Minőség és mobilitás a fogyóelektródás (MIG/MAG) Impulzusívű hegesztésben MEGAPULS 250

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Minőség és mobilitás a fogyóelektródás (MIG/MAG) Impulzusívű hegesztésben MEGAPULS 250"

Átírás

1 Minőség és mobilitás a fogyóelektródás (MIG/MAG) Impulzusívű hegesztésben MEGAPULS 250

2 2 A teljesítménycsomag hordozható és multifunkcionális Hegesztőműhelyek, közepes és nagy ipari üzemek számára egyaránt kiváló A MEGAPULS 250 egy hordozható, impulzusívű hegesz - tőgép, beépített duplaimpulzus funkcióval. Nagyfokú mobilitásával jól kiegészíti a sikeres MEGAPULS gépcsaládot. Ez az új multifunkcionális impulzusívű hegesztőgép az egyedülálló REHM SMC - technológia alkalmazásával nagy biztonságot és kiváló minőséget nyújt a legkülönfélébb alkalmazási területeken. A könnyűszerkezetgyártók, a korlát- és kerékpárgyártók, valamint a járműkar bantartók számára a MEGAPULS 250 nélkülözhe tetlen, a homlokzatépítők és szerelők számára optimális megoldás.

3 3 Professzionális, mobil impulzusívű hegesztés Jövőbe mutató SMC -technológia. Itt és most! MEGAPULS 250 Egy gép hat eljárás A MEGAPULS 250 egy primer inverteres 250A-es impulzusívű hegesztőgép, mely optimális hegesztést tesz lehetővé hat különböző hegesztési eljárásban: Fogyóelektródás (MIG/MAG) impulzusívű hegesztés Fogyóelektródás (MIG/MAG) duplaimpulzus hegesztés Hagyományos, fokozatmentes fogyóelektródás (MIG/MAG) hegesztés MIG forrasztás Egyenáramú AWI hegesztés Bevontelektródás kézi ívhegesztés (BKI) A sokrétű ipari alkalmazásra tervezett MEGAPULS 250, mobilitásával és legfőképp multifunkcionalitásával a kis hegesztő műhelyek és a közepes ipari üzemek széles felhasználói spektrumát is ideálisan lefedi. A MEGAPULS 250 kiváló megoldás az olyan igényes hegesztési feladatokhoz, mint: a szerkezeti acélok, korrózióálló acélok és alumínium hegesztése, a vékony és vastag lemezek hegesztése, a horganyzott, vagy alumínium bevonatú lemezek MIG-forrasztása. A MEGAPULS 250 az egyedülálló REHM SMC technológia által minden hegesztési eljárás esetén a legnagyobb pontossággal és reprodukálhatósággal garantálja a kitűnő hegesztési eredményeket. MEGAPULS 250 Az alábbiakat kínálja Egyszerű kezelés Ön csak a hegesztésre összpontosítson a többi az SMC dolga. Magas bekapcsolási idő Ideális az ipari alkalmazásokhoz. Nagyfokú mobilitás Hordozható és gördíthető opció. Forradalmi SMC vezérléstechnológia A még nagyobb hatékonyság és jobb minőség érdekében. Jól bevált SDI technológia A jobb hegesztési varratminőségért és a pontosságért. Egyszerűen lehívható hegesztési programok Szinte minden alkalmazáshoz szinergikus hegesztési programok állnak rendelkezésre, széleskörű profi adatbank formájában. Hegesztőívek alacsony hőbevitellel A MEGAPULS 250-et csökkentett hőbevitelű, rövid hegesztőívekre optimalizáltuk és ezáltal ideális a vékony lemezek alacsony hőbevitelt igénylő hegesztéséhez, vagy a MIG forrasztáshoz.

4 4 Egyszerű kezelés Üzemmódok Hegesztési eljárások Energiakijelző választógombja Beállítási mód kiválasztása Hegesztőáram kijelzése értéktartási funkcióval Inkrementál jeladó (hegesztési energia) Szinergikus jelleggörbék, Job-számok és különleges paraméterek kiválasztása és kijelzése Hegesztési feszültség kijelzése értéktartási funkcióval, ívhossz-korrekció, fojtó induktivitás kijelzése Inkrementál jeladó (feszültség) Választógomb a feszültség az SDI-beállítás vagy az ívhosszkorrekció kijelzésére Jobok tárolása és előhívása (max. 100) Különleges paraméterek menüje Huzalbefűzés nyomógomb Gázteszt nyomógomb Egyedülálló kezelési koncepció Tökéletes hegesztési tulajdonságok a legegyszerűbb kezelhetőségnek köszönhetően -az eredményesen alkalmazott RMI kezelési koncepció által a MEGAPULS 250 hegesztőgép kezelése gyerekjáték. A kezelőfelület logikusan követhető elrendezése egy pillanat alatt megmutatja a választási lehetőségeket: hegeszteni szinergikus hegesztőprogramokkal, saját Jobokkal, vagy egyénileg beállított paraméterekkel. Szinergikus programok a járatosabb anyag, huzalátmérő és védőgáz kombinációkhoz. Programot kiválasztani, hegesztési energiát beállítani és mehet a tökéletes hegesztés! Egyéni beállítások, pl. a gyakran visszatérő hegesztési feladatok paraméterei Jobokként eltárolhatók és a munka máris hatékonyabb. Kézi üzemmódban való hegesztés esetén a felhasználónak személyi szabadságot nyújt teljesen egyéni, különleges hegesztési munkához. Flexibilis távszabályozás korlátlanul mobilis A különböző pisztolyrendszerek a MEGAPULS 250-et még sokoldalúbbá teszik és a távszabályozás lehetőségével emelik az alkalmazás gazdaságosságát. Az Up/Down pisztoly lehetővé teszi a Jobok és Jobsorozatok kiválasztását (ismétlődő varratsorozatok hegesztése) Push-Pull pisztoly 12 m hosszig megkönnyíti a szűk helyekhez való hozzáférést gondoskodik az egyenletes huzaltovábbításról lágy huzaloknál kényelmesen megnövelt munkateret biztosít megakadályozza a lágy huzalok begyűrődését Minden MEGAPULS 250 hegesztőgép alapkivitelben REHM Up/Down pisztolycsatlakozóval van felszerelve. Opcionálisan a REHM Universal Push-Pull-Interface beépítésével minden járatos Push-Pull pisztoly csatlakoztatható. Valamennyi különleges paraméter, mint pl. gáz elő- és utóáramlás, a kezdőáram, vagy áramlefutási idő magától érthetően módosítható, vagy tárolható.

5 5 MEGAPULS 250 Beépített duplaimpulzus funkció A duplaimpulzus hegesztés, változtatható duplaimpulzus paraméterekkel, egy különlegesen szép varratkülalakot eredményez, csaknem, mint az AWI hegesztés és mindezt háromszoros hegesztési sebességgel. A duplaimpulzus kiváltképpen alkalmas alumínium, vagy korrózióálló acélok hegesztésére. Előnye, hogy nincs szükség idő- és költségigényes utómunkálatokra. MIG-forrasztás Az új technológiák, mint a CuSi3, vagy CuAl8 forrasztás a MEGAPULS 250 számára mindennapi feladat. A hegesztési paraméter-adatbank (CCM) lehetővé teszi a tökéletes MIG forrasztást egyszerűen, biztosan és gyorsan. A MEGAPULS 250 vékonylemezek esetében éppúgy meggyőző, mint a horganyzott és alumínium bevonatú lemezek hegesztésekor. Bevontelektródás Kézi Ívhegesztés (BKI) Az íverősítés (Arc Force), az automatikus forró indítás (Hot- Start) és az elektróda leragadása esetén a hegesztőáramot lecsökkentő funkció (Anti-Stick-Function) a MEGAPULS 250-et kiválóan és sokoldalúan alkalmassá teszi Bevontelektródás Kézi Ívhegesztésre (BKI). AWI-DC-hegesztés Az egyenáramú AWI hegesztés is lehetséges gázszelepes pisztoly használatával, Lift-Arc (érintéses) ívgyújtással.

