VING ÁLTALÁNOS SZABÁLYZAT

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "VING ÁLTALÁNOS SZABÁLYZAT"

Átírás

1 VING ÁLTALÁNOS SZABÁLYZAT 1. EGY INGATLAN - EGY INGATLANÉRTÉKESÍTŐ Egy adott ingatlant csak egyetlen VING-es ingatlanértékesítő árulhat. Amennyiben azonos ingatlanra két vagy több VING-es ingatlanértékesítő kap megbízást, akkor alapvetően a rendszerben hamarabb aktivált ingatlanhoz tartozó értékesítőnél marad a megbízás. Kivételt képez ez alól, ha a tulajdonos kifejezetten eldönti, hogy melyik értékesítőnél szeretné érvényben hagyni a megbízást. 2. EGY VING-ES PROFILBAN EGY INGATLANÉRTÉKESÍTŐ A VING ingatlanértékesítői profilban csak közvetlenül a tulajdonostól érkező megbízások rögzíthetőek. Tilos több értékesítő ingatlanát egyetlen profilban rögzíteni. Tilos külső ingatlanos hirdetéseit VING-es profilban megjeleníteni. Tilos a tulajdonos megbízása nélkül ingatlanhirdetést elhelyezni. 3. PARTNERPOLITIKA: ÜGYVÉD, HITELÜGYINTÉZŐ, ENERGETIKUS A Városi Ingatlaniroda kizárólag a saját maga által kijelölt ügyvéddel, hitelügyintézővel és energetikussal dolgozik együtt. Az országos hálózat építését, az irodák üzemeltetését ezen partnerekkel kötött egyeségek alapján finanszírozzuk. A 100% jutalékmegtartás megőrzése a cég alappillére és ezt csak és kizárólag szigorú partnerpolitikával tudjuk biztosítani. Azon irodákban és csapatokban ahol már van kijelölt ügyvéd, hitelügyintéző és energetikus, az ingatlanértékesítő csapattagságának alapfeltétele a kijelölt partnerrel történő együttműködés. Ügyvéd: Amennyiben egy VING-es ingatlanértékesítő nem a csapatához kijelölt ügyvédet ajánlja az ügyfeleinek, azaz külsős ügyvédet ajánl a szerződés megkötéséhez, a VING profil azonnali megszüntetését vonja maga után. Amennyiben a kijelölt ügyvéd szabadságon van, vagy bármilyen okból nem tudja ellátni a feladatát, akkor a VING rendszerében található fizikailag legközelebbi ügyvédet kell felkeresni az ügy megkötésére.

2 Csak abban az esetben lehetséges a külsős ügyvéddel való szerződés, ha a vevő ragaszkodik a hozzá. Ebben az esetben a külsős ügyvéd nem használhatja a szerződés megkötésre a VING-es irodát, azt a saját irodájában kell megoldania. Hitelügyintéző: Amennyiben egy VING-es ingatlanértékesítő nem a csapatához kijelölt hitelügyintézőt ajánlja az ügyfeleinek, azaz külsős hitelügyintézőt ajánl, a VING profil azonnali megszüntetését vonja maga után. Amennyiben a kijelölt hitelügyintéző szabadságon van, vagy bármilyen okból nem tudja ellátni a feladatát, és 1 héten belüli időpontot sem tud biztosítani az ügyfeleknek, akkor az ügyfélnek a számlavezető bankját kell ajánlani a hitelügylet lebonyolításához és a hitellel kapcsolatos kérdések megválaszolásához. Amennyiben egy VING-es ingatlanértékesítő saját maga önjelölt hitelügyintézőként jár el az ügyfelek hitelügyletének lebonyolításához, ahelyett, hogy a feladatot a kijelölt hitelügyintézőre bízná, a VING profil azonnali megszüntetését vonja maga után. Energetikus: Amennyiben egy VING-es ingatlanértékesítő nem a csapatához kijelölt energetikust ajánlja az ügyfeleinek, azaz külsős energetikust ajánl, a VING profil azonnali megszüntetését vonja maga után. Amennyiben a kijelölt energetikus szabadságon van, vagy bármilyen okból nem tudja ellátni a feladatát, akkor a VING rendszerében található fizikailag legközelebbi energetikust kell felkeresni a tanúsítvány elkészítésére. Amennyiben egy VING-es ingatlanértékesítő saját maga önjelölt energetikusként jár el az energetikai tanúsítvány kiállításához, ahelyett, hogy a feladatot a kijelölt energetikusra bízná, a VING profil azonnali megszüntetését vonja maga után. Hogyan lehetsz kijelölt partner? Minden irodanyitásnál elsősorban a saját csapatunkból keresünk ügyvédet, hitelügyintézőt és energetikust. A feltételeket ismertetjük és amennyiben egyeznek az álláspontok megkezdjük az együttműködést. Aki engedély és egyeztetés nélkül kezdi meg a működését egy csapaton belül mint ügyvéd, hitelügyintéző vagy energetikus, az a VING profil azonnali megszüntetését vonja maga után.

3 4. 100% JUTALÉKMEGTARTÁS, SZÁMLAADÁSI KÖTELEZETTSÉG A VING tagjaként, a mentorálási időszakon túl, 100%-ban téged illet az értékesítési jutalék. Ebből következően szerződéskötéskor a saját nevedben jársz el, és sikeres értékesítés esetén közvetlenül neked kell gondoskodnod a számla kiállításáról a megbízód felé. 5. JUTALÉKMÉRTÉK: Értékesítés esetén 3%+ÁFA, bérbeadás esetén 1 havi bérleti díj + ÁFA. VING tagként csak és kizárólag 3% + ÁFA jutalékmértéket (bérbeadás esetén 1 havi bérleti díjnak megfelelő összeget) kommunikálhatsz munkadíjnak. Tilos személyesen, telefonhíváskor, szórólapon, ben, közösségi portálokon ügyfélszerzési szándékkal alacsonyabb díjat kommunikálni! Adhatsz kedvezményt, ha megfelelő okod van rá, de ezt minden esetben csak személyesen, a szerződéskötés alkalmával közölheted. Amennyiben kedvezményt adsz, a kedvezményes megbízási díj nem lehet alacsonyabb, mint 2,5% + ÁFA. Amennyiben barátnak vagy családtagnak szívességért vállalsz megbízást, kötelező közölni a megbízóval, hogy keresztértékesítéskor a vevőt hozó kollégának ki kell fizetni az 1% + ÁFA jutalékot. Ezekben az esetekben is a szabályos jutalékot kell beírni. Az ÁFA mértéke a saját vállalkozási formádtól függ: 0% vagy 27%. A közvetítési jutalékot a végleges eladási árból számítjuk. 6. MINIMÁLIS MEGBÍZÁSI DÍJ: ÁFA VING tagként vételár alatt, csak és kizárólag egységesen Ft + ÁFA jutalékmértéket kommunikálhatsz munkadíjnak. Tilos személyesen, telefonhíváskor, szórólapon, ben, közösségi portálokon és névjegykártyán ügyfélszerzési szándékkal alacsonyabb díjat kommunikálni! Adhatsz kedvezményt a minimáldíjból, ha megfelelő okod van rá, de ezt minden esetben csak személyesen, a szerződéskötés alkalmával közölheted. Amennyiben kedvezményt adsz, a megbízási díj ne legyen alacsonyabb mint Ft + ÁFA.

4 Amennyiben barátnak vagy családtagnak szívességért vállalsz minimáldíjas megbízást, kötelező közölni, hogy keresztértékesítéskor a vevőt hozó kollégának ki kell fizetni a Ft + ÁFA jutalékot. Ezekben az esetekben is a minimál díjat kell feltüntetni. Az ÁFA mértéke a saját vállalkozási formádtól függ: 0% vagy 27%. 7/1. KERESZTÉRTÉKESÍTÉS ÉS JUTALÉKMEGOSZTÁS Ingatlan kiajánlása előtt, minden esetben, első lépésként meg kell kérdezni az ingatlanhoz tartozó kollégát, hogy érdemes-e kiajánlani az ingatlant. es kiajánlás esetén, arról minden esetben személyesen, telefonon, vagy e- mailben értesíteni kell az ingatlanhoz tartozó kollégát. Az ajánlással kapcsolatos egyeztetésnek még a megtekintés előtt meg kell történnie. A keresztértékesítés esetén, az ingatlant kezelő kollégának már az első egyeztetésnél jeleznie kell, ha az ingatlant kapta egy harmadik kollégától. (Ilyenkor harmadolás az irányadó.) Keresztértékesítés esetén a résztvevő kollégáknak segíteniük kell egymás munkáját, és minden kolléga az általa képviselt oldallal kell egyeztessen. Utólagosan bizonyított kiajánlás az nem minősül keresztértékesítésnek. Amennyiben egy szabályosan kivitelezett keresztértékesítés a későbbiekben mégis vitatottá vagy zavarossá válik, abban az esetben a vevő nyilatkozata az irányadó. Aki rendszeresen elszámolási vitába keveredik a keresztértékesítések alkalmával, annak a VING tagsága kerülhet veszélybe, hiszen a rugalmasság és a csapatösszetartás alapfeltétele a rendszer megfelelő működésének. Sikeres keresztértékesítés esetén, a vevői oldalt képviselő ingatlanértékesítőnek kifizetendő minimális jutalék: 1% + ÁFA. Sikeres keresztértékesítés esetén, minimáldíjas ügyletnél, a vevői oldalt képviselő ingatlanértékesítőnek kifizetendő minimális jutalék: Ft + ÁFA. Amennyiben egy ügyletben 3fő ingatlanértékesítő játszik szerepet, akkor az 1%-1%-1% osztozkodás, vagy 3%-nál alacsonyabb megbízás esetén, minimáldíjnál a harmadolás a szabály. Bérbeadás esetén mindig a felezés, 3fő értékesítős bérbeadás esetén harmadolás a szabály.

