TANDEMBOX plus BLUMOTION. A tökéletes mozgás most beépítve

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "TANDEMBOX plus BLUMOTION. A tökéletes mozgás most beépítve"

Átírás

1 TANDEMBOX plus BLUMOTION A tökéletes mozgás most beépítve

2 Az új TANDEMBOX. Most integrált BLUMOTION-nel A teljes BLUMOTION rendszerünket beépítettük TANDEMBOX plus BLUMOTION egy új és a piacon egyedülálló rendszer fi ókok, belső- és frontkihúzású fi ókok legmagasabb szintű szereléséhez. A BLUMOTION új generációját most közvetlenül a jól bevált TANDEM-vezetősínbe építettük, a tökéletes mozgást lágyan és halkan integráltuk. Igy kelti fel az új TANDEMBOX plus BLUMOTION mindenek előtt nyugodt, kiváló futáskomfortjával és kitűnő megjelenésével magára a fi - gyelmet. Diszkrét tökéletességével lelkesít. Tartalom Rendszer és irányvonal 4 7 Előrehaladott technika 8 11 Sokoldalú felhasználások Komfortos feldolgozás Anyagok, színek és magasságok Fontos rendelési információk A Blum márkanév 36 37

3

4 A legmodernebb technikánk...

5

6 ... kitűnő design-nal társítva

7 Az eredmény önmagáért beszél A technikából nem lát semmit egyszerűen csak átéli! TANDEMBOX plus BLUMOTION minden lehetőséget felkínál szép és funkcionális bútorok gyártásához. Számtalan felhasználási lehetőség valósítható meg egy és ugyanazzal a rendszerrel. Ez sok mindent megkönnyít Önnek. A tervezéstől kezdve a rendelésen keresztül egészen a felhasználásig. Ahhoz, hogy Ön kevés alkatrésszel sok mindent megvalósíthasson, mi a Blum-nál már előre dolgoztunk. Egyetlen korpuszsínbe példának okáért 69 kis alkatrészt helyeztünk, amit modern gyártóberendezéseinkkel építünk össze. Mind a 69 alkatrész egyedülálló módon egészíti ki egymást és így járul hozzá a tökéletes mozgáshoz, lágyan és halkan. Minden egyes alkatrészt szigorú minőségellenőrzés alá vetjük. Vevői mindebből semmit sem látnak. Mégis a TANDEMBOX plus BLUMOTION kimagasló futási tulajdonságát egy bútoréleten keresztül értékelik. És ez az egésznek a lényege.

8 BLUMOTION A tökéletes mozgás, lágy és halk Integrált BLUMOTION A BLUMOTION felhasználása Önnek most még könnyebb: A TANDEMBOX legújabb generációjába a BLUMOTION most be van építve. Ez meggyorsítja a felhasználást és leegyszerűsítheti a rendelést. A termékszámnál az A betűt egyszerűen egy B helyettesíti. Például: A -ból B lett. Ha Ön a lágy és halk tökéletes mozgást bútorába építi, most sokat spórolhat: Nincs szükség a fenéklapfuratokra és nincs helyigény többlet a korpuszban min 63.5 (min 103.5) Ez a komfort azért lehetséges, mert a BLUMOTION-technika most közvetlenül a korpuszsínbe van beépítve. Védelmet is itt kap a legjobban. A TANDEMBOX plus BLUMOTION erre a célra extra módon meghoszszabbított korpuszsíne a már jól ismert 30 kg és 50 kg teherbírású kávával kombinálható. Sőt konyhában az utólagos beépítés a korpuszsínek cseréjével egész egyszerűen lehetséges, hiszen a magassági és mélységi méretek valamint az ismert furatpozíciók ugyanazok maradnak min 33

9 Alkalmazkodó rendszer több mint egy egyszerű fékezés Teljesen mindegy, hogy egy fi ókot üresen vagy telepakolva, lágyan vagy erősen indítunk meg BLUMOTION mindig tökéletes mozgással zárja. Az új BLUMOTION-generáció alkalmazkodó rendszere csökkenti azt az erőt, ami a fi ók záródásakor keletkezik, mindig Blum-ra jellemző lágy és halk zárómozgással. BLUMOTION BLUMATIC-kal közösen Az integrált BLUMOTION és a BLU- MATIC-technika egymáshoz kapcsolódó műszaki elemek. A TANDEM-vezetősínrendszer pihekönnyű futásával karöltve a mozgásnak egy új módja keletkezik, ami lelkesíti vevőit. Lehet az fi ók, vagy teljesen telepakolt frontkihúzású fi ók fi noman megindítva önmagától fut, majd lágyan és halkan záródik. Program: TANDEMBOX plus BLUMOTION most 600 mm névleges hosszúsággal! Névleges hos. (mm) 558 / 30 kg 559 / 50 kg 557 / 80 kg * BLUMOTION alkalmazkodik: A BLUMOTION teljesítménye automatikusan igazodik a terheléshez és a záródási sebességhez. A BLUMOTION útja a korpuszsínek névleges hosszúságához van kialakítva. * 80 kg teherbírású korpuszsíneknél a BLUMOTION (cikkszám Z70.81E0) külön alkatrészként szerelendő.

10 TANDEM-teljes kihúzás Technika, ami már ma történelmet ír Pihekönnyű futás TANDEM-rendszer alapján TANDEM-vezetősín a már számtalanszor bizonyított rendszer a fi ó- kok pihekönnyű futásához. Terhelés alatt is. A vízszintes és függőleges erők a TANDEM-vezetősínnél különválasztva vannak megvezetve. A kopásálló műanyag hengerrendszerrel szerelt futómű gondoskodik a pihekönnyű mozgásról egy bútoréleten keresztül. A máig felülmúlhatatlan rendszer karbantartás mentes. Teljes kihúzás optimális hozzáféréshez TANDEMBOX plus BLUMOTION egy rejtett rendszer, szabályozott teljes kihúzással. A TANDEM-teljes kihúzás megteremti az optimális tárolótérkihasználás és ergonómikus munkavégzés alapjait. Vevői a fi ókok teljes tartalmát áttekinthetik és minden tárolnivalóhoz kényelmesen hozzáférhetnek. Teljes kihúzás ergonómikus munkához

11 Egyedülálló nagy terhelésnél is TANDEMBOX plus BLUMOTION vizsgapadon is bizonyítja képességeit: Futástulajdonsága terhelés alatt is kiváló. A TANDEMBOX plus BLUMOTION összehasonlíthatatlan pihekönnyű futása egy lágy és halk zárómozgással ér véget. A kidolgozott TANDEM-technika jelentős terhelés alatt is meggyőző oldalstabilitást garantál. És függőlegesen? TANDEMBOX plus BLUMOTION teljesen kihúzott állapotban minimális lehajlást mutat. Ismét becsukva pedig precíz fugakép fi gyelhető meg. A TANDEM-vezetősínnek különböző 30, 50 és 80 kg - teherbírású változata létezik. Egy vezetősínrendszer végtelen lehetőségek számára Fiókok, belső- és frontkihúzású fi ó- kok, átfogó választék fi ókok belső felosztásához, ehhez különböző színváltozatok, hosszúságok és kávamagasságok. TANDEMBOX plus BLUMOTION sokrétű felhasználásával teljesítheti vevői legkülönlegesebb kívánságait.

12 DYNAMIC SPACE Több tárolótér kihasználás és mozgási minőség Egy új konyhastandard megvalósítása DYNAMIC SPACE elősegíti a konyhák ergonómikus tervezését és építését. DYNAMIC SPACE főbb elvárásai a következők: Már a konyhatervezésnél elegendő tárolótér álljon rendelkezésre A tervezésnél az 5 konyhazóna helyes elrendezésére kell ügyelni: tárolás, tálalás, mosogatás, előkészítés, főzés / sütés (jobb kezeseknek elrendezve) Ajtó mellőzése az alsó szekrényeknél! Mindenhol teljes kihúzás választása

13 TANDEMBOX plus BLUMOTION egy rendszer a felhasználások számtalan lehetőségével. Ez eredményezi a konyhában a tárolótér kihasználás és mozgási minőség növekedését. A TANDEMBOX plus BLUMOTION átfogó programjával mind az 5 konyhazóna tökéletesen felszerelt, és z- szerűen kialakított munkaterületté értékelődik fel. Ezzel támasztja alá a TANDEMBOX plus BLUMOTION az új konyhastandard DYNAMIC SPACE megvalósulását.

14 Sok a tárolnivaló? TANDEMBOX plus BLUMOTION elrejti őket Egy pillantás egy kézmozdulat A TANDEMBOX plus BLUMOTION magas hát- és oldalfalai több helyet és mindenek előtt jobb tárolótér kihasználást eredményeznek. Ez akár 55 % tárolótér nyereséget jelenthet. A TANDEMBOX teljes kihúzás biztosítja a leghátsó sarkokba való betekintést. A magas kamraszekrényekbe ergonómikus belső fi ókok vannak beépítve. Ezzel erőt spórolhatunk, hiszen mindig csak azt a fi ókot húzzuk ki, amelyikből kiveszünk valamit.

