KIVONAT. a Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete június 27-i ülésének jegyzőkönyvéből. 228/2016. (VI.27.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "KIVONAT. a Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete június 27-i ülésének jegyzőkönyvéből. 228/2016. (VI.27."

Átírás

1 228/2016. (VI.27.) KT határozat: Tárgy: Család- és Gyermekjóléti Szolgálat évi szakmai programja Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete Zamárdi Város Önkormányzat Családés Gyermekjóléti Szolgálatának szakmai programját a felülvizsgálatot követően ismételten jóváhagyja.

2 229/2016. (VI.27.) KT határozat: Tárgy: Az Önkormányzat évi belső ellenőrzési tervének módosítása Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete megtárgyalta és úgy határoz, hogy a évi belső ellenőrzési tervet akként módosítja, hogy a Zamárdi Polgármesteri Hivatalban a tervezett ellenőrzést (helyi adóbevételek) nem kívánja elvégeztetni és helyette a GAMESZ nevű önkormányzati intézménynél kéri az egyedi ellenőrzést elvégezni a június 6-i testületi ülésen meghatározott szempontok alapján.

3 230/2016. (VI.27.) KT határozat: Tárgy: Zamárdi 3571/74 hrsz-ú önkormányzati út használatának engedélyezése Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete a zamárdi 3571/74 hrsz-ú önkormányzati út használatát engedélyezi Kőhalmi Demeter budapesti lakos részére fakitermeléssel összefüggő szállításra azzal, hogy a munka befejezését követően az út eredeti állapotát helyre kell állítani. A fakitermelés befejezési határidejéről a kérelmező tájékoztassa hivatalt.

4 231/2016. (VI.27.) KT határozat: Tárgy: Lenkei utcai lakók burkolatépítésre vonatkozó kérelme Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete megtárgyalta a Zamárdi, Lenkei utcai tulajdonosok út felújítási kérelmét, és a többi hasonló kérelmekkel együtt a jövő évi költségvetés tárgyalásakor fogják tárgyalni.

5 232/2016. (VI.27.) KT határozat: Tárgy: Mészáros Ferenc fakivágásra vonatkozó kérelme Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete megtárgyalta a Zamárdi, Gyöngyvirág utca 6. szám előtt lévő közterületi nyárfa kivágására vonatkozó kérelmet, és azt abban az esetben hagyja jóvá, amennyiben a kérelmező gondoskodik a fa szakszerű kivágatásáról, GAMESZ telephelyre történő beszállításáról és a kivágott fa pótlásáról.

6 233/2016. (VI.27.) KT határozat: Tárgy: Sportpálya nyugati oldalán gyalogjárda építése Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete a zamárdi sportpálya nyugati oldalán építendő gyalogjárdára vonatkozóan további két árajánlat bekérését rendeli el, és felhatalmazza Csákovics Gyula polgármestert, hogy a legalacsonyabb árajánlatot adó céggel a kivitelezést megkösse. A képviselő-testület kéri, hogy a Balaton-partról felszedett 40x40-es járólapok ebben a kivitelezésben kerüljenek felhasználásra.

7 234/2016. (VI.27.) KT határozat: Tárgy: Török Tibor nyaralótulajdonos kérelme Zamárdi, Knézich utcával kapcsolatban Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete megtárgyalta Török Tibor kérelmét, és nem kívánja a Zamárdi, Knézich utca Fecske és Folyó utca közötti szakaszát zsákutcává alakítani.

8 235/2016. (VI.27.) KT határozat: Tárgy: Zamárdi 2536/68 hrsz-ú ingatlan telekalakításával kapcsolatos döntés Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete megtárgyalta, és a zamárdi 2536/68 hrsz-ú ingatlannal kapcsolatos telekalakítási engedélyezéssel összefüggő eljárásrend szerint a telekalakítást az önkormányzat kérelmezi. A képviselő-testület a költségek viselésére a kérelmezőkkel külön megállapodást köt. A képviselő-testület továbbá felhatalmazást ad a polgármester részére a szükséges iratok (pl. költségviselési megállapodás, földmérői megbízás, földhivatali telekalakítási kérelem) aláírására. A képviselő-testület a telekalakítással kapcsolatos munkákkal megbízza GEOPÁRD-FÖLD Mérnöki Kft-t az árajánlatban foglalt díjazásért.

9 236/2016. (VI.27.) KT határozat: Tárgy: TOP pályázat jóváhagyása Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete a TOP pályázat vonatkozásában a Konzorciumi Együttműködési Megállapodást a Támogatási kérelem benyújtására az alábbiak szerint jóváhagyja, és felhatalmazza a Polgármestert annak aláírására. A TOP számú Önkormányzati épületek energetikai korszerűsítése tárgyában: a Zamárdi Fekete István Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola energetikai korszerűsítése esetében: 1. Projekt előkészítés, tervezés (kivéve közbeszerzési eljárások lefolytatásának költsége) (legfeljebb a pályázat összes elszámolható költségének 5%-áig), 2. Közbeszerzési eljárások lefolytatása (legfeljebb a pályázat összes elszámolható költségének 1%-áig), 3. Projektmenedzsment tevékenység ellátása (legfeljebb a pályázat összes elszámolható költségének 2,5%-áig), 4. Műszaki ellenőri szolgáltatás (legfeljebb a pályázat összes elszámolható költségének 1%-áig), 5. Kötelezően előírt nyilvánosság biztosítása (legfeljebb a pályázat összes elszámolható költségének 0,5%-áig).

10 237/2016. (VI.27.) KT határozat: Tárgy: Települési közszolgáltatási szerződés módosításának jóváhagyása Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete a települési hulladék gyűjtésére, szállítására, kezelésére és ártalmatlanítására vonatkozó közszolgáltatási szerződés módosítását jóváhagyja a június 30-i állapot szerint.

11 238/2016. (VI.27.) KT határozat: Tárgy: Fonyódi szennyvíz társulással kapcsolatos döntés Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete a Dél-Balaton Szennyvízelvezetés és Tisztítás Megvalósítását Célzó Önkormányzati Társulással kötendő vagyon átadás-átvételi megállapodás tartalmát jóváhagyja, és felhatalmazza a polgármestert a megállapodás aláírására. Zamárdi Város Önkormányzat képviselő-testülete a víziközmű-szolgáltatásról szóló évi CCIX. Törvény 9. (3) bekezdése alapján az ellátásért felelősök képviseletében eljáró közös képviselőként Siófok Város Önkormányzatát jelölik ki, és felhatalmazzák a polgármestert az ehhez szükséges megállapodás aláírására. Határidő: azonnal

12 239/2016. (VI.27.) KT határozat: Tárgy: Általános iskola térítési- és tandíj összegével kapcsolatos döntés Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete megtárgyalta az általános iskola igazgatójának kérelmét, és a 2016/2017 tanévre vonatkozóan a 4.700,- Ft/év térítési díj, illetve a ,- Ft/év tandíjon felüli összeg kifizetését vállalja a költségvetés terhére.

13 240/2016. (VI.27.) KT határozat: Tárgy: Lengyel gyermekek táborozási költségei Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete a lengyel gyermekek táborozására a költségvetésben biztosított keretösszeg terhére ,- Ft-ot biztosít.

14 241/2016. (VI.27.) KT határozat: Tárgy: Balaton Sound fesztiválhoz kapcsolódó infopont helyének kijelölése Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete az infopont helyét a Szabadság téren jelöli ki, de a pontos helyszínt a szervezőknek a közterület-felügyelettel egyeztetni szükséges. A terület használatát az Önkormányzat ingyenesen biztosítja.

15 242/2016. (VI.27.) KT határozat: Tárgy: Jócsik Mihály kérelme önkormányzati bérlakással kapcsolatban Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete megtárgyalta Jócsik Mihály kérelmét, és a hivatalt felkéri a kérelemben leírt problémák megtekintésére. A képviselő-testület felhatalmazza Csákovics Gyula polgármestert, hogy a felújításra vonatkozóan a döntést meghozza.

