A Belmar cég 2009 végén alakult, székhelye a Dél-Bajorországi Landshut-ban található.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "A Belmar cég 2009 végén alakult, székhelye a Dél-Bajorországi Landshut-ban található."

Átírás

1 Tisztelt Partnerünk! Engedje meg, hogy bemutassuk Önnek a Belmar kozmetikai cég által előállított egyedülálló tisztaságú Bio samponokat. A Belmár kozmetika cég A Belmar cég 2009 végén alakult, székhelye a Dél-Bajorországi Landshut-ban található. A Belmar kutató-fejlesztő és gyártó vállalat tevékenységének alapja a Bosznia-Hercegovinai és német együttműködés. Számos okból került a cég székhelye Landshut városába, mely ideális a Belmar kozmetikumok kifejlesztésére. A város mind a gazdasági, vállalkozói és cégfilozófia tekintetében illeszkedik a Belmar elképzeléseihez. Landshut egyesíti egyfelől a történelmi középkori, másfelől a mai modern város jellegzetességeit; és éppígy híd szerepet tölt be a cég történelmi székhelye és a Bosznia-Hercegovinából származó alapanyagok tekintetében is. A Müncheni repülőtér közelsége miatt Landshut folyamatosan fejlődő üzleti helyszín. A gyártás helye elbűvölő, mediterrán éghajlatú, érintetlen, vad táj. A tisztaság és a lenyűgözően változatos vadon termő növények lehetőséget adnak a begyűjtéshez, így számos nyersanyag ebből a régióból származik. Az embereknek csak be kell takarítaniuk, amit a természet kínál: a 100%-ig Bio és organikus összetevőket.

2 BELMAR kozmetikai készítmények A természetesség és fenntarthatóság filozófiája A BELMAR név olyan kozmetikumokat jelöl, amelyek megbízhatóak és hagyományokat testesítenek meg. Termékeik 100 %-ban tiszta növényi alapanyagokból állnak és nem tartalmaznak semmilyen kémiai adalékot, illatanyagot. A növényeket a szabad természetben, a dalmát tájakon gyűjtik és a legszigorúbb ellenőrzésnek vetik alá. A természet megőrzése éppolyan fontos számukra, mint az emberek egészsége, ezért a legélesebb figyelmet fordítják természetes gyűjtőhelyeik fenntarthatóságára. A BELMAR biokozmetikai samponok a legtisztább virág-vízből, mézből és éterikus olajokból állnak. A szalmagyopár, a zsálya, ruta, boróka, ciprusok és fenyőfélék képezik esszenciáik alapját. A BIO számukra a hamisítatlanságot és a természettel való összekötöttséget jelenti. A Belt s BIO- Produkte által megtestesített alapelvek vörös fonalként húzódnak végig biokozmetikai termékeiket illetően. Ez az élelmiszerek területén éppúgy, mint a kozmetikumok esetében, a természet iránti tiszteletet és a hamisítatlanságot, valamint az összetevők áttekinthetőségét jelenti. Hivatásuknak tekintik, hogy közel hozzák az emberekhez és megismertessék velük a természet elementáris illatait és ízeit. A mediterrán térség kivételesen sokféle és gazdag növényvilága megengedi számukra, hogy vadon termő növényekből készítsék kozmetikumaikat, amelyek valóban csodálatos pozitív hatást gyakorolnak egészségünkre és kedélyünkre.

3 A legjobbat a természetből Biokozmetika saját termesztésű vagy védett helyen gyűjtött vadnövényekből készült virág-vízből A BELMAR kozmetika kizárólag értékes virág-vizeket és éterikus olajokat tartalmaz. Az alkotórészeket túlnyomó részben ellenőrzött biológiai termesztésből vagy gyűjtésből származó növényekből maga a cég állítja elő. A növényeket a mediterrán térségben, dalmát vidékeken gyűjtik, és szigorú ellenőrzésnek (ecocert & imo control) vetik alá. A természet fenntartása éppolyan fontos számukra, mint az ember egészsége, ezért a legnagyobb figyelmet fordítják a természetes gyűjtőhelyek fenntarthatóságára. Nyersanyagaik 80%-a saját előállítású, így a minőséget a legmesszebbmenően tudják garantálni. A BELMAR termékeket az eredetiség, hamisítatlanság és az összetevők áttekinthetősége jellemzi. A BELMAR összetevők mind növényi eredetűek. A termékek 100 %-ban növényi alapanyagokból készülnek, nem tartalmaznak sem szintetikus, sem kémiai adalékokat. A BELMAR biokozmetikumok a legtisztább virág-vízből, mézből és éterikus olajokból állnak. Eszszenciáik alapját homoki/olasz szalmagyopár (Helichrysum italicum), zsálya, aranyruta, boróka, ciprus- és fenyőfajták képezik. A feldolgozott vadnövények egészsége egyedülálló, pozitív hatást gyakorol a fejbőrre, a hajra és a jó közérzetre.

4 Fedezze fel a biosamponok új generációját! A samponok fő alkotórészei virág-vizek és éterikus olajok borókából, szalmavirágból, ciprusból, zsályából, levendulából és aranyrutából. A különféle hajtípusoknak megfelelően olyan részben elfeledett kincseket is tartalmaznak, mint a mirtusz, a cickafark, a borsfű, az olívalevél vagy a szurokfű. Ezeknek a növényeknek a gyógyító nyugtató, tisztító, antiszeptikus és növekedést serkentő hatásait a régi népi gyógyászat is ismerte. A samponok nem tartalmaznak szintetikus alkotókat, alkoholt és zsírokat. Mosóaktív szubsztanciájuk egy növényi tenzid, amit a bőr nagyon jól tolerál, és a növényi kivonatokkal együtt kiválóan zsírtalanít. A növények szelíd ereje Testünk a természetes szubsztanciákat csak természetes környezetükben tudja teljes mértékben hasznosítani. Ezért a Belmar samponok vezérgondolata: természetesen egészséges haj vadon termő növények segítségével. Az alapot a Földközi tenger térségéből származó, bio minősítésű vadnövények virágkivonatai és éterikus olajai képezik. Eredendő erejük révén a haj ismét egész egyszerűen olyan lesz, amilyen természeténél fogva szeretne lenni: boldog! Feszültségmentes fejbőr, tiszta haj A Belmar természetes samponok nemcsak vadnövények és virágok egyedülálló sokféleségét tartalmazzák, hanem az egyetlen virág-víz alapú samponok! Így a tenzidek részaránya alig több, mint 10 %, és csaknem 90 % a bio minősítésű alkotórészek aránya! Ennek előnye: kevesebb, de annál hatékonyabb összetevők. A szelíd növénykivonatok nyugtatják a fejbőrt és különös alapossággal tisztítják a hajat. Minősített biokozmetikumok a Natrue 3 csillagos besorolásával!

