STOLL FZ PROFILINE HOMLOKRAKODÓ

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "STOLL FZ PROFILINE HOMLOKRAKODÓ"

Átírás

1 STOLL FZ PROFILINE HOMLOKRAKODÓ

2 1965. A Stoll 1900-as évektôl gyárt mezôgazdasági gépeket, II. világháború után Németország vezetô cukorrépa betakarítógép gyártója volt, majd 1965-ben termékeit kibôvítette a traktorra szerelhetô homlokrakodókkal Közel tíz év alatt, évrôl évre bôvült a termékpaletta, így széles körben kínált rakodókat és munkaeszközöket is, ekkor már szinte minden traktortípusra A Stoll elsôként gyártotta a könnyedén leszerelhetô rakodókat. Két csatlakozópont kioldásával egyszerûen kijárunk a rakodók alól, mely kevesebb mit két percet vesz igénybe Az FZ/FS rakodócsaláddal tovább tökélesítette rakodóit a Stoll. Stabilitás és teljesítmény növelése mellett elrejtette a párhuzamos vezetés rudazatát, és a hidraulikacsöveket. Napjainkban: Évente több mint db homlokrakodó készül a Stoll németországi üzemében, így Európa egyik legnagyobb homlokrakodó gyártója. Jelenleg három különbözô építésmódú rakodócsaládot gyártanak, melyek szinte minden traktortípusra és márkára felszerelhetôk. Ezekhez természetesen széles választékban kínál munkaeszközöket a gyártó.

3 A Stoll továbbfejlesztette homlokrakodóit. A már világszerte bizonyított technika teljesen új megoldásokkal innovatív és nagyobb teljesítôképességû lett. Az elônyök, melyeket a mindennapi használat során nagyon hamar értékelni tudunk, a mechanikus párhuzamos vezetés Z-Kinematikával, a felmerítés- és a gyorsürítés funkció. Ezen kívül kiválóak a kilátási viszonyok a vezetô számára, az emelôbe épített párhuzamos vezetés kormányrúdjának, a speciális U profilú emelôkarba rejtett (és védett) hidraulikus vezetékek, és az elöl elhelyezkedô kereszttartónak köszönhetôen. A STOLL FZ-homlokrakodók rendelkeznek minden olyan tulajdonsággal, mint erô, stabilitás, emelô teljesítmény, modern tervezés, melyek egy megújuló és fejlôdô koncepcióhoz szükségesek. Kiváló mûködôképessége és az okos technikai megoldások mutatják, hogy mennyire jeles az FZ homlokrakodó család, melyet a mindennapi használat során, a magas teljesítôképessége, és könnyû kezelhetősége is bizonyít. Még jobb kilátás az emelôkarba rejtett hidraulikus vezetékeknek köszönhetôen. A mozgó elemek szélesebb és erôsebb csapokkal és perselyekkel vannal felszerelve, és a zsírzási pontok jól látható helyen vannak elhelyezve, könnyû kezelés érdekében. A lengôkar magasszilárdságú finom szemcséjû acélból készül, melynek köszönhetôen a rakodó önsúlya is alacsonyabb. Z-Kinematik jobb kilátás a traktorvezetô számára, tökéletes párhuzamos vezetés. A kereszttartó (merevítô) elem lapított és ovális, illetve elôs helyezkedik el, szintén javítva a látási viszonyokat. A biztonsági lábak állíthatóak, munkaeszközzel és munkaeszköz nélküli állapotban is leállítható a rakodó. A szerszámok lezárása történhet automatikusan vagy kívánság szerint elektrohidraulikusan is. Természetesen az FZ típusok szerszám-gyorscsatlakozóval vannak felszerelve.

4 A rakodó emelôkarja egy acélból van meghajlítva a magas szilárdség érdekében, ennek üregében helyezték el a párhuzamos vezetést vezérlô kart, illetve ez alatt találhatóak a rejtett és lemezzel védett hidraulikus vezetékek. Mechanikus vezérlôkar és az összes hidraulika vezeték integrálva van a rakodó lengôkarba. Párhuzamos vezetés rudazata a konzolba építve, jobb teherbírás, és nem utolsó sorban a jobb kilátás érdekében. Illetve sok traktor esetében biztosítja az elsô szélvédô teljes kinyithatóságát.

5 Azonnal észrevehetô a különbség, nincsenek zavaró vezetékek, és teljesen sina a lengôkar belsô felülete. Sokkal könnyebben tudok csak a rakodásra koncentrálni. Különösen megfelel az álvárásoknak, hogy a vezetékek, és kötési pontok ajánlott karbantartásai könnyedén elvégezhetôk. Kiemelkedô teljesítôképesség a traktorokhoz optimálisan illeszkedô rakodóknak köszönhetô A Z-Kinematik típusok kifejlesztésével, miszerint a párhuzamos vezetés vezérlôkarja az emelôkarba helyezkedik el, pozitív hatást gyakorol a homlokrakodó traktoron való elhelyezkedésére. A rejtett párhuzamos vezetônek köszönhetôen közelebb kerülhet a rakodó a kabinhoz, illetve a traktor súlypontjához, ez ideálisabb üzemeltetést, jobb súlyeloszlást és nagyobb terhelhetőséget jelent. Lényeges, hogy ez által csökken az elsô híd terheltsége is, és emelkedik az élettartam. Minden Stoll homlokrakodó a legmagasabb minôségû finom-szemcséjû acélból készül. Ennek nagyon jó oka, hogy a finom szemcséjû acél nagy szilárdságot, és stabilitást ad az emelôszerkezetnek, melyet el is várnak a Stoll rakodóktól. A stabilitást a már korábban is említett egyedi U-profilnak is köszönhetjük, mert egy acéldarabból hajlítják az emelôkarok U-alakját, melyet belül egy lemezzel erôsítenek meg a gyártás során. A speciálisan illeszkedô rakodó olyan pozícióban helyezkedik el, hogy ne terhelje túl az elsô tengelyt. E mellett több típus esetében még kinyithatóvá válik az elsô szélvédô is.

6 Tisztán és gondosan elhelyezett hidraulika vezetékek az emelôkar alatt. Bármikor gyorsan hozzáférhetünk. Robusztus ovális kereszttartó, mely messze elöl is stabilitást ad, és nem akadályozza a kilátást A STOLL FZ Kinematik egyedi U profilos kialakítása, biztosítja a hidraulika csövek biztonságos elhelyezkedését, melyek védôlemezzel vannak lefedve. Ez által a hidraulika csövek nem sérülnek, de a lemez levételével a karbantartás egyszerûen megoldható. Elrejtett hidraulikavezetékek A traktorok motorházteteje egyre szélesebb lesz, így egyre kritikusabb a traktor és a rakodó szerkezet közötti megfelel távolság. Stoll megoldást nyújt erre a problémára is. Logikus és a gyakorlatban indololt megoldással elrejtette a hidraulikus csöveket egy védett, zárt helyre az emelô szerkezet U-profilja alá, ahol lemezzel vannak burkolva. Ez által a hidraulika csövek védve vannak minden mecahnikai sérülésektôl, de ennek ellenére a védôlemez levétele után azonnal elvégezhetjük a karbantartási munkákat. Másik fontos pozitívuma ennek a megoldásnak a védelem mellett, hogy a szerkezet belsô része teljesen szabad, így munka során biztos, hogy nem akadnak/ragadnak fel idegen anyagok. Minden zsírzási pont kívülrôl jól látható és kezelhetô. Erôsített csapok, széles tömítésû csapágyak, közvetlen zsírzási pontokkal, hosszú élettartamot biztosítanak mindennapi használat mellett is. Minden csapágynak külön zsírzópont. Mielôtt még bármilyen rakodó mellett döntene, vessen egy pillantást a csapokra, mert azok elárulják, hogy hobbi vagy profi homlokrakodóról van e szó. A Stoll rakodókkal szemben a csapok esetében is elvárt a kiváló minôség és a hosszú élettartam. A FZ rakodók esetében a csapok átmérői 30-40mm-esek, - emelôkarok felfüggesztésénél 40-50mm- és ezen felül csap mindkét oldalán 22mmes perselyek erôsítik és teszik hosszú élettartamúvá ezeket a pontokat. A csaponkénti zsírzási pontok tökéletes kenést adnak minden egyes csapnak, szintén a kopásállóságot növelve.

