.12.) KT határozat: Tárgy: TOP-3.2.1-15-SO1-2016-00006 - Zamárdi Fekete István Általános Iskola és alapfokú Művészeti Iskola energetikai korszerűsítése pályázattal kapcsolatos döntés megtárgyalta

Részletesebben

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete december 11-i ülésének jegyzőkönyvéből. 397/2017. (XII.11.

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete december 11-i ülésének jegyzőkönyvéből. 397/2017. (XII.11. Tárgy: GÖBÉSZ Kft kérelme 397/2017. (XII.11.) KT határozat: a GÖBÉSZ Kft részére a Zamárdi, Kiss Ernő utca, Mauro pizzéria mögött lévő strandterületen 2018. évtől kezdődően 1 év határozott időtartamra,

Részletesebben

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete április 11-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 81/2019. (IV.11.

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete április 11-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 81/2019. (IV.11. 81/2019. (IV.11.) KT határozat: Tárgy: Zamárdi 3613/6 hrsz-ú önkormányzati tulajdonú ingatlan csereügylete megtárgyalta a Somogy Megyei Kormányhivatal SOB/03/909-2/2019. szám alatti hiánypótlási felhívását.

Részletesebben

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete szeptember 14-i ülésének jegyzőkönyvéből. 270/2017. (IX.14.

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete szeptember 14-i ülésének jegyzőkönyvéből. 270/2017. (IX.14. 270/2017. (IX.14.) KT határozat: Tárgy: Zamárdi, Szt. István utca, 3613/3 3613/4 3613/5 és 3613/6 hrsz-ú ingatlanokra érkezett vételi ajánlat megtárgyalta a 3613/3, 3613/4, 3613/5 és 3613/6 hrsz-ú ingatlanokra

Részletesebben

KIVONAT Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete április 23-i ülésének jegyzőkönyvéből. 119/2018. (IV.23.

KIVONAT Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete április 23-i ülésének jegyzőkönyvéből. 119/2018. (IV.23. Tárgy: Tűzoltóság 2017. évi beszámolója 119/2018. (IV.23.) KT határozat: megtárgyalta a Siófok Hivatásos Tűzoltóság 2017. évi tevékenységéről szóló beszámolót, és azt elfogadja. A képviselő-testület a

Részletesebben

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete augusztus 8-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete augusztus 8-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből 273/2016. (VIII.8.) KT határozat: Tárgy: NIF Zrt kezdeményezésére indult településrendezési eszközök módosítási eljárásában partnerek bevonásával kapcsolatos döntés Zamárdi Város Önkormányzat képviselő-testülete

Részletesebben

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete május 15-i ülésének jegyzőkönyvéből

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete május 15-i ülésének jegyzőkönyvéből 160/2017. (V.15.) KT határozat: Tárgy: Diószegi Zoltán bérleti szerződése megtárgyalta és Diószegi Zoltán vállalkozó részére a Zamárdi, Harcsa utca Margó Ede sétány sarkán 1000 m2 nagyságú önkormányzati

Részletesebben

KIVONAT Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete május 31-i ülésének jegyzőkönyvéből. 148/A/2018. (V.31.

KIVONAT Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete május 31-i ülésének jegyzőkönyvéből. 148/A/2018. (V.31. 148/A/2018. (V.31.) KT határozat: Tárgy: Zamárdi Város Önkormányzata 2017. évi költségvetésének végrehajtásáról, pénzügyi egyensúlyi helyzetéről szóló beszámoló Zamárdi Város Önkormányzatának Képviselő-testülete

Részletesebben

Rétság Város Önkormányzat Képviselő-testülete megtárgyalta a Városüzemeltetési Csoport évi munkájáról készített beszámolót.

Rétság Város Önkormányzat Képviselő-testülete megtárgyalta a Városüzemeltetési Csoport évi munkájáról készített beszámolót. 2015. március 24-i bizottsági ülés: Határozati javaslat módosítások: 2.) Javaslat közétkeztetés vállalkozásba adására ( 8 igen) Rétság Város Önkormányzat Képviselő-testülete megtárgyalta a napközis konyha

Részletesebben

K I V O N A T. Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 7 igen szavazat alapján az alábbi határozatot hozta:

K I V O N A T. Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 7 igen szavazat alapján az alábbi határozatot hozta: Alsónémedi Polgármesteri Hivatal 2351 Alsónémedi, Fő út 58. K I V O N A T Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete által 2017. január 18-án megtartott rendkívüli nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből

Részletesebben

KIVONAT. Algyő Nagyközség Képviselő-testület július 05. napján tartott rendkívüli, nyílt ülésének jegyzőkönyvéből

KIVONAT. Algyő Nagyközség Képviselő-testület július 05. napján tartott rendkívüli, nyílt ülésének jegyzőkönyvéből 224/2018. (VII.05.) Kt. határozat Tárgy: 2018. július 05. napján tartott rendkívüli ülés napirendjének elfogadása Algyő Nagyközség Képviselő-testülete elfogadja Molnár Áron napirend javaslatát az alábbiak

Részletesebben

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete október 30-i ülésének jegyzőkönyvéből. 313/2017. (X.30.

