D O B O Z I D A N K A

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "D O B O Z I D A N K A"

Átírás

1

2 L A J O S K A Egy hajléktalan ember kutyája volt, aki az erdőben élt. A férfi egy nap eltünt, Lajoska maradt. Egy közeli étteremnél etették, de Lajoska folyamatosan a forgalmas út mellett ballagott, az erdőben kóborólt. Valaha biztos volt neki is családja, meleg otthona, mert a fotelben nagyon otthonosan helyezkedik, vágyik az ember közelségére. Lajoska talán csivava-pincser keverék ivartalanított, 8 kilós szuka kiskutya.

3 D O B O Z I D A N K A Dobozi Danka, Dani és Dodó 12 hetes, boxer jellegű életrevaló vasgyúrók. Egy kartondobozban az állatorvosi rendelő kertjébe tették be őket. Danka a kislány sötét tigriscsíkos, Dani az egyik kan a zsemle, fekete maszkos, Dodó a rajzos középbarna kanocska. Természetre Dani a legbújósabb, Danka és Dodó pörögnek, játszanak, apportoznak. Persze Dani is beszáll a nyüzsgésbe, de az ő szeme keresi legjobban az embert.

4 D O B O Z I D A N I Dobozi Danka, Dani és Dodó 12 hetes, boxer jellegű életrevaló vasgyúrók. Egy kartondobozban az állatorvosi rendelő kertjébe tették be őket. Danka a kislány sötét tigriscsíkos, Dani az egyik kan a zsemle, fekete maszkos, Dodó a rajzos középbarna kanocska. Természetre Dani a legbújósabb, Danka és Dodó pörögnek, játszanak, apportoznak. Persze Dani is beszáll a nyüzsgésbe, de az ő szeme keresi legjobban az embert.

5 D O B O Z I D O D Ó Dobozi Danka, Dani és Dodó 12 hetes, boxer jellegű életrevaló vasgyúrók. Egy kartondobozban az állatorvosi rendelő kertjébe tették be őket. Danka a kislány sötét tigriscsíkos, Dani az egyik kan a zsemle, fekete maszkos, Dodó a rajzos középbarna kanocska. Természetre Dani a legbújósabb, Danka és Dodó pörögnek, játszanak, apportoznak. Persze Dani is beszáll a nyüzsgésbe, de az ő szeme keresi legjobban az embert.

6 J O H N N Y Johnny 1,5 éves talán malinois-németjuhász keverék, erős felépítésű, gyönyörű kiállású ivartalanított kan kutya. Nagy termete ellenére lakásban tarthatták, mielőtt utcára tették, mert tökéletesen érzi magát a házban, ismeri a fotelt, a lépcsőt, hihetetlen emberközpontú, bújós kamasz, aki állandóan ember mellett lenne, követné a gazdit mindenhová. Nagyon jámbor, most kezdi felfedezni az apportozás lényegét, a plüss süni a kedvence. Nevelést nem sokat kaphatott az előző gazdinál, de nagyon okos, könnyen tanul. Kertes házas gazdinak szeretnénk adni, ahol jó a keríté, mert ugyan nem mászik, de unalmában vagy a gazdi után való sóvárgásban a dróthálós kerítés nem akadály neki.

7 T Ü N D E V Ö L G Y I A L B A - B L A N C H E Alba-Blanche másfél év körüli csodaszép, királynői alkatú szánhúzó keverék ivartalanított szuka. Nyugodt, nagyon kedves, ragaszkodó, békés, igazi családi kutya. Gyönyörűen sétál pórázon. Imádja a friss havat, a simogatást, a bújást, mindenféle szeretet-megnyilvánulást.

8 J Ú N Ó É S D I Á N A Kőbányában talált 4 hónap körüli szuka kutyák. Talán labrador-németjuhász keverékek, közepes termetűek lesznek. Diána a sötétebb színű, ő az aktívabb, jó jelzőkutya lesz. A zsemleszínű Júnó, ő nyugodtabb, bújósabb.

9 J Ú N Ó É S D I Á N A Kőbányában talált 4 hónap körüli szuka kutyák. Talán labrador-németjuhász keverékek, közepes termetűek lesznek. Diána a sötétebb színű, ő az aktívabb, jó jelzőkutya lesz. A zsemleszínű Júnó, ő nyugodtabb, bújósabb.