15

16 ORGA-LINE rendet teremt a tálalás zónában Miért kellene az Ön bútorának belül kevésbé tökéletesnek lenni? A TANDEMBOX plus BLUMOTION az ORGA-LINE rendszerrel az Ön fi ókjaihoz variálható osztórendszert, ötletgazdag, minőségi és esztétikus megoldásokat kínál. A kereszt- és hosszirányban elhelyezett kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült tálcák személyre szabottan kombinálhatók és kiegé - s zíthetők. Ezek egyenként kiemelhetők sőt mosogatógépben is tisztít hatók. Az ORGA-LINE-tányértartónak különleges fi gyelemfelkeltő hatása van. Van még egy ötletünk az Ön számára: Az egyedi szélességű fi ókokhoz a keresztosztó most méteráruként az Ön egyéni igényeinek megfelelően milliméter pontossággal szabható.

17

18 Változnak az idők Változnak a mosogatószekrények is

19 A mosogatószekrényben megmutatkozik a sokoldalúság TANDEMBOX plus BLUMOTION-nel az eddig kihasználatlan hely közvetlen a mosogató alatt most praktikus tárolótérré változott. Most még egyszerűbb a feldolgozása és minden frontfelosztásnál igazodik az összképhez. A kávák és hátfalak takarják a fa éleket, védve azokat a nedvességtől. Az ORGA-LINE belső felosztások tetszés szerint állíthatók. A BOXSIDE magas oldalfalakról gondoskodik, ezek mögött a tisztítószeres üvegek is biztosan állnak. Egy speciális hulladéktároló fi ók teszi a jövő mosogatós szekrényét tökéletessé.

20 Minden a jó előkészítésben rejlik TANDEMBOX plus BLUMOTION segít ebben Minden a helyén van Az evés előtt jön a főzés. És ezt jól elő akarjuk készíteni! A TANDEMBOX plus BLUMOTION mindent felkínál ahhoz, hogy vevője komfortos és ergonómikus munkakörnyezethez jusson, ahogy ezt a profi któl ismeri. Az új TANDEMBOX plus BLUMOTI- ON színes programja az ORGA-LINE belső felosztással sok jó ötlet megvalósításában nyújt segítséget.

21

22 Ami a főzéshez szükséges, TANDEMBOX plus BLUMOTION tartalmazza Az edények a tűzhelyen legyenek. Vagy a TANDEMBOX plus BLUMOTION fiókban Zárt fi ókok magas oldal- és hátfalakkal mindenek előtt a főzés-sütés zónában ideálisak. Kereszt- és hosszanti osztók valamint BOXSIDE a fi ókban rendet teremtenek, a lábasok és fedők tárolásának értelmet adnak. Ebben a nagyméretű fi ókban a sütőtepsik is helyet kapnak.

23 A fürdőszobában is jó képet mutat Szép, ha a fürdőszobabútorok is ilyen tökéletesek A fürdőszobában is sok kisebb-nagyobb mindennap használatos tárolnivalót találunk. A TANDEMBOX plus BLUMOTION egység egy jó ötlet erre! TANDEMBOX plus BLUMOTIONnel a fürdőszobabútorok is tárolóteret és komfortot nyernek. Ebben segít a teljes kihúzás és a rugalmas és higiénikus ORGA-LINE belső felosztás. Egyéb iránt: Hol élvezné jobban a tökéletes mozgást, lágyan és halkan?

24 Az Ön komfortja is szívügyünk A káva és a hátfal egyszerű összeépítése A fi ókfenéklapot csak méretre vágja és betolja Az INSERTA-előlaprögzítő a feszítődübelek segítségével szerszám nélkül szerelhető Gyors és egyszerű összeépítés Fontos számunkra, hogy Önnek az összeszerelést és felhasználást o- lyan egyszerűvé és gyorssá tegyük amennyire csak lehet. TANDEMBOXrendszerünk a fi ók egyszerű be- és kiakasztásával valamint a szerszám nélküli előlapszerelésnél jól bevált INSERTA- és CLIP-technikával tűnik ki.

25 BOXFIX Az új BOXFIX a kisszériás kézi felhasználásban nyújt segítséget. Ön előnye egy pillanat alatt: alkatrészek egyszerű ráhelyezése és leszorítása sokoldalú gépkivitelezés teljesen az Ön felhasználási igényének megfelelően előre beállítható ütközők gondoskodnak az egyszerű és gyors feldolgozásról kávahosszúság 270-től 650 mm-ig korpuszszélességek mm (más szélességek külön kérésre) hátfalmagasság 300 mm-ig Manuális BOXFIX cikkszám Pneumatikus BOXFIX cikkszám BOXFIX PRO cikkszám ZMM.2350 ZMM.3350 ZMM.7350 Az előlapokat felklippeljük és kész! A fi ókot egyszerűen a TANDEMvezetősínbe kell akasztani CLIP és INSERTA A szerszám nélküli munkavégzés nem csak gyors és komfortos. A csavarokról és szerszámról való lemondás biztonságosabb is. Nem csak Önnek hanem az érzékeny bútorfrontnak is. Frontkihúzásoknál: A korlátrudakat INSERTA-technika köti össze az előlapokkal hátul pedig egyszerűen felpattan

26 Verarbeitung/Montage/Handling 2/2 Ezekre a segítségekre számíthat DYNALOG 2.0 Az új software a Blum-tól teljeskörű elektronikus katalógussal és integrált DYNAMIC SPACE-korpuszkönyvtárral könnyíti meg Önnek a korpusztervezést és a vasalatok rendelését. Több információt a alatt talál. cikkszám DYA.23XXF Pontozó sablon Az előlaprögzítők felcsavarozási helyeinek megjelöléséhez A magasító korlát előlaprögzítőjének furatpozíciója a sablon fi ókfenéklapra való rácsíptetésével jelölhető fel TANDEMBOX 358N-hez cikkszám ZML.3510 TANDEMBOX 358, 359M+K-hoz cikkszám ZML.3580 TANDEMBOX magasító korláthoz cikkszám ZML.3600 Univerzális fúrósablon Előlaprögzítők és magasító korlát előlapon való furatpozícióinak feljelöléséhez vagy előfúrásához Univerzális fúrósablon cikkszám ZML.0040 Botos korpuszsablon A magassági pozíciók méretskálán állíthatók be A korpuszsínek szerelése jobb és bal oldalon ugyanabban a magasságban történik Korpuszsínek felrögzítési helyeinek előfúrásához A derékszögű szerelés biztosítva van Botos sablon 4 sablontestet tartalmaz Furatátmérő 2.5 mm cikkszám T Furatátmérő 5 mm cikkszám T Korpuszsablon cikkszám T

27 DYNALOG lekérhető: Egyszerű és áttekinthető, gyárilag nullbeállítás állítás szükség szerint Előlap oldalirányú állítása Előlap dőlésszög állítása Az új excenteres magasságállítással pontos fugakép érhető el

28 Vevőinek: belül is olyan szép, mint kívül Önnek: más, mint bármely más Azt szeretnénk, hogy Ön különbözhessen másoktól Az új TANDEMBOX plus BLUMOTI- ON fi ókok különböző kivitelei széles választási lehetőséget nyújtanak Önnek: Illik a fi ók inkább a fehér bútorfronthoz vagy a rozsdamentes elektromos gépekhez? A TANDEMBOX anyagának, színének, magasságának sokrétűsége a lehető legnagyobb rugalmasságot biztosítja Önnek ötletei és kívánságai megvalósításában. Rozsdamentes acél (Inox) = I Alu/Alumínium = EV1 Fehér acél = S W/G Szürke acél = S WA/G

29 minimális helyszükséglet a korpuszban mm-ben Magasság N Fiókokhoz Kávamagasság = 68 mm Magasság M Fiókokhoz és belső fi ókokhoz Kávamagasság = 83 mm Magasság K Fiókokhoz és belső fi ókokhoz Kávamagasság = 115 mm Magasság B Belső- és frontkihúzású fi ókokhoz Kávamagasság = 83 mm magasító korláttal és magas hátfallal kombinálva Magasság C Belső- és frontkihúzású fi ókokhoz Kávamagasság = 115 mm magasító korláttal és magas hátfallal kombinálva Magasság D Belső- és frontkihúzású fi ókokhoz Kávamagasság = 83 mm kettős magasító korláttal és magas hátfallal kombinálva Magasság D Belső- és frontkihúzású fi ókokhoz Kávamagasság = 83 mm magasító korláttal, magas hátfallal és BOXSIDE-dal kombinálva Magasság D Belső- és frontkihúzású fi ókokhoz Kávamagasság = 83 mm magasító korláttal, magas hátfallal és üveg BOXSIDE-dal kombinálva

30 Program és rendelési információ TANDEMBOX plus BLUMOTION fiókhoz Magasság N NL (mm) 30 kg 50 kg B 358N B 358N B 358N B 358N Kérjük adja meg a rendelésnél a káva és a BOXSIDE színét. I EV1 S WA/G S W/G Magasság M NL (mm) 30 kg 50 kg B 358M B 358M B 358M B B 358M B B 358M B B 358M B 359M B 359M6502 Kérjük adja meg a rendelésnél a káva és a BOXSIDE színét. I EV1 S WA/G S W/G Magasság K NL (mm) 30 kg 50 kg B 558K B B 558K B B 358K B B 358K B 359K B 359K6502 Kérjük adja meg a rendelésnél a káva és a BOXSIDE színét. S WA/G S W/G NL = névleges hosszúság

31 Hátfalrögzítő Z30N000S Z30N000S Z30N000S Z30N000S INSERTA 2 x ZSF x ZSF x ZSF.3602 Hátfalrögzítő Z30M000S Z30M000S Z30M000S Z30M000S Z30M000S Z30M000S Z30M000S Z30M000S INSERTA Előlaprögzítő Előlap belső fi ókhoz 2 x ZSF x ZSF x ZSF.3602 ZIF.70M0 Z31A1081A Hátfalrögzítő Z30K000S Z30K000S Z30K000S Z30K000S Z30K000S Z30K000S INSERTA Előlaprögzítő Előlap belső fi ókhoz 2 x ZSF x ZSF x ZSF.3602 ZIF.70K0 Z31A1081A Az ORGA-LINE rendelési információkat az aktuális Blum-katalógusban vagy a alatt találja.

