KRILL-Omega % tisztaságú NKO Krill-Omega3. A 4 legfontosabb dolog, amit tudni érdemes az 100 % tisztaságú NKO Krill-Omega 3-ról:

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "KRILL-Omega % tisztaságú NKO Krill-Omega3. A 4 legfontosabb dolog, amit tudni érdemes az 100 % tisztaságú NKO Krill-Omega 3-ról:"

Átírás

1 Ter TERMÉKKATALÓGUS

2 KRILL-Omega3 100 % tisztaságú NKO Krill-Omega3 OÉTI notifikációs szám: 12876/2013 Nettó Tömeg: 44,1 g (60 db, 735 mg/kapszula) Hatóanyag tartalom a napi adagban (2db kapszula): Összetevők Krill olaj (Euphausiasuperba) Fosfolipid Omega 3 zsírsav Ebből: EPA Ebből: DHA Omega 9 zsírsav Omega 6 zsírsav Astaxanthin Mennyiség 1000 mg 400 mg 300 mg 150 mg 90 mg 100 mg 20 mg 1,26 mg A 4 legfontosabb dolog, amit tudni érdemes az 100 % tisztaságú NKO Krill-Omega 3-ról: A 4 legfontosabb dolog, amit tudni érdemes az 100 % tisztaságú NKO Krill-Omega 3-ról: 1. A sarki krill egy, a Déli sark vizeiben élő rákfajta. Ezekben az állatokban az omega 3 zsírsavak fokozzák a sejtek rugalmasságát, segítik az egészséget támogató bioaktív anyagok jobb felszívódását. Sokkal kevésbé hajlamosak oxidációra, mint a hagyományos triglicerid formában található omega 3 zsírsavak. 2. A 100 % tisztaságú NKO Krill-Omega 3 halászati bázisa a világ legtisztább vizei közé tartozik, innen látja el Önt omega 3 zsírsavval. Természetes antioxidánsokban és astaxanthinban bővelkedve támogatja az egészségét. 3. A 100% tisztaságú NeptunKrill Olaj különbözik más tengeri olajoktól abban, hogy a benne található omega-3 (ω 3) zsírsavak formában található meg,amik amphiphilic természetüknek köszönhetően kiváló szállítórendszerként viselkednek. 4. A 100 % tisztaságú NKO Krill-Omega3 gyártója úttörő kutatásokat és fejlesztéseket valósít meg a természetes, tengeri eredetű krill kivonatok területén. Környezettudatos működése mellett a kardiovaszkuláris és neurológiai betegségekkel szembeni védekezést tűzte ki célul. Miért fogyassza a 100 % tisztaságú NKO Krill-Omega3-at? Mert elősegíti a szervezet immunválaszait, Mert nem avasodik, mint az egyéb halolaj készítmények, Mert nem terheli a májat; vízben oldódik, Mert elősegíti az idegi működést és az általános jó közérzetet. Mert nincs benne semmilyen tartósítószer, mint a könnyen avasodó halolajokban. Mertsegíti az ízületek működését és az általános mozgékonyságot Adagolás: Naponta 2X1 kapszula, főétkezések előtt k. Fél órával, bő vízzel lenyelni Összetétel: NeptunKrill olaj, zselésítő anyag: halzselatin, nedvesítő szer:glicerin, víz Energiatartalom: 100g termékben: 1881 kj (450 Kcal) Figyelem! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott táplálkozást és egészséges életmódot.

3 ASTAXANTHIN OÉTI notifikációs szám: 12943/2013 Nettó Tömeg: 39,6 g (60 db, 660 mg/lágyzselatin kapszula) Hatóanyag tartalom a napi adagban (2db kapszula): Összetevők Napraforgó olaj Micro alga extract Haematoccus pluvialis AstaREAL A1010 C-vitamin Természetes E vitamin Lutein Cantaxanthin Aktív/ hasznos rész - Mennyiség RDA 474 mg 156 mg/8mg Aszkorbinsav d-alpha tokoferol - 132mg 30 mg/20mg 0,032 mg 0,032 mg 150 % 167 % Az 5 legfontosabb dolog, amit tudni érdemes az Astaxanthin-ról: Miért fogyassza az Astaxanthin-t? Mert megvédi a bőrt a káros hatásoktól, és a korai öregedéstől, Fuji mikroalgákból állítja elő természetes astaxanthin készítményeit. Mert növeli az izomerőt és az állóképességet, 2. Az Astaxanthin a természet egyik legerősebb Mert csökkenti az igénybe vett szem fáradtságát, Mert erősíti az immunrendszert és meggátolja a gyulladást, Mert megelőzi az Alczheimer kór kialakulását, Mert pozitív hatást gyakorol a keringési rendszerre 1. Az Astaxanthin lágyzselatin kapszula gyártója antioxidáns hatású étrend kiegészítője, ami pozitív hatást gyakorol a szervezetre. 3. Az Astaxanthin a világon legjobban tanulmányozott astaxanthin márka, például az izomállóképesség, szem fáradtság területén. 4. Az Astaxanthin semlegesíti a szabad gyököket. Antioxidáns hatása körülbelül 500-szor erősebb, mint az E vitamin, 10-szer erősebbet, mint a béta-karotin, és vagy 6000-szer erősebbet, mint a C-vitamin. 5. Az Astaxanthin gyártója több mint 50 éves tapasztalata van a gyógyszergyártásban és a minőség-ellenőrzésben. Adagolás: Naponta 2X1 kapszula, főétkezések előtt k. fél órával, bő vízzel lenyelni Összetétel: napraforgó olaj, zselésítő anyag: zselatin, Lutein, Cantaxanthin, nedvesítő szer: glicerin, emulgálószer: Glicerin-monosztearát, csomósodásgátló: kolloid-szilicium, Haematococcus mikroalga kivonat, E vitamin és C-vitamin, színezék: vas-oxid. Figyelem! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott táplálkozást és egészséges életmódot.

4

5 AlgaVit OÉTI notifikációs szám: 10414/2012. Nettó tömeg: 115,2 g (180 db lágyzselatin kapszula). Összetevők a napi adagban (6 kapszulában): Név Aktív/hasznos rész Mennyiség mg Spirulina Platensis Fehérje 60% mg Phyocyanin 12% Klorofill 1% 252 mg 21 mg Total karotinoid tartalom 7,32 mg Beta-karotin 2,52 mg 900 mg Chlorella Pyrenoidosa por Fehérje 55% Chlorophyll 1% Total karotinoid tartalom Haematococcus pluvialis kivonat 495 mg 9 mg 4,5 mg 240 mg Astaxanthin 1,6% 3,84 mg A spirulina, chlorella és haematococcus algákat tartalmazó AlgaVit koncentrált formában tartalmazza a szervezet számára elengedhetetlenül fontos tápanyagokat és astaxanthint. Ez a magas fehérjetartalmú, könnyen emészthető táplálék-kiegészítő hozzájárul az immunrendszer erősítéséhez, segít az optimális cukor- és koleszterinszint megőrzésében, energiával tölt fel, jótékony hatással van az emésztésre és az anyagcsere működésére. A mindennapok rohanása, a stresszes munkahely és a család körüli teendők sokszor nincsenek jó hatással az egészségre. A különleges algáknak köszönhetően azonban új erőre kaphatunk. Melyek az AlgaVit jótékony hatásai? Az AlgaVit fogyasztását Önnek is ajánljuk, mert Kinek ajánljuk? Az AlgaVit fogyasztása különösen javasolt sportolóknak és fizikai munkát végzőknek, támogatja és erősíti az immunrendszer működését, stresszes életmódot élőknek, intenzív szellemi munkát végzőknek, segít legyőzni a fáradtságot, fogyókúrázóknak, fokozza a test vitalitását, energikusabbá tesz, az immunrendszer erősítésére, elősegíti a szervezet méregtelenítési folyamatait, gyakori fáradtság esetén, szem- és bőrproblémákkal küzdőknek. jótékonyan hat a máj, a vesék és az epehólyag működésére, Ajánlott napi mennyiség 3x2 kapszula. előnyösen befolyásolja a cukor- és koleszterinszintet, Összetevők: Spirulina Platensis és Chlorella Pyrenoidosa, Haematococcus pluvialis, zselatin. serkenti az anyagcserét és az emésztőrendszer működését, az astaxanthin hozzájárul a szem és bőr egészségének megőrzéséhez, a spirulina antioxidánsok gazdag forrása, amely védelmet nyújt a sejtek öregedéséért felelős szabadgyökök ellen, az éhségérzet csökkentésével támogatja a fogyókúrát. Figyelem! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A napi mennyiséget ne lépje túl!

