Morovián Márton. Elnökjelölt. Sziasztok!

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Morovián Márton. Elnökjelölt. Sziasztok!"

Átírás

1 Éves tisztújító szavazás 2017

2 Morovián Márton Elnökjelölt Sziasztok! A tavaly novemberi időközi Tisztújító Szavazás óta töltöm be az elnöki tisztséget a Hallgatói Képviseletben. Az azóta eltelt 5 hónap rendkívül mozgalmas és produktív volt a képviselet számára. A november előtti időszakban az egyre növekvő terhelések miatt kialakult fluktuáció nagy nyomott hagyott a képviselet életében. A november és a december hónapok ennek a nehéz időszaknak a lezárásával zajlott. Sikerült felvennünk az általános feladatok ellátáshoz szükséges munkatempót, és megszilárdítottuk a közös munkához elengedhetetlen csapategységet. Ebben az időszakban készítettük el a belső működéshez szükséges ügyrendünket, kialakítottuk a munkavégzéshez szükséges írott és íratlan szabályokat. Úgy gondolom ezek nagyban hozzájárultak az utóbbi időszak eredményes, precíz és sikeres munkáihoz. A januárral beléptünk a 2017-es évbe, ami egyet jelent a Hallgatói Önkormányzat 25 éves évfordulójával. Ennek apropóján kezdtük el a képviselet belső és külső arculati elemeinek frissítését, illetve a kommunikációs stratégiánk felülvizsgálatát és reformációját. Az év első két hónapjának eredménye a képviselet gazdasági kérdéseinek rendezése, illetve egy stabil rendszer alapjainak lehelyezése. Február és március időszakában már feltöltöttnek és kiépítettnek nevezhettük az év elején létrehozott tudástárunkat, ami nagyban segíti már most is a közös munkavégzéshez szükséges információáramlást, illetve leegyszerűsíti a posztok feladatainak átadását, örökítését. A félév kezdetével szintén új projektként indítottuk el az utánpótlás képzésünk zászlóshajóját, a gólyatanácsot, ami a visszajelzések alapján sikeres és hasznos módot teremtett a tudásátadásra és a bizottságok, öntevékeny körök, illetve a képviselet utánpótlásnevelésének megvalósításához.

3 Morovián Márton Elnökjelölt A tavasz közeledtével a közéleti projektek időszaka is eljött, sikeresen zárult az öntevékeny körök újra gondolt tavaszköszöntő, bemutatkozó rendezvénye, valamint a Kari Napok szervezése is az eddigieknél nagyobb energia befektetéssel, átgondolt stratégiával és vezetéssel zajlott. A hosszas és sikeres szponzorkeresési munka és a szakkollégiummal való együttműködés gyümölcseként nagyszabású és színvonalas programokkal tudott bővülni a rendezvény kínálata. Ennek az 5 hónapnak a munkája alig fér el ebben a néhány sorban; a folyamatos oktatással, kollégiummal, juttatással-térítéssel kapcsolatos feladatok ellátását csak megemlíteni tudom. Természetesen minden területnél vannak és lesznek is kisebb-nagyobb javítani, fejleszteni valók, amik folyamatos kihívást jelentenek a képviselők számára. Magam előtt is látok több nagyobb kidolgozandó és megvalósításra váró projektet, aminek a munkái újraválasztásom esetén és reményeim szerint a nyáron elkezdődnek.

4 Gődér Nikoletta Egyetemi Hallgatói Képviselet delegált-jelölt Sziasztok! Gődér Nikoletta vagyok, negyedéves közlekedésmérnök alapszakos hallgató. November óta töltöm második mandátumos időszakomat a Hallgatói Képviseletben, mint juttatási térítési felelős. Poszthoz kötődő feladatom a szociális ösztöndíj pályázatok elbírálása, a tanulmányi ösztöndíj osztás és a kari pályázati kiírások elkészítése. Megválasztásom óta már magam mögött tudhatok egy rendszeres szociális ösztöndíj pályázati időszakot és több kari pályázati időszakot is, mint például a Közéleti ösztöndíj és a Szakmai ösztöndíj. A tavaszi féléves szociális ösztöndíj pályázatok elbírálása gördülékenyen zajlott, a Kari Diákjóléti Bizottság tagjai az elvárt precizitással végezték el a feladatukat. A félév során sikerült újragondolni a Közéleti ösztöndíj pályázat pontrendszerét Képviselőtársaim és a Körvezetők segítségével, így még inkább egységesebb lett a pontrendszer, amely így jobban tükrözi az elvégzett munka értékét. Motivációt érzek magamban, hogy a hallgatók érdekeit nem csak kari, hanem egyetemi szinten is képviseljem, ezért indulok a tisztújítás során az EHK-delegált posztra. Úgy gondolom, hogy az eddig végzett munkám megfelelő hátteret biztosít, hogy betölthessem az EHK-delegált posztot, hiszen magam mögött tudhatok már összesen 1 év Hallgatói Képviseleti mandátumot és 2,5 éve dolgozom aktívan a Hallgatói Képviselet egyik állandó bizottságában, a Kari Diákjóléti Bizottságban. Megválasztásom esetén aktívan részt vennék az Egyetemi Hallgatói Képviselet munkájában, több bizottságnak is szeretnék a tagja lenni, különösképpen a szociális bizottságnak és a pályázati bizottságnak. Emellett továbbra is lelkiismeretesen végezném a munkámat a kari Hallgatói Képviseletben illetve a Kari Diákjóléti Bizottságnak is szeretnék a tagja maradni. Előre is köszönöm megtisztelő szavazataitokat!

5 Pekár Zoltán Egyetemi Hallgatói Képviselet delegált-jelölt Sziasztok! Pekár Zoltán vagyok sokadéves Járműmérnök hallgató. tavaly március óta vagyok Hallgatói képviselő. Akkor kommunikációfelelősként szavaztatok nekem bizalmat, így a HK kommunikációs csatornáit kezeltem és szponzorkereséssel is foglalkoztam. Júniusban a megüresedett EHK delegált pozícióra kerültem, ahol belecsöppentem a Hallgatói Önkormányzat Alapszabályának módosításába. Szeptemberben az Egyetemi Hallgatói Képviselet megszavazott PR felelősnek, így az EHK kommunikációs csatornáit kezelem és honlaprendőrként tevékenykedek. Ez azt jelenti, hogy a Kari Hallgatói Képviseletek honlapjait, facebook oldalait és emlékeztetőit ellenőrzöm. Ezen kívül a Képviselet kommunikációs stratégiájának kidolgozása is az én feladatkörömbe tartozik. Nemrég én lettem az egyetemi újság a Műhely felelős szerkesztője. Ezáltal az újság tartalmi dolgaiért is felelek. A Kari Hallgatói Képviseletek továbbképzéseivel is sokat foglalkoztam az elmúlt félév során. A következő egy évben szeretném az eddig elkezdett munkámat folytatni és remélem ismét megtiszteltek.

6 Csenki Lilla Oktatási és tanulmányi felelős-jelölt Kedves Hallgatók! Csenki Lilla vagyok, a Kar negyedéves járműmérnök hallgatója októbere óta vagyok tagja a Hallgatói Képviseletnek, ahol eddig gazdasági felelősként tevékenykedtem. Költségvetések, pályázatok gazdasági hátterének elkészítésével foglalkoztam, a kari rendezvényeink pénzügyi előkészületeit, elszámolásait készítettem el. Fő célomnak tartottam az elmúlt időszakban is, hogy a lehetőségeknek megfelelően reális, de mindenki számára elfogadható megoldásokat alakítsak ki. A gazdasági tevékenységek mellett aktívan részt vettem a Kari Tanulmányi Bizottság munkájában is, és legjobb tudásom szerint igyekeztem a hozzám forduló hallgatók problémáira megoldást találni, komplikáltabb esetben továbbítani azokat. Mivel számomra ez a másik kedves terület, amelyben úgy érzem, hogy aktívan segíthetek az egyetemi mindennapjaitok során, ezért, amennyiben megtiszteltek bizalmatokkal, oktatási felelősként szeretném folytatni a munkát. Az alapvető feladatok teljesítése mellett terveim között szerepel az Oktatási Bizottság munkájának fellendítése annak érdekében, hogy közösen tudjuk a felmerülő problémákat megoldani. Szeretnék pontot tenni a régóta húzódó tanulmányi tárhely kérdésére, naprakészen tartani a Képviselet honlapján található, oktatással kapcsolatos füleket, valamint, ha ezek megfelelően működnek, további, a Ti egyetemi életeteket megkönnyítő projekteken gondolkozni és megvalósítani azokat. Köszönöm, ha bizalmat szavaztok nekem, kérdés esetén keressetek bátran!

7 Práj Regina Közéleti felelős-jelölt Sziasztok! Práj Regina vagyok, a kar negyedéves logisztikai mérnök hallgatója. Második alkalommal pályázom meg a Hallgatói Képviselet közéleti felelős posztját. November óta több kisebb és nagyobb projekten dolgoztam. Mivel az őszi közéleti ösztöndíjbírálás után kerültem a Hallgatói Képviseletbe, így az első nagyobb kihívás az őszi félév közösségi pont kiosztásának koordinálása és összesítése volt. Az új pontozási elvek úgy tűnik jó iránynak bizonyultak, emellett előkerültek újabb területek, ahol még csiszolásra szorul a rendszer. A továbbiakban többek között ennek tökéletesítésével is szeretnék foglalkozni az öntevékeny körök és bizottságok vezetőinek segítségével. Úgy gondolom, ezen a poszton a körökkel és vezetőikkel ápolt kapcsolat a legfontosabb. Véleményem szerint eddig jól sikerült a közös munkánk, de szeretném tovább fejleszteni az együttműködést. A közéleti felelős poszt sajátossága, hogy a sporttal kapcsolatos ügyek is hozzám tartoznak. Sikerült jó kapcsolatot kialakítanom a BME Sportigazgatóságával. Jelenleg is folyik a kondi-és kardio terem felújítása és a gépek javítása is. A tervek szerint ebben az évben komolyabb átalakításokra kerül sor, melynek reményeink szerint minél hamarabb látványos és élvezhető eredménye lesz. Emellett a Hallgatói Sport Bizottság tagjaként részt vettem a Jegesest szervezésében és lebonyolításában. elemekkel szeretném megcsinálni a gólyatábori Öntexpót, ahol az elsősöknek mutatkoznak be a körök. Kiemelten fontosnak tartom ennek sikerességét, mivel a kari közélet utánpótlására nagyobb hangsúlyt szükséges fektetni, mint eddig. Köszönöm, ha ismét bizalmat szavaztok nekem! Sikerült véghez vinnem az első kisebb rendezvényemet, a Tavaszköszöntő Vigadalmat. Ennek a mintájára, de sokkal részletesebb és szervezettebb

