A Nap gyermekei dm tanácsadófüzet az egészséges napozáshoz

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "A Nap gyermekei dm tanácsadófüzet az egészséges napozáshoz"

Átírás

1 A Nap gyermekei dm tanácsadófüzet az egészséges napozáshoz

2 Kedves Napozók, Szülők, Gyerekek! A kisgyermekek bőre sokkal vékonyabb és sérülékenyebb, mint a felnőtteké, emiatt a Nap sugaraira is érzékenyebben reagál. Az ő esetükben a védelem különösen fontos. Célunk ezért országszerte felhívni a gyermekek, a szülők és a pedagógusok figyelmét a napvédelem fontosságára, mindezt játékos módon. A Nap gyermekei kampányt immár harmadik alkalommal rendezzük meg, melynek keretén belül vásárlóink segítségével az előző években több ezer óvodást tudtunk elérni, és napvédő készítményekkel támogatni. Örömmel tölt el minket, hogy idén folytatni tudjuk ezt a kezdeményezést. Együttműködő partnereink segítségével tovább tudjuk növelni a program sikerességét, ezáltal még több szülőt, óvónőt és gyermeket elérni, a helyes napozásra nevelni. Egészséges napozást kívánunk Önöknek és családjuknak! A dm csapat nevében: A napozás veszélyeiről A Földünket védő ózonréteg vékonyodásával, a napból származó UV-sugárzás egyre nagyobb része éri el bőrünket. A túlzott mennyiségű UV-sugárzás különböző bőrdaganatok és a melanoma kialakulásában is szerepet játszik. A gyermekkorban elszenvedett fénykárosodás egész életre meghatározhatja a magas melanoma és bőrrák rizikót. A gyermekkorban elszenvedett napégések akár 50%-kal is megnövelhetik a felnőttkori melanoma kialakulásának valószínűségét, ezért kiemelten fontos a gyermekkori leégések elleni védelem. A gyermekek bőre nagyon könnyen, rövid idő alatt leéghet, ezért nagyon fon tos, hogy megfelelő védelem nélkül ne tartózkodjanak a szabadban. A nap káros sugarai ellen többféle módszerrel védhetjük meg érzékeny bőrüket: Ne engedjük őket direkt napfényre megfelelő ruházat, sapka és nap szemüveg nélkül, tartózkodási helyüket minden napszakban árnyékoljuk. Kifejezetten a gyermekek számára készült, magas faktorszámú, UVA- és UVB-szűrőt is tartalmazó fényvédő készítményeket használjunk. Kenjük be a kicsik testét mindenhol alaposan, és naponta többször ismételjük. Napfényre szüksége van az emberi szervezetnek és a léleknek, de mindig figyelni kell a helyes fényvédelemre. Wolfgang Strasser ügyvezető igazgató Dr. Harmos Ferenc bőrgyógyász szakorvos MelanomaMobil Impresszum: dm drogerie markt, Depo Pf. 4, 2046 Törökbálint Központi telefonszám:

3 A Nap gyermekei kampányról A dm drogerie markt immáron harmadik alkalommal hívja fel a figyelmet a napozás veszélyeire, aminek a gyermekek a nyári időszakban fokozottan ki vannak téve. A Nap gyermekei Legyen gyerekjáték a napvédelem! További információk: A program célja, hogy szakemberek segítségével, edukációs jelleggel felhívja a nyilvánosság, főleg a szülők és pedagógusok figyelmét a napvédelemre, hiszen a gyermekek még nem érzik át a leégés kockázatának súlyát. A World Health Organisation (WHO) adatai alapján ma már tudjuk, hogy évente 2 3 millió embernél alakul ki veszélyes bőrrák. A kialakulás rizikója pedig azoknál az embereknél magasabb, akiknél kiskorukban erős leégés történt, és azoknál is, akik időről időre intenzíven tették ki bőrüket a káros napsugaraknak. A tavalyi évben nagyon sikeres volt a kezdeményezés, mivel pontadományozás keretén belül több ezer törzsvásárlónk járult hozzá az óvodás gyermekek napvédelméhez. Így 400 óvoda gyermekeinek nyári naptejszükségletét tudtuk fedezni. Vásárlóink idén is pontadományozás formájában vállalhatnak felelősséget, és biztosíthatják az óvodások nyári napvédő készítményeit. A boltban található érintőképernyős infopulton keresztül a törzsvásárlóink 50 pontot írathatnak az ovisok javára, április 2. és május 31. között. Az ily módon összegyűlt termékek még az erős nyári sugárzás előtt kerülnek az intézményekbe. A kampány kabalája Tóni, a kis kenguru lesz a gyermekek segítségére. További információk a Nap gyermekei kampányról: A részleteket keresse a kupon hátoldalán. Beváltható: június 30-ig. 25% kedvezmény TELJES KÖRŰ MELANOMA- ÉS BŐRRÁKSZŰRÉS RÉSZLETES BŐRTÉRKÉPPEL A szűrővizsgálatot most a kuponnal Ft helyett Ft-ért veheti igénybe. Bejelentkezés: További információ: Most Ön is hozzájárulhat az óvodások napvédelméhez, ha április 2. és május 31. között 50 active beauty pontot írat jóvá törzsvásárlói kártyájáról a program javára.

4 Milyen napozási bőrtípusba tartozol? Mielőtt bármilyen napozással kapcsolatos tanácsot megosztanánk Veled, meg kell tudnunk, milyen bőrtípusú a bőröd. Minden ember szervezete másképp reagál a nyári napsugarakra. Legjobb, ha egy tükröt ragadsz a kezedbe, és megvizsgálod alaposan a bőrödet. Az én bőröm 1. nagyon világos, enyhén szeplős 2. inkább világos 3. sötét, kevésbé érzékeny 4. nagyon sötét Egyet leszögezhetünk. Aki szívesen tartózkodik hosszú időn át a napon, az egy igazi nyári típus. Ebben az esetben csak annyi a teendő, hogy a lehető legoptimálisabb módon védi a bőrét a leégéstől. A hajam színe 1. vörös vagy vörösesszőke 2. szőke vagy világosbarna 3. barna 4. sötétbarna vagy fekete A szemem színe 1. világos 2. szürke, kék vagy barna 3. barnás 4. egészen sötét Beváltható: a Melanomamobil alább felsorolt szűrési pontján, június 30-ig. Melanomamobil rendelők: Budapest (V. kerület, Arany János u. 33. és XI. kerület, Budafoki út 10/A), Győr, Sopron, Vác és Veresegyháza A részleteket keresse a kupon hátoldalán. A teszt kiértékelése: Leggyakrabban az 1-es választ megjelölve: Te az I. bőrtípusba tartozol! Ez annyit jelent, hogy a Te bőröd önmagában 5 10 percig képes védelmet nyújtani a napsugarak ellen. Neked az 50+ faktorszámú naptejeket ajánlatos használni. Leggyakrabban a 2-es választ megjelölve: Te a II. bőrtípusba tartozol! Bőröd perc között képes védekezni a napsugarak ellen. 30 és 50 fényvédő faktorszámú termékkel előzheted meg a leégést. Leggyakrabban a 3-as választ megjelölve: Te a III. bőrtípusba tartozol! perc között tombolhatsz a napon anélkül, hogy károsítaná a bőrödet. Számodra az ideális naptej 20 vagy 25 faktorszámú. Leggyakrabban a 4-es választ megjelölve: Te a IV. bőrtípusba tartozol! Fél óra napozás kicsit sem árt Neked. A fényvédőfaktorú krémek a tökéletesek számodra. Beváltható: április 2-től július 31-ig. 25% kedvezmény MINDEN SUNDANCE NAPSZEMÜVEGRE A kupon leadásával 1 db Sundance napszemüveget 25% kedvezménnyel vásárolhat meg. A kupon más kedvezménnyel nem vonható össze.

