Az Ön eredményességét növelő kialakítás

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Az Ön eredményességét növelő kialakítás"

Átírás

1 Q Q Q8 Q Q8 Q9 Q Q8 Q Q8 Q7 Q78 Q88 Q98 Az Ön eredényességét növelő kialakítás Több rakodó, szélesebb odellválaszték és új funkciók Rakodóink és unkaeszközeink Q Q Q Q Q Q HU

2

3 A holokrakodó, aely büszkévé tesz Ugye, hogy nagyszerű újra egélni a helyes választás visszatérő érzését? Már többször egtapasztalhatta ezt. Ugyanis, a Quicke figyel az Ön igényeire, ivel rakodóink traktorra illesztései a karbantarthatóság sze előtt tartásával kerülnek kialakításra. A inőségtől az Ön terelékenységének növeléséig inden téren növekedésre törekszünk. A részletek sze előtt tartása időt takarít eg Önnek, hogy végeredényként láthassa azt, hogy holokrakodója hogyan axializálja traktora képességeit. Győztes helyzetet jelent ez Önnek, traktorának és jövedelezőségének. A Quicke Diension a i legújabb traktoros holokrakodó sorozatunk, aely ár a világszerte jól isert Quicke rakodók előnyeit - int az egyedülálló design, a különleges részegységek és a rendkívüli teljesítény - tovább optializálta.

4 zilárdság KÖNYÖKLEMEZ. Átlapolás a gészárak könyök hajlatánál. A gészárak dupla C profil kialakítása ezen a ponton könyökleezzel van egerősítve. PÁRATLAN ERŐ AZ ÖN IGÉNYEIHEZ. Ellenállás a statikus és csavaró terheléseknek, aely tulajdonságok rokon értelűek a piacvezető holokrakodó kifejezéssel. Mindezt egkapja Ön a gészárak iker U-profil kialakításának köszönhetően, aelyek tetszetős külső egjelenése a traktor oldalon ügyesen elhelyezett hegesztési varratoknak köszönhető. KIEGYENSÚLYOZOTT STABILITÁS ÉS TARTÓS- SÁG. A gészárak és a keresztösszekötő találkozásánál kialakított erősítések a Quicke rakodók kipróbált és tesztelt részletei, aelyek egyben a gond nélküli hosszú élettartaot is biztosítják a rakodó száára. A keresztösszekötő elhelyezése kiváló kilátást és a holokrakodó optiális illesztését biztosítja az adott traktortípushoz. SZIKLA SZILÁRD TÁMASZTÓLÁBAK. Az erős kialakítás és az illeszkedő design teszi lehetővé a Quicke rakodók gyors és egyszerű csatlakoztatását. Nincs szükség szerszáok alkalazására és nincsenek különálló alkatrészek.

5 Az Ön ereje Az erő kifejtése, az egy dolog. Az erő axializálása a űködtetések teljes sora ellett, az egy teljesen ás dolog. TELJES TERHELÉS NAGY SZÖGELFORDULÁS MEL- LETT. Ezek a tulajdonságok hozzájárulnak a Quicke dokuentáltan agas színvonalú terelékenységéhez és használhatóságához. Terészetesen az eredeti unkaeszközök tervezési szepontjai és kialakítása is fontos szerepet játszik, aely tovább optializálja unkaeszközei használatát és kapacitását. Ez az, aire Önnek feltétlen szüksége van a unkája során, hogy a legtöbbet hozza ki traktora képességeiből inden nap, évről évre. Ennek okán i folyaatosan fejlesztjük terékeinket, így eredényezve a piac legsokoldalúbb együttesét, aely előnyeit kihasználva inden téren kifizetődő beruházásnak száít Önnek. Érezze a teljes egelégedettséget unkanapja végén. Magas inőség, aely inden évben bizonyít. Az erő, aely kifizetődő és hosszan tart ez fontos része az egyedülálló Quick érzésnek. OPTIMÁLIS TERHELÉSELOSZLÁS. A kopakt és forára préselt csapágyház karcsúbb és közelebb helyezkedik el a biztosító csaphoz. Így lehetőség nyílik a biztosító csap rövid, de erős kialakítására, ai a széles U tartónak axiális stabilitást biztosít, így téve lehetővé a ai odern farok nehéz rakodási unkáinak elvégzését. SZUPER ERŐS SEGÉDALVÁZ. A Quicke rakodók Delta segédalvázai rendkívül nagy teherbírásra éretezett, és pontos kialakítású nagy felfekvő felületekkel rendelkeznek. Részeleei, int a széles U tartó és a átérőjű zárócsap képessé teszi a rakodót a bonyolult és nehéz unkák elvégzésére az évek hosszú során át. ERŐ ÉS ÖTLETESSÉG MINDEN RÉSZLETBEN. Minden forgócsap galvanizált és a Quicke egyedülálló egoldásával biztosított. Az eszközhordozó keretnél a csapok különösen erősek, ugyanis az itt jelentkező terhelések kiváltképpen erőteljesek. Az alakos biztosító lap és a kopakt gui gyűrű kizárja az axiális játékot, bent tartja a kenőanyagot, és indkét oldalról lezárja a forgócsapot.

6 részletek Exkluzív részletek, csak az Ön száára Egyszerűsítse unkáját, nyerjen időt, axializálja kényelét és biztonságát. Ezek indig jelentős irányelvei voltak a több int éves últtal rendelkező Quicke rakodósorozat gyártásnak. Fáradhatatlan a törekvésünk a tökéletes holokrakodó elkészítésére az Ön és gazdatársai részére a világ inden táján. Ez egybe esik (vagy talán kissé egelőzi) a növekvő teljesítényű és egyre agasabb űszaki színvonalú traktorok gyors fejlődésével. Hogyan sikerülhet ez nekünk? Egy dolog biztos: Ön a világon ne talál olyan holokrakodót, aely annyi hasznos űködtetéssel és fejlett technikai egoldással rendelkezik, int a Quicke. A holokrakodó, aelynél az új ötletek tartozékként jelennek eg, valaint inden apró részlet a lehető legnagyobb előny és használhatóság elérése érdekében kerül átgondolásra. Önnek, traktorának és üzleti sikereinek javára. TERMELÉKENYSÉGET NÖVELŐ ESZKÖZCSERE. Fedezze fel az egyedülálló eszközcsere rendszerünket. Az eszközhordozó keretet 8 -kal átfordítva a fülkéből tisztán láthatóvá válnak a unkaeszköz felfogató kapói, így biztosítva a axiális ellenőrzést. ULTRA KOMFORTOS SOFTDRIVE. Bárhol is használja rakodóját a legsiább vezetés élénye az Öné. Ez a agas fejlettségi szintű lengéscsillapító rendszer és LCS rakodóvezérléssel együttes kobinációja a leghatékonyabban képes a rakodó és segédalváz, valaint a traktor és gépkezelője terheléseinek hatékony csillapítására. A SoftDrive aktiválása a vezetőfülkéből elektroos kapcsoló segítségével kivitelezhető. LOCK & GO, AMELY AZ ÖN BIZTONSÁGÁT FOKOZZA. Próbáljon eg a Lock & Go rendszernél kényelesebb kapcsolódási rendszert találni. Ez a fejlesztés időt takarít eg Önnek a koproisszuentes biztonság egléte ellet. Nincsenek különálló alkatrészek, és ne szükséges szerszá használata. Ön a lehető legkisebb fáradtsággal, egyszerűen csatlakoztathatja és kapcsolhatja szét rakodóját. KOMPAKT MUNKAESZKÖZHELYZET JELZŐ. A jól elhelyezett unkaeszközhelyzet jelző ne sérülékeny, tartós kialakítású. Könnyen beállítható és háro eltérő helyzetet lehet vele eghatározni az eltérő unkaeszközök függvényében, hogy pontosan eghatározható legyen a unkaeszköz talajjal bezárt szöge.

7 A Q COMPACT SZELEPTÖMB TÖBBRÉTŰ ELŐNYÖKKEL. A központilag elhelyezett elosztó szeleptöb kialakításának köszönhetően száos előnnyel rendelkezik. Pontos vezérlést biztosít a rakodó űködtetéséhez, és optiális erőt nyújt a nagy teljesítényigényű feladatokhoz. A szeleptöb elhelyezése optiális kilátást biztosít a gépkezelő száára, és a védőeleeknek köszönhetően tartós üzeeltetést tesz lehetővé. Az olyan részegységek, int az elforduló plug-in csatlakozások és a sugárzásra érzéketlen csővezetékek a rakodó hosszú élettartaához járulnak hozzá. SELECTO FIX SELECTO FIx. Időt és bosszúságot takarít eg. Nagyon jó segítség a haradik vagy negyedik űködtetéssel rendelkező rakodók esetén. Egy egyszerű ozdulattal, ég nyoás alatt is könnyedén csatlakoztatható a unkaeszköz hidraulika. KÜLÖNÖSEN KÖNNYŰ KAR- BANTARTÁS csak Önnek. Minden forgáspont védőtetővel van ellátva, aely egakadályozza a víz bejutását és a kenőanyag szétfröccsenését nagynyoású tisztítás esetén, így óvva a otorháztetőt, a szélvédőt és az Ön ruházatát! MINDIG PONTOSAN, A CLIC-ON ÁLTAL. Az autoata eszközreteszelő beépített biztonsági űködtetéssel rendelkezik, aely csak egyféle képpen azaz biztonságosan zárja az eszközt. Maxializálja a biztonságot, és inializálja az állásidőt. Q LOCK HIDRAULIKUS MUNKAESZKÖZ RETESZELÉS. Egyszerű és kényeles unkaeszköz csere anélkül, hogy elhagyná a vezetőfülkét. A Q Lock a haradik űködtetéssel van összeköttetésben. A Q Copact Valve beépített be/ki űködtetését használva könnyedén cserélheti az eszközöket, vagy űködtetheti hidraulikus unkaeszközeit. Q LINK PRECÍZ PÁRHUZAMVEZETÉS. A hatékony párhuzavezetés a Q Link nevet kapta. A raklapvillát indig azonos helyzetben tartja a talajszinttől a axiális agasságig. Az erős kialakítás lehetővé teszi a bálák és raklapok kiváló kezelését. Aennyiben kanálra vált át, átállítás nélkül ugyan az a pontos párhuzavezetés áll az Ön rendelkezésére. 7

