15. EDUCATIO Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás. Kiállítói tájékoztató

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "15. EDUCATIO Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás. Kiállítói tájékoztató"

Átírás

1 Educatio Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft Budapest, Maros u postacím: 1538 Budapest, Pf.: 496 telefon: fax: EDUCATIO Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás Kiállítói tájékoztató A 15. EDUCATIO Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás a magyar oktatás legjelentősebb és legrangosabb, éves, szakmai seregszemléje, amelyet 2000 óta minden évben megrendezünk. Több mint száz kiállító köztük a legtöbb magyar egyetem és főiskola képviseli a hazai köz- és felsőoktatást, a taneszközforgalmazást, a tankönyvkiadást, a szakképzést, a nyelvoktatást, a minőségbiztosítást. A látogatók a kiállítói standok mellett szakmai előadásokon és prezentációkon ismerkedhetnek meg az oktatás jelenével és jövőjével. Célunk idén is az, hogy a kiállítás még több hazai és külföldi kiállító számára teremtse meg a bemutatkozás lehetőségét. Minden olyan köz- és felsőoktatási intézményt, szervezetet és céget várunk, amely bármilyen módon kapcsolódik az oktatáshoz, beleértve ebbe a körbe a külföldi oktatási intézményeket, cégeket is. Arra törekszünk, hogy a kiállítás egyben piactér is legyen: az oktatási döntéshozók részvételét konferenciákkal, szakmai programokkal kívánjuk ösztönözni. A kiállításon való részvételi feltételek meghatározásakor olyan kedvező konstrukció kialakítására törekedtünk, amely minden érintett számára költséghatékony megoldást kínál az oktatási szolgáltatások iránt érdeklődők elérésére. Így a kiállítói részvétel az oktatási szolgáltatásokat kínáló valamennyi intézmény és cég számára elérhetővé válik, hiszen a célunk a szakma átfogó és magas színvonalon történő bemutatása. EDUCATIO 2015 A 15. EDUCATIO Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás január között rendezzük meg közel m2 alapterületen, a SYMA Rendezvény és Kongresszusi Központ A és C csarnokában. Az elmúlt évek sikere alapján közel 200 kiállítóra és a három nap során látogatóra középiskolás diákok, szüleik, pedagógusok és intézményvezetők számítunk. A kiállítás minden látogató számára ingyenes, és mindhárom napon óra között tart nyitva.

2 Kiállítási tematika A kiállítás áttekinthetősége érdekében a kiállítókat a tevékenységi területük alapján tematikai csoportokba rendezzük. Törekszünk arra, hogy a hasonló tevékenységet folytató kiállítók azonos szekcióba kerüljenek. A korábbi évek tapasztalataira alapozva a felsőoktatási intézmények mellett több más, az oktatáshoz kapcsolódó szakmaspecifikus szekciót határoztunk meg. Szolgáltatásaink Stand és kiegészítők A kiállítói helyek a felsőoktatási intézmények számára a rendezvény teljes időtartamára az alábbi árakon bérelhetők: Stand típusa Minimum terület Sorstand 9 m 2 Sarokstand 9 m 2 Fejstand 18 m 2 Szigetstand 36 m 2 Nettó egységárak november 30-ig Nettó egységárak december 1-től Magyar felsőoktatási intézmények Standok nettó egységárai (Ft/m 2 ) sor sarok fej sziget Ft Ft Ft Ft Egyéb kiállítók Ft Ft Ft Ft Magyar felsőoktatási intézmények Ft Ft Ft Ft Egyéb kiállítók Ft Ft Ft Ft Az ár magában foglalja a kiállítói terület és az alapstand bérleti díját. További kedvezményt biztosítunk azon korábbi kiállítók számára, akik a kedvezményes foglalási határidőig (2014. november 30-ig) a tavalyi standterületüknél nagyobb standot foglalnak. A kedvezmény mértéke 20% a területnövekményre jutó standbérleti díjból (csak a standterület díjából). A területnövekmény számításakor az elmúlt évi standterületek összeadódnak azon kiállítók esetében, akik az EDUCATIO 2015 Kiállításon közös standon állítanak ki. (Pl. ha egy 2015-ben egyetlen közös standot

3 foglaló felsőoktatási intézmény karai legutóbb külön standokon állítottak ki, akkor a viszonyítási bázisadat számításához a korábbi területeik összeadódnak.) Kérjük, hogy ezen kedvezmény iránti igényüket külön jelezzék az educatio2015@educatio.hu címen. Az alapstand a következő szolgáltatásokat tartalmazza: az alapterületnek és standtípusnak megfelelően a határoló falakat szőnyegezést egységes frízfeliratot a nyitott oldal(ak)on, egységes betűtípussal, embléma/logo nélkül, látható oldalanként egy felirat 1 db 230V-os csatlakozóaljzatot 1 db spotlámpát 3 m²-enként, továbbá vezeték nélküli (wifi) internet hozzáférést a kiállítók által használható, jelszóval védett hálózathoz. Természetesen lehetőség van további berendezési tárgyak bérlésére, ezek megrendelése is az elektronikus megrendelési felületen történik, mely a oldalon érhető el, kiállítói regisztrációt követően. Felhívjuk kiállítóink figyelmét, hogy a nyitva tartási időn kívül történő kiállítói belépéséhez szükséges karszalagokat korlátozott számban tudjuk csak biztosítani. A standméret alapján minden standhoz biztosítunk 1,5 négyzetméterenként 1 db karszalagot (pl. 9 m2 területű standhoz 6 db-ot). Ha ezen felül további karszalagra van szükségük a standszemélyzet számára, akkor azt a kiegészítők rendelési felületén rendelhetik meg. Amennyiben kiállítónk igényli, egyedi esetekben lehetőség van saját installáció felhasználására is, ám ez a részvételi díjat nem módosítja. A saját építésű, egyedi standok építési tervét december 17-ig kérjük elküldeni az educatio2015@educatio.hu címre. Internet Az ingyenes wifi szolgáltatás mellett igény esetén a standokra szélessávú, vezetékes internet hozzáférést biztosítunk, melynek díja kiépített végpontonként nettó Ft. Amennyiben tevékenységükhöz fontos a stabil és gyors internet kapcsolat, javasoljuk, hogy fontolják meg vezetékes internet végpont rendelését. Kérjük kiállítóinkat, hogy több eszköz kiszolgálásához csak vezetékes megoldással osszák tovább a vezetékes internetet, mert az évről évre egyre több standon használt wifi routerek komoly problémát okoznak a wifi szolgáltatás biztosítása során.

4 Parkolás Kiállítóink használhatják a SYMA ingyenes parkolóhelyeit is, azonban ha szeretnének a csarnok bejáratához közeli parkolóhelyet foglalni, erre is lehetőséget biztosítunk a kiállítás számára elkerített parkolóban. A bérelt parkolóhely díja a január közötti időszakra nettó 5000 Ft/gépkocsi. A kiállítás Katalógusa A EDUCATIO 2015 Kiállításhoz egy, a belépők számára a bejáratoknál ingyenesen terjesztett, példányban megjelenő információs kiadványt Katalógust készítünk, amely tartalmazza a kiállítás résztvevőinek fontosabb adatait, a részletes szakmai programot, és segítséget nyújt a látogatóknak a kiállításon történő eligazodásban. Az A/5-ös méretű (148x210 mm-es) kiadványban lehetőséget biztosítunk hirdetések elhelyezésére is. A EDUCATIO 2015 Kiállítás Katalógusának hirdetési díjai Nettó egységár Hirdetés típusa november 30-ig december 1-től Tükör méret Kifutó méret 1/ Ft Ft 129x182 mm 158x220 mm ½ álló Ft Ft 63x182 mm - ½ fekvő Ft Ft 129x90 mm - ¼ Ft Ft 63x90 mm - A nyomdakész hirdetéseket elektronikus formában ( ben az educatio2015@educatio.hu vagy CD-n az alábbi címre: 1122 Budapest, Maros u ) kérjük leadni legkésőbb december 17-ig, a következő paraméterek szerint: 300 dpi felbontás CMYK pdf vagy tif formátum Bemutatkozó előadás, prezentáció A kiállítás színpadán, mindhárom napon bemutatkozó előadás, prezentáció és termékismertetők tarthatók, melyek hossza 25 perc. Minden előadáshoz kivetítőt és 1 db számítógépet biztosítunk az előadók számára.

