Emlékeztető. A GTK Hallgatói Képviselet alakuló üléséről. Jelen volt x

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Emlékeztető. A GTK Hallgatói Képviselet alakuló üléséről. Jelen volt x"

Átírás

1 Emlékeztető A GTK Hallgatói Képviselet alakuló üléséről Az ülés helye: Jelen volt BME Wigner Jenő Belső Benita Kollégium, B201 Fejes Júlia Az ülés ideje: Fodor Csilla december 7. Gácsig Gergő Kiss Ádám Az ülés kezdete: Kiss Gabriella 19:45 Markovics Petra Máthé Izabella Az ülés vége: Mezey Mercedes 21:45 Mráz Márk Réti Tamás Határozatok száma: Sarkady Péter Pál 35 Szabó Gábor Mellékletek száma: Tóth Daniella 1 Veres Balázs Vendég(ek): Daku Dávid (EHK elnök) Késett/előbb távozott Kimentését kérte Hiányzott Napirend előtt: 1. Daku Dávid köszöntötte a megjelenteket és gratulált nekik megválasztásukhoz (1. sz. melléklet). 2. Szabó Gábor felkérte Markovics Petrát a jegyzőkönyv vezetésére, aki elfogadta a felkérést. A megjelentek egyhangúlag támogatták Markovics Petrát a jegyzőkönyv vezetésére. Napirend: 3. Mráz Márk jelölte Szabó Gábort a KHK elnökének, aki elfogadta a jelölést. Szabó Gábor röviden elmondta terveit a következő képviseleti ciklusra vonatkozóan és felkérte Mráz Márkot alelnöknek, aki elfogadta a felkérést. A KHK 13/0/1 arányban támogatta Szabó Gábort a KHK elnökének. Határozat: A KHK úgy döntött, hogy a KHK elnöke Szabó Gábor. 4. Markovics Petra jelölte Gácsig Gergőt az egyik Karról delegált EHK képviselőnek, aki elfogadta a jelölést. Gácsig Gergő jelölte Markovics Petrát az egyik Karról delegált EHK képviselőnek, aki elfogadta a jelölést. A két jelölt röviden ismertette terveit a következő évre. A KHK 14/0/1 arányban támogatta Gácsig Gergőt és 15/0/0 arányban támogatta Markovics Petrát a Karról delegált EHK képviselőknek.

2 Határozat: A KHK úgy döntött, hogy Gácsig Gergő és Markovics Petra a két Karról delegált EHK képviselő. Daku Dávid távozott. 5. Mráz Márk jelölte Tóth Daniellát a KHK OB (Oktatási Bizottság) elnökének valamint az Egyetemi Hallgatói Oktatási Bizottság Karról delegált tagjának, aki elfogadta a jelölést és ismertette terveit. A KHK 13/0/1 arányban támogatta Tóth Daniellát a tisztségek betöltésére. Határozat: A GTK HK úgy döntött, hogy Tóth Daniella a KHK OB elnöke és az Egyetemi Hallgatói Oktatási Bizottság Karról delegált tagja. 6. Máthé Izabella jelölte Kiss Gabriellát a KHK KDJB (Kari Diákjóléti Bizottság) elnökének valamint az Egyetemi Hallgatói Szociális Bizottság Karról delegált tagjának, aki elfogadta a jelölést és ismertette elképzeléseit. A KHK 11/2/1 arányban támogatta Kiss Gabriellát a tisztségek betöltésére. Határozat: A GTK HK úgy döntött, hogy Kiss Gabriella a KHK KDJB elnöke és az Egyetemi Hallgatói Szociális Bizottság Karról delegált tagja. 7. Gácsig Gergő jelölte Sarkady Péter Pált a KHK RB (Rendezvényszervező Bizottság) elnökének, aki elfogadta a jelölést és ismertette elképzeléseit. A KHK 13/0/1 arányban támogatta Sarkady Péter Pált a tisztség betöltésére. Határozat: A KHK úgy döntött, hogy Sarkady Péter Pál a KHK RB elnöke. 8. Kiss Gabriella jelölte Máthé Izabellát a Rendezvényszervező Csoport vezetőjének, aki elfogadta a jelölést és ismertette elképzeléseit. A KHK 13/0/1 arányban támogatta Máthé Izaballát a tisztség betöltésére. Határozat: A KHK úgy döntött, hogy Máthé Izabella a Rendezvényszervező Csoport vezetője. 9. Markovics Petra jelölte Mráz Márkot a KHK kollégiumi felelősének valamint az Egyetemi Hallgatói Kollégiumi Bizottság Karról delegált tagjának, aki elfogadta a jelölést és ismertette terveit, megválaszolta a felmerült kérdéseket. A KHK 10/1/3 arányban támogatta Mráz Márkot a tisztségek betöltésére.

3 Határozat: A GTK HK úgy döntött, hogy Mráz Márk a KHK kollégiumi felelőse és az Egyetemi Hallgatói Kollégiumi Bizottság Karról delegált tagja. 10. Mráz Márk jelölte Kiss Ádámot a KHK gazdasági felelősének, aki elfogadta a jelölést és röviden ismertette terveit. A KHK 9/2/3 arányban támogatta Kiss Ádámot a tisztség betöltésére. Határozat: A KHK úgy döntött, hogy Kiss Ádám a KHK gazdasági felelőse. 11. Tóth Daniella jelölte Belső Benitát a KHK kari lap felelősének, aki elfogadta a jelölést és röviden ismertette terveit. A felmerült kérdéseket és az azokra adott válaszokat követően a KHK 12/0/2 arányban támogatta Belső Benitát a tisztség betöltésére. Határozat: A KHK úgy döntött, hogy Belső Benita a KHK kari lap felelőse. 12. Veres Balázs jelölte Mezey Mercedest a KHK sportfelelősének valamint az Egyetemi Hallgatói Sportbizottság Karról delegált tagjának, aki elfogadta a jelölést és ismertette elképzeléseit. A KHK 12/0/2 arányban támogatta Mezey Mercedest a tisztségek betöltésére. Határozat: A KHK úgy döntött, hogy Mezey Mercedes a KHK sportfelelőse és az Egyetemi Hallgatói Sportbizottság Karról delegált tagja. 13. Mráz Márk jelölte Veres Balázst a KHK öntevékeny köri felelősének, aki elfogadta a jelölést és ismertette elképzeléseit. A felmerülő kérdéseket kielégítően megválaszolta. A KHK 9/2/3 arányban támogatta Veres Balázst a tisztség betöltésére. Határozat: A KHK úgy döntött, hogy Veres Balázs a KHK öntevékeny köri felelőse. 14. Markovics Petra jelölte Fodor Csillát a KHK PR és tájékoztatási felelősének, aki elfogadta a jelölést és röviden ismertette terveit. A KHK 13/0/1 arányban támogatta Fodor Csillát a tisztség betöltésére. Határozat: A KHK úgy döntött, hogy Fodor Csilla a KHK PR és tájékoztatási felelőse. 15. Szabó Gábor jelölte Fejes Júliát a Mentorgárda vezetőjének, aki elfogadta a jelölést és röviden ismertette elképzeléseit. A KHK 13/0/1 arányban támogatta Fejes Júliát a tisztség betöltésére. Határozat: A KHK úgy döntött, hogy Fejes Júlia a Mentorgárda vezetője. 16. Mráz Márk jelölte Fodor Csillát a KHK irodafelelősének, aki elfogadta a jelölést és ismertette elképzeléseit. A KHK 12/0/2 arányban támogatta Fodor Csillát a tisztség betöltésére.

