SZÁLLÍTÁSI KERET SZE R ZÖD É S

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "SZÁLLÍTÁSI KERET SZE R ZÖD É S"

Átírás

1 SZÁLLÍTÁSI KERET SZE R ZÖD É S amely létrejött egyrészrol: az Országos Katasztrófavédelmi Foigazgatóság (1149 Budapest, Mogyoródi út 43., képviseli: Dr. Bakondi György foigazgató )(továbbiakban: Megrendelo), másrészrol: a Magyar Bútor és Faipari Szövetség (eg.: 3268, székhely: 1012 Budapest, Kuny Domokos u , adószám: , képviseli: Wilheim Gábor, elnök) (továbbiakban: Szállító) között az alulírt helyen és napon az alábbi feltételekkel. (a továbbiakban: Felek) 1. PREAMBULUM A Megrendelo ""Bútorbeszerzés a vörösiszap katasztrófa által érintett települések lakosai részére" tárgyú hirdetmény nélküli tárgyalásos közbeszerzési eljárást folytatott le, mely során Szállító került nyertes ajánlattevoként kihirdetésre. 2. DEFINÍCIÓK Szerzodo felek kijelentik, hogyakeretszerzodés teljesítése során az alábbi kifejezéseket a mellettük rögzített meghatározások szerint értelmezik. a) Megrendelo: Országos Katasztrófavédelmi Foigazgatóság b) Szállító: a Megrendelo általlefolytatott közbeszerzési eljárás nyertes ajánlattevoje, amely céggel a Megrendelo a jelen keretszerzodést megköti. c) Termékek: mindazon bútorokat jelenti, amelyeket a Szállítónak a keretszerzodés alapján visszaigazolt megrendelések szerint a Megrendelo számára szállítani kell. A termékek listáját, valamint szerzodéses árát a keretszerzodés 1. sz. melléklete tartalmazza. d) Szolgáltatások: a keret szerzodés értelmében a Szállító által nyújtandó szállítást, csomagolást, összeszerelést, jótállást, és egyéb, az ajánlati dokumentációban meghatározásra került kötelezettséget jelenti. 3. A KERETSZERZÖnÉS TÁRGYA 3.1 Az ajánlati dokumentáció muszaki leírásában, valamint a Szállító muszaki ajánlatában foglaltaknak megfelelo bútorok szállítása és kapcsolódó szolgáltatások teljesítése a Megrendelo részére a 3.2. pontban meghatározott összeghatár eléréséig, de legkésobb a napjáig leadott megrendeléseik teljesüléséig. A szállítandó termékeket az 1.számú melléklet (részletes terméklista és ártáblázat) tartalmazza.

2 A rendelkezésre álló keretösszeg összesen: nettó Ft.+ ÁFA azaz ötszáz millió forint+ ÁF A. 4. MEGRENDELÉS 4.l.Jelen keretszerzodés alapján a Megrendelo eseti megrendelésekkel rendeli meg a termékeket a SzállítótóI. A megrendelés annak visszaigazolásával lép hatályba. A Szállító köteles az írásbeli megrendeléseket Megrendelonek a kézhezvételtol számított 5 munkanapon belül a szállítási (teljesítési) határido és teljesítés összegének feltüntetésével visszaigazolni. Szállító a jelen keretszerzodés idotartama alatt köteles a Megrendelo részére a megrendelésekkel kapcsolatban adatszolgáltatást teljesíteni a Megrendelo által eloírt módon. 5.ÁRAK 5.1 A Szállító a jelen Keretszerzodés tárgyát képezo termékek szállítását és a kapcsolódó szolgáltatásokat az 1. számú mellékletben (részletes terméklista és ártáblázat) meghatározott szerzodéses árakon teljesíti. Az 1. számú mellékletben (részletes terméklista és ártáblázat) foglalt árak a szerzodés lejártáig rögzítettek, és semmilyen jogcímen nem változtathatók meg. 5.2 Az 1. szám ú mellékletben szereplo árak tartalmazzák a csomagolás, összeszerelés, belföldi szállítás költségét, a termékek beszerzésével összefüggo valamennyi adót, illetéket, vámot, egyéb terhet, a magyar nyelvu használati utasítás költségeit, de nem tartalmazza - sem a termékek, sem a szolgáltatások esetén - az általános forgalmi adót. 6. SZÁLLÍTÁS, TELJESÍTÉS, TERMÉKV ÁL TÁS 6.1 A Szállító a Megrendelok megrendeléseit a visszaigazolástói számított 30 napon (szállítási határidon) belül teljesíti. 6.2 A teljesítés akkor tekintheto szerzodésszerünek, ha a termékeket a Megrendelo által megadott teljesítési helyen Szállító összeszereli, és a termékek dokumentálhatóan produkálják a muszaki leírásban foglaltakat, valamint az elobbieket igazoló átadásátvételi jegyzokönyv aláírásra kerül, valamint a csomagolóanyagot a Szállító elszállít ja. Az átadás-átvételi jegyzokönyvaláírására a károsult, illetve annak képviseloje jogosult. A teljesítésigazolást a Megrendelo által kijelölt személy állítja ki. Az átadás-átvételi jegyzokönyvnek elválaszthatatlan részét képezi a Szállító mubizonylata - az áru minoségének tanúsítása - és a jótállást tanúsító okmány. Az átadás-átvételi jegyzokönyv aláírásának dátuma egyben akárveszély átszállásának idopont ja is. Az átadás-átvételi jegyzokönyv a teljesítésigazolás elválaszthatatlan mellékletét képezi. 6.3 Teljesítés helye: a Megrendelo megrendeléseiben szereplo telephelyek, címek Megrendelo köteles a megjelölt szállítási idopontban Szállító szakemberei szán1ára a teljesítés helyszínére történo beléptetést biztosítani a Megrendelo képviselojének jelenléte mellett Megrendelo köteles Szállító számára a munkaterületet, más munkanemek által befejezett, zárható, kitakarított állapotban biztosítani.

3 3 A termékek összeszerelése és funkcionális elhelyezése után Szállító köteles a helységet olyan állapotban átadni Megrendelonek, mint amilyen állapotban azt a munkálatok megkezdése elott átvette. A munka akkor tekintheto teljesítettnek, ha Szállító a telepített eszközöket a megállapodásnak megfelelo minoségben, sérülésmentesen, rendeltetésszeru használatra alkalmas állapotban adja át.(víz- elektromos-, gáz- bekötések nélkül) Nem megfelelo minoségben történo teljesítés esetén a Megrendelonek joga van a kifogásolt munkarészre vonatkozóan javítást vagy cserét kérni Szállító a Megrendelo kifejezett hozzájárulásával részteljesítést is vállalhat. A részteljesítés kizárólag a Szállító és a Megrendelo erre vonatkozó írásb a foglalt megegyezésén alapulhat. Ebben az esetben Szállító a termékeket az általa vállalt szállítási határidon belül több részletben szállítja le, a számlát azonban csak az utolsó részszállítás teljesítését követoen állíthatja ki Megrendelo részére. A részteljesítésekkel kapcsolatos megállapodások nem eredményezhetik a keretszerzodéses szállítási határidok meghosszabbodását Szállítónak a szállításkor Megrendelo részére át kell adnia minden leszállított bútorhoz a Minoségi bizonyítványt, Használati, kezelési útmutatót és a Jótállási jegyet. 7. FIZETÉSI FELTÉTELEK 7.1 Fizetési feltételek aszállítóra és a Megrendelokre vonatkozóan: a vásárolt termékek és a kapcsolódó szolgáltatás keretszerzodéses ellenértékét Megrendelo a számla elfogadásától számított 15 banki napon belül banki átutalással teljesíti az alábbi dokumentumok együttes bemutatása ellenében: a) Szállító számlája 2 példányban cégszeruen aláírva b) a szállítás teljesítését igazoló, a Megrendelo által aláírt Teljesítési igazolás. A felek eltéro megállapodása hiányában a Szállítónak a számlát legkésobb a teljesítést követo harminc napon belül kell a Megrendelo részére benyújtania. A számla engedményezésére nincs lehetoség. A számlán csak a jelen Keretszerzodés hatálya alá tartozó termékek és szolgáltatások szerepelhetnek. Szállító a keretösszeg terhére részteljesítésre jogosult, mely részteljesítések számláit havi rendszerességgel jogosult benyújtani. 7.2 A Megrendelo késedelmes fizetése esetén a Szállítónak jogában áll a Ptk (1) bekezdése szerinti késedelmi kamatot felszámítani. Amennyiben Megrendelo a teljesítést követoen Szállító felé fizetési kötelezettségeinek a fizetési határido lejártától számított 30 napon belül nem tesz eleget, Szállító jogosult az adott Megrendelo további megrendeléseinek teljesítését felfüggeszteni, a fizetési kötelezettség teljesítésének napjáig. Szállító errol köteles a Megrendelot a teljesítés felfüggesztésévei egyidejuleg írásban értesíteni. 7.3.Megrendelo a megrendelt termékek és kapcsolódó szolgáltatások tekintetében eloleget nem adhat Megrendelo felhívja a Szállító figyelmét a évi XCII. törvény (Art.) 36/A. betartására.