6 6 Minden egyben A REHM SMC az alábbi funkciók intelligens kapcsolatára épül SDI fokozatmentesen szabályozható elektronikus fojtó RSC a huzalelőtolás valós idejű digitális szabályozása CCM hegesztési adatbank, programozott jelleggörbék RMI felhasználóbarát kezelőfelület A teljesen újszerű vezérlési koncepció kiváló hegesztési eredményeket biztosít, a gép kezelését pedig egyszerűvé és abszolút biztossá teszi. Stepless Dynamic Induction Fokozatmentes elektronikus fojtó A villámgyors szabályozású fokozatmentes elektronikus fojtó kiváló ívgyújtást és rendkívül stabil ívet biztosít. Optimálisan stabilizált ív a gyújtási és hegesztési fázisban Minimalizált fröcskölés a vegyes anyagátmenetben Lényegesen csökkenő utómunkálatok A hegesztési jellemzők optimális illesztése a körülményekhez, pl. kényszerhelyzetben Realtime Speed Control Valós idejű digitális szabályozás Az RSC egy digitális jeladó segítségével a valós idejű felügyelet és precíz szabályozás által állandó huzalelőtolást biztosít. Az ívhossz-változások gyorsabb és hatékonyabb kiegyenlítése Egyenletes huzelelőtolási sebesség Characteristic Curve Memory Hegesztési adatbank A CCM hegesztési paraméterek adatbankja, amely nagy gyakorlati tapasztalattal rendelkező szakértők tudását tartalmazza. Az optimális hegesztési paraméterek automatikus beállítása az anyagvastagságnak, a huzalátmérőnek és a védőgáznak megfelelően A valós paraméter-értékeket folyamatosan a rögzített értékekhez igazítja REHM Machine Interface REHM felhasználóbarát kezelőfelület A következetesen logikus struktúrájú kezelőfelület egy pillanat alatt megmutatja a választási lehetőségeket. REHM-esen egyszerű A megfelelő hegesztési paraméterek gyors és biztos beállítása Hibátlan kezelést biztosít

7 7 Többféle felszerelés egy kézből MIG-COOL CART 100 vízhűtő egység kocsival MEGAPULS MIG-COOL CART 100 vízhűtővel Robusztus szállítókocsi A REHM speciálisan a MEGAPULS 250 hegesztőgéphez vízhűtővel kombinált robusztus szállítókocsit kínál, amelyre a hegesztőgépen kívül egy 50 l-es gázpalack is felszerelhető. Ezáltal a MEGAPULS 250 vízhűtésű pisztollyal a magasabb teljesítmény-tartományokban is alkalmazható. A hegesztőgépet a kocsira a REHM EASY LOCK-csatlakozóval egyszerűen és gyorsan fel lehet szerelni. Másodpercek alatt lehet oldani és rögzíteni is. Opciók és tartozékok Tartozékkínálatunk minden igényt kielégít MIG COOL CART 100 szállítókocsi vízhűtővel és gázpalacktartóval Vízhűtő berendezés kerekeken MIG-COOL 100 Up/Down pisztoly Push-Pull pisztoly Kopó-fogyó alkatrészek a pisztolyhoz A hegesztési eszközök széles választékát találja a REHM termékkatalógusban MEGAPULS 250 műszaki adatai Típus MEGAPULS 250 Szabályozhatóság [A] Bekapcsolási idő (Bi) Imax esetén (10perc/40 C) [%] 40 Hegesztőáram 100% Bi mellett [A] 160 Üresjárási feszültség [V] 63 Hálózati csatlakozás 50/60 Hz [V] 3 x 400 Tartós teljesítmény 100% Bi mellett [kva] 7 Biztosíték (lomha) [A] 16 Pisztolyhűtés gáz (víz) Védelmi fokozat IP 23 Szigetelési osztály Huzalátmérő [mm] Tömeg [kg] 35 Méret H x Sz x M [mm] 645 x 370 x 580 H MIG COOL CART 100 műszaki adatai Típus MIG-Cool Cart 100 Hálózati feszültség [V~] 400 Áramfelvétel [A] 0.3 Hűtőteljesítmény 20 C esetén 1 l/perc [W] 900 Folyadékáramlási mennyiség max. [l/perc] 1,3 Szivattyúnyomás max. [MPa] 0.6 (6 bar) Tartály űrtartalom [l] 5.0 Üres tömeg [kg] 55 Termékmegnevezés a szállítókocsihoz: Cikkszám: MIG COOL CART 100 szállítókocsi vízhűtő berendezéssel Cikkszám: MIG COOL 100 vízhűtő berendezés kerekeken A műszaki és külalakbeli változtatások jogát fenntartjuk. Berendezéseink CE és S jelzéssel rendelkeznek és megfelelnek az EN szabványnak.

8 REHM A modern hegesztés és vágás mércéje REHM Szolgáltatás- és gyártmánypaletta REHM VFI (MIG/MAG) hegesztőgépek SYNERGIC.PRO 2 gázhűtésű hegesztőgépek 450 A-ig SYNERGIC.PRO 2 vízhűtésű hegesztőgépek 450 A-ig MEGA.ARC fokozatmentesen szabályozható hegesztőgépek 450 A-ig RP REHM Professzionál hegesztőgépek 560 A-ig MEGAPULS ipulzus-hegesztőgépek 500A-ig REHM AWI (TIG) hegesztőgépek TIGER, hordozható 100kHz-es inverterek INVERTIG.PRO Bi-Power-Inverterek REHM inverter-technológia TIGER és BOOSTER 100kHz-es elektródainverterek REHM plazmavágó berendezések Hegesztő felszerelések és hozaganyagok Hegesztési füstelszívás Forgató berendezések Hegesztéstechnikai szaktanácsadás Hegesztőpisztoly javítás Szerviz Fejlesztés, tervezés és gyártás minden egy fedél alatt az uhingeni üzemünkben. Ennek a központosított szervezésnek és a jövő iránti elkötelezettségünknek köszönhetően az új ismereteket gyorsan tudjuk alkalmazni a gyártásban. Vevőink kívánságai és igényei képezik az intenzív termékfejlesztés alapját. Számos szabadalom és kitüntetés tanúskodik a termékeink magas minőségéről. Vevőinkkel fenntartott közeli kapcsolat és a szakértelem ezen alapelvek állnak első helyen a tanácsadásban, az oktatásban és a szerviztevékenységünkben. WEEE-Reg.-Nr. DE REHM Magyarország: Tel.: (53) Fax: (53) REHM Online: REHM Uhingen Az Ön márkakereskedője REHM GmbH u. Co. KG Schweißtechnik Ottostraße 2 D Uhingen Tel.: +49 (0) Fax: +49 (0) rehm@rehm-online.de TEAMDREI Stand 11/09 SCH 1K

AZ ÚJ MIG/MAG GENERÁCIÓ

AZ ÚJ MIG/MAG GENERÁCIÓ AZ ÚJ MIG/MAG GENERÁCIÓ 170-2 450-4 REHM A modern hegesztés és vágás mércéje REHM online: www.rehm.hu 2 Akcióban az innováció 170-2 450-4 > A szakmai világ felvillanyozódott! Az A8-as autópálya felett

Részletesebben

A modern hegesztés TIGER. AVI / Bevontelektródás ivhegesztés DC vagy AC/DC üzemmódban

A modern hegesztés TIGER. AVI / Bevontelektródás ivhegesztés DC vagy AC/DC üzemmódban A modern hegesztés és vágás mércéje TIGER AVI / Bevontelektródás ivhegesztés DC vagy AC/DC üzemmódban TIGER 170/210 DC vagy AC/DC kivitelben A TIGER, az új AVI primer inverter egy energiacsomag minden

Részletesebben

A modern hegesztés és vágás mércéje MEGAPULS. MIG/MAG Impulzushegesztés

A modern hegesztés és vágás mércéje MEGAPULS. MIG/MAG Impulzushegesztés A modern hegesztés és vágás mércéje MEGAPULS MIG/MAG Impulzushegesztés Digitális processzortechnika A digitális REHM mikroprocesszortechnika karöltve az innovatív gépépítési és hegesztési folyamatirányítási-technikákkal

Részletesebben

Miért a MAHE? www.mahe.hu TERMÉKISMERTETŐ

Miért a MAHE? www.mahe.hu TERMÉKISMERTETŐ www.mahe.hu TERMÉKISMERTETŐ Német minőség, nagyipari felhasználásra, az ipar minden területére Miért a MAHE? Innovatív hegesztési eljárások Egyedülálló Chip tuning lehetőség 2 év garancia Itt mindenki

