Új Babé Fényvédelem. Nem egyszerűen fényvédelem, hanem bőrápolás is egyben.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Új Babé Fényvédelem. Nem egyszerűen fényvédelem, hanem bőrápolás is egyben."

Átírás

1 Új Babé Fényvédelem Nem egyszerűen fényvédelem, hanem bőrápolás is egyben.

2 Új Babé Fényvédelem Tudatos napimádóknak Az új Babé Fényvédő Termékcsalád továbbra is azt tükrözi, ahogy a bőrápoláshoz viszonyulunk: a bőr egészségének megőrzése mellett ésszerű fényvédelem, biztonságos barnulás az egész család számára. Exkluzív, magas minőségű formuláink minden bőrtípus speciális fényvédelmi igényeit teljesítik. Hatékony és biztonságos védelem az egész család számára a nap káros sugárzásával szemben.

3 Rendkívül erős védelem Arcra Testre Gyermekeknek Erős védelem Napozás utáni ápolás Önbarnítás Testre Gyermekeknek

4 Természetes fényvédő rendszer Minden ember rendelkezik - bőrtípustól és genetikai adottságoktól függően - bizonyos fokú védekező rendszerrel a napsugárzás káros hatásaival szemben. Ez a rendszer teszi lehetővé, hogy az életünk során bennünket ért napsugárzás káros hatásait kivédjük és helyreállítsuk. A rendszer melanin, keratin és vitaminok segítségével próbálja fenntartani az egyensúlyt, de ezek a készletek életünk során folyamatosan csökkenek. Amikor pedig kimerülnek, már nem vagyunk képesek hatékony védekezésre a káros napsugárzás ellen. Ezért mondják azt, hogy az életünk során kapott napsugárzás hatásai felhalmozódnak, amelyeket a bőr nem felejt el. A megfelelő fényvédelem alkalmazása a minimálisra csökkenti a túlzott napsugárzás káros hatásait, és a lehető leghosszabb ideig a maximumon tartja a szervezet védekező rendszerét. Életünk első 18 évében biztosított megfelelő védelem nagyban csökkenti a későbbi bőrrák kialakulásának kockázatát.

5 Fontos, hogy megvédjük bőrünket a káros napsugárzástól A napozás számos előnye van: D-vitamin szintézise, amely erősíti a csontokat, antidepresszáns hatású és elősegíti bizonyos bőrelváltozások pl. pikkelysömör, akné tüneteinek enyhülését. Ugyanakkor a napnak káros hatásai is vannak a bőrre nézve: a napból érkező ultraibolya (UV) sugárzás UVA és UVB sugarakból áll, amelyek felelősek lehetnek egyes bőrbetegségekért. Az UVB sugárzás eléri a felhámot és az alábbi rövid távú hatásokat okozza: napégés, bőrvörösség, fényérzékenység és bőrgyulladás. Az UVA sugárzás eléri az irhát és az alábbi, hosszú távú hatásai vannak: szeplők, idő előtti, napfény okozta bőröregedés, fényallergia, fototoxikus reakciók és napfény okozta bőrrák. Ezért nagyon fontos, hogy a napsugárzás káros hatásai elleni védekezés a napi feladataink része legyen, még a téli hónapokban is.

6 A Babé garanciája Minden Babé fényvédő csomagolásán a faktorszám (SPF) fel van tüntetve, ez mutatja a bőr védelmi szintjét az UVB sugárzás ellen; az SPF értéknek 6 és 50+ között kell lennie. Az SPF azt az időtartamot jelenti, ameddig a fényvédelemmel ellátott bőrt ki lehet tenni napsugárzásnak napégés vagy bőrpír kockázata nélkül, összehasonítva azzal az időtartammal, amikor nem használunk fényvédőt. Minél magasabb az SPF, annál nagyobb az UVB sugárzás elleni védelem. Minden Babé fényvédő UVA és UVB sugárzás elleni szűrőrendszerrel van ellátva. Ez azt jelenti, hogy az SPF (UVB) szám 1/3-ának megfelelő UVA védelemmel is rendelkeznek; ezt jelzi a csomagoláson a szabványos UVA logó. A Babé fényvédők aloe vera, kamilla, alfa bisabolol és allantoin kivonatból álló, nyugtató összetevő komplexszel gazdagított termékek.

7 A Babé fényvédő termékek jellemzői Az Európai Bizottság legszigorúbb protokolljainak megfelelő széles spektrumú UVA és UVB sugárzás elleni védelem. 1. UVB védelem: A Nemzetközi Napvédő Faktor Vizsgálati Szabványt 100%-ban teljesítik. 2. UVA védelem: Az Európai Bizottság által javasolt mértéknek megfelelő. 3. Vízálló. Legalább 50%-a a bőrön marad 20 perces fürdőzés után is. 4. Hipoallergén. Nem irritálja a bőrt (HRIPT vizsgálat alapján). 5. Nem okoz mitesszert. A Babé Olajmentes fényvédő krém arcra SPF50+ nem akadályozza a faggyúkiválasztást, és folyamatos használat esetén sem okoz mitesszereket. 6. Bőrgyógyászatilag és szemészetileg bevizsgálva szigorú orvosi ellenőrzés mellett. A gyermek fényvédő termékeket szigorú gyermekorvosi felügyelet mellett is bevizsgálták. 7. Tökéletesen felszívódó állag minden bőrtípusra, bármely testrészre. 8. Organikus, fizikai, kémiai és biológiai szűrőket tartalmaznak (az E-vitamin megelőzi a bőr napfény okozta öregedését). 9. Speciális nyugtató összetevőkkel gazdagítva a legérzékenyebb bőr számára. 10. Parabén- és színezékmentes összetétel.

8 A megfelelő Babé fényvédő termék kiválasztása A megfelelő fényvédő termék kiválasztása során számos tényezőt kell figyelembe vennünk: - Kinek ajánljuk: gyermekeknek vagy felnőtteknek. - Alkalmazási terült: arc vagy más testrész. - Bőrtípus: zsíros, kombinált, normál, száraz vagy a gyermekek érzékeny bőre. - Fototípus meghatározása: minden ember veleszületett fizikai tulajdonságai határozzák meg, hogy mennyire tud lebarnulni és milyen mértékben érzékeny az UV sugárzásra. Az alábbi táblázat a 6 fototípusra vonatkozik, a Babé által javasolt fényvédő faktor (SPF) feltüntetésével. I FOTOTÍPUS FIZIKAI JELLEMZŐK BARNULÁSI KÉPESSÉG Nagyon világos bőr szeplőkkel, világos szem és szőke haj. Babé által javasolt fényvédő faktor Soha SPF 50+ II Világos bőr szeplőkkel, kék vagy zöld szem, szőke vagy vörös haj. Enyhén SPF 50+ III Világos bőr, zöld vagy barna szem, gesztenyebarna haj. Fokozatosan SPF 50+ SPF 30 IV Pigmentált bőr, barna szem és sötétbarna haj. Könnyen SPF 50+ SPF 30 V VI Barna bőr, sötétbarna szem és haj. Erősen pigmentált bőr, fekete szem és haj. Gyorsan SPF 30 Intenzíven SPF 30

9 Termékkatalógus kategóriák Rendkívül erős védelem Erős védelem SPF Fototípus I II III - IV III IV V - VI Normál/ száraz bőrre Fényvédő krém arcra SPF 50+ Arcra Zsíros/ kombinált bőrre Olajmentes fényvédő krém arcra SPF 50+ FELNŐTTEKNEK Normál/ száraz bőrre, a bőrhibák elfedésére Színezett fényvédő krém arcra SPF 50+ Testre Könnyen leégő bőrtípusra Naptej vagy Fényvédő spray Spf 50+ Napégésre hajlamos bőrre Fényvédő spray Spf 30 Gyermekeknek Érzékeny, sérülékeny bőrre (arcra és testre) Gyermeknaptej SPf 50+ vagy Spray gyermekeknek SPf 50+ Spray gyermekeknek Spf 30 napozás után Napozás miatt dehidratált bőrre Napozás utáni testápoló Önbarnítás Fényérzékeny bőrre (arcra és testre) Önbarnító kendő

10 RENDKÍVÜL ERŐS VÉDELEM / ARCRA - NORMÁL ÉS SZÁRAZ BŐRRE Fényvédő krém arcra SPF ml Rendkívül erős, széles spektrumú védelem UVA és UVB sugárzás ellen. Segít megelőzni a bőr öregedését és a szeplők kialakulását. ÚJ ÖSSZETÉTEL! Hatékonyabb dermokozmetikai tulajdonságokkal: Tökéletes állag, amely könnyen felszívódik, a bőr selymes tapintású és ragyogó lesz Láthatatlan védőréteget képez a bőrön

11 ph 7.5 Vízálló. Parabénmentes. Színezékmentes. Hipoallergén. Bőrgyógyászatilag és szemészetileg bevizsgálva. Aktív összetevők. Fényvédő faktor (Spf) 50+ Nyugtató Komplex 0.5% E-Vitamin 0.25% Különösen javasolt érzékeny, normál bőrre, a nagyon világos fototípusokba (couperosis, rosacea) tartozó egyéneknek, a túlzottan érzékeny bőrűek, a fényallergiában szenvedők fényvédelmére, valamint fotodermatosis, terhességi foltok, pigmentfoltok (chloasma, melasma, pigmenthiány, májfolt stb.) esetén, valamint gyógyszerhasználat miatti fényérzékenység, idő előtti bőröregedés, immunológiai rendellenességek és szélsőségesen erős napsugárzásnak (strandon, tengerparton, hegyekben stb.) esetén. Ideális normál és kitett bőrre.