32 Program és rendelési információ TANDEMBOX plus BLUMOTION fiókhoz Magasság B NL (mm) 30 kg 50 kg 80 kg B 358M B 358M B B 358M A 357M B B 358M A 357M B B 358M A 357M B 359M A 357M B 359M A 357M6502 I EV1 S WA/G S W/G Kérjük adja meg a rendelésnél a káva és a BOXSIDE színét. 80-kg-teherbírású vezetősínhez kérjük a BLUMOTION-alkatrészt megrendelni: Z70.81E0 Magasság C NL (mm) 30 kg 50 kg B 358K B B 358K B B 358K B B 358K B 359K B 359K6502 Kérjük adja meg a rendelésnél a káva és a BOXSIDE színét. S WA/G S W/G Magasság D NL (mm) 30 kg 50 kg 80 kg B 358M B 358M B B 358M A 357M B B 358M A 357M B B 358M A 357M B 359M A 357M B 359M A 357M6502 I EV1 S WA/G S W/G Kérjük adja meg a rendelésnél a káva és a BOXSIDE színét. NL = névleges hosszúság 80-kg-teherbírású vezetősínhez kérjük a BLUMOTION-alkatrészt megrendelni: Z70.81E0

33 Hátfalrögzítő Hosszanti korlát INSERTA 2 x ZSF.3902 Z30B000S ZRG.296V.IC 2 x ZSF.3502 Z30B000S ZRG.346V.IC 2 x ZSF.3602 Z30B000S ZRG.396V.IC Z30B000S ZRG.446V.IC Előlaprögzítő ZIF.72B0 Z30B000S ZRG.496V.IC Előlap belső fi ókhoz Z31A1081A Z30B000S ZRG.546V.IC Z30B000S ZRG.596V.IC Hátfalrögzítő Hosszanti korlát INSERTA 2 x ZSF x ZSF.3502 Z30C000S ZRG.346V.IC 2 x ZSF.3602 Z30C000S ZRG.396V.IC Z30C000S ZRG.446V.IC Előlaprögzítő ZIF.72C0 Z30C000S ZRG.496V.IC Előlap belső fi ókhoz Z31A1081A Z30C000S ZRG.546V.IC Keresztkorlát ZRG.1094U Z30C000S ZRG.596V.IC Fogantyú ZIF.7008 Hátfalrögzítő Hosszanti korlát INSERTA 2 x ZSF.3902 Z30D000S 2 x ZRG.296V.IC 2 x ZSF.3502 Z30D000S 2 x ZRG.346V.IC 2 x ZSF.3602 Z30D000S 2 x ZRG.396V.IC Z30D000S 2 x ZRG.446V.IC Előlaprögzítő ZIF.73D0 Z30D000S 2 x ZRG.496V.IC Előlap belső fi ókhoz Z31A1081A Z30D000S 2 x ZRG.546V.IC Keresztkorlát ZRG.1094U Z30D000S 2 x ZRG.596V.IC Fogantyú ZIF.7008 Az ORGA-LINE rendelési információkat az aktuális Blum-katalógusban vagy a alatt találja.

34 Program és rendelési információ TANDEMBOX plus BLUMOTION fiókhoz Magasság D NL (mm) 30 kg 50 kg 80 kg B B 358M A 357M B B 358M A 357M B B 358M A 357M B 359M A 357M B 359M A 357M6502 I EV1 S WA/G S W/G Kérjük adja meg a rendelésnél a káva és a BOXSIDE színét. 80-kg-teherbírású vezetősínhez kérjük a BLUMOTION-alkatrészt megrendelni: Z70.81E0 Magasság D NL (mm) 30 kg 50 kg 80 kg B B 358M A 357M B B 358M A 357M B B 358M A 357M B 359M A 357M B 359M A 357M6502 I EV 1 S WA/G S W/G Kérjük adja meg a rendelésnél a káva és a BOXSIDE színét. 80-kg-teherbírású vezetősínhez kérjük a BLUMOTION-alkatrészt megrendelni: Z70.81E0 Új: Névleges hossz 600 mm Névleges hossz (mm) A teljes TANDEMBOX plus BLUMO- TION-rendszer most 600 mm hosszban is létezik. Minden ORGA-LINE-rendszerrel és BOXSIDE-dal együtt. Többféle hoszszúság több lehetőség! XXX1B 30 kg

35 Hátfalrögzítő Hosszanti korlát BOXSIDE INSERTA 2 x ZSF x ZSF x ZSF.3602 Z30D000S ZRG.396V.IC Z37H418 Z30D000S ZRG.446V.IC Z37H468 Előlaprögzítő ZIF.73D0 Z30D000S ZRG.496V.IC Z37H518 Előlap belső fi ókhoz Z31A1081A Z30D000S ZRG.546V.IC Z37H568 Keresztkorlát ZRG.1094U Z30D000S ZRG.596V.IC Z37H618 Fogantyú ZIF.7008 Hátfalrögzítő Hosszanti korlát Üvegbefogó alkatr. INSERTA 2 x ZSF x ZSF x ZSF.3602 Z30D000S ZRG.396V.IC Z36H000G3 Z30D000S ZRG.446V.IC Z36H000G3 Előlaprögzítő ZIF.73D0 Z30D000S ZRG.496V.IC Z36H000G3 Előlap belső fi ókhoz Z31A1081A Z30D000S ZRG.546V.IC Z36H000G3 Keresztkorlát ZRG.1094U Z30D000S ZRG.596V.IC Z36H000G3 Fogantyú ZIF.7008 Az ORGA-LINE rendelési információkat az aktuális Blum-katalógusban vagy a alatt találja XXX1B 50 kg 557.XXX1A 80 kg

36 Többet mozdítani

37 Megbízható, biztonságos Blum Önnek egy megbízható és biztos partnere akar lenni: Megfelelő termékekkel, észszerű szolgáltatásokkal és illetékes partnerekkel. Vevőink kívánságai és szükségletei képezik tevékenységünk mozgató erejét. A párbeszéd során új esélyeket fedezünk fel, hogy közösen többet mozdítsunk. Így tudjuk szolgáltatásainkat vevőinknek világszerte optimálni és kiegészíteni olyan módon, hogy abból mindenkinek előnye származzon. Bútorgyártók, bútorkereskedők, bútorszerelők és bútorvásárlók. Erről szól a globális vevőhaszon fi lozófi ánk, amit évtizedek óta ápolunk. Blum innovációk ma mérföldkövek a bútorgyártásban. Ez értékesebb bútorok gyártására, és a bútorhasználók lelkesítésére ösztönöz. A szépség és funkció összefüggése révén. Célunk, hogy a bútorok nyitása és zárása emócionális élményt okozzon. Többet mozdítani az az igény, ami mindazokat összeköti, akik a Blum márkanévért a legjobbat nyújtják.

38 Technikai és termékprogram változások lehetségesek. Printed in Austria. IDNR: EP-092/1HU-HU/ LightHaus Blum Hungária Kft Vác Balassagyarmati út 2, Pf. 124 Tel.: +36/27/ Fax: +36/27/ Julius Blum GmbH Beschlägefabrik A-6973 Höchst, Austria Tel.: +43/5578/705-0 Fax: +43/5578/

TANDEMBOX plus BLUMOTION. A tökéletes mozgás most beépítve

TANDEMBOX plus BLUMOTION. A tökéletes mozgás most beépítve TANDEMBOX plus BLUMOTION A tökéletes mozgás most beépítve Az eredmény önmagáért beszél A technikából nem lát semmit egyszerűen csak átéli! TANDEMBOX plus BLUMOTION minden lehetőséget felkínál szép és funkcionális

Részletesebben

AVENTOS HK. Az új vasalatrendszer felnyíló ajtókhoz

AVENTOS HK. Az új vasalatrendszer felnyíló ajtókhoz AVENTOS HK Az új vasalatrendszer felnyíló ajtókhoz Elragadó mozgási komfort átélése Minőség, ami lelkesít AVENTOS HK felnyíló vasalattal a vevők a felnyíló ajtókat is komfortosan használhatják. A vasalattechnika