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete október 30-i ülésének jegyzőkönyvéből. 313/2017. (X.30. 313/2017. (X.30.) KT határozat: Tárgy: Petőfi SE TAO-s pályázattal kapcsolatos kérelme megtárgyalta a Petőfi Sportegyesület beszámolóját a TAO-s pályázatok önrészének előző években történt felhasználásával

Részletesebben

A polgármester megállapítja, hogy az ülés határozatképes, mert 7 fő képviselő jelen van.

A polgármester megállapítja, hogy az ülés határozatképes, mert 7 fő képviselő jelen van. 51 J E G Y ZŐKÖNYV Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének 2012. február 29. napján megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Farkas Ernő polgármester Cseh Béla Héri Viktor Nádasdi Frida Palsics

Részletesebben

K I V O N A T. Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete által június 07-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete által június 07-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből Alsónémedi Polgármesteri Hivatal 2351 Alsónémedi, Fő út 58. K I V O N A T Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete által 2016. június 07-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből

Részletesebben

K I V O N A T. Gyál Város Önkormányzatának Képviselő-testülete március 31-én megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Gyál Város Önkormányzatának Képviselő-testülete március 31-én megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből Gyál Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 9-0 nem szavazattal 0 tartózkodással az alábbi 51/2016.(III.31.) sz. határozat Gyál Város Önkormányzatának Képviselő-testülete az alábbiak szerint fogadja

Részletesebben

K I V O N A T. Sitke Község Önkormányzata Képviselő-testülete április 26-i ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Sitke Község Önkormányzata Képviselő-testülete április 26-i ülésének jegyzőkönyvéből 31/2017.(IV.26.) számú képviselő-testületi határozat Sitke Község Önkormányzata képviselő-testülete a Rác Dénes helyettes lelkész, a Nagysimonyi Evangélikus Egyházközség Sitkei Evangélikus Leányegyházközösségének

Részletesebben

MŰSZAKI ELLENŐRI FELADATOKRA ÉRKEZETT ÁRAJÁNLAT ELFOGADÁSA, SZERZŐ- DÉS JÓVÁHAGYÁSA

MŰSZAKI ELLENŐRI FELADATOKRA ÉRKEZETT ÁRAJÁNLAT ELFOGADÁSA, SZERZŐ- DÉS JÓVÁHAGYÁSA RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag.hu Előterjesztést készítette: Fodor Rita Előterjesztő: Hegedűs Ferenc

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Decs Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének április 2-án 17 órakor megtartott rendkívüli nyílt üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Decs Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének április 2-án 17 órakor megtartott rendkívüli nyílt üléséről Decs Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete Decs, Fő utca 23. szám Tel: 74/595-911, Fax: 74/595-910... sz. példány Szám: 404-8/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V 2014. április 2-án 17 órakor megtartott rendkívüli

Részletesebben

1. A tárgyalandó témakör tárgyilagos és tényszerű bemutatása

1. A tárgyalandó témakör tárgyilagos és tényszerű bemutatása RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag.hu Előterjesztést készítette és előterjesztő: Fodor Rita Mária jegyző

Részletesebben

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete október 29-i ülésének jegyzőkönyvéből. 270/2018. (X.29.

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete október 29-i ülésének jegyzőkönyvéből. 270/2018. (X.29. Tárgy: 2018. évi médiaterv megvalósulása 270/2018. (X.29.) KT határozat: megtárgyalta és tudomásul veszi a Zamárdi Tourinform Iroda, Közösségi Ház és Városi Könyvtár beszámolóját a 2018. évi médiaterv

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT könyvéből. A Képviselő-testület 4 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül egyhangúlag az alábbi napirendeket fogadta el: Péteri Község Önkormányzatának 101/2018. (IX.20.) számú ÖKT határozata

Részletesebben

A Képviselő-testület július 31-i ülésén hozott határozatai

A Képviselő-testület július 31-i ülésén hozott határozatai A Képviselő-testület 2017. július 31-i ülésén hozott határozatai 277/2017. (VII. 31.) sz. kt. határozat Mezőkovácsháza Város Önkormányzatának Képviselő-testülete - II. számú háziorvosi körzet rendelőjének

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT ülésének könyvéből. egyhangúlag az alábbi napirendeket fogadta el: Péteri Község Önkormányzatának 131/2017. (IX. 28.) számú ÖKT határozata a napirendek elfogadásáról 1.) Az önkormányzat 2017. évi költségvetésének

Részletesebben

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete február 25-i ülésének jegyzőkönyvéből. 31/2019. (II.25.