10 F Á R A Ó É S O M A R S H A R I F 4 hónapos németjuhász és talán vizsla keverék kan kölykök. A rajzos kisfiú FÁRAÓ, egy kis csibész, a fekete zsemle tappancsokkal SHARIF, ő bújósabb, higgadtabb.

11 F Á R A Ó É S O M A R S H A R I F 4 hónapos németjuhász és talán vizsla keverék kan kölykök. A rajzos kisfiú FÁRAÓ, egy kis csibész, a fekete zsemle tappancsokkal SHARIF, ő bújósabb, higgadtabb.

12 R O X Y ROXY ivartalanított, ordas németjuhász keverék szuka nagy szívvel, jó lélekkel. Kutyatársaságban kienged, nőkkel bátrabb. Sok-sok kiló és még több szeretet hiánya van, amit most igyekszünk megadni neki. Meleg családi környezetet, szerető otthont keresünk számára! Nagyon figyelmes jelző kutya és igencsak tekintélyes küllemű házőrző válik majd belőle. Játékos, boldog, sok kutyatudományra szomjas, szeretettel nevelhető, okos kutyalány.

13 Ö R E G Pilisvörösváron feküdt az út mellett kimerülten még augusztusban. Nagyon idős, talán puli keverék kan. Gazdája eddig nem került elő. Más kutyákkal jól kijön, ha éppen nem alszik, szívesen elbóklászik a kertben.

14 T Ó T S A R K I F Ü L E S 5 év körüli belevaló, határozott, tacskó természetű és méretű kan kutyus. Magabiztos házőrző, ugyanakkor odafigyelésre, simogatásra vágyó kedves lakótárs. Szobatiszta, cicákat nem bántja, szuka kutyusokkal lovagias, kanokkal méricskéli magát. Jó jelző kutya, komoly őrző vérmérséklettel, de feleslegesen nem ugat.

15 F I N C S I 9 hónap körüli keverék szuka. Ideiglenes befogadójánál lakásban lakik, tanulja a szobatisztaságot. Más kutyákkal jól kijön, emberrel még félénk, neki több időre van szükséges, hogy elfogadja leendő gazdáját és családját.

16 S E R C L I Serclit végtelenül legyengült állapotban találtuk a főúton Pilisszentkereszt közelében, csont soványan, szinte kopaszon, apatikusan. Sercli nevét onnan kapta, hogy valószínűleg előtte nem kaphatott sokkal többet, mint néhány száraz kenyérszeletet Végtelenül ragaszkodó tud lenni. Nem hebrencs, nem ugatós, türelmes, nyugodt, szelíd, békés, szeretni való kutyus. Meggyötört pofijában huncutul csillog a szeme, jön-megy, véleménye van a világról, aminek középpontjában természetesen az EMBER áll, nem aki elhanyagolta, éheztette, kidobta, hanem aki simogat, akinek pacsit lehet adni, akinek a zsebe mackósajtot rejt Aki csak találkozott már személyesen Serclivel, mind egyetért abban, hogy az egyénisége, aurája varázslatos! Mi már így is szeretjük őt nagyon és hiszünk benne, hogy ha kicsit kopaszka is marad, lesz olyan gazdija, aki nem csak a szőréig lát, hanem egyenesen hatalmas szívébe. Igen, lehet hogy foltos marad, de ami fontos, hogy már nem szenved és élni, szeretni, tartozni akar!

17 D O N B O S C O B. nem szép, sőt. Nem bájos ölbekutya, nem kanapéra termett szobadísz, nem azért leszel rá büszke mert a szomszédoknak szemet szúr a szépsége, hanem valami értékesebbért, amit ha kiérdemelsz, tőle megkapod. B. nagydarab, kicsit ormótlan, olyan mint egy félkész szobor, amin még simitásokat kellene végeznie a mesternek, de márványból van (bár nem fehér, hanem fekete tömbből), "örök érvényű", vaskos és rusztikus darab. De B. medve lelkű, kiegyensúlyozott, kerek világú eb. Kell neki egy GAZDA, egy kert, esetleg egy jóindulatú kutyatárs és szeretet (no meg néhány fenyőtoboz játszani:) Cserébe nincsenek hisztijei, nincsenek különleges igényei, ha "csak" ennyit adsz neki, értékeli, elfogadja és megbecsüli. B.-t meg kell győzni, hogy Te vagy a GAZDA, ez a családja és neki kerek a világ. Ezért meg kell dolgoznod, de ha ingyen lenne, nem is okozna olyan örömöt! B. másfél éves, ivartalanított kan. Bundája sprőd, a fésűt "kirúgja", de nem is igényel fésülgetést, a tél ellen kellő védelmet nyújt egy jó kutyaházban. Nem ugatós, nem izgága, de ha ő megszólal érdemes odafigyelni és ellenőrizni a bejáratot!

