LOGSET TH Harvester Fejek

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "LOGSET TH Harvester Fejek"

Átírás

1 LOGSET TH Harvester Fejek E G Y S Z E R Ű E N J O B B

2 2 Termelékenység kompromisszumuk nélkül A Titan Harvester fej széria megfelelő Harvester fejet nyújtja az összes törzsmérethez. A legújabb innovációk a megvalósítás előtt lettek tesztelve, így azok páratlan minőségét és előnyeit a vállalkozók és az üzemeltetők egyaránt élvezhetik. A TH75-ös típus felszerelhető egy eukaliptusz kérgező szettel. A szinkronizált etető kör, a párhuzamos gallyazó kések és az etető görgők tökéletesen pozícionálják a szárat, mely optimális hatékonyságú kérgezést garantál. A Logset név a minőség és a magas minőségű erdészeti gépek szinonimájává vált. A Logset cég vezeti az utat a fakitermelés terén használhatóság, rendkívüli tartósság és jobb termelékenység tekintetében. A Logset cég több, mint 20 éve az ügyfelekkel együtt fejlesztette erdészeti gépeit. Ennek eredményeként új fogalom született: a Logset minőség.

3 3 A TH Harvester fejeket keményacélból lettek készítve és kevesebb mozgó komponensből áll. Ezek jobb termelékenységet, jobb tartósságot és jobb használhatóságot kínál. A TH Harvester fejek zökkenőmentesen működnek a LOGSET TOC-MD mérő berendezéssel az összes LOGSET GT Harvesteren. LOGSET egyszerűen jobb az Ön sikerére tervezve. E G Y S Z E R Ű E N J O B B

4 4 Maximális teljesítmény, sebesség & precízió A LOGSET TH Harvester fejek a hatékonyság érdekében könnyűek és agilisak, kompromisszumok és a teljesítmény csökkentése nélkül. Úgy lettek tervezve, hogy az erős és nyitott szerkezetet könnyen lehessen karbantartani, melyhez nincsen szükség speciális eszközökre. Az összes TH Harvester fej felszerelhető több, opcionális kiegészítővel, melyek a vevő igényeit hivatottak kielégíteni. A TH Harvester fejek intelligens LOSGET TOC-MD mérő rendszer igazán teljessé teszi az új LOGSET GT Harvesterek sorozatát. A rendszerek zökkenőmentes együttműködése egy egyedülállóan termelékeny csomagot alkot. Az ellenható rúd csökkenti a terhelést a Harvester fejen. A teljesen hidraulikus mérő görgő a lehető legmegbízhatóbb méréseket eredményezi. Az erőteljes hidraulikus motorok biztosítják a legjobb etető teljesítményt. A hidraulikus rendszer bizonyítottan zavarmentes, a legnehezebb körülmények között is. A SuperCut fűrészelő egység rendelkezik automata láncfeszítővel, proporcionális lánckenéssel és beépített érzékelőkkel. A Logset egységbe fogja a kutatást és a fejlesztést a gyakorlatias mindennapi fakitermeléssel. Az ügyfelekkel való folyamatos együttműködés és a legújabb technológiák alkalmazása hatékony fakitermelést tesz lehetővé, mely a Logset-et az erdészeti gépek piacán elöljáróvá teszi.

5 5 A kivételesen erős, nagy dőlésszöget bíró, dönthető vázszerkezet biztos fogást garantál a precíz mérések és a tökéletes gallyazás érdekében. A TH Harvester fejek könnyűek, azonban rendkívül erősek. A arányosan vezérelt etető görgők és a gallyazó kések zökkenőmentesen üzemelnek és minimalizálják az etető károsodását. A nyitott felépítés egyszerű hozzáférést biztosít a karbantartási pontoknál. Az etető görgők nyomóereje állítható a csúszásmentes fogás érdekében. A kopásálló gallyazó kések tiszta végeredményt biztosítanak rönkmérettől függetlenül. A gép felszerelhető színjelző berendezéssel és csonkkezeléssel. E G Y S Z E R Ű E N J O B B

6 6 LOGSET TH45 termelékenység energiaültetvényhez és gyérítéshez TH 45 MODELL MÉRETEK Szélesség, nyitott állapot, mm Szélesség, zárt állapot, mm Magasság a feéső késig, mm Magasság rotátorral és linkkel, mm Súly rotátorral és linkkel, kg 850 DÖNTÉS/VÁGÁS Max döntési/vágási átmérő, mm 550 Fűrész sáv, mm 640 Fűrész egyésg SuperCut Fűrész motor Parker/Bucher Láncfeszítés Automatikus Lánc olaj tank térfogata, liter 8 HIDRAULIKA Maximális nyomás, bar 280 Szükséges optimális átfolyás, l/perc 160 Szeleptömb: a célra épített hidraulikus elosztó ETETÉS Hidraulikus motorok, etető karok, cm³ 400/500 Hidraulikus motorok, hátsó keret, cm³ - Hidraulikus motorok száma, db A Logset TH45 a gyérítési munkálatokhoz lett optimalizálva. A TH45 kompakt és könnyű, mely sima és gyors mozgásokat tesz lehetővé sűrű erdőkben is. A fej kis és közepes méretű fák kezelésére lett kifejlesztve. Két hidraulikus etető görgővel van felszerelve és egy szabadon futó támogató görgővel, mely csökkenti a súrlódást, és javítja az etetést. A hidraulika rendszer szintén a kisebb harvesterre lett optimalizálva. A motor hidraulikus ellátása egy áramlás elválasztóval lett optimalizálva. Az egyenlő nyomás és áramlás elkerüli az egyes görgők kipörgését nehéz körülmények között is. Az integrált hidraulika csövek elhelyezése megfelelő védelmet nyújt a hidraulika motorok mögött, közel a hidraulika szeleptömbhöz. A mérő görgő egy hidraulika munkahengerrel lesz ellenőrizve, mely állítható, ideális nyomással alkalmazva megfelel minden körülményeknek. 2 Etető sebesség, m/sec (l/perc) 6.0/4.7 (240 l/perc) Max nyitás, etető görgők, mm 450 GALLYAZÁS Max nyitás, felső kések, mm 560 Max nyitás, alsó kések, mm - Gallyazási átmérő ponttól pontig, mm Statikus kések száma, db Mozgó kések száma, db Max dőlésszög, ( ) ROTÁTOR Indexátor AV12S, H122, BBR 15H MÉRŐ RENDSZER LOGSET TOC-MD AJÁNLOTT ALAPGÉP MÉRET Kerekes alap, t Lánctalpas alap, t OPCIONÁLIS FELSZERELÉS Színjelölés, csonk kezelés, különböző mérő kerekek, etető motorok és görgők, átmérő érzékelő opciók, bioenergia szett.

7 7 LOGSET TH55 megbízható gallyzás TH 55 MODELL MÉRETEK Szélesség, nyitott állapot, mm Szélesség, zárt állapot, mm Magasság a feéső késig, mm Magasság rotátorral és linkkel, mm Súly rotátorral és linkkel, kg DÖNTÉS/VÁGÁS Max döntési/vágási átmérő, mm 650 Fűrész sáv, mm 750 Fűrész egyésg SuperCut Fűrész motor Parker/Bucher Láncfeszítés Automatikus Lánc olaj tank térfogata, liter 8 HIDRAULIKA Maximális nyomás, bar 280 Szükséges optimális átfolyás, l/perc 160 Szeleptömb: a célra épített hidraulikus elosztó ETETÉS Hidraulikus motorok, etető karok, cm³ 500/630 Hidraulikus motorok, hátsó keret, cm³ 315/400 Hidraulikus motorok száma, db A TH55 egy kompakt harvester fej, mely gyérítésre és kis törzsű fák tarvágására lett kifejlesztve. A robosztus etető rendszer biztosítja az erőteljes, hatékony etetést. Az átmérő mérésének a megbízhatóságát a fő késen levő két érzékelő biztosítja. A teljesen hidraulikus hosszmérő görgő kimagaslóan precíz eredményt nyújt. A fej felszerelhető speciálisan rakásfeldolgozásra fejlesztett késekkel és etető görgőkkel. 4 Etető sebesség, m/sec (l/perc) 6.0/4.7 (300 l/perc) Max nyitás, etető görgők, mm 630 GALLYAZÁS Max nyitás, felső kések, mm 680 Max nyitás, alsó kések, mm - Gallyazási átmérő ponttól pontig, mm Statikus kések száma, db Mozgó kések száma, db Max dőlésszög, ( ) ROTÁTOR Indexátor AV12S, H122, BBR 15H MÉRŐ RENDSZER LOGSET TOC-MD AJÁNLOTT ALAPGÉP MÉRET Kerekes alap, t Lánctalpas alap, t OPCIONÁLIS FELSZERELÉS Színjelölés, csonk kezelés, különböző mérő kerekek, etető motorok és görgők, átmérő érzékelő opciók, bioenergia szett. E G Y S Z E R Ű E N J O B B