4 4 8. JÓT ÁLLÁS, SZA VA TOSSÁG 8.1 A szerzodés keretében szállított termékeknek meg kell felelniük a magyar jogszabályokban szereplo bútoripari szabványoknak és a muszaki eloírásoknak. 8.2 A Szállító szavatolja, hogyakeretszerzodés keretén belül általa szállított termékek újak, használatban nem voltak, alkalmasak a rendeltetésszeru használatra, valamint mentesek mindenfajta tervezési, anyagbeli, kivitelezési, vagy olyan hibáktói, melyek a Szállító cselekedetébol, vagy mulasztásából erednek Szállító jótáll a leszállított termékekért az átadás-átvételi jegyzokönyv aláírásának dátumától számítva 12 hónap. A Szállító jótállási kötelezettsége megszunik, ha a hiba rendeltetésellenes vagy szakszerutlen használat, illetve tárolás, szándékos rongálás, vagy eroszakos behatás, elemi kár miatt következett be. 8.4 A Megrendelo köteles írásban értesíteni a Szállítót a jótállási ido során felmerülo bármilyen kárigényrol. 8.5 Szállító köteles Megrendelo részérol írásban bejelentett garanciális meghibásodásokat, a bejelentést követo 15 munkanapon belül Megrendelo képviselojének jelenlétében felülvizsgálni, Megrendelo jogos igényei alapján a javítási munkákat, a felülvizsgálatot követo 15 munkanapon belül megkezdeni, és a kölcsönösen megállapodott határidore befejezni. Akicserélt termékekre azok átvételét követoen a jótállási idoszak újból kezdodik, illetve a kijavított termékek esetében a jótállási határido meghosszabbodik a hiba közlésétol kezdodo azzal az idovel, amely alatt a jogosult a dolgot a hiba miatt rendeltetés szeruen nem használhatta A jótállási idoszak alatt bejelentett jogos követelések a jótállási idoszak lejárta után is érvényesíthetok Megrendelo a szavatossági igényérvényesítést, jogokat átruház za a végfelhasználóra. 9. ELLENORZÉSEKÉS VIZSGÁLATOK 9.1 Mindazon mérések és vizsgálatok tartoznak ide, melyek megállapítják, hogy a termékek megfelelnek-e a keretszerzodésben foglaltaknak. 9.2 Megrendelonek vagy megbízott jának jogában áll megvizsgálni a termékeket, hogy azok megfelelnek-e a keretszerzodésben foglalt feltételeknek. E vizsgálatok elvégezhetok szállítás elott a Szállító telephelyén és/vagy a szállítás után a termékek rendeltetési helyén, illetve mindkét alkalommal. Megrendelo írásban értesíti a Szállítót a vizsgálatra kijelölt személyt illetoen. 9.3 Amennyiben a megvizsgált termékek nem felelnek meg a keretszerzodésben foglalt feltételeknek, úgy a Megrendelo azokat visszautasíthatja, és Szállító köteles térítésmentesen kicserélni a visszautasított termékeket, vagy megtenni a szükséges módosításokat, hogy a termékek megfeleljenek a feltételeknek.

5 5 9.4 Megrendelo azon jogát, hogy leszállítás után megvizsgálja és szükség esetén visszautasítsa a termékeket, semmilyen módon nem korlátozza vagy befolyásolja az a tény, hogy Megrendelo vagy képviseloje a termékeket szállításuk elott már megvizsgálta és elfogadta. 9.5 A pontokban foglaltak semmilyen módon nem mentesítik a Szállítót a szerzodésben rögzített jótállási vagy egyéb kötelezettségei alól. 10. A SZÁLLÍTÓ NEM SZERZÖnÉSSZERU TELJESÍTÉSE 10.1 A Szállítónak a termékek leszállítását és a kapcsolódó szolgáltatások teljesítését a visszaigazolt megrendelések, illetve a keretszerzodésben rögzített és a Megrendelovel egyeztetett határidok szerint kell elvégeznie. A szerzodés teljesítése során Szállító haladéktalanul írásban köteles jelezni a teljesítés akadályát, annak várható megszunését és az esetleges várható szállítási határidot A szállítási kötelezettség nem szerzodésszeru, vagy nem teljesítése esetén (kivéve: vis maior esetét) a Szállítóval szemben az alábbi szankciók érvényesíthetok: késedelmes vagy hibás teljesítés esetén késedelmi vagy hibás teljesítési kötbér alkalmazható, továbbá meghiúsulás esetén meghiúsulási kötbér követelheto; kártérítés érvényesítése; szerzodéstollmegrendeléstol való elállás, a keretszerzodés azonnali hatályú felmondása. Megrendelo érvényesítheti a szerzodésszegésbol eredo egyéb jogait is Szállító nem szerzodésszeru teljesítése miatt a Keretszerzodés vonatkozásában a Megrendelo jogosult eljárni és érvényesíteni a szerzodésszegésbol eredo igényeit Szállító súlyos szerzodésszego magatartásának minosül és a Megrendelo részérol a keretszerzodés azonnali hatályú felmondására okot adó körülmény, különösen: ha a Megrendelo jelzései alapján megállapítható, hogy Szállító a szállítási határidoket rendszeresen nem tartja be; a Megrendelo jelzései alapján megállapítható, hogy Szállító rendszeresen hibásan teljesít; Megrendelo felé fennálló adatszolgáltatási kötelezettség késedelme vagy elmulasztása, illetve hibás teljesítése; A fentieken túlmenoen a Megrendelo jogosult egyoldalú nyilatkozatával jelen Keretszerzodést azonnali hatállyal felmondani, amennyiben Szállító ellen csod-, felszámolási vagy végelszámolási eljárás indult. 11. KÁRTÉRÍTÉS, KÖTBÉR 11.1 Amennyiben a Szállító elmulasztja a keretszerzodésben vállalt kötelezettségeinek teljesítését a keretszerzodésben vállalt teljesítési határidon belül, úgy a Megrendelo

6 6 késedelmi kötbérre jogosult. A késedelmes teljesítés esetén a kötbér méliéke az eredménytelenül eltelt teljesítési határidot követo minden késedelmesen eltelt nap után a le nem szállított áru szerzodéses árának 1%-a, de minimum naponta 1000 Ft Ha a Szállító minoséghibás terméket szállít, a Megrendelo ugyanolyan mértéku kötbért követelhet, mint a szállítás késedelme esetén arra az idore, mely a 8.5 pontban meghatározott határidot követoen a kifogástalan minoségben történo leszállításig és összeszerelésig eltelt Megrendelonekjogában áll az esedékessé vált kötbért a vételárból visszatartani. lia Megrendelonek jogában áll elállni a szerzodéstol, amennyiben Szállító a vállalt szállítási határidot 30 nappal túllépi, hibás teljesítés esetén akijavításnak, kicserélésnek 30 napon belül nem tesz eleget, vagy a szerzodésbol fakadó egyéb kötelezettségét súlyosan megszegi. Ebben az esetben Megrendelo meghiúsulási kötbérre jogosult, melynek alapja a megrendelt termék összértéke, mértéke annak 40%-a Megrendelo és Megrendelo kötbérigényének érvényesítése nem jelenti egyéb igényeik elvesztését Bármely nem szerzodésszeru teljesítés jogi fenntartás nélküli elfogadása a Megrendelo részérol nem értelmezheto joglemondásként azon igényrol vagy igényekrol, amelyek a Megrendelot szerzodésszegés következményeként megilletik A Megrendelo / Szállító kötbérigény érvényesítésének feltétele, hogy a késedelem, illetve a meghiúsulási kötbér érvényesítését megalapozó esemény bekövetkeztét, a kötbér alapját meghatározó termékeket szolgáltatásokat, eseményeket és a kötbéralapot - a késedelem körülményeinek feltüntetésével - írásban legkésobb a kötbért megalapozó körülmény bekövetkeztét követo 15 napon belül közölje a másik féllel. 12.ALVÁLLALKOZÓK 12.1 A jelen keretszerzodés alapján történo alvállalkozói teljesítésekért, szállításokért a Szállító úgy felel, mintha azt maga a Szállító teljesítette, szállította volna Az alvállalkozói szerzodéseknek meg kell felelniük jelen keretszerzodés kikötéseinek Amennyiben a Megrendelo az Alvállalkozók valamelyike ellen alapos kifogást emel, a Szállító köteles helyette - a Megrendelo által elfogadott - más Alvállalkozót biztosítani, a Kbt. vonatkozó rendelkezései figyelembe vétele mellett. 13. VIS MAIOR 13.1 A Szállító nem sújtható kártérítéssel vagy a keretszerzodéstol való elállással, ha a késedelmes teljesítés vagy meghiúsulás vis maior eredménye.