12 RENDKÍVÜL ERŐS VÉDELEM / Arcra - zsíros és kombinált bőrre Olajmentes fényvédő krém arcra SPF ml Rendkívül erős, széles spektrumú védelem UVA és UVB sugárzás ellen. Matt megjelenést biztosít a bőrnek, nem csillog. Megelőzi a bőr öregedését és a szeplők kialakulását. ÚJ ÖSSZETÉTEL! Hatékonyabb dermokozmetikai tulajdonságokkal: Tökéletes állag, amely könnyen felszívódik, a bőr selymes tapintású és ragyogó lesz Láthatatlan védőréteget képez a bőrön

13 ph 7.5 Vízálló. Parabénmentes. Színezékmentes. Hipoallergén. Bőrgyógyászatilag és szemészetileg bevizsgálva. Aktív összetevők. Fényvédő faktor (Spf) 50+ Nyugtató Komplex 0.5% E-Vitamin 0.25% Különösen javasolt kombinált, zsíros vagy pattanásos bőrre, a nagyon világos fototípusokba (couperosis, rosacea) tartozó egyéneknek, a túlzottan érzékeny bőrűek, a fényallergiában szenvedők fényvédelmére, valamint fotodermatosis, terhességi foltok, pigmentfoltok (chloasma, melasma, bőrpigmenthiány, májfolt stb.) esetén, gyógyszerhasználat miatti fényérzékenység, idő előtti bőröregedés, immunológiai rendellenességek és szélsőségesen erős napsugárzásnak (strandon, tengerparton, hegyekben stb.) kitett bőrre.

14 RENDKÍVÜL ERŐS VÉDELEM / Arcra - NORMÁL ÉS SZÁRAZ BŐRRE, BŐRHIBÁK ELFEDÉSÉRE Színezett fényvédő krém arcra SPF ml Rendkívül erős, széles spektrumú védelem UVA és UVB sugárzás ellen alapozó hatással. Természetes, enyhén napbarnított tónust ad, elfedi a bőrhibákat. Segít megelőzni a bőröregedést.

15 ÚJ ph 7.5 Parabénmentes. Színezékmentes. Hipoallergén. Bőrgyógyászatilag és szemészetileg bevizsgálva. Könnyen felszívódó összetétel. Selymes, ragyogó hatást biztosít. Aktív összetevők. Fényvédő faktor (Spf) 50+ Nyugtató Komplex 0.5% E-Vitamin 0.25% Különösen javasolt a bőrhibák elfedésére és a nagyon világos fototípusok (couperosis, rosacea) bőrtónusának egységesítésére, valamint terhességi foltok, pigmentfoltok (chloasma, melasma, bőrpigmenthiány, májfolt stb.) elfedésére. Ezen kívül érzékeny, normál vagy napallergiás bőr fényvédelmére, valamint fotodermatosis vagy gyógyszerhasználat miatti fényérzékenység, idő előtti bőröregedés, immunológiai rendellenességek és szélsőségesen erős napsugárzás (strandon, tengerparton, hegyekben stb.) esetén.

16 Rendkívül erős védelem Fényvédelem spf 50+ Rendkívül magas, széles spektrumú védelem UVA és UVB sugárzás ellen az egész testre. NAPTEJ 200 ml Könnyű állaga gyorsan felszívódik. SPRAY 200 ml Friss és könnyű állag, amelyet könnyű felvinni és tökéletesen felszívódik.

17 ph 7.5 Vízálló. Parabénmentes. Színezékmentes. Hipoallergén. Aktív összetevők. Fényvédő faktor (Spf) 50+ Nyugtató Komplex 0.5% E-Vitamin 0.25% Különösen javasolt érzékeny, normál bőrre, a nagyon világos fototípusokba (couperosis, rosacea) tartozó egyéneknek, a túlzottan érzékeny bőrűek, a fényallergiában szenvedők fényvédelmére, valamint fotodermatosis, terhességi foltok, pigmentfoltok (vitiligo, májfolt stb.) esetén, gyógyszerhasználat miatti fényérzékenység, idő előtti bőröregedés, immunológiai rendellenességek és szélsőségesen erős napsugárzásnak (strandon, tengerparton, hegyekben stb.) kitett bőrre. ÚJ ÖSSZETÉTEL! Hatékonyabb dermokozmetikai tulajdonságokkal: Tökéletes állag, amely könnyen felszívódik, a bőr selymes tapintású és ragyogó lesz Láthatatlan védőréteget képez a bőrön

18 RENDKÍVÜL ERŐS VÉDELEM / GYERMEKEKNEK Fényvédelem gyermekeknek spf 50+ Rendkívül erős, széles spektrumú védelem UVA és UVB sugárzás ellen az arcra és a testre. NAPTEJ 100 ml Könnyű állag, amely gyorsan felszívódik. SPRAY 200 ml Friss és könnyű állag, amelyet egyszerű felvinni és tökéletesen felszívódik.

19 ph 7.5 Vízálló. Illatmentes. Tartósítószermentes (parabénmentes). Színezékmentes. Alkoholmentes. Hipoallergén. Gyermekgyógyászatilag, bőrgyógyászatilag és szemészetileg bevizsgálva. Aktív összetevők. Fényvédő faktor (Spf) 50+ Nyugtató Komplex 0.5% E-Vitamin 0.25% Különösen javasolt nagyon világos bőrű gyermekek érzékeny és finom bőrének védelmére, valamint az enyhén pigmentált bőrtípusúaknak első napozáskor, és nagyon erős napsugárzás esetén. ÚJ ÖSSZETÉTEL! Hatékonyabb dermokozmetikai tulajdonságokkal: Tökéletes állag, amely könnyen felszívódik, a bőr selymes tapintású és ragyogó lesz

20 Erős védelem Fényvédő Spray Spf ml Erős, széles spektrumú védelem UVA és UVB sugárzás ellen a testre. ph 7 Vízálló. Parabénmentes. Színezékmentes. Hipoallergén. ÚJ ÖSSZETÉTEL! Aktív összetevők. Fényvédő faktor (Spf) 30 Nyugtató Komplex 0.5% E-Vitamin 0.25% Különösen javasolt az érzékeny, vagy normál bőr védelmére, enyhén pigmentált, valamint sötét bőrtónussal rendelkezőknek első napozáskor, a túlzottan érzékeny védelmére, fényérzékenység, fényallergiában szenvedők védelmére, pigmentfoltos bőrre (bőrpigmenthiány, májfolt stb.), idő előtti bőröregedés, és nagyon erős napsugárzás esetén. Hatékonyabb dermokozmetikai tulajdonságokkal: Tökéletes állag, amely könnyen felszívódik, a bőr selymes tapintású és ragyogó lesz Láthatatlan védőréteget képez a bőrön

21 Erős védelem / GYERMEKEKNEK Spray spf 30+ gyermekeknek 200 ml Erős, széles spektrumú védelem UVA és UVB sugárzás ellen arcra és testre. ph 7 Vízálló. Illatmentes. Tartósítószermentes. Színezékmentes. Alkoholmentes. Hipoallergén. Gyermekgyógyászatilag, bőrgyógyászatilag és szemészetileg bevizsgálva. Aktív összetevők. Fényvédő faktor (SPF) 30 Nyugtató Komplex 0,5% E-Vitamin 0,25% Különösen javasolt az enyhén pigmentált bőrtónusú gyermekek érzékeny és finom bőrének védelmére, valamint a sötét bőrtónussal rendelkezőknek első napozáskor, valamint nagyon erős napsugárzás esetén. ÚJ ÖSSZETÉTEL! Hatékonyabb dermokozmetikai tulajdonságokkal: Tökéletes állag, amely könnyen felszívódik, a bőr selymes tapintású és ragyogó lesz

22 Napozás után Napozás utáni testápoló 200 ml Ápoló krém, amely felfrissíti, nyugtatja és hidratálja a bőrt napozás után. Hosszantartó barnaságot biztosít. Könnyű, tökéletesen felszívódó állag. ph 5.5 Parabénmentes. Színezékmentes. Hipoallergén. Aktív összetevők. Shea Vaj 2% Nyugtató Komplex 2% E-Vitamin 0.25% Különösen javasolt száraz és kipirosodott bőrre, amelyet a nap vagy PUVA terápia okozott. Minden bőrtípusra, még a nagyon finom és érzékeny bőrre is ajánlott napozás után. 3 éves kortól alkalmazható. ÚJ ÖSSZETÉTEL! Hatékonyabb dermokozmetikai tulajdonságokkal: Tökéletes állag, amely könnyen felszívódik, a bőr selymes tapintású és ragyogó lesz

23 ÖNBARNÍTÁS Önbarnító Kendő 1 Használatra Napozás nélkül biztosít egységes, természetes napbarnított bőrtónust. A segítségével megszerzett szín vízálló. ph 4.5 Nem tartalmaz fényvédő szűrőket. Tartósítószermentes. Színezékmentes. Alkoholmentes. Hipoallergén. Bőrgyógyászatilag és szemészetileg bevizsgálva. Aktív összetevők. Dihidroxi-aceton 5% Eritrulóz 2% Különösen javasolt fényérzékeny bőrre, nagyon világos bőrtípusba tartozóknak, és a hipopigmentációk (vitiligo) terápiás kezelése során. Alkalmazási tanácsok. Használat előtt radírozza le bőrét és ápolja Babé Hidratáló Testápolóval vagy Babé Hidratáló plusz Spf10 arckrémmel. Vigye fel egyenletesen a bőrre. Használat után alaposan mosson kezet. Használja a terméket 2-3 naponta, hogy megőrizze a napbarnított színt. Napozás esetén alkalmazzon megfelelő fényvédelmet.

