LINE YOU DO IT LINE YOU DO IT LINE YOU DO IT LINE. Műszaki leírás 2-vezetékes video kaputelefon szetthez YDKITV1. Passion.Technology. Design.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "LINE YOU DO IT LINE YOU DO IT LINE YOU DO IT LINE. Műszaki leírás 2-vezetékes video kaputelefon szetthez YDKITV1. Passion.Technology. Design."

Átírás

1 LINE YOU DO IT LINE YOU DO IT LINE YOU DO IT LINE Műszaki leírás 2-vezetékes video kaputelefon szetthez YDKITV1 Passion.Technology. Design.

2 FIGYELEM Kérjük, olvassa el figyelmesen a leírást! Telepítést csak szakképzett személy végezhet. Helytelen telepítés, vagy használat áramütéshez, vagy tűzveszélyhez vezethet. Az eszközöket a gyártó utasításainak megfelelően telepítse, a hatályos előírások szerint. Comelit Group S.p.A. semminemű felelősséget nem vállal a készülék nem megfelelő használata esetén, bármilyen változtatás, vagy a nem eredeti tartozékok, vagy anyagok használatából eredő károkért. Minden termék megfelel a 2014/35/UE és 2014/30/UE irányelveknek. Ne vezesse a vezetékeket tápkábelek (230 / 400V) közelében. Bármilyen illetéktelen javítás teljes garanciavesztéssel jár. Kapcsolja le a hálózati tápellátást, mielőtt bármilyen karbantartási munkát végez. A kültéri kamerát úgy telepítse, hogy erős fényforrás az üzemszerű működését ne zavarhassa. Gyengén megvilágított területen kiegészítő fényforrás használatát javasoljuk.

3 A KÉSZLET TARTALMA: A. Beltéri monitor Vezeték 2Pin Vezeték 4Pin Beltéri monitor (1) csalakozó (2) csatlakozó(2) Szerelőlap (1) Tipli (4) Leírás (1) Csavar (4) External switching power supply 15Vdc (1) Külső tápegység 15Vdc (1) B. Kültéri egység Kültéri egység (1) Rögzítő csavar(2) Tipli (4) Csavar (4) Beltéri monitor telepítése Tipli Szerelőlap Vezeték Kültéri egység telepítése Tipli Rögzítő csavar Csavar Szerelőlap

4 Műszaki adatok A. Beltéri monitor 193mm 12mm 123mm Kijelző Felbontás Videojel Hangátvitel Beszélgetési idő Készenléti fogyasztás Üzemi fogyasztás Működési hőmérséklet Felszerelés Belső memória Kép formátum Memória bővítés 7 LCD screen 800x480pixel PAL/NTSC Félduplex 120s 200 ma max 500mA max 0-50 C Felületszerelt Van (képek tárolására) JPEG standard SD card (maximum 32GB) Kijelző 2 Mikrofon 3 Kezelő gombok 4 Beállító gomb 5 Hangerőszabályzó 6 Hangszóró 7 Micro SD kártya foglalat 1 Transfer Call Funkció leírás Intercom hívás, vagy hívások átadása egy másik beltéri egységre 2 Monitoring Kitekintő gomb 3 Unlock Zárnyitó gomb 4 Talk Hívásfogadás 5 Hang up Beszélgetés befejezése 6 Settings Többfunkciós gomb, megnyomva belépés a menübe, fel-le mozdítása lapozás a funkciók között. További részletek a beállítások menüpontban.

5 Műszaki adatok B. Kültéri egység 37,03mmm 126,6mm Kamera Felbontás Megvilágítás Készenléti fogyasztás Tápellátás Működési hőmérséklet Felszerelés CMOS 1/4 pinhole 600TVL LED IR ma max Beltéri monitortól C Felületszerelt 57mm Esővédő 2 Mikrofon 3 Kamera 4 IR LEDek 5 Hívó gomb 6 Hangszóró 7 Rögzítési pontok 8 Hangerőszabályzó Telepítés

6 Használati utasítás Becsengetés Becsengetés az 1-es kültéri egységről. Becsengetés a 2-es kültéri egységről. 10 másodpercig Ding-dong hallható a beltéri- és a kültéri egységen. A kamerakép automatikusan megjelenik a kijelzőn. Megjegyzés Amikor 1-es kültéri egység és a beltéri egység között kommunikáció zajlik, a 2-es kültéri egységről nem lehet becsengetni. Nyomja meg a "Hívásfogadás" gombot a monitoron. A becsengetés hang leáll. Kezdejen beszélgetést. A beszélgetés időtartama max. 120 másodperc Megjegyzés Ha nem fogadják a hívást, a csengetési hang 10 másodperc után leáll, a kép fennmarad, 60 másodperc után a készülék automatikusan visszatér készenléti módba. Nyomja meg a "Zárnyitó gombot" a monitoron. A zár nyit. Hang up Nyomja meg a "Beszélgetés befejezés" gombot a monitoron A kapcsolat befejeződik. Megjegyzés Ha megnyomja a "Zárnyitó" gombot a hang- és videókapcsolat 10 másodperc után automatikusan befejeződik.

7 HASZNÁLATI UTASÍTÁS Kitekintés A kitekintés gomb ismételt megnyomásával érjük el a különböző kamerákat. Kitekintés gomb Kitekintés gomb Kitekintés gomb Kitekintés gomb Kitekintés gomb Megjelenik az 1-es kapu képe Megjelenik az 1-es kamera képe Megjelenik a 2-es kapu képe Megjelenik a 2-es kamera képe Készenléti mód Nyomja meg a "Hívásfogadás" gombot Talk Beszélhet a kültéri egységgel Nyomja meg a "Zárnyitás" gombot, az ajtónyitáshoz. Nyomja meg a "Beszélgetés befejezés" gombot a vonalbontáshoz. Hang up Ha csak az 1-es kapu képét szeretné megtekinteni, a beállítás menüben válassza az "OFF" lehetőséget a DOOR2, CAM1, és CAM2 mellett. Ha 2 monitort használ, akkor kitekintés módot kapcsolva, a második monitoron is megjelenik a kép. Ha kitekintés módban (bármelyik egység képét nézi) és érkezik egy becsengetés, a készülék csengetési módba vált és megjelenik az aktuális kültéri egység képe. Kép rögzítéséhez lapozzunk fel a gombbal. Ha helyeztünk microsd kártyát a készülékbe, kitekintés módban lehetőségünk van videó (beállítás szerint) rögzítésére. Video rögzítéshez lapozzunk a gombbal felfelé --> rögzítés indul, lapozzunk a gombbal lefelé --> rögzítés megáll.

8 HASZNÁLATI UTASÍTÁS Hívásátadás másik beltéri készülékre A kültéri egység és a monitor között beszélgetés zajlik. FIGYELEM! Ha aktiválja a hívásátadás funkciót, az első monitor kikapcsol és a második monitoron folytatódik a kommunikáció. Nyomja meg a gombot, hogy aktiválja a hívásátadást. Folyamatos Ding-Dong hangot hall Nyomja meg a hívás fogadás Talk gombot bármelyik beltéri egységen. Beszélhet a kültéri egységgel A zárnyitás gombbal nyithatja a kaput. Hívás vége, a készülék készenléti módba lép. Intercom kommunikáció a beltéri egységek között Nyomja meg a gombot. Folyamatos Ding Dong hangot hall Nyomja meg a hívás fogadás Talk gombot, bármelyik beltéri egységen. Megjegyzés Ha belső kommunikáció közben a kapuegységről becsengetés érkezik, a készülék csengetési módba vált és megjelenik az aktuális kültéri egység képe. Beszélhet a beltéri egységek között. Nyomja meg a Hang up "beszélgetés befejezése"gombot a beszélgetés befejezéshez. Készenléti mód.