8 Bencsik Ambrus Gazdasági felelős-jelölt Sziasztok! Bencsik Ambrus vagyok, jelenleg harmadéves járműmérnök hallgató. A Hallgatói Képviseletnek 2016 márciusa óta vagyok tagja rendezvényfelelősként. A jelenlegi tisztújításon a gazdasági felelős posztra szeretnék indulni. Elsőként szeretnék beszámolni az elmúlt egy évem munkájáról. A tavalyi évben számos sikeres rendezvényt szerveztünk a Rendezvényszervező bizottsággal karöltve. A tavaly nyári legfontosabb program a Gólyatábor sikeres szervezése és lebonyolítása volt. Ezt követte a HaBárral és a Mentor Gárdával közösen szervezett regisztrációs heti programoknak a délutáni/esti része, főként ezek tartoztak hozzám. A sort a Gólyabál folytatja, melyen rekordszámú bálozó vett részt, melyet ezúton is szeretnék megköszönni nektek! A Gólyabál után a Kari Napok Szervezői tanáccsal, Geier Dorottya és az én vezetésemmel azonnal nekiláttunk az idei Kari Napok szervezésének, mely az előzetes visszajelzések alapján nagyon jól sikerült. Ezek mellett számtalan kisebb rendezvénynek, programnak nyújtottam háttértámogatást akár szervezésben, akár lebonyolításban. A képviseleti munkámat azonban nem Rendezvényfelelősként, hanem Gazdasági felelősként szeretném folytatni. A gazdaság eddig sem állt tőlem távol, a rendezvények költségvetéseit jellemzően az éppenkori gazdasági felelőssel, de volt, mikor egyedül kellett csinálnom. A jelenlegi egyetemi gazdasági rendszert jól ismerem, tudom hol vannak a határai, meddig lehet elmenni egy adott kérdésben. Amennyiben elnyerem bizalmatokat, szeretnék mind a rendezvények, mind pedig az éves költségvetés szintjén az optimumra törekedni, hogy a hallgatóknak a lehetőségekhez mérten minél színvonalasabb programokat tudjunk nyújtani.

9 Geier Dorottya Rendezvényfelelős-jelölt Sziasztok! Geier Dorottya vagyok, karunk negyedéves logisztikaimérnök-hallgatója. Sokatokkal biztos találkoztam már a kari rendezvényeken, vagy éppen egy kellemes zárthelyiírás alkalmából. Mikor 2013 szeptemberében elkezdtem tanulmányaimat, rögtön megfogott a KJK közélete. A gólyatábortól kezdve ott voltam a programokon. Már itt érdeklődtem a programszervezés iránt. Ennek köszönhetően első évesként a Programszervező Öntevékeny Csoport tagja lettem. Ezután 2015 szeptemberében már a Rendezvényszervező Bizottságot erősítettem. Megszerveztük a Gólyabált, Kari Napokat, Gólyatábort, Sörpongbajnokságot és még sorolhatnám. Amellett, hogy szeretek részt venni a programokon, imádom megszervezni őket. A tavalyi félévtől a Mentor Gárda tagjaként beleláttam, segítettem a gólyaprogramok szervezésében. Idén a Kari Napokon főszervező voltam Bencsik Ambrussal, így jobban megismerhettem a Hallgatói Képviselet munkáját is. Ennek köszönhetően, és a sok tapasztalat, munka után döntöttem úgy, hogy elindulok a rendezvényfelelős posztért. A jövőben elsődleges tervem a Rendezvényszervező Bizottság felállítása, majd velük közösen a Gólyatábor megszervezése. Emellett a megszokott programjaink mellett szeretnék újítani, a sörpongbajnokságot visszahozni, 24 órás vetélkedőt szervezni, de nem szeretném elárulni az összes tervünket. Amennyiben bizalmat szavaztok törekedni fogok a jobbnál jobb programok szervezése mellett a kommunikációfelelőssel, illetve a gazdasági felelőssel, hogy lehetőségeinkhez mérten a programjaink minél olcsóbbak legyenek, viszont a színvonalból ne veszítsünk!

10 Szijártó Zoltán Rendezvényfelelős-jelölt Kedves Hallgatótársaim! Szijártó Zoltán vagyok, a KJK negyedéves közlekedésmérnök hallgatója. Utóbbi években karunk különféle rendezvényein való részvétel során többször támadt hiányérzetem és kezdtem el azon gondolkodni, hogy mit és hogyan tudnék én jobban, máshogy csinálni. Ezen gondolatok nyomán, még tavaly gólyatáborban jutottam azon elhatározásra, hogy jelöltként induljak a Hallgatói Képviselet rendezvényfelelős posztjára. Megválasztásom esetén két, egymással elég szoros kapcsolatban lévő fő célt tűznék ki magam elé. Kari rendezvényeink látogatottságának alakulása is jól mutatja, hogy mindenképpen szükség van új ötletekre, illetve a színvonal emelésére. Ez sokféle dolgot takar, gondolok itt az egyes rendezvények promócionálásának javítására, a kreatív tartalom növelésére és az események gazdasági hátterének újragondolására. A másik, ehhez szorosan hozzá tartozó projekt a kari rendezvények lebonyolításáért felelős Rendezvényszervező Bizottság működésének új alapokra helyezése. Ez mindenképpen egy hosszabb távú folyamat, amelyhez elengedhetetlen, hogy az RB mögé kerüljön egy megfelelően felépített, viszont az eddigi időszakban kevésbé tapasztalható PR tevékenység, amely közelebb hozza és vonzóvá teszi a bizottságot a hallgatók számára. Amennyiben Te is egyet értesz a fentebb összefoglaltakkal, és úgy érzed, hogy ezzel a programmal megfelelőn fogom tudni képviselni a hallgatók érdekeit, akkor bízom a támogatásodban, amelyet előre is köszönök.

11 Horváth Bence Kollégiumi felelős-jelölt A megválasztásom óta eltelt időszak alatt több cél is megfogalmazódott bennem, melyek megvalósítása hosszabb távú folyamat, további idő- és energiabefektetést igényel. Így annak érdekében, hogy ezeket véghez vihessem és további célokat tűzhessek ki magam elé, szeretném folytatni a már megkezdett munkát és a jövőben is kollégiumi felelősként tevékenykedni a Hallgatói Képviseletben. A nyárra kitűzött céljaim között szerepel többek között egy bárki által használható közösségi helyiség kialakítása a kollégiumon belül valamint egy Kollégiumi kisokos készítése, melyben az újonnan beköltözők és akár már régebb óta a kollégiumban lakók is - tájékoztatást kaphatnak arról, hogy milyen lehetőségeik vannak a kollégiumon belül, mit hol találnak valamint melyik helyiséget milyen feltételek mellett vehetik igénybe. Ősztől kezdve pedig szeretnék továbbra is a kollégium mindennapi életével foglalkozni és általános kollégiumi felelősi feladataimat ellátni.

12 Lövei Dorottya Juttatási-térítési felelős-jelölt Lövei Dorottya vagyok, közlekedésmérnök BSc-s hallgató. Régóta veszem ki a részem a karunkon folyó közösségi munkából februárjában kerültem be a Kari Diákjóléti Bizottságba, ahol segíthettem a Rendszeres Szociális Ösztöndíj pályázatok bírálásában. Ezt követően májusban jelentkeztem juttatási-térítési felelősnek a Hallgatói Képviseletbe. Megválasztásom után az első komolyabb kihívást az elsőéves hallgatók kollégiumi felvételihez szükséges szociális pályázatainak bírálása jelentette. Ezt követte szeptemberben a szociális ösztöndíj pályázatok személyes bemutatása. Újításként bevezettem az előbírálást, ami bár a bírálók részéről nagyobb energiabefektetést igényelt, viszont jelentősen csökkent azon esetek száma, amikor a határidő előtt közvetlenül derült ki, hogy egy-egy igazolást nem sikerült beszereznie a pályázónak, illetve azt is jó volt látni, hogy nincsenek kígyózó sorok az iroda előtt januárjában, a TJSZ változásait követően szükségessé vált az összes ösztöndíj pályázati kiírásunk és pontozási rendszerünk megújítása, ami nem volt egyszerű feladat, mivel a Jogi Igazgatóság és a HSZI által állított kritériumoknak is meg kellett felelni, azonban sikeresen vettem az akadályokat, így komolyabb fennakadás szerencsére nem történt. Szintén januárban úgy döntöttünk, hogy a Közéleti ösztöndíjat teljes egészében felülvizsgáljuk és megváltoztatjuk. Az új alapok lefektetésétől kezdve a pályázati kiírás elkészítéséig több munkaszakaszban is részt vettem. Február elején, Németh Ákos lemondását követően a képviselet engem választott a helyére EHK delegáltnak, ahol főleg a pályázati és a szociális bizottságokban tevékenykedem az elmúlt évben, segítve a referensek munkáját.

13 Lövei Dorottya Juttatási-térítési felelős-jelölt Ezzel párhuzamosan a HK elnökhelyettese is én lettem, innentől kezdve rengeteg fontos feladatot kellett ellátnom, gondolok itt pl. a kari hallgatói normatíva osztásra vagy a KJK HÖK éves költségvetésének elkészítésére. Emellett természetesen segítettem és többször helyettesítettem - az elnököket az általános feladataik ellátásában. Az újonnan megválasztott képviselők képzésében is aktívan részt vettem, megkönnyítve ezzel az első hónapjaikat. Az eddig felsoroltakon kívül a tanulmányi ösztöndíj osztási rendszerünk átalakításával kezdtem el foglalkozni, ami egy évvel ezelőtt félbeszakadt. Most, hogy ismételten juttatási-térítési felelősként szeretnék dolgozni elsődleges célom ennek a projektnek a megvalósítása. Április elején ismét foglalkozni kezdtem a témával, több lehetőséget átgondolva jelenleg a teljesítményindex bevezetésének lehetőségét vizsgálva. Remélem, hogy amennyiben idén is megtiszteltek bizalmatokkal - a következő gólya évfolyam már az új, még igazságosabb osztási elvek szerint kaphat először tanulmányi ösztöndíjat.