Részletesebben

TANDEMBOX antaro. Vonalvezetése szögletes és letisztult. www.blum.com

TANDEMBOX antaro. Vonalvezetése szögletes és letisztult. www.blum.com TANDEMBOX antaro Vonalvezetése szögletes és letisztult www.blum.com 2 Letisztult design. Bevált technika. TANDEMBOX antaro A TANDEMBOX fiókrendszer a bevált technikával évek óta elvarázsolja a bútorhasználókat

Részletesebben

TIP-ON TANDEMBOX fiókhoz. A mechanikus nyitásrásegítés fogantyú nélküli bútorok fiókjaihoz. www.blum.com

TIP-ON TANDEMBOX fiókhoz. A mechanikus nyitásrásegítés fogantyú nélküli bútorok fiókjaihoz. www.blum.com TIP-ON TANDEMBOX fiókhoz A mechanikus nyitásrásegítés fogantyú nélküli bútorok fiókjaihoz www.blum.com 2 Egyszerű nyitás könnyed érintéssel A modern bútordesignban a fogantyú nélküli előlapok egyre nagyobb

Részletesebben

ORGA-LINE TANDEMBOX-hoz. Termékválasztó és megrendelőkönyv

ORGA-LINE TANDEMBOX-hoz. Termékválasztó és megrendelőkönyv ORGA-LINE TANDEMBOX-hoz Termékválasztó és megrendelőkönyv Idő belső értékek számára www.dynamicspace.com Konyhája belsejét új mértékkel számolja. ORGA-LINE, a fiókok és kihúzórendszerek variálható belső

Részletesebben

BLUMOTION ajtókhoz. A tökéletes mozgás új oldala

BLUMOTION ajtókhoz. A tökéletes mozgás új oldala BLUMOTION ajtókhoz A tökéletes mozgás új oldala A lágy és halk záródás egy új oldaláról mutatkozik BLUMOTION-nel vevői nap mint nap örülhetnek bútorajtói lágy és halk záródásának. Egy elbűvölő értéktöbblet

Részletesebben

TIP-ON. A mechanikus nyitásrásegítés fogantyú nélküli ajtókhoz. www.blum.com

TIP-ON. A mechanikus nyitásrásegítés fogantyú nélküli ajtókhoz. www.blum.com TIP-ON A mechanikus nyitásrásegítés fogantyú nélküli ajtókhoz www.blum.com TIP-ON nyitja a fogantyú nélküli ajtókat 2 Nyitáskomfort fogantyú nélküli ajtókhoz A fogantyú nélküli bútorok a teljes lakótérben

Részletesebben

AVENTOS felnyíló vasalatrendszer

AVENTOS felnyíló vasalatrendszer AVENTOS felnyíló vasalatrendszer Áttekintés AVENTOS AVENTOS HF felnyíló vasalat AVENTOS HS felbillenő vasalat AVENTOS HL felnyíló lift vasalat AVENTOS HK felnyíló vasalat Tartozékok kétrészes előlap korpuszmagasság

Részletesebben

TANDEMBOX intivo. Minden alkalommal más, mindig különleges. www.blum.com

TANDEMBOX intivo. Minden alkalommal más, mindig különleges. www.blum.com TANDEMBOX intivo Minden alkalommal más, mindig különleges www.blum.com Ötletek realizálása, kívánságok teljesítése A vevőkívánságok egyre speciálisabbak lesznek, a személyre szabott design egyre jobban

Részletesebben

AVENTOS. Új felnyíló vasalat a tökéletes mozgáshoz

AVENTOS. Új felnyíló vasalat a tökéletes mozgáshoz AVENTOS Új felnyíló vasalat a tökéletes mozgáshoz Még soha nem lehetett harmonika felnyíló vasalatot ilyen könnyen mozgatni 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 Most a tökéletes mozgás a harmonika

Részletesebben

TANDEMBOX intivo. Minden alkalommal más, mindig különleges. www.blum.com

TANDEMBOX intivo. Minden alkalommal más, mindig különleges. www.blum.com TANDEMBOX intivo Minden alkalommal más, mindig különleges www.blum.com Ötletek realizálása, kívánságok teljesítése A vevőkívánságok egyre speciálisabbak lesznek, a személyre szabott design egyre jobban

Részletesebben

STANDARD vezetősínrendszerek

STANDARD vezetősínrendszerek vezetősínrendszerek -vezetősín technika évtizedek óta jól bevált rendszer. Ez az optimális bevezető termék a működőképes fa bútorgyártáshoz. sikere egyszerű szerkezeten alapszik. Ezek főbb tulajdonságai:

Részletesebben

222 ALKATRÉSZ TÖKÉLETESEN ÖSSZEÁLLÍTVA

222 ALKATRÉSZ TÖKÉLETESEN ÖSSZEÁLLÍTVA 08 ALKATRÉSZ TÖKÉLETESEN ÖSSZEÁLLÍTVA Általános Általános tudnivalók tudnivalók TERMÉKTULAJDONSÁGOK RITMA FIÓKOK VÁLTOZATOS KIALAKÍTÁS A széles elemválasztéknak köszönhetően 60 féle fiókösszeállítás lehetséges.

Részletesebben

CLIP top BLUMOTION. Minden benne van. www.blum.com http://blumotion.blum.com

CLIP top BLUMOTION. Minden benne van. www.blum.com http://blumotion.blum.com CLIP top BLUMOTION Minden benne van www.blum.com http://blumotion.blum.com A CLIP top BLUMOTION új mérföldkövet állít Magas minőség, magas mozgási komforthoz BLUMOTION inside CLIP top BLUMOTION megoldással

Részletesebben

www.foresteu.com A SOKOLDALÚ FIÓKRENDSZER A rendszer előnyei

www.foresteu.com A SOKOLDALÚ FIÓKRENDSZER A rendszer előnyei A SOKOLDALÚ FIÓKRENDSZER www.foresteu.com FDS fiókrendszereink kiváló ár-érték arányukkal nagyszerű lehetőséget adnak az igényes gyártóknak és felhasználóknak, hogy a lakás minden területén gördülékenyen

Részletesebben

Fiókcsúszók 7.67 AL 1702, AL 1800

Fiókcsúszók 7.67 AL 1702, AL 1800 Fiókcsúszók.6 AL 102, AL 1800 nal 102 Önbehúzós fiókcsúszó szín: krémfehér (RAL9001) teherbírás: 30 kg 250 00006601000 300 00006601100 350 00006601300 400 00006601400 450 00006601500 500 00006601600 550

Részletesebben

A SOKOLDALÚ FIÓKRENDSZER

A SOKOLDALÚ FIÓKRENDSZER A SOKOLDALÚ FIÓKRENDSZER FDS-DF PRO - az új duplafalú fém fiókoldal A fejlesztések nem álltak meg. A nagy népszerűségnek örvendő duplafalú fém fiókoldalunk az FDS-DF, új a mai trendeknek megfelelő kialakítással

Részletesebben

AVENTOS HK-XS. Kicsi vasalat, nagy komfort. www.blum.com

AVENTOS HK-XS. Kicsi vasalat, nagy komfort. www.blum.com AVENTOS HK-XS Kicsi vasalat, nagy komfort www.blum.com 2 Kicsi vasalat Nagy komfort AVENTOS HK-XS a minden igényt kielégítő vasalat magas- és felsőszekrények kis felnyílóihoz. Keskeny beépítési módjának

Részletesebben

MODERN BOX. Garantált minőség hosszútávra

MODERN BOX. Garantált minőség hosszútávra MODERN BOX PUSH TO OPEN Garantált minőség hosszútávra ModernBox egy radikálisan új koncepció, és az egyik legmodernebb rendszer a magyar piacon. A minőséget bizonyítványok támasztják alá nemzetközi kutatási

Részletesebben

GÖWEIL Maschinenbau GmbH Davidschlag 11 / A-4202 Kirchschlag Tel: +43 (0)7215 2131-0 / Fax: +43 (0)7215 2131-9 office@goeweil.com / www.goeweil.

GÖWEIL Maschinenbau GmbH Davidschlag 11 / A-4202 Kirchschlag Tel: +43 (0)7215 2131-0 / Fax: +43 (0)7215 2131-9 office@goeweil.com / www.goeweil. GHU Homlokrakodó GÖWEIL / Homlokrakodó / 02-03 oldal GÖWEIL Maschinenbau GmbH Davidschlag 11 / A-4202 Kirchschlag Tel: +43 (0)7215 2131-0 / Fax: +43 (0)7215 2131-9 office@goeweil.com / www.goeweil.com

Részletesebben

LEGRABOX pure. Rendelési információ. www.blum.com

LEGRABOX pure. Rendelési információ. www.blum.com LEGRABOX pure Rendelési információ www.blum.com Elegancia a mozgásban Létezik ideális megoldás a tökéletes fiókhoz? Az ismert megoldásoktól szabadon, csak az ideális vonalvezetést követve, és mégis funkciójában

Részletesebben

www.triomaxhungary.hu triomix katalógus 2017 2 Art 002i Kihúzható konyhai vasalat. Pult alá szerelhető. Teljes kihúzású, csillapított záródású (balos). A kosarak krómozott fém korláttal és fehér fenéklemezzel

Részletesebben

COMPAGNUCCI FORMENTI & GIOVENZANA

COMPAGNUCCI FORMENTI & GIOVENZANA Tartalomjegyzék Tiramigiù... 3 Kihúzható kamraszekrények... 4 Sarokszekrény kihúzható vasalatok... 5 Kihúzható kamraszekrények alsó szekrénybe... 9 Edénycsepegtetők... 12 Mosogató alatti szerelvények...