7 A jelen pont értelmezése szempontjából a "vis maior" olyan esetekre vonatkozik, mely a Szállító akaratán kívül bekövetkezett külso ok. A felek nem tekintik ilyennek a kihírdetett veszélyhelyzetet. A vis maiornak közvetlen összefüggésben kell lennie a Szállító tevékenységévei és a bekövetkezett szerzodésszegéssei Vis maiorra a Szállító csak akkor hivatkozhat, ha ajánlott levélben értesíti a Megrendelot a vis maior tényérol, okáról és valószínu idotartamáról, és a levélhez csatolta a Szállító céghelye szerint illetékes Kereskedelmi Kamara tanúsítványát. Amennyiben Megrendelo egyéb irányú utasítást nem ad, a Szállítónak tovább kell teljesítenie szerzodéses kötelezettségeit, amennyiben az ésszeruen lehetséges, és meg kell keresnie minden ésszerü alternatív módot a teljesítésre, melyet a vis maior esete nem gátol A keretszerzodésben foglalt határidok a vis maior idotartamával meghosszabbodnak. Amennyiben a vis maior idotartama meghaladja a 100 napot, a Megrendelonek jogában áll - hátrányos jogi következmények nélkül - a Keretszerzodés nem teljesített részétol elállni oly módon, hogyaszállítóhoz errol értesítés küld. 14. VITÁS KÉRDÉSEK RENDEZÉSE 14.1 ASzállítónak és a Megrendelonek meg kell tennie mindent annak érdekében, hogy közvetlen tárgyalások útján rendezzenek minden olyan nézeteltérést vagy vitát, mely közöttük a keretszerzodés keretében vagy ezekkel kapcsolatban merül fel. Minden, a keretszerzodés megkötése után felmerülo - a keretszerzodés alapján létrejött megrendelés teljesítését akadályozó - körülményrol a felek kölcsönösen kötelesek egymást tájékoztatni A Szállító és a Megrendelo a másik fél elozetes írásos hozzáj árulása nélkül az eljárás folyamán tudomására jutott információkat kizárólag a Keretszerzodés teljesítésére használhatja fel Felek kijelentik, hogyakeretszerzodés kapcsán tudomásukra jutott állami, szolgálati, üzleti titkot megorzik, azokkal kapcsolatban a vonatkozó jogszabályok szerint járnak el. 14.3, Felek kijelentik, hogy a titoktartási kötelezettség nem vonatkozik arra az esetre, amikor a szerzodés tartalmának teljes, vagy részleges nyilvánosságra hozatalát jogszabály írja elo. 15. A SZERZODÉS MÓDOSÍTÁSA 15.1 A tárgyi keretszerzodés mindennemu módosítása és kiegészítése írásos formában a szerzodo felek egyetértésével, a Kbt a és a Polgári Törvénykönyvrol szóló évi IV. törvény alapján lehetséges.

8 8 16. ÉRTESÍTÉSEK 16.1.Az egyik fél által a másik félnek küldött értesítéseket írásban, levélben vagy telefaxon kell megküldeni, és írásban vissza kell igazolni. A kapcsolattartó személyek a Megrendelo részérol: dr. Tollár Tibor gazdasági foigazgató-helyettes Országos Katasztrófavédelmi Foigazgatóság 1149 Budapest, Mogyoródi út tollar.tibor@katasztrofavedelem.hu Telefon: Telefax: Szállító részérol: Tóth Eszter ügyvezeto Magyar Bútor és Faipari Szövetség 1012 Budapest, Kuny Domokos u etoth@butorszovetseg.hu Telefon: , Az értesítésben foglaltak akkor lépnek hatályba, amikor azt kikézbesítették A Szállító a Megrendelo felszólítására köteles tájékoztatást adni a Szállító és a Megrendelo között felmerült esetleges vitás kérdésekrol. 17. VEGYES ÉS ZÁRÓ RENDELKEZÉSEK 17.3 Szállító kijelenti, hogy amennyiben a szerzodéses érték nem teljesiil a Keretszerzodés idotartama alatt, a Megrendelovel szemben semmilyen igénnyel nem él. Szállító tudomásul veszi, hogy amennyiben a jelen keretszerzodés 3.1. pontjában meghatározott idopont jának lejártakor, a leszállított termékek együttes értéke nem éri el a 3.2. pont szerinti értéket, úgy a Keretszerzodés nem maradéktalan teljesülésébol eredo bevételkiesés a Szállító kockázatát képezi. Szállító kijelenti, hogyakeretszerzodés megkötését megelozo közbeszerzési eljárás során a jelen pontban meghatározott Szállítói kockázat ismeretében nyújtotta be ajánlatát és határozta meg annak tartalmát. Szállító kijelenti, hogy nem él Megrendelovel szemben semmilyen kártérítési vagy egyéb igénnyel a Keretszerzodéses érték nem maradéktalan teljesülésébol eredo bevételkiesésbol eredoen Jelen keretszerzodés december 6. napjával lép hatályba és a 3.2. pontban meghatározott összeghatár eléréséig, de legkésobb július 15. napjáig hatályos. Felek tudomásul veszik, hogy jelen Keretszerzodés megszunik a 3.2. pontban meghatározott összeghatár elérésével, melynek alapjául a Megrendelo hivatalos portálján feltüntetett adatok szolgálnak. A jelen Keretszerzodés alapján leadott megrendelések idotartama nem haladhat ja meg a Keretszerzodés idotartamát.

9 Megrendelo a Kbt (6) bekezdése szerinti feltételek teljesülésének esetére alkalmazandó beszedési megbízás teljesítésére a pénzforgalmi szolgáltató által végzendo inkasszóhoz hozzájárul. Megrendelo a Szállítóhoz intézett egyoldalú, írásbeli nyilatkozattal jelen Keretszerzodést felmondhatja. A felmondási ido 1 (egy) hónap. A felmondási ido alatt a megállapodás fennmarad, az ezen idoszak alatt megküldött megrendelések teljesítésére a jelen Keretszerzodés rendelkezéseit annak megszunése után is alkalmazni kell. A Keretszerzodés elválaszthatatlan részét képezi az ajánlattételi felhívás és dokumentáció, valamint a Keretszerzodés mellékletei, melyek az alábbiak: 1. sz. melléklet: A keretszerzodés hatálya alá tartozó termékek listája, azok szerzodéses egységára (részletes terméklista és ártáblázat) Jelen szerzodésben nem szabályozott kérdésekben a Ptk. és a Kbt. rendelkezései az irányadók. A Keretszerzodést a felek áttanulmányozás után, mint szándékukkal és ügyleti akaratukkal mindenben megegyezot 5 eredeti példányban jóváhagyólag Ílják alá. Budapest, december 6. ~n.~... ~... ' s KatasztrófavédelmiJ képviseli: oigazgatóság Dr. Bakondi György foigazgató Megrendelo yr:. op. ESJ;:..r ", :.:>'\ ""1,0 ". ~ "9~ tr:., ~ lfl >- N'... "" o' Magyar Bútor és Faipari Szövetsé ~ Képviseli: Wilheim Gábor ~ elnök ~e;,'y ".), Szállító

ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS. LEKI projekt keretében közfoglalkoztatáshoz szükséges eszközök beszerzésére.

ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS. LEKI projekt keretében közfoglalkoztatáshoz szükséges eszközök beszerzésére. ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS LEKI projekt keretében közfoglalkoztatáshoz szükséges eszközök beszerzésére. mely létrejött egyrészről: Név: Szatmári Többcélú Kistérségi Társulás Cím: 4700. Mátészalka, Rákóczi u.