8 ki 8 ELLENÁLLÓ CSŐVÉDELEM. A csővédele óvja a vezetékeket a napfénytől, egőrzi állagukat és összetartja azokat, így javítva a kilátást is. Mostantól inden Quicke Diension rakodón alap tartozék. TÖKÉLETES SZÍNFEDETTSÉG. Tetszetős és hasznos. A Q Link ne csak a tökéletes párhuzavezetésért felelős. Lehetőség van a párhuzavezetők traktorazonos színben való kialakítására. Ez száos traktortípushoz rendelkezésre áll. Alap kialakításként a párhuzavezető ezüstszínű. KILÁTÁS-OPTIMALIZÁLT KIALAKÍTÁS. Nincsenek vezetékek vagy csövek, aelyek a kilátást akadályoznák. Így ne tud a kosz vagy anyagaradvány felhalozódni, ég akkor se, ha kiegészítő eleekkel látja el rakodóját. Ezek a Q Vision szeel látható előnyei, ahol a vezetékek és csövek a gészárakban védve futnak. ELŐNY MINDENEK ELŐTT. Mint indig a Quicke rakodóknál, a keresztösszekötő a géen essze elöl helyezkedik el. Ez száos előnnyel jár. Példaként elíthető a fronthidraulika száára biztosított nagyobb hely, és a unkaeszközre való jobb rálátás. Szintén ennek köszönhetően a rakodó hátrébb illeszthető a traktorra, aely növeli a stabilitást, és jobb vezetési tulajdonságokat biztosít.

9 alakítás Hatékonyság a szeélyre szabott kialakításnak köszönhetően Száunkra a Quickenél a tervezés ne csak forákat és vonalakat jelent. A rakodók kialakításának szintén fontos tényezője, hogy a lehető legjobb előnyökhöz juttassuk Önt. Évente több ezer unkaórát szánunk terékfejlesztésre a legkisebb csaptól a gészárig terjedően. Nyilvánvaló törekvésünk, hogy űszaki egoldásaink az Ön unkáját hatékonyabbá, biztonságosabbá és ergonóikusabbá tegyék. Jutalunk indaz a sok pozitív visszajelzés, aely a traktortulajdonosoktól a világ inden részéről érkezik hozzánk. Ez a tudat biztosít inket arról, hogy seilyen ás holokrakodó se úlja felül a Quicke rakodókat átgondoltságukban és alaposan vizsgált kialakításaikban. Ezen helyzetünket tovább építve és erősítve törekszünk arra, hogy az Ön választása indig ránk essen. Az Ön igényei ezáltal a ieink is egyben. Aeddig Ön ne elégedett, i se lehetünk azok. Ezért száunkra a design és kialakítás indig többet jelent, int egy egyszerű fora. KÖNNYŰ TRAKTOR- KARBANTARTÁS. Jeles példája a Quicke jól átgondolt egoldásainak, aely itt is gyakorlati előnyökhöz juttatják Önt. A függőleges segédalváz és a karcsú csapágyház bőséges helyet biztosít traktora napi karbantartási unkáihoz. A KIALALKÍTÁS ELŐNYEI NAP MINT NAP. Ahhoz, hogy jól lásson inden körülények között, a Quicke ötletesen kialakított keresztösszekötője ne takarja el a ellső fényszórókat. Ez képessé teszi traktora és rakodója használatát a nap bárely szakában. Isét egy kiváló példa arra, hogy a Quicke tervezői erre a részletre is külön időt fordítottak. VILÁGSZÍNVONALÚ PORSZÓRÁSI ELJÁRÁS. A Quicke, sikereit a odern gyártási folyaatokba forgatja vissza. Rakodóink festőüzeében, aely a világ legodernebbjének száít, a részegységek az összeszerelés előtt kerülnek festésre, így a végeredény indig tökéletes. Tartós és ellenálló porszórásos felületkezelés biztosítja a kivételesen jó rozsdavédelet. 9

10 Q Level nagyobb terelékeny ség az új erítési-szög által Tökéletesített kanálhasználat az optiális unkaszögek által ás szóval, egyszerű erítés, jobb kihasználtság, kevesebb kiszóródás. Mindez a legutóbbi Quicke fejlesztésnek köszönhetően Q Level. Hogyan tehetjük jobbá rakodója és traktora kihasználtságát? Ez az a kérdés, aelyet folyaatosan felteszünk agunknak, és ez fejlesztési filozófiánk is egyben, aely a Quicke-et a piac vezető fejlesztőjének helyére eelte. Legutóbbi fejlesztésünk a Q Level, aely teljesen új szintre eeli a kanállal történő unkavégzés hatékonyságát. A gyakorlatban a Q Level képessé teszi a kanál - erítését.9 * agasságban. Ebben a agasságban a korábbi rakodóodellekhez képest ez % növekedést jelent. Ennek eredényeképpen kevesebb a kiszóródás a kanál élénél, vagy hátfalánál. A NÖVELT MERÍTÉSI SZÖG alacsony agasságban kevesebb kiszóródást eredényez. A GYÁRTMÁNYFEJLESZTÉS inden felhasználó javára szolgál. A Q Level kialakítása egy sor tényezőnek, köztük az eszközozgató unkahenger optializálásának is köszönhető. Ez is jó példa arra, hogy hogyan fordítjuk fejlesztői szakértelünket a felhasználók hasznára. NAGYOBB MERÍTÉSI SZÖG MÁR ALACSONY MAGASSÁGBAN. A Q Level képessé teszi a kanál - erítését.9 agasságban. - 9 c OPTIMÁLIS KANÁL TERVEZÉS. A Q Level kialakítása egy sor tényezőnek köszönhető. Eszközozgató unkahengereink erősödésével gyártási szakértelünk is gazdagodott. Ez is azt példázza, hogy fejlesztésünk indig a felhasználók tapasztalataira is táaszkodik. * Változhat a rakodó típusának függvényében.

11 Egy technológiai áttörés a agasfokú kezelési kényele érdekében A Loader Control Syste egalkotásával az Ålö cég alátáasztotta vezető helyzetét a agas inőségű holokrakodó gyártók között. Az LCS TM száos űszaki előnyt egyesít egy rendszerben: Teljesen új szeleptöb. Az egyedi LCS TM szeleptöb a jelen és a jövő holokrakodóinak űködtetéséhez és követelényeihez lett kifejlesztve. Ezáltal olyan vezérlés válik lehetővé, aelyet seelyik ásik gyártó ne tud nyújtani. b eépített gyorscsatlakozó*, aely időt takarít eg, és óvja a környezetet. Teljesen újszerű elektronikus joystick, aely hüvelykujjal űködtethető, így javítva a kezelési tulajdonságokat és az ergonóiát. A fejlesztés inden részlete előnyöket jelent Ön és traktora száára egyaránt. Együtt nyithat eg teljesen új távlatokat a rakodóvezérlés, kezelési kényele, hatékonyság és biztonság terén. őszétől inden Quicke és Tria holokrakodó alapkiszereltségben (LS rendszerű traktorok esetében) az LCS TM vezérléssel kerül forgaloba. A ár korábban értékesített rakodók és traktorok utólagosan is elláthatóak a rendszerrel. Üdvözöljük a jövőben! *opció

