AZ ÚJ MIG/MAG GENERÁCIÓ

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "AZ ÚJ MIG/MAG GENERÁCIÓ"

Átírás

1 AZ ÚJ MIG/MAG GENERÁCIÓ REHM A modern hegesztés és vágás mércéje REHM online:

2 2 Akcióban az innováció > A szakmai világ felvillanyozódott! Az A8-as autópálya felett több mint tonna acél szerkezet ível át. A stuttgarti repülőtér mellett épült új vásári parkolóház mérnöki mestermunka amelyet a modern MIG/MAG védőgázas hegesztéstechnika új mércéjével teljesítettek. akcióban az innováció

3 Végtelen erő és bámulatos pontosság a lehető legegyszerűbb kezelhetőség 3 > Smart Machine Control: Ön kiadja az utasítást, az új SMC végrehajtja. Az SMC teljesen újszerű, intelligens, mindent átfogó gépvezérlés. > TELJESÍTMÉNY szinte határok nélkül Óriási bekapcsolási idő: A SYNERGIC.PRO 2 ott lendül csak bele igazán, ahol mások megtorpannak. > A legjobb ár-teljesítmény arány minden MIG/MAG kategóriában Egy új, hatalmas ugrást sikerült véghezvinnünk a MIG/MAG technikában. Az eredmény: SYNERGIC.PRO 2 Végtelen erővel, óriási bekapcsolási idővel, valamint abszolút robusztus futóművel A forradalmi Smart Machine Control vezérléssel A már jól bevált SDI technológiával Kibővített típusválasztékkal Többféle előtolókoffer változattal ÖN EGYSZERŰEN CSAK HEGESSZEN A TÖBBIT BÍZZA AZ SMC TECHNOLÓGIÁRA! Ne érje be kevesebbel! A REHM ÚJ SMC TECHNOLÓGIÁJA SMC (Smart Machine Control) Teljesen újszerű, intelligens, mindent átfogó gépvezérlés. Az SMC kiváló hegesztési eredményeket biztosít és nemcsak egyszerűsíti, hanem bámulatosan pontossá is teszi a kezelést. SDI (Stepless Dynamic Induction) Fokozatmentes, elektronikus fojtás ultragyors szabályozással a kiváló ívgyújtásért és a nagy ívstabilitásért. RSC (Realtime Speed Control) A valósidejű felügyelet, valamint a huzalelőtolási sebesség digitális jeladóval történő pontos szabályozása biztosítja a huzalelőtolás állandóságát. CCM (Characteristic Curve Memory) A szakmai tapasztalatok legjavát összegyűjtő beépített hegesztési paraméter-adatbázis. RMI (REHM Machine Interface) A hegesztési paraméterek gyors és pontos beállítása a legegyszerűbb kezelhetőség mellett.

4 Hatalmas ugrás a MIG/MAG hegesztéstechnológiában Fokozatmentes fojtás A huzalelőtolási sebesség digitális szabályozása Beépített hegesztési paraméter-adatbázis A hegesztési paraméterek anyagvastagságnak megfelelő automatikus beállítása REHM SMC (Smart Machine Control) A REHM által kifejlesztett egyedülálló szabályozórendszer egy fokozatkapcsolós berendezésben. Az ívhosszúság-szabályozást nemcsak az ívfeszültség és a hegesztőáram mérésével, hanem a huzal-előtolási sebesség digitális érzékelésével is biztosítjuk. A cseppátmenet az ívgyújtás és a hegesztési folyamat teljes ideje alatt folyamatosan felügyelet alatt van és digitálisan szabályozott akárcsak a legkorszerűbb impulzusáramforrásoknál. A beépített hegesztési paraméter-adatbázisnak és a kényelmes kezelhetőségnek köszönhetően a helyes hegesztési paraméterek beállítása egyszerű és pontos. A beépített mikroprocesszor villámgyorsan és rendkívül hatékonyan korrigálja a változásokat, és az ívhosszat állandó értéken tartja. REHM SDI (Stepless Dynamic Induction) Az SDI növeli a gazdaságosságot: Az eredeti, fokozatkapcsolós MIG/MAG-berendezésekkel ellentétben a hőbevitel sokkal inkább kézbentartható és vegyes cseppátmenet esetén a fröcskölés jelentősen csökken, így sokkal kevesebb utómunkálat szükséges. A hegesztés tulajdonságai az SDI által optimálisabban illeszthetők a hegesztési feltételekhez, pl. olyan kényszerhelyzetekben, mint függőlegesen felfelé vagy fej fölött hegesztve, vagy nehezen hozzáférhető helyeken hosszú huzalkinyúlással történő hegesztéskor. A SYNERGIC.PRO 2 a REHM SDI fokozatmentesen beállítható, elektronikus fojtású technológiájának köszönhetően kiváló gyújtási tulajdonságokkal és nagy ívstabilitással rendelkezik. A fojtás értékeit a beépített processzorvezérlés optimalizálja. Ennek segítségével minimálisra csökkenthető a fröcskölés.

5 SMC Smart Machine Control 5 REHM RSC (Realtime Speed Control) Az ívhosszváltozásokat az RSC gyorsabban és hatékonyabban korrigálja. Az ívfeszültség mérése mellett az előtolási sebességet is mérjük közvetlenül az előtolómotornál inkrementális jeladón keresztül. Az RSC-vel az ívhossz változásait időben felismerjük és korrigáljuk. Az RSC garantálja az állandó huzalelőtolási sebességet az előtolómotor hőmérsékletétől vagy a tömlőköteg szennyezettségétől függetlenül. REHM CCM (Characteristic Curve Memory) A hegesztési paraméterek automatikus beállítása az anyagvastagságnak megfelelően. A rendszer automatikusan kiválasztja az összes megfelelő hegesztési paramétert, mégpedig az optimális értékek közül. Az átfogó, beépített hegesztési paraméter-adatbázist (CCM) gyakorlott szakértők tudásával töltöttük meg. Az anyagminőség, huzalátmérő és feszültségfokozat kombinációja alapján az adatbázisból előre beállításra kerülnek a sikeres hegesztéshez szükséges szinergikus paraméterek. A hegesztés folyamán ezekkel az előbeállításokkal folyamatosan összehasonlítja a tényadatokat, és szükség esetén villámgyorsan korrigálja is ezeket. A gép a CCM segítségével az adott követelményeknek megfelelő minden szükséges paramétert (több mint 900) kiválaszt a tökéletes hegesztés érdekében. REHM RMI (REHM Machine Interface) Játszi könnyedséggel kezelhető és nincs többé hiba a kezelés során: Az RMI lehetővé teszi a helyes hegesztési paraméterek gyors és biztos beállítását a legegyszerűbb kezelhetőség mellett anyagminőséget beállítani, anyagvastagságot beállítani hegeszteni.

6 Kezelhetőség: a lehető legegyszerűbb és rendkívül pontos REHM RMI (REHM Machine Interface) A hegesztési paraméterek gyors, ugyanakkor pontos beállítása. 1. Digitális kijelző hegesztési feszültség kijelzésére memóriafunkcióval. 5. Forgatógomb a huzalsebesség és az ívhossz korrigálásához. 6. Szinergikus programok kiválasztása: anyagminőséghuzalátmérő kombinációja vagy kézi üzemmód. A programválasztó kapcsoló segítségével kiválasztásra kerül az adott anyagminőség és huzalátmérő kombinációjának szinergikus jelleggörbéje. 2. Digitális kijelző hegesztőáram kijelzésére memóriafunkcióval és anyagvastagság-kijelző. 3. Üzemmódok: Anyagvastagság-kijelzés, 2 ütemű, 4 ütemű, ívpont-, intervallum-hegesztés. A helyes feszültség beállításának megkönnyítése érdekében a feszültség az anyagvastagság beállításaival meghatározható. A további paramétereket a SYNERGIC.PRO 2 automatikusan kiválasztja. 4. Az ívpont- és intervallum idő beállítása 7. Az ívkeménység fokozatmentes szabályozása (SDI technológia). Az SDI-szabályozó által biztosított extra, fokozatmentes fojtáskiegyenlítés által a fojtás hatása az ívkarakterisztika figyelembe vételével kézzel tovább optimalizálható. Ezáltal a hegesztési tulajdonságok még optimálisabban illeszthetőek a hegesztési feltételekhez. 8. Durvafokozat-kapcsoló 9. Finomfokozat-kapcsoló

