Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület november 10-i ülésére

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2011. november 10-i ülésére"

Átírás

1 Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület november 10-i ülésére 527/2010.(XII.15.)Kt.sz. Erdőtelepítési lehetőségekről önkormányzati területen Jánoshalma Város Képviselő-testülete elfogadja az erdőtelepítési lehetőségekről szóló tájékoztatót. Határoz arról, hogy azoknál az önkormányzati tulajdonú területeken, amelyek másra nem alkalmasak az előterjesztés szerinti erdőtelepítés lehetősége megvizsgálásra kerüljön, és azokon a területeken, amelyeken az erdőtelepítés feltételei adottak, a telepítés kezdődjön el. szükséges intézkedéseket tegye meg. Határidő: folyamatos Az erdőtelepítés a Startmunka programban évben tervezésre került. 84/2011.(II.28.)Kt.sz. Tájékoztató belvízhelyzetről Jánoshalma Város Képviselő-testülete kéri, hogy a közterület- felügyelő és az építési hatóság folyamatosan tájékoztassa a testületet az épületek állapotáról, amíg a belvízhelyzet ezt indokolja. Határidő: folyamatos Felelős: Dr. Benda Dénes Dr. Dobosné Szűcs Edit A belvízhelyzet jelenleg nem indokol tájékoztatást, amennyiben a tájékoztatásra szükség lesz, azt elkészíti a Polgármesteri Hivatal.

2 329/2011.(X.04.)Kt.sz. Tájékoztató az in-house szerződéssel kapcsolatban Jánoshalma Város Önkormányzatának Képviselő-testülete tudomásul veszi az in-house beszerzéssel kapcsolatos tájékoztatót és megbízza Czeller Zoltán polgármestert, hogy a szükséges intézkedéseket tegye meg. Határidő: azonnal Czeller Zoltán polgármester, Komáromi Lajos alpolgármester, Dr. Benda Dénes címzetes főjegyző és Juhász Zsolt ügyvezető Budapesten személyes találkozót kért az ügyben, amelynek eredményéről a Képviselő-testület szóban tájékoztatást kapott. 330/2011.(X.13.)Kt.sz. Mozgáskorlátozottak Jánoshalmi Egyesületének kérelme Jánoshalma Város Képviselő-testülete fő jánoshalmi lakhelyű megváltozott munkaképességű személy foglalkoztatása érdekében december 31-ig terjedő időre havi Ft +ÁFA bérleti díj ellenében biztosítja a MOVE Nonprofit Közhasznú Zrt. Pápai székhelyű munkáltató számára a Jánoshalma Hunyadi u. 18. (hrsz.:4196, 964m 2, beépített alapterület: bruttó 409 m 2 ) sz. alatti ingatlan 83%-nak használatát. A tornaterem és a pince az önkormányzat használatában marad. A Képviselő-testület felkéri a Városgazda Kft.-t, hogy a MOVE Nonprofit Közhasznú Zrt. által kért átalakítást ( nem tartófalnak minősülő közfal kivétele ) maximum Ft értékben végezze el. Fedezete: költségvetés hiánya A Képviselő-testület az épületre a villamos energia teljesítmény bővítését megrendeli, elvégezteti és ennek költségét vállalja maximum Ft értékben. Fedezete: költségvetés hiánya A Képviselő-testület elfogadja az előterjesztéshez mellékelt megállapodás tervezetet. A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, a szükséges intézkedést tegye meg. Határidő: A MOVE Nonprofit Közhasznú Zrt.-vel a megállapodás október 24-től kezdődően aláírásra került, a cég visszavonta kérelmét a falbontás és a villamos teljesítmény bővítés tekintetében. Helyette javítások végzését kéri az épületben ( ajtók, szerelvények javítása szükséges különösen a vizes helységekben ) valamint önkormányzati tulajdonú használt székek, asztalok, szekrények biztosítását. Ezen javítások végzésének igényét illetve a használt bútorok biztosítását az épület megtekintésekor még nem jelezték.

3 331/2011.(X.13.)Kt.sz. Hunyadi u. 18. sz. alatti ingatlan meghirdetése bérleti hasznosításra Jánoshalma Város Képviselő-testülete az Önkormányzat vagyonrendelete szerint január 1-től kezdődően meghirdeti bérleti hasznosításra a Jánoshalma Hunyadi u. 18. ( hrsz::4196, 964 m 2, beépített beépített alapterület: bruttó 409 m 2 ) sz. alatti ingatlan 83%-nak használatát. A tornaterem és a pince az önkormányzat használatában marad. Előnyben kell részesíteni az elbírálás során azt a bérlőnek jelentkezőt, aki a bérlet tárgyát megváltozott munkaképességű munkavállalók rehabilitációs foglalkoztatásával összefüggésben kívánja használni. A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, a szükséges intézkedést tegye meg. Határidő: A meghirdetés folyamatban van. Az épület átadása után a cég kérte a tornaterem biztosítását is a későbbiekben, ahová jelenleg a Hunyadi János Általános Iskola, Gimnázium, Szakközépiskola, és a Kollégium eszközei kerültek elhelyezésre. 336/2011.(X.13.)Kt.sz. Jánoshalma Város Önkormányzat bűnmegelőzési programjának felülvizsgálata Jánoshalma Város Képviselő-testülete elfogadja Jánoshalma Város Bűnmegelőzési Koncepciójának módosítását. szükséges intézkedést tegye meg. Jánoshalma Város Bűnmegelőzési Koncepcióját a polgármester aláírta, amely az érdekelteknek megküldésre került.

4 337/2011.(X.13.)Kt.sz. Jánoshalma Város Önkormányzat közművelődési koncepciója Jánoshalma Város Képviselő-testülete, elfogadja Jánoshalma Város Önkormányzatának Közművelődési Koncepcióját a melléklet szerint. A Képviselő- testület felkéri a polgármestert, a szükséges intézkedéseket tegye meg. Határidő: október 30. Jánoshalma Város Közművelődési Koncepciója az érdekelteknek megküldésre került. 338/2011.(X.13.)Kt.sz. Hunyadi János Általános Iskola, Gimnázium, Szakközépiskola és Kollégium valamint a Városgazda Kft. beszámolója a tanuszoda kihasználásával kapcsolatban Jánoshalma Város Képviselő-testülete, megköszöni és elfogadja Hunyadi Iskola és a Városgazda Kft. Tanuszoda kihasználtságának növelése ügyében készített beszámolóját. A jövőben vizsgálni fogja a tanuszoda és sportcsarnok gazdaságos működtetésének lehetőségét. A Képviselő- testület felkéri a polgármestert, a szükséges intézkedéseket tegye meg. Határidő: október 30. A döntésről a beszámolók készítőit értesítettük.