16 243/2016. (VI.27.) KT határozat: Tárgy: Balaton Sound fesztivállal kapcsolatos plusz rendőri biztosítás Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete tudomásul veszik a Balaton Sound fesztivál ideje alatti rendőri biztosításra vonatkozó költségeket (br. 9715,- Ft/óra/személy, ill. 111,- Ft/km). A szervezőkkel történő egyeztetést követően, amennyiben szükséges, csak akkor javasolják a rendőri biztosítás igénybevételét, s abban az esetben a megállapodás megkötésére felhatalmazzák Csákovics Gyula polgármestert, %-ban történő költségviselés mellett.

17 Tárgy: Gromada kórus fellépése Zamárdiban 244/2016. (VI.27.) KT határozat: Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete a lengyelországi Gromada kórus fellépését támogatja, a szükséges hangosítást, szórólapok sokszorosítását a Zamárdi Tourinform Irodán keresztül biztosítja. A két fellépés helyszínének a Balaton szíve II. teret jelöli meg a képviselő-testület.

18 245/2016. (VI.27.) KT határozat: Tárgy: FilmZene fesztiválhoz kapcsolódó plusz terület biztosítása Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete megtárgyalta a FilmZene fesztiválhoz kapcsolódó plusz 1000 m2 nagyságú terület biztosítására vonatkozó kérelmet, és azt vidámpark (elektromos) üzemeltetése céljából biztosítja a szervezők részére térítésmentesen, a helyi rendeletben foglaltak alapján. A vidámpark üzemeltetéséhez szükséges elektromos ellátást a szervezőknek kell biztosítania, továbbá a telepítéshez szükséges le- és felvonulás a fesztivál előtt és után 2-2 nap. A képviselő-testület a szállítójárművek parkolására a Szent István utca déli oldalát jelöli meg.

19 246/2016. (VI.27.) KT határozat: Tárgy: Dr. Andráskó Edit felajánlása (Szív kő, kilátó) Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete köszönettel elfogadja dr. Andráskó Edit felajánlását a kilátó környékére tervezett Szív kőre vonatkozóan. A képviselő-testület a kő helyét a Rákóczi emlékművel szemben, a másik oldalon jelöli meg. Az Önkormányzat megfelelő gépjármű hiányában a kő helyszínre szállításában nem tud segíteni.

20 247/2016. (VI.27.) KT határozat: Tárgy: Zamárdi, Fő utca 86. szám előtti közterületen lévő fák ügye Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete a Zamárdi, Fő utca 86. számú ingatlan előtti 4 db, helyi védettség alatt álló hársfa kivágását őszi időszakban engdélyezi, mivel az ott lévő családi ház állapotát veszélyeztetik. A kivágott fákat pótolni kell megfelelő helyen, illetve a megrongálódott járda helyreállítása szükséges a fák kivágása után.

21 248/2016. (VI.27.) KT határozat: Tárgy: Zamárdi, Szent István utcai buszöböl tervezése Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete a Szent István utcai új buszöböl terveinek elkészítésével megbízza a Geoplaner Kft-t ,- Ft díjért. A képviselő-testület felhatalmazza Csákovics Gyula polgármestert a tervezési szerződés aláírására.

22 249/2016. (VI.27.) KT határozat: Tárgy: Zamárdi, Klapka és Gábor Áron utcák felújítására kérelem Zamárdi, Klapka utca és Gábor Áron utcák felújításának kérdését a képviselő-testület a évi költségvetés tárgyalásakor kiemelten kezeli, és betervezi az éves költségvetési keret terhére a végrehajtást. A képviselő-testület a Klapka utcai behajtani tilos táblát a jelenlegi helyén kívánja hagyni.

23 250/2016. (VI.27.) KT határozat: Tárgy: Zamárdi, Nyírfa és Fűzfa utcák burkolat felújítása Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete a Zamárdi, Nyírfa és Fűzfa utcák burkolat felújításával megbízza a legalacsonyabb árajánlatot adó Útéppark Kft-t bruttó ,- Ft összegben. A képviselő-testület felhatalmazza Csákovics Gyula polgármestert a kivitelezési szerződés aláírására.

24 251/2016. (VI.27.) KT határozat: Tárgy: Zamárdi és Villány települések nagyméretű hirdetőtábláinak megrendelése Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete a Zamárdi és Villány településeken kihelyezendő nagy méretű táblákkal kapcsolatban a ,- Ft bruttó összegű, F-F Design Kft árajánlatát fogadja el, mely 2 db nagy méretre vonatkozik. Amennyiben az óriásplakátra vonatkozó ajánlat magasabb, a képviselő-testület azt jóváhagyja. A képviselő-testület kéri, hogy a villányi testvértelepülésen kihelyezendő zamárdi tábla a Zamárdi szíve logót mindenképp tartalmazza, ezen kívül csak a szükséges információk szerepeljenek rajta. A Tourinform Iroda vezetője készíttessen látványtervet.

25 Tárgy: Információs táblák megrendelése 252/2016. (VI.27.) KT határozat: Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete a 30 db információs táblát megrendeli bruttó ,- Ft összegben az F-F Design Kft-től. A táblák mérete 0,4x0,3 méter, a megrendelés az általános tartalék terhére történik.

26 253/2016. (VI.27.) KT határozat: Tárgy: Zamárdi, Kiss Ernő utca forgalomszabályozásával kapcsolatban döntés Zanárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete nem engedélyezi a Kiss Ernő utca forgalomszabályozásával kapcsolatban a meglévő felfestések mellé táblák kihelyezését.

27 254/2016. (VI.27.) KT határozat: Tárgy: Krizbai György kérelme fa oszlop kihelyezésére Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete engedélyezi a Zamárdi, Kiss Ernő utca, Krizbai György ingatlana előtt 2 db fa oszlop (poller) GAMESZ által történő kihelyezését a KRESZ szabályai szerint.

28 255/2016. (VI.27.) KT határozat: Tárgy: Zamárdi, Bácskai és Eötvös utcákon burkolat kiemelése Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete engedélyezi a Bácskai és Eötvös utcák végén a burkolat kiemelését, tervezéssel együtt az általános tartalék terhére az idei évi költségvetésben.

29 256/2016. (VI.27.) KT határozat: Tárgy: Zamárdi, Bácskai utca végén behajtásgátló telepítése Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete jóváhagyja a Bácskai utca végére behajtás gátló megrendelését buttó ,- Ft összegben az általános tartalék terhére a Fecske Kft-től azzal, hogy a behajtás gátló nyitásáról és zárásáról a kérelmezőknek kell gondoskodni. A területre csak a behajtási engedéllyel rendelkezők mehetnek be gépjárművel. Javasolják, hogy a behajtásgátló fel-le nyitását a büfésor tulajdonosai intézzék, a folyamatos veszekedések elkerülése végett.

30 257/2016. (VI.27.) KT határozat: Tárgy: Repülős emlékműhöz zászlók megrendelése Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete a repülős emlékműhöz engedélyezi maximum bruttó ,- Ft összegben zászlók megrendelését az általános tartalék terhére.

31 258/2016. (VI.27.) KT határozat: Tárgy: Zamárdi Teniszklub KKT - Zamárdi szíve logó elhelyezése tájékoztató táblán Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete engedélyezi a Zamárdi Teniszklub KKT részére az általuk elhelyezendő tájékoztató táblákra a Zamárdi szíve logó elhelyezését térítésmentesen, a Tourinform Irodával történő előzetes egyeztetést követően (látványterv). A képviselő-testület a címer használatát nem engedélyezi.

32 259/2016. (VI.27.) KT határozat: Tárgy: Schwarc Béla képviselő javaslata Kiss Ernő utcai lezárásra vonatkozóan Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete az idei évre vonatkozóan nem támogatja Schwarc Béla képviselő javaslatát, mely a Kiss Ernő egy szakaszának időszakos esti lezárását javasolja a nyári szezonban. A képviselő-testület az előterjesztést az ősz folyamán ismételten tárgyalni kívánja.