5 A keresztértékesítéshez kapcsolódó egyéb bevételek (kivéve az energetikai tanúsítványból származó bevétel) egyenlő elosztásra kell kerüljenek az értékesítésben részt vevő ingatlanértékesítők között. 7/2. KERESZTÉRTÉKESÍTÉS, ÁRAJÁNLAT ÉS ÁRTÁGYALÁS BLOKKOLÁSA Keresztértékesítés blokkolásáról beszélünk amennyiben egy ingatlanértékesítő, a keresztértékesítéssel hozzá forduló kollégákat rendszeresen letereli, elutasítja. Ezen esetek elkerülése érdekében a következő három alapvető szabályt alkalmazzuk: A., Keresztértékesítés blokkolása elleni szabály: Amennyiben a VING csapatában egy ingatlanértékesítő keresztértékesítési szándékkal felkeres egy másik ingatlanértékesítőt, akkor az ingatlan megtekintésére 5 munkanapon belül időpontot kell biztosítani. Amennyiben egy nem várt körülmény miatt ez nem lehetséges, úgy 5 munkanapon belül ki kell jelölni a következő lehetséges konkrét időpontot az ingatlan megtekintésére. Ha ez nem történik meg, a keresztértékesítés blokkolása valósul meg. Amennyiben az ingatlan olyan komolyságú ártárgyalás alatt van, amely esetén nem lehet megtekinteni az ingatlant vagy folyamatban van az adás-vétel, úgy az ingatlant rejtett állapotúra kell változtatni az adatlapon, hogy a keresztértékesítés blokkolása ne merüljön fel. B., Árajánlat továbbításának blokkolása elleni szabály: Amennyiben a VING csapatában egy ingatlanértékesítő az érdeklődője igénye szerint írásos árajánlatot ad egy másik kolléga által hirdetett ingatlanra, azt azonnal kötelező továbbítani a tulajdonosnak. A tulajdonossal kapcsolatban álló ingatlanértékesítő az írásos ajánlatra 5 munkanapon belül választ kell adjon, olyan formában, ahogyan az a vételi ajánlat dokumentumunkon is szerepel, aláíratva a tulajdonossal és megjelölve a választ az ajánlatra. Amennyiben egy nem várt körülmény miatt ez nem lehetséges, úgy 5 munkanapon belül ki kell jelölni a következő lehetséges konkrét időpontot az ajánlatra adott írásos válasz megadására.

6 Amennyiben az ingatlan olyan komolyságú ártárgyalás alatt van, amely esetén nem lehet ajánlatot tenni az ingatlanra vagy folyamatban van az adás-vétel, úgy az ingatlant rejtett állapotúra kell változtatni az adatlapon, hogy az árajánlat blokkolása ne merüljön fel. C., Ártárgyalás blokkolása elleni szabály: Amennyiben a VING csapatában egy ingatlanértékesítő az érdeklődője igénye szerint személyes ártárgyalást kér egy másik kolléga által hirdetett ingatlanra, azt 5 munkanapon belül biztosítani kell az érdeklődő számára közvetlenül és személyesen a tulajdonossal. Az ingatlanértékesítők természetesen személyesen részt vesznek az ártárgyaláson. Amennyiben egy nem várt körülmény miatt ez nem lehetséges, úgy 5 munkanapon belül ki kell jelölni a következő lehetséges konkrét időpontot az ártárgyalásra. Amennyiben az ingatlan olyan komolyságú ártárgyalás alatt van, amely esetén nem lehet ártárgyalást kérni az ingatlanra vagy folyamatban van az adás-vétel, úgy az ingatlant rejtett állapotúra kell változtatni az adatlapon, hogy az ártárgyalás blokkolása ne merüljön fel. Akire rendszeresen panasz érkezik a csapatból a fenti értékesítési folyamatok blokkolása ügyében, azokkal megszüntetjük az együttműködést, hiszen akadályozzák az értékesítést amelyre megbízást kaptak. Aki blokkolást tapasztal az értékesítési folyamatok során az a panasz@ving.hu címre konkrét névvel és az eset leírásával tegye meg a bejelentést, hiszen ez mindannyiunk és az ügyfeleink érdeke is egyben. 7/3. KOLLÉGA MEGBÍZÁSÁNAK FELMONDÁSA A VING pontos üzletpolitikai elvet követel meg, amikor olyan ingatlanhoz érkezünk, amely már bent van a rendszerben. Helyes eljárás: Amennyiben kiderül, hogy már bent van a rendszerünkben a szóban forgó ingatlan, úgy az ügyfelek biztatása a cégünk által helyesnek ítélt magatartás. Az ingatlan már jó kezekben van. Amennyiben az ügyfél bármely okból kifolyólag nem ért egyet ezzel a megállapítással - mert silány az ingatlanhirdetés minősége, vagy régóta nem tartja a kapcsolatot az értékesítő - és a tulajdonos szeretne értékesítőt váltani, akkor az értékesítővel egyeztetve

7 ingatlan átadást kell megvalósítani, ahol a korábbi értékesítő átadja az ingatlant a tulajdonos által kívánt ingatlanértékesítő részére. Az átadási szándékot jelezni kell azonosító számmal az info@ving.hu címen. Átadás után a rendszer jegyzi, hogy sikeres értékesítés esetén a régebbi értékesítőnek jár 1% a jutalékból. Az átadás nem eldöntendő opció, a tulajdonos kérése az irányadó ebben az esetben, és kötelező elvégezni az átadást. Fontos: Amennyiben már történt értékesítő csere az ingatlannál, újra nem lehet értékesítőt cserélni. Helytelen eljárás: Abban az esetben amikor egy VING csapattag olyan ingatlanhoz kerül amelyre már egy meglévő csapattag kapott megbízást vagy fent van az ingatlan a rendszerben, TILOS felmondatni a meglévő kolléga megbízását, és TILOS rontani egy kolléga hírnevét. Aki felmondatja a kollégája megbízását, vagy rontja egy kolléga hírnevét, annak az ügy kivizsgálását követően azonnali hatállyal megszüntetjük a profilját. 7/4. MENTORI RENDSZER Mentoráltakra vonatkozó feltételek: Azon új kollégák akik végzettség és szakmai előélet nélkül jelentkeznek a VING rendszerébe, egyedi elbírálás alapján, az irodai vagy home office csapat helyett egy úgynevezett Mentori csapatba kerülhetnek. Aki mentori csapatba kerül és Mentorálttá válik, kijelölünk hozzá egy Mentort aki segíti a szakmai előrehaladást, és segít beindítani az ingatlanok megbízásba vételét. A Mentorált, egy jelentősen alacsonyabb összegű havi díjat fizet a rendszer használatáért, azonban, amíg Mentoráltként folytatja tevékenységét, az értékesített ingatlanok jutalékából, 0,5% jutalékot a Mentornak, további 0,5%-ot a VING-nek kell fizessen számla ellenében, függetlenül attól, hogy közösen vagy önállóan értékesítette az ingatlant. Minden egyes sikeres értékesítés pontot ér, amelyet a Mentor és a VING a rendszerben rögzít. A Mentorált egészen 12 pont megszerzéséig és a számlaképesség kialakításáig lesz Mentorált, ha ezt a szintet eléri, akkor önálló VING csapattag lehet a 100% jutalék megtartással együtt.

8 A Mentoráltra vonatkozó pontrendszer: 1/1 értékesítés: 1 pont 1/2 értékesítés: 0,5 pont albérlet kiadás: 0,25 pont Fontos: A Mentorált minden egyes értékesítés esetén a Mentorának együttműködő partnereit kell ajánlja. A tárgyalások illetve az adásvételek lebonyolításához a Mentor irodáját és erőforrásait kell használja a Mentor felügyelete vagy engedélye mellett. Mentoráltak önállóan nem használhatják a Mentor irodáját és nem vehetnek részt irodai eseményeken, csak és kizárólag a Mentor jelenlétével vagy engedélyével van erre lehetőségük, azzal a feltétellel, hogy nem zavarják az iroda működését. A mentorálás alatt gyűjtött pontok és a mentoráláshoz tartozó útmutató a VING Back Office rendszerében a Mentorálás menüpontban érhetőek el. Mentorokra vonatkozó feltételek: A VING csapatán belül csak és kizárólag kinevezés alapján válhat valaki Mentorrá. Alapfeltételek: - Prémium értékesítői szint teljesítése - Minden partneri együttműködés visszajelzése aktív (amennyiben van kijelölt partner) Amennyiben a fenti feltételek teljesülnek, a VING tagot felkérjük a Mentor státusz betöltésére. Szabad döntés a státusz elfogadása, vagy elutasítása. Elfogadás esetén a Mentor státusz visszavonása az alábbi esetekben lehetséges: - Amennyiben a felsorolt alapfeltételek már nem teljesülnek rá, és emiatt visszavonjuk a kinevezést. - Amennyiben a lehetőséget a mentor önszántából visszaadja. - Amennyiben a VING tagsága bármilyen okból kifolyólag megszűnik. Egy Mentorhoz maximálisan 3 fő Mentorált csatlakozhat kétféle módon: - A vezetőség felajánlja egy új vagy meglévő tag mentorálását, amelyet a Mentor elfogadhat vagy elutasíthat. - A Mentor toborozhat magának mentoráltat, akit a Vezetőség a jelentkezésnél elfogadhat vagy elutasíthat, továbbá felülvizsgálja, hogy a leendő Mentorált biztosan mentorálásra szorul-e, vagy már a kezdéskor is önálló VING csapattag lehet belőle.