Részletesebben

Fel- és lenyíló vasalások Duo 5.115

Fel- és lenyíló vasalások Duo 5.115 Fel- és lenyíló vasalások Duo.11 Duo fel- és lenyíló olló faajtókhoz 333 Duo fel- és lenyíló olló keskeny alumínium keretes ajtókhoz 333 19 1 /37 19 1 /37 1 7 9 9 Kg H 1 3 3 1 3 3 Kg 1 B 3 3 1 3 3 A felnyíló

Részletesebben

MODUL kivetőpántrendszer

MODUL kivetőpántrendszer kivetőpántrendszer Kivetőpánt csúsztatható technikával A gazdaságos kivetőpántrendszer a sokrétű követelményekhez a megfelelő megoldást kínálja. A csúsztatható és csavarozható rögzítési technika már évek

Részletesebben

W-Tec 3D+ rejtett pántok az SFS intec-től egyedi belsőépítészeti megoldásokhoz

W-Tec 3D+ rejtett pántok az SFS intec-től egyedi belsőépítészeti megoldásokhoz W-Tec 3D+ rejtett pántok az SFS intec-től egyedi belsőépítészeti megoldásokhoz SFS intec turn ideas into reality W-Tec 3D+ rejtett pántok egyedi tervezésű ajtókhoz Az SFS intec által gyártott új rejtett

Részletesebben

DYNAMIC SPACE. Változnak az idők, változnak a konyhával szembeni elvárások is. www.dynamicspace.com

DYNAMIC SPACE. Változnak az idők, változnak a konyhával szembeni elvárások is. www.dynamicspace.com DYNAMIC SPACE Változnak az idők, változnak a konyhával szembeni elvárások is www.dynamicspace.com Egy konyhának mindenek előtt egyet tudni kell: Önnek éveken keresztül örömöt szerezni Tartalom Az Ön konyhája

Részletesebben

AVENTOS HK-XS. Kicsi vasalat, nagy komfort.

AVENTOS HK-XS. Kicsi vasalat, nagy komfort. AVENTOS HK-XS Kicsi vasalat, nagy komfort www.blum.com 2 Kicsi vasalat Nagy komfort AVENTOS HK-XS a minden igényt kielégítő vasalat magas- és felsőszekrények kis felnyílóihoz. Keskeny beépítési módjának

Részletesebben

Vauth Sagel. prémium konyhai tárolórendszerek

Vauth Sagel. prémium konyhai tárolórendszerek AKCIÓ Vauth Sagel prémium konyhai tárolórendszerek Érvényes: 2015. augusztus 1-től december 31-ig, ill. a készlet erejéig. A feltüntetett árak nettó árak, forintban és ÁFA nélkül értendők, az árváltoztatás

Részletesebben

MODUL. Kivetőpántrendszer

MODUL. Kivetőpántrendszer Kivetőpántrendszer A gazdaságos kivetőpántrendszer a sokrétű követelményekhez a megfelelő megoldást kínálja. A rátolható és csavarozható rögzítési technika már évek óta jól bevált rendszer. a talpra való

Részletesebben

Fiókcsúszók AL 1702 Önbehúzós fiókcsúszó szín: krémfehér (RAL9001) teherbírás: 30 kg AL 1702, AL 1800 AL 1800

Fiókcsúszók AL 1702 Önbehúzós fiókcsúszó szín: krémfehér (RAL9001) teherbírás: 30 kg AL 1702, AL 1800 AL 1800 Fiókcsúszók.87 AL 1702, AL 1800 AL 1702 Önbehúzós fiókcsúszó szín: krémfehér (RAL9001) teherbírás: 30 kg 20 00006601000 300 00006601100 30 00006601300 400 00006601400 40 0000660100 00 00006601600 0 00006601700

Részletesebben

SERVO-DRIVE. Az új nyitásrásegítő a TANDEMBOX plus BLUMOTION fiókokhoz több használati és mozgási szabadságot nyújt.

SERVO-DRIVE. Az új nyitásrásegítő a TANDEMBOX plus BLUMOTION fiókokhoz több használati és mozgási szabadságot nyújt. SERVO-DRIVE Az új nyitásrásegítő a TANDEMBOX plus BLUMOTION fiókokhoz több használati és mozgási szabadságot nyújt www.blum.com Így értelmezzük a tökéletes mozgást Könnyű nyitás, lágy és halk záródás SERVO-DRIVE

Részletesebben

Rendelési katalógus. Pántok. Cikkcsoport. Kezdőlap. Kiadás 2008.05 YA.1

Rendelési katalógus. Pántok. Cikkcsoport. Kezdőlap. Kiadás 2008.05 YA.1 Rendelési katalógus Cikkcsoport Pántok.1 Tartalom Pántok Ajtópántok fa szerkezetekhez Ajtópánt állítható 3 irányban állítható ajtópánt 130 kg szárnysúlyig. 3 3 irányban állítható ajtópánt 1 kg szárnysúlyig.

Részletesebben

Franke SORTER konyhai szelektív szeméttároló rendszer

Franke SORTER konyhai szelektív szeméttároló rendszer Franke SORTER konyhai szelektív szeméttároló rendszer Minden európai ország szabályozza a hulladékkezelést cél az, hogy a háztartásokban keletkező hulladék egyre nagyobb arányban újrafeldolgozható legyen.

Részletesebben

A nemesacél új generációja: A gazdaságos Viega 1.4521-es Sanpress csœ.

A nemesacél új generációja: A gazdaságos Viega 1.4521-es Sanpress csœ. A nemesacél új generációja: A gazdaságos Viega 1.4521-es Sanpress csœ. Több gazdaságosság a tervezésben és a kalkulációban: Viega 1.4521-es Sanpress csœ. A Viega válasza az ingadozó nemesacél árakra A

Részletesebben

Padlóba süllyesztett ajtócsukók

Padlóba süllyesztett ajtócsukók Képes tartalomjegyzék Normál karos ajtócsukók Csúszókaros ajtócsukók EN 14 európai szabvány A CT 2000, 2200, 00, 3000, 4000 és a TEB 900 ajtócsukó sorozatok az EN 14 európai szabvány minden egyes követelménye

Részletesebben

ÉPÍTKEZÉS. A tető- és homlokzatépítés Profi rendszere. FEIN akkus fémipari csavarozó és akkus lemezcsipkedő készletben. Most célirányos készletben!

ÉPÍTKEZÉS. A tető- és homlokzatépítés Profi rendszere. FEIN akkus fémipari csavarozó és akkus lemezcsipkedő készletben. Most célirányos készletben! ÉPÍTKEZÉS A tető- és homlokzatépítés Profi rendszere. FEIN akkus fémipari csavarozó és akkus lemezcsipkedő készletben. Most célirányos készletben! Két gép, egy készlet: az új FEIN Profi rendszer a rugalmasabb

Részletesebben

WHIRLPOOL MOSOGATÁS. www.whirlpool-professional.hu 2012.

WHIRLPOOL MOSOGATÁS. www.whirlpool-professional.hu 2012. WHIRLOOL MOSOGATÁS 2012. www.whirlpool-professional.hu MOSOGATÁS A Whirlpool professzionális mosogatógépeinek fő jellemzői a teljesítmény, a megbízhatóság, a biztonság, a higiénia, a kiváló anyagok, a

Részletesebben

Online koncepció ipari lépcsőkhöz és áthidalókhoz!

Online koncepció ipari lépcsőkhöz és áthidalókhoz! ZARGES ÚJDONSÁG 2009 ZARGES CREAXESS Online koncepció ipari lépcsőkhöz és áthidalókhoz! Szenzációs ár! Gyors szállítás! Egyszerű szerelés! Az elképzelések megvalósulhatnak. ÚJ! A különleges online ajánlat:

Részletesebben

huwilift-duo-standard 7.90 Fel- és lenyíló vasalások Huwilift Duo nhuwilift Duo fel- és lenyíló olló faajtókhoz 00003330000

huwilift-duo-standard 7.90 Fel- és lenyíló vasalások Huwilift Duo nhuwilift Duo fel- és lenyíló olló faajtókhoz 00003330000 .9 Fel- és lenyíló vasalások Huwilift Duo nhuwilift Duo fel- és lenyíló olló faajtókhoz 333 nhuwilift Duo fel- és lenyíló olló keskeny alumínium keretes ajtókhoz 333 19 3 /3 19 3 /3 13 3 5 1 9 3 9 3 Kg

Részletesebben

Hulladékgyűjtők 4.15. Cube 41. Szelektív hulladékgyűjtő. műanyag, automatikus nyitással, teljes kihúzású. szín: fekete-világos szürke

Hulladékgyűjtők 4.15. Cube 41. Szelektív hulladékgyűjtő. műanyag, automatikus nyitással, teljes kihúzású. szín: fekete-világos szürke Hulladékgyűjtők.15 33 Cube 30 műanyag, kézi működtetésű, : fekete-világos szürke űrtartalom: 2x15 liter 253x33x67 mm min. szekrény 300 mm 00010010100 Cube 0 műanyag, kézi működtetésű, : fekete-világos

Részletesebben

www.klauke.com LS 50-L FLEX 360 fokban forgatható fejű akkuhidraulikus lyukasztó szerszám

www.klauke.com LS 50-L FLEX 360 fokban forgatható fejű akkuhidraulikus lyukasztó szerszám www.klauke.com LS 50-L FLEX 360 fokban forgatható fejű akkuhidraulikus lyukasztó szerszám LS 50-L FLEX Akkuhidraulikus lyukasztó szerszám Rugalmas és könnyű. Állítható alumínium fej 360 fokban forgatható

Részletesebben

15 Épületvasalatok. 15 0010 Ajtóbehúzók

15 Épületvasalatok. 15 0010 Ajtóbehúzók 5 Épületvasalatok 5 000 Ajtóbehúzók Összehasonlító táblázat Würth DORMA GEZE GU/BKS TS- TS 68 /TS 77 TS 000 TS-5 TS 72 TS 500 TS-8 TS 72/TS73 TS-0 TS 70 / TS 72 TS 2000 OTS 330 TS-20 TS 83 TS 4000 OTS

Részletesebben

Egy könnyed mozdulat...