7 Ipari felhasználásra tervezve > Ipari felhasználásra tervezve Igen hosszú bekapcsolási idő, abszolút robusztus futómű és teljesítményelemek garantálják a legjobb megbízhatóságot. Maga a megbízhatóság Sziklaszilárdan meg vagyunk győződve a megbízhatóságáról és minőségről. A SYNERGIC.PRO2 gépcsalád minden alkatrésze, a legkisebb csavarig, tartós teszteken ment keresztül, hogy kiállja a legkeményebb igénybevételt is. A 3 éves gyártóművi garancia ezért nálunk magától értetődik. Egyenletes huzalelőtolás Erőteljes, elektronikusan szabályozott, precíz huzalelőtoló biztosítja még 5 méteres hegesztőpisztoly esetén is a maximális teljesítményt. Könnyen mozgatható Robusztus, könnyedén futó kerekeinek köszönhetően a gép problémamentesen mozgatható és szállítható akár műhelyben, akár terepen. A gépek (a típustól) targoncával, illetve daruval is szállíthatók. Biztos ívgyújtás A REHM-huzalhozzávezetési automatika az ívgyújtásig vezérli a huzalelőtolási sebességet. Ezenkívül az elektronikus szabályozású fojtó optimalizált beállítása lényegesen jobb ívgyújtást is eredményez. A huzal-hozzávezetési sebesség igény szerint módosítható. Egyszerűen kezelhető huzalelőtoló koffer A huzalelőtoló koffer biztosan helyezkedik el az áramforráson. Ezáltal egyszerűen és akár 360 -os szögben is elforgatható. A huzalelőtoló koffer természetesen mindenféle szerszám nélkül, egyetlen kézmozdulattal levehető, és akár a rászerelt kocsival (opcionális) együtt is felhelyezhető. Nyugodt ív A folyamatos hálózatfigyelés és a hálózati ingadozások kompenzálása gondoskodik az egyenletes, nyugodt ívről, és mindezek által az optimális hegesztési eredményről. A huzalvég nem ragad le Az ellenőrzött huzalelőtolás-vezérlés garantálja az állandó huzalkinyúlást és a huzal-visszaégési idő automatikus beállítását. Ez megakadályozza a huzalvégnek az alapanyagba vagy az áramátadóba történő beolvadását. A huzalvisszaégési idő igény szerint módosítható. Gáz-utóáramlás A program által megadott gáz-utóáramlási idő igény szerint módosítható. Alacsony zajszint Az optimális házfelépítés, valamint a ventilátor és a vízpumpa készenléti kapcsolása gondoskodnak a zajszegény, kellemes használatról.

8 8 Sokoldalú alkalmazhatóság Teljesen mindegy, hogy acélt, nemesacélt vagy alumíniumot hegeszt, vékony vagy vastag anyagot dolgoz fel, horganyzott vagy alumínium bevonatú lemezt MIG-forraszt, gépeink igényes teljesítményelemeinek precíz összehangolása megnyerő hegesztési tulajdonságokat és egyúttal magas leolvadási teljesítményt biztosít. NAGY TELJESÍTMÉNYŰ VÍZHŰTŐ KÖR A SYNERGIC.PRO W + WS és W + WS egy erős vízhűtő körrel és hőcserélő rendszerrel rendelkezik. OPCIÓKÉNT FÉMSZERKEZETI VAGY HAJÓGYÁRI ELŐTOLÓKOFFER A SYNERGIC.PRO S, 350-4S, 350-4WS, 450-4S és 450-4WS modellekhez fémszerkezeti vagy hajógyári előtolókoffer kapható. 230 V / 400 V A SYNERGIC.PRO V-ról 400 V-ra átkapcsolható hálózati csatlakozása lehetővé teszi széles körű alkalmazását akár a műhelyben, akár terepen.

9 230-2AM QUATTRO-MIG Új, speciális géptípusok vékonylemez-szerkezetekhez 9 > SYNERGIC.PRO QUATTRO-MIG Az univerzális tehetség alumíniumjelleggörbével > SYNERGIC.PRO AM Horganyzott és alumínium bevonatú karosszéria-lemezek MIG-forrasztása SYNERGIC.PRO QUATTRO MIG ÉS AM HEGESZTÉS AKÁR SZENZÁCIÓSAN ALACSONY 15 A-REL A SYNERGIC.PRO Quattro-MIG és AM szenzációsan alacsony,15 A-es hegesztőárammal is képesek dolgozni, így különösen alkalmasak a vékonylemezszerkezeteken végzett munkákra. A horganyzott és alumínium bevonatú karosszérialemezek MIG/MAG hegesztéséhez és MIG-forrasztásához kifejlesztett szinergikus programok ideálisak autójavító műhelyekben történő felhasználásra. SYNERGIC.PRO QUATTRO-MIG AZ UNIVERZÁLIS TEHETSÉG ALUMÍNIUM- JELLEGGÖRBÉVEL A Quattro MIG erős, 4 görgős előtolással és alumínium hegesztéséhez szükséges szinergikus jelleggörbéivel egy univerzális mindenes. Aki kénytelen vékony huzallal hegeszteni, annak ez a 4 görgős előtolás az ideális választás. Így a vékony lemezeken végrehajtott finomhegesztési munkálatok még biztosabban kivitelezhetők.

10 WS A A gázhűtésű és a A vízhűtésű berendezések - a hiánytalan terméksorozat SYNERGIC.PRO kompakt gázhűtésű berendezések 2 görgős huzalelőtolással SYNERGIC.PRO , und kompakt gázhűtésű berendezések 4 görgős huzalelőtolással SYNERGIC.PRO kompakt gázhűtésű ipari berendezések 4 görgős huzalelőtolással SYNERGIC.PRO S S gázhűtésű ipari berendezések különálló huzalelőtoló kofferrel és 4 görgős huzalelőtolással SYNERGIC.PRO W W kompakt vízhűtésű ipari berendezések 4 görgős huzalelőtolással SYNERGIC.PRO WS WS vízhűtésű ipari berendezések különálló huzalelőtoló kofferrel és 4 görgős huzalelőtolással A SYNERGIC.PRO MŰSZAKI ADATAI Típus AM QUATTRO MIG Szabályozhatóság [A] Bekapcsolási* [%] Hegesztőáram** [A] Üresjárási feszültség [V] Fokozatok száma Huzalelőtoló 2 görgő 2 görgő 2 görgő 4 görgő 2 görgő 4 görgő 4 görgőn Hálózati csatlakozás [V] 1x230 1x230 2x400 3x400 3x400 3x400 3x400 3x400 Biztosíték (lomha) [A] Pisztolyhűtés Gáz Gáz Gáz Gáz Gáz Gáz Gáz Védelmi fokozat IP 21 IP 21 IP 21 IP 21 IP 21 IP 21 IP 21 Tömeg [kg] Méretek HxSzxM [mm] 800 x 330 x 620 Rendelési szám Prémium-szett javaslat MM 15/25 MM 15/25 MM 15/25 MM 15/25 MM 25/35 MM 25/35 MM 25/35 Rendelési szám A műszaki változtatás jogát fenntartjuk. Berendezéseink CE- és S-jelzéssel rendelkeznek és megfelelnek az EN szabványnak. * idő Imax esetén 40 C ** 100 % Bi esetén 40 C mellett

11 WS Abszolút megbízható, még a legnehezebb körülmények között is 11 KÜLÖN RENDELHETŐ TARTOZÉKOK Tartozékaink termékpalettája minden igényt kielégít. Levegőszűrő Szerszámkészlet Tömlőköteg-tartó Emelőszemek Kocsi a huzalelőtoló koffer számára Push-pull hegesztőpisztoly Fémszerkezeti vagy hajógyári előtoló koffer és sok más PRÉMIUM-CSOMAGJAINK Komplett tartozékcsomagok, amelyek prémiumkészletként opcionálisan megvásárolhatók. Ezek az igényes tartozékkészletek mindegyike olyan minőségi termékeket tartalmaz, mint hegesztőpisztoly, 4 m, argon/co 2 -nyomáscsökkentő (32 l/perc, 200 bar), 4 méteres testkábel igényes testcsatlakozóval. Rendkívül kedvező készletáraink csak a nekik megfelelő hegesztőgép vásárlása esetén érvényesek. A SYNERGIC.PRO WS MŰSZAKI ADATAI Típus W W S S WS S WS Szabályozhatóság [A] Bekapcsolási* [%] Hegesztőáram** [A] Üresjárási feszültség [V] Fokozatok száma Huzalelőtoló 4 görgő 4 görgő 4 görgő 4 görgő 4 görgő 4 görgő Hálózati csatlakozás [V] 3x400 3x400 3x400 3x400 3x400 3x400 Biztosíték (lomha) [A] Pisztolyhűtés Gáz Gáz Gáz Víz Gáz Víz Védelmi fokozat IP 23 IP 23 IP 23 IP 23 IP 23 IP 23 Tömeg (kofferrel) [kg] (134) 123 (147) 127 (151) 136 (160) 140(164) Méret HxSzxM (kofferrel) [mm] 1040 x 560 x 850 (1040 x 560 x 1400) Rendelési szám kompakt huzalelőtoló kofferrel Prémium-szett javaslat MM 25/35 MM 25/35 MM 26/50 MM 401/50 MM 36/70 MM 401/70 Rendelési szám S = különálló huzalelőtoló kofferrel, W = vízhűtésű A műszaki változtatás jogát fenntartjuk. A készülékekhez további tartozékok felár ellenében rendelhetők. Berendezéseink CE- és S-jelzéssel rendelkeznek és megfelelnek az EN szabványnak. * idő Imax esetén 40 C ** 100 % Bi esetén 40 C mellett

