Belső Gyermek Kártya kisarkánumok

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Belső Gyermek Kártya kisarkánumok"

Átírás

1 kisarkánumok Botok Gyermeke A Kisherceg A Kisherceg a mindannyiunkban élő csillaggyermek. Miközben megnyílunk a csillagok, a virágok és a világmindenségben lévő élet egészének csodáira, akkor alázatosságunkban eljutunk az isteni kegyelemig, és szellemi védelem övez majd bennünket. Álmainkban és látomásainkban mi is el tudunk utazni messze tájakra. A Földön magán is ellátogathatunk egzotikus helyekre és a Földgömb minden csücskében találkozhatunk csodálatos emberekkel. A Kisherceg felbukkanása a tarotkirakásodban gyönyörű ajándék. A legédesebb szeretet bimbózik az életedben. A személyes átalakulásod pillangója szárnyán repülj a szeretet által felébresztett gyermek felé, aki az alkotó képzeletedben él. Menj el egy holdfényes sétára és figyeld a Hunyorgó csillagokat. Látod, hogy mosolyognak rád? Hallod gyermeki nevetésüket?

2 Botok Keresője Dorothy Kövesd a sorsodat, keress tovább az életben Fejleszd önbizalmadat és szellemi erődet. Lehet, hogy ez alkalommal a valóság szokatlan elemeit pillantod meg és fedezed föl. Az álmaid talán színesek, mélyek, viccesek vagy kalandosak lesznek. Tarts jegyzetfüzetet éjszakai élményeid számára. Lehet, hogy a fizikai világban egy valós utazásra is eljött az idő. Nyílj meg a lehetséges úticélok széles skálája előtt. cselekedj, hogy látomásod megvalósulhasson. Zárd ki azt a félelmet, hogy eltévedhetsz vagy hibát követhetsz el. Segítőid és vezetőid majd útba igazítanak, amikor varázslatos kalandod a végéhez közeledik.

3 Botok Vezetője A Patkányfogó Itt az ideje, hogy kövesd belső vezetődet, zseniális és találékony gondolatfonalaidat. Ne arra a külső vezetőre figyelj, aki hipnotikus transzba ejtő dallamot fúj a sípján. Hallgass inkább saját belső zenéd lágy harmóniájára. Legyél játékos. Táncolj. Énekelj. Hagyd, hogy művészi adományaid kibontakozzanak. Adj tiszteletet az alkotó szellemnek, amely tovább vezet életutadon.

4 Botok Őre Rafael arkangyal Isteni gyógyítás áldása van rajtad. Ismerd fel kezeid érzékenységének erejét, amely újra élesztheti az erőt a barátokban és családod tagjaiban. Küldj imát és fölemelő gondolatokat az emberek szívébe és elméjébe a világon mindenhová. Képzeld el, amint egy aranyló szeretetáram indul el a Napból, belép a szívcsakrádba, majd onnan kifelé sugároz társaidra. Haladj magabiztosan. Szerezz új barátokat. Őrizd a hitedet és fejezd ki együttérzésedet minden élőlény iránt.

5 Botok Ásza Ezen a kártyán két tündér tárja fel a lélek nagyszerű lehetőségeit, amelyek pillangó formájában jelennek meg. A walesi mitológiában a tündéreket "anyákként" vagy "segítőkként" ismerték. Ezek a tündérek az emberiség spirituális minőségét szabadítják fel. A görög mitológiában kapcsolat van a lélek és a pillangó között. Ez abból az elképzelésből származik, ami szerint az emberi lélek pillangóvá válik, miközben új inkarnációját keresi. Az átalakulás folyamatának rendkívül nagy ereje van az életünkben, miközben a jövő szélesebb megértésére törekedve lágyan megadjuk magunkat a múltnak. Kibontakozunk a régi sebekből, új színeket veszünk föl és a remény újra szárnyakat ad. Hasonlók vagyunk a pillangóhoz, amely az sötét bábállapotból csodás módon kibontja magát. A pillangó kiszabadul, és belép a fénybe, s ezáltal új tudatosságra tesz szert. Lehet, hogy éppen ez a történik most a te életedben is. A pillangó a szeretet nagyon fontos jelképe, amily Kínában a lelkek nászára utal. Ez a lap azt jelzi mag, hogy szeretet, lélekben megélt egység és művészet lép majd be az életedbe. Éppen most történik az ihletett újjászületés. A repülés el is kezdődött.

6 Botok Kettes Van egy általános hiedelme, mely szerint visszatükröződésünk a lelkünk életfontosságú része. Azt mondják, hogy a visszatükröző felületek vonzzák a lelket, vagy másképpen kapuk a szellem világába. A buddhisták azt vallják, hogy minden létezés olyan, mint a visszatükröződés. Ez a kártya egy gyönyörű tündért ábrázol, aki a létezése mélyebb értelmét keresi. Nárcisztól eltérően (akinek - a víz felszínén való visszatükröződés által - hiúsága miatt csapdába esett a lelke) ez a tündér saját "szeretett énjével" egyesül, azaz énjének azzal a részével, amely csupa szeretet. A szent szépség lehetőségét pillantja meg saját képében. Amikor készek vagyunk a belső átalakulásra, akkor szemtől szembe kerülünk saját igazi énünkkel. Ki az igazi éned? Sugárzó és ragyogó vagy? Itt az idő a mély, személyes tudatosságra és felismerésekre. Keress magadnak egy elhagyott és magasztos helyet és fedezd fel rejtett tehetségedet. Az intuíció adományai megerősítenek. Talán magad elé tudod idézni igazi arcodat, amint azt egy buddhista koan kérdi: "Hogy néz ki az eredeti arcod?"

7 Botok Hármas A kártyán látható három tündér a három isteni múzsát ünnepli. Az első istennőt állítólag Mnémoszünének vagy Emlékezésnek hívták. Az emlékezés az a szent adomány, amely lehetővé teszi, hogy prózát, dalt, rímet és találós kérdést tudjunk elmondani. A három múzsa tisztánlátó felismeréseket és intuíciós készséget kínál nekünk. Ezektől az isteni teremtőktől származnak a music (zene) és az amusement (szórakozás) szavak. A kártyán ábrázolt tündérek finom hegedűn játszanak. Azt mondják, hogy az ilyen gyönyörű húros hangszereket azért alkották, hogy visszhangozzák a teremtés eksztázisát. A tündérek olyan varázsbotokkal játszanak hangszereiken, amelyek íjakká alakultak, hangsúlyozva játékuk isteni voltát. Őszibarackfaágak között lebegnek, amelyekből az ősi Kínában varázsbotokat készítettek. Az őszibarackfa a Vénusz bolygóhoz kapcsolódik, és a művészetet, a zenét és a szeretetet/szerelmet jelképezi. A mai napra azt a különleges ajándékot kapod, hogy szívedben emlékezel a múzsára. Nyílj meg a művészi kifejezés okozta örömnek. A világegyetem zenéje állandóan árad. A kulcsszó itt az öröm lehetősége a te örömedé és az életörömé.

8 Botok Négyes A Teremtés egyik végső rejtélye a magban benne foglalt életerő. Amikor beültetünk egy kertet, éppen úgy készítjük elő a talajt, mint amikor kényelmes ágyat vetünk egy gyermeknek. Dús táptalajjal takarjuk be a magot azért, hogy hagyjunk neki időt a kibontakozásra. Hamarosan erőteljes növénnyé fejlődik, kibújik a talajból, és az ég felé tör. A mag-hasonlat életünk minden területére alkalmazható: a tudás magjára, az igazság magjára, a tudatosság csíráira, és így tovább. Ez a kártya az új bölcsesség elhintését és az intuitív alapok újjáépítését ábrázolja. A kertnek négy sarka van, amely a négy évszakot és a négy égtájat jelképezi. Az ókori Görögországban az évszakokat négy nő szimbolizálta: a Nyár búzakoszorúval volt ékesítve, az Ősz gyümölcskosarat vitt a fején, a Tavasz virágkoszorút viselt, míg a Tél fején nem volt semmi sem. A kártyán ábrázolt tündérek a tavaszt jelképezik, amikor az új vetés, a Nap és a rügyezés új évszaka köszönt be. Úgy elképzelések magjai csíráznak ki életedben. Készítsd fel az életedet azokra a gyümölcsökre, amiket majd ezek a magok hoznak. Keress talajt alkotóerődnek és figyeld, hogyan növekedik.

9 Botok Ötös Flóra, a római istennő a természet nagyon fontos alakja. Mindazt jelképezi, ami virágzik. Ünnepe a majális. A nemzés és az önmegtermékenyítés rejtélyes hatalmával bír. Azt lehet mondani, hogy ő a virágok királynője. Az ötszirmú virágokat az alkímiával foglalkozók gyakran nevezik a szent anyaméhnek, ahonnan minden tökéletesség és szépség fakad. Flóra, akit ez a kártya virágtündérként ábrázol, tiszteletét fejezi ki a virágzás ideje előtt, amely a természet szimfóniájának nagyon lényeges része, Arra hív föl téged, hogy bontakoztasd ki és fejleszd ki a szívedben szunnyadó istenséget. A női részed virágzásnak indult. Alkalmas idő ez arra, hogy kifess vagy kiszínezz egy mandalát, amelyet képzelj úgy magad elé, mint lelked megnyílását. Ébredj rá arra, hogy az életednek ez a szakasza nem harc, hanem tánc, vagy másképpen a kreatív és intuitív adományaid kibontakoztatása. Lehet, hogy változások tűnnek fel a látóhatáron. Összpontosíts arra az építő szabadságra, amelyet a világegyetem kínál neked. A kulcsszó az, hogy nyisd meg magadat. Tűnődj el a következő gyönyörű mondás jelentésén: És eljött a nap, amikor fájdalmasabb volt szorosan összezárt bimbóként maradni, mint megkockáztatni a kivirágzást.

