VALÓSÍTSA MEG ÁLMAIT!

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "VALÓSÍTSA MEG ÁLMAIT!"

Átírás

1 VALÓSÍTSA MEG ÁLMAIT!

2 HA AZT GONDOLJA, HOGY APRÓPÉNZÉRT DOLGOZIK

3 ÉS HA BELEFÁRADT A HAMIS IGÉRETEKBE ÉS HAZUGSÁGOKBA

4 MOST LEHETŐSÉGE VAN JOBBÁ TENNI AZ ÉLETÉT!

5 A LEGTÖBB EMBERNEK GONDOT OKOZ NAGYBAN GONDOLKODNI

6 INKÁBB KICSIBEN SZERETNEK GONDOLKODNI

7 PEDIG NAGYOT VAGY KICSIT GONDOLNI UGYANANNYIBA KERÜL

8 TALÁN AZT HISZIK, EZ MÁR NAGY

9 DE LEHET ENNÉL IS NAGYOBBAT GONDOLNI

10 ÉS MÉG NAGYOBBAT ÉS A NAGY MÁR NEM IS OLYAN NAGY

11 MEGÉRDEMELNÉ, HOGY ILYET VEZESSEN *Az itt jelzett keresetek nem feltétlenül tipikusak vagy reprezentatívak minden Sunrider Független Üzlettulajdonos (IBO) jövedelme szempontjából. Ezek az adatok nem tekinthetők garantált jövedelemnek vagy profitnak ben egy aktív Független Üzlettulajdonos (IBO) átlagos jövedelme az USA-ban dollár volt ben Aktívnak az a Független Üzlettulajdonos számított, aki Fogyasztói áron számolt nettó Ft értékben vásárolt termékeket. Mint minden más önálló üzletben, sikeres eredmények csak sikeres eladások alapján érhetőek el, ez pedig kemény munkát, kitartást, és vezető szerepet kíván.

12 ILYENBEN ÉLJEN *Az itt jelzett keresetek nem feltétlenül tipikusak vagy reprezentatívak minden Sunrider Független Üzlettulajdonos (IBO) jövedelme szempontjából. Ezek az adatok nem tekinthetők garantált jövedelemnek vagy profitnak ben egy aktív Független Üzlettulajdonos (IBO) átlagos jövedelme az USA-ban dollár volt ben Aktívnak az a Független Üzlettulajdonos számított, aki Fogyasztói áron számolt nettó Ft értékben vásárolt termékeket. Mint minden más önálló üzletben, sikeres eredmények csak sikeres eladások alapján érhetőek el, ez pedig kemény munkát, kitartást, és vezető szerepet kíván.

13 ÉS EGY ILYEN SAJÁT NYARALÓBAN PIHENJEN *Az itt jelzett keresetek nem feltétlenül tipikusak vagy reprezentatívak minden Sunrider Független Üzlettulajdonos (IBO) jövedelme szempontjából. Ezek az adatok nem tekinthetők garantált jövedelemnek vagy profitnak ben egy aktív Független Üzlettulajdonos (IBO) átlagos jövedelme az USA-ban dollár volt ben Aktívnak az a Független Üzlettulajdonos számított, aki Fogyasztói áron számolt nettó Ft értékben vásárolt termékeket. Mint minden más önálló üzletben, sikeres eredmények csak sikeres eladások alapján érhetőek el, ez pedig kemény munkát, kitartást, és vezető szerepet kíván.

14 UTAZGATNI A VILÁGBAN

15 KÉSZEN ÁLL ERRE AZ ÉLETSTÍLUSRA?

16 EHHEZ CSAK TÖBB PÉNZT KELL KERESNIE

17 ÉRJE EL A HATÁRTALAN GAZDAGSÁGOT ÉS A STABIL JÖVEDELMET

18 A KEMÉNY MUNKA LÉTFONTOSSÁGÚ A PÉNZKERESETHEZ

19 DE MÉG FONTOSABB, HOGY MIT VÁLASZT NAGYBAN GONDOLKODÁS MEGÉLHETÉSRE KONCENTRÁLÁS

20 MELYIKET VÁLASZTANÁ? EGY VÁLLALAT ÉRTÉKESÍTÉSI CSATORNÁKKAL VAGY EGY BOLT AMI PÉNZÜGYI LEHETŐSÉGET ÁRUSÍT AMI HAMBURGERT ÁRUSÍT

21 MINDKETTŐ UGYANANNYI ERŐBEFEKTETÉST IGÉNYEL, DE AZ EGYIK VÁLASZTÁS NAGYOBB PÉNZÜGYI LEHETŐSÉGET REJT EGY VÁLLALAT ÉRTÉKESÍTÉSI CSATORNÁKKAL VAGY EGY BOLT AMI PÉNZÜGYI LEHETŐSÉGET ÁRUSÍT AMI HAMBURGERT ÁRUSÍT

22 A KERESETI LEHETŐSÉG MAXIMALIZÁLÁSÁHOZ SZÜKSÉGE VAN A MEGFELELŐ ESZKÖZRE ÉS A MEGFELELŐ LEHETŐSÉGRE

23 A MEGFELELŐ LEHETŐSÉG ÉS A MEGFELELŐ ESZKÖZ

24 A SUNRIDER EGY KÜLÖNLEGES ÜZLETI LEHETŐSÉGET KÍNÁL AZ ÉRTÉKESÍTÉSI HÁLÓZAT KIÉPÍTÉSÉHEZ

25 ÉS MINDEZT OTTHONA KÉNYELMÉBŐL DOLGOZVA

26 EZ A MODELL VÉGTELEN LEHETŐSÉGET KÍNÁL MINDENKINEK* Gyorsan rájöttünk arra, ha minden időnket az Üzleti Lehetőségnek szenteljük, nem csak a 7-lépcsős kereseti lehetőség előnyeiben részesülünk, de lehetőségünk van körbeutazni a világot a Sunriderrel Németországon át Honoluluig, Rómától a Karib térségig, nem beszélve a jónéhány hajóútról, amelyre a gyermekeinket és üzleti partnereinket is elvittük. * Dr. Barta József & Barta Edina Magyarország *Az itt jelzett keresetek nem feltétlenül tipikusak vagy reprezentatívak minden Sunrider Független Üzlettulajdonos (IBO) jövedelme szempontjából. Ezek az adatok nem tekinthetők garantált jövedelemnek vagy profitnak ben egy aktív Független Üzlettulajdonos (IBO) átlagos jövedelme az USA-ban dollár volt ben Aktívnak az a Független Üzlettulajdonos számított, aki Fogyasztói áron számolt nettó Ft értékben vásárolt termékeket. Mint minden más önálló üzletben, sikeres eredmények csak sikeres eladások alapján érhetőek el, ez pedig kemény munkát, kitartást, és vezető szerepet kíván.

27 EGY FORRADALMIAN ÚJ ÜZLETI TERV! EGYSZERŰEN ÁTLÁTHATÓ JÖVEDELEMSZÁMÍTÁS NINCS ÁTVERÉS NINCS ÁLTATÁS NINCS SZÜKSÉG ERŐSZAKOSSÁGRA NINCS SZÜKSÉG TRÜKKÖZÉSRE

28 VALÓDI JÖVEDELEM VALÓDI BÓNUSZOK Kiskereskedelmi árrés Független Üzlettulajdonos Bónusz Üzleti Vezető Teljesítmény Bónusz Üzleti Vezető Csúcsteljesítői Bónusz Vezetőfejlesztési Bónusz Group Üzleti Vezető Teljesítmény Bónusz Nyereségrészesedés Utazásösztönző alap *Az itt jelzett keresetek nem feltétlenül tipikusak vagy reprezentatívak minden Sunrider Független Üzlettulajdonos (IBO) jövedelme szempontjából. Ezek az adatok nem tekinthetők garantált jövedelemnek vagy profitnak ben egy aktív Független Üzlettulajdonos (IBO) átlagos jövedelme az USA-ban dollár volt ben Aktívnak az a Független Üzlettulajdonos számított, aki Fogyasztói áron számolt nettó Ft értékben vásárolt termékeket. Mint minden más önálló üzletben, sikeres eredmények csak sikeres eladások alapján érhetőek el, ez pedig kemény munkát, kitartást, és vezető szerepet kíván.

29 7 000 DOLLÁRBÓL DOLLÁR 7 HÓNAP ALATT!* A Sunrider üzletbe belekezdeni sokkal jobban megérte, mint azt valaha gondoltam. Az új terv segített nekem, hogy a Vezetőimmel kiszélesítsük a Sunrider hálózatunkat és a bónuszaink 7 hónap alatt dollárról dollárra nőttek! * Ceci Sullivan Billings, Montana *Az itt jelzett keresetek nem feltétlenül tipikusak vagy reprezentatívak minden Sunrider Független Üzlettulajdonos (IBO) jövedelme szempontjából. Ezek az adatok nem tekinthetők garantált jövedelemnek vagy profitnak ben egy aktív Független Üzlettulajdonos (IBO) átlagos jövedelme az USA-ban dollár volt ben Aktívnak az a Független Üzlettulajdonos számított, aki Fogyasztói áron számolt nettó Ft értékben vásárolt termékeket. Mint minden más önálló üzletben, sikeres eredmények csak sikeres eladások alapján érhetőek el, ez pedig kemény munkát, kitartást, és vezető szerepet kíván.