5 Csak kiállítók tarthatnak előadást, melynek nettó díja a megrendelés időpontjának függvényében: Rendelési időszak Színpadi előadások (25 perc) november 30-ig Ft december 1-től Ft A kiállítók az előadás időpontjára vonatkozó preferenciáikat szintén az elektronikus jelentkezési felületen jelezhetik. A preferenciákat időpontütközés esetén - a jelentkezés sorrendjében vesszük figyelembe. Reklámtevékenység a kiállításon Kérjük Önöket, hogy a látogatók érdeklődésének felkeltésére csak az előzetesen lefoglalt reklámeszközöket használják. A már megszokott gyakorlat szerint, szórólapot osztani és minden más reklámtevékenységet végezni a standjukon kívül csak előzetesen megváltott engedéllyel lehet, amelynek ára a kiállítás teljes időtartamára Ft/fő + ÁFA. Jelentkezés, határidők A kiállításra jelentkezni elektronikus úton, a oldalon lehet. Az ajánlatban szereplő minden szolgáltatást, valamint a stand berendezését is ezen az elektronikus jelentkezési felületen rendelhetik meg. A jelentkezési határidő: december 12. A kedvezményes rendelés határideje: november 30. A kiadványban megjelenő nyomdakész hirdetések leadási határideje: december 17. Általános szerződési feltételek Valamennyi szolgáltatást az Educatio Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft. (1122 Budapest, Maros utca ) biztosítja. Az Educatio Nonprofit Kft. ajánlatának minősül jelen tájékoztató, illetve az elektronikus rendelési felület. A szerződés a cégszerűen aláírt MEGRENDELŐLAP Educatio Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft.-hez történő eljuttatásával jön létre. Az Educatio Nonprofit Kft. jogosult az ajánlat visszavonására, amennyiben a kiállító az Educatio Nonprofit Kft. Általános Szerződési Feltételeiben (letölthető innen) foglalt kizáró okok valamelyike alá esik. A szerződés beérkezését követően az Educatio Nonprofit Kft. díjbekérőt jogosult kiállítani 15 napos fizetési határidővel. A standok csak a díjbekérő maradéktalan kiegyenlítése után foglalhatók el. Kérjük, hogy a fizetendő összeg kiegyenlítéséről szóló bizonylat másolatát faxon a

6 es számra vagy ben az educatio2015@educatio.hu címre juttassák el, továbbá a standokra való beköltözéskor hozzák magukkal. Lemondás, reklamáció A megrendelés lemondása írásban történik, és az Educatio Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft.-hez való megérkezéssel hatályosul. A lemondás feltételei: december 12-ig történő lemondás esetén a megrendelt szolgáltatások teljes díjának 50 %- át, december közötti lemondás esetén a teljes díj 70 %-át, január 1.-i vagy azutáni lemondás esetén a teljes díjat köteles a megrendelő megfizetni. Fontosabb határidők Kedvezményes jelentkezési határidő: november 30. Jelentkezés végső határideje: december 12. Nyomdakész hirdetések leadása: december 17. Beköltözés a standokra: január óra EDUCATIO 2015 Kiállítás hivatalos megnyitója: január óra EDUCATIO 2015 Kiállítás kapunyitása a látogatók részére: január óra Elköltözés a kiállításról: január óra A megjelölt határidők Megrendelő általi elmulasztása, illetve megsértése esetén az Educatio Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft. nem teljesíti a megrendelt szolgáltatásokat. Elérhetőség Értékesítési ügyekben kérdéseivel forduljon munkatársainkhoz: Educatio Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft Budapest, Maros utca Postacím: 1538 Budapest, Pf educatio2015@educatio.hu Telefon: , Fax: Web:

16. EDUCATIO Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás. Kiállítói tájékoztató

16. EDUCATIO Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás. Kiállítói tájékoztató HÖOK Hallgatói Szolgáltató Közhasznú Nonprofit Kft. 1055 Budapest, Honvéd utca 38. fszt. www.educatiokiallitas.hu 16. EDUCATIO Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás Kiállítói tájékoztató Az EDUCATIO Nemzetközi

Részletesebben

KIÁLLÍTÓI TÁJÉKOZTATÓ

KIÁLLÍTÓI TÁJÉKOZTATÓ KIÁLLÍTÓI TÁJÉKOZTATÓ 17. EDUCATIO Nemzetközi Oktatási Expo Kiállítói tájékoztató Az EDUCATIO a magyar oktatás legjelentősebb és legrangosabb, éves, szakmai seregszemléje, amely 2000 óta minden évben megrendezésre

Részletesebben

KIÁLLÍTÓI TÁJÉKOZTATÓ

KIÁLLÍTÓI TÁJÉKOZTATÓ KIÁLLÍTÓI TÁJÉKOZTATÓ 18. EDUCATIO Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás Kiállítói tájékoztató Az EDUCATIO a magyar oktatás legjelentősebb és legrangosabb, éves, szakmai seregszemléje, amely 2000 óta minden

Részletesebben

Tájékoztató kiállítók számára. Tanulók száma a 2011/2012 tanévben N=1 761 740 fő*

Tájékoztató kiállítók számára. Tanulók száma a 2011/2012 tanévben N=1 761 740 fő* Iskolakezdési Kiállítás és Vásár, 2013. augusztus 10-11. Tájékoztató kiállítók számára Az iskolakezdés több mint 1 millió családot érint minden évben. 2013 szeptemberében közel 1,8 millió tanuló, hallgató

Részletesebben

KIÁLLÍTÓI TÁJÉKOZTATÓ

KIÁLLÍTÓI TÁJÉKOZTATÓ KIÁLLÍTÓI TÁJÉKOZTATÓ 20. EDUCATIO Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás Kiállítói tájékoztató Az EDUCATIO a magyar oktatás legjelentősebb és legrangosabb, éves, szakmai seregszemléje, amely 2000 óta minden

Részletesebben

XXII. Magyarországi Egészségügyi Napok Debrecen, 2015. október 7-9. eunapok.kmcongress.com

XXII. Magyarországi Egészségügyi Napok Debrecen, 2015. október 7-9. eunapok.kmcongress.com 1. oldal CÉGES TÁJÉKOZTATÓ I. 1. BEVEZETÉS Ezt a tájékoztatót a kongresszuson résztvevő cégek és kiállítók tájékoztatására és felkészülésük segítésére állítottuk össze. Bár a tájékozató a lapzárta -kor

Részletesebben

JELENTKEZÉSI LAP 17. LABORTECHNIKA

JELENTKEZÉSI LAP 17. LABORTECHNIKA JELENTKEZÉSI LAP SZERVEZŐ: 17. LABORTECHNIKA SZAKMAI PARTNER: H-1146 Budapest, Dózsa Gy. út 1. Laboratóriumi műszer, eszköz, berendezés, H-1119 Budapest, Hadak útja 41. bútor és vegyszer szakkiállítás

Részletesebben

JELENTKEZÉSI LAP 2015. március 13-56. Szervezők: Debreceni Campus Nonprofit Közhasznú Kft., Debrecen és Hortobágy Turizmusáért Egyesület

JELENTKEZÉSI LAP 2015. március 13-56. Szervezők: Debreceni Campus Nonprofit Közhasznú Kft., Debrecen és Hortobágy Turizmusáért Egyesület JELENTKEZÉSI LAP 2015. március 13-56. Szervezők: Debreceni Campus Nonprofit Közhasznú Kft., Debrecen és Hortobágy Turizmusáért Egyesület Helyszín: Kölcsey Központ, 4026 Debrecen, Hunyadi u. 1-3. Jelentkezési

Részletesebben

Mely létrejött a Baranya Megyei Vállalkozói Központ (7621 Pécs Felsőmalom u. 13.), továbbiakban, mint Kiállítás szervező, és a ... ...