6 MicoTon (immunrendszer-erősítést támogató készítmény) OÉTI notifikációs szám: 10759/2012. Nettó tömeg: 108g (180 db 598 mg-os kapszula). Hatóanyag mennyiség a napi adagban (3 kapszula): Agaricus blazei Cordyceps sinesis Név Hasznos rész Mennyiség 99 mg 99 mg Összpoliszacharid 1500 mg/ 450 mg Grifola frondosa Ganoderma lucidum 99 mg 99 mg Össz Béta glükán 1,3-1, mg/ 225 mg Lentinula edodes 99 mg Trametes versicolor 99 mg Össz Alfa glükán 1500 mg/ 150 mg Cordyceps sinesis Full 750 mg Camillia sinesis zöld tea EGCG 150 mg Melyek a MicoTon jótékony hatásai? antibakteriális és antivirális hatású, gyulladáscsökkentő, támogatja és erősíti az immunrendszert, harmonizálja az egész szervezet működését, növeli a fizikai erőt és a teljesítményt, serkenti a vérkeringést, USDA Organic minősítéssel A gyógygombák jótékony hatása több ezer éve ismert. A bennük található poliszaharidok aktiválják a szervezet immunválaszát. Támogatják az összes fő szervrendszert, az idegrendszert, a hormonrendszert, az immunrendszert és az őket szabályozó funkciókat. Segítenek elviselni a különböző környezeti és biológiai stressz hatásokat. A MicoTon kivonat formájában, optimális koncentrációban tartalmazza több, gyógyászati szempontból nagyon értékes gomba és egyfajta zöld tea hatóanyagait. Az összetevők kiválasztásánál egy olyan univerzális immunerősítő készítmény megalkotása volt a cél, amely fertőzések és gyulladások kezelésében vagy betegségek megelőzésében egyaránt hatékony lehet. A minél tökéletesebb felszívódás érdekében mikronizált és a gyomorsavtól védett. Ebben a készítményben minden biológiailag aktív összetevő megtalálható: a termőtestek, a micélium (a tenyésztestek, vagyis a gombafonalak összessége), a spórák és a sejten kívüli térben lévő alkotórészek, melyeket a gombák életük folyamán termeltek. Utóbbiak felelősek az összes antibakteriális, antivirális és gombaellenes hatásért. jótékony hatással van a vércukor- és koleszterinszintre, késleltetheti az öregedést, pozitív hatással lehet a depresszióra, antiallergén, az összetevők mikronizált mérete révén jól felszívódik (gyomorsav ellen védett hatóanyagokkal). Ne feledje, ha az immunrendszer épen és kiegyensúlyozottan működik, semmilyen betegség nem alakulhat ki a szervezetben! Kinek ajánljuk? az őszi-téli időszakban mindenkinek, stresszes életet élőknek, intenzív szellemi és kemény fizikai munkát végzőknek, sportolóknak és keveset mozgóknak, fáradékonyság és levertség esetén, fertőzéses megbetegedések esetén, akut vagy krónikus gyulladásban szenvedőknek. Milyen mellékhatásai lehetnek? Mellékhatásai nem ismertek. Hogyan kell adagolni? Naponta 3x 1-2 kapszulát bő folyadékkal étkezés előtt lenyelni. Összetevők: Agaricus blazei kivonat, Grifola fondosa kivonat, Ganoderma lucidum kivonat, Lentinula edodes kivonat, Trametes versicolor, Cordyceps sinesis kivonat, zöld tea kivonat. Kiegészítő terápiaként használható készítmény. ld. itt:

7 MicoVit (kiegészítés a daganatterápiában) OÉTI notifikációs szám: 10758/2012. Nettó tömeg: 115g (180 db 637 mg-os kapszula). Hatóanyag mennyiség a napi adagban (6 kapszula): Név Aktív/hasznos rész Mennyiség Lentinula edodes 498 mg Összpoliszacharid 3000 mg/ 900 mg Grifola frondosa 498 mg Trametes versicolor Agaricus blazei 498 mg 498 mg Össz Béta glükán 1,3-1, mg/ 450 mg Cordyceps sinesis 498 mg Össz Alfa glükán 3000 mg/ 300 mg Ganoderma lucidum 498 mg Curcuma longa 233 mg Curcumin 233 mg/ 210 mg Melyek a MicoVit jótékony hatásai? csökkenti a sugárkezelés és a kemoterápia mellékhatásait antibakteriális és antivirális hatású, a benne található kurkumin révén csökkentheti a test gyulladásos válaszreakcióit, és elősegítheti a daganatok elleni terápiák sikerességét, támogatja és erősíti az immunrendszert, USDA Organic minősítéssel A gyógygombák jótékony hatása több ezer éve ismert. A bennük található poliszaharidok aktiválják a szervezet immunválaszát. Támogatják az összes fő szervrendszert, az idegrendszert, a hormonrendszert, az immunrendszert és az őket szabályozó funkciókat. Segítenek elviselni a különböző környezeti és biológiai stresszhatásokat. A MicoVit kivonat formájában, optimális koncentrációban tartalmazza több, gyógyászati szempontból nagyon értékes gomba teljes spektrumának hatóanyagait. Azaz ebben a készítményben minden biológiailag aktív összetevő megtalálható: a termőtestek, a micélium (a tenyésztestek, vagyis a gombafonalak összessége), a spórák és a sejten kívüli térben lévő alkotórészek, melyeket a gombák életük folyamán termeltek. A bio hasznosulás érdekében a több mint 200 poliszacharid vízoldékony állapotban van, a hatóanyagok pedig védve vannak a gyomorsavak hatásaitól. növeli a citokin termelést, erősíti a makrofágok és a T-ölősejtek aktivitását, csökkentheti a test gyulladásos válaszreakcióit, segít fenntartani a szervezet erős életteli állapotát, antiallergén. Kinek ajánljuk? daganatos betegségekben szenvedőknek, krónikus gyulladások esetén, súlyos vírusfertőzések esetén, időskori leépülés esetén. Hogyan kell adagolni? Naponta 3x 1-2 kapszulát bő folyadékkal étkezés előtt lenyelni. Összetevők: Lentinula edodes kivonat Agaricus blazei kivonat, Grifola fondosa kivonat, Ganoderma lucidum kivonat, Cordyceps sinesis kivonat, Curcuma longa kivonat. Milyen mellékhatásai lehetnek? Mellékhatásai nem ismertek. Kiegészítő terápiaként használható készítmény. ld. itt: oesszes-etrend-kiegeszit/micovit

8 GinkoVit OÉTI notifikációs szám: 10413/2012. Nettó tömeg: 65,7 g (90 db lágyzselatin kapszula). Hatóanyag a napi adagban (1 kapszula): Ginkgo Biloba Flavonoidok Ginkgo Biloba Terpén Laktonok Quercetin Kaempferol Isorhamnetin Ginkgolides A Ginkgolides B Ginkgolides C Bilobalides 8,06 mg 5,58 mg 1,48 mg 0,76 mg 0,86 mg 0,79 mg 1,48 mg A GinkgoVit alapjául szolgáló páfrányfenyő magját Kínában már 5000 éve használják a gyógyításban. Az erre irányuló vizsgálatok megállapították, hogy a flavonoidokat tartalmazó páfrányfenyőlevél értágító hatású, ezáltal javítja az agyi vérellátást valamint a vérkeringést. Antioxidáns lévén kitűnő sejtvédő, ezzel segít megőrizni az egészséget, a belőle készített kivonatok pedig jótékony hatással vannak a koncentrációképességre és a szellemi teljesítőképességre. Idős korba lépve a memória gyakran megkopik, sokszor kellemetlen szituációkat eredményezve, és bizony a látás és a hallás sem a régi már. A GinkgoVit étrend-kiegészítő fogyasztásával azonban ez megváltoztatható. Melyek a GinkgoVit jótékony hatásai? A GinkgoVit fogyasztását különösen ajánljuk idős korban, mert Kinek ajánljuk? Fogyasztását jótékony hatásai miatt javasoljuk időseknek, agyi vérellátási problémával küzdőknek, vérkeringési gondokban szenvedőknek, rövid távú memóriazavarok esetén. javítja az agyi vérellátást, fokozza a vérkeringést, serkenti a perifériás vérkeringést, hozzájárul a rövid távú memória fenntartásához, Hogyan kell adagolni? növeli a koncentráció- és reakcióképességet, Naponta 1 kapszula, bő folyadékkal lenyelve. segít a kognitív funkciók megtartásában, elősegíti a látás és hallás javulását, antioxidánsként védelmet nyújt a szabadgyökök ellen, amelyek a sejtek öregedéséért felelősek. Összetevők: Páfrányfenyő (Ginkgo Biloba 24 % flavonoid és 6% terpene lactonra standardizálva) levél kivonat, növényi olaj (napraforgó), nedvesítő szer: glicerin, méhviasz, lecitin, desztillált víz, zselésítő anyag: zselatin, színezék: karamell, titánium dioxid. Figyelem! A termék fogyasztása terhes és szoptató anyáknak, 3 év alatti gyermekeknek, véralvadásgátló szerek szedése esetén illetve műtétet megelőzően nem ajánlott. A készítmény befolyásolhatja a vércukorszintet, ezért kérjük, hogy a cukorbetegek a termék használata előtt konzultáljanak kezelőorvosukkal.

9 Q10 Vitál OÉTI notifikációs szám: 10412/2012. Nettó tömeg: 42,6 g (60 db 710 mg-os lágyzselatin kapszula). 1 tabletta 50 mg hatóanyagot tartalmaz. Hatóanyag mennyisége 2 darab lágyzselatin kapszulában: Hatóanyag 1 lágyzselatin kapszulában 2 lágyzselatin kapszulában Q10 ubikinon 50 mg 100 mg Lecitin 10 mg 20 mg A Q10 koenzim jótékony hatásait számtalan vizsgálat igazolja, emiatt egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Ez a természetben is előforduló antioxidáns nélkülözhetetlen szerepet játszik a szervezet egészséges állapotának fenntartásában, sejtjeink energiaellátásában, kiemelkedő antioxidáns lévén pedig védi a szervezetet az oxidatív stressz ellen, amely az öregedésért is felelős. A megfelelő Q10 ellátottság segíthet a szív egészségének megőrzésében és a vérnyomás optimalizálásában. Szervezetünk folyamatosan termeli a zavartalan működéséhez szükséges Q10 koenzimet, az életkor előrehaladtával, éves kor felett azonban mennyisége csökken, ezért megfelelő táplálékkal vagy étrend-kiegészítővel tudjuk a hiányzó mennyiséget pótolni. Melyek a Q10 Vitál jótékony hatásai? A Q10 Vitál különösen ajánlott éves kor felett, mert részt vesz a szívizomsejtek energiatermelésében, semlegesíti a szabadgyököket, segít megőrizni a szív egészségét, fontos szerepet játszik a test optimális energiatermelésében, segíthet a krónikus fáradtság legyőzésében, aktiválja a rejtett energiatartalékokat, antioxidánsként védelmet nyújt a szabadgyökök ellen, amelyek a sejtek öregedéséért felelősek, hozzájárulhat az egészséges agyműködés fenntartásához. Kinek ajánljuk? Jótékony hatásai miatt fogyasztását javasoljuk sportolóknak és fizikai munkát végzőknek, stresszes életmódot élőknek, intenzív szellemi munkát végzőknek, 35 éves kor felett, különösen idős korban, a szív egészségének támogatására, vérnyomásproblémával küzdőknek, megelőzés céljából. Hogyan kell adagolni? Felnőtteknek napi 1 vagy 2 db lágyzselatin kapszula. Összetevők: szójaolaj, zselésítő anyag (zselatin), nedvesítő szer: (glicerin, tiszított víz), koenzim Q10, méhviasz, lecitin, színezék (titán dioxid). Figyelem! Ne fogyassza a készítményt, ha az összetevők valamelyikére érzékeny vagy allergiás! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A napi mennyiséget ne lépje túl!