5 A Nap pozitív hatásai Mindenkit vidámsággal tölt el, ha a szabadban tartózkodhat. A Nap elősegíti a tüdő oxigénfelvételét, és így pozitívan hat közérzetünkre. Ezek mellett támogatja szervezetünkben a D-vitamin képződését, ami a csontok és a fogak erősödéséhez nyújt segítséget. Napvédő termékek A jó meleg napsugarak fokozzák a jó közérzetet, de emellett rengeteg veszélyt is rejtenek magukban. Abban, hogy optimálisan védeni tudjuk bőrünket a leégéstől, a napvédő termékeknek kulcsszerepünk van. Két fontos hatóanyagot kell megkülönböztetnünk ezekben a készítményekben: a kémiai és a fizikai fényszűrőt. A kémiai fényszűrő átalakítja az erős UV-sugarakat ártalmatlan sugarakká. Attól függően, hogy milyen hullámtartományból alakítja át, lehet UVA- vagy UVB-szűrő. A fizikai fényvédő készítmények ásványi mikro-pigmenteket tartalmaznak, amelyek az előbbivel ellentétben nem szívódnak fel a bőrbe. Nagyon apró részecskékből állnak, melyek a bőrt fizikailag lefedik, és a napsugarakat visszatükrözik. Napvédelmi tanácsok Mindig elegendő napvédő krémet használjunk. Az optimális védelem érdekében a napozás előtt már egy fél órával krémezzük be magunkat. Minden második órában újra krémezzük be magunkat, főleg fürdőzés és erős izzadás esetén. Nem tanácsos egy évnél régebbi napozókrémet használni, mert ezeknél nem garantált a 100%-os védelem. A felhők az UV-sugarak 30%-át átengedik, tehát nem csak direkt napsütés alatt kell védeni bőrünket. A kupon a készlet erejéig, de legkésőbb július 31-ig váltható be, a Sundance napszemüvegállvánnyal rendelkező magyarországi dm üzletekben. Ezen üzletek listáját keresse a weboldalon. A kupon 1 db termék kedvezményes vásárlására jogosít. A kupon kézpénzre nem váltható, más kuponos akcióval együtt nem érvényes, kivéve a vásárlás-végösszegi kedvezményre jogosító kuponokat.

6 Az UV-sugarak hatása A jó meleg napsugarak mellett a Nap láthatatlan ultraviola fényt, úgynevezett UV-sugarakat is kibocsát. Veszélyes lehet figyelmen kívül hagyni. UVA-sugarak: Gyors, azonnali barnulást eredményeznek, károsítják a bőrt, növelik a bőrrák kialakulásának veszélyét, továbbá a bőr idő előtti öregedéséért felelnek. UVB-sugarak: Hosszantartó barnaságot/barnultságot eredményeznek, emellett fájdalmas leégést idézhetnek elő, ami magában foglalja a bőrrák kialakulásának kockázatát. UVC-sugarak: A Föld felszínét leggyakrabban nem érik el, ezeket a sugarakat az ózonréteg rendszerint kiszűri. Garnier Ambre Solaire napvédelem mindenkinek A napsugárzás jótékony hatása mellett veszélyeket is rejteget. Az ózonréteg károsodása miatt a napvédelem gyermekek és felnőttek számára egyaránt fontos. A Garnier Ambre Solaire napozó termékcsalád évről évre innovatívabb termékekkel bővül, hogy megfeleljen a legkülönbözőbb igényeknek és legmagasabb elvárásoknak. Az új, érzékeny bőrre kifejlesztett termékek a klasszikus védelmen túl a nagy hullámhosszú UVA-sugarakat is megszűrik. Az ózonréteg az UVA-és az UVB-sugarakat nem tudja megszűrni. Az UVB-sugarak rendkívül károsak a bőrre, leégést, sőt hosszú távon bőrrákot okozhatnak. Az UVA-sugarak hatása nem látható azonnal, de nagyon mélyre hatolnak, a bőr idő előtti öregedéséhez, ráncok, bőrrák kialakulásához vezethetnek. A Garnier Ambre Solaire termékek szabadalmaztatott Mexoryl SX és XL fényszűrők segítségével optimálisan védik a bőrt az UVAés UVB-sugaraktól. A Garnier Ambre Solaire termékcsalád minden terméke megfelel az Európai Unió ajánlásának. A Garnier Ambre Solaire felelősségének érzi, hogy védje bőre egészségét, ezért olyan termékcsaládot alkotott meg, mellyel az érzékeny bőrűek is élvezhetik a napozást. Sasvári Tünde PR menedzser L Oréal Magyarország Kft.

7 A SZUPERHOSOKNEK IS SZUKSEGUK VAN A RESISTO VEDELMERE HOMOKALLO VIZALLO

A Közép-Európában előforduló egyes bőrtípusok jellemző tulajdonságai. Jellegzetességek I. bőrtípus II. bőrtípus III. bőrtípus IV.

A Közép-Európában előforduló egyes bőrtípusok jellemző tulajdonságai. Jellegzetességek I. bőrtípus II. bőrtípus III. bőrtípus IV. Védekezzünk a napsugárzás káros hatásaival szemben Napsugárzásra egészségünk megőrzése érdekében is szükségünk van. A napsugarak egy része azonban káros. Ennek a káros sugárzásának valamennyien ki vagyunk

Részletesebben

Közegészségügyi tanácsok a napsugárzás káros hatásainak megelőzésére

Közegészségügyi tanácsok a napsugárzás káros hatásainak megelőzésére Közegészségügyi tanácsok a napsugárzás káros hatásainak megelőzésére Dr. Páldy Anna, Országos Környezetegészségügyi Intézet Az összeállítás a WHO Sun Protection kiadvány ajánlásai alapján http://www.who.int/uv/publications/en/primaryteach.pdf

Részletesebben

TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK

TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK Napozás utáni készítmény hidratálás Önbarnító készítmény bronzosítás SOL az egész családnak & SOL továbbfejlesztett készítmények védelem A Sol napozószerekkel

Részletesebben

A mértékletes napozás jótékony hatásai. Örömteli, napon eltöltött időt kíván a NIVEA Sun! A túlzott vagy elővigyázatlan napozás kockázatai

A mértékletes napozás jótékony hatásai. Örömteli, napon eltöltött időt kíván a NIVEA Sun! A túlzott vagy elővigyázatlan napozás kockázatai NAPOZÁSI TANÁCSADÓ Örömteli, napon eltöltött időt kíván a NIVEA Sun! A mértékletes napozás jótékony hatásai A hideg téli napok és a tavaszi fáradtság után alig várjuk, hogy megmártózzunk a nyári nap sugaraiban.

Részletesebben

2015.12/ 2016.01. Akár 50% megtakarítás kupononként!

2015.12/ 2016.01. Akár 50% megtakarítás kupononként! 2015.12/ 2016.01 Akár 50% megtakarítás kupononként! Szépségápolás/Baba Egészség Háztartás/Egyéb A részleteket keresse a hátoldalon! Beváltható: 2015.12.01-től 2016.03.31-ig. 10% kedvezmény vásárlása végösszegéből!