Mely létrejött a Baranya Megyei Vállalkozói Központ (7621 Pécs Felsőmalom u. 13.), továbbiakban, mint Kiállítás szervező, és a ... ... Általános feltételek Mely létrejött a (7621 Pécs Felsőmalom u. 13.), továbbiakban, mint Kiállítás szervező, és a Név:.... Cím:.... Adószám:. Képviselője:. továbbiakban, mint Megrendelő között, a XIX. Szentlőrinci

Részletesebben

LaserArt Studio. laserarts@t-online.hu címen

LaserArt Studio. laserarts@t-online.hu címen LaserArt I. Lézertehnikai szakkiállítás Budapest 2008 október 24-25-26, Hálózatos Televíziók Rt., Konferenciaterem. Budapest, Bartók Béla út. 152/L Általános tájékoztató, ismertetı és megrendelılap 1.

Részletesebben

Cég név:... Levelezési cím:... E-mail:... Internet:... Cégvezető:.. Telefon:... Fax:...

Cég név:... Levelezési cím:... E-mail:... Internet:... Cégvezető:.. Telefon:... Fax:... Jelentkezési lap 1. A szerződő fél adatai: Cég név: Adószám:..... Számlázási cím:..... Bankszámlaszám:........ Levelezési cím:........... E-mail:... Internet:.... Cégvezető:.... Telefon:. Fax:. Kapcsolattartó:..

Részletesebben

Mely létrejött a Baranya Megyei Vállalkozói Központ (7621 Pécs Felsőmalom u. 13.), továbbiakban, mint Kiállítás szervező, és a ... ...

Mely létrejött a Baranya Megyei Vállalkozói Központ (7621 Pécs Felsőmalom u. 13.), továbbiakban, mint Kiállítás szervező, és a ... ... Általános feltételek Mely létrejött a (7621 Pécs Felsőmalom u. 13.), továbbiakban, mint Kiállítás szervező, és a Név:.... Cím:.... Adószám:. Képviselője:. továbbiakban, mint Megrendelő között, a XIX. Szentlőrinci

Részletesebben

KIÁLLÍTÁSI MEGRENDELŐ Általános feltételek

KIÁLLÍTÁSI MEGRENDELŐ Általános feltételek Általános feltételek Mely létrejött az AVKKF. Baranya Megyei Vállalkozói Központ (7621 Pécs Felsőmalom u. 13., adószám: 19033039-2-02), továbbiakban, mint Kiállítás szervező, és a Név:.... Cím:.... Adószám:.

Részletesebben

1. MEGRENDELŐ LAP 18. Budapesti Lakásvásár 2011. március 4-6.

1. MEGRENDELŐ LAP 18. Budapesti Lakásvásár 2011. március 4-6. 1. MEGRENDELŐ LAP 18. Budapesti Lakásvásár 2011. március 4-6. A megrendelő lap leadásának határideje a stand kijelölésétől számított egy hét, de legkésőbb 2011. február 21. 2011. február 21. után további

Részletesebben

HASZNOS TUDNIVALÓK KÉPZÉSTÉR

HASZNOS TUDNIVALÓK KÉPZÉSTÉR SZOLGÁLTATÁSOK Megjelenés a cégkatalógusban Bemutatkozó oldal Bemutatkozó oldalak javítása Reklámoldal A bemutatkozó oldalhoz a szöveget és a logót honlapunk Ügyfél Adminisztrációs Rendszerén keresztül

Részletesebben

2019. október Mátraháza

2019. október Mátraháza CÉGES MEGRENDELŐLAP Visszaküldendő a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat címére: 1089 Budapest, Orczy út 32/b. A kiállító neve: Levélcím: Telefon: Bankszámlaszám: Adószám: (A fenti adatok kitöltése kötelező.)

Részletesebben

KIÁLLÍTÓI, SZPONZORI ÉS REKLÁMAJÁNLAT

KIÁLLÍTÓI, SZPONZORI ÉS REKLÁMAJÁNLAT RENDEZVÉNY NEVE MDT Családorvosi Munkacsoport regionális továbbképző rendezvénye HELYSZÍN Hotel Eger & Park****, Eger IDŐPONT 2018. augusztus 31 szeptember 1. RENDEZVÉNY HONLAPJA http://stand-art.hu/mcsm2018

Részletesebben

KIÁLLÍTÓI, SZPONZORI ÉS REKLÁMAJÁNLAT

KIÁLLÍTÓI, SZPONZORI ÉS REKLÁMAJÁNLAT RENDEZVÉNY NEVE Tavaszi Diabetes Továbbképzés HELYSZÍN Hotel Eger & Park****, Eger IDŐPONT 2019. május 31 június 1. RENDEZVÉNY HONLAPJA http://stand-art.hu/tdt2019 S T A N D - A R T E V E N T M A N A G

Részletesebben

KIÁLLÍTÓI, SZPONZORI ÉS REKLÁMAJÁNLAT

KIÁLLÍTÓI, SZPONZORI ÉS REKLÁMAJÁNLAT RENDEZVÉNY NEVE HELYSZÍN AZ MDT HÁZIORVOSI MUNKACSOPORT VII. TOVÁBBKÉPZŐ KONFERENCIÁJA Novotel Budapest Centrum**** IDŐPONT 2017. november 10-11. RENDEZVÉNY HONLAPJA http://stand-art.hu/mdtcsm2017 S T

Részletesebben

JELENTKEZÉSI LAP. Cégnév: Levelezési cím: Internet: Cégvezető: Telefon: Kapcsolattartó: Telefon:

JELENTKEZÉSI LAP. Cégnév: Levelezési cím: Internet: Cégvezető: Telefon:   Kapcsolattartó: Telefon: JELENTKEZÉSI LAP SZERVEZŐ: SZAKMAI TÁRSSZERVEZŐ: Tematik-Kábel Kft. The Fishing and Hunting H-1012 Budapest, Márvány u. 17. Channel tel.: 06-30-504-1953 internet: www.fishingandhuntingtv.com fax: 06-1-881-6521

Részletesebben

JELENTKEZÉSI LAP /kiállítók számára/ AGRÁREXPORA / innovációs kiállításra/

JELENTKEZÉSI LAP /kiállítók számára/ AGRÁREXPORA / innovációs kiállításra/ JELENTKEZÉSI LAP /kiállítók számára/ a 2009. szeptember 9-13 között a HUNGEXPO területén, a Budapesti Nemzetközi Vásárral egy időben a G pavilonban megrendezendő AGRÁREXPORA / innovációs kiállításra/ /Expo

Részletesebben

2012. március 9-11. (péntek vasárnap) Pécs, Lauber Dezső Városi Sportcsarnok (Dr. Veress Endre u. 10)

2012. március 9-11. (péntek vasárnap) Pécs, Lauber Dezső Városi Sportcsarnok (Dr. Veress Endre u. 10) 2012. március 9-11. (péntek vasárnap) Pécs, Lauber Dezső Városi Sportcsarnok (Dr. Veress Endre u. 10) Magyarország egyik legnagyobb és legnépszerűbb vidéki turisztikai kiállításának számító Pécsi Utazás

Részletesebben

JELENTKEZÉSI SEGÉDLET 17. BUDAPESTI LAKÁSVÁSÁR 2010. szeptember 24-26. Jelentkezési határidő: 2010. szeptember 1. TARTALOM

JELENTKEZÉSI SEGÉDLET 17. BUDAPESTI LAKÁSVÁSÁR 2010. szeptember 24-26. Jelentkezési határidő: 2010. szeptember 1. TARTALOM JELENTKEZÉSI SEGÉDLET 17. BUDAPESTI LAKÁSVÁSÁR 2010. szeptember 24-26. Jelentkezési határidő: 2010. szeptember 1. Az alábbiakban a jelentkezési lapon, illetve a megrendelőlapon szereplő tételekkel kapcsolatos

