HÁZIORVOSI HÍRLEVÉL április hó RENDELŐINTÉZETÜNK KÖRNYEZETVÉDELMI ELKÖTELEZETTSÉGE

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "HÁZIORVOSI HÍRLEVÉL április hó RENDELŐINTÉZETÜNK KÖRNYEZETVÉDELMI ELKÖTELEZETTSÉGE"

Átírás

1 HÁZIORVOSI HÍRLEVÉL RENDELŐINTÉZETÜNK KÖRNYEZETVÉDELMI ELKÖTELEZETTSÉGE Harmincöt futballpályányi erdőt irtanak ki percenként a Földön. Az intézet vezetősége, dolgozói elkötelezetten védik a környezetet. Épp ezért ne nyomtassa ki, hanem olvassa számítógépe monitorján hírlevelünket. Köszönjük, hogy védi a fákat április hó Tájékoztató a laboratóriumi járóbeteg ellátásról január 2 től mindkét III. kerületi járóbeteg laboratórium (Vörösvári úti és Csobánka tér) szolgáltatásait a Centrumlab KFT. intézménye biztosítja. A laboratóriumi szolgáltatás lényegében hasonló módon szerveződik, mint az előző években, ám néhány lényeges változás történt a betegek fogadásában. A fent jelzett naptól megszűnt a vérvételi vizsgálathoz az időpont egyeztetés. A változás tényét a laboratóriumokban megjelenő betegek nagy része megelégedéssel fogadta. Természetesen ez főképpen az átállás kezdeti szakaszában, nagyon megnövelte a kora reggeli órákban megjelenő vizsgálatokra várakozók létszámát és várakozási időt. Ennek kapcsán beérkező jogos panaszokat a Szent Margit rendelőintézet és a Centrum- Lab Kft. Vörösvári úti és Csobánka téri laboratórium munkatársai meghallgatták, kivizsgálták, és jogos panasz esetén megtették a szükséges lépéseket. Néhány hét múlva a kezdeti igen magas beteglétszám mérséklődött, de a reggeli órákban megjelenők száma így is kiemelendő az elmúlt évekhez képest. Igen fontos és kiemelkedő, hogy az új szolgáltató vizsgálati palettája igen széleskörű és ezek a vizsgálatok családorvosok illetve szakirányú kivizsgálás szükségessége esetén, a megfelelő intézmény osztályán dolgozó orvos kérése alapján a beteg számára OEP finanszírozottan elvégezhetőek. Az elmúlt napok lényeges előre lépése, miszerint a beteg kérésére ben elküldjük a vizsgálati eredményeket tartalmazó leletet. Mindenkinek felhívjuk a figyelmét erre a lehetőségre és a betegek nagy része él is ezzel. Ez kettős célt szolgál, a betegnek egyszer kell megjelennie a laboratóriumban, ugyanakkor a laboratórium betegforgalmát is csökkenti. Szeretnénk újra felhívni a figyelmet a leletkiadás időpontjára. Vörösvári úti laboratórium Csobánka téri Laboratórium A reggeli vérvételi betegfogadás után mindkét laboratórium a háziorvosok rendelőiben levett és beküldött vérminták számítógépes adminisztrációját és feldolgozásra előkészítését végzi, amelyet a szállító részére jelzett időpontig át kell adnunk. A vizsgálati eredmények kiadási idejét azért így állapítottuk meg.

2 HÍREINK Előjegyzés -ben A Szent Margit Rendelőintézeten belül januártól már lehetőség van -ben történő előjegyzésre is. Azzal, hogy elektronikus ( -es) foglalási rendszerünket igénybe veszi, csökken telefonjaink leterheltsége. -es előjegyzést az elojegyzes@obudairendelok.hu címen kérhet. Bővebb információ: vagy , (8-tól 20 óráig). Cserélik a röntgengépeket A Szent Margit Rendelőintézetben (Vörösvári út ) a régi röntgenkészülékek leszerelését megkezdtük, a helyiségek felújítása és az új gépek beszerelése előreláthatólag április végéig tart. A megújulás ideje alatt a radiológiai vizsgálatok a Csobánka téri Rendelőintézetben történnek (cím: Csobánka tér 6., fszt. 40.) A digitalizálás a betegek és az orvosok számára is könnyebbséget, hatékonyabb gyógyító munkát jelent. RENDEZVÉNYEINK Óbudai Orvosklub április 18-án (szerdán) 20 órai kezdettel tartja a következő előadását a kerületi Óbudai Szociális Szolgáltató Intézmény nagytermében. Óbudai Szociális Szolgáltató Intézmény nagytermében. (Budapest, Kiskorona u.1-3.) Az érdeklődő orvosokat, szakdolgozókat szeretettel hívjuk és várjuk. TÉMA: AZ ALLERGIA Prof. Dr. Nékám Kristóf (Budai Irgalmasrendi Kórház) Előadás: Allergiák voltak. Vannak. Lesznek. Meghívott hozzászóló: Domahidy László operaénekes, óbudai lokálpatrióta Hozzászólások, vita Az Orvosklub ülésén kérdéseket, hozzászólásokat 5-5 percben bárki tehet. Az Orvosklub ülését a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Akkreditációs Bizottsága munkahelyen kívüli továbbképzésnek fogadja el. A regisztrált orvosok kredit pontot kapnak.

3 PROGRAM ELŐZETES MÁJUS ÓBUDAI ORVOS KLUB Előadó: Dr. Pósfai Gábor Nemzeti Rehabilitációs és Szociális Hivatal főigazgatója Előadásának címe: Változások a rehabilitációs hatósági feladatok ellátásában. Ideje: 2012.május 16-án órától Helye: Óbudai Szociális Szolgáltató Intézmény nagyterme (Budapest, Kiskorona u.1-3.) MIT ÜZEN A TESTÜNK? CÍMŰ ELŐADÁS SOROZAT Tavaly decemberben indult először a Mit üzen a testünk? című előadás sorozat a Szent Margit Rendelőintézet Nonprofit Kft. támogatásával a nyugdíjasok számára. Színhelyéül az Óbudai Szociális Szolgáltató Intézmény nagytermét választottuk. A Rendelőintézet igyekezett a program keretében közérthető formában, széleskörű tájékoztatást nyújtani minden egyes alkalommal, a hallgatóságnak. Az előadás sikere két alappilléren nyugszik, a pontos orvostudományi ismereteken és megfelelő előadói készségen. Különböző érdekes egészségügyi témákban jártas, legkiválóbb orvosainktól és a kerületben élő egyik művésztől hallhatnak előadásokat minden hónap második vagy harmadik szerdáján, a tájékozódni kívánók. Az előadók a gyógyításhoz kapcsolódó tudomány területek szakemberei. A hallgatók kérdéseket tehetnek fel, bátrabban érdeklődhetnek a téma iránt. Szeptembertől újabb érdekes témákkal kibővítve szándékozunk a továbbiakban is teret biztosítani színvonalas előadásokkal, az értékes kapcsolatépítésnek. A belépés mindenki számára ingyenes.