10 MAKKA Coffee Vitalis Nettó tömeg: 78 g. A doboz tartalma: 30 db, kb. 2,6 g-os tasak. A Coffee Vitalis instant kávé, méltányos kereskedelemből (Fair Trade) származó első osztályú biotermesztésű instant kávét és zöld kávé kivonatot (40% chlorogénsav-tartalommal) tartalmaz, amely ízében és a szervezetre gyakorolt pozitív élettani hatásaiban is kiváló. Egészséges hatását a zöld kávé kivonatnak köszönheti. A zöldkávé klorogénsav tartalmának köszönhetően csökkenti a bevitt szénhidrátok zsírrá alakulását, emellett antioxidánsként tartják számon. Előnyei: A zöld kávé frissít, élénkít és fogyaszt! Koffeintartalmú, élénkítő hatású alakformáló. Klorogénsavat tartalmaz, amely segít lebontani a zsírokat, illetve megakadályozza, hogy a szénhidrát zsírrá alakuljon át. A zöld kávé főként azoknak jelenthet nagy segítséget a klorogénsav tartalom miatt, akik keveset esznek, mégis híznak. A zöld kávé küzd a lassú anyagcsere ellen, javítja a sejtek mikrokeringését. Felfrissít, élénkít, aktivizál, mert koffein is van benne, de ez nem ugyanaz a koffein, mint amit a feketekávéban találunk. A feketekávéban található koffein csak rövidtávon aktivizálja a szervezetet, míg a zöld kávéban található koffein lassan és hosszabb ideig éri el ugyanezt a hatást. Felnőttek számára ajánlott napi adag 2x1 tasak. Elkészítési javaslat: A zacskó tartalmát öntse egy csészébe, adjon hozzá forró vizet és keverje össze. Ízlése szerint ízesítse. Tárolás: Szobahőmérsékleten, fénytől, nedvességtől védve tartandó. Minőségét megőrzi: A gyártástól számított 2 évig. Összetevők: Kiváló minőségű ECOCERT által tanúsított (D-HH CD) bio (organikus) Instant kávé, zöld kávé kivonat. Érdekességek: Zöld kávé vagy ahogyan a világban nevezik: a Coffea robusta trópusi, 5-6 méter magas cserje vagy fa, melynek a magjából készült italt fogyasztjuk. A Coffea robusta a Coffea canephora egyik változata. Termőhelyei főként az Elefántcsontpart, Kamerun, Uganda és Angola. Termesztése még Ázsiában és Óceániában is igen elterjedt. Figyelem: Koffeint tartalmaz! Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Gyermekek elől elzárva tartandó! Hozzáadott cukrot nem tartalmaz! Várandós és szoptató kismamáknak, szívbetegségben és nem kezelt magas vérnyomás betegségben szenvedőknek a termék fogyasztása előtt szakorvosi konzultáció javasolt.

11 MAKKA WELLCoffee Nettó tömeg: 78 g. A doboz tartalma: 30 db, kb. 2,6 g-os tasak. A WELLcoffee instant kávé, méltányos kereskedelemből (Fair Trade) származó első osztályú biotermesztésű instant kávét és 100%-ban biotermesztésű ganoderma kivonatot tartalmaz, amely ízében és a szervezetre gyakorolt pozitív élettani hatásait tekintve is kiváló. A Ganoderma lucidum a hagyományos kínai orvoslás nélkülözhetetlen eleme. Hatóanyagai között szterolok, enzimek, polipeptidek, vízben oldható és oldhatatlan poliszacharidok vannak. Koleszterinszint-csökkentő, gyulladásgátló és májvédő hatásáért lanosztán típusú triterpénjei, a ganoderánsavak felelősek. Felnőttek számára ajánlott napi adag 2x1 tasak. Elkészítési javaslat: A zacskó tartalmát öntse egy csészébe, adjon hozzá forró vizet, és keverje össze, ízlés szerint ízesítse. Tárolás: Szobahőmérsékleten, fénytől, nedvességtől védve tartandó. Minőségét megőrzi: A gyártástól számított 2 évig. Összetevők: Kiváló minőségű ECOCERT által tanúsított (D-HH CD) Bio (organikus) Instant kávé, Ganoderma lucidum gomba kivonat, poliszacharid. Érdekességek: Az orvoslásban már kb éve használják, és az antik Kínában még a ginsengtől is értékesebbnek tartották. Kiemelkedő minőségű gyógynövényként tekintenek a Ganordemára, olyannyira, hogy a császárok eledelének nevezték, mivel akkoriban nagyon kevés helyen lehetett megtalálni, ezért csak a császárok fogyaszthattak belőle. Szinte minden, amit akkor hatásairól írtak, a mai modern tudományos tanulmányok által bizonyítva és igazolva lett. A Ganoderma gomba lehetővé teszi, hogy belső szerveink rendeltetésszerűen működjenek, javítja a gyenge fizikai állapotot és erősíti az immunrendszert. Ebből a nálunk is élő, de a mérsékelt övezetben mindenütt elterjedt gombából Kínában gyógyító gombateát főznek. Feltétlen említést érdemel, hogy Japánban a poliszacharidok egyik hatóanyaga regisztrált, hivatalosan alkalmazott tumorellenes gyógyszer. Mivel a Ganoderma lucidum nevű gombapor fogyasztása például tea vagy kávé formájában tartalmazza ezt a hatóanyagot, ezért használata hasznos lehet a daganatban szenvedők gyógyulásának elősegítésében, és életminőségük javításában. Ez az úgynevezett első gyógyszer, mely még hosszú távon történő fogyasztás esetén sem okoz semmilyen mellékhatást. Figyelem! Koffeint tartalmaz! Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Gyermekek elől elzárva tartandó! Hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Várandós és szoptató kismamáknak, szívbetegségben és nem kezelt magas vérnyomás betegségben szenvedőknek a termék fogyasztása előtt szakorvosi konzultáció javasolt.

12 MAKKA Beauty Coffee Ne ó Tömeg: 129 gr Hatóanyag tartalom a napi adagban (1 db tasak): Összetevők 1 tasakban 100% Arabica instant kávé/ koffein VERISOL kollagén pep d Mennyiség Akơv hatóanyag 1,8 g 0,36 g 2,5 g 2,5 g Mi a VERISOL kollagén peptid? Enzimatikus úton felbontották a hosszú láncú kollagént és kiválasztották azokat a peptid szekvenciákat, melyek kifejezetten bőrre, körömre, hajra optimálisak. Mi a MAKKA Beauty Coffe? Különleges instant kávé kollagén pepdiddel és a 100% arabica kávé zamatával. A VERISOL kollagén peptid segít megőrizni a szövetek víz- és nedvességtartalmát. Hozzájárul a bőr feszesítéséhez, a köröm és hajegészségéhez. A MAKKA Beauty Coffee egy Táplálkozási kozmetikum, mely belülről fejti ki hatását. Innovációs, német alapanyagokat tartalmazó kávé, a mindennapok rohanó életvitelű hölgyének, akinek fontos a megjelenés és a szépség. Összetevők: 100% Arabica instant kávé: 1,8 g; VERISOL kollagén peptid: 2,5 g Elkészítési javaslat: A tasak tartalmát öntse egy csészébe, adjon hozzá forró vizet és keverje össze, ízlése szerint ízesítse. Naponta 1x, főétkezések után ajánljuk igény szerint nyírfacukorral, fruktózzal vagy sztíviával édesítve. Figyelmeztetés: Ne fogyassza a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! A termék kisgyermek elől gondosan elzárva tartandó! Koffein tartalmú készítmény: fogyasztása gyerekeknek, terhes és szoptató anyáknak, koffeinre érzékeny személyeknek, szívbetegeknek, magas vérnyomásban szenvedőknek nem ajánlott! A nyugodt alvás érdekében, ér javasolt a reggeli vagy a déli étkezéshez fogyasztani.