Részletesebben

Általános teendők hőhullám idején

Általános teendők hőhullám idején Általáns teendők hőhullám idején lakás hűtése, éjszakai szellőztetése, légkndícinálása. testhőmérséklet alacsnyan tartása gyakri zuhanyzás világs, bő ruha viselete rendszeres flyadékfgyasztás, sópótlás

Részletesebben

MEGÚJULT FÉNYVÉDELEM

MEGÚJULT FÉNYVÉDELEM MEGÚJULT FÉNYVÉDELEM TARTALOM I. CÉLOK II. AZ ÚJ FÉNYVÉDŐ VONAL VERSENYKÉPESSÉGE III. TERMÉKEK I. CÉLOK 1. Bebizonyítani, hogy a dermokozmetikum piac fényvédő szegmensében is versenyképesek vagyunk. 2.

Részletesebben

Gyermekeink napoztatása, de okosan! Nagy Erika védőnő

Gyermekeink napoztatása, de okosan! Nagy Erika védőnő Gyermekeink napoztatása, de okosan! Nagy Erika védőnő Mikor, miért és milyen láthatatlan veszélyek leselkednek rátok? Ha a Nap ennyire hasznos, miért kell az embereknek egyre jobban vigyázniuk vele? Ki

Részletesebben

Nap UVA UVB. Hogyan hat a napsugár? A bőr megfelelő védelméhez jó tudni, hogy hogyan hatnak a napsugarak.

Nap UVA UVB. Hogyan hat a napsugár? A bőr megfelelő védelméhez jó tudni, hogy hogyan hatnak a napsugarak. Nap - jótékony vagy káros A nap nélkülözhetetlen az élethez! Jobb a hangulatunk a napsütéses napokon. Ennek az az oka, hogy a napsugarak hatására a szerotonin szintje megemelkedik - ez a hormon felelős

Részletesebben

UVB UV VÉDELEM PÁRA- ÁTERESZTŐ KÖNNYŰ SÚLY GYORSAN SZÁRADÓ HŰSÍTŐ HATÁS LÉLEGZŐ KÉPESSÉG

UVB UV VÉDELEM PÁRA- ÁTERESZTŐ KÖNNYŰ SÚLY GYORSAN SZÁRADÓ HŰSÍTŐ HATÁS LÉLEGZŐ KÉPESSÉG + A B LÉLEGZŐ KÉPESSÉG HŰSÍTŐ HATÁS PÁRA- ÁTERESZTŐ KÖNNYŰ SÚLY GYORSAN SZÁRADÓ VÉDELEM Bőrgyógyászati kutatások szerint a melanoma (pigmentsejtek bőrrákot okozó elváltozása) kialakulásának legfontosabb

Részletesebben

Hoya PNX. szemüveglencsék. A gyermekkor igényeire szabva. Ultra könnyű Törés- és ütésálló Megbízható

Hoya PNX. szemüveglencsék. A gyermekkor igényeire szabva. Ultra könnyű Törés- és ütésálló Megbízható Hoya PNX szemüveglencsék A gyermekkor igényeire szabva Ultra könnyű Törés- és ütésálló Megbízható Erős, mint egy teknőspáncél Törés- és ütésálló lencsék aktív gyerekeknek TUDTAD-E? Évente több mint 10

Részletesebben

Budapesti szolárium használók ismereteinek és szokásainak kérdõíves felmérése. Bakos József, Szabó Judit, Thuróczy György OKK OSSKI

Budapesti szolárium használók ismereteinek és szokásainak kérdõíves felmérése. Bakos József, Szabó Judit, Thuróczy György OKK OSSKI Budapesti szolárium használók ismereteinek és szokásainak kérdõíves felmérése Bakos József, Szabó Judit, Thuróczy György OKK OSSKI A téma időszerűsége Közelmúltban megjelent nemzetközi dokumentumok: WHO

Részletesebben

Fogyasztóvédelemért Felelős Helyettes Államtitkárság hírlevele 55/2015

Fogyasztóvédelemért Felelős Helyettes Államtitkárság hírlevele 55/2015 Fogyasztóvédelemért Felelős Helyettes Államtitkárság hírlevele 55/2015 Kedves Kolléga! Kérem engedje meg, hogy tájékoztassuk a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság újabb szezonális vizsgálatáról, amelynek

Részletesebben

Dr. Páldy Anna, Málnási Tibor, Stier Ágnes Országos Közegészségügyi Intézet

Dr. Páldy Anna, Málnási Tibor, Stier Ágnes Országos Közegészségügyi Intézet Melanoma és nem melanoma (BNO-X C43, D03) megbetegedés és halálozás Magyarországon Dr. Páldy Anna, Málnási Tibor, Stier Ágnes Országos Közegészségügyi Intézet Az IPCC V. jelentése megállapítja Hogy a napsütés

Részletesebben

Tanácsok hőséghullám idejére

Tanácsok hőséghullám idejére Tanácsok hőséghullám idejére Kerülje a meleget! Hűtse lakását! Napközben tartsa az ablakokat csukva, használjon függönyt vagy egyéb sötétítőt. Lehetőleg éjszaka szellőztessen. Csak a szükséges mértékben

Részletesebben

Eucerin Anti-Pigment Nappali arckrém FF 30:

Eucerin Anti-Pigment Nappali arckrém FF 30: trnd Projektmenetrend Eucerin Anti-Pigment Nappali arckrém FF 30: Csökkenti a sötét foltokat és megelőzi újbóli kialakulásukat Projektblog: www.trnd.hu/eucerin-antipigment trnd kapcsolattartód: lizara@trnd.hu

Részletesebben

Sajtóközlemény. Hőségriasztás

Sajtóközlemény. Hőségriasztás HEVES MEGYEI KORMÁNYHIVATAL NÉPEGÉSZSÉGÜGYI SZAKIGAZGATÁSI SZERVE DR. IFJ. WERNIGG RÓBERT megyei tisztifőorvos Sajtóközlemény Hőségriasztás Az Országos Tisztifőorvosi Hivatal a meteorológiai előrejelzési

Részletesebben

Köztudott, hogy a világosabb bőrűek könnyebben leéghetnek a napozást követően, de ez bárkivel előadódhat, a sötétebb bőrűekkel is.

Köztudott, hogy a világosabb bőrűek könnyebben leéghetnek a napozást követően, de ez bárkivel előadódhat, a sötétebb bőrűekkel is. Napégés Köztudott, hogy a világosabb bőrűek könnyebben leéghetnek a napozást követően, de ez bárkivel előadódhat, a sötétebb bőrűekkel is. A napégés ugyan szó szerint égés, de lassabb folyamat, mint az

Részletesebben

Copyright Arcjóga Arctorna Method, Minden jog fenntartva. Koós Viktória

Copyright Arcjóga Arctorna Method, Minden jog fenntartva. Koós Viktória A Szép Arc Titka Hogyan ápold helyesen a bőröd? Első rész Miért fontos a bőrápolás? A szépségápolással kapcsolatos problémák, általában az arcbőrrel kapcsolatosak, ezért fontos néhány anatómiai ténnyel

Részletesebben

HYALURON-FILLER CC KRÉM BEVEZETÉS

HYALURON-FILLER CC KRÉM BEVEZETÉS HYALURON-FILLER CC KRÉM BEVEZETÉS A SZÉPSÉGKRÉMEK ABC-JE Termék AA Krém BB Krém CC Krém DD Krém Mit rövidít? Anti-Aging Beauty Balm / Blemish Balm Complexion Correction / Color Correction Daily Defense

Részletesebben

Közegészségügyi tanácsok a napsugárzás káros hatásainak megelőzésére

Közegészségügyi tanácsok a napsugárzás káros hatásainak megelőzésére Közegészségügyi tanácsok a napsugárzás káros hatásainak megelőzésére Dr. Páldy Anna, Országos Környezetegészségügyi Intézet Az összeállítás a WHO Sun Protection kiadvány ajánlásai alapján http://www.who.int/uv/publications/en/primaryteach.pdf

Részletesebben

ANTI-AGEING ÉS FÉNYVÉDELEM. MARKETING PREZENTÁCIÓ Elérhető: 2018 május

ANTI-AGEING ÉS FÉNYVÉDELEM. MARKETING PREZENTÁCIÓ Elérhető: 2018 május ANTI-AGEING ÉS FÉNYVÉDELEM MARKETING PREZENTÁCIÓ Elérhető: 2018 május History A History fényvédő of sun products of sun termékek products története Az első fényvédő termékek természetes fényszűrőket (pl.