8 8 LOGSET TH65 a sokoldalú igényeknek megfelelő sokoldalúság MODELL TH 65 / TH 65X MÉRETEK Szélesség, nyitott állapot, mm Szélesség, zárt állapot, mm Magasság a feéső késig, mm Magasság rotátorral és linkkel, mm Súly rotátorral és linkkel, kg DÖNTÉS/VÁGÁS Max döntési/vágási átmérő, mm 650 Fűrész sáv, mm 750 Fűrész egyésg SuperCut Fűrész motor Parker/Bucher Láncfeszítés Automatikus Lánc olaj tank térfogata, liter 8 HIDRAULIKA Maximális nyomás, bar 280 Szükséges optimális átfolyás, l/perc 200 Szeleptömb: a célra épített hidraulikus elosztó ETETÉS Hidraulikus motorok, etető karok, cm³ 630 / 800 Hidraulikus motorok, hátsó keret, cm³ 315 / 400 Hidraulikus motorok száma, db 4 / 2 (X verzió) Etető sebesség, m/sec (l/perc) 6.0 / 4.7 (300 l/perc) Max nyitás, etető görgők, mm 630 GALLYAZÁS A TH65 egy sokoldalú igényeknek megfelelő fej, mely gyérítésre és tarvágásra is tökéletes. Megfelelően kompakt a korai gyérítési munkálatokhoz, azonban eléggé erős a 65cm-es fák kivágásához. Az optimális termelékenységet a 45 cm-es átmérőjű törzsekkel éri el. A fej tökéletesen illeszkedik a LOGSET 8H GT Harvesterjéhez. A TH65 megfelelő erővel rendelkezik a kis súlyával, mely tökéletessé teszi a nagy kinyúlású, hosszú darukhoz. A fej számos opcióval felszerelhető, mint például az alternatív etető görgők, energiafa és rakásfeldolgozó szett, színjelölés és csonkkezelés, kielégítve különböző vevőink igényeit. Max nyitás, felső kések, mm 680 Max nyitás, alsó kések, mm 840 Gallyazási átmérő ponttól pontig, mm 450 Statikus kések száma, db Mozgó kések száma, db Max dőlésszög, ( ) ROTÁTOR Indexátor AV12S, H122, BBR 15H MÉRŐ RENDSZER LOGSET TOC-MD AJÁNLOTT ALAPGÉP MÉRET Kerekes alap, t Lánctalpas alap, t OPCIONÁLIS FELSZERELÉS Színjelölés, csonk kezelés, különböző mérő kerekek, etető motorok és görgők, átmérő érzékelő opciók, bioenergia szett.

9 9 LOGSET TH75 hatékony, nagy igénybevételre tervezve MODELL TH 75 / TH 75X MÉRETEK Szélesség, nyitott állapot, mm Szélesség, zárt állapot, mm Magasság a feéső késig, mm Magasság rotátorral és linkkel, mm Súly rotátorral és linkkel, kg DÖNTÉS/VÁGÁS Max döntési/vágási átmérő, mm 750 Fűrész sáv, mm 820 Fűrész egyésg SuperCut Fűrész motor Parker/Bucher Láncfeszítés Automatikus Lánc olaj tank térfogata, liter 8 HIDRAULIKA Maximális nyomás, bar 280 Szükséges optimális átfolyás, l/perc 200 Szeleptömb: a célra épített hidraulikus elosztó ETETÉS A nagy igénybevételre tervezett TH75 a TH sorozat legnagyobbja. A TH75 ennek ellenére viszonylag rövid vázzal rendelkezik, súlya csak 1300 kg. Ezért is tökéletesen összeillik a LOGSET 8H GT és a 10H GT harvesterjeinkhez. A rönk és a váz minimális érintkezése csökkenti a súrlódást, biztosítja az alacsony üzemanyag fogyasztást és hosszú élettartalmat. A TH75 a megoldások teljes csomagja. A rögzített hátsó kés megemeli a gallyazás minőségét. A lehető legjobb megoldás érdekében a Logset alternatív etető motor méreteket és az etető görgőkre tüskéket ajánl opcionálisan. Hidraulikus motorok, etető karok, cm³ 630 / 800 Hidraulikus motorok, hátsó keret, cm³ 315 / 400 Hidraulikus motorok száma, db 4 / 2 (X verzió) Etető sebesség, m/sec (l/perc) 5.6 / 4.4 (300 l/perc) Max nyitás, etető görgők, mm 740 GALLYAZÁS Max nyitás, felső kések, mm 780 Max nyitás, alsó kések, mm 1040 Gallyazási átmérő ponttól pontig, mm Statikus kések száma, db Mozgó kések száma, db Max dőlésszög, ( ) ROTÁTOR Indexátor AV12S, H122, BBR 15H MÉRŐ RENDSZER LOGSET TH75X kotrógépekre A TH75X erős konstrukciója különösen jól illik a kötöttpályás gépekhez. A fej hatékonyan működik alacsonyabb szivattyúkkal és motor teljesítmény mellett egyaránt. E G Y S Z E R Ű E N LOGSET TOC-MD AJÁNLOTT ALAPGÉP MÉRET Kerekes alap, t Lánctalpas alap, t OPCIONÁLIS FELSZERELÉS Színjelölés, csonk kezelés, különböző mérő kerekek, etető motorok és görgők, átmérő érzékelő opciók, bioenergia szett. J O B B

10 10 TOC-MD Megbízható mérés Irányítsa a termelést A LOGSET TOC-MD a legújabb mérési technológiát képviseli, mely az adatokat a döntéstől a jelentésig kezeli. A rendszer intelligenciája az automatizálási szintekkel és sok egyéb innovatív kiegészítőkkel rendkívüli hatékonyságot eredményez.

11 11 Dolgozzon rugalmasan A sok kiegészítő egyszerűen jobbá teszi a TOC-MD rendszert. A TOC-MD mérő szerkezet folyamatosan optimalizálja a döntést és a vágást. A szabadalmaztatott automatikus elő-gallyazás, a görgők kipörgés gátlójával és a teljesítmény gallyazással egy magas minőségű eredményt biztosítanak. Az innovatív szekvencia mód és a flexibilis automatizáló szintezés segíti a gépkezelőt a hatékonyabb munkában. A szekvencia alkalmazkodik a munkafázishoz, mely a gépkezelőnek megadja azt a szabadságot, hogy bármikor beavatkozzon a folyamatba, hogy aztán később folytathassa a szekvenciát. A TOC-MD az optimális választás minden körülmények között. E G Y S Z E R Ű E N J O B B

12 statiivi.fi Harvester head range 05/13 Változtatásra fenntartjuk a jogot előzetes bejelentés nélkül. A műszaki adatok tájékoztató jellegűek. A képek és az ábrák nem minden esetben mutatják a gépek alapfelszereltségeit. Szerző jog Logset Oy. Logset Oy Hännisentie 2 FI Koivulahti FINLAND Tel Fax Technitrade Kft. Királylaki út 124. H-1037 Budapest MAGYARORSZÁG Tel Fax E G Y S Z E R Ű E N J O B B

LOGSET GT Harvesterek

LOGSET GT Harvesterek LOGSET GT Harvesterek 2 Maximális teljesítmény, jobb produktivitás Modern, hatékony fakitermelést könnyen el lehet érni a maximális teljesítmény és a magas produktivitás kombinációjaként. Maximális pontosság

Részletesebben

LOGSET GT Forwarderek

LOGSET GT Forwarderek LOGSET GT Forwarderek 2 Megbízhatóság minden terepen Az eddigi sikeres TITAN forwarder sorozat után, a Logset cég még magasabbra rakta a mércét a közelítési gyakorlat, élettartam és a termelékenység terén

Részletesebben

Teljesítmény, pontosság és biztonság a tűzifavágás során.

