Termék megalapozottság

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Termék megalapozottság"

Átírás

1

2 Háttér

3 Termék megalapozottság A recesszióba fordult hazai gazdaság inspirálta a fogyasztókat a megtakarításokra, és ezzel együtt igényt teremtett a kedvezményes kuponok használatára, hűségprogramokon való részvételre. A piacot növekvő okostelefon penetráció, és egyre gyakoribb alkalmazás használat jellemzi. A fejlődés is ebbe az irányba halad, így egy-két év múlva végleg eltűnnek a basic készülékek.

4 Termék megalapozottság Az okostelefon felhasználók száma Magyarországon ban elérte a t, és dinamikusan nő. A releváns fogyasztók zöme (84%) rendelkezik okostelefonnal. 51% év 33% év 14% 60 év felett 2% 15 év alatt

5 Termék megalapozottság Jellemzően felsőfokú végzettségűek, feltehetően AB státuszúak. 38% 40% középfokú felsőfokú 20% alapfokú

6 Termék megalapozottság Az okostelefonnal rendelkező fogyasztók vidéki városokban és községekben is nagy számban vannak jelen. 42% Budapest 32% vidéki város 26% község

7 Termék megalapozottság Az okostelefon a mindennapjaink szerves részévé vált. Egyre több funkciót vesz át a napi tevékenységek során, mellyel megkönnyíti és kényelmesebbé teszi életünket. kuponok és bankkártyák, kedvezmények személyi okiratok törzsvásárlói kártyák

8 Koncepció

9 Termékkoncepció A termék célja egy felhasználóbarát törzsvásárlói és kuponrendszer biztosítása üzlethálózatok számára, mely okostelefonokon működik. Egy alkalmazás és háttérrendszer, amely segítségével akciós termékkuponok, termékinformációk és egyéb üzenetek juttathatóak el az applikációt letöltő felhasználók számára. (jövő: NFC fizetési rendszer integrálása) Az alkalmazás modulrendszerben épül fel annak érdekében, hogy az üzletláncok az általános funkciókat tartalmazó Alapmodul mellett további modulokat is igénybe vehessenek (pl.: pontgyűjtő modul).

10 Termék célja, célcsoportja Az üzlethálózatok a már meglévő törzsvásárlóik számára az applikációt népszerűsítve, hűséges vásárlóikkal egyszerűbb, költséghatékonyabb, egyben folyamatos kapcsolatot tarthatnak fenn, biztosítva ezáltal számukra az akciós vásárlás modern és felhasználó barát lehetőségét. Az alkalmazás letöltésével új érdeklődők és potenciális vásárlók elérése is lehetővé válik. A kuponok megjelenítése a felhasználó által korábban megadott preferenciák alapján szűrt módon történik.

11 Termék célja, célcsoportja Az applikáció használata során a felhasználói szokások folyamatos naplózásával értékes statisztikák készíthetőek, így például a későbbi kiküldendő kuponok megfelelően szűrhetőek, testre szabhatóak. Egy középtávú folyamat részeként a cél a költségesebb és személyre kevésbé szabható papíralapú DM kiváltása a vevői preferenciákon alapuló okostelefonos kommunikációval. Célcsoportja minden vásárlóerővel bíró okostelefont használó fogyasztó.

12 Termék bemutatása

13 Termék bemutatása A meglévő rendszerek mellé illeszthető megoldás IT fejlesztés nélkül. meglévő és új törzsvásárlói rendszerek integrálása kuponok és kedvezmények

14 Termék bemutatása Rendet rakunk a női retikülökben Áttekinthető, könnyen kezelhető, kényelmes és egyszerű megoldás vásárlóknak és üzlethálózatoknak egyaránt.

15 Termék bemutatása Ingyenes okostelefon alkalmazás a felhasználók számára, iphone és Android operációs rendszerre.

16 Termék bemutatása Bármikor küldhető és tiltható kuponok, nincs átfutási idő. Célcsoportra szabható kiküldés (személyre, városra, stb.). Minden pillanatban up-to-date.

17 Termék bemutatása Nincs szükségünk a vásárló telefonszámára, címére, tehát anonim, de kezeli a vásárló a preferenciáit.

18 Termék bemutatása A fogyasztók a főképernyőn kiválaszthatják, melyik üzlethálózat kuponjait szeretnék megtekinteni. Az üzletláncok logójának jobb sarkában az új kuponok számát látjuk, a logók alatt pedig az összkuponszámot.

19 Termék bemutatása Az üzletbe való belépést követően a folyamatosan frissíthető kuponokat láthatjuk, beállított preferenciáinknak, és beállított fizikai tartózkodási helyünknek megfelelően. A felület arculata üzletláncra szabható.

20 Termék bemutatása Érvényesíthetjük, beválthatjuk, megoszthatjuk, eldobhatjuk, a kupont. Rákereshetünk beváltási helyre, nyitvatartással, térképpel (GPS navigáció). Komplex funkcionalitás. Egyszerű kezelhetőség.

21 Termék bemutatása A kedvezmény felhasználható közvetlenül az okostelefonról. A láncok által használt vonalkódokat és kupon azonosítókat használja. A kódok leolvasása, és érvénytelenítése a pénztárakban történik. A kódok csak az adott üzletekben érvényesíthetőek (GPS ellenőrzés). Webshophoz is kapcsolható. IT fejlesztést nem igényel.

22 Előnyök és hasznok

23 Előnyök és hasznok Kuponokat, kedvezményeket, reklámokat, termékinformációkat képes továbbítani célzottan. Kezeli a törzsvásárlói rendszereket, hűségpontokat. Személyre szabható, célzott kommunikációt biztosít. Online változtatható az üzenet, bármelyik pillanatban, up-todate. Detektált - mérhető a használata, haszna, egyben tervezhető. IT fejlesztést nem igényel, a meglévőhöz illeszthető. Jelenlegi és új, potenciális vásárlók is elérhetőek vele. Az üzletbe vonzhatóak az érdeklődők. Garantált értékesítést növelő megoldás. Költségei részben továbbterhelhető a termékgyártó felé. Kedvező ár/érték arány.

24 Kedvező ár/érték arány P É L D A Ha az üzletlánc 1 hónapig, heti 10 kupont küld, hetente fogyasztónak, és így összesen elérést generál. 400eFt/hó = 1Ft / Célzott elérés

25 Marketing támogatás

26 Marketing támogatás Társaságunk két irányban végez marketing tevékenységet a Shopup rendszer kapcsán: Az applikáció reputációjának és a letöltések számának növelése Használatösztönzés a letöltők körében; a beváltott kuponok számának növelése Az applikáció reputáció marketingje jellemzően ATL és social media eszközök igénybevételével történik. Míg a használatösztönzés BTL eszközök segítségével; akciók, promóciók, és nyereményjátékok alkalmazásával valósul meg.