5 BELMAR BIOSAMPON NORMÁL HAJHOZ Ez a normál hajnak való sampon 90 %-ban tartalmaz ellenőrzött biológiai összetevőket. Kíméletes, alapos tisztító hatás, mindennapos hajmosáshoz is! Összetevők: virág-víz (homoki gyopárfű*, mirtusz*, zsálya*, ciprus*, közönséges boróka*, ürömfű*, hegyi borsika *, sodium cocoyl glutamate, méz**, éterikus olajok (levendula**, homoki gyopárfű*, rozmaring**, közönséges boróka*, cédrus-boróka*, ürömfű*, zsálya*, ciprusfa*), xantán BELMAR BIOSAMPON SZÁRAZ HAJHOZ Ez a sampon 90 %-ban tartalmaz ellenőrzött biológiai összetevőket. A száraz haj ápolására való. Összetevők: virág-víz (ciprusfa*, homoki gyopárfű*, szurokfű*, zsálya*, hegyi borsika- *, ürömfű*, közönséges boróka*, cickafark*), sodium cocoyl glutamate, méz**, éterikus olajok (levendula**, homoki gyopárfű *, ciprusfa*, közönséges boróka*, ürömfű*, cérusboróka*, zsálya*, rozmaring**), xantán

6 BELMAR BIOSAMPON ZSÍROS HAJHOZ Ez a sampon 90 %-ban tartalmaz ellenőrzött biológiai összetevőket. Összetevői révén kifejezetten a zsíros haj kíméletes, de hatékony tisztítására alkalmas. Összetevők: virág-víz (zsálya*, homoki gyopárfű*, erdei fenyő*, ciprusfa*, közönséges boróka*, hegyi borsika*, ürömfű*), sodium cocoyl glutamate, méz**, éterikus olajok (zsálya*, rozmaring**, levendula**, homoki gyopárfű*, cédrus-boróka*, közönséges boróka*, ürömfű*), xantán BELMAR BIOSAMPON FINOMSZÁLÚ HAJHOZ Ez a sampon 90 %-ban tartalmaz ellenőrzött biológiai összetevőket. Összetevői révén kifejezetten a finomszálú haj ápolására alkalmas. Erősíti a haj struktúráját, tartást, teltséget biztosít a frizurának. Összetevők: virág-víz (homoki gyopárfű*, ürömfű*, olívalevél*), **, éterikus olajok (homoki gyopárfű*, levendula**), kivonatok (olívalevél*, orbáncfű*), méz**, sodium cocoyl glutamate, xantán

7 BELMAR BIOSAMPON KORPÁSODÁS ELLEN Ez a sampon 90 %-ban tartalmaz ellenőrzött biológiai összetevőket. Összetevői révén kifejezetten a korpaképződésre hajlamos fejbőr ápolására alkalmas. A sampon rendszeres használat esetén rendkívül hatékonynak bizonyult. Természetes mikrobiotikus, antifungicid hatással rendelkezik, és olyan összetevőket tartalmaz, melyek segítik a korpásodás megszűnését és a haj egészséges növekedését. Összetevők: virág-víz (homoki gyopárfű*, ciprusfa*, cickafark*, közönséges boróka*, zsálya*, ürömfű*, mirtusz*), sodium cocoyl glutamate, méz**, éterikus olajok (homoki gyopárfű*, levendula**, ciprusfa*, közönséges boróka*, cédrusboróka*, ürömfű*, zsálya*), xantán GARANTÁLT MINŐSÉG Minősített biokozmetikumok a Natrue 3 csillagos besorolásával! A termékek 100 %-ban növényi eredetű alkotórészeket tartalmaznak, ezek 90 %-a bio minősítéssel rendelkezik. Minden BELMAR sampon megkapta a Na True Biokozmetikum minősítését, így a legnagyobb ökológiai biztonságot nyújtják! A minősítés többek között azt jelenti, hogy a növényi alkotórészek legalább 95 %-ban ellenőrzött biológiai termesztésből, illetve vadnövények esetében ellenőrzött helyen történő begyűjtésből származnak. A termékek állatkísérletek, génmódosított organizmusok, szintetikus szín-, konzerváló és illatanyagok, szilikonok, paraffin és egyéb kőolaj-származékok nélkül készülnek. A készítmények csak 100 %-ban biológiailag lebomló mosósaktív tenzideket tartalmazhatnak. Szeretne többet tudni a NaTrue minősítésről?

8 Magyarországon forgalmazza: Natura-Budapest Kft 1089 Budapest, Bláthy ottó u A Belmar Bio samponok március 16-tól kaphatók nagykereskedésünkben!

Lágy, mint a pillangó csókja BIO kozmetikumok BIO hatóanyagokkal. A boldogság széppé tesz

Lágy, mint a pillangó csókja BIO kozmetikumok BIO hatóanyagokkal. A boldogság széppé tesz Lágy, mint a pillangó csókja BIO kozmetikumok BIO hatóanyagokkal A boldogság széppé tesz Farfalla történelem A Farfalla története egy szoros barátsággal kezdődött: 4 barát úgy döntött, hogy a természetes

Részletesebben

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK) SPAKARE Szépségápolás kender olajjal

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK) SPAKARE Szépségápolás kender olajjal Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK) SPAKARE Szépségápolás kender olajjal 1. Mi a kender olaj? A kender olajat a Cannabis sativa nevű növény magjából nyerik ki. 2. Mitől jobb a kender olaj a többi, a kozmetikai

Részletesebben

Bioactive Skincare. dr.organic 2009. Természet ihlette díjnyertes testápolás

Bioactive Skincare. dr.organic 2009. Természet ihlette díjnyertes testápolás Bioactive Skincare Természet ihlette díjnyertes testápolás Filozófia Ép testben ép lélek. Az egészség és a jó közérzet holisztikus megközelítése garantálja, hogy ami a testünkre kerül az ugyanolyan tiszta,

Részletesebben

ÉRZÉKENY FEJBŐRRE HAJÁPOLÁS A TERMÉSZET ÉRINTÉSE

ÉRZÉKENY FEJBŐRRE HAJÁPOLÁS A TERMÉSZET ÉRINTÉSE ÉRZÉKENY FEJBŐRRE HAJÁPOLÁS A TERMÉSZET ÉRINTÉSE érzés ÉRZÉKENY FEJBŐR TÜNETEK ÉS OKOK Az arc és a test bőréhez hasonlóan a fejbőr is hirtelen érzékennyé válhat. Ez a sérülékeny állapot viszketéssel, szárazság

Részletesebben

Herbal Collection. Szépség és egészség a természetből

Herbal Collection. Szépség és egészség a természetből Herbal Collection Szépség és egészség a természetből Herbal Collection Szépség és egészség a természetből Kedves ügyfeleink, nagy örömünkre szolgál, hogy kifejezték az érdeklődésüket a társágunk iránt,

Részletesebben

Partner- kapcsolati ajánló

Partner- kapcsolati ajánló Partner- kapcsolati ajánló A Martina Gebhardt natúrkozmetika széleskörű lehetőséget biztosít a gyakorló kozmetikusok számára, hogy szakmai felkészültségüknek megfelelő, kozmetikájuk és vendégkörük sajátos

Részletesebben

GYÓGYNÖVÉNYTERMESZTÉS

GYÓGYNÖVÉNYTERMESZTÉS GYÓGYNÖVÉNYTERMESZTÉS Gyógynövény fogalma Gyógyszerkönyvben szereplő drogok nyersanyaga. Gyógyításra, ill. egészségvédelemre felhasznált növény. Gyógyításra, gyógyszeripari alapanyagok előállítására, élvezeti

Részletesebben

Hogyan használjuk a TIENS TS Arcmaszkokat?