5 339/2011.(X.13.)Kt.sz. Lajtha László Művészeti és Kulturális Szolgáltató Közhasznú Non-profit Kft. Szervezeti és Működési Szabályzatának jóváhagyása A döntésről a Lajtha Kft.-t értesítettük. Jánoshalma Város Képviselő-testülete, mint a Lajtha László Művészeti és Kulturális Szolgáltató Közhasznú Nonprofit Kft. alapítója és tulajdonosa jóváhagyja a Kft. Szervezeti és Működési Szabályzatának egységes szerkezetű módosítását a melléklet szerint. A Képviselő- testület felkéri a polgármestert, a szükséges intézkedéseket tegye meg. Határidő: október /2011.(X.13.)Kt.sz. Bursa Hungarica pályázaton való részvételről Jánoshalma Város Képviselő- testülete nem kíván csatlakozni a hátrányos szociális helyzetű felsőoktatási hallgatók, illetőleg felsőoktatási tanulmányokat kezdő fiatalok támogatására létrehozott Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat évi fordulójához. Képviselő- testület felkéri a polgármestert, a szükséges intézkedést tegye meg. A szükséges intézkedéseket megtettük. Határidő: október 14.

6 341/2011.(X.13.)Kt.sz. Lajtha László Művészeti és Kulturális Szolgáltató Közhasznú Non-profit Kft. vel kötött közművelődési megállapodás módosítása Jánoshalma Város Képviselő-testülete a központi költségvetésből kapott könyvtári érdekeltségnövelő támogatás összegével, azaz ,- Ft-tal megemeli a Lajtha László Művészeti és Kulturális Szolgáltató Közhasznú Non-profit Kft könyvtári feladatellátáshoz kapcsolódó évi működési támogatását. A Képviselő-testület jóváhagyja a Közművelődési megállapodás 1. számú mellékletének jelen határozat szerinti módosítását. szükséges intézkedéseket tegye meg. A Lajtha Kft-vel kötött közművelődési megállapodás módosítása október 19-én aláírásra került. 342/2011.(X.13.)Kt.sz. Közterületeken felgyülemlett zöldhulladék elszállítása Jánoshalma Város Képviselő-testülete egyetért azzal, hogy a Városgazda Kft. a Felső-Bácskai Hulladékgazdálkodási Kft.-vel szállíttassa el a városban keletkezett zöldhulladékot, az ezzel kapcsolatos szerződést az ügyvezető írja alá. Jánoshalma Város Önkormányzata számla ellenében megtéríti a Városgazda Kft-nek a zöldhulladék elszállításával kapcsolatban felmerülő kiadásait. A Képviselő-testület e célra ,- Ft keretösszeget biztosít a évi költségvetésében. Fedezet: a évi költségvetésben kommunális hulladék kezelés címén tervezett előirányzat maradványa. szükséges intézkedést tegye meg, a döntésről értesítse Juhász Zsoltot, a Városgazda Kft. ügyvezetőjét. Határidő: október. 31. A döntésről a Városgazda Kft. ügyvezetője értesült, a szerződést megkötötte.

7 343/2011.(X.13.)Kt.sz. Kóbor ebek befogásához fedezet biztosítása A szükséges intézkedés megtörtént. Jánoshalma Város Képviselő-testülete Ft összegben fedezetet biztosít kóbor ebek befogására és tartására. A képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy a szükséges intézkedéseket tegye meg. Fedezet: - Fakivágások közterületen Ft - Parlagfű irtás Ft - Közterületen lévő csatornák kaszálása, karbantartása Ft - Dűlőút javítás, Kátyúk feltöltése, árokásás: Ft Határidő: október /2011.(X.13.)Kt.sz. A városközpont területére növények vásárlása Jánoshalma Város Képviselő-testülete a Jánoshalma város Integrált fejlesztése ( DAOP /A.-2f.) pályázat fenntartási időszakának évére Ft fedezetet biztosít egynyári növények vásárlására és azok főtérre történő kiültetésére felkéri a Városgazda Kft-t. Fedezete: közterületek permetezésére tervezett összeg fel nem használt része szükséges intézkedést tegye meg, a döntésről értesítse Juhász Zsoltot, a Városgazda Kft. ügyvezetőjét. Határidő: október. 31. A döntésről értesítse Juhász Zsoltot, a Városgazda Kft. ügyvezetőjét értesítettük.

8 345/2011.(X.13.)Kt.sz. Városfejlesztési Társaság működésének finanszírozása Jánoshalma Város Képviselő-testülete Ft-ot biztosít a VÁROSGAZDA Kft-nek a augusztus 1. december 31. közötti időszakra a Kft-n belül létrejött Városfejlesztési Társaság 3 fő főállású munkavállalójának foglalkoztatásával kapcsolatos közvetlen kiadások (munkabér + közterhei, munkába járás költségei) finanszírozására. Fedezet: hitelfelvétel szükséges intézkedéseket tegye meg. A Városfejlesztési Társaság működésének finanszírozásáról szóló megállapodás október 19-én aláírásra került. 346/2011.(X.13.)Kt.sz. Hunyadi János Általános Iskola, Gimnázium, Szakközépiskola és Kollégium Alapító Okiratának módosítása Jánoshalma Város Képviselő-testülete elfogadja a Hunyadi János Általános Iskola, Gimnázium, Szakközépiskola és Kollégium Alapító Okiratának módosítását a melléklet szerint. A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, az Alapító Okirat módosítása tekintetében a szükséges intézkedést tegye meg. Az Alapító Okirat módosítását Jánoshalma és Kéleshalom polgármesterei és jegyzői aláírták, a Hunyadi János Általános Iskola, Gimnázium, Szakközépiskola, és a Kollégium, a Kincstár és a KIR számára megküldésre került.

9 348/2011.(X.13.)Kt.sz. Illegális hulladék felszámolása Jánoshalma Város Képviselő-testülete felszámoltatja az illegálisan lerakott hulladékot és erre a feladatra bruttó Ft fedezetet biztosít. szükséges intézkedéseket tegye meg. Fedezet: Hitelfelvétel Határidő: október 30. A munka elvégzésre került, a számlát a vállalkozó benyújtotta. 349/2011.(X.13.)Kt.sz. Felügyelő Bizottság tagjai megbízásának meghosszabbításáról Jánoshalma Város Képviselő-testülete megköszöni a Városgazda Vízgazdálkodási, Kommunális, Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. Felügyelő Bizottságának eddig végzett munkáját, megbízza a Felügyelő Bizottság tagjainak november 1.-től október 31. napjáig terjedő időre a következő személyeket: -Csapó Tibor (sz. Kiskunhalas, , an: Faddi Terézia) Jánoshalma, Széchenyi u. 78. sz. alatti lakos. -Doszpodné Kovács Krisztina (sz.: an: Molnár Magdolna) Jánoshalma, Vörösmarty u. 10. sz. alatti lakos. -Tamás Ferenc (sz an: Farkas Mária ) Jánoshalma, Dózsa Gy. u. 6. sz. alatti lakos. A képviselő-testület a bizottsági tagok számára díjazást nem állapít meg. A döntésről a Felügyelő Bizottság tagjait és a Városgazda Kft.-t értesítettük, az Alapító Okirat módosítását Dr. Ádám István ügyvéd készíti.