4 FIZETŐS SZOLGÁLTATÁSAINK MR előjegyzés A Mozgásszervi Diagnosztika Szolgáltató Kft-nek a Szent Margit Rendelőintézetében (Csobánka tér 6 szám alatt) működő MRI és ultrahang vizsgálatokat végző diagnosztikai központja rendelési időben (minden hétköznap 8-tól 16 óráig) az alábbi számokon érhető el: Telefon: (06-1) Telefon/Fax: (06-1) Rendelési időn túl a telefonszámokon üzenetrögzítő működik, amennyiben a beteg megadja elérhetőségét, a cég munkatársai megbízhatóan visszahívják. Az új diagnosztikai központ örömmel várja a gyógyulni vágyó betegeket. Csecsemő és gyermek UH vizsgálatok Helyszín: Szent Margit Rendelőintézet Nonprofit, Kft. Vörösvári út Végzi: Mobil Ultrahang Kft. újszülött kori szűrések (koponya, has, csípő). A vizsgálatok NEM OEP finanszírozottak. Rendelési idő kéthetente kedden délután óráig, bejelentkezés alapján. Bejelentkezés: , info@mobiluh.hu, elojegyzes@mobiluh.hu FITOTERÁPIA, FÜLAKUPUNKTÚRA Helyszín: Szent Margit Rendelőintézet (Csobánka tér 6.) Rendelési idő: Minden szerdán között Fitoterápia: Betegségek kiegészítő és utókezelése gyógynövényekkel, illóolajokkal, méhészeti termékekkel, gyógynövény alapú egyéb készítményekkel. Fülakupunktúra: Függőségek (elsősorban alkoholproblémák, dohányzás) kiegészítő kezelése, testsúlycsökkentés támogatása, stresszoldás, allergia, asztma kiegészítő kezelése, immunerősítés, fájdalomcsillapítás. A kezelések térítéskötelesek, kezelési díj: 3000,-Ft Időpont-egyeztetés: GYÓYGMASSZÁZS Helyszín: Szent Margit Rendelőintézet, Vörösvári út Hétfőn 8-14 óráig, szerda 8-11 óráig, pénteken 8-18 óráig lehet bejelentkezni a Vörösvári úti rendelőintézet betegirányító információnál a vagy es telefonszámon, vagy a +20/ mobil telefonszámon. A masszázsterápia az Onkológiai Gondozó földszint 7 ajtónál található. A masszázs terápiakezelés: húsz perc 2500 Ft, harminc perc 3500 Ft, egy órás egész test masszírozása 6000 Ft, fél órás fogyasztó masszázs 4000 Ft, húsz perc talpmasszázs 2500 Ft. Csobánka téri Rendelőintézet, Csobánka tér 6. Rendelési idő: kedd, csütörtök 8-12 óráig, szerda, péntek óráig Időpont egyeztetés: Díjak: 20 perc 1700,-Ft 30 perc 2500,-Ft 50 perc 5000,-Ft Ajándékkártya, bérlet vásárlása esetén nyugdíjasoknak kedvezményt biztosítunk

5 TAPING: Bejelentkezés, információ, bővebb felvilágosítás: Deák Péterné és Benárd Éva gyógytornászoktól (tel.: 06 (1) , vagy ) Egy magas minőségű, rugalmas, öntapadós anyag alkalmazása. A rugalmas szalagok nem korlátozzák a pácienst a szabad mozgásban, sportolás, munka, zuhanyzás esetén is hatékony marad a nap 24 órájában, akár 5 napig is. A Taping Technika a gyógytorna és a fizikoterápiás kezelések hatását erősítve is jól alkalmazható. Ajánljuk: Az izomműködés és keringési zavarok javítására Fájdalomcsillapításra Ízületi funkciók támogatására Az elasztikus szalagok használata meglehetősen széles alkalmazási területtel bíró kezelési forma. A Taping kezelés az Országos Egészségbiztosítási Pénztár által nem finanszírozott, térítésköteles eljárás. A szalagok sem minőségükben, sem tulajdonságaikban nem különbőznek egymástól. Helyszín: Csobánka tér gyógytorna rendelő. CSONTRITKULÁS MÉRÉS NEMZETKÖZI OLTÓPONT Helyszín: CSOBÁNKA TÉRI RENDELŐINTÉZET (Csobánka tér 6.) RTG OSZTÁLY Rendelési idő: hétfőn és szerdán 8-13 óráig Kedd-csütörtök óráig A vizsgálat nem TB támogatott, beutaló nem szükséges. Jelentkezés és időpontkérés: betegirányításnál. Mérés: Gerincen: 2500 Ft Combcsonton: 2500 Ft Csuklón: 2000 Ft Helye: Szent Margit Rendelőintézet Vörösvári út Kardiológia fszt Szakorvos: Dr. Darvas Olga, akik nemcsak a megelőzésben, de a fertőző betegségek ellátásában is jártas. Az oltóhelyen nemzetközi utazásokkal kapcsolatos védőoltási, utazás egészségügyi, betegség megelőzési tanácsadással, védőoltások beadásával foglalkoznak. A rendelőintézetben a védőoltások rendelkezésre állnak, nem szükséges előzetesen háziorvossal felíratni, gyógyszertárban kiváltani. Az oltóhely nem beutaló köteles, egyéni kezdeményezésre vehető igénybe. Az utazással kapcsolatos oltások és tanácsadás egészségügyi szolgáltatás, társadalombiztosítás által nem finanszírozott. A térítés összege az országban működő Oltó Központokban hasonló lesz. Az oltásokra nem vonatkozik a közgyógyellátási kedvezmény, készpénzzel lehet fizetni. Magyarországon 19 betegséggel szemben van aktív védőoltás. A tanácsadás, előzetes telefon bejelentkezés alapján, vehető majd igénybe. Rendelési idő: Hétfő: Csütörtök: Elérhetőség: Tel: központi tel. szám: Kardiológia: /128 m. csak hétfőn és csütörtökön hívható ( között) Előjegyzés, telefonon: Vörösvári úti Rendelőintézetben , tel. szám: , , tel. szám:

6 ARTERIOGRAF ÁTTÖRÉS AZ ÉRELMESZESEDÉS SZŰRÉSÉBEN! Megoldás az érelmeszesedés korai felismerésére! Az Ön számára is elérhető a legújabb érrendszervizsgáló módszer! Az időben elvégzett vizsgálattal megelőzhető a szívinfarktus, agyvérzés. Az Arteriográf segítségével mutatható ki az érelmeszesedés kezdődő jelei. A szűrővizsgálat gyors és fájdalommentes. A VIZSGÁLAT TÉRÍTÉSKÖTELES, MELYNEK DÍJA: Ft. Bejelentkezés: Vörösvári úti Szakrendelő Diabetológiai szakrendelésén vagy a as telefonszámon. Kedd: óráig. A vizsgálatot Dr. Beke Eleonóra belgyógyász szakorvos végzi. Bő folyadékfogyasztás javasolt vizsgálat előtt. Tájékoztatás Hematológiai profilú belgyógyászati rendelés megszűnt a Csobánka téri Rendelőintézetben Pszichológiai rendelés: dr. Agárdiné Malek Zsuzsanna klinikai szakpszichológus rendelése a Csobánka téri rendelőintézetben (I. em. 41. sz.) hétfőn 8-tól 14, kedden, szerdán, csütörtökön 14-től 20 óráig. (Bejelentkezés személyesen vagy telefonon: , /247-es mellék vagy 253-as mellék.)

7 Új helyen a gyermekorvosi ügyelet Tájékoztatjuk a gyermekes családokat, hogy a gyermekorvosi ügyelet helyszíne megváltozott. A Főnix - Med Zrt. által biztosított Központi Gyermek Ügyeleti Ambulancia, Budapest, II. ker. Bolyai u sz. alatti telephelyen történő ellátás február 1-től új helyre költözött. Új telephely: SZENT JÁNOS KÓRHÁZ TERÜLETÉN Budapest, XII. Diós árok 1-3. (a gyermekosztállyal azonos szinten, attól 200 méterre) a 24. számú épület. Tel: / Egyéb információk: Minden hétköznap este órától másnap hétköznap reggel óráig, illetve hétvégén (péntek órától hétfő reggel óráig) HIRDETÉSÜNK

4400 Nyíregyháza, Szent István u. 68. e-mail: prirod@josa.hu. Tisztelt Háziorvos!

4400 Nyíregyháza, Szent István u. 68. e-mail: prirod@josa.hu. Tisztelt Háziorvos! Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Önkormányzat Jósa András Oktató Kórház PR IRODA HÍRLEVÉL 2008/3 4400 Nyíregyháza, Szent István u. 68. e-mail: prirod@josa.hu Telefon:(06)42-599-700/1101, 1105, 1108 Telefax:(06)42-461-174

Részletesebben

Térítési díjak: szakorvosi vizsgálatok és diagnosztika OEP által finanszírozott rendeléseken, biztosítási jogviszony hiányában

Térítési díjak: szakorvosi vizsgálatok és diagnosztika OEP által finanszírozott rendeléseken, biztosítási jogviszony hiányában Térítési díjak: szakorvosi vizsgálatok és diagnosztika OEP által finanszírozott rendeléseken, biztosítási jogviszony hiányában A biztosítással nem rendelkezők, szakrendelésenként (a diagnosztika vizsgálatok

Részletesebben

Térítési díjak: szakorvosi vizsgálatok és diagnosztika OEP által finanszírozott rendeléseken, biztosítási jogviszony hiányában

Térítési díjak: szakorvosi vizsgálatok és diagnosztika OEP által finanszírozott rendeléseken, biztosítási jogviszony hiányában Térítési díjak: szakorvosi vizsgálatok és diagnosztika OEP által finanszírozott rendeléseken, biztosítási jogviszony hiányában A biztosítással nem rendelkezők, szakrendelésenként (a diagnosztika vizsgálatok