Részletesebben

KIÁLLÍTÓI ÉS TÁMOGATÓI FELHÍVÁS

KIÁLLÍTÓI ÉS TÁMOGATÓI FELHÍVÁS Magyar Állatorvosi Kamara Fővárosi Szervezetének Továbbképző Konferenciája Helyszín: Ramada Resort Aquaworld Budapest 1044 Budapest, Íves út 16. Időpont: 2016. január 16 17. (Szombat Vasárnap) KIÁLLÍTÓI

Részletesebben

2013. március 9-10. (szombat vasárnap) Pécs, Zsolnay Kulturális Negyed

2013. március 9-10. (szombat vasárnap) Pécs, Zsolnay Kulturális Negyed 18. Travel Expo and Fair in Pécs 2013. március 9-10. (szombat vasárnap) Pécs, Zsolnay Kulturális Negyed A régió egyik legszínvonalasabb és legnépszerűbb turisztikai börzéje, a Pécsi Utazás Kiállítás és

Részletesebben

XII. PÉCS INFO Informatikai, Telekommunikációs Szakkiállítás és Konferencia 2007. május 17-20.

XII. PÉCS INFO Informatikai, Telekommunikációs Szakkiállítás és Konferencia 2007. május 17-20. TISZTELT PARTNERÜNK! 2007. május 17-20-án a Pécs Expo társrendezvényeként kerül megrendezésre a a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara, valamint a Pécsi Rendezvényszervezô Kht szervezésében. A PÉCS

Részletesebben

KIÁLLÍTÓI, SZPONZORI ÉS REKLÁMAJÁNLAT

KIÁLLÍTÓI, SZPONZORI ÉS REKLÁMAJÁNLAT RENDEZVÉNY NEVE A Magyar Gyermekorvosok Társasága Délmagyarországi Decentrum Tudományos Ülése HELYSZÍN Alföld Gyöngye Hotel és Konferenciaközpont, Gyopárosfürdő IDŐPONT 2017. április 28-29. RENDEZVÉNY

Részletesebben

Konferencia május 17. New York-palota, Hotel Boscolo Budapest PARTNERI CSOMAGOK

Konferencia május 17. New York-palota, Hotel Boscolo Budapest PARTNERI CSOMAGOK 2018. május 17. New York-palota, Hotel Boscolo Budapest PARTNERI CSOMAGOK Platina fokozatú partner - a konferencia platina fokozatú partnereként jogosult a konferencia megnyitó beszédének a megtartására

Részletesebben

KIÁLLÍTÓI, SZPONZORI ÉS REKLÁMAJÁNLAT

KIÁLLÍTÓI, SZPONZORI ÉS REKLÁMAJÁNLAT RENDEZVÉNY NEVE X. JUBILEUMI KELET-MAGYARORSZÁGI DIABÉTESZ HÉTVÉGE a Magyar Diabetes Társaság Regionális Kongresszusa HELYSZÍN Avalon Park, Miskolctapolca IDŐPONT 2017. október 5-7. RENDEZVÉNY HONLAPJA

Részletesebben

KIÁLLÍTÓI, SZPONZORI ÉS REKLÁMAJÁNLAT

KIÁLLÍTÓI, SZPONZORI ÉS REKLÁMAJÁNLAT RENDEZVÉNY NEVE A Magyar Belgyógyász Társaság Dél-magyarországi Decentrum Tudományos Ülése HELYSZÍN Csabagyöngye Kulturális Központ, Békéscsaba IDŐPONT 2017. március 30 április 1. RENDEZVÉNY HONLAPJA http://stand-art.hu/mbtd2017

Részletesebben

Terület bérleti díjak épületen belül. A terület bérleti díja épületen kívül

Terület bérleti díjak épületen belül. A terület bérleti díja épületen kívül Ajánlat kiállítóknak Zalaegerszeg Zalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnok 2018. Szeptember 22-23. www.tft-zeg.hu Terület bérleti díjak épületen belül nagyterem n Oldalstand: 3.000 Ft+áfa / m2 / 2 nap (egy

Részletesebben

KONFERENCIA TÁMOGATÓI CSOMAGOK ÉS KIÁLLÍTÁSI ÉRTESÍTŐ. Siófok, 2011. március 25-27.

KONFERENCIA TÁMOGATÓI CSOMAGOK ÉS KIÁLLÍTÁSI ÉRTESÍTŐ. Siófok, 2011. március 25-27. KONFERENCIA TÁMOGATÓI CSOMAGOK ÉS KIÁLLÍTÁSI ÉRTESÍTŐ Siófok, 2011. március 25-27. http://www.diamond-congress.hu/sejt2011 A Magyar Genetikusok Egyesülete és a Magyar Biológiai Társaság Sejt- és Fejlődésbiológiai

Részletesebben

KIÍRÁS JELENTKEZÉSI LAP & RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK 2016. január 23-24. ISMÉT MEGRENDEZÉSRE KERÜL AZ ESKÜVŐ KIÁLLÍTÁS ÉS VÁSÁR!

KIÍRÁS JELENTKEZÉSI LAP & RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK 2016. január 23-24. ISMÉT MEGRENDEZÉSRE KERÜL AZ ESKÜVŐ KIÁLLÍTÁS ÉS VÁSÁR! KIÍRÁS JELENTKEZÉSI LAP & RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK 2016. január 23-24. ISMÉT MEGRENDEZÉSRE KERÜL AZ ESKÜVŐ KIÁLLÍTÁS ÉS VÁSÁR! TÁJÉKOZTATÓ A 13. pécsi Esküvő Kiállítás és Vásár óriási sikerére való tekintettel

Részletesebben

Falinaptár TERJEDELEM: MEGJELENÉS: Felső hirdetés 180 x x x 200 Alsó szalag 180 x x x oldal 180 x

Falinaptár TERJEDELEM: MEGJELENÉS: Felső hirdetés 180 x x x 200 Alsó szalag 180 x x x oldal 180 x FALINAPTÁR www.viapannonia.hu/babanaptar Falinaptár A félévente megjelenő Baba-mama Kalauz szerkesztősége lehetőséget nyújt kiemelt hirdetőinek, hogy közösen megajándékozva a kisgyermekes családokat az

Részletesebben

Pannon Egyetem Állásbörze március 27. Veszprém, B aula 8200 Veszprém, Egyetem u. 10.

Pannon Egyetem Állásbörze március 27. Veszprém, B aula 8200 Veszprém, Egyetem u. 10. Tisztelt Munkaadó! Kedves Partnerünk! Örömmel jelentjük be, hogy a Pannon Egyetem az egyedi atmoszférával rendelkező Aulájában rendezi meg idén nagy hagyományokra és múltra visszatekintő Pannon Egyetem

Részletesebben

KIÁLLÍTÓI, SZPONZORI ÉS REKLÁMAJÁNLAT

KIÁLLÍTÓI, SZPONZORI ÉS REKLÁMAJÁNLAT RENDEZVÉNY NEVE XI. SZEGEDI DIABÉTESZ NAP HELYSZÍN SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központ IDŐPONT 2016. október 21-22. RENDEZVÉNY HONLAPJA http://stand-art.hu/szdn11 S T A N D - A R T E V

Részletesebben

INNORAIL 2015 FELHÍVÁS KIÁLLÍTÁSRA ÉS HIRDETÉSRE. Budapest, 2015. október 14-16. Vasúti infrastruktúra és innováció Európában

INNORAIL 2015 FELHÍVÁS KIÁLLÍTÁSRA ÉS HIRDETÉSRE. Budapest, 2015. október 14-16. Vasúti infrastruktúra és innováció Európában INNORAIL 2015 Vasúti infrastruktúra és innováció Európában Budapest, 2015. október 14-16. www.innorail2015.hu Szervező: Innorail Kiadó és Konferencia Kft. FELHÍVÁS KIÁLLÍTÁSRA ÉS HIRDETÉSRE INNORAIL 2015

Részletesebben

ÉLETképek. médiaajánlat. megjelenik kéthetente. R á k o s p a l o t a P e s t ú j h e l y Ú j p a l o t a k ö z é l e t i l a p j a

ÉLETképek. médiaajánlat. megjelenik kéthetente. R á k o s p a l o t a P e s t ú j h e l y Ú j p a l o t a k ö z é l e t i l a p j a XV. K E R Ü L E T I ÉLETképek megjelenik kéthetente R á k o s p a l o t a P e s t ú j h e l y Ú j p a l o t a k ö z é l e t i l a p j a médiaajánlat 2 ÉLETképek Médiaajánlat Az ÉLETképek a XV. kerületi

Részletesebben

Tisztelt Munkaadó! Pannon Állásbörze 2011 Ősz Pannon Egyetem, Aula 8200 Veszprém, Egyetem u. 10. 2011. november 8.