27 Marketing támogatás Reputáció marketing kampány RTL Klub tag: Reflektor, Éjjel-Nappal Budapest, vagy Barátok közt kvízekben ajándékfelajánló támogatóként ( Ft értékben) Facebook támogatott post megjelenések, leszűrve 20-50, városi és okostelefont (Android, ios) használók körére (5.000$ értékben) Facebook hirdetés és FB oldal népszerűsítés, leszűrve 20-50, városi és okostelefont (Android, ios) használók körére (5.000$ értékben) Facebook oldal üzemeltetés: tájékoztatás új belépő üzletláncokról, akciókról, promóciókról, nyereményjátékokról, fejlesztésekről YouTube vírusvideó aktivitás Partner üzletláncok DM és edm kampányához való csatlakozás, és megjelenés posttal Facebook oldalukon, valamint akciós újságjaikban

28 Marketing támogatás Használat ösztönzés Az applikációt letöltők és használók körében minden második hónapban nyereményjáték indul melyről rendszerüzenetben értesülnek. A játék lényege, hogy a vásárló minden 5000 Ft-ot meghaladó vásárlás után 5000 Forintonként egy digitális nyereményszelvényt küldhet be telefonjáról a vásárló, melyben feltünteti a vásárlás után kapott blokk AP kódját. A beküldők között napi, heti és havi nyereményeket sorsolunk ki. A nyeremények az üzletláncokban megtalálható termékek (pl.: mp3 lejátszók, táblagépek, okostelefonok, ruhavásárlási utalványok, egyéb utalványok, egyedi és egyszeri nagyértékű kuponok, stb. A beküldők azonnal értesülnek arról, hogy nyertek-e, hasonlóan az SMS promóciókhoz.

29 FAQ

30 FAQ Miért ne saját magunk fejlesszünk ilyen megoldást? Mert folyamatos fejlesztést igényel, ami magas költségekkel jár A fogyasztók jobban kedvelik az olyan megoldásokat, ahol egy helyen érnek el több üzletláncot. Hogyan illesszem a hűség/it rendszeremhez? A rendszer nem igényel IT fejlesztést. Hány vásárlót lehet elérni segítségével? Az applikációt letöltök számával folyamatosan és egyenes arányban nő. A 2014 márciusi indulástól számítva tapasztalatunk alapján, figyelembe véve a marketing támogatást is 5000 letöltővel számolunk havonta.

31 FAQ Mennyire drága számomra? Tényleg ingyenes felhasználóig? Amíg nem érjük el a fő letöltőt, addig partnereink ingyenesen használhatják rendszerünket. Egy elérés nagyságrendileg 1Ft, de természetesen ez függ a kiküldött kuponok számától, és az elérni kívánt célcsoport nagyságától is. Mi benne a kockázat, ha kipróbálom? Mi úgy gondoljuk nincs kockázata a használatnak december elejétől 3 hetes, zártkörű és ingyenes teszt indul, amelyhez ingyenesen csatlakozhatnak az üzletláncok.

32 Ingyenes tesztlehetőség 2013 dec dec. 31. Csatlakozzon! Miért maradna ki?

33 Együtt működünk! Együttműködünk?

A Qpocket egy mobileszközökre optimalizált kupon applikáció

A Qpocket egy mobileszközökre optimalizált kupon applikáció A egy mobileszközökre optimalizált kupon applikáció A papíralapú kuponfüzetet váltja ki és teljesen eltér az eddig megszokott letölthető és web alapú kuponoktól is. A legfontosabb jellemzője, hogy a mobileszközökre

Részletesebben

A KÖZÖSSÉGI MÉDIA HASZNÁLATA AZ INTEGRÁLT KOMMUNIKÁCIÓBAN

A KÖZÖSSÉGI MÉDIA HASZNÁLATA AZ INTEGRÁLT KOMMUNIKÁCIÓBAN A KÖZÖSSÉGI MÉDIA HASZNÁLATA AZ INTEGRÁLT KOMMUNIKÁCIÓBAN Alkalmazások és kreatív marketingmegoldások. Hinora Bálint Hinora Marketing Group hinora.balint@hinora.hu Hinora Marketing Group Magyar tulajdonú,

Részletesebben

Safebrand a magyar termékekért

Safebrand a magyar termékekért Safebrand a magyar termékekért 1.2 milliárd internet felhasználó okostelefont és/vagy tablet-et is használ 10%-át olyan támogató alkalmazások használatával töltik, mint például a vonalkódolvasó alkalmazások*

Részletesebben

Infinety Content for Brand. Esettanulmányok

Infinety Content for Brand. Esettanulmányok Infinety Content for Brand Esettanulmányok Témaközpont a Nőiportálon Hirdető:Teva Brand: Valeriana A kampány célja: az ügyfél új gyógyszerének megismertetése Célcsoport: 18+ nők brandingelt témaközpont

Részletesebben

Közösség aktivizáció. Milyen akciók, játékok, marketingtrükkök válnak be a közösségi oldalakon, amire szívesen megadják adataikat az olvasók?

Közösség aktivizáció. Milyen akciók, játékok, marketingtrükkök válnak be a közösségi oldalakon, amire szívesen megadják adataikat az olvasók? Közösség aktivizáció Milyen akciók, játékok, marketingtrükkök válnak be a közösségi oldalakon, amire szívesen megadják adataikat az olvasók? Hogyan vegyük rá a felépített közösségeinket termékeink, szolgáltatásaink

Részletesebben

Miért érdemes csatlakozni? Az Internetes Vásárlás Napja szervezője bemutatja:

Miért érdemes csatlakozni? Az Internetes Vásárlás Napja szervezője bemutatja: Miért érdemes csatlakozni? Az Internetes Vásárlás Napja szervezője bemutatja: Koncepció Az őszi Internetes Vásárlás Napja az e-kereskedők és az online vásárlók közös mozgalma, immár 7. éve. Most közösen

Részletesebben

1. Hogyan tölthetem le a Tesco Clubcard mobilapplikációt mobilkészülékre?

1. Hogyan tölthetem le a Tesco Clubcard mobilapplikációt mobilkészülékre? 1. Hogyan tölthetem le a Tesco Clubcard mobilapplikációt mobilkészülékre? A 2.0.0 és az ennél frissebb verziójú alkalmazás kizárólag Android és ios operációs rendszerre érhető el! A régebbi verzió Windows

Részletesebben

A Scolvo DIRECT teljeskörű direkt marketing megoldást biztosít vállalata számára minden mobil eszközön alkalmazásként valamint weben és mobil weben.