7 Mindig a traktortípushoz alkalmazkodva, hátsó tengelytámasszal vagy a nélkül. Azon típusokra. melyekre nem szükséges a hátsó tengelytámasz, azokat is ún. fél-kerettel szerelnek fel a stabilitás érdekében. Különféle Joystickvezérlést választhatunk. Mechanikusan bowden által, vagy elektrohidraulikusan vezérelt vezérlôblokkon keresztül mûködtethetjük a rakodót. Hidro-Fix hidraulika gyorscsatlakozó segítségével gyorsan és egyszerre tudjuk csatlakozhatni, illetve szétkapcsolni a hidraulikacsöveket. Cseppmentes és gyors csatlakozást biztosít. Alapfelszereltség esetén is 4x1pár gyorscsatlakozással találkozhatunk. A Comfort Drive egy hidro-pneumatikus lengéscsillapító rendszer, amely a vibrációs, vagy ütésszerû mechanikus erôhatásokat tompítja. Használja a Comfort Drive rendszert közúton, vagy ha hosszabb utat kell megtenni rossz terepen. Ezzel védi saját magát, a traktort és a homlokrakodót is. RTL-Nívóautomatika: gombnyomásra a munkaeszköz visszaáll az általunk beállított alapállásba. Gyorsítja a munkavégzést, növeli a csapok élettartamát. Stoll Plusz funkció a gyakorlatban: Egy teli (púpozott) kanál a felmerítés funkció segítségével végig teli kanál marad. Nem folyik le emeléskor a teli kanálról pl. föld vagy termény, és nô a rakodóteljesítmény. A rendszer annyira egyszerû, mint amennyire tökéletes, a felmarkolás után még egyszer fel tudjuk billenteni 24 fokkal, így marad púpozott a kanál. Gyorsürítés egy gombnyomásra elvégezhetô. A Stoll FZ homlokrakodók Plusz-funkciói Talaj közeli állapotban a kanalat 45 -szögben tudjuk felbillenteni, illetve emeléssel (93cm) akár 69 -os szöget is el tudunk érni, mely egyedi a mechanikus párhuzamos vezetésû rakodók esetében. Ezen kívül opció keretén belül az FZ+ Kinematiknál találkozhatunk a fent látható gyorsürítés funkcióval, és a szintén egyedi RTL nívó-automatikával.

8 Wilhelm Stoll Maschinenfabrik GmbH Bahnhofstr Lengede Sato-Gép Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. H-9633 Simaság, Szabadság u. 29. Tel.: / / Fax: / itelezés: www alakartkft hu /

HOMLOKRAKODÓ TELJES ERŐ A PROFIKNAK!

HOMLOKRAKODÓ TELJES ERŐ A PROFIKNAK! HOMLOKRAKODÓ TELJES ERŐ A PROFIKNAK! ELSŐ OSZTÁLYÚ Szerelje fel, fogjon a munkához és tapasztalja meg a teljes erőt: A STOLL Profi Line termékcsaládja minden téren lenyűgöz optimális paramétereivel. Teljesen

Részletesebben

Designed and manufactured by Ålö. Quicke Q200 széria Készen áll ha Ön is

Designed and manufactured by Ålö. Quicke Q200 széria Készen áll ha Ön is Quicke Q200 széria Készen áll ha Ön is Segédalváz Hidraulikus megoldások Rakodók Munkaeszközök Piaci szegmentálás Professzionális Félprofesszionális Kompakt rakodók QUICKE 100 széria Kis & kompakt traktorok

Részletesebben

lassicline HOMLOKRAKODÓ A NAGY EREJŰ MINDENTUDÓ!

lassicline HOMLOKRAKODÓ A NAGY EREJŰ MINDENTUDÓ! lassicline HOMLOKRAKODÓ A NAGY EREJŰ MINDENTUDÓ! MINDEN ESETBEN STOLL A ClassicLine széles körben alkalmazható nyolc különböző változatban: A 5 és 0 LE közötti traktorokhoz illő homlokrakodók könnyen és

Részletesebben

Teljesítmény a legkisebb részletekig

Teljesítmény a legkisebb részletekig Teljesítmény a legkisebb részletekig Quicke rakodó választék az Ön kompakt traktorára PIACI FELOSZTÁS Professzionális Fél professzionális Kompakt rakodók QUICKE 100 széria Kis és kompakt Traktorok Kompakt

Részletesebben

ÁGAPRÍTÓ GÉPEK AY 400-10cm AY 600-16cm AY 900-21cm AY 1000-26cm

ÁGAPRÍTÓ GÉPEK AY 400-10cm AY 600-16cm AY 900-21cm AY 1000-26cm ÁGAPRÍTÓ GÉPEK AY 400-10cm AY 600-16cm AY 900-21cm AY 1000-26cm A Volverini gépgyár több mint 20 éve kezdte meg működését. A családi vállalkozásként működő gyár mára a világ számos pontjára szállít mezőgazdasági

Részletesebben

METAL-FACH bálacsomagolók

METAL-FACH bálacsomagolók Z552 - helyben csomagoláshoz MEZŐGAZDASÁGI GÉP ALKATRÉSZ KENŐANYAG - SZERVIZ METAL-FACH bálacsomagolók A Z552 bálacsomagoló helyben történő csomagolásra alkalmas. A traktorhoz hárompont felfüggesztéssel

Részletesebben

A minőség a Stollnál régi hagyomá ny. A STOLL gépek több mint 130 éve nap mint nap megkönnyítik a gazdálkodók munkáját.

A minőség a Stollnál régi hagyomá ny. A STOLL gépek több mint 130 éve nap mint nap megkönnyítik a gazdálkodók munkáját. 2 3 A minőség a Stollnál régi hagyomá ny. A STOLL gépek több mint 130 éve nap mint nap megkönnyítik a gazdálkodók munkáját. 1900 A STOLL már több mint 130 éve gyárt kiváló minőségű mezőgazdasági gépeket.

Részletesebben

Kverneland vontatott hengerek. Actiroll és Actiroll HD hengerek

Kverneland vontatott hengerek. Actiroll és Actiroll HD hengerek Kverneland vontatott hengerek Actiroll és Actiroll HD hengerek Actiroll és Actiroll HD hengerek A vontatott Kverneland Actiroll és Actiroll HD hengerek kialakításukkal biztosítják a hatékony talajtömörítést

Részletesebben

Innovatív homlokrakodók valamennyi LE-osztályhoz. A STOLL profi homlokrakodói megkönnyítik a profik dolgos hétköznapjait.