Tisztelt Munkaadó! Pannon Állásbörze 2011 Ősz Pannon Egyetem, Aula 8200 Veszprém, Egyetem u. 10. 2011. november 8. Szolgáltatások a rendezvényen Standtérkép Megjelenés módja, feltételei Megrendelőlap Pannon Állásbörze 2011 Ősz Pannon Egyetem, Aula 8200 Veszprém, Egyetem u. 10 2011. november 8. Tisztelt Munkaadó! 2011.

Részletesebben

Hirdetési lehetőségek: Szponzorációs csomagok:

Hirdetési lehetőségek: Szponzorációs csomagok: Hirdetési lehetőségek: A programfüzetben a megjelenés az alábbi árak szerint : Borító, hátsó külső oldal: 60 000,- HUF + ÁFA Borító, hátsó belső oldal: 45 000,- HUF + ÁFA Belső oldalak: 35 000,-HUF + ÁFA

Részletesebben

Médiaajánlat logisztikai és beszerzési szakemberek elérésére

Médiaajánlat logisztikai és beszerzési szakemberek elérésére MLBKT hírlevél Logisztika.hu Médiaajánlat logisztikai és beszerzési szakemberek elérésére A Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság nonprofit szaklapján, a n, a heti hírlevélen és a logisztika.hu

Részletesebben

MEGJELENÉS: 2009 2. negyedév

MEGJELENÉS: 2009 2. negyedév BALATON 2009. évi programokkal www.viapannonia.hu Balaton 2009 BALATON 2009 Az angol-német-magyar nyelvű, A/5 méretű turisztikai kiadvány a balatoni régióban kalauzolja el a hazai és külföldi turistákat.

Részletesebben

együtt a régió diplomás munkaerő-piacáért Debreceni Egyetem Hallgatói Önkormányzat, Karrierközpont 2015. 04. 22.

együtt a régió diplomás munkaerő-piacáért Debreceni Egyetem Hallgatói Önkormányzat, Karrierközpont 2015. 04. 22. együtt a régió diplomás munkaerő-piacáért Debreceni Egyetem Hallgatói Önkormányzat, Karrierközpont 2015. 04. 22. Szeretettel köszöntöm a Debreceni Egyetem soron következő Állásbörze és Karriernap alkalmából!

Részletesebben

TURIZMUS 2007. 12. Pécsi Utazási Börze 2007 március 9-11.

TURIZMUS 2007. 12. Pécsi Utazási Börze 2007 március 9-11. TISZTELT PARTNERÜNK! 2007 márciusában, a a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamarával közösen 12. alkalommal rendezi meg Magyarország legnagyobb vidéki turisztikai vásárát-börzéjét. A börze évek óta kiváló

Részletesebben

2014. március 7-9. (péntek vasárnap) Pécs, Zsolnay Kulturális Negyed M21 TESTVÉRVÁROSAINK HELYI ÉRTÉKEINK

2014. március 7-9. (péntek vasárnap) Pécs, Zsolnay Kulturális Negyed M21 TESTVÉRVÁROSAINK HELYI ÉRTÉKEINK 2014. március 7-9. (péntek vasárnap) 19. Travel Expo and Fair in Pécs Pécs, Zsolnay Kulturális Negyed M21 A Fair-Expo Kft. szervezésében a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara rendezvénye, a 19. Pécsi

Részletesebben

Médiaajánlat logisztikai és beszerzési szakemberek elérésére

Médiaajánlat logisztikai és beszerzési szakemberek elérésére MLBKT hírlevél Logisztika.hu Médiaajánlat logisztikai és beszerzési szakemberek elérésére A Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság nonprofit szaklapján, a n, a heti hírlevélen és a logisztika.hu

Részletesebben

Médiaajánlat logisztikai és beszerzési szakemberek elérésére

Médiaajánlat logisztikai és beszerzési szakemberek elérésére MLBKT hírlevél Logisztika.hu Médiaajánlat logisztikai és beszerzési szakemberek elérésére A Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság nonprofit szaklapján, a n, a heti hírlevélen és a logisztika.hu

Részletesebben

KIÁLLÍTÓI, SZPONZORI ÉS REKLÁMAJÁNLAT

KIÁLLÍTÓI, SZPONZORI ÉS REKLÁMAJÁNLAT RENDEZVÉNY NEVE HELYSZÍN A MAGYAR DIABETES TÁRSASÁG XXVI. KONGRESSZUSA József Attila Tanulmányi és Információs Központ, Szeged IDŐPONT 2018. április 19-22. RENDEZVÉNY HONLAPJA www.diabet.hu/mdt2018 Tisztelt

Részletesebben

Hirdetési lehetőségek: Szponzorációs csomagok:

Hirdetési lehetőségek: Szponzorációs csomagok: Hirdetési lehetőségek: A programfüzetben a megjelenés az alábbi árak szerint : Borító, hátsó külső oldal: 60 000,- HUF + ÁFA Borító, hátsó belső oldal: 45 000,- HUF + ÁFA Belső oldalak: 35 000,-HUF + ÁFA

Részletesebben

STROKE TÁRSASÁG XIII. konferenciája a. és a A MAGYAR. NEUROSZONOLÓGIAI TÁRSASÁG X. konferenciája KIÁLLÍTÓI / SZPONZORI KIT. Győr, október 5-7.

STROKE TÁRSASÁG XIII. konferenciája a. és a A MAGYAR. NEUROSZONOLÓGIAI TÁRSASÁG X. konferenciája KIÁLLÍTÓI / SZPONZORI KIT. Győr, október 5-7. A MAGYAR STROKE TÁRSASÁG XIII. konferenciája a és a A MAGYAR NEUROSZONOLÓGIAI TÁRSASÁG X. konferenciája KIÁLLÍTÓI / SZPONZORI KIT Győr, 2017. október 5-7. A MAGYAR STROKE TÁRSASÁG XIII. és A MAGYAR NEUROSZONOLÓGIAI

Részletesebben

2016. november 4-6. Veszprém Aréna. JELENTKEZÉSI LAP/ MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS Jelentkezési határidő: október 3.

2016. november 4-6. Veszprém Aréna. JELENTKEZÉSI LAP/ MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS Jelentkezési határidő: október 3. 2016. november 4-6. Veszprém Aréna JELENTKEZÉSI LAP/ MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS Jelentkezési határidő: 2016. október 3. Kiállító cég neve: Az társkiállítók listáját külön írásban szíveskedjenek megküldeni! Cím:

Részletesebben

Időpont: 2011. szeptember 29 október 1. Szolnoki Főiskola, 5000 Szolnok, Tiszaligeti sétány. Helyszín:

Időpont: 2011. szeptember 29 október 1. Szolnoki Főiskola, 5000 Szolnok, Tiszaligeti sétány. Helyszín: A Jász-Nagykun-Szolnok megyei Hetényi Géza Kórház- Rendelőintézet és a Magyar Diabetes Társaság tisztelettel meghívja Önt és munkatársait a VII. Kelet-Magyarországi Diabétesz Hétvége tudományos konferenciára,

Részletesebben

Decemberi Esküvő Napok Pécs 12. Pécsi Esküvő Kiállítás és Vásár december 1-2.