10 Botok Hatos A majális az évnek az az időszaka, amikor a Föld a tavaszi virágok illatát árasztó, gyönyörű, zöld köpenyében pompázik. Az évszakot uraló istenség Flóra istennő, akit hajadon néven is ismernek. A májusfát a majális előestéjén volt szokás fölállítani. A májusfát köszöntő tánc jelentősége az volt, hogy megtiszteljék a tavasz termékenységét. A fa körül szalagokat és virágot tartva spirálisan haladt a tánc, amely az emberiség szent anyaméhének elismerése volt. Hálát adtak ezáltal Természet Anyánknak. Az olyan régi szertartások, mint a majális tánc, a japán teaszertartás, a csanukah vagy a Mikulás, a nyugati kultúrában elveszítették igazi lényegüket. Ezek a beavatások vagy szent ünnepek arra valók, hogy hirdessék az egységet, és hogy erősítsék a közösség jól-létét. Azt a célt is szolgálják, hogy kiterjesszék az egész bolygót átfogó és a kultúrák közötti tudatosságot. A kártyán látható tündérleányok nemcsak azért énekelnek és táncolnak, hogy a tavaszt köszöntsék, hanem azért is, hogy saját alkotóerejük termékenységét is megidézzék. Az örvendező új tudatosság csúcspontját üdvözlik, amely éppen előttük virágzik ki. Itt az idő arra, hogy kifejezd szenvedélyes részedet, és hogy ráébredj arra, milyen nagyon fontos része vagy az élet állandó mozgásban lévő körének.

11 Botok Hetes Ez egy gyógyító kártya. A kártyán ábrázolt tündérgyerek ismeri a virággyógyítás tudományát és azt, hogy hogyan kell úgy alkalmazni a növényekből készült szereket, hogy azok elősegítsék az emberiség és a tudatosság fejlődését. A virágdévák és a természeti szellemek vibrációja olyan magas, hogy az emberek gyakran nem veszik észre jelenlétüket és hatásukat. Virágaik elixírjét kínálják nekünk az olyan gyógyító szereken keresztül, mint amilyen a Bach virágterápia. Ezeket a szereket Dr. Edward Bach fedezte fel, aki annak szentelte az életét, hogy kutassa és tökéletesítse a virágokkal való gyógyítás rendszerét. Dr. Bach azt állította, hogy a virágesszencia olyan, mint valamiféle gyönyörű zene, vagy bármilyen győzedelmes és felemelő dolog, amely ihlettel tölt el bennünket annak érdekében, hogy megnemesedjen természetünk és közelebb vigyen bennünket a lelkünkhöz. Ezáltal béke költözik belénk, illetve enyhülnek szenvedéseink. A képen látható hét különböző színű pillangó az emberi test csakrarendszerét ábrázolja. Ősi tantrikus elképzelés szerint minden emberi testben van hét misztikus lótuszközpont, amelyek a gerincoszlop mentén különböző magasságban helyezkednek el. Meditáción és mély légzésen keresztül felébreszthetjük a kundalinit (másképpen az életerőt), amely egészséget hoz a testnek, az elmének és a szellemnek. Lehet, hogy készen állsz arra, hogy felfedezd a csakragyógyítás, a virágesszenciák vagy bármilyen más magas vibrációjú szellemi gyógyítás mélységeit és átalakító erejét. Jótékony hatása lehet egy természetben végzett sétának is. Ott megnyílhatsz az elementál gyógyítók előtt, akik körülveszik és védik a bolygónkat. Miközben meggyógyítod testedet, megtanulhatod azt is, hogyan legyél sugárzó gyógyító barátaid és szeretteid számára.

12 Botok Nyolcas A négy elem közül a tűz a legkönnyebb, mivel a levegőben felfelé emelkedik. A tűz sokféle alakban és formában táncol. A rituálékban és a szertartásokban arra használták, hogy felerősítsék az átalakulást, a megtisztulást és a szellemi ébredést. A Tűzistenekről és a Tűzistennőkről azt tartják, hogy az erdőben születnek éppen úgy, mint ahogy a görög hősökről és hősnőkről is azt regélték, hogy faleányok gyermekeiként látták meg a napvilágot. ezek az istenek és istennők a Naptól és a villámoktól fogantak. A Botok Nyolcas kártyán nyolc tündér vesz részt egy beavatási szertartáson, illetve születik újjá az erő és átalakulás tüzes birodalmában. varázsbotjuk új alkímiai erővel telítődik meg, miközben megidézik az új tudatosság megszületését. Ami végső soron valóban fölébred bennük, az a világ fénye. Csatlakozz ezekhez a tündérekhez, akik meggyújtják botjaikat a tűzben. Lehet, hogy itt az ideje, hogy újra kapcsolatba kerülj egy csoporttal, családoddal vagy azzal a tudatossággal, ami átsegít azon, hogy csak magaddal és a személyes hatalmaddal foglalkozz. Lényeges következményei lesznek a világban annak, ahogyan hatalmad használod. A tűz pusztít, de gyógyíthat is. Légy fényvivő, aki tiszteli az igazságot és együtt érez a Föld minden élő és élettelen alkotóelemével.

13 Botok Kilences Vannak időszakok az életben, amikor megpillantjuk az új tudatosságba vezető kaput, ami túlmutat határainkon és túljuttat bennünket ellenállásainkon. Ez az új tudatosság egy másfajta képet tár elénk a világról, amely megnyitja előttünk a bölcsesség bennünk élő varázskertjét. Itt megtanulhatjuk jól használni képességeinket és adományainkat. Amikor a kártyán ábrázolt tündér készen áll arra, hogy kinyissa a kertkaput, akkor gyógyfüvek, virágok és fák világát fogja felfedezni, amelyek az érkezésére várnak. Új élettel töltik majd el, és meggyógyítják. Bőséges energia áll rendelkezésére. a kerítésen lévő pillangók lelkének azt a részét jelképezik, amelyik felkészült az átalakulásra. Hallja, ahogy hívja a kert, ezért bekukucskál. Csodás időszak ez az életedben, amikor talán a szellemed titkos járatait fedezed fel, vagy fontos fejlődési ciklust fejezel be. Dús és virágzó tér van benned, oda kell eljutnod. Hunyd be a szemed és képzeld el magad, amint belépsz az elméd és a szíved színes és illatos kertjébe.

14 Botok Tízes Ha már megvan a döntés, hogy át kell lépni a varázskert küszöbét, akkor véget ér az újjászületésig tartó hosszú út. a Botok Kilences kártyán a kertbe kukucskáló tündér most belép, és a Botok Tízes által kínált szellemi otthonra-találás élményét éli át. Az előző kártya kerítésén látható sokszínű pillangókból fehér pillangók koronája lett, s ezáltal a védelem és a vezetés isteni auráját hozták létre. A tündér kezében tartja a varázsbotot, melynek végén a magasabb tudatállapotokba való beavatását szimbolizáló gyönyörű, szivárvány színű pillangó van. A 9-es szám a számmisztikában gyakran utal a befejezésre, míg a 10 minőségei az örvendezés és a lelkesültség. Kilenc fehér pillangóval körülvéve, s a tizedikkel a varázsbotja végén ez a tündér készen áll az új felelősségek és szolgálat beteljesítésére az intuitív művészetek körében: a gyógyításban, a művészetben, a zenében, a táncban és a szertartásokban. Miközben ezen a kártyán meditálsz, ébredj rá arra, hogy megkoronáztak. Az aurád megtisztult és éppen úgy, mint a fehér pillangók, te is szabad lettél, hogy felderítsd Felsőbb Éned végtelen körét. A szivárványpillangót hídként kaptad, amely összeköt szolgálattal töltött életedet az emberiség nagyobb közösségével és a világmindenségben fejlődő Földdel.

15 Kardok Gyermeke Pinocchio Pinocchio leckéi ugyanazok, mint amiket nekünk is meg kell tanulnunk éretté válásunk során. A kisgyerekek számára nagy kísértés a hazugság és a lopás, mert ezzel akarják kihúzni magukat a mindennapi életben felmerülő problémák terhe alól. Pinocchio elméje még fejlődik és még nem teljesen értette meg, hogy milyen fontos az igazság és a becsület. Még nem kellett szembenéznie saját magával az élet tükrében. Talán akkor bukkan föl a Pinocchio-kártya, amikor tudatlanságunk valamilyen formáját akarjuk magunk mögött hagyni. Ezen a ponton túl már nem csak marionettbábúk vagyunk, amiket a zsinór végén a vágy és a mohóság rángat, hanem olyan emberek, akik éretten akarják szemlélni az életet. Pinocchio megvalósítja álmát és teljes emberré válik, amikor megalkotója, Geppetto iránt érzett szeretetétől vezérelve és azért, hogy meggyógyítsa őt, feláldozza saját vágyait. Ha a Kardok Gyermeke bukkan föl a tarotkirakásodban, akkor az arra int, hogy vizsgáld meg életedben az igazság erejét. Mennyire vagy becsületes? Szakadj el minden olyan régi mintádtól, amely a hazudozáshoz, csaláshoz vagy önbecsapáshoz kötődik. Lásd magad világosan abban a tükörben, amely az igazi vonásaidat mutatja meg. Tanuld meg használni a kard spirituális akaraterejét és értelmi fegyelmezettségét, hogy a sors által kijelölt úton tudj maradni.

16 Kardok Keresője A Madárijesztő A Kardok Keresője kártyán a két kard a céltalanságot, az értelmi szintű konfliktust és a dualisztikus gondolkodást jelképezi, amelyeket végül is harmóniába kell hozni. A napraforgók annak lehetőségét jelzik, hogy az ember képes betölteni hivatását, hogy alázatosságában fölemelkedhet és meghajolhat az életadó Nap sugárzása előtt. A Madárijesztőt magát is óriás napraforgóként ábrázolja, amely megpróbálja fejleszteni akaraterejét és világos gondolkodását, s amelyeket végül is akkor fog megtalálni, amikor a Sárga Téglás Utat járva megtanulja az élet által feladott leckéket. A Madárijesztőben van valami ártatlanság és naivitás. Olyan, mint a Bolond, gondtalan és spontán mindaddig, míg rá nem ébred feladatára. Arra, hogy túljárjon a Gonosz Boszorkány eszén és hogy segítsen Dorothynak küldetésében. Azon a ponton képessé válik használni az eszét a nagyobb egész szolgálatában. Elveti az önzést és egyre inkább társainak szenteli magát. A Madárijesztő gondolkodása megváltozik, a személyes megvilágosodás apró magocskájából az isteni együttérzés virága bontakozik ki. Amikor a Madárijesztő bukkan fel tarotkirakásodban, legyél magabiztos értelmi képességeidet illetően. Ha szükséges, tágítsd szókincsedet, olvass szószedeteket, tanulj idegen nyelvet vagy tanulmányozd az irodalmi klasszikusokat. Tegyél pozitív lépést afelé, hogy gazdagítsd értelmi világodat. Kerüld a habozást és a döntésképtelenséget. Az előrelátó és bölcs ember számára mindig akadnak aranyat érő lehetőségek.