A Scolvo DIRECT teljeskörű direkt marketing megoldást biztosít vállalata számára minden mobil eszközön alkalmazásként valamint weben és mobil weben. Scolvo DIRECT Scolvo termékeinkkel olyan mobil megoldásokat biztosítsunk ügyfeleink számára, melyek komoly értéket képviselnek a vállalati belső és külső folyamatok, valamint marketing és direkt kommunikáció

Részletesebben

CLAIR&CURTIS TELEPHELYI HÍRLEVÉL

CLAIR&CURTIS TELEPHELYI HÍRLEVÉL CLAIR&CURTIS TELEPHELYI HÍRLEVÉL 2018. április Időzítés: Április 12. és május 31. között Az építőanyag kereskedelmi szezon kezdete hagyományosan kapcsolódik a Construma kiállításhoz, így ezzel egyidejűleg

Részletesebben

Közösségi marketing 2015-ben. Facebook kommunikáció miért kell?

Közösségi marketing 2015-ben. Facebook kommunikáció miért kell? Közösségi marketing 2015-ben Facebook kommunikáció miért kell? Hidasi Judit Író (Húsz éve ír és szerkeszt, öt regényt írt közben) Kommunikátor (PR és Közösségi Marketing szakértő Uzine Communications)

Részletesebben

Az élet, a telefonom és én. IpsosMobinauta

Az élet, a telefonom és én. IpsosMobinauta Az élet, a telefonom és én IpsosMobinauta Miről szól a kutatás? Hogy használják az okostelefont az emberek különböző napszakokban? Milyen érzelmek társulnak az okostelefonhoz? Megváltoztatta-e az okostelefon

Részletesebben

Webáruházak és a marketing Az e-kereskedelem új trendjei. Milyen webáruházat építsünk 2014-ben? Webáruház-forgalomnövelés Facebookkal.

Webáruházak és a marketing Az e-kereskedelem új trendjei. Milyen webáruházat építsünk 2014-ben? Webáruház-forgalomnövelés Facebookkal. Webáruházak és a marketing Az e-kereskedelem új trendjei. Milyen webáruházat építsünk 2014-ben? Webáruház-forgalomnövelés Facebookkal. Hogyan építsünk, szegmentáljuk és növeljünk adatbázist? Miért szükséges

Részletesebben

corinwebshop.com bérelhető webáruház egyszerűen

corinwebshop.com bérelhető webáruház egyszerűen corinwebshop.com bérelhető webáruház egyszerűen 2 CorinCloud Webshop bérelhető webáruház egyszerűen... Mi is a corinwebshop? Bérelhető webáruház kezdeti költségek nélkül 2 perc alatt ::: Nincs kockázat,

Részletesebben

Magyarország első borturisztikai applikációja

Magyarország első borturisztikai applikációja Magyarország első borturisztikai applikációja Mi a Kóstolom? Átfogó borturisztikai (webalapú) mobilalkalmazás, amely összeköti a fogyasztókat a Budapesthez és a 22 hazai borvidékhez kapcsolódó borászatokkal,

Részletesebben

A Síelők.hu hirdetési ajánlata szállások számára

A Síelők.hu hirdetési ajánlata szállások számára A Síelők.hu hirdetési ajánlata szállások számára Bemutatkozás A sielok.hu 2000 decemberében született meg. A cél egy olyan webhely létrehozása volt, ahol a téli sportok szerelmesei minden hasznos információt

Részletesebben

Fedőlap SZIGET-MEEX DIÁKJEGY PROGRAM

Fedőlap SZIGET-MEEX DIÁKJEGY PROGRAM Fedőlap SZIGET-MEEX DIÁKJEGY PROGRAM 2018 MEEX Diákjegy Programok A Meex-Sziget Diákjegy programok célja, hogy a Magyarországon tanuló diákok kedvezményes áron tudjanak a Sziget rendezvényeire fesztivál

Részletesebben

Médiaajánlat. hirdetési felületek és technikai információk. Általános információk Árlista Hirdetési felületek, technikai részletek

Médiaajánlat. hirdetési felületek és technikai információk. Általános információk Árlista Hirdetési felületek, technikai részletek Médiaajánlat hirdetési felületek és technikai információk Általános információk Árlista Hirdetési felületek, technikai részletek motorsportal.hu A Motorsportal 2009-ben indult, pár lelkes fiatal szenvedélyéből

Részletesebben

MOBILHIRDETÉSI SZOLGÁLTATÁSOK MEGRENDELÉSE 2012

MOBILHIRDETÉSI SZOLGÁLTATÁSOK MEGRENDELÉSE 2012 Beküldendő e-mailen, postai úton, vagy faxon! Kiállítás megnevezése: Pavilon/Standszám: Ügyintéző: Elérhetősége: Kiállító neve: MOBILHIRDETÉSI SZOLGÁLTATÁSOK MEGRENDELÉSE 01 Megrendeljük az alábbi szolgáltatásokat:

Részletesebben

Eredményesebb vállalkozás hatékony kommunikációval. - nem többet, hanem máshogy kell költeni -

Eredményesebb vállalkozás hatékony kommunikációval. - nem többet, hanem máshogy kell költeni - Eredményesebb vállalkozás hatékony kommunikációval - nem többet, hanem máshogy kell költeni - Green Edge reklámügynökség integrált kommunikációs ügynökség vagyunk a projektek kezelését tervezéstől a kivitelezésig

Részletesebben

Föld napján, Karácsonykor Március 15 A kézírás napja

Föld napján, Karácsonykor Március 15 A kézírás napja Concept Az emberiség a gyors fejlődés közepette sokszor megfeledkezik önmagáról, a múltjáról, környezetéről. Ahhoz, hogy bizonyos dolgok ne merülhessenek feledésbe, időnként fel kell eleveníteni szerepüket.

Részletesebben

Tarts lépést a fogyasztói igényekkel!

Tarts lépést a fogyasztói igényekkel! Tarts lépést a fogyasztói igényekkel! KLIKKPATIKA CSOMAG Patika sorban állás nélkül A KlikkPatika Csomaggal olyan megoldást kínálunk, amellyel a mai fogyasztói igényeknek megfelelő kiszolgálást teszünk

Részletesebben

A Síelők.hu hirdetési ajánlata szaküzletek számára

A Síelők.hu hirdetési ajánlata szaküzletek számára A Síelők.hu hirdetési ajánlata szaküzletek számára Bemutatkozás A sielok.hu 2000 decemberében született meg. A cél egy olyan webhely létrehozása volt, ahol a téli sportok szerelmesei minden hasznos információt

Részletesebben

A Síelők.hu hirdetési ajánlata utazási irodák számára

A Síelők.hu hirdetési ajánlata utazási irodák számára A Síelők.hu hirdetési ajánlata utazási irodák számára Bemutatkozás A sielok.hu 2000 decemberében született meg. A cél egy olyan webhely létrehozása volt, ahol a téli sportok szerelmesei minden hasznos

Részletesebben

Változó vásárlói szokások nyomon követése 2016 Szeptember SAP Forum. Komjáthy Csaba

Változó vásárlói szokások nyomon követése 2016 Szeptember SAP Forum. Komjáthy Csaba Változó vásárlói szokások nyomon követése 2016 Szeptember SAP Forum Komjáthy Csaba Digitális átalakulás, nem csak az online boltokban A bolti értékesítés megoszlása a teljes kereskedelmi bevételek tekintetében

Részletesebben

.. és mit eszik? Sasvári Gabriella, Sanoma MOBILIZE ME! 2012. szeptember 13. Felhasználói profilok és attitűdök. Avagy mire figyeljünk tervezéskor?