9 HASZNÁLATI UTASÍTÁS Menü műveletek Megjegyzés A beállító gomb három funkcióval bír. 1, Gombnyomás. 2, Felfelé lapozás. 3, Lefelé lapozás. A: Készenléti módban nyomjuk meg a beállító gombot, ezzel belépünk a Főmenübe. Az almenükben a gomb fel- le nyomásával lépkedhetünk. A kiválasztandó menühöz nyomjuk meg a gombot. Az "Exit" feliratra kattintva kiléphetünk a menüből. B: Kitekintés módban nyomja meg a gombot a menü gyors eléréséhez. 1. Hang paraméterek beállítása Ring select 01 Ring time 30s Ring Vol 1 08:00-12:00 02 Ring Vol 2 12:00-19:00 08 Ring Vol 3 19:00-08:00 05 Exit -Ring select: Dallam választás a 16-ból. -Ring time: Csengetési idő híváskor 01-60s -Ring Vol1: Csengetési hangerő Ring Vol2: Csengetési hangerő Ring Vol3: Csengetési hangerő Exit: Kilépés a menüből. 2. LCD beállítások English Brightness 050 Colour 050 Contrast 050 Exit -English: Rendszer nyelv - Brightness: LCD fényerő - Colour: LCD színtelítettség - Contrast: LCD kontraszt - Exit: Kilépés a menüből 3. Dátum és idő beállítás Time Key Tone On Reboot Version Exit -Time: Rendszer dátum, idő. -Key tone: Gomb hangok engedélyezése / tiltása. -Reboot: Újraindítás: Nyomja meg a gombot az újraindításhoz > felugrik egy ablak: "Reboot?" a fel- le lapozással választhat > "Yes" "No" között. -Version: Szoftververzió és megjelenési dátum. -Exit: Kilépés a menüből. Jegyzet Ha 1 óránál hosszabb áramszünet van, a tápellátás helyreállítása után újra be kell állítani a dátumot és időt.

10 HASZNÁLATI UTASÍTÁS 4. TOVÁBBI BEÁLLÍTÁSOK Unlock Time Mode Door2 Cam1 Cam2 Exit 02s Master On On On -Unlock time: Zárnyitási időzítő 2s-10s. -Mode: A "Master" minotor csatlakozik a kapuegységhez és a kamerákhoz, a másodlagos monitorok a "Master"hez csatlakoznak. -Door2: A második kapuegységre a kitekintés engedélyezése / tiltása. -Cam1: Az egyes kamerára a kitekintés engedélyezése / tiltása. -Cam2: A kettes kamerára a kitekintés engedélyezése / tiltása. -Exit: Kilépés a menüből. 5. FELVÉTEL ÉS SD KÁRTYA BEÁLLÍTÁSA Record Play Backup Format SD Upgrade Exit On -Record: Felvétel: On állásban videó rögzítés, "OFF" állásban kép rögzítés * -Play: Lejátszás: Rögzített fotók vagy videók lejátszása. -Backup: Képek átmozgatása a microsd kártyára, az eszközről ezzel törlődnek. Ezután megtekinthetőek számítógépen. -Format: SD kártya formázása, üzembehelyezéskor meg kell tenni. -SD Upgrade: SD kártyával rendelkező modelleknél a felhasználók frissíthetik a készülék firmware-ét az SD-kártya segítségével. -Exit: Kilépés a menüből. Jegyzet Ajánlott TF kártya vagy Class 10-es kártya használata. * Kép/ Videorögzítési lehetőségek: Kép rögzítés: Ha a "Record" menü "OFF"-ra van állítva --> Becsengetéskor automatikusan rögzítésre kerül egy kép. Beszélgetés közben vagy Kitekintés módban a gombot felfelé nyomva rögzíthetünk képeket. A képek a monitor belső memóriájában tárolódnak. Maximum 100 kép rögzíthető, a 101. képnél a készülék automatikusan törli a képeket. Képek kimentése a belsőmemóriából kártyára a "Backup" menüben lehetséges. Videó rögzítés: Videó rögzítése csak microsd kártyára (nem tartozék) lehetséges! Ha a "Record" menü "ON"-ra van állítva --> Becsengetéskor automatikusan elindul a videorögzítés, leállíthatjuk a gomb lefelé nyomásával. Beszélgetés vagy "Kitekintés" módban is a gombot felfelé nyomva elindítjuk a videorögzítést, a gombot lefelé nyomva leállítjuk. Csak a mozgókép kerül rögzítésre hang nem.

11 KÁBELEZÉSI DIAGRAM Tápegység kamerához 12 V DC (nem tartozék) CAM1 CAM2 Külső kapcsolóüzemű tápegység 15Vdc AUDIO DATA VIDEO VIDEO INPUT1 VIDEO INPUT2 CAM POWER VI/AI/VCC DOOR1 MASTER VI/AI/VCC DOOR2 OUT To next extension indoor unit (CN1) AUDIO DATA VIDEO DC 15V/Video/Audio DC 15V/Video/Audio Külső kapcsolóüzemű tápegység DOOR1 DOOR2 CAM POWER Tápegység zárnyitáshoz (nem tartozék) Tápegység zárnyitáshoz (nem tartozék) DOOR1 Extension indoor unit (CN2) Zár (nem tartozék) Zár (nem tartozék) DOOR2 OUT To next extension indoor unit (CN1) SLAVE Következő másodlagos beltéri egység

12 Vezeték csatlakoztatás 1. Kábelezési diagram kültéri egységhez 1. Piros: DC15 2.Fekete: 3. Barna: COM 4. Sárga: NC 5. Kék: NO Hangszóró hengerő állítás Elektromos zár (Nem tartozék) 1. Piros: 15Vdc 2. Fekete: 3/4. Barna/Sárga - COM/NC: elektromos zárhoz 3/5. Barna/Kék - COM/NO: elektromos zárhoz 2. Kábelezés beltéri monitorhoz Lehet csatlakozni akár 2 kültéri kapuegységhez, 2 kamerához és 4 belső monitorhoz (1 mester és 3 másodlagos). A kameráknak külön tápegységet kell használni. Jegyzet Elektromos zárat és külön kamerát nem tartalmaz a csomag. A zárnyitáshoz C-NO-NC kontaktusú relé szolgál. Ellenőrizze a táp csatlakoztatáskor a helyes polaritást + Kábel keresztmetszet és távolság: - 2 eres párhuzamos vagy UTP kábel Párhuzamos kábel keresztmetszet 0,2 mm 2 28 m Párhuzamos kábel keresztmetszet 0,3 mm m UTP kábellel (az ereket összefogva*) <100 m DC+/Video/Audio DC+/Video/Audio * UTP kábel használata esetén az ereket fogjuk össze, és mint 2 eres vezetéket használjuk. Az erek összefogása: Narancs + Kék + Zöld + Barna Narancs-fehér + Kék-fehér + Zöld-fehér + Barna-fehér

13 5 2G COMELIT GROUP S.P.A. Via Don Arrigoni Rovetta S.Lorenzo - BG - Italy T: Passion.Technology. Design.

Színes Video Kaputelefon CDV-52A/52AS

Színes Video Kaputelefon CDV-52A/52AS Színes Video Kaputelefon CDV-52A/52AS Köszönjük, hogy COMMAX terméket vásárolt. Az eszköz üzembe helyezése előtt, figyelmesen olvassa el a Felhasználói kézikönyvet és az üzemszerű működés érdekében, tartsa

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv. 4 vezetékes Színes Videó Kaputelefon

Felhasználói kézikönyv. 4 vezetékes Színes Videó Kaputelefon Felhasználói kézikönyv 4 vezetékes Színes Videó Kaputelefon Tartalomjegyzék 1. FUNKCIÓK... 3 2. MONITOR ÉS KAMERA TULAJDONSÁGAI... 4 3. CSOMAG TARTALMA... 5 4. FELSZERELÉS... 5 5. Bekötési ábra... 7 6.

