Megfelelőségi nyilatkozat

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Megfelelőségi nyilatkozat"

Átírás

1 HSZNÁLTI UTSÍTÁS

2 Tartalomjegyzék Megfelelőségi nyilatkozat...3 Szállítási instrukciók...4 berendezés főbb elemei...4 Leolvasztás...6 beltéri egység kijelzője...7 Távszabályzó...8 távszabályzó funkciói...10 KI/BE kapcsolás...10 Üzemmód kiválasztása...10 Igényelt alapjel beállítása...10 Ventilátor fokozat kiválasztása...11 Légterelő lamella mozgatás...11 Energiatakarékos funkció (hűtéskor)...11 Ionizátor/ légtisztító funkció...12 Megnövelt ventilációs időtartam funkció...12 Hőmérsékletek megjelenítése funkció...12 Időzítés BE funkció...13 Időzítés KI funkció...13 Emelt ventilátor fokozat funkció (TURBO)...13 Éjszakai komfort program funkció...14 Beltéri egység előlap aktivitás funkció...14 Billentyűzár funkció...14 Mértékegység kijelzés...15 Elemcsere...15 Karbantartás...15 Légszűrő tisztítása...15 Tisztítás...16 Hibajelenségek...16 mennyiben a berendezés nem hűti eléggé a helyiséget...16 Ha a berendezés a távirányító jeleit nem érzékeli...16 Normális jelenségek lehetnek a következők...16

3 Megfelelőségi nyilatkozat

4 Szállítási instrukciók berendezés főbb elemei

5

6 Leolvasztás Hűtő üzemmódban, a készülék leolvasztja önmagát amennyiben a beltéri hőcserélő felülete 0 C alá esik és lederesedik. Fűtő üzemmódban a kültéri egység deresedhet amennyiben a kültéri légállapot megfelelően nedves és hűvös. Ebben az esetben a készülék automatikusan leolvasztja önmagát. Fűtő üzemmódban a hideg fuvallatok elkerülése végett, amíg a hőcserélő nem melegedett fel eléggé, a ventilátor nem indul el.

7 beltéri egység kijelzője távirányító LIGHT gombjának megnyomásával aktiválható a beltéri egység kijelzése. gomb ismételt megnyomásával a beltéri egység kijelzője inaktívvá válik. Index Funkciók 1 helyiség levegőhőmérséklet vagy az igényelt alapjel hőmérséklet kijelzése 2 ktív hűtési üzemmód kijelzése 3 ktív párátlanító üzemmód kijelzése 4 ktív fűtési üzemmód kijelzése 5 berendezés bekapcsolt állapotának kijelzése 6 Infóra érzékelő elhelyezési területe, távirányító jel fogadása 7 Szervizkapcsoló (a berendezés üzemeltetése lehetséges sérült távirányító esetén. szervizkapcsoló használatával a belső hőmérséklet alapján automatikusan a berendezés választja ki az üzemmódot. z üzemmód és alapjel értékének kiválasztására NINCS lehetőség)

8 Távszabályzó Előfordulhat, hogy a távirányítón olyan gombok is elhelyezésre kerültek, melyek nincsenek befolyással az adott klímaberendezés működtetésére. Ezen gombok és kijelzések jelentésével jelen használati utasítás nem foglalkozik. Ellenőrizze, hogy nincs semmilyen akadály a távirányító és a beltéri egység infra vevője között. maximális jelátviteli távolság 8m. Tartson minimum 1 m távolságot hőforrástól, televíziótól, rádiótól, elektromos berendezéstől, mert ezek téves hőmérséklet érzékelést, illetve interferenciát okozhatnak. Ne öntsön semmilyen folyadékot a távirányítóba. Sikeres jelátvitel esetén a beltéri egység hangjelzést ad, gomb megnyomása esetén a távirányító kijelzőjén ikon jelenik meg. Index Funkciók 1 KI/BE kapcsoló gomb 2 Üzemmód kiválasztó gomb 3 Érték növelő gomb (hőmérséklet, időzítő) 4 Érték csökkentő gomb (hőmérséklet, időzítő) 5 Ventilátor fokozat kiválasztó gomb 6 Légterelő lamella mozgatás gomb 7 Multifunkciós gomb, bal oldalán légszűrő ionizátor aktiválás, jobb oldalán energiatakarékos üzemmód kiválasztó (csak hűtési üzemben aktív) 8 Megnövelt ventilációs időtartam választó gomb 9 Beltéri egységen hőmérséklet (alapjel vagy helyiség) kijelzés aktiváló gomb 10 Időzítés BE vagy időzítés KI funkció aktivizáló gomb 11 Emelt ventilátor fokozat választó gomb (turbo) 12 Éjszakai komfort program aktiváló gomb (hűtési és fűtési üzemben az ideális hőmérséklet fenntartásához automatikusan kalkulált hőmérséklet/ nem állítható értékű) 13 Beltéri egység kijelző aktivizáló gomb

9 Index Funkció 1 UTOMTIKUS üzemmód kijelzése 2 HŰTÉSI üzemmód kijelzése 3 PÁRÁTLNÍTÓ üzemmód kijelzése 4 VENTILÁCIÓS üzemmód kijelzése 5 FŰTÉSI üzemmód kijelzése 6 Éjszakai komfort program kijelzése 7 lapjel érték vagy helyiség hőmérséklet kijelzése 8 Légterelő lamella állapot kijelzése 9 Ventilátor fokozat kijelzése 10 Beállítás elküldése a beltéri egység jelfogadó területére kijelzés 11 Ionizátor üzemjelzése 12 megnövelt ventilációs időtartam funkció kijelzése 13 Emelt ventilátor fokozat kijelzése 14 Billentyűzár aktív 15 Beltéri egység előlapi aktivitás kijelzése 16 lapjel értékének kijelzése 17 Időzítő BE vagy időzítő KI időtartam értékének kijelzése 18 Időzítő BE vagy időzítő KI program kijelzése 19 Celsius mértékegység rendszer szerint történő kijelzés 20 Fahrenheit mértékegység rendszer szerint történő kijelzés Előfordulhat, hogy a távirányítón olyan gombok is elhelyezésre kerültek, illetve kijelzésre kerülhetnek a távirányítón, melyek nincsenek befolyással az adott klímaberendezés működtetésére. Ezen gombok és kijelzések jelentésével jelen használati utasítás nem foglalkozik.

10 távszabályzó funkciói KI/BE kapcsolás z gomb megnyomásával KI/BE kapcsolhatjuk a gépet. távirányító kijelzőjén a korábbi üzem érvényben lévő információi megjelennek. Üzemmód kiválasztása gomb megnyomásával kiválasztható az igényelt üzemmód. utomatikus: nincs lehetőség igényelt alapjel hőmérséklet beállítására. 25 C helyiséghőmérséklet felett HŰTÉSI, 20 C helyiséghőmérséklet alatt FŰTÉSI, 20 C és 25 C helyiséghőmérséklet között VENTILLÁCIÓS üzemmód szerint működik a gép, automatikus ventilátor fokozaton. Hűtés: a gép hűtő üzemmódban működik a kiválasztott ventilátor fokozaton, ameddig az alapjel igény alacsonyabb, mint a helyiség hőmérséklet Párátlanítás:a gép hűtő üzemmódban működik a maximális ventilátor fokozaton, ameddig az alapjel igény alacsonyabb, mint a helyiség hőmérséklet. Ventilátor fokozat-választásra nincs lehetőség. Ventiláció: csak a ventilátor működik a kiválasztott fokozaton, de a helyiség hőmérsékletét a berendezés nem változtatja. Fűtés: a gép fűtő üzemmódban működik a kiválasztott ventilátor fokozaton, ameddig az alapjel igény magasabb, mint a helyiség hőmérséklet Igényelt alapjel beállítása gombokkal van lehetőség az érték növelésére, vagy csökkentésére. (kivéve automatikus üzemmód)