Teljesítmény, pontosság és biztonság a tűzifavágás során. , pontosság és biztonság a tűzifavágás során. 29 A rönkhasítók a tűzifa-előkészítés speciális eszközei. Hosszában vágják el a törzseket, így biztosítják könnyű darabolásukat a kazánok, kandallók és kályhák

Részletesebben

QUASAR KUKORICA ADAPTER: A TERMÉSZET INNOVÁCIÓJA

QUASAR KUKORICA ADAPTER: A TERMÉSZET INNOVÁCIÓJA QUASAR KUKORICA ADAPTER: A TERMÉSZET INNOVÁCIÓJA MINDEN KÖRÜLMÉNY KÖZÖTT MEGBÍZHATÓ A QUASAR kukorica adapter sorozat a precíz mérnöki munka és hosszú évek fejlesztésének eredménye. Az adapter problémamentes

Részletesebben

Logset Termék Katalógus

Logset Termék Katalógus Logset Termék Katalógus 2015 E g y s z e r ű e n j o b b Tartalomjegyzék Logset Egyszerűen Jobb 6 Logset Forgalmazói Hálózat 8 GT Forwarderek 11 4F GT 12 5F GT 13 5FP GT 14 6F GT 15 8F GT 16 10F GT 17

Részletesebben

Több, mint 20 éve. az erdészeti munkában

Több, mint 20 éve. az erdészeti munkában Több, mint 20 éve az erdészeti munkában Daruk Megnevezés Palms 2.42 Palms 2.54 Palms 3.52 Palms 3.53 Palms 3.67 Maximális kinyúlás (m) 4,2 5,4 5,2 5,3 6,7 Bruttó emelési nyomaték (knm) 26 26 37 43 37 Bruttó

Részletesebben

PONTOS. ERŐS. TÁGAS. KÖLTSÉGHATÉKONY. Sokoldalú műtrágya adagolós vetőgép amely minimálisan és hagyományosan előkészített magágyba vetéshez alkalmas

PONTOS. ERŐS. TÁGAS. KÖLTSÉGHATÉKONY. Sokoldalú műtrágya adagolós vetőgép amely minimálisan és hagyományosan előkészített magágyba vetéshez alkalmas TITAN PONTOS. ERŐS. TÁGAS. KÖLTSÉGHATÉKONY. Sokoldalú műtrágya adagolós vetőgép amely minimálisan és hagyományosan előkészített magágyba vetéshez alkalmas A Tume Titan kitűnő vetést biztosít, direkt vetéshez

Részletesebben

CLOSER TO YOU. Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően

CLOSER TO YOU. Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően CLOSER TO YOU Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően FONA Intraorális röntgenek FONA XDC Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően A FONA intraorális röntgen

Részletesebben

F l e x C o m. Maximális rugalmasságot biztosító új koncepció

F l e x C o m. Maximális rugalmasságot biztosító új koncepció Kombinációs egység F l e x C o m Maximális rugalmasságot biztosító új koncepció Setting the standard 7,5 tonna össztömeg GVW jármű A hidraulikusan mozgatható válaszfal Nagyon felhasználóbarát Hidraulikus

Részletesebben

: KUKORICAFOSZTÓ FEJ, TERMÉSZETES INNOVÁCIÓ

: KUKORICAFOSZTÓ FEJ, TERMÉSZETES INNOVÁCIÓ : KUKORICAFOSZTÓ FEJ, TERMÉSZETES INNOVÁCIÓ QUASAR MEGBÍZHATÓSÁG HEKTÁRONKÉNT A Quasar kukoricafosztó fej sok-sok éven ketesztül folytatott alapos tanulmányozás, újítás és tökéletesítés eredménye. Szakszerű,

Részletesebben

ABLOY AJTÓCSUKÓK- KIVÁLÓ TELJESÍTMÉNY ÉS MEGBÍZHATÓSÁG

ABLOY AJTÓCSUKÓK- KIVÁLÓ TELJESÍTMÉNY ÉS MEGBÍZHATÓSÁG ABLOY AJTÓCSUKÓK- KIVÁLÓ TELJESÍTMÉNY ÉS MEGBÍZHATÓSÁG Az ABLOY magas biztonsági termékeit az egész világon ismerik és elismerik. Széles termékskálánk minden tagja csúcsminôséget képvisel és kiváló teljesítményt

Részletesebben

MEZŐGAZDASÁGI GÉP ALKATRÉSZ KENŐANYAG - SZERVIZ Telephely: 7522 Kaposújlak, 610-es Fő út, 095/3 hrsz. Telefon: 82/713-274, 82/714-030, 30/336-9804,

MEZŐGAZDASÁGI GÉP ALKATRÉSZ KENŐANYAG - SZERVIZ Telephely: 7522 Kaposújlak, 610-es Fő út, 095/3 hrsz. Telefon: 82/713-274, 82/714-030, 30/336-9804, METAL-FACH bálázók Z562 A Z562 bálázógép gyártásánál a Metal-Fach elsőként az országban alkalmazott olyan innovatív gyártási módszert, ahol a megbízhatóságot és a magas fokú préselést (szorítást) a teljesen

Részletesebben

Ózon fertőtlenítéshez és oxidációhoz ProMinent Környezetbarát ózon előállítás és adagolás

Ózon fertőtlenítéshez és oxidációhoz ProMinent Környezetbarát ózon előállítás és adagolás Ózon fertőtlenítéshez és oxidációhoz ProMinent Környezetbarát ózon előállítás és adagolás Printed in Germany, PT PM 020 07/08 H MT18 A 01 07/08 H Ózon előállítás és adagolás OZONFILT OZVa ózonberendezések

Részletesebben

Kverneland 150 B/S Variomat függesztett váltvaforgató eke 3-5 fejes kivitelben. Könnyü Robosztus Könnyen kezelhetö

Kverneland 150 B/S Variomat függesztett váltvaforgató eke 3-5 fejes kivitelben. Könnyü Robosztus Könnyen kezelhetö függesztett váltvaforgató eke 3-5 fejes kivitelben Könnyü Robosztus Könnyen kezelhetö Könnyű, Robosztus, Egyszerűen kezelhető Kverneland 150 B/S Variomat Könnyű és robosztus függesztett váltva forgató

Részletesebben

Tiger - Master - Master Pro - Maxer. Vontatott magágykészítő kombinátorok

Tiger - Master - Master Pro - Maxer. Vontatott magágykészítő kombinátorok Tiger - Master - Master Pro - Maxer Vontatott magágykészítő kombinátorok Kverneland Tiger - az univerzális magágykészítő TIGER magágykészítő kombinátor A Tiger magágykészítő kiváló választás azoknak a

Részletesebben

CSÚCSTECHNOLÓGIÁK, TESTRE SZABOTT MEGOLDÁSOK FEJÉSTECHNOLÓGIA SOHA NEM VOLT KÖNNYEBB

CSÚCSTECHNOLÓGIÁK, TESTRE SZABOTT MEGOLDÁSOK FEJÉSTECHNOLÓGIA SOHA NEM VOLT KÖNNYEBB CSÚCSTECHNOLÓGIÁK, TESTRE SZABOTT MEGOLDÁSOK FEJÉSTECHNOLÓGIA SOHA NEM VOLT KÖNNYEBB MINDEN GAZDA IGÉNYEIT KIELÉGÍTIK: A KIS CSALÁDI ZDASÁGOKTÓL A NAGY TELEPEKIG. Válassza a mi rendszerünket! TARTALOMJEGYZÉK

Részletesebben

Kverneland 150 B Függesztett váltvaforgató eke

Kverneland 150 B Függesztett váltvaforgató eke Újdonság Kverneland 150 B Függesztett váltvaforgató eke Nyírócsapos ekefejbiztosítás, 3-5 fejes kivitelben Könnyű Robosztus Egyszerűen kezelhető 2010 Az új Kverneland 150 B Könny, Robosztus, Egyszer en

Részletesebben

Melléklet MŰSZAKI PARAMÉTEREK. MVD ibend B / SZAKMAI JELLEMZŐK. Hidraulikus CNC vezérlésű élhajlító

Melléklet MŰSZAKI PARAMÉTEREK. MVD ibend B / SZAKMAI JELLEMZŐK. Hidraulikus CNC vezérlésű élhajlító Atlanti-Szerszám Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Magyarország Tel.: +36 62 444 021 Fax: +36 62 440 753 E-mail: info@atlanti-szerszam.hu Web: www.atlanti-szerszam.hu Melléklet MŰSZAKI PARAMÉTEREK / SZAKMAI

Részletesebben

HIDRAULIKUS BONTÓKALA PÁCSOK EC TÍPUSCSALÁD. Tartós és megbízható választás általános bontási, árokásási, kőbányászati és földmunkákhoz.