12 REHM hegesztéstechnika néhány szó magunkról! REHM SZOLGÁLTATÁS- ÉS GYÁRTMÁNYPALETTA REHM fogyóelektródás (MIG/MAG) védőgázas hegesztőgépek SYNERGIC.PRO 2 gázhűtésű hegesztőgép, 450 A-ig SYNERGIC.PRO 2 vízhűtésű hegesztőgépek, 450 A-ig MEGA.ARC fokozatmentesen szabályozható hegesztőgépek 450 A-ig RP REHM Professzionál hegesztőgépek 560 A-ig MEGAPULS impulzus hegesztőgépek 500 A-ig REHM AVI (TIG) védőgázas hegesztőgépek TIGER, hordozható 100 khz-es inverterek TRANSTIG/INVERTIG vízhűtésű AVI hegesztőgépek REHM inverter technológia TIGER és BOOSTER 100 khz-es elektródainverterek REHM plazmavágó berendezések Hegesztési felszerelések és hozaganyagok Hegesztési füstelszívás Forgatókészülékek Hegesztéstechnikai szaktanácsadás Hegesztőpisztoly-javítás Szerviz Fejlesztés, tervezés és gyártás minden egy fedél alatt uhingeni üzemünkben. Ennek a központosított szervezésnek, és a jövő iránti elkötelezettségünknek köszönhetően az új ismereteket gyorsan tudjuk alkalmazni a gyártásban. Vevőink kívánságai és igényei képezik az intenzív termékfejlesztéseink alapját. Számos szabadalom és kitüntetés tanúskodik termékeink magas minőségéről. Vevőinkkel fenntartott közeli kapcsolat és szakértelem ezen alapelvek állnak első helyen a tanácsadásban, az oktatásban és szerviztevékenységünkben. A REHM szerviz ügyfélszolgálata Magyarországon: (53) (53) REHM online: REHM Uhingen Az Ön márkakereskedője: REHM GmbH u. Co KG Schweißtechnik Ottostraße 2 Š D Uhingen Telefon: +49 (0) Telefax: +49 (0) rehm@rehm-online.de Internet: MetaCom 02/07 Wa Auflage?

Minőség és mobilitás a fogyóelektródás (MIG/MAG) Impulzusívű hegesztésben MEGAPULS 250

Minőség és mobilitás a fogyóelektródás (MIG/MAG) Impulzusívű hegesztésben MEGAPULS 250 Minőség és mobilitás a fogyóelektródás (MIG/MAG) Impulzusívű hegesztésben MEGAPULS 250 2 A teljesítménycsomag hordozható és multifunkcionális Hegesztőműhelyek, közepes és nagy ipari üzemek számára egyaránt

Részletesebben

A modern hegesztés TIGER. AVI / Bevontelektródás ivhegesztés DC vagy AC/DC üzemmódban

A modern hegesztés TIGER. AVI / Bevontelektródás ivhegesztés DC vagy AC/DC üzemmódban A modern hegesztés és vágás mércéje TIGER AVI / Bevontelektródás ivhegesztés DC vagy AC/DC üzemmódban TIGER 170/210 DC vagy AC/DC kivitelben A TIGER, az új AVI primer inverter egy energiacsomag minden

Részletesebben

A modern hegesztés és vágás mércéje MEGAPULS. MIG/MAG Impulzushegesztés

A modern hegesztés és vágás mércéje MEGAPULS. MIG/MAG Impulzushegesztés A modern hegesztés és vágás mércéje MEGAPULS MIG/MAG Impulzushegesztés Digitális processzortechnika A digitális REHM mikroprocesszortechnika karöltve az innovatív gépépítési és hegesztési folyamatirányítási-technikákkal

Részletesebben

Miért a MAHE? www.mahe.hu TERMÉKISMERTETŐ

Miért a MAHE? www.mahe.hu TERMÉKISMERTETŐ www.mahe.hu TERMÉKISMERTETŐ Német minőség, nagyipari felhasználásra, az ipar minden területére Miért a MAHE? Innovatív hegesztési eljárások Egyedülálló Chip tuning lehetőség 2 év garancia Itt mindenki

Részletesebben

QINEO QinTron 400, 500, 600. Hegesztés egyszerűen. Weld your way. www.cloos.hu

QINEO QinTron 400, 500, 600. Hegesztés egyszerűen. Weld your way. www.cloos.hu QINEO QinTron 400, 500, 600 Hegesztés egyszerűen. Weld your way. www.cloos.hu QinTron egyszerűen csak a Strapabíró. Dolgozzon bel- vagy kültéren, a QinTron hegesztőgép rögtön kitűnik kimagasló minőségével.

Részletesebben

Fogyóelektródás védőgázas ívhegesztés

Fogyóelektródás védőgázas ívhegesztés Fogyóelektródás védőgázas ívhegesztés Ívhegesztéskor a kialakuló elektromos ívben az áram hőteljesítménye olvasztja meg az összehegesztendő anyagokat, illetve a hozaganyagot. Ha a levegő oxigénjétől az

Részletesebben

Megbízhatóság, precizitás, minőség

Megbízhatóság, precizitás, minőség Professzionális bevontelektródás inverteres hegesztőgép Liftes (emeléses) AWI gyújtással Megbízhatóság, precizitás, minőség MMA - Bevontelektródás inverteres hegesztőgépek Liftes (emeléses) AWI Gyújtással

Részletesebben

QINEO Pulse. QINEO Pulse 350

QINEO Pulse. QINEO Pulse 350 QINEO Pulse A QINEO Pulse gépcsalád tagjai elsősorban fogyóelektródás védőgázas (MIG/MAG) ívhegesztésre alkalmas hegesztő berendezések, de kialakításuknak köszönhetően alkalmasak bevontelektródás kézi

Részletesebben

Az ITM International Kft. bemutatja

Az ITM International Kft. bemutatja Az ITM International Kft. bemutatja EWM kézi hegesztő berendezések A feladat Önnél a megoldás nálunk. e-mail: itminternationalkft@gmail.com website: www.itmwelding.com 4 Az ITM Hungary Kft. azzal a céllal

Részletesebben

KEMPACT. KEMPACTMIG 2520 és 2530 hegesztıgép

KEMPACT. KEMPACTMIG 2520 és 2530 hegesztıgép A gépcsalád tagjai fogyóelektródás védıgázas ívhegesztésre (MIG/MAG) alkalmas, kompakt felépítéső (a huzalelıtoló az áramforrással egybeépített kivitelő) hegesztı berendezések. Az inverteres áramforrású

Részletesebben

Plazmavágógépek 400V LPH 35, 50, 80, 120

Plazmavágógépek 400V LPH 35, 50, 80, 120 Plazmavágógépek 400V LPH 35, 50, 80, 120 Mindenféle elektromosan vezető anyag, úgymint ötvözött és ötvözetlen acélok, öntött vas, alumínium, bronz, réz és ötvözeteik vágására alkalmas, konvencionális,

Részletesebben

QINEO QinTron 400, 500, 600

QINEO QinTron 400, 500, 600 QINEO QinTron 400, 500, 600 Hegesztés egyszerűen. Weld your way. www.cloos.de QinTron egyszerűen csak a Strapabíró. Dolgozzon bel- vagy kültéren, a QinTron hegesztőgép rögtön kitűnik kimagasló minőségével.