24 Aktív összetevők. 1. FÉNYVÉDŐ SZŰRŐK Bisz-etilhexiloxifenol metoxi-fenil triazin. Széles spektrumú UVA és UVB szűrő, amely hatékonyan együttműködik a többi szűrővel, és ezáltal tovább növeli az UVA és UVB fényvédelmet. Fizikai szűrők. Fényvisszaverőként működnek, megakadályozzák, hogy a napsugarak (UV, látható és IR) behatoljanak a bőrön keresztül. Titánium-dioxid. Speciális UVA, UVB, látható és IR (infravörös) fényszűrés. Kémiai szűrők. Elnyelik a bőrt elérő uv sugarak egy részét, módosítják azokat úgy, hogy azok ne okozzanak károsodást. Oktokrilén. Speciális UVB szűrő. Homoszalát. Speciális UVB szűrő. Butil-metoxi-dibenzoil-metán. Speciális UVA szűrő. Etilhexil-szalicilát. Speciális UVB szűrő. 4-metilbenzilidén kámfor. Speciális UVB szűrő. Fetil-benzimidazol szulfonsav. Speciális UVB szűrő.

25 Aktív összetevők. Babé Fényvédő Szűrők Bisz-etilhexiloxifenol Metoxi-fenil triazin Titánium-dioxid Oktokrilén Homoszalát Etilhexil-szalicilát 4-metilbenzilidén kámfor Fetil-benzimidazol szulfonsav Butil-metoxi-ibenzoilmetán UVA/ UVB elnyelés, visszaverődés és szétszórás Fényvisszaverődés UVB sugárzás elnyelése UVA sugárzás elnyelése Fényvédő krém arcra SPF 50+ Olajmentes fényvédő krém arcra SPF 50+ Színezett fényvédő krém arcra SPF 50+ Naptej SPF 50+ Fényvédő spray SPF 50+ Fényvédő spray SPF 30 Gyermeknaptej SPF 50+ Spray SPF 50+ gyermekeknek Spray SPF 30+ gyermekeknek Szerves-asványi Szűrők Fizikai Szűrő Kémiai Szűrő

26 Aktív összetevők. 2. antioxidáns E-vitamin (tokoferil-acetát):. Antioxidáns, amely megvédi a sejteket az oxidatív stressztől, és a szabadgyököktől, véd a napsugárzás miatti bőrkárosodás ellen. Biológiai szűrőként is működik. 3. BABÉ NYUGTATÓ KOMPLEX Hatékonyan nyugtatja, védi és selymessé teszi az érzékeny bőrt. Gondosan kiválasztott összetevők kombinációja, mely nyugtatja az irritált bőrt és elősegíti a gyulladás csökkentését: Aloe. Az Aloe gél 100% poliszacharidokból áll, amelyek felelősek a bőr szarurétegének vízmegtartó képességének biztosításáért, vagyis segítenek elkerülni a bőr kiszáradását. Hidratáló és felhámképző tulajdonságokkal rendelkezik, segít csökkenteni a gyulladást. Kamilla. A kamillavirág flavonokban, különösen apigeninben gazdag, mely antioxidáns és értágító hatásával segít csökkenteni a gyulladást (gátolja a COX-ot). Pektin-típusú poliszacharidokat és azok illóolajait, vagyis bisabololt és camazuelot is tartalmaz, melyeknek gyulladáscsökkentő hatása már régről ismert. Alfa-bisabolol. A kamillában természetesen megtalálható szeszkviterpén alkohol nyugtató tulajdonságokkal rendelkezik, és segít csökkenteni a gyulladást, ezen kívül puhító és hidratáló hatása is van. Allantoin. Ez az összetevő gyógyító tulajdonságokkal rendelkezik, sebeken való alkalmazása egészséges sarjszövet növekedését eredményezi, puhító, hidratáló és irritáció-csökkentő hatásokkal rendelkezik.

27 Aktív összetevők. 4. HIDRATÁLÁS SHEA VAJ. Puhító, hidratáló és felhámképző tulajdonságokkal rendelkezik. Megvédi a bőrt a kiszáradástól, visszaállítja rugalmasságát, egészségesebb hatást biztosít. 5. Önbarnítás Dihidroxi-aceton. A növényi eredetű szénhidrát a szaruréteg proteinjeiben megtalálható szabad amino csoportokkal lép reakcióba, színes polimereket, melanoidinokat képez, vagyis a bőr színe hasonló lesz a napbarnított bőréhez. Eritrulóz. A természetes eredetű ketocukor a szaruréteg proteinjeiben megtalálható szabad amino csoportokkal lép reakcióba, ez színes polimereket, melanoidinokat képez, vagyis a bőr színe hasonló lesz a napbarnított bőréhez. Tartósabbá teszi a napbarnított bőrszínt is.

28 A Babé maximális hatékonysággal ápol minden bőrtípust, köszönhetően széles körű dermokozmetikai termékeinek. Megoldások az egész család igényeihez igazítva. A Babé Testápoló Termékcsaládot úgy alakítottuk ki, hogy a különböző bőrtípusok igényeinek megfelelő gondoskodást biztosítsa Babé Arcápoló Termékcsalád Bőrápolás, amely tiszta, egészséges és ellenálló bőrt biztosít Babé Hajápoló Termékcsalád Multifunkcionális összetevők, amelyek figyelembe veszik a haj természetes ph értékét Babé Fényvédő Termékcsalád Hatékony és biztonságos védelem nap káros sugárzásával szemben Babé Gyermekápoló Termékcsalád Higiénia, ápolás és védelem kifejezetten a csecsemők és gyermekek érzékeny bőrének megalkotva. Laboratorios Babé Parque Tecnológico Conde Alessandro Volta, Paterna. Valencia. Spain PVXXXX pezomedhu@pezomed.com KIZÁRÓLAGOS MAGYARORSZÁGI FORGALMAZÓ: PEZOMED KFT 4400 NYÍREGYHÁZA, DÓZSA GY. U. 60. Tel: Fax:

MEGÚJULT FÉNYVÉDELEM

MEGÚJULT FÉNYVÉDELEM MEGÚJULT FÉNYVÉDELEM TARTALOM I. CÉLOK II. AZ ÚJ FÉNYVÉDŐ VONAL VERSENYKÉPESSÉGE III. TERMÉKEK I. CÉLOK 1. Bebizonyítani, hogy a dermokozmetikum piac fényvédő szegmensében is versenyképesek vagyunk. 2.

Részletesebben

Dermokozmetikumok babáknak és gyermekeknek ARCÁPOLÁS TESTÁPOLÁS HAJÁPOLÁS FÉNYVÉDELEM

Dermokozmetikumok babáknak és gyermekeknek ARCÁPOLÁS TESTÁPOLÁS HAJÁPOLÁS FÉNYVÉDELEM Dermokozmetikumok babáknak és gyermekeknek ARCÁPOLÁS TESTÁPOLÁS HAJÁPOLÁS FÉNYVÉDELEM A GYERMEKEK BŐRE A BABÁK ÉS KISGYERMEKEK BŐRE A babák és kisgyermekek bőre fokozottan érzékenyebb és sérülékenyebb

Részletesebben

TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK

TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK Napozás utáni készítmény hidratálás Önbarnító készítmény bronzosítás SOL az egész családnak & SOL továbbfejlesztett készítmények védelem A Sol napozószerekkel

Részletesebben

A Közép-Európában előforduló egyes bőrtípusok jellemző tulajdonságai. Jellegzetességek I. bőrtípus II. bőrtípus III. bőrtípus IV.

A Közép-Európában előforduló egyes bőrtípusok jellemző tulajdonságai. Jellegzetességek I. bőrtípus II. bőrtípus III. bőrtípus IV. Védekezzünk a napsugárzás káros hatásaival szemben Napsugárzásra egészségünk megőrzése érdekében is szükségünk van. A napsugarak egy része azonban káros. Ennek a káros sugárzásának valamennyien ki vagyunk

Részletesebben

Nap UVA UVB. Hogyan hat a napsugár? A bőr megfelelő védelméhez jó tudni, hogy hogyan hatnak a napsugarak.