11 Ventilátor fokozat kiválasztása gomb megnyomásával kiválasztható az igényelt fokozat. (kivéve automatikus és párátlanítás üzemmód) Légterelő lamella mozgatás UTO fokozatban a gép a helyiséghőmérséklet és alapjel különbségéhez igazítja a ventilátor fokozatot a a 3 fix fordulat egyikeként. Nagy különbség esetén nagy fokozaton, kis különbség esetén kis fokozaton járatja a ventilátort. TURBO fokozatgomb megnyomásával a magas fokozat fölé emelkedik a ventilátor sebessége. gomb megnyomásával lehetőség van a légterelő lamella motorjának bekapcsolására, kettő -féle jelleggel. ( jellegek közötti választás a berendezés kikapcsolt állapotában a + gombok együttes lenyomásával történhet.) Egyszerűsített jelleg (alapértelmezett): a gomb megnyomásakor a lamellamozgás elindul és folyamatosan változik a légterelő állás. távszabályzó kijelzőjén az ikon megjelenik. gomb ismételt megnyomásakor a légterelő lamella az aktuális pozícióban rögzítésre kerül. Pozicionált jelleg: a gomb minden egyes megnyomása a következő ciklus szerint lamella állást/ mozgást jelenti: Energiatakarékos funkció (hűtéskor) gomb JOBB oldalának megnyomásával aktiválható az energiatakarékos funkció hűtő üzemmódban. Használatakor SE felirat jelenik meg a távszabályzó kijelzőjén. funkció alatt nincs lehetőség alapjel állítására (alapértelmezett alapjel 27 C a funkció alatt), illetve a ventilátor fokozat automatikusra változik. gomb ismételt megnyomásával a berendezés kilép az energiatakarékos funkcióból.

12 Ionizátor/ légtisztító funkció gomb BL oldalának megnyomásával aktiválható az ionizátor/ légtisztító funkció. funkció használatával semlegesíthetőek a kellemetlen szagok, illetve csökkenthető a levegőben lévő baktériumok mennyisége. gombbal a funkció ciklikus. Megnövelt ventilációs időtartam funkció beltéri egység hőcserélő felületén hűtő, vagy párátlanító üzemmódban a levegőben lévő nedvesség kondenzátum formában kiválik. megnövelt ventilációs időtartam funkció során a gép leállítását követően hűtő, vagy párátlanító üzemmódban a ventilátor kettő perccel tovább működik. Ezáltal a beltéri egységben lévő kondenzátum leszárításra kerül. funkció aktiválása és inaktiválása az gomb megnyomásával történik. ktív funkciónál a távszabályzó kijelzőjén X-FN felirat látható (kikapcsolt készülék esetében is). Hőmérsékletek megjelenítése funkció gomb megnyomásával lehetőség van a helyiséghőmérséklet (a beltéri egység hőérzékelője által mért érték) és a beállított alapjel megjelenítésére a beltéri egység kijelzőjén. gombbal a funkció ciklikus. beltéri egység alapértelmezett kijelzése az alapjel értéke. helyiség hőmérséklet pillanatnyi értéke 3 másodpercig látható miután a kijelzés visszatér az alapjel megjelenítésére. helyiséghőmérséklet ismételt megjelenítése a megfelelő gomb megnyomásával történhet.

13 Időzítés BE funkció berendezés időzítő funkcióval felszerelt, mely 0,5 és 24 óra közötti időtartamra rögzíthető. berendezés kikapcsolt állapotában van lehetőség időzített elindítására a gomb megnyomásával (ha nincs más programozás érvényben). távszabályzó kijelzőjén a ikon villogni kezd. gombokkal van lehetőség az érték növelésére, vagy csökkentésére a kívánt időtartamig. z időzítés rögzítése a gomb megnyomásával történik. távszabályzón ikon folyamatos kijelzésre vált. Rögzített időzítés a gomb ismételt megnyomásával történik. kijelzés törléskor megszűnik a távszabályzó kijelzőjén. Időzítés esetén az üzemmód, az alapjel és a ventilátor fokozat az időzítés előtti utolsó érvényes beállítás szerinti. mennyiben a berendezés elindításra kerül mielőtt az időzítés BE funkció szerint elindul volna, az időzítés funkció automatikusan törlődik. Időzítés KI funkció berendezés időzítő funkcióval felszerelt, mely 0,5 és 24 óra közötti időtartamra rögzíthető. berendezés bekapcsolt állapotában van lehetőség időzített leállításra a gomb megnyomásával (ha nincs más programozás érvényben). távszabályzó kijelzőjén a villogni kezd. Emelt ventilátor fokozat funkció (TURBO) ikon gombokkal van lehetőség az érték növelésére, vagy csökkentésére a kívánt időtartamig. z időzítés rögzítése a gomb megnyomásával történik. távszabályzón ikon folyamatos kijelzésre vált. Rögzített időzítés a gomb ismételt megnyomásával történik. kijelzés törléskor megszűnik a távszabályzó kijelzőjén. mennyiben a berendezés kikapcsolásra kerül mielőtt az időzítés KI funkció szerint állt volna le, az időzítés funkció automatikusan törlődik. berendezés 3 fix ventilátor fokozattal rendelkezik, de a magas fokozatnál nagyobb sebességen is lehet működtetni a beltéri egységet a gomb megnyomásával (kivéve utomatikus üzemmód és párátlanítás). Ebben a funkcióban a kijelzőn megjelenik a TURBO ikon.

14 Éjszakai komfort program funkció program használatával optimalizálható a berendezés működése, energiafelhasználása. Hűtéskor és párátlanításkor: egy óra elteltével megemeli az alapjel értékét 1 C-kal, 2 óra elteltével megemeli az alapjel értékét 2 C-kal. Fűtéskor: egy óra elteltével lecsökkenti az alapjel értékét 1 C-kal, 2 óra elteltével lecsökkenti az alapjel értékét 2 C-kal. berendezés bekapcsolt állapotában a gomb megnyomásával aktiválható a funkció, aktív állapotban a távszabályzó kijelzőjén ikon látható. program a KI/BE kapcsolóval törölhető, ismételt aktiválását minden egyes esetben újra kell történjen. Beltéri egység előlap aktivitás funkció z aktivitás bekapcsolásához meg kell nyomni a gombot. ktív állapotban a távszabályzón megjelenik a ikon és a hőmérsékletek a beltéri egységen kijelzésre kerül. kal Billentyűzár funkció gombok együttes megnyomásával aktiválható a funkció. kijelzőn ikon jelenik meg.

15 Mértékegység kijelzés gombok együttes megnyomásával választható, hogy Celsius, vagy Fahrenheit mértékegység rendszer szerint kerüljenek kijelzésre az értékek. Elemcsere 2 db tartós, 1,5 V-os elemet ajánlatos használni: LR 03 (). z elemek cseréjéhez nyomjuk meg a távirányítón elemtokot a nyíl irányába, és cseréljük ki az elemeket, ügyelve a polaritásokra. z elemeket 10 hónap után cseréljük ki, és mindig egyforma elemeket alkalmazzunk. mennyiben a távirányítót hosszabb ideig nem használjuk, vegyük ki belőle az elemeket. mikor a távirányító hatósugara csökken, cseréljünk elemeket. Maximális hatósugár 7 m. Karbantartás Légszűrő tisztítása szűrőt a környezet portartalmától függő gyakorisággal kell takarítani. szűrőt ki kell porszívózni, majd enyhe mosószeres langyos vízzel átmosni.

