a lejárt határidejű határozatokról Képviselő-testület június 27- i ülésére

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "a lejárt határidejű határozatokról Képviselő-testület június 27- i ülésére"

Átírás

1 Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról Képviselő-testület június 27- i ülésére 55/2018.(IV.26.)Kt. sz. Beszámoló a évi gyermekvédelmi feladatok ellátásáról Jánoshalma Város Képviselő-testülete megköszöni a gyermekvédelemmel foglalkozó szakemberek munkáját és elfogadja a gyermekvédelmi feladatok ellátásáról szóló évi beszámolót a melléklet szerint. A Képviselő- testület felkéri a polgármestert a szükséges intézkedések megtételére. A döntés és a beszámoló megküldésre került a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Szociális és Gyámhivatalához. 56/2018.(IV.26.)Kt. sz. Beszámoló a kéményseprő ipari közszolgáltatás ellátásáról Jánoshalma Város Képviselő-testülete elfogadja a Tűzker IMP Bt évi kéményseprő ipari közszolgáltatásáról szóló beszámolót. A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy a határozatról a közszolgáltatót értesítse. A határozatról a közszolgáltató értesítésre került. 59/2018.(IV.26.)Kt. sz. Gyermeklánc Óvoda és Bölcsőde, Család- és Gyermekjóléti Központ óvodai nevelés felvételi körzeteiről Jánoshalma Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a Gyermeklánc Óvoda és Bölcsőde, Család- és Gyermekjóléti Központ felvételi körzetei szeptember 1. napjától a melléklet szerint határozza meg. A Képviselő-testület felkéri a polgármestert a szükséges intézkedést tegye meg. A határozatról a Gyermeklánc Óvoda értesült. 60/2018.(IV.26.)Kt. sz. Parlagfű és egyéb allergén növények irtásának koncepciója felülvizsgálatáról Jánoshalma Város Képviselő-testülete elfogadja az önkormányzat parlagfű-mentesítési programját. A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy a program közzétételéről gondoskodjon.

2 A program kihirdetésre került. 77/2018.(V.24.)Kt. sz. Beszámoló a Pelikán Kft 2017.évi munkájáról mérleg és eredmény kimutatásáról Jánoshalma Városi Önkormányzat Képviselő-testülete elfogadja a Pelikán Szociális és Egészségügyi Szolgáltató Közhasznú Non-profit Kft évi egyszerűsített éves beszámolóját, valamint a közhasznúsági mellékletét Ft mérleg főösszeggel és Ft adózott eredménnyel. A tulajdonos a jelen határozattal döntött adózott eredmény teljes összegének eredménytartalékba történő helyezéséről. megfelelősségét megállapító felmentvényt ad a társaság vezető tisztségviselőjének. Határidő: 2018.május 31. A döntésről a Pelikán Kft. értesült. 78/2018.(V.24.)Kt. sz. Beszámoló a Pelikán Kft 2017.évi munkájáról mérleg és eredmény kimutatásáról Jánoshalma Városi Önkormányzat Képviselő-testülete felkéri a Polgármesteri Hivatal Pénzügyi Osztályvezetőjét, a Pelikán Kft ügyvezető és pénzügyi vezetőjét folytasson egyeztetéseket a decemberében átadott 8,6 millió Ft összegről, annak jelenlegi mennyiségéről és a további sorsáról. A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy a határozatról a Kft-t és az osztályvezetőt értesítse. Határidő: 2018.június 15. Az egyeztetés június 11-én lezajlott. 79/2018.(V.24.)Kt. sz. Beszámoló a Városgazda Kft évi munkájáról, mérleg és eredmény-kimutatásáról Jánoshalma Városi Önkormányzat Képviselő-testülete elfogadja a Városgazda Vízgazdálkodási, Kommunális, Szolgáltató és Kereskedelmi Kft évi egyszerűsített éves beszámolóját ezer Ft mérleg főösszeggel és 932 ezer Ft adózott eredménnyel. A tulajdonos jelen határozattal döntött adózott eredmény teljes összegének eredménytartalékba helyezéséről. megfelelőségét megállapító felmentvényt ad a társaság vezető tisztségviselőjének. A döntésről a Városgazda Kft. értesült.

3 80/2018.(V.24.)Kt. sz. Beszámoló a Lajtha László Kft évi munkájáról, mérleg és eredmény-kimutatásáról Jánoshalma Városi Önkormányzat Képviselő-testülete elfogadja a Lajtha László Művészeti és Kulturális Szolgáltató Közhasznú Nonprofit Kft évi egyszerűsített éves beszámolóját és közhasznúsági beszámolóját ezer Ft mérleg főösszeggel és ezer Ft adózott eredménnyel. A tulajdonos jelen határozattal döntött adózott eredmény teljes összegének eredménytartalékba helyezéséről. megfelelőségét megállapító felmentvényt ad a társaság vezető tisztségviselőjének. A döntésről a Lajtha Kft. értesült. 81/2018.(V.24.)Kt. sz. Beszámoló a Jánoshalmi Közétkeztetési Kft évi munkájáról, mérleg és eredmény-kimutatásáról Jánoshalma Városi Önkormányzat Képviselő-testülete elfogadja a Jánoshalmi Közétkeztetési Kft évi egyszerűsített éves beszámolóját ezer Ft mérleg főösszeggel és ezer Ft adózott szerinti eredménnyel. A tulajdonos jelen határozattal döntött adózott eredmény teljes összegének eredménytartalékba helyezéséről. megfelelőségét megállapító felmentvényt ad a társaság vezető tisztségviselőjének. Határidő: május 31. A döntésről a Jánoshalmi Közétkeztetési Kft. értesült. 82/2018.(V.24.)Kt. sz. Beszámoló a Jánoshalma Tűzvédelméért Közalapítvány a évi munkájáról, mérleg és eredménykimutatásáról Jánoshalma Városi Önkormányzat Képviselő-testülete elfogadja a Jánoshalma Tűzvédelméért Közalapítvány évi egyszerűsített éves beszámolóját valamint közhasznúsági mellékletét ezer Ft mérleg főösszeggel és 123 ezer Ft adózott eredménnyel. A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy a határozatról alapítványt értesítse. A döntésről a Jánoshalma Tűzvédelméért Közalapítvány értesült. 83/2018.(V.24.)Kt. sz. Jánoshalmi Önkéntes Tűzoltóság Alapszabályának módosításáról