Nap UVA UVB. Hogyan hat a napsugár? A bőr megfelelő védelméhez jó tudni, hogy hogyan hatnak a napsugarak. Nap - jótékony vagy káros A nap nélkülözhetetlen az élethez! Jobb a hangulatunk a napsütéses napokon. Ennek az az oka, hogy a napsugarak hatására a szerotonin szintje megemelkedik - ez a hormon felelős

Részletesebben

Közegészségügyi tanácsok a napsugárzás káros hatásainak megelőzésére

Közegészségügyi tanácsok a napsugárzás káros hatásainak megelőzésére Közegészségügyi tanácsok a napsugárzás káros hatásainak megelőzésére Dr. Páldy Anna, Országos Környezetegészségügyi Intézet Az összeállítás a WHO Sun Protection kiadvány ajánlásai alapján http://www.who.int/uv/publications/en/primaryteach.pdf

Részletesebben

A mértékletes napozás jótékony hatásai. Örömteli, napon eltöltött időt kíván a NIVEA Sun! A túlzott vagy elővigyázatlan napozás kockázatai

A mértékletes napozás jótékony hatásai. Örömteli, napon eltöltött időt kíván a NIVEA Sun! A túlzott vagy elővigyázatlan napozás kockázatai NAPOZÁSI TANÁCSADÓ Örömteli, napon eltöltött időt kíván a NIVEA Sun! A mértékletes napozás jótékony hatásai A hideg téli napok és a tavaszi fáradtság után alig várjuk, hogy megmártózzunk a nyári nap sugaraiban.

Részletesebben

NUCLEIC DEFENSE A FÉNYVÉDŐK TOVÁBBFEJLESZTÉSE. Sejtszintü CENTRE DE FORMATION

NUCLEIC DEFENSE A FÉNYVÉDŐK TOVÁBBFEJLESZTÉSE. Sejtszintü CENTRE DE FORMATION NUCLEIC DEFENSE Sejtszintü DNS VédelemV A FÉNYVÉDŐK TOVÁBBFEJLESZTÉSE A GUINOT Nucleic Defense fényvédő termékekben 2004 január óta találhatók meg a DNS összetevők A Boston University 2004 márciusában

Részletesebben

NUCLEIC DEFENSE BARNULÁS ÉS SEJTSZINTÛ FÉNYVÉDELEM. Megerõsített fényvédõ komplex-el

NUCLEIC DEFENSE BARNULÁS ÉS SEJTSZINTÛ FÉNYVÉDELEM. Megerõsített fényvédõ komplex-el NUCLEIC DEFENSE BARNULÁS ÉS SEJTSZINTÛ FÉNYVÉDELEM Megerõsített fényvédõ komplex-el ÉLENJÁRÓ ÖSSZETÉTELÛ FÉNYVÉDÕ TERMÉKEK A GUINOT LABORATÓRIUMBÓL A PABA-mentes, megerõsített fényvédõkkel és fotostabil

Részletesebben

HYALURON-FILLER CC KRÉM BEVEZETÉS

HYALURON-FILLER CC KRÉM BEVEZETÉS HYALURON-FILLER CC KRÉM BEVEZETÉS A SZÉPSÉGKRÉMEK ABC-JE Termék AA Krém BB Krém CC Krém DD Krém Mit rövidít? Anti-Aging Beauty Balm / Blemish Balm Complexion Correction / Color Correction Daily Defense

Részletesebben

A FRISSESSÉGGEL TELT ARCBŐRÉRT

A FRISSESSÉGGEL TELT ARCBŐRÉRT Speciális bőrápolás Új Babé arcápolás A FRISSESSÉGGEL TELT ARCBŐRÉRT Új Babé arcápolás A ragyogó arcbőrért A Babé új arcápolási termékcsaládjának minden egyes tagja azt nyújtja Önnek, amit egy dermokozmetikumtól

Részletesebben

Eucerin Anti-Pigment Nappali arckrém FF 30:

Eucerin Anti-Pigment Nappali arckrém FF 30: trnd Projektmenetrend Eucerin Anti-Pigment Nappali arckrém FF 30: Csökkenti a sötét foltokat és megelőzi újbóli kialakulásukat Projektblog: www.trnd.hu/eucerin-antipigment trnd kapcsolattartód: lizara@trnd.hu

Részletesebben

2x hidratáltabb bőr *

2x hidratáltabb bőr * ÚJ Neutrogena Hydro Boost hidratáló gél 2x hidratáltabb bőr * *Neutrogena Hydro Boost hidratáló gél. A krémmel kezelt és kezeletlen bőrt 4 órával a használat után összehasonlító műszeres mérés eredményei

Részletesebben

ANTI-AGEING ÉS FÉNYVÉDELEM. MARKETING PREZENTÁCIÓ Elérhető: 2018 május

ANTI-AGEING ÉS FÉNYVÉDELEM. MARKETING PREZENTÁCIÓ Elérhető: 2018 május ANTI-AGEING ÉS FÉNYVÉDELEM MARKETING PREZENTÁCIÓ Elérhető: 2018 május History A History fényvédő of sun products of sun termékek products története Az első fényvédő termékek természetes fényszűrőket (pl.

Részletesebben

Sun Care Napozó Család

Sun Care Napozó Család Sun Care Napozó Család A Sun Care - a legjobb bőrvédelem és ápolás a napozás alatt és azt követően. A Sun Care 6-30 faktoros termékek kiváló természetes bőrvédelmet nyújtanak a leégés és a fotó-öregedés

Részletesebben

LIPOSOMES ESSENTIELS ÉRETT, VÍZHIÁNYOS BÔRRE (Liposomes Essentiels pour Peaux Dévitalisées) 50 ml Tsz: BE 601

LIPOSOMES ESSENTIELS ÉRETT, VÍZHIÁNYOS BÔRRE (Liposomes Essentiels pour Peaux Dévitalisées) 50 ml Tsz: BE 601 LIPOSOMES ESSENTIELS ÉRETT, VÍZHIÁNYOS BÔRRE (Liposomes Essentiels pour Peaux Dévitalisées) Tsz: BE 601 Érett, idôsödô bôrre; száraz, vízhiányos bôrre. A hidrogél áttetszô. Hyaluronsav: A-vitamin: E-vitamin:

Részletesebben

ARCÁPOLÁS TESTÁPOLÁS BABAÁPOLÁS HAJÁPOLÁS FÉNYVÉDELEM

ARCÁPOLÁS TESTÁPOLÁS BABAÁPOLÁS HAJÁPOLÁS FÉNYVÉDELEM ARCÁPOLÁS TESTÁPOLÁS BABAÁPOLÁS HAJÁPOLÁS FÉNYVÉDELEM LABORATORIOS BABÉ 1994-ben Spanyolországban, Valenciában alapította két gyógyszerész azzal a céllal, hogy olyan széleskörű dermokozmetikai termékcsaládot

Részletesebben

ARCÁPOLÁS TESTÁPOLÁS BABAÁPOLÁS HAJÁPOLÁS FÉNYVÉDELEM

ARCÁPOLÁS TESTÁPOLÁS BABAÁPOLÁS HAJÁPOLÁS FÉNYVÉDELEM ARCÁPOLÁS TESTÁPOLÁS BABAÁPOLÁS HAJÁPOLÁS FÉNYVÉDELEM A BABÉ hatóanyagaival a természetességet, gyógyszerészeti formuláival a tu dományt képviseli az arcápolásban. Hatékony aktív összetevőkkel biztosítja

Részletesebben

ARCÁPOLÁS. Manipulációk nélkül. A BABÉ hatóanyagaival a természetességet, gyógyszerészeti

ARCÁPOLÁS. Manipulációk nélkül. A BABÉ hatóanyagaival a természetességet, gyógyszerészeti ARCÁPOLÁS Manipulációk nélkül A BABÉ hatóanyagaival a természetességet, gyógyszerészeti formuláival a tu dományt képviseli az arcápolásban. Hatékony aktív összetevőkkel biztosítja az arcbőr egészségét

Részletesebben

Babé mélytisztító gél ph5-200 ml

Babé mélytisztító gél ph5-200 ml Babé mélytisztító gél ph5-200 ml Lágyan tisztító hatóanyagokat tartalmazó zselé, egész napra tisztaság és komfort érzetet ad. Megelőzi és puhítja a pattanások és aknék okozta hegeket. Szabályozza a faggyúmirigyek

Részletesebben

4D COLLAGEN TÖBB MINT LIFTING

4D COLLAGEN TÖBB MINT LIFTING TÖBB MINT LIFTING 4D COLLAGEN Az új 4D COLLAGEN arcápoló termékcsalád a tökéletesen sima bőr érzését nyújtja már az első használatot követően. Tengeri kollagént és biológiailag aktív peptideket tartalmaz.

Részletesebben

Tisztelettel köszöntöm a Konferencia résztvevőit!

Tisztelettel köszöntöm a Konferencia résztvevőit! Tisztelettel köszöntöm a Konferencia résztvevőit! Horváth Mihály /építészmérnök/ Martonvásár, Rózsa u, 65 sz. Jelen konferencián a SC PROCURINT SRL Céget képviselem Testközelben vagyunk keze számára Importőr

Részletesebben

FÉNYVÉDŐ TERMÉKEK 2014 MARKETING ANYAG

FÉNYVÉDŐ TERMÉKEK 2014 MARKETING ANYAG FÉNYVÉDŐ TERMÉKEK 2014 MARKETING ANYAG Elérhető: 2014 május AZ UV SUGARAK ÉS HATÁSAI A BŐRRE NAP = EGÉSZSÉG NAP = KOCKÁZATOK A nap sugarai stimulálják a D vitamin termelődést, amely megköti a kálciumot

Részletesebben

Barnulás és sejtszintű fényvédelem

Barnulás és sejtszintű fényvédelem Barnulás és sejtszintű fényvédelem Megerõsített fényvédõ komplex-el NUCLEIC DEFENSE 2015 ÉLENJÁRÓ ÖSSZETÉTELÛ FÉNYVÉDÕ TERMÉKEK A GUINOT LABORATÓRIUMBÓL A PABA-mentes, megerõsített fényvédõkkel és fotostabil

Részletesebben

A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát.