33 Tárgy: Riksa szolgáltatásra szerződés 260/2016. (VI.27.) KT határozat: Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete úgy határoz, hogy nem kívánja pályáztatni a riksa személyszállítási szolgáltatást a nagyfesztiválok idejére, ezért július 1. napjától kezdődően egy éves időszakra Szabó Balázs vállalkozót bízza meg a riksa szolgáltatásra Zamárdi településen a helyi rendeletben foglaltak alapján.

34 Tárgy: Cziglényiné Molnár Katalin kérelme 261/2016. (VI.27.) KT határozat: Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete nem kíván foglalkozni Cziglényiné Molnár Katalin kérelmével, mely a Harcsa utca végén lévő vízisport bázis területének a Balaton Sound fesztivál ideje alatt történő hasznosításra vonatkozik.

35 262/2016. (VI.27.) KT határozat: Tárgy: Petőfi Sportegyesület kérelme eszközök beszerzésére vonatkozóan Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete a Petőfi Sportegyesület, Joó Gábor, pályagondnok, által benyújtott kérelemben szereplő eszközök beszerzését ez évbe nem támogatja, az idei évi költségvetésben ez az összeg betervezésre sem került. A képviselő-testület kéri, hogy az ősz folyamán a sportegyesület új vezetősége nyújtsa be mire van szükségük a zökkenőmentes működéshez.

36 263/2016. (VI.27.) KT határozat: Tárgy: Balaton Sound és Nagyon Balaton Strand és B my Lake fesztiválokkal kapcsolatos önkormányzati út-és utcalezárásokról Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete a Balaton Sound és Strand, B my Lake fesztiválokkal kapcsolatos mellékelten bemutatott önkormányzati út-és utcalezárásokat kívánja elfogadni az ott feltűntetett időpontokban. Egyben kérik, hogy az érintett tulajdonosokat kiemelten a Harcsa utcában élőket - időben értesítsék a változásokról, a Hírmondóban is szerepeljen az út lezárás.

37 264/2016. (VI.27.) KT határozat: Tárgy: Forgószárny Kft kérelme, helikopter le- és felszállásra közterület igénylése Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete nem engedélyezi július 5-11 között a Forgószárny Kft részére a Zamárdi, Szent István utca déli területén helikopter le- és felszállásra közterület igénybevételét.

38 265/2016. (VI.27.) KT határozat: Tárgy: Zamárdi Polgárőr Egyesület gépjármű vásárlásának támogatása Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete a Polgárőr Egyesület részére gépjármű vásárláshoz biztosít maximum ,- Ft keretösszeget az Egyesület rendelkezésére álló 1.5 M Ft kiegészítéseként.

39 266/A/2016. (VI.27.) KT határozat: Tárgy: B és C blokkok parkoló bérletével kapcsolatos tájékoztatás Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete kéri, hogy a hivatal vizsgálja meg B és C blokkokkal kapcsolatos, parkoló bérletekre vonatkozó előzmény iratokat, és ezt követően ismételten terjessze a bizottság, majd a képviselő-testület elé. A képviselő-testület a konkrét döntésig nem javasolja, hogy a C blokk tulajdonosaival a bérleti szerződés megkötésre kerüljön.

40 266/B/2016. (VI.27.) KT határozat: Tárgy: GAMESZ létszámkeret bővítésének engedélyezése Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete engedélyezi, hogy a GAMESZ a rendelkezésre álló létszám keretét 2 fő fizikai dolgozóval kiegészítse.

41 Tárgy: Augusztus 20-i kitüntetések 267/2016. (VI.27.) KT határozat: Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete az augusztus 20-i ünnepségen az alábbi szervezetek részére Zamárdiért elismerő oklevelet adományoz: Egészségőr Egyesület Sulyom Néptáncegyüttes

42 268/2016. (VI.27.) KT határozat: Tárgy: Major Gyula és Major Gyuláné közterület-használati és önkormányzati kölcsön ügye Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete megtárgyalta Major Gyula és Major Gyuláné kérelmét, és azt elfogadja a 2 db önkormányzati kölcsönre vonatkozóan úgy, hogy a fennálló közterület-használati szerződéssel összefüggő hátralék megfizetése után legyen lehetőség az önkormányzati kölcsönök havi törlesztésére külön megállapodás alapján úgy, hogy a tőke- és kezelési költséget kell a kérelmezőknek megfizetni egyenlő részletek alapján. A közterület-használatból fennálló hátralék megfizetésére rendelkezésre álló idő ,- Ft/hó összeg figyelembe vételével legyen meghatározva a hátralék kifizetésének időpontjáig.

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete augusztus 8-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete augusztus 8-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből 273/2016. (VIII.8.) KT határozat: Tárgy: NIF Zrt kezdeményezésére indult településrendezési eszközök módosítási eljárásában partnerek bevonásával kapcsolatos döntés Zamárdi Város Önkormányzat képviselő-testülete

Részletesebben

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete július 12-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 216/2018. (VII.12.

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete július 12-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 216/2018. (VII.12. 216/2018. (VII.12.) KT határozat: Tárgy: TOP-3.2.1-15-SO1-2016-00006 - Zamárdi Fekete István Általános Iskola és alapfokú Művészeti Iskola energetikai korszerűsítése pályázattal kapcsolatos döntés megtárgyalta

Részletesebben

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete július 17-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 244/2017. (VII.17.

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete július 17-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 244/2017. (VII.17. 244/2017. (VII.17.) KT határozat: Tárgy: GAMESZ részére gépkocsi vásárlás megtárgyalta és egyetért a GAMESZ részére gépkocsi vásárlással, 2.400.000,- Ft összeg erejéig. Ezzel egyidejűleg a GAMESZ használatában

Részletesebben

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete június 6-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 213/2016. (VI.6.

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete június 6-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 213/2016. (VI.6. 213/2016. (VI.6.) KT határozat: Tárgy: Hethland Kft kérelme halfesztivállal kapcsolatban megtárgyalta a Hethland Kft halfesztivál megrendezésére vonatkozó kérelmét és úgy dönt, hogy amennyiben saját területén

Részletesebben

KIVONAT. a Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete május 9-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 166/2016. (V.9.

KIVONAT. a Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete május 9-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 166/2016. (V.9. 166/2016. (V.9.) KT határozat: Tárgy: TOP-1.2.1-15 számú pályázattal kapcsolatos további döntés Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete megtárgyalta a pályázatra vonatkozó tájékoztatásokat,

Részletesebben

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete július 25-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 256/2017. (VII.25.

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete július 25-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 256/2017. (VII.25. 256/2017. (VII.25.) KT határozat: Tárgy: Gömöri László kérelme a zamárdi kertmozi bérleti díjával kapcsolatban Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete megtárgyalta Gömöri László kérelmét és

Részletesebben

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete június 25-i ülésének jegyzőkönyvéből. 181/2018. (VI.25.

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete június 25-i ülésének jegyzőkönyvéből. 181/2018. (VI.25. 181/2018. (VI.25.) KT határozat: Tárgy: Marity Tibor és neje egyezségi ajánlata megtárgyalta Marity Tibor és Marity Tiborné Zamárdi, Siófoki u. 13. szám alatti lakosok egyezségi ajánlatát. A képviselő-testület

Részletesebben

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete szeptember 14-i ülésének jegyzőkönyvéből. 270/2017. (IX.14.