Hogyan használjuk a TIENS TS Arcmaszkokat? SZÉPSÉG WORKSHOP Hogyan használjuk a TIENS TS Arcmaszkokat? Aprotie Organics Fedezzük fel a természetes bőrápolás élményét! Aprotie Organics Az Aprotie Organics bőrápoló termékcsalád megalkotásakor kifejezetten

Részletesebben

AROMA ARCÁPOLÁS. A NÖVÉNYEK természetes erejével

AROMA ARCÁPOLÁS. A NÖVÉNYEK természetes erejével AROMA ARCÁPOLÁS A NÖVÉNYEK természetes erejével Növényi alapú 100% természetes AROMA kezelés TARTALOM A kozmetika és a növények...3 Aroma kezelés...4 Esszencia olajok...5 Növényi kivonatok...6 Személyre

Részletesebben

Trestan Eukaliptusz habfürdö Hegyifenyö habfürdö Citromfü habfürdö Rozmaring habfürdö 23 Csalán sampon Kamilla sampon Gyógynövény sampon 24

Trestan Eukaliptusz habfürdö Hegyifenyö habfürdö Citromfü habfürdö Rozmaring habfürdö 23 Csalán sampon Kamilla sampon Gyógynövény sampon 24 TARTALOM Kräuterhof Lóbalzsam Lóbalzsam extra erös melegitö hatású 3 Feketenadálytö balzsam Ördögkarom balzsam Vazelin 4 Aloe vera ápoló- és fi tness zselé Testkrém kakaó-és sheavajjal Piros szölölevél

Részletesebben

A Nemzeti Parki Termék védjegy minősítési rendszere és követelményei az élelmiszerszabályozásban.

A Nemzeti Parki Termék védjegy minősítési rendszere és követelményei az élelmiszerszabályozásban. A Nemzeti Parki Termék védjegy minősítési rendszere és követelményei az élelmiszerszabályozásban. Pest megyei Kormányhivatal Váci Járási Hivatal Járási Állategészségügyi és Élelmiszer-ellenőrző Hivatala

Részletesebben

A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát.

A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát. A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát. A kellemesen illatosított speciális hatóanyagokat tartalmazó

Részletesebben

Bioélelmiszerek. Készítette: Friedrichné Irmai Tünde

Bioélelmiszerek. Készítette: Friedrichné Irmai Tünde Bioélelmiszerek Készítette: Friedrichné Irmai Tünde Biotermék A valódi biotermék ellenőrzött körülmények között termelt, semmilyen műtrágyát és szintetikus, toxikus anyagot nem tartalmaz. A tápanyag-utánpótlás

Részletesebben

Pályázati feltételek és bírálati szempontok a Duna-Dráva Nemzeti Parki Termék védjegy használatához

Pályázati feltételek és bírálati szempontok a Duna-Dráva Nemzeti Parki Termék védjegy használatához Pályázati feltételek és bírálati szempontok a Duna-Dráva Nemzeti Parki Termék védjegy használatához 1. A védjegy A Duna-Dráva Nemzeti Parki Termék védjegyet az 1. számú melléklet tartalmazza. 2. A védjegy

Részletesebben

dog vital 200 ml sampon fehér és világos szőrű kutyáknak DOG VITAL KUTYASAMPON FEHÉR ÉS VILÁGOS SZŐRŰ KUTYÁK SZÁMÁRA

dog vital 200 ml sampon fehér és világos szőrű kutyáknak DOG VITAL KUTYASAMPON FEHÉR ÉS VILÁGOS SZŐRŰ KUTYÁK SZÁMÁRA DOG VITAL KUTYASAMPON FEHÉR ÉS VILÁGOS SZŐRŰ KUTYÁK SZÁMÁRA Összetétel: Aqua, Benzyl alcohol, Citric Acid, Cocamide DEA, Cocamidopropyl betain, Glycol Stearate, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone,

Részletesebben

Téli illóolajok 1. Published on www.flagmagazin.hu (http://www.flagmagazin.hu) Még nincs értékelve

Téli illóolajok 1. Published on www.flagmagazin.hu (http://www.flagmagazin.hu) Még nincs értékelve 2010 december 03. Flag 0 Értékelés kiválasztása Még nincs értékelve Értéke: 1/5 Értéke: 2/5 Mérték Értéke: 3/5 Értéke: 4/5 Értéke: 5/5 Az illóolajok növényi részek természetes kivonatai. Sajtolással, lepárlással,

Részletesebben

A Mohácson működő szolgáltatók után maga a város is kiérdemelte a fogyasztóbarát" címet

A Mohácson működő szolgáltatók után maga a város is kiérdemelte a fogyasztóbarát címet Fogyasztóvédelemért Felelős Helyettes Államtitkárság hírlevele 31/2015 Kedves Kolléga! Mai hírlevelünkben örömmel tájékoztatjuk arról, hogy Mohács elnyerte a Fogyasztóbarát Település címet. Az oklevelet

Részletesebben

Forrás: http://www.doksi.hu

Forrás: http://www.doksi.hu Az illóolajok gyógyító hatását használja ki Az illatok, mint ingerek az idegrostokon keresztül jutnak az agykéregbe, ahol a megfelelő sejteket ingerlik. Ennek hatására javul közérzetünk. Közérzetünk javulásának

Részletesebben

Hatékony Háztartás Termékkatalógus

Hatékony Háztartás Termékkatalógus Zafir3 in1 univerzális mosópor 1,5 kg-os: 470Ft 3 kg-os: 820Ft 10 kg-os: 2170 Ft AntiCalc mosógép védelem a rozsda és a vízkő ellen. Univerzális enzim tartalmú, csökkentett foszfáttartalmú mosópor minden

Részletesebben

Aktuális Trendek a natúr kozmetikumok piacán TARTALOMJEGYZÉK

Aktuális Trendek a natúr kozmetikumok piacán TARTALOMJEGYZÉK Aktuális Trendek a natúr kozmetikumok piacán TARTALOMJEGYZÉK 1. Hódít a natúrkozmetika... 3 1.1 Néhány fogalom, amit fontos tudnunk... 4 2. Hatóanyagok a természetből... 5 2.1 Növényi olajak... 6 2.2 Hidrolátumok...

Részletesebben

TERMÉKEK MAGICO BASICO SAMPON MAGICO MAGICO HAJREKONSTRUKCIÓS OTTHONI MASZK MAGICO ÚJJÁÉPÍTŐ KÉSZLET HAJREKONSTRUKCIÓS OTTHONI SAMPON

TERMÉKEK MAGICO BASICO SAMPON MAGICO MAGICO HAJREKONSTRUKCIÓS OTTHONI MASZK MAGICO ÚJJÁÉPÍTŐ KÉSZLET HAJREKONSTRUKCIÓS OTTHONI SAMPON TERMÉKEK MAGICO BASICO SAMPON Különleges ph semleges sampon, mely megtisztítja és felkészíti a hajat a regeneráló, újjáépítő kezelésre: kinyitja a haj rostjait, keratint, növényi proteint és betaint juttat

Részletesebben

Demeter-minősítéssel spagírikus esszenciák során ritmikus, biodinamikus

Demeter-minősítéssel spagírikus esszenciák során ritmikus, biodinamikus A LEGTERMÉSZETESEBB NATÚRKOZMETIKUM ...több, mint BIO Minden Martina Gebhardt termék a bio és natúrkozmetikai minősítő rendszerek legszigorúbb kritériumrendszerét felvonultató Demeter-minősítéssel rendelkezik

Részletesebben

Kedves Olvasónk! Üdvözlettel, Lafferton Annamária Üzletvezető Fodrász. Web:

Kedves Olvasónk! Üdvözlettel, Lafferton Annamária Üzletvezető Fodrász.   Web: Kedves Olvasónk! Köszönjük, hogy letöltötte Hajápolási tippek és tanácsok című tanulmányunkat! Reméljük, hogy sok hasznos ötletet tudunk adni ahhoz, hogy frizurája garantáltan szép maradjon! Táplálkozásunk

Részletesebben

MULTIVITAMINOS csokoládészelet

MULTIVITAMINOS csokoládészelet www.upperbars.hu MULTIVITAMINOS Az UpperBars-nál megalkottunk egy vitaminokban, ásványi anyagokban és növényi kivonatokban gazdag szeletes csokoládé termékcsaládot, amely egyedülálló kezdeményezés Európában!