4 Határozat: A KHK úgy döntött, hogy Fodor Csilla a KHK irodafelelőse. 17. Szabó Gábor jelölte Réti Tamást a KHK jegyzőkönyvvezetőjének, aki elfogadta a jelölést. és ismertette elképzeléseit. A KHK 13/0/1 arányban támogatta Réti Tamást a tisztség betöltésére. Határozat: A KHK úgy döntött, hogy Réti Tamás a KHK jegyzőkönyvvezetője. 18. Szabó Gábor felkérte Réti Tamást, hogy töltse be a Roller kapcsolattartó szerepét, valamint felkérte Kiss Ádámot, mint gazdasági felelőst, hogy a kari szakkollégiumokkal tartsa a kapcsolatot. 19. Szabó Gábor ismertette a KHK belső bizottságainak feladatait, működését, majd kérte a KHK tagjait, hogy jelezzék, ki melyik bizottság munkájában kíván bizottsági tagként részt venni. Ezt a KHK egyhangú határozatokkal elfogadta. Határozat: A KHK úgy döntött, hogy az Oktatási Bizottság tagjai az OB elnöke mellett Belső Benita, Fodor Csilla, Kiss Ádám, Kiss Gabriella, Réti Tamás, Sarkady Péter Pál és Veres Balázs. Határozat: A KHK úgy döntött, hogy a Kari Diákjóléti Bizottság tagjai a KDJB elnöke mellett Belső Benita, Fejes Júlia, Fodor Csilla, Kiss Ádám, Máthé Izabella, Mezey Mercedes, Mráz Márk, Réti Tamás, Sarkady Péter Pál, Tóth Daniella és Veres Balázs. Határozat: A KHK úgy döntött, hogy a Rendezvényszervező Bizottság tagjai az RB elnöke mellett Fejes Júlia, Gácsig Gergő, Kiss Ádám, Máthé Izabella és Tóth Daniella. 20. Szabó Gábor ismertette a Kari Tanács és a Kar bizottságainak feladatait, működését és az azokban a KHK számára biztosított bizottsági helyek számát. Ezt követően kérte, hogy a Kari Tanács és az egyes bizottságok esetében a KHK tagjai jelezzék, hogy melyik testület munkájában kívánnak tagként részt venni. Az egyes testületek esetében a KHK egyhangú határozatokkal elfogadta. Határozat: A KHK úgy döntött, hogy a Kari Tanács hallgató tagjai a KHK elnöke mellett Belső Benita, Fejes Júlia, Gácsig Gergő, Kiss Gabriella, Markovics Petra, Máthé Izabella, Mráz Márk, Réti Tamás, Tóth Daniella és Veres Balázs. Határozat: A KHK úgy döntött, hogy a Kari Tanulmányi Bizottság hallgató tagjai Belső Benita, Fejes Júlia, Gácsig Gergő, Kiss Gabriella, Markovics Petra, Máthé Izabella,

5 Mráz Márk, Réti Tamás, Sarkady Péter Pál, Szabó Gábor, Tóth Daniella és Veres Balázs. Határozat: A KHK úgy döntött, hogy a Kari Oktatási Bizottság hallgató tagjai Belső Benita, Kiss Gabriella, Réti Tamás, Tóth Daniella és Veres Balázs. Határozat: A KHK úgy döntött, hogy a Kari Gazdasági Bizottság hallgató tagja a mindenkori KHK elnök. Határozat: A KHK úgy döntött, hogy a Kari Közgazdaságtudományi képzési ág Szakbizottság hallgató tagjai Markovics Petra, Sarkady Péter Pál és Tóth Daniella. Határozat: A KHK úgy döntött, hogy a Kari Műszaki Menedzser Szakbizottság hallgató tagjai Gácsig Gergő, Mezey Mercedes és Tóth Daniella. Határozat: A KHK úgy döntött, hogy a Kari Üzleti képzési ág Szakbizottság hallgató tagjai Fodor Csilla, Tóth Daniella és Veres Balázs. Határozat: A KHK úgy döntött, hogy a Kari Kommunikációs és Médiatudományok Szakbizottság hallgató tagjai Fodor Csilla, Kiss Ádám, Mezey Mercedes, Sarkady Péter Pál és Tóth Daniella. Határozat: A KHK úgy döntött, hogy a Kari Hallgatói Fegyelmi Bizottság hallgató tagjai a mindenkori KHK elnök és alelnök. Határozat: A KHK úgy döntött, hogy a Kollégiumi Fegyelmi Albizottság hallgató tagjai a mindenkori KHK elnök és kollégiumi felelős. Határozat: A KHK úgy döntött, hogy a Kari Pedagógiai Szakbizottság hallgató tagjai Kiss Ádám és Tóth Daniella. Határozat: A KHK úgy döntött, hogy a Kari Tárgybefogadó Bizottság hallgató tagja a mindenkori KHK OB elnök. Határozat: A KHK úgy döntött, hogy a Kari Felvételi Bizottság hallgató tagja a mindenkori KHK elnök.

6 Határozat: A KHK úgy döntött, hogy a Kari Akkreditációs és Tantárgyi Bizottság hallgató tagjai Fodor Csilla, Kiss Ádám, Réti Tamás, Sarkady Péter Pál, Tóth Daniella és Veres Balázs. Határozat: A KHK úgy döntött, hogy a Kari TDK Bizottság hallgató tagjai Belső Benita, Fodor Csilla, Kiss Gabriella, Mezey Mercedes, Réti Tamás és Tóth Daniella. Határozat: A KHK úgy döntött, hogy a Kari Tudományos Bizottság hallgató tagjai a mindenkori KHK alelnök. Határozat: A KHK úgy döntött, hogy a Kari Pszichológus Szakági Bizottság hallgató tagjai Mráz Márk, Réti Tamás és Tóth Daniella. Határozat: A KHK úgy döntött, hogy a Kari OHV Bizottság hallgató tagja a mindenkori KHK OB elnök. A következő ülés időpontja: december :00 Budapest, december 7. Markovics Petra jegyzőkönyv-vezető Szabó Gábor elnök Mellékletek: 1. sz. melléket: GTK HÖK évi Tisztújító Kari Hallgatói Szavazás jegyzőkönyv

Emlékeztető. A GTK Hallgatói Képviselet alakuló üléséről

Emlékeztető. A GTK Hallgatói Képviselet alakuló üléséről Emlékeztető A GTK Hallgatói Képviselet alakuló üléséről Késett/előbb Jelen volt Az ülés helye: távozott BME Wigner Jenő Angalét Marianna Kollégium, B201 Belső Benita Az ülés ideje: Farkas László Gácsig

Részletesebben

Emlékeztető. Napirend előtt: A GTK Hallgatói Képviselet alakuló üléséről. Késett/előbb távozott. Kimentését kérte. Jelen volt.

Emlékeztető. Napirend előtt: A GTK Hallgatói Képviselet alakuló üléséről. Késett/előbb távozott. Kimentését kérte. Jelen volt. Emlékeztető A GTK Hallgatói Képviselet alakuló üléséről Az ülés helye: BME Wigner Jenő Kollégium, B201 Bernáth Gábor Boros Gergő Jelen volt Késett/előbb távozott Kimentését kérte Hiányzott Az ülés ideje:

Részletesebben

Emlékeztető. A KHK január 30-án tartott üléséről. Kimentést kért: Markovics Petra, Mráz Márk, Sarkady Péter Pál

Emlékeztető. A KHK január 30-án tartott üléséről. Kimentést kért: Markovics Petra, Mráz Márk, Sarkady Péter Pál Emlékeztető A KHK 2017. január 30-án tartott üléséről Jelen voltak: Belső Benita, Berzy Dominika, Gácsig Gergő, Illés Attila, Kiss Ádám, Kontra Anna, Lakatos Fruzsina, Máthé Izabella, Mezey Mercedes, Nagy

Részletesebben

Ergonómia és Pszichológia Tanszék Dr. Benedek András egyetemi tanár, int.ig., tanszékvezető Műszaki Pedagógia Tanszék Bartha Zsolt testnevelő tanár

Ergonómia és Pszichológia Tanszék Dr. Benedek András egyetemi tanár, int.ig., tanszékvezető Műszaki Pedagógia Tanszék Bartha Zsolt testnevelő tanár A Gazdaság- és Társadalomtudományi Karon működő állandó-, munka- és szakbizottságok Állandó Bizottságok Kari Oktatási Bizottság Elnök: Dr. Benedek András egyetemi tanár, int.ig., tanszékvezető Társelnök:

Részletesebben

EMLÉKEZTETŐ. Az Egyetemi Hallgatói Képviselet április 13-án tartott üléséről

EMLÉKEZTETŐ. Az Egyetemi Hallgatói Képviselet április 13-án tartott üléséről EMLÉKEZTETŐ Az 2017. április 13-án tartott üléséről Jelen voltak: Barabás Zoltán, Beluzsár Ádám, Csősz Gábor, Gácsig Gergő, Gődér Vivien, Kiss Viktor, Kovalovszki Máté, Krisztián Dávid, Lőrincz László,