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv 2 vezetékes video kaputelefonokhoz Kérem olvassa el figyelmesen telepítés előtt Biztonsági instrukció 1. Telepítse a berendezést a fő csatlakozó, vagy az eszköz csatlakozó könnyen

Részletesebben

EGYLAKÁSOS VIDEO KAPUTELEFON SZETT CP-JAV-K70 FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV

EGYLAKÁSOS VIDEO KAPUTELEFON SZETT CP-JAV-K70 FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV EGYLAKÁSOS VIDEO KAPUTELEFON SZETT CP-JAV-K70 FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV TARTALOMJEGYZÉK 1. Jellemzők...3 2. A rendszer részei...4 3. Tartozékok...5 4. Telepítés...5 5. Bekötés...8 6. Működési leírás...11

Részletesebben

4,2 ÉRINTŐGOMBOS LCD TFT VIDEO KAPUTELEFON SZÍNES CMOS KAMERÁVAL CIKKSZÁM: DF-636TS + OUT9 DF-636TSYX2 + OUT9 + CLOCK

4,2 ÉRINTŐGOMBOS LCD TFT VIDEO KAPUTELEFON SZÍNES CMOS KAMERÁVAL CIKKSZÁM: DF-636TS + OUT9 DF-636TSYX2 + OUT9 + CLOCK 4,2 ÉRINTŐGOMBOS LCD TFT VIDEO KAPUTELEFON SZÍNES CMOS KAMERÁVAL CIKKSZÁM: DF-636TS + OUT9 DF-636TSYX2 + OUT9 + CLOCK Köszönjük, hogy az általunk forgalmazott terméket választotta! A DIGITÁLIS ÓRA ISMERTETÉSE

Részletesebben

VDT10 HASZNÁLATI UTASÍTÁS

VDT10 HASZNÁLATI UTASÍTÁS VDT10 HASZNÁLATI UTASÍTÁS Tartalomjegyzék 1. Monitor és funkciók...3 2. Monitor felszerelése...3 3. Monitor működése...4 4. Hívás és Zárnyitás működése...5 5. Csengőhang beállítás...6 6. Monitor időidőzítés...6

Részletesebben

VIDEÓ KAPUTELEFON EGY MONITORRAL SILVERCLOUD HOUSE ÁTMÉRŐS KÉPERNYŐVEL. Használati útmutató

VIDEÓ KAPUTELEFON EGY MONITORRAL SILVERCLOUD HOUSE ÁTMÉRŐS KÉPERNYŐVEL. Használati útmutató VIDEÓ KAPUTELEFON EGY MONITORRAL SILVERCLOUD HOUSE 715 7 ÁTMÉRŐS KÉPERNYŐVEL Használati útmutató 1. Műszaki adatok: Beltéri egység Ÿ Anyag: műanyag +alumínium övezet Ÿ Telepítési mód: falra Ÿ TV rendszer:

Részletesebben

VDT25 HASZNÁLATI UTASÍTÁS VDT/TD5 sorozatú készülékekhez

VDT25 HASZNÁLATI UTASÍTÁS VDT/TD5 sorozatú készülékekhez VDT25 HASZNÁLATI UTASÍTÁS VDT/TD5 sorozatú készülékekhez Tartalomjegyzék 1. Monitor és funkciók...3 2. Monitor felszerelése...3 3. A kezdő képernyő...4 4. Alap funkciók működése...4 5. Belső hívások...5

Részletesebben

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER. Kiegészítő egység VDT SC6V. VDT-SC6V Leírás v1.0.pdf

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER. Kiegészítő egység VDT SC6V. VDT-SC6V Leírás v1.0.pdf 2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Kiegészítő egység VDT SC6V VDT-SC6V Leírás v1.0.pdf Tartalom 1 Ismertető... 3 2 Kaputábla leírása... 3 3 Rögzítés... 4 4 Kábelezési rajz... 4 5 Konfiguráció... 5 5.1 A

Részletesebben

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Beltéri egység. VDT10 Felhasználói és telepítői kézikönyv VDT10. VDT10 Leírás v1.4.pdf

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Beltéri egység. VDT10 Felhasználói és telepítői kézikönyv VDT10. VDT10 Leírás v1.4.pdf 2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Beltéri egység VDT10 Felhasználói és telepítői kézikönyv VDT10 VDT10 Leírás v1.4.pdf Tartalomjegyzék 1. Monitor és funkciók...3 2. Monitor felszerelése...3 3. Alap funkciók

Részletesebben

Színes Video-kaputelefon

Színes Video-kaputelefon Home Network Színes Video-kaputelefon CDV-50P Köszönjük, hogy COMMAX terméket vásárolt. Az eszköz üzembe helyezése előtt, figyelmesen olvassa el a Felhasználói kézikönyvet és az üzemszerű működés érdekében,

Részletesebben

2 VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Kültéri egység

2 VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Kültéri egység 2 VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Kültéri egység VDT-607C/S1 VDT-607C/S1 Leírás v1.0 Tartalomjegyzék 1. Felépítés és funkciók...3 2. Felszerelés...4 3. Beállítások...4 3.1. Kaputábla címének beállítása...5

Részletesebben

VDT10 HASZNÁLATI UTASÍTÁS VDT10/D7 sorozatú készülékekhez

VDT10 HASZNÁLATI UTASÍTÁS VDT10/D7 sorozatú készülékekhez VDT10 HASZNÁLATI UTASÍTÁS VDT10/D7 sorozatú készülékekhez Tartalomjegyzék 1. Monitor és funkciók...3 2. Monitor felszerelése...3 3. Alap funkciók működése...4 4. Belső hívások...4 5. Felhasználói beállítások

Részletesebben

VDT27SD HASZNÁLATI UTASÍTÁS

VDT27SD HASZNÁLATI UTASÍTÁS VDT27SD HASZNÁLATI UTASÍTÁS Tartalomjegyzék 1. Monitor és funkciók...3 2. Monitor felszerelése...3 3. Kezelési útmutató...4 4. Alap beállítása...6 5. Beépített memória és SD kártya...9 6. Műszaki adatok...11

Részletesebben

GOKI GQ-8505A 4 CSATORNÁS KÉPOSZTÓ. Felhasználói kézikönyv

GOKI GQ-8505A 4 CSATORNÁS KÉPOSZTÓ. Felhasználói kézikönyv GOKI GQ-8505A 4 CSATORNÁS KÉPOSZTÓ Felhasználói kézikönyv A dokumentáció a DELTON KFT. szellemi tulajdona, ezért annak változtatása jogi következményeket vonhat maga után. A fordításból, illetve a nyomdai

Részletesebben

A helytelen csatlakozásból eredő károkra a garanciális javítás, vagy csere nem vonatkozik.