18 D O N B O S C O

19 T E R K A Terka 1 év körüli terrier keverék szuka. Szálkás szőrű energiabomba, igazi egyéniség. Jön-megy intézkedik, fontoskodik, tüsténkedik... ez van, ha egy kutya terriernek születik. Más kutyákkal jól kijön, de van benne némi kezelhető dominancia. Cicákkal is megfér, nem bántja őket, de azért izgatják, zrikálja őket. Terka szeret nagyokat futni, labdázni, szeret benne lenni mindenféle kalandban, csínytevésben. Olyan gazdát keres, aki sokat kirándul vele, esetleg kutyasuliba viszi, leköti az energiáit.

20 F U N N Y FUNNY augusztusban múlt 1 éves, ivartalanított vizsla-labrador keverék kan kutya. Nézzük Funny pozitív oldalát: imádnivaló, kedves, barátságos, aktív, sportos, energikus, embercentrikus, szereti a gyerekeket, minden kutyával jól kijön, lehet vele kutyasuliba járni, úszni, túrázni, sétálni. Mondhatnánk, hogy Funny a tökéletes családi kutya, de mivel minden éremnek két oldala van, Funny negatív dolgairól is essen szó: Funny szökik, de nem csak úgy picit, hanem tényleg szökik... a gazdi után. Kedves Ideális Gazdi! Légy aktív, járj vele úszni és kutyasuliba! szeress labdázni és kirándulni, esetleg legyen egy másik kutyád! ami még nagyon jó lenne, ha a naaagy kertben lenne számára egy fedett kenneled, ahol Funny az összeszokás időszaka alatt egyedül eltöltött óráiban lakhatna.

21 F U N N Y

22 N Y A N Y U S Kedves Gazdim, Pontos koromat kérlek ne kérdezd, már nem is emlékszem Hogy hogyan kerültem a puha ágyból az utcára? Nem tudom Befogadtak, majd a cicák miatt láncra kötöttek, végül el kellett jönnöm, mert fedél nélkül maradt a befogadóm is. Új helyre költöztem sok-sok vizsla, lakás, puha ágy, szeretet vett körül. Hamarosan teljesen otthon éreztem magam Eszternél. Ő nem a végállomás, remélem hamarosan megismerhetlek Téged, az új családomat, ahol én lehetek "A családi kedvenc". Egy réi törés miatt a hátsó lábaim X-ben állnak, de ez engem nem zavar. Kedves Gazdi, Téged kereslek immár két éve. Téged, akit nem zavar az X lábam, aki meglátja bennem a Társat. Engedd, hogy a kedvedben járjak, hogy hideg téli estéken megosszam Veled a kanapét.

23 N Y A N Y U S

24 I N F O R M Á C I Ó Ha megtetszik valamelyik kutya vagy többet szeretnél tudni róluk, hívj a 7720-as belső telefonon vagy a es számon, írj t a címre.

http://www.netboard.hu/viewtopic.php?topic=15555

http://www.netboard.hu/viewtopic.php?topic=15555 Page 1 of 18 Regisztrál :: Profil :: Beállítás :: Tagok :: Keres :: Új üzenetek :: Szavazógép :: Csoportok :: Segítség Vissza :: Főoldal Ön is hirdessen itt! Részletekért klikk: ide! Összes banner! ::

Részletesebben

KUTYAVILÁG KUTYAVILÁG. Kutyavilág KUTYAVILÁG KUTYAVILÁG. A kutyák származása és rokonaik Hogyan mûködik a kutya teste? A kutya és az ember

KUTYAVILÁG KUTYAVILÁG. Kutyavilág KUTYAVILÁG KUTYAVILÁG. A kutyák származása és rokonaik Hogyan mûködik a kutya teste? A kutya és az ember KUTYAVILÁG KUTYAVILÁG Kutyavilág KUTYAVILÁG KUTYAVILÁG A kutyák származása és rokonaik Hogyan mûködik a kutya teste? A kutya és az ember Általános iskolai segédanyag 1 Kutyavilág Tisztelt Tanárok! A kutyák