Decemberi Esküvő Napok Pécs 12. Pécsi Esküvő Kiállítás és Vásár december 1-2. www.denap.hu Fair-Expo Kft. 12. Pécsi Esküvő Kiállítás és Vásár 2012. december 1-2. (szombat- vasárnap) Zsolnay Kulturális Negyed, Pécsi Galéria (Major u. 21.) Esküvők, lakodalmak, szalagavatók, bálok,

Részletesebben

KIÁLLÍTÓI, SZPONZORI ÉS REKLÁMAJÁNLAT

KIÁLLÍTÓI, SZPONZORI ÉS REKLÁMAJÁNLAT AZ MDT REGIONÁLIS KONGRESSZUSA, A CSALÁDORVOSI, RENDEZVÉNY NEVE EDUKÁCIÓS, METABOLIKUS ÉS GENETIKAI MUNKACSOPORT TOVÁBBKÉPZŐ RENDEZVÉNYE HELYSZÍN ETO Park Hotel****, Győr IDŐPONT 2016. november 3-5. RENDEZVÉNY

Részletesebben

III. Országos Nagykereskedelmi és Gyártói Konferencia

III. Országos Nagykereskedelmi és Gyártói Konferencia a tavalyi, II. Országos Nagykereskedelmi és Gyártói Konferencia Mutassa be cégét és termékeit fejlett nagykereskedő és gyártó cégek vezetőinek és legyen a III. Országos Nagykereskedői és Gyártói Konferencia

Részletesebben

HVG Állásbörze 2011 ősz. Tájékoztató KépzésTér

HVG Állásbörze 2011 ősz. Tájékoztató KépzésTér HVG Állásbörze 2011 ősz Tájékoztató KépzésTér A HVG Állásbörze hazánk legnagyobb állás és képzésvására Évente két rendezvény 7.500-9.000 látogató a helyszínen Rendezvényenként 120-150 kiállító és több

Részletesebben

Mutassa be cégét és termékeit fejlett nagykereskedő és gyártó cégek vezetőinek

Mutassa be cégét és termékeit fejlett nagykereskedő és gyártó cégek vezetőinek Mutassa be cégét és termékeit fejlett nagykereskedő és gyártó cégek vezetőinek és legyen a II. Országos Nagykereskedői és Gyártói Konferencia kiállító partnere 2013. február 21-én Kedves Kiállító partnerünk!

Részletesebben

Tudatos Vállalkozók Országos Konferenciája

Tudatos Vállalkozók Országos Konferenciája Mutassa be cégét és termékeit innovatív és tudatosan fejlődő cégek vezetőinek és legyen a Tudatos Vállalkozók Országos Konferenciájának kiállító partnere 2014. október 8-án Kedves Kiállító Partnerünk!

Részletesebben

Médiaajánlat magyar. lapja. allattenyesztoklapja

Médiaajánlat magyar. lapja.   allattenyesztoklapja magyar www.allattenyesztok.hu lapja MAGYAR ÁLLATTENYÉSZTŐK 1830 SZÖVETSÉGE Médiaajánlat 2019 1134 Budapest, XIII. Lőportár u. 16. I. emelet; Postacím: 1241 Budapest, 5. Pf: 176. masz@t-online.hu www.allattenyesztok.hu

Részletesebben

Pannon Egyetem Állásbörze március 28. Veszprém, B aula 8200 Veszprém, Egyetem u. 10.

Pannon Egyetem Állásbörze március 28. Veszprém, B aula 8200 Veszprém, Egyetem u. 10. Tisztelt Munkaadó! Kedves Partnerünk! Örömmel jelentjük be, hogy a Pannon Egyetem az egyedi atmoszférával rendelkező Aulájában rendezi meg idén nagy hagyományokra és múltra visszatekintő Pannon Egyetem

Részletesebben

Konferenciatámogatói csomagok és kiállítási értesítő

Konferenciatámogatói csomagok és kiállítási értesítő Konferenciatámogatói csomagok és kiállítási értesítő http://balaton.mett.hu Húsz évvel az első Balaton Konferencia megrendezése után a Magyar Elválasztástudományi Társaság (METT) ismét megszervezi a komoly

Részletesebben

2018. november Veszprém Aréna. JELENTKEZÉSI LAP/ MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS Jelentkezési határidő: szeptember 15. Kiállító cég neve: Adószám:

2018. november Veszprém Aréna. JELENTKEZÉSI LAP/ MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS Jelentkezési határidő: szeptember 15. Kiállító cég neve: Adószám: Minden adatot kérünk megadni! 2018. november 9-11. Veszprém Aréna JELENTKEZÉSI LAP/ MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS Jelentkezési határidő: 2018. szeptember 15. Kiállító cég neve: Adószám: Számlázási név: Számlázási

Részletesebben

I. Kelet-Európai Alagútépítő Konferencia és Kiállítás Az alagút összeköt

I. Kelet-Európai Alagútépítő Konferencia és Kiállítás Az alagút összeköt I. Kelet-Európai Alagútépítő Konferencia és Kiállítás Az alagút összeköt Budapest, 2012. szeptember 18-21. KONFERENCIA TÁMOGATÓI ÉS KIÁLLÍTÓI CSOMAGOK http://www.eetc2012budapest.com Konferencia és a Kiállítás

Részletesebben

Kedves Kiállítók, Leendő Támogatóink!

Kedves Kiállítók, Leendő Támogatóink! Kedves Kiállítók, Leendő Támogatóink! 2019. október 3-5-ig a Bethesda Gyermekkórház szervezésében kerül megrendezésre a Magyar Gyermekorvosok Társaságának országos Nagygyűlése. A korábbi évekhez hasonlóan

Részletesebben

TisztaShow Tisztítás-technológiai Szakkiállítás és Vásár. Kiállítói tájékoztató ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

TisztaShow Tisztítás-technológiai Szakkiállítás és Vásár. Kiállítói tájékoztató ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK 1 TisztaShow Tisztítás-technológiai Szakkiállítás és Vásár Kiállítói tájékoztató ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK Rendezvény neve:tisztashow Tisztítás-technológiai Szakkiállítás és Vásár (továbbiakban TisztaShow)

Részletesebben

Haszon Lapkiadó Kft. Általános szerződési feltételek

Haszon Lapkiadó Kft. Általános szerződési feltételek ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A Haszon Lapkiadó Kft. kiadványainak felületeit marketing célokra értékesíti továbbiakban Hirdetőnek az alábbi általános feltételekkel: I. Hirdető Hirdető minden olyan jogi

Részletesebben

Tisztelt Partnerünk! A Magyar Epilepszia Liga vezetősége nevében szeretettel várunk érdeklődésüket! Prof. Fogarasi András.

Tisztelt Partnerünk! A Magyar Epilepszia Liga vezetősége nevében szeretettel várunk érdeklődésüket! Prof. Fogarasi András. Tisztelt Partnerünk! 2018. tavaszán 14. alkalommal kerül megrendezésre a Magyar Epilepszia Liga országos kongresszusa. A korábbi évekhez hasonlóan most is az a célunk, hogy az epileptológiát és az epilepsziás

Részletesebben

PANNON EGYETEM KARRIER IRODA A NAGYBETŰS. - a Pannon Egyetem hivatalos Alumni Magazinja

PANNON EGYETEM KARRIER IRODA A NAGYBETŰS. - a Pannon Egyetem hivatalos Alumni Magazinja A NAGYBETŰS - a Pannon Egyetem hivatalos Alumni Magazinja Telefon: (+36 88) 624-813 Fax: (+36 88) 624-813 Internet:http://kairo.uni-pannon.hu Az A NAGYBETŰS c. magazin 2009. évi médiaajánlata A NAGYBETŰS

Részletesebben

JELENTKEZÉSI LAP - KIZÁRÓLAG GÉPES KIÁLLÍTÓKNAK

JELENTKEZÉSI LAP - KIZÁRÓLAG GÉPES KIÁLLÍTÓKNAK 2017. május 31. - június 1. JELENTKEZÉSI LAP - KIZÁRÓLAG GÉPES KIÁLLÍTÓKNAK Megrendelő adatai: Kiállító neve: Kiállító cég székhelye: Számlázási cím: Levelezési cím: Jelentkezési határidő: 2017. április

Részletesebben

Sándor falvi KISBÍRÓ. Hirdessen nálunk! Hirdessen velünk! Hirdetési lehetőségek, tarfiák, megrendelőlap a Sándorfalvi Kisbíróhoz

Sándor falvi KISBÍRÓ. Hirdessen nálunk! Hirdessen velünk! Hirdetési lehetőségek, tarfiák, megrendelőlap a Sándorfalvi Kisbíróhoz skb_hirdetési felületek:skb 2016.03.04. 12:24 Oldal 1 Sándor falvi KISBÍRÓ Hirdetési méretek és megrendelőlap www.sandorfalva.hu kisbiro@sandorfalva.hu Hirdessen nálunk! Hirdessen velünk! Hirdetési lehetőségek,

Részletesebben

Tisztelt Kiállítóink!