Részletesebben

Mennyi D-vitamint ajánlott szedni? ÉRTHETŐEN, HASZNÁLHATÓ TÁBLÁZATTAL!

Mennyi D-vitamint ajánlott szedni? ÉRTHETŐEN, HASZNÁLHATÓ TÁBLÁZATTAL! Mennyi D-vitamint ajánlott szedni? ÉRTHETŐEN, HASZNÁLHATÓ TÁBLÁZATTAL! Az influenza ellen nem a C-, hanem a D-vitamin véd. A magyarok több mint 90 százaléka azonban tél végére D-vitaminhiányos. A tél végére

Részletesebben

Dermokozmetikumok babáknak és gyermekeknek ARCÁPOLÁS TESTÁPOLÁS HAJÁPOLÁS FÉNYVÉDELEM

Dermokozmetikumok babáknak és gyermekeknek ARCÁPOLÁS TESTÁPOLÁS HAJÁPOLÁS FÉNYVÉDELEM Dermokozmetikumok babáknak és gyermekeknek ARCÁPOLÁS TESTÁPOLÁS HAJÁPOLÁS FÉNYVÉDELEM A GYERMEKEK BŐRE A BABÁK ÉS KISGYERMEKEK BŐRE A babák és kisgyermekek bőre fokozottan érzékenyebb és sérülékenyebb

Részletesebben

NUCLEIC DEFENSE A FÉNYVÉDŐK TOVÁBBFEJLESZTÉSE. Sejtszintü CENTRE DE FORMATION

NUCLEIC DEFENSE A FÉNYVÉDŐK TOVÁBBFEJLESZTÉSE. Sejtszintü CENTRE DE FORMATION NUCLEIC DEFENSE Sejtszintü DNS VédelemV A FÉNYVÉDŐK TOVÁBBFEJLESZTÉSE A GUINOT Nucleic Defense fényvédő termékekben 2004 január óta találhatók meg a DNS összetevők A Boston University 2004 márciusában

Részletesebben

Dreumex védőkrémek. Dreumex Omnicare Védőkrém

Dreumex védőkrémek. Dreumex Omnicare Védőkrém Dreumex Omnicare Védőkrém - védőréteget képez a káros anyagok ellen - megakadályozza a baktériumok bőrön átjutását - könnyebben tisztíthatóvá válik a kéz - növeli az érintés biztonságát - bőrbarát - parfüm

Részletesebben

NE TEGYEN ROSSZ FÁT A TŰZRE!

NE TEGYEN ROSSZ FÁT A TŰZRE! NE TEGYEN ROSSZ FÁT A TŰZRE! NE ÉGESSEN se a szabadban, se zárt térben (kályhában, kazánban) - műanyagot (palackot, fóliát, kábelt, elektromos készüléket, szőnyegpadlót), - festéket, oldószert (lakásfelújításból

Részletesebben

PROMÓCIÓS JÁTÉKSZABÁLYZAT

PROMÓCIÓS JÁTÉKSZABÁLYZAT PROMÓCIÓS JÁTÉKSZABÁLYZAT A dm Trend kampány promóció hivatalos Részvételi Szabályzata 1. A Promóció szervezője 1.1. A dm Trend kampány promóció (a továbbiakban: "Promóció") szervezője a dm - drogerie

Részletesebben

Részvételi szabályzat

Részvételi szabályzat Részvételi szabályzat A kijelölt Multipont Program Partneri kör kuponos akciójához KUPONOS AKCIÓ 2013. október-december A Kuponos akciót a Multipont Program Zrt. (1117, Budafoki út 79., a továbbiakban

Részletesebben

ÉVSZAKOK, SMINKEK, SUGARAK

ÉVSZAKOK, SMINKEK, SUGARAK ÉVSZAKOK, SMINKEK, SUGARAK SZAKMAI INFORMÁCIÓTARTALOMT RÉSZBEN LEÍRTAKRA. 1. Évszakok - - Tavasz Szervezetünkre a vitaminhiány, a fáradtság és az enyhe depresszió a jellemző. Az első napfény azonban veszélyes

Részletesebben

Korszerű barnulás, halványítás, fényvédelem

Korszerű barnulás, halványítás, fényvédelem Korszerű barnulás, halványítás, fényvédelem Tartalomjegyzék 1.1 A barna bőr még mindig divat.... 3. oldal 2.1 Természetes és mesterséges sugarak. 3. oldal 2.2 Az UV- B és UV-A.... 5. oldal 2.3 A napsugarak

Részletesebben

A napsugárzásról általában

A napsugárzásról általában Süss fel nap A hosszú, hideg és borongós tél után ki ne várná a langyos tavaszi napsugarakat, és sokan horgásszuk elő tudatalattinkból a régi gyermekdalt. Az alábbiakban áttekinthetjük a napsugárzás szervezetünkre

Részletesebben

Hogyan kereshetsz pénzt a Deal-ből Kereskedő / kedvezményadó partner regisztrálása Kereskedő adatok feltöltése Egy ajánlat összeállítása

Hogyan kereshetsz pénzt a Deal-ből Kereskedő / kedvezményadó partner regisztrálása Kereskedő adatok feltöltése Egy ajánlat összeállítása 2012. Augusztus 7. Mai témák Hogyan kereshetsz pénzt a Deal-ből Kereskedő / kedvezményadó partner regisztrálása Kereskedő adatok feltöltése Egy ajánlat összeállítása Szöveges információk Matek A kereskedő

Részletesebben

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót!

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! FIGYELEM!!! z alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! Skinoren krém Skinoren krém Mielőtt elkezdené alkalmazni ezt a gyógyszert,

Részletesebben

2006.9.26. Az Európai Unió Hivatalos Lapja L 265/39

2006.9.26. Az Európai Unió Hivatalos Lapja L 265/39 2006.9.26. Az Európai Unió Hivatalos Lapja L 265/39 A BIZOTTSÁG AJÁNLÁSA (2006. szeptember 22.) a fényvédő termékekről és a hatékonyságukra vonatkozó állításokról (az értesítés a C(2006) 4089. számú dokumentummal

Részletesebben

Summer Spirit.... makes life feel so good.

Summer Spirit.... makes life feel so good. ... makes life feel so good. Summer Spirit A vászonfüggönyön keresztül A nap sugarai kacsingatnak befelé Gondolataim a felhôk között lebegnek Messze minden földitôl Lebegve hagyom gondolataim és vágyaim

Részletesebben

Új Babé Fényvédelem. Nem egyszerűen fényvédelem, hanem bőrápolás is egyben.

Új Babé Fényvédelem. Nem egyszerűen fényvédelem, hanem bőrápolás is egyben. Új Babé Fényvédelem Nem egyszerűen fényvédelem, hanem bőrápolás is egyben. Új Babé Fényvédelem Tudatos napimádóknak Az új Babé Fényvédő Termékcsalád továbbra is azt tükrözi, ahogy a bőrápoláshoz viszonyulunk:

Részletesebben

Kedves vendégünk az alábbiakban kérjük tekintse át tavaszzáró és nyárindító új termékeinket bemutató és kezelési ajánlatainkat!