14 Dózsa Eszter Kommunikációfelelős-jelölt Dózsa Eszter vagyok, másodéves logisztikaimérnök-hallgató. Az elmúlt közel egy évben a Hallgatói Képviseletben mint kommunikációfelelős tevékenykedtem, és idén is erre a posztra pályázom. Tavaly azt tűztem ki célul, hogy a HK és a hallgatóság közötti információáram minél hatékonyabb legyen. A honlapunkat, Facebook-oldalunkat és a hirdető tévét az előző évekhez viszonyítva még több hasznos tartalommal láttam el. Arculati megújulás is történt, új logót kapott a HK. Ezen kívül igyekeztem nyereményjátékokkal is kedveskedni nektek. Két lényeges információs csatornát is megvalósítottam, ami miatt sok pozitív visszajelzést kaptam tőletek. Az egyik ilyen a régi-új kari hírlevél, ami megújult formában jut el a feliratkozókhoz, a másik pedig a képviseleti informális kiadványunk, a WC Press, ami elsősorban a kollégistáknak nyújt segítséget. Képviseltem a kart a nagy egyetemi eseményeken, és jó kapcsolatot ápolok a Dékáni Hivatallal, ami azért fontos, mert ezáltal HK és a Dékáni Hivatal közötti kommunikáció is sokat fejlődött. Terveim között szerepel mindezek folytatása a jövőben, illetve még több ötletemet szeretném megvalósítani. Több időt és energiát fogok fektetni a szponzorkeresésbe, hiszen már van egy jó alapom hozzá. Köszönöm, ha újra bizalmat szavaztok nekem! Az EHK értékelése alapján a mi kommunikációs tevékenységünk volt a legjobb a tanévben. Örülök, hogy ezt az eredményt úgy sikerült elérni, hogy közben tanulmányilag is megálltam a helyem, és a baráti kapcsolatok sem látták kárát.

15 Svébis József Tankörfelelős-jelölt Kedves Hallgatók! Svébis József vagyok, a közlekedésmérnöki alapszak negyedéves hallgatója. A 2015-ös évtől kezdődően, immáron két éve tagja vagyok a Mentor Gárdának. Ezen időszak alatt belátást nyerhettem a gólyákat támogató csapat működésébe, szerves részét képezhettem ennek a bizottságnak. Úgy érzem, mentorként eltöltött időszakom alatt tanultam, fejlődtem, és tapasztaltam annyit ennek a rendszernek a működéséről, hogy a Mentor Gárda vezetésével elboldoguljak. Célom, és elhatározásom egy olyan csapat összeállítása, összekovácsolása, és annak vezetése, akik lendületes és dinamikus tagjai a közösségi életnek. Összefogásuk példás, mindig naprakészek legyenek, hogy az újonnan érkező gólyáknak releváns információkkal tudjanak szolgálni, kielégítő tájékoztatással tudjanak nyilatkozni mind az egyetemi szisztémáról, mind a tanulmányi teendőkről. A 2016-os Kari Napok alatt szervezőként, idén segítőként vettem részt. A tavalyi félévben többek között, a Mentor Gárda által rendezett Ismerd meg városod! főszervezésében is közreműködtem. Sok olyan ismeretet sikerült elsajátítanom, és megtapasztalnom ezen időszak alatt, amik a Mentor Gárda keretein belül rendezett programok megrendezéséhez, és levezényléséhez szükségesek. Az elmúlt évek sikeres konzultációk szervezését továbbra is a programterv permanens részének tekinteném, illetve ezek újragondolását az elmúlt félév tapasztalataiból merítve, immáron ismerve az új tanterv követelményeit. Tankör felelősként kulcsfontosságú tényezőnek tartom az utánpótlás biztosítását, ezért az idei évben eredményesen működő Gólyatanács működtetésére nagy hangsúlyt fektetnék, ezt fejleszteném, és működtetném. Úgy gondolom, hogy Tankör felelősként képes lennék a Mentor Gárda magabiztos felügyeletére és irányítására, a mentorok presztízsének megőrzésére, és egy olyan csapat felállítására és felkészítésére, hogy a leendő gólyák elismeréssel legyenek Mentoraik felé.

16 Bakos Klára Kari Diákjóléti Bizottság tag-jelölt Kedves Hallgatótársaim! Bakos Klára vagyok, negyedéves logisztikai mérnök-hallgató. Egy bíráló feladata meglehetősen felelősségteljes, és nagymértékű precizitást követel, hiszen hivatalos igazolások, végzések, dokumentumok tételes áttekintése mellett, a bírálás során a TJSZ 2. számú mellékletében szereplő pontoknak megfelelően kell eljárnia. Egy karon leadott pályázatok elbírálását csak együttműködve és csapatmunkával lehet gördülékenyen megvalósítani. Több, mint 2 év bírálás után, úgy érzem, hogy kellő tapasztalattal rendelkezem, hogy a Kari Diákjóléti Bizottság tagja legyek és segítsem a pályázókat a pályázatuk leadása és elbírálása során. Ha ti is úgy érzitek, hogy továbbra is megfelelnék a KDJB bírálói feladatainak ellátására, kérlek benneteket, hogy szavazzatok nekem bizalmat. Köszönettel: Bakos Klára

17 Csenki Lilla Kari Diákjóléti Bizottság tag-jelölt Csenki Lilla vagyok, karunk negyedéves járműmérnök hallgatója. A Kari Diákjóléti Bizottság munkájában eddig egy időszakban vettem részt, ezt főként arra fordítottam, hogy minél precízebben megismerjem a bírálás folyamatát, elsajátítsam a munkához szükséges tudást. Idén is szeretném folytatni ezt a tevékenységet. A következő bírálási időszaktól aktívabban szeretnék részt venni a pályázatokkal kapcsolatos döntéshozatalban, hozzájárulva a hatékonyabb munkához. A szociális ösztöndíj megítélése komoly feladat, ami precizitást, lelkiismeretességet igényel. Az előző időszak tapasztalatai alapján úgy gondolom, hogy rendelkezem azzal a türelemmel, és emberközpontúsággal, ami ahhoz szükséges, hogy a dokumentumokat alaposan átnézzem, és felelős döntést hozhassak az adott hallgató pályázatával kapcsolatban. Ezen felül kellően objektívnek tartom magamat ahhoz, hogy a pályázó személyétől függetlenül vizsgáljam a körülményeket. Köszönöm, ha bizalmat szavaztok nekem!

18 Gődér Nikoletta Kari Diákjóléti Bizottság tag-jelölt Sziasztok! Gődér Nikoletta vagyok, BSc végzős közlekedésmérnök hallgató. Már két és fél éve foglalkozom a szociális pályázataitok bírálásával a karon. Két félévet, mint juttatási-térítési felelős, a többi másfél évben pedig a Kari Diákjóléti Bizottság tagjaként találkozhattatok velem a szociális pályázataitok bemutatása során. Első éves koromban találtam szemben magam először a szociális pályázat leadásával. Ekkor még csak a saját pályázatom leadására volt gondom, de már ekkor elkezdett érdekelni, hogy kik foglalkozhatnak a pályázatainkkal. Mivel igazán vonzott, hogy én is ezzel foglakozzak ezért is jelentkeztem juttatási-térítési felelősnek és KDJB tagnak. A juttatási-térítési felelősi posztot betöltve megismertem a szociális pályázatok leadásának másik oldalát, már nem csak a saját pályázatom szemszögéből láttam a helyzetet, megismertem mindazt az egészet, ami segíti, hogy szociális pályázatot adhassunk le. Rengeteg különféle pályázattal találkoztam, melyekből tanulni tudtam. Mélyebb betekintést nyertem az Egységes Szociális Rendszer működésébe, bővebb háttérismeretet szereztem a rendszerről. A juttatási térítési felelősként megszerzett tudást a későbbiekben, mint KJDB tag is kamatoztatni tudtam. A személyes bemutatáson való részvétel mellett a szociális pályázataitok és szociális alapú költségtérítés csökkentés pályázataitok előbírálásával foglalkoztam. Többször segédkeztem a kollégiumi felvételi pályázatok leadásához szükséges pályázatok előbírálásában is. Emellett egyéni megkeresések esetén mindig a legjobb tudásom szerint oldottam meg veletek együtt a problémákat a sikeres szociális pályázataitok leadása érdekében. Az elkövetkező egy évben is folytatni szeretném a szociális pályázataitok bírálását a KDJB tagjaként, segíteni szeretnélek Titeket, hogy sikeres szociális pályázatot tudjatok leadni. Előre is köszönöm megtisztelő szavazataitokat és hogy eddig is bizalommal fordultatok hozzám!

19 Hajsó Fanni Kari Diákjóléti Bizottság tag-jelölt Hajsó Fanni vagyok, másodéves logisztikai mérnök BSc hallgató hallgató a Közlekedésmérnöki és Járműmérnöki Karon. Eddig eltöltött egyetemi éveim alatt a Hallgatói Képviselet munkáját segítettem, és aktívan részt vettem a közösségi életben. Tavaly irodai asszisztensként tevékenykedtem, az elmúlt két félévben pedig az oktatási- és tanulmányi felelős posztot töltöttem be. Úgy gondolom, hogy a Kari Diákjóléti Bizottságban végzett munka precizitást, sok türelmet és empatikus készséget igényel. Azért tartom magam alkalmasnak a feladatra, mert mindig is szerettem másokkal együtt és másokért dolgozni. Mivel nincs két egyforma ember, minden pályázót nagy odafigyeléssel szükséges meghallgatni. A képviseletben végzett munkám alatt megtanultam, hogyan segíthetek a hallgatóknak, ezt szeretném a KDJB keretein belül folytatni. Célom, hogy mindenki a neki szükséges támogatásban részesüljön. Bízom a pozitív elbírálásban!