30 FIZESSE KÖNNYEN A SZÁMLÁIT!

31 A SUNRIDER JÖVEDELMEM EGY HÓNAPBAN TÖBB VOLT, MINT AZ ÉVES FIZETÉSEM* A lottó megnyerése sem lenne olyan jövedelmező, mint a lehetőség, hogy kiépítsem a saját sikeres Sunrider üzletemet. Csupán egy év alatt segített talpraállnom egy mély pénzügyi krízisből. A havi jövedelmem a Sunriderrel most annyi, mint korábban az éves fizetésem volt, pedig mérnökként és ügyvezetőként dolgoztam. * Cornelius Wucher Svájc *Az itt jelzett keresetek nem feltétlenül tipikusak vagy reprezentatívak minden Sunrider Független Üzlettulajdonos (IBO) jövedelme szempontjából. Ezek az adatok nem tekinthetők garantált jövedelemnek vagy profitnak ben egy aktív Független Üzlettulajdonos (IBO) átlagos jövedelme az USA-ban dollár volt ben Aktívnak az a Független Üzlettulajdonos számított, aki Fogyasztói áron számolt nettó Ft értékben vásárolt termékeket. Mint minden más önálló üzletben, sikeres eredmények csak sikeres eladások alapján érhetőek el, ez pedig kemény munkát, kitartást, és vezető szerepet kíván.

32 A PÉNZ NE LEGYEN AKADÁLY GYERMEKE TOVÁBBTANULÁSÁBAN

33 EGYSZERŰEN A LEGJOBB Megvettem az első Sunrideres autómat a jutalékokból!* Majd később újabb autókat, egy gyönyörű kisteherautót, egy lakóautót, kifizettem a gyermekeim főiskolai tandíját, vettem új bútorokat, számos életreszóló utazáson voltam a legnagyszerűbb és legcsodálatosabb emberekkel a világon!* A Sunrideresek akarják az életben a legjobb dolgokat, a Sunrider Egyszerűen a legjobb! Nancy Donahue Missoula, Montana *Az itt jelzett keresetek nem feltétlenül tipikusak vagy reprezentatívak minden Sunrider Független Üzlettulajdonos (IBO) jövedelme szempontjából. Ezek az adatok nem tekinthetők garantált jövedelemnek vagy profitnak ben egy aktív Független Üzlettulajdonos (IBO) átlagos jövedelme az USA-ban dollár volt ben Aktívnak az a Független Üzlettulajdonos számított, aki Fogyasztói áron számolt nettó Ft értékben vásárolt termékeket. Mint minden más önálló üzletben, sikeres eredmények csak sikeres eladások alapján érhetőek el, ez pedig kemény munkát, kitartást, és vezető szerepet kíván.

34 BIZONYÍTOTT SIKER!

35 A SUNRIDER ÉLETEM LEGJOBB RÉSZE A Sunrider nem a munkám, hanem az életem, amit másokkal is megosztok minden nap. A Sunrider az életem legjobb része. Ez egy olyan cég, amire mindig számíthatunk, és a gyermekeink és az unokáink is. Egyszerűen lenyűgöző! * Sheryl Ann Fitzharris Kanada *Az itt jelzett keresetek nem feltétlenül tipikusak vagy reprezentatívak minden Sunrider Független Üzlettulajdonos (IBO) jövedelme szempontjából. Ezek az adatok nem tekinthetők garantált jövedelemnek vagy profitnak ben egy aktív Független Üzlettulajdonos (IBO) átlagos jövedelme az USA-ban dollár volt ben Aktívnak az a Független Üzlettulajdonos számított, aki Fogyasztói áron számolt nettó Ft értékben vásárolt termékeket. Mint minden más önálló üzletben, sikeres eredmények csak sikeres eladások alapján érhetőek el, ez pedig kemény munkát, kitartást, és vezető szerepet kíván.

36 ÉN ÉLEM A SUNRIDER ÁLMOT A feleségem és én 1982-ben váltunk Független Üzlettulajdonosokká. Abban az időben sikeres karrierem volt egy egyetemen, mint mentor, professzor és adminisztrátor. Lenyűgözött a Dr. Chen által kínált pénzügyi lehetőség, így elhatároztam, hogy korkedvezményes nyugdíjba vonulok, és főállásban a Sunrider Üzleti Lehetőségével foglalkozom. Alig két év múlva megvettem az első új autómat.* A következő években vettem luxusautókat, egy gyönyörű új otthont és körbeutaztam a világot. Most, 31 Sunrideres év után, még mindig kapom a jutalékról szóló csekkeket (mindig időben). Köszönet Dr. és Mrs. Chennek ezért a lenyűgöző Üzleti Lehetőségért. * Marvin J. Peterson Farmington, Utah *Az itt jelzett keresetek nem feltétlenül tipikusak vagy reprezentatívak minden Sunrider Független Üzlettulajdonos (IBO) jövedelme szempontjából. Ezek az adatok nem tekinthetők garantált jövedelemnek vagy profitnak ben egy aktív Független Üzlettulajdonos (IBO) átlagos jövedelme az USA-ban dollár volt ben Aktívnak az a Független Üzlettulajdonos számított, aki Fogyasztói áron számolt nettó Ft értékben vásárolt termékeket. Mint minden más önálló üzletben, sikeres eredmények csak sikeres eladások alapján érhetőek el, ez pedig kemény munkát, kitartást, és vezető szerepet kíván.

37 32 ÉV A JOBB ÉLET ÉS A JÓL-LÉT SZOLGÁLATÁBAN

38 PÉNZÜGYI STABILITÁS 50 ORSZÁGBAN & REGIÓBAN

39 EGYSZERŰEN A LEGJOBB CSAK VÁLTSON A SUNRIDER MÁRKÁRA! KÖNNYEN FOGYASZTHATÓ TERMÉKEK AZ EGÉSZ CSALÁDNAK! Magasan koncentrált, hatékony és csúcsminőségű formulák Tulajdonosi szakértelem A kutatás-fejlesztés, a minőségellenőrzés és a gyártás mind a Sunrider saját gyáraiban történik Táplálkozás Testsúlycsökkentés és Fitnesz Testápolás Étrend-kiegészítés Fiatalságmegőrzés és szépség Háztartás

40 MAGAS KONCENTRÁLTSÁG Egyedi gyártási eljárásunk lehetővé teszi a koncetrálás magasabb szintjét A titkos formulázási eljárás ötvözi az ősi gyógynövénytudományt a modern tudománnyal Egyedülálló termékek, melyek különlegesen hatékonyak Csak a világ legjobb növényi összetevőit használjuk Könnyen fogyasztható termékek minden helyzethez és szükséglethez napkeltétől napnyugtáig

41 JOBB ALAK ÉS FIZIKUM Kg Kg 1. nap 90. nap* 1. nap 90. nap* *Az eredmények az intenzítástól, az étrendtől függően vagy más okból eltérőek lehetnek. A súlycsökkenés és az izomfejlődés eléréséhez és fenntartásához szükséges a rendszeres edzés, a helyes diéta és táplálkozás.

42 EGÉSZSÉGESEBB ÉLET -7.4 Kg -8 Kg 1. nap 90. nap* 1. nap 90. nap* *Az eredmények az intenzítástól, az étrendtől függően vagy más okból eltérőek lehetnek. A súlycsökkenés és az izomfejlődés eléréséhez és fenntartásához szükséges a rendszeres edzés, a helyes diéta és táplálkozás

43 TULAJDONOSI SZAKÉRTELEM Dr. Tei-Fu Chen híres gyógynövényszakértő, aki gyógyszerészeti végzettséggel rendelkezik. Felesége, Dr. Oi-Lin Chen, orvos. A fiaikkal, Dr. Reuben Chennel, aki szintén orvos, és Eric Chen, szerveskémikussal együtt felügyelik a Sunrider termékek kutatás-fejlesztését és gyártását.