Részletesebben

Megbízhatóság, precizitás, minőség

Megbízhatóság, precizitás, minőség Professzionális bevontelektródás inverteres hegesztőgép Liftes (emeléses) AWI gyújtással Megbízhatóság, precizitás, minőség MMA - Bevontelektródás inverteres hegesztőgépek Liftes (emeléses) AWI Gyújtással

Részletesebben

Me gbízha tóság, pre cizitás, Minősé g

Me gbízha tóság, pre cizitás, Minősé g BEVONTELEKTRÓDÁS koppintós AWI GYÚJTÁSSAL BLM MINI INNovatív FejlesztésekNek, a NagyteljesítméNyű IgBt -Nek, sajtolt hűtőb ordáknak köszönhetően teljesítményben ugyanazt TuDJA MINT A NAGYOK! aggregátorról

Részletesebben

Az ITM International Kft. bemutatja

Az ITM International Kft. bemutatja Az ITM International Kft. bemutatja EWM kézi hegesztő berendezések A feladat Önnél a megoldás nálunk. e-mail: itminternationalkft@gmail.com website: www.itmwelding.com 4 Az ITM Hungary Kft. azzal a céllal

Részletesebben

QINEO QinTron 400, 500, 600. Hegesztés egyszerűen. Weld your way. www.cloos.hu

QINEO QinTron 400, 500, 600. Hegesztés egyszerűen. Weld your way. www.cloos.hu QINEO QinTron 400, 500, 600 Hegesztés egyszerűen. Weld your way. www.cloos.hu QinTron egyszerűen csak a Strapabíró. Dolgozzon bel- vagy kültéren, a QinTron hegesztőgép rögtön kitűnik kimagasló minőségével.

Részletesebben

MMA/TIG DC Inverterek 230V

MMA/TIG DC Inverterek 230V MMA/TIG DC Inverterek 230V Caddy Arc 151i, 201i kezelőfelület A31, A33 A Caddy név a robusztus, tartós hegesztő berendezés szinonimája, amelyet professzionális hegesztőknek terveztek. A Caddy gépek ötödik

Részletesebben

QINEO QinTron 400, 500, 600

QINEO QinTron 400, 500, 600 QINEO QinTron 400, 500, 600 Hegesztés egyszerűen. Weld your way. www.cloos.de QinTron egyszerűen csak a Strapabíró. Dolgozzon bel- vagy kültéren, a QinTron hegesztőgép rögtön kitűnik kimagasló minőségével.

Részletesebben

HELIARC. AWI HEGESZTÉSBEN ÉLENJÁR.

HELIARC. AWI HEGESZTÉSBEN ÉLENJÁR. HELIARC. AWI HEGESZTÉSBEN ÉLENJÁR. ÖN ÉS A HELIARC. A HELIARC AZ AWI HEGESZTÉS EGYIK ÉLENJÁRÓJÁNAK SZÁMÍT, HOSSZÚ ÉVEK MUNKÁJÁVAL LETT TÖKÉLETESRE KIDOLGOZVA. AZ AWI AC ÉS DC HEGESZTÉS TERÉN KATEGÓRIÁJÁNAK

Részletesebben

Német minőség, nagyipari felhasználásra, az ipar minden területére!

Német minőség, nagyipari felhasználásra, az ipar minden területére! A MAHE által kifejlesztett, a világon egyedülálló HYPER Pulse, HYPER Force, HYPER Cold, HYPER Vdown hegesztési eljárásoknak köszönhetően rendkívül precíz, kevesebb utómunkát igénylő, minőségi varratok

Részletesebben

ÚJ! focus.puls E X C L U S I V E L Y

ÚJ! focus.puls E X C L U S I V E L Y ÚJ! MIG/MAG Impulzus hegesztés 300 500 focus.puls E X C L U S I V E L Y B Y R E H M 2 A legjobb MEGA.PULS, ami valaha létezett Az új : Ennél jobb MIG/MAG gépet keresve sem talál A MIG/MAG eljárás új mércéje:

Részletesebben

KEMPACT. KEMPACTMIG 2520 és 2530 hegesztıgép

KEMPACT. KEMPACTMIG 2520 és 2530 hegesztıgép A gépcsalád tagjai fogyóelektródás védıgázas ívhegesztésre (MIG/MAG) alkalmas, kompakt felépítéső (a huzalelıtoló az áramforrással egybeépített kivitelő) hegesztı berendezések. Az inverteres áramforrású

Részletesebben

0349311290 SZÁLLÍTÁSI TERJEDELEM:

0349311290 SZÁLLÍTÁSI TERJEDELEM: MIG/MAG Kompakt 230V Origo TM Mig C141, C151, Origo TM Mag C171, C201 Origo Mag széria egy olyan új generációjú egyfázisú hegesztőgépek, amely CO 2 vagy Ar/CO 2 gázkeverék használatánál az új teljesítmény

Részletesebben

QINEO Pulse. QINEO Pulse 350

QINEO Pulse. QINEO Pulse 350 QINEO Pulse A QINEO Pulse gépcsalád tagjai elsősorban fogyóelektródás védőgázas (MIG/MAG) ívhegesztésre alkalmas hegesztő berendezések, de kialakításuknak köszönhetően alkalmasak bevontelektródás kézi

Részletesebben

Fogyóelektródás védőgázas ívhegesztés

Fogyóelektródás védőgázas ívhegesztés Fogyóelektródás védőgázas ívhegesztés Ívhegesztéskor a kialakuló elektromos ívben az áram hőteljesítménye olvasztja meg az összehegesztendő anyagokat, illetve a hozaganyagot. Ha a levegő oxigénjétől az

Részletesebben

Energiatakarékos inverter technológia védett, ütés és cseppálló, gumírozott masszív

Energiatakarékos inverter technológia védett, ütés és cseppálló, gumírozott masszív A BIKA EREJÉVEL! Európa legkönnyebb gépei a jövő formavilágában. Inverteres hegesztőgépek 130A 160A COTT 175S (160A) Felhasználható szerkezeti acél, saválló acél és ötvözött acél KAPCSOLHATÓ AWI FUNKCIÓVAL!

Részletesebben

Lincoln Electric EMEAR Lincoln Electric EMEAR SPEEDTEC 215C. Multifunkciós, egy fázisú, kompakt inverter. BK rev01

Lincoln Electric EMEAR Lincoln Electric EMEAR SPEEDTEC 215C. Multifunkciós, egy fázisú, kompakt inverter.  BK rev01 Lincoln Electric EMEAR Multifunkciós, egy fázisú, kompakt inverter www.lincolnelectric.eu BK 2016-02-01 rev01 Főbb jellemzői Kiváló ívtulajdonságok - Ötvözetlen és ötvözött acél, valamint alumínium alapanyagokhoz

Részletesebben

2 év teljeskörű, MMA AWI MIG BEVONTELEKTRÓDÁS WOLFRAMELEKTRÓDÁS FOGYÓELEKTRÓDÁS. háztól-házig garancia! Hegesztéstechnika 2014 A

2 év teljeskörű, MMA AWI MIG BEVONTELEKTRÓDÁS WOLFRAMELEKTRÓDÁS FOGYÓELEKTRÓDÁS. háztól-házig garancia! Hegesztéstechnika 2014 A MMA AWI MIG BEVONTELEKTRÓDÁS WOLFRAMELEKTRÓDÁS FOGYÓELEKTRÓDÁS HOBBY, ÉS IPARI.. HEGESZTŐGÉPEK MAGYAR MINŐSÉG BIZTOSÍTÁS. EURÓPAI MEGFELELŐSSÉG. teljeskörű, háztól-házig garancia! Új típusok a megszokott

Részletesebben

Célunk volt, hogy a hegesztő szakemberek részére különféle hegesztési feladatok ellátásához áttekinthető, egyszerűen kezelhető berendezést gyártsunk.