4 Jánoshalma Városi Önkormányzat Képviselő-testülete javasolja a Jánoshalmi Önkéntes Tűzoltó Egyesületnek véleményezésre megküldeni az Alapszabály módosítást majd a júniusi ülésen újratárgyalni az ezzel kapcsolatos véleményezést. A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy a határozatról alapítványt értesítse. Határidő: június 15 A döntésről a Pelikán Kft. értesült. 85/2018.(V.24.)Kt. sz. Közművelődési és könyvtári intézmény alapításáról Jánoshalma Városi Önkormányzat Képviselő-testületének az alapító okirat tervezetében szereplő feltételekkel létrehozza az Imre Zoltán Művelődési Központ és Könyvtár részben önálló intézményként. A képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy szerezze be a miniszter véleményét az intézmény alapításával kapcsolatosan és azt követően tegye meg a szükséges intézkedéseket az intézmény alapításával kapcsolatosan. A Képviselő-testület az esetlegesen felmerülő eljárási költségeket az önkormányzat költségvetésének terhére biztosítja. Határidő: értelem szerűen Az intézmény alapításával kapcsolatos dokumentumok megküldésre kerültek az Emberi Erőforrások Minisztériuma Kultúráért felelős Államtitkárság részére véleményeztetésre. 86/2018.(V.24.)Kt. sz. Pelikán Kft. ellátási szerződésének módosításáról Jánoshalma Városi Önkormányzat Képviselő-testülete, jóváhagyja az Önkormányzat és a Pelikán Szociális és Egészségügyi Nonprofit Kft. között létrejött évi ellátási szerződés módosítását, mely egyben a közhasznú megállapodás is a melléklet szerint. A Képviselő- testület felkéri a polgármestert, a szükséges intézkedéseket tegye meg. A döntésről a Pelikán Kft. értesült a szerződés módosítása aláírásra került. 88/2018.(V.24.)Kt. sz. Kiskunvíz Kft. által megküldött gördülő fejlesztési tervről Jánoshalma Város Képviselő-testülete elfogadja a Kiskunvíz Kft. Jánoshalma városra vonatkozó, évek időszakára vonatkozó gördülő fejlesztési tervét, és tudomásul veszi, hogy az I. ütemben (2018. évben) forráshiány miatt beruházási feladatok nem fognak kezdődni illetve megvalósulni. A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy a határozatról a Kiskunvíz Kft-t értesítse. A határozatról a Kiskunvíz Kft. értesült.

5 89/2018.(V.24.)Kt. sz. MLSZ együttműködési megállapodás módosításáról Jánoshalma Városi Önkormányzat Képviselő- testülete dönt a Magyar Labdarúgó Szövetséggel kötött együttműködési megállapodás módosításának jóváhagyásáról és fedezetet biztosít ,- Ft. összegben a megnövekedett önrész biztosítására. Továbbá Jánoshalma Városi Önkormányzat fedezetet biztosít ,- Ft keretösszegben a kivitelezési munkák megkezdéséhez szükséges szakfelügyelet biztosításához. A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, a szükséges intézkedések megtételére. Határidő: azonnal Fedezet: 2018.évi költségvetés művésztáborra tervezett összegéből A határozatról az érintettek értesítése megtörtént. 90/2018.(V.24.)Kt. sz. Pelikán Kft. ügyvezető igazgatójának megbízásáról Jánoshalma Városi Önkormányzat Képviselő-testülete, mint a Pelikán Szociális és Egészségügyi Szolgáltató Közhasznú Non-profit Kft. alapítója és tulajdonosa Ádám Tamás Vencelné (született: Bognár Márta Margit, születési hely, idő: Jánoshalma, , anyja neve: Varmuzsa Terézia, lakcíme: 6440 Jánoshalma, Bernáth Zoltán u. 10. I. em. 2.), mint a Pelikán Kft. jelenlegi ügyvezetőjének megbízását meghosszabbítja június 1-tól a feladat átadásának a napjáig. Havi bruttó alapbér: Ft + kötelező ágazati bérpótlék. Egyben jóváhagyja a Kft. Alapító Okiratának módosítását az ügyvezető igazgatói személyének átvezetésével. A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy a döntésről az érintetteket értesítse. 91/2018.(V.24.)Kt. sz. Jánoshalmi Közétkeztetési Kft Felügyelő Bizottsági tag személyi változásának átvezetéséről Jánoshalma Városi Önkormányzat Képviselő-testülete, mint a Jánoshalmi Közétkeztetési Kft. alapítója és tulajdonosa megköszöni Simon László Kálmánné (születési hely, idő: Jánoshalma, , anyja neve: Vaszlavek Julianna, lakcíme: 6440 Jánoshalma, Tompa M. u. 16), a Kft. Felügyelő Bizottságában végzett munkáját, egyben elfogadja a bizottsági tagságról való lemondását. Egyben jóváhagyja a Kft. Alapító Okiratának módosítását az Felügyelő Bizottság személyi változásának átvezetésével. A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy a döntésről az érintetteket értesítse.

6 92/2018.(V.24.)Kt. sz. Jánoshalmi Közétkeztetési Kft Felügyelő Bizottsági tag személyi változásának átvezetéséről Jánoshalma Városi Önkormányzat Képviselő-testülete, mint a Jánoshalmi Közétkeztetési Kft. alapítója és tulajdonosa Balázsics Zoltán Károlyt (születési hely, idő: Jánoshalma, , anyja neve: Konkoly Ilona Terézia, lakcíme: 6440 Jánoshalma, Rigó u. 23.), június 1. napjától megbízza a Jánoshalmi Közétkeztetési Kft. felügyelő bizottsági tagsági feladatainak ellátásával. Egyben jóváhagyja a Kft. Alapító Okiratának módosítását az ügyvezető igazgatói személyének átvezetésével. A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy a döntésről az érintetteket értesítse. 93/2018.(V.24.)Kt. sz. Jánoshalmi Közétkeztetési Kft ügyvezető díjazásának a meghatározásáról Jánoshalma Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a Jánoshalmi Közétkeztetési Kft. ügyvezetői igazgatójának Taskovics Péternének az ügyvezetői díját bruttó ,-Ft összegben állapítja meg. A Képviselő-testület felkéri a polgármestert a szükséges intézkedések megtételére. Határidő: június 1. 94/2018.(V.24.)Kt. sz. Imre Zoltán Művelődési Központ igazgatói megbízásáról Jánoshalma Városi Önkormányzat Képviselő-testülete az Imre Zoltán Művelődési Központ és Könyvtár igazgatói feladatainak ellátásával Hepp Leventét (születési hely, idő: Kiskunhalas, , anyja neve: Tóth Mária Terézia, lakcíme: 6440 Jánoshalma, Kisfaludy u. 16.), bízza meg, a törzskönyvi bejegyzés napjától 2 év időtartamra. Havi bruttó munkabér: a közalkalmazottak jogállásáról szóló évi XXXIII. törvény valamint a 150/1992.(XI.20.) kormányrendelet alapján A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy a döntésről az érintetteket értesítse és a szükséges intézkedéseket tegye meg.