17 Kardok Vezetője Robin Hood A kormányzati korrupció és a politikai intrika korszakában Robin Hood és csapata az igazságosság, az emberiség szolgálata és a jó szándék szimbólumává vált. A Kardok Vezetője magába olvasztja a megértést, a leleményességet és a nép és közösség iránti szeretetet. Az, ami kizárólag csak lehetőségként volt jelen a Pinocchio kártyában és ami csak félfelismerés volt a Madárijesztő lapon, az élet részévé vált a Robin Hood kártyával. Robin Hood szerelme Marian iránt egy újabb dimenziót nyit meg: a szellemi egyesülés és a fizikai házasság dimenzióját, amelyre a természeti törvények megtartásának szándéka ad áldást. Majdnem három évszázaddal Robin Hood után egy másik Kardok Vezetője jelent meg Franciaországban, hogy kivezesse a népet a rabszolgaságból a Mihály Arkangyal kínálta fény felé: A Kardoknak ez a Vezetője Jeanne d Arc volt. Ezen a kártyán Robin Hood az Igazság Kardját viseli az oldalán, míg a magasabb tudatosság és a célirányultság nyilai egy tegezben vannak a hátán. Éppen most szerezte vissza azt az aranyat, amelyet gazdag főnemesek lényegében elloptak a szegényektől oly módon, hogy túladóztatták és agyon terhelték őket. Amikor Robin Hood jelen van tarotolvasatodban, akkor határozottan kövesd példáját. Kezdeményezz az életutadon. Segíts azoknak, akik szükséget látnak. Legyél bőkezű a szegényekhez. Tanítsd meg másoknak az igazságosság, a tisztesség, az egyenlőség és a tisztelet értékeit. Fedezd fel az erdőket és tanulj meg összhangban élni a természettel. Emlékezz a régi mondásra: Az igazság szabaddá tesz.

18 Kardok Őre Mihály arkangyal A kártyán a páncélba öltözött Mihály bolygónk fölé emelkedik jelenlétével. Az Igazság kardját, az értelmi tisztánlátást és a jó szándékot kínálja barátsággal. Ez a kártya a Kereszt Útjára is emlékeztet bennünket a fájdalomra és a szenvedésre, amit sok életen át kell elviselnünk, miközben barátainkat és útitársainkat szolgáljuk. A vörös rózsa az emberiség végső kivirágzására utal és bolygónk harcosainak misztikus körére, akik örök hűséget esküdtek az egyetemes szeretet Krisztusának. Amikor Mihály megjelenik számodra, lehet, hogy az életedben dúló harcok közül az egyikbe már belefáradtál. Éleszd föl azt a szenvedélyedet, hogy a lehető legmagasabb igazság szerint akarsz élni. A becsületesség és igazságosság szelleme van veled. Emlékezz Jézus szavaira a Getsemáné kertben röviddel a keresztre feszítése előtt: Legyen meg a te akaratod. Egy elmélyüléssel töltött rövid időszak visszaállíthatja a magasabb hatalmakba vetett hitedet és bizalmadat. Alázattal, önbizalommal, aranyszívvel és nemes szándékokkal járd az élet ösvényét.

19 Kardok Ásza Folyamodj az összpontosító gondolkodás erejéhez. Ragadd meg isteni akaraterődet és kardként forgatva győzd le a negatív gondolkodást. Emlékezz arra, hogyha sorsodat követed, az annyi, mint kiszolgáltatva lenni a hatókörödön kívül eső körülményeknek. Ha követed a sorsod az azt jelenti, hogy tiszteletben tartod spirituális örökségedet és felismered azt, hogy mi célból jöttél erre a világra. Azáltal, hogy kihúzod a kardot a kőből, megismered az értelmed hatalmát. Maga a kő nem más, mint a negatív körülmények tanúsította ellenállás. Ez a kártya újfajta gondolkodásmód megszületését és az illúzióktól való megszabadulást jelezheti. Utalhat egy intellektuális program beindítására, egy könyv megírására vagy egy út kezdetére.

20 Kardok Kettes A vívás és a párbaj népszerű sport és művészt, amelyhez megfelelő készségek, egyensúlyérzék és kecsesség kell. tiszta és gyors mozdulatokra van szükség hozzá, s ehhez olyan felismerésnek és tudatosságnak kell párosulnia, amely képessé tesz arra, hogy amikor az szükséges, megadd magad az ellenfélnek. Az elménk is működhet így. Stresszel teli kultúránkban azonban, ahol a dualista gondolkodás uralkodik, elkerülhetetlenül beleesünk abba a csapdába, hogy képtelenek vagyunk dönteni és kételkedünk önmagunkban. Az élet konfliktusainak megoldása szenvedésteli csatává válhat. Gyakran előfordul, hogy nem tudjuk megadni magunkat egy előttünk álló nehéz helyzetnek. Ez a kártya azt a távlatot kínálja, amely szerint mentális szintű konfliktusainkat sportként is meg lehet élni, amelyekben az egyensúly és az egész nyernek prioritást. Az élet egésze ellentétpárokra épül: yin-yang, férfi-női, világos-sötét, öröm-bánat. Ismernünk kell az egyik oldalt ahhoz, hogy megismerhessük annak szöges ellentétét, amely egyben kiegészítője is. A keresztbe tett kardok mentális konfliktust jelentenek. A kardok mögötti sugárzó nap az egészre emlékeztet bennünket, amely bevilágítja felülről a dualizmus minden formáját. Lehet, hogy olyan időszak ez az életedben, amikor új döntéseket hozol vagy választ keresel régi problémákra. Haladj a fény és a bölcsességed irányába és hagyd, hogy a válaszok nagyszerű napfelkelteként előbukkanjanak. Hagyd, hogy a régi gondok megragadó naplementeként süllyedjenek el a múltban. A tisztánlátás majd megjön, amint lágyan eggyé válsz a pillanattal.

21 Kardok Hármas Ezen a kártyán egy gyönyörű hajadon látható, amint apró kardokból álló fémháromszögön játszik. A harmónia és az összpontosítás lehetőségén gondolkodik. Fent egy nyitott ablak párkányán madár ül, és a leány játszotta dallamot hallgatja. Ez az énekesmadár a szabadságot szimbolizálja. Hagyományosan a Kardok Hármas a stressz és az összezavarodottság lapja volt, amely gyakran jelezte a szeretet/szerelem elveszítését. Ami azonban valójában az önszeretet elvesztése, mivel az elme már nincs kapcsolatban a szívvel. Arra van szükség, hogy a szív- és a koronacsakra újra egyesüljön annak érdekében, hogy a gondolatok szimfóniája rátaláljon a belső igazság dallamos üzenetére. A madár hírnök, amely megszabadítja a leányt a korlátozó gondolatoktól. A hármas szám az örömet, harmóniát és a kommunikációt jelképezi. A fémháromszög a szellem a szív és a test szellemi hármasságát is szimbolizálja. A hajadon megtanulja, hogyan játsszon és hogyan vegyítse az emberi létezés e három elemét. A várfalak az értelmünk emelte építményre utalnak, amely meggátolja a gyönyörű lélekminőségek igazi kifejeződését a világban. Emlékezz arra, hogy a gondolataid szövetségeseid. Tanulj meg úgy játszani gondolataiddal, mint egy zenekarral. A félelmeid talán a dobok, a reményeid a hegedűk, a győzelmeid pedig a harsonák. Keresd az elme tiszta örömét. Ne hagyd, hogy az önmagadban való kételkedés ismétlődő fordulatai értelmi zűrzavarhoz vezessenek. Mindennapi nyelved lehet olyan csodálatos és olyan finoman hangszerelt is, mint egy Mozart-versenymű. Lehet, hogy ez a kártya a praktikum szintjén arra utal, hogy több zenét vigyél az életedbe. Játssz egy hangszeren, vagy hallgasd meg egyik kedvenc felvételedet. A hang varázsa gyógyító erő lehet, amely megnyugtatja elmédet, lecsendesíti érzelmeidet és ellazítja testedet.

22 Kardok Négyes Amíg fiatalok vagyunk, addig különösen nyitottak vagyunk az élet hirtelen változásáramlataira és az új irányvételekre. A fejlődés kulcsfontosságú pontjain az egyén jelentéstelibb módon kezdi építeni gondolatait. ezen a kártyán a folyóként ábrázolt belső igazság a múlt mély és vízzel teli kútjából bukkan elő, amelyre a horgászbotok-kardok utalnak. A tutaj az a vágyunk, hogy megértsük a szabadságot. Ezen kívül az elme metaforája is ez, amely arra figyelmeztet, hogy a bimbózó tudatosságot még meg kell találni. A magasabb tudásba vetett remény a távolban csak részben kivehetően látszik. Ebben a kártyában a szabadság és a forma egymáshoz jól illő páros, amelyet a fiúkat az útjukon vezető madár jelképez. A horgászás általában ellazító időtöltés éppen úgy, mint az, ha egy tutajon lecsorogsz a folyón, Miközben megpróbálsz emlékképeket visszaszerezni a tudattalanodból azért, hogy felépíthesd a jövődet, törekedj arra, hogy utánozd a kártyán látható folyó csendes ritmusát. Ne siettesd a folyamatot. Képzeld azt, hogy halász vagy, mélyíted tudásod, miközben az élet ismeretlen vizébe dobod a horgodat. Képzeld el előre a nagy fogást. Az értelmi érésnek ez a szakasza bármilyen életkorban elkezdődhet. akkor jön el, amikor arra érzünk késztetést, hogy a tudatosságunkat új alapokra helyezzük. Lehet, hogy egy kis pihenés vagy nyugodtabb körülmények javíthatnak életed jelenlegi minőségén. Találd meg a békét, miközben belépsz a mély változás és a beavatás vizébe.