44 SAJÁT TULAJDONÚ GYÁRAK Los angeles-i gyár A 3 kínai gyár egyike Tajvani gyár Szingapúri gyár

45 CSÚCSTECHNOLÓGIÁJÚ SPECIÁLIS GYÁRTÁSI FOLYAMATOK 1. TISZTÍTÁS 2. ŐRLÉS 3. FORMULÁZÁS 4. KIVONÁS 5. KONCENTRÁLÁS 6. PORLASZT- VA SZÁRÍTÁS 7. FOLYADÉK BEVONATOLÁS 8. CSOMAGOLÁS

46 SAJÁT MAGUNK VÉGEZZÜK A KUTATÁS-FEJLESZTÉST ÉS A TERMÉKEK MINŐSÉGELLENŐRZÉSÉT KUTATÁS FEJLESZTÉS

47 KÓSTOLJA MEG A KÜLÖNBSÉGET

48 ÉREZZE A KÜLÖNBSÉGET ÉS KÉZ ÉS TESTÁPOLÓK

49 LÁSSA A KÜLÖNBSÉGET Előtte Utána Növényi olajjal, vízzel mosva A FORTUNE DELIGHT LEMOSSA AZ OLAJAT Nézze meg a YouTube videót Antioxidáns tartalmú növényi ital

50 LÁSSA A KÜLÖNBSÉGET ELŐTTE UTÁNA Nézze meg YouTube videónkat Fürtös-bogyós gyümölcsmosó tisztább, finomabb termékek

51 A SUNRIDER ÜZLETET EGYSZERŰ ÉS KÖNNYŰ ELKEZDENI

52 VÁSÁROLJA MEG A FORTUNE DELIGHT ÜZLETI KEZDŐKÉSZLETET! 5 db barackos Fortune Delight 10/3g 5 db Meghívó a Sunrider üzletbe brosúra 5 db Egészség és szépség brosúra 5 db A legjobb termékek brosúra 5 db Fortune Delight termékkártya Egy vállalat bemutatása brosúra SunSpot hírlevél (Online) Üzleti Útmutató (Online)

53 CSAK OSSZA MEG MÁSOKKAL ÉS

54 SEGÍTSEN MÁSOKNAK A LEGJOBB MÁRKÁRA VÁLTANI

55 ANYAGI SZABADSÁG!

56 VÁLTSA VALÓRA AZ ÁLMAIT!

57 EGY MÁSODIK GENERÁCIÓS Mint második generációs Sunrideres, már 19 éve fogyasztok Sunrider termékeket és jól ismerem az Üzleti Lehetőséget. Láttam, ahogy a szüleim megvalósítják az álmaikat a Sunriderrel, úgyhogy elhatároztam, hogy én is teljes állásban csatlakozok a Sunrider Üzleti Lehetőséghez.* 2008-ban otthagytam az állásomat és elkezdtem megvalósítani az álmaimat a Sunriderrel. Előtte nagyvállalatoknál dolgoztam értékesítési, marketinges és vezető pozícióban, de rájöttem, hogy nem akarok ebben a mókuskerékben élni. * May Yee-Ng Los Angeles, Kalifornia SUNRIDERES *Az itt jelzett keresetek nem feltétlenül tipikusak vagy reprezentatívak minden Sunrider Független Üzlettulajdonos (IBO) jövedelme szempontjából. Ezek az adatok nem tekinthetők garantált jövedelemnek vagy profitnak ben egy aktív Független Üzlettulajdonos (IBO) átlagos jövedelme az USA-ban dollár volt ben Aktívnak az a Független Üzlettulajdonos számított, aki Fogyasztói áron számolt nettó Ft értékben vásárolt termékeket. Mint minden más önálló üzletben, sikeres eredmények csak sikeres eladások alapján érhetőek el, ez pedig kemény munkát, kitartást, és vezető szerepet kíván.

58 KOMOLY BÓNUSZOKAT KAPTUNK A közötti időszakban számos komoly bónuszt kaptunk, és részt vettünk a gyönyörű új londoni iroda megnyitóünnepségén. Azóta is sokszor járunk oda előadásokra és bemutatókat tartani. * Arno & Marjo Duijvesteijn Hollandia *Az itt jelzett keresetek nem feltétlenül tipikusak vagy reprezentatívak minden Sunrider Független Üzlettulajdonos (IBO) jövedelme szempontjából. Ezek az adatok nem tekinthetők garantált jövedelemnek vagy profitnak ben egy aktív Független Üzlettulajdonos (IBO) átlagos jövedelme az USA-ban dollár volt ben Aktívnak az a Független Üzlettulajdonos számított, aki Fogyasztói áron számolt nettó Ft értékben vásárolt termékeket. Mint minden más önálló üzletben, sikeres eredmények csak sikeres eladások alapján érhetőek el, ez pedig kemény munkát, kitartást, és vezető szerepet kíván.

59 A MEGFELELŐ VÁLLALAT MINDIG A LEGJOBBKOR A jelenlegi gazdasági helyzetben sok barátom aggódik a pénzügyi jövője miatt, de én egy szilárd pénzügyi bázist építettem fel a Sunriderrel. * Don Caster Columbus, Ohio *Az itt jelzett keresetek nem feltétlenül tipikusak vagy reprezentatívak minden Sunrider Független Üzlettulajdonos (IBO) jövedelme szempontjából. Ezek az adatok nem tekinthetők garantált jövedelemnek vagy profitnak ben egy aktív Független Üzlettulajdonos (IBO) átlagos jövedelme az USA-ban dollár volt ben Aktívnak az a Független Üzlettulajdonos számított, aki Fogyasztói áron számolt nettó Ft értékben vásárolt termékeket. Mint minden más önálló üzletben, sikeres eredmények csak sikeres eladások alapján érhetőek el, ez pedig kemény munkát, kitartást, és vezető szerepet kíván.

60 ÉN VAGYOK A SAJÁT FŐNÖKÖM Én vagyok a saját főnököm. Én állítom össze a beosztásomat, és én vagyok felelős a sikerért is. Körbe tudom utazni a világot, minden évben kétszer, hogy támogassam a nemzetközi hálózatunkat, és megengedhetem, hogy élvezzem az életet a családommal. * Mack Atkinson Phoenix, Arizona *Az itt jelzett keresetek nem feltétlenül tipikusak vagy reprezentatívak minden Sunrider Független Üzlettulajdonos (IBO) jövedelme szempontjából. Ezek az adatok nem tekinthetők garantált jövedelemnek vagy profitnak ben egy aktív Független Üzlettulajdonos (IBO) átlagos jövedelme az USA-ban dollár volt ben Aktívnak az a Független Üzlettulajdonos számított, aki Fogyasztói áron számolt nettó Ft értékben vásárolt termékeket. Mint minden más önálló üzletben, sikeres eredmények csak sikeres eladások alapján érhetőek el, ez pedig kemény munkát, kitartást, és vezető szerepet kíván.

61 DOLLÁRT KERESTEM SUNRIDERREL.* Amióta csatlakoztam a Sunriderhez, több mint 25 millió dollárt kerestem, pedig csupán érettségim van.* Ha én meg tudtam csinálni, akkor BÁRKI képes rá! Kemény munkával és a Sunrider segítségével meg tudtam valósítani a legvadabb álmaimat is. Később át tudom adni az üzletet a gyerekeimnek, hogy folytassák az örökséget. Ez egyszerűen a legjobb lehetőség a világon. * Kam Tim Tang & Wai leng Cheang Makaó *Az itt jelzett keresetek nem feltétlenül tipikusak vagy reprezentatívak minden Sunrider Független Üzlettulajdonos (IBO) jövedelme szempontjából. Ezek az adatok nem tekinthetők garantált jövedelemnek vagy profitnak ben egy aktív Független Üzlettulajdonos (IBO) átlagos jövedelme az USA-ban dollár volt ben Aktívnak az a Független Üzlettulajdonos számított, aki Fogyasztói áron számolt nettó Ft értékben vásárolt termékeket. Mint minden más önálló üzletben, sikeres eredmények csak sikeres eladások alapján érhetőek el, ez pedig kemény munkát, kitartást, és vezető szerepet kíván.

62 VÁGJON BELE AZ ÜZLETBE MÉG MA!

63 CSATLAKOZZON EGY GYŐZTES CSAPATHOZ

64 EGY GAZDAGABB, TELJESEBB ÉLETÉRT!

65 NE A MEGÉLHETÉSÉRT DOLGOZZON, HANEM AZ. ÉLETÉÉRT!

66 DON T JUST MAKE A LIVING. MAKE A LIFE! VÁLTSA VALÓRA AZ ÁLMAIT A SUNRIDERREL! Kattintson ide, és látogassa meg weboladunkat:

Teremtsen jólétet, és élvezze az egészséget

Teremtsen jólétet, és élvezze az egészséget Teremtsen jólétet, és élvezze az egészséget Sunrider... Az én választásom 1 Bemutatkozás Történetem Választásom Sikereim Céljaim 2 2 A pénzkeresetnek nem kell nehéznek lennie, ha... Napjaink gazdasági

Részletesebben

VELÜNK MINDEN ÖNRŐL SZÓL 2015 A TE ÁLMAID VELÜNK VALÓRA VÁLNAK TM

VELÜNK MINDEN ÖNRŐL SZÓL 2015 A TE ÁLMAID VELÜNK VALÓRA VÁLNAK TM VELÜNK MINDEN ÖNRŐL SZÓL 2015 A TE ÁLMAID VELÜNK VALÓRA VÁLNAK TM FEDEZZEN FEL EGY RENDKÍVÜLI LEHETŐSÉGET! Szeretne vonzó lenni és szeretné jól érezni magát? Szeretne több pénzt keresni? Szeretne több