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete szeptember 14-i ülésének jegyzőkönyvéből. 270/2017. (IX.14. 270/2017. (IX.14.) KT határozat: Tárgy: Zamárdi, Szt. István utca, 3613/3 3613/4 3613/5 és 3613/6 hrsz-ú ingatlanokra érkezett vételi ajánlat megtárgyalta a 3613/3, 3613/4, 3613/5 és 3613/6 hrsz-ú ingatlanokra

Részletesebben

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete szeptember 13-i ülésének jegyzőkönyvéből. 237/2018. (IX.13.) KT határozat: kmft

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete szeptember 13-i ülésének jegyzőkönyvéből. 237/2018. (IX.13.) KT határozat: kmft 237/2018. (IX.13.) KT határozat: Tárgy: Az Önkormányzat 2018. évi költségvetésének első féléves gazdálkodásáról, pénzügyi egyensúlyi helyzetéről szóló beszámoló elfogadása megtárgyalta az Önkormányzat

Részletesebben

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete április 11-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 81/2019. (IV.11.

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete április 11-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 81/2019. (IV.11. 81/2019. (IV.11.) KT határozat: Tárgy: Zamárdi 3613/6 hrsz-ú önkormányzati tulajdonú ingatlan csereügylete megtárgyalta a Somogy Megyei Kormányhivatal SOB/03/909-2/2019. szám alatti hiánypótlási felhívását.

Részletesebben

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete április 13-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 102/2018. (IV.13.

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete április 13-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 102/2018. (IV.13. Tárgy: Mobil konténer vásárlása 102/2018. (IV.13.) KT határozat: megtárgyalta a Kossuth utcai rendezvény térre lehelyezendő mobil konténer megvásárlását bruttó 7.000.000,- Ft-os vételáron. A képviselő-testület

Részletesebben

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete október 30-i ülésének jegyzőkönyvéből. 313/2017. (X.30.

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete október 30-i ülésének jegyzőkönyvéből. 313/2017. (X.30. 313/2017. (X.30.) KT határozat: Tárgy: Petőfi SE TAO-s pályázattal kapcsolatos kérelme megtárgyalta a Petőfi Sportegyesület beszámolóját a TAO-s pályázatok önrészének előző években történt felhasználásával

Részletesebben

KIVONAT Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete május 31-i ülésének jegyzőkönyvéből. 148/A/2018. (V.31.

KIVONAT Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete május 31-i ülésének jegyzőkönyvéből. 148/A/2018. (V.31. 148/A/2018. (V.31.) KT határozat: Tárgy: Zamárdi Város Önkormányzata 2017. évi költségvetésének végrehajtásáról, pénzügyi egyensúlyi helyzetéről szóló beszámoló Zamárdi Város Önkormányzatának Képviselő-testülete

Részletesebben

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete december 11-i ülésének jegyzőkönyvéből. 397/2017. (XII.11.

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete december 11-i ülésének jegyzőkönyvéből. 397/2017. (XII.11. Tárgy: GÖBÉSZ Kft kérelme 397/2017. (XII.11.) KT határozat: a GÖBÉSZ Kft részére a Zamárdi, Kiss Ernő utca, Mauro pizzéria mögött lévő strandterületen 2018. évtől kezdődően 1 év határozott időtartamra,

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT ülésének könyvéből. egyhangúlag az alábbi napirendeket fogadta el: Péteri Község Önkormányzatának 131/2017. (IX. 28.) számú ÖKT határozata a napirendek elfogadásáról 1.) Az önkormányzat 2017. évi költségvetésének

Részletesebben

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete június 26-i ülésének jegyzőkönyvéből. 214/2017. (VI.26.

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete június 26-i ülésének jegyzőkönyvéből. 214/2017. (VI.26. 214/2017. (VI.26.) KT határozat: Tárgy: Felsőtárkány Község Önkormányzatának vételi ajánlata Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete elfogadja Felsőtárkány Község Önkormányzatának vételi ajánlatát

Részletesebben

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete május 15-i ülésének jegyzőkönyvéből

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete május 15-i ülésének jegyzőkönyvéből 160/2017. (V.15.) KT határozat: Tárgy: Diószegi Zoltán bérleti szerződése megtárgyalta és Diószegi Zoltán vállalkozó részére a Zamárdi, Harcsa utca Margó Ede sétány sarkán 1000 m2 nagyságú önkormányzati

Részletesebben

193/2014. (XI.13.) számú határozat

193/2014. (XI.13.) számú határozat 2014. november 13. napján 18.30 órakor tartott ülésének könyvéből. A Képviselő-testület 5 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül egyhangúlag Tárgy: napirend elfogadása 193/2014. (XI.13.)

Részletesebben

Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testülete január 31-én tartott nyílt üléséről. 3/2005. (I. 31.) ÖKT. számú h a t á r o z a t:

Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testülete január 31-én tartott nyílt üléséről. 3/2005. (I. 31.) ÖKT. számú h a t á r o z a t: 3/2005. (I. 31.) ÖKT. számú h a t á r o z a t: az önkormányzat 2006. évi munkatervét az elhangzott módosításokkal jóváhagyta. Megbízza a t, hogy a jóváhagyott munkatervet az érintetteknek küldje meg. Határidő:

Részletesebben

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete november 26-i ülésének jegyzőkönyvéből. 294/2018. (XI.26.

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete november 26-i ülésének jegyzőkönyvéből. 294/2018. (XI.26. Tárgy: Civil szervezetek beszámolói 294/2018. (XI.26.) KT határozat: az Egészségőr Egyesület, a NABE zamárdi csoportja és a Zamárdi Baráti Kör beszámolóját elfogadja. 295/2018. (XI.26.) KT határozat: Tárgy:

Részletesebben

K I V O N A T. Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 7 igen szavazat alapján az alábbi határozatot hozta:

K I V O N A T. Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 7 igen szavazat alapján az alábbi határozatot hozta: Alsónémedi Polgármesteri Hivatal 2351 Alsónémedi, Fő út 58. K I V O N A T Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete által 2017. január 18-án megtartott rendkívüli nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből

Részletesebben

Kivonatos másolat Celldömölk Város Önkormányzata Képviselő-testületének október 12-i ülése jegyzőkönyvéből:

Kivonatos másolat Celldömölk Város Önkormányzata Képviselő-testületének október 12-i ülése jegyzőkönyvéből: 12-i ülése könyvéből: 167/2016.(X.12.) sz. képviselő-testületi határozat: A képviselő-testület elfogadja a két ülés között történtekről szóló beszámolót. a./ A képviselő-testület hozzájárul az Együtt Celldömölk

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Balatonudvari Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 2015. február 26-i rendes nyílt ülésére

ELŐTERJESZTÉS. Balatonudvari Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 2015. február 26-i rendes nyílt ülésére Iktatószám: 4/ 21- /2015. Tárgy: Vegyes ügyek. ELŐTERJESZTÉS Balatonudvari Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. február 26-i rendes nyílt ülésére Előterjesztő: Szabó László polgármester Az

Részletesebben

K I V O N A T. Sitke Község Önkormányzata Képviselő-testülete április 26-i ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Sitke Község Önkormányzata Képviselő-testülete április 26-i ülésének jegyzőkönyvéből 31/2017.(IV.26.) számú képviselő-testületi határozat Sitke Község Önkormányzata képviselő-testülete a Rác Dénes helyettes lelkész, a Nagysimonyi Evangélikus Egyházközség Sitkei Evangélikus Leányegyházközösségének

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Ortaháza Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. június 15 - én megtartott nyílt ülésről. 45/2015(VI.15.) kt. határozat.

Jegyzőkönyv. Ortaháza Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. június 15 - én megtartott nyílt ülésről. 45/2015(VI.15.) kt. határozat. 165/6/2015. Zala Megye Ortaháza Jegyzőkönyv Ortaháza Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. június 15 - én megtartott nyílt ülésről. Határozatok: 40/2015(VI.15.) kt. határozat. 41/2015(VI.15.)

Részletesebben

1/2015. (I. 28.) képviselő-testületi határozat

1/2015. (I. 28.) képviselő-testületi határozat 1/2015. (I. 28.) képviselő-testületi határozat Pula Község Önkormányzata Képviselő-testülete megtárgyalta a Pula Község Önkormányzata és a Német Nemzetiségi Önkormányzat között megkötött együttműködési

Részletesebben

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete február 25-i ülésének jegyzőkönyvéből. 31/2019. (II.25.