A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát. A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát. A kellemesen illatosított speciális hatóanyagokat tartalmazó

Részletesebben

Kényeztesse bőrét minden időben

Kényeztesse bőrét minden időben Kényeztesse bőrét minden időben APROTIE Szerető gondoskodás Ránctalanító arckrém Feszes, sima és rugalmas bőr Ránctalanító arckrém Az újjáélesztett bőrsejtek gyönyörűvé teszik bőrét APROTIE Az öregedés,

Részletesebben

MEGÚJULT Anti-aging system absolute termékcsalád. Rendkívül hatékony Anti-aging bőrápolás ÚJ! 40 év felett

MEGÚJULT Anti-aging system absolute termékcsalád. Rendkívül hatékony Anti-aging bőrápolás ÚJ! 40 év felett ÚJ! Rendkívül hatékony bőrápolás 40 év felett FŐ, INNOVATÍV HATÓANYAG: Nagy hatékonyságú Zöldalga kivonat, a tara fa 3 dimenziós szerkezetébe ágyazva Aktívan növeli a bőr kollagén és az elasztin termelését!

Részletesebben

Ismerd meg az aloe erejét

Ismerd meg az aloe erejét Ismerd meg az aloe erejét Mi az Aloe Vera Kollekció? Az Aloe Vera Kollekcióban kímélő formulájú minőségi kozmetikumok találhatók, amelyek tanúsítvánnyal rendelkező aloét tartalmaznak, és minden típusú,

Részletesebben

RENU 28 GYIK. Milyen céllal fejlesztették ki a RENU 28-at? Milyen tudományra épül a RENU 28? Mik azok a RedOx jelzőmolekulák?

RENU 28 GYIK. Milyen céllal fejlesztették ki a RENU 28-at? Milyen tudományra épül a RENU 28? Mik azok a RedOx jelzőmolekulák? 1 RENU 28 GYIK Milyen céllal fejlesztették ki a RENU 28-at? A RENU 28 arra lett kifejlesztve, hogy gyengéd és természetes módon segítse a bőrsejtek megújulását a friss, élettel teli, kiegyensúlyozott bőrért.

Részletesebben

LES SENSITIVES. Bőrnyugtató, irritáció csökkentő sorozat, érzékeny bőrre

LES SENSITIVES. Bőrnyugtató, irritáció csökkentő sorozat, érzékeny bőrre LES SENSITIVES Bőrnyugtató, irritáció csökkentő sorozat, érzékeny bőrre A TERMÉKCSALÁD CÉLJA: - A bőr túlérzékenységének csökkentése. - Azonnali nyugtatás. - Védelem a környezeti hatásokkal szemben. -

Részletesebben

Barnulás és sejtszintű fényvédelem

Barnulás és sejtszintű fényvédelem A kozmetikus szakemberek személyre szólóan ajánlják önnek a különleges hatású GUINOT termékeket, amelyek kizárólag a legkiválóbb kozmetikai szalonokban és SPA-kban kaphatók. Az Ön kozmetikusa A GUINOT

Részletesebben

GYÖNYÖRÛ B Õ R KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL

GYÖNYÖRÛ B Õ R KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL GYÖNYÖRÛ B Õ R KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL TÖRTÉNET Az egyik legismertebb magyar kozmetikai márka története a 80-as években indult: a nézők egy tévéinterjúban megismerhettek egy idős hölgyet, aki a kora ellenére

Részletesebben

Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal

Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal Kezelések 2012 Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal segítjük a bõr egészséges egyensúlyának

Részletesebben

Jasmin Arckezelések. 8900 Ft 10900 Ft 11900 Ft. 14900 Ft 15900 Ft. 12900 Ft. 13900 Ft 16900 Ft. EMZSÉ Institut Árjegyzék

Jasmin Arckezelések. 8900 Ft 10900 Ft 11900 Ft. 14900 Ft 15900 Ft. 12900 Ft. 13900 Ft 16900 Ft. EMZSÉ Institut Árjegyzék Arckezelések Jasmin Alapkezelés (50 ) Jasmin Tápláló alapkezelés (60 ) Jasmin Vitalizáló alapkezelés (60 ) Jasmin Tisztító kezelés (80 ) Jasmin Vitalizáló tisztító kezelés (120 ) Jasmin Ránctalanító kezelés

Részletesebben

Ultrallergic Szérum TRAINING CENTER

Ultrallergic Szérum TRAINING CENTER Ultrallergic Szérum A nök több, mint 60 %-a gyakorta tapasztalja, hogy diszkomfort érzése van, böre érzékeny MIT MOND A VENDÉGÜNK? A bőröm érzékeny és mindenre reagál Bőröm gyulladt és feszül Folyamatosan

Részletesebben

IONTOCUTIN 1 (Iontocutin 1) 10x2 ml, letörhetô végû ampullák Tsz: HO 42501. IONTOCUTIN 1 (Iontocutin 1) 10x2 ml, letörhetô végû ampullák Tsz: HO 42501

IONTOCUTIN 1 (Iontocutin 1) 10x2 ml, letörhetô végû ampullák Tsz: HO 42501. IONTOCUTIN 1 (Iontocutin 1) 10x2 ml, letörhetô végû ampullák Tsz: HO 42501 IONTOCUTIN 1 (Iontocutin 1) 10x2 ml, letörhetô végû ampullák Tsz: HO 42501 Érett-, atrophiás-, heges-, fénykárosodott- vízhiányos bôrre. Vízben oldott hatóanyag koncentrátum, ph 3.5. LEGFONTOSABB HATÓANYAGO

Részletesebben

MARKETING PREZENTÁCIÓ GOMMAGE ECLAT PARFAIT

MARKETING PREZENTÁCIÓ GOMMAGE ECLAT PARFAIT KRÉMES BŐRRADÍR MARKETING PREZENTÁCIÓ GOMMAGE ECLAT PARFAIT Elérhető: 2014 július Miért radírozzunk? 30 naponta minden hámsejt megújul. Ezt a sejtmegújulást azonban számos tényező hátráltatja, mint pl.

Részletesebben

PLUM KÉZVÉDELEM PLUM PLUTECT MUNKAVÉGZÉS ELŐTTI VÉDŐKRÉMEK GANPL2231, GANPL2204, GANPL2331, GANPL2304, GANPL2541, GANPL2503, GANPL2811

PLUM KÉZVÉDELEM PLUM PLUTECT MUNKAVÉGZÉS ELŐTTI VÉDŐKRÉMEK GANPL2231, GANPL2204, GANPL2331, GANPL2304, GANPL2541, GANPL2503, GANPL2811 PLUM PLUTECT MUNKAVÉGZÉS ELŐTTI VÉDŐKRÉMEK GANPL2231, GANPL2204, GANPL2331, GANPL2304, GANPL2541, GANPL2503, GANPL2811 megelőzik a bőr kiszáradását és a bőrkárosító anyagok beszívódását PLUTECT 22 AQUA

Részletesebben

ÚJDONSÁGOK 2014 ŐSZ TÉL KARÁCSONY

ÚJDONSÁGOK 2014 ŐSZ TÉL KARÁCSONY ÚJDONSÁGOK 2014 ŐSZ TÉL KARÁCSONY ÚJDONSÁGOK 2014 ÖSZ - TÉL 4 FÉLE, HATÓANYAGOKKAL ÁTITATOTT LAP MASZK: - KOLLAGÉN HATÓANYAGOS LAP MASZK - ALOE HATÓANYAGOS LAP MASZK - BAOBAB HATÓANYAGOS LAP MASZK - ZÖLD

Részletesebben

Kezdje idõben! Menalind professional bõrápolórendszer az igénybevett bõrnek

Kezdje idõben! Menalind professional bõrápolórendszer az igénybevett bõrnek Gyártja: Paul Hartmann AG. 89522 Heidenheim, Germany Forgalmazza: Hartmann-Rico Hungária Kft. 2051 Biatorbágy, Paul Hartmann u.8. Kezdje idõben! Menalind professional bõrápolórendszer az igénybevett bõrnek

Részletesebben

Dreumex védőkrémek. Dreumex Omnicare Védőkrém

Dreumex védőkrémek. Dreumex Omnicare Védőkrém Dreumex Omnicare Védőkrém - védőréteget képez a káros anyagok ellen - megakadályozza a baktériumok bőrön átjutását - könnyebben tisztíthatóvá válik a kéz - növeli az érintés biztonságát - bőrbarát - parfüm

Részletesebben

LES HYDRO-NUTRITIVES

LES HYDRO-NUTRITIVES LES HYDRO-NUTRITIVES Hidratáló védő terméksorozat száraz, vízhiányos bőrre: A TERMÉKCSALÁD CÉLJA: - A hidratáció és a vízveszteség visszaállítása. - A hidratáció fenntartása az epidermiszben. - Táplálás