HIDRAULIKUS BONTÓKALA PÁCSOK EC TÍPUSCSALÁD. Tartós és megbízható választás általános bontási, árokásási, kőbányászati és földmunkákhoz. HIDRAULIKUS BONTÓKALA PÁCSOK EC TÍPUSCSALÁD Tartós és megbízható választás általános bontási, árokásási, kőbányászati és földmunkákhoz. Megbízható kotró gépre szerelhető bontókalapácsot keres általános

Részletesebben

Preferred Packaging Food

Preferred Packaging Food Preferred Packaging Food Petruzalek Kft. Sörház utca 3/b 1222 Budapest Tel.: +36 1 424-0540 Preferred Packaging Food A csomagológépek legújabb generációja, a fóliahegesztő és vákuumcsomagoló gépek alkalmasak

Részletesebben

Tejhűtési rendszerek. A BouMatic tejhűtési rendszerei biztosítják az optimális teljesítményt, a maximális hatékonyságot és a legjobb minőségű tejet.

Tejhűtési rendszerek. A BouMatic tejhűtési rendszerei biztosítják az optimális teljesítményt, a maximális hatékonyságot és a legjobb minőségű tejet. INNOVÁCIÓ Tejhűtési rendszerek A BouMatic tejhűtési rendszerei biztosítják az optimális teljesítményt, a maximális hatékonyságot és a legjobb minőségű tejet. Glacier tejhűtő tartály GlacierChill forrasztott

Részletesebben

ÁGAPRÍTÓ GÉPEK AY 400-10cm AY 600-16cm AY 900-21cm AY 1000-26cm

ÁGAPRÍTÓ GÉPEK AY 400-10cm AY 600-16cm AY 900-21cm AY 1000-26cm ÁGAPRÍTÓ GÉPEK AY 400-10cm AY 600-16cm AY 900-21cm AY 1000-26cm A Volverini gépgyár több mint 20 éve kezdte meg működését. A családi vállalkozásként működő gyár mára a világ számos pontjára szállít mezőgazdasági

Részletesebben

Egyszerű és könnyű karbantartás A karbantartási munkák megkönnyítése érdekében a nagygém összes kenési pontja a jobb oldalra került.

Egyszerű és könnyű karbantartás A karbantartási munkák megkönnyítése érdekében a nagygém összes kenési pontja a jobb oldalra került. KUBOTA MINIKOTRÓ Egészen kis méret, gyors megtérülés, egyszerű és könnyű kezelés. Ezek a jellemzői az új Kubota K 008-3-as minikotrónak, melynek üzemi súlya 1 tonna alatt van. Gyors csapszeges csatlakoztatás

Részletesebben

hatékony, ergonomikus, sokoldalú biztonságos kézi emelő univerzális felhasználási lehetőségekkel

hatékony, ergonomikus, sokoldalú biztonságos kézi emelő univerzális felhasználási lehetőségekkel hatékony, ergonomikus, sokoldalú biztonságos kézi emelő univerzális felhasználási lehetőségekkel UNIKAR univerzális rögzítővel Cikkszám 100 548 UNIKAR villával Cikkszám 100 528 UNIKAR villával rakománytámasszal

Részletesebben

BC 240 D ÚJ TÖBBFUNKCIÓS BOZÓTVÁGÓ

BC 240 D ÚJ TÖBBFUNKCIÓS BOZÓTVÁGÓ ÚJ TÖBBFUNKCIÓS BOZÓTVÁGÓ BC 240 D ÚJ TÖBBFUNKCIÓS BOZÓTVÁGÓ BC 240 D Az új BC 240 D bozótvágót mind a saját kertet gondozó magán felhasználók mind a városi zöldterületek - mint társasházak, lakóparkok,

Részletesebben

TARTÓSSÁG. EGYSZERŰSÉG. TAPASZTALAT. EZ A BIG JOHN STANDARD.

TARTÓSSÁG. EGYSZERŰSÉG. TAPASZTALAT. EZ A BIG JOHN STANDARD. CATALOG TARTÓSSÁG. EGYSZERŰSÉG. TAPASZTALAT. EZ A BIG JOHN STANDARD. TARTÓSSÁG ŰIG JOHN fa átültető gépek szerkezete teljes mértékben hegesztéses technológiával, a legjobb minőség acélból készülnek. A

Részletesebben

METAL-FACH bálacsomagolók

METAL-FACH bálacsomagolók Z552 - helyben csomagoláshoz MEZŐGAZDASÁGI GÉP ALKATRÉSZ KENŐANYAG - SZERVIZ METAL-FACH bálacsomagolók A Z552 bálacsomagoló helyben történő csomagolásra alkalmas. A traktorhoz hárompont felfüggesztéssel

Részletesebben

A kiadványban megjelenített tartalom a B.L.Metál Hungária Kft. szerzői jogi oltalma alatt áll. Bármilyen felhasználásuk a szerző

A kiadványban megjelenített tartalom a B.L.Metál Hungária Kft. szerzői jogi oltalma alatt áll. Bármilyen felhasználásuk a szerző PRO 36 AZ EGYIK LEGKOMPAKTABB ÉS A VILÁGON AZ EGYIK LEGKISEBB MÉRETŰ PRO 36 az energiatakarékos alap (ESB) legújabb generációs változatával van ellátva, továbbá rendelkezik egy A gép emellett túláram-védelmi

Részletesebben

intelligens eszközök MÁGNESTALPAS FÚRÓGÉP MÁGNESTALPAS FÚRÓGÉP

intelligens eszközök MÁGNESTALPAS FÚRÓGÉP MÁGNESTALPAS FÚRÓGÉP intells eszközök PRO 36 AZ EGYIK LEGKOMPAKTABB ÉS A VILÁGON AZ EGYIK LEGKISEBB MÉRETŰ PRO 36 az energiatakarékos alap (ESB) legújabb generációs változatával van ellátva, továbbá rendelkezik egy A gép emellett

Részletesebben

S-típus. Félautomata impulzus fóliahegesztő gépek. Csúcsminőség. Rugalmasság. Moduláris rendszer.

S-típus. Félautomata impulzus fóliahegesztő gépek. Csúcsminőség. Rugalmasság. Moduláris rendszer. S-típus Félautomata impulzus fóliahegesztő gépek Csúcsminőség. Rugalmasság. Moduláris rendszer. Félautomata impulzus fóliahegesztő gépek Csúcsminőség. Rugalmasság. Moduláris rendszer. Az S-típusú félautomata

Részletesebben

Nehéz terepre, terjedelmes rakományokhoz. Ezek a gépek készen állnak az akadályok leküzdésére.

Nehéz terepre, terjedelmes rakományokhoz. Ezek a gépek készen állnak az akadályok leküzdésére. Nehéz terepre, terjedelmes rakományokhoz. Ezek a gépek készen állnak az akadályok leküzdésére. 183 Ezek a gépek, különlegesen erős és teherbíró felépítésüknek köszönhetően ideális gépek építőipari és mezőgazdasági

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ. Tisztelt Címzett!