12 Egy rendszer szátalan előnnyel A szeleptöb Gyorscsatlakozó Az optiális vezérléshez és űködési tulajdonságokhoz. Az LCS TM szívét az egyedülálló szeleptöb alkotja. Ez a világ egyetlen szeleptöbje, aely célzottan a holokrakodó vezérlések űködtetéséhez és követelényeihez lett kifejlesztve. Ebből a koproisszuok nélküli egoldásból több előny is szárazik: Kiváló vezérlési tulajdonságok, rövid reakcióidők és az optializált folyadékáralási értékeknek köszönhetően a közvetlen kezelési érzet indez a terhelés értékétől függetlenül indegyik űködési tartoányban. A szeleptöb különlegesen jó energia-hatékonyságának köszönhetően a űködtetés alacsonyabb üzeanyagfelhasználást is eredényez. További előnyök: A terhelésfüggetlen olajáralás határtalan ellenőrzést biztosít nagy terhek esetén is. A rakodó sebessége így indig azonos indegy ekkora teher van a unkaeszközben. Könnyebben kivitelezhető kevert szabályozás, int pl. süllyesztés és ürítés együtt. Az Ålö LCS TM Open Center szeleptöbök azonos üzeelési tulajdonságokkal bírnak, int az Ålö LCS TM Load Sensing szeleptöbök. Mindkét szeleptöb a terhelésérzékelés elvén alapul. Energiatakarékos alacsonynyoású olajfeltöltés. Az állandó olajtöltöttségnek köszönhetően nincs késleltetés és ne alakul ki kavitáció a unkahengerekben. A szelepek a süllyesztési és ürítési pozícióban úszó helyzetbe kapcsolhatóak. Ezáltal a rakodó és a unkaeszközök hidraulika rendszerének csatlakoztatása leegyszerűsödik. A kopakt kialakításuknak köszönhetően a szeleptöbök könnyen, a gépkezelő kilátásának akadályozása nélkül helyezhetők el. Intelligens és egyszerűen kezelhető, beépített elektroos csatlakozóval ellátva Az új, lapos csatlakozófelületű gyorscsatlakozó az egyedülálló kialakításának és beépített elektroos csatlakozójának köszönhetően az LCS TM fontos elee. Az átgondolt kialakítás időt takarít eg, és környezetkíélő is egyben. A kopakt kialakítás a forgó csatlakozókkal egyszerű űködtetést tesz lehetővé akár egy kézzel is. A gyorscsatlakozó kialakítása lehetővé teszi a nyoás alatti össze és szétkapcsolást. Minden gyorscsatlakozó résolajentes lapos felületű kialakítással bír, aely egyszerűen tisztítható és karbantartható. További előnyök: A szeleptöb és a csőcsatlakozások lapos gyorscsatlakozó kialakításúak. Az egyesített gyorscsatlakozó egység a beépített zárószerkezetének köszönhetően egyszerűen kezelhető. Alapkialakításként különálló gyorscsatlakozókkal szállítva, aelyek szintén lapos csatlakozó felülettel rendelkeznek. Műszaki adatok Max. tápláló rendszernyoás: Max. visszafolyóági nyoás: Elővezérlő nyoás: Max. ajánlott olajára Open Center rendszernél: Max. ajánlott olajára Load Sensing rendszernél: Max. olajára rakodó felé: bar bar bar l/perc l/perc 9 l/perc

13 Joystick Melyik joystick felel eg az Ön igényeinek? Az elektronikus, vagy a hagyoányos bowdenes vezérlés? Öné a döntés, hogy elyik lehetőség felel eg legjobban Önnek és traktorának. Az alábbi űködési áttekintés segít a döntésben: Hüvelykujj vezérlésű elektronikus joystick Egykaros echanikus vezérlés Kijelző háttérvilágítással Proporcionális eelő-, és süllyesztő űködtetés Proporcionális erítő-, és ürítő űködtetés Úszóhelyzet a süllyesztés funkcióhoz Úszóhelyzet az ürítés funkcióhoz Autoata olajfeltöltés a süllyesztés során Autoata olajfeltöltés az ürítés során. hidraulikaűködtetés*. hidraulikaűködtetés* Kíéletes átkapcsolás a. funkcióra eszközűködtetéshez Hidraulikus unkaeszköz reteszelés* Gyorsenü Lengéscsillapítás be-/kikapcsolás* Lassú unkasebesség választás teknős jelkép Rázófunkció Elektronikus, és a hüvelykujj űködtetésnek köszönhetően kezelőbarát Az egység idegrendszere az ElectroDrive LCS TM Professional egy hüvelykujj űködtetésű joystick, aely jobb ergonóiáról és kezelési tulajdonságokról gondoskodik. Jelentősen növeli a kezelési pontosságot, és könnyed unkavégzést tesz lehetővé iniális fizikai terhelés ellett. A joystick rögzítése az un. hattyúnyak kialakításnak köszönhetően különösen flexibilis. Így inden gépkezelő a száára legegfelelőbb unkahelyzetet tudja beállítani. A joystick ergonóikus felületei és rögzítése csökkentik a vibrációk és lökésszerű terhelések átvitelét, aelyek az egyenetlen talajon való közlekedés során jelentkeznek. Ezen felül fontos előnyt jelent a kezelőbarát enürendszerrel ellátott nagy éretű kijelző, aely kitűnő áttekinthetőséget és gyors beavatkozást biztosít inden rakodási űvelethez. További előnyök: Fejlett és egyedülálló elektronikus joystick vezérlés. A rakodóvezérlés a hüvelyk- és utatóujj, ill. csak a hüvelykujj segítségével történhet. Ergonóiailag optializált arkolat. Különösen hosszabb unkafolyaatok esetén jelentős. Jól áttekinthető kijelző háttérvilágítással. A kijelző tisztán látható éjjel és nappal egyaránt. Az elektronikus joystick két eltérő kialakításban hozzáférhető: ElectroDrive LCS TM Professional és EasyDrive LCS TM. Így az LCS TM az eltérő igényeknek is egfeleltethető. Továbbra is, int alapkialakítás az ErgoDrive LCS TM bowdenes űködtetésű egykaros rakodóvezérlés is elérhető. ElectroDrive LCS TM Professional EasyDrive LCS TM ErgoDrive LCS TM Vizuális AAC-funkció eszköz visszaállítás Szállítási helyzet lengéscsillapítással* Nyoásentesítés. hidraulikaűködtetés be-/kikapcsolása Zárolt. hidraulikaűködtetés* Állandó átfolyás a. hidr. űködtetéshez ennyiségállítással*. hidraulikaűködtetés be-/kikapcsolás* Gyors unkasebesség választás nyúl jelkép Beállítások enü A. hidraulikaűködtetés beállítása A. hidraulikaűködtetés be/ki helyzetének beéllítása, +/- Prograozható gyorsválasztó-gob Kilenc fokozatban állítható rázófunkció Háro fokozatban állítható teknősfunkció Eelő-, és süllyesztősebesség beállítása teknősfunkcióban Ürítő-, és erítősebesség beállítása teknősfunkcióban Kijelzőkontraszt beállítása Diagnosztika enü Gyári beállítások visszaállítása Szervizenü Más lehetőségek Résolajentes lapos felületű csatlakozók Gyorscsatlakozó beépített elektroos csatlakozóval* Beépített akkuulátor Porvédele A traktor rendszernyoását ne befolyásoló szeleptöb Szeleptöb beépített előelegítő funkcióval * rakodófelszereltségtől függő

14 Válassza Ön is a világ piacvezetőjét Párhuzavezetéses rakodógéek Szögelfordulás*, in. erítési szög in. ürítési szög 8 8 Eelőagasság, billenési pontban,,,,7 unkaeszköz aljáig *,9,,, 8 Eelőerő a billenési pontban Eelőerő a billenési pont előtt 8 -rel Felszakító erő a billenési pont előtt 8 -rel Eelőerő 9 bar ellett. A billenési pontban, talajszinten*** A billenési pontban, ax. eelőagasságban*** rel a billenési pont előtt, talajszinten rel a billenési pont előtt,, éteren rel a billenési pont előtt, ax. agasságban 8 9. Max. felszakító erő a billenési pont előtt 8 -rel Rakodó töege 8 Traktor éret Kb. -7 LE, 7- kw** Kb. -8 LE, 7- kw** Kb. -8 LE, 7- kw** Kb. - LE, -7 kw** Max. egengedett traktortöeg *A unkaeszköz függvényében változhat. **A otorteljesítény, a traktor töege és érete befolyásolhatja a rakodóválasztást. ***Eszköz nélkül.

15 terékek,7,9,,,,,,,7,7,9, Kb. - LE, -7 kw** Kb. - LE, -7 kw** Kb. 8- LE, -9 kw** Kb. 8- LE, -9 kw** Kb. - LE, 7- kw** Kb. - LE, 7- kw**

16 Párhuzavezetéses rakodógéek Szögelfordulás*, in. erítési szög in. ürítési szög 9 Eelőagasság, billenési pontban,,,9,9 unkaeszköz aljáig *,,,, 8 Eelőerő a billenési pontban Eelőerő a billenési pont előtt 8 -rel Felszakító erő a billenési pont előtt 8 -rel Eelőerő 9 bar ellett. A billenési pontban, talajszinten*** A billenési pontban, ax. eelőagasságban*** rel a billenési pont előtt, talajszinten 9 8 -rel a billenési pont előtt,, éteren rel a billenési pont előtt, ax. agasságban 77. Max. felszakító erő a billenési pont előtt 8 -rel 87 8 Rakodó töege Traktor éret Kb. -9 LE, 9- kw** Kb. -9 LE, 9- kw** > LE, > kw** > LE, >9 kw** Max. egengedett traktortöeg *A unkaeszköz függvényében változhat. **A otorteljesítény, a traktor töege és érete befolyásolhatja a rakodóválasztást. ***Eszköz nélkül.

17 terékek Párhuzavezetés nélküli rakodógéek Szögelfordulás* in. erítési szög in. ürítési szög 8 8 Eelőagasság billenési pontban,,,,7,, unkaeszköz aljáig*,9,,,,7,9 Eelőerő 9 bar ellett. A billenési pontban, talajszinten A billenési pontban, ax. eelőagasságban rel a billenési pont előtt, talajszinten rel a billenési pont előtt,, éteren rel a billenési pont előtt, ax. agasságban Max. felszakító erő a billenési pont előtt 8 -rel 8 8 Rakodó töege 8 Traktor éret, kb. -7 LE -8 LE -8 LE - LE 8- LE - LE 7- kw** 7- kw** 7- kw** -7 kw** -9 kw** 7- kw** Max. egengedett traktortöeg 7

18 Designed and anufactured by Ålö TM Ålö Deraland KFT. H-7 Kaposvár, Ezredév u. - Tel.: + 8-7; Fax: Mail: deraland@deraland.hu Web: Ålö AB Brännland, SE-9 7 Ueå, Sweden Tel: + ()9 7 Fax: + () A tájékoztató füzetben beutatott holokrakodók kiegészítő berendezéseket tartalaznak. Egyes terékek külön kiegészítőként szerezhetők be. Bizonyos terékek ne találhatóak eg inden piacon. A holokrakodóval, és unkaeszközeivel végzett unka ne veszélytelen. A ne szakszerűen kivitelezett unkavégzés, aradandó sérülésekhez és károkhoz vezethet. Ezért legyen figyeleel környezetére, indig gondoljon rá, és tartsa be az összes vonatkozó törvényt és előírást. Mindig figyelesen olvassa át a rendelkezésre bocsátott kézikönyveket. Mindig csak eredeti alkatrészeket és tartozékokat alkalazzon. Az Ålö terékpalettája folyaatos fejlesztés alatt áll. Fenntartjuk agunknak a jogot, a űszaki tartalo, ár és típusok indenkori független változtatására., Az Ålö AB. védjegyei. Rendelési szá:

A végleges homlokrakodó-vezérlés LCS TM Egy forradalmian új rakodógép vezérlés. Tökéletes hatékonyságnövelés traktora számára.