Részletesebben

ÚJDONSÁGOK 2013 TAVASZ - NYÁR

ÚJDONSÁGOK 2013 TAVASZ - NYÁR ÚJDONSÁGOK 2013 TAVASZ - NYÁR ÚJDONSÁGOK 2013 TAVASZ - NYÁR 1. HYALURONSAVAS SZEMKÖRNYÉKÁPOLÓ KIT (15 KEZELÉS) 2. GÖRGŐS SZEMKÖRNYÉKÁPOLÓ 3. SZÍNEZETT KAMILLA PASZTA 4. SPECIÁLIS FÉNYVÉDŐ ARCRA ÉS TESTRE,

Részletesebben

ÚJ HYDRA PEELING. Bőrmegújító kezelések. ELÉRHETŐ: 2017 október

ÚJ HYDRA PEELING. Bőrmegújító kezelések. ELÉRHETŐ: 2017 október ÚJ HYDRA Bőrmegújító kezelések ELÉRHETŐ: 2017 október SZÉPSÉGÁPOLÁS HÁMLASZTÁSSAL ELTÜNTETI AZ ÖREGEDÉS LÁTHATÓ JELEIT FELFEDI A TÜNDÖKLŐ BŐRSZÍNT HALVÁNYÍTJA A PIGMENT FOLTOKAT ÉLÉNKÍTI A BŐR TÓNUSÁT

Részletesebben

Baume Lèvres Confort Tápláló Ajakápoló Balzsam

Baume Lèvres Confort Tápláló Ajakápoló Balzsam Baume Lèvres Confort Tápláló Ajakápoló Balzsam MARKETING PREZENTÁCIÓ Elérhető: 2013 november Ajakápolás Az ajkak szépséget sugároznak: A nők előnyben részesítik az arc és szemápolást a szájápolásdal szemben.

Részletesebben

NAP EGÉSZSÉG NAP SZÉPSÉG NAPOZÁS KOCKÁZATAI AZ UV SUGARAK ÉS AZOK HATÁSAI A BŐRRE

NAP EGÉSZSÉG NAP SZÉPSÉG NAPOZÁS KOCKÁZATAI AZ UV SUGARAK ÉS AZOK HATÁSAI A BŐRRE ÚJ NAPOZÓ TERMÉKEK 2012 ELÉRHETö: 2012 május AZ UV SUGARAK ÉS AZOK HATÁSAI A BŐRRE NAP EGÉSZSÉG Az UV sugarak stimulálják a D vitamint termelődését, amely megköti a kálciumot és segít megerősíteni a csontjainkat.

Részletesebben

Hogyan lehet megőrizni a nyári barnaságot?

Hogyan lehet megőrizni a nyári barnaságot? Őszi-téli bőrápolás Hogyan lehet megőrizni a nyári barnaságot? Évszakváltás idején mindig jobban oda kell figyelnünk bőrünkre, szépségápolási szokásainkra. A nyári barnaság megőrzésének több módja van:

Részletesebben

Dr. Celved Tuna Termékei 2018

Dr. Celved Tuna Termékei 2018 Dr. Celved Tuna Termékei 2018 Fordítsa vissza az Időt, az Age Reversist megfiatalítja Age Reversist krém Az eredmény azonnal látható! Azonnali feszesítő hatás, megemeli a megereszkedett bőrt. Finomítja

Részletesebben

AROMA ARCÁPOLÁS. A NÖVÉNYEK természetes erejével

AROMA ARCÁPOLÁS. A NÖVÉNYEK természetes erejével AROMA ARCÁPOLÁS A NÖVÉNYEK természetes erejével Növényi alapú 100% természetes AROMA kezelés TARTALOM A kozmetika és a növények...3 Aroma kezelés...4 Esszencia olajok...5 Növényi kivonatok...6 Személyre

Részletesebben

ÉVSZAKOK, SMINKEK, SUGARAK

ÉVSZAKOK, SMINKEK, SUGARAK ÉVSZAKOK, SMINKEK, SUGARAK SZAKMAI INFORMÁCIÓTARTALOMT RÉSZBEN LEÍRTAKRA. 1. Évszakok - - Tavasz Szervezetünkre a vitaminhiány, a fáradtság és az enyhe depresszió a jellemző. Az első napfény azonban veszélyes

Részletesebben

Testápoló olajok. Mártózz meg a luxusban TITLE OF PRESENTATION 1

Testápoló olajok. Mártózz meg a luxusban TITLE OF PRESENTATION 1 Testápoló olajok Mártózz meg a luxusban TITLE OF PRESENTATION 1 Gránátalma regeneráló olaj: puhít és megújít segít lecsökkenteni az öregedés tüneteit a bőr puhának látszik elősegíti a bőr természetes megújító

Részletesebben

ÉRZÉKENY FEJBŐRRE HAJÁPOLÁS A TERMÉSZET ÉRINTÉSE

ÉRZÉKENY FEJBŐRRE HAJÁPOLÁS A TERMÉSZET ÉRINTÉSE ÉRZÉKENY FEJBŐRRE HAJÁPOLÁS A TERMÉSZET ÉRINTÉSE érzés ÉRZÉKENY FEJBŐR TÜNETEK ÉS OKOK Az arc és a test bőréhez hasonlóan a fejbőr is hirtelen érzékennyé válhat. Ez a sérülékeny állapot viszketéssel, szárazság

Részletesebben

Kedves vendégünk az alábbiakban kérjük tekintse át tavaszzáró és nyárindító új termékeinket bemutató és kezelési ajánlatainkat!

Kedves vendégünk az alábbiakban kérjük tekintse át tavaszzáró és nyárindító új termékeinket bemutató és kezelési ajánlatainkat! Kedves vendégünk az alábbiakban kérjük tekintse át tavaszzáró és nyárindító új termékeinket bemutató és kezelési ajánlatainkat! AKCIÓS TERMÉKEINK Most 400ml arclemosók a 200ml-es áráért! GN501420 és GN503210

Részletesebben

Árlap. Arckezelések MATIS-sal

Árlap. Arckezelések MATIS-sal Árlap Arckezelések MATIS-sal Hidratáló kezelés 6500Ft 70 perc Célja az öregedés megelőzése és a fiatalság minél hosszabb ideig tartó megőrzése. Hatására a bőr hidratált lesz, hosszantartó feltöltődést

Részletesebben

Tiens Ivóvíz Hidrogéndúsító pohár A kiváló választás

Tiens Ivóvíz Hidrogéndúsító pohár A kiváló választás Tiens Ivóvíz Hidrogéndúsító pohár A kiváló választás A víz nélkülözhetetlen A hidrogénben gazdag víz kutatása 2007. Ohsawa professzor a Japán Orvosi Egyetemen kiadott egy disszertációt a hidrogén terápiás

Részletesebben

és bőrápolási termékcsalád 2012

és bőrápolási termékcsalád 2012 Új wellness és bőrápolási termékcsalád 2012 Bemutatjuk a Nuby új wellness és bőrápolási kozmetikai termékcsaládját a speciális, szabadalommal védett Citroganix TM összetevő-együttessel! Mi a? A Citroganix

Részletesebben

Budapesti szolárium használók ismereteinek és szokásainak kérdõíves felmérése. Bakos József, Szabó Judit, Thuróczy György OKK OSSKI

Budapesti szolárium használók ismereteinek és szokásainak kérdõíves felmérése. Bakos József, Szabó Judit, Thuróczy György OKK OSSKI Budapesti szolárium használók ismereteinek és szokásainak kérdõíves felmérése Bakos József, Szabó Judit, Thuróczy György OKK OSSKI A téma időszerűsége Közelmúltban megjelent nemzetközi dokumentumok: WHO

Részletesebben

Általános teendők hőhullám idején

Általános teendők hőhullám idején Általáns teendők hőhullám idején lakás hűtése, éjszakai szellőztetése, légkndícinálása. testhőmérséklet alacsnyan tartása gyakri zuhanyzás világs, bő ruha viselete rendszeres flyadékfgyasztás, sópótlás

Részletesebben

Copyright Arcjóga Arctorna Method, Minden jog fenntartva. Koós Viktória

Copyright Arcjóga Arctorna Method, Minden jog fenntartva. Koós Viktória A Szép Arc Titka Hogyan ápold helyesen a bőröd? Első rész Miért fontos a bőrápolás? A szépségápolással kapcsolatos problémák, általában az arcbőrrel kapcsolatosak, ezért fontos néhány anatómiai ténnyel

Részletesebben

HYDRADERMIE SOLEIL SERUM GÉL Láthatóan megörzi börének fiatalos megjelenését a napon!

HYDRADERMIE SOLEIL SERUM GÉL Láthatóan megörzi börének fiatalos megjelenését a napon! HYDRADERMIE SOLEIL SERUM GÉL Láthatóan megörzi börének fiatalos megjelenését a napon! Elérhető: 2011 április Longue Vie Soleil Kezelés Tisztító és szépségnövelö arckezelés Napozás ELÖTT" és napozás UTÁN"

Részletesebben

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK) SPAKARE Szépségápolás kender olajjal

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK) SPAKARE Szépségápolás kender olajjal Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK) SPAKARE Szépségápolás kender olajjal 1. Mi a kender olaj? A kender olajat a Cannabis sativa nevű növény magjából nyerik ki. 2. Mitől jobb a kender olaj a többi, a kozmetikai

Részletesebben

Normál és vegyes bőrre ARCÁPOLÁS. Erősíti és óvja a bőr saját védelmét. Ellátja a bőrt nedvességgel. Szabályozza a T zóna faggyútermelését.