23 Kardok Ötös A Kardok Ötös kártyában a Kardok Négyesén látható tutaj kikötőhelyet talált. A horgászbot vagy kard szilárdan leszúrva a homokban. A fiú maga mögött hagyja a tutajt, és elkezdi felfedezni azt a sokféle feltáratlan igazságot, ami rá vár. Megcsodál egy tengeri csillagot, ami saját teremtő elméje lehetőségeire emlékezteti. A számmisztikában az 5-ös szám a szabadsággal, a kalanddal és az életúton bekövetkező hirtelen változásokkal van kapcsolatban A fókák a parton a láthatatlan életerő feltörését jelzik a fiú számára. Tudatossága friss, miközben új gondolatok születnem meg benne. A legizgalmasabb az a felfedezés, hogy a tisztánlátás ugyanúgy ráköszön majd teljes fényével, mint ahogy a ragyogó Nap is fölkel mögötte az égen. Miközben lemerészkedsz a múltat jelentő tutajról, légy tudatában annak az igazságnak és szabadságnak, amely rád vár. A szabadság helytelen értelmezése zavartkeltő és kaotikus lehet. Gondold át és szűrd meg, hogy mit csinálsz, miközben forrásokat és információt gyűjtesz. Ismerd meg határaidat, azokat a leckéket, amelyekre a tutaj tanított. Tisztázd, hogy mik a célkitűzéseid. A csúszós sziklán a fiúnak óvatosan kell haladnia ahhoz, hogy szilárdan álljon a lábán. Készülj fel arra, hogy valahonnan nagyon mélyről megvilágosodást hozó felismerések törnek majd föl benned. Alkotó és célratörő időket élsz. A legfontosabb az, hogy összpontosítsd figyelmedet és gondolataidat.

24 Kardok Hatos A kártyán ábrázolt nagyméretű és drámai erejű ünneplés az elme aktív erejét köszönti, amely egységre lelt és sikert ért el. Minden gyermek a szív hatalmát jelképező kelyhet és az elme erejét jelentő kardot tart a kezében. Elérték úticéljukat és megtalálták az újfajta tisztánlátást. Van fókusz és közös jövőkép, felelősségtudat, hűség és barátság. Az emelkedett tudatosságnak ezen a szintjén az egyén eggyé olvadt a közösség eszményével. Ebből az eggyé válásból kiindulva lehetséges teljesíteni a bolygó szolgálatára irányuló küldetést. A kardok által szimbolizált magasabb elmébe beleáradt a fény, s ezáltal ragyogó és győzelmes lesz. Csúcspontra értél. Az előrelátás és az ihlet támogatja elmédet. Olyan ez, mintha a meleg napsütés elpárologtatná belőled a negatív gondolkodást és a félelmet. Ülj egyenesen, hunyd be a szemed, és hagyd, hogy a nap tüzének fénye a bölcsesség varázsitalává változzon. Az isteni védelem aranylóan vesz körül. Most van itt az ideje annak, hogy Tisztánlátással szolgáld az emberiséget.

25 Kardok Hetes Ezen a kártyán egy ifjú tudós éppen belekezdett a szent tudás megfejtésébe. Elmélyült időszakra utal ez. A gyermek az ablakon keresztül a békés tájat szemléli, ahol a távolban egy vitorlás hajó úszik. Ez szimbolikus, hiszen ez a gyermek előtt kitáruló látóhatárt tükrözi vissza. Tollai apró kardok, amelyek segítenek neki feljegyezni az igazságot és a tisztánlátásból fakadó gondolatokat, amelyek magányában születtek meg benne. Az előtte lévő könyvek ősi tanítások forrásai. A kézirattekercs a misztika szimbólumaként az időt jelképezi. A kéziratnak az a része, amelyik még nincs kibontva, a jelen, míg a papír mindkét végén lévő betekert rész a homályba vesző múlt, illetve az ismeretlen jövő. A kártyán szereplő szimbólumok a tanulást, a megvilágosodást és a kommunikációt jelképezik. Lehet, hogy itt az ideje annak, hogy új dolgokat tanulmányozz vagy újraéleszd szeretetedet egy bizonyos program vagy kutatási terület iránt. csendes, elmélyült időszak ez. Most a belső vezetés működik. Az olyan tevékenységek, mint az olvasás, írás vagy képzeleted kibontakoztatása erősen jelen vannak. Becsüld és tartsd tiszteletben az egyedül töltött időt. Lehet, hogy többet akarsz majd megtanulni a meditációról és a vizualizációs technikákról. A legfontosabb az, hogy találd meg a békét önmagadban.

26 Kardok Nyolcas A Kardok Nyolcas kártyán szereplő gyermekek egy barlangon vagy egy labirintuson mennek keresztül, amely a lélek útját jelképezi az ismeretlenbe. A labirintusban gyakran kanyargós út vezet a végső cél felé. Sokszor alkalmazzák beavatási szertartásokon helyszínként. Amikor mély átalakulás történik, akkor gyakran vezettetünk el elménk titkos részeibe, hogy feloldhassuk régi karmikus mintáinkat és tudatalatti félelmeinket. A keleti misztikusok azt mondják, hogy az igazi én a szív barlangjában lakozik. Oda kell eljutnunk ahhoz, hogy visszaszerezhessük bölcsességünket. A pók a háló rejtélyét jelképezi, ahogy önmagából önmagába járva szövődik ki és be. Az elménk is hasonlít ehhez. Folyamatosan újraalakítjuk és újraalkotjuk a gondolatainkat. A nyolcas formában (a végtelenség szimbóluma) feltekeredett kígyó a pszichikus erő és a belső életerő jelképe. Ez a kígyó az ősi kundalini energián alapuló bölcsességre emlékeztet bennünket, amely a gerincen le-fel halad és amelyet a gyökércsakrában alvó tüzes sárkányhoz hasonlítottak. Az a képességünk, amellyel igazodni tudunk a különböző élethelyzetekhez, életfontosságú, ha sikerrel akarunk reagálni a változásra és az érettség elérésére szólító hívásra. Lehet, hogy az érzed: életed ezen a szakaszán megpróbáltatásoknak vagy kitéve. Tedd félre az aggodalmakat, mivel szent útra térsz rá. Le lehet győzni a félelmeket, ha hajlandó vagy szembenézni félrevezető arcaikkal. Lehet, hogy még nem érted: most beavatási időszakot élsz meg. Ezen úgy tudsz változtatni, ha megvilágítod azokat a mély félelmeket, amelyek gátat képeznek életedben és felkészülsz arra, hogy megértsd és elfogadd, hogy mit is jelenthetnek a számodra. Páratlan lehetőséged nyílik arra, hogy megtisztítsd lelked házatáját. Az alagút végén mindig világosság van.

Valódi céljaim megtalálása

Valódi céljaim megtalálása Munkalap: Valódi céljaim megtalálása Dátum:... - 2. oldal - A most következő feladat elvégzésével megtalálhatod valódi CÉLJAIDAT. Kérlek, mielőtt hozzáfognál, feltétlenül olvasd el a tanfolyam 5. levelét.

Részletesebben

Tiltott gyümölcs ÚJ generációs tanítások alkalmazása az ÉLETedben

Tiltott gyümölcs ÚJ generációs tanítások alkalmazása az ÉLETedben Tiltott gyümölcs ÚJ generációs tanítások alkalmazása az ÉLETedben CSAKRA- és MERIDIÁN-tisztító módszer IMÁval INGYENES CSAKRA- és MERIDIÁNtisztítás +harmonizálás IMÁVAL Tested, Lelked, Szellemed, Érzelmeid,

Részletesebben

Francia kártya. A lapok jelentése. Kőr (Coeur) Érzelmek, előnyös helyzetek, család

Francia kártya. A lapok jelentése. Kőr (Coeur) Érzelmek, előnyös helyzetek, család Francia kártya Ez az 52 lapos kártya, nevével ellentétben valószínűleg nem francia, hanem keleti eredetű. Szimbólumai a kőr, a pikk, a káró és a treff. A kőr (piros szív) a bátorság, a pikk (fekete lándzsahegy)

Részletesebben

Angyal Mágia. Az egyik módja, hogy kívánságainkat, üzeneteinket kiküldjük az univerzumba, illetve angyalaink segítségét kérjük, gyertyamágia.

Angyal Mágia. Az egyik módja, hogy kívánságainkat, üzeneteinket kiküldjük az univerzumba, illetve angyalaink segítségét kérjük, gyertyamágia. Angyal Mágia Az egyik módja, hogy kívánságainkat, üzeneteinket kiküldjük az univerzumba, illetve angyalaink segítségét kérjük, gyertyamágia. A szertarta s menete: 1. Válassz egy szép gyertyát magadnak,

Részletesebben

EGÉSZség +BOLDOGSÁG teremtő IMA

EGÉSZség +BOLDOGSÁG teremtő IMA EGÉSZség +BOLDOGSÁG teremtő IMA Mágikus SZERtartás EGÉSZséges +boldog ÉLETedért! INGYENES EGÉSZséget és boldogságot teremtő IMA Mágikus SZERtartás, amit otthonodban végezhetsz EGÉSZséges +BOLDOG életedért!

Részletesebben

Angyalmágia Előkészület az angyalokkal való találkozásra! Tégy be egy meditációs zenét, hunyd le a szemed és csendesítsd le az elméd. Lélegezz mélyen

Angyalmágia Előkészület az angyalokkal való találkozásra! Tégy be egy meditációs zenét, hunyd le a szemed és csendesítsd le az elméd. Lélegezz mélyen Angyalmágia Előkészület az angyalokkal való találkozásra! Tégy be egy meditációs zenét, hunyd le a szemed és csendesítsd le az elméd. Lélegezz mélyen és minden egyes kifújásnál képzeld azt, hogy elengeded

Részletesebben

1. Lecke: Bevezetés és a folyamat. elindítása

1. Lecke: Bevezetés és a folyamat. elindítása 1. Lecke: Bevezetés és a folyamat elindítása 1. Lecke: Bevezetés és a folyamat elindítása Gratulálok a döntésedhez! Kalló Melinda vagyok és üdvözöllek az első leckén! Ez egy kicsit rendhagyó tanítás lesz,

Részletesebben

És ne feledjük: a boldogság csak akkor igazi, ha meg tudjuk azt osztani másokkal is!