.. és mit eszik? Sasvári Gabriella, Sanoma MOBILIZE ME! 2012. szeptember 13. Felhasználói profilok és attitűdök. Avagy mire figyeljünk tervezéskor? Felhasználói profilok és attitűdök. Avagy mire figyeljünk tervezéskor? Naponta 1,1 millió internetező Sasvári Gabriella, Sanoma . mit eszik? Sanoma Panel, 2012 95% Kínai 55% PC Magyaros 5% Laptop 45% 59%

Részletesebben

KREATÍV KAMPÁNYOK. Megjelenési lehetőségek a profession.hu-n

KREATÍV KAMPÁNYOK. Megjelenési lehetőségek a profession.hu-n KREATÍV KAMPÁNYOK Megjelenési lehetőségek a profession.hu-n TARTALOM Bevezető 3 Termék lista 4 edm 4 Display típusok és beépített megjelenések 5 1. AV alapú display típusok 5 2. Beépített megjelenések

Részletesebben

Okostelefonok az idősek szolgálatában. Sulyok Tamás

Okostelefonok az idősek szolgálatában. Sulyok Tamás Okostelefonok az idősek szolgálatában Sulyok Tamás MIRŐL SZÓL AZ ELŐADÁS? Az okostelefonokról általában A telefonokban elérhető alkalmazásokról alapvető alkalmazások gyakran használt alkalmazások speciális

Részletesebben

Miért érdemes csatlakozni?

Miért érdemes csatlakozni? Miért érdemes csatlakozni? Az Internetes Vásárlás Napja szervezője bemutatja: A karácsonyi vásárlás nem gyerekjáték. De mi azzá tesszük, hogy több időt tölthess szeretteiddel! Koncepció Tavalyi évben először

Részletesebben

adroll A SIKER KISZÁMLÁZVA! KISKERESKEDELEM

adroll A SIKER KISZÁMLÁZVA! KISKERESKEDELEM adroll A SIKER KISZÁMLÁZVA! KISKERESKEDELEM BEMUTATKOZÁS MI AZ ADROLL? PÉNZTÁRGÉPSZALAG HIRDETÉS, A POS KOMMUNIKÁCIÓ ÚJ GENERÁCIÓJA Cégünk, az adroll Marketing Kft. kizárólagos joggal Az rendelkezik a

Részletesebben

Miért érdemes csatlakozni? Az Internetes Vásárlás Napja szervezője bemutatja:

Miért érdemes csatlakozni? Az Internetes Vásárlás Napja szervezője bemutatja: Miért érdemes csatlakozni? Az Internetes Vásárlás Napja szervezője bemutatja: Kontakt Répási Erna Neo Interactive Telefon: +36 1 789 5000 Mobil: +36 70 369 0729 E-mail: repasi.erna@neo-interactive.hu www.szabadpentek.hu

Részletesebben

Innovatív eszközök, kártyarendszerek, megoldások

Innovatív eszközök, kártyarendszerek, megoldások Innovatív eszközök, kártyarendszerek, megoldások Bevezetés A Metacom Holding tulajdonában lévő Metapay Kft. által fejlesztett Metapay fizetési megoldás használatával komplett turisztikai kártyarendszert

Részletesebben

Symbian Nokia. A Symbian gyártója és a Nokia szabad forráskódúvá tette a Symbiant, így szabadon fejleszthetőek az applikációk a szoftverre.

Symbian Nokia. A Symbian gyártója és a Nokia szabad forráskódúvá tette a Symbiant, így szabadon fejleszthetőek az applikációk a szoftverre. Symbian Nokia Vodafone Magyarország zrt. 1096 Budapest, Lechner Ödön fasor 6. Nokia szolgáltatások, alkalmazások Nokia smartphone-okhoz: Az ovi.com Nokia okostelefonokhoz felépített, háttérszolgáltatást

Részletesebben

m. c. direct TARTALOM SZOLGÁLTATÁSAINK KATTINTSON AZ ÖNT ÉRDEKLŐ TERÜLETRE

m. c. direct TARTALOM SZOLGÁLTATÁSAINK KATTINTSON AZ ÖNT ÉRDEKLŐ TERÜLETRE SZOLGÁLTATÁSAINK KATTINTSON AZ ÖNT ÉRDEKLŐ TERÜLETRE TARTALOM BEMUTATKOZÁS 2 MARKETING MEGOLDÁSOK 3 ADATBÁZIS SZOLGÁLTATÁS 4 ÉLETÉPÍTŐK FOGYASZTÓI ADATBÁZIS 5 IT SZOLGÁLTATÁSOK 6 NYOMDAI SZOLGÁLTATÁSOK

Részletesebben

professzionális e-mail kommunikáció

professzionális e-mail kommunikáció professzionális e-mail kommunikáció Kik vagyunk? A Targetmax 100% magyar tulajdonú vállalkozás, több mint 10 éves szakmai tapasztalattal az e-kommunikáció és online direkt marketing területén. Két területen

Részletesebben

E-CENTRAL SALES AUTOMATION. Tudj mindent ügyfeleidről!

E-CENTRAL SALES AUTOMATION. Tudj mindent ügyfeleidről! E-CENTRAL SALES AUTOMATION Tudj mindent ügyfeleidről! E-CENTRAL MAGYARORSZÁG Alapítva: 2006. tulajdonosok Kerekes József ügyvezető, fejlesztés Dr. Kiss Ágnes Virág támogatás, tanácsadás Célunk: Hatékonyabbá

Részletesebben

GRIFF TÖRZSVÁSÁRLÓI RENDSZER SZABÁLYZAT

GRIFF TÖRZSVÁSÁRLÓI RENDSZER SZABÁLYZAT GRIFF TÖRZSVÁSÁRLÓI RENDSZER SZABÁLYZAT EGYEDÜLÁLLÓ KEDVEZMÉNYEK INGYENES SZOLGÁLTATÁSOK 1. BEVEZETÉS A Griff, mint a magyarországi férfi konfekciópiac meghatározó szereplője már megalakulásakor legfontosabb

Részletesebben

Smart Destination. Szentgotthárd,

Smart Destination. Szentgotthárd, Smart Destination Szentgotthárd, 2017.05.22 Ami ma nem smart, az nem igazán sexy Smart City koncepció A helyi lakosság életminőségének javítását szolgálja egy-egy település innovatív, jórészt digitális

Részletesebben

Barion. Készítette: Gáspár Dániel 2014.11.20.