7 Határidő: szükségszerűen 95/2018.(V.24.)Kt. sz. Hagyatéki teher bejegyeztetése Jánoshalma Városi Önkormányzat Képviselő-testülete hagyatéki hitelezői igényt nyújt be néhai Nasz János (született: Borota, , an.: Polyák Cecília) idősek otthonában való ellátás intézményi és személyi térítési díjkülönbözetének megtérítésére ,-Ft összegben. A Képviselő-testület felkéri a polgármestert a szükséges intézkedések megtételére. Határidő: június 15. A határozatról az érintettek értesültek, a hagyatéki teher bejegyeztetése folyamatban van. Jánoshalma, június 20. Czeller Zoltán polgármester

BESZÁMOLÓ. Jánoshalma Város Képviselő-testülete július 02 - i ülésére

BESZÁMOLÓ. Jánoshalma Város Képviselő-testülete július 02 - i ülésére BESZÁMOLÓ Jánoshalma Város Képviselő-testülete 2015. július 02 - i ülésére Az előterjesztés címe: Beszámoló a Képviselő-testület lejárt határidejű határozatainak végrehajtásáról Az előterjesztést készítette:

Részletesebben

1. Beszámoló a képviselő-testület lejárt határidejű határozatainak végrehajtásáról

1. Beszámoló a képviselő-testület lejárt határidejű határozatainak végrehajtásáról Jánoshalma Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2018. évi tervezett munkaterve és munkaprogramja 226/2017.(XII.14.) Kt.sz. határozattal elfogadva 2018. január 18. (csütörtök) 16 óra 3. Előterjesztés

Részletesebben

Beszámoló. a lejárt határidejű határozatokról. Képviselő-testület január 14 - i ülésére

Beszámoló. a lejárt határidejű határozatokról. Képviselő-testület január 14 - i ülésére Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról Képviselő-testület 2016. január 14 - i ülésére 203/2015.(XII. 01.)Kt. sz. Pelikán Kft. családsegítő és gyermekjóléti szolgálat dolgozóinak továbbfoglalkoztatásáról

Részletesebben

BESZÁMOLÓ. Jánoshalma Város Képviselő-testülete. 2014. szeptember 11 - i ülésére

BESZÁMOLÓ. Jánoshalma Város Képviselő-testülete. 2014. szeptember 11 - i ülésére BESZÁMOLÓ Jánoshalma Város Képviselő-testülete 2014. szeptember 11 - i ülésére Az előterjesztés címe: Beszámoló a Képviselő-testület lejárt határidejű határozatainak végrehajtásáról Az előterjesztést készítette:

Részletesebben

Beszámoló. a lejárt határidejű határozatokról. Képviselő-testület április 21 - i ülésére

Beszámoló. a lejárt határidejű határozatokról. Képviselő-testület április 21 - i ülésére Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról Képviselő-testület 2016. április 21 - i ülésére 217/2015.(XII.10)Kt. sz. Szondy u. 7. sz. alatti ingatlan Önkormányzat részére történő felajánlásáról Jánoshalma

Részletesebben

Jegyzőkönyv 1-8 / Szálláshely és Irodaház Zöld termében május 28. napján órakor a Jánoshalma Város Képviselőtestület

Jegyzőkönyv 1-8 / Szálláshely és Irodaház Zöld termében május 28. napján órakor a Jánoshalma Város Képviselőtestület 1-8 / 2015 Jegyzőkönyv Helye: Szálláshely és Irodaház Zöld termében Készült: 2015. május 28. napján 14 30 órakor a Jánoshalma Város Képviselőtestület nyílt ülésén. Jelenlévő képviselők: Czeller Zoltán,

Részletesebben

Beszámoló. a lejárt határidejű határozatokról. Képviselő-testület május 26 - i ülésére

Beszámoló. a lejárt határidejű határozatokról. Képviselő-testület május 26 - i ülésére Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról Képviselő-testület 2016. május 26 - i ülésére 171/2015.(X.22)Kt. sz. Renner Bt. Kiserdő tanya 78. sz. alatti telephelyén áthúzódó út kiváltásáról Jánoshalma

Részletesebben

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2011. november 10-i ülésére

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2011. november 10-i ülésére Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2011. november 10-i ülésére 527/2010.(XII.15.)Kt.sz. Erdőtelepítési lehetőségekről önkormányzati területen Jánoshalma Város Képviselő-testülete

Részletesebben

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület február 23-i ülésére

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület február 23-i ülésére 359/2011.(XI.10.)Kt.sz. 2012. évi költségvetési koncepció Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2012. február 23-i ülésére Jánoshalma Város Önkormányzati Képviselő- testülete

Részletesebben

Beszámoló. a lejárt határidejű határozatokról. Képviselő-testület január 24 - i ülésére

Beszámoló. a lejárt határidejű határozatokról. Képviselő-testület január 24 - i ülésére Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról Képviselő-testület 2019. január 24 - i ülésére 142/2018.(IX.27.)Kt. sz. Önkormányzati ingatlanok hasznosításáról Jánoshalma Város Képviselő-testülete értékesítésre

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S Medgyesegyháza Város Önkormányzata Képviselő-testületének június 26-ai ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S Medgyesegyháza Város Önkormányzata Képviselő-testületének június 26-ai ülésére II/1. E L Ő T E R J E S Z T É S Medgyesegyháza Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. június 26-ai ülésére Tárgy: Beszámoló a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról 73/2012. (III. 27.)

Részletesebben

TAMÁSI KÖZLÖNY december 22. VI. évfolyam 11. szám TARTALOM. Határozatok oldal Rendeletek oldal

TAMÁSI KÖZLÖNY december 22. VI. évfolyam 11. szám TARTALOM. Határozatok oldal Rendeletek oldal TAMÁSI KÖZLÖNY 2014. december 22. VI. évfolyam 11. szám TARTALOM Határozatok... 1. oldal Rendeletek... 6. oldal Tamási Város Önkormányzati Képviselő-testületének 2014. december 17-én megtartott munkaterv

Részletesebben

Beszámoló. a lejárt határidejű határozatokról. Képviselő-testület szeptember 22- i ülésére

Beszámoló. a lejárt határidejű határozatokról. Képviselő-testület szeptember 22- i ülésére Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról Képviselő-testület 2016. szeptember 22- i ülésére 108/2016.(V.26.)Kt. sz. Radnóti M. u. 13. szám alatti ingatlanról Jánoshalma Városi Önkormányzat Képviselő-testülete,

Részletesebben

Füzesgyarmat Város Önkormányzat Polgármesterétől 5525 Füzesgyarmat, Szabadság tér 1. szám (66) Fax:

Füzesgyarmat Város Önkormányzat Polgármesterétől 5525 Füzesgyarmat, Szabadság tér 1. szám (66) Fax: ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2017.június1-én tartandó ülésére. Jelentés a lejárt határidejű határozatokról Előterjesztést készítette: Véleményezi: Elfogadás módja: Fehér László, aljegyző A Képviselő-testület

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület június 22- i ülésére

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület június 22- i ülésére ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2017. június 22- i ülésére Előterjesztés a Gyermeklánc Óvoda dokumentumainak elfogadásáról A Képviselő-testület az alábbiak szerinti 13/2017.(I.19)Kt. sz. határozatával

Részletesebben

KIVONAT. Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014.december 18-i testületi nyílt ülésének jegyzőkönyvéből

KIVONAT. Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014.december 18-i testületi nyílt ülésének jegyzőkönyvéből KIVONAT Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014.december 18-i testületi nyílt ülésének jegyzőkönyvéből 296/2014.(XII.18.) sz. határozat: Balatonfüred Város Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

J e l e n t é s Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. szeptember 26-i nyilvános ülésére

J e l e n t é s Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. szeptember 26-i nyilvános ülésére J e l e n t é s Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. szeptember 26-i nyilvános ülésére Tárgy: Jelentés a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról. Előterjesztő:

Részletesebben

Dunaföldvár Város Önkormányzata Száma: DFV/392-16/2018. K I V O N A T

Dunaföldvár Város Önkormányzata Száma: DFV/392-16/2018. K I V O N A T 124/2018.(VIII.09.) KT 1./ Dunaföldvár Város Önkormányzat Képviselő-testülete György Márta Ilona óvodavezető (magasabb vezető) megbízását az óvodavezető lemondása miatt 2018. szeptember 30. napjával visszavonja.