A végleges homlokrakodó-vezérlés LCS TM Egy forradalmian új rakodógép vezérlés. Tökéletes hatékonyságnövelés traktora számára. A végleges homlokrakodó-vezérlés LCS TM Egy forradalmian új rakodógép vezérlés. Tökéletes hatékonyságnövelés traktora számára. 1 Az új joystick különlegesen kar-, és vállkímélő. Kjell Lindgren, vállalkozó

Részletesebben

Magyar DEMOLITION. Bontás Avant módra

Magyar DEMOLITION. Bontás Avant módra Magyar DEMOLITION Bontás Avant ódra ROBOT 185 Kieelkedő tulajdonságok A teleszkópos gé 46 c extra gékinyúlást és ezzel további felhasználhatóságot nyújt a bontási feladatok során A unkahengereket speciális

Részletesebben

Designed and manufactured by Ålö. Quicke Q200 széria Készen áll ha Ön is

Designed and manufactured by Ålö. Quicke Q200 széria Készen áll ha Ön is Quicke Q200 széria Készen áll ha Ön is Segédalváz Hidraulikus megoldások Rakodók Munkaeszközök Piaci szegmentálás Professzionális Félprofesszionális Kompakt rakodók QUICKE 100 széria Kis & kompakt traktorok

Részletesebben

200P 220P 240P 260P 280P 200N 220N 240N 260N

200P 220P 240P 260P 280P 200N 220N 240N 260N P P 4P 6P 8P N N 4N 6N Kész, ha Ön is készen áll A közhasznú szektor végleges holokrakodó terékcsaládja. HU A koproiszszuoktól entes Quicke. Az Ön egyedi igényeire szabva A Quicke fontos szepontja, hogy

Részletesebben

Világszínvonalú előnyök az Ön feltételei szerint. Az optimális homlokrakodó-sorozat traktorokhoz 120 LE-ig. x26 x36 x46 x56.

Világszínvonalú előnyök az Ön feltételei szerint. Az optimális homlokrakodó-sorozat traktorokhoz 120 LE-ig. x26 x36 x46 x56. Világszínvonalú előnyök az Ön feltételei szerint Az optimális homlokrakodó-sorozat traktorokhoz 120 LE-ig x26 x36 x46 x56 x21 x31 x41 x51 HU A homlokrakodó, mellyel Ön sokkal könnyebben növelheti nyereségességét

Részletesebben

Teljesítmény a legkisebb részletekig

Teljesítmény a legkisebb részletekig Teljesítmény a legkisebb részletekig Quicke rakodó választék az Ön kompakt traktorára PIACI FELOSZTÁS Professzionális Fél professzionális Kompakt rakodók QUICKE 100 széria Kis és kompakt Traktorok Kompakt

Részletesebben

Az Ön eredményességét növelő kialakítás

Az Ön eredményességét növelő kialakítás Q Q Q8 Q Q8 Q9 Q Q8 Q Q8 Q7 Q78 Q88 Q98 Az Ön eredményességét növelő kialakítás Profi homlokrakodóink és munkaeszközeink teljes palettája Q1 Q1 Q Q1 Q1 Q1 HU A homlokrakodó, amely büszkévé tesz Ugye,

Részletesebben

100C 140C 160C 180C. Teljesítmény a legkisebb részletekig Quicke rakodók kompakt traktorához

100C 140C 160C 180C. Teljesítmény a legkisebb részletekig Quicke rakodók kompakt traktorához C 4C 6C 8C Teljesítmény a legkisebb részletekig Quicke rakodók kompakt traktorához HU A professzionális felhasználásnak kedvező kialakítás. Csak a Quicke-től. Világvezető tervezés és megjelenés a Quicke

Részletesebben

Q26 Q36 Q38 Q39 Q46 Q48 Q49 Q56 Q58 Q66 Q68 Q76 Q78 Q88 Q98 Q21 Q31 Q33 Q41 Q51 Q61

Q26 Q36 Q38 Q39 Q46 Q48 Q49 Q56 Q58 Q66 Q68 Q76 Q78 Q88 Q98 Q21 Q31 Q33 Q41 Q51 Q61 Az Ön eredményességét növelő kialakítás Profi homlokrakodóink és munkaeszközeink teljes palettája Q26 Q36 Q38 Q39 Q46 Q48 Q49 Q56 Q58 Q66 Q68 Q76 Q78 Q88 Q98 Q21 Q31 Q33 Q41 Q51 Q61 HU 2 A homlokrakodó,

Részletesebben

Lapradiátorok. design! heatingthroughinnovation.

Lapradiátorok. design! heatingthroughinnovation. Lapradiátorok Új design! eatingtrouginnoation. 02 Lapradiátorok A terészet tökéletességéel. Aliga találunk ég egy olyan rendszert, aely gazdagabb egyedülálló egoldásokban, illete eredeti gondolatokban,

Részletesebben

Lapradiátorok. design! heatingthroughinnovation.

Lapradiátorok. design! heatingthroughinnovation. Lapradiátorok Új desn! eatingtrouginnoation. 02 Lapradiátorok A terészet tökéletességéel. Ala találunk ég egy olyan rendszert, aely gazdagabb egyedülálló egoldásokban, illete eredeti gondolatokban, int

Részletesebben

InDomo. lindab indomo

InDomo. lindab indomo InDoo lindab indoo Tartalo Elosztó doboz MCU...0 MRU...0 MLU...0 MHU...0 MCWU...0 Ez az épületbe integrálható terékrendszer beépíthető a vasbeton szerkezetbe, szerelőbetonba, vagy hőszigetelő rétegbe.

Részletesebben

Zehnder Charleston Fedezze fel az eredetit valami különlegessel

Zehnder Charleston Fedezze fel az eredetit valami különlegessel Zehnder Charleston Fedezze fel az eredetit valami különlegessel 1 Mindig jó klíma A Charleston csőradiátorok biztosítják a kiegyensúlyozott és tökéletes beltéri klímát a kényelmes fűtőteljesítményt a

Részletesebben

Tartalomjegyzék INFORMÁCIÓ. Oldalszám. Általános információ ATEX Pneumatikus láncos emelők ATEX Kézi láncos emelők

Tartalomjegyzék INFORMÁCIÓ. Oldalszám. Általános információ ATEX Pneumatikus láncos emelők ATEX Kézi láncos emelők 427 artalojegyzék Oldalszá Általános inforációk a roanás elleni védeleről. erékválasztékunk néhány tagját úgy alakítottuk át, hogy roanásveszélyes környezeten is lehessen őket használni. Ezeket a terékeket

Részletesebben

Q26 Q36 Q38 Q39 Q46 Q48 Q49 Q56 Q58 Q66 Q68 Q76 Q78 Q88 Q98 Q21 Q31 Q33 Q41 Q51 Q61

Q26 Q36 Q38 Q39 Q46 Q48 Q49 Q56 Q58 Q66 Q68 Q76 Q78 Q88 Q98 Q21 Q31 Q33 Q41 Q51 Q61 Az Ön eredményességét növelő kialakítás Profi homlokrakodóink és munkaeszközeink teljes palettája Q26 Q36 Q38 Q39 Q46 Q48 Q49 Q56 Q58 Q66 Q68 Q76 Q78 Q88 Q98 Q21 Q31 Q33 Q41 Q51 Q61 HU 2 A homlokrakodó,

Részletesebben

IKR ZRT. 2943 BÁBOLNA, IKR PARK Telefon: (34) 569-045, Fax: (34) 569-047 Web: www.ikr.hu E-mail: nhtraktor@ikr.hu. Az Ön sikerére szerzõdtünk

IKR ZRT. 2943 BÁBOLNA, IKR PARK Telefon: (34) 569-045, Fax: (34) 569-047 Web: www.ikr.hu E-mail: nhtraktor@ikr.hu. Az Ön sikerére szerzõdtünk Bővebb tudnivalókkal kapcsolatosan hívja a New Holland árkakereskedőt! Az Ön sikerére szerzõdtünk AZ ÖN MÁRKAKERESKEDÕJE: IKR ZRT. 9 BÁBOLNA, IKR PARK Telefon: () 59-5, Fax: () 59-7 Web: www.ikr.hu E-ail:

Részletesebben

Átfogó termékkínálat. FONA, a legizgalmasabb új márka a fogászatban. Tartós hatékonyság Forgó kézidarabok

Átfogó termékkínálat. FONA, a legizgalmasabb új márka a fogászatban. Tartós hatékonyság Forgó kézidarabok Átfogó termékkínálat Kezelőegységek Kézidarabok Lézer Higiénia 3D- és Panoráma röntgenek Intraorális röntgenek Intraorális szenzorok Foszforlemez szkenner FONA, a legizgalmasabb új márka a fogászatban

Részletesebben

Fordulékonyabbak az új rakodók

Fordulékonyabbak az új rakodók A frontkaszákról szóló korábbi cikkünk itt érhető el. A CLAAS, a Liebherrel való együttműködés keretében további kerekes rakodó modelleket kínál az 5,6 és 9 tonnás kategóriában. A három új Torion Sinusban

Részletesebben

FÚRÓKALAPÁCS, FÚRÓ-VÉSŐKALAPÁCSOK

FÚRÓKALAPÁCS, FÚRÓ-VÉSŐKALAPÁCSOK FÚRÓKALAPÁCS, FÚRÓ-VÉSŐKALAPÁCSOK D25112/ D25112K/ D25112C* D25113K/ D25113C* D25114K 24 mm-es, 2-üzemmódú fúrókalapács 26 mm-es, 3-üzemmódú fúró-vésőkalapács 26 mm-es, 3-üzemmódú fúró-vésőkalapács betonban

Részletesebben

Teljesítmény, pontosság és biztonság a tűzifavágás során.