Barion. Készítette: Gáspár Dániel 2014.11.20. Barion Készítette: Gáspár Dániel 2014.11.20. Áttekintés Mi az a Barion? A Barion osztályzása Biztonsági szempontok Összehasonlítás a tradicionális fizetéssel Költségek Üzleti modell Barion a gyakorlatban

Részletesebben

Hogyan építsünk jó webáruházat? dr. Nyeste Gábor fps webügynökség ügyvezető

Hogyan építsünk jó webáruházat? dr. Nyeste Gábor fps webügynökség ügyvezető Hogyan építsünk jó webáruházat? dr. Nyeste Gábor fps webügynökség ügyvezető Kik is vagyunk? A célzott webes megoldások ügynöksége! Az e-kereskedelemről Adatok: A GKIeNET 2700 magyarországi legális webshopot

Részletesebben

Adhouse megjelenési lehetőségek. Adó 1 % kampányok számára

Adhouse megjelenési lehetőségek. Adó 1 % kampányok számára Adhouse megjelenési lehetőségek Adó 1 % kampányok számára Adhouse Adó 1% Adó 1% A non-profit szervezetek bevételei között jelentős arányt képviselnek az adó 1%-ból befolyó összegek. A szervezetek számára

Részletesebben

CRM. Solcz Tamás CID Cég - Info K5

CRM. Solcz Tamás CID Cég - Info K5 CRM Solcz Tamás CID Cég - Info K5 Alapfogalmak a CRM- ben Alapfogalmak a CRM- ben Az ügyfélkapcsolat- kezelés (CRM) egy cég partnerei felé irányuló folyamatainak leírására vonatkozik. A CRM célja, hogy

Részletesebben

Digitális szegmensek. Kurucz Imre NRC Marketingkutató

Digitális szegmensek. Kurucz Imre NRC Marketingkutató Digitális szegmensek Kurucz Imre NRC Marketingkutató 20161 május Három szegmens a 15-59 éves lakosságon belül Digitális analfabéták nem használják az internetet, így (szinte) teljesen kívül rekednek a

Részletesebben

www.family-business.hu VÁSÁRLÓI KLUB FAMILY BUSINESS Ahol a család és az üzlet találkozik!

www.family-business.hu VÁSÁRLÓI KLUB FAMILY BUSINESS Ahol a család és az üzlet találkozik! www.family-business.hu VÁSÁRLÓI KLUB FAMILY BUSINESS Ahol a család és az üzlet találkozik! A Family Business egy 100%-os magyar tulajdonban lévő hálózatos értékesítési rendszer, amely 2001 elején alakult.

Részletesebben

Marketing és kommunikáció PR Online kommunikáció. Schwarcz Tibor Oneline PR

Marketing és kommunikáció PR Online kommunikáció. Schwarcz Tibor Oneline PR Marketing és kommunikáció PR Online kommunikáció Schwarcz Tibor Oneline PR Marketingkommunikáció elhelyezése A marketing ( társadalmi és vezetési lépések láncolata, melyek során az egyének és csoportok

Részletesebben

Online oktatsz az easylearn-ön. Egy platform több százezer hallgató

Online oktatsz az easylearn-ön. Egy platform több százezer hallgató Online oktatsz Online oktatsz az easylearn-ön Egy platform több százezer hallgató Jövőkép A jövő a modern e-learning Közösség az oktatásban Határtalan lehetőségek Az easylearn az online oktatás egy egészen

Részletesebben

Újradefiniált kereskedelem

Újradefiniált kereskedelem Újradefiniált kereskedelem Magyar Termék Google rendezvény 2017. 03.06. Az előadást és az összefoglalót készítette: Csukás Zsuzsanna FMCG szakértő zsuzsanna.csukas@applause.hu Az előadás tartalma Általános

Részletesebben

(Prím Online, Kütyü Magazin, Prím Letöltés, Prímlista)

(Prím Online, Kütyü Magazin, Prím Letöltés, Prímlista) Médiaajánlat 2013. (Prím Online, Kütyü Magazin, Prím Letöltés, Prímlista) Komplex médiaajánlat Hirdessen kedvezményes áron a Prím Online Kütyü Magazin Prím Letöltés Prímlista oldalakon egyszerre! Célközönségünk,

Részletesebben

Tervezés-Kutatás A REKLÁM ALAPJAI

Tervezés-Kutatás A REKLÁM ALAPJAI Tervezés-Kutatás 3. A REKLÁM ALAPJAI 1937 Mi a reklám? REKLÁM: Valamely termék, szolgáltatás kelendőségének növelésére irányuló tevékenység. infó Üzenet: üzenet Az információ lefordítása a fogyasztó elvárásainak

Részletesebben

SafeBrand BIZTOS KAPOCS A MÁRKÁK ÉS FOGYASZTÓK KÖZÖTT

SafeBrand BIZTOS KAPOCS A MÁRKÁK ÉS FOGYASZTÓK KÖZÖTT SafeBrand BIZTOS KAPOCS A MÁRKÁK ÉS FOGYASZTÓK KÖZÖTT GS1 MAGYARORSZÁG Vatai Krisztina üzletfejlesztési igazgató CSOMAGOLÁSI KONFERENCIA Kiterjesztett csomagolás szekció Budapest, 2014. október 29. TARTALOM

Részletesebben

ViCA. Virtuális Chipkártya Alkalmazás

ViCA. Virtuális Chipkártya Alkalmazás ViCA Virtuális Chipkártya Alkalmazás Mire használható a ViCA? A ViCA egy Android és ios platformokat támogató okostelefonokon és táblagépeken futó, innovatív személyhitelesítő alkalmazás, amellyel a felhasználó

Részletesebben

Közösségi marketing és kereskedelmi aktivitások 2015-ben Avramucz Attila MAGYAR TERMÉK Nonprofit Kft. Marketing Bizottság

Közösségi marketing és kereskedelmi aktivitások 2015-ben Avramucz Attila MAGYAR TERMÉK Nonprofit Kft. Marketing Bizottság Közösségi marketing és kereskedelmi aktivitások 2015-ben Avramucz Attila MAGYAR TERMÉK Nonprofit Kft. Marketing Bizottság Tavaszi szakmai nap / 2015.05.06. IMAGE MEGJELENÉSEK 1. EGYÉNI MEGJELENÉSEK a.,

Részletesebben

RÖVIDEN SZÓLVA NYEREMÉNYJÁTÉKOK, PROMÓCIÓK ADÓZÁSÁRÓL

RÖVIDEN SZÓLVA NYEREMÉNYJÁTÉKOK, PROMÓCIÓK ADÓZÁSÁRÓL RÖVIDEN SZÓLVA NYEREMÉNYJÁTÉKOK, PROMÓCIÓK ADÓZÁSÁRÓL Budapest, 2015 Szerző: Kopányiné Mészáros Edda Sorozatszerkesztő: Kökényesiné Pintér Ilona ISBN 978-963-638-484-5 ISSN 2416-2310 (Tanácsadói könyvek)

Részletesebben

Dr. Veres István - Marketingkommunikáció II.