16 Tisztítás Langyos vízzel és szivaccsal finoman tisztítsuk meg a burkolatot. Ne használjunk vegyi anyagokat a tisztításhoz. Ne permetezzünk vizet a berendezésre, áramütést és zárlatot okozhat. távirányítót enyhén nedves, puha ronggyal tisztítsuk. kültéri egységet (kondenzátort) az elszennyeződésektől, levelektől, stb. tisztítsuk meg, ügyelve, hogy a hőcserélő lamellái ne sérüljenek, és ne hajoljanak meg. z elpiszkolódott kültéri egység üzemzavart okozhat, vagy csökkenti a klímaberendezés teljesítményét. berendezés tisztítása a felhasználó kötelessége, nem garanciális feladat. tisztítás elmaradása a garancia elvesztésével járhat! Hibajelenségek mennyiben a berendezés nem hűti eléggé a helyiséget ellenőrizzük, hogy a beltéri egység szűrője tiszta ellenőrizzük a beállított hőmérsékletet ellenőrizzük, hogy a helység nyilászárói zárva vannak ellenőrizzük, hogy nincs-e túl sok ember a helyiségben ellenőrizzük, hogy nem működik- e valamilyen hőforrás (pl. vasaló, nagy teljesítményű porszívó stb.) ellenőrizzük, hogy a légáramlás a kültéri egységen akadálytalan, a kondenzátor nincs elpiszkolódva Ha a berendezés a távirányító jeleit nem érzékeli ellenőrizzük, hogy a távirányítóba az elemek nem merültek-e le ellenőrizzük hogy a távirányítóban az elemek helyesen vannak-e berakva biztosítani kell, hogy a távirányító ne kerüljön 7 m-nél távolabb a beltéri egységtől, és kettejük közé ne kerüljön semmiféle akadály, ami gátolja a jel küldését Normális jelenségek lehetnek a következők * ha a berendezés nem indul azonnal, várjunk 3 percet * hűtés és szárító üzemmódban a kültéri egység gőzölöghet fűtés üzemmódban a kültéri egység is gőzölöghet a leolvasztási ciklus alatt * halk surrogás, csobogás hallatszik a beltéri egységből, ezt a hűtőközeg áramlása okozza * a szagok képződésének megelőzésére a szobában időnként szellőztetni kell. szagokat nem a klímaberendezés meghibásodása okozza, hanem hogy a szűrő vagy a hőcserélő elkoszolódott.

17 * a berendezés halk kattogó hangot ad be és kikapcsoláskor. Ez a burkolat hőtágulása miatt van, normális jelenség mennyiben a beltéri egységből víz csorog, nagy valószínűséggel eldugult a kondenzátum elvezetés. Tisztítsuk meg! Fűtő módban addig nem indul el a ventilátor, amíg a hőcserélő nem éri el a kellően meleg állapotot.

Szállítási instrukciók. A berendezés főbb elemei

Szállítási instrukciók. A berendezés főbb elemei HASZNÁLATI UTASÍTÁS Tartalomjegyzék Szállítási instrukciók...3 A berendezés főbb elemei...3 Leolvasztás...6 A beltéri egység kijelzője...6 Távszabályzó...6 Kiegészítő funkciók:...9 Elemcsere...10 Karbantartás...10

Részletesebben

YB1FA infra távirányító. Kezelési útmutató

YB1FA infra távirányító. Kezelési útmutató YB1FA infra távirányító Kezelési útmutató Az YB1FA infra távirányító használata A távirányító felépítése 1 2 3 4 ON/OFF (BE/KI) gomb MODE (üzemmód) gomb +/- gomb FAN (ventilátor) gomb 1 3 4 6 2 5 5 6 7

Részletesebben

3-AS TÍPUSÚ TÁVIRÁNYÍTÓ - A TÁVIRÁNYÍTÓ MŰKÖDÉSE

3-AS TÍPUSÚ TÁVIRÁNYÍTÓ - A TÁVIRÁNYÍTÓ MŰKÖDÉSE 3-AS TÍPUSÚ TÁVIRÁNYÍTÓ - A TÁVIRÁNYÍTÓ MŰKÖDÉSE 1.ON/OFF gomb A készülék be- és kikapcsolásához. 2.HŐMÉRSÉKLET BEÁLLÍTÓ gomb - A - gomb megnyomásával a beállított hőmérsékletet csökkentheti. Ha 2 másodpercig

Részletesebben

TÁVSZABÁLYZÓ. Kezelési útmutató. KJR-90 típushoz

TÁVSZABÁLYZÓ. Kezelési útmutató. KJR-90 típushoz Kezelési útmutató TÁVSZABÁLYZÓ KJR-90 típushoz Kérjük, hogy használatbavétel előtt figyelmesen olvassa el ezt az útmutatót Elolvasás után őrizze meg, mert később is hasznos információkat találhat benne.

Részletesebben

Párátlanító. Kezelési kézikönyv

Párátlanító. Kezelési kézikönyv Párátlanító Kezelési kézikönyv 1 TARTALOM GDN20AV-K4EBA1A GDN40AW-K3EBA1A TARTALOM Általános tudnivalók:...3 A berendezés részei:...3 A berendezés működtetése:...4 További funkciók:...6 Cseppvíz elvezetés:...7

Részletesebben

A távirányító működése

A távirányító működése 2 3 A távirányító működése Megjegyzések: Győződjön meg róla, hogy nincsen semmi akadály, ami akadályozná a jel vételét! A távirányító 10 m-es távolságig működik. Ne dobálja a távirányítót. Óvja a távirányítót

Részletesebben

Kezelési útmutató BEE

Kezelési útmutató BEE Kezelési útmutató BEE 2 TARTALOM Jegyezze fel................................... 2... oldal. 2. oldal Figyelmeztetés................................. 4-7.. 4-7. oldal oldal A Műszaki készülék adatok felépítése............................

Részletesebben

Távirányító használati útmutató

Távirányító használati útmutató Távirányító használati útmutató MODEL RAR-5F1 Távirányító használati útmutató Oldalak: 1~8 A legjobb teljesítmény elérése és a problémamentes használat érdekében kérjük, olvassa végig ezt az útmutatót!

Részletesebben

Funkciók, kezelőszervek

Funkciók, kezelőszervek Funkciók, kezelőszervek Beltéri egység Légszűrő: A beltéri egységet védi a portól Előlap Beltéri egység kijelző A kijelzés mutatja a működést. Távirányító A beltéri egységnek küld üzemjeleket, illetve

Részletesebben

Ablakklímák. Kezelési kézikönyv

Ablakklímák. Kezelési kézikönyv Ablakklímák Kezelési kézikönyv 1 KEZELÉSI KÉZIKÖNYV Köszönjük, hogy GREE légkondicionáló berendezést választott! Kérjük, figyelmesen olvassa el a kezelési útmutatót, mielőtt használatba veszi a készüléket!

Részletesebben

Biztonsági előírások VIGYÁZAT FIGYELEM

Biztonsági előírások VIGYÁZAT FIGYELEM Biztonsági előírások Mielőtt használná a terméket, olvassa el alaposan ezen kézikönyv utasításait. Miután elolvasta, a felhasználói kézikönyvet tartsa könnyen elérhető és biztonságos helyen. Ha a termék

Részletesebben

A LÉGKONDICIONÁLÓ TÁVIRÁNYÍTÓJA HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

A LÉGKONDICIONÁLÓ TÁVIRÁNYÍTÓJA HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A LÉGKONDICIONÁLÓ TÁVIRÁNYÍTÓJA HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ MAGYAR TARTALOM ELSŐ LÉPÉSEK ELSŐ LÉPÉSEK TARTALOM 1. ELSŐ LÉPÉSEK 1. Első ek 02 2. Kijelző 03 3. Gombok 04 4. Működtetés 08 3. 4.

Részletesebben

TARTALOM ÓVINTÉZKEDÉSEK...1 TÍPUS ÉS MŰSZAKI ADATOK...1 GOMBOK ÉS FUNKCIÓJUK...2 JELZÉSEK ÉS FUNKCIÓK...5 ÜZEMELTETÉSI UTASÍTÁSOK...