A helytelen csatlakozásból eredő károkra a garanciális javítás, vagy csere nem vonatkozik. ELEKTRONIKUS AJTÓKUKUCSKÁLÓ OR-WIZ-1102 MŰKÖDÉSI ÉS BEÉPÍTÉSI KÉZIKÖNYV Olvassa el figyelmesen ezt a használati útmutatót a termék telepítése és használata előtt. Ha bármilyen gondja van annak tartalmának

Részletesebben

JÓTÁLLÁSI JEGY Az alábbi típusú és gyártási számú VIDEÓ KAPUTELEFON hibamentes működéséért a. 19/2014. (IV. 29.) NGM sz. rendelet alapján a vonatkozó jogszabályok előírásai szerint az eladás napjától számított

Részletesebben

2 VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Kültéri egység

2 VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Kültéri egység 2 VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Kültéri egység VDT-601/ID VDT-601F/ID VDT-601(F)/ID Leírás v2.2 Tartalomjegyzék 1. Felépítés és funkciók...3 1.1. Csatlakozók...3 2. Felszerelés...4 2.1. Névtábla elhelyezése...5

Részletesebben

VIDEÓ KAPUTELEFON SZÍNES CMOS KAMERÁVAL

VIDEÓ KAPUTELEFON SZÍNES CMOS KAMERÁVAL VIDEÓ KAPUTELEFON SZÍNES CMOS KAMERÁVAL CIKKSZÁM: HD-2253 Köszönjük, hogy az általunk forgalmazott terméket választotta! Ez a videó kaputelefon könnyen telepíthető, használata egyszerű. A legoptimálisabb

Részletesebben

VDT-24 Felhasználói kézikönyv

VDT-24 Felhasználói kézikönyv 2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Beltéri egység VDT-24 Felhasználói kézikönyv VDT-24 Leírás v1.0 Tartalomjegyzék 1. Készülék felépítése és funkciói...3 2. Monitor falra szerelése...4 3. Főmenü...5 4. Alap

Részletesebben

DT-17 Felhasználói kézikönyv

DT-17 Felhasználói kézikönyv 2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Beltéri egység DT-17 Felhasználói kézikönyv DT-17 Leírás v1.0 Tartalomjegyzék 1. Felépítés és funkciók...3 2. Műszaki adatok...4 3. Monitor felszerelése...4 4. Főmenü...4

Részletesebben

VDT-17 Felhasználói kézikönyv

VDT-17 Felhasználói kézikönyv 2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Beltéri egység VDT-17 Felhasználói kézikönyv VDT-17 Leírás v1.1 Tartalomjegyzék 1. Felépítés és funkciók...3 2. Műszaki adatok...4 3. Monitor felszerelése...4 4. Főmenü...4

Részletesebben

1 LAKÁSOS VIDEO-KAPUTELEFON SZETT KÉPTÁROLÓS FUNKCIÓVAL. Szerelői és kezelői útmutató

1 LAKÁSOS VIDEO-KAPUTELEFON SZETT KÉPTÁROLÓS FUNKCIÓVAL. Szerelői és kezelői útmutató A monitoron megjelenített kép torz lehet eső után, ezt a lencse szélére összegyűlt vízcseppek okozhatják (nem a rendszer hibája). 9. HIBAMEGÁLLAPÍTÁS Abban az esetben, ha az alább felsorolt műveletek nem

Részletesebben

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Beltéri egység. DT25/D4 Felhasználói és telepítői kézikönyv DT25/D4. VDT25/D4 Leírás v1.0

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Beltéri egység. DT25/D4 Felhasználói és telepítői kézikönyv DT25/D4. VDT25/D4 Leírás v1.0 2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Beltéri egység DT25/D4 Felhasználói és telepítői kézikönyv DT25/D4 VDT25/D4 Leírás v1.0 Tartalomjegyzék 1.. Monitor és funkciók...3 2.. Monitor felszerelése...3 3.. Főmenü...4

Részletesebben

WRT kaputelefonok összefoglaló leírása

WRT kaputelefonok összefoglaló leírása WRT kaputelefonok összefoglaló leírása DZH-121C Kültéri, egy lakásos kapuegység 1-es cím Táp: +12VDC (Beltéri egységtől) Üresjárati fogyasztás: 25mA Üzemi fogyasztás: 150mA Üzemi hőmérséklettartomány:

Részletesebben

Felhasználói Kézikönyv M300. Video Kaputelefon Monitor

Felhasználói Kézikönyv M300. Video Kaputelefon Monitor Felhasználói Kézikönyv M300 Video Kaputelefon Monitor TARTALOMJEGYZÉK 1. ÁLTALÁNOS JELLEMZŐK 1.1 Monitor kijelző állapotok 2. KIJELZŐ FUNKCIÓK ÉS IKONOK LEÍRÁSA 2.1 Kitekintés funkció 2.2 Portás funkció

Részletesebben

EGYLAKÁSOS VIDEO KAPUTELEFON SZETT

EGYLAKÁSOS VIDEO KAPUTELEFON SZETT EGYLAKÁSOS VIDEO KAPUTELEFON SZETT CP-VK40S-VP KÜLTÉRI EGYSÉG CP-VK40S-VP Ajtózár Beltéri monitor 1: piros 2: kék 3: sárga 4: fehér 5: fekete Méretek: 58 x 135 x 39 mm SZÁM FUNKCIÓ Esővédő keret LED segédfény

Részletesebben

VIDEÓ KAPUTELEFON FEKETE-FEHÉR CMOS KAMERÁVAL

VIDEÓ KAPUTELEFON FEKETE-FEHÉR CMOS KAMERÁVAL VIDEÓ KAPUTELEFON FEKETE-FEHÉR CMOS KAMERÁVAL MODEL VD-5541M2 Köszönjük, hogy az általunk forgalmazott terméket választotta. Ez a videó kaputelefon könnyen telepíthető, használata egyszerű. A legoptimálisabb

Részletesebben

VDT27SD HASZNÁLATI UTASÍTÁS

VDT27SD HASZNÁLATI UTASÍTÁS VDT27SD HASZNÁLATI UTASÍTÁS Tartalomjegyzék 1. Monitor és funkciók...3 2. Monitor felszerelése...3 3. Kezelési útmutató...4 4. Alap beállítása...6 5. Beépített memória és SD kártya...9 6. Kiegészítő csatlakozó...12

Részletesebben

Használati útmutató. Videó kaputelefon PNI DF-926

Használati útmutató. Videó kaputelefon PNI DF-926 Használati útmutató Videó kaputelefon PNI DF-926 BIZTONSÁGI UTASÍTÁSOK Az áramütés elkerülése érdekében ne nyissa ki a készülék fedelét, csak egy erre szakosított személy jelenlétében.ha a készülék megköveteli

Részletesebben

1 lakáshoz falon kívüli kaputábla, kagyló nélküli monitor

1 lakáshoz falon kívüli kaputábla, kagyló nélküli monitor audió kaputelefon szett 1 lakáshoz falon kívüli kaputáblával ÚJDONSÁG fekete-fehér videó kaputelefon szett 1 lakáshoz falon kívüli kaputábla, kagyló nélküli monitor = 3690 00 = Kat. szám vezetékes ( vezeték

Részletesebben

JÓTÁLLÁSI JEGY Az alábbi típusú és gyártási számú VIDEÓ KAPUTELEFON 3,5 hibamentes működéséért a. 19/2014. (IV. 29.) NGM sz. rendelet alapján a vonatkozó jogszabályok előírásai szerint az eladás napjától

Részletesebben

7 SZÍNES KAPUTELEFON RENDSZER HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Beltéri egység. Kültéri egység. Köszönjük, hogy termékünket választotta!

7 SZÍNES KAPUTELEFON RENDSZER HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Beltéri egység. Kültéri egység. Köszönjük, hogy termékünket választotta! 7 SZÍNES KAPUTELEFON RENDSZER DVC-VDP712 - Model A: 1 beltéri egység 2 kültéri egységgel DVC- VDP721 - Model B: 2 beltéri egység 1 kültéri egységgel HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Köszönjük, hogy termékünket választotta!