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete február 25-i ülésének jegyzőkönyvéből. 31/2019. (II.25. 31/2019. (II.25.) KT határozat: Tárgy: II. számú háziorvosi körzet ápolónői bérrel kapcsolatos döntés Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete a II. számú háziorvosi körzetben működő ápolónő

Részletesebben

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete június 26-i ülésének jegyzőkönyvéből. 214/2017. (VI.26.

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete június 26-i ülésének jegyzőkönyvéből. 214/2017. (VI.26. 214/2017. (VI.26.) KT határozat: Tárgy: Felsőtárkány Község Önkormányzatának vételi ajánlata Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete elfogadja Felsőtárkány Község Önkormányzatának vételi ajánlatát

Részletesebben

K I V O N A T. Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 9 igen szavazat alapján az alábbi határozatot hozta:

K I V O N A T. Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 9 igen szavazat alapján az alábbi határozatot hozta: Alsónémedi Polgármesteri Hivatal 2351 Alsónémedi, Fő út 58. K I V O N A T Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete által 2018. augusztus 01-jén megtartott rendkívüli nyilvános ülésének

Részletesebben

Nagymaros Város Önkormányzata Képviselő-testületének 141/2018. (X. 15.) számú határozata

Nagymaros Város Önkormányzata Képviselő-testületének 141/2018. (X. 15.) számú határozata Tárgy: Napirend elfogadása 141/2018. (X. 15.) számú határozata A Képviselő-testület az alábbi napirendet fogadta el: 1. Őz utca útburkolat felújításáról, kivitelező kiválasztásáról döntés 2. 2019. évi

Részletesebben

KIVONAT Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete december 17-i ülésének jegyzőkönyvéből. 319/2018. (XII.17.

KIVONAT Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete december 17-i ülésének jegyzőkönyvéből. 319/2018. (XII.17. 319/2018. (XII.17.) KT határozat: Tárgy: Mihalics István és Mihalics Gabriella ingatlan ügye megtárgyalta Mihalics István és Mihalics Gabriella terület kiigazítási kérelme ügyében a zamárdi 760/12 hrsz

Részletesebben

Bodorkós Ferenc polgármester

Bodorkós Ferenc polgármester Gencsapáti község Önkormányzata Képviselő-testülete a két testületi ülés közötti időszak legfontosabb eseményeiről szóló polgármesteri beszámolót elfogadja. Gencsapáti község Önkormányzata Képviselő-testülete

Részletesebben

KIVONAT. Dorog Város Önkormányzat Képviselő-testülete február 2-án tartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből

KIVONAT. Dorog Város Önkormányzat Képviselő-testülete február 2-án tartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből Önkormányzat Képviselő-testülete 2018. február 2-án 16/2018.(II.02.) Képviselő-testületi határozat Önkormányzat Képviselő-testülete a 2018. február 2-i rendkívüli Képviselő-testületi ülés napirendi pontjait

Részletesebben

Dunaföldvár Város Önkormányzata Képviselő-testülete felkéri a polgármestert új eljárás megindítására gumilapos burkolatú játszóudvar kialakítására.

Dunaföldvár Város Önkormányzata Képviselő-testülete felkéri a polgármestert új eljárás megindítására gumilapos burkolatú játszóudvar kialakítására. 154/2017.(IX.06.) KT Dunaföldvár Város Önkormányzatának Képviselő-testülete az Árubeszerzés a Bölcsőde fejlesztés Dunaföldváron című TOP-1.4.1-15-TL1-2016-00009 azonosítószámú projekt megvalósítása során

Részletesebben

Az eljárás nyertese: Ajánlattevő: Földvár Terv Kft Budapest, Bartók Béla u. 34. IV. em. 7.