Dr. Veres István - Marketingkommunikáció II. Dr. Veres István - Marketingkommunikáció II. Előadás vázlat 1) BTL eszközök 2) Vásárlásösztönzés Előadás a ZH-ra készüléshez + 6. fejezet 2 1. BTL eszközök A marketingkommunikáció olyan tervezett cselekvéssorozat,

Részletesebben

2011 Q4-2012 Q1 MÉDIAAJÁNLAT

2011 Q4-2012 Q1 MÉDIAAJÁNLAT A WikiTech közösségi technológiai és innovációs online magazin a szlogen köré csoportosítva ír olyan témákról, melyek az átlagember napi tech és kütyü információs igényét kielégítik. Nem tesztel hűtőventillátorokat,

Részletesebben

A tér, ami megtérül...

A tér, ami megtérül... A tér, ami megtérül... A tér, ami megtérül... Kedves Partnerünk! Köszönjük megtisztelő figyelmét. Engedje meg, hogy bemutatkozzunk és részletesen ismertessük Önnel ajánlatunkat. Kik vagyunk? A www.gazdaktere.hu

Részletesebben

E-kereskedelmi kommunikáció és marketing automatizáció. Prémium SEO és PPC megoldások, ügyfélre szabva

E-kereskedelmi kommunikáció és marketing automatizáció. Prémium SEO és PPC megoldások, ügyfélre szabva E-kereskedelmi kommunikáció és marketing automatizáció Prémium SEO és PPC megoldások, ügyfélre szabva E-kereskedelmi trendek Prémium SEO és PPC megoldások, ügyfélre szabva Klikkmánia - We understand, We

Részletesebben

A tér, ami megtérül...

A tér, ami megtérül... A tér, ami megtérül... 1149 Budapest Egressy út 17-21. A tér, ami megtérül... Kedves Partnerünk! Köszönjük megtisztelő figyelmét. Engedje meg, hogy bemutatkozzunk és részletesen ismertessük Önnel ajánlatunkat.

Részletesebben

Mobile Hungary, Kezedben az életed, Budapest, október 18. Hotel Helia. A tények makacs dolgok! Mobilfelhasználók számokban Pintér Róbert

Mobile Hungary, Kezedben az életed, Budapest, október 18. Hotel Helia. A tények makacs dolgok! Mobilfelhasználók számokban Pintér Róbert Mobile Hungary, Kezedben az életed, Budapest, 2017. október 18. Hotel Helia A tények makacs dolgok! Mobilfelhasználók számokban Pintér Róbert Felhasználók az okoscsatornában 2 Mindenekelőtt a felnőtt magyar

Részletesebben

ONLINE KISKERESKEDELEMI INDEX ÖSSZEFOGLALÓ

ONLINE KISKERESKEDELEMI INDEX ÖSSZEFOGLALÓ ONLINE KISKERESKEDELEMI INDEX ÖSSZEFOGLALÓ KUTATÁSI ÖSSZEFOGLALÓ 2016/III. 2016 GKI Digital Kutató és Tanácsadó Kft. & Naspers OCS Hungary Kft. Minden jog fenntartva! A KUTATÁS 2016-OS MENETRENDJE I. forduló

Részletesebben

Vélemények szerepe a hazai online vásárlásban

Vélemények szerepe a hazai online vásárlásban Vélemények szerepe a hazai online vásárlásban Kollaboratív Marketing Workshop 2016. október 13 www.gemius.hu Összegzés A válaszadók 75%-a vásárol online, több, mint ötödük rendszeres vásárló. Az online

Részletesebben

1. Mi is az email marketing? 2. Milyen a jó direkt email? 3. Adatbázis-építés. 4. Esettanulmányok

1. Mi is az email marketing? 2. Milyen a jó direkt email? 3. Adatbázis-építés. 4. Esettanulmányok 1. Mi is az email marketing? 2. Milyen a jó direkt email? 3. Adatbázis-építés 4. Esettanulmányok "Azt mondják, hogy egy év az internet businessben olyan, mint a kutya év... 7 évvel egyenlő. Vinton Cerf,

Részletesebben

Az e-marketing szerepe az élelmiszeriparban

Az e-marketing szerepe az élelmiszeriparban Az e-marketing szerepe az élelmiszeriparban 2018. december 4. Nemzeti Agrárgazdasági kamara Gandera Balázs balazs.gandera@intren.hu Full service digitális ügynökség Az INTREN-nél digitalis marketing ökoszisztémák

Részletesebben

A hűségidő újraértelmezése. Loyalty és perszonál programok mobilalapon.

A hűségidő újraértelmezése. Loyalty és perszonál programok mobilalapon. A hűségidő újraértelmezése. Loyalty és perszonál programok mobilalapon. Garai Tímea, Segítségünkkel globális méretű B2C márkák és webáruházak építenek adat alapú vásárlói hűségprogramokat. #data-driven

Részletesebben

Országos Tourinform Találkozó. Horváth Gergely

Országos Tourinform Találkozó. Horváth Gergely Országos Tourinform Találkozó Horváth Gergely Magyar Turizmus Zrt. Budapest, VAM Design Center, 2011. május 11. Szakmai találkozó és párbeszéd 143 Tourinform Fenntartók, önkormányzatok TDM-ek Magyar Turizmus

Részletesebben

Termékjellemzők. Modell Kijelző Akkumulátor Töltés Üzemi hőmérséklet Készenléti idő Kezelés Vízállóság

Termékjellemzők. Modell Kijelző Akkumulátor Töltés Üzemi hőmérséklet Készenléti idő Kezelés Vízállóság Termékjellemzők Modell Kijelző Akkumulátor Töltés Üzemi hőmérséklet Készenléti idő Kezelés Vízállóság Támogatott operációs rendszerek Alcor Move 0.82" OLED 65 mah Li-akkumulátor DC-5V, USB-n keresztül

Részletesebben

Mit adhat és miért éri meg az online térben működtetett fizetési rendszer a kereskedőnek és a vevőnek?

Mit adhat és miért éri meg az online térben működtetett fizetési rendszer a kereskedőnek és a vevőnek? Mit adhat és miért éri meg az online térben működtetett fizetési rendszer a kereskedőnek és a vevőnek? DR. AL-ABSI GÁBER SEIF ÜGYVEZETŐ-HELYETTES ÜZLETFEJLESZTÉSI ÉS ÉRTÉKESÍTÉSI VEZETŐ 2017. 03. 02. GYORS

Részletesebben

A Síelők.hu hirdetési ajánlata síoktatók számára

A Síelők.hu hirdetési ajánlata síoktatók számára A Síelők.hu hirdetési ajánlata síoktatók számára Bemutatkozás A sielok.hu 2000 decemberében született meg. A cél egy olyan webhely létrehozása volt, ahol a téli sportok szerelmesei minden hasznos információt

Részletesebben

3. Milyen lehetőséget nyújtunk?

3. Milyen lehetőséget nyújtunk? 3. Milyen lehetőséget nyújtunk? Banner megjelenés 468x60 800x60 120x240 Igényszerinti méret E-mail Direkt Marketing Levél végi reklámszöveg Levél minden felhasználónak TVNBigFile banner TVNPixelek TVNGames

Részletesebben

Mit ér a védjegy, ha Magyar Termék?