10 350/2011.(X.13.)Kt.sz. Városgazda Kft. Alapító Okirat módosításának elfogadása Jánoshalma Város Képviselő-testülete elfogadja a Városgazda Vízgazdálkodási, Kommunális, Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. Alapító Okiratának a módosítását a Felügyelő Bizottság tagjainak megbízás meghosszabbítása, valamint az állati hulla telepnek a társaság telephelyeként történő rögzítése miatt. Az állati hulla telep helyrajzi száma: 0120/12. A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, az Alapító Okirat módosítása tekintetében a szükséges intézkedést tegye meg. A döntésről a Városgazda Kft.-t értesítettük, az Alapító Okirat módosítását Dr. Ádám István ügyvéd készíti. Kérem a Tisztelt Képviselő-testületet, a beszámolót szíveskedjen elfogadni. Jánoshalma, Tisztelettel: Czeller Zoltán polgármester

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2011. október 13-i ülésére

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2011. október 13-i ülésére Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2011. október 13-i ülésére 527/2010.(XII.15.)Kt.sz. Erdőtelepítési lehetőségekről önkormányzati területen Jánoshalma Város Képviselő-testülete

Részletesebben

BESZÁMOLÓ. Jánoshalma Város Képviselő-testülete július 02 - i ülésére

BESZÁMOLÓ. Jánoshalma Város Képviselő-testülete július 02 - i ülésére BESZÁMOLÓ Jánoshalma Város Képviselő-testülete 2015. július 02 - i ülésére Az előterjesztés címe: Beszámoló a Képviselő-testület lejárt határidejű határozatainak végrehajtásáról Az előterjesztést készítette:

Részletesebben

Beszámoló. a lejárt határidejű határozatokról. Képviselő-testület április 21 - i ülésére

Beszámoló. a lejárt határidejű határozatokról. Képviselő-testület április 21 - i ülésére Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról Képviselő-testület 2016. április 21 - i ülésére 217/2015.(XII.10)Kt. sz. Szondy u. 7. sz. alatti ingatlan Önkormányzat részére történő felajánlásáról Jánoshalma

Részletesebben

a lejárt határidejű határozatokról Képviselő-testület június 27- i ülésére

a lejárt határidejű határozatokról Képviselő-testület június 27- i ülésére Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról Képviselő-testület 2018. június 27- i ülésére 55/2018.(IV.26.)Kt. sz. Beszámoló a 2017. évi gyermekvédelmi feladatok ellátásáról Jánoshalma Város Képviselő-testülete

Részletesebben

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület február 23-i ülésére

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület február 23-i ülésére 359/2011.(XI.10.)Kt.sz. 2012. évi költségvetési koncepció Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2012. február 23-i ülésére Jánoshalma Város Önkormányzati Képviselő- testülete

Részletesebben

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2013. február 28- i ülésére

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2013. február 28- i ülésére Beszámoló a lejárt határidejű okról a Képviselő-testület 2013. február 28- i ülésére 336/2012.(XI.15.)Kt.sz. 2013. évi költségvetési koncepció Jánoshalma Város Önkormányzati Képviselő- testülete elfogadja

Részletesebben

Halásztelek Város Önkormányzata Képviselő-testület szeptember 28-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből

Halásztelek Város Önkormányzata Képviselő-testület szeptember 28-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből H a t á r o z a t k i v o n a t Halásztelek Város Önkormányzata Képviselő-testület 2016. szeptember 28-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből Napirend 1. pontja: Beszámoló a 2016. évi költségvetés I. félévi

Részletesebben

BESZÁMOLÓ. Jánoshalma Város Képviselő-testülete. 2014. szeptember 11 - i ülésére

BESZÁMOLÓ. Jánoshalma Város Képviselő-testülete. 2014. szeptember 11 - i ülésére BESZÁMOLÓ Jánoshalma Város Képviselő-testülete 2014. szeptember 11 - i ülésére Az előterjesztés címe: Beszámoló a Képviselő-testület lejárt határidejű határozatainak végrehajtásáról Az előterjesztést készítette:

Részletesebben

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2010. február 25-i ülésére

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2010. február 25-i ülésére Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2010. február 25-i ülésére 338/2009.(XI.12.)Kt.sz. 2010. évi költségvetési koncepció Jánoshalma Város Önkormányzati Képviselő- testülete

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. március 28-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. március 28-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. március 28-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. november 7. napján tartandó soron következő ülésére

ELŐTERJESZTÉS. Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. november 7. napján tartandó soron következő ülésére ELŐTERJESZTÉS Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. november 7. napján tartandó soron következő ülésére Tárgy: Lejárt határidejű határozatokról tájékoztató Tisztelt Képviselő-testület!

Részletesebben

J e l e n t é s. Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének november 22-i ülésének

J e l e n t é s. Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének november 22-i ülésének J e l e n t é s Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2017. november 22-i ülésének Tárgy: Jelentés a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról Előterjesztő: Kardosné

Részletesebben

136/2016. (IX.29.) Kt. határozat

136/2016. (IX.29.) Kt. határozat 136/2016. (IX.29.) Kt. határozat Nagyszentjános Község Önkormányzat Képviselő-testülete a 2016. szeptember 29-i testületi ülés napirendi pontjait az alábbiak szerint fogadja el: 1. A Közösen érted Nagyszentjános

Részletesebben

BESZÁMOLÓ. Jánoshalma Város Képviselő-testülete. 2014. április 24 - i ülésére

BESZÁMOLÓ. Jánoshalma Város Képviselő-testülete. 2014. április 24 - i ülésére BESZÁMOLÓ Jánoshalma Város Képviselő-testülete 2014. április 24 - i ülésére Az előterjesztés címe: Beszámoló a Képviselő-testület lejárt határidejű határozatainak végrehajtásáról Az előterjesztést készítette:

Részletesebben

Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselő-testületének október 01-ei ülésének jegyzőkönyvéből:

Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselő-testületének október 01-ei ülésének jegyzőkönyvéből: Kivonat Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. október 01-ei ülésének jegyzőkönyvéből: Nádudvar Város Önkormányzat Képviselő-testületének 130/2015. (X.01.) Önkormányzati számu határozata:

Részletesebben

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2011. február 28-i ülésére

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2011. február 28-i ülésére Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2011. február 28-i ülésére 447/2010.(XI.11.)Kt.sz. Beszámoló a munkavédelmi és tűzvédelmi feladatok ellátásáról Jánoshalma Város Képviselő-testülete

Részletesebben

H I R D E T M É N Y. Magyarország helyi önkormányzatairól szóló évi CLXXXIX. tv a alapján az alábbi tájékoztatást adom:

H I R D E T M É N Y. Magyarország helyi önkormányzatairól szóló évi CLXXXIX. tv a alapján az alábbi tájékoztatást adom: H I R D E T M É N Y Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. tv. 51. -a alapján az alábbi tájékoztatást adom: Vác Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2014. szeptember 18-i ülésén