Részletesebben

1. Kaputábla és funkciói. 2. Kaputábla leírása -3- Megjegyzés: DT592 kaputábla két nyomógombos. Kamera LED. Hangszóró

1. Kaputábla és funkciói. 2. Kaputábla leírása -3- Megjegyzés: DT592 kaputábla két nyomógombos. Kamera LED. Hangszóró DT591 DT592 Tartalomjegyzék 1. Kaputábla és funkciói...3 2. Kaputábla leírása...3 3. Zárnyitás műszaki paraméterei...4 4. Felszerelés...4 4.1 Felszerelés esővédő nélkül...4 4.2 Felszerelés esővédővel...5

Részletesebben

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Kültéri egység. VDT591/VDT592 Felhasználói és telepítői kézikönyv VDT591 VDT592. VDT591_592 Leírás v2.2.

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Kültéri egység. VDT591/VDT592 Felhasználói és telepítői kézikönyv VDT591 VDT592. VDT591_592 Leírás v2.2. 2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Kültéri egység VDT591/VDT592 Felhasználói és telepítői kézikönyv VDT591 VDT592 VDT591_592 Leírás v2.2.pdf Tartalomjegyzék 1 Kaputábla és funkciói...3 2 Kaputábla leírása...3

Részletesebben

VDT-17 Felhasználói kézikönyv

VDT-17 Felhasználói kézikönyv 2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Beltéri egység VDT-17 Felhasználói kézikönyv VDT-17 Leírás v1.1 Tartalomjegyzék 1. Felépítés és funkciók...3 2. Műszaki adatok...4 3. Monitor felszerelése...4 4. Főmenü...4

Részletesebben

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Kameraillesztő. VDCU Felhasználói és telepítői kézikönyv VDCU. VDCU Leírás v1.0.pdf

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Kameraillesztő. VDCU Felhasználói és telepítői kézikönyv VDCU. VDCU Leírás v1.0.pdf 2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Kameraillesztő VDCU Felhasználói és telepítői kézikönyv VDCU VDCU Leírás v1.0.pdf Tartalomjegyzék 1 Készülék felépítése...3 2 Műszaki paraméterek...3 3 DIP kapcsolók beállítása...4

Részletesebben

CM-06D és CM-06N videó kaputelefon rendszer. Használati Utasítás

CM-06D és CM-06N videó kaputelefon rendszer. Használati Utasítás CM-06D és CM-06N videó kaputelefon rendszer Használati Utasítás Tartalom 1 Rendszer ismertetése 1 2. Rendszer részei és paraméterei 1 3. Telepítési rajz 2 4. Bekötési rajz 2 5. Bekötési pontok 3 6. Vezeték

Részletesebben

Mini DV Használati útmutató

Mini DV Használati útmutató Mini DV Használati útmutató Készülék leírása 1: Akasztó furat 2: Bekapcsoló 3: Mód 4:Klipsz 5:Micro SD 6:Tartó 7: Mini USB 8: Kamera 9:Felvétel 10: Státusz indikátor 11: Mikrofon Tartozékok 12: Állvány

Részletesebben

www.global-export-import.hu

www.global-export-import.hu JÓTÁLLÁSI JEGY Az alábbi típusú és gyártási számú VIDEÓ KAPUTELEFON hibamentes működéséért a. 49/2003. (VII. 30.) GKM rendelet alapján a vonatkozó jogszabályok előírásai szerint az eladás napjától számított

Részletesebben

FUTURA 7 4 VEZETÉKES RENDSZER TELEPÍTÉSI ÉS KEZELÉSI ÚTMUTATÓ VER.1.5 FT04 SOROZATHOZ

FUTURA 7 4 VEZETÉKES RENDSZER TELEPÍTÉSI ÉS KEZELÉSI ÚTMUTATÓ VER.1.5 FT04 SOROZATHOZ FUTURA 7 4 VEZETÉKES RENDSZER TELEPÍTÉSI ÉS KEZELÉSI ÚTMUTATÓ VER.1.5 FT04 SOROZATHOZ 1. LEÍRÁS BEVEZETŐ Ez a video kaputelefon készlet egy monitorból a hozzá tartozó tápegységgel és egy kültéri egységből

Részletesebben

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER. Kültéri egység VDT 601/ID. VDT-601ID Leírás v1.0.pdf

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER. Kültéri egység VDT 601/ID. VDT-601ID Leírás v1.0.pdf 2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Kültéri egység VDT 601/ID VDT-601ID Leírás v1.0.pdf 1 Tartalom 1. Kaputábla és funkciói... 3 2. Kaputábla telepítése... 3 2.1. Rögzítés... 3 2.2. Névtábla beillesztése...

Részletesebben

VDCU használati utasítás

VDCU használati utasítás VDCU használati utasítás A VDCU a 2 vezetékes Futura Digital rendszerhez tervezett többfunkciós eszköz. 2 db CCTV kamera csatlakoztatható felhasználásával a rendszerhez, továbbá világítás vagy zárnyitás

Részletesebben

LEGRAND KAPUTELEFONOK BARÁTI FOGADTATÁS

LEGRAND KAPUTELEFONOK BARÁTI FOGADTATÁS LEGRAND KAPUTELEFONOK BARÁTI FOGADTATÁS A Legrand kaputelefon választéka egyszerű és könnyen szerelhető megoldást nyújt az otthonok és kisebb épületek komfortjának és biztonságának növelésére A választékban

Részletesebben

UJJLENYOMAT OLVASÓ. Kezelői Kézikönyv

UJJLENYOMAT OLVASÓ. Kezelői Kézikönyv UJJLENYOMAT OLVASÓ Kezelői Kézikönyv 2 Funkció leírása Belépés programozási módba MESTER kód megváltoztatása Új felhasználói ujjlenyomat hozzáadása Felhasználói ujjlenyomat törlése F1/F2-S egyszerűsített

Részletesebben

VDT-243 Felhasználói kézikönyv

VDT-243 Felhasználói kézikönyv 2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Beltéri egység VDT-243 Felhasználói kézikönyv VDT-243 Leírás v1.0 Tartalomjegyzék 1. Felépítés és funkciók...3 1.1. Kiegészítő csatlakozók...4 2. Falra szerelés...5 3.

Részletesebben

BAX. Használati útmutató Színes videó kaputelefon PLUTON DPV-50

BAX. Használati útmutató Színes videó kaputelefon PLUTON DPV-50 BAX Használati útmutató Színes videó kaputelefon PLUTON DPV-50 CE 1 TARTALOMJEGYZÉK 1. Tartalom 2 2 Előzetes megjegyzések 3 3. Tisztítás és karbantartás 3 4. Jellemzők 4 5. A készlet felépítése 4 6. Telepítés

Részletesebben

VDJ4A Felhasználói kézikönyv

VDJ4A Felhasználói kézikönyv 2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Beltéri egység VDJ4A Felhasználói kézikönyv VDJ4A Leírás v1.0 Tartalomjegyzék 1. Felépítés és funkciók...3 2. Készülék felszerelése...5 3. Beállítások...5 3.1. A készülék

Részletesebben

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Kültéri egység. Felhasználói és telepítői kézikönyv VDT594. VDT594 v1.1.pdf

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Kültéri egység. Felhasználói és telepítői kézikönyv VDT594. VDT594 v1.1.pdf 2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Kültéri egység Felhasználói és telepítői kézikönyv VDT594 VDT594 v1.1.pdf Kérjük olvassa el figyelmesen a leírást mielőtt használatba veszi ezt a terméket és őrizze meg.