TÁJÉKOZTATÓ. Tisztelt Címzett! Tisztelt Címzett! A TALLERES RAMON S.L. Spanyol cég 1957 óta foglalkozik élelmiszeripari gépek, pontosabban húsfeldolgozáshoz és csomagoláshoz kapcsolódó berendezések tervezésével és gyártásával. A több,

Részletesebben

MAGYAR 1200 1500 SZÉRIÁK HOMLOKRAKODÓ

MAGYAR 1200 1500 SZÉRIÁK HOMLOKRAKODÓ MAGYAR 1200 1500 SZÉRIÁK HOMLOKRAKODÓ Könnyű kezelhetőség Teljesítmény Sokoldalúság 1235 1240 1550 KOMFORT Hatékony 3-sebességű fűtő- és szellőztető rendszer levegő recirkulációs móddal. Ajtók mindkét

Részletesebben

Designed and manufactured by Ålö. Quicke Q200 széria Készen áll ha Ön is

Designed and manufactured by Ålö. Quicke Q200 széria Készen áll ha Ön is Quicke Q200 széria Készen áll ha Ön is Segédalváz Hidraulikus megoldások Rakodók Munkaeszközök Piaci szegmentálás Professzionális Félprofesszionális Kompakt rakodók QUICKE 100 széria Kis & kompakt traktorok

Részletesebben

Teljesítmény a legkisebb részletekig

Teljesítmény a legkisebb részletekig Teljesítmény a legkisebb részletekig Quicke rakodó választék az Ön kompakt traktorára PIACI FELOSZTÁS Professzionális Fél professzionális Kompakt rakodók QUICKE 100 széria Kis és kompakt Traktorok Kompakt

Részletesebben

vágás. Tökéletes Az igazi kertészkedés. Az igazi lazítás.

vágás. Tökéletes Az igazi kertészkedés. Az igazi lazítás. Az igazi kertészkedés. Az igazi lazítás. Tökéletes vágás. Make it your home. Tegye lakhelyét otthonosabbá az új Rotak fűnyírókkal. Törekedjen egy lépésben a tökéletességre a Bosch új Rotak fűnyíróival.

Részletesebben

DENER Plazmavágók. Típus: Mitsubishi DNR-I 1530 CNC. Dener plazmavágás. Dener plazmavágók. http://www.dener.com/sayfa/89/plasma-cutting.

DENER Plazmavágók. Típus: Mitsubishi DNR-I 1530 CNC. Dener plazmavágás. Dener plazmavágók. http://www.dener.com/sayfa/89/plasma-cutting. DENER Plazmavágók Dener plazmavágás Dener plazmavágók http://www.dener.com/sayfa/89/plasma-cutting.html Típus: Mitsubishi DNR-I 1530 CNC A képek illusztrációk A képek illusztrációk A képek illusztrációk

Részletesebben

Triathlon - Ütőképes vetőgép

Triathlon - Ütőképes vetőgép Triathlon Triathlon - Ütőképes vetőgép kis vonóerő igénnyel a modern szántóföldi műveléshez Sok modern univerzális vetőgép nagy önsúlyuk miatt nagy vonóerőt igényelnek, magas az üzemanyagfelhasználásuk,

Részletesebben

MaxiRoll 2008 a sokoldalú henger

MaxiRoll 2008 a sokoldalú henger MaxiRoll 2008 a sokoldalú henger A Maxiroll 2008 a DAL-BO hengerek új generációja. A Maxiroll 2008 egy különösen erős építésű henger, amely a sok kiegészítőnek köszönhetően számos munka elvégzésére alkalmas.

Részletesebben

Skil kerti szerszámok árlista 2014.01.27-től

Skil kerti szerszámok árlista 2014.01.27-től Akkumulátoros kerti gép szett F0150078AA 0078AA Feszültség: 10,8 V Akkumulátorkapacitás: 1,5 Ah Akkumulátorrendszer: Li-ion Töltési idő: 1 óra 0738 Vágási átmérő: 170 mm 0738 Vágórendszer: Műanyag kések

Részletesebben

Nincs több félmegoldás: a gondozatlan területek, és a magas fű többé nem jelentenek gondot.

Nincs több félmegoldás: a gondozatlan területek, és a magas fű többé nem jelentenek gondot. Nincs több félmegoldás: a gondozatlan területek, és a magas fű többé nem jelentenek gondot. 115 Professzionális magas gazvágók, sűrű, vad bozót, gaz nyírásához, árkok és egyéb gondozatlan területek tisztításához.

Részletesebben

RÓLUNK Az URBAN ágaprítók hivatalos magyarországi forgalmazója a Szakadáth-Gépker Kft KAPCSOLATOK

RÓLUNK Az URBAN ágaprítók hivatalos magyarországi forgalmazója a Szakadáth-Gépker Kft KAPCSOLATOK URBAN ÁGAPRÍTÓK RÓLUNK URBAN KOVO s.r.o. egy csehországi ágaprító gyártó, amelynek magyarországi képviselõje a Szakadáth-Gépker Kft. Gyári képviseletként napi kapcsolatban állunk a gyárral, ezért az alkatrészek

Részletesebben

KATALÓGUS

KATALÓGUS KATALÓGUS 2017 www.stanleytools.eu TARTALOM 01 MERÜLŐSZIVATTYÚK 05 SXUP400PCE TISZTA VÍZHEZ SXUP750PTE TISZTA ÉS SZENNYEZETT VÍZHEZ 06 SXUP750XCE TISZTA VÍZHEZ SXUP1100XDE SZENNYEZETT VÍZHEZ 07 SXUP1000XWE

Részletesebben

ZARGES fellépők és munkadobogók

ZARGES fellépők és munkadobogók Összecsukható fellépő ZARGES fellépők és munkadobogók sokoldalúak, praktikusak és jól használhatók. Különösen praktikus a kis magasságban végzett munkákhoz. Minimális helyigény a tárolásnál és szállításnál.

Részletesebben

Kverneland vontatott hengerek. Actiroll és Actiroll HD hengerek

Kverneland vontatott hengerek. Actiroll és Actiroll HD hengerek Kverneland vontatott hengerek Actiroll és Actiroll HD hengerek Actiroll és Actiroll HD hengerek A vontatott Kverneland Actiroll és Actiroll HD hengerek kialakításukkal biztosítják a hatékony talajtömörítést

Részletesebben

W2004018 Ausgabe April 2013 EX-ungarisch. Hasítógépek és körfűrészek. Kiélezett árakkal. Termékkínálat Ausztria / érvényes: 2013.

W2004018 Ausgabe April 2013 EX-ungarisch. Hasítógépek és körfűrészek. Kiélezett árakkal. Termékkínálat Ausztria / érvényes: 2013. W2004018 Ausgabe April 2013 EX-ungarisch Hasítógépek és körfűrészek. Kiélezett árakkal. Termékkínálat Ausztria / érvényes: 2013. április 1-től Biztosan Paldu! Erős villanymotor - 230 V-os is, speciális

Részletesebben

AZ IGAZI FAKITERMELŐGÉP PONSSE SCORPION

AZ IGAZI FAKITERMELŐGÉP PONSSE SCORPION AZ IGAZI FAKITERMELŐGÉP PONSSE SCORPION PONSSE SCORPION HARVESTER KIEMELKEDŐ ERŐ ÉS ERGONÓMIA Egyedüli kilátás a kabinból és manőverezhetőség, legyőzhetetlen stabilitás, erő és termelékenység minimális

Részletesebben

Árlista 2013. Robot Planet. Zimmer Hungária Kft., Telefon: +36/26/540-108, Fax: +36/26/998-211, www.zimmer.hu

Árlista 2013. Robot Planet. Zimmer Hungária Kft., Telefon: +36/26/540-108, Fax: +36/26/998-211, www.zimmer.hu Árlista 2013 Robot Planet Zimmer Hungária Kft., Telefon: +36/26/50108, Fax: +36/26/998211, www.zimmer.hu Fűnyírórobot árlista 2013 Tradíció & csúcsminőség a kertjében Cégünk 1896 óta Európa szerte vezető