Részletesebben

Térítési díjak: szakorvosi vizsgálatok és diagnosztika OEP által finanszírozott rendeléseken, biztosítási jogviszony hiányában

Térítési díjak: szakorvosi vizsgálatok és diagnosztika OEP által finanszírozott rendeléseken, biztosítási jogviszony hiányában Térítési díjak: szakorvosi vizsgálatok és diagnosztika OEP által finanszírozott rendeléseken, biztosítási jogviszony hiányában A biztosítással nem rendelkezők, szakrendelésenként :(a diagnosztika vizsgálatok

Részletesebben

Térítési díjak: szakorvosi vizsgálatok és diagnosztika OEP által finanszírozott rendeléseken, biztosítási jogviszony hiányában

Térítési díjak: szakorvosi vizsgálatok és diagnosztika OEP által finanszírozott rendeléseken, biztosítási jogviszony hiányában Térítési díjak: szakorvosi vizsgálatok és diagnosztika OEP által finanszírozott rendeléseken, biztosítási jogviszony hiányában A biztosítással nem rendelkezők, szakrendelésenként (a diagnosztika vizsgálatok

Részletesebben

Gyermek-háziorvosok. Védőnői Szolgálat

Gyermek-háziorvosok. Védőnői Szolgálat Háziorvosok Dr. Csók László Tel.: 424-126 hétfőtől - péntekig: 9.30-12.00; 14.30-16.00 Rendelési időn kívül 8 órától 16 óráig sürgős, életveszélyes esetekben hívható: 06/20/9830-222 Helyettesítő orvos:

Részletesebben

OEP által nem finanszírozott rendelések térítési díjai

OEP által nem finanszírozott rendelések térítési díjai OEP által nem finanszírozott rendelések térítési díjai Térítési díjak: szakorvosi vizsgálatok és diagnosztika OEP által finanszírozott rendeléseken, biztosítási jogviszony hiányában A biztosítással nem

Részletesebben

Térítési díjak: szakorvosi vizsgálatok és diagnosztika OEP által finanszírozott rendeléseken, biztosítási jogviszony hiányában

Térítési díjak: szakorvosi vizsgálatok és diagnosztika OEP által finanszírozott rendeléseken, biztosítási jogviszony hiányában Térítési díjak: szakorvosi vizsgálatok és diagnosztika OEP által finanszírozott rendeléseken, biztosítási jogviszony hiányában A biztosítással nem rendelkezők, szakrendelésenként (a diagnosztika vizsgálatok

Részletesebben

Beutaló Telefonszám Rendelési idő Minden nap: 7-13;

Beutaló Telefonszám Rendelési idő Minden nap: 7-13; Tóth Ilona Egészségügyi Szolgálat Szakorvosi Rendelőintézete 1212 Budapest, Görgey Artúr tér 8. Elérhetőségek Központi telefonszám: 427-5100 Betegirányító: 427-5307, 427-5311 Időpontadás: 427-5175 Felnőtt

Részletesebben

XVI. Kerület Kertvárosi Egészségügyi Szolgálata Térítési díj táblázata Érvényes: október 01 től

XVI. Kerület Kertvárosi Egészségügyi Szolgálata Térítési díj táblázata Érvényes: október 01 től OEP által nem finanszírozott rendelések térítési díjai Térítési díjak: szakorvosi vizsgálatok és diagnosztika OEP által finanszírozott rendeléseken, biztosítási jogviszony hiányában A biztosítással nem

Részletesebben

SZAKRENDELÉSEK LISTÁJA

SZAKRENDELÉSEK LISTÁJA SZAKRENDELÉSEK LISTÁJA Szakrendelés neve: Tel.: 06 68/411-166 Rendelés helye, Rendelési idő: Audiológia I. em. 109. naponta: 449 mellék 7.00-14.12-ig asszisztens 11.00-15.00-ig osztályról integrált ellátás

Részletesebben

Térítési díjak: szakorvosi vizsgálatok és diagnosztika OEP által finanszírozott rendeléseken, biztosítási jogviszony hiányában

Térítési díjak: szakorvosi vizsgálatok és diagnosztika OEP által finanszírozott rendeléseken, biztosítási jogviszony hiányában Térítésidíj táblázat 1.sz. függelék NEAK által nem finanszírozott rendelések térítési díjai Térítési díjak: szakorvosi vizsgálatok és diagnosztika OEP által finanszírozott rendeléseken, biztosítási jogviszony

Részletesebben

Szent Borbála Kórház Szakrendelések A-tól Z-ig

Szent Borbála Kórház Szakrendelések A-tól Z-ig Szent Borbála Kórház Szakrendelések A-tól Z-ig A háttérszínnel kiemelt szakrendelések igénybevételéhez beutaló szükséges. Hívószámot a vizsgálat napján a Központi Betegfelvételi Irodán, a H épület jén

Részletesebben

EGYMI. Járóbeteg szakrendelések Egyesített Gyógyító Megelõzõ Intézet 5200 Törökszentmiklós Kossuth Lajos út 126. Telefon: 56/

EGYMI. Járóbeteg szakrendelések Egyesített Gyógyító Megelõzõ Intézet 5200 Törökszentmiklós Kossuth Lajos út 126. Telefon: 56/ EGYMI Szerzõ Adminok 2009.02.09. Frissítve 2009.02.09. Járóbeteg szakrendelések Egyesített Gyógyító Megelõzõ Intézet Cím: 5200 Törökszentmiklós Kossuth Lajos út 126. Telefon: 56/590-239 Fax: 56/390-936

Részletesebben

I. SZAKELLÁTÁS. Helyben, személyesen. Helyben, Helyben, Nincs 46/555-666/ 1262 mellék

I. SZAKELLÁTÁS. Helyben, személyesen. Helyben, Helyben, Nincs 46/555-666/ 1262 mellék A RENDELŐINTÉZET SZOLGÁLTATÁSAI Szabadság, betegség, egyéb váratlan esemény esetén a táblázatban foglaltaktól eltérés lehetséges, mely az adott szakrendelő ajtajára minden esetben kiírásra kerül! I. SZAKELLÁTÁS

Részletesebben

Audiológiai szakrendelés. Belgyógyászati szakrendelés. Belgyógyászati szakrendelés I.

Audiológiai szakrendelés. Belgyógyászati szakrendelés. Belgyógyászati szakrendelés I. Rendelőintézet Cím: Cegléd, Rákóczi út 17. Telefonközpont, információ (53) 505-650 munkanapokon: 07.00-17.00 A földszinten lévő Kartonozó munkanapokon 06.00-18.00 között működik. Tel: 505-651 Audiológiai

Részletesebben

Fourmed Kft. Gyógyház 8200 Veszprém Ádám Iván u. 1. Telefon: 88/421-217, 421-251, 564-180, 564-181 e-mail: fourmed@vnet.hu

Fourmed Kft. Gyógyház 8200 Veszprém Ádám Iván u. 1. Telefon: 88/421-217, 421-251, 564-180, 564-181 e-mail: fourmed@vnet.hu Gyógyház, ahol valóban Ön a fontos! Fourmed Kft. Gyógyház 8200 Veszprém Ádám Iván u. 1. Telefon: 88/421-217, 421-251, 564-180, 564-181 e-mail: fourmed@vnet.hu www.fourmed.hu A legjobb befektetés az egészség!

Részletesebben

Általános és komplex. egy kézben! Budapesti VE VIP Központ. Vasútegészségügyi Nonprofit Közhasznú Kft. Budapesti Egészségügyi Központ

Általános és komplex. egy kézben! Budapesti VE VIP Központ. Vasútegészségügyi Nonprofit Közhasznú Kft. Budapesti Egészségügyi Központ Megelõzés és gyógyítás egy kézben! Általános és komplex szûrõok Budapesti VE VIP Központ Vasútegészségügyi Nonprofit Közhasznú Kft. Budapesti Egészségügyi Központ 1062 Budapest, Podmaniczky út 109. +36

Részletesebben

Járóbeteg-szakellátások betegfogadási rendje től Járóbeteg-szakellátásokon a felsorolt orvosok váltásban látják el a betegeket.