Egy könnyed mozdulat... Egy könnyed mozdulat... ÚJ MŰANYAG/GUMI CSATLAKOZÓ- ÉS ELOSZTÓDUGÓK LEGRAND ELOSZTÓSOROK ÚJ MŰANYAG CSATLAKOZÓ- ÉS ELOSZTÓDUGÓK KIEMELŐKAROS CSATLAKOZÓDUGÓ Húzza ki a csatlakozódugót egy egyszerű mozdulattal,

Részletesebben

Overmax ajtónyitó rendszer Becsapódásgátló Konfirmátor csavar 7.8

Overmax ajtónyitó rendszer Becsapódásgátló Konfirmátor csavar 7.8 Overmax ajtónyitó rendszer Becsapódásgátló Konfirmátor csavar 7.8 furatmélység: 14 ø10 Az alsó ajtó lenyitásával a felső is felnyílik. Szélesség: max. 1200 mm Súly: ajtónként max. 5 kg Adapter nélkül használható

Részletesebben

12. fejezet. Fel- és lenyíló vasalatok

12. fejezet. Fel- és lenyíló vasalatok 12. fejezet Fel- és lenyíló vasalatok 12.2 n Tartalomjegyzék 12.3 Free Flap pánt nélküli felnyíló vasalat 12.4 Free Up ajtó síkjával párhuzamosan felnyíló vasalat 12.5 Free Fold vízszintes harmonika felnyíló

Részletesebben

GEBERIT SMYLE FÜRDŐSZOBAI TERMÉKCSALÁD

GEBERIT SMYLE FÜRDŐSZOBAI TERMÉKCSALÁD GEBERIT SMYLE ÚJ GEBERIT SMYLE A Geberit Smyle fürdőszobai termékcsalád a korszerű designnal és a finom vonalvezetéssel önfeledt és pozitív fürdőszobai környezetet teremt. Így harmóniát és könnyedséget

Részletesebben

Körvágó olló KS 1 HTBS 650-15 M. Manuális táblalemezollók. BSS 1000 BSS 1020 BSS 1250 FTBS M - sorozat. FTBS P - sorozat. Motoros táblalemezollók

Körvágó olló KS 1 HTBS 650-15 M. Manuális táblalemezollók. BSS 1000 BSS 1020 BSS 1250 FTBS M - sorozat. FTBS P - sorozat. Motoros táblalemezollók Metallkraft_01-71.qxp 2007.08.13. 13:06 Page 13 Körvágó olló KS 1 Asztali manuális táblalemezollók HTBS 650-15 M Manuális táblalemezollók BSS 1000 BSS 1020 BSS 1250 FTBS M - sorozat Pneumatikus táblalemezollók

Részletesebben

Indukciós asztali főzőlap - HP

Indukciós asztali főzőlap - HP A sorozat több, mint 100 modellt foglal magába. Minden készülékek nagy teljesítményű, megbízható, energiatakarékos, biztonságos és ergonómikus. A modul rendszer megszámlálhatatlan konfigurációban telepíthető:

Részletesebben

ZARGES Z 300 / Z 200 termékcsalád egy tökéletes termék minden felhasználási területre.

ZARGES Z 300 / Z 200 termékcsalád egy tökéletes termék minden felhasználási területre. ZARGES / Z 200 termékcsalád egy tökéletes termék minden felhasználási területre. A legtöbb Zarges termék esetében két különböző felépítésű modell között választhat. Mindkét esetben egyértelmű a garantált

Részletesebben

Süllyesztett (EA-280, EA-281) EA-280

Süllyesztett (EA-280, EA-281) EA-280 Süllyesztett (EA-280, EA-281) EA-280 Esztétikus megoldás az ajtólapban lévő elektromos zár kábelezéséhez Maximum kábelvastagság 7,5 mm Ajtónyitás max. 120⁰ Hosszúság: 323 mm Szélesség: 23,8 mm Mélység:

Részletesebben

dizájn Geberit Monolith szaniter szerelőmodulok Geberit Kft. Office Garden II. Budapest Alíz utca

dizájn Geberit Monolith szaniter szerelőmodulok Geberit Kft. Office Garden II. Budapest Alíz utca Geberit Kft. Office Garden II. Budapest Alíz utca 2. 1117 T: 06 1 204 4187 F: 06 1 204 4190 sales.hu@geberit.com www.geberit.hu Újragondolt fürdőszoba dizájn Geberit Monolith szaniter szerelőmodulok HU/12.11

Részletesebben

Fel- és lenyíló vasalások Huwilift Duo 7.71

Fel- és lenyíló vasalások Huwilift Duo 7.71 Fel- és lenyíló vasalások Huwilift Duo. HUWILIFT DUO set for wood fel- és lenyíló olló faajtókhoz 00003330000 HUWILIFT DUO set for alu frame fel- és lenyíló olló keskeny alumínium keretes ajtókhoz 0000333000

Részletesebben

BLANCOSELECT hulladékosztályozó rendszerek. Biztonság és nagyobb kényelem praktikus, megbízható, könnyen szerelhető

BLANCOSELECT hulladékosztályozó rendszerek. Biztonság és nagyobb kényelem praktikus, megbízható, könnyen szerelhető hulladékosztályozó rendszerek. Biztonság és nagyobb kényelem praktikus, megbízható, könnyen szerelhető Nagy teherbírású Csendesebb Rövidebb beszerelési idő Térkihasználás. A fedél kiegészítő lerakóhelyként

Részletesebben

erő. Kézben tartott Compact Generation

erő. Kézben tartott Compact Generation Kézben tartott erő. Compact Generation Easy Universal Expert Make it your home. Tegye lakhelyét saját otthonává a Bosch sarokcsiszolóival. Erőteljesek, robusztusak és új, kompakt kialakításuknak köszönhetően

Részletesebben

GEBERIT ICON FÜRDŐSZOBAI TERMÉKCSALÁD

GEBERIT ICON FÜRDŐSZOBAI TERMÉKCSALÁD GEBERIT ICON GEBERIT ICON FÜRDŐSZOBAI TERMÉKCSALÁD FÜRDŐSZOBABÚTOR A Geberit icon fürdőszobabútorok rugalmas kombinációs lehetőségeket kínálnak. TÜKÖR A Geberit icon tükör jól harmonizál az egész termékcsalád

Részletesebben

GEBERIT MYDAY FÜRDŐSZOBAI TERMÉKCSALÁD

GEBERIT MYDAY FÜRDŐSZOBAI TERMÉKCSALÁD GEBERIT MYDAY GEBERIT MYDAY A Geberit myday designtermékcsalád lágy, organikus, mégis nagyon érzelmes formáival győz meg. Ez egy természetes, jó érzést keltő ízlésességhez vezet, ami kikapcsolódásra csábít

Részletesebben

falprolab Egészségügyi bútorprogram

falprolab Egészségügyi bútorprogram www.falcosopron.hu Oldal: 1 A bútorcsalád elemeit az elemjegyzék tartalmazza rendelési kódjával és a választható színekkel együtt. A falprolab rendszer a Központosított Közbeszerzés keretein belül is rendelhető

Részletesebben

Treston munkaasztalok tp. Acél fiókos szekrény x 500 mm (Mélység x Szélesség)

Treston munkaasztalok tp. Acél fiókos szekrény x 500 mm (Mélység x Szélesség) Treston munkaasztalok tp Ergonomikus munkaasztalok könnyû szerelésre alkalmasak. Váza, acél epoxi pórszórt bevonattal RAL7035 színben. A munkafelület 26 mm vastag laminált munkapad, magasság állítás Allen

Részletesebben

Konyhatervezési alapismeretek. Egy új konyhának mindenekelőtt egyet kellene tudni: hosszú évekig örömet szerezni

Konyhatervezési alapismeretek. Egy új konyhának mindenekelőtt egyet kellene tudni: hosszú évekig örömet szerezni Konyhatervezési alapismeretek Egy új konyhának mindenekelőtt egyet kellene tudni: hosszú évekig örömet szerezni Újonnan megvásárolt konyhabútorunkkal szemben alapvető elvárásunk, hogy jól nézzen ki és