Az eljárás nyertese: Ajánlattevő: Földvár Terv Kft Budapest, Bartók Béla u. 34. IV. em. 7. 148/2017.(VIII.09.) KT 1.) Dunaföldvár Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a "Bölcsőde fejlesztés Dunaföldváron a TOP-1.4.1-15-TL1-2016-00009 számú pályázati konstrukció keretében tárgyú közbeszerzési

Részletesebben

KIVONAT. a Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete június 27-i ülésének jegyzőkönyvéből. 228/2016. (VI.27.

KIVONAT. a Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete június 27-i ülésének jegyzőkönyvéből. 228/2016. (VI.27. 228/2016. (VI.27.) KT határozat: Tárgy: Család- és Gyermekjóléti Szolgálat 2016. évi szakmai programja Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete Zamárdi Város Önkormányzat Családés Gyermekjóléti

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület június 26-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület június 26-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2006. június 26-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

Nagymaros Város Önkormányzata Képviselő-testületének 106/2019. (VI. 18.) számú határozata

Nagymaros Város Önkormányzata Képviselő-testületének 106/2019. (VI. 18.) számú határozata Tárgy: Napirend elfogadása 106/2019. (VI. 18.) számú határozata A Képviselő-testület az alábbi módosított napirendet fogadta el: 1. Nagymaros Városi Könyvtár és Művelődési Ház intézményvezetői munkaköre

Részletesebben

k.m.f Jegyzőkönyv-hitelesítők:

k.m.f Jegyzőkönyv-hitelesítők: ülésének könyvéből. 159/2016. (VII.27.) határozata: Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2016. július 27-i nyilvános ülés módosított napirendi pontjait elfogadja az alábbiak alapján: 1. Tájékoztató

Részletesebben

8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON FAX:

8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON FAX: SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2017. április 05. Kónyáné dr. Zsarnovszky

Részletesebben

KIVONAT december 20-án megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből

KIVONAT december 20-án megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2490 Pusztaszabolcs, Velencei út 2. Tel./fax: 25/273-002; 25/273-036; 25/271-833 honlap: www.pusztaszabolcs.hu e-mail: polghivatal@pusztaszabolcs.hu

Részletesebben

301/2016. (XI. 07.) számú Képviselő-testületi Határozat

301/2016. (XI. 07.) számú Képviselő-testületi Határozat készült könyvéből: 301/2016. (XI. 07.) számú Képviselő-testületi Határozat Hajdúnánás Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a Hajdúnánás Városi Önkormányzat Közbeszerzési Szabályzata VI. fejezet 2. pontja

Részletesebben

ERCSI VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK december 10-i soron kívüli nyílt ülésének j e g y z ő k ö n y v e NAPIREND

ERCSI VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK december 10-i soron kívüli nyílt ülésének j e g y z ő k ö n y v e NAPIREND ERCSI VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2015. december 10-i soron kívüli nyílt ülésének j e g y z ő k ö n y v e a.) Napirendje b.) Határozatai c.) Jegyzőkönyve d.) Mellékletek Napirendek: Nyílt

Részletesebben

KÖZVILÁGÍTÁS BŐVÍTÉSÉRE ÉRKEZETT ÁRAJÁNLATOK ELBÍRÁLÁSA

KÖZVILÁGÍTÁS BŐVÍTÉSÉRE ÉRKEZETT ÁRAJÁNLATOK ELBÍRÁLÁSA RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag.hu Előterjesztést készítette Fodor Rita Előterjesztő: Hegedűs Ferenc

Részletesebben

48/2019. (III.25.) KT határozat: Tárgy: Homoki József budapesti lakos szabályozási terv módosítási kérelme

48/2019. (III.25.) KT határozat: Tárgy: Homoki József budapesti lakos szabályozási terv módosítási kérelme 48/2019. (III.25.) KT határozat: Tárgy: Homoki József budapesti lakos szabályozási terv módosítási kérelme megtárgyalta a zamárdi 3567 hrsz-ú ingatlanra vonatkozó kérelmet, és az ingatlan közterületi kapcsolat

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő-testület októberi ülésére

ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő-testület októberi ülésére Balaton-parti Fenntartó és Hasznosító Kft. 8600 Siófok, Petőfi sétány 3. Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő:... Kónyáné dr. Zsarnovszky Judit jegyző ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzata Képviselő-testületének 2017. október 19-én megtartott képviselő-testületi ülésén meghozott DÖNTÉSEK

Részletesebben

Nagymaros Város Önkormányzata Képviselő-testületének 21/2019. (II. 28.) számú határozata

Nagymaros Város Önkormányzata Képviselő-testületének 21/2019. (II. 28.) számú határozata Tárgy: Napirend elfogadása 21/2019. (II. 28.) számú határozata A Képviselő-testület az alábbi napirendet fogadta el: 1. THÉBA Művészeti Szakgimnázium és Szakközépiskola és a Kaledira Nonprofit Kft. kérelme