13 MAKKA Rost kávé Nettó tömeg: 219 gr Hatóanyag tartalom a napi adagban (2 db tasak): Összetevők 2 tasakban 100% Arabica instant kávé Rezisztens dextrin Zöldkávé kivonat Mennyiség 3,36 gr 11,2 gr 400 mg Akơv hatóanyag 10 gr vízoldékony rost 200 mg chlorogénsav Mi a MAKKA Rost Kávé? Kávé, ami formában tart: 100 %-os arabica kávé megkoronázva a zöld kávé lendületével és a nélkülözhetetlen rostok védelmével. Környezetünk fenntarthatóságának érdekében a termékünk Rainforest Allience minősítésű. Mit nyer a MAKKA Rost kávé fogyasztásával? A rostok segíthetik az emésztést, a szervezet gyorsabban feldolgozhatja a bevitt kalória mennyiséget. A zöld kávéból kinyert klorogénsav felgyorsíthatja az anyagcserét, csökkentheti a raktározást, és ezzel gátolhatja a zsírréteg kialakulását. A rostok lassíthatják a szőlőcukor felszívódását, ezért a vércukorszint kevésbé ingadozhat, ami hasznos a fogyókúrázóknak vagy cukorbetegeknek. A rostok csökkenthetik a koleszterinszintet, így Ön kivédheti a szívbetegségeket. Összetevők: Rainforest Alliance minősítésű természetes, 100% Arabica instant kávé: 1,5 g Fibersol-2 (rezisztens dextrin) természetes vízben oldódó rost: 5,6 g Zöldkávé: 0,2 g, ebből chlorogénsav: 0,1 g Elkészítési javaslat: A tasak tartalmát öntse egy csészébe, adjon hozzá forró vizet és keverje össze, ízlése szerint ízesítse. Naponta 2x, főétkezések után ajánljuk igény szerint nyírfacukorral, fruktózzal vagy sztíviával édesítve. Figyelmeztetés: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! A termék kisgyermek elől gondosan elzárva tartandó! koffe einre érzékeny személyekkoffein tartalmú készítmény: fogyasztása gyerekeknek, terhes és szoptató anyáknak, koffe inre in re é rzé rz ékeny sz zem emél élye ye ekkérdekében, nek, szívbetegeknek, magas vérnyomásban szenvedőknek nem ajánlott! A nyugodt alváss é rde rd ekéb ében en,, ja jjavasolt va aso solt a rreggeli solt egge eg gelii vagy a déli étkezéshez fogyasztani.

14 T e r m é s z e t b ő l j e l e s Rendelésért keresse webáruházunkat: Telephely: 1136 Budapest, Pannónia utca 33. fszt. 1. Tel: , info@vitalvar.hu Cégjegyzékszám: Adószám: Ügyvezető: Hajdu Tünde

A Ganoderma gyógygomba a hagyományos kínai orvoslás egyik alapköve,

A Ganoderma gyógygomba a hagyományos kínai orvoslás egyik alapköve, Gulyás Judit Régiós Képviselő Ganoderma gyógygomba Pecsétviaszgomba Dombóvár Tolna-, Somogy- Gyógygomba A Ganoderma gyógygomba a hagyományos kínai orvoslás egyik alapköve, a lélekerő-gomba, kulcs a jó

Részletesebben

HOPPÁ! FEJET HAJTOTTAK A JAPÁN TITOK ELŐTT HOPPÁ! FEJET HAJTOTTAK A JAPÁN TITOK ELŐTT

HOPPÁ! FEJET HAJTOTTAK A JAPÁN TITOK ELŐTT HOPPÁ! FEJET HAJTOTTAK A JAPÁN TITOK ELŐTT HOPPÁ! FEJET HAJTOTTAK A JAPÁN TITOK ELŐTT Japánban emberemlékezet óta fogyasztják Beigazolódott, hogy a chlorella és a spirulina alga gátolja a rákos sejtkolóniák kialakulását, azaz hatékony a rákmegelőzésben.

Részletesebben

TIENS KARDI. Krill olaj étrend-kiegészítő kapszula homoktövis olajjal és amaránt magolajjal. A világ legtisztább vizeiből

TIENS KARDI. Krill olaj étrend-kiegészítő kapszula homoktövis olajjal és amaránt magolajjal. A világ legtisztább vizeiből TIENS KARDI Krill olaj étrend-kiegészítő kapszula homoktövis olajjal és amaránt magolajjal A világ legtisztább vizeiből Krill olaj étrend-kiegészítő kapszula homoktövis olajjal és amaránt magolajjal Ez

Részletesebben

Mit kell tudni az ASTAXANTHIN-ról? A TÖKÉLETES ANTIOXIDÁNS

Mit kell tudni az ASTAXANTHIN-ról? A TÖKÉLETES ANTIOXIDÁNS Mit kell tudni az ASTAXANTHIN-ról? A TÖKÉLETES ANTIOXIDÁNS Az antioxidánsok olyan molekulák, melyek képesek eltávolítani a szabadgyököket a szervezetünkből. Ilyen az Astaxanthin is, reakcióba lép a szabadgyökökkel

Részletesebben

AZ EGÉSZSÉGES HAJÉRT ÉS BŐRÉRT HIALURONSAV ÉS KOLLAGÉN ANTIOXIDÁNS SZŐLŐMAG-KIVONAT 9 VITAMIN, 3 ÁSVÁNYIANYAG HAIR MINA

AZ EGÉSZSÉGES HAJÉRT ÉS BŐRÉRT HIALURONSAV ÉS KOLLAGÉN ANTIOXIDÁNS SZŐLŐMAG-KIVONAT 9 VITAMIN, 3 ÁSVÁNYIANYAG HAIR MINA AZ EGÉSZSÉGES HAJÉRT ÉS BŐRÉRT HIALURONSAV ÉS KOLLAGÉN ANTIOXIDÁNS SZŐLŐMAG-KIVONAT 9 VITAMIN, 3 ÁSVÁNYIANYAG A haj kommunikál rólunk, meghatározza az első benyomást és mutatja azt is, ha változunk Mit

Részletesebben

Életerő, Sport és Fittség

Életerő, Sport és Fittség Életerő, Sport és Fittség Guarana Tabletta Tapasztalja meg a Guarana élénkítő hatását A Guarana egy Dél-Amerikában őshonos cserje, koffein tartalma, élénkítő serkentő hatásai miatt használják Kényelmes

Részletesebben

Gabona 11% (búzaliszt, rizsliszt, kukoricaliszt, cukor, árpamaláta kivonat, zab rost, só)

Gabona 11% (búzaliszt, rizsliszt, kukoricaliszt, cukor, árpamaláta kivonat, zab rost, só) Összetevők Összetevők Glükóz szirup Szárított édesített vörös áfonya 15% (vörös áfonya, cukor, napraforgó olaj) Zabpehely 14% Puffasztott búza 13% Gabona 11% (búzaliszt, rizsliszt, kukoricaliszt, cukor,

Részletesebben

Az egyensúly belülről fakad!

Az egyensúly belülről fakad! Az egyensúly belülről fakad! TIENS BELSŐ EGYENSÚLY TABLETTA BELSŐ EGYENSÚLY TABLETTA A Belső egyensúly tabletta étrend-kiegészítő készítményt különösen az emésztőrendszer működésének serkentésére fejlesztették

Részletesebben

A flavonoidok az emberi szervezet számára elengedhetetlenül szükségesek, akárcsak a vitaminok, vagy az ásványi anyagok.

A flavonoidok az emberi szervezet számára elengedhetetlenül szükségesek, akárcsak a vitaminok, vagy az ásványi anyagok. Amit a FLAVIN 7 -ről és a flavonoidokról még tudni kell... A FLAVIN 7 gyümölcsök flavonoid és más növényi antioxidánsok koncentrátuma, amely speciális molekulaszeparációs eljárással hét féle gyümölcsből

Részletesebben

MULTIVITAMINOS csokoládészelet

MULTIVITAMINOS csokoládészelet www.upperbars.hu MULTIVITAMINOS Az UpperBars-nál megalkottunk egy vitaminokban, ásványi anyagokban és növényi kivonatokban gazdag szeletes csokoládé termékcsaládot, amely egyedülálló kezdeményezés Európában!

Részletesebben

A tíz legegészségesebb szénhidrátforrás- avagy mivel helyettesíthető a kenyér?

A tíz legegészségesebb szénhidrátforrás- avagy mivel helyettesíthető a kenyér? A tíz legegészségesebb szénhidrátforrás- avagy mivel helyettesíthető a kenyér? Árpa A rizs egyik legegészségesebb alternatívája. Oldható rostokat tartalmaz, fogyasztása után pedig hosszabb ideig érezzük

Részletesebben

Modern múlt Étkezésünk fenntarthatóságáért. 1.Tematikus nap: A hal mint helyben találhatóegészséges, finom élelmiszer

Modern múlt Étkezésünk fenntarthatóságáért. 1.Tematikus nap: A hal mint helyben találhatóegészséges, finom élelmiszer Modern múlt Étkezésünk fenntarthatóságáért 1.Tematikus nap: A hal mint helyben találhatóegészséges, finom élelmiszer Halat? Amit tartalmaz a halhús 1. Vitaminok:a halhús A, D, B 12, B 1, B 2 vitaminokat

Részletesebben

Krill olaj, a leghatásosabb omega-3 forrás. Előadó: Dr Deák Sándor belgyógyász Szarvas

Krill olaj, a leghatásosabb omega-3 forrás. Előadó: Dr Deák Sándor belgyógyász Szarvas Krill olaj, a leghatásosabb omega-3 forrás Előadó: Dr Deák Sándor belgyógyász Szarvas MI IS A KRILL? A Krill egy apró, garnéla szerű rák. Ezek alkotják a föld legnagyobb biomassza állományát, a becsült

Részletesebben

Szigorú minőségi követelmények

Szigorú minőségi követelmények Szigorú minőségi követelmények Tudományos alapokon nyugvó, biztonságos termékek Természet ihlette, hatékony összetevők és innovatív formulák Svédországi fejlesztések: szigorú minőségi elvárások és alapos

Részletesebben

Minőségi, prémium alapanyagokból és korszerű gyártási technológiával készült étrend-kiegészítő termékcsalád Amerikából.