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete február 25-i ülésének jegyzőkönyvéből. 31/2019. (II.25. 31/2019. (II.25.) KT határozat: Tárgy: II. számú háziorvosi körzet ápolónői bérrel kapcsolatos döntés Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete a II. számú háziorvosi körzetben működő ápolónő

Részletesebben

A Képviselő-testület július 31-i ülésén hozott határozatai

A Képviselő-testület július 31-i ülésén hozott határozatai A Képviselő-testület 2017. július 31-i ülésén hozott határozatai 277/2017. (VII. 31.) sz. kt. határozat Mezőkovácsháza Város Önkormányzatának Képviselő-testülete - II. számú háziorvosi körzet rendelőjének

Részletesebben

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete május 23-i ülésének jegyzőkönyvéből. 181/2016. (V.23.

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete május 23-i ülésének jegyzőkönyvéből. 181/2016. (V.23. 181/2016. (V.23.) KT határozat: Tárgy: Zamárdi Város Önkormányzata 2015 évi összevont beszámolójának elfogadása Zamárdi Város Önkormányzatának Képviselő-testülete az önkormányzat 2015. évi összevont (konszolidált)

Részletesebben

KIVONAT. Algyő Nagyközség Képviselő-testület július 05. napján tartott rendkívüli, nyílt ülésének jegyzőkönyvéből

KIVONAT. Algyő Nagyközség Képviselő-testület július 05. napján tartott rendkívüli, nyílt ülésének jegyzőkönyvéből 224/2018. (VII.05.) Kt. határozat Tárgy: 2018. július 05. napján tartott rendkívüli ülés napirendjének elfogadása Algyő Nagyközség Képviselő-testülete elfogadja Molnár Áron napirend javaslatát az alábbiak

Részletesebben

Tartalomjegyzék. Zalamerenye Község Önkormányzata Képviselőtestülete szeptember 19-én megtartott ülésén hozott határozatokról.

Tartalomjegyzék. Zalamerenye Község Önkormányzata Képviselőtestülete szeptember 19-én megtartott ülésén hozott határozatokról. Tartalomjegyzék Zalamerenye Község Önkormányzata Képviselőtestülete 2018. szeptember 19-én megtartott ülésén hozott határozatokról. Hat. száma Tartalom Nyílt: 45/2018. (IX.19.) Polgármesteri beszámoló

Részletesebben

K I V O N A T. Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete által június 07-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete által június 07-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből Alsónémedi Polgármesteri Hivatal 2351 Alsónémedi, Fő út 58. K I V O N A T Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete által 2016. június 07-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből

Részletesebben

Ászár Község Önkormányzat Képviselő-testülete Ikt. sz.: 2629/2016/A. JEGYZŐKÖNYV

Ászár Község Önkormányzat Képviselő-testülete Ikt. sz.: 2629/2016/A. JEGYZŐKÖNYV Ikt. sz.: 2629/2016/A. JEGYZŐKÖNYV Készült: Ászár Község Önkormányzat Képviselő-testületének rendes ülésén 2016. március 10. napján 16.00 órakor, Ászár Polgármesteri Hivatal (Ászár, Kossuth u. 16.) tanácstermében.

Részletesebben

Rétság Város Önkormányzat Képviselő-testülete megtárgyalta a Városüzemeltetési Csoport évi munkájáról készített beszámolót.

Rétság Város Önkormányzat Képviselő-testülete megtárgyalta a Városüzemeltetési Csoport évi munkájáról készített beszámolót. 2015. március 24-i bizottsági ülés: Határozati javaslat módosítások: 2.) Javaslat közétkeztetés vállalkozásba adására ( 8 igen) Rétság Város Önkormányzat Képviselő-testülete megtárgyalta a napközis konyha

Részletesebben

BAKONYKOPPÁNY. Önkormányzat Képviselő-testületének november 23. napján 16 órakor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve

BAKONYKOPPÁNY. Önkormányzat Képviselő-testületének november 23. napján 16 órakor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve Szám: 177-13/2016. BAKONYKOPPÁNY Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. november 23. napján 16 órakor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve 2 Önkormányzat Képviselő-testülete 8571 Bakonykoppány,

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület szeptember 17-én tartandó ülésére. Jelentés a lejárt határidejű határozatokról

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület szeptember 17-én tartandó ülésére. Jelentés a lejárt határidejű határozatokról Füzesgyarmat Város Önkormányzat POLGÁRMESTERE 5525 Füzesgyarmat, Szabadság tér 1. sz. (66) 491-401, Fax: 491-361 E-mail: polgarmester@fuzesgyarmat.hu ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2015. szeptember

Részletesebben

KIVONAT. Algyő Nagyközség Képviselő-testület augusztus 24. napján tartott rendkívüli nyílt ülésének jegyzőkönyvéből

KIVONAT. Algyő Nagyközség Képviselő-testület augusztus 24. napján tartott rendkívüli nyílt ülésének jegyzőkönyvéből ülésének könyvéből 252/2017. (VIII.24.) Kt. határozat Tárgy: 2017. augusztus 24. napján tartott testületi ülés napirendjének elfogadása Nyílt ülés: 1. A Dél-Alföldi Térségi Hulladékgazdálkodási Társulás

Részletesebben

SÁRVÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZATA GAZDASÁGI, VÁROSFEJLESZTÉSI ÉS KÖZBESZERZÉSI BIZOTTSÁGA 9600 SÁRVÁR,VÁRKERÜLET 2-3.

SÁRVÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZATA GAZDASÁGI, VÁROSFEJLESZTÉSI ÉS KÖZBESZERZÉSI BIZOTTSÁGA 9600 SÁRVÁR,VÁRKERÜLET 2-3. SÁRVÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZATA GAZDASÁGI, VÁROSFEJLESZTÉSI ÉS KÖZBESZERZÉSI BIZOTTSÁGA 9600 SÁRVÁR,VÁRKERÜLET 2-3. M E G H Í V Ó Sárvár város Önkormányzatának Gazdasági, Városfejlesztési és Közbeszerzési Bizottsága

Részletesebben

KIVONAT Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete április 23-i ülésének jegyzőkönyvéből. 119/2018. (IV.23.

KIVONAT Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete április 23-i ülésének jegyzőkönyvéből. 119/2018. (IV.23. Tárgy: Tűzoltóság 2017. évi beszámolója 119/2018. (IV.23.) KT határozat: megtárgyalta a Siófok Hivatásos Tűzoltóság 2017. évi tevékenységéről szóló beszámolót, és azt elfogadja. A képviselő-testület a

Részletesebben

KIVONAT Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete december 17-i ülésének jegyzőkönyvéből. 319/2018. (XII.17.

KIVONAT Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete december 17-i ülésének jegyzőkönyvéből. 319/2018. (XII.17. 319/2018. (XII.17.) KT határozat: Tárgy: Mihalics István és Mihalics Gabriella ingatlan ügye megtárgyalta Mihalics István és Mihalics Gabriella terület kiigazítási kérelme ügyében a zamárdi 760/12 hrsz

Részletesebben

KÖZÖSSÉGI AUTÓBUSZ ÉRTÉKESÍTÉSÉHEZ TULAJDONOSI DÖNTÉSEK MEGHOZATALA

KÖZÖSSÉGI AUTÓBUSZ ÉRTÉKESÍTÉSÉHEZ TULAJDONOSI DÖNTÉSEK MEGHOZATALA RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag.hu Előterjesztést készítette: Fodor Rita Előterjesztő: Hegedűs Ferenc

Részletesebben

Kivonat! Szám: IV/B/20-10/2016.