Innovatív homlokrakodók valamennyi LE-osztályhoz. A STOLL profi homlokrakodói megkönnyítik a profik dolgos hétköznapjait. FZ / FS Profiline. Innovatív homlokrakodók valamennyi LE-osztályhoz. A STOLL profi homlokrakodói megkönnyítik a profik dolgos hétköznapjait. Az összes mozgó alkatrész szélesen kiperselyezett csapágyazása

Részletesebben

Power für Profis! Teknős billentős pótkocsi. Az első. www.fliegl.com

Power für Profis! Teknős billentős pótkocsi. Az első. www.fliegl.com Power für Profis! Európa legnagyobb mezőgazdasági pótkocsigyártója Az első Teknős billentős pótkocsi www.fliegl.com HU Agrartechnik Teknős billentős pótkocsi-a robosztus mindentudó a biztonságos szállításhoz

Részletesebben

Sokoldalúság kompakt méretben 3036E Standard kompakt traktorok

Sokoldalúság kompakt méretben 3036E Standard kompakt traktorok Sokoldalúság kompakt méretben 3036E Standard kompakt traktorok 2 Még soha nem láthatott ilyen standard traktort Bizonyos szabályok azért vannak, hogy megszegjük őket. Amikor a 3036E standard kompakt traktort

Részletesebben

Fordulékonyabbak az új rakodók

Fordulékonyabbak az új rakodók A frontkaszákról szóló korábbi cikkünk itt érhető el. A CLAAS, a Liebherrel való együttműködés keretében további kerekes rakodó modelleket kínál az 5,6 és 9 tonnás kategóriában. A három új Torion Sinusban

Részletesebben

Bálaszállítók. kör- és kockabálákhoz

Bálaszállítók. kör- és kockabálákhoz Bálaszállítók kör- és kockabálákhoz GÖWEIL / Bálaszállítók / 02-03 oldal GÖWEIL Maschinenbau GmbH Davidschlag 11 / A-4202 Kirchschlag Tel: +43 (0)7215 2131-0 / Fax: +43 (0)7215 2131-9 office@goeweil.com

Részletesebben

Teherbírás. Magasság. (mm) (kg) 1.500 3.000 5.000 10.000 1.500 3.000 5.000 10.000. felár

Teherbírás. Magasság. (mm) (kg) 1.500 3.000 5.000 10.000 1.500 3.000 5.000 10.000. felár VS és KB fogasléces emelõk, hébér DIN 7355 szerint. Alacsony szerkezeti a KB típus esetében. Biztonsági hajtókar behajtható fogantyúval. Kívánságra racsnis hajtókarral is szállítható. 10/ Köröm (legalacsonyabb)

Részletesebben

Kaszák Dobos kaszák Tárcsás kaszák

Kaszák Dobos kaszák Tárcsás kaszák Kaszák Dobos kaszák Tárcsás kaszák www.fella-werke.de Tradíció és tapasztalat - egy oldal az 1950-ben kiadott FELLA kasza prospektusból. Tartalom A prospektus tartalma áttekintést nyújt Önnek a teljes

Részletesebben

Szőlő csonkázó gép ELITE

Szőlő csonkázó gép ELITE Szőlő csonkázó gép ELITE Tökéletesség a szőlészetben Az ERO csonkázó gép ELITE a sok oldalú felszerelésével nagyon meggyőző. Az L és U alakú keretek egy és két oldali kivitelben is rendelhető. A vágóeszközök

Részletesebben

MEZŐGAZDASÁGI GÉP ALKATRÉSZ KENŐANYAG - SZERVIZ Telephely: 7522 Kaposújlak, 610-es Fő út, 095/3 hrsz. Telefon: 82/713-274, 82/714-030, 30/336-9804,

MEZŐGAZDASÁGI GÉP ALKATRÉSZ KENŐANYAG - SZERVIZ Telephely: 7522 Kaposújlak, 610-es Fő út, 095/3 hrsz. Telefon: 82/713-274, 82/714-030, 30/336-9804, METAL-FACH bálázók Z562 A Z562 bálázógép gyártásánál a Metal-Fach elsőként az országban alkalmazott olyan innovatív gyártási módszert, ahol a megbízhatóságot és a magas fokú préselést (szorítást) a teljesen

Részletesebben

Pöttinger LION. Forgóboronák 97+231.10.0610

Pöttinger LION. Forgóboronák 97+231.10.0610 Pöttinger LION Forgóboronák 97+231.10.0610 LION 251 / 301 / 3002 / 4002 Forgóboronák 2,5 m-től 6 m munkaszélességig A talajművelés mindenesei A forgóborona fontos szerepet játszik a Pöttinger földművelési

Részletesebben

hatékony, ergonomikus, sokoldalú biztonságos kézi emelő univerzális felhasználási lehetőségekkel

hatékony, ergonomikus, sokoldalú biztonságos kézi emelő univerzális felhasználási lehetőségekkel hatékony, ergonomikus, sokoldalú biztonságos kézi emelő univerzális felhasználási lehetőségekkel UNIKAR univerzális rögzítővel Cikkszám 100 548 UNIKAR villával Cikkszám 100 528 UNIKAR villával rakománytámasszal

Részletesebben

Pöttinger SYNKRO. Két- és háromgerendelyes kultivátor 97+220.10.0110

Pöttinger SYNKRO. Két- és háromgerendelyes kultivátor 97+220.10.0110 Pöttinger SYNKRO Két- és háromgerendelyes kultivátor 97+220.10.0110 SYNKRO A föld az élet... A talajmegmunkálás klasszikus eszköze a talajlazító. A visszamaradt növényi részek felszíni bekeverése növeli

Részletesebben

Triathlon - Ütőképes vetőgép

Triathlon - Ütőképes vetőgép Triathlon Triathlon - Ütőképes vetőgép kis vonóerő igénnyel a modern szántóföldi műveléshez Sok modern univerzális vetőgép nagy önsúlyuk miatt nagy vonóerőt igényelnek, magas az üzemanyagfelhasználásuk,

Részletesebben

Parallel - o - Matic

Parallel - o - Matic Parallel - o - Matic Parallel - o - Matic A teljesen hidraulikus POM-VX homlokrakodó tervezésekor különös hangsúlyt helyeztünk a stabilitásra, a mindig megfelelő kilátásra, valamint az ergonomikus kialakításra.

Részletesebben

XCELSIOR / VARI FLEX. Függesztett váltvaforgató ekék. Powered by Kongskilde

XCELSIOR / VARI FLEX. Függesztett váltvaforgató ekék. Powered by Kongskilde XCELSIOR / VARI FLEX Függesztett váltvaforgató ekék Powered by Kongskilde Härdat stål A nyers kormánylemezek cementálása Edzett acél Az Överum kopóalkatrészeknél alkalmazott hőkezelt acél neve az Överum

Részletesebben

Min. asztal magasság (mm) Asztal mérete L x B (mm) 700 x 450 815 x 500 1010 x 520 1010 x 520 1010 x 520 1010 x 520 830 x 520 1010 x 520 D K W

Min. asztal magasság (mm) Asztal mérete L x B (mm) 700 x 450 815 x 500 1010 x 520 1010 x 520 1010 x 520 1010 x 520 830 x 520 1010 x 520 D K W HT kézi mûködtetésû mozgatható emelõasztal Ergonómikus megoldás gépek karbantartásához szükséges alkatrészek, szerszámok megfelelõ munkaba emeléséhez. HT: Kézi mûködtetésû emelõasztal. D: Kettõs olló,

Részletesebben

A márka. Nagy & kis. hősök.