9 (OKJ végzettséggel, vállalkozással és szakmai előélettel jelentkezők a Mentor toborzásának ellenére sem kerülnek mentorálásra, ők mint ajánlott tag kerülnek a rendszerbe.) A Mentor feladatai: - A Mentorált profiljának kialakítása, bemutatkozó szöveg, profilkép, céges beállításának segítése. - A Mentorált segítése a karrier program pontjainak teljesítésében. - A Mentorált VING online tanfolyam elvégzésének felügyelete, a tartalom közös értelmezése. - A Mentorált segítése a szabályzat megértésében és a szabályzat közös értelmezése. - A Mentorált értékesítési stratégiájának közös felépítése. - Az ingatlan felvétel beindítása, az ingatlanok megbízásba vétele. - Közös ingatlan felvétel egy tulajdonossal, közös ingatlan bemutatás egy érdeklődővel. - Az első kialakuló értékesítések segítése, ártárgyalások felügyelete. FONTOS: A Mentor javaslatot tehet a Mentorált VING rendszeréből való eltávolítására, ha úgy ítéli meg, hogy a Mentorált teljesen alkalmatlan a feladatra. Ezekben az esetekben rövid vizsgálat után döntést hozunk. A Mentor és Mentorált minden egyéb felmerülő kérédében és technikai problémájában, illetve a státuszok elbírálásában személyesen a VING vezetősége hoz döntést.

10 Mentoráláson belüli jutalék elszámolási rendszer: Amikor a mentorált 1/1 értékesít egy saját megbízásában lévő ingatlant: 2% a mentoráltat illeti 0,5% a mentort illeti 0,5% a VING-et illeti Amikor a mentorált 1/1 értékesít egy saját megbízásában lévő ingatlant, de kedvezményt adott a jutalékból: 2% mínusz a kedvezmény a Mentoráltat illeti, tehát a kedvezménnyel csak a mentorált része csökken. 0,5% a mentort illeti 0,5% a VING-et illeti Amikor a mentorált 1/2 értékesít egy saját megbízásában lévő ingatlant: 1% a vevőt képviselő kollégát illeti 1% a mentoráltat illeti 0,5% a mentort illeti 0,5% a VING-et illeti Amikor a mentorált 1/2 értékesít egy saját megbízásában lévő ingatlant, de kedvezményt adott a jutalékból: 1% a vevőt képviselő kollégát illeti 1% (mínusz a kedvezmény) a Mentoráltat illeti, tehát a kedvezménnyel csak a mentorált része csökken. 0,5% a mentort illeti 0,5% a VING-et illeti Amikor a mentorált visz vevőt egy ingatlanra és jogosult az 1% jutalékra: 0,5% a mentoráltat illeti 0,25% a mentort illeti 0,25% a VING-et illeti Abban az esetben amikor a Rendszer admin a mentor, úgy a VING és a mentor jutaléka a VING-et illeti. Az elszámolási rendszer a 12 pont összegyűjtéséig érvényes.

11 8. HIRDETÉSEK AKTIVÁLÁSA A hirdetés minőségének egy minimum követelménynek kell megfelelnie az aktiváláshoz. A követelmények az alábbiak: A szöveg nyelvtanilag helyes kell legyen, és tartalmaznia kell a főbb paramétereket. Az adatlapon minden jellemző adatot meg kell adni. Az ár mezőbe a bruttó vételár kerüljön. (Négyzetméter ár kizárva, azt a szövegbe írd.) A beírt jutalékmértéknek egyeznie kell a szabályzatban leírtakkal. (2,5-3%, minimáldíj) Eladó használt ingatlannál a kulcskérdések pontos kitöltése kötelező. Csak fényképezőgéppel készült, fekvő tájolású képeket fogadunk el. (Telefonos kép kizárva!) A tulajdonosi adatoknál valós cím és mobiltelefonszám megadása kötelező től alaprajz feltöltése a képek közé kötelező. Azon hirdetések amelyek a fenti minimum követelmények mellőzésével kerülnek beküldésre, törlésre kerülnek a rendszerből, azaz újra kell be kell őket rögzíteni jóváhagyásra. Amelyik tulajdonosnak nincs címe vagy mobilszáma, az a legközelebbi hozzátartozójáét, ha nincs akkor a bizalmasáét adja meg. 9. HIRDETÉSEK KEZELÉSE VING-es tagként a minőségbiztosítás és a hirdetések ellenőrzése érdekében, csak a saját hirdetőrendszerünket használhatod. Tilos külön szerződést kötni ingatlanportállal, hirdetésfelülettel, hirdetésáttöltő oldallal vagy konkurens ingatlanossal, ingatlanirodával. Kivételt képez ez alól a jófogás és a facebook. A szerződés megkötése, a VING tagság megszüntetését vonja maga után. Tilos fiktív, vagy már értékesített ingatlant a rendszerben tartani. Az elkelt vagy kiadott ingatlanokat 24 órán belül kötelező törölni a rendszerből. 10. DOKUMENTUMOK KEZELÉSE VING-es tagként a problémás ügymenetek megelőzése érdekében csak és kizárólag a VING BACK OFFICE rendszerében található dokumentumtár dokumentumait alkalmazhatod. Nem a VING által létrehozott dokumentumon feltüntetni a Városi Ingatlaniroda logóját szigorúan tilos! A dokumentumaink átszerkesztése szigorúan tilos!

12 Az ingatlan megbízásba vételekor kötelező aláíratni az ingatlanközvetítési megbízást, megfelelően tárolni és kérésre a Városi Ingatlaniroda részére bemutatni. Minden ingatlanmegtekintés alkalmával, kötelező közvetítési nyilatkozatot kitölteni, azokat megfelelően tárolni és kérésre bemutatni. Az ügyletek dokumentálása, minden résztvevő érdekét szolgálja! 11. SZERZŐDÉSKÖTÉS ÉS PÉNZÁTADÁS A Városi ingatlaniroda kifejezetten tiltja azokat az ingatlanértékesítő által létrehozott megállapodásokat, ahol olyan vételi szándéknyilatkozat jön létre,amelyen bármiféle fizetési kötelezettség vagy bánatpénz szerepel. Amennyiben a VING BACK OFFICE rendszerben található vételi szándéknyilatkozat nem elegendő az ügyfelek akaratának rögzítéséhez, mert nincs benne készpénz átadás, úgy a rendszerben található adásvételi előszerződést kell alkalmazni az ügylet rögzítésére. Az adásvételi előszerződés két tanú jelenlétében, foglaló átadásával megköthető, és megfelelő súlyt ad a felek szándékának. Amennyiben az adásvételi előszerződés nem elegendő a felek akaratának rögzítéséhez, abban az esetben végleges szerződést kell készíteni, lehetőleg a VING rendszerében szereplő ügyvéd közreműködésével. Az ingatlanértékesítőnek gondoskodnia kell arról, hogy minden olyan esetben, ahol készpénz átadásával rögzít megállapodást a vevő és az eladó, ott a felek az elkészített dokumentumon egymástól vegyék át az összeget. Ingatlanértékesítőként KIFEJEZETTEN TILOS bármilyen megállapodás keretein belül a tulajdonos vagy megbízó nevében, vagy helyett, készpénzt átvenni az ügyfelektől. Amennyiben a felek között vitás helyzet alakul ki és az ingatlanértékesítő szerepel az ügyben mint összeget átvevő személy, az együttműködést mérlegelés nélkül megszüntetjük. 12. KÖZÖSSÉGI MÉDIA KEZELÉSE Tilos a konkurenciához köthető tartalom nyilvános megosztása, kedvelése, népszerűsítése. Tilos Városi Ingatlaniroda, VING, cégnévvel azonosítható, vagy összetéveszthető tartalmat, csoportot, oldalt közösségi médiában létrehozni.(pl. facebook, google, instagram, stb.)

13 13. CÉGES ARCULAT, LOGÓ, SZLOGEN Tilos a Városi Ingatlaniroda logójának, cégnevének, rövidített nevének, szlogenjének, vagy bármi a Városi Ingatlanirodával egyértelműen azonosítható tartalom engedély nélküli használata. Minden esetben amikor felmerül a logó használat kérdése, kérj engedélyt és mutasd be a kívánt felhasználás módját. 14. UTALÁS, DÍJFIZETÉS, KÉSEDELMES BEFIZETÉSEK KEZELÉSE Cégünk részére csak és kizárólag ben kiküldött elektronikus számla alapján teljesíts az elektronikus számla sorszámának feltüntetése mellett. Az elektronikus számlán teljesítés előtt, minden esetben ellenőrizd a számlaszámot és a sorszámot. A kiküldött számlát teljesíteni lehet utalással, bankkártyás kifizetéssel, vagy a Budapest Bank fiókjában pénztári befizetéssel. A havi számla minden hónap 2. napján kerül kiállításra 8 napos fizetési határidővel. Amennyiben a havi díj az adott hónap 10. napjáig nem kerül rendezésre, úgy: 2 nap késés után a belépést automatikusan korlátozza a rendszer 5 nap késés után felfüggesztésre kerül a profil és láthatatlanok lesznek a hirdetések 15 nap késés után a profil megszüntetésre kerül és az ingatlanmegbízások a tulajdonos értesítése mellett másik értékesítőhöz kerülnek. A franchise irodákban fizetendő irodafenntartási összeget a csapatvezetőknél lehet rendezni és a határidők illetve a késedelmes befizetések esetén szintén a fenti folyamat érvényes. A rendszeresen késedelmes befizetőket nem tudjuk hosszú távon sem a csapatban, sem pedig a VING rendszerében tartani. 15. PROBLÉMA KEZELÉS Problémás vagy vitás ügy esetén, az ingatlanértékesítők egymás közt rendezik az ügyeket. Amennyiben szükséges, a helyzet rendezése érdekében a csapatvezető bevonása a következő lépés. Amennyiben az ügy rendezetlen marad, a cégvezetők beavatkozása szükséges.