Részletesebben

Nagysebességű Speed-Puls hegesztés

Nagysebességű Speed-Puls hegesztés 25. Jubileumi Hegesztési Konferencia Budapest, 2010. május 19 21. Nagysebességű Speed-Puls hegesztés Paszternák László Qualiweld Welding & Trade Kft.; 8800 Nagykanizsa, Szemere utca 3. info@qualiweld.hu

Részletesebben

Lincoln Electric EMEAR Lincoln Electric EMEAR SPEEDTEC 215C. Multifunkciós, egy fázisú, kompakt inverter. BK rev01

Lincoln Electric EMEAR Lincoln Electric EMEAR SPEEDTEC 215C. Multifunkciós, egy fázisú, kompakt inverter.  BK rev01 Lincoln Electric EMEAR Multifunkciós, egy fázisú, kompakt inverter www.lincolnelectric.eu BK 2016-02-01 rev01 Főbb jellemzői Kiváló ívtulajdonságok - Ötvözetlen és ötvözött acél, valamint alumínium alapanyagokhoz

Részletesebben

Me gbízha tóság, pre cizitás, Minősé g

Me gbízha tóság, pre cizitás, Minősé g BEVONTELEKTRÓDÁS koppintós AWI GYÚJTÁSSAL BLM MINI INNovatív FejlesztésekNek, a NagyteljesítméNyű IgBt -Nek, sajtolt hűtőb ordáknak köszönhetően teljesítményben ugyanazt TuDJA MINT A NAGYOK! aggregátorról

Részletesebben

MicroMIG alacsony hőbevitelű eljárás robothegesztéshez

MicroMIG alacsony hőbevitelű eljárás robothegesztéshez 25. Jubileumi Hegesztési Konferencia Budapest, 2010. május 19 21. MicroMIG alacsony hőbevitelű eljárás robothegesztéshez Barabás Péter*, Klein, Markus**, Nagy Ferenc* *REHM Kft., **SKS Welding Systems

Részletesebben

ÚJ! focus.puls E X C L U S I V E L Y

ÚJ! focus.puls E X C L U S I V E L Y ÚJ! MIG/MAG Impulzus hegesztés 300 500 focus.puls E X C L U S I V E L Y B Y R E H M 2 A legjobb MEGA.PULS, ami valaha létezett Az új : Ennél jobb MIG/MAG gépet keresve sem talál A MIG/MAG eljárás új mércéje:

Részletesebben

LSC LOW SPATTER CONTROL

LSC LOW SPATTER CONTROL LSC LOW SPATTER CONTROL AZ A CÉLUNK, HOGY MINDEN ALKALMAZÁSHOZ MEGALKOSSUK A TÖKÉLETES ÍVET! JELLEMZŐK / 3 LSC: MÓDOSÍTOTT RÖVIDZÁRAS ÍV RENDKÍVÜL NAGY ÍVSTABILITÁSSAL. / Az eredmény: kiváló minőségű hegesztési

Részletesebben

Célunk volt, hogy a hegesztő szakemberek részére különféle hegesztési feladatok ellátásához áttekinthető, egyszerűen kezelhető berendezést gyártsunk.

Célunk volt, hogy a hegesztő szakemberek részére különféle hegesztési feladatok ellátásához áttekinthető, egyszerűen kezelhető berendezést gyártsunk. Az MM sorozatú hegesztőgépek továbbfejlesztett változataként gyártási programunkba került a SYNERGIKUS hegesztőgép család. Célunk volt, hogy a hegesztő szakemberek részére különféle hegesztési feladatok

Részletesebben

FOGYÓELEKTRÓDÁS CO ÍVHEGESZTŐK

FOGYÓELEKTRÓDÁS CO ÍVHEGESZTŐK FOGYÓELEKTRÓDÁS CO ÍVHEGESZTŐK 2012 A TRANSZFORMÁTOROS ÉS INVERTERES, MULTIFUNKCIÓS, SZINERGIKUS VEZÉRLÉSŰ ÉS KAROSSZÉRIÁS GÉPEK, TARTOZÉKOK SMARTMIG142 SMARTMIG2 MIG190 N PEARL 1804 XL PEARL 1802 MIG250

Részletesebben

Weldi-Plas termékcsalád - Plazmavágók

Weldi-Plas termékcsalád - Plazmavágók Weldi-Plas termékcsalád - Plazmavágók A plazmasugaras vágási technológiával olcsón, pontosan és jó minőségben darabolhatók a fémes anyagok (acélok, nemesacélok, réz és alumínium ötvöztek) 45 mm vastagságig.

Részletesebben

MMA/TIG DC Inverterek 230V

MMA/TIG DC Inverterek 230V MMA/TIG DC Inverterek 230V Caddy Arc 151i, 201i kezelőfelület A31, A33 A Caddy név a robusztus, tartós hegesztő berendezés szinonimája, amelyet professzionális hegesztőknek terveztek. A Caddy gépek ötödik

Részletesebben

Cloos eljárásváltozatok

Cloos eljárásváltozatok Cloos eljárásváltozatok A Cloos, a már jól bevált, és az újító jellegű hegesztési eljárásváltozatok széles tartományával megoldásokat kínál a hatékonyság és termelékenység növelésére. A már bevált MIG/MAG

Részletesebben

NÉMET TERVEZÉS, NÉMET GYÁRTÁS, NÉMET MINŐSÉG!

NÉMET TERVEZÉS, NÉMET GYÁRTÁS, NÉMET MINŐSÉG! NÉMET TERVEZÉS, NÉMET GYÁRTÁS, NÉMET MINŐSÉG! 2 ÉV NÉMET TERVEZÉS, NÉMET GYÁRTÁS, NÉMET MINŐSÉG! A TEAMWELDER kiváló minőségű hegesztést biztosít maximális biztonság mellett. A TEAMWELDER több mint 20

Részletesebben

ÉPÍTKEZÉS. A tető- és homlokzatépítés Profi rendszere. FEIN akkus fémipari csavarozó és akkus lemezcsipkedő készletben. Most célirányos készletben!

ÉPÍTKEZÉS. A tető- és homlokzatépítés Profi rendszere. FEIN akkus fémipari csavarozó és akkus lemezcsipkedő készletben. Most célirányos készletben! ÉPÍTKEZÉS A tető- és homlokzatépítés Profi rendszere. FEIN akkus fémipari csavarozó és akkus lemezcsipkedő készletben. Most célirányos készletben! Két gép, egy készlet: az új FEIN Profi rendszer a rugalmasabb

Részletesebben

NÉMET TERVEZÉS, NÉMET GYÁRTÁS, NÉMET MINŐSÉG!

NÉMET TERVEZÉS, NÉMET GYÁRTÁS, NÉMET MINŐSÉG! NÉMET TERVEZÉS, NÉMET GYÁRTÁS, NÉMET MINŐSÉG! 2ÉV 2 ÉV NÉMET TERVEZÉS, NÉMET GYÁRTÁS, NÉMET MINŐSÉG! A TEAMWELDER kiváló minőségű hegesztést és maximális biztonságot nyújt. A TEAMWELDER csak a legjobbat

Részletesebben

MIG/MAG Hegesztőeljárás MIG/MAG hegesztés-simon János 1

MIG/MAG Hegesztőeljárás MIG/MAG hegesztés-simon János 1 MIG/MAG Hegesztőeljárás 2013.12.03. MIG/MAG hegesztés-simon János 1 Fogalmak áttekintése Fogyóelektródás védőgázos ívhegesztő eljárás MIG= Metal Inert Gas ( inert gas= semleges gáz)= Fogyóelektródás semleges

Részletesebben

Padlóhegesztő automata FLOORON. egyszerű gyors biztos

Padlóhegesztő automata FLOORON. egyszerű gyors biztos Padlóhegesztés Kézi hegesztőkészülékek Rion Rion Digital Rion 120 Volt Rion 230 Volt Rion Digital 120 Volt Rion Digital 230 Volt Rendelési szám: 6600077 Rendelési szám: 6600075 Rendelési szám: 6600084

Részletesebben

Körvágó olló KS 1 HTBS 650-15 M. Manuális táblalemezollók. BSS 1000 BSS 1020 BSS 1250 FTBS M - sorozat. FTBS P - sorozat. Motoros táblalemezollók

Körvágó olló KS 1 HTBS 650-15 M. Manuális táblalemezollók. BSS 1000 BSS 1020 BSS 1250 FTBS M - sorozat. FTBS P - sorozat. Motoros táblalemezollók Metallkraft_01-71.qxp 2007.08.13. 13:06 Page 13 Körvágó olló KS 1 Asztali manuális táblalemezollók HTBS 650-15 M Manuális táblalemezollók BSS 1000 BSS 1020 BSS 1250 FTBS M - sorozat Pneumatikus táblalemezollók

Részletesebben

Nagy Ferenc

Nagy Ferenc f DAIHEN Corporation profil és üzletágak Üzletágak éves forgalma OTC vállalati profil (2013, március) Név DAIHEN Corporation Alapítva 1919 december Tőke Forgalom Alkalmazottak száma 10.596 millió Japán

Részletesebben

műhelyből sem hiányozhat.

műhelyből sem hiányozhat. Egyetlen műhelyből sem hiányozhat. A Bosch PBD 40 asztali fúrógép. ÚJ! A Bosch PBD 40 asztali fúrógép a legnagyobb fokú pontossághoz és kezelési komforthoz. További információkat a www.bosch-do-it.hu honlapon

Részletesebben

Német minőség, nagyipari felhasználásra, az ipar minden területére!