Normál és vegyes bőrre ARCÁPOLÁS. Erősíti és óvja a bőr saját védelmét. Ellátja a bőrt nedvességgel. Szabályozza a T zóna faggyútermelését. Normál és vegyes bőrre Erősíti és óvja a bőr saját védelmét. Ellátja a bőrt nedvességgel. Szabályozza a T zóna faggyútermelését. Hetente 2-3 a zsíros T zónában a zsíros T zónában Tisztító Tisztító Mélytisztító

Részletesebben

LES CORRECTRICES. Regeneráló sorozat, amely 20 és 40 év között ajánlott:

LES CORRECTRICES. Regeneráló sorozat, amely 20 és 40 év között ajánlott: LES CORRECTRICES sorozat, amely 20 és 40 év között ajánlott: A TERMÉKCSALÁD CÉLJA: - Az apróbb ráncok kisimítása - A sejtekműködés energizáása - A káros oxidációs folyamatok megállítása - A sejműködés

Részletesebben

OSZD MEG ÉS SEGÍTÜNK

OSZD MEG ÉS SEGÍTÜNK MEGVÁLTOZTATJA AZ ÉRZÉKENY BŐR ÉLETÉT OSZD MEG ÉS SEGÍTÜNK Válaszd ki a kedvenc La Roche-Posay termékedet, és oszd meg velünk a tapasztalatodat! www.oszdmeg-segitunk.hu Segítünk az érzékeny bőr megértésében,

Részletesebben

PAYOT 45 perces Essential Mini kezelések Kétféle 45 perces Essential Mini kezelés, minden bőrtípusra, bőrállapotra és korra.

PAYOT 45 perces Essential Mini kezelések Kétféle 45 perces Essential Mini kezelés, minden bőrtípusra, bőrállapotra és korra. KEZELÉSEK 2010 A LA CARTE PAYOT 45 perces Essential Mini kezelések Kétféle 45 perces Essential Mini kezelés, minden bőrtípusra, bőrállapotra és korra. 1. RELAXÁLÓ: Mini kezelés a kellemes közérzetért

Részletesebben

Pro-Age Szín Termékcsalád. Energetic termékcsalád. UOMO - Color. UOMO - Ápolás. Többszörös-hasznú szolgáltatás

Pro-Age Szín Termékcsalád. Energetic termékcsalád. UOMO - Color. UOMO - Ápolás. Többszörös-hasznú szolgáltatás Olasz Életstílus Olasz Életstílus Azok a férfiak, akik ELEGÁNS, kifinomult és megnyerô külsôt akarnak, de nagyon természetes és laza MÓDON. Mivel olaszokról beszélünk, ez az egész a stílusról szól, és

Részletesebben

Summer Spirit.... makes life feel so good.

Summer Spirit.... makes life feel so good. ... makes life feel so good. Summer Spirit A vászonfüggönyön keresztül A nap sugarai kacsingatnak befelé Gondolataim a felhôk között lebegnek Messze minden földitôl Lebegve hagyom gondolataim és vágyaim

Részletesebben

Mit kell tudni az ASTAXANTHIN-ról? A TÖKÉLETES ANTIOXIDÁNS

Mit kell tudni az ASTAXANTHIN-ról? A TÖKÉLETES ANTIOXIDÁNS Mit kell tudni az ASTAXANTHIN-ról? A TÖKÉLETES ANTIOXIDÁNS Az antioxidánsok olyan molekulák, melyek képesek eltávolítani a szabadgyököket a szervezetünkből. Ilyen az Astaxanthin is, reakcióba lép a szabadgyökökkel

Részletesebben

Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal

Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal Kezelések 2015 Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal segítjük a bõr egészséges egyensúlyának

Részletesebben

Teljeskörű gondoskodás a babának!

Teljeskörű gondoskodás a babának! trnd Projektmenetrend Teljeskörű gondoskodás a babának! Tökéletes anyák nem léteznek, csak igaziak. Projektblog: www.trnd.hu/baby-dove trnd kapcsolattartód: daenerys@trnd.hu Baby Dove trnd-projekt Legújabb

Részletesebben

Testápoló kozmetikai termékcsalád

Testápoló kozmetikai termékcsalád Testápoló kozmetikai termékcsalád Testápoló kozmetikai termékcsalád Az ban olyan kiváló minőségű arc- és testápoló termékek találhatók, amelyek több értékes hatóanyag mellett orchideavirág-kivonatot is

Részletesebben

Köztudott, hogy a világosabb bőrűek könnyebben leéghetnek a napozást követően, de ez bárkivel előadódhat, a sötétebb bőrűekkel is.

Köztudott, hogy a világosabb bőrűek könnyebben leéghetnek a napozást követően, de ez bárkivel előadódhat, a sötétebb bőrűekkel is. Napégés Köztudott, hogy a világosabb bőrűek könnyebben leéghetnek a napozást követően, de ez bárkivel előadódhat, a sötétebb bőrűekkel is. A napégés ugyan szó szerint égés, de lassabb folyamat, mint az

Részletesebben

FÉNYVÉDELEM 2013 MARKETING ANYAG

FÉNYVÉDELEM 2013 MARKETING ANYAG FÉNYVÉDELEM 2013 MARKETING ANYAG A KOCKÁZATOS NAPSUGARAK UVA: ÖREGÍT Az UVA sugarak hosszabb hullámhosszal behatolnak a bőr irharétegébe és felelősek az érett bőr öregedéséért és a ráncokért. UVB: ÉGET

Részletesebben

THE ART OF CLEANSING A BŐR ÁLLAPOTÁNAK MEGFELELŐEN. BEHATOL A PÓRUSOK MÉLYÉRE. KÍMÉLETES. babor.com

THE ART OF CLEANSING A BŐR ÁLLAPOTÁNAK MEGFELELŐEN. BEHATOL A PÓRUSOK MÉLYÉRE. KÍMÉLETES. babor.com THE ART OF CLEANSING A BŐR ÁLLAPOTÁNAK MEGFELELŐEN. BEHATOL A PÓRUSOK MÉLYÉRE. KÍMÉLETES. babor.com CLEANSING FORRADALMI TISZTÍTÁS A sikertörténetek merész elképzelésekből születnek. Így volt ez a HY-ÖL

Részletesebben

AZ ÚJ T. oriflame bőrápolási kisokos A TE ÁLMAID VELÜNK VALÓRA VÁLNAK

AZ ÚJ T. oriflame bőrápolási kisokos A TE ÁLMAID VELÜNK VALÓRA VÁLNAK AZ ÚJ T R PERFEC UE TION SOROZ ATTAL oriflame bőrápolási kisokos A TE ÁLMAID VELÜNK VALÓRA VÁLNAK 2015 Hogyan válassza ki a megfelelő bőrápolási termékeket? Az alábbi útmutató segítséget nyújt a vásárlók

Részletesebben

Kozmetikai újdonságok őszre

Kozmetikai újdonságok őszre 2012 szeptember 18. Flag 0 Értékelés kiválasztása Még nincs értékelve Give 1/5 Give 2/5 Mérték Give 3/5 Give 4/5 Give 5/5 Mélytisztítás, hidratálás és vibráló színek ezek várnak ránk idén ősszel. Mi kipróbáltuk

Részletesebben

SZŐRTELENÍTŐ TERMÉKEK

SZŐRTELENÍTŐ TERMÉKEK SZŐRTELENÍTŐ TERMÉKEK LES BANDES DE CIRE FROIDE BIO HYPOALLERGENIQUES, INNOVATION ACORELLE HIPOALLERGÉN ÖSSZETÉTEL : - bio méhviasszal - bio Aloe verával gyantázás közben hidratálja és nyugtatja a bőrt

Részletesebben

90 PERCES SOS BŐRNYUGTATÓ EXCELLENCE KEZELÉS LES SENSITIVES DOUCEUR

90 PERCES SOS BŐRNYUGTATÓ EXCELLENCE KEZELÉS LES SENSITIVES DOUCEUR A kezelési idő: 90 perc 90 PERCES SOS BŐRNYUGTATÓ EXCELLENCE KEZELÉS LES SENSITIVES DOUCEUR A kezelés célja : bőrnyugtatás, irritáció csökkentés. Intenzív kezelés az érzékeny, irritációra hajlamos bőr

Részletesebben

Szépség és egészség egy cseppben!

Szépség és egészség egy cseppben! Szépség és egészség egy cseppben! A Colway Kollagén termékek a szervezetünk fehérjéinek szerkezetét javítják, beépülve a sejtekbe. Működésük kulcsát a tripla hélix szerkezet adja! A legmagasabb minőséget

Részletesebben

Kézhigiéniában is profik vagyunk több, mint 150 éve a piacon!