14 16. NEM FIZETŐ ÜGYFÉL KEZELÉSE Nem fizető ügyfél, akkor nevezhető nem fizető ügyfélnek, ha készhez kapott a munkadíjról egy számlát, amelyet nem fizetett be határidőre. Figyelem: Tilos a nem fizető ügyféllel összeveszni, vagy vitába keveredni. A munkadíj kifizetésének elérése érdekében az ügyfél kommunikáció mindenképp higgadt és udvarias kell maradjon. A nem fizető ügyfél kezelésének lépései idősorrendben: Számla kiállítása a munkadíjról. Számla határidejének lejárata. (Itt válik nem fizetővé az ügyfél.) Telefonos emlékeztetés a befizetetlen számláról. A Városi Ingatlaniroda tájékoztatása ben a nem fizető ügyfélről és a körülményekről. Ügyfél írásos felszólítása a számla befizetésére, mellékelve a megbízási szerződést és a közvetítési nyilatkozat kitöltött és ügyfél által aláírt másolatát. Ügyfél írásos felszólítása ügyvéd által a számla befizetésére, mellékelve a megbízási szerződést és a közvetítési nyilatkozat kitöltött és ügyfél által aláírt másolatát. Fizetési meghagyás indítása ügyvéd által csatolva a rendelkezésre álló dokumentumokat. 17. PROFIL MEGSZÜNTETÉSE, SZÜNETELTETÉSE A tesztidőszak alatti profil telefonos vagy es kérésre bármikor azonnal megszüntethető. Azon aktív profil amely már nem tesztidőszakos, csak 30 napos határidővel mondható fel, és a felmondási időre vonatkozó profildíjat kötelező kifizetni. A 30 napos felmondási idő a szabályzat megszegése esetén nem érvényes, a profil ebben az esetben azonnal megszüntethető. Profil megszüntetése esetén a VING fenntartja a jogot arra, hogy a rendszerben rögzített ingatlanok adatait felhasználja, a tulajdonosokat értesítse a profil megszűnéséről, és a tulajdonos engedélye alapján az ingatlanhirdetést másik aktív értékesítőhöz rendelje. Profilt szüneteltetni csak elbírálás alapján lehet, abban az esetben, ha a profilhoz nem tartozik ingatlan.

15 18. VING ÉRTÉKESÍTŐI RANGOK Kapcsolattartó: Tesztidőszakos vagy tesztidőszakon túli mentorált kolléga. Ingatlanértékesítő: Tesztidőszakon és mentorálási szakaszon túli kolléga. Prémium ingatlanértékesítő: Akik a következő 5 feltételt teljesítik: - 20 db ingatlan - 20 db ajánlólevél - 3 db vevőjelölt - 30 karrier pontszám - minden partneri együttműködés aktív (amennyiben van kijelölt partner) Értékesítési vezető (Mentor): Mentorálási tevékenységre kinevezett prémium ingatlanértékesítő. Csapatvezető: Olyan ingatlanértékesítő, aki kiemelkedően segíti a csapatépítést, a csapatfejlődést és egyben tartja a hozzá tartozó csapat működését illetve képviseli a csapatot. Általában még hivatalos VING irodával nem rendelkezik, de ügyvéddel már igen. Cégvezetők nevezik ki. Irodavezető: Olyan ingatlanértékesítő, aki kiemelkedően segíti a csapatépítést, a csapatfejlődést és egyben tartja a hozzá tartozó csapat működését illetve képviseli a csapatot. Hivatalos VING irodával és ügyvéddel rendelkezik. Cégvezetők nevezik ki. VING tagságoddal elfogadod jelen általános szabályzatunkat. Utolsó módosítás időpontja:

2. A határidőn túl érkező pályázatok nem kerülnek elbírálásra. 3. A pályázatok érvényességi feltételei:

2. A határidőn túl érkező pályázatok nem kerülnek elbírálásra. 3. A pályázatok érvényességi feltételei: PÁLYÁZATI ÚTMUTATÓ 1. A pályázók az ajánlatukat a www.jogazdabank.hu honlapról letölthető dokumentumok alapján (tulajdoni lap, vagyonértékelés stb.), továbbá a vagyontárgyak az informatikai eszközök kivételével

Részletesebben

2. A határidőn túl érkező pályázatok nem kerülnek elbírálásra. 3. A pályázatok érvényességi feltételei:

2. A határidőn túl érkező pályázatok nem kerülnek elbírálásra. 3. A pályázatok érvényességi feltételei: PÁLYÁZATI ÚTMUTATÓ 1. A pályázók az ajánlatukat a www.jogazdabank.hu honlapról letölthető dokumentumok alapján (tulajdoni lap, stb.), továbbá a vagyontárgyak az informatikai eszközök kivételével - megtekintést

Részletesebben

Pénzmosás, terrorizmus finanszírozásának megelőzése, csalásmegelőzés

Pénzmosás, terrorizmus finanszírozásának megelőzése, csalásmegelőzés Pénzmosás, terrorizmus finanszírozásának megelőzése, csalásmegelőzés tag kedvezményzetett/örökös Azonosítást végző Családi és utónév; születési név; születési helye és ideje; állampolgárság; anyja születési

Részletesebben

Ingatlan száma: Dátum: 2014-04.22.. FENNTARTÁSI MEGÁLLAPODÁS

Ingatlan száma: Dátum: 2014-04.22.. FENNTARTÁSI MEGÁLLAPODÁS Ingatlan száma: Dátum: 2014-04.22.. FENNTARTÁSI MEGÁLLAPODÁS mely létrejött egyrészről Athina Kft. székhely: 1062 Budapest, Bajza utca 24., Cg. 01-09- 689218 Képviseli: Yair Biton ügyvezető helyett Jan

Részletesebben

N y. Teljesítés gyakorisága Éves Féléves Negyedéves. Havi

N y. Teljesítés gyakorisága Éves Féléves Negyedéves. Havi N y Teljesítés gyakorisága Éves Féléves Negyedéves Havi Jelen nyomtatvány kitöltésével és aláírásával felhatalmazom pénzforgalmi szolgáltatót arra, hogy a fentebb megjelölt kedvezményezettet az általam

Részletesebben

Tisztelt Felhasználó!

Tisztelt Felhasználó! Tisztelt Felhasználó! A csoportos beszedési megbízáson, a Szerződő fél azonosítója a kedvezményezetnél rovatban a számlán szereplő, szerződéses folyószámla számot kell megadnia. Az azonosító 12 számjegyből

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Ásotthalom Béke u. 10/A sz. alatti volt Őzike Presszó,

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Ásotthalom Béke u. 10/A sz. alatti volt Őzike Presszó, 1. számú melléklet PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Ásotthalom Község Önkormányzata pályázatot hirdet a kizárólagos tulajdonában lévő, 6783 Ásotthalom Béke u. 10/A sz. alatti volt Őzike Presszó, összesen 113 m 2 alapterületű

Részletesebben

KARBANTARTÁSI SZERZŐDÉS

KARBANTARTÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről KARBANTARTÁSI SZERZŐDÉS Cégnév/Név: [..] Székhely: [..] Adószám: [..] képviseli: [..] mint megrendelő, (a továbbiakban: "Megrendelő") másrészről: KZiTERRA Kft. Székhely: 2051

Részletesebben

Celldömölk Város Önkormányzata Képviselő-testületének. 2/2019 (II.14.) önkormányzati rendelete

Celldömölk Város Önkormányzata Képviselő-testületének. 2/2019 (II.14.) önkormányzati rendelete Celldömölk Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2/2019 (II.14.) önkormányzati rendelete az önkormányzati tulajdonban lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek elidegenítéséről Celldömölk

Részletesebben

Hazai társfinanszírozási támogatási szerződés megkötésének folyamata Catomio Andrea, VÁTI Nonprofit Kft. Nyugat-dunántúli Területi Iroda Információs

Hazai társfinanszírozási támogatási szerződés megkötésének folyamata Catomio Andrea, VÁTI Nonprofit Kft. Nyugat-dunántúli Területi Iroda Információs Hazai társfinanszírozási támogatási szerződés megkötésének folyamata Catomio Andrea, VÁTI Nonprofit Kft. Nyugat-dunántúli Területi Iroda Információs nap magyar partnerek részére Pécs, 2011.június 23. Tartalom

Részletesebben

Kertész Áruházak Kft. TÖRZSVÁSÁRLÓI RENDSZER SZABÁLYZATA Érvényes 2012. október 01-t l

Kertész Áruházak Kft. TÖRZSVÁSÁRLÓI RENDSZER SZABÁLYZATA Érvényes 2012. október 01-t l Kertész Áruházak Kft. TÖRZSVÁSÁRLÓI RENDSZER SZABÁLYZATA Érvényes 2012. október 01-t l A Törzsvásárlói Rendszer m ködtetésének célja A Kertész Áruházak Kft. partnerkapcsolatainak b vítése, meglév partnerkapcsolatai

Részletesebben

Megbízási szerződés. név: (adószám:. ) cím: (céges kapcsolat tartó:..)

Megbízási szerződés. név: (adószám:. ) cím: (céges kapcsolat tartó:..) Megbízási szerződés A szerződést kötő felek, egyrészről: Név: Metz István ev. Székhely: 7130. Tolna, Deák F. u. 69. Adószám: 74358302-1-37 Nemzetközi adószám: HU74358302 Nyilvántartási szám: 39417096 Bankszámlaszám:

Részletesebben

PTR - Pénzbeli és Természetbeni ellátások Rendszere. Migrációs ügy módosítása vagy törlése

PTR - Pénzbeli és Természetbeni ellátások Rendszere. Migrációs ügy módosítása vagy törlése PTR - Pénzbeli és Természetbeni ellátások Rendszere Migrációs ügy módosítása vagy törlése Felhasználói kézikönyv 2014. 03. 31. Tartalomjegyzék 1 Bevezetés... 2 2 Migrációs ügy módosítása vagy törlése...