Részletesebben

BUDAPESTI MŰSZAKI ÉS GAZDASÁGTUDOMÁNYI EGYETEM GAZDASÁG- ÉS TÁRSADALOMTUDOMÁNYI KAR Hallgatói Képviselet. Emlékeztető

BUDAPESTI MŰSZAKI ÉS GAZDASÁGTUDOMÁNYI EGYETEM GAZDASÁG- ÉS TÁRSADALOMTUDOMÁNYI KAR Hallgatói Képviselet. Emlékeztető Emlékeztető A KHK 2015. február 16-án tartott üléséről Jelen voltak: Angalét Marianna, Belső Benita, Farkas László, Gácsig Gergő, Józsa-Teleki Gabriella Blanka, Kalmár Tamás, Kiss Gabriella, Markovics

Részletesebben

Emlékeztető. BUDAPESTI MŰSZAKI ÉS GAZDASÁGTUDOMÁNYI EGYETEM G AZDASÁG - ÉS T ÁRSADALOMTUDOMÁNYI K AR Hallgatói Képviselet

Emlékeztető. BUDAPESTI MŰSZAKI ÉS GAZDASÁGTUDOMÁNYI EGYETEM G AZDASÁG - ÉS T ÁRSADALOMTUDOMÁNYI K AR Hallgatói Képviselet Emlékeztető A KHK 2015. március 23-án tartott üléséről Jelen voltak: Angalét Marianna, Belső Benita, Farkas László, Gácsig Gergő, Józsa-Teleki Gabriella Blanka, Kalmár Tamás, Kiss Gabriella, Markovics

Részletesebben

EMLÉKEZTETŐ. Az Egyetemi Hallgatói Képviselet március 9-én tartott üléséről

EMLÉKEZTETŐ. Az Egyetemi Hallgatói Képviselet március 9-én tartott üléséről EMLÉKEZTETŐ Az 2017. március 9-én tartott üléséről Jelen voltak: Barabás Zoltán, Gácsig Gergő, Gődér Vivien, Görbe Richárd, Kiss Viktor, Kovalovszki Máté, Krisztián Dávid, Lőrincz László, Lövei Dorottya,

Részletesebben

Alakuló ülés. A Kari Hallgatói Tanács április 11.-én (hétfőn) tartott üléséről. Az ülés kezdete:20:00. Az ülés vége:23:04

Alakuló ülés. A Kari Hallgatói Tanács április 11.-én (hétfőn) tartott üléséről. Az ülés kezdete:20:00. Az ülés vége:23:04 Alakuló ülés A 2016. április 11.-én (hétfőn) tartott üléséről. Az ülés kezdete:20:00 Az ülés vége:23:04 Jelen voltak: Szavazati jogú tagok: Boda Mariann, Czégényi Ákos, Fazekas Barbara, Gődér Vivien, Hadarics

Részletesebben

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet május 30-án 18:00-kor tartott rendes üléséről

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet május 30-án 18:00-kor tartott rendes üléséről Emlékeztető a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet 2016. május 30-án 18:00-kor tartott rendes üléséről Jelen van (késett kimentéssel): Balázs Anna, Daku Dávid (5p), Gulyás Eszter, Hernády Gergely,

Részletesebben

Emlékeztető. A Kari Hallgatói Tanács szeptember 5-én (hétfőn) tartott üléséről. Az ülés kezdete: 19:30 Az ülés vége: 21:05

Emlékeztető. A Kari Hallgatói Tanács szeptember 5-én (hétfőn) tartott üléséről. Az ülés kezdete: 19:30 Az ülés vége: 21:05 Emlékeztető A 2016. szeptember 5-én (hétfőn) tartott üléséről. Az ülés kezdete: 19:30 Az ülés vége: 21:05 Jelen voltak: Szavazati jogú tagok: Boda Mariann, Czégényi Ákos, Fazekas Barbara, Gődér Vivien,

Részletesebben

SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT MELLÉKLETEI (1-3)

SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT MELLÉKLETEI (1-3) SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT MELLÉKLETEI (1-3) Elfogadta a HK a 2010. szeptember 6. ülésén. Hatályba lépett: 2010. szeptember 6. Módosította a HK a 2011. november 7. ülésén. Hatályba lépett: 2011.

Részletesebben

Emlékeztető. A Kari Hallgatói Tanács március 14-én (kedden) tartott üléséről. Az ülés kezdete: 18:00 Az ülés vége: 01:30

Emlékeztető. A Kari Hallgatói Tanács március 14-én (kedden) tartott üléséről. Az ülés kezdete: 18:00 Az ülés vége: 01:30 Emlékeztető A 2017. március 14-én (kedden) tartott üléséről. Az ülés kezdete: 18:00 Az ülés vége: 01:30 Jelen voltak: Szavazati jogú tagok: Czégényi Ákos, Gődér Vivien, Hadarics Réka, Kiss Ferenc, Kovács

Részletesebben

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet november 17-én, 19:00-kor tartott rendes üléséről

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet november 17-én, 19:00-kor tartott rendes üléséről Emlékeztető a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet 2014. november 17-én, 19:00-kor tartott rendes üléséről Jelen van (késett kimentéssel): Balázs Anna, Benedeczki Éva, Daku Dávid, Farkas Péter,

Részletesebben

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet 2015. január 26-án, 18:00-kor tartott rendes üléséről

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet 2015. január 26-án, 18:00-kor tartott rendes üléséről Emlékeztető a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet 2015. január 26-án, 18:00-kor tartott rendes üléséről Jelen van (késett kimentéssel): Balázs Anna, Farkas Péter, Heincz Dániel, Hernády Gergely,

Részletesebben

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet :00-kor tartott rendes üléséről

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet :00-kor tartott rendes üléséről Emlékeztető a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet 2016. 09. 12. 19:00-kor tartott rendes üléséről Jelen van (késett kimentéssel): Balázs Anna, Daku Dávid, Gulyás Eszter, Hernády Gergely, Horváth

Részletesebben

EMLÉKEZTETŐ Az Egyetemi Hallgatói Képviselet február 20-án tartott üléséről

EMLÉKEZTETŐ Az Egyetemi Hallgatói Képviselet február 20-án tartott üléséről EMLÉKEZTETŐ Az 2014. február 20-án tartott üléséről Jelen voltak: Daku Dávid, Dávida Eszter, Dudás Ferenc, Engert Attila, Farkas László, Molnár László, Rácz Tamás, Rátóti János, Rynkiewicz Ádám, Somogyi

Részletesebben

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet április 15-én, 19:00-kor tartott rendes üléséről

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet április 15-én, 19:00-kor tartott rendes üléséről Emlékeztető a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet 2013. április 15-én, 19:00-kor tartott rendes üléséről Jelen van: Berecz Zsolt Gábor, Daku Dávid, Dávida Eszter, Farkas Péter, Heincz Dániel, Kelemen

Részletesebben

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet szeptember 8-án, 19:00-kor tartott rendes üléséről

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet szeptember 8-án, 19:00-kor tartott rendes üléséről Emlékeztető a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet 2014. szeptember 8-án, 19:00-kor tartott rendes üléséről Jelen van: Balázs Anna, Berecz Zsolt Gábor, Daku Dávid, Dávida Eszter, Farkas Péter, Heincz

Részletesebben

EMLÉKEZTETŐ Az Egyetemi Hallgatói Képviselet május 23-án tartott üléséről

EMLÉKEZTETŐ Az Egyetemi Hallgatói Képviselet május 23-án tartott üléséről EMLÉKEZTETŐ Az 2013. május 23-án tartott üléséről Jelen voltak: Daku Dávid, Dávida Eszter, Engert Attila, Farkas László, Fekete Dóra, Jámbori Attila, Kovács András, Molnár László, Nagy Gábor, Rácz Tamás,

Részletesebben

Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar Hallgatói Önkormányzatának SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA

Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar Hallgatói Önkormányzatának SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar Hallgatói Önkormányzatának SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (a továbbiakban

Részletesebben

Emlékeztető. A Kari Hallgatói Tanács szeptember 21.-én (hétfőn) tartott üléséről. Az ülés kezdete:19:00 Az ülés vége: 21:49