Részletesebben

I. fejezet Kutyavásárlás előtt

I. fejezet Kutyavásárlás előtt I. fejezet Kutyavásárlás előtt Szeretnék egy kiskutyát! sokszor hallani ilyen vagy hasonló kijelentést. Nincs is ezzel baj, hiszen fantasztikus dolog a kutyázás. Sok leendő kutyatartó viszont nincs tisztában

Részletesebben

Bol-Dog.hu Egyedi Kutyás Ajándéktárgyak Webáruháza. Té xzçxw ~âàçö~ Üà4

Bol-Dog.hu Egyedi Kutyás Ajándéktárgyak Webáruháza. Té xzçxw ~âàçö~ Üà4 Bol-Dog.hu Egyedi Kutyás Ajándéktárgyak Webáruháza Té xzçxw ~âàçö~ Üà4-1- Kutya biléta egyedi grafikával Kutya nyakörv egyedi grafikával Kerámia medál, melyre, kutyád nevét, és persze a Te adataidat is

Részletesebben

VAS JULIANNA KUTYAVILÁG. A menhelyi kutyák lélektana

VAS JULIANNA KUTYAVILÁG. A menhelyi kutyák lélektana VAS JULIANNA KUTYAVILÁG A menhelyi kutyák lélektana Kutyavilág A menhelyi kutyák lélektana A kutya évezredek óta szimbiózisban él az emberrel, és ez alatt az idő alatt a kutyalélek már-már emberivé fejlődött.

Részletesebben

Blöki. Elhagyott barátaink - Élet a menhelyen Riport a Győri Állatmenhelyen. Orvosi szoba Ivartalanítás

Blöki. Elhagyott barátaink - Élet a menhelyen Riport a Győri Állatmenhelyen. Orvosi szoba Ivartalanítás Blöki I. évfolyam 1. szám 2009. április Elhagyott barátaink - Élet a menhelyen Riport a Győri Állatmenhelyen Blöki bulvár 102 éves a világ legidősebb kutyája Orvosi szoba Ivartalanítás Blöki gazdi Szerepeljen

Részletesebben

Bodo SchÄfer. Money. Így keresd a pénzt! amit a kutyámtól egy életre megtanultam

Bodo SchÄfer. Money. Így keresd a pénzt! amit a kutyámtól egy életre megtanultam Bodo SchÄfer Money Így keresd a pénzt! amit a kutyámtól egy életre megtanultam A fordítás alapjául szolgáló eredeti kiadás: Bodo Schäfer: Ein Hund namens MONEY Spielerisch zu Erfolg und Wohlstand Printed

Részletesebben

Manapság elsődlegesen társak vagy barátok, de megfelel, mint a család őrző kutyája. Ugatnak, ha valaki közeleg, de ha a tulajdonos ismerőse jön, majd

Manapság elsődlegesen társak vagy barátok, de megfelel, mint a család őrző kutyája. Ugatnak, ha valaki közeleg, de ha a tulajdonos ismerőse jön, majd Shar Pei Felépítés: Az első kérdés, amit egy leendő tulajdonos feltesz, hogy milyenek lesznek. A válaszok legalább annyira eltérőek, mint a kutyák. Az eddigi tulajdonosok úgy vélekednek, hogy intelligens,

Részletesebben

Állati Hírek - Állatkórházi Online Magazin

Állati Hírek - Állatkórházi Online Magazin Állati Hírek - Állatkórházi Online Magazin Havonta megjelenő online magazin 2011. év, 4. szám október A hónap betege Csutak megmenekülése ASKA Gazdim keresem KEDVENCTIPP Felelős állattartás - Tippek minden

Részletesebben

Patkányfogóból - öleb

Patkányfogóból - öleb Patkányfogóból - öleb A dolgozatot készítette: Eszenyi Bianka Réka 5/a, Miltényi Lili 5/b Felkészítő tanár: Kecskésné Mező Mária Balmazújvárosi Általános Iskola Hortobágyi Úti Tagintézmény Balmazújváros

Részletesebben

USER MANUAL A CICÁMHOZ

USER MANUAL A CICÁMHOZ és az Állatmentő Sereg Macskamentés bemutatja USER MANUAL A CICÁMHOZ Készítette: Pintér Attila (Macska-fogó) 2015. március 22. Mi ez? Miben segí t neked? Ez pontosan az, ami: egy használati utasítás a