TARTALOM ÓVINTÉZKEDÉSEK...1 TÍPUS ÉS MŰSZAKI ADATOK...1 GOMBOK ÉS FUNKCIÓJUK...2 JELZÉSEK ÉS FUNKCIÓK...5 ÜZEMELTETÉSI UTASÍTÁSOK... MEGJEGYZÉS 1. A borítón látható ábra csak tájékoztatásul szolgál, amely eltérhet a vásárolt terméktől. 2. A légkondicionáló működtetése előtt feltétlenül olvassa el az ÓVINTÉZKEDÉSEK című részt. 3. Ez

Részletesebben

WF típusú. magasoldalfali fan-coil. Kezelési utasítás

WF típusú. magasoldalfali fan-coil. Kezelési utasítás WF típusú magasoldalfali fan-coil Kezelési utasítás 1. Gyári adatok: Modell M.e. WF 22 WF 42 WF 122 Totál hűtési teljesítmény W 2100 2550 4600 Érezhető hűtési teljesítmény W 1750 2050 3560 Fűtési teljesítmény

Részletesebben

1. A fejlesztés célja

1. A fejlesztés célja FTXB-C & RXB-C 1. A fejlesztés célja A Daikin célja az RXB-C és FTXB-C típusú készülékkel, egy magas minőségű belépő inverter gyártása a lakossági piacra, kiváló ár-érték arányban. 2. Külső kinézete 25

Részletesebben

Harkány, Bercsényi u. 18. dimatkft@gmail.com +36 (70) 601 0209 www.dimat.hu

Harkány, Bercsényi u. 18. dimatkft@gmail.com +36 (70) 601 0209 www.dimat.hu Harkány, Bercsényi u. 18. dimatkft@gmail.com +36 (70) 601 0209 www.dimat.hu SAS816FHL-0 szoba termosztát egy nem programozható elektromos fűtéshez kifejlesztett, digitális hőmérséklet kijelzővel. Padlóérzékelő

Részletesebben

KEZELÉSI UTASÍTÁS. VEZETÉKES TÁVIRÁNYÍTÓ FM magasfali fan-coilhoz

KEZELÉSI UTASÍTÁS. VEZETÉKES TÁVIRÁNYÍTÓ FM magasfali fan-coilhoz KEZELÉSI UTASÍTÁS VEZETÉKES TÁVIRÁNYÍTÓ FM magasfali fan-coilhoz Köszönjük, hogy megvásárolta termékünket. Kérjük, hogy használat előtt figyelmesen olvassa el a kezelési útmutatóban leírtakat! GL_OM_WP_vezetékes_20140310

Részletesebben

Oldalfali split klímák

Oldalfali split klímák Oldalfali split klímák Kereskedelmi split klímák Kezelési kézikönyv és garanciajegy Kezelési kézikönyv és garanciajegy 1 1 FIGYELMEZTETÉSEK Megfelelően csatlakoztassa a hálózati dugót! Különben áramütést,

Részletesebben

TL21 Infravörös távirányító

TL21 Infravörös távirányító TL21 01 Távirányító Vezérlő panel + érzékelő + távirányító Figyelmeztetés A berendezést csak akkor kapcsolja be, ha a telepítés befejeződött (mind hidraulikusan, mind elektronikusan). Az elektromos csatlakozásokat

Részletesebben

L G K l í m a k é s z ü l é k e k

L G K l í m a k é s z ü l é k e k L G K l í m a k é s z ü l é k e k ABLAKKLÍMA TÍPUSOK Ez a kis helyet igénylô típus önálló egységként telepíthetô ablakba vagy külsô falba. Az örökéletû szerkezet széles típusválasztékban áll rendelkezésre.

Részletesebben

Kezelési útmutató TÁVSZABÁLYZÓ. R51ME típushoz

Kezelési útmutató TÁVSZABÁLYZÓ. R51ME típushoz Kezelési útmutató TÁVSZABÁLYZÓ R51ME típushoz Kérjük, hogy használatbavétel előtt figyelmesen olvassa el ezt az útmutatót Elolvasás után őrizze meg, mert később is hasznos információkat találhat benne.

Részletesebben

TARTALOMJEGYZÉK ADATOK. Biztonsági előírások

TARTALOMJEGYZÉK ADATOK. Biztonsági előírások Ventilátor 10029404 Kedves vásárló, Gratulálunk a termék megvásárlásahoz.kérjük, olvassa el figyelmesen ezeket az utasításokat és fordítson különös figyelmet a figyelmeztetésekre a hibák elkerülése végett.a

Részletesebben

Klímaberendezés távirányító Bosch Klíma 5000 készülékhez

Klímaberendezés távirányító Bosch Klíma 5000 készülékhez 6720884079 (2017/12) HU Használati utasítás Klímaberendezés távirányító Bosch Klíma 5000 készülékhez Távirányító tartó specifikációk Tartalomjegyzék 1 Távirányító tartó specifikációk... 2 2 Gombok jelentése...

Részletesebben

NORD ATACAMA NWH12UB INVERTERES SPLIT KLÍMABERENDEZÉS KEZELÉSI ÚTMUTATÓ

NORD ATACAMA NWH12UB INVERTERES SPLIT KLÍMABERENDEZÉS KEZELÉSI ÚTMUTATÓ NORD ATACAMA NWH12UB INVERTERES SPLIT KLÍMABERENDEZÉS KEZELÉSI ÚTMUTATÓ A távszabályzó működése Összehangolás A készülék RF távirányítóval működik. Használatba vétel előtt a légkondicionáló berendezést

Részletesebben

Beachside FAMILY. Kombinált Infraszauna HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

Beachside FAMILY. Kombinált Infraszauna HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Beachside FAMILY Kombinált Infraszauna HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Beachside FAMILY Kombinált Infraszauna Méretei: 2000x1950x2100 2-4 személyes Candlenut diófa infraszauna Füstszínű üvegajtó Színterápiás világítás

Részletesebben

Termoelektromos borhűtő. Modell: DX-68COMBO. Használati útmutató

Termoelektromos borhűtő. Modell: DX-68COMBO. Használati útmutató Termoelektromos borhűtő Modell: DX-68COMBO Használati útmutató Tartalomjegyzék I. Általános biztonsági előírások 1 II. Műszaki adatok 2 III. Kezelőszervek 3 IV. Bekötési rajz 4 V. Működtetés 4 VI. Speciális

Részletesebben

Kezelési útmutató. Vezérlő egység Folyadékhűtőhöz

Kezelési útmutató. Vezérlő egység Folyadékhűtőhöz Kezelési útmutató Vezérlő egység Folyadékhűtőhöz Kérjük, hogy használatbavétel előtt figyelmesen olvassa el ezt az útmutatót Elolvasás után őrizze meg, mert később is hasznos információkat találhat benne.

Részletesebben

EW; EW-H Fali légkondiciónáló berendezés

EW; EW-H Fali légkondiciónáló berendezés 1 EW; EW-H Fali légkondiciónáló berendezés 2 Figyelem! Ezt a Használati és karbantartási utasítást figyelmesen el kell olvasni és megérteni. A nem rendeltetésszer használat, vagy az itt leírtak be nem

Részletesebben

TALÁLKOZÁS AZ IGAZIVAL

TALÁLKOZÁS AZ IGAZIVAL TALÁLKOZÁS AZ IGAZIVAL Hagyja, hogy az elegancia kiemelje a többiek közül! Keret nélküli tükör felszín Hűtés közben hideg, kék színű fényhatás A szuperkemény felületnek köszönhetően időtálló és karcmentes

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Háztartási Párátlanító DD122FW-MK4

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Háztartási Párátlanító DD122FW-MK4 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Háztartási Párátlanító DD122FW-MK4 BIZTONSÁGI ELŐIRÁSOK Használat előtt kérjük figyelmesen olvassa el a használati útmutatót FIGYELEM- A párátlanító kizárólag háztartási célokra alkalmazható.