20 Hideg Viktória Kari Diákjóléti Bizottság tag-jelölt Hideg Viktóriának hívnak, Egyetemünk negyedéves közlekedésmérnök hallgatója vagyok. Másfél éve tevékenykedem a Kari Diákjóléti Bizottságban, egy félévet betanulóként, két félévet pedig bírálóként. Továbbra is a KDJB tagjaként szeretném folytatni a szociális ösztöndíj pályázatok bírálatát, segíteni a pályázókat a pályázatuk leadásának menetében, valamint kérdéseiket a legjobb tudásom szerint megválaszolni. Jómagam is az első félévemtől kezdve rendszeres pályázó vagyok, így már betanulóként tisztában voltam a rendszer követelményeivel, a pályázás menetével. Bírálóként további tapasztalatokat szereztem, számos különböző eset tette izgalmassá a feladatot. Ennek tudatában szeretném, ha továbbra is bizalmat szavaznátok nekem, hogy a Bizottság tagja lehessek. Tisztelettel: Hideg Viktória

21 Krizsik Nóra Kari Diákjóléti Bizottság tag-jelölt Krizsik Nóra vagyok második éves közlekedésmérnök MSc hallgató. Tanulmányaimat karunk alapszakán 2012-ben kezdtem. A Kari Diákjóléti Bizottság aktív tagja vagyok több mint 2 éve. Egy félévnyi betanulás után negyedik féléve foglalkozom szociális ösztöndíj pályázatok bírálásával. Az ehhez szükséges tudás megszerzésével igyekeztem a feladatomat teljes mértékben ellátni valamint segíteni a hallgatóknak a pályázatok leadásánál, elbírálásánál. Úgy gondolom, hogy a poszt betöltése megköveteli a pontos, precíz, lelkiismeretes munkavégzést, hiszen hivatalos igazolások, határozatok áttekintése mellett munkánk eredménye a később odaítélt ösztöndíj összege. A következő pályázati időszakban is ezt a munkámat szeretném folytatni. Remélem elnyerem bizalmatokat.

22 Lövei Dorottya Kari Diákjóléti Bizottság tag-jelölt Lövei Dorottya vagyok, közlekedésmérnök BSc-s hallgató februárjában kerültem be a Kari Diákjóléti Bizottságba, ahol először betanulóként sajátíthattam el a szociális pályázatok bírálásának folyamatát. Ezt követően jelentkeztem a Hallgatói Képviseletbe juttatási térítési felelősnek, így két félévig én vezethettem a bizottságot, illetve én segíthettem megválaszolni a kari hallgatók pályázattal kapcsolatos kérdéseit. Az elmúlt egy évben szintén a KDJB tagjaként tevékenykedtem. Idén ismét juttatási-térítési felelősként szeretnék dolgozni, ehhez pedig fontos, hogy a KDJB tagjává válasszatok. Remélem idén is megtiszteltek a bizalmatokkal!

EMLÉKEZTETŐ. A Közlekedésmérnöki és Járműmérnöki Kar Hallgató Képviselet 2015. szeptember 21-én tartott üléséről.

EMLÉKEZTETŐ. A Közlekedésmérnöki és Járműmérnöki Kar Hallgató Képviselet 2015. szeptember 21-én tartott üléséről. EMLÉKEZTETŐ A Közlekedésmérnöki és Járműmérnöki Kar Hallgató Képviselet 2015. szeptember 21-én tartott üléséről. Jelen voltak: Balla Péter Csányi Norbert Cseh Tamás Koltai Soma Lábas István Lindtner Andor

Részletesebben

EMLÉKEZTETŐ. A Közlekedésmérnöki és Járműmérnöki Kar Hallgató Képviselet 2015. október 12-én tartott üléséről.

EMLÉKEZTETŐ. A Közlekedésmérnöki és Járműmérnöki Kar Hallgató Képviselet 2015. október 12-én tartott üléséről. EMLÉKEZTETŐ A Közlekedésmérnöki és Járműmérnöki Kar Hallgató Képviselet 2015. október 12-én tartott üléséről. Jelen voltak: Balla Péter Csányi Norbert Koltai Soma Lábas István Lindtner Andor Lövei Dorottya

Részletesebben

Emlékeztető. Napirend előtt: A GTK Hallgatói Képviselet alakuló üléséről. Késett/előbb távozott. Kimentését kérte. Jelen volt.

Emlékeztető. Napirend előtt: A GTK Hallgatói Képviselet alakuló üléséről. Késett/előbb távozott. Kimentését kérte. Jelen volt. Emlékeztető A GTK Hallgatói Képviselet alakuló üléséről Az ülés helye: BME Wigner Jenő Kollégium, B201 Bernáth Gábor Boros Gergő Jelen volt Késett/előbb távozott Kimentését kérte Hiányzott Az ülés ideje:

Részletesebben

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet szeptember 8-án, 19:00-kor tartott rendes üléséről

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet szeptember 8-án, 19:00-kor tartott rendes üléséről Emlékeztető a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet 2014. szeptember 8-án, 19:00-kor tartott rendes üléséről Jelen van: Balázs Anna, Berecz Zsolt Gábor, Daku Dávid, Dávida Eszter, Farkas Péter, Heincz

Részletesebben

Gépészkari Hallgatói Képviselet ösztöndíj

Gépészkari Hallgatói Képviselet ösztöndíj ösztöndíj Pályázati felhívás A (BME) Gépészkari Hallgatói Képviselet (GHK) ösztöndíj pályázatot hirdet a BME Térítési és Juttatási Szabályzat (TJSZ) 11/B. alapján a GHK-ban végzett tevékenység ösztönzése

Részletesebben

I.Sz: OE-KVKHOK-217/17

I.Sz: OE-KVKHOK-217/17 Pályázat Az Óbudai Egyetem Hallgatói Önkormányzat Kandó Kálmán Villamosmérnöki Kari Hallgatói Részönkormányzat Kari Tanács tag pozíció betöltésére I.Sz: OE-KVKHOK-217/17 Bemutatkozás A nevem, 1996. Július

Részletesebben

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet :00-kor tartott rendes üléséről

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet :00-kor tartott rendes üléséről Emlékeztető a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet 2017. 03. 06. 19:00-kor tartott rendes üléséről Jelen van (késett kimentéssel): Bielik Judit, Bönde Tamás, Dóka Antal, Filep Richárd, Gulyás Eszter,

Részletesebben

Bemutatkozás. Pályázó neve: Fedor Zsombor (Zsombi) 1715

Bemutatkozás. Pályázó neve: Fedor Zsombor (Zsombi) 1715 Bemutatkozás Pályázó neve: Fedor Zsombor (Zsombi) Felkért elnökségi tagok: 1715 fedor.zsombor@sch.bme.hu Rendezvény és Projekt Felelős: Tordai Anna Abigél (Abus) 1713 tordai.anna.abigel@sch.bme.hu Infokommunikációs

Részletesebben

BÜK Tisztújító választás BÜK. hogy tovább folytathassuk az eddig megkezdett munkánkat. Kedves Kollégák!

BÜK Tisztújító választás BÜK. hogy tovább folytathassuk az eddig megkezdett munkánkat. Kedves Kollégák! BÜK 2018-2019 BÜK Tisztújító választás 2018 Kedves Kollégák! A 2018-as Tisztújító Választáson a már megszokott érdekképviseleti csapatunk néhány új taggal kibővülve indul. Megköszönve eddigi bizalmatokat,

Részletesebben

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Gépészmérnöki Kar Hallgatói Önkormányzatának Szervezeti és Működési Szabályzata

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Gépészmérnöki Kar Hallgatói Önkormányzatának Szervezeti és Működési Szabályzata A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Gépészmérnöki Kar Hallgatói Önkormányzatának Szervezeti és Működési Szabályzata 3. számú melléklet A Gépészkari Hallgatói Képviselet bizottságaihoz, tisztségeihez

Részletesebben

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet 2015. január 26-án, 18:00-kor tartott rendes üléséről

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet 2015. január 26-án, 18:00-kor tartott rendes üléséről Emlékeztető a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet 2015. január 26-án, 18:00-kor tartott rendes üléséről Jelen van (késett kimentéssel): Balázs Anna, Farkas Péter, Heincz Dániel, Hernády Gergely,

Részletesebben

Gépészkari Hallgatói Képviselet ösztöndíj

Gépészkari Hallgatói Képviselet ösztöndíj ösztöndíj A (BME) (GPK) Gépészkari Hallgatói Képviselet (GHK) ösztöndíj pályázatot hirdet a BME Térítési és Juttatási Szabályzat (TJSZ) 11/B. alapján a GHK-ban végzett tevékenység elismerése és ösztönzése

Részletesebben

A HALLGATÓI KÉPVISELET TESTÜLETEI. Hatályba lép: napján. 1. Általános rendelkezések

A HALLGATÓI KÉPVISELET TESTÜLETEI. Hatályba lép: napján. 1. Általános rendelkezések Építészmérnöki Kar Hallgatói Önkormányzat Szervezeti és Működési Szabályzat 4. számú melléklet A HALLGATÓI KÉPVISELET TESTÜLETEI Hatályba lép: 2018. 11. 19. napján A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi

Részletesebben

Beck Veronika Elnöki program ELTE Damjanich utcai Kollégium Diákbizottság 2015

Beck Veronika Elnöki program ELTE Damjanich utcai Kollégium Diákbizottság 2015 Beck Veronika Elnöki program ELTE Damjanich utcai Kollégium Diákbizottság 2015 Tartalom Bemutatkozás... 3 Motiváció... 3 Diákbizottság... 4 Hunya Gréta - Alelnök és tudományos bizottsági tag... 4 Szalay

Részletesebben

SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT MELLÉKLETEI

SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT MELLÉKLETEI SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT MELLÉKLETEI Elfogadta a HK a 2010. szeptember 6. ülésén. Módosította a HK a 2011. november 7. ülésén. Módosította a HK a 2012. június 4. ülésén. Módosította a HK a 2013.

Részletesebben

PÁLYÁZAT NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM ÁLLAMTUDOMÁNYI-ÉS KÖZIGAZGATÁSI KAR HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT TAGI TISZTSÉGRE. Horváth Virág

PÁLYÁZAT NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM ÁLLAMTUDOMÁNYI-ÉS KÖZIGAZGATÁSI KAR HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT TAGI TISZTSÉGRE. Horváth Virág PÁLYÁZAT NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM ÁLLAMTUDOMÁNYI-ÉS KÖZIGAZGATÁSI KAR HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT TAGI TISZTSÉGRE Horváth Virág közigazgatás-szervező BA III. évfolyam Az igazi csapatmunka olyan, mint egy

Részletesebben

Beszámoló. Bakos Klára Juttatási - térítési felelős Beszámolási időszak: április április 16.

Beszámoló. Bakos Klára Juttatási - térítési felelős Beszámolási időszak: április április 16. Bakos Klára Juttatási - térítési felelős 2016. 04. 06. - Öntevékenyköri vezetőségi ülés 2016. 04. 07. Kari Tanács E-mail-es kapcsolattartás, segítségnyújtás a Bursa Hungarica ösztöndíjjal kapcsolatban.