Célunk volt, hogy a hegesztő szakemberek részére különféle hegesztési feladatok ellátásához áttekinthető, egyszerűen kezelhető berendezést gyártsunk. Az MM sorozatú hegesztőgépek továbbfejlesztett változataként gyártási programunkba került a SYNERGIKUS hegesztőgép család. Célunk volt, hogy a hegesztő szakemberek részére különféle hegesztési feladatok

Részletesebben

Weldi-Plas termékcsalád - Plazmavágók

Weldi-Plas termékcsalád - Plazmavágók Weldi-Plas termékcsalád - Plazmavágók A plazmasugaras vágási technológiával olcsón, pontosan és jó minőségben darabolhatók a fémes anyagok (acélok, nemesacélok, réz és alumínium ötvöztek) 45 mm vastagságig.

Részletesebben

FOGYÓELEKTRÓDÁS CO ÍVHEGESZTŐK

FOGYÓELEKTRÓDÁS CO ÍVHEGESZTŐK FOGYÓELEKTRÓDÁS CO ÍVHEGESZTŐK 2012 A TRANSZFORMÁTOROS ÉS INVERTERES, MULTIFUNKCIÓS, SZINERGIKUS VEZÉRLÉSŰ ÉS KAROSSZÉRIÁS GÉPEK, TARTOZÉKOK SMARTMIG142 SMARTMIG2 MIG190 N PEARL 1804 XL PEARL 1802 MIG250

Részletesebben

MicroMIG alacsony hőbevitelű eljárás robothegesztéshez

MicroMIG alacsony hőbevitelű eljárás robothegesztéshez 25. Jubileumi Hegesztési Konferencia Budapest, 2010. május 19 21. MicroMIG alacsony hőbevitelű eljárás robothegesztéshez Barabás Péter*, Klein, Markus**, Nagy Ferenc* *REHM Kft., **SKS Welding Systems

Részletesebben

Plazmavágógépek 400V LPH 35, 50, 80, 120

Plazmavágógépek 400V LPH 35, 50, 80, 120 Plazmavágógépek 400V LPH 35, 50, 80, 120 Mindenféle elektromosan vezető anyag, úgymint ötvözött és ötvözetlen acélok, öntött vas, alumínium, bronz, réz és ötvözeteik vágására alkalmas, konvencionális,

Részletesebben

Nagysebességű Speed-Puls hegesztés

Nagysebességű Speed-Puls hegesztés 25. Jubileumi Hegesztési Konferencia Budapest, 2010. május 19 21. Nagysebességű Speed-Puls hegesztés Paszternák László Qualiweld Welding & Trade Kft.; 8800 Nagykanizsa, Szemere utca 3. info@qualiweld.hu

Részletesebben

megnevezés Nettó ár 018006 Gyspot 2400 kihúzató 230 V. 102600 Ft + áfa 018075 Gyspot 3502 S kihúzató 230 V. 162700 Ft + áfa

megnevezés Nettó ár 018006 Gyspot 2400 kihúzató 230 V. 102600 Ft + áfa 018075 Gyspot 3502 S kihúzató 230 V. 162700 Ft + áfa Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 8600 Siófok, Küszhegyi út 11/1. Tel: (36 84) 510 524, Fax: (36-84) 510-523 www.fts.co.hu E.mail: info@fts.co.hu cikkszám megnevezés Nettó ár 018006 Gyspot 2400 kihúzató

Részletesebben

MMA MIG/MAG TIG CUTTING EDGE WELDING

MMA MIG/MAG TIG CUTTING EDGE WELDING R CUTTING EDGE WELDING MIG/MAG TIG MMA POCKETPOWER 130/150/170/190 IGBT POCKETFORCE 200 IGBT SUPERFORCE 230 IGBT MICROFLUX 121 NOGAS POCKETMIG 175 FIXIFLUX POCKETMIG 195/215 ALUFLUX POWERMIG 221/261/263

Részletesebben

HOBBY, PROFESSZIONÁLIS ÉS IPARI HEGESZTŐGÉPEK

HOBBY, PROFESSZIONÁLIS ÉS IPARI HEGESZTŐGÉPEK .. MMA AWI MI BEVONTELEKTRÓDÁS WOLFRAMELEKTRÓDÁS FOYÓELEKTRÓDÁS HOBBY, ÉS IARI HEESZTŐÉEK.. INVEST IN THE FUTURE - YSMI 80 - YSMI 130 - YSMI 160 - YSMI 00 - YSMI E 160 - YSMI 00 FC - YSMI E 00 CEL - YSMI

Részletesebben

LSC LOW SPATTER CONTROL

LSC LOW SPATTER CONTROL LSC LOW SPATTER CONTROL AZ A CÉLUNK, HOGY MINDEN ALKALMAZÁSHOZ MEGALKOSSUK A TÖKÉLETES ÍVET! JELLEMZŐK / 3 LSC: MÓDOSÍTOTT RÖVIDZÁRAS ÍV RENDKÍVÜL NAGY ÍVSTABILITÁSSAL. / Az eredmény: kiváló minőségű hegesztési

Részletesebben

89.800Ft. 108.900Ft. 180-280V hálózati feszültség! A BIKA EREJÉVEL! Európa legkönnyebb gépei a jövő formavilágában. 27.900 Ft. Szettben olcsóbb!

89.800Ft. 108.900Ft. 180-280V hálózati feszültség! A BIKA EREJÉVEL! Európa legkönnyebb gépei a jövő formavilágában. 27.900 Ft. Szettben olcsóbb! 2013 11 A BIKA EREJÉVEL! Európa legkönnyebb gépei a jövő formavilágában. www.solter.hu Szettben olcsóbb! WP17V-12 AWI pisztoly, Reduktor 16.900 18.900 Ft Az akció kizárólag gép vásárlása esetén érvényes!

Részletesebben

2012 A MMA - BEVONTELEKTRÓDÁS, ÉRINTÉSES / LIFT-TIG / HF GYÚJTÁSÚ DC-S ÉS, AC/DC-S AWI ÉS MULTIFUNKCIÓS INVERTEREK, KIEGÉSZÍTŐK, KOPÓ- ÉS HOZAGANYAGOK

2012 A MMA - BEVONTELEKTRÓDÁS, ÉRINTÉSES / LIFT-TIG / HF GYÚJTÁSÚ DC-S ÉS, AC/DC-S AWI ÉS MULTIFUNKCIÓS INVERTEREK, KIEGÉSZÍTŐK, KOPÓ- ÉS HOZAGANYAGOK HEGESZTÉSTECHNIKA 2012 A BEVONTELEKTRÓDÁS, ÉRINTÉSES / LIFTTIG / HF GYÚJTÁSÚ DCS ÉS, AC/DCS ÉS MULTIFUNKCIÓS INVERTEREK, KIEGÉSZÍTŐK, KOPÓ ÉS HOZAGANYAGOK GYSMI 1 EVO 105 PI EVOLUTION GYSMI 131 EVO 140

Részletesebben

S-típus. Félautomata impulzus fóliahegesztő gépek. Csúcsminőség. Rugalmasság. Moduláris rendszer.

S-típus. Félautomata impulzus fóliahegesztő gépek. Csúcsminőség. Rugalmasság. Moduláris rendszer. S-típus Félautomata impulzus fóliahegesztő gépek Csúcsminőség. Rugalmasság. Moduláris rendszer. Félautomata impulzus fóliahegesztő gépek Csúcsminőség. Rugalmasság. Moduláris rendszer. Az S-típusú félautomata

Részletesebben

2 év teljeskörű, háztól-házig garancia! a megszokott minőségben!

2 év teljeskörű, háztól-házig garancia! a megszokott minőségben! FRANCIA MINŐSÉ BIZTOSÍTÁS. EURÓAI MEFELELŐSSÉ. 1964 óta ÉVE teljeskörű, háztól-házig garancia! Új típusok a megszokott minőségben! - YSMI 80 - YSMI 130 - YSMI 160 - YSMI 200 - YSMI E 160 - YSMI E 200 -

Részletesebben

NÉMET TERVEZÉS, NÉMET GYÁRTÁS, NÉMET MINŐSÉG!

NÉMET TERVEZÉS, NÉMET GYÁRTÁS, NÉMET MINŐSÉG! NÉMET TERVEZÉS, NÉMET GYÁRTÁS, NÉMET MINŐSÉG! 2 ÉV NÉMET TERVEZÉS, NÉMET GYÁRTÁS, NÉMET MINŐSÉG! A TEAMWELDER kiváló minőségű hegesztést biztosít maximális biztonság mellett. A TEAMWELDER több mint 20

Részletesebben

NÉMET TERVEZÉS, NÉMET GYÁRTÁS, NÉMET MINŐSÉG!