Minőségi, prémium alapanyagokból és korszerű gyártási technológiával készült étrend-kiegészítő termékcsalád Amerikából. K A T A L Ó G U S Minőségi, prémium alapanyagokból és korszerű gyártási technológiával készült étrend-kiegészítő termékcsalád Amerikából. Miért a Nature s Bounty? Mert A Nature s Bounty több mint 30 éve

Részletesebben

Tiens Ivóvíz Hidrogéndúsító pohár A kiváló választás

Tiens Ivóvíz Hidrogéndúsító pohár A kiváló választás Tiens Ivóvíz Hidrogéndúsító pohár A kiváló választás A víz nélkülözhetetlen A hidrogénben gazdag víz kutatása 2007. Ohsawa professzor a Japán Orvosi Egyetemen kiadott egy disszertációt a hidrogén terápiás

Részletesebben

Növényi étrend-kiegészítők kritikai értékelése

Növényi étrend-kiegészítők kritikai értékelése Növényi étrend-kiegészítők kritikai értékelése Növényi alapú termékek Magyarországon Növényi gyógyszer Hagyományos növényi gyógyszer, gyógytermék Ph.Hg. VIII. Növényi eredetű drogok, FoNo: species növényi

Részletesebben

Gránátalma - a világ egyik legegészségesebb gyümölcse

Gránátalma - a világ egyik legegészségesebb gyümölcse Ezért érdemes gránátalmát fogyasztani! 1. Tele van fontos tápanyagokkal A kemény héj alatt több száz mag rejlik a gránátalmában. Ezek tele vannak hasznos tápanyagokkal. Sok benne a C- és K-vitamin, valamint

Részletesebben

A tápláléknövények legfontosabb biológiai hatásai; az optimális étrend jellemzői tápláléknövények bevitele szempontjából.

A tápláléknövények legfontosabb biológiai hatásai; az optimális étrend jellemzői tápláléknövények bevitele szempontjából. A tápláléknövények legfontosabb biológiai hatásai; az optimális étrend jellemzői tápláléknövények bevitele szempontjából Farkas Ágnes Williams K. A., Patel H. (2017): Healthy Plant-Based Diet. Journal

Részletesebben

Komplex program Az agyi kognitív funkciók támogatására

Komplex program Az agyi kognitív funkciók támogatására Komplex program Az agyi kognitív funkciók támogatására Mit takar a Coral Club ONESTACK nevű terméke? A ONESTACK egy új megközelítése a szervezet egészségmegőrzéssel kapcsolatos feladatainak. ONE (angolul

Részletesebben

PondZoom ZOOM ACTIVE FORMULA

PondZoom ZOOM ACTIVE FORMULA www.pondzoom.hu A PondZoom kerti tavi haltápok sokéves kutatás és gyártási tapasztalat eredményei. Fejlesztésük során elsődleges szempont a tavi kedvencek egészséges fejlődése volt, így a kiindulási alapot

Részletesebben

Olvassa el figyelmesen az alábbi betegtájékoztatót, mely az Ön számára fontos információkat tartalmaz.

Olvassa el figyelmesen az alábbi betegtájékoztatót, mely az Ön számára fontos információkat tartalmaz. FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! Plavix 75 mg filmtabletta BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A FELHASZNÁLÓ SZÁMÁRA

Részletesebben

TIENS Kardi Junior. Gumicukor krillolajjal

TIENS Kardi Junior. Gumicukor krillolajjal TIENS Kardi Junior Gumicukor krillolajjal TIENS KARDI JUNIOR Ízletes, mackó alakú gumicukor krillolajjal Tiszta és természetes omega-3 zsírsavforrás, astaxanthinban gazdag Teljesen természetes, semmilyen

Részletesebben

Manuka, a csodaméz Közzétéve itt: magyarmezogazdasag.hu az Agrárhírportál (

Manuka, a csodaméz Közzétéve itt: magyarmezogazdasag.hu az Agrárhírportál ( A manuka méz az új-zélandi manukafák nektárjából származik. Egészségügyi szakértők szerint magasabb tápanyag tartalommal rendelkezik, mint a hagyományos nyers mézek. Különösen erőteljes antibakteriális

Részletesebben

Elixír az izületek védelmére

Elixír az izületek védelmére Elixír az izületek védelmére Glükozamin Segíti az ízületi porcok és kötőszövetek épülését Eredmeny mar 1 7 nap utan Porcképző szulfátok Gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatás Collagén peptid Elősegíti

Részletesebben

táplálkozásunkplálkoz

táplálkozásunkplálkoz Előtte Utána - 15 KG Mi befolyásolja olja az egészséget? get? stressz ökológia Genetikus adottságok táplálkozásunkplálkoz 15 Mi az egészs szséges és s táplt pláló étkezés? Hogyan hat a táplálkozás az egészségre?

Részletesebben

Ezek az ételek javítják az agyműködést

Ezek az ételek javítják az agyműködést Olajos halak Az olajos halak kiváló omega-3 zsírsav források. Ezek a zsírsavak fontosak, mert a test sejtmembránjainak alkotóelemei, beleértve az agysejteket is. Ezáltal tudják javítani a szerkezetét.

Részletesebben

Táplálkozás. SZTE ÁOK Biokémiai Intézet

Táplálkozás. SZTE ÁOK Biokémiai Intézet Táplálkozás Cél Optimális, kiegyensúlyozott táplálkozás - minden szükséges bevitele - káros anyagok bevitelének megakadályozása Cél: egészség, jó életminőség fenntartása vagy visszanyerése Szükséglet és

Részletesebben

1. Figuactiv Levesek és Shake-ek

1. Figuactiv Levesek és Shake-ek 1. Figuactiv Levesek és Shake-ek Ajánlott napi fogyasztás: A diéta program során a kívánt eredmény elérése érdekében a napi 3 fő étkezésünk közül kettőt Figuactiv Levesre és/vagy Shake-re kell cserélnünk.

Részletesebben

Hús és hústermék, mint funkcionális élelmiszer

Hús és hústermék, mint funkcionális élelmiszer Hús és hústermék, mint funkcionális élelmiszer Szilvássy Z., Jávor A., Czeglédi L., Csiki Z., Csernus B. Debreceni Egyetem Funkcionális élelmiszer Első használat: 1984, Japán speciális összetevő feldúsítása

Részletesebben

TIHANYI ANDRÁS TÓTH JÓZSEF WEBER-SUTA ÁGNES ZÖLD UTAT AZ EGÉSZSÉGNEK! MIKROALGÁK SZEREPE A MODERN TÁPLÁLKOZÁSBAN ÉS A GYÓGYÍTÁSBAN

TIHANYI ANDRÁS TÓTH JÓZSEF WEBER-SUTA ÁGNES ZÖLD UTAT AZ EGÉSZSÉGNEK! MIKROALGÁK SZEREPE A MODERN TÁPLÁLKOZÁSBAN ÉS A GYÓGYÍTÁSBAN TIHANYI ANDRÁS TÓTH JÓZSEF WEBER-SUTA ÁGNES ZÖLD UTAT AZ EGÉSZSÉGNEK! MIKROALGÁK SZEREPE A MODERN TÁPLÁLKOZÁSBAN ÉS A GYÓGYÍTÁSBAN TIHANYI András-TÓTH József - WEBER-SUTA Ágnes ZÖLD UTAT AZ EGÉSZSÉGNEK!

Részletesebben

A -tól Z -ig. Koleszterin Kisokos

A -tól Z -ig. Koleszterin Kisokos A -tól Z -ig Koleszterin Kisokos A SZÍV EGÉSZSÉGÉÉRT Szívügyek Magyarországon Hazánkban minden második ember szív- és érrendszerrel kapcsolatos betegség következtében veszíti életét*, ez Magyarországon

Részletesebben

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót!

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! FIGYELEM!!! alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! Termék neve (gyártó megnevezése) BETEGTÁJÉKOZTTÓ Mielőtt elkezdené gyógyszerét

Részletesebben

3 új TIENS étrend-kiegészítő

3 új TIENS étrend-kiegészítő 3 új TIENS étrend-kiegészítő TIENS VISIONS, TIENS FLEXI, TIENS FIZZY A tökéletes látásért Aktív életért Kirobbanó energiáért TARTALOM TIENS VISION TIENS FLEXI TIENS FIZZY TIENS VISION Fekete áfonya és

Részletesebben

Tények a Goji bogyóról:

Tények a Goji bogyóról: Tények a Goji bogyóról: 19 aminosavat (a fehérjék építőkövei) tartalmaz, melyek közül 8 esszenciális, azaz nélkülözhetelen az élethez. 21 nyomelemet tartalmaz, köztük germániumot, amely ritkán fordul elő

Részletesebben

A Gano Excel és a Ganoderma lucidum

A Gano Excel és a Ganoderma lucidum Termékek A Gano Excel és a Ganoderma lucidum A Gano Excel célja 1995 óta, hogy első legyen a wellness iparágban. Cégünk csak a legkiválóbb minőségű termékeket gyártja a Ganoderma lucidum felhasználásával

Részletesebben

MEGÚJULT Anti-aging system absolute termékcsalád. Rendkívül hatékony Anti-aging bőrápolás ÚJ! 40 év felett

MEGÚJULT Anti-aging system absolute termékcsalád. Rendkívül hatékony Anti-aging bőrápolás ÚJ! 40 év felett ÚJ! Rendkívül hatékony bőrápolás 40 év felett FŐ, INNOVATÍV HATÓANYAG: Nagy hatékonyságú Zöldalga kivonat, a tara fa 3 dimenziós szerkezetébe ágyazva Aktívan növeli a bőr kollagén és az elasztin termelését!