Részletesebben

SZÁLLÍTÁSI KERETSZERZŐDÉS

SZÁLLÍTÁSI KERETSZERZŐDÉS SZÁLLÍTÁSI KERETSZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről a Településellátó Szervezet (2132 Göd, Duna u. 5., képviseli dr. Hetényi Tamás igazgató,), mint Megrendelő (a továbbiakban: Megrendelő), másrészről

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI KERETSZERZŐDÉS. amely létrejött

VÁLLALKOZÁSI KERETSZERZŐDÉS. amely létrejött Szerződés száma: 3/2004/EK. VÁLLALKOZÁSI KERETSZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről az Eötvös Loránd Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (1056, Budapest, Szerb utca 21-23., képviselője:

Részletesebben

S Z Á L L Í T Á S I S Z E R Z Ő D É S

S Z Á L L Í T Á S I S Z E R Z Ő D É S S Z Á L L Í T Á S I S Z E R Z Ő D É S amely létrejött egyrészről az Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat Polgármesteri Hivatal 1033 Budapest, Fő tér 3., képviseli Bús Balázs polgármester, mint megrendelő (továbbiakban,

Részletesebben

Szállítási szerzodés. Megrendelo és Szállítóa továbbiakban együttesen, mint Felek között az alábbi feltételekkel:

Szállítási szerzodés. Megrendelo és Szállítóa továbbiakban együttesen, mint Felek között az alábbi feltételekkel: Szállítási szerzodés mely létrejött egyrészrol a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Székhely: 1015 Budapest, Ostrom utca 23-25 Adószám: 15775883-2-41 MÁKpénzforgalmi számla száma: 10032000-00300939-00000017

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről: az Országgyűlés Hivatala 1055 Budapest, Kossuth Lajos tér 1-3. Adószám: 15300014-2-41 Bankszámlaszám: MÁK 10032000-01400805-00000000. Képviseletében eljáró

Részletesebben

II. KÖTET: SZERZŐDÉSTERVEZET

II. KÖTET: SZERZŐDÉSTERVEZET II. KÖTET: SZERZŐDÉSTERVEZET SZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről a Budapesti Gazdasági Főiskola (székhely: 1149 Budapest, Buzogány u. 11-13.; adószám: 15329822-2-42; bankszámlaszám: 10032000-00282833;

Részletesebben

ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS Fajta és mennyiség szerint meghatározott dolog határidős adásvételére

ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS Fajta és mennyiség szerint meghatározott dolog határidős adásvételére Amely létrejött egyrészről ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS Fajta és mennyiség szerint meghatározott dolog határidős adásvételére Név Székhely Képviseli Adószám Cégjegyzékszám Bankszámlaszám Szolgáltató nevében eljáró

Részletesebben

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről a Gyógyír XI. Egészségügyi Szolgáltató Nonprofit Kft. (székhely: 1117 Budapest, Fehérvári út 12.; cégjegyzékszám: 01-09-913332; adószám: 21814097-2-43, képviseli:

Részletesebben

Különböző átmérőjű PE csővezetékek beszerzése

Különböző átmérőjű PE csővezetékek beszerzése N Y Í R S É G V Í Z NYÍREGYHÁZA ÉS TÉRSÉGE VÍZ- ÉS CSATORNAMŰ ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG Különböző átmérőjű PE csővezetékek beszerzése elnevezésű árubeszerzésre vonatkozó közbeszerzési eljárás

Részletesebben

Szállítási szerződés

Szállítási szerződés Szállítási szerződés amely létrejött egyrészről Dr. Kenessey Albert Kórház-rendelőintézet (2660 Balassagyarmat, Rákóczi fejedelem út 125-127.) (továbbiakban: Megrendelő) (képviseletében eljár: Dr. Szabó

Részletesebben

SZÁLLÍTÁSI SZERZODES

SZÁLLÍTÁSI SZERZODES 11 r SZÁLLÍTÁSI SZERZODES amely létrejött egyrészről az Országgyűlés Hivatala (1358 Budapest, Széchenyi rkp. 19.), mint megrendelő - továbbiakban : Megrendelő, másrészről az 1-COM Kft. (1044 Budapest,

Részletesebben

DN 500 PE csővezeték és csőidomok beszerzése

DN 500 PE csővezeték és csőidomok beszerzése N Y Í R S É G V Í Z NYÍREGYHÁZA ÉS TÉRSÉGE VÍZ- ÉS CSATORNAMŰ ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG DN 500 PE csővezeték és csőidomok beszerzése elnevezésű árubeszerzésre vonatkozó közbeszerzési eljárás ajánlattételi

Részletesebben

SZÁLLÍTÁSI. SZERZŐDÉS

SZÁLLÍTÁSI. SZERZŐDÉS SZÁLLÍTÁSI. SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről az Országgyűlés Hivatala (1358 Budapest, Széchenyi rkp. 19.), mint megrendelő - továbbiakban : Megrendelő, masreszről a Rákóczi Üzletház Kft. (1084 Budapest,

Részletesebben

S Z Á L L Í T Á S I S Z E R Z Ő D É S

S Z Á L L Í T Á S I S Z E R Z Ő D É S S Z Á L L Í T Á S I S Z E R Z Ő D É S mely létrejött az alulírott napon és helyen, az alábbi felek között, az alábbi feltételekkel: Szállító neve: FORT Kereskedelmi Kft Címe: 1071. Budapest, Dózsa Gy.

Részletesebben

S Z Á L L Í T Á S I S Z E R Z Ő D É S

S Z Á L L Í T Á S I S Z E R Z Ő D É S S Z Á L L Í T Á S I S Z E R Z Ő D É S Amely létrejött egyrészről a Kiskunlacháza Nagyközségi Önkormányzat Központi Konyha 2340 Kiskunlacháza, Rákóczi u. 12. szám alatti intézmény (képviselője Kovács Jánosné

Részletesebben

i. A szerződés tárgya 1.1) 1 darab Skoda Superb típusú gépkocsi megvásárlása az 1. sz. mellékletben meghatározott 1.2) 1 darab Skoda Superb típusú gép

i. A szerződés tárgya 1.1) 1 darab Skoda Superb típusú gépkocsi megvásárlása az 1. sz. mellékletben meghatározott 1.2) 1 darab Skoda Superb típusú gép ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS egyrészről : Országgyűlés Hivatala székhelye : 1055 Budapest, Kossuth Lajos tér 1-3., adószáma : 15300014-2-41 mint Vevő (a továbbiakban : Vevő"), másrészről : Porsche Hungaria Kereskedelmi

Részletesebben

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS (kenyér, pékáru)

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS (kenyér, pékáru) SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS (kenyér, pékáru) E szerződés létrejött egyrészről a Vác Város Önkormányzat Bölcsődék és Fogyatékosok Intézménye (a továbbiakban: Megrendelő, cím: 2600 Vác, Kölcsey u. 4, adószám: 15566843-2-13,

Részletesebben

Az eljárás nyertese(i) az Ajánlati Dokumentáció III. fejezetében specifikált áruk leszállítását az alábbi szerződéses feltételek mellett vállalja:

Az eljárás nyertese(i) az Ajánlati Dokumentáció III. fejezetében specifikált áruk leszállítását az alábbi szerződéses feltételek mellett vállalja: SZERZŐDÉS Az eljárás nyertese(i) az Ajánlati Dokumentáció III. fejezetében specifikált áruk leszállítását az alábbi szerződéses feltételek mellett vállalja: mely létrejött egyrészről a * Bács-Kiskun Megyei

Részletesebben

Szolgáltatási szerződés

Szolgáltatási szerződés Szolgáltatási szerződés amely létrejött egyrészről, Név: Smart Track Kft Székhely: Kecel, József Attila u. 2/1 Cégjegyzéket vezető bíróság: Bács-Kiskun Megyei Bíróság Cégbírósága Cégjegyzékszám: 03-09-117427

Részletesebben

Megrendelő neve: Bóly Város Önkormányzata Megrendelő Szállító neve: Velox-Ker Kft. Szállító Előzmény: 1. A szerződés tárgya:

Megrendelő neve: Bóly Város Önkormányzata Megrendelő Szállító neve: Velox-Ker Kft. Szállító Előzmény: 1. A szerződés tárgya: SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS TELESZKÓPOS RAKODÓGÉP BESZERZÉSE amely létrejött egyrészről: Megrendelő neve: Bóly Város Önkormányzata Székhelye: 7754 Bóly, Rákóczi Ferenc utca 3. Teljes jogú képviselője: Hárs József

Részletesebben

NEMZETI MÉDIA ÉS. Megrendelo és Szállító a továbbiakban együttesen, mint Felek között az alábbi feltételekkel:

NEMZETI MÉDIA ÉS. Megrendelo és Szállító a továbbiakban együttesen, mint Felek között az alábbi feltételekkel: n -n Hh < NEMZETI MÉDIA ÉS I i tiírközlési HATÓSÁG Szállítási szerzodés mely létrejött egyrészrol a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Székhely: 1015 Budapest, Ostrom utca 23-25. Adószám: 15775883-2-41

Részletesebben

Megrendelő a közbeszerzésekről szóló évi CVIII. törvény (Kbt.) alapján hirdetmény közzétételével induló tárgyalásos közbeszerzési eljárást folyt