Teljesítmény, pontosság és biztonság a tűzifavágás során. , pontosság és biztonság a tűzifavágás során. 29 A rönkhasítók a tűzifa-előkészítés speciális eszközei. Hosszában vágják el a törzseket, így biztosítják könnyű darabolásukat a kazánok, kandallók és kályhák

Részletesebben

VÄRMEBARONEN SVÉDORSZÁG

VÄRMEBARONEN SVÉDORSZÁG Nagykereskedelem VÄRMEBARONEN SVÉDORSZÁG Faelgázosító kazánok Egy modern rendszerrel a Värmebaronen-től, mindig megfelelő hőmérsékletet és elegendő meleg vizet biztosíthat otthonában. Egy időtálló rendszer,

Részletesebben

CLOSER TO YOU. Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően

CLOSER TO YOU. Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően CLOSER TO YOU Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően FONA Intraorális röntgenek FONA XDC Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően A FONA intraorális röntgen

Részletesebben

Sokoldalúság kompakt méretben 3036E Standard kompakt traktorok

Sokoldalúság kompakt méretben 3036E Standard kompakt traktorok Sokoldalúság kompakt méretben 3036E Standard kompakt traktorok 2 Még soha nem láthatott ilyen standard traktort Bizonyos szabályok azért vannak, hogy megszegjük őket. Amikor a 3036E standard kompakt traktort

Részletesebben

Hõszivattyús légkondícionáló berendezések

Hõszivattyús légkondícionáló berendezések Hõszivattyús légkondícionáló berendezések Terékválaszték 20 Hûtõteljesítény, k Professional On/Off. oldal R4 ~2 ~2,5 ~,5 ~5 Terékválaszték 20 Oldalfali split klía, hõszivattyús Fisher rt On/Off 14. oldal

Részletesebben

Távvezérelt anyagmozgató rendszer a Toyotától

Távvezérelt anyagmozgató rendszer a Toyotától www.toyota-forklifts.hu Távvezérelt anyagmozgató rendszer a Toyotától 2 TOYOTA MATERIAL HANDLING TÁVVEZÉRELT ANYAGMOZGATÓ RENDSZER 3 Fejleszteni kívánja komissiózási munkafolyamatát? Válassza t - mote

Részletesebben

METAL-FACH bálacsomagolók

METAL-FACH bálacsomagolók Z552 - helyben csomagoláshoz MEZŐGAZDASÁGI GÉP ALKATRÉSZ KENŐANYAG - SZERVIZ METAL-FACH bálacsomagolók A Z552 bálacsomagoló helyben történő csomagolásra alkalmas. A traktorhoz hárompont felfüggesztéssel

Részletesebben

MEZŐGAZDASÁGI GÉP ALKATRÉSZ KENŐANYAG - SZERVIZ Telephely: 7522 Kaposújlak, 610-es Fő út, 095/3 hrsz. Telefon: 82/713-274, 82/714-030, 30/336-9804,

MEZŐGAZDASÁGI GÉP ALKATRÉSZ KENŐANYAG - SZERVIZ Telephely: 7522 Kaposújlak, 610-es Fő út, 095/3 hrsz. Telefon: 82/713-274, 82/714-030, 30/336-9804, METAL-FACH bálázók Z562 A Z562 bálázógép gyártásánál a Metal-Fach elsőként az országban alkalmazott olyan innovatív gyártási módszert, ahol a megbízhatóságot és a magas fokú préselést (szorítást) a teljesen

Részletesebben

Kverneland vontatott hengerek. Actiroll és Actiroll HD hengerek

Kverneland vontatott hengerek. Actiroll és Actiroll HD hengerek Kverneland vontatott hengerek Actiroll és Actiroll HD hengerek Actiroll és Actiroll HD hengerek A vontatott Kverneland Actiroll és Actiroll HD hengerek kialakításukkal biztosítják a hatékony talajtömörítést

Részletesebben

Teremtsen nyugalmat a városi forgatagban! Tökéletes választás otthona kényelméért megfizethető áron.

Teremtsen nyugalmat a városi forgatagban! Tökéletes választás otthona kényelméért megfizethető áron. Teretsen nyugalat a városi forgatagban! Tökéletes választás otthona kényeléért egfizethető áron. Miért érdees a Syen-t választania? A legújabb trendeknek egfelelő beépített funkciókat, hatékony szűrőket

Részletesebben

MF 900. Keményen dolgozó, nagy teljesítményű homlokrakodó A MASSEY FERGUSONTÓL

MF 900. Keményen dolgozó, nagy teljesítményű homlokrakodó A MASSEY FERGUSONTÓL MF 900 Keményen dolgozó, nagy teljesítményű homlokrakodó A MASSEY FERGUSONTÓL 02 www.masseyferguson.com 06. oldal A homlokrakodók legjobb választékát kínáljuk Önnek 08. oldal A tervezés az erősségünk 12.

Részletesebben

A u t o m a t i k a. vezérlõegység VCB. vezérlõegység

A u t o m a t i k a. vezérlõegység VCB. vezérlõegység A u t o a t i k a vezérlõegység VCB vezérlõegység Elvi kapcsolási rajz Helység Alternatív kivitel Légkezelõ berendezés elegvizes fûtõkaloriferrel, hûtõkaloriferrel, ventilátor fordulatszá (légennyiség)

Részletesebben

MAGYAR KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA. Szakma Kiváló Tanulója Verseny. Elődöntő KOMPLEX ÍRÁSBELI FELADATSOR

MAGYAR KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA. Szakma Kiváló Tanulója Verseny. Elődöntő KOMPLEX ÍRÁSBELI FELADATSOR MAGYAR KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA Szaka Kiváló Tanulója Verseny Elődöntő KOMPLEX ÍRÁSBELI FELADATSOR Szakképesítés: SZVK rendelet száa: Koplex írásbeli: Épületgépészeti rendszeriseret; Víz- és csatornarendszer-szerelő

Részletesebben

PONTOS. ERŐS. TÁGAS. KÖLTSÉGHATÉKONY. Sokoldalú műtrágya adagolós vetőgép amely minimálisan és hagyományosan előkészített magágyba vetéshez alkalmas

PONTOS. ERŐS. TÁGAS. KÖLTSÉGHATÉKONY. Sokoldalú műtrágya adagolós vetőgép amely minimálisan és hagyományosan előkészített magágyba vetéshez alkalmas TITAN PONTOS. ERŐS. TÁGAS. KÖLTSÉGHATÉKONY. Sokoldalú műtrágya adagolós vetőgép amely minimálisan és hagyományosan előkészített magágyba vetéshez alkalmas A Tume Titan kitűnő vetést biztosít, direkt vetéshez

Részletesebben

Megbízhatóan megakadályozza a harmatponti párakicsapódást és hőhidakat

Megbízhatóan megakadályozza a harmatponti párakicsapódást és hőhidakat Megbízhatóan egakadályozza a haratponti párakicsapódást és hőhidakat A Kaiflex RT-KKplus s1/s2 csőbilincsbetét rendkívül nyoásálló PUR/PIR szegensek kobinációja, elyek Kaiflex KKplus szigetelőanyagba vannak

Részletesebben

Állítsa be pillanatok alatt. Élvezze sok-sok éven át.