A márka. Nagy & kis. hősök. A márka Nagy & kis hősök. HAGYOMÁNY. MINŐSÉG. INNOVÁCIÓ. Szenvedélyesen támogatjuk a gazdálkodókat. Hagyomány, minőség és innováció - ezek az értékek vezetnek előre minket minden nap a STOLL-nál. Igazi

Részletesebben

Allrounder 600 / 750 - profiline -

Allrounder 600 / 750 - profiline - Allrounder 600 / 750 - profiline - Allrounder 600 / 750 - profiline - Az ALLROUNDER -profiline- a magas és tágas vázszerkezete miatt (vázmagasság 60 cm) nem egy klasszikus magágykészítő, hanem inkább egy

Részletesebben

Solid. Az Allrounder. Minden esetre.

Solid. Az Allrounder. Minden esetre. Solid Az Allrounder. Minden esetre. Felelősséggel emelünk (új szintre) - A SOLID. Markáns. Szilárd lábakkal a talajon. Formás. Ez a mi SOLID-unk. Ez a gémszerkezet egyesíti a dinamikus formatervezést a

Részletesebben

Derékcsuklós rakodók

Derékcsuklós rakodók Derékcsuklós rakodók Derékcsuklós rakodók Giant kényelem Az állítható kormányoszlop, vezetőülés, az állítható kartámasz, biztonsági öv és háttámla mind a vezető kényelmét szolgálják. A jól áttekinthető

Részletesebben

ANYAGMOZGATÓ BERENDEZÉSEK

ANYAGMOZGATÓ BERENDEZÉSEK ANYAGMOZGATÓ BERENDEZÉSEK 265 Anyagmozgató berendezések Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék A Pfaff-silberblau anyagmozgató berendezések kiválóan Kézi raklapemelők 270-281 Kézi raklapemelők mérleggel 282-283

Részletesebben

Kompromisszumok nélkül.

Kompromisszumok nélkül. ProfiLine Teljes erő a profiknak! Kompromisszumok nélkül. 2 Az igazi hősök nem kötnek kompromisszumokat. Ők célba érnek. Erővel, ésszel és szenvedéllyel. Home of Quality. 3 ERŐCSOMAG az elejétől a végéig.

Részletesebben

Kverneland 150 B/S Variomat függesztett váltvaforgató eke 3-5 fejes kivitelben. Könnyü Robosztus Könnyen kezelhetö

Kverneland 150 B/S Variomat függesztett váltvaforgató eke 3-5 fejes kivitelben. Könnyü Robosztus Könnyen kezelhetö függesztett váltvaforgató eke 3-5 fejes kivitelben Könnyü Robosztus Könnyen kezelhetö Könnyű, Robosztus, Egyszerűen kezelhető Kverneland 150 B/S Variomat Könnyű és robosztus függesztett váltva forgató

Részletesebben

Terra Kombi Kombinátor. Gépkönyv

Terra Kombi Kombinátor. Gépkönyv Terra Kombi Kombinátor Gépkönyv l./ ÁLTALÁNOS ISMERTETÉS 1.1 Munkagépek-felhasználási-területe Tavaszi és őszi vetésű növények magágykészítése Kelőfélben lévő gyomok szántóföldi irtása Mütrágyák, vegyszerek

Részletesebben

E-mail: info@silliker.hu web: www.silliker.hu Telefon: +36-30-479-1802

E-mail: info@silliker.hu web: www.silliker.hu Telefon: +36-30-479-1802 Metal-Fach T-710/1 Két tengelyes 6 to pótkocsi T710/1-6T Kéttengelyes három oldalra billenős pótkocsi. 6 tonna teherbírású, kéttengelyes T710/1 pótkocsi könnyű és robusztus konstrukcióval rendelkezik,

Részletesebben

Bálaszállítók. kör- és kockabálákhoz

Bálaszállítók. kör- és kockabálákhoz Bálaszállítók kör- és kockabálákhoz GÖWEIL / Bálaszállítók / 02-03 oldal GÖWEIL Maschinenbau GmbH Davidschlag 11 / 4202 Kirchschlag / Austria Tel: +43 (0)7215 2131-0 / Fax: +43 (0)7215 2131-9 office@goeweil.com

Részletesebben

Kezdjen bele! Nagy teljesítménnyel rendelkező kompakt gép

Kezdjen bele! Nagy teljesítménnyel rendelkező kompakt gép Kezdjen bele! A GL 0 T sorozat kompakt ültetőgépei jó választást jelentenek, ha a vetőanyag szoros ültetéséről van szó. A nagy, vagy különféle méretű burgonyák ültetése kor is első osztályú munkát végeznek.

Részletesebben

MUNKAANYAG. Orosz György. Erőgépre szerelt homlokrakodó gépek. A követelménymodul megnevezése: Önjáró betakarítógépek üzemeltetése és karbantartása

MUNKAANYAG. Orosz György. Erőgépre szerelt homlokrakodó gépek. A követelménymodul megnevezése: Önjáró betakarítógépek üzemeltetése és karbantartása Orosz György Erőgépre szerelt homlokrakodó gépek A követelménymodul megnevezése: Önjáró betakarítógépek üzemeltetése és karbantartása A követelménymodul száma: 2315-06 A tartalomelem azonosító száma és

Részletesebben

GÖWEIL Maschinenbau GmbH Davidschlag 11 / A-4202 Kirchschlag Tel: +43 (0)7215 2131-0 / Fax: +43 (0)7215 2131-9 office@goeweil.com / www.goeweil.

GÖWEIL Maschinenbau GmbH Davidschlag 11 / A-4202 Kirchschlag Tel: +43 (0)7215 2131-0 / Fax: +43 (0)7215 2131-9 office@goeweil.com / www.goeweil. GHU Homlokrakodó GÖWEIL / Homlokrakodó / 02-03 oldal GÖWEIL Maschinenbau GmbH Davidschlag 11 / A-4202 Kirchschlag Tel: +43 (0)7215 2131-0 / Fax: +43 (0)7215 2131-9 office@goeweil.com / www.goeweil.com

Részletesebben

KUKORICA ADAPTER MADE IN ITALY

KUKORICA ADAPTER MADE IN ITALY KUKORICA ADAPTER MADE IN ITALY MAGUNKRÓL A FANTINI vezető az univerzális, bármilyen kombájntípusra felszerelhető kukorica és napraforgó adapterek gyártásában. A vállalat gyors fejlődése is bizonyítja,

Részletesebben

Tiger - Master - Master Pro - Maxer. Vontatott magágykészítő kombinátorok

Tiger - Master - Master Pro - Maxer. Vontatott magágykészítő kombinátorok Tiger - Master - Master Pro - Maxer Vontatott magágykészítő kombinátorok Kverneland Tiger - az univerzális magágykészítő TIGER magágykészítő kombinátor A Tiger magágykészítő kiváló választás azoknak a

Részletesebben

Dupla szív alakú kapás grubber 4 késsoros. Alkalmazkodás a legmagasabb szintű igényekhez.