Megrendelő a közbeszerzésekről szóló évi CVIII. törvény (Kbt.) alapján hirdetmény közzétételével induló tárgyalásos közbeszerzési eljárást folyt SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről az Országgyíílés Hivatala 1055 Budapest, Kossuth Lajos tér 1-3. Adószám : 15300014-2-41 Bankszámlaszám : 10032000-0140o805-00000000 mint Megrendelő (továbbiakban

Részletesebben

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS Iktatószám: 3/40-21/2010. amely létrejött egyrészről Balatonfűzfő Város Önkormányzat (székhely: 8184 Balatonfűzfő, Nike körút 1., adószám: 15430207-2-19), képviseli: Marton Béla polgármester,

Részletesebben

Recobin Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (továbbiakban: Recobin Kft.) Általános Szerződési Feltételei (továbbiakban: ÁSZF)

Recobin Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (továbbiakban: Recobin Kft.) Általános Szerződési Feltételei (továbbiakban: ÁSZF) Recobin Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (továbbiakban: Recobin Kft.) Általános Szerződési Feltételei (továbbiakban: ÁSZF) 1. Az ÁSZF alkalmazása 1.1. A Recobin Kft. szállításai és szolgáltatásai ha a

Részletesebben

Szállítási Szerződés amely létrejött egyrészről a Bács-Kiskun megyei Önkormányzat Kórháza (Kecskemét, Nyíri út 38.), mint megrendelő (a továbbiakban megrendelő), valamint az Univer-Coop Zrt. (6000 Kecskemét,

Részletesebben

1. A szerződés tárgya Digitalizálással kapcsolatos szakértői feladatok ellátása, analitikus feldolgozás a DTT2 projekt keretében : Az Országgyűlési Kö

1. A szerződés tárgya Digitalizálással kapcsolatos szakértői feladatok ellátása, analitikus feldolgozás a DTT2 projekt keretében : Az Országgyűlési Kö VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről : az Országgyűlés Hivatala 1055 Budapest, Kossuth Lajos tér 1-3., mint Megrendelő (továbbiakban : Megrendelő) másrészről azemiba Kereskedelmi Kft. 1112

Részletesebben

1. számú mellékletében megnevezett Kézi műszerek a továbbiakban: áruk adásvétele A Szállító által szállítandó áruknak meg kell felelnie a 1. szá

1. számú mellékletében megnevezett Kézi műszerek a továbbiakban: áruk adásvétele A Szállító által szállítandó áruknak meg kell felelnie a 1. szá SZERZŐDÉS Az eljárás nyertese(i) az Ajánlati Dokumentáció III. fejezetében specifikált áruk leszállítását az alábbi szerződéses feltételek mellett vállalja: mely létrejött egyrészről a * Bács-Kiskun Megyei

Részletesebben

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS (tej, tejtermék)

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS (tej, tejtermék) SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS (tej, tejtermék) E szerződés létrejött egyrészről a Vác Város Önkormányzat Bölcsődék és Fogyatékosok Intézménye (a továbbiakban: Megrendelő, cím: 2600 Vác, Kölcsey u. 4, adószám: 15566843-2-13,

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről az Országgyűlés Hivatala (1357 Budapest, Kossuth Lajos tér 1-3.) mint megrendelő (a továbbiakban, mint Megrendelő), másrészről a : KIPSZER Klíma Controll

Részletesebben

BKV Zrt. SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS

BKV Zrt. SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS BKV Zrt. SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS (a továbbiakban: Szerződés), amely létrejött egyrészről a Budapesti Közlekedési Zártkörűen Működő Részvénytársaság Székhely: 1980 Budapest, Akácfa utca 15.; ; Cégjegyzékszám:

Részletesebben

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS. amely létrejött egyrészről az Óbuda-Békásmegyeri Önkormányzat Polgármesteri

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS. amely létrejött egyrészről az Óbuda-Békásmegyeri Önkormányzat Polgármesteri SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről az Óbuda-Békásmegyeri Önkormányzat Polgármesteri Hivatal 1033. Budapest, Fő tér 3. adószáma: 15503004-2-41 statisztikai számjele: 15503004751101 számlavezető

Részletesebben

SZALLITASI SZERZŐDÉS

SZALLITASI SZERZŐDÉS SZALLITASI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről az Országgyűlés Hivatala (1358 Budapest, Széchenyi rkp. 19.), mint megrendelő - továbbiakban : Megrendelő, másrészről az 1-COM Kft. (1044 Budapest, Ezred

Részletesebben

1. A szerződés tárgya A Szállító kötelezettséget vállal arra, hogy a szerződés 2. számú mellékletében meghatározott tisztítószereket, tisztítóeszközök

1. A szerződés tárgya A Szállító kötelezettséget vállal arra, hogy a szerződés 2. számú mellékletében meghatározott tisztítószereket, tisztítóeszközök SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről az Országgyűlés Hivatala (1358 Budapest, Széchenyi rkp. 19.), mint megrendelő - továbbiakban : Megrendelő, másrészről a Rákóczi Üzletház Kft. (1084 Budapest,

Részletesebben

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS (fagyasztott termékek)

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS (fagyasztott termékek) SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS (fagyasztott termékek) E szerződés létrejött egyrészről a Vác Város Önkormányzat Bölcsődék és Fogyatékosok Intézménye (a továbbiakban: Megrendelő, cím: 2600 Vác, Kölcsey u. 4, adószám:

Részletesebben

Szállítási szerződés

Szállítási szerződés Szállítási szerződés amely létrejött egyrészről: Név: Balatonfűzfő Város Önkormányzatának Polgármesteri Hivatala Székhely: 8184 Balatonfűzfő, Nike körút 1. Törzsszám: 430201 Adóigazgatási szám: 15430207-2-19

Részletesebben

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS A MÉRŐSZOLGÁLAT MÉRÉSI KÉPESSÉGÉNEK FEJLESZTÉSE VII. RÉSZ [GPS SZINKRONIZÁLT FREKVENCIA REFERENCIA BESZERZÉSE] TÁRGYÁBAN

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS A MÉRŐSZOLGÁLAT MÉRÉSI KÉPESSÉGÉNEK FEJLESZTÉSE VII. RÉSZ [GPS SZINKRONIZÁLT FREKVENCIA REFERENCIA BESZERZÉSE] TÁRGYÁBAN 1^ _3_oh2>0 -S /^oci 'TK*- SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS A MÉRŐSZOLGÁLAT MÉRÉSI KÉPESSÉGÉNEK FEJLESZTÉSE VII. RÉSZ [GPS SZINKRONIZÁLT FREKVENCIA REFERENCIA BESZERZÉSE] TÁRGYÁBAN amely létrejött egyfelől a Nemzeti

Részletesebben

NEMZETI MÉDIA -ÉS. Nyomtatókellék szállítási szerzodés. Megrendelo és Szállítóa továbbiakban együttesen, mint Felek között az alábbi feltételekkel:

NEMZETI MÉDIA -ÉS. Nyomtatókellék szállítási szerzodés. Megrendelo és Szállítóa továbbiakban együttesen, mint Felek között az alábbi feltételekkel: n ~ NEMZETI MÉDIA -ÉS I IHh HrRKÖZLÉSI HATÓSÁG Nyomtatókellék szállítási szerzodés mely létrejött egyrészrol a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Székhely: 1015 Budapest, Ostrom utca 23-25 Adószám: 15775883-2-41

Részletesebben

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS mely létrejött egyrészről a Heves Megyei Önkormányzat Markhot Ferenc Kórház-Rendelőintézete, mint ajánlatkérő (a továbbiakban, mint megrendelő), Eger, Széchenyi út 27-29., másrészről

Részletesebben

Energiatanúsítvány elkészítése a BKV Zrt részére

Energiatanúsítvány elkészítése a BKV Zrt részére Energiatanúsítvány elkészítése a BKV Zrt részére e-versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt V-455/14 AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2015 Beszerzési Főosztály/Közbeszerzési Osztály/Minták versenyeztetési

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről: a Békés Megyei Főügyészség Székhely: 5700 Gyula, Városház u. 6-8. Telefon: 06-66/463-733 Fax: 06-66/463-839 Adószám: 15300148-2-41 Képviselő: Dr. Veress

Részletesebben

SZÁLLÍTÁSI KERETSZERZŐDÉS

SZÁLLÍTÁSI KERETSZERZŐDÉS SZÁLLÍTÁSI KERETSZERZŐDÉS amely a Legfőbb Ügyészség (székhely: 1055 Budapest, Markó u. 16., képviseli: Kupai Gáborné gazdasági főigazgató) mint megrendelő, a továbbiakban Megrendelő, Edenred Magyarország