Részletesebben

Sunrider 2006-os marketing terv

Sunrider 2006-os marketing terv Sunrider 2006-os marketing terv Oi-Lin Chen, M.D. 2006.07.15. Hogyan segítsük új Üzletépítő inket a pénzkeresésben? Csatlakoztassanak új embereket! Ezzel jogosultak lesznek a Kezdőkészlet ra és a Klubtag

Részletesebben

PREMIER INCOME PLAN A PÉNZKERESETI TERV A 3-AS MÁSOLÓDÁS CSODÁJA 6 HÓNAP ALATT REÁLISAN

PREMIER INCOME PLAN A PÉNZKERESETI TERV A 3-AS MÁSOLÓDÁS CSODÁJA 6 HÓNAP ALATT REÁLISAN PREMIER INCOME PLAN A PÉNZKERESETI TERV A 3-AS MÁSOLÓDÁS CSODÁJA 6 HÓNAP ALATT REÁLISAN A PREMIER INCOME PLAN TÉNYLEG EGY PRÉMIUM KATEGÓRIA. A JUTTATÁSI RENDSZERE EGYSZERŰEN ZSENIÁLIS. A TERMÉKEI IS, AMI

Részletesebben

A Magyarországon megkérdezettek strukturális megoszlása, akik esetében számítani lehet arra, hogy (továbbra is) külföldön fognak dolgozni:

A Magyarországon megkérdezettek strukturális megoszlása, akik esetében számítani lehet arra, hogy (továbbra is) külföldön fognak dolgozni: A Magyarországon megkérdezettek strukturális megoszlása, akik esetében számítani lehet arra, hogy (továbbra is) külföldön fognak dolgozni: % Nem Kor Családi állapot Férfi Nő éves korig - év - év - év -

Részletesebben

A Slovakiabán megkérdezettek strukturális megoszlása, akik esetében számítani lehet arra, hogy (továbbra is) külföldön fognak dolgozni:

A Slovakiabán megkérdezettek strukturális megoszlása, akik esetében számítani lehet arra, hogy (továbbra is) külföldön fognak dolgozni: A Slovakiabán megkérdezettek strukturális megoszlása, akik esetében számítani lehet arra, hogy (továbbra is) külföldön fognak dolgozni: % Nem Kor Családi állapot Férfi Nő éves korig - év - év - év - év

Részletesebben

árom irányzat Internet Ebay, Facebook, Microsoft, Google, Játékok 15 milliárd euró árbevétel, 30%-os évi növekedés Multi-level marketing

árom irányzat Internet Ebay, Facebook, Microsoft, Google, Játékok 15 milliárd euró árbevétel, 30%-os évi növekedés Multi-level marketing árom irányzat Internet Ebay, Facebook, Microsoft, Google, Játékok 15 milliárd euró árbevétel, 30%-os évi növekedés Multi-level marketing Évente a legtöbb milliomost adja, pl. Amway, Tupperware,... Ragadja

Részletesebben

Üdvözöljük az élő online-bemutatón! Rejuvenate Worldwide! Naponta, hétfőtől péntekig, 20:00 órától

Üdvözöljük az élő online-bemutatón! Rejuvenate Worldwide! Naponta, hétfőtől péntekig, 20:00 órától Üdvözöljük az élő online-bemutatón! Rejuvenate Worldwide! Naponta, hétfőtől péntekig, 20:00 órától A legjobb időben a legjobb helyen! Minden idők legnagyobb STARTJA Ön a kezdeteknél velünk van. Kezdés

Részletesebben

Naplovas.hu - Sunrider termékek árlistája

Naplovas.hu - Sunrider termékek árlistája Naplovas.hu - Sunrider termékek árlistája Termék neve Kiszerelés Ár Calli (natúr, mentás, fahéjas) 10 zacskó 3 783 Calli éjszakai 10 zacskó 4 628 Calli Ízvarázs Kóstolócsomag (natúr, mentás, fahéjas) 3

Részletesebben

www.family-business.hu VÁSÁRLÓI KLUB FAMILY BUSINESS Ahol a család és az üzlet találkozik!

www.family-business.hu VÁSÁRLÓI KLUB FAMILY BUSINESS Ahol a család és az üzlet találkozik! www.family-business.hu VÁSÁRLÓI KLUB FAMILY BUSINESS Ahol a család és az üzlet találkozik! A Family Business egy 100%-os magyar tulajdonban lévő hálózatos értékesítési rendszer, amely 2001 elején alakult.

Részletesebben

Flavon max - a tudatos döntés

Flavon max - a tudatos döntés Flavon max - a tudatos döntés Küldetésünk, hogy emberek millióinak juttassuk el egy egészségesebb és sikeresebb élet lehetőségét, hogy százezrek érjék el az anyagi és erkölcsi sikert úgy, hogy közben másokat

Részletesebben

CW7 ÖSSZEFOGLALÓ AZ ÚJ FEJLESZTÉSEKRŐL

CW7 ÖSSZEFOGLALÓ AZ ÚJ FEJLESZTÉSEKRŐL CW7 ÖSSZEFOGLALÓ AZ ÚJ FEJLESZTÉSEKRŐL A CW7 úgy döntött, hogy fejlesztéseket hajt végre a Juttatási Rendszerben, és jutalmazza Értékesítési Partnerei erőfeszítéseit, amennyire csak lehetséges. A kifizetési

Részletesebben

Élelmiszervásárlási trendek

Élelmiszervásárlási trendek Élelmiszervásárlási trendek Magyarországon és a régióban Nemzeti Agrárgazdasági Kamara: Élelmiszeripari Körkép 2017 Csillag-Vella Rita GfK 1 Kiskereskedelmi trendek a napi fogyasztási cikkek piacán 2 GfK

Részletesebben

One-Line-Online The Green Line. Marketing Terv

One-Line-Online The Green Line. Marketing Terv One-Line-Online The Green Line Marketing Terv Globális Üzlet One-Line-Online Marketing Terv One-Line-Online Marketing Terv Köszöntünk Ebben a füzetben megismerkedhetsz a One-Line-Online The Green Line

Részletesebben

Lesz egy saját weboldalunk ahol önmagát kínálja az üzlet. A regisztrációval tagsági jogosultságot szereztünk, Basic csomagnál havi 5$-os

Lesz egy saját weboldalunk ahol önmagát kínálja az üzlet. A regisztrációval tagsági jogosultságot szereztünk, Basic csomagnál havi 5$-os A Freeway To Success hasonlóan gondolkodó vállalkozók csapata, amely azért működik együtt, hogy tagjainak biztosítsa a vagyonteremtéshez szükséges eszközöket és információkat. A Freeway To üzlettulajdonosokból,

Részletesebben

A Föld kincseit hozza el a Világ emberei számára. http://geroldjernej.organogold.com/at/

A Föld kincseit hozza el a Világ emberei számára. http://geroldjernej.organogold.com/at/ A Föld kincseit hozza el a Világ emberei számára A megfelelő üzlet Ez könnyű Ez egyszerű Ez kávé Ez az ORGANO GOLD! 5 erőteljes üzlet Egyszerre Egészség és Wellness kovácsolhat tőkét az összes alábbi tevékenységből

Részletesebben

www.perfectofx.com Az Új Generációs Befektetés

www.perfectofx.com Az Új Generációs Befektetés www.perfectofx.com Az Új Generációs Befektetés Mi mozgatja életünket? Mik azok az alapvető gondolatok, amelyek a mindennapok során motiválnak bennünket? Mit tudunk tenni annak érdekében, hogy könnyebben

Részletesebben

M A R K E T I N G T R E N D G Y Ó G Y N Ö V É N Y E K T A B L E T T Á K J U I C E O L A J

M A R K E T I N G T R E N D G Y Ó G Y N Ö V É N Y E K T A B L E T T Á K J U I C E O L A J M A R K E T I N G T R E N D G Y Ó G Y N Ö V É N Y E K T A B L E T T Á K J U I C E O L A J M A G O K G Y U L L A D Á S R O S S Z O L A J O K A M E G O L D Á S M A G O K MINDEN TÁPANYAG FORRÁSA T I S Z T

Részletesebben

47M. Megérkezett!!! A legnagyobb. AZ EGÉSZ VILÁGON!

47M. Megérkezett!!! A legnagyobb. AZ EGÉSZ VILÁGON! Megérkezett!!! A legnagyobb. AZ EGÉSZ VILÁGON! A Muscle & Fitness a világ legnagyobb látogatottságú nőknek és férfiaknak szóló, populáris fitnesz és testépítés témakörére fókuszáló médiafelülete. A testformálás

Részletesebben

SZERETETTEL ÜDVÖZLÜNK. 7 DAYWEALTH (Bőség 7 Nap alatt) és a MOWC világában

SZERETETTEL ÜDVÖZLÜNK. 7 DAYWEALTH (Bőség 7 Nap alatt) és a MOWC világában SZERETETTEL ÜDVÖZLÜNK 7 DAYWEALTH (Bőség 7 Nap alatt) és a MOWC világában 7Daywealth Csapat Angol és német nyelvű kapcsolat: info@euro-welle.de Skype: teveko1 2babsi@gmail.com Skype: baerbel 199 VANNAK

Részletesebben

Még keresi a lehetőséget?