Kivonat! Szám: IV/B/20-10/2016. Kivonat! Szám: IV/B/20-10/2016. Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének 209/2016. (VII.12.) határozata megbízási szerződés megkötéséről mérnöki és műszaki ellenőri feladatok ellátására

Részletesebben

K I V O N A T. Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 9 igen szavazat alapján az alábbi határozatot hozta:

K I V O N A T. Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 9 igen szavazat alapján az alábbi határozatot hozta: Alsónémedi Polgármesteri Hivatal 2351 Alsónémedi, Fő út 58. K I V O N A T Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete által 2018. augusztus 01-jén megtartott rendkívüli nyilvános ülésének

Részletesebben

Mezőkövesd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 298/2012. (XI.28.) önkormányzati határozata - ZÁRT ülésen hozott. Lakáscélú támogatási kérelem

Mezőkövesd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 298/2012. (XI.28.) önkormányzati határozata - ZÁRT ülésen hozott. Lakáscélú támogatási kérelem 298/2012. (XI.28.) önkormányzati határozata Lakáscélú támogatási kérelem Mezőkövesd város Képviselő-testülete a lakáscélú támogatások iránt benyújtott kérelmeket megtárgyalta, és az alábbi döntést hozza:

Részletesebben

Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. július 23. napján megtartott rendkívüli képviselő-testületi üléséről

Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. július 23. napján megtartott rendkívüli képviselő-testületi üléséről Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. július 23. napján megtartott rendkívüli -testületi üléséről Hozott döntések: Határozat száma 35/2014.(VII.23.) önkormányzati határozat 36/2014.(VII.23.)

Részletesebben

Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testülete november 20-án tartott nyílt üléséről

Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testülete november 20-án tartott nyílt üléséről 227/2013. (XI.20.) ÖKT. számú határozat: Csopak Község Önkormányzatának Képviselő-testülete úgy dönt, hogy az önkormányzati ingatlantérkép elkészítésére megbízást ad a Fókusz Geodézia Mérnöki és Szolgáltató

Részletesebben

SÁRVÁRI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL

SÁRVÁRI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL 55/2017.(IX.05.) számú képviselő-testületi határozat Sitke Község Önkormányzata Képviselő-testülete pályázatot nyújt be kistelepülési önkormányzatok alacsony összegű fejlesztéseinek támogatására az alábbi

Részletesebben

U G O D. Önkormányzat Képviselő-testületének október 25. napján 17 óra 30 perckor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve

U G O D. Önkormányzat Képviselő-testületének október 25. napján 17 óra 30 perckor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve Szám: 82-18/2016. U G O D Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. október 25. napján 17 óra 30 perckor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve 2 Önkormányzat Képviselő-testülete 8564 Ugod, Kossuth

Részletesebben

Ászár Község Önkormányzat Képviselő-testülete Ikt. sz.: 2685/2017/A JEGYZŐKÖNYV

Ászár Község Önkormányzat Képviselő-testülete Ikt. sz.: 2685/2017/A JEGYZŐKÖNYV Ikt. sz.: 2685/2017/A JEGYZŐKÖNYV Készült: Ászár Község Önkormányzat Képviselő-testületének rendes ülésén 2017. március 16. napján, 16.00 órakor, Ászár Polgármesteri Hivatal (Ászár, Kossuth u. 16.) tanácstermében.

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. február 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. február 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. február 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

KIVONAT. jegyzőkönyvéből

KIVONAT. jegyzőkönyvéből 37/2016. /IX.23./ számú képviselő-testületi határozat Sán ár, 2016. szeptember 23. gazdálkodásáról szóló beszámolót a szöveges értékelésben, valamint az l-s. mellékletekben Bögöt Község Önkormányzata Képviselő-testülete

Részletesebben

Város Polgármestere. Vendel parkban parkoló kialakításról

Város Polgármestere. Vendel parkban parkoló kialakításról Város Polgármestere 2051 Biatorbágy, Baross Gábor utca 2/a Telefon: 06 23 310-174/233 mellék Fax: 06 23 310-135 E-mail: beruhazas@biatorbagy.hu www.biatorbagy.hu Ügyintéző: Zsók Anikó Vendel parkban parkoló

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S Hajdúhadház Város Önkormányzatának 2013. augusztus 29. napján tartandó Képviselőtestületi ülésére Tárgy: feltételes szabadkézi beszerzések indítása közbeszerzési tanácsadó kiválasztására

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület június 26-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület június 26-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2006. június 26-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

TÉT VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

TÉT VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE ülésének könyvéből. 155/2017. (VII.26.) Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2017. július 26-ai ülés napirendi pontjait elfogadja az alábbiak alapján: 1. Tájékoztató a lejárt határidejű határozatokról.

Részletesebben

Csörötneki Közös Önkormányzati Hivatal Jegyzője 9962 Csörötnek, Vasúti út 5. (94) ; Fax: (94) KIVONAT

Csörötneki Közös Önkormányzati Hivatal Jegyzője 9962 Csörötnek, Vasúti út 5. (94) ; Fax: (94) KIVONAT Csörötneki Közös Önkormányzati Hivatal Jegyzője 9962 Csörötnek, Vasúti út 5. (94) 541-022; Fax: (94) 541-022 KIVONAT A képviselő-testület november 12-i nyílt üléséről 1. 119/ (XI. 12.) Kt. határozat Csörötnek

Részletesebben

Értesül: Makói Kistérség Többcélú Társulása. Végrehajtása megtörtént, a megállapodás módosítása aláírásra került.

Értesül: Makói Kistérség Többcélú Társulása. Végrehajtása megtörtént, a megállapodás módosítása aláírásra került. B E S Z Á M O L Ó Csanádalberti Község Önkormányzati Képviselőtestületének 2015. március 30. napján tartandó rendkívüli testületi ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról. Tárgy: A nem közművel

Részletesebben

Előterjesztés Parkoló kialakításhoz támogatási kérelem. Tisztelet Képviselőtestület

Előterjesztés Parkoló kialakításhoz támogatási kérelem. Tisztelet Képviselőtestület Előterjesztés Parkoló kialakításhoz támogatási kérelem Tisztelet Képviselőtestület Kecskés Szabina Répcelak, Petőfi S. utca 19. szám alatti lakos, mint egyéni vállalkozó azzal a kéréssel fordult az Önkormányzat

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT könyvéből. A Képviselő-testület 4 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül egyhangúlag az alábbi napirendeket fogadta el: Péteri Község Önkormányzatának 101/2018. (IX.20.) számú ÖKT határozata

Részletesebben

78/2016. (II. 25.) Kt. határozat Az önkormányzat tulajdonát képező szennyvíztelephez történő csatlakozásról

78/2016. (II. 25.) Kt. határozat Az önkormányzat tulajdonát képező szennyvíztelephez történő csatlakozásról rendkívüli ülésének könyvéből: 78/2016. (II. 25.) Kt. határozat Az önkormányzat tulajdonát képező szennyvíztelephez történő csatlakozásról 1. Dombóvár Város Önkormányzatának előzetesen és feltételesen

Részletesebben

Kivonatos másolat Celldömölk Város Önkormányzata Képviselő-testületének szeptember 7-i ülése jegyzőkönyvéből: Felelős: Fehér László polgármester

Kivonatos másolat Celldömölk Város Önkormányzata Képviselő-testületének szeptember 7-i ülése jegyzőkönyvéből: Felelős: Fehér László polgármester szeptember 7-i ülése könyvéből: 139/2016.(IX.07.) sz. képviselő-testületi határozat: A képviselő-testület elfogadja a két ülés között történtekről szóló beszámolót. a./ A képviselő-testület felkéri a polgármestert,

Részletesebben

Szám: 83-11/2016. BAKONYSZÜCS. Önkormányzat Képviselő-testületének november 28. napján 18 órakor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve

Szám: 83-11/2016. BAKONYSZÜCS. Önkormányzat Képviselő-testületének november 28. napján 18 órakor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve Szám: 83-11/2016. BAKONYSZÜCS Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. november 28. napján 18 órakor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve 2 Önkormányzat Képviselő-testület 8572 Bakonyszücs,