Részletesebben

Vásárlási tanácsadó az olcsokutya.uw.hu alapján

Vásárlási tanácsadó az olcsokutya.uw.hu alapján Vásárlási tanácsadó az olcsokutya.uw.hu alapján 2010 Köszönjük, hogy ellátogatott hozzánk kiskutyavásárlási szándékával. Kérem, hogy olvassa el, mielött kiskutyát vásárolna tőlünk. Mindig arra törekszünk,

Részletesebben

Állati Hírek - Állatkórházi Online Magazin

Állati Hírek - Állatkórházi Online Magazin Állati Hírek - Állatkórházi Online Magazin Havonta megjelenő online magazin 2011. év, 6. szám december-január A hónap betege Grillázs, a megkínzott cica ASKA Az ASKA kutyák karácsonya Akció Eukanuba Iams

Részletesebben

A titok kulcsa: Beszélj hozzám kutyául!

A titok kulcsa: Beszélj hozzám kutyául! A titok kulcsa: Beszélj hozzám kutyául! Egy vadász tanonc tollából Rácz Istvánnak, egy Igazi Vadásznak, akinek a legtöbbet köszönhetem. CÉZÁR emlékére A legjobb gazdák, akik saját jólétüket a kutyájuk

Részletesebben

KEDVES ÚJDONSÜLT RETRIEVER GAZDI!

KEDVES ÚJDONSÜLT RETRIEVER GAZDI! KEDVES ÚJDONSÜLT RETRIEVER GAZDI! Kérjük, olvassa el és alaposan fontolja meg az itt leírtakat! Az elválás a kölyökkutya számára nem könnyű,de sokat tehetünk azért, hogy hamar feldolgozza a stresszt és

Részletesebben

Használati útmutató. örökbefogadott kutyákhoz. Először is: gratulálunk az új családtaghoz, akivel reméljük, nagyon sok boldog év vár Rátok!

Használati útmutató. örökbefogadott kutyákhoz. Először is: gratulálunk az új családtaghoz, akivel reméljük, nagyon sok boldog év vár Rátok! Használati útmutató örökbefogadott kutyákhoz Először is: gratulálunk az új családtaghoz, akivel reméljük, nagyon sok boldog év vár Rátok! Egy mentett kutya sok esetben teljesen más hozzáállást igényel,

Részletesebben

Amit a szexért meg kell tenni. Horváth Bianka. Publio kiadó. Minden jog fenntartva!

Amit a szexért meg kell tenni. Horváth Bianka. Publio kiadó. Minden jog fenntartva! Amit a szexért meg kell tenni Horváth Bianka 2014 Publio kiadó Minden jog fenntartva! Előszó Felszállok az első vonatra és felejtek. Legalább is próbálom elfelejteni az elmúlt másfél évet... Bár teljesen

Részletesebben

ONLINE. Kutya-macska barátság e Kutyák nyári fürdőzése. www.hazikedvencek.hu. 3. évfolyam 2. szám 2012. nyár

ONLINE. Kutya-macska barátság e Kutyák nyári fürdőzése. www.hazikedvencek.hu. 3. évfolyam 2. szám 2012. nyár 3. évfolyam 2. szám 2012. nyár A felelős állatbarátok magazinja ONLINE www.hazikedvencek.hu Kutya-macska barátság e Kutyák nyári fürdőzése e Macskafajták e Állattartási szabályok e Az óvilági csíkos mókus

Részletesebben

EBADTA SIKER. Madarat tolláról, embert kutyájáról

EBADTA SIKER. Madarat tolláról, embert kutyájáról EBADTA SIKER Madarat tolláról, embert kutyájáról Törökkanizsán él egy 28 éves lány, aki párjával együtt évek óta a Szibériai Husky szerelmese. Már évekkel ezelőtt megbizonyosodott arról, hogy a jövőjét

Részletesebben

Angyali szeretet. Sok ember egyszerűnek tartja a lovaglást, ám ez nem így van. Kérdezem én, hogy ezeknek az embereknek van-e bátorsága felülni

Angyali szeretet. Sok ember egyszerűnek tartja a lovaglást, ám ez nem így van. Kérdezem én, hogy ezeknek az embereknek van-e bátorsága felülni A hajdúböszörményi Bocskai István Gimnázium folyóirata I. évfolyam 2. szám 2013 II. Nem mondanám könnyűnek a kép elkészítését. Nagyon nehéz olyan lovas képet csinálni, amin elkapja az ember a megfelelő

Részletesebben

Hermann Gmeiner professzor és Josef von Ferenczy mondott üdvözlô beszédet a gyermekfalu megnyitásakor.