Részletesebben

Kényeztesse bőrét minden időben

Kényeztesse bőrét minden időben Kényeztesse bőrét minden időben APROTIE Szerető gondoskodás Ránctalanító arckrém Feszes, sima és rugalmas bőr Ránctalanító arckrém Az újjáélesztett bőrsejtek gyönyörűvé teszik bőrét APROTIE Az öregedés,

Részletesebben

NEMZETI PARKI TERMÉK VÉDJEGY a helyi terméknek lelke van. Kissné Dóczy Emília VM, Nemzeti Parki és Tájvédelmi Főosztály

NEMZETI PARKI TERMÉK VÉDJEGY a helyi terméknek lelke van. Kissné Dóczy Emília VM, Nemzeti Parki és Tájvédelmi Főosztály NEMZETI PARKI TERMÉK VÉDJEGY a helyi terméknek lelke van Kissné Dóczy Emília VM, Nemzeti Parki és Tájvédelmi Főosztály VÉDJEGY CÉLJA A Nemzeti Parki Termék védjegy célja, hogy támogassa a helyi termelőket,

Részletesebben

Tények és átverések az organikus-, öko-, bio- és natúrkozmetikumok terén

Tények és átverések az organikus-, öko-, bio- és natúrkozmetikumok terén Dr. Gyovai Viola, antavali.com Tények és átverések az organikus-, öko-, bio- és natúrkozmetikumok terén Mi itt a Bionom Központban, és a rendszeres előadásra járók, hozzá vagyunk szokva a színvonalasabbnál

Részletesebben

Szeretjük a macskákat, de nem a kertben - macskariasztó növények

Szeretjük a macskákat, de nem a kertben - macskariasztó növények Szeretjük a macskákat, de nem a kertben - macskariasztó növények A macskák látogatása után a kertben nem csak a szétkapart ágyások és a kellemetlen szag marad, de négylábú kedvenceink előszeretettel öntözik

Részletesebben

DR. IMMUN Egészségportál

DR. IMMUN Egészségportál Shop Amennyiben nem szeretne 1300 Ft. csomagolási és postázási költséget fizetni, termékeinket bárhol megvásárolhatja az országban a gyógyszertárakban és gyógynövényboltokban egyaránt!abban az esetben,

Részletesebben

Elõmosók / Fõmosók ... D-Color színes ruhák mosószere. ... D-Eco fõmosószer. ... D-Uni fõmosószer ... D-Plus munkaruhák mosószere

Elõmosók / Fõmosók ... D-Color színes ruhák mosószere. ... D-Eco fõmosószer. ... D-Uni fõmosószer ... D-Plus munkaruhák mosószere FÕMOSÓK D-Color színes ruhák mosószere Különbözõ mosási célokra, színes és fehér, szintetikus, pamut és kevertszálas textíliák kézi és gépi mosására egyarát alkalmas mosópor. Alkalmazás: 10-20 g/kg, 10-20

Részletesebben

Kozmetikai és háztartásvegyipari alapismeretek

Kozmetikai és háztartásvegyipari alapismeretek Kozmetikai és háztartásvegyipari alapismeretek 1. A) Határozza meg az anyagi rendszer fogalmát és csoportosítsa az anyagi rendszereket! B) Ismertesse az antibiotikumok fogalmát, hatásmód szerinti csoportosításukat!

Részletesebben

Kereskedelmi és vállalkozási ismeretek

Kereskedelmi és vállalkozási ismeretek Kereskedelmi és vállalkozási ismeretek 1.a. Ismertesse a kereskedelem helyét és szerepét a nemzetgazdaságban! A kereskedelem fogalmát, feladatát. b. Ismertesse a fogyasztónak a kereskedelemmel, a bolttal

Részletesebben

GYÓGYNÖVÉNYISMERET ALAPFOGALMAK

GYÓGYNÖVÉNYISMERET ALAPFOGALMAK GYÓGYNÖVÉNYISMERET ALAPFOGALMAK Gyógynövény: - Gyógyszerkönyvben szereplő drogok nyersanyaga, - gyógyításra, ill. egészségvédelemre felhasznált növény, - gyógyításra, gyógyszeripari alapanyagok előállítására,

Részletesebben

Pályázati feltételek és bírálati szempontok a Duna-Dráva Nemzeti Parki Termék védjegy használatához

Pályázati feltételek és bírálati szempontok a Duna-Dráva Nemzeti Parki Termék védjegy használatához Pályázati feltételek és bírálati szempontok a Duna-Dráva Nemzeti Parki Termék védjegy használatához 1. A védjegy A Duna-Dráva Nemzeti Parki Termék védjegyet az 1. számú melléklet tartalmazza. A védjegy

Részletesebben

Gyógynövények babáknak és mamáknak. Ánizs 1 / 7

Gyógynövények babáknak és mamáknak. Ánizs 1 / 7 Gyógynövények babáknak és mamáknak Ánizs A Közép-Keleten és a Földközi-tenger keleti medencéjében lévő szigeteken őshonos köz 1 / 7 Napjaink fitoterápiája a növény termését és annak illóolaját használja,

Részletesebben

Sütőipari termékkoncepciók

Sütőipari termékkoncepciók Sütőipari termékkoncepciók Ismerkedjen meg legsikeresebb és legkedveltebb koncepcióinkkal! A Zeelandia termékfejlesztése a nemzetközi fogyasztói piac felmérésein alapszik. Termékkoncepcióit ez alapján

Részletesebben

Széleskörű sorozat az egészségesebb életért

Széleskörű sorozat az egészségesebb életért Akuna Karrier zéleskörű sorozat az egészségesebb életért A Akuna zéles termékskálát kínál a felhasználók számára, átfogó megoldásként hozzáadott vitaminokkal, ásványi anyagokkal a szervezet tisztulásáért.

Részletesebben

ÜZLETI ETIKAI PÁLYÁZAT 2014.

ÜZLETI ETIKAI PÁLYÁZAT 2014. ÜZLETI ETIKAI PÁLYÁZAT 2014. Ilcsi Szépítő Füvek Kft. 2014 Üzleti Etikai díj Tulajdonosi kör: Egyszemélyű tulajdonos- Molnár Ferenc Árbevétel nagysága: 2010. évi árbevétel: 522.943 ezer Ft 2011. évi árbevétel:

Részletesebben

Kezdje idõben! Menalind professional bõrápolórendszer az igénybevett bõrnek

Kezdje idõben! Menalind professional bõrápolórendszer az igénybevett bõrnek Gyártja: Paul Hartmann AG. 89522 Heidenheim, Germany Forgalmazza: Hartmann-Rico Hungária Kft. 2051 Biatorbágy, Paul Hartmann u.8. Kezdje idõben! Menalind professional bõrápolórendszer az igénybevett bõrnek

Részletesebben

Ha a kiválasztott illóolaj részletes tájékoztatója más alkalmazási mennyiséget tartalmaz, akkor az abban szereplő mennyiséget vegye figyelembe!