Mit ér a védjegy, ha Magyar Termék? Mit ér a védjegy, ha Magyar Termék? Hol tart most a Magyar Termék védjegyrendszer? Milyen előnyöket nyújt a védjegyhasználat? Benedek Eszter Avramucz Attila MAGYAR TERMÉK Nonprofit Kft. FMCG TOP 2016 Konferencia

Részletesebben

Mit nyer a Tipzone használatával?

Mit nyer a Tipzone használatával? Ha jelen van vállalkozása a tipzone.hu oldalon, akkor üzlete vagy szolgáltatása népszerűsítéséhez kap korszerű internetes kelléket. A Tipzone modern közösségi funkciókkal is rendelkező, értékesítést támogató

Részletesebben

Tervezés-Kutatás A REKLÁM ALAPJAI. a marketingkommunikáció új elvei

Tervezés-Kutatás A REKLÁM ALAPJAI. a marketingkommunikáció új elvei 2. Tervezés-Kutatás A REKLÁM ALAPJAI a marketingkommunikáció új elvei Mi a reklám? Mennyiért? Mikor? Mit? Miért? Hol? Benefits (előnyök) Hol? Mit? Mennyiért? Előnyök (benefits) Mikor? Előnyök (benefits)

Részletesebben

BIJÓ SZAKÁRUHÁZ ÉS WEBSHOP

BIJÓ SZAKÁRUHÁZ ÉS WEBSHOP BIJÓ SZAKÁRUHÁZ ÉS WEBSHOP Marketing kommunikációs megjelenési lehetőségek TISZTELT PARTNERÜNK, Szakáruházunkban online és offline hirdetési felületek illetve számos marketing eszköz áll rendelkezésükre

Részletesebben

Superweiss Wellness Gel. online kampány

Superweiss Wellness Gel. online kampány online kampány PPC AdWords hirdetés - 18 30 nők: Randiznál, ismerkednél? A társkereső. Regisztrálj és találd meg őt! keresőszó: társkereső 30 55 nők: Hol van már az igazi? Társkeresés 30 felett! Regisztrálj,

Részletesebben

Fundimini.hu Felhasználói útmutató

Fundimini.hu Felhasználói útmutató Fundimini.hu Felhasználói útmutató 1 Regisztráció, belépés 1.1 Regisztráció A regisztrációt szülők (18. életévüket betöltött személyek) végezhetik. A regisztrációs adatlap beküldését követően tud belépni

Részletesebben

MARKETING FÓRUM Közösségi védjegyes aktivitások 2018

MARKETING FÓRUM Közösségi védjegyes aktivitások 2018 MARKETING FÓRUM Közösségi védjegyes aktivitások 08 Hogy a védjegyhasználat valódi érték legyen! Kecskemét, Univer konferenciaterem 08..4. bevezető Célok Megvalósítás ) CÉLOK: FOGYASZTÓ fiatalabb korosztály

Részletesebben

Digitális promóciók - Valós aktivitások

Digitális promóciók - Valós aktivitások Digitális promóciók - Valós aktivitások A játékok mindig is lekötötték az embert, az idők során rengetegfélle variációja alakult ki. Amióta van reklám, a játékokat előszeretettel alkalmazza minden brand,

Részletesebben

Esettanulmány Sága Füstlifalatozó Applikáció

Esettanulmány Sága Füstlifalatozó Applikáció Esettanulmány Sága Füstlifalatozó Applikáció Megbízó: Sága Foods Zrt. Márka: Sága Marketing cél: A fő cél a Füstli megújult, új csomagolásának és ízvariánsának bevezetése volt és vele az integrált kampány

Részletesebben

A Síelők.hu hirdetési ajánlata síoktatók számára

A Síelők.hu hirdetési ajánlata síoktatók számára A Síelők.hu hirdetési ajánlata síoktatók számára Bemutatkozás A sielok.hu 2000 decemberében született meg. A cél egy olyan webhely létrehozása volt, ahol a téli sportok szerelmesei minden hasznos információt

Részletesebben

SCnet Vásárlói Applikáció. Felhasználói kézikönyv

SCnet Vásárlói Applikáció. Felhasználói kézikönyv SCnet Vásárlói Applikáció Felhasználói kézikönyv 1 1 Vásárlói Applikáció Leírás... 3 2 Alkalmazás letöltése... 3 2.1 Android mobilalkalmazás letöltése... 3 2.2 ios mobilalkalmazás letöltése... 3 3 Az alkalmazás

Részletesebben

BIJÓ SZAKÁRUHÁZ ÉS WEBSHOP

BIJÓ SZAKÁRUHÁZ ÉS WEBSHOP BIJÓ SZAKÁRUHÁZ ÉS WEBSHOP Marketing kommunikációs megjelenési lehetőségek TISZTELT PARTNERÜNK, Szakáruházunkban online és offline hirdetési felületek illetve számos marketing eszköz áll rendelkezésükre

Részletesebben

Webáruház elemzés. Miért hoztuk létre ezt a szolgáltatást?

Webáruház elemzés. Miért hoztuk létre ezt a szolgáltatást? Webáruház elemzés Miért hoztuk létre ezt a szolgáltatást? Tudatos e-kereskedelem (üzleti terv tervezés profi kivitelezés / mérés tesztelés elemzés optimalizálás) Internetes vásárlás támogatása, népszerűsítése,

Részletesebben

MIT KELL TUDNUNK A BALATONI HAJÓKIÁLLÍTÁSRÓL? PARTNEREINKTŐL TUDJUK: 2016-BAN A KIÁLLÍTÁSHOZ KÖTHETŐEN SZÁMOS HAJÓ ÉRTÉKESÍTÉSRE KERÜLT

MIT KELL TUDNUNK A BALATONI HAJÓKIÁLLÍTÁSRÓL? PARTNEREINKTŐL TUDJUK: 2016-BAN A KIÁLLÍTÁSHOZ KÖTHETŐEN SZÁMOS HAJÓ ÉRTÉKESÍTÉSRE KERÜLT A Balaton Boat Show csupán egy órányi autóútra Budapesttől, Magyarország legmeghatározóbb vízi hajókiállításaként széles hajókínálattal, változatos hajózáshoz kapcsolódó kiállítói körrel, izgalmas és színes

Részletesebben

IV/8. sz. melléklet: Internetes megjelenés (vállalati portál) funkcionális specifikáció