Még keresi a lehetőséget? Még keresi a lehetőséget? Üzlet indítása Be tudja osztani a saját idejét? Annyi pénzt keres, amennyit megérdemel? Szeretne otthonról dolgozni? Sikerül megteremtenie a megfelelő egyensúlyt a munka és a

Részletesebben

47M. Megérkezett!!! A legnagyobb. AZ EGÉSZ VILÁGON!

47M. Megérkezett!!! A legnagyobb. AZ EGÉSZ VILÁGON! Megérkezett!!! A legnagyobb. AZ EGÉSZ VILÁGON! A Muscle & Fitness a világ legnagyobb látogatottságú nőknek és férfiaknak szóló, populáris fitnesz és testépítés témakörére fókuszáló médiafelülete. A testformálás

Részletesebben

TIENS Ösztönző Programok 2012

TIENS Ösztönző Programok 2012 Érd el a csillagokat! TIENS Ösztönző Programok 2012 Szeretnél itt nyaralni idén? Ösztönző programok 2012 Beléptetési Program Különleges díjak a Gyors szintlépők Hűségprogramok Hűséges Tanácsadó Program

Részletesebben

Mire törekszünk szülőként?

Mire törekszünk szülőként? Gyermekeink jövője Mire törekszünk szülőként? A szülők legszebb és egyben legnehezebb feladata, hogy gyermekeiket felkészítsék az ÉLETRE, hogy olyan értékrendszert és tudást közvetítsenek feléjük, amelynek

Részletesebben

Útmutató a jövedelem és növekedés eléréséhez

Útmutató a jövedelem és növekedés eléréséhez Valóra váltjuk álmát az egy életen át tartó anyagi biztonságról Útmutató a jövedelem és növekedés eléréséhez Áttekintés Érvényes 2012. június 28-tól Akár csak néhány dollárral szeretné havi keresetét kiegészíteni,

Részletesebben

E-DiscountGroup Partneri tájékoztató

E-DiscountGroup Partneri tájékoztató E-DiscountGroup Partneri tájékoztató Mi az E-DiscountGroup? Ahhoz, hogy erre választ adhassunk, azt írjuk körül elsőként, hogy mi nem. Ismer nagy kedvezménnyel terméket/szolgáltatást (összességében: ajánlatokat)

Részletesebben

Infinety Online Média és Marketing Kft. Általános bemutatkozás

Infinety Online Média és Marketing Kft. Általános bemutatkozás Infinety Online Média és Marketing Kft. Általános bemutatkozás Tartalom 1 Kik vagyunk, mit csinálunk 2 Mennyi látogatót érünk el 3 Szolgáltatásaink médiapartnereink részére 4 Miért csináljuk 5 Médiapartnereink

Részletesebben

A Magyarországon megkérdezettek strukturális megoszlása, akik esetében számítani lehet arra, hogy (továbbra is) Ausztriában fognak dolgozni:

A Magyarországon megkérdezettek strukturális megoszlása, akik esetében számítani lehet arra, hogy (továbbra is) Ausztriában fognak dolgozni: A Magyarországon megkérdezettek strukturális megoszlása, akik esetében számítani lehet arra, hogy (továbbra is) Ausztriában fognak dolgozni: % Nem Kor Családi állapot Férfi Nő éves korig - év - év - év

Részletesebben

KOMPENZÁCIÓS TERV 2019 JANUÁR

KOMPENZÁCIÓS TERV 2019 JANUÁR KOMPENZÁCIÓS TERV 2019 JANUÁR CSATLAKOZZON A LIFEPHARMHOZ MINT KISKERESKEDELMI VÁSÁRLÓ Kiskereskedelmi árat fizet a LifePharm termékekért. ELSŐBBSÉGI VÁSÁRLÓ Nagykereskedelmi árat fizet a LifePharm termékekért.

Részletesebben

A Csehországban megkérdezettek strukturális megoszlása, akik esetében számítani lehet arra, hogy (továbbra is) Ausztriában fognak dolgozni:

A Csehországban megkérdezettek strukturális megoszlása, akik esetében számítani lehet arra, hogy (továbbra is) Ausztriában fognak dolgozni: A Csehországban megkérdezettek strukturális megoszlása, akik esetében számítani lehet arra, hogy (továbbra is) Ausztriában fognak dolgozni: % Nem Kor Családi állapot Férfi Nő éves korig - 5 év - 5 év -

Részletesebben

Kereseti lehetőségek a Smart Media-nál

Kereseti lehetőségek a Smart Media-nál Kereseti lehetőségek a Smart Media-nál http://lzsolt1965.smartmediatechnologies.com http://lzsolt1965.homepagepays.com 1. Advertising Bonus (Hirdető ügyfeled után járó BÓNUSZ) 25% minden behozott hirdető

Részletesebben

Kérdőív - 50 év feletti álláskeresők munkaerő piaci helyzete Európában

Kérdőív - 50 év feletti álláskeresők munkaerő piaci helyzete Európában Kérdőív - 50 év feletti álláskeresők munkaerő piaci helyzete Európában 50 év feletti álláskeresők körében végzett kérdőív alapú felmérés, a Sikerünk kulcsa a tapasztalat ( EOS) című EU-projekt részeként

Részletesebben

GOOD HEALTH, GOOD LIFE, GOOD WILL A GYÓGYSZERIPAR KISZOLGÁLÁSÁTÓL AZ EGÉSZSÉGÜGY ÉS A BETEGEK SZOLGÁLATÁIG

GOOD HEALTH, GOOD LIFE, GOOD WILL A GYÓGYSZERIPAR KISZOLGÁLÁSÁTÓL AZ EGÉSZSÉGÜGY ÉS A BETEGEK SZOLGÁLATÁIG GOOD HEALTH, GOOD LIFE, GOOD WILL A GYÓGYSZERIPAR KISZOLGÁLÁSÁTÓL AZ EGÉSZSÉGÜGY ÉS A BETEGEK SZOLGÁLATÁIG Gyógyszeripari állásközvetítés Csapatok toborzása, teljes koordinációja multinacionális és magyar

Részletesebben

Nyugdíjkilátások Európában és Magyarországon

Nyugdíjkilátások Európában és Magyarországon Nyugdíjkilátások Európában és Magyarországon Figyelő Heti Válasz Konferencia 00. november 4. Dr. Zolnay Judit Vezérigazgató-helyettes Consumer Attitudes to Savings nemzetközi kutatás A fogyasztók megítélése

Részletesebben

I. MLM = hálózatépítés, direkt értékesítés

I. MLM = hálózatépítés, direkt értékesítés I. MLM = hálózatépítés, direkt értékesítés Az MLM alapötletét az a felismerés adja, hogy egy termék elégedett fogyasztója a terméket feltehetően továbbajánlja, s így ő maga személyesen, közvetlenül részt

Részletesebben

Tiltott gyümölcs ÚJ generációs tanítások alkalmazása az ÉLETedben

Tiltott gyümölcs ÚJ generációs tanítások alkalmazása az ÉLETedben Tiltott gyümölcs ÚJ generációs tanítások alkalmazása az ÉLETedben CSAKRA- és MERIDIÁN-tisztító módszer IMÁval INGYENES CSAKRA- és MERIDIÁNtisztítás +harmonizálás IMÁVAL Tested, Lelked, Szellemed, Érzelmeid,

Részletesebben

Elszámolási és jutalmazási terv. Együtt különbséget teszünk!

Elszámolási és jutalmazási terv. Együtt különbséget teszünk! Elszámolási és jutalmazási terv Együtt különbséget teszünk! Motiváció és anyagi ösztönzők a világ megmentéséért Egy lehetőség arra, hogy kontrolálja jövőjét mások érdekeiért is Örömünkre szolgál, hogy

Részletesebben

A Magyarországon megkérdezettek strukturális megoszlása, akik esetében számítani lehet arra, hogy (továbbra is) külföldön fognak dolgozni (%):

A Magyarországon megkérdezettek strukturális megoszlása, akik esetében számítani lehet arra, hogy (továbbra is) külföldön fognak dolgozni (%): A Magyarországon megkérdezettek strukturális megoszlása, akik esetében számítani lehet arra, hogy (továbbra is) külföldön fognak dolgozni (%): Nem Kor Családi állapot Férfi Nő éves korig - év - év - év

Részletesebben

GYORS START. Előadás sorozatunkkal kívánunk segítséget adni egy nagy, sikeres FOREVER vállalkozás felépítéséhez.