Részletesebben

G-FG9V11 LEÍRÁS TULAJDONSÁGOK KÜLTÉRI EGYSÉG SZERELÉSE NÉGY VEZETÉKES VIDEO KAPUTELEFON RENDSZER. YLI SIKMAGNESEK Kft

G-FG9V11 LEÍRÁS TULAJDONSÁGOK KÜLTÉRI EGYSÉG SZERELÉSE NÉGY VEZETÉKES VIDEO KAPUTELEFON RENDSZER. YLI SIKMAGNESEK Kft LEÍRÁS A G-FG9V11 video kaputelefon szett egyetlen lakásnak készült. Kapcsolatot a kültéri és beltéri ek közt vezetéken valósítja meg. A rendszerben maximálisan két darab kültéri és négy beltéri foglalhat

Részletesebben

1 lakásos Felületre szerelhető Kártyaolvasó nélkül. 2 lakásos Felületre szerelhető Kártyaolvasó nélkül DT607-ID-FE-S1. 1 lakásos

1 lakásos Felületre szerelhető Kártyaolvasó nélkül. 2 lakásos Felületre szerelhető Kártyaolvasó nélkül DT607-ID-FE-S1. 1 lakásos Típusok kis rendszerekhez C-S1 -ID-S3 YLI SIKMGNESEK Leírás 2ESY egy egyszerűen telepíthető, és beköthető, 2 vezetékes kaputelefon rendszer. US-os rendszerű kaputelefon képes audió, valamint videó rendszert

Részletesebben

Vizsgálókamera (boroszkóp) Használati útmutató

Vizsgálókamera (boroszkóp) Használati útmutató Vizsgálókamera (boroszkóp) Használati útmutató A készülék bekapcsolása előtt, kérjük, olvassa el a használati útmutatót. Ez a használati útmutató fontos biztonsággal kapcsolatos információkat tartalmaz.

Részletesebben

Színes videókaputelefon, 3,5, kagyló nélküli, süllyesztett kivitel. Telepítési kézikönyv

Színes videókaputelefon, 3,5, kagyló nélküli, süllyesztett kivitel. Telepítési kézikönyv Színes videókaputelefon, 3,5, kagyló nélküli, süllyesztett kivitel Telepítési kézikönyv Üzembe helyezés A 2GO rendszer általános üzembe helyezési szabályai, valamint a beltéri készülékek telepítése megtalálható

Részletesebben

VDP-616 Használati útmutató

VDP-616 Használati útmutató VDP-616 Használati útmutató TARTALOM Tulajdonságok 1 A kültéri egység..2 A beltéri egység..3 A kijelzőn megjelenő információk.4-5 Kezelési útmutató..6 Szerelési útmutató. 7-8 Műszaki adatok... 8 Tartozékok,

Részletesebben

TELEPÍTÉSI ÉS KEZELÉSI ÚTMUTATÓ VER.1.2

TELEPÍTÉSI ÉS KEZELÉSI ÚTMUTATÓ VER.1.2 TELEPÍTÉSI ÉS KEZELÉSI ÚTMUTATÓ VER.1.2 1. LEÍRÁS BEVEZETŐ Ez a video kaputelefon készlet egy monitorból a hozzá tartozó tápegységgel és egy kültéri egységből áll. Lehetővé teszi a beszélgetést a becsengető

Részletesebben

VDT-43 Felhasználói kézikönyv

VDT-43 Felhasználói kézikönyv 2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Beltéri egység VDT-43 Felhasználói kézikönyv VDT-43 Leírás v1.2 Tartalomjegyzék 1. Felépítés és funkciók...3 1.1. Kiegészítő csatlakozók...4 2. Falra szerelés...5 3. Főmenü...5

Részletesebben

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER. Kültéri egység VDT 595A. VDT-595A Leírás v1.4.pdf

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER. Kültéri egység VDT 595A. VDT-595A Leírás v1.4.pdf 2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Kültéri egység VDT 595A VDT-595A Leírás v1.4.pdf Tartalom 1 Kaputábla és Funkciói... 3 2 Kaputábla leírása... 3 3 Zárnyitás műszaki adatai... 4 4 Felszerelés... 4 5 Rendszer

Részletesebben

2 VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Kültéri egység VDT-595A. VDT-595A Leírás v2.1

2 VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Kültéri egység VDT-595A. VDT-595A Leírás v2.1 2 VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Kültéri egység VDT-595A VDT-595A Leírás v2.1 Tartalomjegyzék 1. Felépítés és funkciók...3 2. Funkciók...3 3. Műszaki adatok...4 4. Felszerelés...4 5. Vezetékezés...4 5.1.

Részletesebben

2 VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Kültéri egység VDT-595A. VDT-595A Leírás v2.1

2 VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Kültéri egység VDT-595A. VDT-595A Leírás v2.1 2 VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Kültéri egység VDT-595A VDT-595A Leírás v2.1 Tartalomjegyzék 1. Felépítés és funkciók...3 2. Funkciók...3 3. Műszaki adatok...4 4. Felszerelés...4 5. Vezetékezés...4 5.1.

Részletesebben

ROBITEL NSK KÜLTÉRI KÉSZÜLÉKEK KAPUTELEFON BEMUTATÓ NSK-7168. NSK-7162 - színes CCD kamera - felületre szerelhető kivitel - négy vezetékes rendszer

ROBITEL NSK KÜLTÉRI KÉSZÜLÉKEK KAPUTELEFON BEMUTATÓ NSK-7168. NSK-7162 - színes CCD kamera - felületre szerelhető kivitel - négy vezetékes rendszer ROBITEL KAPUTELEFON BEMUTATÓ NSK-7168 NSK KÜLTÉRI KÉSZÜLÉKEK NSK-7162 - színes CCD kamera - felületre szerelhető kivitel - kamera látómezeje: vízszintesen 68 függőlegesen 55 - hat ledes világítás - alkonyatkapcsoló

Részletesebben

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER. Beltéri egység VDT 47. VDT-47 Leírás v1.3.pdf

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER. Beltéri egység VDT 47. VDT-47 Leírás v1.3.pdf 2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Beltéri egység VDT 47 VDT-47 Leírás v1.3.pdf Tartalom 1. Elővigyázatossági felhívások... 3 2. Műszaki adatok... 4 3. Készülék és funkciók... 4 4. Lakáskészülék felszerelése...

Részletesebben

VDJ5A Felhasználói kézikönyv

VDJ5A Felhasználói kézikönyv 2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Beltéri egység VDJ5A Felhasználói kézikönyv VDJ5A Leírás v1.0 Tartalomjegyzék 1. Készülék felépítése és funkciói...3 2. Készülék felszerelése...5 3. Beállítások...5 3.1.

Részletesebben

Full HD Hobby Napszemüveg Kamera Felhasználói kézikönyv. Modell: Sárga-Fekete Fekete. Termék Szerkezete

Full HD Hobby Napszemüveg Kamera Felhasználói kézikönyv. Modell: Sárga-Fekete Fekete. Termék Szerkezete Full HD Hobby Napszemüveg Kamera Felhasználói kézikönyv Modell: Sárga-Fekete Fekete Termék Szerkezete Termék Jellemzői 1. Nagy felbontású 720P/1080P Felbontás: 1280*720P/1920*1080P, 8 Mega Pixel 2. Videó

Részletesebben

kaputelefonok leírása v3.0

kaputelefonok leírása v3.0 kaputelefonok leírása v3.0 WRT kaputelefonok leírása v2.0 Vezetékezés: A kaputelefonok 4 vezetékes BUSZ-on működnek. A BUSZ-ra a kaputelefonokat felfűzve, csillagpontosan, vagy vegyesen szerelhetjük. A

Részletesebben

NannyCam V24. Felhasználói 1 Kézikönyv

NannyCam V24. Felhasználói 1 Kézikönyv NannyCam V24 Felhasználói 1 Kézikönyv A csomag tartalma: Szülő egység (kijelzővel) + hálózati adapter Gyermek egység (kamerával) + hálózati adapter Felhasználói kézikönyv Gyermek egység felépítése: 1.