Ha a kiválasztott illóolaj részletes tájékoztatója más alkalmazási mennyiséget tartalmaz, akkor az abban szereplő mennyiséget vegye figyelembe! A NATURLAND illóolajok 100 %-os tisztaságú, természetes eredetű, koncentrált hatóanyagok, ezért alkalmazásuk során pontosan tartsa be a felhasználási módokhoz javasolt cseppmennyiségeket! Általános felhasználási

Részletesebben

DROGTÓL A KÉSZÍTMÉNYIG: A MINŐSÉGBIZTOSÍTÁS PROBLÉMÁI

DROGTÓL A KÉSZÍTMÉNYIG: A MINŐSÉGBIZTOSÍTÁS PROBLÉMÁI DROGTÓL A KÉSZÍTMÉNYIG: A MINŐSÉGBIZTOSÍTÁS PROBLÉMÁI Csupor Dezső, Hohmann Judit, Szendrei Kálmán Szegedi Tudományegyetem Gyógyszerésztudományi Kar, Farmakognóziai Intézet Minőség, minőségbiztosítás,

Részletesebben

Pályázati feltételek és bírálati szempontok a Duna-Dráva Nemzeti Parki Termék védjegy használatához

Pályázati feltételek és bírálati szempontok a Duna-Dráva Nemzeti Parki Termék védjegy használatához Pályázati feltételek és bírálati szempontok a Duna-Dráva Nemzeti Parki Termék védjegy használatához 1. A védjegy A Duna-Dráva Nemzeti Parki Termék védjegyet az 1. számú melléklet tartalmazza. 2. A védjegy

Részletesebben

Állatkísérlet-mentes termékkereső Kézikönyv

Állatkísérlet-mentes termékkereső Kézikönyv Állatkísérlet-mentes termékkereső Kézikönyv 1. Keresés Mit kereshet?: Kereshet terméknevekre, vagy gyártókra, vagy akár termékekre is (sampon, szappan). Az adatbázis folyamatosan bővül, Állatkísérlet-mentes

Részletesebben

Általános élelmiszerismeret 9.g cukrász 2. Javítóvizsga tematika 2016./17. Nagyné Erős Irén

Általános élelmiszerismeret 9.g cukrász 2. Javítóvizsga tematika 2016./17. Nagyné Erős Irén Általános élelmiszerismeret 9.g cukrász 2 Javítóvizsga tematika 2016./17. 1. Élelmiszer alkotók 2. Víz 3. Fehérjék 4. Szénhidrátok 5. Zsírok 6. Vitaminok 7. Ásványi anyagok 8. Járulékos agyagok 9. Ballasztanyagok

Részletesebben

2018 Diversey, Inc. All Rights Reserved hu 10/18

2018 Diversey, Inc. All Rights Reserved hu 10/18 A Diversey piacvezető az okos és fenntartható tisztítási- és higiéniai megoldások területén. Az új technológia-alapú szolgáltatások és rendszerek integrálása révén megoldásaink magasabb szintre emelik

Részletesebben

Tudatos Vásárlók Egyesülete Termékteszt: folyékony öko mosószerek http://tudatosvasarlo.hu/cikk/termekteszt-folyekony-okomososzerek

Tudatos Vásárlók Egyesülete Termékteszt: folyékony öko mosószerek http://tudatosvasarlo.hu/cikk/termekteszt-folyekony-okomososzerek Tudatos Vásárlók Egyesülete Termékteszt: folyékony öko mosószerek http://tudatosvasarlo.hu/cikk/termekteszt-folyekony-okomososzerek A Tudatos Vásárlók Egyesülete 20 különféle folyékony ökomosószert vizsgált

Részletesebben

NEOPLANT NATUR KOZMETIKAI TERMÉKCSALÁD

NEOPLANT NATUR KOZMETIKAI TERMÉKCSALÁD NEOPLANT NATUR KOZMETIKAI TERMÉKCSALÁD A NEOPLANT natúrkozmetikumok szabadalmaztatott, védjegyzett, a Neo- Plant Kutató Fejlesztő Kft által kifejlesztett magyar termékek. A NEOPLANT termékek bőrproblémák

Részletesebben

LÉGY BÜSZKE A HAJADRA! Svájci hajregeneráló program a gyönyörű hajért

LÉGY BÜSZKE A HAJADRA! Svájci hajregeneráló program a gyönyörű hajért LÉGY BÜSZKE A HAJADRA! Svájci hajregeneráló program a gyönyörű hajért LÉGY BÜSZKE A HAJADRA! LÉGY BÜSZKE MAGADRA! Revalid SWISS HAIR REPAIR SYSTEM A Revalid készítményeket kifejezetten komplex hajápolásra

Részletesebben

A tisztaság fél egészség - vagy mégsem? Lovas Réka Orsolya és Hegyi Zsófia Lovassy László Gimnázium 2012

A tisztaság fél egészség - vagy mégsem? Lovas Réka Orsolya és Hegyi Zsófia Lovassy László Gimnázium 2012 A tisztaság fél egészség - vagy mégsem? Lovas Réka Orsolya és Hegyi Zsófia Lovassy László Gimnázium 2012 Szappanfogyasztásunk 3ml / kézmosás -> napi 8-10 alkalom 6ml / fürdés -> napi 1-2 5 ml / mosogatás

Részletesebben

4450 Ft/m 2. Színpompás Ősz 2015. berlin Vario. Kertek Kövek Hangulatok. Akció érvényessége: 2015. szeptember 14. november 20. Régi ár 7188 Ft/m 2

4450 Ft/m 2. Színpompás Ősz 2015. berlin Vario. Kertek Kövek Hangulatok. Akció érvényessége: 2015. szeptember 14. november 20. Régi ár 7188 Ft/m 2 Színpompás Ősz 2015 Kertek Kövek Hangulatok berlin Vario Régi ár 7188 Ft/m 2 4450 Ft/m 2 homokkő, kagylóbarna színben Akció érvényessége: 2015. szeptember 14. november 20. KK Kavics Beton A minőség garantált

Részletesebben

C é g t ö r t é n e t

C é g t ö r t é n e t C é g t ö r t é n e t t a l a p a s p o r t k f t. z ö l d s é g - g y ü m ö l c s n a g y k e r e s k e d é s A Talapa Sport Kft. 1994. április 11- ével alakult, határozatlan idôre. A cég alapítója és

Részletesebben

Paula Seling, énekesnő. Gerovital Plant A krémek királynője HAVASI GYOPÁR, ÖKO-TANÚSÍTVÁNNYAL RENDELKEZŐ KIVONAT

Paula Seling, énekesnő. Gerovital Plant A krémek királynője HAVASI GYOPÁR, ÖKO-TANÚSÍTVÁNNYAL RENDELKEZŐ KIVONAT Paula Seling, énekesnő Gerovital Plant A krémek királynője HAVASI GYOPÁR, ÖKO-TANÚSÍTVÁNNYAL RENDELKEZŐ KIVONAT Original www.farmec.ro Gerovital by Gerovital Plant Új, tartósítószer-mentes formula! A Gerovital

Részletesebben

VÉDJEGYHASZNÁLATI KÉRELEM NYILATKOZAT

VÉDJEGYHASZNÁLATI KÉRELEM NYILATKOZAT 3. számú melléklet VÉDJEGYHASZNÁLATI KÉRELEM NYILATKOZAT Jelen nyilatkozat alapján a Duna Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság (székhely: 2509 Esztergom, Strázsa-hegy) mint védjegyjogosult Duna Ipoly nemzeti

Részletesebben

SZŐRTELENÍTŐ TERMÉKEK

SZŐRTELENÍTŐ TERMÉKEK SZŐRTELENÍTŐ TERMÉKEK LES BANDES DE CIRE FROIDE BIO HYPOALLERGENIQUES, INNOVATION ACORELLE HIPOALLERGÉN ÖSSZETÉTEL : - bio méhviasszal - bio Aloe verával gyantázás közben hidratálja és nyugtatja a bőrt

Részletesebben

A LEGTERMÉSZETESEBB NATÚRKOZMETIKUM www.demeter-kozmetikumok.hu ...több, mint BIO Minden Martina Gebhardt termék a bio és natúrkozmetikai minősítő rendszerek legszigorúbb kritériumrendszerét felvonultató

Részletesebben

Probiotkius környezetstabilizáló termék

Probiotkius környezetstabilizáló termék ProBio Fürdőtisztító A ProBio Fürdőtisztító nagy hatékonyságú folyékony halmazállapotú ökológiai termék, ami vizes helyiségek takarításához lett kifejlesztve. Nem tartalmaz mesterséges alkotórészeket,

Részletesebben

... for better living. Európaiminőségjelző címke bevizsgáltépítőanyagokra

... for better living. Európaiminőségjelző címke bevizsgáltépítőanyagokra ... for better living Európaiminőségjelző címke bevizsgáltépítőanyagokra Az építkezés környezeti és egészségügyi fontossága Használat Gyártás Felszámolás Építőanyagok károsíthatják az ember és a környezet

Részletesebben

Szeretettel köszöntöm A IV. Földrész Fórum minden résztvevőjét!