Tisztelt Kiállítóink! Tisztelt Kiállítóink! 2013. március 22. és 24. (péntek vasárnap) között 23. alkalommal kerül megrendezésre a debreceni Kölcsey Központban az Utazás és Szabadidő 2013 Kiállítás és Vásár. A hagyományos kiállítói

Részletesebben

Egészségturisztikai és Életmód Kiállítás és Konferencia. Debrecen, Kölcsey Központ ok tóber 2-3. JELENTKEZÉSI LAP

Egészségturisztikai és Életmód Kiállítás és Konferencia. Debrecen, Kölcsey Központ ok tóber 2-3. JELENTKEZÉSI LAP II.Thermal & Wellness JELENTKEZÉSI LAP Visszaküldendô: Észak-alföldi Termál Klaszter Egyesület 5001 Szolnok, Sóház u. 8. I/1. 56/516-116 Jelentkezési határidô: 2009. szeptember 04. Székhely: Levelezési

Részletesebben

KIÁLLÍTÓI, SZPONZORI ÉS REKLÁMAJÁNLAT

KIÁLLÍTÓI, SZPONZORI ÉS REKLÁMAJÁNLAT RENDEZVÉNY NEVE A MAGYAR DIABETES TÁRSASÁG XXV. KONGRESSZUSA HELYSZÍN Kodály Központ, Pécs IDŐPONT 2017. április 20-23. RENDEZVÉNY HONLAPJA www.diabet.hu/mdt2017 Tisztelt Kollégák, Kedves Támogatóink!

Részletesebben

Tisztelt Leendô Kiállítónk!

Tisztelt Leendô Kiállítónk! Tisztelt Leendô Kiállítónk! Az alábbi jelentkezési dokumentáció 3 részbôl áll: 1. általános céginformációk 2. standhely rendelés 3. standfelépítmény rendelés Kérjük, hogy mindhárom dokumentumot kitöltve,

Részletesebben

IPARI RIPORTOK.hu. media kit 2018

IPARI RIPORTOK.hu. media kit 2018 .hu media kit 2018 MEDIA KIT Az gazdasági, ipari szakfolyóiratok független kiadója. Az elmúlt évek során számos exkluzív szakmai riportot készítettünk a magyar gazdaság kiemelkedő szereplőivel nagyvállalatok,

Részletesebben

ART-STUDY Mûvészeti Kiállítás és Vásár Mûvészetoktatási konferencia 2007. november 8-11.

ART-STUDY Mûvészeti Kiállítás és Vásár Mûvészetoktatási konferencia 2007. november 8-11. TISZTELT IGAZGATÓ ÚR / ASSZONY! TISZTELT PARTNERÜNK! Ez évben hagyományteremtô szándékkal, a régióban elsô ízben kerül megrendezésre az Art-Study Mûvészeti Kiállítás és Vásár, mely kapcsolódik az Európai

Részletesebben

Médiaajánlat 2012. Rólunk írták. logisztikai és beszerzési döntéshozók, valamint beszállítóik elérésére

Médiaajánlat 2012. Rólunk írták. logisztikai és beszerzési döntéshozók, valamint beszállítóik elérésére Médiaajánlat 2012 logisztikai és beszerzési döntéshozók, valamint beszállítóik elérésére Rólunk írták» Szakmailag az ország leghitelesebb szervezete.» Nagyszerű szakmai rendezvények.» Gyors és rugalmas

Részletesebben

Média ajánlat június 1.-től érvényes árak

Média ajánlat június 1.-től érvényes árak Média ajánlat 2009. június 1.-től érvényes árak Katalógus / Weboldal pillérei Utazás Turizmus Oktatás Kiállítás Színház Élménybeszámoló Útleírás Interjú Shopping Street Célcsoport (Katalógus, Weboldal)

Részletesebben

Konferenciatámogatói csomagok és kiállítási értesíto

Konferenciatámogatói csomagok és kiállítási értesíto Konferenciatámogatói csomagok és kiállítási értesíto http://balaton.mett.hu 2 A hagyományoknak megfelelően a Magyar Elválasztástudományi Társaság (METT) ismét megszervezi a komoly elismertségnek örvendő

Részletesebben

magyar állattenyésztők

magyar állattenyésztők állattenyésztők A Magyar Állattenyésztők Szövetsége Folyóirata magyar www.allattenyesztok.hu lapja magyar állattenyésztők 1830 szövetsége Médiaajánlat 2016 1134 Budapest, XIII. Lőportár u. 16. I. emelet;

Részletesebben

(HÚS- ÉS SAJTKÉSZÍTMÉNY, PÁLINKA, BOR, KÉZMŰVES SÖR TERMELŐI ÉS FORGALMAZÓI RÉSZÉRE) E-mail:

(HÚS- ÉS SAJTKÉSZÍTMÉNY, PÁLINKA, BOR, KÉZMŰVES SÖR TERMELŐI ÉS FORGALMAZÓI RÉSZÉRE) E-mail: Toros Pálinka Fesztiválok MEGRENDELŐ (HÚS- ÉS SAJTKÉSZÍTMÉNY, PÁLINKA, BOR, KÉZMŰVES SÖR TERMELŐI ÉS FORGALMAZÓI RÉSZÉRE) Alulírott Kiállító neve: Tevékenységi köre: Székhelye: Számlázási név, cím és adószám:

Részletesebben

6. Vezetéstudományi Konferencia Menedzsment kihívások Taylor után 105 évvel. 1. KÖRLEVÉL (2016. január 13.)

6. Vezetéstudományi Konferencia Menedzsment kihívások Taylor után 105 évvel. 1. KÖRLEVÉL (2016. január 13.) 6. Vezetéstudományi Konferencia Menedzsment kihívások Taylor után 105 évvel 1. KÖRLEVÉL (2016. január 13.) Tisztelt Kollégák! 2011-ben hagyományteremtő szándékkal rendeztük meg Szegeden az 1. Vezetéstudományi

Részletesebben

Konferenciatámogatói csomagok és kiállítási értesítő

Konferenciatámogatói csomagok és kiállítási értesítő Konferenciatámogatói csomagok és kiállítási értesítő http://www.vandorgyules.mett.hu/ A hagyományoknak megfelelően a Magyar Elválasztástudományi Társaság (METT) ismét megszervezi a komoly elismertségnek

Részletesebben

Bízunk abban, hogy a 12 th Balaton Symposium on High-Performance Separation Methods konferencia résztvevői között köszönthetjük.