NÉMET TERVEZÉS, NÉMET GYÁRTÁS, NÉMET MINŐSÉG! NÉMET TERVEZÉS, NÉMET GYÁRTÁS, NÉMET MINŐSÉG! 2ÉV 2 ÉV NÉMET TERVEZÉS, NÉMET GYÁRTÁS, NÉMET MINŐSÉG! A TEAMWELDER kiváló minőségű hegesztést és maximális biztonságot nyújt. A TEAMWELDER csak a legjobbat

Részletesebben

Alumínium ötvözetek nagyteljesítményű speciális TIG hegesztése

Alumínium ötvözetek nagyteljesítményű speciális TIG hegesztése Alumínium ötvözetek nagyteljesítményű speciális TIG hegesztése Gyura László okl. heg.szakmérnök, CIWE/CEWE Linde Gáz Magyarország Zrt. 5/11/2018 Fußzeile 1 Az alumínium/acél(ok) jellemzői Tulajdonság Mértékegység

Részletesebben

Wave Form Controlled Technology. GMAW impulzus Power Mode Rapid Arc STT

Wave Form Controlled Technology. GMAW impulzus Power Mode Rapid Arc STT Wave Form Controlled Technology GMAW impulzus Power Mode Rapid Arc STT tartalom 1. Bevezetés 2. Az STT folyamat a) Alapáram b) Kezdeti rövidzárlat c) Pinch- áram d) A második áramesés e) Csúcsáram f) Áramlefutás

Részletesebben

Az ömlesztő hegesztési eljárások típusai, jellemzése A fogyóelektródás védőgázas ívhegesztés elve, szabványos jelölése, a hegesztés alapfogalmai

Az ömlesztő hegesztési eljárások típusai, jellemzése A fogyóelektródás védőgázas ívhegesztés elve, szabványos jelölése, a hegesztés alapfogalmai 1. Beszéljen arról, hogy milyen feladatok elvégzéséhez választaná a fogyóelektródás védőgázas ívhegesztést, és hogyan veszi figyelembe az acélok egyik fontos technológiai tulajdonságát, a hegeszthetőséget!

Részletesebben

Speed Queen termékek:

Speed Queen termékek: Speed Queen termékek: SX25 típusú Speed Queen professzionális ipari mosógép: Softmount SX25 jellemzők: A változtatható sebességtartomány és variálható forgásirány miatt mindenféle ruha neműhöz tökéletesen

Részletesebben

Cloos eljárásváltozatok

Cloos eljárásváltozatok Cloos eljárásváltozatok A Cloos, a már jól bevált, és az újító jellegű hegesztési eljárásváltozatok széles tartományával megoldásokat kínál a hatékonyság és termelékenység növelésére. A már bevált MIG/MAG

Részletesebben

Megbízhatóság, precizitás, minőség

Megbízhatóság, precizitás, minőség www.blm.hu BEVONTELEKTRÓDÁS INVERTERES HEGESZTŐGÉP koppintós AWI GYÚJTÁSSAL Megbízhatóság, precizitás, minőség BLM MINI Innovatív fejlesztéseknek, a nagyteljesítményű IGBT-nek, sajtolt hűtőbordáknak köszönhetően

Részletesebben

műhelyből sem hiányozhat.

műhelyből sem hiányozhat. Egyetlen műhelyből sem hiányozhat. A Bosch PBD 40 asztali fúrógép. ÚJ! A Bosch PBD 40 asztali fúrógép a legnagyobb fokú pontossághoz és kezelési komforthoz. További információkat a www.bosch-do-it.hu honlapon

Részletesebben

NAGY HATÁSFOKÚ FŰTÉSI SZIVATTYÚK HZ-LE 401 HZ-LE 601

NAGY HATÁSFOKÚ FŰTÉSI SZIVATTYÚK HZ-LE 401 HZ-LE 601 VORTEX NAGY HATÁSFOKÚ FŰTÉSI SZIVATTYÚK HZ-LE 401 HZ-LE 601 90 C 80 C 70 C 60 C 50 C EGYSZERŰEN MEGTAKARÍTANI A HATÁKONYABB ENERGIA TECHNIKÁVAL. TELJESÍTMÉNYFELVÉTEL 4 W-TÓL. 40 C C C ENERGIAMEGTAKARÍTÁS

Részletesebben

Lincoln Electric EMEAR Lincoln Electric EMEAR SPEEDTEC 215C. Multifunkciós, egy fázisú, kompakt inverter. www.lincolnelectric.eu. BK 2016-02-01 rev01

Lincoln Electric EMEAR Lincoln Electric EMEAR SPEEDTEC 215C. Multifunkciós, egy fázisú, kompakt inverter. www.lincolnelectric.eu. BK 2016-02-01 rev01 Lincoln Electric EMEAR Multifunkciós, egy fázisú, kompakt inverter www.lincolnelectric.eu BK 2016-02-01 rev01 Főbb jellemzői Kiváló ívtulajdonságok - Ötvözetlen és ötvözött acél, valamint alumínium alapanyagokhoz

Részletesebben

X- RA Y P RO D U CT S T ERMÉKKATALÓGUS

X- RA Y P RO D U CT S T ERMÉKKATALÓGUS T R A N S O RM E R W E L D IN G AND X- RA Y P RO D U CT S T ERMÉKKATALÓGUS A 2007 H E G E S Z T É S, T U D O MÁ N Y. Telefon: (+36-1) 285-3502, ax: (+36-1) 285-3503 O R M I G 1 6 0 / 5 Hálózati feszültség:

Részletesebben

HŐSZIVATTYÚK AEROGOR ECO INVERTER

HŐSZIVATTYÚK AEROGOR ECO INVERTER HŐSZIVATTYÚK AEROGOR ECO INVERTER FEJLETT INVERTERES TECHNOLÓGIA. Aerogor ECO Inverter Az új DC Inverter szabályzású Gorenje hőszivattyúk magas hatásfokkal, környezetbarát módon és költséghatékonyan biztosítják

Részletesebben

COLD METAL TRANSFER. / A technológia.

COLD METAL TRANSFER. / A technológia. COLD METAL TRANSFER. / A technológia. 2 / A CMT hegesztési eljárás CMT: E MÖGÖTT A HÁROM BETŰ MÖGÖTT A VILÁG LEGSTABILABB HEGESZTÉSI ELJÁRÁSA REJTŐZIK. / A»hideg«CMT hegesztési eljárás minden anyagnál

Részletesebben

HOBBY, PROFESSZIONÁLIS ÉS IPARI HEGESZTŐGÉPEK

HOBBY, PROFESSZIONÁLIS ÉS IPARI HEGESZTŐGÉPEK .. MM. WI. MI BEVONTELEKTRÓDÁS WOLFRMELEKTRÓDÁS FOYÓELEKTRÓDÁS HOBBY, ÉS IRI HEESZTŐÉEK INVEST IN THE FUTURE - YSMI 8 - YSMI - YSMI - YSMI - YSMI E - YSMI E FC - YSMI E CEL - YSMI 5 TRI - YSMI CEL 5 TRI

Részletesebben

minden vágási feladathoz Plazmavágó technológia

minden vágási feladathoz Plazmavágó technológia minden vágási feladathoz Plazmavágó technológia A Kjellberg Finsterwalde egy régi tradíciókra visszatekintő vállalat széles termék skáláját kínálja olyan CNC-vezérelt és kézi plazmavágáshoz, amely megfelel

Részletesebben

Ózon fertőtlenítéshez és oxidációhoz ProMinent Környezetbarát ózon előállítás és adagolás

Ózon fertőtlenítéshez és oxidációhoz ProMinent Környezetbarát ózon előállítás és adagolás Ózon fertőtlenítéshez és oxidációhoz ProMinent Környezetbarát ózon előállítás és adagolás Printed in Germany, PT PM 020 07/08 H MT18 A 01 07/08 H Ózon előállítás és adagolás OZONFILT OZVa ózonberendezések

Részletesebben

A legjobb fűtés minden évszakban. DIGITÁLIS SZABÁLYOZÁSÚ ELEKTROMOS KAZÁNOK Fűtéshez és használati melegvíz előállításához.