Emlékeztető. A Kari Hallgatói Tanács szeptember 21.-én (hétfőn) tartott üléséről. Az ülés kezdete:19:00 Az ülés vége: 21:49 Emlékeztető A 2015. szeptember 21.-én (hétfőn) tartott üléséről. Az ülés kezdete:19:00 Az ülés vége: 21:49 Jelen voltak: Szavazati jogú tagok: Batka Roland, Boda Mariann, Gődér Vivien, Jóvér Vivien, Kállai

Részletesebben

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet szeptember 23-án, 19:00-kor tartott rendes üléséről

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet szeptember 23-án, 19:00-kor tartott rendes üléséről Emlékeztető a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet 2013. szeptember 23-án, 19:00-kor tartott rendes üléséről Jelen van: Berecz Zsolt Gábor, Daku Dávid, Dávida Eszter, Farkas Péter, Heincz Dániel,

Részletesebben

EMLÉKEZTETŐ Az Egyetemi Hallgatói Képviselet február 2-án tartott üléséről

EMLÉKEZTETŐ Az Egyetemi Hallgatói Képviselet február 2-án tartott üléséről EMLÉKEZTETŐ Az Egyetemi Hallgatói Képviselet 2012. február 2-án tartott üléséről Jelen voltak: Berzlánovich Imre, Czinkóczki Krisztián, Farkas Patrik, Farkas László, Fekete Dóra, Hoffer Dávid, Kálmán László,

Részletesebben

EMLÉKEZTETŐ. Az Egyetemi Hallgatói Képviselet január 11-én tartott üléséről

EMLÉKEZTETŐ. Az Egyetemi Hallgatói Képviselet január 11-én tartott üléséről EMLÉKEZTETŐ Az 2018. január 11-én tartott üléséről Jelen voltak: Barabás Zoltán, Beluzsár Ádám, Csősz Gábor, Gál Bernadett, Gődér Nikoletta, Gődér Vivien, Kántor Tamás, Kiss Viktor, Kovalovszki Máté,,

Részletesebben

EMLÉKEZTETŐ Az Egyetemi Hallgatói Képviselet május 7-én tartott üléséről

EMLÉKEZTETŐ Az Egyetemi Hallgatói Képviselet május 7-én tartott üléséről EMLÉKEZTETŐ Az 2015. május 7-én tartott üléséről Jelen voltak: Daku Dávid, Görbe Richárd, Krisztián Dávid, Markovics Petra, Molnár László, Nagy Edit, Németh Ákos Zoltán, Nagy Renáta, Ónodi Áron, Rácz Tamás,

Részletesebben

emlékeztető

emlékeztető Jelen volt Késett Előbb távozott Kimentést kért Hiányzott Antal Laura Berta Katalin Dobó Diána Horicsányi Krisztina Kapu Tibor Kovalovszki Máté Kun Levente Ale Lukács Virág Majláth Máté Mátics Zoltán Nagy

Részletesebben

Emlékeztető. A Kari Hallgatói Tanács 2015. június 15-én (hétfőn) tartott üléséről. Az ülés kezdete:19:00

Emlékeztető. A Kari Hallgatói Tanács 2015. június 15-én (hétfőn) tartott üléséről. Az ülés kezdete:19:00 Emlékeztető A 2015. június 15-én (hétfőn) tartott üléséről. Az ülés kezdete:19:00 Jelen voltak: Szavazati jogú tagok:batka Roland, Boda Mariann,Gődér Vivien, Jóvér Vivien, Kállai László, Kovács Klementina,

Részletesebben

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet 2015. március 30-án, 19.00-kor tartott rendes üléséről

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet 2015. március 30-án, 19.00-kor tartott rendes üléséről Emlékeztető a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet 2015. március 30-án, 19.00-kor tartott rendes üléséről Jelen van (késett kimentéssel): Balázs Anna, Farkas Péter, Heincz Dániel, Hernády Gergely,

Részletesebben

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet október 19-én, 18:00-kor tartott rendes üléséről

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet október 19-én, 18:00-kor tartott rendes üléséről Emlékeztető a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet 2014. október 19-én, 18:00-kor tartott rendes üléséről Jelen van: Balázs Anna, Berecz Zsolt Gábor, Daku Dávid, Dávida Eszter (késett kimentéssel

Részletesebben

EMLÉKEZTETŐ Az Egyetemi Hallgatói Képviselet október 11-én tartott üléséről

EMLÉKEZTETŐ Az Egyetemi Hallgatói Képviselet október 11-én tartott üléséről EMLÉKEZTETŐ Az 2012. október 11-én tartott üléséről Jelen voltak: Engert Attila, Farkas László, Farkas Tímea, Fekete Dóra, Hoffer Dávid, Kettinger Ádám, Kovács András, Molnár László, Nagy Gábor, Rácz Tamás,

Részletesebben

EMLÉKEZTETŐ. Az Egyetemi Hallgatói Képviselet március 30-án tartott üléséről

EMLÉKEZTETŐ. Az Egyetemi Hallgatói Képviselet március 30-án tartott üléséről EMLÉKEZTETŐ Az Egyetemi Hallgatói Képviselet 2017. március 30-án tartott üléséről Jelen voltak: Barabás Zoltán, Csősz Gábor, Gácsig Gergő, Gődér Vivien, Görbe Richárd, Kiss Viktor, Kovalovszki Máté, Krisztián

Részletesebben

Emlékeztető. A Kari Hallgatói Tanács október 10-én (hétfőn) tartott üléséről. Az ülés kezdete: 19:05 Az ülés vége: 23:42

Emlékeztető. A Kari Hallgatói Tanács október 10-én (hétfőn) tartott üléséről. Az ülés kezdete: 19:05 Az ülés vége: 23:42 Emlékeztető A 2016. október 10-én (hétfőn) tartott üléséről. Az ülés kezdete: 19:05 Az ülés vége: 23:42 Jelen voltak: Szavazati jogú tagok: Czégényi Ákos, Fazekas Barbara, Gődér Vivien, Hadarics Réka,

Részletesebben

Emlékeztető. A Kari Hallgatói Tanács június 20-án (hétfőn) tartott üléséről. Az ülés kezdete: 19:00 Az ülés vége: 22:30

Emlékeztető. A Kari Hallgatói Tanács június 20-án (hétfőn) tartott üléséről. Az ülés kezdete: 19:00 Az ülés vége: 22:30 Emlékeztető A 2016. június 20-án (hétfőn) tartott üléséről. Az ülés kezdete: 19:00 Az ülés vége: 22:30 Jelen voltak: Szavazati jogú tagok: Czégényi Ákos, Fazekas Barbara, Gődér Vivien, Hadarics Réka, Kiss

Részletesebben

EMLÉKEZTETŐ. A Közlekedésmérnöki és Járműmérnöki Kar Hallgató Képviselet 2015. október 12-én tartott üléséről.

EMLÉKEZTETŐ. A Közlekedésmérnöki és Járműmérnöki Kar Hallgató Képviselet 2015. október 12-én tartott üléséről. EMLÉKEZTETŐ A Közlekedésmérnöki és Járműmérnöki Kar Hallgató Képviselet 2015. október 12-én tartott üléséről. Jelen voltak: Balla Péter Csányi Norbert Koltai Soma Lábas István Lindtner Andor Lövei Dorottya

Részletesebben

Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar Hallgatói Önkormányzatának

Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar Hallgatói Önkormányzatának Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar Hallgatói Önkormányzatának SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (a továbbiakban:

Részletesebben

SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT MELLÉKLETEI

SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT MELLÉKLETEI SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT MELLÉKLETEI Elfogadta a HK a 2010. szeptember 6. ülésén. Módosította a HK a 2011. november 7. ülésén. Módosította a HK a 2012. június 4. ülésén. Módosította a HK a 2013.