Állítsa be pillanatok alatt. Élvezze sok-sok éven át. MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Állítsa be pillanatok alatt. Élvezze sok-sok éven át. ÚJ living by Danfoss termosztátok Váltson magasabb komfortszintre! Egyszer beállítja és elfelejtheti a programozást Az

Részletesebben

Egyéb kör termékek. lindab egyéb kör termékek

Egyéb kör termékek. lindab egyéb kör termékek Egyéb kör terékek lindab egyéb kör terékek lindab egyéb kör terékek Tartalo Egyéb kör terékek Elosztó kara Légcsatorna szűrő SLRU... STR... Illesztő bilincs SVK... Véglezáró sapka EP... Karia FL... Fali

Részletesebben

KOPRO szivattyú család

KOPRO szivattyú család KOPRO szivattyú család 11 Budapest, Zsolt utca /a, I./1. Telefon: -1, 5- Fax: 5-5 www.hskft.hu www.szivattyu.biz E-ail: hskft@hskft.hu WQ TÍPUSÚ SZENNYVÍZ BÚVÁRSZIVATTYÚ CSALÁD Szivattyúk jelölése és használata:

Részletesebben

i i i Sebesség fokozat (előre-hátra) 2-2 2-2 4-4 Mechanikus átvitel n n i Inching pedál i i i

i i i Sebesség fokozat (előre-hátra) 2-2 2-2 4-4 Mechanikus átvitel n n i Inching pedál i i i DIECI AGRI PIVOT törzscsuklós teleszkópos rakodó Műszaki jellemzők és alapfelszereltség: A DIECI - AGRI PIVOT egy könnyen manőverezhető és agilis munkagép család, mellyel szűk térben és akadályokkal tarkított

Részletesebben

4 HIDRAULIKUS RÉSZEK

4 HIDRAULIKUS RÉSZEK QP S4 TERMÉKLEÍRÁS A QP S4 sorozat minden egyes darabját különös gonddal tervezték. A visszacsapó szelep hőre lágyuló, ellenálló műanyagból készült és 6, kosütést 37baron (37m vízoszlop) bír el. A hidraulikus

Részletesebben

28 SZORÍTÓK & TARTOZÉKOK

28 SZORÍTÓK & TARTOZÉKOK 28 SZORÍTÓK & TARTOZÉKOK 312 siegmund 28 Szorítók 314 Oldal Professional Csavaros rögzítő 316 Professional Csavaros rögzítő XL 318 Professional Csavaros rögzítő 45 /90 320 Professional gyorsfeszítős szorító

Részletesebben

Takarítás erőfeszítés nélkül a ház körül, könnyedén.

Takarítás erőfeszítés nélkül a ház körül, könnyedén. A cselekvés ideje. A szórakozás ideje. Takarítás erőfeszítés nélkül a ház körül, könnyedén. Make it your home. Tegye lakhelyét otthonosabbá az AQT magasnyomású mosó termékcsaláddal. Könnyedén megbirkózik

Részletesebben

VTZ. Nagy teljesítmény, amelyhez kiváló energiahatékonyság társul FORDULATSZÁM SZABÁLYOZOTT TETŐVENTILÁTOROK NYOMÁSÉRZÉKELŐVEL

VTZ. Nagy teljesítmény, amelyhez kiváló energiahatékonyság társul FORDULATSZÁM SZABÁLYOZOTT TETŐVENTILÁTOROK NYOMÁSÉRZÉKELŐVEL VTZ FORDULATSZÁM SZABÁLYOZOTT TETŐVENTILÁTOROK NYOMÁSÉRZÉKELŐVEL Nagy teljesítmény, amelyhez kiváló energiahatékonyság társul 6 típusváltozat: max. légszállítás 5 m 3 /h-tól 7 m 3 /h-ig, nyomásérték akár

Részletesebben

LED Cleanroom tisztatér lámpa higiénikus és hatékony

LED Cleanroom tisztatér lámpa higiénikus és hatékony Lighting LED Cleanroo tisztatér lápa higiénikus és hatékony Cleanroo LED A rendkívül higiénikus létesítényekben olyan speciális IP65 védelű, könnyen tisztítható, porentes lápatestekre van szükség, aelyek

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S A Képviselő-testület 2011. árcius 7-én tartandó ülésének 4. száú Az Alsó-Szabolcsi szennyvízelvezetési és tisztítási projekt elnevezésű, KEOP-7.1-2-0-2008-0133 azonosítószáú projekt

Részletesebben

a hátsó emelő berendezésre függesztett munkaeszközök tolt üzemmódban működtethetők

a hátsó emelő berendezésre függesztett munkaeszközök tolt üzemmódban működtethetők A lejtős területeken termesztett szőlő tulajdonságai a (nagyszerű) egyedi talajadottságoknak és a napsugarak kedvező beesési szögének köszönhetően a hegyvidéki borok jobb minőségét jelentik. De hogyan

Részletesebben

Az SCK sorozat ereje. Te c h n o l ó g i á v a l ö s z t ö n ö z v e, szakértelemmel tervezve. Egyszerű beüzemelés. Megbízható minőség

Az SCK sorozat ereje. Te c h n o l ó g i á v a l ö s z t ö n ö z v e, szakértelemmel tervezve. Egyszerű beüzemelés. Megbízható minőség Csavarkompresszorok Te c h n o l ó g i á v a l ö s z t ö n ö z v e, szakértelemmel tervezve. A z A l u p m á r k a t ö b b, m i n t 8 5 é v i p a r i t a p a s z t a l a t t a l r e n d e l k e z i k.

Részletesebben

STOLL FZ PROFILINE HOMLOKRAKODÓ

STOLL FZ PROFILINE HOMLOKRAKODÓ STOLL FZ PROFILINE HOMLOKRAKODÓ 1965. A Stoll 1900-as évektôl gyárt mezôgazdasági gépeket, II. világháború után Németország vezetô cukorrépa betakarítógép gyártója volt, majd 1965-ben termékeit kibôvítette

Részletesebben

Ipari kondenzációs gázkészülék

Ipari kondenzációs gázkészülék Ipari kondenzációs gázkészülék L.H.E.M.M. A L.H.E.M.M. egy beltéri telepítésre szánt kondenzációs hőfejlesztő készülék, mely több, egymástól teljesen független, előszerelt modulból áll. Ez a tervezési

Részletesebben

VIESMANN. VITOCELL 140-E/160-E Fűtővíz puffertároló. Műszaki adatlap. VITOCELL 160-E Típus: SESA. VITOCELL 140-E Típus: SEIA

VIESMANN. VITOCELL 140-E/160-E Fűtővíz puffertároló. Műszaki adatlap. VITOCELL 160-E Típus: SESA. VITOCELL 140-E Típus: SEIA VIESMANN VITOCELL 140-E/160-E Fűtővíz puffertároló Műszaki adatlap A rendelésszáokat és árakat lásd az árjegyzéken VITOCELL 140-E Típus: SEIA 400 950 liter űrtartalo Beépített fűtőcsőspirállal, választhatóan

Részletesebben

Preferred Packaging Food

Preferred Packaging Food Preferred Packaging Food Petruzalek Kft. Sörház utca 3/b 1222 Budapest Tel.: +36 1 424-0540 Preferred Packaging Food A csomagológépek legújabb generációja, a fóliahegesztő és vákuumcsomagoló gépek alkalmasak

Részletesebben

Használati utasítás. Kezdő lépések. Tartalom. Elemek behelyezése és cseréje. Magyar

Használati utasítás. Kezdő lépések. Tartalom. Elemek behelyezése és cseréje. Magyar asználati utasítás Magyar Tartalo A űszer első bekapcsolása előtt olvassa végig a asználati utasítást, különös tekintettel a "Biztonsági előírások" részre. Kezdő lépések... 1 Kezelés... 2 Műszaki adatok...

Részletesebben

Teherbírás. Magasság. (mm) (kg) 1.500 3.000 5.000 10.000 1.500 3.000 5.000 10.000. felár

Teherbírás. Magasság. (mm) (kg) 1.500 3.000 5.000 10.000 1.500 3.000 5.000 10.000. felár VS és KB fogasléces emelõk, hébér DIN 7355 szerint. Alacsony szerkezeti a KB típus esetében. Biztonsági hajtókar behajtható fogantyúval. Kívánságra racsnis hajtókarral is szállítható. 10/ Köröm (legalacsonyabb)

Részletesebben

ANYAGMOZGATÓ BERENDEZÉSEK

ANYAGMOZGATÓ BERENDEZÉSEK ANYAGMOZGATÓ BERENDEZÉSEK 265 Anyagmozgató berendezések Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék A Pfaff-silberblau anyagmozgató berendezések kiválóan Kézi raklapemelők 270-281 Kézi raklapemelők mérleggel 282-283

Részletesebben

TRAKTOR MAXI TRACTION IF MAXI TRACTION PERFORMER 65

TRAKTOR MAXI TRACTION IF MAXI TRACTION PERFORMER 65 ABRONCSOK MEZŐGAZDASÁGI RADIÁLABRONCSOK 2016 TRAKTOR MAXI TRACTION IF Nagy teljesítményű traktorokra tervezve: csökkentett földtömörítés és nagyobb üzemi hatékonyság. Akár 20 százalékkal nagyobb terhelhetőség.

Részletesebben

A GAZDÁLKODÁS JÖVŐJE AZ ÚJ Q SOROZAT

A GAZDÁLKODÁS JÖVŐJE AZ ÚJ Q SOROZAT AZ NEW ÚJ Q Q-SERIES SOROZAT A GAZDÁLKODÁS JÖVŐJE AZ ÚJ Q SOROZAT AZ ÚJÍTÓ SZABVÁNYT ÁLLÍT A GAZDÁLKODÁSNAK MA ÉS HOLNAP AZ ÚJ Q SOROZAT 4 AZ ÚJ Q SOROZAT WORK SMARTER. NOT HARDER. A világ folyamatosan

Részletesebben

J/2 J/0 J/10 OLVASSA BE A KÓDOT! RELÉK. Ipari automatizálási relék. Ie (AC 1, 230 V) 3 A. Ipari relék. Piktogramok. 400 V max.