Hermann Gmeiner professzor és Josef von Ferenczy mondott üdvözlô beszédet a gyermekfalu megnyitásakor. BATTONYA A TÖRTÉNET KÉPEKBEN 1983 1984 1986 ÉV TÖRTÉNET Sok lelkes, segítôkész ember munkájának köszönhetôen itt, Battonyán kezdett épülni az elsô magyarországi SOS Gyermekfalu. 2009 Megépülhettek a családi

Részletesebben

Hogyan tartsunk lakásban kutyát? Bepisil, amikor hazaérkezünk. Folyton ugat. . Ránk ugrál

Hogyan tartsunk lakásban kutyát? Bepisil, amikor hazaérkezünk. Folyton ugat. . Ránk ugrál Hogyan tartsunk lakásban kutyát? Sokan lakótelepen, lakásban tartanak kutyát. A gyorsan növő kis "gombóc" azonban okozhat már kellemetlen perceket. Nézzük meg, mit lehet tenni ilyenkor, mik a gyakori problémák:

Részletesebben

Lois Duncan LVASNI JÓ

Lois Duncan LVASNI JÓ Lois Duncan OLVASNI JÓ! 10 Lois Duncan Könyvmolyképző Kiadó Szeged, 2009 3 Azon négylábú családtagjaink emlékére, akik most már a Kutyamennyországban hancúroznak boldogan Ginger, Rascal, Mischief, Kelly,

Részletesebben

Önképzőköri írások 2006-2010

Önképzőköri írások 2006-2010 Önképzőköri írások 2006-2010 2 Önképzőköri írások Kedves Olvasó! Tudod, mi itt együtt dolgozunk négy éve. Az itt megjelenők szinte még igazi gyerekek voltak, amikor elkezdtük. Kedves, jópofa gyerekek.

Részletesebben

A magyar kutyafajták, mint nemzetünk meghatározóan fontos értékei, kiemelten a magyar vizsla

A magyar kutyafajták, mint nemzetünk meghatározóan fontos értékei, kiemelten a magyar vizsla Kecskeméti Humán Középiskola, Szakiskola és Kollégium Kocsis Pál Mezőgazdasági és Környezetvédelmi Szakközépiskola és Szakiskolája A magyar kutyafajták, mint nemzetünk meghatározóan fontos értékei, kiemelten

Részletesebben

1. A kutya. 1. 1. A kutya és az ember közötti kommunikáció

1. A kutya. 1. 1. A kutya és az ember közötti kommunikáció Szeretem az állatokat. Azon a Földön élnek, mint mi emberek. Mégis úgy érzem, hogy más világ az övék, mely oly sok titkot rejt az ember számára. Éppen ezért, az állatbarát kutatók életük nagy részét arra

Részletesebben

Dzsumi nem egy szokványos név, így nyomban rákérdezek a dologra. Miért pont Dzsumi?

Dzsumi nem egy szokványos név, így nyomban rákérdezek a dologra. Miért pont Dzsumi? Joó Gézát nehéz lenne egy mondatban jellemezni. Nagyon sok mindennel foglalkozott és foglalkozik ma is. Amolyan szerteágazó tehetség. Amibe belefog, az biztosan sikerre van ítélve. Dolgozott már tévés

Részletesebben

Állati Hírek. Segítőkutya-jog? A segítőkutyákat alkalmazó személyek jogai

Állati Hírek. Segítőkutya-jog? A segítőkutyákat alkalmazó személyek jogai Állati Hírek Megjelenés: negyedévente 2013. év NYÁR Állatkórházi Magazin Adjunk-e vitaminkészítményeket kedvencünknek? VET-ER - Érdekes esetek az Állatkórházból Kutyamasszázs Vágjunk neki a jó időnek egy

Részletesebben

Nem érted, hogy adott motivációs eszközre miért reagálnak

Nem érted, hogy adott motivációs eszközre miért reagálnak 1. Könyvünk abban segít, hogy minél pontosabban fel tudd mérni az egyes ügyfélcsoportokat, és az így nyert információkat pénzre is tudd váltani. Nem állítjuk, hogy az egyes ügyféltípusokon belül mindenkit

Részletesebben