Dupla szív alakú kapás grubber 4 késsoros. Alkalmazkodás a legmagasabb szintű igényekhez. Szárnyas késes grubber Dupla szív alakú kapás grubber 2 késsoros 3 késsoros 4 késsoros Alkalmazkodás a legmagasabb szintű igényekhez. Rendkívüli technika a legmagasabb szintű igények kielégítésére. A Tukan

Részletesebben

Allrounder 900 / profiline-

Allrounder 900 / profiline- Allrounder 900 / 1200 -profiline- Allrounder 900 / 1200 - profiline - Az ALLROUNDER -profiline- a magas és tágas vázszerkezete miatt (vázmagasság 60 cm) nem egy klasszikus magágykészítő, hanem inkább egy

Részletesebben

INTER MIX KFT. KUBOTA japán precizitás elérhető áron. Kubota M széria

INTER MIX KFT. KUBOTA japán precizitás elérhető áron. Kubota M széria Traktorok KUBOTA japán precizitás elérhető áron A Kubota japán vállalat piacvezető a világon legtöbbet eladott ipari dízel kategóriában, amely kertészeti és mezőgazdasági célokra kínál erőgépeket. A vállalatcsoport

Részletesebben

Branson 40/50 C Sorozat

Branson 40/50 C Sorozat Branson 40/50 C Sorozat 28 29 40-es sorozat áttekintés A fülkén elöl-hátul található 2-2 munkalámpa amelyek rossz látási körülmények között is biztosítják a szükséges fényviszonyokat Luxus kivitelü fülke

Részletesebben

EGYEDÜLÁLLÓ SAT RENDSZER

EGYEDÜLÁLLÓ SAT RENDSZER HENGEREK mindez egy egységben! Válassza a HEVA szántóföldi hengert növeli termelékenységét időt és pénzt takarít meg. A HEVA hengerre történö felszereléshez SpringBoard simítólemezeket kínálunk. Így a

Részletesebben

SIMEX Felületmarók PL 25.10 35.15 45.20 55.20 60.20 1000 40.35

SIMEX Felületmarók PL 25.10 35.15 45.20 55.20 60.20 1000 40.35 SIMEX Felületmarók PL 25.10 35.15 45.20 55.20 60.20 1000 40.35 Kiválóan alkalmas aszfalt és beton felületek megmunkálására. A felületmarók a SIMEX által szabadalmaztatott önszintező mechanizmussal vannak

Részletesebben

ACÉL- FÉLKÖRÍVES KIALAKÍTÁSSAL ROBOSZTUS NEHÉZ KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT. A FÉLKÖRÍVES FELÉPÍTMÉNY IDEÁLIS A DURVA ANYAGOK SZÁLLÍTÁSÁHOZ.

ACÉL- FÉLKÖRÍVES KIALAKÍTÁSSAL ROBOSZTUS NEHÉZ KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT. A FÉLKÖRÍVES FELÉPÍTMÉNY IDEÁLIS A DURVA ANYAGOK SZÁLLÍTÁSÁHOZ. SPECIALISTA 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 Egyedi segédalváz kialakítás típustól függően Billentő hidraulika henger, 50 fokos szögnél nagyobb nyitás, könnyebb ürítés Széles felfekvés, nagyobb

Részletesebben

Hiab Loglift S - hosszú nagygémes daruk

Hiab Loglift S - hosszú nagygémes daruk Hiab Loglift S - hosszú nagygémes daruk Termékkatalógus Profi k választása Rövid rönkök mozgatásához elengedhetetlen a gyors, tartós és erős daru. A Hiab Loglift daruk masszív fordítórendszerrel, a teljes

Részletesebben

Több, mint 20 éve. az erdészeti munkában

Több, mint 20 éve. az erdészeti munkában Több, mint 20 éve az erdészeti munkában Daruk Megnevezés Palms 2.42 Palms 2.54 Palms 3.52 Palms 3.53 Palms 3.67 Maximális kinyúlás (m) 4,2 5,4 5,2 5,3 6,7 Bruttó emelési nyomaték (knm) 26 26 37 43 37 Bruttó

Részletesebben

Megbízható teljesítmény

Megbízható teljesítmény www.toyota-forklifts.hu Megbízható teljesítmény a Toyota System of Active Stability rendszerének köszönhetően 2 TOYOTA MATERIAL HANDLING MEGBÍZHATÓ TELJESÍTMÉNY A TOYOTA SAS-RENDSZERÉVEL 3 NÉLKÜLÖZHETETLEN

Részletesebben

CLOSER TO YOU. Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően

CLOSER TO YOU. Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően CLOSER TO YOU Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően FONA Intraorális röntgenek FONA XDC Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően A FONA intraorális röntgen

Részletesebben

Egyszerű és könnyű karbantartás A karbantartási munkák megkönnyítése érdekében a nagygém összes kenési pontja a jobb oldalra került.

Egyszerű és könnyű karbantartás A karbantartási munkák megkönnyítése érdekében a nagygém összes kenési pontja a jobb oldalra került. KUBOTA MINIKOTRÓ Egészen kis méret, gyors megtérülés, egyszerű és könnyű kezelés. Ezek a jellemzői az új Kubota K 008-3-as minikotrónak, melynek üzemi súlya 1 tonna alatt van. Gyors csapszeges csatlakoztatás

Részletesebben

Telefon: 06-20/999-7230, 20/999-7231, 20/999-7232, 1/415-2140, Fax: 1/417-3239, Honlap: www.penda.hu

Telefon: 06-20/999-7230, 20/999-7231, 20/999-7232, 1/415-2140, Fax: 1/417-3239, Honlap: www.penda.hu BOMBELLI hóekék Rendeltetésszerő felhasználási terület: Ezek a hóekék a városi utak és bevezetıszakaszok hóekézésére a leginkább megfelelı berendezések. A kis-, közepes és nagyteherautó, erıgép, terepjáró

Részletesebben

BPW AGRO Drive A hidraulikus meghajtású tengely

BPW AGRO Drive A hidraulikus meghajtású tengely BPW AGRO Drive A hidraulikus meghajtású tengely Kedvezőtlen körülmények között történő nagy tömegű rakomány vontatására. BPW tengellyel akkor is folytathatja a munkát, amikor mások már feladták. BPW AGRO

Részletesebben

Termékismertető és termék összehasonlítás MEX 6 Kukorica silózó sorfüggetlen betakarító adapterrel

Termékismertető és termék összehasonlítás MEX 6 Kukorica silózó sorfüggetlen betakarító adapterrel Termékismertető és termék összehasonlítás MEX 6 Kukorica silózó sorfüggetlen betakarító adapterrel 1 Műszaki adatok MEX 6: MEX 6 Teljesítmény folyamatos használat esetén: 0,6-1,05 ha/h Kések száma: 10

Részletesebben

Pöttinger TERRADISC. Rövidtárcsa boronálógép 97+235.10.0310

Pöttinger TERRADISC. Rövidtárcsa boronálógép 97+235.10.0310 Pöttinger TERRADISC Rövidtárcsa boronálógép 97+235.10.0310 TERRADISC A talajba életet lehelni A művelés során szántóföldi korszerű az új talajmegmunkáló rendszerek erősítik a minimális talajmegmunkálás

Részletesebben

Azoknak, akik munkájuk során legyőzik az akadályokat.