Járóbeteg-szakellátások betegfogadási rendje től Járóbeteg-szakellátásokon a felsorolt orvosok váltásban látják el a betegeket. Járóbeteg-szakellátások betegfogadási rendje 2018.06.01-től Járóbeteg-szakellátásokon a felsorolt orvosok váltásban látják el a betegeket. Szakrendelő megnevezése i / betegfogadási idő : személyesen a

Részletesebben

Kórház. Cím: Cegléd, Törteli út 1-3. Telefonközpont, információ: 06/53/310-011, 311-011

Kórház. Cím: Cegléd, Törteli út 1-3. Telefonközpont, információ: 06/53/310-011, 311-011 Kórház Cím: Cegléd, Törteli út 1-3. Telefonközpont, információ: 06/53/310-011, 311-011 Belgyógyászati ambulancia Helye: 20-as főépület IV. emelet 415. Tel: 06/53/310-011/244-es mellék hétfőtől-péntekig

Részletesebben

I. SZAKELLÁTÁS. Helyben, személyesen. Nincs 46/ / 1262 mellék. Diósgyőri Rend.intézet Kartonozó 46/ / / 2351 mellék

I. SZAKELLÁTÁS. Helyben, személyesen. Nincs 46/ / 1262 mellék. Diósgyőri Rend.intézet Kartonozó 46/ / / 2351 mellék A RENDELŐINTÉZET SZOLGÁLTATÁSAI Szabadság, betegség, egyéb váratlan esemény esetén a táblázatban foglaltaktól eltérés lehetséges, mely az adott szakrendelő ajtajára minden esetben kiírásra kerül! I. SZAKELLÁTÁS

Részletesebben

Kórház Cím: Cegléd, Törteli út 1-3. Telefonközpont, információ: 06/53/310-011, 311-011

Kórház Cím: Cegléd, Törteli út 1-3. Telefonközpont, információ: 06/53/310-011, 311-011 Kórház Cím: Cegléd, Törteli út 1-3. Telefonközpont, információ: 06/53/310-011, 311-011 Belgyógyászati ambulancia Helye: 20-as főépület IV. emelet 415. Tel: 06/53/310-011/244-es mellék hétfőtől-péntekig

Részletesebben

A betegellátás és az intézmény belső rendjére vonatkozó szabályok

A betegellátás és az intézmény belső rendjére vonatkozó szabályok 11433/2009. 6/Ökbh. 2. sz. melléklete T I S Z A Ú J V Á R O S V Á R O S I R E N D E L Ő I N T É Z E T FIZIKO-, ÉS BALNEOTERÁPIÁS RÉSZLEG HÁZIRENDJE A betegellátás és az intézmény belső rendjére vonatkozó

Részletesebben

Járóbeteg-szakellátások betegfogadási rendje 2015.08.01-től Járóbeteg-szakellátásokon a felsorolt orvosok váltásban látják el a betegeket.

Járóbeteg-szakellátások betegfogadási rendje 2015.08.01-től Járóbeteg-szakellátásokon a felsorolt orvosok váltásban látják el a betegeket. Járóbeteg-szakellátások betegfogadási rendje 2015.08.01-től Járóbeteg-szakellátásokon a felsorolt orvosok váltásban látják el a betegeket. Szakrendelő megnevezése i / betegfogadási idő : személyesen a

Részletesebben

SZAKORVOSI JÁRÓBETEG ELLÁTÁS RENDELÉSI IDEJE: I. BELGYÓGYÁSZATI JÁRÓBETEG SZAKELLÁTÁS. - háziorvosi beutaló szükséges! -

SZAKORVOSI JÁRÓBETEG ELLÁTÁS RENDELÉSI IDEJE: I. BELGYÓGYÁSZATI JÁRÓBETEG SZAKELLÁTÁS. - háziorvosi beutaló szükséges! - SZAKORVOSI JÁRÓBETEG ELLÁTÁS RENDELÉSI IDEJE: I. BELGYÓGYÁSZATI JÁRÓBETEG SZAKELLÁTÁS - háziorvosi beutaló szükséges! - - 1) ÁLTALÁNOS BELGYÓGYÁSZAT - 147-es sz. rendelő- Szakorvosok: Dr. Száldobágyi Enikő

Részletesebben

SÜRGŐSSÉGI ÜGYELETI ELLÁTÁS:

SÜRGŐSSÉGI ÜGYELETI ELLÁTÁS: SÜRGŐSSÉGI ÜGYELETI ELLÁTÁS: Hétfő: Kedd: Szerda: Csütörtök: Péntek: Szombat: Vasárnap: CSAK sürgős műtéti esetek, előzetes telefonos egyeztetés után 16:00-tól másnap reggel 8:00-ig 16:00-tól másnap reggel

Részletesebben

BKEOK Székhely járóbeteg rendelések

BKEOK Székhely járóbeteg rendelések BELGYÓGYÁSZAT IDEGGYÓGYÁSZAT FÜL-ORR-GÉGE 1 Belgyógyászati szakambulancia Belgyógyászat földszint IGEN I. Belgyógyászat 2 Ergometria és Holter Belgyógyászat földszint IGEN IGEN 1896, 1900 13-14 között

Részletesebben

Rendelőintézet. Levelezési cím: Miskolc, 3529 Csabai kapu Orvos igazgató: Dr. Pap Tibor Tel.: 46/ /

Rendelőintézet. Levelezési cím: Miskolc, 3529 Csabai kapu Orvos igazgató: Dr. Pap Tibor Tel.: 46/ / Rendelőintézet Levelezési cím: Miskolc, 3529 Csabai kapu 9-11 Orvos igazgató: Dr. Pap Tibor Tel.: 46/555-666/6001 E-mail: igazgato@misek.hu Vezető asszisztens: Novák Mária Tel.: 46/555-680 46/555-666/1200-as

Részletesebben

ORVOSI IRÁNYTŰ SZAKEMBEREK ÉS SZÜLŐK RÉSZÉRE. A teljesség igénye nélkül. Készítette: Korai fejlesztés Munkaközössége 2018

ORVOSI IRÁNYTŰ SZAKEMBEREK ÉS SZÜLŐK RÉSZÉRE. A teljesség igénye nélkül. Készítette: Korai fejlesztés Munkaközössége 2018 ORVOSI IRÁNYTŰ SZAKEMBEREK ÉS SZÜLŐK RÉSZÉRE A teljesség igénye nélkül Készítette: Korai fejlesztés Munkaközössége 2018 KORASZÜLÖTT OSZTÁLYOK: Szent György Kórház Újszülött, Csecsemő, Gyermekgyógyászat

Részletesebben

Térítési díjak: szakorvosi vizsgálatok és diagnosztika OEP által finanszírozott rendeléseken, biztosítási jogviszony hiányában

Térítési díjak: szakorvosi vizsgálatok és diagnosztika OEP által finanszírozott rendeléseken, biztosítási jogviszony hiányában Térítési díjak: szakorvosi vizsgálatok és diagnosztika OEP által finanszírozott rendeléseken, biztosítási jogviszony hiányában A biztosítással nem rendelkezők, szakrendelésenként (a diagnosztika vizsgálatok

Részletesebben

Árlista. Belgyógyászat Belgyógyászati vizsgálat. Bőrgyógyászati kontrollvizsgálat

Árlista. Belgyógyászat Belgyógyászati vizsgálat. Bőrgyógyászati kontrollvizsgálat Árlista Szolgáltatás Belgyógyászat Belgyógyászati vizsgálat Belgyógyászati kontrollvizsgálat Belgyógyászati vizsgálat arteriográfiával Szakorvosi leletmegbeszélés Injekció beadás Vérvétel (ha egyéb szolgáltatásnak

Részletesebben

SZAKRENDELÉSEK MARKUSOVSZKY EGYETEMI OKTATÓKÓRHÁZ - KÖRMENDI TELEPHELY; Körmend, Munkácsy Mihály út.1

SZAKRENDELÉSEK MARKUSOVSZKY EGYETEMI OKTATÓKÓRHÁZ - KÖRMENDI TELEPHELY; Körmend, Munkácsy Mihály út.1 SZAKRENDELÉSEK MARKUSOVSZKY EGYETEMI OKTATÓKÓRHÁZ - KÖRMENDI TELEPHELY; Körmend, Munkácsy Mihály út.1 Szakrendelés neve 1. Aneszteziológia 004-es ajtó Helye Ideje Nap Óra /nem Kartonozón keresztül (tól-ig)

Részletesebben

Osztályvezető főorvos: Dr. Munkácsi Adrien főorvos, 46/

Osztályvezető főorvos: Dr. Munkácsi Adrien főorvos, 46/ A Légzőszervi Rehabilitációs Osztály 50 ágyon, két részlegen fogadja a betegeket, mely a MISEK infrastruktúráját tekintve a Semmelweis Kórházrészben helyezkedik el. Osztályvezető főorvos: Dr. Munkácsi

Részletesebben

VELENCEI SZAKORVOSI RENDELŐINTÉZET - SZAKRENDELŐI BEOSZTÁS SZAKRENDELÉS

VELENCEI SZAKORVOSI RENDELŐINTÉZET - SZAKRENDELŐI BEOSZTÁS SZAKRENDELÉS HÉTFŐ KEDD SZERDA CSÜTÖRTÖK PÉNTEK BELGYÓGYÁSZAT Általános belgyógyászat DR.ZAKAR GÁBOR 13:00-16:00 (NEFROLÓGIA) DR: SZABÓ PÉTER 08:00-09:00 DR. NÉMETH ATTILA 8:00-12:00 DR. SZABÓ PÉTER 08:00-09:00 DR.