És ne feledjük: a boldogság csak akkor igazi, ha meg tudjuk azt osztani másokkal is! Bár mindannyiunk számára kicsit mást jelent a boldogság, mégis azt kutatjuk minden pillanatban, és ha elértük, szeretnénk megtartani. Néha egy apró dolog is elég ahhoz, hogy boldognak érezzük magunkat:

Részletesebben

Louise L. Hay előszava: Ha a tanítvány készen áll, a tanító megjelenik! Jerry Hicks előszava Esther Hicks bemutatja Abrahamet

Louise L. Hay előszava: Ha a tanítvány készen áll, a tanító megjelenik! Jerry Hicks előszava Esther Hicks bemutatja Abrahamet Tartalom Louise L. Hay előszava: Ha a tanítvány készen áll, a tanító megjelenik! Jerry Hicks előszava Esther Hicks bemutatja Abrahamet 1. fejezet: Egy új szemlélet Minden vágyad meghallgatásra talál, és

Részletesebben

HÁLA KOPOGTATÁS. 1. Egészség

HÁLA KOPOGTATÁS. 1. Egészség HÁLA KOPOGTATÁS 1. Egészség Annak ellenére, hogy nem vagyok annyira egészséges, mint szeretném, teljesen és mélységesen szeretem és elfogadom a testemet így is. Annak ellenére, hogy fizikailag nem vagyok

Részletesebben

Ogonovszky Veronika GYERMEK, ÁLDÁS. A szeretet mindenkié

Ogonovszky Veronika GYERMEK, ÁLDÁS. A szeretet mindenkié Ogonovszky Veronika GYERMEK, ÁLDÁS A szeretet mindenkié Előszó Szavakkal lefesteni a láthatatlant, megformálni az érinthetetlent A szó fogyatékos eszköz. Ahogy az öt emberi érzékszerv is. Kétséges, hogy

Részletesebben

SCHUMANN CHAMISSO. Frauenliebe und Leben. Asszonyszerelem, asszonysors

SCHUMANN CHAMISSO. Frauenliebe und Leben. Asszonyszerelem, asszonysors SCHUMANN CHAMISSO Frauenliebe und Leben Op. 42 Asszonyszerelem, asszonysors Frauenliebe und leben Asszonyszerelem, asszonysors Op.42 1. Mióta láttam őt, vaknak hiszem magam, Bárhová is nézek, csak őt látom;

Részletesebben

Az én párom. Az én Párom. Albert-Bernáth Annamária. 1 Copyright Theta Műhely

Az én párom. Az én Párom. Albert-Bernáth Annamária. 1 Copyright Theta Műhely Az én Párom Albert-Bernáth Annamária 1 Copyright Theta Műhely Spirituálisan fejlett, fejlődni képes, és fejlődni akaró Férfi/Nő. Számomra hiteles a spirituális tudása, az Én tudásom is Neki, ezért kölcsönösen

Részletesebben

Az alábbi CD-k megvásárolhatóak a jógaközpontunkban az órák előtt vagy után.

Az alábbi CD-k megvásárolhatóak a jógaközpontunkban az órák előtt vagy után. Az alábbi CD-k megvásárolhatóak a jógaközpontunkban az órák előtt vagy után. Jóga Nidra 1. Streszoldó relaxáció CD Időtartam: 43 perc A mélylazítás hatásos jógatechnikája során a gyakorló elsajátíthatja

Részletesebben

Mindenkit Szeressetek

Mindenkit Szeressetek Gondolatok Mindenkit Szeressetek Életem napjaiban Szivem sarkaiban Egyszerű szeretettel Gondolok mindenkire. A szél fújásával Szabadon száguldok. Szivem dobogásával Ajkam suttogásával Szeretettel kérlek

Részletesebben

Lodzsong gyakorlatok 2 5. Küldés szeretet

Lodzsong gyakorlatok 2 5. Küldés szeretet Potova Lodzsong gyakorlatok 2 5 Küldés szeretet Amikor a meditációt végezzük, üljünk nyugodtan és lélegezzünk nyugodtan. Minden kilégzés alatt gondoljuk a következőt: A kilégzésünk olyan energia, amely

Részletesebben

ÉRTÉKEIM - 1. 2. munkalap: Mindennapi NLP Online Célkitűző Tanfolyam 2. munkalap: Értékeim - 1. Dátum: ...

ÉRTÉKEIM - 1. 2. munkalap: Mindennapi NLP Online Célkitűző Tanfolyam 2. munkalap: Értékeim - 1. Dátum: ... 2. munkalap: ÉRTÉKEIM - 1. Dátum:... - 2. oldal - Mindennapi NLP A most következő feladattal megismerheted az alapvető értékeidet. Kérlek, mielőtt hozzáfognál, feltétlenül olvasd el a tanfolyam 3. levelét.

Részletesebben

Láma Csöpel A REJTETT ARC. A Belső Ösvény pecsétjei. Az ősi magyar Belső Ösvény szellemi tanításai. Buddhista Meditáció Központ Budapest Tar

Láma Csöpel A REJTETT ARC. A Belső Ösvény pecsétjei. Az ősi magyar Belső Ösvény szellemi tanításai. Buddhista Meditáció Központ Budapest Tar Láma Csöpel A REJTETT ARC A Belső Ösvény pecsétjei Az ősi magyar Belső Ösvény szellemi tanításai Buddhista Meditáció Központ Budapest Tar TARTALOM Előszó 7 A Belső Ösvény és a pecsétek 9 A rejtett arc

Részletesebben

Anyssa. Távolsági hívás Avagy Üzen a lélek

Anyssa. Távolsági hívás Avagy Üzen a lélek Anyssa Távolsági hívás Avagy Üzen a lélek Szeretettel köszöntöm! Távolsági hívás, avagy üzen a lélek: könyvemnek miért ezt a címet adtam? Földi és misztikus értelemben is, jól értelmezhető. Pont ezért,

Részletesebben

Tudatos Teremtés Alapok. Erőteljes teremtő erő lakozik benned!

Tudatos Teremtés Alapok. Erőteljes teremtő erő lakozik benned! Tudatos Teremtés Alapok 1-es Modul Erőteljes teremtő erő lakozik benned! 1 Üdvözöllek! Kalló Melinda vagyok, és megtisztelő számomra hogy részese lehetek a tudatos teremtésednek. Tudatos teremtés alapok:

Részletesebben

30. Lecke: Engedd el és Következtetés

30. Lecke: Engedd el és Következtetés 30. Lecke: Engedd el és Következtetés 30. Lecke : Engedd el és Következtetés Fogalmak: Engedd el Az eredmény az univerzum felelőssége. Határozd meg, hogy mit akarsz megvalósítani, hogy mi a célod, majd

Részletesebben

Válogatott verseim. Christin Dor. Publio kiadó. Minden jog fenntartva!

Válogatott verseim. Christin Dor. Publio kiadó. Minden jog fenntartva! Válogatott verseim Christin Dor 2015 Publio kiadó Minden jog fenntartva! Valami Valami váratlan, Valami ismeretlen, Valami, ami magához vonz. Valami érzéki, Valami felülmúlhatatlan, Valami, ami megbabonáz.

Részletesebben

Megcélozni a legszebb álmot, Komolyan venni a világot, Mindig hinni és remélni, Így érdemes a földön élni.

Megcélozni a legszebb álmot, Komolyan venni a világot, Mindig hinni és remélni, Így érdemes a földön élni. Ajánlás A családtörténet feltárása hidat épít múlt és jövõ között, összeköti a nemzedékeket oly módon, ahogyan azt más emléktárgyak nem képesek. Azok a változások, melyek korunk szinte minden társadalmában

Részletesebben

Örökség - dalszövegek. Virágom, virágom. Szép szál legény van egy pár, Ha okos az ráadás. Utánam jár mindahány, Jaj, ne legyen csapodár!

Örökség - dalszövegek. Virágom, virágom. Szép szál legény van egy pár, Ha okos az ráadás. Utánam jár mindahány, Jaj, ne legyen csapodár! Virágom, virágom Szép szál legény van egy pár, Ha okos az ráadás. Utánam jár mindahány, Jaj, ne legyen csapodár! Szép szál legény gyere át, Szívemben a bánat jár. Hozzál egy kis pálinkát, Hogy legyen egy

Részletesebben

MIT MOND A BIBLIA A HALLOWEENRŐL?

MIT MOND A BIBLIA A HALLOWEENRŐL? MIT MOND A BIBLIA A HALLOWEENRŐL? ne igazodjatok e világhoz, hanem változzatok meg értelmetek megújulásával, hogy megítélhessétek, mi az Isten akarata, mi az, ami jó, ami neki tetsző és tökéletes (Róm

Részletesebben

Használd tudatosan a Vonzás Törvényét

Használd tudatosan a Vonzás Törvényét Használd tudatosan a Vonzás Törvényét Szerző: Koródi Sándor 2010. Hogyan teremtheted meg életedben valóban azokat a tapasztalatokat, amikre igazán a szíved mélyén vágysz? Ebből a könyvből és a hozzá tartozó

Részletesebben

AZ ELME RÉTEGEI DIAGRAM

AZ ELME RÉTEGEI DIAGRAM AZ ELME RÉTEGEI DIAGRAM "Vágyad éppúgy helyreállítja az igazságot, ahogy az igazság elvesztése is egy vágyadnak volt köszönhető. A csodák tanítása, Törzsszöveg, 20. VIII. 1.2. A. Amikor arra gondolok:

Részletesebben

Diana Soto. Az ártatlan bűnös

Diana Soto. Az ártatlan bűnös Diana Soto Az ártatlan bűnös Előszó Diana Soto egy fiatal, tehetséges, szárnyait bontogató kreatív lélek. Első verseskötete után (Nézz fel a Holdra) egy komoly, tartalmas történelmi drámával jelentkezett

Részletesebben

A cikkeket írta: Károlyi Veronika (Ronyka) www.varazslatostitkok.com. Korrektúra: Egri Anikó

A cikkeket írta: Károlyi Veronika (Ronyka) www.varazslatostitkok.com. Korrektúra: Egri Anikó A cikkeket írta: Károlyi Veronika (Ronyka) www.varazslatostitkok.com Korrektúra: Egri Anikó 2 Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék... 3 Az összefogás döbbenetes ereje... 4 Depressziós helyett bajnok... 6 Na

Részletesebben

40 éves házassági évfordulóra gitáros szentmise

40 éves házassági évfordulóra gitáros szentmise D A G A Bevonulás Két ember eléd lép, két ember Téged kér, D A G A Két ember eléd áll, két ember Téged vár, A D H E Végtelen Istenünk, áldd meg az életünk! Cis Fis H E Végtelen Istenünk, áldd meg az életünk!

Részletesebben

{ Budapest, 2015. április 16 16--17. A SZOLGÁLTATÓK (SEGÍTŐK) JÓ KÖZÉRZETE avagy: ki segít a segítőknek? Kineziológiával a jó közérzetért Mindenki azzal foglalkozik, hogy mit tud kínálni a kliensnek/ügyfélnek/vendégnek.

Részletesebben

Függelék. 2. Unitárius hitvallás.

Függelék. 2. Unitárius hitvallás. Függelék. 2. Unitárius hitvallás... Hiszek egy Istenben a világ teremtőjében fenntartójában és az emberiség szeret'ő atyjában;.. Hiszek az ember Jézusban" az ő isteni kulde. tésében az ő tanainak udvözítő

Részletesebben

A Barátok Verslista kiadványa PDF-ben 2013.