A legjobb fűtés minden évszakban. DIGITÁLIS SZABÁLYOZÁSÚ ELEKTROMOS KAZÁNOK Fűtéshez és használati melegvíz előállításához. A legjobb fűtés minden évszakban DIGITÁLIS SZABÁLYOZÁSÚ ELEKTROMOS KAZÁNOK Fűtéshez és használati melegvíz előállításához 2010 Katalógus Teljes biztonság és maximális kényelem A GABARRÓN elektromos kazánokok

Részletesebben

MMA - 130A / 160A / 200A

MMA - 130A / 160A / 200A Professional in welding MMA - 130A / 160A / 200A INVERTERES HEGESZTŐGÉPEK HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ ALFAWELD Kft. Cím: 1103 Budapest, Vaspálya u. 54. Tel: 06-20/388-3837; 06-20/238-3968 E-mail: hegesztogep@gmail.com

Részletesebben

SIGMA SELECT SIGMA SELECT - MASSZÍV, SOKOLDALÚ, OLYAN TERVEZÉSŰ, HOGY MEGFELELJEN A JÖVŐ KIHÍVÁSAINAK

SIGMA SELECT SIGMA SELECT - MASSZÍV, SOKOLDALÚ, OLYAN TERVEZÉSŰ, HOGY MEGFELELJEN A JÖVŐ KIHÍVÁSAINAK SIGMA SELECT SIGMA SELECT MASSZÍV, SOKOLDALÚ, OLYAN TERVEZÉSŰ, HOGY MEGFELELJEN A JÖVŐ KIHÍVÁSAINAK SIGMA SELECT EGY IGAZÁN EGYEDI HEGESZTÉSI MEGOLDÁS Moduláris alapú háromfázisú MIG/MAG és MMA inverter.

Részletesebben

EGYIDEJŰ FŰTÉS ÉS HŰTÉS OPTIMÁLIS ENERGIAHATÉKONYSÁG NAGY ÉPÜLETEKBEN 2012 / 13

EGYIDEJŰ FŰTÉS ÉS HŰTÉS OPTIMÁLIS ENERGIAHATÉKONYSÁG NAGY ÉPÜLETEKBEN 2012 / 13 FŰTÉS Iroda HŰTÉS Szerverszoba 2012 / 13 EGYIDEJŰ FŰTÉS ÉS HŰTÉS OPTIMÁLIS ENERGIAHATÉKONYSÁG NAGY ÉPÜLETEKBEN Bemutatjuk az új TOSHIBA SHRM rendszert Bemutatjuk az SHRM, Super Heat Recovery Multi rendszert,

Részletesebben

CALL ME COWELDER 1 EGY EGYÜTTMŰKÖDŐ HEGESZTŐROBOT VAGYOK BEÉPÍTETT BIZTONSÁGI RENDSZER CE JELÖLÉSSEL RENDELKEZIK... KICSI ÉS OKOS CSOMAGOK ÉS ÁRAK ...

CALL ME COWELDER 1 EGY EGYÜTTMŰKÖDŐ HEGESZTŐROBOT VAGYOK BEÉPÍTETT BIZTONSÁGI RENDSZER CE JELÖLÉSSEL RENDELKEZIK... KICSI ÉS OKOS CSOMAGOK ÉS ÁRAK ... BEÉPÍTETT BIZTONSÁGI RENDSZER CE JELÖLÉSSEL RENDELKEZIK...... KICSI ÉS OKOS... CSOMAGOK ÉS ÁRAK CALL ME COWELDER 1 EGY EGYÜTTMŰKÖDŐ HEGESZTŐROBOT VAGYOK TARTALOM Új hegesztőasszisztens 3 Hegesztőgépek

Részletesebben

Körvágó olló KS 1 HTBS 650-15 M. Manuális táblalemezollók. BSS 1000 BSS 1020 BSS 1250 FTBS M - sorozat. FTBS P - sorozat. Motoros táblalemezollók

Körvágó olló KS 1 HTBS 650-15 M. Manuális táblalemezollók. BSS 1000 BSS 1020 BSS 1250 FTBS M - sorozat. FTBS P - sorozat. Motoros táblalemezollók Metallkraft_01-71.qxp 2007.08.13. 13:06 Page 13 Körvágó olló KS 1 Asztali manuális táblalemezollók HTBS 650-15 M Manuális táblalemezollók BSS 1000 BSS 1020 BSS 1250 FTBS M - sorozat Pneumatikus táblalemezollók

Részletesebben

Professzionális elõtétek nagyintenzitású kisülõlámpákhoz

Professzionális elõtétek nagyintenzitású kisülõlámpákhoz PCI beltéri alkalmazásokhoz Professzionális elõtétek nagyintenzitású kisülõlámpákhoz Spotlámpák Mélysugárzók Lineáris lámpatestek Térvilágítók Padló fali lámpák Szabadonsugárzók Dekor. lámpatestek PCI

Részletesebben

Nagy Ferenc

Nagy Ferenc f DAIHEN Corporation profil és üzletágak Üzletágak éves forgalma OTC vállalati profil (2013, március) Név DAIHEN Corporation Alapítva 1919 december Tőke Forgalom Alkalmazottak száma 10.596 millió Japán

Részletesebben

Az új, 2. generációs SPEEDTEC & Power Feed előtoló család

Az új, 2. generációs SPEEDTEC & Power Feed előtoló család Lincoln Electric EMEA Az új, 2. generációs SPEEDTEC & Power Feed előtoló család (Short version) Jacek Stefaniak European Product Manager Equipment Lincoln Electric EMEAR ver.04 SPEEDTEC második generáció

Részletesebben

Kötéstechnika jövője a Fronius-nál újdonságok a hegesztésben

Kötéstechnika jövője a Fronius-nál újdonságok a hegesztésben Kötéstechnika jövője a Fronius-nál újdonságok a hegesztésben Somoskői Gábor Froweld Hegesztéstechnikai és Kereskedelmi kft. Készülj a tökéletes hegesztésre Optimális hegesztési tulajdonságok: Steel Transfer

Részletesebben

Esseni vásári hírek szeptember CLOOS Tandem Weld Cold Weld

Esseni vásári hírek szeptember CLOOS Tandem Weld Cold Weld Esseni vásári hírek A CLOOS cég 2013. szeptember 16-21. között, az esseni Schweissen und Schneiden vásáron mutatja be a hegesztés, vágás és felületfelhordás területén a legújabb eljárásokat, berendezéseket,

Részletesebben

E-compact átfolyós vízmelegítő CEX 9-U

E-compact átfolyós vízmelegítő CEX 9-U Felhasznállási terület Egy csapolási pont ellátására: > Mosogató > Dupla kézmosó > Mosdó sor Termék adatlap 1 / 5 Energy efficiency class A (MPS : 6,6 vagy 8,8 kw-on üzemelhető be) Cikkszám: 2400-26249

Részletesebben

QINEO TIGTronic GLW. QINEO TIGTronic GLW 270

QINEO TIGTronic GLW. QINEO TIGTronic GLW 270 A gépcsalád tagjai egyen- és váltóáramú volfrámelektródás védőgázas (TIG AC/DC) ívhegesztésre alkalmas hegesztő berendezések, de kialakításuknak köszönhetően alkalmasak bevontelektródás kézi (MMA) ívhegesztésre

Részletesebben

CLOSER TO YOU. Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően

CLOSER TO YOU. Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően CLOSER TO YOU Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően FONA Intraorális röntgenek FONA XDC Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően A FONA intraorális röntgen

Részletesebben

Estia 5-ös sorozat EGY RENDSZER MINDEN ALKALMAZÁSHOZ. Főbb jellemzők. További adatok. Energiatakarékos

Estia 5-ös sorozat EGY RENDSZER MINDEN ALKALMAZÁSHOZ. Főbb jellemzők. További adatok. Energiatakarékos EGY RENDSZER MINDEN ALKALMAZÁSHOZ Estia 5-ös sorozat Főbb jellemzők Hűtés, fűtés és használati melegvíz termelés Kompresszor szabályozási tartománya 10 és 100% között van Nincs szükség kiegészítő segédfűtésre

Részletesebben

F l e x C o m. Maximális rugalmasságot biztosító új koncepció

F l e x C o m. Maximális rugalmasságot biztosító új koncepció Kombinációs egység F l e x C o m Maximális rugalmasságot biztosító új koncepció Setting the standard 7,5 tonna össztömeg GVW jármű A hidraulikusan mozgatható válaszfal Nagyon felhasználóbarát Hidraulikus