Részletesebben

Belváros-Lipótváros Önkormányzat Képviselő-testületének Pénzügyi Bizottsága. 33/2017. (05.24.) PB határozat

Belváros-Lipótváros Önkormányzat Képviselő-testületének Pénzügyi Bizottsága. 33/2017. (05.24.) PB határozat Tárgy: Napirendi pontok elfogadása 33/2017. (05.24.) PB határozat A Pénzügyi Bizottság úgy dönt, hogy a 05/2017 sorszámú meghívóban szereplő napirendi pontokat az alábbiak szerint fogadja el: NYÍLT ÜLÉS:

Részletesebben

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2011. február 28-i ülésére

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2011. február 28-i ülésére Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2011. február 28-i ülésére 447/2010.(XI.11.)Kt.sz. Beszámoló a munkavédelmi és tűzvédelmi feladatok ellátásáról Jánoshalma Város Képviselő-testülete

Részletesebben

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2011. október 13-i ülésére

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2011. október 13-i ülésére Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2011. október 13-i ülésére 527/2010.(XII.15.)Kt.sz. Erdőtelepítési lehetőségekről önkormányzati területen Jánoshalma Város Képviselő-testülete

Részletesebben

Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének november 30-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének november 30-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. ülésének könyvéből. 212/2016. (XI.30.) határozata: Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2016. november 30-i nyilvános ülés módosított napirendi pontjait elfogadja az alábbiak alapján: 1. Tájékoztató

Részletesebben

K I V O N A T a Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés április 25-i ülése jegyzőkönyvéből

K I V O N A T a Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés április 25-i ülése jegyzőkönyvéből BÁCS-KISKUN MEGYEI KÖZGYŰLÉS 2070-2/2014. K I V O N A T a Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés 2014. április 25-i ülése jegyzőkönyvéből 16/2014. (IV.25.) Kgy. H a t á r o z a t A közgyűlés ülésének napirendje

Részletesebben

TAMÁSI KÖZLÖNY február 5. VII. évfolyam 1. szám TARTALOM. Határozatok oldal Rendeletek oldal

TAMÁSI KÖZLÖNY február 5. VII. évfolyam 1. szám TARTALOM. Határozatok oldal Rendeletek oldal TAMÁSI KÖZLÖNY 2016. február 5. VII. évfolyam 1. szám TARTALOM Határozatok... 1. oldal Rendeletek... 5. oldal Tamási Város Önkormányzati Képviselő-testületének 2016. február 3-án megtartott munkaterv szerinti

Részletesebben

BESZÁMOLÓ. Jánoshalma Város Képviselő-testülete. 2014. április 24 - i ülésére

BESZÁMOLÓ. Jánoshalma Város Képviselő-testülete. 2014. április 24 - i ülésére BESZÁMOLÓ Jánoshalma Város Képviselő-testülete 2014. április 24 - i ülésére Az előterjesztés címe: Beszámoló a Képviselő-testület lejárt határidejű határozatainak végrehajtásáról Az előterjesztést készítette:

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. február 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. február 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. február 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S. Kiskunhalas Város Képviselő-testülete március 29-i ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S. Kiskunhalas Város Képviselő-testülete március 29-i ülésére E L Ő T E R J E S Z T É S Kiskunhalas Város Képviselő-testülete 208. március 29-i ülésére Tárgy: Kiskunhalas Város Önkormányzata Költségvetési Intézmények Gazdasági Szervezete alapító okirat módosítása

Részletesebben

Beszámoló. a lejárt határidejű határozatokról. Képviselő-testület március 29- i ülésére

Beszámoló. a lejárt határidejű határozatokról. Képviselő-testület március 29- i ülésére Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról Képviselő-testület 2018. március 29- i ülésére 225/2017.(XII.14.)Kt. sz. VP6-19.2.1.-32-2-17 kódszámú Kulturális értékmegőrző rendezvények lebonyolítása elnevezésű

Részletesebben

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2013. március 28- i ülésére. 52/2013.(II.28.)Kt. sz.

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2013. március 28- i ülésére. 52/2013.(II.28.)Kt. sz. Beszámoló a lejárt határidejű okról a Képviselő-testület 2013. március 28- i ülésére 51/2013.(II.28.)Kt. sz. KEOP-1.1.1./2F/09-11-2011-0004 azonosító számú projekt keretében történő üzemeltetési közbeszerzési

Részletesebben

Szám:.. N é m e t b á n y a

Szám:.. N é m e t b á n y a Szám:.. N é m e t b á n y a Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. május 31. napján 18.15 órakor megtartott rendkívüli Képviselő-testületi üléséről készült jegyzőkönyv Németbánya Község Önkormányzat

Részletesebben

Az előterjesztés törvényes: dr. Szabó József JAVASLAT. a Nógrádi Fejlesztési Ügynökség Nonprofit Kft évi beszámolójának elfogadására

Az előterjesztés törvényes: dr. Szabó József JAVASLAT. a Nógrádi Fejlesztési Ügynökség Nonprofit Kft évi beszámolójának elfogadására NÓGRÁD MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK ELNÖKE 5. sz. napirendi pont 37-22 /2015. ikt. sz. Az előterjesztés törvényes: dr. Szabó József JAVASLAT a Nógrádi Fejlesztési Ügynökség Nonprofit Kft. 2014. évi

Részletesebben

Vecsés Város Önkormányzatának Képviselő-testülete J E G Y Z Ő K Ö N Y V

Vecsés Város Önkormányzatának Képviselő-testülete J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szám: 29/2015. Vecsés Város Önkormányzatának Képviselő-testülete J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Vecsés Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. november 26-án (csütörtök) a Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2013. február 28- i ülésére

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2013. február 28- i ülésére Beszámoló a lejárt határidejű okról a Képviselő-testület 2013. február 28- i ülésére 336/2012.(XI.15.)Kt.sz. 2013. évi költségvetési koncepció Jánoshalma Város Önkormányzati Képviselő- testülete elfogadja

Részletesebben

Kivonat! Határidő: 2015. május 18. Felelős: Ács Rezső polgármester, Artim Andrásné ügyvezető igazgató

Kivonat! Határidő: 2015. május 18. Felelős: Ács Rezső polgármester, Artim Andrásné ügyvezető igazgató Kivonat! Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének 91/2015.(V.18.) az Alisca Terra Regionális Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. 2014. évi tevékenységéről szóló beszámoló elfogadásáról I.