A Barátok Verslista kiadványa PDF-ben 2013. Dezső Ilona Anna: Naplemente (60x40 cm, vászon, akril) A Barátok Verslista kiadványa PDF-ben 2013. A BARÁTOK VERSLISTA KIADVÁNYA VILÁGOSSÁG és SÖTÉTSÉG Régi bölcsesség; amikor a legmélyebb a sötétség,

Részletesebben

Könnyek útja. Versválogatás

Könnyek útja. Versválogatás Könnyek útja Versválogatás Szerző: Nemes Kiss Kata Minden jog fenntartva Borítóterv és kivitelezés: Boris Vanessza Szerkesztette: Lélek Sándorné 2014. Előszó a Könnyek útjához: A szépség: álom. Az álom

Részletesebben

Kommunikáció elmélete és gyakorlata. Zombori Judit, pszichológus

Kommunikáció elmélete és gyakorlata. Zombori Judit, pszichológus Kommunikáció elmélete és gyakorlata Zombori Judit, pszichológus Önmenedzselés, karriertervezés Lehetőségek, technikák Mit értünk karrier alatt? Karrier = gyors, sikeres előmenetel, érvényesülés; Karriert

Részletesebben

A LÉLEK KARDJA. Alapige: Efézus 6,17b Vegyétek fel a Lélek kardját, amely az Isten beszéde.

A LÉLEK KARDJA. Alapige: Efézus 6,17b Vegyétek fel a Lélek kardját, amely az Isten beszéde. Pasarét, 2013. október 24. (csütörtök) PASARÉTI PRÉDIKÁCIÓK refpasaret.hu Horváth Géza A LÉLEK KARDJA Alapige: Efézus 6,17b Vegyétek fel a Lélek kardját, amely az Isten beszéde. Imádkozzunk! Hálaadással

Részletesebben

FORGÓ ANI NUMEROLÓGIAI ELEMZÉS. [ügyfél neve] részére

FORGÓ ANI NUMEROLÓGIAI ELEMZÉS. [ügyfél neve] részére FORGÓ ANI NUMEROLÓGIAI ELEMZÉS [ügyfél neve] részére 1 NUMEROLÓGIAI ELEMZÉS [ügyfél neve] részére Tartalom 1. ÖSSZEFOGLALÓ TÁBLÁZATOK 3 2. BEVEZETÉS 4 3. AZ IRÁNYÍTÓ FAKTOR (X) 5 4. A 13-AS KARMIKUS SZÁM

Részletesebben

Multimédiás-hangjátékos lézer show esküvőre 2015

Multimédiás-hangjátékos lézer show esküvőre 2015 Multimédiás-hangjátékos lézer show esküvőre 2015 2 Információk: és esküvője év hó -n Helyszín: Telepítés: -tól -ig (kb 2 óra időtartam) Násznép érkezik: Műsor kezdés várhatóan: órakor Időtartam: kb 8 perc

Részletesebben

Szolgáló. Szabadságra születve

Szolgáló. Szabadságra születve Szabadságra születve A szabadság, mint fogalom, mint emberi érték él évezredek óta társfogalmakkal egyetemben ereinkben. A szabadság önmagában hordoz minden igaz értéket, így a békességet, szeretetet,

Részletesebben

TANÉVNYITÓ BUZDÍTÁS. Olvasandó (lectio): Mk 6,45-52. Alapige (textus): Mk 6,50

TANÉVNYITÓ BUZDÍTÁS. Olvasandó (lectio): Mk 6,45-52. Alapige (textus): Mk 6,50 Újpest-Belsőváros 2008. 09. 07. Juhász Emília TANÉVNYITÓ BUZDÍTÁS Alapige (textus): Mk 6,50 Olvasandó (lectio): Mk 6,45-52 Ezután azonnal megparancsolta tanítványainak, hogy szálljanak hajóba, és menjenek

Részletesebben

Mindannyiunknak vannak olyan gondolatai, amelyek HO OPONOPONO ÉS AZ EMLÉKEK

Mindannyiunknak vannak olyan gondolatai, amelyek HO OPONOPONO ÉS AZ EMLÉKEK 2 HO OPONOPONO ÉS AZ EMLÉKEK AZ EMLÉKEID HATÁROZNAK MEG Mindannyiunknak vannak olyan gondolatai, amelyek korlátozóak, mint például «nem érdemlem meg», «nem vagyok elég művelt» vagy «szegénynek születtem,

Részletesebben

Cigánykártya tanfolyam

Cigánykártya tanfolyam Cigánykártya tanfolyam A cigánykártya lapjainak ismertetése http://ciganykartyatanfolyam.blogspot.hu 1 Ajándék Alapállapotban az ajándékozás, a pozitív érzelmek kimutatása, az őszinte odaadás és nyitott

Részletesebben

A Lélekpillangó Magyarország legdinamikusabban növekvő adakozó közössége a mély önismereten nyugvó emberi boldogságért

A Lélekpillangó Magyarország legdinamikusabban növekvő adakozó közössége a mély önismereten nyugvó emberi boldogságért A Lélekpillangó Magyarország legdinamikusabban növekvő adakozó közössége a mély önismereten nyugvó emberi boldogságért. 2013. Ha biciklivel indulsz valahová, nem nyomhatod le mindkét pedált egyszerre,

Részletesebben

DEREK PRINCE. Isten Gyülekezetének Újrafelfedezése

DEREK PRINCE. Isten Gyülekezetének Újrafelfedezése DEREK PRINCE Isten Gyülekezetének Újrafelfedezése Bevezető - A Derek Prince Ministries ismertetője Az 1930-as években, a történet szerint, megcsörrent a telefon az igazgatói irodában, abban a washingtoni

Részletesebben

Üdvözöljük a Your Dance online tánciskola világában. Élmények iskolája az otthonodban, élmények az életedben.

Üdvözöljük a Your Dance online tánciskola világában. Élmények iskolája az otthonodban, élmények az életedben. Üdvözöljük a Your Dance online tánciskola világában. Élmények iskolája az otthonodban, élmények az életedben. Élmények Minden ember számára fontosak az élmények, ahogy Önnek is, hiszen egy jó élmény örök

Részletesebben

Joachim Meyer. Bot. A vívás szabad lovagi és nemesi művészetének alapos leírása (1570) Fordította: Berki András

Joachim Meyer. Bot. A vívás szabad lovagi és nemesi művészetének alapos leírása (1570) Fordította: Berki András Joachim Meyer A vívás szabad lovagi és nemesi művészetének alapos leírása (1570) Bot Fordította: Berki András A botról Az ötödik, és egyben utolsó fejezete ennek a könyvnek, amiben elmagyarázom és röviden

Részletesebben

A tudás egy új típusú jövő új típusú emberéhez -1. rész

A tudás egy új típusú jövő új típusú emberéhez -1. rész A tudás egy új típusú jövő új típusú emberéhez -1. rész Az Ember, mint érző, teremtő energia lény. Az Ember, mint kozmikus energia lény. Helye az univerzumban és működésének alapszabályai. Egyetemes Teremtő

Részletesebben

Mennybõl az Angyal... 2010.02.04. Utolsó frissítés 2013.02.04.

Mennybõl az Angyal... 2010.02.04. Utolsó frissítés 2013.02.04. Mennybõl az Angyal... 2010.02.04. Utolsó frissítés 2013.02.04. Mennybõl az Angyal, lejött hozzátok Abban a pillanatban szólalt meg ez a dal a cédé lejátszómon, amikor belekezdtem ebbe az írásba az angyalokról.

Részletesebben

A gyarapodás üzenete 3. rész

A gyarapodás üzenete 3. rész Beszéltünk Istennek a megalapozott rendjéről, Isten feddéséről, ami lerontja a hamis tanításokat. Isten Igéje mindig a javadra van. Meg kell formálni az anyagi életünket Isten Igéjével. Krisztus Testének

Részletesebben

Pillangó, ha lehetnék, Táncolnék, míg röpít a szél. S ha én lennék a cinege a fán, A dallal Istent dicsérném.

Pillangó, ha lehetnék, Táncolnék, míg röpít a szél. S ha én lennék a cinege a fán, A dallal Istent dicsérném. 1 - Pillangó ha lehetnék... 7 Pillangó, ha lehetnék, Táncolnék, míg röpít a szél. 7 S ha én lennék a cinege a fán, dallal Istent dicsérném. 7 Vagy kis halként a tó fenekén buborékot vígan eregetném. e

Részletesebben

A kegyelem árad 193 A mélyből Hozzád száll szavam 101 A nap bíborban áll 50 A sötétség szűnni kezd már 181 A szívemet átadom én 64 A Te nevedben mi

A kegyelem árad 193 A mélyből Hozzád száll szavam 101 A nap bíborban áll 50 A sötétség szűnni kezd már 181 A szívemet átadom én 64 A Te nevedben mi A kegyelem árad 193 A mélyből Hozzád száll szavam 101 A nap bíborban áll 50 A sötétség szűnni kezd már 181 A szívemet átadom én 64 A Te nevedben mi együtt vagyunk 126 A tisztelet csak Istené 48 A végtelenhez

Részletesebben

A Vízöntő kora Egy ajtó kinyílik

A Vízöntő kora Egy ajtó kinyílik 30 március 2018 A Vízöntő kora Egy ajtó kinyílik.media Egy lépés a fejlődésünkben Text: Michel Cohen Image: Pixabay CC0 Egyre több és több újságcikk jelenik meg a tudományról és a spiritualitásról. Olyan

Részletesebben

Kulcsok a megértéshez

Kulcsok a megértéshez Kulcsok a megértéshez Egyre nagyobb az érdeklődés a spirituális ismeretek, a misztikus kapcsolatok, és a nem tudományos gyógyítás iránt. Ez a tény jelzi, hogy valami történik, s ezt sok ember érzi. Valami

Részletesebben

A tudatosság és a fal

A tudatosság és a fal A tudatosság és a fal Valami nem stimmel a világgal: háborúk, szenvedések, önzés vesz körül bennünket, mikor Jézus azt mondja, hogy az Isten országa közöttetek van. (Lk 17,21) Hol van ez az ország Uram?