Részletesebben

Gyakran Ismételt Kérdések. TIENS Kardi krill olaj homoktövissel

Gyakran Ismételt Kérdések. TIENS Kardi krill olaj homoktövissel Gyakran Ismételt Kérdések TIENS Kardi krill olaj homoktövissel 1. Mi a TIENS Kardi krill olajjal és homoktövissel? A TIENS Kardi egy olyan étrend-kiegészítő, amelyben a Déli-sark vidékéről származó krill

Részletesebben

Minőségi, prémium alapanyagokból és korszerű gyártási technológiával készült étrend-kiegészítő termékcsalád Amerikából.

Minőségi, prémium alapanyagokból és korszerű gyártási technológiával készült étrend-kiegészítő termékcsalád Amerikából. K A T A L Ó G U S Minőségi, prémium alapanyagokból és korszerű gyártási technológiával készült étrend-kiegészítő termékcsalád Amerikából. Miért a Nature s Bounty? Mert A Nature s Bounty több mint 30 éve

Részletesebben

DOLLY VITAMINOK és DEOFIL TABLETTA

DOLLY VITAMINOK és DEOFIL TABLETTA DOLLY VITAMINOK és DEOFIL TABLETTA DOLLY CSONTERŐSÍTŐ VITAMIN Dolly Csonterősítő tabletta táplálékkiegészítő kutyák részére Leírás: Az ízesített tabletták megfelelő arányban és mennyiségben, jól értékesülő

Részletesebben

Táplálék. Szénhidrát Fehérje Zsír Vitamin Ásványi anyagok Víz

Táplálék. Szénhidrát Fehérje Zsír Vitamin Ásványi anyagok Víz Étel/ital Táplálék Táplálék Szénhidrát Fehérje Zsír Vitamin Ásványi anyagok Víz Szénhidrát Vagyis: keményítő, élelmi rostok megemésztve: szőlőcukor, rostok Melyik élelmiszerben? Gabona, és feldolgozási

Részletesebben

OLIVE BETA G FORCE. 60 kapszula. hatékony védelem egész évben gyors és megbízható segítség a fertőzések leküzdésében

OLIVE BETA G FORCE. 60 kapszula. hatékony védelem egész évben gyors és megbízható segítség a fertőzések leküzdésében OLIVE BETA G FORCE 60 kapszula hatékony védelem egész évben gyors és megbízható segítség a fertőzések leküzdésében Az ausztrál olajfalevél kivonatának jellemzői Az olajfalevél orvosi használatának nyomai

Részletesebben

BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A BETEG SZÁMÁRA BODY BALANCE ÍZÜLETI VITAMIN

BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A BETEG SZÁMÁRA BODY BALANCE ÍZÜLETI VITAMIN BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A BETEG SZÁMÁRA BODY BALANCE ÍZÜLETI VITAMIN MSM (Metil-Szulfonil-Metán), glükozamin szulfát, kondroitin szulfát, magnézium, kurkuma, gyömbér, boswelia, quercetin, bromelain,

Részletesebben

Termékadat. Összetevők. 100 g por 1 adag (200 g) (50 g por ml víz) Tápanyagok. Összetevők. Sovány tej

Termékadat. Összetevők. 100 g por 1 adag (200 g) (50 g por ml víz) Tápanyagok. Összetevők. Sovány tej Termékadat Összetevők Összetevők Sovány tej 17,4% kekszliszt (búzaliszt, szacharóz, vaj, édes savópor, térfogatnövelő szer: kálium-karbonát, só, savanyúságot szabályozó anyag: citromsav, vanília) Növényi

Részletesebben

Hepashake májdiéta Speciálisan a nem alkohos zsírmáj kezelésére. Szeretne egészségesebben élni? Szívesen segítünk benne.

Hepashake májdiéta Speciálisan a nem alkohos zsírmáj kezelésére. Szeretne egészségesebben élni? Szívesen segítünk benne. Hepashake májdiéta Speciálisan a nem alkohos zsírmáj kezelésére Szeretne egészségesebben élni? Szívesen segítünk benne. Minden 3. személy érintett Mit csinálnak ezek az emberek? K. Ferenc Nyugdíjas

Részletesebben

NŐI PROBLÉMÁK A TERMÉSZET- GYÓGYÁSZ SZEMÉVEL. Molnárné Haholt Zsuzsanna Természetgyógyász, életmód tanácsadó és terapeuta

NŐI PROBLÉMÁK A TERMÉSZET- GYÓGYÁSZ SZEMÉVEL. Molnárné Haholt Zsuzsanna Természetgyógyász, életmód tanácsadó és terapeuta NŐI PROBLÉMÁK A TERMÉSZET- GYÓGYÁSZ SZEMÉVEL Molnárné Haholt Zsuzsanna Természetgyógyász, életmód tanácsadó és terapeuta NŐK ÉLETSZAKASZAI Újszülött kor Csecsemőkor Kis gyermekkor Óvodás és kisiskolás

Részletesebben

Ferrotone 100% természetes forrásvízből nyert vastartalmú étrendkiegészítő

Ferrotone 100% természetes forrásvízből nyert vastartalmú étrendkiegészítő Ferrotone 100% természetes forrásvízből nyert vastartalmú étrendkiegészítő Miért fontos a szervezetnek a vas? A vas számos enzim összetevője, így fontos kémiai reakciókban vesz részt. A hemoglobin és a

Részletesebben

Összetevők. Összetevők. Sovány tej. Savótermék (demineralizált savó, savófehérje koncentrátum (tejből)) Galakto-oligoszacharidok (tejből) Szukróz

Összetevők. Összetevők. Sovány tej. Savótermék (demineralizált savó, savófehérje koncentrátum (tejből)) Galakto-oligoszacharidok (tejből) Szukróz Összetevők Összetevők Sovány tej Savótermék (demineralizált savó, savófehérje koncentrátum (tejből)) Galakto-oligoszacharidok (tejből) Szukróz Pálma olaj Napraforgó olaj Repce olaj Laktóz (tejből) Kalcium-foszfát

Részletesebben

A kiegyensúlyozott táplálkozás alapja

A kiegyensúlyozott táplálkozás alapja A kiegyensúlyozott táplálkozás alapja Formula 1 Shake Formula 2 Multivitaminkomplex Rost tabletta Herbalife Formula 1 shake - egészséges étkezés Az ízletes Formula 1 shake finom, könnyen elkészíthető egészséges

Részletesebben

Betegtájékoztató: Információk a felhasználó számára. Bilobil forte 80 mg kemény kapszula páfrányfenyőlevél (Ginkgo biloba L. folium) száraz kivonat

Betegtájékoztató: Információk a felhasználó számára. Bilobil forte 80 mg kemény kapszula páfrányfenyőlevél (Ginkgo biloba L. folium) száraz kivonat Betegtájékoztató: Információk a felhasználó számára Bilobil forte 80 mg kemény kapszula páfrányfenyőlevél (Ginkgo biloba L. folium) száraz kivonat Mielőtt elkezdi szedni ezt a gyógyszert, olvassa el figyelmesen

Részletesebben

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót!

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! BETEGTÁJÉKOZTATÓ Mielőtt elkezdené gyógyszerét alkalmazni, olvassa el figyelmesen

Részletesebben

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót!

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A FELHASZNÁLÓ SZÁMÁRA BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK

Részletesebben

I. félév 2. óra. Készült az Európai Unió finanszírozásával megvalósult iskolagyümölcsprogramban részt vevő iskolák számára 2013/2014

I. félév 2. óra. Készült az Európai Unió finanszírozásával megvalósult iskolagyümölcsprogramban részt vevő iskolák számára 2013/2014 Oktatási anyag, oktatási segédlet az egészséges étkezési szokásokat érintő ismeretek fejlesztése és azok gyakorlati alkalmazása érdekében 2. osztályos tanulók részére I. félév 2. óra Készült az Európai

Részletesebben

AMIT AZ ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐKRŐL TUDNI ÉRDEMES! Az étrend-kiegészítő egyre nagyobb népszerűségnek és fogyasztótábornak örvendő termékcsoport.

AMIT AZ ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐKRŐL TUDNI ÉRDEMES! Az étrend-kiegészítő egyre nagyobb népszerűségnek és fogyasztótábornak örvendő termékcsoport. AMIT AZ ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐKRŐL TUDNI ÉRDEMES! Az étrend-kiegészítő egyre nagyobb népszerűségnek és fogyasztótábornak örvendő termékcsoport. Mik is azok az étrend-kiegészítők? Az étrend-kiegészítő alig 20

Részletesebben

13 természetes zsírégető

13 természetes zsírégető 13 természetes zsírégető Tartalomjegyzék A zsírégető ételekről általában... 2 Cayenne bors... 2 C-vitamin (aszkorbinsav)... 3 Citrom... 4 CLA... 4 Fahéj... 5 Fehérje... 5 Fogyasztó teakeverék... 5 Guarana...

Részletesebben

Figuactiv Szeletek. Az LR diéta innovációja: 1 szelet = 1 étkezés

Figuactiv Szeletek. Az LR diéta innovációja: 1 szelet = 1 étkezés Figuactiv Szeletek Az LR diéta innovációja: 1 szelet = 1 étkezés Egyre kevesebb az idınk, és sokat utazunk. Utazások során vagy munka közben gyakran nincs lehetıség arra, hogy az ember készítsen magának

Részletesebben

Akcióink. 3999 Ft. 3333 Ft. 2999 Ft. 2565 Ft. +30 db ajándék!