Részletesebben

a képviselő-testület 2012. szeptember 13-án megtartott nyílt üléséről

a képviselő-testület 2012. szeptember 13-án megtartott nyílt üléséről Jegyzőkönyv a képviselő-testület 2012. szeptember 13-án megtartott nyílt üléséről 2. Napirend: a)tájékoztató az I. félévben engedélyezett előirányzatokról és az igényelt támogatásokról b) A 2012. évi költségvetési

Részletesebben

Beszámoló. a lejárt határidejű határozatokról. Képviselő-testület május 26 - i ülésére

Beszámoló. a lejárt határidejű határozatokról. Képviselő-testület május 26 - i ülésére Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról Képviselő-testület 2016. május 26 - i ülésére 171/2015.(X.22)Kt. sz. Renner Bt. Kiserdő tanya 78. sz. alatti telephelyén áthúzódó út kiváltásáról Jánoshalma

Részletesebben

KIVONAT. jegyzőkönyvéből

KIVONAT. jegyzőkönyvéből 37/2016. /IX.23./ számú képviselő-testületi határozat Sán ár, 2016. szeptember 23. gazdálkodásáról szóló beszámolót a szöveges értékelésben, valamint az l-s. mellékletekben Bögöt Község Önkormányzata Képviselő-testülete

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Az ülés helye: Önkormányzati Hivatal Kissomlyó

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Az ülés helye: Önkormányzati Hivatal Kissomlyó KISSOMLYÓ KÖZSÉG KÉPVISELŐ-TESTÜLETE KISSOMLYÓ J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Kissomlyó község Képviselő-testülete 2011. október 18-án megtartott ülésén Az ülés helye: Önkormányzati Hivatal Kissomlyó Jelen

Részletesebben

Füzesgyarmat Város Önkormányzat Polgármesterétől 5525 Füzesgyarmat, Szabadság tér 1. szám (66) Fax:

Füzesgyarmat Város Önkormányzat Polgármesterétől 5525 Füzesgyarmat, Szabadság tér 1. szám (66) Fax: ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2017.március 30-án tartandó ülésére. Jelentés a lejárt határidejű határozatokról Előterjesztést készítette: Véleményezi: Elfogadás módja: Fehér László, aljegyző A Képviselő-testület

Részletesebben

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2012. március 29-i ülésére

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2012. március 29-i ülésére Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2012. március 29-i ülésére 6/2012.(I.26.)Kt.sz. Pályázat benyújtása Az önkormányzatok érdekeltségnövelő, közművelődési fejlesztő támogatására

Részletesebben

Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének november 30-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének november 30-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. ülésének könyvéből. 212/2016. (XI.30.) határozata: Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2016. november 30-i nyilvános ülés módosított napirendi pontjait elfogadja az alábbiak alapján: 1. Tájékoztató

Részletesebben

K ü l s ő v a t K ö z s é g Ö n k o r m á n y z a t a. Tel: 89/ ; 20/ Fax.: 89/ J E G Y Z Ő K Ö N Y V

K ü l s ő v a t K ö z s é g Ö n k o r m á n y z a t a. Tel: 89/ ; 20/ Fax.: 89/ J E G Y Z Ő K Ö N Y V K ü l s ő v a t K ö z s é g Ö n k o r m á n y z a t a 9532 K ü l s ő v a t, K o s s u t h u. 7 0. Tel: 89/342-090; 20/418-8690 Fax.: 89/342-090 e-mail: pmkvat@gmail.com Szám: 107-3/2014. J E G Y Z Ő K

Részletesebben

Pápateszér Község Önkormányzati Képviselő-testülete JEGYZŐKÖNYV

Pápateszér Község Önkormányzati Képviselő-testülete JEGYZŐKÖNYV JEGYZŐKÖNYV Szám: 12/2012. Készült Pápateszér Község Önkormányzati Képviselő-testülete 2012. október 24-én 18 órai kezdettel megtartott nyilvános üléséről. Az ülés helye: Pápateszér, Petőfi u. 17. Jelen

Részletesebben

98/2013. (II. 27.) számú Képviselő-testületi Határozat

98/2013. (II. 27.) számú Képviselő-testületi Határozat készült könyvéből: 98/2013. (II. 27.) számú Képviselő-testületi Határozat Hajdúnánás Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a Hajdúnánás Városi Önkormányzat Polgármesteri Hivatalának Szervezeti és Működési

Részletesebben

Tartalomjegyzék. Zalamerenye Község Önkormányzata Képviselőtestülete szeptember 19-én megtartott ülésén hozott határozatokról.

Tartalomjegyzék. Zalamerenye Község Önkormányzata Képviselőtestülete szeptember 19-én megtartott ülésén hozott határozatokról. Tartalomjegyzék Zalamerenye Község Önkormányzata Képviselőtestülete 2018. szeptember 19-én megtartott ülésén hozott határozatokról. Hat. száma Tartalom Nyílt: 45/2018. (IX.19.) Polgármesteri beszámoló

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület április 25-i ülésére a lejárt határidejű határozatokról

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület április 25-i ülésére a lejárt határidejű határozatokról Városi Önkormányzat Polgármesterétől, Jegyzőjétől H-2740 Abony Kossuth tér 1. Telefon/fax: (53) 360-010 Előterjesztés készítésében részt vett: Titkárság Településfejlesztési Osztály Gazdasági Osztály Hatósági

Részletesebben

174/2014. (VI. 19.) XI.ÖK határozat melléklete

174/2014. (VI. 19.) XI.ÖK határozat melléklete 174/2014. (VI. 19.) XI.ÖK határozat melléklete BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2014. II. FÉLÉVI ÜLÉSTERVE 2 Szeptember 18. A 2014. évi költségvetési rendelet II.

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s

E l ő t e r j e s z t é s EPLÉNY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Szám: EPL/6/5/2015. E l ő t e r j e s z t é s Eplény Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2015. május 27-i ülésére Tárgy: Jelentés a lejárt határidejű határozatok

Részletesebben

Előterjesztés a Képviselő-testület január 19-én tartandó ülésére

Előterjesztés a Képviselő-testület január 19-én tartandó ülésére Előterjesztés a Képviselő-testület 2017. január 19-én tartandó ülésére Tárgy: Javaslat a Képviselő-testület 2017. évi munkatervére Előterjesztő: Tóth József polgármester Előkészítő: dr. Váliné Antal Mária

Részletesebben

J e l e n t é s. Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének február 12-i nyilvános ülésére

J e l e n t é s. Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének február 12-i nyilvános ülésére J e l e n t é s Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. február 12-i nyilvános ülésére Tárgy: Jelentés a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról. Előterjesztő:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Újszász Város Képviselő-testület május 14-én tartott soron kívüli ülésén. M U T A T Ó

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Újszász Város Képviselő-testület május 14-én tartott soron kívüli ülésén. M U T A T Ó J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Újszász Város Képviselő-testület 2013. május 14-én tartott soron kívüli ülésén. M U T A T Ó Napirendi pont: Határozat szám: Újszász Város Képviselő-testület 2013. május 14-i