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZ E R Z Ő D É S

VÁLLALKOZÁSI SZ E R Z Ő D É S Amely létrejött egyrészről a Megrendelő, Megrendelő: Cégjegyzékszám: Bankszámlaszám Képviseli: a továbbiakban mint Megrendelő, másrészről Vállalkozó: Nyilvántartási szám: Statisztikai számjel: Bankszámlaszám:

Részletesebben

Szállítási Szerződés amely létrejött egyrészről a Bács-Kiskun megyei Önkormányzat Kórháza (Kecskemét, Nyíri út 38.), mint megrendelő (a továbbiakban m

Szállítási Szerződés amely létrejött egyrészről a Bács-Kiskun megyei Önkormányzat Kórháza (Kecskemét, Nyíri út 38.), mint megrendelő (a továbbiakban m Szállítási Szerződés amely létrejött egyrészről a Bács-Kiskun megyei Önkormányzat Kórháza (Kecskemét, Nyíri út 38.), mint megrendelő (a továbbiakban megrendelő),valamint a JOHNSON & JOHNSON Kft. (2045

Részletesebben

Szállítási szerződés

Szállítási szerződés Szállítási szerződés mely létrejött egyrészről a Siófoki Kórház Rendelőintézet (8600 Siófok, Semmelweis u. 1.) Képviseli: Dr. Inczeffy István - főigazgató Adószám: 15397029-2-14 Számlaszám: Magyar Államkincstár

Részletesebben

Szállítási szerződés

Szállítási szerződés Szerződés száma:: Szállítási szerződés mely létrejött egyrészről: a továbbiakban Vevő, másrészről az UNIVILL Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 1147 Budapest, Fűrész u.25. Adószám: 10316007-242 Bankszáma:

Részletesebben

1. A szerződés tárgya 1.1. Az 1. számú mellékletben részletesen körülírt műszaki specifikációval rendelkező nagy beolvasási sebességű könyvszkenner (f

1. A szerződés tárgya 1.1. Az 1. számú mellékletben részletesen körülírt műszaki specifikációval rendelkező nagy beolvasási sebességű könyvszkenner (f 'RAM Digitalizált törvényhozási tudástár 2. (EKOP-2.1.24-2013-2013-0001) VALLALKOZASI SZERZODES amely létrejött egyrészről : az Országgyűlés Hivatala 1055 Budapest, Kossuth Lajos tér 1-3., mint Megrendelő

Részletesebben

2/F. SZÁMÚ MELLÉKLET: TÁRSAS VÁLLALKOZÁSOKKAL KÖTENDŐ MEGBÍZÁSI MEGÁLLAPODÁS KLINIKAI VIZSGÁLATBAN VALÓ RÉSZVÉTELRE

2/F. SZÁMÚ MELLÉKLET: TÁRSAS VÁLLALKOZÁSOKKAL KÖTENDŐ MEGBÍZÁSI MEGÁLLAPODÁS KLINIKAI VIZSGÁLATBAN VALÓ RÉSZVÉTELRE 2/F. SZÁMÚ MELLÉKLET: TÁRSAS VÁLLALKOZÁSOKKAL KÖTENDŐ MEGBÍZÁSI MEGÁLLAPODÁS KLINIKAI VIZSGÁLATBAN VALÓ RÉSZVÉTELRE amely létrejött egyrészről a Név: [Intézmény neve] Képv. jogosult: Székhely: Adószám:

Részletesebben

MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS SZERZŐDÉSES FELTÉTELEK amely létrejött egyrészről Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Önkormányzat székhelye: 1082 Budapest, Baross u. 63-67. képviseli: dr. Kocsis Máté polgármester

Részletesebben

2/D. SZÁMÚ MELLÉKLET: MEGBÍZÁSI MEGÁLLAPODÁS KLINIKAI VIZSGÁLATOKKAL KAPCSOLATOSAN SZABADFOGLALKOZÁSÚ JOGVISZONY LÉTESÍTÉSÉRE EGYÉNI VÁLLALKOZÓ

2/D. SZÁMÚ MELLÉKLET: MEGBÍZÁSI MEGÁLLAPODÁS KLINIKAI VIZSGÁLATOKKAL KAPCSOLATOSAN SZABADFOGLALKOZÁSÚ JOGVISZONY LÉTESÍTÉSÉRE EGYÉNI VÁLLALKOZÓ 2/D. SZÁMÚ MELLÉKLET: MEGBÍZÁSI MEGÁLLAPODÁS KLINIKAI VIZSGÁLATOKKAL KAPCSOLATOSAN SZABADFOGLALKOZÁSÚ JOGVISZONY LÉTESÍTÉSÉRE EGYÉNI VÁLLALKOZÓ amely létrejött egyrészről a Név: [Intézmény neve] Képv.jogosult:

Részletesebben

A január 05-én beérkezett kiegészítő tájékoztatás kérések és válaszok:

A január 05-én beérkezett kiegészítő tájékoztatás kérések és válaszok: 1. SZÁMÚ KIEGÉSZÍTŐ TÁJÉKOZTATÁS közbeszerzési eljárásban Kbt. 56. alapján Ajánlatkérő: Markhot Ferenc Oktatókórház és Rendelőintézet (3300 Eger, Széchenyi út 27-29.) Közbeszerzési eljárás tárgya: Enoxaparine

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS Amelyet egyik részről a Magyar Szabadalmi Hivatal (székhelye: 1054 Budapest, Garibaldi u. 2., adószám: 15311746-2-41, képviselő: Igréczné Sipos Etelka gazdasági főigazgató), mint

Részletesebben

Szállítási szerződés. együttesen Szerződő Felek között az alulírott napon és helyen, az alábbi feltételek szerint:

Szállítási szerződés. együttesen Szerződő Felek között az alulírott napon és helyen, az alábbi feltételek szerint: Amely létrejött egyrészről Szállítási szerződés II. Rákóczi Ferenc Megyei Könyvtár (3530 Miskolc, Görgey Artúr u.11.) képviseletében: Venyigéné Makrányi Margit mint Megrendelő (a továbbiakban, mint Megrendelő)

Részletesebben

A 2. számú mellékletben meghatározott készlet kialakítását követően a Megrendelő a felhasználásokat fajta, méret és darabszám szerint folyamatosan, ír

A 2. számú mellékletben meghatározott készlet kialakítását követően a Megrendelő a felhasználásokat fajta, méret és darabszám szerint folyamatosan, ír Szállítási Szerződés amely létrejött egyrészről a Bács-Kiskun megyei Önkormányzat Kórháza (Kecskemét, Nyíri út 38.), mint megrendelő (a továbbiakban megrendelő), valamint a Premier G. Med Kft. (1026 Bp.

Részletesebben

SZÁLLÍTÁSI SZERZODES. takarítási segédanyagok beszerzése tárgyában

SZÁLLÍTÁSI SZERZODES. takarítási segédanyagok beszerzése tárgyában SZÁLLÍTÁSI SZERZODES takarítási segédanyagok beszerzése tárgyában amely létrejött egyrészről Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. (a továbbiakban: Megrendelő) székhely: 1138 Budapest, Népfürdő u. 38-40.

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről: Fon-Trade Music kft. székhelye: 1081 Budapest, Kiss József u. 14. cégjegyzékszáma: 01-09-069891 képviseli: Csider Bálint adószám: 10409534-2-42 pénzforgalmi

Részletesebben

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS mely létrejött egyrészről a Heves Megyei Önkormányzat Markhot Ferenc Kórház- Rendelőintézete, mint ajánlatkérő (a továbbiakban, mint megrendelő), Eger, Széchenyi út 27-29., másrészről

Részletesebben

Ikt.sz.:502-25/2014 AJÁNLATKÉRÉS - hálózati tárhely beszerzésére Az ajánlatkérő Zsámbéki Polgármesteri Hivatal

Ikt.sz.:502-25/2014 AJÁNLATKÉRÉS - hálózati tárhely beszerzésére Az ajánlatkérő Zsámbéki Polgármesteri Hivatal Ikt.sz.:502-25/2014 AJÁNLATKÉRÉS - hálózati tárhely beszerzésére Az ajánlatkérő Zsámbéki Polgármesteri Hivatal intézmény Címe: 2072 Zsámbék, Rácváros u. 2-4. Email: hivatal@zsambek.hu Telefon:23/565-610

Részletesebben

KIEGÉSZÍTŐ TÁJÉKOZTATÁS valamint FELHVÁS, DOKUMENTÁCIÓ ÉS AJÁNLATTÉTELI HATÁRIDŐ MÓDOSÍTÁSA

KIEGÉSZÍTŐ TÁJÉKOZTATÁS valamint FELHVÁS, DOKUMENTÁCIÓ ÉS AJÁNLATTÉTELI HATÁRIDŐ MÓDOSÍTÁSA KIEGÉSZÍTŐ TÁJÉKOZTATÁS valamint FELHVÁS, DOKUMENTÁCIÓ ÉS AJÁNLATTÉTELI HATÁRIDŐ MÓDOSÍTÁSA Eljárás megnevezése: Folyóirat beszerzés II. az Eszterházy Károly Egyetemen az EFOP- 3.6.1-16-2016-00001. sz.