Kedves vendégünk az alábbiakban kérjük tekintse át tavaszzáró és nyárindító új termékeinket bemutató és kezelési ajánlatainkat! Kedves vendégünk az alábbiakban kérjük tekintse át tavaszzáró és nyárindító új termékeinket bemutató és kezelési ajánlatainkat! AKCIÓS TERMÉKEINK Most 400ml arclemosók a 200ml-es áráért! GN501420 és GN503210

Részletesebben

Gyermekek egészségkárosodását megelőző életviteli javaslatok a nyári hőség idejére Hollósiné Dr. Szentesi Zsuzsanna megyei tiszti főorvos Komárom Esztergom Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Szakigazgatási

Részletesebben

Tisztelettel köszöntöm a Konferencia résztvevőit!

Tisztelettel köszöntöm a Konferencia résztvevőit! Tisztelettel köszöntöm a Konferencia résztvevőit! Horváth Mihály /építészmérnök/ Martonvásár, Rózsa u, 65 sz. Jelen konferencián a SC PROCURINT SRL Céget képviselem Testközelben vagyunk keze számára Importőr

Részletesebben

Kezdje idõben! Menalind professional bõrápolórendszer az igénybevett bõrnek

Kezdje idõben! Menalind professional bõrápolórendszer az igénybevett bõrnek Gyártja: Paul Hartmann AG. 89522 Heidenheim, Germany Forgalmazza: Hartmann-Rico Hungária Kft. 2051 Biatorbágy, Paul Hartmann u.8. Kezdje idõben! Menalind professional bõrápolórendszer az igénybevett bõrnek

Részletesebben

NUCLEIC DEFENSE BARNULÁS ÉS SEJTSZINTÛ FÉNYVÉDELEM. Megerõsített fényvédõ komplex-el

NUCLEIC DEFENSE BARNULÁS ÉS SEJTSZINTÛ FÉNYVÉDELEM. Megerõsített fényvédõ komplex-el NUCLEIC DEFENSE BARNULÁS ÉS SEJTSZINTÛ FÉNYVÉDELEM Megerõsített fényvédõ komplex-el ÉLENJÁRÓ ÖSSZETÉTELÛ FÉNYVÉDÕ TERMÉKEK A GUINOT LABORATÓRIUMBÓL A PABA-mentes, megerõsített fényvédõkkel és fotostabil

Részletesebben

4D COLLAGEN TÖBB MINT LIFTING

4D COLLAGEN TÖBB MINT LIFTING TÖBB MINT LIFTING 4D COLLAGEN Az új 4D COLLAGEN arcápoló termékcsalád a tökéletesen sima bőr érzését nyújtja már az első használatot követően. Tengeri kollagént és biológiailag aktív peptideket tartalmaz.

Részletesebben

Bőrtípusok. Normál optimális zsír- víz-tartalom Zsírhiányos (alipikus) faggyútermelés csökken, vízvesztés,

Bőrtípusok. Normál optimális zsír- víz-tartalom Zsírhiányos (alipikus) faggyútermelés csökken, vízvesztés, 1 Bőrtípusok Normál optimális zsír- víz-tartalom Zsírhiányos (alipikus) faggyútermelés csökken, vízvesztés, szarusejtek zsugorodnak Dehidratált /mélyrétegi vízhiányos bőr hám-, irha, bőr alatti kötőszövet

Részletesebben

Hogyan lehet megőrizni a nyári barnaságot?

Hogyan lehet megőrizni a nyári barnaságot? Őszi-téli bőrápolás Hogyan lehet megőrizni a nyári barnaságot? Évszakváltás idején mindig jobban oda kell figyelnünk bőrünkre, szépségápolási szokásainkra. A nyári barnaság megőrzésének több módja van:

Részletesebben

Hírek, informácók a drogerie marktról

Hírek, informácók a drogerie marktról 1 bevezető Hírek, informácók a drogerie marktról 2012. június Kedves Barátaink! dm@facebook Rajongó vagyok! Ismét eltelt negyed év, itt az ideje, hogy beszámoljunk Önöknek a legfrissebb dm hírekről! Belső

Részletesebben

KALAPOK/SAPKÁK RUHÁK. méret fejkörfogat életkor XS S S/M L/XL S/M L/XL EGY MÉRET. 43-47 cm 47-51 cm 49-53 cm 53-57 cm 57-59 cm 59-63 cm 57-63 cm

KALAPOK/SAPKÁK RUHÁK. méret fejkörfogat életkor XS S S/M L/XL S/M L/XL EGY MÉRET. 43-47 cm 47-51 cm 49-53 cm 53-57 cm 57-59 cm 59-63 cm 57-63 cm Bőrgyógyászati kutatások szerint a melanoma (pigmentsejtek bőrrákot okozó elváltozása) kialakulásának legfontosabb oka a napsugárzásnak való túlzott kitettség. Növeli ennek kockázatát a gyermekkorban történő

Részletesebben

Barnulás és sejtszintű fényvédelem

Barnulás és sejtszintű fényvédelem Barnulás és sejtszintű fényvédelem Megerõsített fényvédõ komplex-el NUCLEIC DEFENSE 2015 ÉLENJÁRÓ ÖSSZETÉTELÛ FÉNYVÉDÕ TERMÉKEK A GUINOT LABORATÓRIUMBÓL A PABA-mentes, megerõsített fényvédõkkel és fotostabil

Részletesebben

A még jobb. teljesítményért. Hoya sportlencsék A teljesítmény következő szintje. Szemüveglencsék japán technológiával

A még jobb. teljesítményért. Hoya sportlencsék A teljesítmény következő szintje. Szemüveglencsék japán technológiával A még jobb teljesítményért Hoya sportlencsék A teljesítmény következő szintje Szemüveglencsék japán technológiával Magas vizuális teljesítmény Amennyiben Ön aktív életmódot él vagy rendszeresen sportol,

Részletesebben

Barnulás és sejtszintű fényvédelem

Barnulás és sejtszintű fényvédelem A kozmetikus szakemberek személyre szólóan ajánlják önnek a különleges hatású GUINOT termékeket, amelyek kizárólag a legkiválóbb kozmetikai szalonokban és SPA-kban kaphatók. Az Ön kozmetikusa A GUINOT

Részletesebben

Anyák-napi meglepetések. a dm-ben! 2012. MÁJUS 3.

Anyák-napi meglepetések. a dm-ben! 2012. MÁJUS 3. 2012. MÁJUS 3. Anyák-napi meglepetések A magazin megjelenési időpontja 2012. május 3. Akciós áraink az oldalakon feltüntetett időpontokig, vagy a készlet erejéig érvényesek. a dm-ben! Időben felkészülök

Részletesebben

LIPOSOMES ESSENTIELS ÉRETT, VÍZHIÁNYOS BÔRRE (Liposomes Essentiels pour Peaux Dévitalisées) 50 ml Tsz: BE 601

LIPOSOMES ESSENTIELS ÉRETT, VÍZHIÁNYOS BÔRRE (Liposomes Essentiels pour Peaux Dévitalisées) 50 ml Tsz: BE 601 LIPOSOMES ESSENTIELS ÉRETT, VÍZHIÁNYOS BÔRRE (Liposomes Essentiels pour Peaux Dévitalisées) Tsz: BE 601 Érett, idôsödô bôrre; száraz, vízhiányos bôrre. A hidrogél áttetszô. Hyaluronsav: A-vitamin: E-vitamin:

Részletesebben

Sun Care Napozó Család

Sun Care Napozó Család Sun Care Napozó Család A Sun Care - a legjobb bőrvédelem és ápolás a napozás alatt és azt követően. A Sun Care 6-30 faktoros termékek kiváló természetes bőrvédelmet nyújtanak a leégés és a fotó-öregedés