IV/8. sz. melléklet: Internetes megjelenés (vállalati portál) funkcionális specifikáció IV/8. sz. melléklet: Internetes megjelenés (vállalati portál) funkcionális specifikáció 1. A követelménylista céljáról Jelen követelménylista (mint a GOP 2.2.1 / KMOP 1.2.5 pályázati útmutató melléklete)

Részletesebben

Boltinfo.eu online cégregiszter

Boltinfo.eu online cégregiszter Boltinfo.eu online cégregiszter [web] www.boltinfo.eu [mail] info@boltinfo.eu Csatlakozzon Ön is! A Boltinfo.eu egy online cégregiszter, ahol cégét hirdetheti termékeivel, térképes, fényképes, videós megjelenéssel,

Részletesebben

A fogyasztói és B2B promóciók versenye! arany. versenykiírás

A fogyasztói és B2B promóciók versenye! arany. versenykiírás versenykiírás 2 Reklám-, BTL- vagy hosztesz ügynökségek, egyéni szervezők, melyek a nevezett eladáshelyi anyagot, installációt, hosztesz promóciót, kampányt vagy ajándéktárgyat tervezték, lebonyolították,

Részletesebben

Symbol Ügyvitel CRM Extra modul

Symbol Ügyvitel CRM Extra modul Miért CRM? Minden cég alapvető érdeke, hogy lehetséges vevői közül a lehető legtöbbet szerezzen meg, a legtöbbjük számára tudja értékesíteni termékeit vagy szolgáltatásait. A megfelelő eszközzel ezek az

Részletesebben

amihez mi is szeretnénk hozzájárulni hirdetésünkkel!

amihez mi is szeretnénk hozzájárulni hirdetésünkkel! Tisztelt Leendő Partnerünk, Hirdetőnk! Sikeres 3,5 évet tudhatunk magunk mögött, a pécelinfo.hu növekvése a mai napig töretlen. A 2009-es induláshoz képest 2011-re már elértük a 40-45 folyamatos péceli

Részletesebben

gazdasági, diplomáciai, kulturális és közélet prominens személyiségei. exkluzív közönséget

gazdasági, diplomáciai, kulturális és közélet prominens személyiségei. exkluzív közönséget m é d i a a j á n l a t Bemutatkozás A Magyar Borok Bálja a báli szezon meghatározó eseménye és egyben a magyar bor ünnepe, amelyen az Év Bortermelői, a borszakma jeles képviselői mellett jelen vannak

Részletesebben

QuickTime and a H.264 decompressor are needed to see this picture.

QuickTime and a H.264 decompressor are needed to see this picture. QuickTime and a H.264 decompressor are needed to see this picture. Érjük el a 2012-ben építkezni, felújítani szándékozó magyar lakosságot A kampány célja: -Elérni a 2012-ben építkező és felújító lakosságot

Részletesebben

Kreatív értékesítési technikák a social media segítségével.

Kreatív értékesítési technikák a social media segítségével. Kreatív értékesítési technikák a social media segítségével. Lukács Ádám József Piac & Profit 2014.09.24. Lukács Ádám József Online Marketing Specialista Ügynökség ATL BTL ONLINE KREATÍV PRODUKCIÓS GYÁRTÁS

Részletesebben

marketing gyorsindító alapvetések

marketing gyorsindító alapvetések marketing gyorsindító alapvetések munkafüzet!1 Kiadja: Oláh Sándor Mérhető Marketing Megoldások 2015. Minden jog fenntartva. A jelen jegyzet tartalmának másolása, sokszorosítása, közzététele bármilyen

Részletesebben

APPENTUM PRO-DEVELOPERS COMPANY

APPENTUM PRO-DEVELOPERS COMPANY APPENTUM PRO-DEVELOPERS COMPANY MEGALKOTÁS Megoldásunkat több tapasztalt polgármester és képviselő bevonásával tökéletesítettük. Rengeteg tapasztalatot beépítettünk, hogy politikailag korrekt és a lakosok

Részletesebben

Erste MobilBank Felhasználói kézikönyv

Erste MobilBank Felhasználói kézikönyv Erste MobilBank Felhasználói kézikönyv ERSTE BANK HUNGARY ZRT. Tartalomjegyzék 1. Az Erste MobilBank alkalmazásról... 2 2. Felhasználási feltételek... 2 2.1. Technikai feltételek... 2 2.2. Ügyfélkör...

Részletesebben

A Síelők.hu hirdetési ajánlata szaküzletek számára

A Síelők.hu hirdetési ajánlata szaküzletek számára A Síelők.hu hirdetési ajánlata szaküzletek számára Bemutatkozás A sielok.hu 2000 decemberében született meg. A cél egy olyan webhely létrehozása volt, ahol a téli sportok szerelmesei minden hasznos információt

Részletesebben

Az online golftér. Golfélet naprakészen, könnyedén... 1/16

Az online golftér. Golfélet naprakészen, könnyedén... 1/16 Az online golftér Golfélet naprakészen, könnyedén... 1/16 Egy üzlet sikere sok mindenen múlik földrajzilag, turisztikailag megfelelő helyszín modern vagy tradicionális a kor igényeinek megfelelő környezet

Részletesebben

Az adatbázisok minősége és a kampányok hatékonysága közti összefüggések. Előadó: Bánki Márton PROAKTÍVdirekt Életmód Klub

Az adatbázisok minősége és a kampányok hatékonysága közti összefüggések. Előadó: Bánki Márton PROAKTÍVdirekt Életmód Klub + Az adatbázisok minősége és a kampányok hatékonysága közti összefüggések Előadó: Bánki Márton PROAKTÍVdirekt Életmód Klub + ERRŐL FOGOK BESZÉLNI! Miért és hogyan tervezzünk adatbázist? Hogyan profilozzunk,

Részletesebben

Élet a virtuális világban, a virtuális világ élete

Élet a virtuális világban, a virtuális világ élete Élet a virtuális világban, a virtuális világ élete avagy web2 megoldások a PTE beiskolázási kampányában Vendler Balázs ügyvezető a PREZENTÁCIÓ felépítése MarkCon Kik vagyunk? Játékos ötleteink Újítást

Részletesebben

DiamondDeal Médiaajánlat

DiamondDeal Médiaajánlat DiamondDeal Médiaajánlat Tartalomjegyzék Miért hirdessen a DiamondDeal-en? 2 Általános banner méretek Leaderboard, Super Leaderboard Full banner, Medium rectangle Skyscraper Full banner, Medium rectangle

Részletesebben

A REMEKA célcsoportja:

A REMEKA célcsoportja: Mi a REMEKA? A remeka.hu szerkesztett tartalommal, hasznos funkciókkal a szakmai élet és annak velejáróiban nyújt információt és interaktív megmutatkozási lehetőséget. Egy olyan szépségiparra szakosodott

Részletesebben