Részletesebben

JÓTÁLLÁSI JEGY Az alábbi típusú és gyártási számú VIDEÓ KAPUTELEFON hibamentes működéséért a. 19/2014. (IV. 29.) NGM sz. rendelet alapján a vonatkozó jogszabályok előírásai szerint az eladás napjától számított

Részletesebben

VIDEÓ KAPUTELEFON KÉSZLETEK

VIDEÓ KAPUTELEFON KÉSZLETEK 18 VIDEÓ KAPUTELEFON KÉSZLETEK Quadra videó kaputelefon készlet, vezetékes A kültéri és beltéri egység (monitor) között csak egy kéteres vezetéket kell kilépíteni. Ezen a tekert érpárú tápvezetéken keresztül

Részletesebben

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER. Beltéri egység VDT 47. VDT-37 Leírás v1.0.pdf

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER. Beltéri egység VDT 47. VDT-37 Leírás v1.0.pdf 2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Beltéri egység VDT 47 VDT-37 Leírás v1.0.pdf Tartalom 1. Elővigyázatossági felhívások... 3 2. Műszaki adatok... 4 3. Készülék és funkciók... 4 4. Lakáskészülék felszerelése...

Részletesebben

www.global-export-import.eu

www.global-export-import.eu JÓTÁLLÁSI JEGY Az alábbi típusú és gyártási számú VIDEÓ KAPUTELEFON hibamentes működéséért a. 49/2003. (VII. 30.) GKM rendelet alapján a vonatkozó jogszabályok előírásai szerint az eladás napjától számított

Részletesebben

VDT-43 Felhasználói kézikönyv

VDT-43 Felhasználói kézikönyv 2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Beltéri egység VDT-43 Felhasználói kézikönyv VDT-43 Leírás v1.1 Tartalomjegyzék 1. Felépítés és funkciók...3 1.1. Kiegészítő csatlakozók...4 2. Falra szerelés...5 3. Főmenü...5

Részletesebben

Gyors felszerelési útmutató

Gyors felszerelési útmutató Gyors felszerelési útmutató 1 Gyors felszerelési útmutató ios gyors felszerelési útmutató 2-7 Android gyors felszerelési útmutató 8-13 Provision-ISR PnV IP kamera ios gyors felszerelési útmutató: Tápegység

Részletesebben

T201W/T201WA 20 -os szélesvásznú LCD monitor Felhasználói kézikönyv

T201W/T201WA 20 -os szélesvásznú LCD monitor Felhasználói kézikönyv T201W/T201WA 20 -os szélesvásznú LCD monitor Felhasználói kézikönyv Tartalom A csomag tartalma... 3 Telepítés... 4 A monitor csatlakoztatása a számítógéphez... 4 A monitor csatlakoztatása az áramforráshoz...

Részletesebben

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER. Beltéri egység VDT 39. VDT-39 Leírás v1.7.pdf

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER. Beltéri egység VDT 39. VDT-39 Leírás v1.7.pdf 2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Beltéri egység VDT 39 VDT-39 Leírás v1.7.pdf Tartalom 1. Elővigyázatossági felhívások... 3 2. Műszaki adatok... 4 3. Készülék és funkciók... 4 4. Csatlakozók leírása...

Részletesebben

2 VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER. Kültéri egység. VDT-601(F)/KP Leírás v2.3

2 VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER. Kültéri egység. VDT-601(F)/KP Leírás v2.3 2 VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Kültéri egység VDT-601/KP VDT-601F/KP VDT-601(F)/KP Leírás v2.3 Tartalomjegyzék 1. Felépítés és funkciók...3 2. Kaputábla felszerelése...4 2.1. VDT-601/KP felszerelése...4

Részletesebben

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER. Beltéri egység VDT 27W. VDT-27 Leírás v1.0.pdf

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER. Beltéri egység VDT 27W. VDT-27 Leírás v1.0.pdf 2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Beltéri egység VDT 27W VDT-27 Leírás v1.0.pdf Tartalom 1. Elővigyázatossági felhívások... 3 2. Műszaki adatok... 4 3. Készülék részei és funkciói... 4 4. Felszerelés fali

Részletesebben

Színes videó kaputelefon, 3,5, kagyló nélküli, süllyesztett kivitel

Színes videó kaputelefon, 3,5, kagyló nélküli, süllyesztett kivitel Színes videó kaputelefon, 3,5, kagyló nélküli, süllyesztett kivitel Felhasználói kézikönyv 2 MŰKÖDÉS Hívások fogadása és a kép átadása Egy hívás fogadásakor a videó kaputelefon cseng a beállított dallamon.

Részletesebben

Felhasználói Kézikönyv. SV-372S Color. Video kaputelefon rendszer

Felhasználói Kézikönyv. SV-372S Color. Video kaputelefon rendszer Felhasználói Kézikönyv SV-372S Color Video kaputelefon rendszer Bevezetés 1 Köszönjük, hogy termékünket választotta. Az ISO-9001 szabvány biztosítja a termék kiváló működését és garantálja a vásárló elégedettségét.

Részletesebben

ROBITEL KAPUTELEFON BEMUTATÓ NSK VIDEO KAPUTELEFON

ROBITEL KAPUTELEFON BEMUTATÓ NSK VIDEO KAPUTELEFON ROBITEL KAPUTELEFON BEMUTATÓ NSK VIDEO KAPUTELEFON NSK-7168 - színes CCD kamera - felületre szerelhető kivitel - kamera látómezeje: vízszintesen 68 függőlegesen 55 - hat ledes világítás - alkonyatkapcsoló

Részletesebben

IP video kaputelefon Kezelési útmutató

IP video kaputelefon Kezelési útmutató IP video kaputelefon Kezelési útmutató Hogyan működik a Vuebell? A Vuebell kültéri egység inaktív marad, ha senki nincs a közelben. A beépített PIR szenzor automatikusan aktiválja a kültéri egységet. A

Részletesebben

Panasonic video kaputelefon és kamera rendszer

Panasonic video kaputelefon és kamera rendszer Panasonic video kaputelefon és kamera rendszer Egy kis történelem Műszaki tartalom 2013/2014 300,000 db 2012 2008 22,000 db 2004 Video Intercom with IP (mobile phone) Touch screen monitor 70years ago 50years

Részletesebben

VEZETÉK NÉLKÜLI SZÍNES INFRA KAMERA DIGITÁLIS VIDEO RÖGZÍTİVEL CIKKSZÁM GP-812BF (KAMERA GP-812T, DVR GP-7301)

VEZETÉK NÉLKÜLI SZÍNES INFRA KAMERA DIGITÁLIS VIDEO RÖGZÍTİVEL CIKKSZÁM GP-812BF (KAMERA GP-812T, DVR GP-7301) VEZETÉK NÉLKÜLI SZÍNES INFRA KAMERA HU DIGITÁLIS VIDEO RÖGZÍTİVEL CIKKSZÁM GP-812BF (KAMERA GP-812T, DVR GP-7301) Kérjük, olvassa el a használati útmutatót, mielıtt használatba venné a kamera szettet.

Részletesebben

CPA 601, CPA 602, CPA 603

CPA 601, CPA 602, CPA 603 CPA 601, CPA 602, CPA 603 Infravörös távvezérlő rendszer Felhasználói kézikönyv Olvassa el a teljes kezelési útmutatót a használatba helyezés előtt! A helytelen használat visszafordíthatatlan károkat okozhat!