Azoknak, akik munkájuk során legyőzik az akadályokat. Konstantin Schmidt, Kereskedelmi igazgató Azoknak, akik munkájuk során legyőzik az akadályokat. Egy ZARGES koffer amely tökéletes megjelenésű, elegáns és strapabíró Annyira híres. Annyira elegáns. Az új

Részletesebben

E-mail: info@silliker.hu web: www.silliker.hu Telefon: +36-30-479-1802

E-mail: info@silliker.hu web: www.silliker.hu Telefon: +36-30-479-1802 15-30 LE teljesítményigényű, traktorok hárompontjára kapcsolható karos rézsűkaszák. Zúzófej kihelyezhetőségei (a traktor középvonalától a zúzófej széléig) : 170, 250, 300, 350 cm - önálló hidraulikarendszer(olajtartály,szivattyú,

Részletesebben

A z ú j alap Program 2017

A z ú j alap Program 2017 A z ú j alap Program 2017 CARGOPOWER - az új alap A modern CARGOPOWER radiális karkaszok stabil övszalagokkal és rendkívül széles futófelülettel rendelkeznek, ami magas stabilitást és zökkenőmentes működést

Részletesebben

UTSTYR / TILBEHØR IGLAND RÖNKSZÁLLÍTÓK ÉS RAKODÓK

UTSTYR / TILBEHØR IGLAND RÖNKSZÁLLÍTÓK ÉS RAKODÓK UTSTYR / TILBEHØR IGLAND RÖNKSZÁLLÍTÓK ÉS RAKODÓK SWINGTRAC A SWINGTRAC-RENDSZER : egyedülállóan kialakított megoldás, amely egyszerűbbé teszi a gép manőverezését, rossz területeken, ahol a kövek és tuskók

Részletesebben

MEREVTESTŰ FELFÚJHATÓ CSÓNAKOK KÖZÖTT AZ ELSŐ

MEREVTESTŰ FELFÚJHATÓ CSÓNAKOK KÖZÖTT AZ ELSŐ MEREVTESTŰ FELFÚJHATÓ CSÓNAKOK KÖZÖTT AZ ELSŐ A MINŐSÉG MUNKÁHOZ ÉS SZABADIDŐHÖZ - - Olyan kiváló minőségű csónakokat gyártunk, amelyek a hajókirándulások legmodernebb igényeit is kielégítik. Kifejlesztettünk

Részletesebben

PONTOS. ERŐS. TÁGAS. KÖLTSÉGHATÉKONY. Sokoldalú műtrágya adagolós vetőgép amely minimálisan és hagyományosan előkészített magágyba vetéshez alkalmas

PONTOS. ERŐS. TÁGAS. KÖLTSÉGHATÉKONY. Sokoldalú műtrágya adagolós vetőgép amely minimálisan és hagyományosan előkészített magágyba vetéshez alkalmas TITAN PONTOS. ERŐS. TÁGAS. KÖLTSÉGHATÉKONY. Sokoldalú műtrágya adagolós vetőgép amely minimálisan és hagyományosan előkészített magágyba vetéshez alkalmas A Tume Titan kitűnő vetést biztosít, direkt vetéshez

Részletesebben

BIS RapidStrut Szerelősín rendszer

BIS RapidStrut Szerelősín rendszer walraven.com BIS RapidStrut Szerelősín rendszer Új! BIS UltraProtect 000 BIS RapidStrut G tartozékok A következő generáció BIS RapidStrut DS 5 BIS RapidStrut : minden közepes és nehéz teher rögzítéséhez

Részletesebben

KÖNNYU CSUKLÓKAROS NAPELLENZOK

KÖNNYU CSUKLÓKAROS NAPELLENZOK KÖNNYU CSUKLÓKROS NPELLENZOK z egyedi piaci igények szerint gyártott napellenzők többi részegységéhez hasonlóan a csuklókarokat is építőszekrényrendszerben gyártjuk. Ez azt jelenti, hogy a különböző teherbírású

Részletesebben

HOMLOKRAKODÓ TELJES ERŐ A PROFIKNAK!

HOMLOKRAKODÓ TELJES ERŐ A PROFIKNAK! HOMLOKRAKODÓ TELJES ERŐ A PROFIKNAK! ELSŐ OSZTÁLYÚ Szerelje fel, fogjon a munkához és tapasztalja meg a teljes erőt: A STOLL Profi Line termékcsaládja minden téren lenyűgöz optimális paramétereivel. Teljesen

Részletesebben

INTENZÍV GRUBBER KARAT

INTENZÍV GRUBBER KARAT INTENZÍV GRUBBER KARAT 2 Tarlómegmunkálás napjainkban A tarlómegmunkálás célja az utóbbi években sok helyen megváltozott. Korábban főként a gyomnövények elleni védekezésül és talajlazításként szolgált.

Részletesebben

Spotlámpák Mélysugárzók Lineáris lámpa Térvilágítók Padló fali lámpák Szabadonsugárzók Dekor. lámpák Csarnokvilágítók

Spotlámpák Mélysugárzók Lineáris lámpa Térvilágítók Padló fali lámpák Szabadonsugárzók Dekor. lámpák Csarnokvilágítók T LED Tconverter Spotlámpák Mélysugárzók Lineáris lámpa Térvilágítók Padló fali lámpák Szabadonsugárzók Dekor. lámpák Csarnokvilágítók 1 www.tridonic.com Tconverter Okos lépés A szituáció tökéletes. Akármilyen

Részletesebben

A megalapozott bizalom: A Toyota

A megalapozott bizalom: A Toyota www.toyota-forklifts.hu A megalapozott bizalom: A Toyota aktív SAS stabilitásvezérlő rendszerével (System of Active Stability) ellátott Traigo targoncák 2 TOYOTA MATERIAL HANDLING A MEGALAPOZOTT BIZALOM:

Részletesebben

1556/2A Lengéscsillapító rugóösszehúzó 1559/22 1559/36 1559/45 13 mm

1556/2A Lengéscsillapító rugóösszehúzó 1559/22 1559/36 1559/45 13 mm 1550/2-MRC 1555S/BMW-RNT Pofák 1550/2 levegős rugóösszehúzó modellhez Mercedes W203, W209 (C és E osztály) Tányérok a rugóösszehúzóhoz BMW E39, E46 és Renault Mégane II 1555DS-hez és 1555/QS-hez 1557 Erősített

Részletesebben

SW közvilágítási rendszer. Innovatív megoldások az SW-től

SW közvilágítási rendszer. Innovatív megoldások az SW-től SW közvilágítási rendszer Innovatív megoldások az SW-től SW közvilágítási rendszer A magyarországi közvilágítási piac fontos és meghatározó szereplőjeként határoztuk el a közvilágítási rendszer komplett

Részletesebben

i i i Sebesség fokozat (előre-hátra) 2-2 2-2 4-4 Mechanikus átvitel n n i Inching pedál i i i

i i i Sebesség fokozat (előre-hátra) 2-2 2-2 4-4 Mechanikus átvitel n n i Inching pedál i i i DIECI AGRI PIVOT törzscsuklós teleszkópos rakodó Műszaki jellemzők és alapfelszereltség: A DIECI - AGRI PIVOT egy könnyen manőverezhető és agilis munkagép család, mellyel szűk térben és akadályokkal tarkított