Részletesebben

Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testülete október 15-én tartott nyílt üléséről

Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testülete október 15-én tartott nyílt üléséről 251/2010. (X. 15.) ÖKT számú határozat: Csopak Község Önkormányzatának Képviselő-testülete működési feladatainak finanszírozásához, likviditási célra 30.000.000 forint összegű 1 éves futamidejű folyószámla

Részletesebben

Füzesabony Város Önkormányzat Képviselő-testületének április 27-i soros, nyilvános ülésén hozott határozatok

Füzesabony Város Önkormányzat Képviselő-testületének április 27-i soros, nyilvános ülésén hozott határozatok Füzesabony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. április 27-i soros, nyilvános ülésén hozott határozatok 40/2017. (IV.27.) képviselő-testületi határozat előterjesztésben foglaltakat megtárgyalta,

Részletesebben

Szám: 103-9/2017. U G O D. Önkormányzat Képviselő-testületének július 6. napján 17 órakor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve

Szám: 103-9/2017. U G O D. Önkormányzat Képviselő-testületének július 6. napján 17 órakor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve Szám: 103-9/2017. U G O D Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. július 6. napján 17 órakor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve 2 Önkormányzat Képviselő-testülete 8564 Ugod, Kossuth u. 32.

Részletesebben

J e l e n t é s. Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének április 25-i ülésének

J e l e n t é s. Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének április 25-i ülésének 1 J e l e n t é s Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2017. április 25-i ülésének Tárgy: Jelentés a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról Előterjesztő: Pék László

Részletesebben

Bodorkós Ferenc polgármester

Bodorkós Ferenc polgármester Gencsapáti község Önkormányzata Képviselő-testülete a két testületi ülés közötti időszak legfontosabb eseményeiről szóló polgármesteri beszámolót elfogadja. Gencsapáti község Önkormányzata Képviselő-testülete

Részletesebben

K i v o n a t. Püspökladány Város Önkormányzata Képviselő-testülete november 30-i soron következő ülésének jegyzőkönyvéből

K i v o n a t. Püspökladány Város Önkormányzata Képviselő-testülete november 30-i soron következő ülésének jegyzőkönyvéből 130/2017. (XI. 30.) önkormányzati testületi határozat a Debreceni Agglomeráció Hulladékgazdálkodási Társulás társulási megállapodását elfogadja. a Debreceni Agglomeráció Hulladékgazdálkodási Társulás társulási

Részletesebben

38/2017. (IV. 25.) HATÁROZATA

38/2017. (IV. 25.) HATÁROZATA 1 J e l e n t é s Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2017. szeptember 20-i ülésének Tárgy: Jelentés a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról Előterjesztő: Kardosné

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT 2015. május 28. napján 19.00 órakor tartott ülésének könyvéből. Tárgy: Napirendek elfogadása 86/2015. (05.28.) számú határozat 1) Az Önkormányzat 2014. évi költségvetési rendeletének módosítása Előterjesztő:

Részletesebben

Jegyzőkönyv. 61/2014. (VI. 19.) Kt. határozat

Jegyzőkönyv. 61/2014. (VI. 19.) Kt. határozat Jegyzőkönyv Készült: Gamás Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. június 19-én, 13:30 órai kezdettel, a gamási Önkormányzat tanácstermében megtartott soron következő Képviselő-testületi üléséről.

Részletesebben

K I V O N A T Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének június 25-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből.

K I V O N A T Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének június 25-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. rendkívüli ülésének könyvéből. 105/2009. (VI. 25.) Kt. határozat elfogadja a 2009. június 25.-ei rendkívüli ülés alábbi napirendi pontjait: 1. A Társadalmi Infrastruktúra Operatív Program 2.1.2. Kistérségi

Részletesebben

Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének január 25-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének január 25-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. 1/2017. (I.25.) határozata: Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2017. január 25-i ülés módosított napirendi pontjait elfogadja az alábbiak alapján: 1. Tájékoztató a lejárt határidejű határozatokról.

Részletesebben

K I V O N A T a képviselő-testület augusztus 31-i ülésének jegyzőkönyvéből. 211/2017. /VIII.31./ számú képviselő-testületi határozat

K I V O N A T a képviselő-testület augusztus 31-i ülésének jegyzőkönyvéből. 211/2017. /VIII.31./ számú képviselő-testületi határozat 211/2017. /VIII.31./ számú képviselő-testületi határozat Sárvár Város Önkormányzata Képviselő-testülete a Sárvár, Sársziget utca, Batthyány utca, Kossuth tér, Rákóczi Ferenc utca szennyvízhálózatának rekonstrukciójára

Részletesebben

J e l e n t é s. Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének május 14-i nyilvános ülésére

J e l e n t é s. Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének május 14-i nyilvános ülésére J e l e n t é s Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2019. május 14-i nyilvános ülésére Tárgy: Jelentés a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról Előterjesztő: Kardosné

Részletesebben

KIVONAT. Algyő Nagyközség Képviselő-testület május 19. napján megtartott soros zárt ülésének jegyzőkönyvéből

KIVONAT. Algyő Nagyközség Képviselő-testület május 19. napján megtartott soros zárt ülésének jegyzőkönyvéből 184/2016. (V. 19.) Kt. határozat Tárgy: Pillér Takarékszövetkezet együttműködési ajánlata megtárgyalta Pongrácz Tamás ad-hoc bizottsági elnök Pillér Takarékszövetkezet együttműködési ajánlata tárgyú előterjesztését

Részletesebben

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete május 19-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 175/2016. (V.19.

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete május 19-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 175/2016. (V.19. 175/2016. (V.19.) KT határozat: Tárgy: Zamárdi, Margó Ede sétány burkolási és térépítési munkáival kapcsolatos döntések 1.) Zamárdi Város Önkormányzata Képviselő-testülete, Zamárdi Város Önkormányzata

Részletesebben

8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON FAX:

8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON FAX: SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2016. február 09. Kónyáné dr. Zsarnovszky

Részletesebben

MŰSZAKI ELLENŐRI FELADATOKRA ÉRKEZETT ÁRAJÁNLAT ELFOGADÁSA, SZERZŐ- DÉS JÓVÁHAGYÁSA

MŰSZAKI ELLENŐRI FELADATOKRA ÉRKEZETT ÁRAJÁNLAT ELFOGADÁSA, SZERZŐ- DÉS JÓVÁHAGYÁSA RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag.hu Előterjesztést készítette: Fodor Rita Előterjesztő: Hegedűs Ferenc

Részletesebben

H I R D E T M É N Y. Magyarország helyi önkormányzatairól szóló évi CLXXXIX. tv a alapján az alábbi tájékoztatást adom:

H I R D E T M É N Y. Magyarország helyi önkormányzatairól szóló évi CLXXXIX. tv a alapján az alábbi tájékoztatást adom: H I R D E T M É N Y Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. tv. 51. -a alapján az alábbi tájékoztatást adom: Vác Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2019. január 24.-i ülésén az

Részletesebben

- Képviselő-testülethez

- Képviselő-testülethez DOMBRÁD VÁROS ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERÉTŐL -------------------------------------------------------------4492 Dombrád, Rákóczi út 36. Tel/fax: (45) 465-001, 565-002 Száma:../2015. ELŐTERJESZTÉS - Képviselő-testülethez

Részletesebben

Hajdúhadház Város Önkormányzata 62/2016.(III.18.)HÖ. sz. határozata

Hajdúhadház Város Önkormányzata 62/2016.(III.18.)HÖ. sz. határozata Hajdúhadház Város Önkormányzata 62/2016.(III.18.)HÖ. sz. határozata Hajdúhadházi Mikrotérségi Családsegítő és Gyermekjóléti Intézményfenntartó Társulás 2015. évi költségvetéséről szóló 2/2015.(III.5.)HMCSGYIT.