Részletesebben

Hazai társfinanszírozási támogatási szerződés megkötésének folyamata

Hazai társfinanszírozási támogatási szerződés megkötésének folyamata Hazai társfinanszírozási támogatási szerződés megkötésének folyamata Rába Anikó, VÁTI Nonprofit Kft. Nyugat-magyarországi Ellenőrzési Osztály Partneri szeminárium magyar partnerek részére Pécs, 2013.02.13

Részletesebben

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás Pályázati Hirdetmény A(z) ALLEGO Kft. (cégjegyzékszám: 01-09-695300, székhely: 1054 Budapest, Hold utca 21.., levelezési cím: 1054 Budapest, Hold utca 21..), mint a(z) MOVE2HUNGARY Kft. f.a (cégjegyzékszám:

Részletesebben

Az Önök által megigényelt biztosítások gyors és egyszerű kezelésére szolgál Compline Utasbiztosítási Rendszerünk.

Az Önök által megigényelt biztosítások gyors és egyszerű kezelésére szolgál Compline Utasbiztosítási Rendszerünk. Tisztelt Partnerünk! Az Önök által megigényelt biztosítások gyors és egyszerű kezelésére szolgál Compline Utasbiztosítási Rendszerünk. A biztosítások rögzítése mellett kizárólag a rendszeren keresztül

Részletesebben

Megbízási Szerződés Lakás kezelésre

Megbízási Szerződés Lakás kezelésre Megbízási Szerződés Lakás kezelésre amely létrejött egyrészről,....sz alatti lakos, anyja neve... ig.sz..mint Megbízó és Tulajdonos a továbbiakban: Megbízó, vagy Tulajdonos-, másrészről.... szélhely:...adószám:...,

Részletesebben

AJÁNLATI FELHÍVÁS. 45 db nagyteljesítményű nyomtató

AJÁNLATI FELHÍVÁS. 45 db nagyteljesítményű nyomtató AJÁNLATI FELHÍVÁS 45 db nagyteljesítményű nyomtató A BKV Zrt. (székhely: Budapest, 1980 Akácfa u. 15.) mint ajánlatkérő (továbbiakban: Ajánlatkérő) felajánlja megvételre az alábbi használt nyomtatókat

Részletesebben

Szilágyi Zita egyéni vállalkozó VIRTUÁLIS TÁMOGATÓ Szolgáltatásai Igénybevételére Vonatkozó Általános Szerződési Feltételek

Szilágyi Zita egyéni vállalkozó VIRTUÁLIS TÁMOGATÓ Szolgáltatásai Igénybevételére Vonatkozó Általános Szerződési Feltételek Szilágyi Zita egyéni vállalkozó VIRTUÁLIS TÁMOGATÓ Szolgáltatásai Igénybevételére Vonatkozó Általános Szerződési Feltételek I. Általános rendelkezések 1.1. Szilágyi Zita egyéni vállalkozó (székhely: 2000

Részletesebben

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás Pályázati Hirdetmény A(z) Tizek Kft. (cégjegyzékszám: 01-09-729062, székhely: 1211 Budapest,, Rézmű utca 2.-4.., levelezési cím: 1211 Budapest,, Rézmű utca 2.-4..), mint a(z) AUTÓ-BRILL Kereskedelmi és

Részletesebben

Nem Ön dolgozik nekünk, mi dolgozunk Önnek!

Nem Ön dolgozik nekünk, mi dolgozunk Önnek! ! Milyen előnyökkel jár ha csatlakozik országos csapatunkhoz? TELJES KÖRŰ ONLINE HOZZÁFÉRÉS ORSZÁGOS CSAPAT ÉS IRODAHÁLÓZAT HITELNET HÁLÓZAT CÉGES ARCULAT NÉVJEGYKÁRTYA 100% JUTALÉK MEGTARTÁS NYOMTATVÁNYOK

Részletesebben

Skin.hu Általános Szerződési Feltételek

Skin.hu Általános Szerződési Feltételek Skin.hu Általános Szerződési Feltételek 1. Bevezető: Jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban: ÁSZF) tartalmazzák, a Humán Labor Munkaerőszolgáltató Kft. (székhely: 1123 Budapest, Alkotás utca

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek. a ügyfelei részére. Általános Szerződési Feltételek oldal 1

Általános Szerződési Feltételek. a   ügyfelei részére. Általános Szerződési Feltételek oldal 1 Általános Szerződési Feltételek a www.ryckposter.hu ügyfelei részére Általános Szerződési Feltételek oldal 1 Általános Szerződési Feltételek Kérjük, amennyiben igénybe veszi szoláltatásunkat, figyelmesen

Részletesebben

Mit kap ha csatlakozik országos csapatunkhoz?

Mit kap ha csatlakozik országos csapatunkhoz? Mit kap ha csatlakozik országos csapatunkhoz? HIRDETÉSKEZELÉS CÉGES ARCULAT 100% JUTALÉK MEGTARTÁS ÉRTÉKESÍTŐI CSAPAT KÖZPONTI WEBOLDAL FOLYAMATOS FEJLESZTÉS ÉS KÉPZÉS MÓDSZEREK MINŐSÉGBIZTOSÍTÁS MEGÚJULÁS

Részletesebben

Beváltói folyamat HGCS/2017. Felhasználói Útmutató

Beváltói folyamat HGCS/2017. Felhasználói Útmutató Beváltói folyamat HGCS/2017 Felhasználói Útmutató A HGCS/2017 alprogram keretében jóváhagyott regisztrációval rendelkező kereskedők a https://hgcs2017.nfsi.hu/ pályázati portálon, ügyfélkapus azonosítást

Részletesebben

Vevőszerző rendszer kulcsrakészen

Vevőszerző rendszer kulcsrakészen Vevőszerző rendszer kulcsrakészen Szerezzen JOBB ügyfeleket! Válasszon olyan beszállítót, aki vevőket is küld a termékei mellé! Mit vár el egy Beszállító a marketing támogatás mellé? A komoly beszállítók,

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Hatály: 2018. november 1. A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF ) szabályozza a BETO Kft. (a továbbiakban: Megbízott ) és a vele szerződő partner

Részletesebben

TEENDŐ LISTA ELADÓKÉNT

TEENDŐ LISTA ELADÓKÉNT TEENDŐ LISTA ELADÓKÉNT INGATLAN BEFEKTETÉS ÉRTÉKBECSLÉS TANÁCSADÁS ELÉRHETŐSÉGEK www.atz.hu tanacsadas@atz.hu +36 30 697 11 94 VALÓS ÉRTÉKET TEREMTÜNK 1 INGATLAN BEMUTATÁSA Mit tegyünk, hogy az ingatlan

Részletesebben

SZABOLCS SZATMÁR BEREG MEGYEI MÉRNÖKI KAMARA ESZKÖZ BÉRBEADÁSI SZABÁLYZAT

SZABOLCS SZATMÁR BEREG MEGYEI MÉRNÖKI KAMARA ESZKÖZ BÉRBEADÁSI SZABÁLYZAT SZABOLCS SZATMÁR BEREG MEGYEI MÉRNÖKI KAMARA ESZKÖZ BÉRBEADÁSI SZABÁLYZAT 2015. október 1 Az Eszköz Bérbeadási Szabályzat a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Mérnöki Kamara (székhely: 4400 Nyíregyháza, Kálvin

Részletesebben

Mit kap cserébe a havi adatfeldolgozási díjért?

Mit kap cserébe a havi adatfeldolgozási díjért? Mit kap cserébe a havi adatfeldolgozási díjért? HIRDETÉSKEZELÉS CÉGES ARCULAT 100% JUTALÉK MEGTARTÁS KÖZPONTI WEBOLDAL FOLYAMATOS FEJLESZTÉS ÉS KÉPZÉS MÓDSZEREK MEGÚJULÁS KONZULTÁCIÓ ÉRTÉKESÍTŐI CSAPAT

Részletesebben

Black Friday Akció Szabályzat

Black Friday Akció Szabályzat Black Friday Akció Szabályzat I. Szervező neve: Vác Városi Kábeltelevízió Kft. (a továbbiakban Szervező) székhelye: 2600 Vác, Zrínyi u. 9. cégjegyzékszáma: Cg. 13-09-060323 adószám:10242041-2-13 adatvédelmi

Részletesebben

Nyílt PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Budakalász Város Képviselő-testületének 44/2008 (XII.1) rendelete alapján

Nyílt PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Budakalász Város Képviselő-testületének 44/2008 (XII.1) rendelete alapján Nyílt PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Budakalász Város Képviselő-testületének 44/2008 (XII.1) rendelete alapján A Budakalász, 0184/4 hrsz kivett agyagbánya önkormányzati tulajdonban lévő tó felület értékesítésére KIÍRÓ:

Részletesebben

EGYÜTTMŰKÖDÉSI MEGÁLLAPODÁS

EGYÜTTMŰKÖDÉSI MEGÁLLAPODÁS EGYÜTTMŰKÖDÉSI MEGÁLLAPODÁS amely létrejött egyrészről az Big Sellers Korlátolt Felelősségű Társaság cím: 1094 Budapest, Bokréta utca 32-36. cégjegyzékszám: 01-09-896518 adószám: 14271630-2-43 képviseli:

Részletesebben

ArteusCredit Zártkörűen Működő Részvénytársaság

ArteusCredit Zártkörűen Működő Részvénytársaság ArteusCredit Zártkörűen Működő Részvénytársaság Hatályos: 2013. május 29. ArteusCredit Zrt. 1134 Budapest, Róbert K. krt. 59., Telefon: 06/1 814 2179 1 Az ArteusCredit Zártkörűen Működő Részvénytársaság

Részletesebben

Használati útmutató az MNVH rendszerébe történő regisztrációhoz

Használati útmutató az MNVH rendszerébe történő regisztrációhoz Használati útmutató az MNVH rendszerébe történő regisztrációhoz Tisztelt Partnerünk! Ezúton tájékoztatom, hogy a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat (a továbbiakban: MNVH) szolgáltatásai (hírlevél, projektötlet