Részletesebben

18. számú JEGYZŐKÖNYV. Készült: július 03. napján 17 óra 20 perces kezdettel megtartott rendkívüli Képviselőtestületi

18. számú JEGYZŐKÖNYV. Készült: július 03. napján 17 óra 20 perces kezdettel megtartott rendkívüli Képviselőtestületi 18. számú JEGYZŐKÖNYV Készült: 2014. július 03. napján 17 óra 20 perces kezdettel megtartott rendkívüli Képviselőtestületi ülésről. Jelen vannak:mezőfi Zoltán polgármester Dr. Szájbely Ernő képviselő Girasek

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Ügyiratszám: 34-4/2013. Császártöltés Község Önkormányzatának Képviselő-testülete J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült : Császártöltés község Képviselő-testületének 2013. június 4-én 8,00 órai kezdettel megtartott

Részletesebben

Bodorkós Ferenc polgármester

Bodorkós Ferenc polgármester Gencsapáti község Önkormányzata Képviselő-testülete a két testületi ülés közötti időszak legfontosabb eseményeiről szóló polgármesteri beszámolót elfogadja. Gencsapáti község Önkormányzata Képviselő-testülete

Részletesebben

KÖZVILÁGÍTÁS KORSZERŰSÍTÉS LEHETŐSÉGE

KÖZVILÁGÍTÁS KORSZERŰSÍTÉS LEHETŐSÉGE RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag.hu Előterjesztést készítette: Fodor Rita Előterjesztő: Hegedűs Ferenc

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV N A P I R E N D

JEGYZŐKÖNYV N A P I R E N D Kóny Község Önkormányzata Képviselő-testülete 9144 Kóny, Rákóczi utca 30. Tel.: 96/280-140. Szám: 1-11/2017.NY. JEGYZŐKÖNYV Készült: Kóny Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2017. augusztus 2-án,

Részletesebben

K I V O N A T Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének június 25-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből.

K I V O N A T Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének június 25-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. rendkívüli ülésének könyvéből. 105/2009. (VI. 25.) Kt. határozat elfogadja a 2009. június 25.-ei rendkívüli ülés alábbi napirendi pontjait: 1. A Társadalmi Infrastruktúra Operatív Program 2.1.2. Kistérségi

Részletesebben

RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISEL-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/

RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISEL-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/ RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISEL-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag.hu Előterjesztést készítette: Máté Anett Előterjeszti: Hegedűs Ferenc

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Mende Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2014. március 31.-én 18 órakor megtartott üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Mende Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2014. március 31.-én 18 órakor megtartott üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Mende Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2014. március 31.-én 18 órakor megtartott üléséről. Az ülés helye: Községháza tanácskozó terme, Fő utca 14. Jelen vannak:

Részletesebben

Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testülete február 15-én tartott nyílt üléséről

Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testülete február 15-én tartott nyílt üléséről 16/2017. (II.15.) ÖKT számú határozat: Csopak Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a mellékelt adósságot keletkeztető 4 éves kötelezettség kimutatást elfogadja. Határidő: 2017. február 15. Felelős:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Tahitótfalu Községi Önkormányzat Képviselő-testülete Szám: 15/2011. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. augusztus 10-én (szerda) 7,30 órakor tartott

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Felelős: Jobb Gyula polgármester Határidő: azonnal

JEGYZŐKÖNYV. Felelős: Jobb Gyula polgármester Határidő: azonnal JEGYZŐKÖNYV Készült Kulcs Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. január 18. napján 8.00 órakor a Polgármesteri Hivatal Dísztermében megtartott rendkívüli nyílt testületi üléséről. Jelen vannak:

Részletesebben

K I V O N A T. Dunaföldvár Város Önkormányzata Száma: /2012.

K I V O N A T. Dunaföldvár Város Önkormányzata Száma: /2012. 240/2012.(IX.26.) KT. Dunaföldvár Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a 221/2012.(IX.11.) és a 222/2012.(IX.11.) KT határozatát hatályon kívül helyezi. Határidő: Azonnal Felelős: Takács Zoltán 241/2012.(IX.26.)