Részletesebben

ANYAGMOZGATÓ BERENDEZÉSEK

ANYAGMOZGATÓ BERENDEZÉSEK ANYAGMOZGATÓ BERENDEZÉSEK 265 Anyagmozgató berendezések Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék A Pfaff-silberblau anyagmozgató berendezések kiválóan Kézi raklapemelők 270-281 Kézi raklapemelők mérleggel 282-283

Részletesebben

ANYAGMOZGATÓ BERENDEZÉSEK

ANYAGMOZGATÓ BERENDEZÉSEK ANYAGMOZGATÓ BERENDEZÉSEK 265 Anyagmozgató berendezések Tartalomjegyzék A Pfaff-silberblau anyagmozgató berendezések kiválóan Tartalomjegyzék Kézi raklapemelők 270-281 Kézi raklapemelők mérleggel 282-283

Részletesebben

Venezia - IP55 Automatizálási szekrények

Venezia - IP55 Automatizálási szekrények Venezia - I55 Automatizálási szekrények Automatizálási elosztószekrény Venezia A Venezia termékcsalád megalkotásakor igyekeztünk megfelelni a legmagasabb vevői igényeknek a termékkínálat, minőség és a

Részletesebben

Pillérzsaluzatok. TRIO RAPID VARIO GT 24 QUATTRO SRS körpillér

Pillérzsaluzatok. TRIO RAPID VARIO GT 24 QUATTRO SRS körpillér TRIO RAPID VARIO GT 24 QUATTRO SRS körpillér 47 Felhasználóbarát pillérzsaluzatok Biztonságos munkavégzés minden magasságban a PERI betonozó állványokkal és létrafeljárókkal. PERI betonozó állványok -

Részletesebben

VETÍTÕVÁSZNAK PRÉMIUM VETÍTÕVÁSZNAK EURÓPAI GYÁRTÁSBÓL PROJEKTOR ÁLLVÁNYOK FÜGGESZTÕ KONZOLOK

VETÍTÕVÁSZNAK PRÉMIUM VETÍTÕVÁSZNAK EURÓPAI GYÁRTÁSBÓL PROJEKTOR ÁLLVÁNYOK FÜGGESZTÕ KONZOLOK VETÍTÕVÁSZNAK PRÉMIUM VETÍTÕVÁSZNAK EURÓPAI GYÁRTÁSBÓL PROJEKTOR ÁLLVÁNYOK FÜGGESZTÕ KONZOLOK H A V E S C R E E N, H A V E F U N! A vetítõvásznakról Az optimális vetítõvászon méret meghatározása függ a

Részletesebben

ÁTTEKINTÉS.

ÁTTEKINTÉS. ÁTTEKINTÉS www.optitrailer.com 2 Langendorf Hagyomány és innováció! A Langendorf a szállítmányozás piacán, több mint 125 éves múltra tekint vissza, ez időszak alatt létrehozott termékeivel méltán kivívta

Részletesebben

HOMLOKRAKODÓ A KICSIKET EGÉSZEN NAGGYÁ VARÁZSOLJA!

HOMLOKRAKODÓ A KICSIKET EGÉSZEN NAGGYÁ VARÁZSOLJA! HOMLOKRAKODÓ A KICSIKET EGÉSZEN NAGGYÁ VARÁZSOLJA! A KIS TRAKTOROK ÉRTÉKTÖBBLETE Szűk terek, kis területek és keskeny utcák. Ilyen helyeken érzik elemében magukat a kistraktorok. Mert ezeket egyszerre

Részletesebben

Széria felszedőkar. Bálaterelő. Rotációs felszedő kar

Széria felszedőkar. Bálaterelő. Rotációs felszedő kar Körbála szállító Széria felszedőkar Bálaterelő Választható felszedő karok Kétfajta felszedő kar közül választhat mindegyik bálaszállító típusnál. Az 1500S és 2500S típusokra jellemző az állítható villával

Részletesebben

Forgóboronák. Terramat L Arterra MS ArterraGrip EuroTill MS

Forgóboronák. Terramat L Arterra MS ArterraGrip EuroTill MS Forgóboronák H Terramat L Arterra MS ArterraGrip EuroTill MS Technika a profi gazdaságoknak A munkagépeink a kimagasló értéküket a robosztus és hosszú élettartamú konstrukciónak köszönhetik, amelyek fejlesztése

Részletesebben

MŰHELYBERENDEZÉSEK 413

MŰHELYBERENDEZÉSEK 413 MŰHELYBERENDEZÉSEK 413 Műhelyberendezések Tartalomjegyzék Oldalszám A műhelyberendezések termékcsoport kiváló teljesítményű, modern berendezéseket foglal magába, melyek sokoldalúságukkal és rugalmasságukkal

Részletesebben

100C 140C 160C 180C. Teljesítmény a legkisebb részletekig Quicke rakodók kompakt traktorához

100C 140C 160C 180C. Teljesítmény a legkisebb részletekig Quicke rakodók kompakt traktorához C 4C 6C 8C Teljesítmény a legkisebb részletekig Quicke rakodók kompakt traktorához HU A professzionális felhasználásnak kedvező kialakítás. Csak a Quicke-től. Világvezető tervezés és megjelenés a Quicke

Részletesebben

A hengerezés új szintje HENGEREK

A hengerezés új szintje HENGEREK TipRoller A hengerezés új szintje HENGEREK mindez egy egységben! Válassza a HEVA szántóföldi hengert növeli termelékenységét időt és pénzt takarít meg. A HEVA Board simítólemezeket kínálunk. Így a henger

Részletesebben

HAGYOMÁNY ÉS KIFORROTTSÁG

HAGYOMÁNY ÉS KIFORROTTSÁG HAGYOMÁNY ÉS KIFORROTTSÁG BÁRMELY ISMERT KOMBÁJNTÍPUSRA FELSZERELHETŐ! Korszerű szerkezeti elemek Megbízható működés, hosszú élettartam Minimális napi karbantartás A legkülönbözőbb igényeknek megfelelő

Részletesebben

Minden érv. mellette szól

Minden érv. mellette szól Minden érv mellette szól Nekem fontos a hatékonyság Tökéletes választás mindenkinek, akinek fontos a hatékonyság. RotoQ-val garantált a hatékony beépítés. Az új RotoQ a beszerelés során csavarok nélkül

Részletesebben

Kerekes rakodógép, teleszkópos gém vagy. kritériumnak megfelel!

Kerekes rakodógép, teleszkópos gém vagy. kritériumnak megfelel! M RANGE H RANGE Kerekes rakodógép, teleszkópos gém vagy minirakodó? A Turboloader mindhárom kritériumnak megfelel! A Turboloader sokoldalú gép, amellyel kertépítési, közterületfenntartási, mezőgazdasági,

Részletesebben

Üdvözöljük a Városkert Kft. bemutatóján

Üdvözöljük a Városkert Kft. bemutatóján Üdvözöljük a Városkert Kft. bemutatóján Bucher seprőgépek AEBI M T U N IV E R Z Á LIS E S Z K ÖZ H OR DOZ Ó C S A LÁ D AE B I MT 750 AEBI MT 740 AEBI MT 720 Bucher CityCat 1000 Bucher CityCat 2020 CityCat

Részletesebben

TRAKTORVONTATÁSÚ PÓTKOCSIK ETK EP DP TP

TRAKTORVONTATÁSÚ PÓTKOCSIK ETK EP DP TP TRAKTORVONTATÁSÚ PÓTKOCSIK ETK EP DP TP ETK és EP TÍPUSÚ, 7500 kg ÖSSZTÖMEGŰ EGYTENGELYES PÓTKOCSIK Az ETK típusú egytengelyes pótkocsik kisebb szállítási munkákra készültek. Jellemzőik a nagyfokú mozgékonyság

Részletesebben

ELHO rézsűzúzók.