Részletesebben

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás Pályázati Hirdetmény A(z) GAUDIUM CAPITAL Kft. (cégjegyzékszám: 01-09-171607, székhely: 1146 Budapest, Ajtósi Dürer sor 8-10.., levelezési cím: 1146 Budapest, Ajtósi Dürer sor 8-10..), mint a(z) Sky Realty

Részletesebben

Pályázati felhívás. Tompa Város Önkormányzata egyfordulós, nyilvános, egyszerűsített pályázatot hirdet. önkormányzati ingatlanok értékesítésére

Pályázati felhívás. Tompa Város Önkormányzata egyfordulós, nyilvános, egyszerűsített pályázatot hirdet. önkormányzati ingatlanok értékesítésére Pályázati felhívás Tompa Város Önkormányzata egyfordulós, nyilvános, egyszerűsített pályázatot hirdet önkormányzati ingatlanok értékesítésére A pályázat kiírója: Tompa Város Önkormányzata 6422 Tompa Szabadság

Részletesebben

Használati útmutató a nemzetközi ajánlatkérő oldalhoz

Használati útmutató a  nemzetközi ajánlatkérő oldalhoz Használati útmutató a www.globairgroup.com/hertz nemzetközi ajánlatkérő oldalhoz Az alábbi kis segédlettel, szeretnénk tájékoztatást és egyben segítséget adni a Hertz új magyar nyelvű ajánlatkérő oldalához,

Részletesebben

Megbízási szerződés. 1 A Szerződés célja

Megbízási szerződés. 1 A Szerződés célja Megbízási szerződés Mely létrejött egyrészről ( név) (születési hely,idő) (lakcím) (igazolvány szám, nyilvántartási szám) (telefonszám) (e-mail) továbbiakban Megbízó, másrészről a Creative Soul Kft. Telephely:

Részletesebben

2. számú melléklet. Megrendelő Lap

2. számú melléklet. Megrendelő Lap Megrendelő Lap 2. számú melléklet Axioart.com szolgáltatási megrendelőinek típusai: Katalógus bemutatás megrendelő Online aukció megrendelő Külső online aukció megrendelő Ajánlójegyzék megrendelő Élő közvetítés

Részletesebben

Budapest Önkéntes Nyugdíjpénztár Ajánlóprogram Szabályzat

Budapest Önkéntes Nyugdíjpénztár Ajánlóprogram Szabályzat Budapest Önkéntes Nyugdíjpénztár Ajánlóprogram Szabályzat Az Ajánlóprogram szervezője Az Ajánlóprogram szervezője a Budapest Országos Önkéntes Kölcsönös Nyugdíjpénztár (továbbiakban: Pénztár), székhelye:

Részletesebben

PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZAT. Hatályos január 1.

PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZAT. Hatályos január 1. PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZAT Hatályos 2010. január 1. Tartalom: 1. Fogalom meghatározások 3 2. A panaszkezelést ellátó szakmai terület meghatározása 3 3. Panasz felvétele 4 4. A panasz rögzítése 4 5. Tájékoztató

Részletesebben

2/F. SZÁMÚ MELLÉKLET: TÁRSAS VÁLLALKOZÁSOKKAL KÖTENDŐ MEGBÍZÁSI MEGÁLLAPODÁS KLINIKAI VIZSGÁLATBAN VALÓ RÉSZVÉTELRE

2/F. SZÁMÚ MELLÉKLET: TÁRSAS VÁLLALKOZÁSOKKAL KÖTENDŐ MEGBÍZÁSI MEGÁLLAPODÁS KLINIKAI VIZSGÁLATBAN VALÓ RÉSZVÉTELRE 2/F. SZÁMÚ MELLÉKLET: TÁRSAS VÁLLALKOZÁSOKKAL KÖTENDŐ MEGBÍZÁSI MEGÁLLAPODÁS KLINIKAI VIZSGÁLATBAN VALÓ RÉSZVÉTELRE amely létrejött egyrészről a Név: [Intézmény neve] Képv. jogosult: Székhely: Adószám:

Részletesebben

KÖZÖSSÉGI AUTÓBUSZ ÉRTÉKESÍTÉSÉHEZ TULAJDONOSI DÖNTÉSEK MEGHOZATALA

KÖZÖSSÉGI AUTÓBUSZ ÉRTÉKESÍTÉSÉHEZ TULAJDONOSI DÖNTÉSEK MEGHOZATALA RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag.hu Előterjesztést készítette: Fodor Rita Előterjesztő: Hegedűs Ferenc

Részletesebben

Tessedik Sámuel Általános Iskola Panaszkezelési Szabályzata

Tessedik Sámuel Általános Iskola Panaszkezelési Szabályzata Tessedik Sámuel Általános Iskola Panaszkezelési Szabályzata Készítette ÁDÁM ILDIKÓ intézményvezető Albertirsa, 2018. Albertirsa, Győzelem u. 2. 53/370-227; fax: 53/370-730 Albertirsa, Táncsics utca 3.

Részletesebben

Panaszkezelési szabályzat

Panaszkezelési szabályzat Panaszkezelési szabályzat I. Általános rendelkezések 1. A Ceglédi Városi Könyvtár panaszkezelési szabályzatának célja, hogy a könyvtár szolgáltatásaival összefüggő, tevékenységéhez kapcsolódó konkrét bejelentés,

Részletesebben

Részvételi szabályzat az Ügyfélajánló programban lakossági, Premium Banking, valamint kisvállalati ügyfelek részére től visszavonásig

Részvételi szabályzat az Ügyfélajánló programban lakossági, Premium Banking, valamint kisvállalati ügyfelek részére től visszavonásig Részvételi szabályzat az Ügyfélajánló programban lakossági, Premium Banking, valamint kisvállalati ügyfelek részére 2019.05.22-től visszavonásig 1. Fogalmak A Banknál az ajánlás időpontjában számlát vezető

Részletesebben

AZ ILLETÉK ELEKTRONIKUS MEGFIZETÉSE (ÉFP)

AZ ILLETÉK ELEKTRONIKUS MEGFIZETÉSE (ÉFP) AZ ILLETÉK ELEKTRONIKUS MEGFIZETÉSE (ÉFP) 2018-04-27 Felhívjuk a figyelmet, hogy az ÉTDR a mindenkori jogszabályi keretek között működik, a csatlakozószerveknek és személyeknek a mindenkori jogszabály

Részletesebben

POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103

POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2014. szeptember 10. Dr. Pavlek Tünde

Részletesebben

Vásárlási feltételek az árveréseken

Vásárlási feltételek az árveréseken Vásárlási feltételek az árveréseken 1. A Műgyűjtők Háza Galéria és Aukciósház 1023 Budapest, Zsigmond tér 13. (továbbiakban: Ház) az árverési tárgyak tulajdonosa(i) vagy eladásra jogosultja(i) (továbbiakban:

Részletesebben

Á R V E R É S I H I R D E T M É N Y INGATLANOK ÉRTÉKESÍTÉSÉRE

Á R V E R É S I H I R D E T M É N Y INGATLANOK ÉRTÉKESÍTÉSÉRE Á R V E R É S I H I R D E T M É N Y INGATLANOK ÉRTÉKESÍTÉSÉRE A Tiszaújváros Polgármesteri Hivatala értékesítésre meghirdeti az önkormányzat tulajdonában lévő alábbi tehermentes ingatlanokat: Helyrajzi

Részletesebben

SEGÍTÜNK! Jelentse be időben! Tájékoztató a felhasználóváltozásról III

SEGÍTÜNK! Jelentse be időben! Tájékoztató a felhasználóváltozásról III www.mekh.hu PANASZA VAN? SEGÍTÜNK! Jelentse be időben! Tájékoztató a felhasználóváltozásról III Miben segít a kiadvány? A villamos energiát, földgázt, távhőt vagy vezetékes vizet fogyasztó személyében

Részletesebben

HIRDETMÉNY ERSTE Lakástakarék Zrt. által nyújtott akciók Érvényes: 2015.07.01-től

HIRDETMÉNY ERSTE Lakástakarék Zrt. által nyújtott akciók Érvényes: 2015.07.01-től 2015.07.01-től a Klasszik Hitel és Prémium Hitel módozatokhoz kapcsolódó kedvezmények a módozatok kivezetése miatt nem vehetőek igénybe. Természetes személyek szerződéskötéséhez kapcsolódó kedvezmény EgyOtthon

Részletesebben

HIRDETMÉNY ERSTE Lakástakarék Zrt. által nyújtott akciók Érvényes: 2015.05.18-tól

HIRDETMÉNY ERSTE Lakástakarék Zrt. által nyújtott akciók Érvényes: 2015.05.18-tól Természetes személyek szerződéskötéséhez kapcsolódó kedvezmény Jogosultak köre: az akció hatálya alatt Prémium Hitel módozatú lakás-takarékpénztári szerződést kötő magánszemély ügyfelek Akció tárgya: ERSTE

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek A FIT SOLUTIONS KFT mint Szolgáltató és az általa üzemeltetett Szolgáltatást igénybe vevő Felhasználó között a Szolgáltatás igénybevételére vonatkozó feltételeket, a felek

Részletesebben

PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZAT

PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZAT I. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK Jelen szabályzat a NOVIS Poisťovňa a.s. (továbbiakban: Biztosító) panaszkezeléssel kapcsolatos eljárási szabályait definiálja. 1. Panaszkezelési fogalmak: Panasz fogalma: Minden

Részletesebben

A rendelet hatálya Általános rendelkezések

A rendelet hatálya Általános rendelkezések 1. oldal A Tolna Megyei Önkormányzat 13/1997. (X. 2.) önkormányzati rendelete 1 a tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek - a módosításokkal egységes szerkezetben - 2 A Tolna