Részletesebben

1. fejezet: Bevezetés. 2. fejezet: Első lépések

1. fejezet: Bevezetés. 2. fejezet: Első lépések 1. fejezet: Bevezetés A Media Player 100 olyan digitális médialejátszó, amely USB memóriához és kártyaolvasókhoz egyaránt csatlakoztatható. Az otthoni szórakoztatóközpontra csatlakozik, és lehetővé teszi

Részletesebben

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER. Telefonhívó egység VDT TPS. VDT-TPS Leírás v1.0.pdf

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER. Telefonhívó egység VDT TPS. VDT-TPS Leírás v1.0.pdf 2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Telefonhívó egység VDT TPS VDT-TPS Leírás v1.0.pdf Tartalom 1 Ismertető... 3 2 Telefonhívó egység leírása... 3 3 Rögzítés... 4 4 Konfiguráció... 4 4.1 A VDT-TPS LEDek és

Részletesebben

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Telefonos illesztő / Telefonhívó modul. VDT-TPC Felhasználói és telepítői kézikönyv VDT-TPC. VDT-TPC Leírás v1.0.

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Telefonos illesztő / Telefonhívó modul. VDT-TPC Felhasználói és telepítői kézikönyv VDT-TPC. VDT-TPC Leírás v1.0. 2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Telefonos illesztő / Telefonhívó modul VDT-TPC Felhasználói és telepítői kézikönyv VDT-TPC VDT-TPC Leírás v1.0.pdf Bevezető Leírás: A VDT-TPC egy telefonos illesztő modul

Részletesebben

Kaputelefonok és videóskaputelefonok

Kaputelefonok és videóskaputelefonok UPDATE 12-2016 Kaputelefonok és videóskaputelefonok www.alarmautomatika.com A megfizethető kétvezetékes videokaputelefon rendszer Házak és nyaralók Társasházak Lakóépületek Kétvezetékes videokaputelefon

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV CDX-303 Fejbeszélős telefonkészülék 1.Bevezetés Köszönjük a legújabb, hívásazonosító funkcióval ellátott telefonunk megvásárlását. Ez a kézikönyv segít a telefon minél előbbi megismerésében.

Részletesebben

2 VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Kültéri egység

2 VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Kültéri egység 2 VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Kültéri egység VDT-611/KP VDT-611F/KP VDT-611(F)/KP Leírás v1.2 Tartalomjegyzék 1. Felépítés és funkciók...3 2. Kaputábla felszerelése...4 2.1. VDT-611/KP felszerelése...4

Részletesebben

VDT-433 Felhasználói kézikönyv

VDT-433 Felhasználói kézikönyv 2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Beltéri egység VDT-433 Felhasználói kézikönyv VDT-433 Leírás v1.0 Tartalomjegyzék 1. Felépítés és funkciók...3 2. Műszaki adatok...4 3. Monitor felszerelése...4 4. Főmenü...4

Részletesebben

GT-M1501. HD menetrögzítő kamera (DVR) Használati és beszerelési útmutató

GT-M1501. HD menetrögzítő kamera (DVR) Használati és beszerelési útmutató GT-M1501 HD menetrögzítő kamera (DVR) Használati és beszerelési útmutató Kezelőszervek 1. Le 2. Fel 3. Menü 4. Kék visszajelző LED 5. Piros visszajelző LED 6. Sárga visszajelző LED 7. Micro SD kártya hely

Részletesebben

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER. Beltéri egység VDT 37/M. VDT-37M Leírás v1.0.pdf

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER. Beltéri egység VDT 37/M. VDT-37M Leírás v1.0.pdf 2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Beltéri egység VDT 37/M VDT-37M Leírás v1.0.pdf Tartalom 1. Elővigyázatossági felhívások... 3 2. Műszaki adatok... 4 3. Készülék és funkciók... 4 4. Lakáskészülék felszerelése...

Részletesebben

7 &10 Video Touch Screen

7 &10 Video Touch Screen 369320/369330/369325/369335 7 &10 Video Touch Screen Felhasználói útmutató 12/14-01 CT 2 Tartalom 1. Hívás funkció 6 2. Kaputábla aktiválás 6 3. Ajtózár nyitás 6 4. Kapuzár nyitás 7 5. Világítás 7 6. Intercom

Részletesebben

7 Video kaputelefon SD kártya rögzítéssel. Köszönjük, hogy az általunk forgalmazott terméket vásárolta!

7 Video kaputelefon SD kártya rögzítéssel. Köszönjük, hogy az általunk forgalmazott terméket vásárolta! 7 Video kaputelefon SD kártya rögzítéssel Köszönjük, hogy az általunk forgalmazott terméket vásárolta! A termék leírása A 7 -os (18cm-s) képernyővel rendelkező készülék kültéri, beltéri egységből és egy

Részletesebben

SD1541 Felhasználói útmutató

SD1541 Felhasználói útmutató SD1541 Felhasználói útmutató Tápellátás Az SD1541 külső tápegységről működik, egyrészt azért, mert esztétikusabb, másrészt pedig azért mert így ki van zárva az, hogy bármelyik egység tönkretegye a másikat,

Részletesebben

A Csoport márkája LEGRAND PROGRAM CLASSE 300X 2- VEZETÉKES VIDEÓ KAPUTELEFON

A Csoport márkája LEGRAND PROGRAM CLASSE 300X 2- VEZETÉKES VIDEÓ KAPUTELEFON A Csoport márkája LEGRAND PROGRAM CLASSE 300X 2- VEZETÉKES VIDEÓ KAPUTELEFON WI-FI CSATLAKOZÁSSAL CLASSE 300X Wi-Fi LEGRAND PROGRAM Fehér kat. szám 3 446 42 Sötét ezüst kat. szám 3 446 43 2- VEZETÉKES

Részletesebben

VDT16 HASZNÁLATI UTASÍTÁS

VDT16 HASZNÁLATI UTASÍTÁS VDT16 HASZNÁLATI UTASÍTÁS Tartalomjegyzék 1. Műszaki adatok...2 2. Lakáskészülék és Funkciók...3 3. Lakáskészülék felszerelés...3 4. Működés...4 4.1 Hívás fogadása...4 4.2 Zárnyitás...4 4.3 Kitekintés...5

Részletesebben

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER GSM telefon illesztő VDT - GSM. VDT-GSM Leírás v1.0

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER GSM telefon illesztő VDT - GSM. VDT-GSM Leírás v1.0 2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER GSM telefon illesztő VDT - GSM VDT-GSM Leírás v1.0 Tartalomjegyzék 1. Bevezető...3 2. Felépítés és funkciók...3 3. Rögzítés...5 4. Telefonszámok beállítása a monitorokról...5

Részletesebben

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER GSM telefon illesztő VDT - GSM. VDT-GSM Leírás v1.0

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER GSM telefon illesztő VDT - GSM. VDT-GSM Leírás v1.0 2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER GSM telefon illesztő VDT - GSM VDT-GSM Leírás v1.0 Tartalomjegyzék 1. Bevezető...3 2. Felépítés és funkciók...3 3. Rögzítés...5 4. Telefonszámok beállítása a monitorokról...5

Részletesebben

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER. Memória egység VDT SC6V. VDT-SC6V Leírás v1.2.pdf

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER. Memória egység VDT SC6V. VDT-SC6V Leírás v1.2.pdf 2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Memória egység VDT SC6V VDT-SC6V Leírás v1.2.pdf Tartalom 1 Ismertető... 3 2 Memória egység leírása... 3 3 Rögzítés... 4 4 Kábelezési rajz... 4 5 Konfiguráció... 5 5.1

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv. Audio Baby monitor PNI B7000 wireless

Felhasználói kézikönyv. Audio Baby monitor PNI B7000 wireless Felhasználói kézikönyv Audio Baby monitor PNI B7000 wireless Figyelmeztetések A termék helytelen használata kiküszöbölése érdekében, kérjük olvassa el a kézikönyvet, mielőtt a készüléket üzembe helyezné.

Részletesebben