Szeretettel köszöntöm A IV. Földrész Fórum minden résztvevőjét! Szeretettel köszöntöm A IV. Földrész Fórum minden résztvevőjét! Columbia naplemente Új technikák a bio növénytermesztésben és állattartásban Előadó: Dr. Roszík Péter ügyvezető, c. docens Biokontroll Hungária

Részletesebben

Present Royal Reklámstúdió Méz kínálatunk

Present Royal Reklámstúdió Méz kínálatunk Méz kínálatunk A legfinomabb és legkülönlegesebb mézeket gyűjtöttük itt össze Önöknek, melyek remek ajándékként szolgálnak az ünnepek közeledtével. Termékeink más és más kiszerelésben kaphatóak. 36g tól

Részletesebben

Az ásványgyapot új generációja

Az ásványgyapot új generációja Az ásványgyapot új generációja Egy selymes tapintású, kristálytiszta, nem éghető hő- és hangszigetelő ásványgyapot az URSA-tól PureOne az ásványgyapot új generációja URSA az Ön partnere elkötelezett a

Részletesebben

Haszongépjárművek. Professzionális termékek tisztításhoz, ápoláshoz és karbantartáshoz. www.caramba.eu

Haszongépjárművek. Professzionális termékek tisztításhoz, ápoláshoz és karbantartáshoz. www.caramba.eu Haszongépjárművek Professzionális termékek tisztításhoz, ápoláshoz és karbantartáshoz www.caramba.eu Tisztítási és ápolási termékek haszongépjárművekhez Előtisztítás / Előkezelés.... 4 Mosás / Sampon....

Részletesebben

megfelelő időpontban

megfelelő időpontban AZ ILLÓOLAJOK TERMÉSZETES AROMÁS VEGYÜLETEK, AMELYEK MAGVAKBAN, FAKÉRGEKBEN, szárakban, gyökerekben, virágokban és egyéb növényi részekben találhatók. Lehetnek egyaránt enyhén vagy erőteljesen illatozók.

Részletesebben

A DDGS a takarmányozás aranytartaléka

A DDGS a takarmányozás aranytartaléka A DDGS (Distillers Dried Grains with Solubles) magyarra fordítva szárított gabonatörköly, aminek az alapanyaga kukorica. Kevéssé ismert, hogy a kukorica feldolgozásával előállított bioetanol nem a folyamat

Részletesebben

Botéa System. BOTÉA - hajápoló család 2. VÉKONYSZÁLÚ HAJ 1. NORMÁL HAJ 3. ZSÍROS HAJ ÉS FEJBÕR 4. KORPÁS HAJ 6. HAJNÖVEKEDÉST SERKERNTÕ

Botéa System. BOTÉA - hajápoló család 2. VÉKONYSZÁLÚ HAJ 1. NORMÁL HAJ 3. ZSÍROS HAJ ÉS FEJBÕR 4. KORPÁS HAJ 6. HAJNÖVEKEDÉST SERKERNTÕ BOTÉA - hajápoló család Botéa System 1. NORMÁL HAJ 2. VÉKONYSZÁLÚ HAJ 3. ZSÍROS HAJ 4. KORPÁS HAJ 5. HAJHULLÁS ELLEN 7. SZÁRAZ HAJ 9. HULLÁMOS ÉS TERM. GÖNDÖR HAJ.0 Sampon.1 Balzsam.2 Krém 6. HAJNÖVEKEDÉST

Részletesebben

Pályázati feltételek és bírálati szempontok A Duna-Ipoly Nemzeti Parki Termék védjegy használatához

Pályázati feltételek és bírálati szempontok A Duna-Ipoly Nemzeti Parki Termék védjegy használatához Pályázati feltételek és bírálati szempontok A Duna-Ipoly Nemzeti Parki Termék védjegy használatához A védjegy A Duna-Ipoly nemzeti parki védjegyet az 1. számú melléklet tartalmazza. A védjegy célja (1)

Részletesebben

Az aranyat érő tejsavó

Az aranyat érő tejsavó A tej legértékesebb része 1. oldal (összes: 5) 2. oldal (összes: 5) A sárgás színű, áttetsző folyadék, amit a sajt lecsöpögtetése során nyerünk, maga a tejsavó, és ezzel találkozunk akkor is, ha aludttejet

Részletesebben

6 osszetevo 100% termeszetesseg

6 osszetevo 100% termeszetesseg A vilaghiru olasz konyhabol erkeznek a legkivalobb alkotoelemek, amelyek 100%-osan termeszetesek es apoljak a hajat. Alfaparf Milano bemutatja italian hair menu 6 osszetevo 100% termeszetesseg MEDITERraN

Részletesebben

GYÖNYÖRÛ B Õ R KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL

GYÖNYÖRÛ B Õ R KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL GYÖNYÖRÛ B Õ R KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL TÖRTÉNET Az egyik legismertebb magyar kozmetikai márka története a 80-as években indult: a nézők egy tévéinterjúban megismerhettek egy idős hölgyet, aki a kora ellenére

Részletesebben

BIZTONSÁGTECHNIKAI ADATLAP az EC 93/112/EC szabványa azerint KRESTOPOL

BIZTONSÁGTECHNIKAI ADATLAP az EC 93/112/EC szabványa azerint KRESTOPOL 1. KÉSZÍTMÉNY NEVE/ GYÁRTÓ CÉG ADATAI/ VÁLLALAT Termékinformáció Termék neve : GYÁRTÓ CÉG: : Stockhausen GmbH & Co. KG Bäkerpfad 25 47805 Krefeld Telefon : ++49-2151-38-1370 Sürgősségi telefon : ++49-2151-38-1370

Részletesebben

Mit jelent a megbízható minőség az étrend-kiegészítő gyártás

Mit jelent a megbízható minőség az étrend-kiegészítő gyártás Mit jelent a megbízható minőség az étrend-kiegészítő gyártás során (Nyomonkövethetőség az alapanyagtól a késztermékig) Dr. Sándor Edit orvosigazgató Pharma Nord 1990-től az EU jogszabályozásában, á

Részletesebben

A gyógynövények gyűjtése és a helyi közösségek kapcsolata

A gyógynövények gyűjtése és a helyi közösségek kapcsolata A projekt az Európai Unió és Magyarország társfinanszírozásával valósul meg. A Traditional and wild projekt A gyógynövények gyűjtése és a helyi közösségek kapcsolata Zámboriné dr. Németh Éva Budapesti

Részletesebben

TERÁPIÁBAN: VESZÉLY VAGY LEHETŐSÉG? Csupor Dezső

TERÁPIÁBAN: VESZÉLY VAGY LEHETŐSÉG? Csupor Dezső GYÓGYNÖVÉNYEK A Csupor Dezső TERÁPIÁBAN: VESZÉLY VAGY LEHETŐSÉG? Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság, Gyógynövény Szakosztály Szegedi Tudományegyetem Gyógyszerésztudományi Kar, Farmakognóziai Intézet

Részletesebben

Playgrass. by Edel Grass. The best alternative to nature

Playgrass. by Edel Grass. The best alternative to nature Playgrass by Edel Grass The best alternative to nature Edel Grass Tájkép Az Edel Grass hivatalos magyarországi partnereként, a Globál Sport kft. széleskörű, kertépítésre alkalmas műfű választékkal rendelkezik.