Részletesebben

ÚJDONSÁGOK 2014 ŐSZ TÉL KARÁCSONY

ÚJDONSÁGOK 2014 ŐSZ TÉL KARÁCSONY ÚJDONSÁGOK 2014 ŐSZ TÉL KARÁCSONY ÚJDONSÁGOK 2014 ÖSZ - TÉL 4 FÉLE, HATÓANYAGOKKAL ÁTITATOTT LAP MASZK: - KOLLAGÉN HATÓANYAGOS LAP MASZK - ALOE HATÓANYAGOS LAP MASZK - BAOBAB HATÓANYAGOS LAP MASZK - ZÖLD

Részletesebben

Phonak Virto V. Hallhatóan nagy. Láthatóan kicsi

Phonak Virto V. Hallhatóan nagy. Láthatóan kicsi Phonak Virto V Hallhatóan nagy. Láthatóan kicsi A legjobban őrzött titok Elkötelezettségünk a technológiai újítások és a meglévő technológiák határainak feszegetése felé azt eredményezte, hogy kifejlesztettünk

Részletesebben

Hírek, informácók a drogerie marktról. Kedves Barátaink!

Hírek, informácók a drogerie marktról. Kedves Barátaink! dm hírlevél Hírek, informácók a drogerie marktról 2011. július Kedves Barátaink! Ismét eltelt negyed év, itt az ideje, hogy beszámoljunk Önöknek a legfrissebb dm hírekről! Belső újságunk, a BelMondó kivonatát

Részletesebben

KARÁCSONYI. KUPONFÜZET Érvényes:

KARÁCSONYI. KUPONFÜZET Érvényes: KARÁCSONYI KUPONFÜZET Érvényes: 2016.11.21 2017.01.15. a tchibo üzletei BUdapest árkád MAMMUT II. MOM PARK WESTEND CITY CENTER vidék árkád gyór árkád PéCS KECSKEMéT MALOM debrecen fórum WEBáRUHáZUNK:WWW.TCHIBO.HU

Részletesebben

MEGÚJULT Anti-aging system absolute termékcsalád. Rendkívül hatékony Anti-aging bőrápolás ÚJ! 40 év felett

MEGÚJULT Anti-aging system absolute termékcsalád. Rendkívül hatékony Anti-aging bőrápolás ÚJ! 40 év felett ÚJ! Rendkívül hatékony bőrápolás 40 év felett FŐ, INNOVATÍV HATÓANYAG: Nagy hatékonyságú Zöldalga kivonat, a tara fa 3 dimenziós szerkezetébe ágyazva Aktívan növeli a bőr kollagén és az elasztin termelését!

Részletesebben

Hasznos tanácsok a kánikula idejére a hőguta megelőzése és kezelése érdekében

Hasznos tanácsok a kánikula idejére a hőguta megelőzése és kezelése érdekében melléklet a 36380/2979/2015. ált. számú ügyirathoz Hasznos tanácsok a kánikula idejére a hőguta megelőzése és kezelése érdekében Az utóbbi években sokkal többször figyelhető meg rendkívüli, gyakran hosszantartó

Részletesebben

A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát.

A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát. A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát. A kellemesen illatosított speciális hatóanyagokat tartalmazó

Részletesebben

Bőrfiatalító Alapozó, 30ml Jav. ela. ár: Ft

Bőrfiatalító Alapozó, 30ml Jav. ela. ár: Ft MARKETING PREZENTÁCIÓ DOSSIER MARKETING Bőrfiatalító Alapozó, 30ml Jav. ela. ár: 15.600 Ft SZÉPSÉGÁPOLÁSI CÉL: FIATALOS BŐRSZÍN Elérhető: 2011 november 1 Alapozó és fiatalító hatás 2 Az öregedés látható

Részletesebben

A napsugárzás élettani hatásai

A napsugárzás élettani hatásai A napsugárzás élettani hatásai Követelmény: Ismertesse a bőr festéksejtjeinek működését, a napsugárzás hatását a bőrre, a napozás egészségtani vonatkozásait, a védekezést. Szint: Közép Pontszám: 22 pont

Részletesebben

ARILD DENNAPOS MINŐSÉGI GARAN IN CI M A ÉV

ARILD DENNAPOS MINŐSÉGI GARAN IN CI M A ÉV ARILD MINDENNAPOS MINŐSÉGI GARANCIA ÉV MINDENNAPOS MINŐSÉGI GARANCIA A hétköznapi életvitel magas elvárásokat támaszt az ülőbútorokkal szemben. Az ARILD ülőbútor sorozat a tesztek során megfelel a minőséggel

Részletesebben

PAYOT 45 perces Essential Mini kezelések Kétféle 45 perces Essential Mini kezelés, minden bőrtípusra, bőrállapotra és korra.

PAYOT 45 perces Essential Mini kezelések Kétféle 45 perces Essential Mini kezelés, minden bőrtípusra, bőrállapotra és korra. KEZELÉSEK 2010 A LA CARTE PAYOT 45 perces Essential Mini kezelések Kétféle 45 perces Essential Mini kezelés, minden bőrtípusra, bőrállapotra és korra. 1. RELAXÁLÓ: Mini kezelés a kellemes közérzetért

Részletesebben

Age Logic Szemmaszk MARKETING ANYAG Elérhető: 2016 szeptember

Age Logic Szemmaszk MARKETING ANYAG Elérhető: 2016 szeptember Age Logic Szemmaszk MARKETING ANYAG Elérhető: 2016 szeptember Szemkontúr: a szépség középpontja A szemeink jelzik az öregedés és fáradtság jeleit Ráncok és szarkalábak a szem környékén Homlokráncok Front

Részletesebben

Normál és vegyes bőrre ARCÁPOLÁS. Erősíti és óvja a bőr saját védelmét. Ellátja a bőrt nedvességgel. Szabályozza a T zóna faggyútermelését.

Normál és vegyes bőrre ARCÁPOLÁS. Erősíti és óvja a bőr saját védelmét. Ellátja a bőrt nedvességgel. Szabályozza a T zóna faggyútermelését. Normál és vegyes bőrre Erősíti és óvja a bőr saját védelmét. Ellátja a bőrt nedvességgel. Szabályozza a T zóna faggyútermelését. Hetente 2-3 a zsíros T zónában a zsíros T zónában Tisztító Tisztító Mélytisztító

Részletesebben

mi a cukorbetegség? DR. TSCHÜRTZ NÁNDOR, DR. HIDVÉGI TIBOR

mi a cukorbetegség? DR. TSCHÜRTZ NÁNDOR, DR. HIDVÉGI TIBOR mi a cukorbetegség? DR. TSCHÜRTZ NÁNDOR, DR. HIDVÉGI TIBOR az OkTaTÓaNyag a magyar DiabeTes Társaság vezetôsége megbízásából, a sanofi TámOgaTásával készült készítette a magyar DiabeTes Társaság edukációs

Részletesebben

Általános tanácsok kánikula idejére

Általános tanácsok kánikula idejére Általános tanácsok kánikula idejére A klímaváltozás hatásai egyre nyilvánvalóbbak. Az egyik legfontosabb hatás a hőhullámok megjelenése. (Hőhullám: minimum 3 egymást követő napon a napi középhőmérséklet

Részletesebben

Perlacolor: A KREATÍV LEHETŐSÉGEK VÉGTELEN TÁRHÁZA

Perlacolor: A KREATÍV LEHETŐSÉGEK VÉGTELEN TÁRHÁZA Perlacolor: A KREATÍV LEHETŐSÉGEK VÉGTELEN TÁRHÁZA Directa: Perlacolor A KREATÍV LEHETŐSÉGEK VÉGTELEN TÁRHÁ Z A A Perlacolor márkanévhez tartozó színező termékpaletta ideális kiegészítője. A Directa ideiglenes