Részletesebben

KIVONAT. Algyő Nagyközség Képviselő-testület augusztus 24. napján tartott rendkívüli nyílt ülésének jegyzőkönyvéből

KIVONAT. Algyő Nagyközség Képviselő-testület augusztus 24. napján tartott rendkívüli nyílt ülésének jegyzőkönyvéből ülésének könyvéből 252/2017. (VIII.24.) Kt. határozat Tárgy: 2017. augusztus 24. napján tartott testületi ülés napirendjének elfogadása Nyílt ülés: 1. A Dél-Alföldi Térségi Hulladékgazdálkodási Társulás

Részletesebben

Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének január 25-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének január 25-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. 1/2017. (I.25.) határozata: Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2017. január 25-i ülés módosított napirendi pontjait elfogadja az alábbiak alapján: 1. Tájékoztató a lejárt határidejű határozatokról.

Részletesebben

K I V O N A T. Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete által december 13-án megtartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete által december 13-án megtartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből 2351 Alsónémedi, Fő út 58. K I V O N A T Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete által 2018. december 13-án megtartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből 218/2018. (XII. 13.) önkormányzati

Részletesebben

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete május 29-i ülésének jegyzőkönyvéből. 178/2017. (V.29.

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete május 29-i ülésének jegyzőkönyvéből. 178/2017. (V.29. Tárgy: Rendőrség beszámolója 178/2017. (V.29.) KT határozat: megtárgyalta Csepregi Imre őrsparancsnok beszámolóját a rendőrség tevékenységéről, és azt elfogadja. Felelős: Csákovics Gyula 1 179/2017. (V.29.)

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. április 3. napján tartandó soron következő ülésére

ELŐTERJESZTÉS. Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. április 3. napján tartandó soron következő ülésére ELŐTERJESZTÉS Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. április 3. napján tartandó soron következő ülésére Tárgy: Lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról tájékoztató Tisztelt

Részletesebben

136/2016. (IX.29.) Kt. határozat

136/2016. (IX.29.) Kt. határozat 136/2016. (IX.29.) Kt. határozat Nagyszentjános Község Önkormányzat Képviselő-testülete a 2016. szeptember 29-i testületi ülés napirendi pontjait az alábbiak szerint fogadja el: 1. A Közösen érted Nagyszentjános

Részletesebben

K I V O N A T. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. szeptember 30-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

K I V O N A T. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. szeptember 30-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. ülésének könyvéből. 5 igen egybehangzó szavazattal az alábbi határozatot hozza: 223/2015. (IX.30.) határozata: Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2015. szeptember 30-i ülés módosított napirendi

Részletesebben

K I V O N A T. Gyál Város Önkormányzatának Képviselő-testülete május 31-én megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Gyál Város Önkormányzatának Képviselő-testülete május 31-én megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből 87/2012. (V.31.) sz. határozat Gyál Város Önkormányzatának Képviselő-testülete az alábbiak szerint fogadja el a 2012. május 31-ei ülésének napirendjét: 1. Beszámoló a 2012. május 31-ei rendes képviselő-testületi

Részletesebben

KIVONAT március 28-án megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből

KIVONAT március 28-án megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2490 Pusztaszabolcs, Velencei út 2. Tel./fax: 25/273-002; 25/273-036; 25/271-833 honlap: www.pusztaszabolcs.hu e-mail: polghivatal@pusztaszabolcs.hu

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S Hajdúhadház Város Önkormányzatának 2013. augusztus 29. napján tartandó Képviselőtestületi ülésére Tárgy: feltételes szabadkézi beszerzések indítása közbeszerzési tanácsadó kiválasztására

Részletesebben

K I V O N A T. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 27-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

K I V O N A T. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 27-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. ülésének könyvéből. 194/2017. (IX.27.) határozata: Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete elfogadja a 2017. szeptember 27-i nyilvános ülés napirendi pontjait az alábbiak szerint: 1. Tájékoztató a lejárt

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYVE. Tiszasziget község Önkormányzat Képviselő-testületének április 11. napján megtartott rendkívüli nyílt ülésének

JEGYZŐKÖNYVE. Tiszasziget község Önkormányzat Képviselő-testületének április 11. napján megtartott rendkívüli nyílt ülésének Tiszasziget község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. április 11. napján megtartott rendkívüli nyílt ülésének JEGYZŐKÖNYVE 43/2013.(IV.11.) Öt. határozat Testületi ülés napirendjének elfogadása

Részletesebben

Ft Ft díja Összesen Ft Ft Ft

Ft Ft díja Összesen Ft Ft Ft 1/2017.(I.24.) KT Alapítvány (7030 Paks, Dózsa Gy. u. 95.) 2016. évi pályázati felhívására a biztonságos életvitelt segítő beruházások támogatása című pályázati ablakra. 2. A tervezett fejlesztés: Dunaföldvár