Részletesebben

Emlékeztető. A Kari Hallgatói Tanács szeptember 28-án (hétfőn) tartott üléséről. Az ülés kezdete:19:00 Az ülés vége: 22:06

Emlékeztető. A Kari Hallgatói Tanács szeptember 28-án (hétfőn) tartott üléséről. Az ülés kezdete:19:00 Az ülés vége: 22:06 Emlékeztető A 2015. szeptember 28-án (hétfőn) tartott üléséről. Az ülés kezdete:19:00 Az ülés vége: 22:06 Jelen voltak: Szavazati jogú tagok: Batka Roland, Boda Mariann, Gődér Vivien, Jóvér Vivien, Kállai

Részletesebben

EMLÉKEZTETŐ Az Egyetemi Hallgatói Képviselet április 18-án tartott üléséről

EMLÉKEZTETŐ Az Egyetemi Hallgatói Képviselet április 18-án tartott üléséről EMLÉKEZTETŐ Az Egyetemi Hallgatói Képviselet 2012. április 18-án tartott üléséről Jelen voltak: Berzlánovich Imre, Czinkóczki Krisztián, Engert Attila, Farkas László, Farkas Patrik, Farkas Tímea, Fekete

Részletesebben

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet október 24-én kor tartott rendes üléséről

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet október 24-én kor tartott rendes üléséről Emlékeztető a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet 2011. október 24-én 20.00-kor tartott rendes üléséről Jelen van: Berecz Zsolt Gábor, Daku Dávid, Dávida Eszter, Dióssy András, Farkas Péter, Hegedűs

Részletesebben

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet :00-kor tartott rendes üléséről

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet :00-kor tartott rendes üléséről Emlékeztető a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet 2016. 09. 19. 19:00-kor tartott rendes üléséről Jelen van (késett kimentéssel): Balázs Anna, Daku Dávid, Gulyás Eszter, Hernády Gergely, Horváth

Részletesebben

EMLÉKEZTETŐ Az Egyetemi Hallgatói Képviselet március 26-án tartott üléséről

EMLÉKEZTETŐ Az Egyetemi Hallgatói Képviselet március 26-án tartott üléséről EMLÉKEZTETŐ Az Egyetemi Hallgatói Képviselet 2009. március 26-án tartott üléséről Jelen voltak: Angyal Róbert, Bódis Ádám, Bohák András, Domján Zsolt, Gulyás Krisztina, Hamvas Mihály, Hülber Attila, Kálmán

Részletesebben

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet február 1-jén, kor tartott rendes üléséről

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet február 1-jén, kor tartott rendes üléséről Emlékeztető a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet 2016. február 1-jén, 19.00-kor tartott rendes üléséről Jelen van (késett kimentéssel): Daku Dávid, Gulyás Eszter, Hernády Gergely, Horváth Bálint,

Részletesebben

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet május 2.-án 18:00-kor tartott üléséről

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet május 2.-án 18:00-kor tartott üléséről Emlékeztető a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet 2012. május 2.-án 18:00-kor tartott üléséről Jelen van: Berecz Zsolt Gábor, Dávida Eszter, Farkas Péter, Hoffer Dávid, Kelemen Krisztina, Palatin-Speier

Részletesebben

EMLÉKEZTETŐ Az Egyetemi Hallgatói Képviselet szeptember 11-én tartott üléséről

EMLÉKEZTETŐ Az Egyetemi Hallgatói Képviselet szeptember 11-én tartott üléséről EMLÉKEZTETŐ Az Egyetemi Hallgatói Képviselet 2014. szeptember 11-én tartott üléséről Jelen voltak: Daku Dávid, Dávida Eszter, Dudás Ferenc, Farkas László, Jámbori Attila, Jóvér Vivien, Molnár László, Nagy

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. a Hunyadfalva Községi Önkormányzat október 27-i a l a k u l ó képviselő-testületi üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. a Hunyadfalva Községi Önkormányzat október 27-i a l a k u l ó képviselő-testületi üléséről. 1 J E G Y Z Ő K Ö N Y V a Hunyadfalva Községi Önkormányzat 2014. október 27-i a l a k u l ó képviselő-testületi üléséről. M U T A T Ó : Határozat/Rendelet: Tárgy: 54/2014. (X. 27.) Napirendi pontok elfogadása.

Részletesebben

Emlékeztető Az átsorolt hallgatókkal kapcsolatos, karok közti kezdeményezés még nem vette kezdetét.

Emlékeztető Az átsorolt hallgatókkal kapcsolatos, karok közti kezdeményezés még nem vette kezdetét. Emlékeztető A Kari Hallgatói Tanács 2014. szeptember 22.-én (hétfőn) tartott üléséről. Az ülés kezdete:19:00 Jelen voltak: Szavazati jogú tagok:aipli Sándor Márk, Batka Roland, Bíbok Attila, Gál Ádám,

Részletesebben

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet :00-kor tartott rendes üléséről

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet :00-kor tartott rendes üléséről Emlékeztető a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet 2017. 03. 06. 19:00-kor tartott rendes üléséről Jelen van (késett kimentéssel): Bielik Judit, Bönde Tamás, Dóka Antal, Filep Richárd, Gulyás Eszter,

Részletesebben

1. Rész: Kollégiumi Hallgatói Bizottság Ügyrendje

1. Rész: Kollégiumi Hallgatói Bizottság Ügyrendje Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Kari Hallgatói Önkormányzat Szervezeti és Működési Szabályzat 4. melléklet A Kari Hallgatói Képviselet állandó bizottságainak

Részletesebben

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet október 8-án, 19:00-kor tartott rendes üléséről

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet október 8-án, 19:00-kor tartott rendes üléséről Emlékeztető a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet 2012. október 8-án, 19:00-kor tartott rendes üléséről Jelen van: Berecz Zsolt Gábor, Daku Dávid, Dávida Eszter, Farkas Péter, Hegedűs Zoltán, Hernády

Részletesebben

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet március kor tartott rendes üléséről

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet március kor tartott rendes üléséről Emlékeztető a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet 2016. március 7. 20.00-kor tartott rendes üléséről Jelen van (késett kimentéssel): Balázs Anna, Daku Dávid, Gulyás Eszter, Horváth Bálint, Józsa

Részletesebben

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet február 25-én, 19:00-kor tartott rendes üléséről

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet február 25-én, 19:00-kor tartott rendes üléséről Emlékeztető a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet 2013. február 25-én, 19:00-kor tartott rendes üléséről Jelen van: Daku Dávid, Dávida Eszter, Farkas Péter, Heincz Dániel, Hernády Gergely, Kelemen

Részletesebben

Emlékeztető. A Kari Hallgatói Tanács október 3-án (hétfőn) tartott üléséről. Az ülés kezdete: 19:30 Az ülés vége: 23:42

Emlékeztető. A Kari Hallgatói Tanács október 3-án (hétfőn) tartott üléséről. Az ülés kezdete: 19:30 Az ülés vége: 23:42 Emlékeztető A 2016. október 3-án (hétfőn) tartott üléséről. Az ülés kezdete: 19:30 Az ülés vége: 23:42 Jelen voltak: Szavazati jogú tagok: Czégényi Ákos, Fazekas Barbara, Gődér Vivien, Hadarics Réka, Kiss

Részletesebben

1061 Budapest, Liszt Ferenc tér 8. Tel./Fax: (1) , (1) / 190

1061 Budapest, Liszt Ferenc tér 8. Tel./Fax: (1) , (1) / 190 Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Hallgatói Önkormányzat 1061 Budapest, Liszt Ferenc tér 8. hok@lisztakademia.hu Tel./Fax: (1) 462 46 90, (1) 462 46 00 / 190 www.lfzehok.hu Jegyzőkönyv, amely készült

Részletesebben

EMLÉKEZTETŐ. A Közlekedésmérnöki és Járműmérnöki Kar Hallgató Képviselet december 8-án tartott üléséről.