Részletesebben

S2302RF vezeték nélküli programozható digitális szobatermosztát

S2302RF vezeték nélküli programozható digitális szobatermosztát vezeték nélküli programozható digitális szobatermosztát Termékjellemzők: 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 1 1 Programozhatóság: 7 napos előre programozhatóság Kijelezhető hőmérséklet tartomány 0 C~40 C (0.1 C-os

Részletesebben

alálkozás az igazival KLÍMÁK MŰVÉSZI KIVITELBEN

alálkozás az igazival KLÍMÁK MŰVÉSZI KIVITELBEN alálkozás az igazival KLÍMÁK MŰVÉSZI KIVITELBEN KERET NÉLKÜLI TÜKÖR FELSZÍN HŰTÉS KÖZBEN HIDEG, KÉK SZÍNŰ FÉNYHATÁS H agyja, hogy az elegancia kiemelje a többiek közül! A SZUPERKEMÉNY FELÜLETNEK KÖSZÖNHETŐEN

Részletesebben

Használat előtt kérjük figyelmesen olvassa el a használati útmutatót

Használat előtt kérjük figyelmesen olvassa el a használati útmutatót HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Háztartási Párátlanító DD122FW-MK BIZTONSÁGI ELŐIRÁSOK Használat előtt kérjük figyelmesen olvassa el a használati útmutatót FIGYELEM- A párátlanító kizárólag háztartási célokra alkalmazható.

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ IMMERSION CELSIUS BÚVÁRÓRA

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ IMMERSION CELSIUS BÚVÁRÓRA HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ IMMERSION CELSIUS BÚVÁRÓRA IMMERSION CELSIUS 1.0 BEVEZETÉS Köszönjük, hogy megvásárolta az Immersion CELSIUS-t. Ez a modern és kifinomult szerkezet sokkal biztonságosabbá és élvezetesebbé

Részletesebben

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ R05/BGE távszabályzóhoz

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ R05/BGE távszabályzóhoz KEZELÉSI ÚTMUTATÓ R05/BGE távszabályzóhoz Megjegyzés 1. A közölt ábrák szemléltető jellegűek. Az Ön által vásárolt modell ettől némileg eltérhet. 2. A légkondicionáló használatba vétele előtt olvassa el

Részletesebben

Kezelési útmutató RG58-as távszabályzóhoz

Kezelési útmutató RG58-as távszabályzóhoz Kezelési útmutató RG58-as távszabályzóhoz Kérjük, hogy használatbavétel előtt figyelmesen olvassa el ezt az útmutatót Elolvasás után őrizze meg, mert később is hasznos információkat találhat benne. Tartalomjegyzék

Részletesebben

PERREKUP DxxTx - HDK10 Rekuperátor vezérlő Használati Utasítás

PERREKUP DxxTx - HDK10 Rekuperátor vezérlő Használati Utasítás PERREKUP DxxTx - HDK10 Rekuperátor vezérlő Használati Utasítás Permanent Kft ver.20130502 Műszaki adatok Hálózati feszültség 220-240V AC / 50Hz Működési hőmérséklettartomány -30 ~ +65 C Maximális relatív

Részletesebben

C2RF Többzónás programozható vezeték nélküli digitális szobatermosztát

C2RF Többzónás programozható vezeték nélküli digitális szobatermosztát Többzónás programozható vezeték nélküli digitális szobatermosztát Termékjellemzők: 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 1 Kijelezhető hőmérséklet tartomány: 0 C - 40 C (0,1 C lépésekben) Hőmérséklet állítási tartomány:

Részletesebben

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ. FS-74-HF; FS-94HF; FS-124HF; FS-184HF FSD 74x2HF; FSD 74+94HF; FSD 94+124HF

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ. FS-74-HF; FS-94HF; FS-124HF; FS-184HF FSD 74x2HF; FSD 74+94HF; FSD 94+124HF Üzemeltetési körülmények Hűtési üzemmód Fűtési üzemmód Külső hőmérséklet: 15 o C --- 43 o C Szobahőmérséklet: 17 o C --- 30 o C Külső hőmérséklet: -7 o C --- 24 o C Szobahőmérséklet: 17 o C --- 30 o C

Részletesebben

Nord oldalfali klímaberendezések. Köszönjük, hogy a mi termékünket választotta!

Nord oldalfali klímaberendezések. Köszönjük, hogy a mi termékünket választotta! Nord oldalfali klímaberendezések Köszönjük, hogy a mi termékünket választotta! A megfelelő használat érdekében kérjük, alaposan olvassa el a kezelési útmutatót! Óvintézkedések VIGYÁZAT A légkondicionáló

Részletesebben

Használati utasítás. Légcsatornázható klímaberendezés

Használati utasítás. Légcsatornázható klímaberendezés Használati utasítás Légcsatornázható klímaberendezés Vezetékes szabályzó (standard tartozék) 1. idızítı kijelzı 2. ventilátor-fokozat kijelzı (Automata, magas, közepes, alacsony) 3. leolvasztási állapot

Részletesebben

A LÉGKONDICIONÁLÓ TÁVIRÁNYÍTÓJA Használati útmutató

A LÉGKONDICIONÁLÓ TÁVIRÁNYÍTÓJA Használati útmutató A LÉGKONDICIONÁLÓ TÁVIRÁNYÍTÓJA Használati útmutató MAGYAR SZERELÉSI ÚTMUTATÓ 1. oldal 8 AHI CARRIER S.E. EUROPE AIRCONDITIONING S.A. 18, KIFISOU AVENUE 0442 ATHENS, GREECE TEL.: +30-210-6796300. TARTALOM

Részletesebben

Ablakba szerelhető légkondicionáló berendezés KEZELÉSI ÚTMUTATÓ

Ablakba szerelhető légkondicionáló berendezés KEZELÉSI ÚTMUTATÓ 1 MIDEA MWH-07CR Ablakba szerelhető légkondicionáló berendezés MD-A030411 KEZELÉSI ÚTMUTATÓ Köszönjük, hogy megvásárolta termékünket. Kérjük, hogy használat előtt figyelmesen olvassa el a kezelési útmutatóban

Részletesebben

Óvintézkedések. Működés VIGYÁZAT VIGYÁZAT

Óvintézkedések. Működés VIGYÁZAT VIGYÁZAT Óvintézkedések VIGYÁZAT A légkondicionáló tisztítása során húzza ki a berendezést a konnektorból, mivel áramütést okozhat. Ha a beltéri egységet víz éri, az áramütést vagy üzemzavart okozhat. A távirányítót

Részletesebben

CE52-24/F(C) Központi vezérlő. Kezelési kézikönyv

CE52-24/F(C) Központi vezérlő. Kezelési kézikönyv CE52-24/F(C) Központi vezérlő Kezelési kézikönyv KIJELZŐ A főoldal megjelenése: Szám Megnevezés Leírás 1 Üzemmód Ha a beltéri egység üzemel, az aktuális üzemmódot jelzi ki. 2 Ha a beltéri egységek több

Részletesebben

Hibák és hibaforrások. Üzemeltetési körülmények

Hibák és hibaforrások. Üzemeltetési körülmények Hibák és hibaforrások Mielőtt hívná a szervizt, vagy szerelőt, ellenőrizze a következőket: Ismételjük meg az ellenőrzést! Ezek nem hibák. A berendezés nem működik - Kiégett a biztosító, az áramköri megszakító

Részletesebben

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ. FS-73HF FS-93HF FS-123HF FSD 73x2HF FSD 123x2HF. Split rendszerű légkondicionáló berendezés

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ. FS-73HF FS-93HF FS-123HF FSD 73x2HF FSD 123x2HF. Split rendszerű légkondicionáló berendezés Üzemeltetési körülmények Hűtési üzemmód Fűtési üzemmód Külső hőmérséklet: 15 o C --- 43 o C Szobahőmérséklet: 17 o C --- 30 o C Külső hőmérséklet: -7 o C --- 24 o C Szobahőmérséklet: 17 o C --- 30 o C

Részletesebben

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ MODELL:KJR-12B. Vezetékes távirányító. Kérjük, hogy használat előtt olvassa el ezt az útmutatót, majd őrizze meg.