Részletesebben

1. Rész: Kollégiumi Hallgatói Bizottság Ügyrendje

1. Rész: Kollégiumi Hallgatói Bizottság Ügyrendje Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Kari Hallgatói Önkormányzat Szervezeti és Működési Szabályzat 4. melléklet A Kari Hallgatói Képviselet állandó bizottságainak

Részletesebben

ELNÖKI PROGRAM. Hajmási Bálint Elnökjelölt Juhász Máté Alelnökjelölt

ELNÖKI PROGRAM. Hajmási Bálint Elnökjelölt Juhász Máté Alelnökjelölt ELNÖKI PROGRAM Hajmási Bálint Elnökjelölt Juhász Máté Alelnökjelölt Pável Ágoston Kollégium 2018/2019 Tartalom: TARTALOM:... 1 HAJMÁSI BÁLINT ELNÖKJELÖLT BEMUTATKOZÁS ÉS MOTIVÁCIÓ... 2 BEMUTATKOZÁS...

Részletesebben

Eötvös Loránd Tudományegyetem Természettudományi Kar. Hallgatói Önkormányzat

Eötvös Loránd Tudományegyetem Természettudományi Kar. Hallgatói Önkormányzat Eötvös Loránd Tudományegyetem Természettudományi Kar Hallgatói Önkormányzat Pályázat a Földrajz- és Földtudományi szakterületi koordinátori tisztségre Sipos Fanni, Földtudomány BSc, II. évfolyam 1 Bemutatkozás:

Részletesebben

Ösztöndíjakért felelős biztos Ösztöndíjakért felelős biztos Beszámoló

Ösztöndíjakért felelős biztos Ösztöndíjakért felelős biztos Beszámoló Ösztöndíjakért felelős biztos Beszámoló 2016.02.10.-2016.04.12. 1 Időrendi bontás 2016.02.10. Kémia Intézeti Tanács 2016.02.11. Kémia SzaB 2016.02.15. EHSZÖB ülés 2016.02.17. Kari Tanács 2016.02.19. Kari

Részletesebben

Beszámoló. Bakos Klára Juttatási-térítési felelős Beszámolási időszak: 2016. március 15. 2016. március 31.

Beszámoló. Bakos Klára Juttatási-térítési felelős Beszámolási időszak: 2016. március 15. 2016. március 31. Bakos Klára Juttatási-térítési felelős 2016. 03. 23. Szenátusi Szociális Bizottság ülés 2016. 03. 23. Öntevékenyköri vezetőségi ülés 2016. 03. 31. Kari Diákjóléti Bizottság ülés Lövei Dorottyának segítettem

Részletesebben

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet február 1-jén, kor tartott rendes üléséről

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet február 1-jén, kor tartott rendes üléséről Emlékeztető a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet 2016. február 1-jén, 19.00-kor tartott rendes üléséről Jelen van (késett kimentéssel): Daku Dávid, Gulyás Eszter, Hernády Gergely, Horváth Bálint,

Részletesebben

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet november 17-én, 19:00-kor tartott rendes üléséről

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet november 17-én, 19:00-kor tartott rendes üléséről Emlékeztető a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet 2014. november 17-én, 19:00-kor tartott rendes üléséről Jelen van (késett kimentéssel): Balázs Anna, Benedeczki Éva, Daku Dávid, Farkas Péter,

Részletesebben

Emlékeztető. A Kari Hallgatói Tanács szeptember 5-én (hétfőn) tartott üléséről. Az ülés kezdete: 19:30 Az ülés vége: 21:05

Emlékeztető. A Kari Hallgatói Tanács szeptember 5-én (hétfőn) tartott üléséről. Az ülés kezdete: 19:30 Az ülés vége: 21:05 Emlékeztető A 2016. szeptember 5-én (hétfőn) tartott üléséről. Az ülés kezdete: 19:30 Az ülés vége: 21:05 Jelen voltak: Szavazati jogú tagok: Boda Mariann, Czégényi Ákos, Fazekas Barbara, Gődér Vivien,

Részletesebben

EMLÉKEZTETŐ. A Közlekedésmérnöki és Járműmérnöki Kar Hallgató Képviselet december 8-án tartott üléséről.

EMLÉKEZTETŐ. A Közlekedésmérnöki és Járműmérnöki Kar Hallgató Képviselet december 8-án tartott üléséről. EMLÉKEZTETŐ A Közlekedésmérnöki és Járműmérnöki Kar Hallgató Képviselet 2014. december 8-án tartott üléséről. Jelen voltak: Balla Péter Csányi Norbert Cseh Tamás Gődér Nikoletta Kovács Márk Lindtner Andor

Részletesebben

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet október 19-én, 18:00-kor tartott rendes üléséről

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet október 19-én, 18:00-kor tartott rendes üléséről Emlékeztető a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet 2014. október 19-én, 18:00-kor tartott rendes üléséről Jelen van: Balázs Anna, Berecz Zsolt Gábor, Daku Dávid, Dávida Eszter (késett kimentéssel

Részletesebben

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet május 30-án 18:00-kor tartott rendes üléséről

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet május 30-án 18:00-kor tartott rendes üléséről Emlékeztető a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet 2016. május 30-án 18:00-kor tartott rendes üléséről Jelen van (késett kimentéssel): Balázs Anna, Daku Dávid (5p), Gulyás Eszter, Hernády Gergely,

Részletesebben

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet :00-kor tartott rendes üléséről

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet :00-kor tartott rendes üléséről Emlékeztető a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet 2016. 09. 19. 19:00-kor tartott rendes üléséről Jelen van (késett kimentéssel): Balázs Anna, Daku Dávid, Gulyás Eszter, Hernády Gergely, Horváth

Részletesebben

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet :00-kor tartott rendes üléséről

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet :00-kor tartott rendes üléséről Emlékeztető a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet 2016. 09. 12. 19:00-kor tartott rendes üléséről Jelen van (késett kimentéssel): Balázs Anna, Daku Dávid, Gulyás Eszter, Hernády Gergely, Horváth

Részletesebben

Pályázat. Érdekvédelmi Ügyekért Felelős Alelnök. Pályázó: Pintér Ádám. Óbudai Egyetem Neumann János Informatikai Kar Hallgatói Önkormányzat

Pályázat. Érdekvédelmi Ügyekért Felelős Alelnök. Pályázó: Pintér Ádám. Óbudai Egyetem Neumann János Informatikai Kar Hallgatói Önkormányzat Pályázat Óbudai Egyetem Neumann János Informatikai Kar Hallgatói Önkormányzat Érdekvédelmi Ügyekért Felelős Alelnök Pályázó: Név Neptun Kód Szak : : J25IT7 Évfolyam : 2009 : Mérnök Informatikus Mobil :

Részletesebben

KOLLÉGIUMI FELVÉTELI SZABÁLYZAT

KOLLÉGIUMI FELVÉTELI SZABÁLYZAT KOLLÉGIUMI FELVÉTELI SZABÁLYZAT a 2016/2017. tanév őszi félévére I. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK (1) Jelen szabályzat a BME án hallgatói és doktorandusz jogviszonnyal rendelkező hallgatókra vonatkozik. (2)

Részletesebben

Hatályba lépés: szeptember 1.

Hatályba lépés: szeptember 1. AZ ÉRDEKVÉDELMI FELELŐS, VALAMINT A PATRONÁLÓ TANÁRI RENDSZER EGYÜTTMŰKÖDÉSÉT ELŐSEGÍTŐ VÁLTOZÁSOK, AZ ÓBUDAI EGYETEM HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT, NEUMANN JÁNOS INFORMATIKAI KARI RÉSZÖNKORMÁNYZATÁBAN Hatályba

Részletesebben

Schönherzes Villamosmérnökök és Informatikusok Egyesülete. 2012. évi közhasznúsági jelentés

Schönherzes Villamosmérnökök és Informatikusok Egyesülete. 2012. évi közhasznúsági jelentés Schönherzes Villamosmérnökök és Informatikusok Egyesülete 2012. évi közhasznúsági jelentés Tartalom 1. Szervezet alapadatai 2. Az Egyesület számviteli beszámolója (éves mérleg és eredmény levezetés) 3.

Részletesebben

Emlékeztető. A Kari Hallgatói Tanács szeptember 28-án (hétfőn) tartott üléséről. Az ülés kezdete:19:00 Az ülés vége: 22:06

Emlékeztető. A Kari Hallgatói Tanács szeptember 28-án (hétfőn) tartott üléséről. Az ülés kezdete:19:00 Az ülés vége: 22:06 Emlékeztető A 2015. szeptember 28-án (hétfőn) tartott üléséről. Az ülés kezdete:19:00 Az ülés vége: 22:06 Jelen voltak: Szavazati jogú tagok: Batka Roland, Boda Mariann, Gődér Vivien, Jóvér Vivien, Kállai

Részletesebben

emlékeztető

emlékeztető Jelen volt Késett Előbb távozott Kimentést kért Hiányzott Antal Laura Berta Katalin Dobó Diána Horicsányi Krisztina Kapu Tibor Kovalovszki Máté Kun Levente Ale Lukács Virág Majláth Máté Mátics Zoltán Nagy

Részletesebben

Pályázat. kommunikációs referensi pozíció betöltésére. Bardóczky Veronika Marketing MSc I. évfolyam

Pályázat. kommunikációs referensi pozíció betöltésére. Bardóczky Veronika Marketing MSc I. évfolyam Pályázat kommunikációs referensi pozíció betöltésére Bardóczky Veronika Marketing MSc I. évfolyam +36 20/ 916 8881 veronika.bardoczky@gmail.com Budapest, 2011. július 31. 0 Önéletrajz Adatok Születési

Részletesebben

Kari BME ösztöndíj 2017/18. tanév őszi félév

Kari BME ösztöndíj 2017/18. tanév őszi félév A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (Egyetem) Építészmérnöki Kar (Kar) Hallgatói Képviselet (Építész HK) ösztöndíj pályázatot hirdet az Egyetem Térítési és Juttatási Szabályzat (TJSZ) 11.