Akcióink. 3999 Ft. 3333 Ft. 2999 Ft. 2565 Ft. +30 db ajándék! Akcióink Akció időtartama: 2013. május 25. - 2013. június 30. ajándék 1990 Ft értékben Proenzi3 ajándékcsomag ExPur 90 db + krém 100 ml AJÁNDÉK (speciális gyógyászati célra szánt tápszer) A Proenzi3 ExPur

Részletesebben

Colostrum ESSENS. Természetesen tiszta termék

Colostrum ESSENS. Természetesen tiszta termék Colostrum ESSENS Természetesen tiszta termék Mi az a kolosztrum? A kolosztrum, más néven el tej, a tej egy fajtája, amit az emlősök emlőmirigyei a szülést követő néhány órában állítanak elő. Egyedülálló

Részletesebben

INFUSION. TIENS prémium teák

INFUSION. TIENS prémium teák INFUSION TIENS prémium teák TIENS TEÁK, HOGY JÓ NAPJA LEGYEN A tea az egyik legősibb és legnagyobb becsben tartott ital a világon. Elkészítésének módja és fogyasztása régóta fontos részét képezi a kínai

Részletesebben

Aktív életerő HU/KAR/0218/0001

Aktív életerő HU/KAR/0218/0001 Aktív életerő HU/KAR/0218/0001 A bizonyítottan javítja az idősödő kutyák életminőségét: élénkebbé teszi az állatokat és ezáltal aktívabb életmódot tesz lehetővé számukra. Az oxigenizáció mellett a szív-

Részletesebben

Hasznos tudnivalók az étrendkiegészítőkről

Hasznos tudnivalók az étrendkiegészítőkről Hasznos tudnivalók az étrendkiegészítőkről Egy bölcs mondás szerint az leszel, amit eszel, vagyis elmondhatjuk, hogy létünk, így az egészségünk A szervezetünk nem működik megfelelően, ha nem kapja meg

Részletesebben

HEALTHY FOOD Egészséges Étel az Egészséges Élethez Az élelmiszer és az egészség

HEALTHY FOOD Egészséges Étel az Egészséges Élethez Az élelmiszer és az egészség HEALTHY FOOD Egészséges Étel az Egészséges Élethez Az élelmiszer és az egészség Készült a vas megyei Markusovszky Kórház Nonprofit Zrt. megbízásából, a Healthy Food Egészséges Étel az Egészséges Élethez

Részletesebben

A világ 10 legtáplálóbb étele

A világ 10 legtáplálóbb étele Koreai kutatók több, mint 1000 nyers élelmiszer tápanyag információit felhasználva becsülték meg minden étel tápanyag összetevőjét, a napi tápanyag szükséglet kielégítésének tekintetében. Egyes ételek

Részletesebben

AYURA HERBAL TERMÉK ÉS ÜZLETI TÁJÉKOZTATÓ

AYURA HERBAL TERMÉK ÉS ÜZLETI TÁJÉKOZTATÓ AYURA HERBAL TERMÉK ÉS ÜZLETI TÁJÉKOZTATÓ Egészség Szabadság Boldog Élet AYURA PROBIO-HERB JUICE Tradicionális délkelet-ázsiai és Thaiföldön honos herbál gyógynövényekből előállított elixír. Tartósítószert

Részletesebben

Új termék a Family Bussines hálózatában

Új termék a Family Bussines hálózatában Új termék a Family Bussines hálózatában Wellmax cégről 100%-ban magyar tulajdonú cég Funkcionális élelmiszerek gyártása Étrend-kiegészítők gyártása Saját gyártó és csomagoló kapacitás márkanév termékek

Részletesebben

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót!

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! FIGYELEM!!! z alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! Betegtájékoztató BETEGTÁJÉKOZTTÓ: INFORMÁCIÓK FELHSZNÁLÓ SZÁMÁR Béres B1-vitamin

Részletesebben

A TIENS Kínai datolya (Jujuba) kivonat tápláló és egészséges

A TIENS Kínai datolya (Jujuba) kivonat tápláló és egészséges TIENS Kínai datolya (Jujuba) kivonat Nagyszerű választás a vér táplálásához és az idegek megnyugtatásához! A kínai medicina szerint az Aranyszínű selyemdatolya (Jujuba), vagy más néven kínai datolya segít

Részletesebben

ORSZÁGOS ÉLELMEZÉS- ÉS TÁPLÁLKOZÁSTUDOMÁNYI INTÉZET Alapítva: 1949

ORSZÁGOS ÉLELMEZÉS- ÉS TÁPLÁLKOZÁSTUDOMÁNYI INTÉZET Alapítva: 1949 ORSZÁGOS ÉLELMEZÉS- ÉS TÁPLÁLKOZÁSTUDOMÁNYI INTÉZET Alapítva: 1949 Egészségre vonatkozó állítás Fogyasztó Kormányzat Hatóságok Gazdasági szereplők Tápanyagösszetételre és egészségre vonatkozó állításokról

Részletesebben

Szívünk egészsége. Olessák Ágnes anyaga 2010.03.23.

Szívünk egészsége. Olessák Ágnes anyaga 2010.03.23. Szívünk egészsége Olessák Ágnes anyaga 2010.03.23. Egészséges szív és érrendszer Táplálékod legyen orvosságod, és ne gyógyszered a táplálékod Hippokratesz A szív működése Jobb kamra, pitvarkisvérkör CO2

Részletesebben

Zöld élelmiszerek Tibet, Hawaii, Peru, Tajvan, Ecuador, Kalifornia és Brazília

Zöld élelmiszerek Tibet, Hawaii, Peru, Tajvan, Ecuador, Kalifornia és Brazília Zöld élelmiszerek Tibet, Hawaii, Peru, Tajvan, Ecuador, Kalifornia és Brazília A természet kvintesszenciái A kvintesszencia szó Arisztotelész természeti filozófiájából indul ki és a latin quinta essentia,

Részletesebben

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót!

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! Magnesium 250 mg Pharmavit pezsgőtabletta Magnesium Pharmavit 250 mg pezsgőtabletta

Részletesebben

Amit az Omega 3-ról tudni érdemes

Amit az Omega 3-ról tudni érdemes Amit az Omega 3-ról tudni érdemes November 2012 POLARIS 5 Chemin du Quilourin - Moulin du Pont, 29170 PLEUVEN France Tel. + 33 298 548 420 Fax. + 33 298 548 451 www. polaris.fr Merüljünk el az Omega 3

Részletesebben

Adagolás: Az egyes csomagokban lévő készítmények mindegyikénél, felnőttek esetében naponta 2x10 csepp, amennyiben másképpen nem ajánlott.

Adagolás: Az egyes csomagokban lévő készítmények mindegyikénél, felnőttek esetében naponta 2x10 csepp, amennyiben másképpen nem ajánlott. Általános információk: Gyártó: Joalis spol. s.r.o. Na Florenci 19/a. 110 000 Praha 1., Cseh Köztársaság. Kizárólagos magyarországi forgalmazó: BODY CENTER HUNGARY Kft., 1119 Budapest, Pajkos u. 10. Adagolás:

Részletesebben

Gynostemma. Kenneth Anderson: Az Ötlevelű gynostemma (Gynostemma pentahyllum) hatása:

Gynostemma. Kenneth Anderson: Az Ötlevelű gynostemma (Gynostemma pentahyllum) hatása: Kenneth Anderson: Az Ötlevelű gynostemma (Gynostemma pentahyllum) hatása: Valamennyien hallottunk már arról, hogy a ginzeng mennyire hatékonyan erősíti az immunrendszert és tölti fel energiával a szervezetet.

Részletesebben

MINDIG LESZ ENERGIÁD HA TÖBB ENERGIÁRA VAN SZÜKSÉGED

MINDIG LESZ ENERGIÁD HA TÖBB ENERGIÁRA VAN SZÜKSÉGED MINDIG LESZ ENERGIÁD HA TÖBB ENERGIÁRA VAN SZÜKSÉGED OXXO ENERGY DRINK ÉRD EL AMIROL ÁLMODSZ Az OXXO ENERGY DRINK első 5 éve és hogyan tovább 2011-ben alakult a cég. Az OXXO CLASSIC volt az első termék

Részletesebben

EGÉSZSÉGÉVEL. Törődjön többet. 2092Ft. 903Ft. 1677Ft. 1223Ft 61150 Ft/l

EGÉSZSÉGÉVEL. Törődjön többet. 2092Ft. 903Ft. 1677Ft. 1223Ft 61150 Ft/l Törődjön többet EGÉSZSÉGÉVEL 2016. február 29 - március 26. K I E M E LT A J Á N L ATA I N K Bioextra Grapefruit Mag Kivonat csepp INTERHERB Vital Zöld Kávé &Garcinia tabletta A Bioextra Grapefruit mag

Részletesebben

PHYSIOLick előnyei. CARO előnyei. Beltartalom

PHYSIOLick előnyei. CARO előnyei. Beltartalom Miért használjunk PHYSIOLick CARO-t? A PHYSIOLick CARO speciális ásványi nyalótömb szarvasmarhák és kecskék számára. vitaminokat tartalmaz, így alkalmas a tömegtakarmány alapú adagok kiegészítésére. CARO

Részletesebben

Termékkatalógus. Zséda. titka

Termékkatalógus. Zséda. titka Termékkatalógus Zséda titka Új korszak az étrend-kiegészítők világában Mindannyian érezzük, hogy a mai világban a megváltozott étkezési szokásaink és életkörülményeink már-már megkövetelik, hogy szervezetünket

Részletesebben

A táplálkozási szokások és a dohányzás összefüggései. Károlyiné Csicsely Katalin Országos Korányi Tbc és Pulmonológiai Intézet

A táplálkozási szokások és a dohányzás összefüggései. Károlyiné Csicsely Katalin Országos Korányi Tbc és Pulmonológiai Intézet A táplálkozási szokások és a dohányzás összefüggései Országos Korányi Tbc és Pulmonológiai Intézet A dohányzás emésztőrendszeri ártalmai Étvágytalanság. Ízérzékelés tompul. Emésztési panaszok. Gyakrabban

Részletesebben

Most pedig nézzük meg a sajtolt étolajok jellemzőit!