Részletesebben

ME 01 Minőségirányítási Eljárás ELŐLAP AZ ELŐTERJESZTÉSEKHEZ

ME 01 Minőségirányítási Eljárás ELŐLAP AZ ELŐTERJESZTÉSEKHEZ ME 01 Minőségirányítási Eljárás 1. melléklet ELŐLAP AZ ELŐTERJESZTÉSEKHEZ ÜLÉS IDŐPONTJA: Vecsés Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. március 22-i ülésére ELŐTERJESZTÉS TÁRGYA: Javaslat az

Részletesebben

Báta Községi Önkormányzat Képviselő-testületének határozatai a i testületi ülésről:

Báta Községi Önkormányzat Képviselő-testületének határozatai a i testületi ülésről: Báta Községi Önkormányzat Képviselő-testületének határozatai a 2013. 05.22. -i testületi ülésről: 102/2013. (V.22.) számú határozat Báta Község Önkormányzat Képviselő-testülete elfogadja napirendre tett

Részletesebben

J e l e n t é s. Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének május 09-i nyilvános ülésére

J e l e n t é s. Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének május 09-i nyilvános ülésére J e l e n t é s Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. május 09-i nyilvános ülésére Tárgy: Jelentés a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról. Előterjesztő:

Részletesebben

TAMÁSI KÖZLÖNY január 31. IX. évfolyam 1. szám TARTALOM. Határozatok oldal

TAMÁSI KÖZLÖNY január 31. IX. évfolyam 1. szám TARTALOM. Határozatok oldal TAMÁSI KÖZLÖNY 2018. január 31. IX. évfolyam 1. szám TARTALOM Határozatok... 1. oldal Tamási Város Önkormányzati Képviselő-testületének 2018. január 22-ei rendkívüli képviselő-testületi ülésének határozatai:

Részletesebben

k.m.f polgármester Jegyzőkönyv-hitelesítők: képviselő A kivonat hiteléül:

k.m.f polgármester Jegyzőkönyv-hitelesítők: képviselő A kivonat hiteléül: ülésének könyvéből. 73/2014. (V.28.) határozata: Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2014. április 30-i nyilvános ülés módosított napirendi pontjait elfogadja az alábbiak alapján: 1. Tájékoztató

Részletesebben

KIVONAT. 22/2017. Kth. Kiskunhalas Város Önkormányzata Költségvetési Intézmények Gazdasági Szervezete Alapító okirat módosítása.

KIVONAT. 22/2017. Kth. Kiskunhalas Város Önkormányzata Költségvetési Intézmények Gazdasági Szervezete Alapító okirat módosítása. KIVONAT A Képviselő-testület 2017. január 26-án megtartott üléséről készült jegyzőkönyvből 22/2017. Kth. Kiskunhalas Város Önkormányzata Költségvetési Intézmények Gazdasági Szervezete Alapító okirat módosítása

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s

E l ő t e r j e s z t é s EPLÉNY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Szám: EPL/36/6/2016. E l ő t e r j e s z t é s Eplény Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2016. április 20-i ülésére Tárgy: Jelentés a lejárt határidejű határozatok

Részletesebben

TÁRGY: Beszámoló a lejárt határidejű közgyűlési határozatok végrehajtásáról, valamint a két ülés között történt fontosabb eseményekről

TÁRGY: Beszámoló a lejárt határidejű közgyűlési határozatok végrehajtásáról, valamint a két ülés között történt fontosabb eseményekről AZ ELŐTERJESZTÉS SORSZÁMA: 310. MELLÉKLET: -db TÁRGY: Beszámoló a lejárt határidejű közgyűlési határozatok végrehajtásáról, valamint a két ülés között történt fontosabb eseményekről E L Ő T E R J E S Z

Részletesebben

Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 25-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 25-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. ülésének könyvéből. Tét Város Önkormányzat Képviselő testülete 150/2013. (IX. 25.) határozata: a 2013. szeptember 25-i nyilvános ülés napirendi pontjait elfogadja az alábbiak alapján: - Lejárt határidejű

Részletesebben

a Pécsi Nemzeti Színház és a Bóbita Bábszínház nonprofit korlátolt felelősségű társasággá alakításáról

a Pécsi Nemzeti Színház és a Bóbita Bábszínház nonprofit korlátolt felelősségű társasággá alakításáról Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének 310/2011. (06. 23.) számú határozata a Pécsi Nemzeti Színház és a Bóbita Bábszínház nonprofit korlátolt felelősségű társasággá alakításáról 1. Pécs Megyei

Részletesebben

9. Bölcsőde alapítása május 24. ELŐTERJESZTÉS. Maglód Város Önkormányzat Képviselő-testületének május 24-ei ülésére. 9.

9. Bölcsőde alapítása május 24. ELŐTERJESZTÉS. Maglód Város Önkormányzat Képviselő-testületének május 24-ei ülésére. 9. ELŐTERJESZTÉS Maglód Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2018. május 24-ei ülésére 9. napirend Tárgya: Bölcsőde alapítása Előadó: Tabányi Pál polgármester Melléklet: Alapító okirat tervezete Az előterjesztés

Részletesebben

A SOMOGY MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK HIVATALOS LAPJA. Kaposvár, július 18., kedd. 5. szám

A SOMOGY MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK HIVATALOS LAPJA. Kaposvár, július 18., kedd. 5. szám A SOMOGY MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK HIVATALOS LAPJA Kaposvár, 2017. július 18., kedd 5. szám A SOMOGY MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK HIVATALOS LAPJA Kaposvár, 2017. július 18., kedd 5. szám TARTALOMJEGYZÉK

Részletesebben

1/2015. (I. 28.) képviselő-testületi határozat

1/2015. (I. 28.) képviselő-testületi határozat 1/2015. (I. 28.) képviselő-testületi határozat Pula Község Önkormányzata Képviselő-testülete megtárgyalta a Pula Község Önkormányzata és a Német Nemzetiségi Önkormányzat között megkötött együttműködési

Részletesebben

K I V O N A T. Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 7 igen szavazat alapján az alábbi határozatot hozta:

K I V O N A T. Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 7 igen szavazat alapján az alábbi határozatot hozta: Alsónémedi Polgármesteri Hivatal 2351 Alsónémedi, Fő út 58. K I V O N A T Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete által 2017. január 18-án megtartott rendkívüli nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből

Részletesebben

Kivonat a képviselő-testület jegyzőkönyvéből

Kivonat a képviselő-testület jegyzőkönyvéből Napirendi pontok elfogadása. Szákszend Község Önkormányzata képviselő-testületének 29/2016.(III.30.) SZKÖKt. Szákszend Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a 2016. március 30-i ülésén az alábbi