Részletesebben

EMLÉKEZTETŐ. Az Egyetemi Hallgatói Képviselet január 11-én tartott üléséről

EMLÉKEZTETŐ. Az Egyetemi Hallgatói Képviselet január 11-én tartott üléséről EMLÉKEZTETŐ Az 2018. január 11-én tartott üléséről Jelen voltak: Barabás Zoltán, Beluzsár Ádám, Csősz Gábor, Gál Bernadett, Gődér Nikoletta, Gődér Vivien, Kántor Tamás, Kiss Viktor, Kovalovszki Máté,,

Részletesebben

Hallgatói Képviselet ösztöndíja

Hallgatói Képviselet ösztöndíja BUDAPESTI MŰSZAKI ÉS GAZDASÁGTUDOMÁNYI EGYETEM ÉPÍTÉSZMÉRNÖKI KAR HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT Szervezeti és Működési Szabályzat 3. számú melléklet Hallgatói Képviselet ösztöndíja Elfogadta a Hallgatói Képviselet

Részletesebben

A HALLGATÓI KÉPVISELET FELÉPÍTÉSE. Hatályba lép: napján Módosult: napján. 1. Általános rendelkezések

A HALLGATÓI KÉPVISELET FELÉPÍTÉSE. Hatályba lép: napján Módosult: napján. 1. Általános rendelkezések Építészmérnöki Kar Hallgatói Önkormányzat Szervezeti és Működési Szabályzat 1. számú melléklet A HALLGATÓI KÉPVISELET FELÉPÍTÉSE Hatályba lép: 2018. 10. 29. napján Módosult: 2019. 01. 16. napján A Budapesti

Részletesebben

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM TERMÉSZETTUDOMÁNYI KAR HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT. Pályázat rendezvényszervező biztosi tisztségre.

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM TERMÉSZETTUDOMÁNYI KAR HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT. Pályázat rendezvényszervező biztosi tisztségre. EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM TERMÉSZETTUDOMÁNYI KAR HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT Pályázat rendezvényszervező biztosi tisztségre Góth Roland Bemutatkozás Góth Roland vagyok, 1992. november 29-én, Zalaegerszegen

Részletesebben

Államtudományi és Közigazgatási Kar. Választási Program

Államtudományi és Közigazgatási Kar. Választási Program Nemzeti Közszolgálati Egyetem Államtudományi és Közigazgatási Kar Választási Program Böszörményi Balázs Budapest 2017. október Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék... 1 Bemutatkozás... 2 Múlt, jelen, jövő...

Részletesebben

Kollégiumi Felvételi Szabályzat

Kollégiumi Felvételi Szabályzat BUDAPESTI MŰSZAKI ÉS GAZDASÁGTUDOMÁNYI EGYETEM KÖZLEKEDÉSMÉRNÖKI ÉS JÁRMŰMÉRNÖKI KAR HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT Kollégiumi Felvételi Szabályzat A elfogadta 2015. december 7-én. Hatályos 2015. december 11-től.

Részletesebben

Pályázati adatlap. 2. Számú Melléklet

Pályázati adatlap. 2. Számú Melléklet 2. Számú Melléklet Pályázati adatlap A sikeres pályázat érdekében minél részletesebben töltsd ki az adatlapot. A megadott információkkal minél precízebben próbáld megfogalmazni gondolataidat, szándékodat.

Részletesebben

Közösségi ösztöndíj 2017/18. tanév őszi félév

Közösségi ösztöndíj 2017/18. tanév őszi félév A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (Egyetem) Építészmérnöki Kar (Kar) Hallgatói Képviselet (Építész HK) ösztöndíj pályázatot hirdet az Egyetem Térítési és Juttatási Szabályzat (továbbiakban:

Részletesebben

Kari BME ösztöndíj JOGOSULT HALLGATÓK

Kari BME ösztöndíj JOGOSULT HALLGATÓK A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (Egyetem) Építészmérnöki Kar (Kar) Hallgatói Képviselet (Építész HK) ösztöndíj pályázatot hirdet az Egyetem Térítési és Juttatási Szabályzat (TJSZ) 11.

Részletesebben

1. Számú melléklet. Általános rendelkezések

1. Számú melléklet. Általános rendelkezések 1. Számú melléklet A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Hallgatói Önkormányzata Egységes Kollégiumi Felvételi Rend A Hallgatói Önkormányzat Alapszabálya és a Hallgatói Jogviszonyból Származó

Részletesebben

Pályázat. Gazdasági Alelnök. Pályázó: Péntek Máté. Óbudai Egyetem Hallgatói Önkormányzat Neumann János Informatikai Kari Részönkormányzat

Pályázat. Gazdasági Alelnök. Pályázó: Péntek Máté. Óbudai Egyetem Hallgatói Önkormányzat Neumann János Informatikai Kari Részönkormányzat Pályázat Óbudai Egyetem Hallgatói Önkormányzat Neumann János Informatikai Kari Részönkormányzat Gazdasági Alelnök Pályázó: Személyes adatok: Név: Kristóf Neptun kód: EERIVO Szak: Mérnök Informatikus Évfolyam:

Részletesebben

Emlékeztető. A Kari Hallgatói Tanács október 10-én (hétfőn) tartott üléséről. Az ülés kezdete: 19:05 Az ülés vége: 23:42

Emlékeztető. A Kari Hallgatói Tanács október 10-én (hétfőn) tartott üléséről. Az ülés kezdete: 19:05 Az ülés vége: 23:42 Emlékeztető A 2016. október 10-én (hétfőn) tartott üléséről. Az ülés kezdete: 19:05 Az ülés vége: 23:42 Jelen voltak: Szavazati jogú tagok: Czégényi Ákos, Fazekas Barbara, Gődér Vivien, Hadarics Réka,

Részletesebben

SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT MELLÉKLETEI (1-3)

SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT MELLÉKLETEI (1-3) SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT MELLÉKLETEI (1-3) Elfogadta a HK a 2010. szeptember 6. ülésén. Hatályba lépett: 2010. szeptember 6. Módosította a HK a 2011. november 7. ülésén. Hatályba lépett: 2011.

Részletesebben

Emlékeztető. A GTK Hallgatói Képviselet alakuló üléséről. Jelen volt x

Emlékeztető. A GTK Hallgatói Képviselet alakuló üléséről. Jelen volt x Emlékeztető A GTK Hallgatói Képviselet alakuló üléséről Az ülés helye: Jelen volt BME Wigner Jenő Belső Benita Kollégium, B201 Fejes Júlia Az ülés ideje: Fodor Csilla 2015. december 7. Gácsig Gergő Kiss

Részletesebben

Beszá molo és között végzett munkámról

Beszá molo és között végzett munkámról EHK ÜLÉSEK 2015.06.18. EHK ülés 2015.06.25. EHDK ülés 2015.06.29. EHK ülés 2015.07.13. EHK ülés 2015.08.27. EHK ülés 2015.09.03. EHK ülés 2015.09.10. EHK ülés Beszá molo 2015.06.15. és 2015.09.13. között

Részletesebben

EGYÜTT A KÖZÖSSÉGÉRT. Erdélyi Hanga elnöki programja. 1) Bemutatkozás. Rólam

EGYÜTT A KÖZÖSSÉGÉRT. Erdélyi Hanga elnöki programja. 1) Bemutatkozás. Rólam EGYÜTT A KÖZÖSSÉGÉRT Erdélyi Hanga elnöki programja 1) Bemutatkozás Rólam Erdélyi Hanga vagyok, 1994. október 10-én születtem Sopronban. Az általános iskola elvégzése után a helyi Széchenyi István Gimnáziumban

Részletesebben

Szociális kisokos. Gyakran ismételt kérdések és családmodellek. Gyakran ismételt kérdések Rendkívüli szociális ösztöndíj...

Szociális kisokos. Gyakran ismételt kérdések és családmodellek. Gyakran ismételt kérdések Rendkívüli szociális ösztöndíj... Szociális kisokos Gyakran ismételt kérdések és modellek Tartalom Gyakran ismételt kérdések... 2 Rendkívüli szociális ösztöndíj... 2 Rendszeres szociális ösztöndíj... 3 Alaptámogatás... 4 Szociális alapú

Részletesebben

Kollégiumi Felvételi Szabályzat

Kollégiumi Felvételi Szabályzat BUDAPESTI MŰSZAKI ÉS GAZDASÁGTUDOMÁNYI EGYETEM KÖZLEKEDÉSMÉRNÖKI ÉS JÁRMŰMÉRNÖKI KAR HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT Kollégiumi Felvételi Szabályzat A elfogadta 2017. május 15-én. Hatályos 2017. május 15-től. A

Részletesebben

Paragrafus Eredeti szöveg Módosított szöveg Indoklás ÉMK HÖK SZMSZ. kiválasztott hallgatók,

Paragrafus Eredeti szöveg Módosított szöveg Indoklás ÉMK HÖK SZMSZ. kiválasztott hallgatók, ÉMK HÖK SZMSZ 3. (8) a) a Tisztújító Szavazást követő 3 hónapon belül az ÉMK a Tisztújító Szavazást követő 3 hónapon belül az ÉMK Szóköz törlése HK döntése alapján kizárólag a póttagok közül HK döntése

Részletesebben

Emlékeztető. A KHK január 30-án tartott üléséről. Kimentést kért: Markovics Petra, Mráz Márk, Sarkady Péter Pál

Emlékeztető. A KHK január 30-án tartott üléséről. Kimentést kért: Markovics Petra, Mráz Márk, Sarkady Péter Pál Emlékeztető A KHK 2017. január 30-án tartott üléséről Jelen voltak: Belső Benita, Berzy Dominika, Gácsig Gergő, Illés Attila, Kiss Ádám, Kontra Anna, Lakatos Fruzsina, Máthé Izabella, Mezey Mercedes, Nagy

Részletesebben

Pályázó: Máthé Izabella GAZDASÁGTUDOMÁNYI EGYETEMI GAZDASÁG- ÉS TÁRSADALOMTUDOMÁNYI KAR ELNÖKI PÁLYÁZAT 2016.