Részletesebben

Beszámoló. a lejárt határidejű határozatokról. Képviselő-testület szeptember 22- i ülésére

Beszámoló. a lejárt határidejű határozatokról. Képviselő-testület szeptember 22- i ülésére Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról Képviselő-testület 2016. szeptember 22- i ülésére 108/2016.(V.26.)Kt. sz. Radnóti M. u. 13. szám alatti ingatlanról Jánoshalma Városi Önkormányzat Képviselő-testülete,

Részletesebben

Felsőpáhok Község Polgármestere 8395 Felsőpáhok, Szent István u. 67. Szám: 36-14/2009. J E L E N T É S

Felsőpáhok Község Polgármestere 8395 Felsőpáhok, Szent István u. 67. Szám: 36-14/2009. J E L E N T É S Felsőpáhok Község Polgármestere 8395 Felsőpáhok, Szent István u. 67. Szám: 36-14/2009. J E L E N T É S A lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról és az átruházott hatáskörök gyakorlásáról a képviselő-testület

Részletesebben

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2013. március 28- i ülésére. 52/2013.(II.28.)Kt. sz.

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2013. március 28- i ülésére. 52/2013.(II.28.)Kt. sz. Beszámoló a lejárt határidejű okról a Képviselő-testület 2013. március 28- i ülésére 51/2013.(II.28.)Kt. sz. KEOP-1.1.1./2F/09-11-2011-0004 azonosító számú projekt keretében történő üzemeltetési közbeszerzési

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Ortaháza Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. június 15 - én megtartott nyílt ülésről. 45/2015(VI.15.) kt. határozat.

Jegyzőkönyv. Ortaháza Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. június 15 - én megtartott nyílt ülésről. 45/2015(VI.15.) kt. határozat. 165/6/2015. Zala Megye Ortaháza Jegyzőkönyv Ortaháza Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. június 15 - én megtartott nyílt ülésről. Határozatok: 40/2015(VI.15.) kt. határozat. 41/2015(VI.15.)

Részletesebben

Belváros-Lipótváros Önkormányzat Képviselő-testületének Pénzügyi Bizottsága

Belváros-Lipótváros Önkormányzat Képviselő-testületének Pénzügyi Bizottsága 21/2016. (05. 10.) PB határozat 4 igen, 1 nem szavazattal elfogadta és a meghívóban szereplő 15. napirendi pont javaslatot, melynek tárgya a Belváros-Lipótváros, Budapest Főváros V. kerületének Önkormányzata

Részletesebben

Borkai Zsolt polgármester előterjesztése. Tájékoztató a bizottságok és a településrészi önkormányzatok átruházott hatáskörben hozott határozatairól

Borkai Zsolt polgármester előterjesztése. Tájékoztató a bizottságok és a településrészi önkormányzatok átruházott hatáskörben hozott határozatairól GYŐR MEGYEI JOGÚ VÁROS 9021 Győr, Városház tér 1.. napirendi pont Borkai Zsolt polgármester előterjesztése Tájékoztató a bizottságok és a településrészi önkormányzatok átruházott hatáskörben hozott határozatairól

Részletesebben

T Á J É K O Z T A T Ó a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról

T Á J É K O Z T A T Ó a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról T Á J É K O Z T A T Ó a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról Ózd, 2018. július 13. Előterjesztő: Készítette: Polgármester Képviselő-testületi Osztály 32/2018. (III.23.) határozat

Részletesebben

JELENTÉS. A lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

JELENTÉS. A lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Előterjesztés száma:162/2013. A határozati javaslat elfogadásához egyszerű többség szükséges! Decs nagyközség képviselő-testületének 2013. augusztus 28-án, 18-órakor megtartandó ülésére Jelentés a lejárt

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v 99/17/2013.szám. J e g y z ő k ö n y v Készült Ágfalva Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. szeptember 27-én az Ágfalvi Közös Önkormányzati Hivatal Tanácstermében (Ágfalva, Soproni u. 3.) megtartott

Részletesebben

Szervezeti egység: Titkárság. 1. számú ELŐTERJESZTÉS Bácsalmás Város Önkormányzata Képviselő-testületének december 20-i ülésére

Szervezeti egység: Titkárság. 1. számú ELŐTERJESZTÉS Bácsalmás Város Önkormányzata Képviselő-testületének december 20-i ülésére .../2016. KT-ülés Bácsalmás Város Polgármesterétől Tárgyalás módja: Nyílt ülés Döntéshozatal módja: Egyszerű többség Témafelelős: Zobokiné Bite Gyöngyi Szervezeti egység: Titkárság Melléklet: 3 db 1. számú

Részletesebben

Előterjesztés a Képviselő-testület január 29-én tartandó ülésére

Előterjesztés a Képviselő-testület január 29-én tartandó ülésére Előterjesztés a Képviselő-testület 2015. január 29-én tartandó ülésére Tárgy: Javaslat a Képviselő-testület 2015. évi munkatervére Előterjesztő: Tóth József polgármester Előkészítő: dr. Váliné Antal Mária

Részletesebben

T á j é k o z t a t ó. a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról, átruházott hatáskörben. hozott döntésekről,fontosabb intézkedésekről

T á j é k o z t a t ó. a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról, átruházott hatáskörben. hozott döntésekről,fontosabb intézkedésekről T á j é k o z t a t ó a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról, átruházott hatáskörben hozott döntésekről,fontosabb intézkedésekről Előadó: Győriványi Dániel polgármester Készítette: Domonkos Istvánné

Részletesebben

JELENTÉS. A lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

JELENTÉS. A lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Előterjesztés száma: 95/2015. A határozati javaslat elfogadásához egyszerű többség szükséges! Decs nagyközség képviselő-testületének 2015. május 28-án 18 órakor megtartandó ülésére Tájékoztató a lejárt

Részletesebben

Valente József képviselő távolmaradása okát előzetesen jelezte.

Valente József képviselő távolmaradása okát előzetesen jelezte. 1 Szám: 20-50/2011. TELEPÜLÉSI ÖNKORMÁNYZAT SÜMEGPRÁGA 8351 SÜMEGPRÁGA, RÁKÓCZI U. 17. T/F: 87/350-587 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2011. október 6-án 17,45 órakor kezdődött nyilvános üléséről. Az ülés

Részletesebben

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2011. június 30-i ülésére

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2011. június 30-i ülésére Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2011. június 30-i ülésére 112/2011.(III.24.)Kt.sz. Előterjesztés Kollégium működtetésével kapcsolatos elképzelésekről Jánoshalma Város

Részletesebben

J E L E N T É S A KÉPVISELŐTESTÜLET LEJÁRT HATÁRIDEJŰ HATÁROZATAINAK VÉGREHAJTÁSÁRÓL

J E L E N T É S A KÉPVISELŐTESTÜLET LEJÁRT HATÁRIDEJŰ HATÁROZATAINAK VÉGREHAJTÁSÁRÓL PÁPA VÁROS POLGÁRMESTERE 120. 8500 PÁPA, Fő u. 5. Tel: 89/515-000 Fax: 89/515-083 E-mail: polgarmester@papa.hu J E L E N T É S A KÉPVISELŐTESTÜLET LEJÁRT HATÁRIDEJŰ HATÁROZATAINAK VÉGREHAJTÁSÁRÓL Előadó:

Részletesebben

készült Kisbajcs Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. szeptember 15-én (hétfőn) 16,30 órai kezdettel tartott ülésén

készült Kisbajcs Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. szeptember 15-én (hétfőn) 16,30 órai kezdettel tartott ülésén KISBAJCS KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE JEGYZŐKÖNYV készült Kisbajcs Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. szeptember 15-én (hétfőn) 16,30 órai kezdettel tartott ülésén HATÁROZATOK:

Részletesebben

SZENDRŐ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK II. félévi M U N K A T E R V E

SZENDRŐ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK II. félévi M U N K A T E R V E SZENDRŐ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK 2007. II. félévi M U N K A T E R V E július 1./ Döntés intézményfenntartó társulások /óvoda, iskola/ működtetéséről: - alapító okiratok módosítása, - társulási

Részletesebben

K I V O N A T. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. szeptember 30-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

K I V O N A T. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. szeptember 30-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. ülésének könyvéből. 5 igen egybehangzó szavazattal az alábbi határozatot hozza: 223/2015. (IX.30.) határozata: Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2015. szeptember 30-i ülés módosított napirendi

Részletesebben

CELLDÖMÖLK VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK POLGÁRMESTERI HIVATALA

CELLDÖMÖLK VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK POLGÁRMESTERI HIVATALA könyvéből: 261/2012. (XII.19) sz. képviselő-testületi határozat: 1.) A képviselő-testület elfogadja a két ülés között történtekről szóló beszámolót. 2.) A Képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. szeptember 20-án megtartott képviselő-testületi ülésén meghozott DÖNTÉSEK

Részletesebben

H I R D E T M É N Y. Magyarország helyi önkormányzatairól szóló évi CLXXXIX. tv a alapján az alábbi tájékoztatást adom:

H I R D E T M É N Y. Magyarország helyi önkormányzatairól szóló évi CLXXXIX. tv a alapján az alábbi tájékoztatást adom: H I R D E T M É N Y Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. tv. 51. -a alapján az alábbi tájékoztatást adom: Vác Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2017. december 14.-i ülésén

Részletesebben

2013. ÉVI MUNKATERVE

2013. ÉVI MUNKATERVE NAGYMAROS VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 222/2012. (XI. 26.) számú határozatával elfogadott 2013. ÉVI MUNKATERVE Nagymaros Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2013. évi munkatervét az

Részletesebben

Gödöllő Város Képviselő-testületének. 2011. II. félévi munkaterve. Elfogadva: 193/2011.(IX.15.) számú önkormányzati határozattal

Gödöllő Város Képviselő-testületének. 2011. II. félévi munkaterve. Elfogadva: 193/2011.(IX.15.) számú önkormányzati határozattal Gödöllő Város Képviselő-testületének 2011. II. félévi munkaterve Elfogadva: 193/2011.(IX.15.) számú önkormányzati határozattal 2 2011. szeptember 15. Javaslat az 1. számú Városi Bölcsőde vezetőjének megbízására

Részletesebben

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzata Képviselő-testülete. Kivonat. Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzata Képviselő-testülete

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzata Képviselő-testülete. Kivonat. Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzata Képviselő-testülete Önkormányzata Képviselő-testülete Iktatószám: I-165-228/2015. Kivonat a Képviselő-testület 2015. november 19-i rendes, nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből 224/2015. (XI. 19.) XI.ÖK határozat 21 igen szavazattal,

Részletesebben

Kivonat. Fácánkert Község Önkormányzata Képviselő-testületének szeptember 9. napján tartott rendes üléséről készített jegyzőkönyvből

Kivonat. Fácánkert Község Önkormányzata Képviselő-testületének szeptember 9. napján tartott rendes üléséről készített jegyzőkönyvből 98/2010. (IX.09.) számú képviselő-testületi határozat Bogyiszló-Fácánkert Társult Általános Iskola és Óvoda 2009/2010. tanévről, nevelési évről szóló beszámolója 1.) Fácánkert Község Önkormányzatának Képviselő-testülete

Részletesebben

Szécsény Város Önkormányzata 3170 Szécsény, Rákóczi út 84.

Szécsény Város Önkormányzata 3170 Szécsény, Rákóczi út 84. Szécsény Város Önkormányzata 3170 Szécsény, Rákóczi út 84. Szécsény Város Önkormányzata Képviselő-testülete a 2014. június 24-i ülésén megtárgyalta a második félévi munkatervre vonatkozó előterjesztést,

Részletesebben

Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 25-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 25-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. ülésének könyvéből. Tét Város Önkormányzat Képviselő testülete 150/2013. (IX. 25.) határozata: a 2013. szeptember 25-i nyilvános ülés napirendi pontjait elfogadja az alábbiak alapján: - Lejárt határidejű

Részletesebben

BAKONYKOPPÁNY. Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. augusztus 26. napján 19 óra 30 perckor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve

BAKONYKOPPÁNY. Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. augusztus 26. napján 19 óra 30 perckor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve Szám: 129-7/2015. BAKONYKOPPÁNY Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. augusztus 26. napján 19 óra 30 perckor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve 2 Önkormányzat Képviselő-testülete 8571 Bakonykoppány,

Részletesebben

Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2010. január 28-án megtartott nyílt ülésén hozott Határozat tartalma

Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2010. január 28-án megtartott nyílt ülésén hozott Határozat tartalma Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2490 Pusztaszabolcs, Velencei út 2. Tel./fax: 25/273-002; 25/273-036; 25/271-833 honlap: www.pusztaszabolcs.hu e-mail: polghivatal@pusztaszabolcs.hu

Részletesebben

1. Beszámoló a képviselő-testület lejárt határidejű határozatainak végrehajtásáról

1. Beszámoló a képviselő-testület lejárt határidejű határozatainak végrehajtásáról Jánoshalma Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2018. évi tervezett munkaterve és munkaprogramja 226/2017.(XII.14.) Kt.sz. határozattal elfogadva 2018. január 18. (csütörtök) 16 óra 3. Előterjesztés

Részletesebben

Kivonatos másolat Celldömölk Város Önkormányzata Képviselő-testületének szeptember 7-i ülése jegyzőkönyvéből: Felelős: Fehér László polgármester

Kivonatos másolat Celldömölk Város Önkormányzata Képviselő-testületének szeptember 7-i ülése jegyzőkönyvéből: Felelős: Fehér László polgármester szeptember 7-i ülése könyvéből: 139/2016.(IX.07.) sz. képviselő-testületi határozat: A képviselő-testület elfogadja a két ülés között történtekről szóló beszámolót. a./ A képviselő-testület felkéri a polgármestert,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. P Á K A Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. szeptember 15-én tartott nyílt üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. P Á K A Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. szeptember 15-én tartott nyílt üléséről 170/16/2014. Z A L A megye P Á K A Község Önkormányzata J E G Y Z Ő K Ö N Y V P Á K A Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. szeptember 15-én tartott nyílt üléséről Határozatok: 106/2014. (IX.15.)