Részletesebben

Sokoldalúság kompakt méretben 3036E Standard kompakt traktorok

Sokoldalúság kompakt méretben 3036E Standard kompakt traktorok Sokoldalúság kompakt méretben 3036E Standard kompakt traktorok 2 Még soha nem láthatott ilyen standard traktort Bizonyos szabályok azért vannak, hogy megszegjük őket. Amikor a 3036E standard kompakt traktort

Részletesebben

THE BETTER CHOICE. SINCE

THE BETTER CHOICE. SINCE THE BETTER CHOICE. SINCE 1948. German quality sprayers and cut-off machines Gyorsvágók és Kiegészítők Innovatív technológiák Inspirált részletek: Egy munkaeszköz minősége akkor válik nyilvánvalóvá, amikor

Részletesebben

Salming Running Technológiák

Salming Running Technológiák Salming Running Technológiák A sarok csészét úgy terveztük, hogy a lehető legkisebb mértékben növelje a cipő tömegét, és alkalmazkodjon a futó lábához A felsőrész kétrétegű szendvics szerkezettel és ExoSkeleton

Részletesebben

Ipari kondenzációs gázkészülék

Ipari kondenzációs gázkészülék Ipari kondenzációs gázkészülék L.H.E.M.M. A L.H.E.M.M. egy beltéri telepítésre szánt kondenzációs hőfejlesztő készülék, mely több, egymástól teljesen független, előszerelt modulból áll. Ez a tervezési

Részletesebben

SCM 012-130 motor. Típus

SCM 012-130 motor. Típus SCM 012-130 motor HU SAE A Sunfab SCM robusztus axiáldugattyús motorcsalád, amely különösen alkalmas mobil hidraulikus rendszerekhez. A Sunfab SCM könyökös tengelyes, gömbdugattyús típus. A kialakítás

Részletesebben

Maestro. Szemenkénti vetéstechnika jövője

Maestro. Szemenkénti vetéstechnika jövője Maestro Szemenkénti vetéstechnika jövője PHILIPP HORSCH: A Maestro vetőgépbe és az egyedülálló szemenkénti adagoló rendszerébe kemény, több évi fejlesztő munka rejlik. A több ezer fejlesztő órának a saját

Részletesebben

Körvágó olló KS 1 HTBS 650-15 M. Manuális táblalemezollók. BSS 1000 BSS 1020 BSS 1250 FTBS M - sorozat. FTBS P - sorozat. Motoros táblalemezollók

Körvágó olló KS 1 HTBS 650-15 M. Manuális táblalemezollók. BSS 1000 BSS 1020 BSS 1250 FTBS M - sorozat. FTBS P - sorozat. Motoros táblalemezollók Metallkraft_01-71.qxp 2007.08.13. 13:06 Page 13 Körvágó olló KS 1 Asztali manuális táblalemezollók HTBS 650-15 M Manuális táblalemezollók BSS 1000 BSS 1020 BSS 1250 FTBS M - sorozat Pneumatikus táblalemezollók

Részletesebben

TARTOZÉKOK MOTOROS KASZÁKHOZ ÉS BOZÓTVÁGÓKHOZ

TARTOZÉKOK MOTOROS KASZÁKHOZ ÉS BOZÓTVÁGÓKHOZ HOROSZCOOP Kft. SOLO GÉP ÉS TARTOZÉK ÁRLISTA Érvényes: 2013.05.01-től visszavonásig SOLO MOTOROS KASZÁK ELEKTROMOS KASZÁK nettó 112 10 00 112 01 Akkus bozótvágó 24V/1,4 Ah 49 900 Ft KÖNNYŰ BENZINMOTOROS

Részletesebben

SCM 012-130 motor. Típus

SCM 012-130 motor. Típus SCM 012-130 motor HU ISO A Sunfab SCM robusztus axiáldugattyús motorcsalád, amely különösen alkalmas mobil hidraulikus rendszerekhez. A Sunfab SCM könyökös tengelyes, gömbdugattyús típus. A kialakítás

Részletesebben

NYÁRI KÍNÁLAT SZEMÉLYAUTÓ - 4x4/SUV KISTEHER

NYÁRI KÍNÁLAT SZEMÉLYAUTÓ - 4x4/SUV KISTEHER NYÁRI KÍNÁLAT SZEMÉLYAUTÓ - 4x4/SUV KISTEHER KOMFORT A LEGMAGASABB SZINTEN A Champiro FE1 a GT Radial legújabb nagy teljesítményű gumiabroncsa, mely egyesíti a hosszú élettartam, a csendes, komfortos autózás,

Részletesebben

Műanyagipari Kereskedelmi BT

Műanyagipari Kereskedelmi BT Műanyagipari Kereskedelmi BT FULL SHINE Extrúziós flakonfúvó gépek H tipuscsalád A Full Shine (Tajvan) H Széria flakonfúvó gépek alkalmasak 0.2 10 L űrméretű különféle műanyag flakonok gyártására. lehet

Részletesebben

Csomagológép ismertető

Csomagológép ismertető ST02 Csomagológép ismertető TARTALOM: A GÉP LEÍRÁSA ÉS ISMERTETÉSE ALAPRAJZI MÉRETEK TECHNIKAI ADATOK AZ ALAPGÉP ÉS A RENDELHETŐ KIEGÉSZÍTÉSEK Sealed Air Magyarország Kft. H-2367 ÚJHARTYÁN Amerikai u.1.

Részletesebben

J A G A F R E E D O M C L I M A

J A G A F R E E D O M C L I M A J A G A F R E E D O M C L I M A Energiahatékonyság, fenntarthatóság és design! Szerény mérete ellenére a Freedom Clima egyben nagy teljesítményű fűtő- és hűtő, szabadon álló rendszer, mely csendesen és

Részletesebben

Derékcsuklós rakodók

Derékcsuklós rakodók Derékcsuklós rakodók Derékcsuklós rakodók Giant kényelem Az állítható kormányoszlop, vezetőülés, az állítható kartámasz, biztonsági öv és háttámla mind a vezető kényelmét szolgálják. A jól áttekinthető

Részletesebben

ember az első! SANO nekünk az elektromos, hernyótalpas lépcsőjáró

ember az első! SANO nekünk az elektromos, hernyótalpas lépcsőjáró elektromos, hernyótalpas lépcsőjáró ember SANO nekünk az az első! LIFTKAR PTR ELEKTROMOS, HERNYÓTALPAS LÉPCSŐJÁRÓ SZEMÉLYSZÁLLÍTÁSRA BIZTONSÁGOS ÉS KÖNNYEN KEZELHETŐ. A LIFTKAR PTR hernyótalpas lépcsőjáró

Részletesebben

Melléklet MŰSZAKI PARAMÉTEREK. MVD ishear B / SZAKMAI JELLEMZŐK. Mechanikus lemezolló gép

Melléklet MŰSZAKI PARAMÉTEREK. MVD ishear B / SZAKMAI JELLEMZŐK. Mechanikus lemezolló gép Atlanti-Szerszám Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Magyarország Tel.: +36 62 444 021 Fax: +36 62 440 753 E-mail: info@atlanti-szerszam.hu Web: www.atlanti-szerszam.hu Melléklet MŰSZAKI PARAMÉTEREK / SZAKMAI

Részletesebben

hidraulikus váltóval megelőzhető a hidraulikai egyensúlytalanság

hidraulikus váltóval megelőzhető a hidraulikai egyensúlytalanság A FlexBalance (Plus) hidraulikus váltóval megelőzhető a hidraulikai egyensúlytalanság Megoldás a fűtési rends Egyre több fűtési rendszer épül több kazánnal. Ezáltal a hőszükséglettől függően egy kazán

Részletesebben

Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság

Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság 2 1200-as sorozatú tűzjelző központ A biztonság nyugalma Tökéletes védelem az Ön igényihez szabva Az 1200-as sorozatú tűzjelző központ rugalmas,

Részletesebben

DURMA HRB-3, HRB-4 típusú hidraulikus hengerítő

DURMA HRB-3, HRB-4 típusú hidraulikus hengerítő DURMA HRB-3, HRB-4 típusú hidraulikus hengerítő A DURMAZLAR CÉG BEMUTATÁSA A Durmazlar Machine Törökország vezető gépgyártó vállalata, mely éves termelését tekintve világelső a fémmegmunkáló gépek gyártásában.