Részletesebben

5 Xact 295/295P 590 360-440 390-540 - 295 HFR/295 P HFR 590 360-440 510-660 295 US 590 360-440 400-550 - 295 HFR US 590 360-440 520-670

5 Xact 295/295P 590 360-440 390-540 - 295 HFR/295 P HFR 590 360-440 510-660 295 US 590 360-440 400-550 - 295 HFR US 590 360-440 520-670 Xact 2 Xact Xact EGY SZÉK AZ ISKOLA MINDEN TERÉBE A multifunkcionális és ergonomikus iskolaszék, az Xact most két méretben is kapható: Xact és Xact Start. Ennek köszönhetően a szék az alsós osztálytermektől

Részletesebben

MOSDÓK / SOROZAT LYRA PLUS /

MOSDÓK / SOROZAT LYRA PLUS / MOSDÓ LYRA PLUS 50 CM Termék száma Termékleírás yyy: 104 H 810380 0001041 mosdó 50 cm x 14 144 Ft MOSDÓ ALÁ HELYEZHETŐ ALSÓSZEKRÉNY LYRA PLUS VIVA 50 CM Termék száma Termékleírás / félfényes elöl H40J3824023001

Részletesebben

Termék száma Termékleírás Ár H Mio mosdó szifon, 5/4 32 mm, króm, sárgaréz Ft

Termék száma Termékleírás Ár H Mio mosdó szifon, 5/4 32 mm, króm, sárgaréz Ft TARTOZÉKOK / MOSDÓ SZIFON MIO H374710 0040001 Mio mosdó szifon, 5/4 32 mm, króm, sárgaréz 11 569 Ft SAROKSZELEP MIO H372710 004 0101 Mio sarokszelep 3/8 1/2, króm, 2 db 9 428 Ft Cubito fürdőszoba bútor

Részletesebben

Termékújdonságok. Szerszámkészítés IV / 2015. E 3300 Csúszkaegyég

Termékújdonságok. Szerszámkészítés IV / 2015. E 3300 Csúszkaegyég Termékújdonságok Szerszámkészítés IV / 2015 CD-katalógus 5.9.1.0 Online katalógus Ebben az évben is újabb termékbővítéssel reagálunk az Önök kívánságaira, észrevételeire. Mint teljeskörű beszállítók így

Részletesebben

StrongBox. A rejtett erő!

StrongBox. A rejtett erő! StrongBox A rejtett erő! Fiókok, melyek megfelelnek a legszigorúbb követelményeknek: Ergonomikus kialakítás Kényelmes kezelhetőség Széles méret és típusválaszték Kedvező ár 2 3 Szerelési video Promóciós

Részletesebben

Fellépők és szerelődobogók 3

Fellépők és szerelődobogók 3 Fellépők és szerelődobogók reppy két oldalon járható összecsukható fellépő 0. o. Rolly két oldalon járható összecsukható fellépő 0. o. reppo két oldalon járható összecsukható fellépő. o. oppy XL összecsukható

Részletesebben

háztartás gyorsfőzők 14. old. edények 16. old. kávéfőzők 17. old. serpenyők 16. old.

háztartás gyorsfőzők 14. old. edények 16. old. kávéfőzők 17. old. serpenyők 16. old. háztartás gyorsfőzők 14. old. edények 16. old. kávéfőzők 17. old. serpenyők 16. old. Fagor edények Egészséges ételek gyorsan és biztonságosan elkészítve. 10 L 8 8 L 6 6 L 4 4 L 2 Egészséges ételek A Fagor

Részletesebben

barna fehér fehér ezüst ezüst

barna fehér fehér ezüst ezüst WÜRTH Szereléstechnika Kft. - 040 Budaörs, Gyár u.. - Tel.: (00 36) 3/48-30 - Nyomtatva Magyarországon B 5 000/H 0 050 0/003 -szerelési méret Ollókaros és csúszósines ajtóbehúzóra A helyi elôírások és

Részletesebben

Teret adunk elképzeléseinek

Teret adunk elképzeléseinek Teret adunk elképzeléseinek T O K S Z E R K E Z E T E K R E J T E T T T O L Ó A J T Ó K H O Z Minõség, esztétika praktikusság Az olasz Ermetika falba futó rejtett tolóajtórendszerek segítségével megoldást

Részletesebben

Practibox ELEGÁNS & PRAKTIKUS 18 MODUL / SOR SÜLLYESZTETT KISELOSZTÓ SZEKRÉNYEK

Practibox ELEGÁNS & PRAKTIKUS 18 MODUL / SOR SÜLLYESZTETT KISELOSZTÓ SZEKRÉNYEK Practibox ELEGÁNS & PRAKTIKUS 18 MODUL / SOR SÜLLYESZTETT KISELOSZTÓ SZEKRÉNYEK A VILLAMOSSÁGI RENDSZEREK ÉS INFORMATIKAI HÁLÓZATOK VILÁGSZINTŰ SZAKÉRTŐJE ÚJ PRACTIBOX NEM KELL TÖBBÉ ELREJTENIE LAKÁSELOSZTÓJÁT

Részletesebben

aluplast - a műanyag ablak- és ajtórendszerek specialistája IDEAL MŰANYAG ABLAKRENDSZER

aluplast - a műanyag ablak- és ajtórendszerek specialistája IDEAL MŰANYAG ABLAKRENDSZER aluplast - a műanyag ablak- és ajtórendszerek specialistája IDEAL MŰANYAG ABLAKRENDSZER www.aluplast.com.pl IDEAL 4000 IDEAL 4000 70 mm beépítési mélység A standardkombináció hőszigetelési tulajdonságai:

Részletesebben

El. főzőüstök - indirekt fűtés

El. főzőüstök - indirekt fűtés A 900XP sorozat minden készüléke nagy teljesítményű, megbízható, energiatakarékos, biztonságos és ergonómikus. A modul rendszer megszámlálhatatlan konfigurációban telepíthető: asztali modellként (állványra

Részletesebben

belül fut a biztonság érdekében. felsô panelen vagy áthidalón rögzített gumitömítés a tömítéssel ellátott szekciók csatlakozása

belül fut a biztonság érdekében. felsô panelen vagy áthidalón rögzített gumitömítés a tömítéssel ellátott szekciók csatlakozása Hôszigetelés mindenek felett Az Eurokapu kiváló minôségû, hôszigetelt acél panelekbôl készül az Ön igénye szerint, mely négyoldali gumitömítéssel biztosítja a légmentes zárást. A panelek ujjbecsípôdés

Részletesebben

GEBERIT ACANTO. is megfelelnek. Életstílusának egyediségét az Acanto sokoldalúan moduláris jellege adja. Tiszta vonalak, egyedi részletek.

GEBERIT ACANTO. is megfelelnek. Életstílusának egyediségét az Acanto sokoldalúan moduláris jellege adja. Tiszta vonalak, egyedi részletek. GEBERIT ACANTO GEBERIT ACANTO A Geberit Acanto komplett fürdőszobai termékcsalád a tiszta designt organikus formákkal és intelligens megoldásokat rejtő részletekkel vegyíti, amelyek a legkülönbözőbb igényeknek,

Részletesebben

help@demos-trade.com

help@demos-trade.com Tudja, hogy... a et üres oldallappal jobb rögzíteni fél gömbölyű fejű csavarokkal? A sín jobban van rögzítve, mint süllyesztett fejű csavarokkal. +40 596 3 455.1 Több technikai információra van szüksége?

Részletesebben

Minden érv. mellette szól

Minden érv. mellette szól Minden érv mellette szól Nekem fontos a hatékonyság Klick Klick Klick Tökéletes választás mindenkinek, akinek fontos a hatékonyság. Előnyök a beépítés során + csavar nélküli szerelés, akusztikus visszajelzéssel

Részletesebben

Ablak- és ajtótechnológia. Roto Patio Alversa. Univerzális vasalat kis ráfordítású párhuzamosan toló és bukó-toló rendszerekhez.

Ablak- és ajtótechnológia. Roto Patio Alversa. Univerzális vasalat kis ráfordítású párhuzamosan toló és bukó-toló rendszerekhez. Ablak- és ajtótechnológia Roto Patio Alversa Univerzális vasalat kis ráfordítású párhuzamosan toló és bukó-toló rendszerekhez Prospektus Roto Patio Alversa Univerzális vasalat kis ráfordítású párhuzamosan

Részletesebben

Geberit vizelderendszer. Minden igénynek megfelel

Geberit vizelderendszer. Minden igénynek megfelel Geberit vizelderendszer Minden igénynek megfelel Előnyök egy kézből A Geberit vizelderendszert rugalmasság jellemzi: tökéletes megoldást nyújt bármely kívánság vagy építési helyzet esetén. A teljes körű

Részletesebben

CLOSER TO YOU. Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően

CLOSER TO YOU. Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően CLOSER TO YOU Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően FONA Intraorális röntgenek FONA XDC Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően A FONA intraorális röntgen

Részletesebben

Konyhai, fürdôszobai és lakás kiegészítôk, gardrób szerelvények

Konyhai, fürdôszobai és lakás kiegészítôk, gardrób szerelvények 2 Konyhai, fürdôszobai és lakás kiegészítôk, gardrób szerelvények Konyhai fémrácsok Felsô szekrénybe 3 ES Edénycsepegtetô garnitúra típus méret (mm) ES60A 563 x 263 00006207060 ES80A 763 x 263 00006207057

Részletesebben

Fokozatmentes fényerőszabályozás,

Fokozatmentes fényerőszabályozás, PHILIPS Szabályozható LED Phase kettős spotlámpa szabályozható fény Hangulat teremtésére tökéletes Lágy LED, szemkímélő Kiváló minőségű anyagok Fokozatmentes fényerőszabályozás, a ragyogótól a lágy fényig

Részletesebben

Csak egy kattintás, és a szakszerű főzés egyszerűen és gyorsan megoldható!