EMLÉKEZTETŐ. A Közlekedésmérnöki és Járműmérnöki Kar Hallgató Képviselet december 8-án tartott üléséről. EMLÉKEZTETŐ A Közlekedésmérnöki és Járműmérnöki Kar Hallgató Képviselet 2014. december 8-án tartott üléséről. Jelen voltak: Balla Péter Csányi Norbert Cseh Tamás Gődér Nikoletta Kovács Márk Lindtner Andor

Részletesebben

A TERMÉSZETTUDOMÁNYI KAR TANÁCSA ÁLTAL LÉTREHOZOTT BIZOTTSÁGOK ÖSSZETÉTELÉNEK SZABÁLYZATA

A TERMÉSZETTUDOMÁNYI KAR TANÁCSA ÁLTAL LÉTREHOZOTT BIZOTTSÁGOK ÖSSZETÉTELÉNEK SZABÁLYZATA BUDAPESTI MŰSZAKI ÉS GAZDASÁGTUDOMÁNYI EGYETEM TERMÉSZETTUDOMÁNYI KAR A TERMÉSZETTUDOMÁNYI KAR TANÁCSA ÁLTAL LÉTREHOZOTT BIZOTTSÁGOK ÖSSZETÉTELÉNEK SZABÁLYZATA A bizottságok összetételét elfogadta a TTK

Részletesebben

A TERMÉSZETTUDOMÁNYI KAR TANÁCSA ÁLTAL LÉTREHOZOTT BIZOTTSÁGOK ÖSSZETÉTELÉNEK SZABÁLYZATA

A TERMÉSZETTUDOMÁNYI KAR TANÁCSA ÁLTAL LÉTREHOZOTT BIZOTTSÁGOK ÖSSZETÉTELÉNEK SZABÁLYZATA BUDAPESTI MŰSZAKI ÉS GAZDASÁGTUDOMÁNYI EGYETEM TERMÉSZETTUDOMÁNYI KAR A TERMÉSZETTUDOMÁNYI KAR TANÁCSA ÁLTAL LÉTREHOZOTT BIZOTTSÁGOK ÖSSZETÉTELÉNEK SZABÁLYZATA A bizottságok összetételét elfogadta a TTK

Részletesebben

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet március 4-én, 19:00-kor tartott rendes üléséről

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet március 4-én, 19:00-kor tartott rendes üléséről Emlékeztető a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet 2013. március 4-én, 19:00-kor tartott rendes üléséről Jelen van: Berecz Zsolt Gábor, Farkas Péter, Heincz Dániel, Hernády Gergely, Marsal Béla,

Részletesebben

Ikt.szám: 946-1/2014. JEGYZŐKÖNYV Vajta Községi Önkormányzat Képviselő-testületének október 17-én órai kezdettel tartott alakuló üléséről

Ikt.szám: 946-1/2014. JEGYZŐKÖNYV Vajta Községi Önkormányzat Képviselő-testületének október 17-én órai kezdettel tartott alakuló üléséről Ikt.szám: 946-1/2014 JEGYZŐKÖNYV Vajta Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. október 17-én 16 30 órai kezdettel tartott alakuló üléséről A testületi ülésen meghozott száma, tárgya: HATÁROZAT

Részletesebben

A TERMÉSZETTUDOMÁNYI KAR TANÁCSA ÁLTAL LÉTREHOZOTT BIZOTTSÁGOK ÖSSZETÉTELÉNEK SZABÁLYZATA

A TERMÉSZETTUDOMÁNYI KAR TANÁCSA ÁLTAL LÉTREHOZOTT BIZOTTSÁGOK ÖSSZETÉTELÉNEK SZABÁLYZATA BUDAPESTI MŰSZAKI ÉS GAZDASÁGTUDOMÁNYI EGYETEM TERMÉSZETTUDOMÁNYI KAR A TERMÉSZETTUDOMÁNYI KAR TANÁCSA ÁLTAL LÉTREHOZOTT BIZOTTSÁGOK ÖSSZETÉTELÉNEK SZABÁLYZATA A bizottságok összetételét elfogadta a TTK

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Napirendi pontok: 1. Köszöntő és a napirendi pontok ismertetése, valamint elfogadása Előterjesztő: Fekete Csanád, DÖK elnök

JEGYZŐKÖNYV. Napirendi pontok: 1. Köszöntő és a napirendi pontok ismertetése, valamint elfogadása Előterjesztő: Fekete Csanád, DÖK elnök JEGYZŐKÖNYV Nemzeti Közszolgálati Egyetem Doktorandusz Önkormányzat (2017/2. számú) Küldöttgyűlésének 2017. március 20-án 17:30 kezdettel tartott üléséről Helye: 1101 Budapest, X. Hungária krt. 9-11. A

Részletesebben

EMLÉKEZTETŐ Az Óbudai Egyetem Szenátusának január 28-ai üléséről

EMLÉKEZTETŐ Az Óbudai Egyetem Szenátusának január 28-ai üléséről EMLÉKEZTETŐ Az Óbudai Egyetem Szenátusának 2013. január 28-ai üléséről OE-RH-221/2013 Az emlékeztető röviden és tömören összefoglalja a Szenátus ülésén elhangzottakat. Az ülésről videofelvétel készült,

Részletesebben

Emlékeztető Sárik Veronika elmondta, hogy a MIE úgy határozott, hogy tárgyal a MISZ eladásáról, így egyetemi tulajdonba kerüléséről.

Emlékeztető Sárik Veronika elmondta, hogy a MIE úgy határozott, hogy tárgyal a MISZ eladásáról, így egyetemi tulajdonba kerüléséről. Emlékeztető A Kari Hallgatói Tanács 2015. február 9.-én (hétfőn) tartott üléséről. Az ülés kezdete:19:05 Jelen voltak: Szavazati jogú tagok:aipli Sándor Márk, Batka Roland, Bíbok Attila, Gál Ádám, Jóvér

Részletesebben

örgyi Albert Általános Iskola 1161 Budapest Csömöri u. 20. OM : Fax: :

örgyi Albert Általános Iskola 1161 Budapest Csömöri u. 20. OM : Fax: : örgyi Albert Általános Iskola JEGYZŐKÖNYV KIVONAT A 2017. VIII. 29-i nevelőtestületi ülésről Tárgy: az intézményi pedagógiai program módosításának elfogadása Helyszín: 1161 Budapest Csömöri u. 20. A nevelőtestület

Részletesebben

EMLÉKEZTETŐ. A Közlekedésmérnöki és Járműmérnöki Kar Hallgató Képviselet 2015. szeptember 21-én tartott üléséről.

EMLÉKEZTETŐ. A Közlekedésmérnöki és Járműmérnöki Kar Hallgató Képviselet 2015. szeptember 21-én tartott üléséről. EMLÉKEZTETŐ A Közlekedésmérnöki és Járműmérnöki Kar Hallgató Képviselet 2015. szeptember 21-én tartott üléséről. Jelen voltak: Balla Péter Csányi Norbert Cseh Tamás Koltai Soma Lábas István Lindtner Andor

Részletesebben

EMLÉKEZTETŐ Az Egyetemi Hallgatói Képviselet május 17-én tartott üléséről

EMLÉKEZTETŐ Az Egyetemi Hallgatói Képviselet május 17-én tartott üléséről EMLÉKEZTETŐ Az Egyetemi Hallgatói Képviselet 2012. május 17-én tartott üléséről Jelen voltak: Czinkóczki Krisztián, Engert Attila, Farkas László, Farkas Patrik, Farkas Tímea, Fekete Dóra, Hoffer Dávid,

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Jelen vannak: a jelen jegyzőkönyv jelenléti ívén szereplő 18 szavazásra jogosult egyesületi tag és két vendég.

JEGYZŐKÖNYV. Jelen vannak: a jelen jegyzőkönyv jelenléti ívén szereplő 18 szavazásra jogosult egyesületi tag és két vendég. JEGYZŐKÖNYV amely készült 2012. december 1. 10 óra 20 perces kezdettel a Wikimédia Magyarország Egyesület megismételt tisztújító közgyűlésén, az 1056 Budapest, Molnár utca 5. szám alatt. Jelen vannak:

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Budapesti Corvinus Egyetem Hallgatói Önkormányzata TK HÖK december 8-i üléséről

Jegyzőkönyv. Budapesti Corvinus Egyetem Hallgatói Önkormányzata TK HÖK december 8-i üléséről Jegyzőkönyv Budapesti Corvinus Egyetem Hallgatói Önkormányzata TK HÖK 2015. december 8-i üléséről Az ülés formája: Rendkívüli NYÍLT Az ülés ideje: 2015. december 8. (kedd) 18:00 Az ülés helye: 1093 Budapest

Részletesebben

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet április 2-án 19:00-kor tartott rendes üléséről

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet április 2-án 19:00-kor tartott rendes üléséről Emlékeztető a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet 2012. április 2-án 19:00-kor tartott rendes üléséről Jelen van: Berecz Zsolt Gábor, Dávida Eszter, Dióssy András, Farkas Péter, Hegedűs Zoltán,

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. igazgatási-szociális ügyintéző

JEGYZŐKÖNYV. igazgatási-szociális ügyintéző JEGYZŐKÖNYV Készült: 2011. november 17-én, 16.00 órai kezdettel megtartott alakuló üléséről a Polgármesteri Hivatalban. Jelen vannak: A./ Képviselő-testület tagjai részéről: Szabó László Békefi Edina Rolkó