Részletesebben

ÖNKORMÁNYZATI KÉPÚJSÁG RÁBAPATY

ÖNKORMÁNYZATI KÉPÚJSÁG RÁBAPATY ÖNKORMÁNYZATI KÉPÚJSÁG RÁBAPATY 1 XIV. ÉVF. 4. HÉT UTOLSÓ FRISSÍTÉS A TARTALOMBAN: 2019.01.27. Oldalszám: 82 2 FELHÍVÁSOK, KÖZÉRDEKŰ HIRDETMÉNYEK 3 Lakossági felhívás Értesítjük a lakosságot, hogy községünkben

Részletesebben

Falukirándulás. Gépjárműadó. Hulladék elhelyezése. Művelődési ház és közösségi ház bérleti díj. Óvodai kezdőcsomag. Szelektív hulladék

Falukirándulás. Gépjárműadó. Hulladék elhelyezése. Művelődési ház és közösségi ház bérleti díj. Óvodai kezdőcsomag. Szelektív hulladék Falukirándulás Tisztelt Lakosaink! Az idei falukirándulásra megfelelő létszámú résztvevő jelentkezett. Az úti cél: Pécs és környéke Időpont: 2017. 10. 07-08. (szombat vasárnap) Részvételi díj: 3.000,-

Részletesebben

VIZITDÍJ ÉS KÓRHÁZI NAPIDÍJ MÉRTÉKEK

VIZITDÍJ ÉS KÓRHÁZI NAPIDÍJ MÉRTÉKEK Kedves Betegeink! Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a hatályos jogi szabályozás szerint Önöknek a járó-beteg ellátás igénybevételekor VIZITDÍJAT, fekvő betegként történő ellátásukkor KÓRHÁZI NAPIDÍJAT

Részletesebben

Központi Diagnosztikai Osztályok évi betegelégedettség kiértékelése

Központi Diagnosztikai Osztályok évi betegelégedettség kiértékelése MAGYAR HONVÉDSÉG EGÉSZSÉGÜGYI KÖZPONT Nyt. szám: sz. példány Központi Diagnosztikai Osztályok 2014. évi beteg kiértékelése A 2014. évi betegi vizsgálat során, a Központi Diagnosztikai Osztályok szolgáltatását

Részletesebben

SÜRGŐSSÉGI ÜGYELETI ELLÁTÁS:

SÜRGŐSSÉGI ÜGYELETI ELLÁTÁS: SÜRGŐSSÉGI ÜGYELETI ELLÁTÁS: Hétfő: Kedd: : Csütörtök: : Szombat: Vasárnap: CSAK sürgős műtéti esetek, előzetes telefonos egyeztetés után 16:00-tól másnap reggel 8:00-ig 16:00-tól másnap reggel 8:00-ig

Részletesebben

Budaörsi Egészségügyi Központ

Budaörsi Egészségügyi Központ 150 Aneszteziológia 2.emelet minden nap 17.00-19.00 17.00-19.00 17.00-19.00 17.00-19.00 17.00-19.00 130 445-489 Diabetológia Dr. Ábel Tatjána 07.00-11.00 Dr. Berkes Klára 15.00-19.00 Dr. Kiss Éva 07.00-12.00

Részletesebben

INFECTOLOGIA OSZTÁLY. Ágyszám: intenzív ágy Felnőtt: 35 ágy Gyerek: 20 ágy. Évi átlagos betegforgalom: 3000 fő.

INFECTOLOGIA OSZTÁLY. Ágyszám: intenzív ágy Felnőtt: 35 ágy Gyerek: 20 ágy. Évi átlagos betegforgalom: 3000 fő. INFECTOLOGIA OSZTÁLY Ágyszám: 55 + 2 intenzív ágy Felnőtt: 35 ágy Gyerek: 20 ágy Évi átlagos betegforgalom: 3000 fő 2009-ben 3061 fő 2010-ben 2612 fő ebből gyermek: 1067 Ambuláns betegforgalom: 2010-ben

Részletesebben

Szakrendelések. Kardiológia szakrendelés. Előjegyzés alapján, beutaló szükséges! Előjegyzési telefonszám: 82/571-236

Szakrendelések. Kardiológia szakrendelés. Előjegyzés alapján, beutaló szükséges! Előjegyzési telefonszám: 82/571-236 Szakrendelések Kardiológia szakrendelés 14.30-20.30 Dr. Orbán Csaba főorvos 14.00-20.00 Dr. Orbán Csaba főorvos Belgyógyászat és Diabetológia szakrendelés 16.00-20.00 Dr. Mitache András 15.15-19.15 Dr.

Részletesebben

Árlista. Szolgáltatás Belgyógyászat Belgyógyászati vizsgálat. Bőrgyógyászati kontrollvizsgálat

Árlista. Szolgáltatás Belgyógyászat Belgyógyászati vizsgálat. Bőrgyógyászati kontrollvizsgálat Árlista Szolgáltatás Belgyógyászat Belgyógyászati vizsgálat Belgyógyászati kontrollvizsgálat Belgyógyászati vizsgálat arteriográfiával Szakorvosi leletmegbeszélés Injekció beadás Vérvétel (ha egyéb szolgáltatásnak

Részletesebben

Szent Kristóf Szakrendelő Közhasznú Nonprofit Kft. Betegfogadás és betegellátás rendje

Szent Kristóf Szakrendelő Közhasznú Nonprofit Kft. Betegfogadás és betegellátás rendje Szent Kristóf Szakrendelő Közhasznú Nonprofit Kft. Betegfogadás és betegellátás rendje Dokumentum címe: Betegfogadás és betegellátás rendje Oldalszám: 1/27. Készítette Ellenőrizte Jóváhagyta Név Dr. Záray

Részletesebben

Utoljára frissítve: 2014. november 6. KÖZPONTI TELEFONSZÁM: 06-37-341-033

Utoljára frissítve: 2014. november 6. KÖZPONTI TELEFONSZÁM: 06-37-341-033 TELEFONKÖNYV Utoljára frissítve: 2014. november 6. KÖZPONTI TELEFONSZÁM: 06-37-341-033 KÓRHÁZ Balassi úti porta... 309 Varroda (Balassi úti portánál)... 333 Bástya utcai porta... 400 Gratus-Med Gyógyászati

Részletesebben

Utoljára frissítve: 2015. május 15.

Utoljára frissítve: 2015. május 15. TELEFONKÖNYV Utoljára frissítve: 2015. május 15. KÓRHÁZ Balassi úti porta... 309 Bástya utcai porta... 400 Gratus-Med Gyógyászati Szaküzlet... 336 06-37-341-732 ALAGSOR REHABILITÁCIÓS KÖZPONT Gépház...