Részletesebben

Hajdúsámson Város Önkormányzata Polgármesterétől ELŐTERJESZTÉS

Hajdúsámson Város Önkormányzata Polgármesterétől ELŐTERJESZTÉS Hajdúsámson Város Önkormányzata Polgármesterétől ELŐTERJESZTÉS Hajdúsámson Város Önkormányzata 2012. évi költségvetésről szóló 3/2012. (II. 24.) önkormányzati rendelet módosítására Tisztelt Képviselő-testület!

Részletesebben

emeleti tanácskozótermében.

emeleti tanácskozótermében. MONOR VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2018. II. FÉLÉVI MUNKATERVE A Képviselő-testület - a Monor Város Önkormányzata Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló 27/2014. (X. 27.) önkormányzati

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S Medgyesegyháza Város Önkormányzata Képviselő-testületének június 26-ai ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S Medgyesegyháza Város Önkormányzata Képviselő-testületének június 26-ai ülésére II/1. E L Ő T E R J E S Z T É S Medgyesegyháza Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. június 26-ai ülésére Tárgy: Beszámoló a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról 73/2012. (III. 27.)

Részletesebben

Előterjesztés A Biatorbágyi Diákokért Közalapítvánnyal kapcsolatos ügyekről

Előterjesztés A Biatorbágyi Diákokért Közalapítvánnyal kapcsolatos ügyekről Tisztelt Képviselő-testület! Város Polgármestere 2051 Biatorbágy, Baross Gábor utca 2/a. Telefon: 06 23 310-174/112, 113, 142 Fax: 06 23 310-135 E-mail: polgarmester@biatorbagy.hu www.biatorbagy.hu Előterjesztés

Részletesebben

Jegyzőkönyv 1-8 / Szálláshely és Irodaház Zöld termében május 28. napján órakor a Jánoshalma Város Képviselőtestület

Jegyzőkönyv 1-8 / Szálláshely és Irodaház Zöld termében május 28. napján órakor a Jánoshalma Város Képviselőtestület 1-8 / 2015 Jegyzőkönyv Helye: Szálláshely és Irodaház Zöld termében Készült: 2015. május 28. napján 14 30 órakor a Jánoshalma Város Képviselőtestület nyílt ülésén. Jelenlévő képviselők: Czeller Zoltán,

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT könyvéből. A Képviselő-testület 4 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül egyhangúlag az alábbi napirendeket fogadta el: 1) Tanyagondnoki rendelet felülvizsgálata 142/2016. (12.01.) számú

Részletesebben

NAGYTEVEL. Önkormányzat Képviselő-testületének november 17. napján 17 óra 30 perckor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve

NAGYTEVEL. Önkormányzat Képviselő-testületének november 17. napján 17 óra 30 perckor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve Szám: 67-15/2015. NAGYTEVEL Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. november 17. napján 17 óra 30 perckor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve 2 Önkormányzat Képviselő-testülete 8562 Nagytevel,

Részletesebben

K I V O N A T. Gyál Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2012. augusztus 16-án megtartott rendkívüli nyílt ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Gyál Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2012. augusztus 16-án megtartott rendkívüli nyílt ülésének jegyzőkönyvéből Gyál Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 8 - igen - 0 nem szavazattal 0 tartózkodással az alábbi 142/2012. (VIII.16.) sz. határozat Gyál Város Önkormányzatának Képviselő-testülete az alábbiak szerint

Részletesebben

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2012. november 15-i ülésére

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2012. november 15-i ülésére Beszámoló a lejárt határidejű okról a Képviselő-testület 2012. november 15-i ülésére 293/2012.(IX.13.)Kt.sz. h a t á r o z a t Hunyadi János Általános Iskola, Gimnázium, Szakközépiskola leltározási határidejének

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 1 K É P V I S E L Ő T E S T Ü L E T G A L G A G U T A 16/2013. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2013. szeptember 10-én megtartott képviselő-testületi ülésről. Jelen vannak: Orgoványi László polgármester,

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÁS A LEJÁRT HATÁRIDEJŰ HATÁROZATOKRÓL, ÉS EGYÉB ÖNKORMÁNYZATI DÖNTÉSEKRŐL

TÁJÉKOZTATÁS A LEJÁRT HATÁRIDEJŰ HATÁROZATOKRÓL, ÉS EGYÉB ÖNKORMÁNYZATI DÖNTÉSEKRŐL Hajdúsámson Város Polgármesterétől TÁJÉKOZTATÁS A LEJÁRT HATÁRIDEJŰ HATÁROZATOKRÓL, ÉS EGYÉB ÖNKORMÁNYZATI DÖNTÉSEKRŐL Tisztelt Képviselő-testület! Hajdúsámson Város Önkormányzata Képviselő-testülete és

Részletesebben

SZÉCSÉNYFELFALU KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ TESTÜLETE

SZÉCSÉNYFELFALU KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ TESTÜLETE SZÉCSÉNYFELFALU KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ TESTÜLETE 2009. ÉVI X. JEGYZŐKÖNYVE 2009. SZEPTEMBER 15 I ÜLÉSÉRŐL j e g y z ő k ö n y v Készült Szécsényfelfalu Önkormányzat Képviselő- testületének 2009.

Részletesebben

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2011. december 15-i ülésére

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2011. december 15-i ülésére Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2011. december 15-i ülésére 276/2011.(VI.30.)Kt.sz. Berzsenyi utcában ingatlan vásárlása Jánoshalma Város Képviselő-testülete bruttó 430.000

Részletesebben

Nagymaros Város Önkormányzata Képviselő-testületének 21/2019. (II. 28.) számú határozata

Nagymaros Város Önkormányzata Képviselő-testületének 21/2019. (II. 28.) számú határozata Tárgy: Napirend elfogadása 21/2019. (II. 28.) számú határozata A Képviselő-testület az alábbi napirendet fogadta el: 1. THÉBA Művészeti Szakgimnázium és Szakközépiskola és a Kaledira Nonprofit Kft. kérelme

Részletesebben

K i v o n a t. Püspökladány Város Önkormányzatának Képviselő-testülete elfogadja a

K i v o n a t. Püspökladány Város Önkormányzatának Képviselő-testülete elfogadja a 101/2009. (IX. 24.) önkormányzati testületi határozat elfogadja a polgármesteri jelentést azzal a kiegészítéssel, hogy az önkormányzat csatlakozik Tetétlen Önkormányzatának kezdeményezéséhez, és támogatja

Részletesebben

K I V O N A T. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének január 29-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

K I V O N A T. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének január 29-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. ülésének könyvéből. 6/2014. (I.29.) határozata: Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2014. január 29-i nyilvános ülés napirendi pontjait elfogadja az alábbiak alapján: 1. Lejárt határidejű határozatokról