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ MODELL:KJR-12B. Vezetékes távirányító. Kérjük, hogy használat előtt olvassa el ezt az útmutatót, majd őrizze meg. KEZELÉSI ÚTMUTATÓ Vezetékes távirányító MODELL:KJR-12B Kérjük, hogy használat előtt olvassa el ezt az útmutatót, majd őrizze meg. TARTALOMJEGYZÉK 1.BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK------------------------------------------------

Részletesebben

Használati Utasitás Eelktromos Konvektor Űveg Elölappal

Használati Utasitás Eelktromos Konvektor Űveg Elölappal Használati Utasitás Eelktromos Konvektor Űveg Elölappal MODEL: ZKG 01 W (fehér) ZKG 01 B (fekete) Kérjük, olvassa el figyelmesen a használati utasításokat a készülék használata előtt. Egyedüli beszálitó

Részletesebben

AC203 érintőképernyős szobatermosztát

AC203 érintőképernyős szobatermosztát AC203 érintőképernyős szobatermosztát Fan Coil vezérléséhez Használati Útmutató Általános tudnivalók Az AC203 típusú érintőképernyős szobatermosztát processzorvezérelt digitális egység, melyben a hőmérsékletmérést

Részletesebben

Köszönjük, hogy megvásárolta ezt a klímaberendezést. Kérjük figyelmesen olvassa el ezt a használati és telepítési útmutatót, a készülék telepítése és

Köszönjük, hogy megvásárolta ezt a klímaberendezést. Kérjük figyelmesen olvassa el ezt a használati és telepítési útmutatót, a készülék telepítése és Köszönjük, hogy megvásárolta ezt a klímaberendezést. Kérjük figyelmesen olvassa el ezt a használati és telepítési útmutatót, a készülék telepítése és használata előtt, valamint őrizze meg. Távvezérlő használati

Részletesebben

Kezelési útmutató kazettás Fan Coil berendezéshez

Kezelési útmutató kazettás Fan Coil berendezéshez Kezelési útmutató kazettás Fan Coil berendezéshez FONTOS TUDNIVALÓK Veszélyes FIGYELEM Ne telepítse házilagosan a készüléket A készüléket csak arra képzett szakember telepítheti VESZÉLY Ne szervizelje

Részletesebben

Kezelési utasítás. F129 Modell CMG-BD1

Kezelési utasítás. F129 Modell CMG-BD1 Kezelési utasítás F129 Modell CMG-BD1 F129 Modell elektronikus termosztáttal (HU) Az Atlantic 1968-ban alapított elismert francia márka a fűtés, a hőkomfort és az energiatakarékos rendszerek területén.

Részletesebben

AC303 szobatermosztát Fan-Coil vezérléséhez

AC303 szobatermosztát Fan-Coil vezérléséhez AC303 szobatermosztát Fan-Coil vezérléséhez Használati Útmutató 2014.10.03 Általános tudnivalók Az AC303 típusú szobatermosztát processzorvezérelt digitális egység, melyben a hőmérsékletmérést precíz (beépített)

Részletesebben

CE53-24/F(C) Központi vezérlő. Kezelési kézikönyv

CE53-24/F(C) Központi vezérlő. Kezelési kézikönyv CE53-24/F(C) Központi vezérlő Kezelési kézikönyv KIJELZŐ A főoldal megjelenése: Szám Megnevezés Leírás 1 Üzemmód Ha a beltéri egység üzemel, az aktuális üzemmódot jelzi ki. 2 Ha a beltéri egységek több

Részletesebben

Készülék funkciók. Párátlanító funkció. I feel. I set. Könnyen tisztítható szűrő. Éjszakai üzemmód. Erőteljes fűtés / fűtés.

Készülék funkciók. Párátlanító funkció. I feel. I set. Könnyen tisztítható szűrő. Éjszakai üzemmód. Erőteljes fűtés / fűtés. Készülék funkciók I feel A távirányítóba beépített érzékelő segítségével mindig a nekünk leginkább megfelelő lesz a hőérzet. Helyezzük a távirányítót a helyiségen belül oda, ahol a legtöbbet tartózkodunk.

Részletesebben

Készülék funkciók. Párátlanító funkció. I feel. I set. Könnyen tisztítható szűrő. Éjszakai üzemmód. Erőteljes fűtés / fűtés.

Készülék funkciók. Párátlanító funkció. I feel. I set. Könnyen tisztítható szűrő. Éjszakai üzemmód. Erőteljes fűtés / fűtés. Készülék funkciók I feel A távirányítóba beépített érzékelő segítségével mindig a nekünk leginkább megfelelő lesz a hőérzet. Helyezzük a távirányítót a helyiségen belül oda, ahol a legtöbbet tartózkodunk.

Részletesebben

ADAX NEO BASIC S5. NORDINOVA ENERGY KFT Budapest X. Jászberényi út 47/c

ADAX NEO BASIC S5. NORDINOVA ENERGY KFT Budapest X. Jászberényi út 47/c ADAX NEO BASIC S5 NORDINOVA ENERGY KFT. 1106 Budapest X. Jászberényi út 47/c Neo Basic S5 termosztát használati utasítás Bevezetés A készüléket csökkent értelmi, vagy fizikai képességekkel rendelkező személyek

Részletesebben

AX-5003 KÉTCSATORNÁS HŐMÉRSÉKLET MÉRŐ

AX-5003 KÉTCSATORNÁS HŐMÉRSÉKLET MÉRŐ Használati útmutató AX-5003 KÉTCSATORNÁS HŐMÉRSÉKLET MÉRŐ Bevezetés Köszönjük, hogy megvásárolta ezt a kétcsatornás hőmérsékletet mérő készüléket. Szánjon rá néhány percet, hogy elolvassa a használati

Részletesebben

S2302 programozható digitális szobatermosztát

S2302 programozható digitális szobatermosztát programozható digitális szobatermosztát Termékjellemzők: 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. Programozhatóság: 7 napos előre programozhatóság Kijelezhető hőmérséklet tartomány 0 C~40 C (0.1 C-os lépésekben) Hőmérséklet

Részletesebben

Használat. HU Tanácsok és javaslatok A használati útmutató a készülék

Használat. HU Tanácsok és javaslatok A használati útmutató a készülék HU HU Tanácsok és javaslatok A használati útmutató a készülék - olyan leírások, amelyek az Ön által választott típusra nem vonatkoznak. esetleges károkért. elszívó közötti biztonsági távolság minimum 650

Részletesebben

CMX64 CUCCIOLO Mobil légkondiciónáló berendezés

CMX64 CUCCIOLO Mobil légkondiciónáló berendezés CMX64 CUCCIOLO Mobil légkondiciónáló berendezés 1 Tartalomjegyzék 1. A berendezés fbb elemei... 3 1 A berendezés leírása... 4 1.1 Burkolat... 4 1.2 Vezérl egység... 4 1.3 Ventillátor... 4 1.4 Jelvev...