Részletesebben

K i v o n a t. Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 03-ai ülésének jegyzőkönyvéből:

K i v o n a t. Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 03-ai ülésének jegyzőkönyvéből: Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. szeptember 03-ai ülésének könyvéből: Nádudvar Város Önkormányzat Képviselő-testületének 114/2015. (IX.03.) önkormányzati számu határozata: Nádudvar

Részletesebben

A Képviselő-testület szeptember 4-i ülésének határozatai

A Képviselő-testület szeptember 4-i ülésének határozatai A Képviselő-testület 2018. szeptember 4-i ülésének határozatai 217/2018.(IX.04.) határozat Kiskunlacháza Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete a nyílt ülés jegyzőkönyv hitelesítőjének elfogadja

Részletesebben

K I V O N A T a Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés június 30-i ülése jegyzőkönyvéből

K I V O N A T a Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés június 30-i ülése jegyzőkönyvéből 77/2017. (VI.30.) Kgy. határozata A közgyűlés ülésének napirendje 1. Tájékoztató két testületi ülés közötti ügyekről 2. Előterjesztés a Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat 2017. évi költségvetéséről szóló

Részletesebben

Báta Községi Önkormányzat Képviselő-testületének határozatai a i testületi ülésről:

Báta Községi Önkormányzat Képviselő-testületének határozatai a i testületi ülésről: Báta Községi Önkormányzat Képviselő-testületének határozatai a 2011. 11. 24. -i testületi ülésről: 324/2011.(XI.24.) számú határozat a napirendre tett javaslatot elfogadja. 325/2011.(XI.24.) számú határozat

Részletesebben

Sárospatak Város Polgármesterétől

Sárospatak Város Polgármesterétől Sárospatak Város Polgármesterétől 3950 Sárospatak, Rákóczi út 32. Tel.: 47/513-240 Fax: 47/311-404 E-mail: sarospatak@sarospatak.hu JAVASLAT - a Képviselő-testületnek - a Képviselő-testület 2015. I. félévi

Részletesebben

Szervezési és Ügyviteli osztályvezető

Szervezési és Ügyviteli osztályvezető Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzatának POLGÁRMESTERE 1239 Budapest, Grassalkovich út 162. KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Javaslat a Képviselő-testület 2017. évi munkatervének elfogadására

Részletesebben

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 6. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 6. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 6. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült: Ipolyszög Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. május 26. napján megtartott üléséről. Jelen vannak:

Részletesebben

GÖNYŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

GÖNYŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE GÖNYŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE MUNKATERV 2019. 1/10 Gönyű Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2019. évi rendes üléseinek tervezett időpontjai: 2019. február 7. (csütörtök) 16:00

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT 2016. május 30. napján 19 óra 00 perckor tartott ülésének könyvéből. az alábbi napirendeket fogadta el: 56/2016. (05.30.) számú határozat (Napirendek elfogadása) 1) Beszámoló a Kistérségi Családsegítő

Részletesebben

Jászladány Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testülete Pénzügyi- 1./ Pénzügyi-Ellenőrző-Közbeszerzési Bizottság

Jászladány Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testülete Pénzügyi- 1./ Pénzügyi-Ellenőrző-Közbeszerzési Bizottság 11/2016 (II.9) számú Pénzügyi-Ellenőrző-Közbeszerzési Bizottság határozata Jegyzőkönyv hitelesítő személyének megállapításáról Jászladány Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi- Ellenőrző-Közbeszerzési

Részletesebben

Szám: 62/2009. (VIII. 13.) Kt. határozat Tárgy: Bankszámla hitelkeret igénybevétele

Szám: 62/2009. (VIII. 13.) Kt. határozat Tárgy: Bankszámla hitelkeret igénybevétele Szám: 62/2009. (VIII. 13.) Kt. határozat Tárgy: Bankszámla hitelkeret igénybevétele A Képviselő-testület úgy határozott, hogy a Forró és Vidéke Takarékszövetkezetnél 6.000.000.-Ft összegű bankszámla-hitelkeretet

Részletesebben

JÁSZSZENTANDRÁS KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK évi MUNKAPROGRAMJA

JÁSZSZENTANDRÁS KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK évi MUNKAPROGRAMJA JÁSZSZENTANDRÁS KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK 2017. évi MUNKAPROGRAMJA AZ ÖNKORMÁNYZATI MUNKAPROGRAM CÉLJA: - meghatározni azokat a legfontosabb feladatokat, melyeknek éves végrehajtását az

Részletesebben

K I V O N A T. 6. Előterjesztés háziorvosi feladat-ellátási szerződések megkötése tárgyában Előterjesztő: Hamza Gábor polgármester

K I V O N A T. 6. Előterjesztés háziorvosi feladat-ellátási szerződések megkötése tárgyában Előterjesztő: Hamza Gábor polgármester 9.00 órára összehívott nyílt ülésének könyvéből 159/2014. (VI. 26.) öh. sz. határozat Hajdúsámson Város Önkormányzata Képviselő-testülete a 2014. június 26-án (csütörtök) de.: 9.00 órára összehívott ülésének

Részletesebben

Tisztelt Bizottság! Tisztelt Képviselő-testület!

Tisztelt Bizottság! Tisztelt Képviselő-testület! Előterjesztés Báta Községi Önkormányzat Képviselő-testülete Gazdasági, pénzügyi és ügyrendi bizottságának 2014.01.31-i ülésére (3. napirendi pont) és Báta Község Önkormányzat Képviselő- Testületének 2014.01.31.-i

Részletesebben

A L S Ó N E M E S A P Á T I. Község ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. 2013. június 28-ai ny i l v á n o s ülésének. j e g y z ő k ö n y v e

A L S Ó N E M E S A P Á T I. Község ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. 2013. június 28-ai ny i l v á n o s ülésének. j e g y z ő k ö n y v e A L S Ó N E M E S A P Á T I Község ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2013. június 28-ai ny i l v á n o s ülésének j e g y z ő k ö n y v e Szám: 149-7/2013/ANA. Tartalom: HATÁROZATOK KÓD 60/2013.(VI.28.)

Részletesebben

A Képviselő-testület 2oo8. május 3o-i Kunépszolg Kft taggyűlésén hozott határozatai:

A Képviselő-testület 2oo8. május 3o-i Kunépszolg Kft taggyűlésén hozott határozatai: A Képviselő-testület 2oo8. május 3o-i Kunépszolg Kft taggyűlésén hozott határozatai: 224/2008.(V.3o.) határozat a napirendi pontokat az alábbiak szerint: 1., Javaslat Feith Zsolt ügyvezető megbízásának

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s

E l ő t e r j e s z t é s EPLÉNY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Szám: EPL/26/2/2017. E l ő t e r j e s z t é s Eplény Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2017. február 22-i ülésére Tárgy: Jelentés a lejárt határidejű határozatok

Részletesebben

2019. évi M U N K A T E R V E

2019. évi M U N K A T E R V E Polgár Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2019. évi M U N K A T E R V E Jóváhagyva a 4/2019. (I. 24.) sz. határozattal 2019. január 24. (csütörtök) 14. 00 óra 2./ Javaslat a Képviselő-testület 2019.