Részletesebben

10% kedvezményes promóció részvételi feltételek

10% kedvezményes promóció részvételi feltételek 10% kedvezményes promóció részvételi feltételek *2018. június 20. a szabályzat pontosításra került, ezek dőlt betűvel szedve szerepelnek a dokumentumban. I. Általános leírás Jelen 10%-os MasterCard kedvezmény

Részletesebben

ANYAGI RENDSZEREK, FOLYÉKONY KOZMETIKAI KÉSZÍTMÉNYEK

ANYAGI RENDSZEREK, FOLYÉKONY KOZMETIKAI KÉSZÍTMÉNYEK ANYAGI RENDSZEREK, FOLYÉKONY KOZMETIKAI KÉSZÍTMÉNYEK TANULÁSIRÁNYÍTÓ Ismételjék át az anyagi rendszerekről tanultakat, a szervetlen kémia résznél leírtak alapján! 1. Anyagi rendszerek csoportosítása Az

Részletesebben

A melanóma esetek növekedésével párhuzamosan egy új kutatás kimutatta, hogy az emberek 52%-a még sohasem ellenőriztette anyajegyeit bőrgyógyásszal

A melanóma esetek növekedésével párhuzamosan egy új kutatás kimutatta, hogy az emberek 52%-a még sohasem ellenőriztette anyajegyeit bőrgyógyásszal A melanóma esetek növekedésével párhuzamosan egy új kutatás kimutatta, hogy az emberek 52%-a még sohasem ellenőriztette anyajegyeit bőrgyógyásszal A La Roche-Posay most a SKINCHECKER nemzetközi tudatossági

Részletesebben

Ultrallergic Szérum TRAINING CENTER

Ultrallergic Szérum TRAINING CENTER Ultrallergic Szérum A nök több, mint 60 %-a gyakorta tapasztalja, hogy diszkomfort érzése van, böre érzékeny MIT MOND A VENDÉGÜNK? A bőröm érzékeny és mindenre reagál Bőröm gyulladt és feszül Folyamatosan

Részletesebben

RENU 28 GYIK. Milyen céllal fejlesztették ki a RENU 28-at? Milyen tudományra épül a RENU 28? Mik azok a RedOx jelzőmolekulák?

RENU 28 GYIK. Milyen céllal fejlesztették ki a RENU 28-at? Milyen tudományra épül a RENU 28? Mik azok a RedOx jelzőmolekulák? 1 RENU 28 GYIK Milyen céllal fejlesztették ki a RENU 28-at? A RENU 28 arra lett kifejlesztve, hogy gyengéd és természetes módon segítse a bőrsejtek megújulását a friss, élettel teli, kiegyensúlyozott bőrért.

Részletesebben

KUPONFÜZET 2015. SZEPTEMBER 8. www.polus.hu. tta: a. t sítot

KUPONFÜZET 2015. SZEPTEMBER 8. www.polus.hu. tta: a. t sítot K Ké Képe tb bizto ztos t sítot í t ta íto tta: a: Deicchman a a n KUPONFÜZET www.polus.hu 2015. SZEPTEMBER 8. KEDVEZMÉNYES KUPONOK Vágd ki a kuponokat, és érvényesítsd az akciókat a Pólus adott üzleteiben!

Részletesebben

KIEGÉSZÍTÕ TERMÉKEK Film- és optikai eszköz védõ termékek

KIEGÉSZÍTÕ TERMÉKEK Film- és optikai eszköz védõ termékek Film- és optikai eszköz védõ termékek FILMTISZTÍTÓ SPRAY Minden felületre, ph semleges. Freonmentes. Ujjnyomok és más szennyezõdések eltávolítására. ANTISZTATIKUS SPRAY Film, üveg és mûanyag felületek

Részletesebben

Shark Autóüveg Fóliák

Shark Autóüveg Fóliák Shark Autóüveg Fóliák Hatalmas választék: Számos típus, eltérő tulajdonságokkal, rengeteg árnyalatban. Hővédelem: Speciális hővédő típusokban teljesen megszünteti az átsugárzott hő okozta melegérzetet.

Részletesebben

Jasmin Arckezelések. 8900 Ft 10900 Ft 11900 Ft. 14900 Ft 15900 Ft. 12900 Ft. 13900 Ft 16900 Ft. EMZSÉ Institut Árjegyzék

Jasmin Arckezelések. 8900 Ft 10900 Ft 11900 Ft. 14900 Ft 15900 Ft. 12900 Ft. 13900 Ft 16900 Ft. EMZSÉ Institut Árjegyzék Arckezelések Jasmin Alapkezelés (50 ) Jasmin Tápláló alapkezelés (60 ) Jasmin Vitalizáló alapkezelés (60 ) Jasmin Tisztító kezelés (80 ) Jasmin Vitalizáló tisztító kezelés (120 ) Jasmin Ránctalanító kezelés

Részletesebben

A fiatalság forrása CLEAN LOGIC

A fiatalság forrása CLEAN LOGIC A fiatalság forrása CLEAN LOGIC THE CONCEPT A KONCEPCIÓ A nőket mindig is foglalkoztatta a külső megjelenés, a bőrük állapota. Az idő múlásának jelei ellen mára már hatékony módszerek léteznek. MÁR AZ

Részletesebben

AKÁR50% MEGTAKARÍTÁS KUPONONKÉNT! Szépségápolás/Baba Egészség Háztartás/Egyéb

AKÁR50% MEGTAKARÍTÁS KUPONONKÉNT! Szépségápolás/Baba Egészség Háztartás/Egyéb 2016 06/07 AKÁR50% MEGTAKARÍTÁS KUPONONKÉNT! Szépségápolás/Baba Egészség Háztartás/Egyéb A részleteket keresse a hátoldalon! Beváltható: 2016.06.01-től 2016.09.30-ig. 10% kedvezmény vásárlása végösszegéből!

Részletesebben

MARKETING PREZENTÁCIÓ

MARKETING PREZENTÁCIÓ MARKETING PREZENTÁCIÓ CRÈME NIGHT LOGIC Éjszakai Ragyogást Fokozó Krém Elérhető: 2018 május Stresszelt bőr ÉRZELMEK ALVÁSHIÁNY ZAJ FÉNY STRESSZ A bőr sokféle stressznek van kitéve a nap folyamán. A testünk

Részletesebben

CT és sugárdózis az Affideánál Amit minden beutaló orvosnak tudnia kell

CT és sugárdózis az Affideánál Amit minden beutaló orvosnak tudnia kell CT és sugárdózis az Affideánál Amit minden beutaló orvosnak tudnia kell Ha van olyan páciense, akit CT-vizsgálatra kell beutalnia, rövid kiadványunkat hasznosnak fogja találni. Az alábbiakban megismerheti

Részletesebben

Különböző adóterhekkel sokféle juttatást választhatnak a munkáltatók, amikor saját juttatási rendszerüket építik.