Részletesebben

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ MSFP-072-092-122 HRN2-EU MS2FP-182-212 HRN2-EU MS3FP-272 HRN2-EU. Split rendszerű légkondicionáló berendezés

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ MSFP-072-092-122 HRN2-EU MS2FP-182-212 HRN2-EU MS3FP-272 HRN2-EU. Split rendszerű légkondicionáló berendezés KEZELÉSI ÚTMUTATÓ MSFP-072-092-122 HRN2-EU MS2FP-182-212 HRN2-EU MS3FP-272 HRN2-EU Split rendszerű légkondicionáló berendezés Köszönjük, hogy megvásárolta termékünket. Kérjük, hogy használat előtt figyelmesen

Részletesebben

AC808 szobatermosztát

AC808 szobatermosztát AC808 szobatermosztát Fan Coil vezérléséhez Használati Útmutató 1. Általános tudnivalók Az AC808 típusú szobatermosztát processzorvezérelt digitális egység, melyben a hőmérsékletmérést precíz (beépített)

Részletesebben

Cirkónium kiégető kemence

Cirkónium kiégető kemence Pi dental Fogászati Gyártó Kft.Tel.: (36-1) 251 4944 /363 2234 / 221 2077 fax: (36-1) 251 4891 85 Szugló St. H- 1141 Budapest,Hungary www. pidental.hu e-mail: sales.pidental@pidental.hu Cirkónium kiégető

Részletesebben

Idő és nap beállítás

Idő és nap beállítás Kézikönyv UTH-20A Idő és nap beállítás Jelen idő beállítás : Nyomja meg az 'hour' és a 'min' gombot egy időben, a nap és jelen idő villogni kezd a kijelző alján. Az óra megváltoztatásához használjuk az

Részletesebben

Élvezze az életet a Syen Bora Plusz berendezéseivel! Tökéletes választás környezete minőségének javítására! BORA PLUSZ

Élvezze az életet a Syen Bora Plusz berendezéseivel! Tökéletes választás környezete minőségének javítására! BORA PLUSZ Élvezze az életet a Syen Bora Plusz berendezéseivel! Tökéletes választás környezete minőségének javítására! BORA PLUSZ Miért érdemes a Syen-t választania? Többszörös szűrőrendszer: Intelligens leolvasztás:

Részletesebben

Felhasználói útmutató a KVDH370 típusú hőmérőhöz

Felhasználói útmutató a KVDH370 típusú hőmérőhöz Kvalifik Kft. Felhasználói útmutató a KVDH370 típusú hőmérőhöz 1. oldal, összesen: 5 Felhasználói útmutató a KVDH370 típusú hőmérőhöz 1. Technikai adatok: Numerikus kijelző: 4 számjegyű folyadékkristályos

Részletesebben

Előszó. A készülékről. A termék főbb jellemzői

Előszó. A készülékről. A termék főbb jellemzői Előszó Környezetünket egyre jobban befolyásolja a modern civilizáció fejlődése, az épületek energiatakarékossága és üzemeltetési költségérzékenysége magával hozza az épületburok egyre zártabbá tételét,

Részletesebben

MPF-09CRN2 MPF-12CRN2. Mobil légkondicionáló használati útmutató

MPF-09CRN2 MPF-12CRN2. Mobil légkondicionáló használati útmutató MPF-09CRN2 MPF-12CRN2 Mobil légkondicionáló használati útmutató Tisztelt Vásárlónk! Köszönjük, hogy az általunk forgalmazott terméket vásárolta. A készülék használatbavétele előtt, kérjük figyelmesen olvassa

Részletesebben

Óvintézkedések. Működés. Működési elv VIGYÁZAT VIGYÁZAT. Hűtés

Óvintézkedések. Működés. Működési elv VIGYÁZAT VIGYÁZAT. Hűtés Óvintézkedések VIGYÁZAT A légkondicionáló tisztítása során húzza ki a berendezést a konnektorból, mivel áramütést okozhat. Ha a beltéri egységet víz éri, az áramütést vagy üzemzavart okozhat. A távirányítót

Részletesebben

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ MIDEA Ablakba szerelhető légkondicionáló berendezés

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ MIDEA Ablakba szerelhető légkondicionáló berendezés KEZELÉSI ÚTMUTATÓ MIDEA Ablakba szerelhető légkondicionáló berendezés Köszönjük, hogy megvásárolta termékünket. Kérjük, hogy használat előtt figyelmesen olvassa el a kezelési útmutatóban leírtakat! Biztonsági

Részletesebben

Használati útmutató. Oldalfali split típusú légkondicionáló

Használati útmutató. Oldalfali split típusú légkondicionáló Használati útmutató Oldalfali split típusú légkondicionáló WSZ 09.K WSZ 12.K WSZ 18.K WSZ 24.K WSZ 09.DK WSZ 09.KH WSZ 12.KH WSZ 18.KH WSZ 24.KH WSZ 12.DK 2003 2004 BIZTONSÁGI TUDNIVALÓK A készülék használatba

Részletesebben

Győződjön meg arról, hogy a berendezés földelve van áramütés ellen.

Győződjön meg arról, hogy a berendezés földelve van áramütés ellen. Tartalom Biztonsági előírások... 2 Ellenőrzés használat előtt... 3 A távirányító használata... 4 Alapmódok... 6 S-Plasma ion mód... 8 Turbó mód... 8 Néma mód... 9 Légáramlás... 9 mód... 10 Be- és kikapcsolási

Részletesebben

Oldalfali split klímák. Kezelési kézikönyv

Oldalfali split klímák. Kezelési kézikönyv Oldalfali split klímák Kezelési kézikönyv KEZELÉSI KÉZIKÖNYV ÉS GARANCIAJEGY Köszönjük, hogy GREE légkondicionáló berendezést választott! Kérjük, figyelmesen olvassa el a kezelési útmutatót, mielőtt használatba

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv 63B Digitális Rezgésmérő TARTALOMJEGYZÉK 1. Bevezetés... 2 2. Használat előtti ellenőrzés... 2 3. Funkciók... 2 4. Előlap és kezelőszervek... 3 5. LCD Képernyő... 3 6. Műszaki jellemzők...

Részletesebben

xx a hűtőteljesítményt jelöli

xx a hűtőteljesítményt jelöli Kezelési útmutató COZY GWHxxMB-K3DNXXK GWHxxMB-K3DNXXK xx a hűtőteljesítményt jelöli XX" az előlap kinézetét jelöli (A1 - A9, vagy B1 - B9, vagy C1 - C9, vagy D1 - D9, vagy E1 - E9) 2 TARTALOM Jegyezze

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv 3060 Lézeres távolságmérő TARTALOMJEGYZÉK ELEM CSERÉJE... 3 A KÉSZÜLÉK FELÉPÍTÉSE... 3 A KIJELZŐ FELÉPÍTÉSE... 3 MŰSZAKI JELLEMZŐK... 4 LÉZERES CÉLZÓ BEKAPCSOLÁSA... 4 MÉRÉSI TÁVOLSÁG...

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Háztartási Párátlanító MEACO 10L Kondenzációs

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Háztartási Párátlanító MEACO 10L Kondenzációs HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Háztartási Párátlanító MEACO 10L Kondenzációs BIZTONSÁGI ELŐIRÁSOK Használat előtt kérjük figyelmesen olvassa el a használati útmutatót FIGYELEM- A párátlanító kizárólag háztartási

Részletesebben

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ. FSK-094HF FSK-124HF FSK-184HF FSK-244HF FSK-364HF FSK484HF Kazettás Split rendszerű légkondicionáló berendezés

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ. FSK-094HF FSK-124HF FSK-184HF FSK-244HF FSK-364HF FSK484HF Kazettás Split rendszerű légkondicionáló berendezés Üzemeltetési körülmények Hűtési üzemmód Külső hőmérséklet: 18 o C --- 45 o C Szobahőmérséklet: 17 o C --- 30 o C Fűtési üzemmód Szárítási üzemmód Külső hőmérséklet: -7 o C --- 24 o C Szobahőmérséklet:

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ TÁVIRÁNYÍTÓ YAP1F6

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ TÁVIRÁNYÍTÓ YAP1F6 HU HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ TÁVIRÁNYÍTÓ YAP1F6 1 Az eredeti használati útmutató fordítása FONTOS MEGJEGYZÉS: Kérjük, hogy olvassa el figyelmesen az útmutatót az új készülék telepítése vagy használata előtt.