J/2 J/0 J/10 OLVASSA BE A KÓDOT! RELÉK. Ipari automatizálási relék. Ie (AC 1, 230 V) 3 A. Ipari relék. Piktogramok. 400 V max. Ipari autoatizálási relék 2,5 V C 1,5 W DC 1,5 kv 400 V ax. 10 7 10 5 Ta Piktograok J/0 M08-240C M08-110C M08-48C M08-24C M08-12C M08-110DC M08-48DC M08-24DC M08-12DC C 230 V C 110 V C 48 V C 24 V C 12

Részletesebben

CLOSER TO YOU. Intraorális képalkotás A DIGITÁLIS VILÁG ELŐNYEI

CLOSER TO YOU. Intraorális képalkotás A DIGITÁLIS VILÁG ELŐNYEI CLOSER TO YOU Intraorális képalkotás A DIGITÁLIS VILÁG ELŐNYEI Intraorális képalkotás Páciens kényelem és könnyű használat A lemez mérete és a pozicionálás megegyezik a tradicionális kisfilmes eljárással,

Részletesebben

Termékismertető Rakodók / tartozékok

Termékismertető Rakodók / tartozékok Hoftrac udvari rakodók, Homlokrakodók Teleszkópos rakodók Termékismertető Rakodók / tartozékok Közel 40 év tapasztalat Minden területen otthosan mozgunk! Közel 40 éve vagyunk a legkülönbözőbb szakterületek

Részletesebben

Ujfalussy Balázs Idegsejtek biofizikája

Ujfalussy Balázs Idegsejtek biofizikája M A TTA? Ujfalussy Balázs degsejtek biofizikája Második rész A nyugali potenciál A sorozat előző cikkében nekiláttunk egfejteni az idegrendszer alapjelenségeit. Az otivált bennünket, hogy a száítógépeink

Részletesebben

KÜLDETÉSÜNK. Márkajelzés 1952

KÜLDETÉSÜNK. Márkajelzés 1952 Ö N J Á R Ó Ö N T Ö Z Ő G É P E K KÜLDETÉSÜNK Napjainkban RM a világ egyik legfontosabb, öntözőgépek gyártásával foglalkozó, a világ több int 40 országában jelenlévő vállalkozása. Az alapítás évétől, 1952-től

Részletesebben

Moduláris mennyezeti hangszóró Intelligens hangmegoldás a legtöbb mennyezettípushoz

Moduláris mennyezeti hangszóró Intelligens hangmegoldás a legtöbb mennyezettípushoz Moduláris mennyezeti hangszóró Intelligens hangmegoldás a legtöbb mennyezettípushoz 2 Moduláris mennyezeti hangszóró A telepítő igényeit szem előtt tartva tervezték A legtöbb mennyezettípushoz optimális

Részletesebben

Derékcsuklós rakodók

Derékcsuklós rakodók Derékcsuklós rakodók Derékcsuklós rakodók Giant kényelem Az állítható kormányoszlop, vezetőülés, az állítható kartámasz, biztonsági öv és háttámla mind a vezető kényelmét szolgálják. A jól áttekinthető

Részletesebben

E-compact átfolyós vízmelegítő CEX 9-U

E-compact átfolyós vízmelegítő CEX 9-U Felhasznállási terület Egy csapolási pont ellátására: > Mosogató > Dupla kézmosó > Mosdó sor Termék adatlap 1 / 5 Energy efficiency class A (MPS : 6,6 vagy 8,8 kw-on üzemelhető be) Cikkszám: 2400-26249

Részletesebben

Speed Queen termékek:

Speed Queen termékek: Speed Queen termékek: SX25 típusú Speed Queen professzionális ipari mosógép: Softmount SX25 jellemzők: A változtatható sebességtartomány és variálható forgásirány miatt mindenféle ruha neműhöz tökéletesen

Részletesebben

műhelyből sem hiányozhat.

műhelyből sem hiányozhat. Egyetlen műhelyből sem hiányozhat. A Bosch PBD 40 asztali fúrógép. ÚJ! A Bosch PBD 40 asztali fúrógép a legnagyobb fokú pontossághoz és kezelési komforthoz. További információkat a www.bosch-do-it.hu honlapon

Részletesebben

SU-10 MŰTŐASZTAL ALAPKIÉPÍTÉS: FUNKCIÓK ÉS MOZGATÁSOK: FELHASZNÁLÁS: Oldalirányú döntések. Trendelenburg pozíció

SU-10 MŰTŐASZTAL ALAPKIÉPÍTÉS: FUNKCIÓK ÉS MOZGATÁSOK: FELHASZNÁLÁS: Oldalirányú döntések. Trendelenburg pozíció SU-10 MŰTŐASZTAL FELHASZNÁLÁS: ALAPKIÉPÍTÉS: FUNKCIÓK ÉS MOZGATÁSOK: A műtőasztalt kezelések és műtétek végrehajtásához tervezték az általános sebészet, érsebészet, szívsebészet, idegsebészet, urológia,

Részletesebben

9- Fordító és kitárazó egységek (a műhely méretei alapján lehetséges az illesztés)

9- Fordító és kitárazó egységek (a műhely méretei alapján lehetséges az illesztés) Formmaksan szegező sor A gép által elfogadott tűréshatár a raklap alkotóelemeinek méreteire vonatkozóan megegyezik az UNI/EURO által előírtakkal. Gyártási kapacitás: EUR/EPAL típusú raklapra vonatkozó

Részletesebben

Branson 40/50 C Sorozat

Branson 40/50 C Sorozat Branson 40/50 C Sorozat 28 29 40-es sorozat áttekintés A fülkén elöl-hátul található 2-2 munkalámpa amelyek rossz látási körülmények között is biztosítják a szükséges fényviszonyokat Luxus kivitelü fülke

Részletesebben

Egyszerű és könnyű karbantartás A karbantartási munkák megkönnyítése érdekében a nagygém összes kenési pontja a jobb oldalra került.

Egyszerű és könnyű karbantartás A karbantartási munkák megkönnyítése érdekében a nagygém összes kenési pontja a jobb oldalra került. KUBOTA MINIKOTRÓ Egészen kis méret, gyors megtérülés, egyszerű és könnyű kezelés. Ezek a jellemzői az új Kubota K 008-3-as minikotrónak, melynek üzemi súlya 1 tonna alatt van. Gyors csapszeges csatlakoztatás

Részletesebben

Minden másodperc számít, minden egyes szöggel rögzít

Minden másodperc számít, minden egyes szöggel rögzít Minden másodperc számít, minden egyes szöggel rögzít ÚJ! Professzionális kék sűrített levegős szegbelövők profiknak profiktól www.bosch-professional.hu 2 Bevezetés Profiknak terveztük, profik tesztelték

Részletesebben

Termékinformáció a 811/2013 és a 813/2013 EU rendelet szerint előírva

Termékinformáció a 811/2013 és a 813/2013 EU rendelet szerint előírva Terékinforáció a 811/2013 és a 813/2013 EU rendelet szerint előírva Terék adattábla (a 811/2013 EU rendeletnek egfelelően) (a) A forgalazó egnevezése, vagy logója 0 (b) A forgalazó típusazonosítója Calenta

Részletesebben

E-compact átfolyós vízmelegítő CEX 9

E-compact átfolyós vízmelegítő CEX 9 Felhasználási terület Egy csapolási pont ellátására: > Mosogató > Dupla kézmosó > Mosdó sor Több csapolási pont ellátására: > Zuhanyzó és kézmosó, a betáp víz hómérséklet illetve az elektromos hálózat

Részletesebben

BIS RapidStrut Szerelősín rendszer

BIS RapidStrut Szerelősín rendszer walraven.com BIS RapidStrut Szerelősín rendszer Új! BIS UltraProtect 000 BIS RapidStrut G tartozékok A következő generáció BIS RapidStrut DS 5 BIS RapidStrut : minden közepes és nehéz teher rögzítéséhez

Részletesebben

E-mail: info@silliker.hu web: www.silliker.hu Telefon: +36-30-479-1802

E-mail: info@silliker.hu web: www.silliker.hu Telefon: +36-30-479-1802 15-30 LE teljesítményigényű, traktorok hárompontjára kapcsolható karos rézsűkaszák. Zúzófej kihelyezhetőségei (a traktor középvonalától a zúzófej széléig) : 170, 250, 300, 350 cm - önálló hidraulikarendszer(olajtartály,szivattyú,

Részletesebben

MM szerelőrendszer. MM sínrendszer. Hilti. Tartósan teljesít.

MM szerelőrendszer. MM sínrendszer. Hilti. Tartósan teljesít. MM szerelőrendszer MM sínrendszer Hilti. Tartósan teljesít. Kis és közepes terhelésű csőtartó rendszer MM sínrendszer MM szerelősínek oldal MM tartókonzolok oldal MM kiegészítők oldal www.hilti.hu 06 80

Részletesebben

ECL Comfort 300 / 301 230 V és 24 V váltóáramra

ECL Comfort 300 / 301 230 V és 24 V váltóáramra Adatlap ECL Comfort 300 / 301 230 V és 24 V váltóáramra Felhasználás Az ECL Comfort 300 / 301 idõjáráskövetõ elektronikus szabályozó kívánság szerinti felhasználásra programozható az ECL-kártya segítségével.