Különböző adóterhekkel sokféle juttatást választhatnak a munkáltatók, amikor saját juttatási rendszerüket építik. Különböző adóterhekkel sokféle juttatást választhatnak a munkáltatók, amikor saját juttatási rendszerüket építik. Az egyes speciális juttatások, a juttatások megvalósítási módja azonban más és más munkáltatói

Részletesebben

LINEA AFRICA KFT. A Szoláriumozás nagykereskedése

LINEA AFRICA KFT. A Szoláriumozás nagykereskedése 2013 LINEA AFRICA KFT. ÁRLISTA SZOLÁRIUM CSÖVEK HOSSZÚSÁG (mm) HASZNOS ÜZEMÓRA SPAGETTICSÖVEK Lighttech R4 15 W 290 600 1 402 Ft 1 780 Ft Lighttech R4 25 W 530 600 1 921 Ft 2 440 Ft Linea Australia 25W

Részletesebben

HYALURONSAVAS SIMÍTÓ, FESZESÍTŐ, ÚJRAÉPÍTŐ KEZELÉS, MINDEN BŐRTÍPUSRA, DE KÜLÖNÖSEN SZÁRAZ, VÍZHÁNYOS ÉS IGÉNYES BŐRRE

HYALURONSAVAS SIMÍTÓ, FESZESÍTŐ, ÚJRAÉPÍTŐ KEZELÉS, MINDEN BŐRTÍPUSRA, DE KÜLÖNÖSEN SZÁRAZ, VÍZHÁNYOS ÉS IGÉNYES BŐRRE HYALURONSAVAS SIMÍTÓ, FESZESÍTŐ, ÚJRAÉPÍTŐ KEZELÉS, MINDEN BŐRTÍPUSRA, DE KÜLÖNÖSEN SZÁRAZ, VÍZHÁNYOS ÉS IGÉNYES BŐRRE A kezelési idő: 90 perc Lépések: 1 Make-up Eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás

Részletesebben

ÚJÉVI KUPONFÜZET. Érvényes: ÚJ ÉV, ÚJ KEDVEZMÉNYEK

ÚJÉVI KUPONFÜZET. Érvényes: ÚJ ÉV, ÚJ KEDVEZMÉNYEK ÚJÉVI KUPONFÜZET Érvényes: 2016.12.27. - 2017.03.12. ÚJ ÉV, ÚJ KEDVEZMÉNYEK a tchibo üzletei BUDAPEST árkád MAMMUT II. MOM PARK WESTEND CITY CENTER vidék árkád gyór árkád PéCS KECSKEMéT MALOM debrecen

Részletesebben

NÉHÁNY SZÓ AZ AKUPUNKTÚRÁRÓL

NÉHÁNY SZÓ AZ AKUPUNKTÚRÁRÓL NÉHÁNY SZÓ AZ AKUPUNKTÚRÁRÓL Az akupunktúra - amely a több ezer éves hagyományos kínai orvoslás egyik ága - olyan gyógymód, mely a bőrre ható ingerekkel igyekszik befolyásolni a szervezet általános állapotát.

Részletesebben

Ez csak term szetes!

Ez csak term szetes! Ez csak term szetes! Víz. Természetesnek vesszük a jelenlétét, hiszen mindenhol körülvesz minket. Iszunk belôle, locsoljuk vele a kertet, fürdünk benne. És csak olykor-olykor fordul meg a fejünkben, mennyire

Részletesebben

Hunyadi János Evangélikus Óvoda és Általános Iskola pályázata az innovatív iskolák fejlesztése című konstrukcióra

Hunyadi János Evangélikus Óvoda és Általános Iskola pályázata az innovatív iskolák fejlesztése című konstrukcióra Hunyadi János Evangélikus Óvoda és Általános Iskola pályázata az innovatív iskolák fejlesztése című konstrukcióra Egészségnap III. Az egészség olyasmi, mint a gondosan égetett gyertya. Ha körültekintő

Részletesebben

Nemzetközi kémiai biztonsági kártyák - R mondatok

Nemzetközi kémiai biztonsági kártyák - R mondatok Nemzetközi kémiai biztonsági kártyák - R mondatok A veszélyes anyagok veszélyeire/kockázataira utaló R mondatok 1 Száraz állapotban robbanásveszélyes 10 Kismértékben tûzveszélyes. 11 Tûzveszélyes. 12 Fokozottan

Részletesebben

TÁMOP-6.1.6-14/1-2015-0001 HOGYAN VÁSÁROLJUNK

TÁMOP-6.1.6-14/1-2015-0001 HOGYAN VÁSÁROLJUNK TÁMOP-6.1.6-14/1-2015-0001 HOGYAN VÁSÁROLJUNK arckrémet egészségtudatosan? Európai Szociális Alap Mit kell tudnunk az arckrémekről? Az arckrémek külsőleg, bőrön használatos termékek, melyek ápoló hatással

Részletesebben

Amit a magas vérnyomásról még tudni kell

Amit a magas vérnyomásról még tudni kell Amit a magas vérnyomásról még tudni kell Amit a magas vérnyomásról még tudni kell: tudnivalók és tippek Napjainkban a magas vérnyomás sajnos egyre több és több embert érint. Mára már úgy nevezett népbetegséggé

Részletesebben

Pár tippet is adunk, milyen szempontokat érdemes figyelembe venni ékszer vásárláskor.

Pár tippet is adunk, milyen szempontokat érdemes figyelembe venni ékszer vásárláskor. Ékszer kisokos Füzetünkben megválaszoltunk néhány rendszeresen felmerülő kérdést, és emellett összegyűjtöttünk néhány érdekes információt, amit érdemes tudni a nemesfém ékszerekről. Pár tippet is adunk,

Részletesebben

Kerülendő kozmetikumok

Kerülendő kozmetikumok Mire kell figyelnünk?! Kerülendő kozmetikumok A bőrnek leginkább megfelelő, irritáló anyagok nélküli bőrápolás akár kozmetikai gépek nélkül is látványos, ezért az otthoni bőrápoló készítményekkel valóban

Részletesebben

Világszínvonalú komfort

Világszínvonalú komfort Lederland Áruház MaxCity 2045 Törökbálint Tópark u. 1/A +36-23-530-454 Világszínvonalú komfort EDITIONS WWW.LEDERLAND.HU WWW.NATUZZIEDITIONS.COM olasz stílus 2015 EDITIONS Olasz stílus Világszínvonalú

Részletesebben

Eucerin Aquaphor: Speciális bőrápolás a száraz, sérült bőr számára. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend

Eucerin Aquaphor: Speciális bőrápolás a száraz, sérült bőr számára. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend trnd Projektmenetrend Eucerin Aquaphor: Speciális bőrápolás a száraz, sérült bőr számára trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/eucerin-aquaphor trnd kapcsolattartód: lizara@trnd.hu Eucerin Aquaphor trnd-projekt

Részletesebben

Nyári Családi Kuponfüzet

Nyári Családi Kuponfüzet Nyári Családi Kuponfüzet Ér vényes: 2013.06.14 2013.09.15. A kedvezményre jogosító kuponokat az érvényességi időn belül csak a kuponon feltüntetett beváltási helyszínen, a szolgáltatásra való bejelentkezéskor,

Részletesebben

AVRAM HERSHKO TERMÉSZETTUDOMÁNYI VERSENY

AVRAM HERSHKO TERMÉSZETTUDOMÁNYI VERSENY AVRAM HERSHKO TERMÉSZETTUDOMÁNYI VERSENY 2009. április 6. Elméleti feladatlap Általános iskola 7-8. évfolyam Csapat sorszáma:.. Elért pontszám:.. 1 1. Az alábbi állításokról döntsd el, hogy igazak vagy

Részletesebben

KUPONFÜZET OKTÓBER 13.

KUPONFÜZET OKTÓBER 13. K Ké Képe tb biztos ztosítot íítot t tta: ta a: New York a Y er e KUPONFÜZET www.polus.hu 2015. OKTÓBER 13. KEDVEZMÉNYES KUPONOK Vágd ki a kuponokat, és érvényesítsd az akciókat a Pólus adott üzleteiben!

Részletesebben