Részletesebben

Emlékeztető a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet december 5-én 19:00-kor tartott rendes üléséről

Emlékeztető a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet december 5-én 19:00-kor tartott rendes üléséről Emlékeztető a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet 2011. december 5-én 19:00-kor tartott rendes üléséről Jelen van: Berecz Zsolt Gábor, Dávida Eszter, Dióssy András, Farkas Péter, Hegedűs Zoltán,

Részletesebben

A TERMÉSZETTUDOMÁNYI KAR TANÁCSA ÁLTAL LÉTREHOZOTT BIZOTTSÁGOK ÖSSZETÉTELÉNEK SZABÁLYZATA

A TERMÉSZETTUDOMÁNYI KAR TANÁCSA ÁLTAL LÉTREHOZOTT BIZOTTSÁGOK ÖSSZETÉTELÉNEK SZABÁLYZATA BUDAPESTI MŰSZAKI ÉS GAZDASÁGTUDOMÁNYI EGYETEM TERMÉSZETTUDOMÁNYI KAR A TERMÉSZETTUDOMÁNYI KAR TANÁCSA ÁLTAL LÉTREHOZOTT BIZOTTSÁGOK ÖSSZETÉTELÉNEK SZABÁLYZATA A bizottságok összetételét elfogadta a TTK

Részletesebben

Emlékeztető Sárik Veronika elmondta, hogy a Karima kapcsán várják az árajánlatot a printertől.

Emlékeztető Sárik Veronika elmondta, hogy a Karima kapcsán várják az árajánlatot a printertől. Emlékeztető A Kari Hallgatói Tanács 2015. január 26-án (hétfőn) tartott üléséről. Az ülés kezdete: 19:05 Jelen voltak: Szavazati jogú tagok: Aipli Sándor Márk, Bíbok Attila, Gál Ádám, Jóvér Vivien, Mészáros

Részletesebben

Budapest XVI. ker. Szent Györgyi Albert Általános Iskola 1161 Budapest Csömöri u. 20. OM : Fax: :

Budapest XVI. ker. Szent Györgyi Albert Általános Iskola 1161 Budapest Csömöri u. 20. OM : Fax: : JEGYZŐKÖNYV KIVONAT A 2017. VIII. 29-i nevelőtestületi ülésről Tárgy: az intézményi házirend és szmsz helyesbítésének elfogadása Helyszín: 1161 Budapest Csömöri u. 20. A nevelőtestület az alábbi határozatot

Részletesebben

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács szeptember 22-i ülésén meghozott határozatai

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács szeptember 22-i ülésén meghozott határozatai Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács 2009. szeptember 22-i ülésén meghozott határozatai Határozatok tára: 30/2009. (IX.22.) KT. sz. határozat a 2009/2010. tanév I. félév ülés- és munkatervének

Részletesebben

EMLÉKEZTETŐ Az Egyetemi Hallgatói Képviselet október 9-én tartott üléséről

EMLÉKEZTETŐ Az Egyetemi Hallgatói Képviselet október 9-én tartott üléséről EMLÉKEZTETŐ Az Egyetemi Hallgatói Képviselet 2008. október 9-én tartott üléséről Jelen voltak: Angyal Róbert, Ambrózi Gergely, Bohák András, Börcsök Zoltán, Esze Ágnes, Hamvas Mihály, Hülber Attila, Keresztes

Részletesebben

EMLÉKEZTETŐ Az Óbudai Egyetem Szenátusának november 28-ai üléséről

EMLÉKEZTETŐ Az Óbudai Egyetem Szenátusának november 28-ai üléséről OE-RH-2424/2011 EMLÉKEZTETŐ Az Óbudai Egyetem Szenátusának 2011. november 28-ai üléséről Az emlékeztető röviden és tömören összefoglalja a Szenátus ülésén elhangzottakat. Az ülésről videofelvétel készült,

Részletesebben

EMLÉKEZTETŐ. Az Egyetemi Hallgatói Képviselet szeptember 6-án tartott üléséről

EMLÉKEZTETŐ. Az Egyetemi Hallgatói Képviselet szeptember 6-án tartott üléséről EMLÉKEZTETŐ Az 2018. szeptember 6-án tartott üléséről Jelen voltak: Barabás Zoltán, Beluzsár Ádám, Egyed Gábor, Gál Bernadett, Gődér Nikoletta, Kántor Tamás, Katona Rebeka, Kovács Klementina, Lőrincz László,

Részletesebben

TANÍTÓ- ÉS ÓVÓKÉPZŐ KAR HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT

TANÍTÓ- ÉS ÓVÓKÉPZŐ KAR HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT ELTE TÓK HÖK Küldöttgyűlés jegyzőkönyve 2015. február 27. (ELTE TÓK, 123.) IDŐPONT: 2015. február 27. HELYSZÍN: ELTE Tanító- és Óvóképző Kar 123. terem AZ ÜLÉS KEZDETE: 16:30 A megjelent küldöttgyűlési

Részletesebben

EMLÉKEZTETŐ Az Egyetemi Hallgatói Képviselet október 7-én tartott üléséről

EMLÉKEZTETŐ Az Egyetemi Hallgatói Képviselet október 7-én tartott üléséről EMLÉKEZTETŐ Az 2010. október 7-én tartott üléséről Jelen voltak: Berzlánovich Imre, Domján Zsolt, Fekete Dóra, Hamvas Mihály, Hoffer Dávid, Kálmán László, Keresztes Péter, Kovács András, Kulcsár Bence,

Részletesebben

Emlékeztető az Országos Tudományos Diákköri Tanács üléséről

Emlékeztető az Országos Tudományos Diákköri Tanács üléséről Országos Tudományos Diákköri Tanács Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet H-1143 Budapest, Szobránc u. 6-8. otdt.titkar@ofi.hu; otdt.titkarsag@ofi.hu; http://www.otdt.hu OTDT/390-8/2016 Emlékeztető az Országos

Részletesebben

1./ Helyi Választási Bizottság tájékoztatója a választás eredményéről Előadó: Eisenberger Nóra HVB elnök

1./ Helyi Választási Bizottság tájékoztatója a választás eredményéről Előadó: Eisenberger Nóra HVB elnök Jegyzőkönyv Készült: 2014. október 22-én megtartott alakuló ülésén. Az ülés helye: Művelődési Ház, Alattyán Jelen vannak: Koczkás Gábor Budai Gábor Bárkányi Adrienn Ferencsik Gyula Józsáné Kovács Mónika

Részletesebben

Jegyzőkönyv. ELTE EHÖK Rendkívüli Elnökségi

Jegyzőkönyv. ELTE EHÖK Rendkívüli Elnökségi Jegyzőkönyv ELTE EHÖK Rendkívüli Elnökségi 2014. november 05. (szerda) 17:00 óra, Helyszín: ELTE EHÖK irodai tárgyaló terem (Budapest, Szerb utca 21-23.) 1. Vendégünk Bezsenyi Tamás az ELTE EDÖK elnöke

Részletesebben

Beszá molo és között végzett munkámról

Beszá molo és között végzett munkámról EHK ÜLÉSEK 2015.06.18. EHK ülés 2015.06.25. EHDK ülés 2015.06.29. EHK ülés 2015.07.13. EHK ülés 2015.08.27. EHK ülés 2015.09.03. EHK ülés 2015.09.10. EHK ülés Beszá molo 2015.06.15. és 2015.09.13. között

Részletesebben

EMLÉKEZTETŐ Az Egyetemi Hallgatói Képviselet szeptember 3-án tartott üléséről

EMLÉKEZTETŐ Az Egyetemi Hallgatói Képviselet szeptember 3-án tartott üléséről EMLÉKEZTETŐ Az Egyetemi Hallgatói Képviselet 2009. szeptember 3-án tartott üléséről Jelen voltak: Angyal Róbert, Berzlánovich Imre, Bohák András, Domján Zsolt, Hamvas Mihály, Hülber Attila, Kálmán László,

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület október 30-án megtartott rendkívüli üléséről

JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület október 30-án megtartott rendkívüli üléséről SZANK KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 17/2014. JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2014. október 30-án megtartott rendkívüli üléséről Határozatok száma: 72-73. 1 TARTALOMJEGYZÉK HATÁROZATOK: 72/2014.(X.30.)