Részletesebben

Jászkisér Város Önkormányzata Képviselő-testülete évi M u n k a t e r v e

Jászkisér Város Önkormányzata Képviselő-testülete évi M u n k a t e r v e Jászkisér Város Önkormányzata Képviselőtestülete 2019. évi M u n k a t e r v e I. A Képviselőtestület ülésének állandó napirendi pontjai: 1. Kérdések, interpellációk, illetve az azokra történő válasz 2.

Részletesebben

Dunavarsány Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. április 12-ei rendes, nyílt ülésének határozatai

Dunavarsány Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. április 12-ei rendes, nyílt ülésének határozatai Dunavarsány Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. április 12-ei rendes, nyílt ülésének határozatai 51/2011. (IV. 12.) számú Képviselő-testületi határozat Dunavarsány Város Önkormányzatának Képviselő-testülete

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Kunfehértó Község Képviselő-testülete 22-8/2018. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Kunfehértó Község Képviselő-testületének 2018. április 25-én 17,00 órai kezdettel, a Községháza tanácstermében megtartott

Részletesebben

Beszámoló. a lejárt határidejű határozatokról. Képviselő-testület január 19- i ülésére

Beszámoló. a lejárt határidejű határozatokról. Képviselő-testület január 19- i ülésére Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról Képviselő-testület 2017. január 19- i ülésére 48/2016.(III.24.)Kt. sz. Rendezési-terv módosításáról Jánoshalma Városi Önkormányzat megindítja a Helyi Építési

Részletesebben

A SOMOGY MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK HIVATALOS LAPJA. Kaposvár, október 24., kedd. 6. szám

A SOMOGY MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK HIVATALOS LAPJA. Kaposvár, október 24., kedd. 6. szám A SOMOGY MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK HIVATALOS LAPJA Kaposvár, 2017. október 24., kedd 6. szám A SOMOGY MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK HIVATALOS LAPJA Kaposvár, 2017. október 24., kedd 6. szám

Részletesebben

KIVONAT. Felsőzsolca Város Önkormányzat Képviselő-testületének december 6-án tartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből.

KIVONAT. Felsőzsolca Város Önkormányzat Képviselő-testületének december 6-án tartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 149/2017. (XII. 6.) határozata Felhatalmazás a Miskolc Térségi Konzorcium és a MiReHuKöz Miskolci Regionális Hulladékgazdálkodási Közszolgáltató Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság között megszűnő

Részletesebben

Önkormányzatának Közlönye

Önkormányzatának Közlönye 2011. május 27. XXI. évfolyam 7. szám HEVES MEGYE Önkormányzatának Közlönye I. Személyi rész 2. II. Közgyűlési határozatok 4. 2 I. Személyi rész A Heves Megyei Közgyűlés 135/2011. (V. 27.) közgyűlési határozatával

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület április 25-i ülésére a lejárt határidejű határozatokról

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület április 25-i ülésére a lejárt határidejű határozatokról Városi Önkormányzat Polgármesterétől, Jegyzőjétől H-2740 Abony Kossuth tér 1. Telefon/fax: (53) 360-010 Előterjesztés készítésében részt vett: Titkárság Településfejlesztési Osztály Gazdasági Osztály Hatósági

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének június 23-án tartandó ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének június 23-án tartandó ülésére E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. június 23-án tartandó ülésére Az előterjesztés tárgya: A Komló-Habilitas Nonprofit Közhasznú Kft. taggyűlési határozatainak

Részletesebben

2017. évi tulajdonosi határozatok. 1/2017. (V.08.) sz. TGY határozat:

2017. évi tulajdonosi határozatok. 1/2017. (V.08.) sz. TGY határozat: 2017. évi tulajdonosi határozatok 1/2017. (V.08.) sz. TGY határozat: Az ÓNTE Nonprofit Kft. taggyűlése megismerve a könyvvizsgáló jelentését és a Felügyelőbizottság jelentését az ÓNTE Nonprofit. 2016.

Részletesebben

KISTARCSA VÁROS ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE

KISTARCSA VÁROS ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE KISTARCSA VÁROS ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE 2143 Kistarcsa, Szabadság út 48. Telefon: (28)- 507-133 Fax: (28)-470-357 E L Ő T E R J E S Z T É S A Képviselő-testület 2016. május 25.-ei ülésére Nyílt ülésen

Részletesebben

K i v o n a t. Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselő-testületének junius 27-ei ülésének jegyzőkönyvéből:

K i v o n a t. Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselő-testületének junius 27-ei ülésének jegyzőkönyvéből: ülésének könyvéből: Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 61/2018. (VI.27.) önkormányzati számu határozata: Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselő-testülete az Orvosi Ügyelet Egészségügyi

Részletesebben

KIVONAT. Felsőzsolca Város Önkormányzat Képviselő-testületének február 15-én tartott ülésének jegyzőkönyvéből.

KIVONAT. Felsőzsolca Város Önkormányzat Képviselő-testületének február 15-én tartott ülésének jegyzőkönyvéből. 12/2017. (II. 15.) Kth. Tárgy: Felhatalmazás a részére a MiReHuKöz Nonprofit Kft.-vel kapcsolatos döntések meghozatalára Felsőzsolca Város Önkormányzat Képviselő-testülete felhatalmazza a t, hogy Felsőzsolca

Részletesebben

Rétság Város Önkormányzat Képviselő-testülete megtárgyalta a Városüzemeltetési Csoport évi munkájáról készített beszámolót.

Rétság Város Önkormányzat Képviselő-testülete megtárgyalta a Városüzemeltetési Csoport évi munkájáról készített beszámolót. 2015. március 24-i bizottsági ülés: Határozati javaslat módosítások: 2.) Javaslat közétkeztetés vállalkozásba adására ( 8 igen) Rétság Város Önkormányzat Képviselő-testülete megtárgyalta a napközis konyha

Részletesebben

K I V O N A T. Gyál Város Önkormányzatának Képviselő-testülete november 12-én megtartott rendkívüli nyílt ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Gyál Város Önkormányzatának Képviselő-testülete november 12-én megtartott rendkívüli nyílt ülésének jegyzőkönyvéből 218/2012.(XI.12.) sz. határozat Gyál Város Önkormányzatának Képviselő-testülete az alábbiak szerint fogadja el a 2012. november 12-ei rendkívüli ülésének napirendjét: 1. Javaslat a Gyáli Vagyonkezelő Kft.