Részletesebben

Júniusi használtgép akció

Júniusi használtgép akció SG-2436H típusú lassúfordulatú daráló (2 hónapos) Jellemzők: 1. Fogazott vágó henger és vágó kések csoportja biztosítja a legjobb vágási teljesítményt. 2. Különleges ékszíj átvitel a csendes és egyenletes

Részletesebben

Zeparo Cyclone. Automata légtelenítők és leválasztók Automatikus iszapleválasztók

Zeparo Cyclone. Automata légtelenítők és leválasztók Automatikus iszapleválasztók Zeparo Cyclone Automata légtelenítők és leválasztók Automatikus iszapleválasztók IMI PNEUMATEX / Vízminőség / Zeparo Cyclone Zeparo Cyclone Átfogó termékválaszték az iszap és a magnetit leválasztására

Részletesebben

Energreen ILF S1500 Teljesítmény (kw/le): 105 / 140 Hengerek száma (db): 4 John Deere PowerTech 4045 Turbo

Energreen ILF S1500 Teljesítmény (kw/le): 105 / 140 Hengerek száma (db): 4 John Deere PowerTech 4045 Turbo Típus: Energreen ILF S1500 Teljesítmény (kw/le): 105 / 140 Hengerek száma (db): 4 Motor típus: John Deere PowerTech 4045 Turbo Hűtés: Víz Lökettérfogat (cm³): 4500 Üzemanyagtank: 180 liter Kormányzás:

Részletesebben

Szabadonálló gázüzemű főzőüst

Szabadonálló gázüzemű főzőüst A 700XP sorozat több, mint 100 modellt foglal magába. Minden készülékek nagy teljesítményű, megbízható, energiatakarékos, biztonságos és ergonómikus. A modul rendszer megszámlálhatatlan konfigurációban

Részletesebben

Gyalogkíséretű súrológépek

Gyalogkíséretű súrológépek Gyalogkíséretű súrológépek TENNANT T1 TENNANT T2 TENNANT T300 TENNANT T5 TENNANT 5680 Gyalogkíséretű súrológépek Tagolt, kis és közepes méretű felületek napi takarítására alkalmas takarítógépek. Elsősorban

Részletesebben

FOLYAMATOS ÜZEMŰ IPARI KEVERŐLAPÁTOS OLAJSÜTŐ

FOLYAMATOS ÜZEMŰ IPARI KEVERŐLAPÁTOS OLAJSÜTŐ Food Processing Equipment NEAEN SnackPro FOLYAMATOS ÜZEMŰ IPARI KEVERŐLAPÁTOS OLAJSÜTŐ A NEAEN SnackPro automata non-stop ipari keverőlapátos olajsütő kisebb méretű, száraz és laza ételek kisütésére lett

Részletesebben

A Sebo dart 3-mal a padló tükörfényes lesz!

A Sebo dart 3-mal a padló tükörfényes lesz! A Sebo dart 3-mal a padló tükörfényes lesz! A SEBO DART 3 egy új lépcsőfok a porszívózás és polírozás történetében. A DART 3 innovatív UHS (Ultra-High-Speed) polírozó fejének köszönhetően könnyedén újjávarázsolja

Részletesebben

Leica ST5020. Többfunkciós Festőautomata

Leica ST5020. Többfunkciós Festőautomata Leica ST5020 Többfunkciós Festőautomata Leica ST5020 többfunkciós Festőautomata páratlan rugalmassággal a jobb eredmények eléréséért A Leica ST5020 többfunkciós festőautomata bevezetésével egy új teljesítményszint

Részletesebben

ZARGES Z 300 / Z 200 termékcsalád egy tökéletes termék minden felhasználási területre.

ZARGES Z 300 / Z 200 termékcsalád egy tökéletes termék minden felhasználási területre. ZARGES / Z 200 termékcsalád egy tökéletes termék minden felhasználási területre. A legtöbb Zarges termék esetében két különböző felépítésű modell között választhat. Mindkét esetben egyértelmű a garantált

Részletesebben

mint A VARTA MINDENKI SZÁMÁRA TÖKÉLETES TELJESÍTMÉNYT NYÚJT. A VARTA ULTRA DYNAMIC ÉS A DYNAMIC TRIO AZ ÚJ www.varta-automotive.

mint A VARTA MINDENKI SZÁMÁRA TÖKÉLETES TELJESÍTMÉNYT NYÚJT. A VARTA ULTRA DYNAMIC ÉS A DYNAMIC TRIO AZ ÚJ www.varta-automotive. www.varta-automotive.com mint AZ ÚJ A VARTA MINDENKI SZÁMÁRA TÖKÉLETES TELJESÍTMÉNYT NYÚJT. A VARTA ULTRA DYNAMIC ÉS A DYNAMIC TRIO Thanks go to Peugeot, www.peugeot.com MINDIG JOBB: ENERGIA PRÉMIUM MINŐSÉGBEN

Részletesebben

20 éve. az erdészeti munkában

20 éve. az erdészeti munkában 20 éve az erdészeti munkában Daruk Megnevezés Palms 400 Palms 500 Palms 530 Palms 540 Maximális kinyúlás (m) 4,0 5,0 5,3 5,4 Bruttó emelési nyomaték (knm) 26 35 44 26 Emelési kapacitás 4 méteren, kanál

Részletesebben

Minden másodperc számít, minden egyes szöggel rögzít

Minden másodperc számít, minden egyes szöggel rögzít Minden másodperc számít, minden egyes szöggel rögzít ÚJ! Professzionális kék sűrített levegős szegbelövők profiknak profiktól www.bosch-professional.hu 2 Bevezetés Profiknak terveztük, profik tesztelték

Részletesebben

Allrounder 600 / 750 - profiline -

Allrounder 600 / 750 - profiline - Allrounder 600 / 750 - profiline - Allrounder 600 / 750 - profiline - Az ALLROUNDER -profiline- a magas és tágas vázszerkezete miatt (vázmagasság 60 cm) nem egy klasszikus magágykészítő, hanem inkább egy

Részletesebben

Melléklet MŰSZAKI PARAMÉTEREK. MVD ishear A / SZAKMAI JELLEMZŐK. Mechanikus lemezolló gép

Melléklet MŰSZAKI PARAMÉTEREK. MVD ishear A / SZAKMAI JELLEMZŐK. Mechanikus lemezolló gép Atlanti-Szerszám Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Magyarország Tel.: +36 62 444 021 Fax: +36 62 440 753 E-mail: info@atlanti-szerszam.hu Web: www.atlanti-szerszam.hu Melléklet MŰSZAKI PARAMÉTEREK / SZAKMAI

Részletesebben

Letolókocsi POWER-PUSH plus

Letolókocsi POWER-PUSH plus Letolókocsi POWER-PUSH plus 1 POWER-PUSH Hatalmas raktér a rövid szerkezeti konstrukció ellenére a rendkívüli fordulékonyság érdekében. Kedvelni fogja! Letolókocsi 75 év tapasztalata és több mint 125.000

Részletesebben

Négyszer többet lát. Az új Synea LED+ sorozat. Magas színvisszaadási Kis fej index érték (CRI) Tökéletes LED elhelyezés. Optimális megvilágítás

Négyszer többet lát. Az új Synea LED+ sorozat. Magas színvisszaadási Kis fej index érték (CRI) Tökéletes LED elhelyezés. Optimális megvilágítás Négyszer többet lát Az új Synea LED+ sorozat Optimális megvilágítás Magas színvisszaadási Kis fej index érték + + (CRI) + Tökéletes LED elhelyezés Ready for imitation. Egy LED lámpa négy előny: Egyszerűen

Részletesebben

EGYKEZES SAROKCSISZOLÓ EGYKEZES SAROKCSISZOLÓ. Típus: WS Típus: WS 6-125

EGYKEZES SAROKCSISZOLÓ EGYKEZES SAROKCSISZOLÓ. Típus: WS Típus: WS 6-125 FÉMMEGMUNKÁLÁS 47 Típus: WS 6-115 Erőteljes 670 wattos motor Irányított hűtőlevegő-elvezetés A hajtóműház 90 -onként elfordítható Lapos fém hajtóműház a munkadarab kiváló láthatóságáért és az optimális