Német minőség, nagyipari felhasználásra, az ipar minden területére! A MAHE által kifejlesztett, a világon egyedülálló HYPER Pulse, HYPER Force, HYPER Cold, HYPER Vdown hegesztési eljárásoknak köszönhetően rendkívül precíz, kevesebb utómunkát igénylő, minőségi varratok

Részletesebben

0349311290 SZÁLLÍTÁSI TERJEDELEM:

0349311290 SZÁLLÍTÁSI TERJEDELEM: MIG/MAG Kompakt 230V Origo TM Mig C141, C151, Origo TM Mag C171, C201 Origo Mag széria egy olyan új generációjú egyfázisú hegesztőgépek, amely CO 2 vagy Ar/CO 2 gázkeverék használatánál az új teljesítmény

Részletesebben

S-típus. Félautomata impulzus fóliahegesztő gépek. Csúcsminőség. Rugalmasság. Moduláris rendszer.

S-típus. Félautomata impulzus fóliahegesztő gépek. Csúcsminőség. Rugalmasság. Moduláris rendszer. S-típus Félautomata impulzus fóliahegesztő gépek Csúcsminőség. Rugalmasság. Moduláris rendszer. Félautomata impulzus fóliahegesztő gépek Csúcsminőség. Rugalmasság. Moduláris rendszer. Az S-típusú félautomata

Részletesebben

megnevezés Nettó ár 018006 Gyspot 2400 kihúzató 230 V. 102600 Ft + áfa 018075 Gyspot 3502 S kihúzató 230 V. 162700 Ft + áfa

megnevezés Nettó ár 018006 Gyspot 2400 kihúzató 230 V. 102600 Ft + áfa 018075 Gyspot 3502 S kihúzató 230 V. 162700 Ft + áfa Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 8600 Siófok, Küszhegyi út 11/1. Tel: (36 84) 510 524, Fax: (36-84) 510-523 www.fts.co.hu E.mail: info@fts.co.hu cikkszám megnevezés Nettó ár 018006 Gyspot 2400 kihúzató

Részletesebben

Minden másodperc számít, minden egyes szöggel rögzít

Minden másodperc számít, minden egyes szöggel rögzít Minden másodperc számít, minden egyes szöggel rögzít ÚJ! Professzionális kék sűrített levegős szegbelövők profiknak profiktól www.bosch-professional.hu 2 Bevezetés Profiknak terveztük, profik tesztelték

Részletesebben

A teljesen digitális hegesztôgépek elsô CAD* rajza * gyermekkel segített tervezés

A teljesen digitális hegesztôgépek elsô CAD* rajza * gyermekkel segített tervezés www.reklamebuero.at Michael Zauner, szoftverfejlesztô, Philipp fiával A teljesen digitális hegesztôgépek elsô CAD* rajza * gyermekkel segített tervezés Aki a fejlesztésben is piacvezetô akar maradni, folyamatosan

Részletesebben

Az új, 2. generációs SPEEDTEC & Power Feed előtoló család

Az új, 2. generációs SPEEDTEC & Power Feed előtoló család Lincoln Electric EMEA Az új, 2. generációs SPEEDTEC & Power Feed előtoló család (Short version) Jacek Stefaniak European Product Manager Equipment Lincoln Electric EMEAR ver.04 SPEEDTEC második generáció

Részletesebben

Termékkatalógus. Standard hegesztőgépek

Termékkatalógus. Standard hegesztőgépek Termékkatalógus Standard hegesztőgépek 2010 Tartalomjegyzék MIG/MAG Kompakt / fokozatkapcsolós Origo TM Mig C141, C151 2 Origo TM Mag C171, C201 2 Origo TM Mig C170 3f, C200 3f, C250 3f 3 Origo TM Mig

Részletesebben

89.800Ft. 108.900Ft. 180-280V hálózati feszültség! A BIKA EREJÉVEL! Európa legkönnyebb gépei a jövő formavilágában. 27.900 Ft. Szettben olcsóbb!

89.800Ft. 108.900Ft. 180-280V hálózati feszültség! A BIKA EREJÉVEL! Európa legkönnyebb gépei a jövő formavilágában. 27.900 Ft. Szettben olcsóbb! 2013 11 A BIKA EREJÉVEL! Európa legkönnyebb gépei a jövő formavilágában. www.solter.hu Szettben olcsóbb! WP17V-12 AWI pisztoly, Reduktor 16.900 18.900 Ft Az akció kizárólag gép vásárlása esetén érvényes!

Részletesebben

Harkány, Bercsényi u. 18. dimatkft@gmail.com +36 (70) 601 0209 www.dimat.hu

Harkány, Bercsényi u. 18. dimatkft@gmail.com +36 (70) 601 0209 www.dimat.hu Harkány, Bercsényi u. 18. dimatkft@gmail.com +36 (70) 601 0209 www.dimat.hu SAS816FHL-0 szoba termosztát egy nem programozható elektromos fűtéshez kifejlesztett, digitális hőmérséklet kijelzővel. Padlóérzékelő

Részletesebben

DURMA RP típusú stancoló gépek

DURMA RP típusú stancoló gépek DURMA RP típusú stancoló gépek A DURMAZLAR CÉG BEMUTATÁSA A Durmazlar Machine Törökország vezető gépgyártó vállalata, mely éves termelését tekintve világelső a fémmegmunkáló gépek gyártásában. Napjainkban,

Részletesebben

Az ömlesztő hegesztési eljárások típusai, jellemzése A fogyóelektródás védőgázas ívhegesztés elve, szabványos jelölése, a hegesztés alapfogalmai

Az ömlesztő hegesztési eljárások típusai, jellemzése A fogyóelektródás védőgázas ívhegesztés elve, szabványos jelölése, a hegesztés alapfogalmai 1. Beszéljen arról, hogy milyen feladatok elvégzéséhez választaná a fogyóelektródás védőgázas ívhegesztést, és hogyan veszi figyelembe az acélok egyik fontos technológiai tulajdonságát, a hegeszthetőséget!

Részletesebben

Kötéstechnika jövője a Fronius-nál újdonságok a hegesztésben

Kötéstechnika jövője a Fronius-nál újdonságok a hegesztésben Kötéstechnika jövője a Fronius-nál újdonságok a hegesztésben Somoskői Gábor Froweld Hegesztéstechnikai és Kereskedelmi kft. Készülj a tökéletes hegesztésre Optimális hegesztési tulajdonságok: Steel Transfer

Részletesebben

Melléklet MŰSZAKI PARAMÉTEREK. MVD ishear A / SZAKMAI JELLEMZŐK. Mechanikus lemezolló gép

Melléklet MŰSZAKI PARAMÉTEREK. MVD ishear A / SZAKMAI JELLEMZŐK. Mechanikus lemezolló gép Atlanti-Szerszám Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Magyarország Tel.: +36 62 444 021 Fax: +36 62 440 753 E-mail: info@atlanti-szerszam.hu Web: www.atlanti-szerszam.hu Melléklet MŰSZAKI PARAMÉTEREK / SZAKMAI

Részletesebben

Ózon fertőtlenítéshez és oxidációhoz ProMinent Környezetbarát ózon előállítás és adagolás

Ózon fertőtlenítéshez és oxidációhoz ProMinent Környezetbarát ózon előállítás és adagolás Ózon fertőtlenítéshez és oxidációhoz ProMinent Környezetbarát ózon előállítás és adagolás Printed in Germany, PT PM 020 07/08 H MT18 A 01 07/08 H Ózon előállítás és adagolás OZONFILT OZVa ózonberendezések

Részletesebben

2 év teljeskörű, MMA AWI MIG BEVONTELEKTRÓDÁS WOLFRAMELEKTRÓDÁS FOGYÓELEKTRÓDÁS. háztól-házig garancia! Hegesztéstechnika 2014 A

2 év teljeskörű, MMA AWI MIG BEVONTELEKTRÓDÁS WOLFRAMELEKTRÓDÁS FOGYÓELEKTRÓDÁS. háztól-házig garancia! Hegesztéstechnika 2014 A MMA AWI MIG BEVONTELEKTRÓDÁS WOLFRAMELEKTRÓDÁS FOGYÓELEKTRÓDÁS HOBBY, ÉS IPARI.. HEGESZTŐGÉPEK MAGYAR MINŐSÉG BIZTOSÍTÁS. EURÓPAI MEGFELELŐSSÉG. teljeskörű, háztól-házig garancia! Új típusok a megszokott

Részletesebben

CLOSER TO YOU. Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően

CLOSER TO YOU. Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően CLOSER TO YOU Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően FONA Intraorális röntgenek FONA XDC Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően A FONA intraorális röntgen

Részletesebben

Koncentrált erő kompakt formában.