Most pedig nézzük meg a sajtolt étolajok jellemzőit! Most pedig nézzük meg a sajtolt étolajok jellemzőit! A hidegen sajtolt étolajok nem érintkeznek semmiféle adalékkal, oldószerrel, vegyi anyaggal a feldolgozó üzemben történő gyártás során. Nem vonnak ki

Részletesebben

A roboteró legyen veled!

A roboteró legyen veled! Vitaminok, ásványi anyagok kisgyermekeknek A roboteró legyen veled! A vitaminok A vitaminok az életfolyamatok szabályozásában vesznek részt, így hatással vannak a szervezet valamennyi működésére. A gyerekek

Részletesebben

Új Étrend-kiegészítők, vitaminok

Új Étrend-kiegészítők, vitaminok Új Étrend-kiegészítők, vitaminok Étrend-kiegészítők, vitaminok Az átlagos napi táplálkozás nem képes fedezni minden olyan tápanyag bevitelét, melyekre szervezetünknek szüksége van! Egészségünk megóvása

Részletesebben

AZ ACAI-BERRY IMMUN DRINK

AZ ACAI-BERRY IMMUN DRINK Keresd a legújabb Energetix wellness italunkat! Több, mint Immunerősítő Több, mint Testőr AZ ACAI-BERRY IMMUN DRINK Az Amazonas ártéri növénye az Euterpe Oleracea pálma. 25 m magasra is megnő. A bennszülött

Részletesebben

betegek kiegészítő terápiájáról

betegek kiegészítő terápiájáról 7 legfontosabb tudnivaló a daganatos betegek kiegészítő terápiájáról Szerző: Dr. Dóda Ildikó Orvos-természetgyógyász http://vitaldepowebaruhaz.hu 1 / 6 oldal Évek óta foglalkozom a daganatos betegek kiegészítő

Részletesebben

Ízületvédők - milyen élethelyzetben melyikre lehet kedvencednek szüksége?

Ízületvédők - milyen élethelyzetben melyikre lehet kedvencednek szüksége? Fejlődésben lévő kölyökkutya, szeretnéd támogatni az ízületei megfelelő fejlődését Elmúlt 8 éves, és szeretnéd, ha ízületei minél hosszabb ideig jó formában maradnának Kopottak, gyulladtak az ízületei

Részletesebben

BETEGTÁJÉKOZTATÓ. HERBÁRIA Cukordiétát kiegészítõ. filteres teakeverék 20 x 1,5 g (Herbária Zrt.)

BETEGTÁJÉKOZTATÓ. HERBÁRIA Cukordiétát kiegészítõ. filteres teakeverék 20 x 1,5 g (Herbária Zrt.) BETEGTÁJÉKOZTATÓ Mielõtt elkezdené a gyógyhatású készítményt alkalmazni, olvassa el figyelmesen az alábbi betegtájékoztatót. E recept nélkül kapható gyógyhatású szerrel Ön enyhe, múló panaszokat kezelhet

Részletesebben

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót!

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! FIGYELEM!!! z alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! PRTICULRS TO PPER ON BETEGTÁJÉKOZTTÓ:

Részletesebben

TIENS Nutri-Shape Shakes ÍZ. TÁPANYAG. ÉLETSTÍLUS.

TIENS Nutri-Shape Shakes ÍZ. TÁPANYAG. ÉLETSTÍLUS. TIENS Nutri-Shape Shakes ÍZ. TÁPANYAG. ÉLETSTÍLUS. MIÉRT AKARUNK ENNI? Mert vacsoraidő van Milyen érzelmi és fizikai okokból eszünk? Miért van ételre szüksége szervezetünknek? De nem akármilyen ételre.

Részletesebben

Koenzim Q10 - az életerõ

Koenzim Q10 - az életerõ Koenzim Q10 az életerõ Vajon hogyan élteti, óvja szervezetünket ez a vitaminszerû anyag? Az anyagcseréhez nélkülözhetetlen koenzim Q (ubikinon = mindenütt jelenlévô kinon) minden élô szervezet számára

Részletesebben

TIENS EGÉSZSÉG KÖR ELMÉLET

TIENS EGÉSZSÉG KÖR ELMÉLET 1 Tartalom: Az egészségről mi az egészség az egészség alatti állapot veszélyei az egészség faktorai A kínai egészségmegőrző kultúra története módszerei és lényege A egészség kör elmélet tisztítás, pótlás,

Részletesebben

TIENS. Kincsek gyermekek számára. TIENS Kincsek gyermekek számára

TIENS. Kincsek gyermekek számára. TIENS Kincsek gyermekek számára TIENS Kincsek gyermekek számára 4 doboz Gyermek kalcium 3 doboz Cink 2 doboz Kardi Junior 1 db Oracare fogkrém gyermekeknek Speciális csomag gyermeke számára! TIENS Kincsek gyermekek számára A gyermekorvosok

Részletesebben

Gyümölcsök erdőn-mezőn

Gyümölcsök erdőn-mezőn Húsos som piros bogyói A csonthéjas gyümölcseink közül az egyik legismertebb az erdők, cserjék, laza kötésű talajok kedvelt növénye, a pirosas színű húsos som. A gyümölcs ismeretes, édeskés-fanyar-savanykás

Részletesebben

Betegtájékoztató: Információk a felhasználó számára. Gentos tabletta Homeopátiás gyógyszer

Betegtájékoztató: Információk a felhasználó számára. Gentos tabletta Homeopátiás gyógyszer Betegtájékoztató: Információk a felhasználó számára Gentos tabletta Homeopátiás gyógyszer Hatóanyagok: Populus tremuloides (Populus) trit. D1, Sabal serrulatum (Serenoa repens) trit. D6, Conium maculatum

Részletesebben

A VÍZ AZ ÉLET FORRÁSA

A VÍZ AZ ÉLET FORRÁSA A VÍZ AZ ÉLET FORRÁSA www.evp.hu A víz az élet forrása: víz nélkül nincs, és nem is lehetséges egészséges élet. A víz lehetővé teszi a vérkeringést, segíti a sejtek működését és a test méregtelenítését,

Részletesebben

ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ KÉSZÍTMÉNY B-VITAMIN KOMPLEX-SZEL, C- ÉS E-VITAMINNAL, RHODIOLA, GINSENG ÉS GINGKO NÖVÉNYI KIVONATTAL

ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ KÉSZÍTMÉNY B-VITAMIN KOMPLEX-SZEL, C- ÉS E-VITAMINNAL, RHODIOLA, GINSENG ÉS GINGKO NÖVÉNYI KIVONATTAL ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ KÉSZÍTMÉNY B-VITAMIN KOMPLEX-SZEL, C- ÉS E-VITAMINNAL, RHODIOLA, GINSENG ÉS GINGKO NÖVÉNYI KIVONATTAL Az örök élet mindig is az első számú vágyálma volt az emberiségnek. Az Élet vízének

Részletesebben

Miért kellene Chlorellát és Spirulinát (WellStar Green Gold Solar terméket) fogyasztanom?

Miért kellene Chlorellát és Spirulinát (WellStar Green Gold Solar terméket) fogyasztanom? F.A.Q. - Gyakori kérdések WellStar Green Gold Solar Tropical Mi tartalmaznak a WellStar Green Gold Solar termékek? A WellStar Green Gold Tropical-ban Spirulina platensis és Chlorella vulgaris mikroalgák,

Részletesebben

Termékadat. Összetevők. 100 g-ban. Tápanyagok. ebből cukrok. ebből telített zsírsavak. Élelmi rost* *AOAC szerint. Számított tápanyagértékek

Termékadat. Összetevők. 100 g-ban. Tápanyagok. ebből cukrok. ebből telített zsírsavak. Élelmi rost* *AOAC szerint. Számított tápanyagértékek Termékadat Összetevők Összetevők VÍz Zöldborsó* (45,6%, passzírozott) Rizskeményítő Paszternák* Növényi olaj* *Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból Tápanyagok 100 g-ban Energiatartalom 254 kj (60 kcal)

Részletesebben

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót!

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! BETEGTÁJÉKOZTATÓ Mielőtt elkezdené gyógyszerét alkalmazni, olvassa el figyelmesen

Részletesebben

BiogenicPET VITALITY. Vitality Large & Small. Állatorvosok által fejlesztve Regenerálja az ízületi porcot

BiogenicPET VITALITY. Vitality Large & Small. Állatorvosok által fejlesztve  Regenerálja az ízületi porcot BiogenicPET SzUPERPRÉMIUM termékcsalád Állatorvosok által fejlesztve Regenerálja az ízületi porcot Regenerálja a kötőszövetet Enyhíti a fájdalmat Regenerálja a hámszövetet Revitalizálja a sejteket Gyorsítja

Részletesebben

MEGÉRKEZETT AZ ELSŐ BŐRSEJT-AKTIVÁLÓ SZÉRUM

MEGÉRKEZETT AZ ELSŐ BŐRSEJT-AKTIVÁLÓ SZÉRUM MEGÉRKEZETT AZ ELSŐ BŐRSEJT-AKTIVÁLÓ SZÉRUM FEDEZZE FEL A TUDOMÁNYOS ÁTTÖRÉST AZ EMBEREK RENGETEG PÉNZT KÖLTENEK FIATALOS KÜLSEJÜK MEGŐRZÉSÉRE Bőrápolás Akár 800 USD/hónap Invazív kezelések (Injekciós,

Részletesebben