Bízunk abban, hogy a 12 th Balaton Symposium on High-Performance Separation Methods konferencia résztvevői között köszönthetjük. A hagyományoknak megfelelően a Magyar Elválasztástudományi Társaság (METT) ismét megszervezi a komoly elismertségnek örvendő Balaton Szimpózium nemzetközi konferenciát. A 12 th Balaton Symposium on High-Performance

Részletesebben

HVG Állásbörze 2011 ősz. Tájékoztató

HVG Állásbörze 2011 ősz. Tájékoztató HVG Állásbörze 2011 ősz Tájékoztató A HVG Állásbörze hazánk legnagyobb karriervására Évente két rendezvény 7.500-9.000 látogató a helyszínen Rendezvényenként 120-150 kiállító és több mint 1.500 állásajánlat

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A HAMU és GYÉMÁNT Kft. kiadványainak felületeit marketing célokra értékesíti továbbiakban Hirdetőnek az alábbi általános feltételekkel: I. Hirdető: Hirdető minden olyan

Részletesebben

IPARI RIPORTOK.hu. media kit 2019

IPARI RIPORTOK.hu. media kit 2019 .hu media kit 2019 MEDIA KIT Az gazdasági, ipari szakfolyóiratok független kiadója. Az elmúlt évek során számos exkluzív szakmai riportot készítettünk a magyar gazdaság kiemelkedő szereplőivel nagyvállalatok,

Részletesebben

Tisztelt Munkaadó! Pannon Egyetem Állásbörze 2016 Tavasz Pannon Egyetem, Aula 8200 Veszprém, Egyetem u április 20.

Tisztelt Munkaadó! Pannon Egyetem Állásbörze 2016 Tavasz Pannon Egyetem, Aula 8200 Veszprém, Egyetem u április 20. Szolgáltatások a rendezvényen Standtérkép Megjelenés módja, feltételei Megrendelőlap Pannon Egyetem Állásbörze 2016 Tavasz Pannon Egyetem, Aula 8200 Veszprém, Egyetem u. 10 2016. április 20. Tisztelt Munkaadó!

Részletesebben

1. Üres kiállítói terület:

1. Üres kiállítói terület: Jelentkezési határidő: 2018. szeptember 28. Kérjük, küldje vissza a jelentkezési lapot amint lehetséges: - e-mail-ben az info@budaexpo.com címre, vagy - faxon a +36-23-444-926-os számra. 1. Üres kiállítói

Részletesebben

(VENDÉGLÁTÓ ÉS SNACK PROFILÚ VÁLLALKOZÁSOK RÉSZÉRE) E-mail:

(VENDÉGLÁTÓ ÉS SNACK PROFILÚ VÁLLALKOZÁSOK RÉSZÉRE) E-mail: Toros Pálinka Fesztiválok MEGRENDELŐ (VENDÉGLÁTÓ ÉS SNACK PROFILÚ VÁLLALKOZÁSOK RÉSZÉRE) Alulírott Kiállító neve: Tevékenységi köre: Székhelye: Számlázási név, cím és adószám: Kapcsolattartó: Cégér felirat:

Részletesebben

Ipari, Kereskedelmi és Mezőgazdasági Gépkiállítás, Termékbemutató és Traktorhúzó Európa Kupa

Ipari, Kereskedelmi és Mezőgazdasági Gépkiállítás, Termékbemutató és Traktorhúzó Európa Kupa Jelentkezési lap Megrendelő, szerződő fél adatai (jelentkezési határidő: 2015. július 15.) Kiállító cég neve: Kiállító cég székhelye: Számlázási cím: Levelezés cím: Adószám: Telefonszám: E-mail: Cégvezető

Részletesebben

(REFORMÉLELMISZER, LEKVÁR, MÉHÉSZETI ÉS KÉZMŰVES TERMÉKET ÁRUSÍTÓ KIÁLLÍTÓK RÉSZÉRE)

(REFORMÉLELMISZER, LEKVÁR, MÉHÉSZETI ÉS KÉZMŰVES TERMÉKET ÁRUSÍTÓ KIÁLLÍTÓK RÉSZÉRE) Toros Pálinka Fesztiválok MEGRENDELŐ (REFORMÉLELMISZER, LEKVÁR, MÉHÉSZETI ÉS KÉZMŰVES TERMÉKET ÁRUSÍTÓ KIÁLLÍTÓK RÉSZÉRE) Alulírott Kiállító neve: Tevékenységi köre: Székhelye: Számlázási név, cím és adószám:

Részletesebben

RENDEZVÉNY KALAUZ. MEGJELENÉS: Évente egyszer (I. negyedév)

RENDEZVÉNY KALAUZ. MEGJELENÉS: Évente egyszer (I. negyedév) ÉVKÖNYV www.viapannonia.hu/rendezveny-kalauz A 2002 óta megjelenő exkluzív kivitelű évkönyvünk 2011-től új formátumban, A/5 méretben kerül olvasóink kezébe. TERVEZETT TÉMÁK Rendezvény helyszínek Rendezvényszervező

Részletesebben

8380 Hévíz, Rákóczi u Tel.: Fax: Hévíz.hu médiaajánlat

8380 Hévíz, Rákóczi u Tel.: Fax: Hévíz.hu médiaajánlat Hévíz.hu médiaajánlat 2017 Miért hirdessen a Hévíz.hu-n? A Hévíz.hu weboldal Hévíz városának turisztikai weboldalaként az első weboldal, amellyel a látogató találkozik, ha Hévízre keres az interneten A

Részletesebben

2017. június 1-2. Zalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnok. (Stadion u. 3.)

2017. június 1-2. Zalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnok. (Stadion u. 3.) 2017. június 1-2. Zalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnok (Stadion u. 3.) SZAKMAI ALAPOK KONCEPCIÓ A Zalaegerszegen megvalósításra kerülő járműipari tesztpályára és a logisztikai központra építve egy kétévente

Részletesebben

8380 Hévíz, Rákóczi u. 2. e-mail: office@hevizmarketing.hu Tel.: +36 83 540 070 Fax: +36 83 540 071. Hévíz.hu médiaajánlat

8380 Hévíz, Rákóczi u. 2. e-mail: office@hevizmarketing.hu Tel.: +36 83 540 070 Fax: +36 83 540 071. Hévíz.hu médiaajánlat 8380 Hévíz, Rákóczi u. 2. e-mail: office@hevizmarketing.hu Tel.: +36 83 540 070 Fax: +36 83 540 071 Hévíz.hu médiaajánlat 2016 Miért hirdessen a Hévíz.hu-n? A Hévíz.hu weboldal Hévíz városának turisztikai

Részletesebben

Tisztelt Munkaadó! Pannon Állásbörze 2012 Tavasz Pannon Egyetem, Aula 8200 Veszprém, Egyetem u. 10. 2012. április 19.

Tisztelt Munkaadó! Pannon Állásbörze 2012 Tavasz Pannon Egyetem, Aula 8200 Veszprém, Egyetem u. 10. 2012. április 19. Szolgáltatások a rendezvényen Standtérkép Megjelenés módja, feltételei Megrendelőlap Pannon Állásbörze 2012 Tavasz Pannon Egyetem, Aula 8200 Veszprém, Egyetem u. 10 2012. április 19. Tisztelt Munkaadó!

Részletesebben

Szakmai lapjaink médiaajánlat

Szakmai lapjaink médiaajánlat Szakmai lapjaink médiaajánlat Gyógyszertári Practicum novum egyediség forrása Továbbképző folyóirat gyógyszertári asszisztensek részére akkreditált továbbképző cikkekkel. évi fő téma: Bababarát Program

Részletesebben

Mutassa be cégét és termékeit 400 1 fejlett cég ügyvezetőjének és vezetőinek az ország legnagyobb gyártókra, nagykereskedőkre szabott konferenciáján

Mutassa be cégét és termékeit 400 1 fejlett cég ügyvezetőjének és vezetőinek az ország legnagyobb gyártókra, nagykereskedőkre szabott konferenciáján a tavalyi, III. Országos Nagykereskedelmi és Gyártói Konferencia 330 résztvevővel Mutassa be cégét és termékeit 400 1 fejlett cég ügyvezetőjének és vezetőinek az ország legnagyobb gyártókra, nagykereskedőkre

Részletesebben

GALENUS KIADÓ SZAKMAI LAPOK

GALENUS KIADÓ SZAKMAI LAPOK GALENUS KIADÓ SZAKMAI LAPOK STUDIUM & ACTICUM A Studium & Practicum gyógyszerészeti folyóirat akkreditált továbbképzési cikkekkel CÉLCSOPORT: gyógyszerész PÉLDÁNYSZÁM: 1000 MEGJELENÉS: évente 10 alkalommal

Részletesebben