Részletesebben

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás Pályázati Hirdetmény A(z) Kvantál Kft. (cégjegyzékszám: 01-09-364827, székhely: 1122 Budapest, Városmajor utca 74.., levelezési cím: 1122 Budapest, Városmajor utca 74..), mint a(z) OKNOPLUSZ Kft f.a (cégjegyzékszám:

Részletesebben

AJÁNLATI FELHÍVÁS (a továbbiakban: Felhívás)

AJÁNLATI FELHÍVÁS (a továbbiakban: Felhívás) AJÁNLATI FELHÍVÁS (a továbbiakban: Felhívás) 1. A BKV Zrt. (székhely: Budapest, 1980 Akácfa u. 15.) mint ajánlatkérő (továbbiakban: Ajánlatkérő) felajánlja megvételre az alábbi használt 10 db eszközt (továbbiakban:

Részletesebben

Kitöltési útmutató a jegyzői adatlaphoz

Kitöltési útmutató a jegyzői adatlaphoz Kitöltési útmutató a jegyzői adatlaphoz A PM tájékoztató 4. pontjában megjelöltek szerint a jegyző határozatairól/intézkedéseiről adatlapot küld az illetékes Állampénztári Iroda részére. Jelen útmutató

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek A jelen általános szerződési feltételek a továbbiakban: ÁSZF a Taylorsoft Magyarország Kft. (székhely: 1134 Budapest, Angyalföldi út 5/B.; cégjegyzékszám: 01-09-192965;

Részletesebben

Oldal 1 / 11. Üzletszabályzat:

Oldal 1 / 11. Üzletszabályzat: Oldal 1 / 11 Üzletszabályzat: Köszönjük, hogy megtisztelt minket a bizalmával, és regisztrált a G4 Partner Klubba. Az G4 Üzletszabályzat (továbbiakban Üzletszabályzat) célja, hogy tájékoztatást nyújtson

Részletesebben

A Configuro Válságkezelő és Tanácsadó Kft. Panaszkezelési Szabályzata

A Configuro Válságkezelő és Tanácsadó Kft. Panaszkezelési Szabályzata A Configuro Válságkezelő és Tanácsadó Kft. Panaszkezelési Szabályzata I. ÁLTALÁNOS RÉSZ 1. A Szabályzat célja A panaszkezelés szabályozásának célja a csődeljárásról és a felszámolási eljárásról 1991. évi

Részletesebben

Pályázati Hirdetmény

Pályázati Hirdetmény Pályázati Hirdetmény A(z) KERSZI Zrt. (cégjegyzékszám: 01-10-041640, székhely: 1143 Budapest, Besnyői utca 13.., levelezési cím: 1143 Budapest, Besnyői utca 13..), mint a(z) SVG-Hungary Kft. f.a (cégjegyzékszám:

Részletesebben

Pályázati felhívás m ,- Ft ,- Ft. A pályázatokat 15465/9 hrsz jeligével, zárt borítékban lehet benyújtani.

Pályázati felhívás m ,- Ft ,- Ft. A pályázatokat 15465/9 hrsz jeligével, zárt borítékban lehet benyújtani. Pályázati felhívás 1. melléklet Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Önkormányzata nyilvános pályáztatás útján építési telekként kívánja értékesíteni az alábbi ingatlant: Megnevezés a zalaegerszegi 15465/9 hrsz-ú,

Részletesebben

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK a Vastagbélszűrés kiterjesztésének támogatása az EFOP 1.8.1 kiemelt projekt keretében című e-learning továbbképzéssel kapcsolatban I. Regisztrációval kapcsolatos kérdések 1. A

Részletesebben

VELUX VIKI-Online rendelés és árajánlat készítés Fiók Információk

VELUX VIKI-Online rendelés és árajánlat készítés Fiók Információk VELUX VIKI-Online rendelés és árajánlat készítés Fiók Információk 1 TARTALOMJEGYZÉK Fiók információ Logó feltöltése vásárlói ajánlatokhoz Számlák keresése/megtekintése Társfelhasználók létrehozása Társfelhasználók

Részletesebben

2/D. SZÁMÚ MELLÉKLET: MEGBÍZÁSI MEGÁLLAPODÁS KLINIKAI VIZSGÁLATOKKAL KAPCSOLATOSAN SZABADFOGLALKOZÁSÚ JOGVISZONY LÉTESÍTÉSÉRE EGYÉNI VÁLLALKOZÓ

2/D. SZÁMÚ MELLÉKLET: MEGBÍZÁSI MEGÁLLAPODÁS KLINIKAI VIZSGÁLATOKKAL KAPCSOLATOSAN SZABADFOGLALKOZÁSÚ JOGVISZONY LÉTESÍTÉSÉRE EGYÉNI VÁLLALKOZÓ 2/D. SZÁMÚ MELLÉKLET: MEGBÍZÁSI MEGÁLLAPODÁS KLINIKAI VIZSGÁLATOKKAL KAPCSOLATOSAN SZABADFOGLALKOZÁSÚ JOGVISZONY LÉTESÍTÉSÉRE EGYÉNI VÁLLALKOZÓ amely létrejött egyrészről a Név: [Intézmény neve] Képv.jogosult:

Részletesebben

KARBANTARTÁSI SZERZŐDÉS

KARBANTARTÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről Cégnév/Név: Székhely: Adószám: képviseli: mint megrendelő, (a továbbiakban: "Megrendelő") másrészről: IDM Hőszivattyú Kft. Székhely: 2051 Biatorbágy, Ritsman Pál u. 39. Adószám:

Részletesebben

II. Egyes pénzforgalmi nyomtatványok mintája

II. Egyes pénzforgalmi nyomtatványok mintája 33830 M A G Y A R K Ö Z L Ö N Y 2017. évi 211. szám II. Egyes pénzforgalmi nyomtatványok mintája 1. Átutalási megbízás-minta M A G Y A R K Ö Z L Ö N Y 2017. évi 211. szám 33831 2. Hatósági átutalási megbízás-minta

Részletesebben

Partner. kezelési útmutató

Partner. kezelési útmutató Partner kezelési útmutató A P&T Partner mobil alkalmazás minden Android operációsrendszerrel mûködô mobileszközön ingyenesen elérhetô a Google Play áruházból. Keresd: P&T Partner. Az alkalmazást a telepítés

Részletesebben

PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZAT

PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZAT PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZAT I.) Általános rendelkezés Szabályzatunk célja, hogy a Pomázi Városi Könyvtár, mint nyilvános könyvtár, a könyvtár funkcióinak és a minőségbiztosítási rendszerének figyelembe vételével

Részletesebben

A FARMMIX csoport Törzsvásárlói Kártya program szabályzata

A FARMMIX csoport Törzsvásárlói Kártya program szabályzata A FARMMIX csoport Törzsvásárlói Kártya program szabályzata Hatályos: 2016.03.15-től visszavonásig 1. Általános rendelkezések a. A Törzsvásárlói Kártya Program (a továbbiakban Program ) üzemeltetője a FARMMIX

Részletesebben

Segíthetünk? Kérdések és válaszok

Segíthetünk? Kérdések és válaszok Segíthetünk? Kérdések és válaszok Adatmódosítás Fizetés Kérdés Adatmódosítási igények bejelentése Fizetési mód változtatása e-számla / Díjnet rendszer Válasz Az NHKV Zrt., mint a 2016. április 1-jétől

Részletesebben

AJÁNLATI FELHÍVÁS. 63 db klf. eszköz

AJÁNLATI FELHÍVÁS. 63 db klf. eszköz AJÁNLATI FELHÍVÁS 63 db klf. eszköz A BKV Zrt. (székhely: Budapest, 1980 Akácfa u. 15.) mint ajánlatkérő (továbbiakban: Ajánlatkérő) felajánlja megvételre az alábbi használt eszközöket (továbbiakban: Eszköz)

Részletesebben

A nem lakossági villamos energia értékesítési folyamat lépései

A nem lakossági villamos energia értékesítési folyamat lépései A nem lakossági villamos energia értékesítési folyamat lépései A villamos energia piaci környezet A piac fel van osztva, az uralkodó egyetemes szolgáltatók minden eszközzel hátráltatják az átalakulást.

Részletesebben

4 db használt, alacsonypadlós, diesel üzemű csuklós autóbusz beszerzése

4 db használt, alacsonypadlós, diesel üzemű csuklós autóbusz beszerzése 4 db használt, alacsonypadlós, diesel üzemű csuklós autóbusz beszerzése e-versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt. VB-440/16 AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2016. AJÁNLATI FELHÍVÁS Ajánlatkérő neve:

Részletesebben

Szállításra vonatkozó információk - Üzletszabályzat

Szállításra vonatkozó információk - Üzletszabályzat Szállításra vonatkozó információk - Üzletszabályzat Általános tudnivalók: Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési

Részletesebben

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás Pályázati Hirdetmény A(z) ÁZSIÓ Kft. (cégjegyzékszám: 15-09-060370, székhely: 4400 Nyíregyháza, Dózsa Gy. út 3.., levelezési cím: 4400 Nyíregyháza, Dózsa Gy. út 3..), mint a(z) Szántó 21 Kft. f.a (cégjegyzékszám:

Részletesebben

Automatikus feladatok modul

Automatikus feladatok modul Automatikus feladatok modul 1. Bevezetés... 2 2. Kijelölt feladat módosítása... 2 2.1. Adott feladathoz tartozó felhasználó(k) kiválasztása... 3 o Feladatkör esetén... 3 o Munkatárs esetén... 4 3. Feladat

Részletesebben

2014 A lefordított szöveggel kapcsolatosan felmerülő vitás kérdések esetén mindig az eredeti, angol nyelvű szöveg tekintendő jogilag mérvadónak.