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP (a 91/155 EGK irányelvek és a módosított 44/2000 (XII.27) EüM rendelet szerint)

BIZTONSÁGI ADATLAP (a 91/155 EGK irányelvek és a módosított 44/2000 (XII.27) EüM rendelet szerint) Termék: Agip nyári szélvédőmosó Oldal: 1/5 1. TERMÉK ÉS VÁLLALATI AZONOSÍTÓK Terméknév Terméktípus és felhasználás Gyártó Cím Agip nyári szélvédőmosó Szélvédőmosó TEGEE-CHEMIE BREMEN GmbH Bergedorfer Str.

Részletesebben

Hatósági tapasztalatok a tejtermékek ellenőrzéséről

Hatósági tapasztalatok a tejtermékek ellenőrzéséről Hatósági tapasztalatok a tejtermékek ellenőrzéséről Bartyik Tünde Élelmiszer-és Takarmánybiztonsági Igazgatóság Bejelentésköteles Élelmiszer-előállítás Felügyeleti Osztály Budapest, 2013. október 15. Tej

Részletesebben

ORSZÁGOS RÁDIÓ ÉS TELEVÍZIÓ TESTÜLET. 1785/2007.(VII.18.) sz. HATÁROZATA

ORSZÁGOS RÁDIÓ ÉS TELEVÍZIÓ TESTÜLET. 1785/2007.(VII.18.) sz. HATÁROZATA ORSZÁGOS RÁDIÓ ÉS TELEVÍZIÓ TESTÜLET 1785/2007.(VII.18.) sz. HATÁROZATA Az Országos Rádió és Televízió Testület (továbbiakban: Testület) a rádiózásról és televíziózásról szóló 1996. évi I. törvény (a továbbiakban:

Részletesebben

Playgrass. by Edel Grass. The best alternative to nature

Playgrass. by Edel Grass. The best alternative to nature Playgrass by Edel Grass The best alternative to nature Edel Grass Tájkép Edel Grass Játszótér Az Edel Grass hivatalos magyarországi partnereként, a Globál Sport kft. széleskörű, kertépítésre alkalmas műfű

Részletesebben

IRÁNYELVEK (STANDARD)

IRÁNYELVEK (STANDARD) IRÁNYELVEK (STANDARD) JELÖLÉS A DEMETER TERMÉKEK ÚJ DEMETER VÉDJEGGYEL TÖRTÉNŐ MINŐSÍTÉSÉHEZ A 2000. évi megfogalmazás 2004-es átdolgozása - A tagországok 2005-ig saját nyelvükre fordították - Demeter

Részletesebben

Daily Moisturizing. Classic Gray Shampoo. Daily Shampoo

Daily Moisturizing. Classic Gray Shampoo. Daily Shampoo samponok Power Cleanser Style Remover Erősen tisztító sampon napi használatra, minden hajtípusra Mentol és rozmaring Daily Moisturizing Hidratáló sampon normáltól száraz hajtípusra Panthenol provitamin

Részletesebben

Dermokozmetikumok babáknak és gyermekeknek ARCÁPOLÁS TESTÁPOLÁS HAJÁPOLÁS FÉNYVÉDELEM

Dermokozmetikumok babáknak és gyermekeknek ARCÁPOLÁS TESTÁPOLÁS HAJÁPOLÁS FÉNYVÉDELEM Dermokozmetikumok babáknak és gyermekeknek ARCÁPOLÁS TESTÁPOLÁS HAJÁPOLÁS FÉNYVÉDELEM A GYERMEKEK BŐRE A BABÁK ÉS KISGYERMEKEK BŐRE A babák és kisgyermekek bőre fokozottan érzékenyebb és sérülékenyebb

Részletesebben

ma crème nature AZ ORGANIKUS KÉSZÍTSD-MAGAD TÁPLÁLÓ KRÉM

ma crème nature AZ ORGANIKUS KÉSZÍTSD-MAGAD TÁPLÁLÓ KRÉM ma crème nature AZ ORGANIKUS KÉSZÍTSD-MAGAD TÁPLÁLÓ KRÉM ma crème nature A 100%-OS TERMÉSZETES MEGNYUGVÁS, MELYRE BŐRÉNEK SZÜKSÉGE VAN. e 1 ADJA HOZZÁ 2 ÖNTSE BELE 3 KEVERJE ÖSSEZE 4 HŰTSE LE egy természetes

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. 1. A készítmény neve. A kiállítás kelte: Győr, 2011.08.01.

BIZTONSÁGI ADATLAP. 1. A készítmény neve. A kiállítás kelte: Győr, 2011.08.01. BIZTONSÁGI ADATLAP A kiállítás kelte: Győr, 2011.08.01. 1. A készítmény neve SILKY Mosogatószer Gyártó cég neve: SATIN SILK Kft. 9012 Győr, Csanakhegyi u.13/b. Tel./fax.: 96/447-808 2. Összetétel: anionos

Részletesebben

a borok finomításához

a borok finomításához a borok finomításához FINOMÍTÁS FINOMÍTŰS A kutatások mostanra sok, a borok fejlődésével kapcsolatos mechanizmusra derítettek fényt, különösen olyanokra, melyek a finomítás során végbemenő színstabilizálást

Részletesebben

VÉDJEGYHASZNÁLATI KÉRELEM ÉS NYILATKOZAT

VÉDJEGYHASZNÁLATI KÉRELEM ÉS NYILATKOZAT VÉDJEGYHASZNÁLATI KÉRELEM ÉS NYILATKOZAT Jelen nyilatkozat alapján az Újfehértó Város Önkormányzata (4244 Újfehértó Szent István u. l0. sz.) védjegytulajdonos Újfehértói Termék elnevezésű tanúsító védjegyének

Részletesebben

Az ökológiai szőlőtermesztés lehetőségei Magyarországon

Az ökológiai szőlőtermesztés lehetőségei Magyarországon Az ökológiai szőlőtermesztés lehetőségei Magyarországon Dr. Németh Krisztina Tudományos főmunkatárs NAIK Szőlészeti és Borászati Kutató Állomás Kecskemét- Katonatelep Budapest 2016. december 02. Ökológiai

Részletesebben

MELLÉKLET I. MELLÉKLET AZ ÚJ ÉLELMISZERRÉ TÖRTÉNŐ MINŐSÍTÉSRE IRÁNYULÓ KONZULTÁCIÓS KÉRELMET KÍSÉRŐ LEVÉL MINTÁJA

MELLÉKLET I. MELLÉKLET AZ ÚJ ÉLELMISZERRÉ TÖRTÉNŐ MINŐSÍTÉSRE IRÁNYULÓ KONZULTÁCIÓS KÉRELMET KÍSÉRŐ LEVÉL MINTÁJA HU MELLÉKLET I. MELLÉKLET AZ ÚJ ÉLELMISZERRÉ TÖRTÉNŐ MINŐSÍTÉSRE IRÁNYULÓ KONZULTÁCIÓS KÉRELMET KÍSÉRŐ LEVÉL MINTÁJA A tagállam illetékes szerve Dátum: Tárgy: Konzultációs kérelem a(z) új élelmiszerré