Részletesebben

K I V O N A T. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének december 16-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

K I V O N A T. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének december 16-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. 5 igen 1 nem szavazattal az alábbi határozatot hozza: 288/2015. (XII.16.) határozata: Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete egyetért azzal, hogy Bánfi Lajos Polgármester Úr jutalmazása felvételre

Részletesebben

Fegyvernek Város Polgármestere 5231 Fegyvernek, Szent Erzsébet út 171. Tel.: 56/ Meghívó

Fegyvernek Város Polgármestere 5231 Fegyvernek, Szent Erzsébet út 171. Tel.: 56/ Meghívó Fegyvernek Város Polgármestere 5231 Fegyvernek, Szent Erzsébet út 171. Tel.: 56/556-010 Meghívó FEGYVERNEK VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2018. SZEPTEMBER 6-án CSÜTÖRTÖKÖN 9,00 ÓRAKOR RENDKÍVÜLI

Részletesebben

RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/

RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/ RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag.hu Előterjesztést készítette: Dabasi Kornélia Előterjeszti: Vargáné

Részletesebben

TÁRGYMUTATÓ. Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 6-án megtartott rendkívüli üléséről.

TÁRGYMUTATÓ. Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 6-án megtartott rendkívüli üléséről. TÁRGYMUTATÓ Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2019. augusztus 6-án megtartott rendkívüli üléséről. Határozat száma: 83/2019.(VIII.6.) 84/2019.(VIII.6.) Rendelet száma: Tárgya:

Részletesebben

Magyarországi Németek Országos Önkormányzata Közbeszerzési Döntéshozó Bizottsága évi határozatai

Magyarországi Németek Országos Önkormányzata Közbeszerzési Döntéshozó Bizottsága évi határozatai Magyarországi Németek Országos Önkormányzata Közbeszerzési Döntéshozó Bizottsága 2013. évi határozatai MNOÖ Közbeszerzési Döntéshozó Bizottságának 1/2013(02.06.) számú határozata: Az MNOÖ Közbeszerzési

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV április 10. napján megtartott KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ÜLÉSÉRŐL

JEGYZŐKÖNYV április 10. napján megtartott KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ÜLÉSÉRŐL Veszkény Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 9352 Veszkény, Fő utca 63. 3/2017. JEGYZŐKÖNYV 2017. április 10. napján megtartott KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ÜLÉSÉRŐL 1 Veszkény Község Önkormányzatának Képviselő-testülete

Részletesebben

CELLDÖMÖLKI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL

CELLDÖMÖLKI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL rendkívüli ülése könyvéből: 145/2013.(VIII.21.) sz. képviselőtestületi határozat: 1. Celldömölk város Önkormányzata tulajdonába kívánja venni a Magyar Állam tulajdonában és a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő

Részletesebben

ZÁRT ÜLÉS DÖNTÉSEI FEBRUÁR ) Szarvas, Deák Ferenc utca 2. szám alatti ingatlan bérbeadása Szarvas Város Önkormányzatának Képviselő-testüle

ZÁRT ÜLÉS DÖNTÉSEI FEBRUÁR ) Szarvas, Deák Ferenc utca 2. szám alatti ingatlan bérbeadása Szarvas Város Önkormányzatának Képviselő-testüle ZÁRT ÜLÉS DÖNTÉSEI 2019. FEBRUÁR 21. 1.) Szarvas, Deák Ferenc utca 2. szám alatti ingatlan bérbeadása Szarvas Város Önkormányzatának Képviselő-testülete úgy dönt, hogy a tulajdonát képező 5540 Szarvas,

Részletesebben

1. A tárgyalandó témakör tárgyilagos és tényszerű bemutatása

1. A tárgyalandó témakör tárgyilagos és tényszerű bemutatása RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag.hu Előterjesztést készítette: Fodor Rita Mária Előterjesztő: Hegedűs

Részletesebben

Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testülete január 31-én tartott nyílt üléséről. 3/2005. (I. 31.) ÖKT. számú h a t á r o z a t:

Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testülete január 31-én tartott nyílt üléséről. 3/2005. (I. 31.) ÖKT. számú h a t á r o z a t: 3/2005. (I. 31.) ÖKT. számú h a t á r o z a t: az önkormányzat 2006. évi munkatervét az elhangzott módosításokkal jóváhagyta. Megbízza a t, hogy a jóváhagyott munkatervet az érintetteknek küldje meg. Határidő:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. 86/2016. (XII.1.) KT-határozat Ászár Község Önkormányzat Képviselő-testülete