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő testület 2015. december 18-i nyilvános ülésére

ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő testület 2015. december 18-i nyilvános ülésére 8. NAPIREND Ügyiratszám: 1/566-9/2015. ELŐTERJESZTÉS a Képviselő testület 2015. december 18-i nyilvános ülésére Tárgy: Előkészítette: Megtárgyalja: Tapolca Város Önkormányzata Képviselő testületének 2016.

Részletesebben

Füzesgyarmat Város Önkormányzat Polgármesterétől 5525 Füzesgyarmat, Szabadság tér 1. szám (66) Fax:

Füzesgyarmat Város Önkormányzat Polgármesterétől 5525 Füzesgyarmat, Szabadság tér 1. szám (66) Fax: ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2017.március 30-án tartandó ülésére. Jelentés a lejárt határidejű határozatokról Előterjesztést készítette: Véleményezi: Elfogadás módja: Fehér László, aljegyző A Képviselő-testület

Részletesebben

Ászár Község Önkormányzat Képviselő-testülete Ikt. sz.: 3553/2017/A JEGYZŐKÖNYV

Ászár Község Önkormányzat Képviselő-testülete Ikt. sz.: 3553/2017/A JEGYZŐKÖNYV Ikt. sz.: 3553/2017/A JEGYZŐKÖNYV Készült: Ászár Község Önkormányzat Képviselő-testületének rendes ülésén 2017. szeptember 14. napján, 16.00 órakor, Ászár Polgármesteri Hivatal (Ászár, Kossuth u. 16.)

Részletesebben

Dunaföldvár Város Önkormányzata Száma: 881-13/2012. K I V O N A T

Dunaföldvár Város Önkormányzata Száma: 881-13/2012. K I V O N A T 80/2012.(IV.11.) KT. 1./ Dunaföldvár város Önkormányzatának Képviselő-testülete Ráthgéber Lászlónének, a DIT Közhasznú Nonprofit Kft. ügyvezetőjének, mint megbízottnak, a Dunaföldvár Város Önkormányzata,

Részletesebben

J e l e n t é s. Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének május 09-i nyilvános ülésére

J e l e n t é s. Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének május 09-i nyilvános ülésére J e l e n t é s Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. május 09-i nyilvános ülésére Tárgy: Jelentés a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról. Előterjesztő:

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő testület december 16-i nyilvános ülésére

ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő testület december 16-i nyilvános ülésére 10. NAPIREND Ügyiratszám: 1/563-12/2016. ELŐTERJESZTÉS a Képviselő testület 2016. december 16-i nyilvános ülésére Tárgy: Előkészítette: Megtárgyalja: Tapolca Város Önkormányzata Képviselő testülete 2017.

Részletesebben

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete április 25-i ülésének jegyzőkönyvéből. 130/2016. (IV.25.

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete április 25-i ülésének jegyzőkönyvéből. 130/2016. (IV.25. 130/2016. (IV.25.) KT határozat: Tárgy: Somogy Megyei Rendőr-főkapitánysággal kötendő megállapodás megtárgyalta a Somogy Megyei Rendőr-főkapitánysággal kötendő megállapodást a nyári tábor megszervezésére

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Balatonudvari Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 2015. április 30-i rendes nyílt ülésére

ELŐTERJESZTÉS. Balatonudvari Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 2015. április 30-i rendes nyílt ülésére Iktatószám: 4/ /2015. Tárgy: Vegyes ügyek. ELŐTERJESZTÉS Balatonudvari Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. április 30-i rendes nyílt ülésére Előterjesztő: Szabó László polgármester Az előterjesztést

Részletesebben

KIVONAT március 28-án megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből

KIVONAT március 28-án megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2490 Pusztaszabolcs, Velencei út 2. Tel./fax: 25/273-002; 25/273-036; 25/271-833 honlap: www.pusztaszabolcs.hu e-mail: polghivatal@pusztaszabolcs.hu

Részletesebben

A Nemzetiségi Bizottság évi határozatai. A Nemzetiségi Bizottság 3 igen szavazat mellett az alábbi határozatot hozta:

A Nemzetiségi Bizottság évi határozatai. A Nemzetiségi Bizottság 3 igen szavazat mellett az alábbi határozatot hozta: A Nemzetiségi Bizottság 2018. évi határozatai 1/2018. (I.18.) NB határozata Napirend elfogadása 1. A Nemzetiségi Bizottság 2018. évi munkatervének elfogadása 2. Esztergom Város Önkormányzata és a helyi

Részletesebben

H I R D E T M É N Y. Magyarország helyi önkormányzatairól szóló évi CLXXXIX. tv a alapján az alábbi tájékoztatást adom:

H I R D E T M É N Y. Magyarország helyi önkormányzatairól szóló évi CLXXXIX. tv a alapján az alábbi tájékoztatást adom: H I R D E T M É N Y Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. tv. 51. -a alapján az alábbi tájékoztatást adom: Vác Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2017. december 14.-i ülésén

Részletesebben

Hajdúszoboszlói Polgármesteri Hivatal Gazdasági Bizottsága 4200 Hajdúszoboszló, Hősök tere 1. Ügyiratszám: /2017.

Hajdúszoboszlói Polgármesteri Hivatal Gazdasági Bizottsága 4200 Hajdúszoboszló, Hősök tere 1. Ügyiratszám: /2017. Hajdúszoboszlói Polgármesteri Hivatal Gazdasági Bizottsága 4200 Hajdúszoboszló, Hősök tere 1. Ügyiratszám: 17510-1/2017. K I V O N A T Hajdúszoboszló Város Önkormányzata Képviselő-testületének Gazdasági

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV RENDKÍVÜLI NYÍLT KISZOMBOR május 2.

JEGYZŐKÖNYV RENDKÍVÜLI NYÍLT KISZOMBOR május 2. JEGYZŐKÖNYV RENDKÍVÜLI NYÍLT KISZOMBOR 2016. május 2. JEGYZŐKÖNYV Készült Kiszombor Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. május 2. napján 14.30 órai kezdettel megtartott rendkívüli nyílt

Részletesebben

Nagymaros Város Önkormányzata Képviselő-testületének 21/2019. (II. 28.) számú határozata

Nagymaros Város Önkormányzata Képviselő-testületének 21/2019. (II. 28.) számú határozata Tárgy: Napirend elfogadása 21/2019. (II. 28.) számú határozata A Képviselő-testület az alábbi napirendet fogadta el: 1. THÉBA Művészeti Szakgimnázium és Szakközépiskola és a Kaledira Nonprofit Kft. kérelme

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készül: Mórahalom város Képviselő-testületének 2012. december 12-én megtartott rendkívüli ülésén a Polgármesteri Hivatal Tárgyaló Termében Jelen vannak: Csányi László alpolgármester,

Részletesebben

1. A tárgyalandó témakör tárgyilagos és tényszerű bemutatása

1. A tárgyalandó témakör tárgyilagos és tényszerű bemutatása RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag.hu Előterjesztést készítette: Fodor Rita Mária Előterjesztő: Hegedűs

Részletesebben

KIVONAT. Felsőzsolca Város Önkormányzat Képviselő-testületének március 14-én tartott ülésének jegyzőkönyvéből.

KIVONAT. Felsőzsolca Város Önkormányzat Képviselő-testületének március 14-én tartott ülésének jegyzőkönyvéből. 25/2018. (III. 14.) határozata a 2018. március havi jelentés elfogadásáról Felsőzsolca Város Önkormányzat Képviselő-testülete elfogadta a lejárt határidejű határozatokról és a két ülés közötti időszak

Részletesebben

Módosított határozatok

Módosított határozatok Módosított határozatok 1 1) A 2018. évi átmeneti gazdálkodás szabályairól szóló rendelet megalkotása 2) Településrendezési eszközök módosítása 3) 2017. évi költségvetés módosítása 4) A Képviselő-testület

Részletesebben