Részletesebben

ALMÁSI BALOGH PÁL KÓRHÁZ EGÉSZSÉGÜGYI ÉS SZOLGÁLTATÓ NONPROFIT KFT. 3600 Ózd, Béke u. 1-3. BEUTALÁSI REND ÉS RENDELÉSI IDŐ Járóbeteg-szakellátás

ALMÁSI BALOGH PÁL KÓRHÁZ EGÉSZSÉGÜGYI ÉS SZOLGÁLTATÓ NONPROFIT KFT. 3600 Ózd, Béke u. 1-3. BEUTALÁSI REND ÉS RENDELÉSI IDŐ Járóbeteg-szakellátás AMÁI BAOH PÁ KÓRHÁZ ÉZÉÜYI É ZOÁTATÓ NONPROFIT KFT. 3600 Ózd, Béke u. 1-3. BUTAÁI RND É RNDÉI IDŐ Járóbeteg-szakellátás zakrendelés melet/ajtó -szám Beutalási rend telefonszám betegfogadás Rendelési idő/nyitvatartás

Részletesebben

Startgépünk már van gondolatok az Egészséges Budapest programról a járóbetegellátásban

Startgépünk már van gondolatok az Egészséges Budapest programról a járóbetegellátásban Startgépünk már van gondolatok az Egészséges Budapest programról a járóbetegellátásban Budapesti járóbeteg szakrendelők 23 kerület, 16 önálló járóbeteg intézmény Fenntartók: Önkormányzat: 9 Állami Egészségügyi

Részletesebben

EUROP- MED KFT. 2040 BUDAÖ R S, KOS S U T H L. U. 9. BESZÁMOLÓ A BIATOR B Á G Y I EGÉ S Z S É G H Á Z M ŰKÖDÉ S É R Ó L

EUROP- MED KFT. 2040 BUDAÖ R S, KOS S U T H L. U. 9. BESZÁMOLÓ A BIATOR B Á G Y I EGÉ S Z S É G H Á Z M ŰKÖDÉ S É R Ó L EUROP- MED KFT. 2040 BUDAÖ R S, KOS S U T H L. U. 9. BESZÁMOLÓ A BIATOR B Á G Y I EGÉ S Z S É G H Á Z M ŰKÖDÉ S É R Ó L 2010. JANUÁR 01. 2010. DECE M B E R 31. ID ŐS ZAKRÓL BUDAÖ R S, 2011-04-11. ELŐZMÉNYEK

Részletesebben

Svábhegyi Gyógyintézet 1037-Budapest III. kerület Bokor utca 17-21. Tel: +36 30 500 2500 www.svabhegy.eu

Svábhegyi Gyógyintézet 1037-Budapest III. kerület Bokor utca 17-21. Tel: +36 30 500 2500 www.svabhegy.eu - rendeléseit azoknak ajánljuk, akik gyermek-gyógyászati specialistákkal szeretnének konzultálni, elkerülve a hosszas előjegyzési- és várakozási időt, a munkahelyi vagy nagyobb gyermekek esetében az iskolai

Részletesebben

ALMÁSI BALOGH PÁL KÓRHÁZ EGÉSZSÉGÜGYI ÉS SZOLGÁLTATÓ NONPROFIT KFT. 3600 Ózd, Béke u. 1-3. BEUTALÁSI REND ÉS RENDELÉSI IDŐ Járóbeteg-szakellátás

ALMÁSI BALOGH PÁL KÓRHÁZ EGÉSZSÉGÜGYI ÉS SZOLGÁLTATÓ NONPROFIT KFT. 3600 Ózd, Béke u. 1-3. BEUTALÁSI REND ÉS RENDELÉSI IDŐ Járóbeteg-szakellátás AMÁI BAOH PÁ KÓRHÁZ ÉZÉÜYI É ZOÁTATÓ NONPROFIT KFT. 3600 Ózd, Béke u. 1-3. BUTAÁI RND É RNDÉI IDŐ Járóbeteg-szakellátás zakrendelés melet/ajtó -szám telefonszám betegfogadás Rendelési idő/nyitvatartás

Részletesebben

FIGYELEM! Ez a kérdőív az adatszolgáltatás teljesítésére nem alkalmas, csak tájékoztatóul szolgál!

FIGYELEM! Ez a kérdőív az adatszolgáltatás teljesítésére nem alkalmas, csak tájékoztatóul szolgál! FIGYELEM! Ez a kérdőív az adatszolgáltatás teljesítésére nem alkalmas, csak tájékoztatóul szolgál! KÖZPONTI STATISZTIKAI HIVATAL Az adatszolgáltatás a hivatalos statisztikáról szóló 216. évi CLV. törvény

Részletesebben

Újszülött-, Csecsemő- és Gyermekosztály Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház, Székesfehérvár

Újszülött-, Csecsemő- és Gyermekosztály Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház, Székesfehérvár II. Gyermeksürgősségi Konferencia Budapest 2017.09.15-16. MEGVALÓSÍTANDÓ! MEGVALÓSÍTHATÓ-E? Párhuzamosságok feloldása a gyermek sürgősségi ellátásban SIMON GÁBOR Újszülött-, Csecsemő- és Gyermekosztály

Részletesebben

Svábhegyi Gyógyintézet 1037-Budapest III. kerület Bokor utca 17-21. Tel: +36 30 500 2500 www.svabhegy.eu

Svábhegyi Gyógyintézet 1037-Budapest III. kerület Bokor utca 17-21. Tel: +36 30 500 2500 www.svabhegy.eu A Svábhegyi Gyógyintézet rendeléseit azoknak ajánljuk, akik gyermek-gyógyászati specialistákkal szeretnének konzultálni, elkerülve a hosszas előjegyzési- és várakozási időt, a munkahelyi vagy nagyobb gyermekek

Részletesebben

Kutatás-fejlesztés, innováció

Kutatás-fejlesztés, innováció Az ellátás minősége a magán és a közfinanszírozott szolgáltatóknál Dr. Papik Kornél (Országos Gerincgyógyászati Központ, Budai Egészségközpont Szakkórháza) I. Egészségközpont Magán járóbeteg-ellátás Teljes

Részletesebben

Alternatív diagnosztika és terápia Időtartam

Alternatív diagnosztika és terápia Időtartam Időtartam Aromaterápiás karcsúsító és testkozmetikai kezelés 60 perc 1 alkalom 4.500 Ft 8 alkalmas bérlet 31.500 Ft 10 alkalmas bérlet 37.500 Ft 12 alkalmas bérlet 45.000 Ft BioTorus LT-100 (Pulzáló mágneses

Részletesebben

I. SZAKELLÁTÁS. Helyben, személyesen. Helyben, személyesen. Hétfő-csütörtök: 06,00-16,00 Péntek: 06,00-15, Röntgen Dr.

I. SZAKELLÁTÁS. Helyben, személyesen. Helyben, személyesen. Hétfő-csütörtök: 06,00-16,00 Péntek: 06,00-15, Röntgen Dr. A RENDELŐINTÉZET SZOLGÁLTATÁSAI Szabadság, betegség, egyéb váratlan esemény esetén a táblázatban foglaltaktól eltérés lehetséges, mely az adott szakrendelő ajtajára minden esetben kiírásra kerül! I. SZAKELLÁTÁS

Részletesebben

Felnőtt háziorvosok rendelési ideje

Felnőtt háziorvosok rendelési ideje Felnőtt háziorvosok rendelési ideje 2018. 11. 01. Körzet -szám Orvos neve, címe 1. Dr.Béres Katalin Hb.Korpona u. 2. Tel: 220-027/3-as 2. Dr.Czirják Ferenc Hb.Szondi Gy. u.3. Tel: 561-225 3. Dr.Jánovszky

Részletesebben

MAGYAR HONVÉDSÉG EGÉSZSÉGÜGYI KÖZPONT HONVÉDKÓRHÁZ II. TELEPHELY

MAGYAR HONVÉDSÉG EGÉSZSÉGÜGYI KÖZPONT HONVÉDKÓRHÁZ II. TELEPHELY MAGYAR HONVÉDSÉG EGÉSZSÉGÜGYI KÖZPONT HONVÉDKÓRHÁZ II. TELEPHELY FÜL-ORR-GÉGÉSZETI SZAKAMBULANCIA C. épület U. szint, 007. vizsgáló, 81829 mellék Dr. Szilasi Zsuzsanna o. szds. adjunktus Dr. Mező Marléne

Részletesebben

MAGYAR HONVÉDSÉG EGÉSZSÉGÜGYI KÖZPONT HONVÉDKÓRHÁZ II. TELEPHELY

MAGYAR HONVÉDSÉG EGÉSZSÉGÜGYI KÖZPONT HONVÉDKÓRHÁZ II. TELEPHELY MAGYAR HONVÉDSÉG EGÉSZSÉGÜGYI KÖZPONT HONVÉDKÓRHÁZ II. TELEPHELY FÜL-ORR-GÉGÉSZETI SZAKAMBULANCIA C. épület U. szint, 007. vizsgáló, 81829 mellék Dr. Szilasi Zsuzsanna o. szds. adjunktus Dr. Molnár Dávid