Koncentrált erő kompakt formában. Koncentrált erő kompakt formában. Expert Universal Easy New Compact Generation Easy Universal Expert A Bosch új Compact Generation ütvefúrógépei. Az Easy, Universal vagy Expert változatok között mindenki

Részletesebben

THE GREEN LIGHT. falco +ando

THE GREEN LIGHT. falco +ando 79 THE GREEN LIGHT falco +ando 85 ISMERTETŐ falco A LÁMPATESTEK JELLEMZŐI Tervező: Michel Tortel Védettség Optikai tér IP 66 Sealsafe (*) Szerelvénytér IP 66 (*) Törési szilárdság IK 08 (**) Névleges feszültség

Részletesebben

moduláris átkapcsoló rendszer 63... 160 A áramerősségre KAPCSOLJON SWITCH TO INNOVÁCIÓRA

moduláris átkapcsoló rendszer 63... 160 A áramerősségre KAPCSOLJON SWITCH TO INNOVÁCIÓRA moduláris átkapcsoló rendszer 63... 160 A áramerősségre KAPCSOLJON SWITCH TO INNOVÁCIÓRA INNOVATION Socomec : intelligens átkapcsolás A SOCOMEC cég, mint az áramforrás átkapcsolás szakterületének piacvezetője

Részletesebben

Műszaki rendszerkézikönyv GA alumíniumöntvény házak

Műszaki rendszerkézikönyv GA alumíniumöntvény házak Műszaki rendszerkézikönyv GA alumíniumöntvény házak GA alumíniumöntvény házak 8 4 7 1 5 6 3 2 Mindent elvisel A különlegesen robusztus alumíniumöntvény ház alkalmazási lehetőségei nem ismernek határokat.

Részletesebben

Esseni vásári hírek szeptember CLOOS Tandem Weld Cold Weld

Esseni vásári hírek szeptember CLOOS Tandem Weld Cold Weld Esseni vásári hírek A CLOOS cég 2013. szeptember 16-21. között, az esseni Schweissen und Schneiden vásáron mutatja be a hegesztés, vágás és felületfelhordás területén a legújabb eljárásokat, berendezéseket,

Részletesebben

VTZ. Nagy teljesítmény, amelyhez kiváló energiahatékonyság társul FORDULATSZÁM SZABÁLYOZOTT TETŐVENTILÁTOROK NYOMÁSÉRZÉKELŐVEL

VTZ. Nagy teljesítmény, amelyhez kiváló energiahatékonyság társul FORDULATSZÁM SZABÁLYOZOTT TETŐVENTILÁTOROK NYOMÁSÉRZÉKELŐVEL VTZ FORDULATSZÁM SZABÁLYOZOTT TETŐVENTILÁTOROK NYOMÁSÉRZÉKELŐVEL Nagy teljesítmény, amelyhez kiváló energiahatékonyság társul 6 típusváltozat: max. légszállítás 5 m 3 /h-tól 7 m 3 /h-ig, nyomásérték akár

Részletesebben

Kézi hegesztőkészülékek

Kézi hegesztőkészülékek Ponyvahegesztés Kézi hegesztőkészülékek Rion Rion Digital Rion 120 Volt Rion 230 Volt Rion Digital 120 Volt Rion Digital 230 Volt Rendelési szám: 6600077 Rendelési szám: 6600075 Rendelési szám: 6600084

Részletesebben

Triathlon - Ütőképes vetőgép

Triathlon - Ütőképes vetőgép Triathlon Triathlon - Ütőképes vetőgép kis vonóerő igénnyel a modern szántóföldi műveléshez Sok modern univerzális vetőgép nagy önsúlyuk miatt nagy vonóerőt igényelnek, magas az üzemanyagfelhasználásuk,

Részletesebben

SIGMA SELECT SIGMA SELECT - MASSZÍV, SOKOLDALÚ, OLYAN TERVEZÉSŰ, HOGY MEGFELELJEN A JÖVŐ KIHÍVÁSAINAK

SIGMA SELECT SIGMA SELECT - MASSZÍV, SOKOLDALÚ, OLYAN TERVEZÉSŰ, HOGY MEGFELELJEN A JÖVŐ KIHÍVÁSAINAK SIGMA SELECT SIGMA SELECT MASSZÍV, SOKOLDALÚ, OLYAN TERVEZÉSŰ, HOGY MEGFELELJEN A JÖVŐ KIHÍVÁSAINAK SIGMA SELECT EGY IGAZÁN EGYEDI HEGESZTÉSI MEGOLDÁS Moduláris alapú háromfázisú MIG/MAG és MMA inverter.

Részletesebben

VÁGÓGÉPEK PAPÍR ÉS ANYAG VÁGÁSRA MODELL ÁTTEKINTÉS GÖRGŐS ÉS KAROS VÁGÓGÉPEK

VÁGÓGÉPEK PAPÍR ÉS ANYAG VÁGÁSRA MODELL ÁTTEKINTÉS GÖRGŐS ÉS KAROS VÁGÓGÉPEK VÁGÓGÉPEK PAPÍR ÉS ANYAG VÁGÁSRA MODELL ÁTTEKINTÉS GÖRGŐS ÉS KAROS VÁGÓGÉPEK GÖRGŐS VÁGÓGÉPEK / KAROS VÁGÓGÉPEK IDEAL 1030 / IDEAL 1031 BIZTONSÁGI VÁGÓFEJ KOMPAKT GÖRGŐS VÁGÓK DIN A4 ÉS A3 MÉRETHEZ Ergonomikusan

Részletesebben

CLOOS ELJÁRÁSVÁLTOZATOK 1. RÉSZ CLOOS WELDING PROCESSES PART 1

CLOOS ELJÁRÁSVÁLTOZATOK 1. RÉSZ CLOOS WELDING PROCESSES PART 1 Pálinkás László hegesztőmérnök Crown International Kft. CLOOS képviselet CLOOS ELJÁRÁSVÁLTOZATOK 1. RÉSZ CLOOS WELDING PROCESSES PART 1 A Cloos, a már jól bevált, és az újító jellegű hegesztési eljárásváltozatok

Részletesebben

Speed Queen termékek:

Speed Queen termékek: Speed Queen termékek: SX25 típusú Speed Queen professzionális ipari mosógép: Softmount SX25 jellemzők: A változtatható sebességtartomány és variálható forgásirány miatt mindenféle ruha neműhöz tökéletesen

Részletesebben

A legjobb fűtés minden évszakban. DIGITÁLIS SZABÁLYOZÁSÚ ELEKTROMOS KAZÁNOK Fűtéshez és használati melegvíz előállításához.

A legjobb fűtés minden évszakban. DIGITÁLIS SZABÁLYOZÁSÚ ELEKTROMOS KAZÁNOK Fűtéshez és használati melegvíz előállításához. A legjobb fűtés minden évszakban DIGITÁLIS SZABÁLYOZÁSÚ ELEKTROMOS KAZÁNOK Fűtéshez és használati melegvíz előállításához 2010 Katalógus Teljes biztonság és maximális kényelem A GABARRÓN elektromos kazánokok

Részletesebben

HELIARC. AWI HEGESZTÉSBEN ÉLENJÁR.

HELIARC. AWI HEGESZTÉSBEN ÉLENJÁR. HELIARC. AWI HEGESZTÉSBEN ÉLENJÁR. ÖN ÉS A HELIARC. A HELIARC AZ AWI HEGESZTÉS EGYIK ÉLENJÁRÓJÁNAK SZÁMÍT, HOSSZÚ ÉVEK MUNKÁJÁVAL LETT TÖKÉLETESRE KIDOLGOZVA. AZ AWI AC ÉS DC HEGESZTÉS TERÉN KATEGÓRIÁJÁNAK

Részletesebben

NAGY HATÁSFOKÚ FŰTÉSI SZIVATTYÚK HZ-LE 401 HZ-LE 601

NAGY HATÁSFOKÚ FŰTÉSI SZIVATTYÚK HZ-LE 401 HZ-LE 601 VORTEX NAGY HATÁSFOKÚ FŰTÉSI SZIVATTYÚK HZ-LE 401 HZ-LE 601 90 C 80 C 70 C 60 C 50 C EGYSZERŰEN MEGTAKARÍTANI A HATÁKONYABB ENERGIA TECHNIKÁVAL. TELJESÍTMÉNYFELVÉTEL 4 W-TÓL. 40 C C C ENERGIAMEGTAKARÍTÁS

Részletesebben

A kőkorszak sem azért ért véget, mert elfogyott a kő

A kőkorszak sem azért ért véget, mert elfogyott a kő A kőkorszak sem azért ért véget, mert elfogyott a kő (Ahmed Zaki Jamani Sejk) Mi a célunk a hegesztőgépekkel? A munkadarabokon lévő varratok elkészítése az elvárt minőségben az elvárt határidőre Ki határozza

Részletesebben

F l e x C o m. Maximális rugalmasságot biztosító új koncepció

F l e x C o m. Maximális rugalmasságot biztosító új koncepció Kombinációs egység F l e x C o m Maximális rugalmasságot biztosító új koncepció Setting the standard 7,5 tonna össztömeg GVW jármű A hidraulikusan mozgatható válaszfal Nagyon felhasználóbarát Hidraulikus

Részletesebben

HungaroLux Light Kft. a Gandalf Csoport tagja

HungaroLux Light Kft. a Gandalf Csoport tagja HungaroLux Light Kft. a Gandalf Csoport tagja Energiahatékony megújulás 40 85%-os energia megtakarítás Európai Unióban fejlesztve és gyártva Közvilágítás EU / MSZ szabványos megvilágítás Hosszú élettartam

Részletesebben

Energiatakarékos inverter technológia védett, ütés és cseppálló, gumírozott masszív

Energiatakarékos inverter technológia védett, ütés és cseppálló, gumírozott masszív A BIKA EREJÉVEL! Európa legkönnyebb gépei a jövő formavilágában. Inverteres hegesztőgépek 130A 160A COTT 175S (160A) Felhasználható szerkezeti acél, saválló acél és ötvözött acél KAPCSOLHATÓ AWI FUNKCIÓVAL!