Részletesebben

Minőségbiztosítás a hegesztésben. Méréstechnika. Előadó: Nagy Ferenc

Minőségbiztosítás a hegesztésben. Méréstechnika. Előadó: Nagy Ferenc Minőségbiztosítás a hegesztésben Méréstechnika Minőségbiztosítás és -felügyelet HKS termékportfólió: ívhegesztéshez Dokumentálás Felügyelet / Hiba-felismerés WeldScanner WeldQAS ThermoProfilScanner Hegesztési

Részletesebben

CLOSER TO YOU. Intraorális képalkotás A DIGITÁLIS VILÁG ELŐNYEI

CLOSER TO YOU. Intraorális képalkotás A DIGITÁLIS VILÁG ELŐNYEI CLOSER TO YOU Intraorális képalkotás A DIGITÁLIS VILÁG ELŐNYEI Intraorális képalkotás Páciens kényelem és könnyű használat A lemez mérete és a pozicionálás megegyezik a tradicionális kisfilmes eljárással,

Részletesebben

VTZ. Nagy teljesítmény, amelyhez kiváló energiahatékonyság társul FORDULATSZÁM SZABÁLYOZOTT TETŐVENTILÁTOROK NYOMÁSÉRZÉKELŐVEL

VTZ. Nagy teljesítmény, amelyhez kiváló energiahatékonyság társul FORDULATSZÁM SZABÁLYOZOTT TETŐVENTILÁTOROK NYOMÁSÉRZÉKELŐVEL VTZ FORDULATSZÁM SZABÁLYOZOTT TETŐVENTILÁTOROK NYOMÁSÉRZÉKELŐVEL Nagy teljesítmény, amelyhez kiváló energiahatékonyság társul 6 típusváltozat: max. légszállítás 5 m 3 /h-tól 7 m 3 /h-ig, nyomásérték akár

Részletesebben

0460450885 SZÁLLÍTÁSI TERJEDELEM:

0460450885 SZÁLLÍTÁSI TERJEDELEM: TIG/MMA DC - Inverterek 230V Caddy TM Tig 1500i DC, 2200i DC Kezelőfelület TA33, TA34 A Caddy áramforrások immár fogalomnak számítanak a hordozható hegesztőgépek körében. A Caddy Tig készülékek kis tömegűek,

Részletesebben

A teljesen digitális hegesztôgépek elsô CAD* rajza * gyermekkel segített tervezés

A teljesen digitális hegesztôgépek elsô CAD* rajza * gyermekkel segített tervezés www.reklamebuero.at Michael Zauner, szoftverfejlesztô, Philipp fiával A teljesen digitális hegesztôgépek elsô CAD* rajza * gyermekkel segített tervezés Aki a fejlesztésben is piacvezetô akar maradni, folyamatosan

Részletesebben

TARTALOMJEGYZÉK INDÍTÁSRÁSEGITO KÉSZÜLÉKEK

TARTALOMJEGYZÉK INDÍTÁSRÁSEGITO KÉSZÜLÉKEK TARTALOMJEGYZÉK INDÍTÁSRÁSEGITO KÉSZÜLÉKEK Bull Starter 12V Bull Starter 12/24V Genesis EP16 Memory Saver P 3 Professional Inditökábel Személygépjármü, Inditökábel Tehergépkocsi BULL STARTER 12 V Banner

Részletesebben

RAIL BULL KÖTÖTT PÁLYÁS HEGESZTŐTRAKTOR OSZCILLÁTORRAL

RAIL BULL KÖTÖTT PÁLYÁS HEGESZTŐTRAKTOR OSZCILLÁTORRAL RAIL BULL KÖTÖTT PÁLYÁS HEGESZTŐTRAKTOR OSZCILLÁTORRAL A Rail Bull olyan kötött pályás hegesztőtraktor, amelyet tompavarratok és sarokvarratok oszcillációval vagy anélkül való hegesztésére terveztek. A

Részletesebben

Megbízhatóság, precizitás, minőség

Megbízhatóság, precizitás, minőség BEVONTELEKTRÓDÁS INVERTERES HEGESZTŐGÉP Liftes (emeléses) AWI GYÚJTÁSSAL Az Ön márkakereskedője Megbízhatóság, precizitás, minőség megbízható társ a mindennapokban! nagyteljesítményű IGBT, kapcsolható

Részletesebben

J08 AT-C. Gőzös légnedvesítő nagy gőzmennyiségre.

J08 AT-C. Gőzös légnedvesítő nagy gőzmennyiségre. 08 561 Elektródás gőz légnedvesítő digitális kijelzővel és beépített páratartalom szabályzóval. Teljesítmény tartomány: 4 kg/h-tól egészen 130 kg/h-ig. Irodaházak Kórházak Gyógyszergyártás Nyomdai eljárások

Részletesebben

AWI /TIG/ hegesztőpisztolyok

AWI /TIG/ hegesztőpisztolyok Az Ön márkakereskedője B.L.Metál Hungária Kft. AWI /TIG/ hegesztőpisztolyok AWI HEGESZTŐPISZTOLY PG sorozat AWI - PG NYAK Magas hőmérséklettűrésű, könnyű szilikongumi nyak, mely tartós védelmet biztosít.

Részletesebben

Nincs ennél törésállóbb: Bosch Diamond Impact bit

Nincs ennél törésállóbb: Bosch Diamond Impact bit Nincs ennél törésállóbb: Bosch Diamond Impact bit ÚJ! A Standard Impact csavarbehajtó bitekkel összehasonlítva kilencszer hosszabb élettartam ütvecsavarozóval végzett munkánál. A kihívás: a radiális ütési

Részletesebben

Soleoline, egy egész sor új lehetőség az Ön praxisa számára.

Soleoline, egy egész sor új lehetőség az Ön praxisa számára. HU Soleo Sono, egy egész sor új lehetőség az Ön praxisa számára. A legmodernebb technológia 40 év tapasztalatával összekötve, mely az elektro- és ultrahangterápiát új alapokra helyezi. A nagyméretű színes

Részletesebben

Hegesztés 1. Általános elvek Kézi ívhegesztés. Dr. Horváth László

Hegesztés 1. Általános elvek Kézi ívhegesztés. Dr. Horváth László Hegesztés 1 Általános elvek Kézi ívhegesztés Dr. Horváth László Hegesztés Kohéziós kapcsolat Nem oldható természetes, anyagszerő, folytonos Technológiailag igényes Hegesztési eljárások 2 Elektromos ívhegesztések

Részletesebben

CLOOS ELJÁRÁSVÁLTOZATOK 1. RÉSZ CLOOS WELDING PROCESSES PART 1

CLOOS ELJÁRÁSVÁLTOZATOK 1. RÉSZ CLOOS WELDING PROCESSES PART 1 Pálinkás László hegesztőmérnök Crown International Kft. CLOOS képviselet CLOOS ELJÁRÁSVÁLTOZATOK 1. RÉSZ CLOOS WELDING PROCESSES PART 1 A Cloos, a már jól bevált, és az újító jellegű hegesztési eljárásváltozatok

Részletesebben

E-compact átfolyós vízmelegítő CEX 9

E-compact átfolyós vízmelegítő CEX 9 Felhasználási terület Egy csapolási pont ellátására: > Mosogató > Dupla kézmosó > Mosdó sor Több csapolási pont ellátására: > Zuhanyzó és kézmosó, a betáp víz hómérséklet illetve az elektromos hálózat

Részletesebben

KALANDEREK FI Ø 25 FI Ø 33 ENERGIA MEGTAKARÍTÁS ERGONÓMIA GAZDASÁGOSSÁG FELHASZNÁLÓ BARÁT

KALANDEREK FI Ø 25 FI Ø 33 ENERGIA MEGTAKARÍTÁS ERGONÓMIA GAZDASÁGOSSÁG FELHASZNÁLÓ BARÁT KALANDEREK FI 1000 1250 1500 Ø 25 FI 1500 1750 2000 Ø 33 ENERGIA MEGTAKARÍTÁS ERGONÓMIA GAZDASÁGOSSÁG FELHASZNÁLÓ BARÁT FI SOROZAT HATÉKONYSÁG TERMELÉKENYSÉG INNOVÁCIÓ Az IMESA kalanderek a legmagasabb