Részletesebben

J E G Y ZŐKÖNYV. HVB. elnök Alapszolgáltatási Központ vezetője. Jászszentlászló polgármestere

J E G Y ZŐKÖNYV. HVB. elnök Alapszolgáltatási Központ vezetője. Jászszentlászló polgármestere J E G Y ZŐKÖNYV Készült: Móricgát Községi Önkormányzat Képviselő-testületének, 2014. október 21-én 14 30 órai kezdettel megtartott a l a k u l ó képviselő-testületi üléséről. Ülés helye: Móricgát Faluház

Részletesebben

EMLÉKEZTETŐ Az Egyetemi Hallgatói Képviselet április 5-én tartott üléséről

EMLÉKEZTETŐ Az Egyetemi Hallgatói Képviselet április 5-én tartott üléséről EMLÉKEZTETŐ Az Egyetemi Hallgatói Képviselet 2012. április 5-én tartott üléséről Jelen voltak: Berzlánovich Imre, Czinkóczki Krisztián, Engert Attila, Farkas László, Farkas Patrik, Farkas Tímea, Fekete

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. A Magyar Floorball Szakszövetség megismételt éves rendes közgyűlése

JEGYZŐKÖNYV. A Magyar Floorball Szakszövetség megismételt éves rendes közgyűlése JEGYZŐKÖNYV A Magyar Floorball Szakszövetség megismételt éves rendes közgyűlése Dátum: 2014. május 31. 10 óra 30 perc Helyszín: Komáromi Városi Sportcsarnok (2900 Komárom, Czuczor Gergely utca 62.) Résztvevők:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Babits Emil Hofferné Hanich Erika Kovács Attila Oszvald József Ruppert Báláné Scheer József Schindler László Tihanyiné Baki Zsuzsanna

JEGYZŐKÖNYV. Babits Emil Hofferné Hanich Erika Kovács Attila Oszvald József Ruppert Báláné Scheer József Schindler László Tihanyiné Baki Zsuzsanna JEGYZŐKÖNYV A Veszprém Megyei Német Kisebbségi Önkormányzat testületének 2007. március 14-én 10.00 órai kezdettel Veszprémben, a Megyeháza I. emeleti Szent István termében megtartott alakuló üléséről.

Részletesebben

EMLÉKEZTETŐ Az Egyetemi Hallgatói Képviselet január 19-én tartott üléséről

EMLÉKEZTETŐ Az Egyetemi Hallgatói Képviselet január 19-én tartott üléséről EMLÉKEZTETŐ Az Egyetemi Hallgatói Képviselet 2012. január 19-én tartott üléséről Jelen voltak: Berzlánovich Imre, Czinkóczki Krisztián, Engert Attila, Farkas Tímea, Farkas László, Fekete Dóra, Hoffer Dávid,

Részletesebben

EMLÉKEZTETŐ Az Egyetemi Hallgatói Képviselet január 26-án tartott üléséről

EMLÉKEZTETŐ Az Egyetemi Hallgatói Képviselet január 26-án tartott üléséről EMLÉKEZTETŐ Az Egyetemi Hallgatói Képviselet 2012. január 26-án tartott üléséről Jelen voltak: Berzlánovich Imre, Czinkóczki Krisztián, Engert Attila, Farkas Patrik, Farkas Tímea, Farkas László, Fekete

Részletesebben

EMLÉKEZTETŐ Az Egyetemi Hallgatói Képviselet március 31-én tartott üléséről

EMLÉKEZTETŐ Az Egyetemi Hallgatói Képviselet március 31-én tartott üléséről EMLÉKEZTETŐ Az 2011. március 31-én tartott üléséről Jelen voltak: Berzlánovich Imre, Czinkóczki Krisztián, Fekete Dóra, Hamvas Mihály, Hoffer Dávid, Kálmán László, Keresztes Péter, Kerkay Péter, Kovács

Részletesebben

VÁLASZTÁSI JELENTÉS. II.1. Az 1. számú választóközösségben leadott szavazatok összesítése. Az 1. számú választóközösségre vonatkozó alapadatok

VÁLASZTÁSI JELENTÉS. II.1. Az 1. számú választóközösségben leadott szavazatok összesítése. Az 1. számú választóközösségre vonatkozó alapadatok VÁLASZTÁSI JELENTÉS A 2015. ÉVI SZENÁTUSVÁLASZTÁSRÓL amely készült: 2015. augusztus 28. napján I. ÁLTALÁNOS MEGÁLLAPÍTÁSOK Az Óbudai Egyetemen a 2015. évi szenátusi választásokat Prof. Dr. Fodor János

Részletesebben

EMLÉKEZTETŐ Az Egyetemi Hallgatói Képviselet május 31-én tartott üléséről

EMLÉKEZTETŐ Az Egyetemi Hallgatói Képviselet május 31-én tartott üléséről EMLÉKEZTETŐ Az 2012. május 31-én tartott üléséről Jelen voltak: Czinkóczki Krisztián, Engert Attila, Farkas László, Farkas Tímea, Fekete Dóra, Hoffer Dávid, Kettinger Ádám, Kovács András, Molnár László,

Részletesebben

Emlékeztető. A Gépészkari Hallgatói Képviselet február 13-án tartott rendes üléséről

Emlékeztető. A Gépészkari Hallgatói Képviselet február 13-án tartott rendes üléséről 1 / 6. oldal Emlékeztető A 2018. február 13-án tartott rendes üléséről Képviselő neve Mandátum Jelen Késett Korábban távozott Kimentést kért Bányász Gáspár tanácskozási jog x Csala Tas szavazati jog x

Részletesebben

EMLÉKEZTETŐ Az Egyetemi Hallgatói Képviselet november 12-én tartott üléséről

EMLÉKEZTETŐ Az Egyetemi Hallgatói Képviselet november 12-én tartott üléséről EMLÉKEZTETŐ Az Egyetemi Hallgatói Képviselet 2009. november 12-én tartott üléséről Jelen voltak: Berzlánovich Imre, Domján Zsolt, Hamvas Mihály, Hülber Attila, Kálmán László, Keresztes Péter, Kerkay Péter,

Részletesebben

ELTE TáTK Kari Tanács-ülés Jegyzőkönyv június 21. JEGYZŐKÖNYV az ELTE Társadalomtudományi Kar Kari Tanácsának üléséről

ELTE TáTK Kari Tanács-ülés Jegyzőkönyv június 21. JEGYZŐKÖNYV az ELTE Társadalomtudományi Kar Kari Tanácsának üléséről JEGYZŐKÖNYV az ELTE Társadalomtudományi Kar Kari Tanácsának üléséről Időpont 2016. június 21. 14 00 Helyszín ELTE Lágymányosi Campus, Északi Tömb 0.100C Kari Tanácsterem Elnök Juhász Gábor JELEN VANNAK

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült Gilvánfa Község Önkormányzati Képviselő-testületének október 22-én megtartott alakuló üléséről.

Jegyzőkönyv. Készült Gilvánfa Község Önkormányzati Képviselő-testületének október 22-én megtartott alakuló üléséről. Jegyzőkönyv Készült Gilvánfa Község Önkormányzati Képviselő-testületének 2014. október 22-én megtartott alakuló üléséről. Az ülés helye: Községháza Gilvánfa Az ülés ideje: 2014. október 22., 08.00 óra

Részletesebben

#( %! ) + + +! ( ) 3 5 4 + 7! % # %! 3 5 4 3 5 (! 3 8 9, 5! # 9 8: ;66 8 9! # = 9.! #

#( %! ) + + +! ( ) 3 5 4 + 7! % # %! 3 5 4 3 5 (! 3 8 9, 5! # 9 8: ;66 8 9! # = 9.! # ! # % # % & #( %! ) + + +,!. / 0 1 2 # 3 4 5 5 3 3 4 6,. ( 3 3 5! # %& %! ( ) 3 5 4 + 7! % # %! 3 5 4 3 5 (! 3 5 3 4 + 8 + % ( 8 9, 5! # 9 8: ;66 8 9! #! 5 < 9 6! #!3 = 9.! # 4 >!?+ ( 1 ?Α & Β5 5, 5 Χ3,

Részletesebben