2014 A lefordított szöveggel kapcsolatosan felmerülő vitás kérdések esetén mindig az eredeti, angol nyelvű szöveg tekintendő jogilag mérvadónak. KOMPENZÁCIÓSTERV 2014 A lefordított szöveggel kapcsolatosan felmerülő vitás kérdések esetén mindig az eredeti, angol nyelvű szöveg tekintendő jogilag mérvadónak. OPN Kompenzációs Terv Az OPN kompenzációs

Részletesebben

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás Pályázati Hirdetmény A(z) Modix Kft. (cégjegyzékszám: 01-09-064045, székhely: 1027 Budapest, Vitéz utca 9.., levelezési cím: 1027 Budapest, Vitéz utca 9..), mint a(z) Révai Nyomda Kft. f.a (cégjegyzékszám:

Részletesebben

A KBT. 67. SZERINTI FELVILÁGOSÍTÁS KÉRÉS MINTA 1 / 6

A KBT. 67. SZERINTI FELVILÁGOSÍTÁS KÉRÉS MINTA 1 / 6 A KBT. 67. SZERINTI FELVILÁGOSÍTÁS KÉRÉS MINTA 1 / 6 TÁJÉKOZTATÓ A MINTA HASZNÁLATÁVAL KAPCSOLATOSAN A jelen minta azzal a céllal készült, hogy segítséget nyújtson az európai uniós forrásból támogatott

Részletesebben

.. (továbbiakban: Üzemeltető) (továbbiakban együttesen Felek) között az alulírott helyen és napon az alábbi feltételekkel:

.. (továbbiakban: Üzemeltető) (továbbiakban együttesen Felek) között az alulírott helyen és napon az alábbi feltételekkel: Kávézói együttműködési tervezet 1 Mely létrejött egyrészről a Másrészről a EGYÜTTMŰKÖDÉSI MEGÁLLAPODÁS Gödöllői Királyi Kastély Közhasznú Nonprofit Kft. (továbbiakban: Kastély) Cím: 2100 Gödöllő, Grassalkovich-kastély

Részletesebben

Diákigazolvány. Belépés> Adminisztráció> Iskolai oktatás képes menü> diákigazolvány> diákigazolvány igénylés

Diákigazolvány. Belépés> Adminisztráció> Iskolai oktatás képes menü> diákigazolvány> diákigazolvány igénylés Tartalom Új diákigazolvány igénylés folyamata... 2 1. IAR feltöltéshez szükséges jogosultságok beállítása... 2 2. Token kérés... 2 3. Új igénylés feladása... 2 Igénylések keresése, szinkronizálása... 4

Részletesebben

KIRÁLY HITEL ÉS MEGTAKARÍTÁSI SZÁMLA FŐBB KONDÍCIÓI

KIRÁLY HITEL ÉS MEGTAKARÍTÁSI SZÁMLA FŐBB KONDÍCIÓI Takarékszövetkezet/Bank (a továbbiakban Hitelintézet) KIRÁLY HITEL ÉS MEGTAKARÍTÁSI SZÁMLA FŐBB KONDÍCIÓI Hatálybalépés napja: 2011. április 1. A Király Hitel elengedhetetlen szerződéskötési feltétele,

Részletesebben

ONLINE JELENTKEZÉSI LAP KIVONATA

ONLINE JELENTKEZÉSI LAP KIVONATA ONLINE JELENTKEZÉSI LAP KIVONATA KÜLPIACI MENTORÁLTAK KIVÁLASZTÁSÁRA az Országos Vállalkozói Mentorprogram című, GINOP-1.1.2-VEKOP-17-2018-00001 azonosítószámú, kiemelt projekt keretén belül megvalósuló

Részletesebben

VAKÁCIÓ AKCIÓ! Sávszélesség prómóció szabályzat

VAKÁCIÓ AKCIÓ! Sávszélesség prómóció szabályzat VAKÁCIÓ AKCIÓ! Sávszélesség prómóció szabályzat I. A promóció szervező neve: Kábelfix Kft. (a továbbiakban Szervező) székhelye: 2612 Kosd, Kossuth utca 41. cégjegyzékszáma: Cg: 13-09-066609 adószám: 10825529-3-13

Részletesebben

Az L.M.N. Bróker Kft. panaszkezelési szabályzata

Az L.M.N. Bróker Kft. panaszkezelési szabályzata Az L.M.N. Bróker Kft. panaszkezelési szabályzata Jelen panaszkezelési szabályzat (a továbbiakban szabályzat ) a pénzügyi vállalkozásokról és az árutőzsdei szolgáltatókról, valamint az általuk végezhető

Részletesebben

REKLÁM SZERZŐDÉS A www.hetiprogramok.hu Internetes portálon lévő egyedi reklámfelület bérbeadásáról

REKLÁM SZERZŐDÉS A www.hetiprogramok.hu Internetes portálon lévő egyedi reklámfelület bérbeadásáról REKLÁM SZERZŐDÉS A www.hetiprogramok.hu Internetes portálon lévő egyedi reklámfelület bérbeadásáról Amely létrejött egyrészről (Cégnév),..(Cím), (Adószám), (Telefon) Képviselő neve: Másrészről Sági Zoltán

Részletesebben

ONLINE JELENTKEZÉSI LAP KIVONATA

ONLINE JELENTKEZÉSI LAP KIVONATA ONLINE JELENTKEZÉSI LAP KIVONATA BESZÁLLÍTÓI MENTORÁLTAK KIVÁLASZTÁSÁRA az Országos Vállalkozói Mentorprogram című, GINOP-1.1.2-VEKOP-17-2018-00001 azonosítószámú, kiemelt projekt keretén belül megvalósuló

Részletesebben

Tesztszabályzat. (Oxford Online Placement Test)

Tesztszabályzat. (Oxford Online Placement Test) Tesztszabályzat (Oxford Online Placement Test) Ez a dokumentum a Scandinavian Education Agency TM SCEDA kizárólagos tulajdona. A dokumentum célja a vállalat mindenkori nyelvi teszteken résztvevők tájékoztatása

Részletesebben

Pályázati felhívás. Berhida, 06/205, 06/206, 06/231 és 06/232 helyrajzi számú ingatlanok értékesítésére. I. Pályáztató adatai

Pályázati felhívás. Berhida, 06/205, 06/206, 06/231 és 06/232 helyrajzi számú ingatlanok értékesítésére. I. Pályáztató adatai Pályázati felhívás Berhida, 06/205, 06/206, 06/231 és 06/232 helyrajzi számú ingatlanok értékesítésére. I. Pályáztató adatai Ajánlatkérő neve: Berhida Város Önkormányzata Ajánlatkérő címe: 8181 Berhida,

Részletesebben

A STONEHENGE J.J KFT. PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZATA

A STONEHENGE J.J KFT. PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZATA A STONEHENGE J.J KFT. PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZATA Verzió: Készítette: Hatályba lépés napja: v1 Sajti László szervezeti igazgató 2014. január 02. 1 I. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK I.1. A Szabályzat célja Jelen

Részletesebben

Yves Rocher Játékszabályzat Samsung játék

Yves Rocher Játékszabályzat Samsung játék Yves Rocher Játékszabályzat Samsung játék (2015. május 1-től 2015. június 30-ig) 1. Játék szervezője és a játék rövid leírása 1.1. Jelen nyereményjáték (a továbbiakban "Játék") szervezője az www.yves-rocher.hu-t

Részletesebben

A K&H Bank Zrt. számlanyitás az új nyíregyházi bankfiókban, most vásárlási utalvánnyal akciójának részvételi feltételei

A K&H Bank Zrt. számlanyitás az új nyíregyházi bankfiókban, most vásárlási utalvánnyal akciójának részvételi feltételei K&H Bank Zrt. 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 9. telefon: (06 1/20/30/70) 335 3355 fax: (06 1) 328 9696 Budapest 1851 www.kh.hu bank@kh.hu A K&H Bank Zrt. számlanyitás az új nyíregyházi bankfiókban,

Részletesebben

SYNLAB ONLINE LELETPORTÁL FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ A SYNLAB HUNGARY KFT. PARTNEREI SZÁMÁRA

SYNLAB ONLINE LELETPORTÁL FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ A SYNLAB HUNGARY KFT. PARTNEREI SZÁMÁRA SYNLAB Hungary Kft. SYNLAB ONLINE LELETPORTÁL FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ A SYNLAB HUNGARY KFT. PARTNEREI SZÁMÁRA A regisztrációt követően e-mailben kerül kiküldésre a bejelentkezéshez használható azonosító

Részletesebben

Tisztelt Ügyfelünk! A tájékoztatás célja

Tisztelt Ügyfelünk! A tájékoztatás célja Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton szeretnénk Önt tájékoztatni arról, hogy a Raiffeisen Befektetési Alapkezelő Zrt. ( Alapkezelő ) elhatározása szerint az általa kezelt nyilvános, nyíltvégű Raiffeisen Ingatlan

Részletesebben

Miskolc Megyei Jogú Város Közgyűlése Melléklet: (2 db) - térképmásolat - közgyűlési határozat

Miskolc Megyei Jogú Város Közgyűlése Melléklet: (2 db) - térképmásolat - közgyűlési határozat MISKOLC MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERE MIK: 1018-33/100/2006. Miskolc Megyei Jogú Város Közgyűlése Melléklet: (2 db) - térképmásolat - közgyűlési határozat Zárt ülés Javaslat a Miskolc, Aulich utcai beépítetlen

Részletesebben

Panaszkezelési Szabályzat

Panaszkezelési Szabályzat Panaszkezelési Szabályzat 2018 1. ÁLTALÁNOS RÉSZ 1.1. Bevezetés Az iskola partnerei panaszainak egységes szabályok szerint történő, átlátható, hatékony kezelése és kivizsgálása érdekében elkészítette a

Részletesebben