Részletesebben

A gyümölcs felhasználásának különböző formáit különböztetjük meg, pl.: A gyümölcs darabossága szerint megkülönböztetünk:

A gyümölcs felhasználásának különböző formáit különböztetjük meg, pl.: A gyümölcs darabossága szerint megkülönböztetünk: Áruismeret Dzsemek A NYERSÁRU A kiváló minőségű dzsemek előállításának alapfeltétele a kifogástalan nyersanyagok felhasználása. A gyümölcs felhasználásának különböző formáit különböztetjük meg, pl.: Friss

Részletesebben

Az új, szabványos illóolaj minőségbiztosítás

Az új, szabványos illóolaj minőségbiztosítás Az új, szabványos illóolaj minőségbiztosítás AZ ILLÓOLAJOK TERMÉSZETES AROMÁS VEGYÜLETEK, AMELYEK MAGVAKBAN, FAKÉRGEKBEN, szárakban, gyökerekben, virágokban és egyéb növényi részekben találhatók. Lehetnek

Részletesebben

OMV Diesel CleanTech. Tökéletes motorvédelem. OMV Commercial

OMV Diesel CleanTech. Tökéletes motorvédelem. OMV Commercial OMV Diesel CleanTech Tökéletes motorvédelem OMV Commercial OMV Diesel CleanTech Tisztaság és maximális teljesítmény OMV Diesel CleanTech: nagyteljesítményű üzemanyagunk. A prémium HVO biológiai összetevő

Részletesebben

Javítóvizsga tematika. 9. i, c Termelés elmélet. Nagyné Erős Irén

Javítóvizsga tematika. 9. i, c Termelés elmélet. Nagyné Erős Irén 9. i, c Termelés elmélet 1. Vendéglátás feladatai 2. Vendéglátás jelentősége 3. A vendéglátás tevékenységi körei: főfolyamatok: árubeszerzés, áruszállítás 4. Főfolyamatok: áruátvétel, raktározás 5. Főfolyamatok:

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. ONE WORLD Mosógél

BIZTONSÁGI ADATLAP. ONE WORLD Mosógél BIZTONSÁGI ADATLAP A kiállítás kelte: Győr, 2011. augusztus 9. 1. A készítmény neve ONE WORLD Mosógél Gyártó cég neve: SATIN-SILK KFT. 9012 Győr, Csanakhegyi u.13/b. Tel./fax.: 96/447-808 2. Összetétel:

Részletesebben

Testápoló olajok. Mártózz meg a luxusban TITLE OF PRESENTATION 1

Testápoló olajok. Mártózz meg a luxusban TITLE OF PRESENTATION 1 Testápoló olajok Mártózz meg a luxusban TITLE OF PRESENTATION 1 Gránátalma regeneráló olaj: puhít és megújít segít lecsökkenteni az öregedés tüneteit a bőr puhának látszik elősegíti a bőr természetes megújító

Részletesebben

BELICO kozmetikumok Biokozmetikum sok van. De hatásos bio?

BELICO kozmetikumok Biokozmetikum sok van. De hatásos bio? BELICO kozmetikumok Biokozmetikum sok van. De hatásos bio? Szaklapok, prospektusok, internet Telis-tele új termékekkel, eljárásokkal, ígéretekkel, tudományosan alátámasztott tényekkel. Nehéz választani!

Részletesebben

TIENS KARDI. Krill olaj étrend-kiegészítő kapszula homoktövis olajjal és amaránt magolajjal. A világ legtisztább vizeiből

TIENS KARDI. Krill olaj étrend-kiegészítő kapszula homoktövis olajjal és amaránt magolajjal. A világ legtisztább vizeiből TIENS KARDI Krill olaj étrend-kiegészítő kapszula homoktövis olajjal és amaránt magolajjal A világ legtisztább vizeiből Krill olaj étrend-kiegészítő kapszula homoktövis olajjal és amaránt magolajjal Ez

Részletesebben

SZAKÉRTŐ A NÖVÉNYI EREDETŰ SZÉPSÉGÁPOLÁSBAN. Osztozzunk együtt az ünnep örömein! Ajándékötletek. már. 890 Ft * -tól. www.yves-rocher.

SZAKÉRTŐ A NÖVÉNYI EREDETŰ SZÉPSÉGÁPOLÁSBAN. Osztozzunk együtt az ünnep örömein! Ajándékötletek. már. 890 Ft * -tól. www.yves-rocher. SZAKÉRTŐ A NÖVÉNYI EREDETŰ SZÉPSÉGÁPOLÁSBAN Osztozzunk együtt az ünnep örömein! Ajándékötletek már 890 Ft * -tól www.yves-rocher.hu Mennyei ínyencség Piros gyümölcsökkel... Elbűvölő csábítás Fekete gyümölcsökkel

Részletesebben

Termékadat. Összetevők. 100 g-ban. Tápanyagok. ebből cukrok. ebből telített zsírsavak. Élelmi rost* *AOAC szerint. Számított tápanyagértékek

Termékadat. Összetevők. 100 g-ban. Tápanyagok. ebből cukrok. ebből telített zsírsavak. Élelmi rost* *AOAC szerint. Számított tápanyagértékek Termékadat Összetevők Összetevők VÍz Zöldborsó* (45,6%, passzírozott) Rizskeményítő Paszternák* Növényi olaj* *Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból Tápanyagok 100 g-ban Energiatartalom 254 kj (60 kcal)

Részletesebben

A közeli infravörös tartományban végzett spektroszkópia felhasználása a minőségbiztosításban

A közeli infravörös tartományban végzett spektroszkópia felhasználása a minőségbiztosításban TERMELÉSI FOLYAMAT MINÕSÉGKÉRDÉSEI, VIZSGÁLATOK 2.5 2.2 2.3 A közeli infravörös tartományban végzett spektroszkópia felhasználása a minőségbiztosításban Tárgyszavak: közeli infravörös spektroszkópia (KIS);

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. MULTI-MIX Folyékony szappan

BIZTONSÁGI ADATLAP. MULTI-MIX Folyékony szappan BIZTONSÁGI ADATLAP A kiállítás kelte: Győr, 2011.08.01. 1. A készítmény neve MULTI-MIX Folyékony szappan Gyártó cég neve: SATIN SILK Kft. 9012 Győr, Csanakhegyi u.13/b. Tel./fax.: 96/447-808 2. Összetétel:

Részletesebben

AZ EGÉSZSÉGES HAJÉRT ÉS BŐRÉRT HIALURONSAV ÉS KOLLAGÉN ANTIOXIDÁNS SZŐLŐMAG-KIVONAT 9 VITAMIN, 3 ÁSVÁNYIANYAG HAIR MINA

AZ EGÉSZSÉGES HAJÉRT ÉS BŐRÉRT HIALURONSAV ÉS KOLLAGÉN ANTIOXIDÁNS SZŐLŐMAG-KIVONAT 9 VITAMIN, 3 ÁSVÁNYIANYAG HAIR MINA AZ EGÉSZSÉGES HAJÉRT ÉS BŐRÉRT HIALURONSAV ÉS KOLLAGÉN ANTIOXIDÁNS SZŐLŐMAG-KIVONAT 9 VITAMIN, 3 ÁSVÁNYIANYAG A haj kommunikál rólunk, meghatározza az első benyomást és mutatja azt is, ha változunk Mit

Részletesebben