Részletesebben

Regélő Fehér Táltos Hagyományőrző Egyesület Dobcsapata

Regélő Fehér Táltos Hagyományőrző Egyesület Dobcsapata Regélő Fehér Táltos Hagyományőrző Egyesület Dobcsapata Magunkról A Regélő Fehér Táltos Hagyományőrző Egyesület Dobcsapata Árpád fejedelem évének Fergeteg havában, 2007 januárjában alakult. Szándékunk az

Részletesebben

Megjegyzések Silo Üzenetéhez

Megjegyzések Silo Üzenetéhez Megjegyzések Silo Üzenetéhez Ezek a megjegyzések nem fedik le Silo Üzenetének összes témáját, csak azokat, melyeknél ez szükségesnek tűnt az írás jobb megértéséhez. Silo Üzenetét annak tartalmi sorrendjét

Részletesebben

NEGYEDÓRA AZ OLTÁRISZENTSÉG ELÔTT

NEGYEDÓRA AZ OLTÁRISZENTSÉG ELÔTT NEGYEDÓRA AZ OLTÁRISZENTSÉG ELÔTT Szent Claret Mária Antal (1807 1870) gondolatai alapján Szeretett gyermekem! Látogass meg engem gyakran az Oltáriszentségben! Nem szükséges hosszasan maradnod és sokat

Részletesebben

A világ mint karmikus vízió Megjegyzések a Buddha-testek doktrínájáról Tantest Gyönyörtest Átváltozástest A Tiszta Földekről

A világ mint karmikus vízió Megjegyzések a Buddha-testek doktrínájáról Tantest Gyönyörtest Átváltozástest A Tiszta Földekről Németh Norbert eddigi előadásai 2011. január 28. Bevezetés a bardó tanításokba Nyugati és keleti hozzáállás Tibeti Halottaskönyv A helyes beállítódásról Bardókról általában Az élet utáni állapotválotzásokról

Részletesebben

Magamról. Én tartom a létrát, te állj fel rája, Te köss bokrétát a szivárványra. /hova/

Magamról. Én tartom a létrát, te állj fel rája, Te köss bokrétát a szivárványra. /hova/ Én tartom a létrát, te állj fel rája, Te köss bokrétát a szivárványra. /hova/ Magamról. Én még gyertya és lámpa világánál gyakoroltam a szépírást. Szerettem, és ma is szeretek kézzel írni. Gyönyörűséggel

Részletesebben

Horváth Szabolcs. Visszatapsolva MÁSODIK VERSKÖTET

Horváth Szabolcs. Visszatapsolva MÁSODIK VERSKÖTET Horváth Szabolcs Visszatapsolva MÁSODIK VERSKÖTET Lenni Egy kis tréning sosem árthat meg, Így egy rossz papíron nevezlek, Téged, kit oly nagyon kedvellek, S el nem engedlek. De látod, így néz ki szobám,

Részletesebben

Tartalom 1. RÉSZ A GYÜLEKEZETNÖVEKEDÉS ÉS AZ ÉGŐ VÁGY 2. RÉSZ A GYÜLEKEZETNÖVEKEDÉS ÉS A LAIKUSOK

Tartalom 1. RÉSZ A GYÜLEKEZETNÖVEKEDÉS ÉS AZ ÉGŐ VÁGY 2. RÉSZ A GYÜLEKEZETNÖVEKEDÉS ÉS A LAIKUSOK Tartalom 1. RÉSZ A GYÜLEKEZETNÖVEKEDÉS ÉS AZ ÉGŐ VÁGY 1. fejezet: A gyülekezetnövekedés és az égő vágy........... 7 2. RÉSZ A GYÜLEKEZETNÖVEKEDÉS ÉS A LAIKUSOK 2. fejezet: Hogyan lehet nagy dolgokat elvégezni

Részletesebben

Üdvözlünk Isten családjában!

Üdvözlünk Isten családjában! Üdvözlünk Isten családjában! Amikor Jézust elfogadod Megváltódnak, Isten családjának tagja leszel. Isten azt akarja, hogy ha az Ő gyermeke lettél, növekedj az Ő megismerésében, és válj minél inkább Jézushoz

Részletesebben

III. NAPFONAT CSAKRA (Manipura)

III. NAPFONAT CSAKRA (Manipura) III. NAPFONAT CSAKRA (Manipura) A köldök fölött kb. kétujjnyira találod. Amikor ideges vagy, vagy félsz, itt szorul össze, ide szoktad tenni a tenyered. Az életünk harmadik hétéves ciklusa, a 14-21 éves

Részletesebben

Experience hotel service. Az élményturizmus lényegében ezt jelenti legyen élményekkel teli a pihenésed!

Experience hotel service. Az élményturizmus lényegében ezt jelenti legyen élményekkel teli a pihenésed! 1 Az élményturizmus lényegében ezt jelenti legyen élményekkel teli a pihenésed! Mi az az élményturizmus? Nyaralni, túrázni, utazni mindenki másképp szokott. Van, aki spontán indul el, van, aki alaposan

Részletesebben

valamint az Irgalmasság órája, Irgalmasság rózsafüzére és Irgalmasság litániája

valamint az Irgalmasság órája, Irgalmasság rózsafüzére és Irgalmasság litániája Jézusom, bízom Benned! Az Isteni irgalmasság kilencede valamint az Irgalmasság órája, Irgalmasság rózsafüzére és Irgalmasság litániája 1937. augusztus 10-én mondta az Úr Szent Faustina nővérnek: Azt kívánom,

Részletesebben

Hogyan kell használni a SZÓKINCSEM füzeteket? SZÓKINCSEM füzetek

Hogyan kell használni a SZÓKINCSEM füzeteket? SZÓKINCSEM füzetek SZÓKINCSEM füzetek A SZÓKINCSEM füzetek szókincs fejlesztő füzetek A szókincs azt jelenti, hogy hány szót ismerünk és tudunk jól használni Minél több szót ismersz és tudod a jelentésüket, annál nagyobb

Részletesebben

Tanulási kisokos szülőknek

Tanulási kisokos szülőknek Tanulási kisokos szülőknek Hogyan oldd meg gyermeked tanulási nehézségeit? Nagy Erika, 2015 Minden jog fenntartva! Jelen kiadványban közölt írások a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény alapján

Részletesebben

Az élet istentisztelete 3.: A CSALÁDBAN

Az élet istentisztelete 3.: A CSALÁDBAN 1 Újpest-Belsőváros 2008. 03. 02. Juhász Emília Az élet istentisztelete 3.: A CSALÁDBAN Olvasandó (lectio): 2 Móz 13,1-10 Alapige (textus): 2 Móz 13,8-9 És mondd el fiaidnak azon a napon: Amiatt történik

Részletesebben

Különleges meditáció Sri Amma Bhagavannal

Különleges meditáció Sri Amma Bhagavannal Egység Hírlevél 41. szám Különleges meditáció Sri Amma Bhagavannal Sri Bhagavan születésnapja (Janmadina) alkalmából különleges meditáció lesz Sri AmmaBhagavannal március 7-én, indiai idő szerint délelőtt

Részletesebben

Mozgókép. Lekció: Mt 6, 25-34/Textus: Eszter 1-2 2015. október 18.

Mozgókép. Lekció: Mt 6, 25-34/Textus: Eszter 1-2 2015. október 18. Mozgókép Lekció: Mt 6, 25-34/Textus: Eszter 1-2 2015. október 18. Kedves Testvérek! Sokszor érzi az ember, hogy egy prédikációban jó tanácsokat kap, példamutatást, utat, amin járni lehet, iránymutatást,

Részletesebben

Csakratisztítás. Tiltott gyümölcs ÚJ generációs ÖNtudatfejlesztő módszerek. INGYENES gyakorlat. Hosszú boldog élet. SZERetet

Csakratisztítás. Tiltott gyümölcs ÚJ generációs ÖNtudatfejlesztő módszerek. INGYENES gyakorlat. Hosszú boldog élet. SZERetet Hosszú boldog élet SZERetet ÖRÖM Globális Harmonikus Fejlődés Béke EGÉSZség Szabadság Béke Függetlenség Siker Anyagi biztonság Fiatalság BOLDOGSÁG SZERetet 2145432 Tiltott gyümölcs ÚJ generációs ÖNtudatfejlesztő

Részletesebben

T ö r t e l i G a b r i e l l a. Honnan hová?

T ö r t e l i G a b r i e l l a. Honnan hová? T ö r t e l i G a b r i e l l a Honnan hová? Előszó A szivárványutat keressük mindannyian. Megérintjük, majd szem elől tévesztjük. Elmerülünk létünk forgatagában, más szóval a létkerékben. Ugye, hajszálpontos

Részletesebben

És bizony: Ha az emberek nincsenek valami hatalmas és kemény kontroll alatt, felfalják egymást. Ez nem igaz.

És bizony: Ha az emberek nincsenek valami hatalmas és kemény kontroll alatt, felfalják egymást. Ez nem igaz. Van egy hamis adat. Íme: Az igazság fáj. Hídvégi Róbert Ez nem igaz. Persze van egy dolog, ami miatt igaznak tűnik. De nem az. Hogyan is használható? 1. Amitől jól érzed magad, abban igazság van 2. Ha

Részletesebben

Amit a kínai sárkányokról feltétlenül tudni kell

Amit a kínai sárkányokról feltétlenül tudni kell Amit a kínai sárkányokról feltétlenül tudni kell Játékos sárkánybarátkoztató ovisok és kisiskolások részére Kedves Barátom! Láttál már kínai sárkányt? Mit jelképez? Hogyan néz ki? Vízben lakik vagy föld

Részletesebben

Karácsony. Ismét itt van a Karácsony, Szeretetünk szinte lángol. A szeretet ünnepére, Tegyünk egymás örömére. Ha így élünk szeretetben,

Karácsony. Ismét itt van a Karácsony, Szeretetünk szinte lángol. A szeretet ünnepére, Tegyünk egymás örömére. Ha így élünk szeretetben, Karácsony Ismét itt van a Karácsony, Szeretetünk szinte lángol. A szeretet ünnepére, Tegyünk egymás örömére. Ha így élünk szeretetben, Boldogabb lesz minden ember. Ha szeretetem szívből adom, Ez a legnagyobb

Részletesebben

Hogy azt válasszam, akit szeretnék, és azt kapjam, akit megérdemlek

Hogy azt válasszam, akit szeretnék, és azt kapjam, akit megérdemlek 32 Hogy azt válasszam, akit szeretnék, és azt kapjam, akit megérdemlek Kisnémet Mónika Nincs kockázat a szerelemben, és ezt te is meg fogod tanulni. Az emberek évezredek óta keresik és megtalálják egymást.