Csak egy kattintás, és a szakszerű főzés egyszerűen és gyorsan megoldható! 8 darabos készlet: 16/20 cm fazék + 22/24/28 cm serpenyő + fedők + fogantyú L6589402 Csak egy kattintás, és a szakszerű főzés egyszerűen és gyorsan megoldható! Ingenio: a sokoldalú főzőedény A tűzhelyről,

Részletesebben

RollMatic redőnyrács. Kompakt felépítés, szűk helyekkel bíró kisebb boltok, kirakatok lezárására

RollMatic redőnyrács. Kompakt felépítés, szűk helyekkel bíró kisebb boltok, kirakatok lezárására ÚJ RollMatic redőnyrács Kompakt felépítés, szűk helyekkel bíró kisebb boltok, kirakatok lezárására Kiváló technika Tökéletesen egymásra hangolt részletek Kompakt felépítés kétféle kapulap-variációval A

Részletesebben

VÁGÓGÉPEK PAPÍR ÉS ANYAG VÁGÁSRA MODELL ÁTTEKINTÉS GÖRGŐS ÉS KAROS VÁGÓGÉPEK

VÁGÓGÉPEK PAPÍR ÉS ANYAG VÁGÁSRA MODELL ÁTTEKINTÉS GÖRGŐS ÉS KAROS VÁGÓGÉPEK VÁGÓGÉPEK PAPÍR ÉS ANYAG VÁGÁSRA MODELL ÁTTEKINTÉS GÖRGŐS ÉS KAROS VÁGÓGÉPEK GÖRGŐS VÁGÓGÉPEK / KAROS VÁGÓGÉPEK IDEAL 1030 / IDEAL 1031 BIZTONSÁGI VÁGÓFEJ KOMPAKT GÖRGŐS VÁGÓK DIN A4 ÉS A3 MÉRETHEZ Ergonomikusan

Részletesebben

help@demos-trade.com

help@demos-trade.com Tudja, hogy... Egyes bútorpántok integrált Blumotion csillapítással kombinálhatóak csillapítás nélküli bútorpántokkal és mások nem? Ebben a fejezetben talál egy átfogó táblázatot, amely segít eligazodni.

Részletesebben

RK-2008 PANNÓNIA TERMÉKCSALÁD, HAZAI GYÁRTÁSÚ ZUHANYKABINOK

RK-2008 PANNÓNIA TERMÉKCSALÁD, HAZAI GYÁRTÁSÚ ZUHANYKABINOK RK-2008 PANNÓNIA TERMÉKCSALÁD, HAZAI GYÁRTÁSÚ ZUHANYKABINOK PARÁD 2 mindkét oldalán nyílóajtóval szerelt zuhanykabin. Névleges méretek: A zuhanykabinok szabványos zuhanytálcákra szerelhető méretben ráépíthető.

Részletesebben

KNAUF tolóajtó-rendszer

KNAUF tolóajtó-rendszer KNAUF tolóajtó-rendszer Tartalom Oldal 1. Változatos ajtószélesség és -magasság 3 2. Gyors és egyszerû szerelés 3 3. A szerelés lépései 4 4. A Knauf tolóajtó-rendszer elônyei 6 5. Tartozékok és kiegészítõk

Részletesebben

Alumínium bejárati ajtók Ajtó pánt

Alumínium bejárati ajtók Ajtó pánt 7.07.03 a) Látható pánt A látható ajtó pánt 3 részes forgó pánt kivitelű. Alkalmazása az ajtó típusoknál: Alkalmazás AT200: AT300: AT400: AT410: IGEN IGEN IGEN / választható, rejtett kivitel is rendelhető

Részletesebben

MOSOGATÓGÉPEK A halk működés alapkövetelmény

MOSOGATÓGÉPEK A halk működés alapkövetelmény MOSOGATÓGÉPEK A halk működés alapkövetelmény Teka MOSOGATÓGÉPEK Szinte hangtalan mosogatógépek: zajszint 49 dba A Teka mosogatógépek új generációja a fejlesztéseinknek köszönhetően gondoskodik az optimális

Részletesebben

SERVO-DRIVE. Szerelési útmutató

SERVO-DRIVE. Szerelési útmutató SERVO-DRIVE Szerelési útmutató Áttekintés Szerelési útmutató használata Biztonság alapelv Rendeltetésszerű használat Biztonsági utasítás Szerkezeti változtatások és pótalkatrészek Gondoskodás Standard

Részletesebben

Gyógyszertári berendezések, medic storage rendszerek

Gyógyszertári berendezések, medic storage rendszerek Gyógyszertári berendezések, medic storage rendszerek 1 A rendszer áttekintése A Shoptec Apotheken medic storage rendszer optimálisan került összehangolásra és nagyon egyszerüen építhető fel. Az összeszerelés

Részletesebben

Egyéb termékek. Korpuszba tolható ajtóvasalat Szekrényfelfüggesztő vasalat Összekötő vasalat

Egyéb termékek. Korpuszba tolható ajtóvasalat Szekrényfelfüggesztő vasalat Összekötő vasalat Korpuszba tolható ajtóvasalat Szekrényfelfüggesztő vasalat Összekötő vasalat POCKET DOOR A praktikus bútorvasalat, mely lehetővé teszi a szekrény belsejébe való zavartalan belátást például TV szekrény.

Részletesebben

Szabadonálló gázüzemű főzőüst

Szabadonálló gázüzemű főzőüst A 700XP sorozat több, mint 100 modellt foglal magába. Minden készülékek nagy teljesítményű, megbízható, energiatakarékos, biztonságos és ergonómikus. A modul rendszer megszámlálhatatlan konfigurációban

Részletesebben

Kapuink nyitva állnak Ön előtt!

Kapuink nyitva állnak Ön előtt! Az Ön Novoferm forgalmazó partnere: Novoferm Hungária Kft. 1116 Budapest, Házgyári u. 1. Postacím: 1507 Budapest, Pf. 38. Tel.:(36-1) 3820-800 Fax.:(36-1) 3820-809 www.novoferm.hu Kapuink nyitva állnak

Részletesebben

Preferred Packaging Food

Preferred Packaging Food Preferred Packaging Food Petruzalek Kft. Sörház utca 3/b 1222 Budapest Tel.: +36 1 424-0540 Preferred Packaging Food A csomagológépek legújabb generációja, a fóliahegesztő és vákuumcsomagoló gépek alkalmasak

Részletesebben

CSAVAROK. Oldal 246 Gyorsrögzítős csavar rövid. Oldal 246 Gyorsrögzítős csavar hosszú. Oldal 247 Univerzális csavar rövid

CSAVAROK. Oldal 246 Gyorsrögzítős csavar rövid. Oldal 246 Gyorsrögzítős csavar hosszú. Oldal 247 Univerzális csavar rövid Oldal 246 Gyorsrögzítős csavar rövid Oldal 246 Gyorsrögzítős csavar hosszú Oldal 247 Univerzális csavar rövid Oldal 247 Univerzális csavar hosszú Oldal 248 Univerzális csavar Basic rövid Oldal 248 Univerzális

Részletesebben

Traffic szeretjük a várost!

Traffic szeretjük a várost! szeretjük a várost! elnevezésű új fürdőszobacsalád divatos városi dizájnnal és nagyfokú funkcionalitással bír. A könnyed négyszögek, a formák játéka, a lágy vonalak és a vékony élek - ez rendkívül kényelmes

Részletesebben

KÜLÖNBÖZŐ MAGASSÁGI MÉRETEK

KÜLÖNBÖZŐ MAGASSÁGI MÉRETEK Trixagon tároló Trixagon tároló 2 Trixagon tároló A hatszög forma gyakran megtalálható a természetben. A hópelyhek, a méhkas szerkezete és a teknősök páncélja is hatszög alakú. A hatszögek a természet

Részletesebben

Minden érv. mellette szól

Minden érv. mellette szól Minden érv mellette szól Nekem fontos a hatékonyság Tökéletes választás mindenkinek, akinek fontos a hatékonyság. RotoQ-val garantált a hatékony beépítés. Az új RotoQ a beszerelés során csavarok nélkül

Részletesebben

Linergy Evolution. A legújabb technológiai innovációt nyújtjuk Önnek B-4

Linergy Evolution. A legújabb technológiai innovációt nyújtjuk Önnek B-4 Linergy Evolution A legújabb technológiai innovációt nyújtjuk Önnek B-4 Linergy Evolution az új gyűjtősínrendszer Biztonságos, megbízható és rugalmas a legmagasabb teljesítményszint mellett A Schneider

Részletesebben