Részletesebben

Járóbetegellátás november

Járóbetegellátás november Járóbetegellátás 21. november Kiosztott ill. kitöltött kérdőívek aránya db 8 7 6 5 4 3 2 1 8 4 35 335 355 2 2 175 2 175 11 126 kiosztott kitöltött Hogyan került a rendelőintézetbe? 4 35 3 25 2 15 1 5 háziorvos

Részletesebben

Kedvezményes ajánlataink szűrővizsgálatokra

Kedvezményes ajánlataink szűrővizsgálatokra Kedvezményes ajánlataink szűrővizsgálatokra SZEMÉSZETI VIZSGÁLAT Tudta, hogy a környezetünkből érkező információk csaknem 90 %-át a szemünkön keresztül kapjuk? Ezért a rendszeres, évenkénti szemészeti

Részletesebben

Zöldenergia V. Balázs Iván Vállalkozásfejlesztési Igazgató

Zöldenergia V. Balázs Iván Vállalkozásfejlesztési Igazgató Emberi erőforr forrás s egészs szségének megtartása, mint megújul julóenergiaforrás s a jövőbenj Zöldenergia V. Balázs Iván Vállalkozásfejlesztési Igazgató Adómentes juttatási elemek 2012-ben 1. Vissza

Részletesebben

A SZAKDOLGOZÓ, MINT MENEDZSER A CUKORBETEGEK GONDOZÁSÁBAN

A SZAKDOLGOZÓ, MINT MENEDZSER A CUKORBETEGEK GONDOZÁSÁBAN A SZAKDOLGOZÓ, MINT MENEDZSER A CUKORBETEGEK GONDOZÁSÁBAN Kolarovszki Erzsébet Sándor Attiláné Varga Tünde Emese Dr. Fehér Zsuzsánna XVI. Kerület Kertvárosi Egészségügyi Szolgálat A 2-ES TÍPUSÚCUKORBETEGSÉG

Részletesebben

Így dolgozunk mi Egynapos Sebészet

Így dolgozunk mi Egynapos Sebészet Így dolgozunk mi Egynapos Sebészet a történelmi múltú Szent Rókus Kórházban IX. Országos Járóbeteg Szakdolgozói Konferencia Balatonfüred, 2012. Farkas Annamária, Dr. Göböl Zsolt Szent Rókus Kórház és Intézményei,

Részletesebben

Laboratóriumi diagnosztikai feladatok finanszírozása a járóbetegszakellátásban

Laboratóriumi diagnosztikai feladatok finanszírozása a járóbetegszakellátásban Kistérségi Járóbetegellátó Központ 7570 Barcs, Kálmán I. u. 10 Laboratóriumi diagnosztikai feladatok finanszírozása a járóbetegszakellátásban Szerző és előadó: Dr. Kisimréné Györkös Ágnes Tóth Szilvia

Részletesebben

FIGYELEM! Ez a kérdőív az adatszolgáltatás teljesítésére nem alkalmas, csak tájékoztatóul szolgál!

FIGYELEM! Ez a kérdőív az adatszolgáltatás teljesítésére nem alkalmas, csak tájékoztatóul szolgál! FIGYELEM! Ez a kérdőív az adatszolgáltatás teljesítésére nem alkalmas, csak tájékoztatóul szolgál! KÖZPONTI STATISZTIKAI HIVATAL Az adatszolgáltatás a statisztikáról szóló 1993. évi XLVI. törvény (Stt.)

Részletesebben

R E N D E L É S I I D Ő K

R E N D E L É S I I D Ő K Osztály 10 ágyas nappali kórház (kezelések) Dr. Csüllög Etelka Belgyógyászat Dr. Jermendy György Dr. Beke Judit Sebészet Dr. Kiss István Dr. Kökényesi Imre R E N D E L É S I I D Ő K Rendelési idő Hétfő

Részletesebben

Csoportos élet-, baleset- és egészségbiztosításokhoz. díjmentes asszisztencia szolgáltatásokra vonatkozó szabályok

Csoportos élet-, baleset- és egészségbiztosításokhoz. díjmentes asszisztencia szolgáltatásokra vonatkozó szabályok Csoportos élet-, baleset- és egészségbiztosításokhoz kapcsolódó díjmentes asszisztencia szolgáltatásokra vonatkozó szabályok Az NN Biztosító Zrt. a Csoportos biztosítási fedezeteihez visszavonásig, de

Részletesebben

Budapest XV.kerületi Önkormányzat Egészségügyi Intézményének szakmai fejlesztési programja

Budapest XV.kerületi Önkormányzat Egészségügyi Intézményének szakmai fejlesztési programja 1. oldal e Ft 1. Laboratórium Klinikai és immunkémiai automata 15000 67000 2. Röntgen- Ultrahang UH helység felújítása, klimatizálása orvosi rendelő felújítása 10000 Sorszámosztó automata pénzm.terhére

Részletesebben

A HM ÁEK pótlékra jogosító munkakörei és a pótlék mértéke a pótlékalap %-ában. orvosigazgató ápolási igazgató

A HM ÁEK pótlékra jogosító munkakörei és a pótlék mértéke a pótlékalap %-ában. orvosigazgató ápolási igazgató A HM ÁEK pótlékra jogosító ei és a pótlék mértéke a Magasabb vezető főigazgató helyettes igazgató ápolási igazgató Vezető hivatalvezető rendelőintézet igazgató intézetvezető rendelőintézet igazgató helyettes

Részletesebben

Kis város, kis rendelőintézet

Kis város, kis rendelőintézet Kis város, kis rendelőintézet Dr. Kostyán Andor Rendelőintézet Abony Dr. Pusztai Dezső intézményvezető 2011. október 5. dr. Kostyán Andor Rendelőintézet - Abony 1 Kis város, kis rendelőintézet Abony Egészségügyi

Részletesebben

Család és Gyermekjóléti Szolgálat, Házi segítségnyújtás, Szociális étkeztetés

Család és Gyermekjóléti Szolgálat, Házi segítségnyújtás, Szociális étkeztetés GONDOZÁSI KÖZPONT 2133 Sződliget, Szent István u. 34-36. Email: gondozasi@szodliget.hu Mobil tel.: 06 30 485 9298 Tel.: 06 27 590-ö95/113 mellék Kirendeltsége: 2163 Vácrátót, Petőfi tér 3. Email: gyermekjoleti@vacratot.hu

Részletesebben

SÜRGŐSSÉGI ÜGYELETI ELLÁTÁS:

SÜRGŐSSÉGI ÜGYELETI ELLÁTÁS: SÜRGŐSSÉGI ÜGYELETI ELLÁTÁS: : Kedd: : Csütörtök: : Szombat: Vasárnap: CSAK sürgős műtéti esetek, előzetes telefonos egyeztetés után 16:00-tól másnap reggel 8:00-ig 16:00-tól másnap reggel 8:00-ig CSAK

Részletesebben

MAGYAR HONVÉDSÉG EGÉSZSÉGÜGYI KÖZPONT HONVÉDKÓRHÁZ II. TELEPHELY

MAGYAR HONVÉDSÉG EGÉSZSÉGÜGYI KÖZPONT HONVÉDKÓRHÁZ II. TELEPHELY MAGYAR HONVÉDSÉG EGÉSZSÉGÜGYI KÖZPONT HONVÉDKÓRHÁZ II. TELEPHELY C. épület U. szint, 007. vizsgáló, 81829 mellék Dr. Balla Gergely szakorvos Dr. Molnár Dávid szakorvos Dr. Szilágyi Kamilla szakorvos Dr.