Kézhigiéniában is profik vagyunk több, mint 150 éve a piacon! Termékkatalógus Kézhigiéniában is profik vagyunk több, mint 150 éve a piacon! Munkavégzés elõtti védõ krémek Munkavégzés elõtt vidd fel a kézbõrödre, így hatékony védelmet biztosíthatsz akár több órára

Részletesebben

CeraVe - A száraz bőr szakértője

CeraVe - A száraz bőr szakértője Projektmenetrend CeraVe - A száraz bőr szakértője Bőrgyógyászokkal kifejlesztve trnd Projekt www.trnd.hu/cerave trnd kapcsolattartód: rinna@trnd.hu Feladataink CeraVe nagykövetként CeraVe indulócsomagod

Részletesebben

TIME LOGIC AGE SERUM YEUX Börregeneráló Szérum Szemkörnyékre, 15ml SZÉPSÉGÁPOLÁSI CÉL: FIATALÍTÁS. Elérhető: 2011 szeptember

TIME LOGIC AGE SERUM YEUX Börregeneráló Szérum Szemkörnyékre, 15ml SZÉPSÉGÁPOLÁSI CÉL: FIATALÍTÁS. Elérhető: 2011 szeptember MARKETING PREZENTÁCIÓ TIME LOGIC AGE SERUM YEUX Börregeneráló Szérum Szemkörnyékre, 15ml SZÉPSÉGÁPOLÁSI CÉL: FIATALÍTÁS Elérhető: 2011 szeptember SZEMKÖRNYÉK: EGY ÉRZÉKENY TERÜLET A szem körüli bőr csak

Részletesebben

A napsugárzásról általában

A napsugárzásról általában Süss fel nap A hosszú, hideg és borongós tél után ki ne várná a langyos tavaszi napsugarakat, és sokan horgásszuk elő tudatalattinkból a régi gyermekdalt. Az alábbiakban áttekinthetjük a napsugárzás szervezetünkre

Részletesebben

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót!

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! FIGYELEM!!! z alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! Skinoren krém Skinoren krém Mielőtt elkezdené alkalmazni ezt a gyógyszert,

Részletesebben

ÉLD ÚJRA BŐRÖD FIATALSÁGÁT

ÉLD ÚJRA BŐRÖD FIATALSÁGÁT ÉLD ÚJRA BŐRÖD FIATALSÁGÁT 1 25. életévünk után a bőrünk mélyebb rétegeiben biológiai átalakulás indul meg. 40 éves korunk után ez a változás már szembe tűnő, de a biológiai öregedést sok külső és belső

Részletesebben

1. BIO REJUVENÁLÓ KEZELÉS FOKOZOTTAN ZSÍR- ÉS VÍZHIÁNYOS, ÉRETT BŐRRE

1. BIO REJUVENÁLÓ KEZELÉS FOKOZOTTAN ZSÍR- ÉS VÍZHIÁNYOS, ÉRETT BŐRRE 1. BIO REJUVENÁLÓ KEZELÉS FOKOZOTTAN ZSÍR- ÉS VÍZHIÁNYOS, ÉRETT BŐRRE 1. letisztítás BIOLA830 Bio Bíbor kasvirág arctej 2. peeling BIOLA834 Bio Homoktövis peeling Gyümölcssavakra érzékeny bőrre: BIOLA

Részletesebben

gondolkozz zölden! Háztartási termékkatalógus

gondolkozz zölden! Háztartási termékkatalógus 2017 Háztartási termékkatalógus ÁLTALÁNOS TISZTÍTÓSZER 33 felmosáshoz narancs olajjal Termékeink 2016-tól új hipoallergén illattal készülnek! www.cleaneco.hu facebook.com/cleanecohungary Általános tisztítószer

Részletesebben

Eucerin Aquaphor: Speciális bőrápolás a száraz, sérült bőr számára. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend

Eucerin Aquaphor: Speciális bőrápolás a száraz, sérült bőr számára. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend trnd Projektmenetrend Eucerin Aquaphor: Speciális bőrápolás a száraz, sérült bőr számára trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/eucerin-aquaphor trnd kapcsolattartód: lizara@trnd.hu Eucerin Aquaphor trnd-projekt

Részletesebben

Aktív Oxigén és Negatív Ion Egészségügyi betét Kétszeres gondoskodás, kétszeres kényelem. Megnyugtat és kényelmet biztosít!

Aktív Oxigén és Negatív Ion Egészségügyi betét Kétszeres gondoskodás, kétszeres kényelem. Megnyugtat és kényelmet biztosít! Aktív Oxigén és Negatív Ion Egészségügyi betét Kétszeres gondoskodás, kétszeres kényelem Megnyugtat és kényelmet biztosít! Sebezhetőség a nehéz napokon A WHO adatai szerint a nőgyógyászati problémák 63%-át

Részletesebben

A fiatalság vitalitása & ragyogása

A fiatalság vitalitása & ragyogása A fiatalság vitalitása & ragyogása Végre itt a megoldás a fénytelen és elgyengült hajak számára. A Semi di Lino Diamond termékek ragyogása együtt a legújabb öregedés gátló hatóanyaggal alkotja az új, AntiAge

Részletesebben

Fedezd fel újra a fiatalságod!

Fedezd fel újra a fiatalságod! Fedezd fel újra a fiatalságod! SOD Öregedést gátló szuperenzim www.gerovital.hu A felfedezéseiről nemzetközileg híres Dr. Ana Aslan professzorasszony, a neves geriáter és gerontológus fejlesztette ki az

Részletesebben

Herbal Collection. Szépség és egészség a természetből

Herbal Collection. Szépség és egészség a természetből Herbal Collection Szépség és egészség a természetből Herbal Collection Szépség és egészség a természetből Kedves ügyfeleink, nagy örömünkre szolgál, hogy kifejezték az érdeklődésüket a társágunk iránt,

Részletesebben

HYDRA SUMMUM MARKETING PREZENTÁCIÓ. Elérhető: 2017 október

HYDRA SUMMUM MARKETING PREZENTÁCIÓ. Elérhető: 2017 október HYDRA SUMMUM MARKETING PREZENTÁCIÓ Elérhető: 2017 október Az élet forrása a víz A víz nélkülözhetetlen része a sejtek életének. Sejt 70%-a vízből áll A bőrben: az irharéteg víztárolóként működik a hámréteg

Részletesebben

Trestan Eukaliptusz habfürdö Hegyifenyö habfürdö Citromfü habfürdö Rozmaring habfürdö 23 Csalán sampon Kamilla sampon Gyógynövény sampon 24

Trestan Eukaliptusz habfürdö Hegyifenyö habfürdö Citromfü habfürdö Rozmaring habfürdö 23 Csalán sampon Kamilla sampon Gyógynövény sampon 24 TARTALOM Kräuterhof Lóbalzsam Lóbalzsam extra erös melegitö hatású 3 Feketenadálytö balzsam Ördögkarom balzsam Vazelin 4 Aloe vera ápoló- és fi tness zselé Testkrém kakaó-és sheavajjal Piros szölölevél

Részletesebben

MARKETING PREZENTÁCIÓ

MARKETING PREZENTÁCIÓ MARKETING PREZENTÁCIÓ CRÈME NIGHT LOGIC Éjszakai Ragyogást Fokozó Krém Elérhető: 2018 május Stresszelt bőr ÉRZELMEK ALVÁSHIÁNY ZAJ FÉNY STRESSZ A bőr sokféle stressznek van kitéve a nap folyamán. A testünk

Részletesebben

FEDEZZE FEL IDEÁLIS ARCBŐRÉT!

FEDEZZE FEL IDEÁLIS ARCBŐRÉT! FEDEZZE FEL IDEÁLIS ARCBŐRÉT! ÉRZÉKENY BŐRRE PARABEN-MENTES VICHY TERMÁLVÍZZEL TÖBB, MINT 80 ÉV AZ ÁPOLT ÉS SZÉP BŐR SZOLGÁLATÁBAN A Vichy története 1931-ben Franciaországban kezdődött, ahol az első dermokozmetikai

Részletesebben

2016 Júniusi AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk!

2016 Júniusi AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! 2016 Júniusi AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! ILCSI NYÁRI TESTÁPOLÓ CSOMAG Fekete szappan akció A csomag tartalma: 1 db Paradicsomos arc- és testápoló

Részletesebben

Perlacolor: A KREATÍV LEHETŐSÉGEK VÉGTELEN TÁRHÁZA

Perlacolor: A KREATÍV LEHETŐSÉGEK VÉGTELEN TÁRHÁZA Perlacolor: A KREATÍV LEHETŐSÉGEK VÉGTELEN TÁRHÁZA Directa: Perlacolor A KREATÍV LEHETŐSÉGEK VÉGTELEN TÁRHÁ Z A A Perlacolor márkanévhez tartozó színező termékpaletta ideális kiegészítője. A Directa ideiglenes

Részletesebben

Rosacea Elleni Krém. Elérhető: 2009 májustól DOSSIER MARKETING

Rosacea Elleni Krém. Elérhető: 2009 májustól DOSSIER MARKETING DOSSIER MARKETING MARKETING INFORMÁCIÓK Rosacea Elleni Krém Elérhető: 2009 májustól DOSSIER MARKETING RED LOGIC Visszafordítja a piros foltok megjelenését Kulcsfontosságú hatóanyag: VEINODERM Piros, érzékeny

Részletesebben