Részletesebben

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS AZONOSÍTÓ SZÁM amely létrejött egyrészről a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zártkörűen működő Részvénytársaság székhely: 1138 Budapest, Népfürdő utca 38. cégjegyzékszám: 01-10-043152

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről a... (Megrendelő neve) székhely/lakhely:... cégjegyzéket vezető bíróság:... cégjegyzékszám:... adószám:... bankszámlaszám:... képviseli:..., mint Megrendelő

Részletesebben

Vállalkozási szerződés

Vállalkozási szerződés Vállalkozási szerződés amely létrejött egyrészről : az Országgyűlés hivatala (1357 Budapest, Kossuth tér 1-3.) mint megrendelő (a továbbiakban : Megrendelő) másrészről a Robert Bosch Kft. (1103 Budapest,

Részletesebben

KARBANTARTÁSI SZERZŐDÉS

KARBANTARTÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről KARBANTARTÁSI SZERZŐDÉS Cégnév/Név: [..] Székhely: [..] Adószám: [..] képviseli: [..] mint megrendelő, (a továbbiakban: "Megrendelő") másrészről: KZiTERRA Kft. Székhely: 2051

Részletesebben

ADÁS-VÉTELI SZERZŐDÉS K+F+I fókusz erősítése: Olajvizsgáló berendezés beszerzése tárgyában

ADÁS-VÉTELI SZERZŐDÉS K+F+I fókusz erősítése: Olajvizsgáló berendezés beszerzése tárgyában ADÁS-VÉTELI SZERZŐDÉS K+F+I fókusz erősítése: Olajvizsgáló berendezés beszerzése tárgyában Amely létrejött egyrészről a Szent István Egyetem Székhely: 2100 Gödöllő, Páter Károly u. 1. Nyilvántartási szám:

Részletesebben

ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS

ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS 1 NEMZETBIZTONSÁGI SZAKSZOLGÁLAT 1399 Budapest 62. Pf.: 710/4-2. 4. sz. melléklet a 30700/19944- /2017. számú anyag dokumentációjába. Iktsz.: 30700/19944 - /2017. sz. pld. amely létrejött egyrészről a

Részletesebben

8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103

8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2014. február 14. Dr. Pavlek Tünde

Részletesebben

Vállalkozási Szerződés

Vállalkozási Szerződés Vállalkozási Szerződés Iktatószám: AK-06-150/23009. amely létrejött egyrészről az Állami Számvevőszék Székhelye: 1052 Budapest, Apáczai Csere J. u. 10. Törzskönyvi szám: 324766 Bankszámlaszám: Magyar Államkincstár

Részletesebben

Tervezési szerződés minta - Nyomtatvany, bejelentes, szerződés minta - Építészmérnök tervező iroda

Tervezési szerződés minta - Nyomtatvany, bejelentes, szerződés minta - Építészmérnök tervező iroda TERVEZÉSI SZERZŐDÉS minta amely egyrészről név: Kft. székhely:. adószám:. Cg. sz.: mint megrendelő a továbbiakban: Megrendelő másrészről név: Kft. 1 / 5 székhely:. adószám:. Cg. sz.: mint vállalkozó, a

Részletesebben

Útkarbantartáshoz szükséges erő- és munkagépek beszerzése

Útkarbantartáshoz szükséges erő- és munkagépek beszerzése ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS KÖZBESZERZÉSI RÉSZENKÉNT Útkarbantartáshoz szükséges erő- és munkagépek beszerzése tárgyú ajánlathoz. (tervezet) amely létrejött egyrészről a. (székhely:., adószám:.., pénzforgalmi

Részletesebben

AJÁNLATI FELHÍVÁS. e-versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. V-497/14. Budapest, 2015.

AJÁNLATI FELHÍVÁS. e-versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. V-497/14. Budapest, 2015. BKV Zrt. energetikai folyamataira vonatkozó Minőségirányítási rendszer MSZ EN ISO 9001:2009. számú szabványnak megfelelő Tanúsító auditja, valamint kettő éven keresztüli felügyeleti auditja e-versenyeztetési

Részletesebben

SZÁLLITÁSI SZERZŐDÉS

SZÁLLITÁSI SZERZŐDÉS SZÁLLITÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről a Dr. Kenessey Albert Kórház-rendelőintézet (2660 Balassagyarmat, Rákóczi fejedelem út 125-127.) (továbbiakban: Megrendelő) (képviseletében eljár: Dr Szabó

Részletesebben

A Szabolcs Volán Közlekedési Zártkörűen Működő Részvénytársaság, valamint a KRAVTEX Kereskedelmi Kft. között létrejött szállítási szerződés

A Szabolcs Volán Közlekedési Zártkörűen Működő Részvénytársaság, valamint a KRAVTEX Kereskedelmi Kft. között létrejött szállítási szerződés A Szabolcs Volán Közlekedési Zártkörűen Működő Részvénytársaság, valamint a KRAVTEX Kereskedelmi Kft. között létrejött szállítási szerződés Készült: 4 db eredeti példányban Nyíregyháza, 2010. július 28.

Részletesebben

MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS. Preambulum. meghatározott pályázattal kapcsolatban az alábbi feladatok ellátását:

MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS. Preambulum. meghatározott pályázattal kapcsolatban az alábbi feladatok ellátását: MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről Név: Újhartyán Községi Önkormányzat Székhely: 2367 Újhartyán Fő u. 21. Képviseli: Schulcz József polgármester mint megbízó, továbbiakban megbízó valamint

Részletesebben

Vállalkozási szerződés Márki Sándor Általános Iskola komplex akadálymentesítése elnevezésű közbeszerzési eljáráshoz

Vállalkozási szerződés Márki Sándor Általános Iskola komplex akadálymentesítése elnevezésű közbeszerzési eljáráshoz Vállalkozási szerződés Márki Sándor Általános Iskola komplex akadálymentesítése elnevezésű közbeszerzési eljáráshoz VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött a közbeszerzésekről szóló 2003. évi CXXIX. törvény

Részletesebben

Ikt.sz.:768-9/2014 BESZERZÉSI FELHÍVÁS- telefonközpont beszerzésére A beszerzési felhívást Zsámbéki Polgármesteri Hivatal

Ikt.sz.:768-9/2014 BESZERZÉSI FELHÍVÁS- telefonközpont beszerzésére A beszerzési felhívást Zsámbéki Polgármesteri Hivatal Ikt.sz.:768-9/2014 BESZERZÉSI FELHÍVÁS- telefonközpont beszerzésére A beszerzési felhívást Zsámbéki Polgármesteri Hivatal közzétevő intézmény Címe: 2072 Zsámbék, Rácváros u. 2-4. Email: hivatal@zsambek.hu

Részletesebben

INTER-TRADE Kft. AZ INTER-TRADE KFT Általános Szerződési Feltételei

INTER-TRADE Kft. AZ INTER-TRADE KFT Általános Szerződési Feltételei AZ INTER-TRADE KFT Általános Szerződési Feltételei 1.. Általános szabályok Az INTER-TRADE KFT minden magyarországi értékesítésére jelen feltételek alkalmazandók, függetlenül az értékesítendő árutól, illetve

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS Amely létrejött Budapesten, 2007. október 22. napján Egyrészről : az ORSZÁGGYŰLÉS HIVATALA (székhely : 1358 Budapest, Széchenyi rkp. megrendelő ( Megrendelő") 19.), mint között az

Részletesebben

ME-7.4.2 Árajánlatkérés, szerződésminták, vállalkozók értékelése

ME-7.4.2 Árajánlatkérés, szerződésminták, vállalkozók értékelése 30/38 7. sz. melléklet S ZÁLLÍTÁSI SZERZŐ DÉS ( MINTA) mely létrejött az alábbi szerződő felek között, az alulírott napon és helyen az alábbi feltételek mellett: A MEGRENDELŐ ADATAI Megrendelő neve: Székhelye:

Részletesebben

KERETMEGÁLLAPODÁS. Megrendelő a Kbt. 18. címében meghatározott keretmegállapodásos eljárást folytatott le, mely két részből áll:

KERETMEGÁLLAPODÁS. Megrendelő a Kbt. 18. címében meghatározott keretmegállapodásos eljárást folytatott le, mely két részből áll: KERETMEGÁLLAPODÁS Amely létrejött a Közbeszerzésekről szóló, többszörösen módosított 2003. évi CXXIX. Törvény (továbbiakban Kbt.) alapján a Fővárosi Vízművek Zártkörűen Működő Részvénytársaság által lefolytatott

Részletesebben

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS Megrendelő ny. száma: MO/16/ 2011. ikt. száma: I/ 4676/2011. Szállító ny. száma: ikt. száma: SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS T a r t a l o m 1./ A szerződés tárgya 2./ Teljesítés helye 3./ Teljesítési határidő 4./

Részletesebben

SZERZŐDÉS. Bevezetés. 1. A szerződés tárgya

SZERZŐDÉS. Bevezetés. 1. A szerződés tárgya SZERZŐDÉS Amelyet egyik részről a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala (székhelye: Budapest V. Garibaldi u. 2., adószám: 15311746-2-41), mint Vevő, másik részről a Le Cheque Déjeuner Kft. (székhelye: 1074

Részletesebben

Szállítási szerződés

Szállítási szerződés Iktatószám a Megrendelőnél(3:f.G:!-iff.D, Szállítási szerződés mely létrejött egyrészről a másrészről a Országos Idegtudományi Intézet 1145 Budapest, Amerikai út 57. (továbbiakban: Megrendelő), UNDE GÁZ

Részletesebben

SZÁLLÍTÁSI SZERZİDÉS

SZÁLLÍTÁSI SZERZİDÉS SZÁLLÍTÁSI SZERZİDÉS amely létrejött Magyar Állami Operaház (1061 Budapest, Andrássy u. 22., képviseli: Vass Lajos fıigazgató, adószáma: 15309439-2-42), mint megrendelı - a továbbiakban: Vevı, másrészrıl

Részletesebben

TANÁCSADÓ SZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉS

TANÁCSADÓ SZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉS Sorszám: TANÁCSADÓ SZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉS Közbeszerzési tanácsadás szolgáltatáscsomag Tanácsadás telefonon, írásban, személyesen, valamint előadások és kiadványok formájában. Vevőszolgálati Iroda: Közbeszerzési

Részletesebben

ADÁS-VÉTELI SZERZŐDÉS K+F+I fókusz erősítése: ISO BUS vizsgáló tesztelő rendszer beszerzése tárgyában

ADÁS-VÉTELI SZERZŐDÉS K+F+I fókusz erősítése: ISO BUS vizsgáló tesztelő rendszer beszerzése tárgyában ADÁS-VÉTELI SZERZŐDÉS K+F+I fókusz erősítése: ISO BUS vizsgáló tesztelő rendszer beszerzése tárgyában Amely létrejött egyrészről a Szent István Egyetem Székhely: 2100 Gödöllő, Páter Károly u. 1. Nyilvántartási

Részletesebben

BKV Zrt. SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS

BKV Zrt. SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS BKV Zrt. SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS (a továbbiakban: Szerződés), amely létrejött egyrészről a Budapesti Közlekedési Zártkörűen Működő Részvénytársaság Székhely: 1980 Budapest, Akácfa utca 15.; ; Cégjegyzékszám:

Részletesebben

MVM OVIT ORSZÁGOS VILLAMOSTÁVVEZETÉK ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉSHEZ) MVM OVIT

MVM OVIT ORSZÁGOS VILLAMOSTÁVVEZETÉK ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉSHEZ) MVM OVIT MVM OVIT ORSZÁGOS VILLAMOSTÁVVEZETÉK ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉSHEZ) MEGRENDELŐI POZÍCIÓJA ESETÉN ÁSZF Az Általános Szerződési Feltételek a

Részletesebben

Accor Services Magyarország Kft, mint szállító, a továbbiakban mint Szállító együtt, mint Felek között jött létre.

Accor Services Magyarország Kft, mint szállító, a továbbiakban mint Szállító együtt, mint Felek között jött létre. SZÁLLÍTÁSI KERETSZERZŐDÉS amely a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség (székhely: 6000 Kecskemét, Rákóczi út 7.,) mint megrendelő, a továbbiakban mint Megrendelő, képviseli: Dr. Nánási László főügyész és Accor

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Jelen Általános Szerződési Feltételek a Novreczky Tanácsadó és Kereskedelmi Kft. (székhely: 7632 Pécs, Móra Ferenc u. 50. fsz 1., cg: 02-09-068815; adószám: 13075675-2-02),

Részletesebben

BKV Zrt. SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS

BKV Zrt. SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS BKV Zrt. SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS (a továbbiakban: Szerződés), amely létrejött egyrészről a Budapesti Közlekedési Zártkörűen Működő Részvénytársaság Székhely: 1980 Budapest, Akácfa utca 15.; ; Cégjegyzékszám:

Részletesebben

e-versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt. V-161/16 AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2016.

e-versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt. V-161/16 AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2016. BKV Zrt. MSZ EN ISO 50001:2012 szabvány szerint bevezetett energiairányítási rendszerének tanúsítói auditja, valamint kettő éven keresztüli felügyeleti auditja e-versenyeztetési eljárás Eljárás száma:

Részletesebben

1 db személyes használt személyszállító hajó beszerzése

1 db személyes használt személyszállító hajó beszerzése 1 db 80-120 személyes használt személyszállító hajó beszerzése e-versenyeztetési eljárás Eljárás száma: AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2017. AJÁNLATI FELHÍVÁS Ajánlatkérő neve: Budapesti Közlekedési Zártkörűen

Részletesebben

Speciális védőruha beszerzés AJÁNLATI FELHÍVÁS. Versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. V-338/13. Budapest, 2014.

Speciális védőruha beszerzés AJÁNLATI FELHÍVÁS. Versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. V-338/13. Budapest, 2014. Speciális védőruha beszerzés Versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt. V-338/13 AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2014. Ajánlatkérő neve: AJÁNLATI FELHÍVÁS Ajánlati felhívás Budapesti Közlekedési Zártkörűen

Részletesebben

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS. amely létrejött egyrészről. másrészről

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS. amely létrejött egyrészről. másrészről SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről a Közbeszerzések Tanácsa (székhely: 1024 Budapest, Margit körút 85.; törzsszám: 329190; képviseli: Dr. Gajdos Róbert elnök), mint megrendelő (a továbbiakban:

Részletesebben

Az eljárás nyertese(i) az Ajánlati Dokumentáció III. fejezetében specifikált áruk leszállítását az alábbi szerződéses feltételek mellett vállalja:

Az eljárás nyertese(i) az Ajánlati Dokumentáció III. fejezetében specifikált áruk leszállítását az alábbi szerződéses feltételek mellett vállalja: Szállítási Szerződés Az eljárás nyertese(i) az Ajánlati Dokumentáció III. fejezetében specifikált áruk leszállítását az alábbi szerződéses feltételek mellett vállalja: amely létrejött egyrészről a Bács-Kiskun

Részletesebben

amely létrejött egyrészről Somogyi Károly Városi és Megyei Könyvtár Székhely: 6720 Szeged, Dóm tér 1-4. Telefonszám: Faxszám: cím: Képviseli:

amely létrejött egyrészről Somogyi Károly Városi és Megyei Könyvtár Székhely: 6720 Szeged, Dóm tér 1-4. Telefonszám: Faxszám:  cím: Képviseli: V Á L L A L K O Z Á S I S Z E R Z Ő D É S 4. r é s z a j á n l a t i k ö r amely létrejött egyrészről Somogyi Károly Városi és Megyei Könyvtár Székhely: 6720 Szeged, Dóm tér 1-4. Telefonszám: Faxszám:

Részletesebben

BÉRLETI SZERZŐDÉS. Eszköz neve, típusa Mennyiség Gyártási szám

BÉRLETI SZERZŐDÉS. Eszköz neve, típusa Mennyiség Gyártási szám Szerződés száma: BÉRLETI SZERZŐDÉS A szerződő Felek: Bérbe adó: Cím: Adószám: Cégbejegyzés száma: Telefon/fax: a továbbiakban Bérbe adó valamint, valamint Bérlő: Cím: Posta cím: Számlavezető

Részletesebben

BKV Zrt. SZÁLLÍTÁSI KERETSZERZŐDÉS

BKV Zrt. SZÁLLÍTÁSI KERETSZERZŐDÉS BKV Zrt. SZÁLLÍTÁSI KERETSZERZŐDÉS (a továbbiakban: Keretszerződés), amely létrejött egyrészről a Budapesti Közlekedési Zártkörűen Működő Részvénytársaság Székhely: 1980 Budapest, Akácfa utca 15. Cégjegyzékszám:

Részletesebben