Részletesebben

KÉTFŐTARTÓS FUTÓDARUK

KÉTFŐTARTÓS FUTÓDARUK KÉPVISELET EMELŐ BERENDEZÉSEK KÉTFŐTARTÓS FUTÓDARUK Elmas kétfõtartós futódaru Demag rendszer Elektromos emelõmûvel és Demag vonszolókábeles áramellátással felszerelve Teherbírás 3,2 t Fesztáv 28,8 m Emelési

Részletesebben

Teherbírás. Magasság. (mm) (kg) 1.500 3.000 5.000 10.000 1.500 3.000 5.000 10.000. felár

Teherbírás. Magasság. (mm) (kg) 1.500 3.000 5.000 10.000 1.500 3.000 5.000 10.000. felár VS és KB fogasléces emelõk, hébér DIN 7355 szerint. Alacsony szerkezeti a KB típus esetében. Biztonsági hajtókar behajtható fogantyúval. Kívánságra racsnis hajtókarral is szállítható. 10/ Köröm (legalacsonyabb)

Részletesebben

A CSŐ, AMELY ŐRZI AZ ÖN ÁLMÁT. www.rehau.hu

A CSŐ, AMELY ŐRZI AZ ÖN ÁLMÁT. www.rehau.hu A CSŐ, AMELY ŐRZI AZ ÖN ÁLMÁT raupiano PLUS - PRÉMIUM ZAJVÉDELEM AZ OTTHONÁBAN www.rehau.hu termék: RAUPIANO PLUS Prémium zajvédelem nagy objektumokhoz RAUPIANO PLUS: lefolyórendszer minden olyan alkalmazáshoz,

Részletesebben

A.S. Hungária Kft Budapest, Daróci út D ép. Tel: , Fax: Honlap:

A.S. Hungária Kft Budapest, Daróci út D ép. Tel: , Fax: Honlap: A.S. Hungária Kft. 1113 Budapest, Daróci út. 1-3. D ép. Tel: 279-10-88, Fax: 209-21-87 Honlap: www.ash.hu, e-mail: ash@ash.hu A.S. Hungária Kft. 1113 Budapest, Daróci út. 1-3. D ép. Tel: 279-10-88, Fax:

Részletesebben

Tartalomjegyzék INFORMÁCIÓ. Oldalszám. Általános információ ATEX Pneumatikus láncos emelők ATEX Kézi láncos emelők

Tartalomjegyzék INFORMÁCIÓ. Oldalszám. Általános információ ATEX Pneumatikus láncos emelők ATEX Kézi láncos emelők ATEX 427 Tartalomjegyzék Oldalszám Általános információk a robbanás elleni védelemről. Termékválasztékunk néhány tagját úgy alakítottuk át, hogy robbanásveszélyes környezetben is lehessen őket használni.

Részletesebben

Megújult külső. Újratervezett műszerfal és kormányoszlop. Modern megjelenés és tökéletes rálátás a gép körüli területekre.

Megújult külső. Újratervezett műszerfal és kormányoszlop. Modern megjelenés és tökéletes rálátás a gép körüli területekre. Megújult külső Újratervezett műszerfal és kormányoszlop. Modern megjelenés és tökéletes rálátás a gép körüli területekre. Jóval kisebb erőfeszítés szükséges az előre/hátrameneti pedál működtetéséhez. A

Részletesebben

Padlótisztítók. A kisméretű vezetőüléses padlótisztító megduplázza a tisztítási eredményt - egy gyalogkíséretű modell áráért

Padlótisztítók. A kisméretű vezetőüléses padlótisztító megduplázza a tisztítási eredményt - egy gyalogkíséretű modell áráért Kompakt méretének köszönhetően még a nehezen hozzáférhető helyeken is bravúrosan manőverezhető. Csendes üzemmódba állítható, így ultra alacsony zajszinten dolgozik, ami hozzásegít ahhoz, hogy a zajérzékeny

Részletesebben

DURMA VS CNC típusú állítható vágószögű hidraulikus lemezolló

DURMA VS CNC típusú állítható vágószögű hidraulikus lemezolló DURMA VS CNC típusú állítható vágószögű hidraulikus lemezolló A DURMAZLAR CÉG BEMUTATÁSA A Durmazlar Machine Törökország vezető gépgyártó vállalata, mely éves termelését tekintve világelső a fémmegmunkáló

Részletesebben

Padlóhegesztő automata FLOORON. egyszerű gyors biztos

Padlóhegesztő automata FLOORON. egyszerű gyors biztos Padlóhegesztés Kézi hegesztőkészülékek Rion Rion Digital Rion 120 Volt Rion 230 Volt Rion Digital 120 Volt Rion Digital 230 Volt Rendelési szám: 6600077 Rendelési szám: 6600075 Rendelési szám: 6600084

Részletesebben

Átfogó termékkínálat. FONA, a legizgalmasabb új márka a fogászatban. Tartós hatékonyság Forgó kézidarabok

Átfogó termékkínálat. FONA, a legizgalmasabb új márka a fogászatban. Tartós hatékonyság Forgó kézidarabok Átfogó termékkínálat Kezelőegységek Kézidarabok Lézer Higiénia 3D- és Panoráma röntgenek Intraorális röntgenek Intraorális szenzorok Foszforlemez szkenner FONA, a legizgalmasabb új márka a fogászatban

Részletesebben

Hiab Loglift S - hosszú nagygémes daruk

Hiab Loglift S - hosszú nagygémes daruk Hiab Loglift S - hosszú nagygémes daruk Termékkatalógus Profi k választása Rövid rönkök mozgatásához elengedhetetlen a gyors, tartós és erős daru. A Hiab Loglift daruk masszív fordítórendszerrel, a teljes

Részletesebben

Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit.

Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit. Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit. 155 Professzionális, nagy teljesítményű gépek, olíva és más gyümölcsök szedésére fejlesztve,

Részletesebben

ÚJ BAXI FALI GÁZKAZÁN

ÚJ BAXI FALI GÁZKAZÁN ÚJ BAXI FALI GÁZKAZÁN A legkompaktabb BAXI készülékcsalád Magas hatásfok (zárt égésterűeknek minősítés a 92/42/CEE szabvány szerint) Digitális vezérlőpanel széles LCD kijelzővel Kompakt hidraulikus szerelvénycsoport

Részletesebben

Tengely bemenet M 14. Kartondoboz, gyorsállítású védőburkolat, AVS pótfogantyú, 4 m kábel, villáskulcs, FIXTEC szorítóanya. Tengely bemenet M 14

Tengely bemenet M 14. Kartondoboz, gyorsállítású védőburkolat, AVS pótfogantyú, 4 m kábel, villáskulcs, FIXTEC szorítóanya. Tengely bemenet M 14 AGVM 26-230 GEX Cikkszám 4933402365 2600 wattos -es sarokcsiszoló A Milwaukee B-guard védi a kezelőt és a gépet a veszélyes visszarúgás effektustól PROTECTOR motor műgyantával bevont állórész és és feszültség

Részletesebben

i i i Sebesség fokozat (előre-hátra) 2-2 2-2 4-4 Mechanikus átvitel n n i Inching pedál i i i

i i i Sebesség fokozat (előre-hátra) 2-2 2-2 4-4 Mechanikus átvitel n n i Inching pedál i i i DIECI AGRI PIVOT törzscsuklós teleszkópos rakodó Műszaki jellemzők és alapfelszereltség: A DIECI - AGRI PIVOT egy könnyen manőverezhető és agilis munkagép család, mellyel szűk térben és akadályokkal tarkított

Részletesebben

Szolárkollektorok Solarpool polipropilén abszorber

Szolárkollektorok Solarpool polipropilén abszorber Szolárkollektorok Solarpool polipropilén abszorber Medence fűtés a webáruházban - A napenergia leggazdaságosabb hasznosítása Csúcs-technológiával gyártott egyedülálló konstrukció Aktív szénkristályokkal

Részletesebben