Részletesebben

Bosch elektromos kéziszerszámok Új termékek és akciós ajánlatok

Bosch elektromos kéziszerszámok Új termékek és akciós ajánlatok Bosch elektromos kéziszerszámok Új termékek és akciós ajánlatok Érvényes: 2012. február 1. - április 30. vagy a készlet erejéig www.bosch-professional.hu Új generációs sarokcsiszolók a Boschtól! Universal

Részletesebben

Felületi párologtató ENERGIAHATÉKONY HŰTÉS VÍZZEL! Felületi párologtató az elszívott levegő adiabatikus hűtésére CONDAIR SH2

Felületi párologtató ENERGIAHATÉKONY HŰTÉS VÍZZEL! Felületi párologtató az elszívott levegő adiabatikus hűtésére CONDAIR SH2 Felületi párologtató ENERGIAHATÉKONY HŰTÉS VÍZZEL! Felületi párologtató az elszívott levegő adiabatikus hűtésére CONDAIR SH2 Condair SH2 Mentes a nemkívánatos üvegszáltól és cellulóztól Szabadalmaztatott

Részletesebben

Mikrométerek Tolómérők Mélységmérők Mérőórák Belső mikrométerek Mérőhasábok Sztereo mikroszkópok Mérőmikroszkópok Profil projektorok

Mikrométerek Tolómérők Mélységmérők Mérőórák Belső mikrométerek Mérőhasábok Sztereo mikroszkópok Mérőmikroszkópok Profil projektorok Mikrométerek Tolómérők Mélységmérők Mérőórák Belső mikrométerek Mérőhasábok Sztereo mikroszkópok Mérőmikroszkópok Profil projektorok ELLENŐRZÖTT NÉMET MINŐSÉG Mikrométerek Felbontás: digitális 0.001 mm,

Részletesebben

MINDEN RÉSZLETÉBEN MINŐSÉG

MINDEN RÉSZLETÉBEN MINŐSÉG MŰANYAGHEGESZTŐ EXTRUDEREK MINDEN RÉSZLETÉBEN MINŐSÉG - Egyedülálló szabadalmaztatott hőmérsékletkontroll közvetlenül a masszában. - Egymástól független hőmérsékletbeállítási lehetőség masszára és előmelegítésre.

Részletesebben

KEVERÉS ADAGOLÁS SZÁLLÍTÁS SZÁRÍTÁS

KEVERÉS ADAGOLÁS SZÁLLÍTÁS SZÁRÍTÁS KEVERÉS ADAGOLÁS SZÁLLÍTÁS SZÁRÍTÁS Cég Moduláris rendszer Adagolás és keverés Szárítás KOCH-TECHNIK Werner Koch Maschinentechnik GmbH Több mint 35 éve a KOCH TECHNIK név elválaszthatatlanul összekapcsolódik

Részletesebben

erő. Kézben tartott Compact Generation

erő. Kézben tartott Compact Generation Kézben tartott erő. Compact Generation Easy Universal Expert Make it your home. Tegye lakhelyét saját otthonává a Bosch sarokcsiszolóival. Erőteljesek, robusztusak és új, kompakt kialakításuknak köszönhetően

Részletesebben

Az érzô lámpa. Újdonság a Sarlamtól

Az érzô lámpa. Újdonság a Sarlamtól Az érzô lámpa Újdonság a Sarlamtól HAGYJA MAGÁT ELVARÁZSOLNI EGY MEGLEPÔ ÚJDONSÁGGAL Az automata világítási rendszerek tapasztalatait felhasználva a Sarlam egy új megoldást kínál ügyfeleinek. Az RF technológiának

Részletesebben

Hajlítóberendezések gyártója

Hajlítóberendezések gyártója Hajlítóberendezések gyártója HU HKS-CNC Profi HKS-CNC Profi Munkahossz 8.200 mm 7.000 mm 6.000 mm A berendezés hossza 9.100 mm 7.900 mm 7.000 mm Hajlítási szög 145 145 145 Munkamélység 1.150 mm 1.150 mm

Részletesebben

A nemesacél új generációja: A gazdaságos Viega 1.4521-es Sanpress csœ.

A nemesacél új generációja: A gazdaságos Viega 1.4521-es Sanpress csœ. A nemesacél új generációja: A gazdaságos Viega 1.4521-es Sanpress csœ. Több gazdaságosság a tervezésben és a kalkulációban: Viega 1.4521-es Sanpress csœ. A Viega válasza az ingadozó nemesacél árakra A

Részletesebben

Munkavédelem és hegesztőpajzsok

Munkavédelem és hegesztőpajzsok Tartalomjegyzék Munkavédelem és hegesztőpajzsok autodark hegesztőpajzsok autodark 560i 90 autodark 560x 91 autodark 660i 92 autodark 660x 93 autodark 760 94 autodark - automata hegesztőpajzsok Alkatrészek

Részletesebben

referenciák geminipark tychy

referenciák geminipark tychy T E R M O V E N T I L Á T O R O K É S L É G F Ü G G Ö N Y Ö K referenciák warsaw spire VARSÓ geminipark tychy BMW Gliwice GYÁRCSARNOK Tuchom Zasada Trans Spedition Niepołomice POland Czech Republic BALTIC

Részletesebben

Wave Form Controlled Technology. GMAW impulzus Power Mode Rapid Arc STT

Wave Form Controlled Technology. GMAW impulzus Power Mode Rapid Arc STT Wave Form Controlled Technology GMAW impulzus Power Mode Rapid Arc STT tartalom 1. Bevezetés 2. Az STT folyamat a) Alapáram b) Kezdeti rövidzárlat c) Pinch- áram d) A második áramesés e) Csúcsáram f) Áramlefutás

Részletesebben

MarTool Mérési segédeszközök

MarTool Mérési segédeszközök A méréstechnikai megoldásoknak a legapróbb részletekig stimmelniük kell. MarStand - teljes támogatás az Ön méréseihez. Számunkra ezt jelenti az EXACTLY! A MarTool mérő- és vizsgálóeszközök nélkülözhetetlen

Részletesebben

Elektromos HelyiségfÛtés

Elektromos HelyiségfÛtés Elektromos HelyiségfÛtés CFK 5 fali konvektor fagymentesítésre A CFK 5 kis teljesítményû fali elektromos konvektor tökéletes megoldás lehet a kis alapterületû helyiségek alap temperálására. Elsôsorban

Részletesebben

referenciák geminipark tychy

referenciák geminipark tychy T E R M O V E N T I L Á T O R O K É S L É G F Ü G G Ö N Y Ö K referenciák warsaw spire VARSÓ geminipark tychy BMW Gliwice GYÁRCSARNOK Tuchom Zasada Trans Spedition Niepołomice POland Czech Republic BALTIC

Részletesebben

SZELLŐZTETŐ- RENDSZER. A ventilátor 50%-os fordulaton történő működtetése 70%-os energiafelhasználás. csökkenést eredményez. SZELLŐZTETŐ- RENDSZER

SZELLŐZTETŐ- RENDSZER. A ventilátor 50%-os fordulaton történő működtetése 70%-os energiafelhasználás. csökkenést eredményez. SZELLŐZTETŐ- RENDSZER HALK MŰKÖDÉSŰ CSŐVENTILÁTOROK TD-SILENT ECOWATT sorozat TD-SILENT ECOWATT - ÉS 1 KÖZÖTTI TÍPUSOK ENERGIA- HATÉKONY TD-SILENT ECOWATT - 1 ÉS TÍPUSOK ENERGIA- HATÉKONY SZELLŐZTETŐ- RENDSZER SZELLŐZTETŐ-

Részletesebben

mint A VARTA MINDENKI SZÁMÁRA TÖKÉLETES TELJESÍTMÉNYT NYÚJT. A VARTA ULTRA DYNAMIC ÉS A DYNAMIC TRIO AZ ÚJ www.varta-automotive.

mint A VARTA MINDENKI SZÁMÁRA TÖKÉLETES TELJESÍTMÉNYT NYÚJT. A VARTA ULTRA DYNAMIC ÉS A DYNAMIC TRIO AZ ÚJ www.varta-automotive. www.varta-automotive.com mint AZ ÚJ A VARTA MINDENKI SZÁMÁRA TÖKÉLETES TELJESÍTMÉNYT NYÚJT. A VARTA ULTRA DYNAMIC ÉS A DYNAMIC TRIO Thanks go to Peugeot, www.peugeot.com MINDIG JOBB: ENERGIA PRÉMIUM MINŐSÉGBEN

Részletesebben

DURMA HRB-3, HRB-4 típusú hidraulikus hengerítő

DURMA HRB-3, HRB-4 típusú hidraulikus hengerítő DURMA HRB-3, HRB-4 típusú hidraulikus hengerítő A DURMAZLAR CÉG BEMUTATÁSA A Durmazlar Machine Törökország vezető gépgyártó vállalata, mely éves termelését tekintve világelső a fémmegmunkáló gépek gyártásában.