Részletesebben

Power für Profis! Teknős billentős pótkocsi. Az első. www.fliegl.com

Power für Profis! Teknős billentős pótkocsi. Az első. www.fliegl.com Power für Profis! Európa legnagyobb mezőgazdasági pótkocsigyártója Az első Teknős billentős pótkocsi www.fliegl.com HU Agrartechnik Teknős billentős pótkocsi-a robosztus mindentudó a biztonságos szállításhoz

Részletesebben

Pöttinger LION. Forgóboronák 97+231.10.0610

Pöttinger LION. Forgóboronák 97+231.10.0610 Pöttinger LION Forgóboronák 97+231.10.0610 LION 251 / 301 / 3002 / 4002 Forgóboronák 2,5 m-től 6 m munkaszélességig A talajművelés mindenesei A forgóborona fontos szerepet játszik a Pöttinger földművelési

Részletesebben

E-compact átfolyós vízmelegítő CEX

E-compact átfolyós vízmelegítő CEX Felhasznállási terület Egy csapolási pont ellátására: > Mosogató > Dupla kézmosó > Mosdó sor > Vödör mosók Több csapolási pont ellátására: > Zuhanyzó és kézmosó Termék adatlap 1 / 6 Energetikai besorolás

Részletesebben

A legújabb generáció. Piacvezető fogászati kezelőegység

A legújabb generáció. Piacvezető fogászati kezelőegység A legújabb generáció Piacvezető fogászati kezelőegység A Belmont abszolút piacvezető a fogászati kezelőegységek legújabb generációjával Szék 1. Állítható pozíció Különösen széles skálán mozgó határértékeinek

Részletesebben

Termékinformáció a 811/2013 és a 813/2013 EU rendelet szerint előírva

Termékinformáció a 811/2013 és a 813/2013 EU rendelet szerint előírva Terékinforáció a 811/2013 és a 813/2013 EU rendelet szerint előírva Terék adattábla (a 811/2013 EU rendeletnek egfelelően) (a) A forgalazó egnevezése, vagy logója Reeha B.V. (b) A forgalazó típusazonosítója

Részletesebben

GD Dollies Műszaki leírás

GD Dollies Műszaki leírás GD Dollies Műszaki leírás A szállítóeszköz elektromos működtetésű, rádiós távvezérlésű két kocsiból álló egység, mely páros és szóló üzemmódban egyaránt használható. Elsősorban beltéri ill. üzemi területen

Részletesebben

Tartozékok homlokrakodókhoz. Egyedi tervezésű tartozékok

Tartozékok homlokrakodókhoz. Egyedi tervezésű tartozékok HU Tartozékok homlokrakodókhoz Egyedi tervezésű tartozékok Megfelelő munkaeszköz minden munkafeladathoz Ez tényleg nagyon egyszerű. Amennyiben eredeti munkaeszközeinket használja, sosem érzi majd a munka

Részletesebben

E-compact átfolyós vízmelegítő CEX-U

E-compact átfolyós vízmelegítő CEX-U Felhasznállási terület Egy csapolási pont ellátására: > Mosogató > Dupla kézmosó > Mosdó sor Termék adatlap 1 / 5 Energetikai besorolás A (MPS : 11 vagy 13,5 kw-on üzemelhető be) Cikkszám: 2400-26213 Típus:

Részletesebben

Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság

Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság 2 1200-as sorozatú tűzjelző központ A biztonság nyugalma Tökéletes védelem az Ön igényihez szabva Az 1200-as sorozatú tűzjelző központ rugalmas,

Részletesebben

EGYÉB HIDRAULIKUS ALKATRÉSZEK

EGYÉB HIDRAULIKUS ALKATRÉSZEK EGYÉB HIDRAULIKUS ALKATRÉSZEK PNEUMATIKUS KAPCSOLÓK 402-400CP1SI 1 utas pneumatikus kapcsoló 402-CP2SI 2 utas pneumatikus kapcsoló 402-CP3SI 3 utas pneumatikus kapcsoló TECHNIKAI ADATOK Maximális üzemi

Részletesebben

SZÜLŐÁGYAK, LM-01.3, LM-01.4, LM-01.5, LM-01.6

SZÜLŐÁGYAK, LM-01.3, LM-01.4, LM-01.5, LM-01.6 SZÜLŐÁGYAK, LM-01., LM-01., LM-01.5, LM-01.6 RENDELTETÉS: AZ LM-01., LM-01., LM-01.5 és LM-01.6 szülőágyakat szülészeti-nőgyógyászati kórtermek betegei számára tervezték. Infúziós állvány Ágybetét vízálló,

Részletesebben

A LEGJOBB TOVÁBBFEJLESZTVE. Az új DEUTZ-FAHR 6. széria Agrotron 6150.4-6160.4-6150-6160-6180-6190

A LEGJOBB TOVÁBBFEJLESZTVE. Az új DEUTZ-FAHR 6. széria Agrotron 6150.4-6160.4-6150-6160-6180-6190 A LEGJOBB TOVÁBBFEJLESZTVE Az új DEUTZ-FAHR 6. széria Agrotron 6150.4-6160.4-6150-6160-6180-6190 TELJESÍTMÉNY TOVÁBBFEJLESZTVE IntellIgencIától vezérelve A legújabb technológiák intelligens felhasználása

Részletesebben

Termékinformáció a 811/2013 és a 813/2013 EU rendelet szerint előírva

Termékinformáció a 811/2013 és a 813/2013 EU rendelet szerint előírva Terékinforáció a 811/2013 és a 813/2013 EU rendelet szerint előírva Terék adattábla (a 811/2013 EU rendeletnek egfelelően) (a) A forgalazó egnevezése, vagy logója Reeha B.V. (b) A forgalazó típusazonosítója

Részletesebben

A megalapozott bizalom: A Toyota

A megalapozott bizalom: A Toyota www.toyota-forklifts.hu A megalapozott bizalom: A Toyota aktív SAS stabilitásvezérlő rendszerével (System of Active Stability) ellátott Traigo targoncák 2 TOYOTA MATERIAL HANDLING A MEGALAPOZOTT BIZALOM:

Részletesebben

HIDRAULIKUS BONTÓKALA PÁCSOK EC TÍPUSCSALÁD. Tartós és megbízható választás általános bontási, árokásási, kőbányászati és földmunkákhoz.

HIDRAULIKUS BONTÓKALA PÁCSOK EC TÍPUSCSALÁD. Tartós és megbízható választás általános bontási, árokásási, kőbányászati és földmunkákhoz. HIDRAULIKUS BONTÓKALA PÁCSOK EC TÍPUSCSALÁD Tartós és megbízható választás általános bontási, árokásási, kőbányászati és földmunkákhoz. Megbízható kotró gépre szerelhető bontókalapácsot keres általános

Részletesebben

Kverneland 150 B Függesztett váltvaforgató eke

Kverneland 150 B Függesztett váltvaforgató eke Újdonság Kverneland 150 B Függesztett váltvaforgató eke Nyírócsapos ekefejbiztosítás, 3-5 fejes kivitelben Könnyű Robosztus Egyszerűen kezelhető 2010 Az új Kverneland 150 B Könny, Robosztus, Egyszer en

Részletesebben

LOGSET TH Harvester Fejek

LOGSET TH Harvester Fejek LOGSET TH Harvester Fejek E G Y S Z E R Ű E N J O B B 2 Termelékenység kompromisszumuk nélkül A Titan Harvester fej széria megfelelő Harvester fejet nyújtja az összes törzsmérethez. A legújabb innovációk

Részletesebben

PRÉSGÉPEK. Modellek száma. Kapacitás mm. Típus. Oldal

PRÉSGÉPEK. Modellek száma. Kapacitás mm. Típus. Oldal Présszerszámok Mindig egyforma préserő jellemzi, ami mindig ugyanolyan megbízható, vízzáró illesztést biztosít. Kiváló konstrukció, mely a legjobb minőséget és tartósságot biztosítja - RIDGID élethosszig

Részletesebben

Biztonsági adatlap EGK

Biztonsági adatlap EGK 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Terékazonosító Kereskedeli név JACKOCELL 4 1.2 Az anyag vagy keverék egfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása

Részletesebben

Walraven lapostető tartórendszer

Walraven lapostető tartórendszer walraven.com Walraven lapostető tartórendszer Szigetelt tetőre kifejlesztett teherelosztó rendszer Walraven lapostető tartórendszer Szigetelt tetőre kifejlesztett teherelosztó rendszer BIS Yeti 480 BIS

Részletesebben

Süllyesztett SmartBalance a nagy teljesítmény és az intelligens forma ötvözete

Süllyesztett SmartBalance a nagy teljesítmény és az intelligens forma ötvözete Lighting Süllyesztett SartBalance a nagy teljesítény és az intelligens fora ötvözete SartBalance, recessed Sok eber fényfelületet biztosító süllyesztett világítótesteket választ a rácsos egoldások helyett.

Részletesebben

LC4 széles sugárzási szögű mennyezeti hangsugárzó Rendkívül kompakt. Rendkívül erőteljes.

LC4 széles sugárzási szögű mennyezeti hangsugárzó Rendkívül kompakt. Rendkívül erőteljes. LC4 széles sugárzási szögű mennyezeti hangsugárzó Rendkívül kompakt. Rendkívül erőteljes. 2 LC4 széles sugárzási szögű mennyezeti hangsugárzó Kompakt felépítés, minőség és utolérhetetlen lefedettség A

Részletesebben

CA légrétegződést gátló ventilátorok

CA légrétegződést gátló ventilátorok CA légrétegződést gátló ventilátorok MŰSZAKI INFORMÁCIÓ A SZERELŐ ÉS A FELHASZNÁLÓ SZÁMÁRA 2019.03.20. - 2 - A CA típusjelű ventilátorokat nagy légterű, nagy belmagasságú, ipari, kereskedelmi és szolgáltató

Részletesebben

CompLex Hatályos Jogszabályok Gyűjteménye

CompLex Hatályos Jogszabályok Gyűjteménye 1 / 8 211.8.29. 12:4 Ingyenes, egbízható jogszabály szolgáltatás Magyarország egyik legnagyobb jogi A jogszabály ai napon (211.VIII.29) hatályos állapota tartaloszolgáltatójától A jel a legutoljára egváltozott

Részletesebben