GYORS START. Előadás sorozatunkkal kívánunk segítséget adni egy nagy, sikeres FOREVER vállalkozás felépítéséhez. Előadás sorozatunkkal kívánunk segítséget adni egy nagy, sikeres FOREVER vállalkozás felépítéséhez. GYORS START T É G Y T Ö B B E T, M I N T A M I M Á S O K S Z E R I N T S Z Ü K S É G E S! FOREVER LIVING

Részletesebben

Albert József Diplomás pályakövetés intézményi on-line kutatás a Pannon Egyetemen, 2013

Albert József Diplomás pályakövetés intézményi on-line kutatás a Pannon Egyetemen, 2013 Albert József Diplomás pályakövetés intézményi on-line kutatás a Pannon Egyetemen, 2013 2014.04.15. Felsőoktatási együttműködés a Projekt megvalósulása: 2013.04.15-2015.04.14 Főkedvezményezett : Pannon

Részletesebben

Elnöki beszéd. Moszkva 2014. augusztus 10. Elnöki beszéd Moszkva, Olimpiai Stadion - 2014. augusztus 10.

Elnöki beszéd. Moszkva 2014. augusztus 10. Elnöki beszéd Moszkva, Olimpiai Stadion - 2014. augusztus 10. Elnöki beszéd Moszkva 2014. augusztus 10. 1 Köszönetnyilvánítás Minden munkatárs nevében köszönetet mondunk Papp Gulnára, Arany Oroszlán szintű felsővezetőnknek és férjének, Papp Mihálynak (8*), akik a

Részletesebben

NORTON ONLINE FAMILY TANULMÁNY 2011 BETEKINTÉS A GYEREKEK INTERNETES SZOKÁSAIBA

NORTON ONLINE FAMILY TANULMÁNY 2011 BETEKINTÉS A GYEREKEK INTERNETES SZOKÁSAIBA NORTON ONLINE FAMILY TANULMÁNY 2011 BETEKINTÉS A GYEREKEK INTERNETES SZOKÁSAIBA 1 NORTON ONLINE FAMILY TANULMÁNY 2011 24 ORSZÁG Ausztrália, Brazília, Kanada, Kína, Franciaország, Németország, India, Olaszország,

Részletesebben

GreatestOpportunity. A GreatestOpp 2013-ban alakult cég, hivatalosan bejegyezve és hitelesitve a Dominikai Köztársaságban 2013 április 25-én.

GreatestOpportunity. A GreatestOpp 2013-ban alakult cég, hivatalosan bejegyezve és hitelesitve a Dominikai Köztársaságban 2013 április 25-én. GreatestOpportunity A GreatestOpp 2013-ban alakult cég, hivatalosan bejegyezve és hitelesitve a Dominikai Köztársaságban 2013 április 25-én. A cég VALÓS KERESKEDELMI TEVÉKENYSÉGET folytat, tehát a "GO"

Részletesebben

Siker pénz szabadság! Biró Anett onlinekavezo.hu

Siker pénz szabadság! Biró Anett onlinekavezo.hu Siker pénz szabadság! Biró Anett onlinekavezo.hu Fel tehetek Önnek néhány kérdést? Szeretné azt csinálni, amihez kedve van, de abból nem tud megélni? Úgy gondolja, sokkal többet ér, minthogy eladja az

Részletesebben

Állatkísérlet-mentes termékkereső Kézikönyv

Állatkísérlet-mentes termékkereső Kézikönyv Állatkísérlet-mentes termékkereső Kézikönyv 1. Keresés Mit kereshet?: Kereshet terméknevekre, vagy gyártókra, vagy akár termékekre is (sampon, szappan). Az adatbázis folyamatosan bővül, Állatkísérlet-mentes

Részletesebben

Életmód és utazás HAJÓKIRÁNDULÁS A FÖLDKÖZI TENGEREN JÚNIUS 9. ÉS 15. HAJÓZUNK KI VELENCÉBŐL, HORVÁTORSZÁGBÓL.

Életmód és utazás HAJÓKIRÁNDULÁS A FÖLDKÖZI TENGEREN JÚNIUS 9. ÉS 15. HAJÓZUNK KI VELENCÉBŐL, HORVÁTORSZÁGBÓL. Életmód és utazás HAJÓKIRÁNDULÁS A FÖLDKÖZI TENGEREN 2018. JÚNIUS 9. ÉS 15. HAJÓZUNK KI VELENCÉBŐL, HORVÁTORSZÁGBÓL. Kétszemélyes földközi-tengeri hajókirándulásra gyűjthet, ahol mi biztosítjuk az útiköltséget,

Részletesebben

Érjen célba velünk! Forma1 online magazin az Origo gondozásában

Érjen célba velünk! Forma1 online magazin az Origo gondozásában Érjen célba velünk! Forma1 online magazin az Origo gondozásában Megújult Megújuló rovat design rovat Az [origo] F1 hírek rovata március 1-től megújult tördeléssel és design elemekkel lép színre Látványos,

Részletesebben

Operációkutatás példatár

Operációkutatás példatár 1 Operációkutatás példatár 2 1. Lineáris programozási feladatok felírása és megoldása 1.1. Feladat Egy gazdálkodónak azt kell eldöntenie, hogy mennyi kukoricát és búzát vessen. Ha egységnyi földterületen

Részletesebben

árubemutatók kockázatai

árubemutatók kockázatai Az árubemutatók kockázatai Ön is kapott már meghívót kellemes buszos utazásra ingyenebéddel egybekötve? Esetleg azzal hívták Önt telefonon, hogy nyert egy utazást? Sok esetben teljesen más a megkeresések

Részletesebben

Csomag vásárlási segédlet

Csomag vásárlási segédlet Csomag vásárlási segédlet Ez a képekkel és magyarázattal ellátott segédlet megmutatja lépésről-lépésre, hogy hogyan tudsz csomagot vásárolni a SkyWay-ben. Lépj be a webirodádba. Ha orosz nyelven jelenik

Részletesebben

Vásárlói visszatérítés SCC Jutaléka Ajánlói Jutalék Visszatérítés

Vásárlói visszatérítés SCC Jutaléka Ajánlói Jutalék Visszatérítés 1 Kompenzációs Terv Shopping Center Network Central LTD A Shopping Center Network Central Ltd. A Shopping Center Network Central Ltd. (továbbiakban: SCC), egy olyan Nemzetközi Törzsvásárlói Közösség, ami

Részletesebben

Fókuszban a tejtermékek!

Fókuszban a tejtermékek! Fókuszban a tejtermékek! Fogyasztói igények és szokások változása napjainkban V. Tejágazati Konferencia 2015. november 26 Csillag-Vella Rita GfK 1 Magyarország vásárlóerejének Európa átlagához viszonyított,

Részletesebben

Támogatjuk a kutatást Díjjazzuk a tehetséget

Támogatjuk a kutatást Díjjazzuk a tehetséget Alltech Young Scientist Támogatjuk a kutatást Díjjazzuk a tehetséget Mi az Alltech Fiatal Tudós Díj? A célja a kutatás támogatása és a tudományos tehetségek fejlődésének segítése Világméretű, több nyelven

Részletesebben

LEO Marketing Terv 2014. március 08.

LEO Marketing Terv 2014. március 08. LEO Marketing Terv 2014. március 08. Page 1 Bevezetés... 3 A marketing terv koncepciója... 4 Az alapok... 4 Fogalommagyarázat... 4 Kompenzációs időszak... 6 Hűségpont-rendszer... 6 Státusz Pontok (SP)...

Részletesebben

ÉLJE MEG. életét természetes megoldásokkal

ÉLJE MEG. életét természetes megoldásokkal ÉLJE MEG életét természetes megoldásokkal Gratulálunk! Mostmár a kezében vannak a dōterra egyszerű, önállóan használható és természetes megoldásai! Számos forrás segít Önnek megtanulni, hogyan használja

Részletesebben

Fogyasztói Fizetési Felmérés 2013.

Fogyasztói Fizetési Felmérés 2013. Fogyasztói Fizetési Felmérés 13. A felmérés hátteréről Külső felmérés a lakosság körében 10 000 válaszadó Adatgyűjtés: 13. május-június között, az adott ország anyanyelvén 21 országban (azokban az országokban,

Részletesebben

Európa Régió ösztönző programok Január 2016

Európa Régió ösztönző programok Január 2016 Európa Régió ösztönző programok Január 2016 1 Január 2016 25 Január 2016 Bevezetés Európai Régió küldetése az értékesítési volumen és az új csatlakozók számának növelése 2016-ban is! A 2016-os év méltó

Részletesebben

Fenntartható Lean az Emberrel. 4. Lean Factory Workshop, 2010. október 12. National Instruments, Debrecen

Fenntartható Lean az Emberrel. 4. Lean Factory Workshop, 2010. október 12. National Instruments, Debrecen Fenntartható Lean az Emberrel 4. Lean Factory Workshop, 2010. október 12. National Instruments, Debrecen A Leonardo Group-ról Alapítás 1998 45 kollega (Ø 45 évesek) - A gyakorlatból a gyakorlat számára

Részletesebben

Üzleti siker neked.gyorsan.