Részletesebben

ULTRA THIN LED DISPLAY

ULTRA THIN LED DISPLAY ULTRA THIN LED DISPLAY A VILÁG LEGVÉKONYABB LED DISPLAYEI Extra vékony kivitel Egy- és kétoldalas változat Magas fényerejű LED megvilágítás Több mint 50 000 órás élettartamú ledek 50% energia-megtakarítás

Részletesebben

MIG/MAG hegesztőpisztolyok

MIG/MAG hegesztőpisztolyok Az Ön márkakereskedője B.L.Metál Hungária Kft. MIG/MAG hegesztőpisztolyok OK 150A - 500A Kiváló minőségű réz nyakkal, a maximális hőelvezetés érdekében MIG/MAG CE/3C minősítéssel ellátva A nikkel bevonatos

Részletesebben

és tartalom ZUHANY AZONNAL OKOS HŐMÉRŐ KÉT TARTÁLY, DUPLA KOMFORT Új, egyedi olasz stílusú vízmelegítő tőlünk: -21% -51% -60% CSAK 27 cm mély!

és tartalom ZUHANY AZONNAL OKOS HŐMÉRŐ KÉT TARTÁLY, DUPLA KOMFORT Új, egyedi olasz stílusú vízmelegítő tőlünk: -21% -51% -60% CSAK 27 cm mély! TERMÉKCSALÁD Stílus és design italiano és tartalom Új, egyedi olasz stílusú vízmelegítő tőlünk: CSAK 27 cm mély! HEATING FELFŰTÉSI TIME IDŐ l. l. Időmegtakarítás Time saving Időmegtakarítás Time saving

Részletesebben

GALAXY-SZÉRIA SIGMA GALAXY - EGYSZERŰEN A LEGÚJABB CSÚCSTECNOLÓGIÁVAL

GALAXY-SZÉRIA SIGMA GALAXY - EGYSZERŰEN A LEGÚJABB CSÚCSTECNOLÓGIÁVAL SIGMA GALAXY - EGYSZERŰEN A LEGÚJABB CSÚCSTECNOLÓGIÁVAL INTELLIGENS HEGESZTÉS STATE-OF-THE-ART TECHNOLOGY SIGMA GALAXY A MIG/MAG HEGESZTŐGÉPEK ÚJ GEN- ERÁCIÓJA A Sigma Galaxy a hegesztési technológia hatalmas

Részletesebben

Okostelefon. Ujjlenyomat. Bluetooth 4.0 LE RFID. PIN kód. Elektronikus ajtózár. Telefon applikáció. NFC kapcsolat

Okostelefon. Ujjlenyomat. Bluetooth 4.0 LE RFID. PIN kód. Elektronikus ajtózár. Telefon applikáció. NFC kapcsolat Bluetooth 4.0 LE RFID Elektronikus ajtózár Ujjlenyomat NFC kapcsolat PIN kód Ajtózár: biztonságosan és egyszerűen lehet okostelefonnal irányítani. Okostelefon Telefon applikáció www.burg.biz Minőség és

Részletesebben

MMA MIG/MAG TIG CUTTING EDGE WELDING

MMA MIG/MAG TIG CUTTING EDGE WELDING R CUTTING EDGE WELDING MIG/MAG TIG MMA POCKETPOWER 130/150/170/190 IGBT POCKETFORCE 200 IGBT SUPERFORCE 230 IGBT MICROFLUX 121 NOGAS POCKETMIG 175 FIXIFLUX POCKETMIG 195/215 ALUFLUX POWERMIG 221/261/263

Részletesebben

STD és SCU. STD400RC/RL-DIN és SAE STD1000RL-DIN és SAE SCU10-DIN és SAE. Dimmerek STD SCU

STD és SCU. STD400RC/RL-DIN és SAE STD1000RL-DIN és SAE SCU10-DIN és SAE. Dimmerek STD SCU és P112245 P112248 400RC/R-DI P112246 400RC/R-SAE b dimmerek izzólámpák, halogénlámpák fényáramát és motorok teljesítményét szabályozzák 40 1000 W-ig egy vagy több kapcsolási pontról. b Vezérelhetők a

Részletesebben

transsteel 3500/5000 / MIG/MAG hegesztőrendszer

transsteel 3500/5000 / MIG/MAG hegesztőrendszer transsteel 3500/5000 / MIG/MAG hegesztőrendszer 2 / Rólunk / 1950 óta fejlesztünk innovatív komplett megoldásokat az ívhegesztéshez és az ellenállásponthegesztéshez. Ilyen pl. a Cold Metal Transfer (CMT)

Részletesebben

Teljesítmény és biztonság kiemelkedő egysége

Teljesítmény és biztonság kiemelkedő egysége _ XTRA TEC XT XTENDED TECHNOLOGY Teljesítmény és biztonság kiemelkedő egysége Termékfejlesztések Marás TELJESÍTMÉNY ÉS BIZTONSÁG KIEMELKEDŐ EGYSÉGE KÖZÖS SZEMLÉLET EGYEDI MEGOLDÁS. A sikeres Walter marószerszámcsalád

Részletesebben

Termékújdonságok. Szerszámkészítés IV / 2015. E 3300 Csúszkaegyég

Termékújdonságok. Szerszámkészítés IV / 2015. E 3300 Csúszkaegyég Termékújdonságok Szerszámkészítés IV / 2015 CD-katalógus 5.9.1.0 Online katalógus Ebben az évben is újabb termékbővítéssel reagálunk az Önök kívánságaira, észrevételeire. Mint teljeskörű beszállítók így

Részletesebben

Megbízhatóság, precizitás, minőség

Megbízhatóság, precizitás, minőség www.blm.hu BEVONTELEKTRÓDÁS INVERTERES HEGESZTŐGÉP koppintós AWI GYÚJTÁSSAL Megbízhatóság, precizitás, minőség BLM MINI Innovatív fejlesztéseknek, a nagyteljesítményű IGBT-nek, sajtolt hűtőbordáknak köszönhetően

Részletesebben

ANYAGMOZGATÓ BERENDEZÉSEK

ANYAGMOZGATÓ BERENDEZÉSEK ANYAGMOZGATÓ BERENDEZÉSEK 265 Anyagmozgató berendezések Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék A Pfaff-silberblau anyagmozgató berendezések kiválóan Kézi raklapemelők 270-281 Kézi raklapemelők mérleggel 282-283

Részletesebben

0 1000 2000 3000 4000 5000 6000 7000 8000 9000 10000 Q (m3/h)

0 1000 2000 3000 4000 5000 6000 7000 8000 9000 10000 Q (m3/h) ÖSSZEHASONLÍTÁS 450 400 350 300 P (Pa) 250 200 150 100 50 0 0 1000 2000 3000 4000 5000 6000 7000 8000 9000 10000 Q (m3/h) Tervezett munkapont Q (m 3 /h) 0 P (Pa) 0 összehasonlítás összegzése modell Q (m

Részletesebben

FÚRÓKALAPÁCS, FÚRÓ-VÉSŐKALAPÁCSOK

FÚRÓKALAPÁCS, FÚRÓ-VÉSŐKALAPÁCSOK FÚRÓKALAPÁCS, FÚRÓ-VÉSŐKALAPÁCSOK D25112/ D25112K/ D25112C* D25113K/ D25113C* D25114K 24 mm-es, 2-üzemmódú fúrókalapács 26 mm-es, 3-üzemmódú fúró-vésőkalapács 26 mm-es, 3-üzemmódú fúró-vésőkalapács betonban

Részletesebben

Fokozatmentes fényerőszabályozás,

Fokozatmentes fényerőszabályozás, PHILIPS Szabályozható LED Phase kettős spotlámpa szabályozható fény Hangulat teremtésére tökéletes Lágy LED, szemkímélő Kiváló minőségű anyagok Fokozatmentes fényerőszabályozás, a ragyogótól a lágy fényig

Részletesebben