JEGYZŐKÖNYV. 86/2016. (XII.1.) KT-határozat Ászár Község Önkormányzat Képviselő-testülete Ikt. sz.: 3861/2016/A. JEGYZŐKÖNYV Készült: Ászár Község Önkormányzat Képviselő-testületének ülésén 2016. december 1. napján 16.00 órakor, Ászár Polgármesteri Hivatal (Ászár, Kossuth u. 16.) tanácstermében.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 306 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének 2010. október 21. napján megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Farkas Ernő polgármester Héri Viktor Nádasdi Frida Palsics

Részletesebben

RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/

RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/ RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag.hu Előterjesztést készítette és előterjeszti : Vargáné Fodor Rita TÁJÁKOZTATÓ

Részletesebben

RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK /2017.( VI.23.) KT. HATÁROZATA

RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK /2017.( VI.23.) KT. HATÁROZATA 1) 2017. évi költségvetés módosítása 2) Az egyes anyakönyvi események engedélyezésének szabályairól, valamint az azokért fizetendő térítési díjakról szóló 16/2011. (IX. 30.) önkormányzati rendelet módosítása

Részletesebben

Megbízza Agg Ferencet az AOD Kft. ügyvezetőjét a változtatások átvezetésével.

Megbízza Agg Ferencet az AOD Kft. ügyvezetőjét a változtatások átvezetésével. 63/2012. /VI. 20./ számú határozat: Megismerte és megtárgyalta Zalaapáti község településrendezési tervei módosításának programját, melyet az előterjesztés 1,2,3,4,5 pontjában foglaltak szerint jóváhagy.

Részletesebben

Döntés az orvosi rendelő felújítása érdekében lefolytatott közbeszerzési eljárás nyertesének kihirdetéséről

Döntés az orvosi rendelő felújítása érdekében lefolytatott közbeszerzési eljárás nyertesének kihirdetéséről Az előterjesztés száma: 134/2015. A határozati javaslat elfogadásához egyszerű többség szükséges! Decs nagyközség képviselő-testületének 2015. június 24-én 18-órakor megtartandó ülésére Döntés az orvosi

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT 2016. május 30. napján 19 óra 00 perckor tartott ülésének könyvéből. az alábbi napirendeket fogadta el: 56/2016. (05.30.) számú határozat (Napirendek elfogadása) 1) Beszámoló a Kistérségi Családsegítő

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült a Bugyi Nagyközségi Önkormányzat október 19-i rendkívüli ülésén

J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült a Bugyi Nagyközségi Önkormányzat október 19-i rendkívüli ülésén J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült a Bugyi Nagyközségi Önkormányzat 2018. október 19-i rendkívüli ülésén Hozott határozatok: 218/2018. (10.19.)-től 222/2018. (10.19.)-ig Hozott rendeletek: - 1 J E G Y

Részletesebben

Mezőkövesd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 18/2016. (I.27) határozata - ZÁRT ülésen hozott -

Mezőkövesd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 18/2016. (I.27) határozata - ZÁRT ülésen hozott - 18/2016. (I.27) határozata A mezőkövesdi egészségügyi alapellátást érintő támogatási kérelem elbírálása 1. A Képviselő-testület Dr. Fehér Edit háziorvos kérelmét megtárgyalta, és a praxis működési költségeinek

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT. Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testülete január 25-én tartott nyílt üléséről. 1/2004. (I. 25.) ÖKT számú határozat:

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT. Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testülete január 25-én tartott nyílt üléséről. 1/2004. (I. 25.) ÖKT számú határozat: JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2005. január 25-én tartott nyílt üléséről 1/2004. (I. 25.) ÖKT számú határozat: Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testülete a nyílt

Részletesebben

K I V O N A T. 45/2017. (III.22.) GB határozat Hajdúszoboszló Város Önkormányzatának Gazdasági Bizottsága elfogadta a napirendi javaslatokat.

K I V O N A T. 45/2017. (III.22.) GB határozat Hajdúszoboszló Város Önkormányzatának Gazdasági Bizottsága elfogadta a napirendi javaslatokat. Hajdúszoboszlói Polgármesteri Hivatal Gazdasági Bizottsága 4200 Hajdúszoboszló, Hősök tere 1. Ügyiratszám: 7409-1/2017. K I V O N A T Hajdúszoboszló Város Önkormányzata Képviselő-testületének Gazdasági

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Képviselő-testület Szigliget J e g y z ő k ö n y v Készült Szigliget Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. június 22-én 8.00 órakor tartott rendkívüli nyilvános üléséről. Az ülés helye: Polgármesteri

Részletesebben