Üzleti siker neked.gyorsan. Hálózati bemutató Üzleti siker neked.gyorsan. A Wenyard a Játék, Kerseskedés és Hálózatépítés. A leg nagylelkűbb bónuszokkal, ajándékokkal és valós idejű platformokkal. Az Aréna egy pénzügyi játék haladó

Részletesebben

FELADATLAP. Kőrösy Közgazdászpalánta Verseny 2013/ forduló A gazdaságról számokban

FELADATLAP. Kőrösy Közgazdászpalánta Verseny 2013/ forduló A gazdaságról számokban FELADATLAP Kőrösy Közgazdászpalánta Verseny 2013/2014 2. forduló A gazdaságról számokban 1. Az infláció az árak általános, minden termékre kiterjedő és folyamatos változását jelenti. A középtávú célkitűzés

Részletesebben

B-Innovative - Entrepreneurship for Better Business in Europe

B-Innovative - Entrepreneurship for Better Business in Europe B-Innovative - Entrepreneurship for Better Business in Europe 2. előadás: A piac Kecskemét, 2012. december 17. A B-Innovative projekt az Európai Bizottság támogatásával valósul meg öt európai partner együttműködésével,

Részletesebben

A közösségi média irányelvei

A közösségi média irányelvei A közösségi média irányelvei 1 KÖZVETLEN ÉRTÉKESÍTÉS: AZ EREDETI KÖZÖSSÉGI HÁLÓZAT Üzleti modellünk a személyes értékesítésen alapul, és az élőbeszéd erejére épít. Jóllehet a technológia folyamatosan változik,

Részletesebben

Voltál-e valaha olyan üzletben

Voltál-e valaha olyan üzletben Voltál-e valaha olyan üzletben Ahol nagyobb összeget kellett fizetned azért, hogy elkezdhesd? Hát elszúrtad. Akartál-e valaha passzív jövedelmet teremteni de havonta kellett fizetned azért, hogy majd egyszer

Részletesebben

A TDM-modellt támogató informatikai lehetőségek

A TDM-modellt támogató informatikai lehetőségek A TDM-modellt támogató informatikai lehetőségek Előadó: Semsei Sándor, Chrome Kreatív Munkák Kft. eturizmus - a technológia és a turizmus a két leggyorsabban fejlődő szektor a globális gazdaságban (Dr.Dimitros

Részletesebben

Nők külföldi munkavállalással kapcsolatos attitűdje

Nők külföldi munkavállalással kapcsolatos attitűdje Nők külföldi munkavállalással kapcsolatos attitűdje Kutatási összefoglaló 2012 Készítette: Votisky Petra Pszichológus, coach és expat http://www.nokkulfoldon.hu/ Kutatás háttere: Külföldön élő nőként,

Részletesebben

Most kiderül, mennyire tudsz nagyban gondolkozni.

Most kiderül, mennyire tudsz nagyban gondolkozni. Tárgy: Még én sem gondoltam, hogy ennyire jól működik [SPEC1]! Most kiderül, mennyire tudsz nagyban gondolkozni. Kedves [SPEC1]! Most egy valóban nagyszerű lehetőséggel tudsz megismerkedni. Először, amikor

Részletesebben

A webkamera szerepe és a megfelelő típus kiválasztása

A webkamera szerepe és a megfelelő típus kiválasztása A webkamera szerepe és a megfelelő típus kiválasztása Oldal 1 / 5 Ennek a témának azért szentelünk egy külön anyagot, mert sok kezdő, de még akár tapasztaltabb modell is alábecsüli a kamera szerepét! Sokan

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 1604 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Siena Luxus apartman komplexum eladó Siena LEIRÁS A

Részletesebben

Személyes pénzügyek tervezése (Az életpálya pénzügyi tervezése) Kovács Norbert Gyõr, 2008.01.30.

Személyes pénzügyek tervezése (Az életpálya pénzügyi tervezése) Kovács Norbert Gyõr, 2008.01.30. Személyes pénzügyek tervezése (Az életpálya pénzügyi tervezése) Kovács Norbert Gyõr, 2008.01.30. Az elõadás menete Mit értünk emberi életpálya alatt? Hogyan értelmezzük az emberi életpályát pénzügyi szemléletben?

Részletesebben

Minden egyes embernek befektetési lehetőség. A SkyWay Capital cég Partner Programja

Minden egyes embernek befektetési lehetőség. A SkyWay Capital cég Partner Programja Minden egyes embernek befektetési lehetőség A SkyWay Capital cég Partner Programja A SkyWay Capital cég Partner Programja - a gyors és növekvő jövedelemhez jutást, valamint a bizalmi és a kölcsönösen előnyös

Részletesebben

A cserét a következő sorrendben végezze:

A cserét a következő sorrendben végezze: Útmutató: Volkswagen Polo IV A cserét a következő sorrendben végezze: 1 A szűrőt az olajjal együtt cserélje. Viseljen kesztyűt, hogy ne kerüljön a kezére forró folyadék. Álljon az autóval a szerelőakna

Részletesebben

Több mint hitvallás. Tanácsadó egy életre

Több mint hitvallás. Tanácsadó egy életre mint hitvallás Tanácsadó egy életre mint munka A Money&More nem egy pénzügyi tanácsadó cég a sok közül. Nevünkben a More azt jelenti: több, valódi, profi és érthető útmutatás a pénzügyek világában. Tanácsadói

Részletesebben

Gábor Edina. Álmok és érvek a 21 órás munkahét mellett. 2010. december 2.

Gábor Edina. Álmok és érvek a 21 órás munkahét mellett. 2010. december 2. Gábor Edina Álmok és érvek a 21 órás munkahét mellett 2010. december 2. The New Economics Foundation think-and-do tank szervezet (http://www.neweconomics.org/) Cél: az életminőség javítása olyan innovatív

Részletesebben

MARKETINGTERV KLIENS (K)

MARKETINGTERV KLIENS (K) MARKETINGTERV KLIENS (K) A honlapon való beregisztrálás pillanatától bárki tanulmányozhatja a személyes irodában elhelyezett információkat, megismerkedhet a SkyWay technológiájával, kérdéseket tehet fel

Részletesebben

Német részvény ajánló

Német részvény ajánló Német részvény ajánló Mario Draghi január végi bejelentésével biztossá vált, hogy nagy mennyiségű tőke (60 milliárd /hó) érkezik az európai piacokra legalább 2016 szeptemberéig. Ennek jótékony hatásai

Részletesebben

Promóció Kis és nagybefektetőknek Érvényes 2014 június 29-ig!

Promóció Kis és nagybefektetőknek Érvényes 2014 június 29-ig! Promóció Kis és nagybefektetőknek Érvényes 2014 június 29-ig! Az iwowwe videokommunikációs cég 25 millió db részvényt bocsájt ki kizárólag üzleti partnerei számára 1$-os garantált árfolyamon! Ez a lukratív

Részletesebben

Hogyan oldjuk meg a munkaerőhiányt?

Hogyan oldjuk meg a munkaerőhiányt? Hogyan oldjuk meg a munkaerőhiányt? Embereket valamely célra igyekszik megnyerni szervezni. Álláshirdetés = Reklám A felmérések tévednek! Miért? Cselekvés ösztönzői, kiváltói latin movere igéből,

Részletesebben

ausantemost Nagyszeru rendezvény Budapesten 2011 NOVEMBER

ausantemost Nagyszeru rendezvény Budapesten 2011 NOVEMBER ausantemost Nagyszeru rendezvény Budapesten 1 2011 NOVEMBER Tartalom Magyarországi rendezvény 3 ipad nyertesek 4 Top tippek 5 Novemberi Lojalitás Bónusz 6 3 Belso Piaci Bónusz Program 6 5 4 6 2 Rendezvény

Részletesebben

FUNKCIONÁLIS ÉLELMISZEREK EGY INNOVÁCIÓS PROGRAM

FUNKCIONÁLIS ÉLELMISZEREK EGY INNOVÁCIÓS PROGRAM FUNKCIONÁLIS ÉLELMISZEREK EGY INNOVÁCIÓS PROGRAM Dr. Professzor emeritus Szent István (korábban Budapesti Corvinus)Egyetem Élelmiszertudományi Kar 2016.szeptember 14 II. Big Food Konferencia, Budapest

Részletesebben

ÉLJ ABBÓL HOGY..ÉLSZ

ÉLJ ABBÓL HOGY..ÉLSZ ÉLJ ABBÓL HOGY..ÉLSZ ÉLJ ABBÓL HOGY..ÉLSZ ÉLJ ABBÓL HOGY..ÉLSZ 25 ország megnyitása ÉLJ ABBÓL HOGY..ÉLSZ ÉLJ ABBÓL HOGY..ÉLSZ ÉLJ ABBÓL HOGY..ÉLSZ Főbb támogatóink Milyen típusú utazásokra van ÉLJ ABBÓL

Részletesebben

Boldog jubileumot HARO! Boldog születésnapot Traum család!