Részletesebben

FC314 szobatermosztát Fan-Coil vezérléséhez

FC314 szobatermosztát Fan-Coil vezérléséhez FC314 szobatermosztát Fan-Coil vezérléséhez Használati Útmutató 2016.08.26 Általános tudnivalók Az FC314 típusú szobatermosztát processzorvezérelt digitális egység, melyben a hőmérsékletmérést precíz (beépített)

Részletesebben

BIZTONSÁGI TUDNIVALÓK

BIZTONSÁGI TUDNIVALÓK !" #$!" $% BIZTONSÁGI TUDNIVALÓK A készülék használatba vétele előtt figyelmesen olvassa el a biztonsági tudnivalókat. A csatlakozó dugót ütközésig toljuk be a konnektorba. Ellenkező esetben fennállhat

Részletesebben

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ. PARAPET/MENNYEZETI split rendszerű inverteres légkondicionáló berendezés. Beltéri egység / Kültéri egység

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ. PARAPET/MENNYEZETI split rendszerű inverteres légkondicionáló berendezés. Beltéri egység / Kültéri egység KEZELÉSI ÚTMUTATÓ PARAPET/MENNYEZETI split rendszerű inverteres légkondicionáló berendezés Beltéri egység / Kültéri egység FSPI-181B / FSOI-181B FSPI-241B / FSOI-241B FSPI-361B / FSOI-361B-3F FSPI-451B

Részletesebben

MAXA KEZELÉSI ÚTMUTATÓ P26R05 P35R05. Mobil légkondicionáló berendezés

MAXA KEZELÉSI ÚTMUTATÓ P26R05 P35R05. Mobil légkondicionáló berendezés MAXA KEZELÉSI ÚTMUTATÓ P26R05 P35R05 Mobil légkondicionáló berendezés Köszönjük, hogy megvásárolta termékünket. Kérjük, hogy használat előtt figyelmesen olvassa el a kezelési útmutatóban leírtakat MX-A070809

Részletesebben

ÜZEMELTETÉSI KÉZIKÖNYV

ÜZEMELTETÉSI KÉZIKÖNYV ÜZEMELTETÉSI KÉZIKÖNYV WRC-HPC Infra távirányító OM-GS02-0112(0)-Daikin-HU WRC-HPC WRC-HPC Infra távirányító jelölései Fali tartó felszerelése Elemek behelyezése (AAA.R03) Távirányító lopás megelőzés (opció):

Részletesebben

Beltéri vezeték nélküli érzékelők THERMOSUNIS RTS SUNIS RTS

Beltéri vezeték nélküli érzékelők THERMOSUNIS RTS SUNIS RTS Beltéri vezeték nélküli érzékelők THERMOSUNIS RTS SUNIS RTS Thermosunis Indoor Wirefree RTS Thermosunis beltéri vezeték nélküli érzékelő RTS Sunis Indoor Wirefree RTS Sunis beltéri vezeték nélküli érzékelő

Részletesebben

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ SERIES KITE TÁVIRÁNYÍTÓ RG57A

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ SERIES KITE TÁVIRÁNYÍTÓ RG57A KEZELÉSI ÚTMUTATÓ SERIES KITE TÁVIRÁNYÍTÓ RG57A 1 Fordítása az eredeti kezelési utasítás MEGJEGYZÉS: Mielőtt telepíti és használja az új légkondicionáló olvassa el figyelmesen ezeket az utasításokat. Működési

Részletesebben

A KVDST410 típusú infravörös hőmérő kezelési útmutatója

A KVDST410 típusú infravörös hőmérő kezelési útmutatója A KVDST410 típusú infravörös hőmérő kezelési útmutatója Műszaki adatok Mérési tartomány: (-33...+500) C Pontosság: max. a mért érték ±2 %-a, ill. ±2 C (amelyik nagyobb) Felbontás: 0,1 C (200 C felett 1

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv 5040 Lézeres távolságmérő TARTALOMJEGYZÉK 1. Bevezetés... 2 2. Az elemek cseréje... 2 3. A készülék felépítése... 2 4. Műszaki jellemzők... 3 5. A lézeres távolságmérő bekapcsolása...

Részletesebben

ÚJ AVANT Széria (RAS-077-167SKV-E5) Modern dizájn - Kifinomult megjelenés

ÚJ AVANT Széria (RAS-077-167SKV-E5) Modern dizájn - Kifinomult megjelenés ÚJ AVANT Széria (RAS-077-167SKV-E5) Modern dizájn - Kifinomult megjelenés Toshiba DC Hybrid Inverter Toshiba, az Inverter-technika feltalálója A Toshiba 1980-ban kifejlesztette az inverter-technológiát,

Részletesebben

A KVDST440 típusú infravörös hőmérő kezelési útmutatója

A KVDST440 típusú infravörös hőmérő kezelési útmutatója A KVDST440 típusú infravörös hőmérő kezelési útmutatója Műszaki adatok Mérési tartomány: (-33...+500) C Pontosság: max. a mért érték ±2 %-a, ill. ±2 C (amelyik nagyobb) Felbontás: 0,1 C (200 C felett 1

Részletesebben

Használati utasítás. DIMAT KFT Harkány, Bercsényi u

Használati utasítás. DIMAT KFT Harkány, Bercsényi u Használati utasítás M6 Lite V3 termosztát padló, és levegő érzékelő szondával DIMAT KFT. 7815 Harkány, Bercsényi u.18. info@dimat.hu +36 70 601 02 09 www.dimat.hu M6 Lite V3 termosztát Elektromos fűtési

Részletesebben

Útmutató EDC kézivezérlőhöz

Útmutató EDC kézivezérlőhöz Útmutató EDC kézivezérlőhöz ALAPFUNKCIÓK A kézivezérlő használata során állítsa az EDC vezérlő előlapján található forgó kapcsolót 0 állásba. Ezáltal a felhasználó a kézivezérlő segítségével férhet hozzá,

Részletesebben

Oldalfali split típusok

Oldalfali split típusok Modell Teljesítmény (kw) Hûtôközeg Jellemzôk AS-H076QLC0* AS-H096QLC0* AS-H126RLC0* AS-H076QLA0* AS-H096QLA0* AS-H126RLA0* Hûtôs AS-C076QLA0 AS-C096QLA0 AS-C126RLA0 AS-C186TLB0 AS-C246TLB0 Hûtés: 2.1 Hûtés:

Részletesebben

Óvintézkedések. Működés VIGYÁZAT VIGYÁZAT

Óvintézkedések. Működés VIGYÁZAT VIGYÁZAT Óvintézkedések VIGYÁZAT Ne kösse a klímaberendezést univerzális konnektorba, mivel tűzveszélyes lehet. A légkondicionáló tisztítása során húzza ki a berendezést a konnektorból, mivel áramütést okozhat.

Részletesebben

Ewpe Smart. Wi-Fi vezérlés

Ewpe Smart. Wi-Fi vezérlés Ewpe Smart Wi-Fi vezérlés Irányítás okostelefonról Írányísd a komfortot okostelefonodról! Az Ön által választott berendezés beépített Wifi vezérlési lehetőséggel van ellátva és az EWPE Smart okostelefon

Részletesebben

MILUX RF idõzítõs termosztát

MILUX RF idõzítõs termosztát MILUX RF idõzítõs termosztát 1 JELLEMZÕK Vezetéknélküli rádiójeles kommunikáció a termosztát és a vezérlõ között. Megközelítõleg 30 méteres hatótávolság átlagos lakóház szerkezet esetén 7 napos programozási

Részletesebben