ELHO rézsűzúzók. ELHO rézsűzúzók 2015 www.elho.fi Ha tartós és hatékony gépre van szüksége, az ELHO rézsűzúzó a legjobb választás! Az ELHO évtizedek óta gyártja különböző rézsűzúzóit és rengeteg tapasztalata van ebben.

Részletesebben

Rotációs rendkezelő gép

Rotációs rendkezelő gép Rotációs rendkezelő gép HU KRONE több mint 100 sikeres év Kompetencia Innovatív Vásárló centrikus A KRONE vállalat neve közismert a mezőgazdaság világában több mint egy évszázada. A kezdetekben egy kis

Részletesebben

HOMLOKRAKODÓ SZABAD KILÁTÁSSAL. Egy nagy, innovatív termékprogram az Ön traktorához!

HOMLOKRAKODÓ SZABAD KILÁTÁSSAL. Egy nagy, innovatív termékprogram az Ön traktorához! HOMLOKRAKODÓ SZABAD KILÁTÁSSAL E r ő t e l j e s H o s s z ú é l e t ta r ta m ú Ko m f o r t o s Egy nagy, innovatív termékprogram az Ön traktorához! ÚJ Eurokipp Visio Homlokrakodó szabad kilátással,

Részletesebben

5080 Homlokrakodó. Műszaki specifikációk. Motoradatok. Henger oldal: 1 / 8

5080 Homlokrakodó. Műszaki specifikációk. Motoradatok. Henger oldal: 1 / 8 5080 Műszaki specifikációk Motoradatok Motorgyártó Perkins Motortípus 854E-E34TAWF Henger 4 Motorteljesítmény (max.) 86 ( 117 ) kw (LE) max. fordulatszámnál 2.500 ford./perc Lökettérfogat 3.400 cm³ Hűtőanyag

Részletesebben

INFORMÁCIÓ. Oldalszám. Karos láncos emelők Kézi láncos emelők Korrózióvédelem 36. Haladóművek & Rögzíthető haladóművek 35, 37-43

INFORMÁCIÓ. Oldalszám. Karos láncos emelők Kézi láncos emelők Korrózióvédelem 36. Haladóművek & Rögzíthető haladóművek 35, 37-43 EMELŐERENEZÉSEK 9 Emelőberendezések Tartalomjegyzék Oldalszám A Yale és Pfaff-silberblau megbízható és világszerte ismert emelőberendezései számos ipari, kereskedelmi és szervizelési művelethez használhatók.

Részletesebben

RENOBO BMF RÖNKSZÁLLÍTÓ PÓTKOCSIK BMF RÖNKSZÁLLÍTÓ PÓTKOCSIK ERDÉSZETI TERMÉKKÖR ERDÉSZETI TERMÉKKÖR ERDÉSZETI TERMÉKKÖR RÖNKSZÁLLÍTÓ PÓTKOCSIK

RENOBO BMF RÖNKSZÁLLÍTÓ PÓTKOCSIK BMF RÖNKSZÁLLÍTÓ PÓTKOCSIK ERDÉSZETI TERMÉKKÖR ERDÉSZETI TERMÉKKÖR ERDÉSZETI TERMÉKKÖR RÖNKSZÁLLÍTÓ PÓTKOCSIK BMF BMF WWW.renobo.eu Vállalat Az OÜ Lisako 001-ben kezdte meg működését. Erdészeti berendezéseket gyártó vállalat. Az erdészeti pótkocsik és daruk gyártására és azok optimalizálására vagyunk specializálódva.

Részletesebben

Power für Profis! Három oldalra billentő pótkocsi A Fliegl közúti járműgyártás tapasztalatainak felhasználásával! Az első. www.fliegl.

Power für Profis! Három oldalra billentő pótkocsi A Fliegl közúti járműgyártás tapasztalatainak felhasználásával! Az első. www.fliegl. Power für Profis! Európa legnagyobb mezőgazdasági pótkocsigyártója Az első Három oldalra billentő pótkocsi A Fliegl közúti járműgyártás tapasztalatainak felhasználásával! www.fliegl.com HU Agrartechnik

Részletesebben

Trelleborg Wheel Systems Abroncs és szereltkerék megoldások

Trelleborg Wheel Systems Abroncs és szereltkerék megoldások Pagina 3 TWS 05-2010 Trelleborg Wheel Systems Abroncs és szereltkerék megoldások TM600 TM100 sorozatú metrikus optimális vontatási teljesítmény és terhelhetőség maximális kényelmet biztosít az úton minimális

Részletesebben

Hatékony Gabonaszállító Rendszerek

Hatékony Gabonaszállító Rendszerek Hatékony Gabonaszállító Rendszerek Kongskilde mechanikus szállító rendszerek - megbízható, tartós megoldás A Kongskilde különböző gabona anyagmozgatási feladatok megoldására a mechanikus szállítórendszerek

Részletesebben

Nyitható kanál: 4:1 kanál túlfolyás gátlóval Nyitási szélesség kb.: 670mm szakító körmök opcionálisan rendelhetőek.

Nyitható kanál: 4:1 kanál túlfolyás gátlóval Nyitási szélesség kb.: 670mm szakító körmök opcionálisan rendelhetőek. Munkaeszközök: Nyitható kanál: 4:1 kanál túlfolyás gátlóval Nyitási szélesség kb.: 670mm szakító körmök opcionálisan rendelhetőek. Földkanál szögletes: Földkanál a nehéz áruk és földmunkákhoz, szakító

Részletesebben

SCM 012-130 motor. Típus

SCM 012-130 motor. Típus SCM 012-130 motor HU SAE A Sunfab SCM robusztus axiáldugattyús motorcsalád, amely különösen alkalmas mobil hidraulikus rendszerekhez. A Sunfab SCM könyökös tengelyes, gömbdugattyús típus. A kialakítás

Részletesebben

A WIHA slágertermékei

A WIHA slágertermékei Jelen ajánlat 2015.03.01-2016.02.29.-ig érvényes. Jelen ajánlat 2015.07.22-töl 2016.02.29-ig érvényes A WIHA slágertermékei Ismerje meg a Wiha új termékeit! Találja meg kedvenc termékét nagyon jó áron!

Részletesebben

MAJOR KIS SEGÍTŐTÁRS NAGY KIHÍVÁSOKHOZ. Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta.

MAJOR KIS SEGÍTŐTÁRS NAGY KIHÍVÁSOKHOZ. Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta. MAJOR KIS SEGÍTŐTÁRS NAGY KIHÍVÁSOKHOZ Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta. UNIVERZÁLIS JÁRÓSZERKEZETŰ TRAKTOR MEZŐGAZDASÁGI MUNKAGÉPEK, SZÁLLÍTÓ JÁRMŰVEK ÉS EGYÉB ADAPTEREK ÜZEMELTETÉSÉHEZ. TERVEZÉSE SORÁN

Részletesebben