Részletesebben

ISTENNEK TETSZŐ IMÁDSÁG

ISTENNEK TETSZŐ IMÁDSÁG Pasarét, 2014. február 2. (vasárnap) PASARÉTI PRÉDIKÁCIÓK refpasaret.hu Horváth Géza ISTENNEK TETSZŐ IMÁDSÁG Lekció: ApCsel 4,23-31 Alapige: Zsolt 124,8 A mi segítségünk az Úr nevében van, aki teremtette

Részletesebben

SDG Bibliaismereti verseny 2014. Példabeszédek könyve

SDG Bibliaismereti verseny 2014. Példabeszédek könyve SDG Bibliaismereti verseny 2014. Példabeszédek könyve Csapat/iskola: Beadás ideje: Tudnivalók A teszt 100 kérdésből áll. Minden kérdésnél felsoroltunk 3 lehetséges választ, amelyek közül a Példabeszédek

Részletesebben

Az öngyógyítás útján II.

Az öngyógyítás útján II. Az öngyógyítás útján II. Előző számunkban áttekintettük, hogy miért folytatunk életünk nagy részében (vagy mindvégig!) önvédelmi játszmákat emberi kapcsolataink megvalósításakor. Láttuk, hogy a lélek félelmei

Részletesebben

A modern menedzsment problémáiról

A modern menedzsment problémáiról Takáts Péter A modern menedzsment problémáiról Ma a vezetők jelentős része két nagy problémával küzd, és ezekre még a modern a természettudományos gondolkodáson alapuló - menedzsment és HR elméletek sem

Részletesebben

Életgyónáshoz. Ha hinni tudok abban, hogy Isten jó, megtalálom hozzáállásomat nehézségeimhez, sebeimhez.

Életgyónáshoz. Ha hinni tudok abban, hogy Isten jó, megtalálom hozzáállásomat nehézségeimhez, sebeimhez. Életgyónáshoz Életrendezés Nemes Ödön jezsuita atya gondolatai Alapelvek A kapcsolataimban, élethelyzeteimben, testi-lelki betegségeimben, kudarcaimban tapasztalt nehézségeimet, ne tekintsem problémának,

Részletesebben

"Ki kötelezi el még magát közületek az Úrnak?"

Ki kötelezi el még magát közületek az Úrnak? "Ki kötelezi el még magát közületek az Úrnak?" 1 Krón 29,5 Gyógyulásunk és megerősödésünk akkor történik, amikor fenntartás nélkül átadjuk magunkat Jézusnak. Minél jobban megnyílunk, és engedjük, hogy

Részletesebben

MANDALA. A transzcendencia megjelenése a művészetben és a formák világában

MANDALA. A transzcendencia megjelenése a művészetben és a formák világában MANDALA A transzcendencia megjelenése a művészetben és a formák világában Dr. Antalfai Márta Kapu 2. Konferencia 2008. október 26. Chartres, katedrális Kréta szigetéről Reims-i katedrális Perui mandala

Részletesebben

Barátság élet szerelem. 99 vers. Beri Joci (Lego-Ember) Publio kiadó. Minden jog fenntartva!

Barátság élet szerelem. 99 vers. Beri Joci (Lego-Ember) Publio kiadó. Minden jog fenntartva! Barátság élet szerelem 99 vers Beri Joci (Lego-Ember) 2015 Publio kiadó Minden jog fenntartva! A Barátság, Élet, Szerelem verses kiadvány, egy négyrészesre tervezett sorozat első része. Továbbá köszönettel

Részletesebben

El camino A zarándokút. 1. állomás

El camino A zarándokút. 1. állomás 1. állomás Ennek a zarándokútnak az alapjai nagyon sok régi katedrális falára fel van vésve, de nem úgy, mint egy labirintus, hanem mint egy egyszerű út. Nincsenek benne kijárat nélküli zsákutcák. Az emberek

Részletesebben

Stresszkezelés a munkahelyen és a magánéletben

Stresszkezelés a munkahelyen és a magánéletben Stresszkezelés a munkahelyen és a magánéletben Melyik okozhat stresszt? Bevezető A stressz olyan mint a borivás: kis mennyiségben jótékony hatása van, motivál és élénkebbé tesz. A túlzott és folyamatos

Részletesebben

Ünnepi készülődés A Feng Shuiban rejlő harmónia...

Ünnepi készülődés A Feng Shuiban rejlő harmónia... Ünnepi készülődés A Feng Shuiban rejlő harmónia... Ne feledd, ha a karácsony hiányzik a szívedből, akkor a fa alatt sem találsz rá. (Charlotte Carpenter) Az erő, az energia ott van körülöttünk, mindenben

Részletesebben

A piros kiskocsi. Levelező Klub. Tomi és Évi 1. sorozat 1. lecke

A piros kiskocsi. Levelező Klub. Tomi és Évi 1. sorozat 1. lecke Levelező Klub Tomi és Évi 1. sorozat 1. lecke A piros kiskocsi Tomi és Évi a domb tetejére húzták a piros kiskocsit. Beültek a -ba, és elindultak lefelé a lejtőn. Sebesen gurultak ám! Aztán reccs, bumm!

Részletesebben

A kompetenstől, az elkötelező vezetésig

A kompetenstől, az elkötelező vezetésig A kompetenstől, az elkötelező vezetésig Gondoljon egy eseményre az elmúlt időszakból, ami pozitív érzéseket keltett Önben! Megvan? Mi az a pozitív érzés? Ízlelgesse raktározza el! Miről fogunk beszélgetni?

Részletesebben

MEGELÉGEDETTSÉG. Drágakövek Abdu l-bahá szavaiból

MEGELÉGEDETTSÉG. Drágakövek Abdu l-bahá szavaiból MEGELÉGEDETTSÉG Drágakövek Abdu l-bahá szavaiból Fordította: Kerekes Mariann Lektorálta: Mannó Judit A fordítás alapja: CONTENTMENT Bahá í Publishing Trust; London, 1996 Magyarországi Bahá í Közösség Országos

Részletesebben

hogy egyek legyenek A komáromi Szent András Plébánia hírlevele

hogy egyek legyenek A komáromi Szent András Plébánia hírlevele 2014. Március 23. hogy egyek legyenek Jn 17,20 A komáromi Plébánia hírlevele II/12. szám Jöjjetek, lássátok meg azt az embert, aki megmondott nekem mindent, amit tettem: nem ez-e a Krisztus? Az evangélium

Részletesebben

Az első lépés a csúcshódításhoz

Az első lépés a csúcshódításhoz Az első lépés a csúcshódításhoz Akinek nincs célja, arra van kárhoztatva, hogy annak dolgozzon, akinek van. kattints az alábbi lehetőségekre a navigáláshoz: [Szupernő Program honlap] [Tartalomjegyzék]

Részletesebben

A Barátok Verslista kiadványa PDF-ben 2013.

A Barátok Verslista kiadványa PDF-ben 2013. A Barátok Verslista kiadványa PDF-ben 2013. A BARÁTOK VERSLISTA KIADVÁNYA 1 BODÓ CSIBA GIZELLA: GONDOLATOK FÁJDALOMRÓL-SZERETETRŐL 2 A BARÁTOK VERSLISTA KIADVÁNYA A szeretet gyökerei a fájdalom gumóiból

Részletesebben

Hungarian 10 DOLOG, AMIT MA MEGTEHETSZ HOGY ÚJRA KEZEDBE VEDD AZ ÉLETED

Hungarian 10 DOLOG, AMIT MA MEGTEHETSZ HOGY ÚJRA KEZEDBE VEDD AZ ÉLETED Hungarian 10 DOLOG, AMIT MA MEGTEHETSZ HOGY ÚJRA KEZEDBE VEDD AZ ÉLETED avatar Szeretnéd mélyebben megérteni az életet? A legfontosabb leckék, amiket megtanulhatsz, már ott vannak a saját tudatodban. Az

Részletesebben

Első magyar kiadás, Készült a Kosaido Printing Co., Ltd.-nél, Tokyo, Japan

Első magyar kiadás, Készült a Kosaido Printing Co., Ltd.-nél, Tokyo, Japan BUDDHA TANÍTÁSA A TAN KEREKE A Tan Kereke a Dharmacsakra szanszkrit szó fordítása. Azt jelképezi, amint Buddha tanítása egy szekér forgó kerekéhez hasonlóan széles körben, vég nélkül terjed tovább. A kerék

Részletesebben

Bevezetés. Imádság az idei karácsony teljességéért

Bevezetés. Imádság az idei karácsony teljességéért Bevezetés Imádság az idei karácsony teljességéért Az Ige testté lett, közöttünk lakott, és láttuk az ő dicsőségét, mint az Atya egyszülöttjének dicsőségét, telve kegyelemmel és igazsággal.... Mi pedig

Részletesebben

A Barátok Verslista kiadványa PDF-ben 2013.

A Barátok Verslista kiadványa PDF-ben 2013. Dezső Ilona Anna: Máglya (50x40 cm, vászon, olaj zsűrizett) A Barátok Verslista kiadványa PDF-ben 2013. A BARÁTOK VERSLISTA KIADVÁNYA SZERETET és SZEX Szex nélkül lehet élni, de szeretet nélkül nem. (Dobrosi

Részletesebben

Én-térkép! Aki beszél, kaput nyit saját belső világára.

Én-térkép! Aki beszél, kaput nyit saját belső világára. Én-térkép! Az Én-ek, olyan állapotok, melyekkel azonosul az ember. Meg kell vizsgálni, hogy milyen viszony fűzi az embert ezekhez az állapotokhoz, illetve mi indította el az adott viszony kialakulását.

Részletesebben

Tanuljunk imádkozni ADUNARE

Tanuljunk imádkozni ADUNARE Tanuljunk imádkozni ADUNARE Tanuljunk imádkozni. Imádkozni tanulni olyasvalami ami örömet hoz az életünkbe és Istennek is tetsző. Az egyik legfontosabb lecke amelyet megtanulhatunk az az hogy hogyan imádkozzunk,

Részletesebben

3. Lecke: Fókuszban a Hála

3. Lecke: Fókuszban a Hála 3. Lecke: Fókuszban a Hála 3. Lecke: Fókuszban a Hála Fogalmak: Hála A Hálaérzet, amit az életünk bizonyos dolgaiért érzünk, legyenek azok bármennyire is aprócskák, az egyik kulcsfontosságú feltétele annak

Részletesebben