Pályázó: Máthé Izabella GAZDASÁGTUDOMÁNYI EGYETEMI GAZDASÁG- ÉS TÁRSADALOMTUDOMÁNYI KAR ELNÖKI PÁLYÁZAT 2016. BUDAPESTI MŰSZAKI ÉS GAZDASÁGTUDOMÁNYI EGYETEMI GAZDASÁG- ÉS TÁRSADALOMTUDOMÁNYI KAR ELNÖKI PÁLYÁZAT 2016. Pályázó: Máthé Izabella ÖNÉLETRAJZ Személyes adatok: Lakcím: 2750 Nagykőrös, Bárány utca 11/B

Részletesebben

TJSZ VÁLTOZÁSOK AZ ADOTT KÉPZÉSHEZ RENDELKEZÉSRE ÁLLÓ TÁMOGATÁSI IDŐ VÁLTOZTAK A HALLGATÓI TÁMOGATÁSOK JOGCÍMEI, LÉTREJÖTT A HALLGATÓI

TJSZ VÁLTOZÁSOK AZ ADOTT KÉPZÉSHEZ RENDELKEZÉSRE ÁLLÓ TÁMOGATÁSI IDŐ VÁLTOZTAK A HALLGATÓI TÁMOGATÁSOK JOGCÍMEI, LÉTREJÖTT A HALLGATÓI TJSZ VÁLTOZÁSOK A 2015. december 21-i Szenátuson elfogadásra került a Térítési és Juttatási Szabályzat legújabb változata. A Szabályzatban számos változtatást kellett eszközölni, melyeket a kancellári

Részletesebben

A Szent István Egyetem Ybl Miklós Építéstudományi Kar Diákjóléti Bizottság Ügyrend

A Szent István Egyetem Ybl Miklós Építéstudományi Kar Diákjóléti Bizottság Ügyrend A Szent István Egyetem Ybl Miklós Építéstudományi Kar Diákjóléti Bizottság Ügyrend 2017. február 7. A szabályzat célja és hatálya A Szent István Egyetem (a továbbiakban: SZIE) Ybl Miklós Építéstudományi

Részletesebben

PRO UNIVERSITATE ÖSZTÖNDÍJ, KIEMELT SZAKMAI ÖSZTÖNDÍJ, KIEMELT KÖZÖSSÉGI ÖSZTÖNDÍJ. PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a 2017/2018-as tanév 1. (őszi) félév - 0 -

PRO UNIVERSITATE ÖSZTÖNDÍJ, KIEMELT SZAKMAI ÖSZTÖNDÍJ, KIEMELT KÖZÖSSÉGI ÖSZTÖNDÍJ. PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a 2017/2018-as tanév 1. (őszi) félév - 0 - PRO UNIVERSITATE ÖSZTÖNDÍJ, KIEMELT SZAKMAI ÖSZTÖNDÍJ, KIEMELT KÖZÖSSÉGI ÖSZTÖNDÍJ PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a 2017/2018-as tanév 1. (őszi) félév - 0 - Általános információk A BCE HÖK pályázatot hirdet a Hallgatói

Részletesebben

A 2009/2010-es évben Hallgatói Képviselınek jelentkezık

A 2009/2010-es évben Hallgatói Képviselınek jelentkezık A 2009/2010-es évben Hallgatói Képviselınek jelentkezık Czinkóczki Krisztián Energetikai mérnök (BSc) 146 kredit Czinkóczki Krisztián vagyok negyedéves BSC-s energetikai mérnök szakos hallgató. 2 éve vagyok

Részletesebben

EMLÉKEZTETŐ. Az Egyetemi Hallgatói Képviselet április 13-án tartott üléséről

EMLÉKEZTETŐ. Az Egyetemi Hallgatói Képviselet április 13-án tartott üléséről EMLÉKEZTETŐ Az 2017. április 13-án tartott üléséről Jelen voltak: Barabás Zoltán, Beluzsár Ádám, Csősz Gábor, Gácsig Gergő, Gődér Vivien, Kiss Viktor, Kovalovszki Máté, Krisztián Dávid, Lőrincz László,

Részletesebben

Emlékeztető. A Kari Hallgatói Tanács március 14-én (kedden) tartott üléséről. Az ülés kezdete: 18:00 Az ülés vége: 01:30

Emlékeztető. A Kari Hallgatói Tanács március 14-én (kedden) tartott üléséről. Az ülés kezdete: 18:00 Az ülés vége: 01:30 Emlékeztető A 2017. március 14-én (kedden) tartott üléséről. Az ülés kezdete: 18:00 Az ülés vége: 01:30 Jelen voltak: Szavazati jogú tagok: Czégényi Ákos, Gődér Vivien, Hadarics Réka, Kiss Ferenc, Kovács

Részletesebben

BUDAPESTI MŰSZAKI ÉS GAZDASÁGTUDOMÁNYI EGYETEM VEGYÉSZMÉRNÖKI ÉS BIOMÉRNÖKI KAR HALLGATÓI KÉPVISELET. 6. számú melléklet

BUDAPESTI MŰSZAKI ÉS GAZDASÁGTUDOMÁNYI EGYETEM VEGYÉSZMÉRNÖKI ÉS BIOMÉRNÖKI KAR HALLGATÓI KÉPVISELET. 6. számú melléklet 6. számú melléklet A kollégiumi férőhelyek osztásának menete 1. Általános rendelkezések 1) A Martos Flóra Kollégiumban (továbbiakban: kollégium) férőhelyre jogosult a VBK minden nappali tagozatos aktív

Részletesebben

KOLLÉGIUMI FELVÉTELI SZABÁLYZAT

KOLLÉGIUMI FELVÉTELI SZABÁLYZAT KOLLÉGIUMI FELVÉTELI SZABÁLYZAT a 2018/2019. tanév tavaszi félévére I. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK (1) Jelen szabályzat hatálya a BME án hallgatói és doktorandusz jogviszonnyal rendelkező hallgatókra terjed

Részletesebben

Emlékeztető. A Kari Hallgatói Tanács október 3-án (hétfőn) tartott üléséről. Az ülés kezdete: 19:30 Az ülés vége: 23:42

Emlékeztető. A Kari Hallgatói Tanács október 3-án (hétfőn) tartott üléséről. Az ülés kezdete: 19:30 Az ülés vége: 23:42 Emlékeztető A 2016. október 3-án (hétfőn) tartott üléséről. Az ülés kezdete: 19:30 Az ülés vége: 23:42 Jelen voltak: Szavazati jogú tagok: Czégényi Ákos, Fazekas Barbara, Gődér Vivien, Hadarics Réka, Kiss

Részletesebben

Pályázati program Nemzeti Közszolgálati Egyetem Államtudományi és Közigazgatási Kar Hallgatói Önkormányzati választások

Pályázati program Nemzeti Közszolgálati Egyetem Államtudományi és Közigazgatási Kar Hallgatói Önkormányzati választások Pályázati program Nemzeti Közszolgálati Egyetem Államtudományi és Közigazgatási Kar Hallgatói Önkormányzati választások 2017-2018 Apró Richárd 1. Bemutatkozás Apró Richárd vagyok egyetemünk első éves államtudományi

Részletesebben

36/2016. (XII. 22.) számú rektori-kancellári együttes utasítás a 2016/2017. tanév 2. (tavaszi) félévének kezdésével kapcsolatos teendőkről

36/2016. (XII. 22.) számú rektori-kancellári együttes utasítás a 2016/2017. tanév 2. (tavaszi) félévének kezdésével kapcsolatos teendőkről REKTOR KANCELLÁR 36/2016. (XII. 22.) számú rektori-kancellári együttes utasítás a 2016/2017. tanév 2. (tavaszi) félévének kezdésével kapcsolatos teendőkről A kollégiumi felvételi eljárás, valamint a Corvinus

Részletesebben

KOLLÉGIUMI FELVÉTELI SZABÁLYZAT

KOLLÉGIUMI FELVÉTELI SZABÁLYZAT KOLLÉGIUMI FELVÉTELI SZABÁLYZAT a 2018/2019. tanév őszi félévére I. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK (1) Jelen szabályzat hatálya a BME án hallgatói és doktorandusz jogviszonnyal rendelkező hallgatókra terjed ki.

Részletesebben

ELTE KSZK Vezér úti Kollégium Diákbizottság. Elnöki Program. Varga Viktória

ELTE KSZK Vezér úti Kollégium Diákbizottság. Elnöki Program. Varga Viktória ELTE KSZK Vezér úti Kollégium Diákbizottság Elnöki Program Varga Viktória 1 Tartalom Varga Viktória elnökjelölt bemutatkozás és motiváció:... 3 Bemutatkozás:... 3 Motiváció:... 3 Puju Robin alelnök jelölt

Részletesebben

Kollégiumi férőhely pályázat 2017/18. tanév őszi félév

Kollégiumi férőhely pályázat 2017/18. tanév őszi félév A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (továbbiakban: Egyetem) Építészmérnöki Kar (továbbiakban: Kar) Hallgatói Képviselet (továbbiakban: HK) pályázatot hirdet a 2017/18 tanév őszi félévére a

Részletesebben

Egységes Kollégiumi Felvételi Rend

Egységes Kollégiumi Felvételi Rend Egységes Kollégiumi Felvételi Rend 1. Általános rendelkezések 1) A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (továbbiakban: BME) saját és bérelt kollégiumaiban férőhelyre jogosult minden teljes idejű

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS KÖZTÁRSASÁGI ÖSZTÖNDÍJRA

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS KÖZTÁRSASÁGI ÖSZTÖNDÍJRA PÁLYÁZATI FELHÍVÁS KÖZTÁRSASÁGI ÖSZTÖNDÍJRA Az oktatásért felelős miniszter döntése szerint a nemzeti felsőoktatásról szóló 2011. évi CCIV. törvény (a továbbiakban) 64. (5) bekezdése, valamint a felsőoktatásban

Részletesebben

A jelöltek. Impresszum

A jelöltek. Impresszum Kedves Hallgatótársunk! Elérkezett a Hallgatói Képviselet éves Tisztújító Fóruma és Szavazása. E kiadványban, melyet a kezedben tartasz, megismerheted a jelölteket, jövőbeli terveiket. A bemutatkozó szövegek

Részletesebben

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet március kor tartott rendes üléséről

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet március kor tartott rendes üléséről Emlékeztető a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet 2016. március 7. 20.00-kor tartott rendes üléséről Jelen van (késett kimentéssel): Balázs Anna, Daku Dávid, Gulyás Eszter, Horváth Bálint, Józsa

Részletesebben

7. A nemzeti felsőoktatási ösztöndíjat elnyert hallgató nem zárható ki a tanulmányi ösztöndíj támogatásból.

7. A nemzeti felsőoktatási ösztöndíjat elnyert hallgató nem zárható ki a tanulmányi ösztöndíj támogatásból. PÁLYÁZATI FELHÍVÁS nemzeti felsőoktatási ösztöndíj elnyerésére a Soproni Egyetem Simonyi Károly Műszaki, Faanyagtudományi és Művészeti Karán (továbbiakban SOE SKK) a 017/018. tanévre A nemzeti felsőoktatásról

Részletesebben

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet február 25-én, 19:00-kor tartott rendes üléséről

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet február 25-én, 19:00-kor tartott rendes üléséről Emlékeztető a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet 2013. február 25-én, 19:00-kor tartott rendes üléséről Jelen van: Daku Dávid, Dávida Eszter, Farkas Péter, Heincz Dániel, Hernády Gergely, Kelemen