Boldog jubileumot HARO! Boldog születésnapot Traum család! Kedves Partnerünk! Annak érdekében, hogy Neked minél több vásárlód legyen folyamatosan kommunikálunk ügyfeleink felé. Hírleveleinket Veled is megosztjuk! Hogyha partneri kapcsolatban állsz szakemberekkel,

Részletesebben

Női pálya a karrierben tanulmány eredmények Második rész. Karrier és iskola viszonya

Női pálya a karrierben tanulmány eredmények Második rész. Karrier és iskola viszonya Női pálya a karrierben tanulmány eredmények Második rész Karrier és iskola viszonya Iskola-választási tényezők Bár a kérdőív fő témája a dolgozó nők élethelyzetének felmérése volt, az első kérdéskör mégis

Részletesebben

Rendkívüli innováció Ösztönző programok. Kiváló csapatunka. Európa Régió. Vállalati felelősségvállalás. Érvényes: 2017.

Rendkívüli innováció Ösztönző programok. Kiváló csapatunka. Európa Régió. Vállalati felelősségvállalás. Érvényes: 2017. Rendkívüli innováció Európa Régió Kiváló csapatunka 2017 2018 Ösztönző programok Vállalati felelősségvállalás Érvényes: 2017. július-tól 1 2017-2018 Ösztönző programok 600BV Platina Program Arany és Platina

Részletesebben

STRATÉGIAI ÁTTEKINTÉS

STRATÉGIAI ÁTTEKINTÉS STRATÉGIAI ÁTTEKINTÉS Miért vállalkozóként? 3 LEHETŐSÉG 1. Saját magad osztod be az idődet 2. A magad ura vagy 3. Nem ütközöl előmeneteli akadályokba ( üvegplafonba ) 4. Képességeid legjavát adhatod 5.

Részletesebben

Az igen, de... típusú mondatok 9 Miért pont tojás? 13 Önéletrajz: amikor azt csináltam, amit szeretek 15 Hogyan segít a b...a meg?

Az igen, de... típusú mondatok 9 Miért pont tojás? 13 Önéletrajz: amikor azt csináltam, amit szeretek 15 Hogyan segít a b...a meg? Tartalomjegyzék Az igen, de... típusú mondatok 9 Miért pont tojás? 13 Önéletrajz: amikor azt csináltam, amit szeretek 15 Hogyan segít a b...a meg? 23 Bevezetés 27 Élet a csendes kétségbeesésben 1. Azt

Részletesebben

VALÓSÁG. Nem harap az énekóra sem Interjú egy mentortanárral

VALÓSÁG. Nem harap az énekóra sem Interjú egy mentortanárral VALÓSÁG Az alábbi interjúkból a pedagógus életút két állomásáról kaphatunk képet, egy mentortanár és egy pályakezdő pedagógus véleménye alapján. A beszélgetések főként a pedagógussá válás kezdeti szakaszáról,

Részletesebben

TÉVÉNÉZÉS AZ INTERNETEN

TÉVÉNÉZÉS AZ INTERNETEN TÉVÉNÉZÉS AZ INTERNETEN 2014. MÁJUS NIELSEN KÖZÖNSÉGMÉRÉS 2014. OKTÓBER 9. A MAGYAR NÉPESSÉG MEGOSZLÁSA ÉS ESZKÖZELLÁTOTTSÁGA 9,4 M Összes személy Van a háztartásban A tévés háztartásban élő 4 éven felüli

Részletesebben

TestLine - Gazdasági és jogi ismeretek Minta feladatsor

TestLine - Gazdasági és jogi ismeretek Minta feladatsor soport: Felnőtt Név: Ignécziné Sárosi ea Tanár: Kulics György Kidolgozási idő: 68 perc lapfogalmak 1. z alábbi táblázatban fogalmakat és azok meghatározásait találja. definíciók melletti cellák legördülő

Részletesebben

Mikroökonómia II. B. ELTE TáTK Közgazdaságtudományi Tanszék. 8. hét AZ INFORMÁCIÓ ÉS KOCKÁZAT KÖZGAZDASÁGTANA, 1. rész

Mikroökonómia II. B. ELTE TáTK Közgazdaságtudományi Tanszék. 8. hét AZ INFORMÁCIÓ ÉS KOCKÁZAT KÖZGAZDASÁGTANA, 1. rész MIKROÖKONÓMIA II. B ELTE TáTK Közgazdaságtudományi Tanszék Mikroökonómia II. B AZ INFORMÁCIÓ ÉS KOCKÁZAT KÖZGAZDASÁGTANA, 1. rész Készítette: Szakmai felel s: 2011. február A tananyagot készítette: Jack

Részletesebben

ASEA. 1. dia. Megjegyzések. Bemutató időterve (minden egyes szakasz egy percet jelent) Bevezetés. Megbeszélési pontok:

ASEA. 1. dia. Megjegyzések. Bemutató időterve (minden egyes szakasz egy percet jelent) Bevezetés. Megbeszélési pontok: 1. dia ASEA Bevezetés Köszönöm, hogy időt szán arra, hogy megosszak Önnel valami olyasmit, ami rengeteget jelent a számomra. Meg szeretnék osztani Önnel egy olyan csodálatos áttörést, amely mind az egészségére,

Részletesebben

5 ok, amiért a válságban még fontosabb a CRM

5 ok, amiért a válságban még fontosabb a CRM 5 ok, amiért a válságban még fontosabb a CRM A válságban nem elég keményebben dolgozni, sokkal okosabban is kell. Vállalkozása a CRM stratégiai alkalmazásával nyereségesebbé válhat és hatékonyabban szolgálja

Részletesebben

Telenor Tedd Oda Nap szervezési dokumentáció

Telenor Tedd Oda Nap szervezési dokumentáció Telenor Tedd Oda Nap szervezési dokumentáció Közösségért szervezett nap tippek a hatékony szervezéshez Előszó A Telenor felelős vállalatként fontosnak tartja, hogy a legkorszerűbb mobiltechnológiai szolgáltatások

Részletesebben

Prezentációs Kézikönyv

Prezentációs Kézikönyv Prezentációs Kézikönyv A Termékekről Az MXU üzletben, csupán az erőteljes termékcsomagunkon keresztül is elérheted az ÁLOMÉLETEET, amely James Lee Valentine (JLV), és a My Xtreme Upliftment MXU (az Én

Részletesebben

A Team Work Projekt. Magyar nyelvű tájékoztató

A Team Work Projekt. Magyar nyelvű tájékoztató A Team Work Projekt Magyar nyelvű tájékoztató A program lényege A program nemzetközi hirdetési felületet biztosít, valamint online passzív jövedelem lehetőséget az ajánlói rendszerével. A program tökéletes

Részletesebben

4/8/2014. osztrák író és tréner 29 ember karrierjét vizsgálta mi a siker receptje? a siker 21 titka

4/8/2014. osztrák író és tréner 29 ember karrierjét vizsgálta mi a siker receptje? a siker 21 titka A siker nem a megérkezés, hanem az utazás módja. Ben Sweetland osztrák író és tréner 29 ember karrierjét vizsgálta mi a siker receptje? a siker 21 titka 1. Célok kitűzése: bár az emberek gyakran foglalkoznak

Részletesebben

A QUANTIS ALPHA ZRT. ÁLTAL ALKALMAZOTT DÍJTÉTELEK JEGYZÉKE. Érvényes: december 09. napjától.

A QUANTIS ALPHA ZRT. ÁLTAL ALKALMAZOTT DÍJTÉTELEK JEGYZÉKE. Érvényes: december 09. napjától. 141 7.SZ. MELLÉKLET A QUANTIS ALPHA ZRT. ÁLTAL ALKALMAZOTT DÍJTÉTELEK JEGYZÉKE Érvényes: 2016. december 09. napjától. A jelen Díjjegyzék a által nyújtott szolgáltatásokhoz kapcsolódó, az Ügyfél által fizetendő,

Részletesebben

Erdélyi Magyar Adatbank Biró A. Zoltán Zsigmond Csilla: Székelyföld számokban. Család és háztartás

Erdélyi Magyar Adatbank Biró A. Zoltán Zsigmond Csilla: Székelyföld számokban. Család és háztartás Család és háztartás Hány személy lakik a háztartásban? 1 személy 7 2 22.9 3 24.7 4 30.2 5 9 6 4 7 8 személy 0.7 1.5 0 5 10 15 20 25 30 35 260. ábra. Hány személy lakik a háztartásban? Statisztikák Személyek

Részletesebben

Poggyász: méret- és súlykorlátozások - United Airlines

Poggyász: méret- és súlykorlátozások - United Airlines Utolsó aktualizáció: 14.04.2019 Poggyász: méret- és súlykorlátozások - United Airlines United Airlines Nézd meg a United Airlines poggyász-szabályzatát. Ne feledd, hogy minden szolgáltató csomagszabályzata

Részletesebben