Részletesebben

Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének november 21-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének november 21-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. ülésének könyvéből. 6 igen egybehangzó szavazattal az alábbi határozatot hozza: 166/2013. (XI. 21.) határozata: Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2013. november 21-i ülés napirendi pontjait

Részletesebben

JELENTÉS. A lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

JELENTÉS. A lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Előterjesztés száma: 95/2015. A határozati javaslat elfogadásához egyszerű többség szükséges! Decs nagyközség képviselő-testületének 2015. május 28-án 18 órakor megtartandó ülésére Tájékoztató a lejárt

Részletesebben

SZENDRŐ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK II. félévi M U N K A T E R V E

SZENDRŐ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK II. félévi M U N K A T E R V E SZENDRŐ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK 2007. II. félévi M U N K A T E R V E július 1./ Döntés intézményfenntartó társulások /óvoda, iskola/ működtetéséről: - alapító okiratok módosítása, - társulási

Részletesebben

K I V O N A T. Gyál Város Önkormányzatának Képviselő-testülete június 26-án megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Gyál Város Önkormányzatának Képviselő-testülete június 26-án megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből Gyál Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 8-0 nem szavazattal 0 tartózkodással az alábbi 92/2014.(VI.26.) sz. határozat Gyál Város Önkormányzatának Képviselő-testülete felveszi naprendjére: Javaslat

Részletesebben

A közgyűlés felkéri a főjegyzőt, hogy az alapító okiratot a Magyar Államkincstár Veszprém Megyei Területi Igazgatóságának küldje meg.

A közgyűlés felkéri a főjegyzőt, hogy az alapító okiratot a Magyar Államkincstár Veszprém Megyei Területi Igazgatóságának küldje meg. 6/2007. (II. 22.) MÖK határozat 1. A Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlése 2007. július 1-jei hatállyal Veszprém Megyei Önkormányzat Intézményeinek Kincstára elnevezésű költségvetési szervet alapít.

Részletesebben

K I V O N A T. Vecsés Város Önkormányzat Képviselő-testülete december 16-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Vecsés Város Önkormányzat Képviselő-testülete december 16-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből K I V O N A T Vecsés Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2014. december 16-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből Tárgy: Javaslat a Képviselő-testület 2015. évi munkatervéhez 234/2014. (XII.16.) határozat

Részletesebben

ME 01 Minőségirányítási Eljárás ELŐLAP AZ ELŐTERJESZTÉSEKHEZ

ME 01 Minőségirányítási Eljárás ELŐLAP AZ ELŐTERJESZTÉSEKHEZ ME 01 Minőségirányítási Eljárás 1. melléklet ELŐLAP AZ ELŐTERJESZTÉSEKHEZ ÜLÉS IDŐPONTJA: Vecsés Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. március 22-i ülésére ELŐTERJESZTÉS TÁRGYA: Javaslat a Gondozási

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. november 22-én megtartott képviselő-testületi ülésén meghozott DÖNTÉSEK

Részletesebben

34/2013. (I. 31.) számú Képviselő-testületi Határozat

34/2013. (I. 31.) számú Képviselő-testületi Határozat 34/2013. (I. 31.) számú Képviselő-testületi Határozat Hajdúnánás Városi Önkormányzat Képviselő-testülete hozzájárul a Hajdúnánási Református Egyházközség (4080 Hajdúnánás, Kossuth u. 2. szám) Épületenergetikai

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S. Kiskunhalas Város Képviselő-testülete december 14-i ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S. Kiskunhalas Város Képviselő-testülete december 14-i ülésére E L Ő T E R J E S Z T É S Kiskunhalas Város Képviselő-testülete 2017. december 14-i ülésére Tárgy: A Képviselő-testület 2018. évi munkaterve Az előterjesztést készítette: Csanádiné Ignácz Erika szervezési

Részletesebben

A melléklet tartalmazza a Szentes Városi Könyvtár, mint új költségvetési szerv alapító okiratát.

A melléklet tartalmazza a Szentes Városi Könyvtár, mint új költségvetési szerv alapító okiratát. Szentesi Közös Önkormányzati Hivatal Jegyzőjétől 6600 Szentes, Kossuth tér 6. Ügyiratszám: U-3352/2016 Témafelelős: Vidovicsné Molnár Zsuzsanna Szentes Város Önkormányzata Képviselő-testülete Szentes Tárgy:

Részletesebben

K I V O N A T Gyál Város Önkormányzatának Képviselő-testülete május 26-án megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T Gyál Város Önkormányzatának Képviselő-testülete május 26-án megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből 101/2016.(V.26.) sz. határozat Gyál Város Önkormányzatának Képviselő-testülete felveszi napirendjére: Javaslat a Gyáli Rendőrőrs parancsnoki kinevezéséhez való hozzájárulásra című előterjesztést. Fenti

Részletesebben

A ÉVI RENDES KÖZGYŰLÉS HATÁROZATAI

A ÉVI RENDES KÖZGYŰLÉS HATÁROZATAI KÖZLEMÉNY Az FHB Jelzálogbank Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (182 Budapest, Üllői út 48., cégjegyzékszám: 1-1-43638; a továbbiakban: Társaság ) a tőkepiacról szóló 21. évi CXX. törvény és a nyilvánosan

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. a Szociális Bizottság május 29-én megtartott rendes nyílt üléséről

JEGYZŐKÖNYV. a Szociális Bizottság május 29-én megtartott rendes nyílt üléséről JEGYZŐKÖNYV a Szociális Bizottság 2018. május 29-én megtartott rendes nyílt üléséről Tartalmazza: 29-33 /2018. (V.29.) számú Szociális Bizottsági határozatokat JEGYZŐKÖNYV Készült: a Szociális Bizottság

Részletesebben

T Á J É K O Z T A T Ó a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról

T Á J É K O Z T A T Ó a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról T Á J É K O Z T A T Ó a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról Ózd, 2018. július 13. Előterjesztő: Készítette: Polgármester Képviselő-testületi Osztály 32/2018. (III.23.) határozat

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület ülésére

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület ülésére Városi Képviselő-testület Kistelek sz: 190-4/2016/ALJEGYZ ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2016.12.07. ülésére Tárgy: A Képviselő-testület 2017. évi munkaterve Tisztelt Képviselő-testület! Kistelek Városi

Részletesebben

Javaslat Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzatának Szociális és Gyermekjóléti Intézménye Alapító Okiratának módosítására

Javaslat Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzatának Szociális és Gyermekjóléti Intézménye Alapító Okiratának módosítására Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzatának J E G Y Z Ő J E 1239 Budapest, Grassalkovich út 162. KÉPVISELŐ- TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Javaslat Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzatának

Részletesebben

KIVONAT. Dorog Város Képviselő-testülete április 29-én tartott ülésének jegyzőkönyvéből. 44/2016.(IV.29.) Képviselő-testületi határozat

KIVONAT. Dorog Város Képviselő-testülete április 29-én tartott ülésének jegyzőkönyvéből. 44/2016.(IV.29.) Képviselő-testületi határozat 44/2016.(IV.29.) Képviselő-testületi határozat Dorog Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2016. április 29-i Képviselő-testületi ülés napirendi pontjait elfogadja. 45/2016.(IV.29.) Képviselő-testületi

Részletesebben