Részletesebben

- ó Ö OLLÉ IU I F LVÉ LI SZA ÁLYZA

- ó Ö OLLÉ IU I F LVÉ LI SZA ÁLYZA - H ó Ö OLLÉ IU I F LVÉ LI SZA ÁLYZA 1. Á 1) Jelen szabályzat a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Térítési és Juttatási Szabályzata alapján elektronikus kollégiumi felvételi pályázatot határidőn

Részletesebben

A Hallgatói Képviselet jutalmazása

A Hallgatói Képviselet jutalmazása BUDAPESTI MŰSZAKI ÉS GAZDASÁGTUDOMÁNYI EGYETEM ÉPÍTÉSZMÉRNÖKI KAR HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT Szervezeti és Működési Szabályzat 3. számú melléklet A Hallgatói Képviselet jutalmazása Elfogadta a Hallgatói Képviselet

Részletesebben

BESZÁMOLÓ HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZATÁNAK 2013/2014. TANÉVBEN. A BME KÖZLEKEDÉSMÉRNÖKI és JÁRMŰMÉRNÖKI KAR VÉGZETT MUNKÁJÁRÓL

BESZÁMOLÓ HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZATÁNAK 2013/2014. TANÉVBEN. A BME KÖZLEKEDÉSMÉRNÖKI és JÁRMŰMÉRNÖKI KAR VÉGZETT MUNKÁJÁRÓL BESZÁMOLÓ A BME KÖZLEKEDÉSMÉRNÖKI és JÁRMŰMÉRNÖKI KAR HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZATÁNAK 2013/2014. TANÉVBEN VÉGZETT MUNKÁJÁRÓL Előterjesztés a Kari Tanács 2014. november 06-i ülésére Budapest, 2014. november

Részletesebben

IV. számú melléklet Szabályzat a Köztársasági Ösztöndíj elbírálásának szempontrendszeréről Általános rendelkezések

IV. számú melléklet Szabályzat a Köztársasági Ösztöndíj elbírálásának szempontrendszeréről Általános rendelkezések IV. számú melléklet Szabályzat a Köztársasági Ösztöndíj elbírálásának szempontrendszeréről 1 1. Általános rendelkezések 1.1. Köztársasági ösztöndíjra pályázhat az a teljes idejű osztatlan, alap- vagy mesterképzésben

Részletesebben

Emlékeztető. a HK 2012. évi Tisztújító Hallgatói Fórumáról. QBF09, 2012. szeptember 13., 15:00

Emlékeztető. a HK 2012. évi Tisztújító Hallgatói Fórumáról. QBF09, 2012. szeptember 13., 15:00 Emlékeztető a HK 2012. évi Tisztújító Hallgatói Fórumáról QBF09, 2012. szeptember 13., 15:00 Megjelentek: Berkes Máté, Cseppentő Lajos, Dósa Bálint, Hegedüs Bence, Horváth Éva, Hurtony Péter, Máté Ádám,

Részletesebben

7. A köztársasági ösztöndíjat elnyert hallgató nem zárható ki a tanulmányi ösztöndíj támogatásból.

7. A köztársasági ösztöndíjat elnyert hallgató nem zárható ki a tanulmányi ösztöndíj támogatásból. PÁLYÁZATI FELHÍVÁS köztársasági ösztöndíj elnyerésére a Nyugat-magyarországi Egyetem Simonyi Károly Műszaki, Faanyagtudományi és Művészeti Karán (továbbiakban NYME SKK) a 015/016. tanévre A nemzeti felsőoktatásról

Részletesebben

A Hallgatói képviselet éves beszámolója

A Hallgatói képviselet éves beszámolója A Hallgatói képviselet éves beszámolója 2015.04.15 2016. 03.29. A Hallgatói Képviselet 2015/16-os éve a külső változásoknak való igazodásról és néhol ellenállásról szólt. A hallgatókat érintő ügyek közül

Részletesebben

KOLLÉGIUMI FELVÉTELI SZABÁLYZAT

KOLLÉGIUMI FELVÉTELI SZABÁLYZAT KOLLÉGIUMI FELVÉTELI SZABÁLYZAT a 2017/2018. tanév őszi félévére I. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK (1) Jelen szabályzat a BME án hallgatói és doktorandusz jogviszonnyal rendelkező hallgatókra vonatkozik. (2)

Részletesebben

Kollégiumi Felvételi Szabályzat

Kollégiumi Felvételi Szabályzat BUDAPESTI MŰSZAKI ÉS GAZDASÁGTUDOMÁNYI EGYETEM KÖZLEKEDÉSMÉRNÖKI ÉS JÁRMŰMÉRNÖKI KAR HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT Kollégiumi Felvételi Szabályzat A elfogadta 2018. május 18-án. Hatályos 2018. május 18-tól. A

Részletesebben

Természettudományi Kar Hallgatói Képviselet. Tisztújító Hallgatói Szavazás Jelöltek

Természettudományi Kar Hallgatói Képviselet. Tisztújító Hallgatói Szavazás Jelöltek Természettudományi Kar Hallgatói Képviselet Tisztújító Hallgatói Szavazás 2014 Jelöltek Kedves Hallgató! Ebben a kiadványban olvashatod el a 2014-es T isztújító Hallgatói Szavazáson mandátumért induló

Részletesebben

VBK Hallgatói Önkormányzat Szervezeti és Működési Szabályzat 6. számú melléklet. A kollégiumi férőhelyek osztásának menete

VBK Hallgatói Önkormányzat Szervezeti és Működési Szabályzat 6. számú melléklet. A kollégiumi férőhelyek osztásának menete VBK Hallgatói Önkormányzat Szervezeti és Működési Szabályzat 6. számú melléklet A kollégiumi férőhelyek osztásának menete 1. Általános rendelkezések 1) Kollégiumi férőhelyre jogosult a Vegyészmérnöki és

Részletesebben

2015. április 14. Budapest ISZEF Nemzetpolitikai munkacsoport ülése

2015. április 14. Budapest ISZEF Nemzetpolitikai munkacsoport ülése Garbai Ádám elnökségi tag beszámolója Eseménynaptár 2015. március 1. 2015. május 1. Időpont Helyszín Esemény 2015. március 6. Budapest HÖOK Elnökségi ülése 2015. március 6. Budapest HÖOK Választmányi ülése

Részletesebben

Emlékeztető. A Kari Hallgatói Tanács június 20-án (hétfőn) tartott üléséről. Az ülés kezdete: 19:00 Az ülés vége: 22:30

Emlékeztető. A Kari Hallgatói Tanács június 20-án (hétfőn) tartott üléséről. Az ülés kezdete: 19:00 Az ülés vége: 22:30 Emlékeztető A 2016. június 20-án (hétfőn) tartott üléséről. Az ülés kezdete: 19:00 Az ülés vége: 22:30 Jelen voltak: Szavazati jogú tagok: Czégényi Ákos, Fazekas Barbara, Gődér Vivien, Hadarics Réka, Kiss

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS MNB KIVÁLÓSÁGI ÖSZTÖNDÍJRA

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS MNB KIVÁLÓSÁGI ÖSZTÖNDÍJRA PÁLYÁZATI FELHÍVÁS MNB KIVÁLÓSÁGI ÖSZTÖNDÍJRA A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Gazdaság és Társadalomtudományi Kara az Egyetem és a Magyar Nemzeti Bank együttműködése keretében pályázatot

Részletesebben

Jegyzőkönyv (2013. november 19.)

Jegyzőkönyv (2013. november 19.) TANÍTÓ- ÉS ÓVÓKÉPZŐ KAR Hallgatói Önkormányzat 1126 Budapest, Kiss János altb. u. 40. Telefon: 487-8137 Fax: 202-3859 http://www.tofk.elte.hu Jegyzőkönyv (2013. november 19.) Előzetesen kiküldött napirendi

Részletesebben

Csótka Ildikó NKE ÁKK HÖK választás 2016 program

Csótka Ildikó NKE ÁKK HÖK választás 2016 program Csótka Ildikó NKE ÁKK HÖK választás 2016 program Budapest, 2016. október 10. Tisztelt Hallgatói Önkormányzat, tisztelt hallgatók! Csótka Ildikó vagyok, jelenleg első éves hallgató a Nemzeti Közszolgálati

Részletesebben

Hallgatói Képviselet részletes felépítése

Hallgatói Képviselet részletes felépítése BUDAPESTI MŰSZAKI ÉS GAZDASÁGTUDOMÁNYI EGYETEM ÉPÍTÉSZMÉRNÖKI KAR HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT Szervezeti és Működési Szabályzat 1. számú melléklet Hallgatói Képviselet részletes felépítése Elfogadta a Hallgatói

Részletesebben

A BME KÖZLEKEDÉSMÉRNÖKI ÉS JÁRMŰMÉRNÖKI KAR HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT LAPJA MÁJUS 78/5.

A BME KÖZLEKEDÉSMÉRNÖKI ÉS JÁRMŰMÉRNÖKI KAR HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT LAPJA MÁJUS 78/5. A BME KÖZLEKEDÉSMÉRNÖKI ÉS JÁRMŰMÉRNÖKI KAR HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT LAPJA 2014. MÁJUS 78/5. A HALLGATÓI KÉPVISELET ÉVES BESZÁMOLÓI 2013/2014. HALLGATÓI FÓRUMOK KÖZÖSSÉGI ÉLET GÓLYÁK MENTORÁLÁSA TANULMÁNYI

Részletesebben

Pályázati felhívás. Az ESN NUPS szekció a 2016/2017 tanévre pályázatot hirdet tisztújításra a következő Board pozíciókra:

Pályázati felhívás. Az ESN NUPS szekció a 2016/2017 tanévre pályázatot hirdet tisztújításra a következő Board pozíciókra: Pályázati felhívás Az ESN NUPS szekció a 2016/2017 tanévre pályázatot hirdet tisztújításra a következő Board pozíciókra: Elnök (President), Gazdasági felelős (Treasurer), HR koordinátor, InformationTechnology

Részletesebben

A Szent István Egyetem Ybl Miklós Építéstudományi Kar Diákjóléti Bizottságának Működési Szabályzata

A Szent István Egyetem Ybl Miklós Építéstudományi Kar Diákjóléti Bizottságának Működési Szabályzata A Szent István Egyetem Ybl Miklós Építéstudományi Kar Diákjóléti Bizottságának Működési Szabályzata 2014. október 9. A szabályzat célja és alkalmazási területe A Szent István Egyetem (a továbbiakban: SZIE)

Részletesebben