Részletesebben

AKKUTÖLTŐ 24V CTEK XT 14000 N08954

AKKUTÖLTŐ 24V CTEK XT 14000 N08954 AKKUTÖLTŐ 24V CTEK XT 14000 N08954 A svéd CTEK MULTI XT 14000 teljesítménye a gyors töltést igénylő, 24V-os rendszerben működő akkumulátoroknál mutatkozik meg igazán: teherautókban, buszokban, nagyobb

Részletesebben

E-compact átfolyós vízmelegítő CEX

E-compact átfolyós vízmelegítő CEX Felhasznállási terület Egy csapolási pont ellátására: > Mosogató > Dupla kézmosó > Mosdó sor > Vödör mosók Több csapolási pont ellátására: > Zuhanyzó és kézmosó Termék adatlap 1 / 6 Energetikai besorolás

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. TIGVERT 160/50 ADV Típusú Hegesztő inverter

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. TIGVERT 160/50 ADV Típusú Hegesztő inverter HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ TIGVERT 160/50 ADV Típusú Hegesztő inverter 1. ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK------ --------------------------- Mielıtt hegeszteni kezdene, kérjük, olvassa el figyelmesen a használati útmutatót,

Részletesebben

MMA 1-8. OLDAL AWI 9-18. OLDAL. mig 19-32. OLDAL. langhegesztes PLAZMA 33-34. OLDAL 35-41. OLDAL BEVONTELEKTRÓDÁS HEGESZTŐ INVERTEREK

MMA 1-8. OLDAL AWI 9-18. OLDAL. mig 19-32. OLDAL. langhegesztes PLAZMA 33-34. OLDAL 35-41. OLDAL BEVONTELEKTRÓDÁS HEGESZTŐ INVERTEREK MAGYAR MINŐSÉG BIZTOSÍTÁS. EURÓPAI MEGFELELŐSSÉG. MMA 1-8. OLDAL BEVONTELEKTRÓDÁS HEGESZTŐ INVERTEREK AWI 9-18. OLDAL NAGY FREKVENCIÁS (HF) GYÚJTÁSÚ DC AWI INVERTERK mig 19-32. OLDAL INVERTERES FOGYÓELEKTRÓDÁS

Részletesebben

HIDRAULIKUS BONTÓKALA PÁCSOK EC TÍPUSCSALÁD. Tartós és megbízható választás általános bontási, árokásási, kőbányászati és földmunkákhoz.

HIDRAULIKUS BONTÓKALA PÁCSOK EC TÍPUSCSALÁD. Tartós és megbízható választás általános bontási, árokásási, kőbányászati és földmunkákhoz. HIDRAULIKUS BONTÓKALA PÁCSOK EC TÍPUSCSALÁD Tartós és megbízható választás általános bontási, árokásási, kőbányászati és földmunkákhoz. Megbízható kotró gépre szerelhető bontókalapácsot keres általános

Részletesebben

COLD METAL TRANSFER. / A technológia.

COLD METAL TRANSFER. / A technológia. COLD METAL TRANSFER. / A technológia. 2 / A CMT hegesztési eljárás CMT: E MÖGÖTT A HÁROM BETŰ MÖGÖTT A VILÁG LEGSTABILABB HEGESZTÉSI ELJÁRÁSA REJTŐZIK. / A»hideg«CMT hegesztési eljárás minden anyagnál

Részletesebben

Termék kézikönyv 2013. Comfort. Command Parancsadók 18. Comfort. Command. Comfort. Command. Meghajtórendszerek garázskapukhoz Vezető sínek Tartozékok

Termék kézikönyv 2013. Comfort. Command Parancsadók 18. Comfort. Command. Comfort. Command. Meghajtórendszerek garázskapukhoz Vezető sínek Tartozékok Termék kézikönyv Garázskapumeghajtások Újdonságok 2013 Termék kézikönyv 2013.. Meghajtórendszerek garázskapukhoz Vezető sínek Tartozékok 3 10 14 Parancsadók 18 Érvényes 2013. januártól 2 Érvényes 2013.

Részletesebben

Padlóhegesztő automata FLOORON. egyszerű gyors biztos

Padlóhegesztő automata FLOORON. egyszerű gyors biztos Padlóhegesztés Kézi hegesztőkészülékek Rion Rion Digital Rion 120 Volt Rion 230 Volt Rion Digital 120 Volt Rion Digital 230 Volt Rendelési szám: 6600077 Rendelési szám: 6600075 Rendelési szám: 6600084

Részletesebben

E-compact átfolyós vízmelegítő CEX-U

E-compact átfolyós vízmelegítő CEX-U Felhasznállási terület Egy csapolási pont ellátására: > Mosogató > Dupla kézmosó > Mosdó sor Termék adatlap 1 / 5 Energetikai besorolás A (MPS : 11 vagy 13,5 kw-on üzemelhető be) Cikkszám: 2400-26213 Típus:

Részletesebben

A 18142 típusú tápegység felhasználható minden olyan esetben, ahol 0-30V egyenfeszültségre van szükség maximálisan 2,5 A terhelıáram mellett.

A 18142 típusú tápegység felhasználható minden olyan esetben, ahol 0-30V egyenfeszültségre van szükség maximálisan 2,5 A terhelıáram mellett. Analóg DC tápegységek: 18141 típ. DC tápegység, 30V/1,2A Kijelzı: 1 db mőszer A 18141 típusú tápegység elektronikus készülékek tápfeszültség ellátására alkalmas, de felhasználható minden olyan esetben,

Részletesebben

MINDEN RÉSZLETÉBEN MINŐSÉG

MINDEN RÉSZLETÉBEN MINŐSÉG MŰANYAGHEGESZTŐ EXTRUDEREK MINDEN RÉSZLETÉBEN MINŐSÉG - Egyedülálló szabadalmaztatott hőmérsékletkontroll közvetlenül a masszában. - Egymástól független hőmérsékletbeállítási lehetőség masszára és előmelegítésre.

Részletesebben

Most. Főzőlapok vonzó áron. Miele indukciós főzőlapok PowerFlex technológiával

Most. Főzőlapok vonzó áron. Miele indukciós főzőlapok PowerFlex technológiával Most Főzőlapok vonzó áron Miele indukciós főzőlapok PowerFlex technológiával Főzés profi módon Az indukciós főzőlapok termékjellemzői Az indukciós elv A profi szakácsok már régóta ismerik az indukciós

Részletesebben

GD Dollies Műszaki leírás

GD Dollies Műszaki leírás GD Dollies Műszaki leírás A szállítóeszköz elektromos működtetésű, rádiós távvezérlésű két kocsiból álló egység, mely páros és szóló üzemmódban egyaránt használható. Elsősorban beltéri ill. üzemi területen

Részletesebben

erő. Kézben tartott Compact Generation

erő. Kézben tartott Compact Generation Kézben tartott erő. Compact Generation Easy Universal Expert Make it your home. Tegye lakhelyét saját otthonává a Bosch sarokcsiszolóival. Erőteljesek, robusztusak és új, kompakt kialakításuknak köszönhetően

Részletesebben

Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság

Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság 2 1200-as sorozatú tűzjelző központ A biztonság nyugalma Tökéletes védelem az Ön igényihez szabva Az 1200-as sorozatú tűzjelző központ rugalmas,

Részletesebben

Egyszerű mobil gazdaságos: Csiszolás FEIN emelt frekvenciás rendszerrel.

Egyszerű mobil gazdaságos: Csiszolás FEIN emelt frekvenciás rendszerrel. FÉM FEIN egyedi munkaállomáson használható emelt frekvenciás frekvenciaváltó HFS 17-30 HFS 27-30 Egyszerű mobil gazdaságos: Csiszolás FEIN emelt frekvenciás rendszerrel. Jobb csiszolási teljesítmény, hosszabb

Részletesebben

Hajlítóberendezések gyártója

Hajlítóberendezések gyártója Hajlítóberendezések gyártója HU HKS-CNC Profi HKS-CNC Profi Munkahossz 8.200 mm 7.000 mm 6.000 mm A berendezés hossza 9.100 mm 7.900 mm 7.000 mm Hajlítási szög 145 145 145 Munkamélység 1.150 mm 1.150 mm

Részletesebben