Részletesebben

K I V O N A T. Gyál Város Önkormányzatának Képviselő-testülete május 31-én megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Gyál Város Önkormányzatának Képviselő-testülete május 31-én megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből 87/2012. (V.31.) sz. határozat Gyál Város Önkormányzatának Képviselő-testülete az alábbiak szerint fogadja el a 2012. május 31-ei ülésének napirendjét: 1. Beszámoló a 2012. május 31-ei rendes képviselő-testületi

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s. Várpalota Város Önkormányzati Képviselő-testületének február 23-i ülésére

E l ő t e r j e s z t é s. Várpalota Város Önkormányzati Képviselő-testületének február 23-i ülésére Várpalota Város Önkormányzati Képviselő-testülete 8100 Várpalota, Gárdonyi Géza u. 39. Tel: 592 660. Pf.: 76. fax: 592 676 e-mail: varpalota@varpalota.hu E l ő t e r j e s z t é s Várpalota Város Önkormányzati

Részletesebben

K I V O N A T. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének október 28-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

K I V O N A T. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének október 28-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. ülésének könyvéből. 243/2015. (X.28.) határozata: Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2015. október 28-i ülés módosított napirendi pontjait elfogadja az alábbiak alapján: 1. Tájékoztató a lejárt

Részletesebben

Képviselő-testületének 2008. szeptember 25-én megtartott nyílt ülésén hozott Határozat tartalma

Képviselő-testületének 2008. szeptember 25-én megtartott nyílt ülésén hozott Határozat tartalma Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2490 Pusztaszabolcs, Velencei út 2. Tel./fax: 25/273-002; 25/273-036; 25/271-833 honlap: www.pusztaszabolcs.hu e-mail: polghivatal@pusztaszabolcs.hu

Részletesebben

JELENTÉS. A lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

JELENTÉS. A lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Előterjesztés száma:169/2013. A határozati javaslat elfogadásához egyszerű többség szükséges! Decs nagyközség képviselő-testületének 2013. szeptember 25-én, 18 órakor megtartandó ülésére Jelentés a lejárt

Részletesebben

H I R D E T M É N Y. Magyarország helyi önkormányzatairól szóló évi CLXXXIX. tv a alapján az alábbi tájékoztatást adom:

H I R D E T M É N Y. Magyarország helyi önkormányzatairól szóló évi CLXXXIX. tv a alapján az alábbi tájékoztatást adom: H I R D E T M É N Y Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. tv. 51. -a alapján az alábbi tájékoztatást adom: Bizottsága 2016. szeptember 13-i ülésén az alábbi határozatokat hozta:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Magyarkeresztúr Önkormányzat Képviselő-testülete 9346. Magyarkeresztúr, Kossuth u. 42. 10/2011 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Magyarkeresztúr Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. szeptember 20-án

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S Medgyesegyháza Város Önkormányzata Képviselő-testületének április 24-ei ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S Medgyesegyháza Város Önkormányzata Képviselő-testületének április 24-ei ülésére II/1. E L Ő T E R J E S Z T É S Medgyesegyháza Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. április 24-ei ülésére Tárgy: Beszámoló a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról 53 /2012. (II. 28.)

Részletesebben

K I V O N A T. Hajdúszoboszló Város Önkormányzata Képviselő-testületének október 20-án tartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Hajdúszoboszló Város Önkormányzata Képviselő-testületének október 20-án tartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből Polgármesteri Hivatal 4201 Hajdúszoboszló, Hősök tere 1. Telefon: 52/557-300. Fax: 52/557-301. Email: polgmhiv@hajduszob.hu Szám: 22988-1/2011. K I V O N A T Hajdúszoboszló Város Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben

Sárospatak Város Polgármesterétől

Sárospatak Város Polgármesterétől Sárospatak Város Polgármesterétől 3950 Sárospatak, Rákóczi út 32. Tel.: 47/513-240 Fax: 47/311-404 E-mail: sarospatak@sarospatak.hu BESZÁMOLÓ - a Képviselő-testületnek - a lejárt határidejű határozatok

Részletesebben

Szajol Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 96/2013. (XII. 19.) határozata

Szajol Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 96/2013. (XII. 19.) határozata Kivonat Szajol Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2013. december 19-én megtartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből Szajol Község Önkormányzata Képviselő-testületének 96/2013. (XII. 19.) határozata

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. november 22-én megtartott képviselő-testületi ülésén meghozott DÖNTÉSEK

Részletesebben

Készült: Tárnokréti Község Önkormányzata Képviselő-testületének szeptember 29-én tartott nyilvános üléséről.

Készült: Tárnokréti Község Önkormányzata Képviselő-testületének szeptember 29-én tartott nyilvános üléséről. Tárnokréti Község Képviselő-testülete 3-6/2014 J e g y z ő k ö n y v Készült: 2014. szeptember 29-én tartott nyilvános üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 18 30 óra A képviselő-testületi ülés

Részletesebben

Mikekarácsonyfa. Horváth Anikó alpolgármester Varga Zoltánné, Makker Ferencné Igazi László települési képviselők. Kovácsné Horváth Anikó jegyző

Mikekarácsonyfa. Horváth Anikó alpolgármester Varga Zoltánné, Makker Ferencné Igazi László települési képviselők. Kovácsné Horváth Anikó jegyző J e g y z ő k ö n y v K é s z ü l t: Az ülés helye: Jelen vannak Mikekarácsonyfa Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2017. szeptember 13-án 15,00 órakor megtartott nyilvános üléséről Önkormányzati

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS 2. Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. szeptember 26-i rendkívüli ülésére

ELŐTERJESZTÉS 2. Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. szeptember 26-i rendkívüli ülésére ELŐTERJESZTÉS 2. Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. szeptember 26-i rendkívüli ülésére Tárgy : Csatlakozás a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjrendszerhez Az

Részletesebben

68/2013. (VI. 24.) Öt. határozat Tárgy: Testületi ülés napirendjének elfogadása

68/2013. (VI. 24.) Öt. határozat Tárgy: Testületi ülés napirendjének elfogadása 68/2013. (VI. 24.) Öt. határozat Tárgy: Testületi ülés napirendjének elfogadása Tiszasziget Község Önkormányzata Képviselő-testülete a helyi önkormányzatokról szóló 2011. évi CLXXXIX. törvény 44. -a, valamint

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S. Medgyesegyháza Városi Önkormányzat Képviselő-testületének október 30. napi ülésére. 186/2018.(VIII.28.) Kt.

E L Ő T E R J E S Z T É S. Medgyesegyháza Városi Önkormányzat Képviselő-testületének október 30. napi ülésére. 186/2018.(VIII.28.) Kt. II/1. Készítette: dr. Kormányos László jegyző E L Ő T E R J E S Z T É S Medgyesegyháza Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2018. október 30. napi ülésére Tárgy: Beszámoló a lejárt határidejű határozatok

Részletesebben