Részletesebben

2. Beszámoló a vállalkozó orvosok évi tevékenységéről október 19. ELŐTERJESZTÉS

2. Beszámoló a vállalkozó orvosok évi tevékenységéről október 19. ELŐTERJESZTÉS ELŐTERJESZTÉS Maglód Város Önkormányzat Képviselőtestületének 2017. október 19-ei ülésére 2. napirend Tárgya: Beszámoló a vállalkozó orvosok 2016. évi munkájáról. Előadó: házorvosok, gyermekorvosok, fogorvosok

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S - a Képviselő-testülethez - a Területi Kórház Mátészalka alapító okiratáról

E L Ő T E R J E S Z T É S - a Képviselő-testülethez - a Területi Kórház Mátészalka alapító okiratáról MÁTÉSZALKA V Á R O S POLGÁRMESTERÉTŐ L 4701.Mátészalka, Hősök-tere 9. Tel.: (44) 501-361, Fax: (44) 501-358 e-mail:polgarmester@mateszalka.hu Száma: 146-3 /2007. E L Ő T E R J E S Z T É S - a Képviselő-testülethez

Részletesebben

Boros Erzsébet dr és Bódi Mariann

Boros Erzsébet dr és Bódi Mariann Boros Erzsébet dr és Bódi Mariann e.boros@rehabint.hu FESZ kongresszus 2012. szept. 28-30. Velence Téma fontossága Rehabilitáció folyamat Ellátás minősége folyamatosság, egyenletes színvonal Gazdaságosság

Részletesebben

P R E M I U M S Z O L G Á L T A T Á S O K A K Ú T V Ö L G Y I K L I N I K A I T Ö M B B E N

P R E M I U M S Z O L G Á L T A T Á S O K A K Ú T V Ö L G Y I K L I N I K A I T Ö M B B E N P R E M I U M S Z O L G Á L T A T Á S O K A K Ú T V Ö L G Y I K L I N I K A I T Ö M B B E N G O N D O S K O D Á S É S P R O F E S S Z I O N A L I Z M U S A Kútvölgyi Klinikai Tömb neve szorosan összekapcsolódik

Részletesebben

JÁRÓBETEG GERINCSEBÉSZETI SZAKELLÁTÁS SZERVEZÉSE AZ ORSZÁGOS GERINCGYÓGYÁSZATI KÖZPONTBAN

JÁRÓBETEG GERINCSEBÉSZETI SZAKELLÁTÁS SZERVEZÉSE AZ ORSZÁGOS GERINCGYÓGYÁSZATI KÖZPONTBAN JÁRÓBETEG GERINCSEBÉSZETI SZAKELLÁTÁS SZERVEZÉSE AZ ORSZÁGOS GERINCGYÓGYÁSZATI KÖZPONTBAN BIDER KATALIN ÁPOLÁSI IGAZGATÓ Miről lesz szó? Országos Gerincgyógyászati Központ bemutatása Járóbeteg szakellátás

Részletesebben

SYNLAB Magánvérvételi Helyek

SYNLAB Magánvérvételi Helyek SYNLAB ek Utolsó kiadható időpont a zárás előtt 15 perccel! 3 év alatti gyermek vérvétele csak időpontegyeztetés alapján! Allee 1117 Budapest, Október 23. u. 8-10. II.em. (OXIVIT Orvoscsoport ALLEE Rendelő;éttermek,

Részletesebben

SYNLAB Magánvérvételi Helyek

SYNLAB Magánvérvételi Helyek SYNLAB ek Utolsó kiadható időpont a zárás előtt 15 perccel! 3 év alatti gyermek vérvétele csak időpontegyeztetés alapján! Laboratórium neve Cím, elérhetőség Magánvérvétel Szombat Időpontfoglalás Allee

Részletesebben

Térítési díjak: szakorvosi vizsgálatok és diagnosztika OEP által finanszírozott rendeléseken, biztosítási jogviszony hiányában

Térítési díjak: szakorvosi vizsgálatok és diagnosztika OEP által finanszírozott rendeléseken, biztosítási jogviszony hiányában Térítési díjak: szakorvosi vizsgálatok és diagnosztika OEP által finanszírozott rendeléseken, biztosítási jogviszony hiányában A biztosítással nem rendelkezők, szakrendelésenként :(a diagnosztika vizsgálatok

Részletesebben

Szakmai Grémiumok JAVASLATAI szakmánként a 22/2012. (IX.14.) EMMI rendelet szerinti akkreditációra 2012.09.01. és 2016.09.

Szakmai Grémiumok JAVASLATAI szakmánként a 22/2012. (IX.14.) EMMI rendelet szerinti akkreditációra 2012.09.01. és 2016.09. Szakmai Grémiumok JAVASLATAI szakmánként a 22/2012. (IX.14.) EMMI rendelet szerinti akkreditációra 2012.09.01. és 2016.09.01 között Aneszteziológia és intenzív terápia szakképzés Aneszteziológiai gyakorlat

Részletesebben

GYERMEKÜGYELETEK 2018

GYERMEKÜGYELETEK 2018 GYERMEKÜGYELETEK 2018 1 Miután az ügyeletei beosztásban előfordulhat változás, ezért a felesleges idegeskedés elkerülése érdekében, ha szükség van az ügyelet felkeresésére, akkor javasoljuk, hogy indulás

Részletesebben

Csoportos élet-, baleset- és egészségbiztosításokhoz. díjmentes asszisztencia szolgáltatásokra vonatkozó szabályok

Csoportos élet-, baleset- és egészségbiztosításokhoz. díjmentes asszisztencia szolgáltatásokra vonatkozó szabályok Csoportos élet-, baleset- és egészségbiztosításokhoz kapcsolódó díjmentes asszisztencia szolgáltatásokra vonatkozó szabályok Az NN Biztosító Zrt. a Csoportos biztosítási fedezeteihez visszavonásig, de

Részletesebben

SÜRGŐSSÉGI ÜGYELETI ELLÁTÁS:

SÜRGŐSSÉGI ÜGYELETI ELLÁTÁS: SÜRGŐSSÉGI ÜGYELETI ELLÁTÁS: : Kedd: : Csütörtök: : Szombat: Vasárnap: CSAK sürgős műtéti esetek, előzetes telefonos egyeztetés után 16:00-tól másnap reggel 8:00-ig 16:00-tól másnap reggel 8:00-ig CSAK

Részletesebben

XV. ker. Önkormányzat Egészségügyi Intézménye. 1152 Budapest, Rákos út 77/a. INTÉZMÉNYI SZABÁLYZAT HÁZIREND. 06.sz. kiadás: 2014. február 20.

XV. ker. Önkormányzat Egészségügyi Intézménye. 1152 Budapest, Rákos út 77/a. INTÉZMÉNYI SZABÁLYZAT HÁZIREND. 06.sz. kiadás: 2014. február 20. INTÉZMÉNYI SZABÁLYZAT 06.sz. kiadás: 2014. február 20. Készítette: ------------------------------------------------------ Dr. Sólyom Olimpia főigazgató főorvos Kiadás előtt átvizsgálta: Jóváhagyta: --------------------------------------------------

Részletesebben

1212 Budapest, Görgey Artúr tér 8.

1212 Budapest, Görgey Artúr tér 8. TÓTH ILONA EGÉSZSÉGÜGYI SZOLGÁLAT SZAKORVOSI RENDELŐINTÉZETE 1212 Budapest, Görgey Artúr tér 8. Központi telefonszám: 427-5100 Felnőtt háziorvosi és gyermekorvosi ügyelet 1212 Budapest, Görgey Artúr tér

Részletesebben

MISKOLC MEGYEI JOGÚ VÁROS ALPOLGÁRMESTERE SÜRGŐSSÉGI ELŐTERJESZTÉS! Sürgősség indoka: Az önkormányzati döntés szükségessége.

MISKOLC MEGYEI JOGÚ VÁROS ALPOLGÁRMESTERE SÜRGŐSSÉGI ELŐTERJESZTÉS! Sürgősség indoka: Az önkormányzati döntés szükségessége. MISKOLC MEGYEI JOGÚ VÁROS ALPOLGÁRMESTERE SÜRGŐSSÉGI ELŐTERJESZTÉS! Sürgősség indoka: Az önkormányzati döntés szükségessége. ESZ:. 326.381-2/2007. Miskolc Megyei Jogú Város Közgyűlése Javaslat a Borsod

Részletesebben

Higgy abban, hogy az. EGÉSZSÉG megőrzése. a legjobb befektetés. Csoportos egészségbiztosítás. Med 4 Group. Higgy magadban.

Higgy abban, hogy az. EGÉSZSÉG megőrzése. a legjobb befektetés. Csoportos egészségbiztosítás. Med 4 Group. Higgy magadban. Higgy abban, hogy az EGÉSZSÉG megőrzése a legjobb befektetés. Csoportos egészségbiztosítás Med 4 Group Higgy magadban. Higgy abban, hogy GONDOSKODHATSZ munkavállalóid egészségéről. Csoportos egészségbiztosításunkkal

Részletesebben

BESZÁMOLÓ a Képviselő-testület 2016. április 21- i ülésére

BESZÁMOLÓ a Képviselő-testület 2016. április 21- i ülésére BESZÁMOLÓ a Képviselő-testület 2016. április 21- i ülésére Beszámoló az egészségügy 2015. évi munkájáról Az egészségügy 2015. évi beszámolója elkészítésre került, mely a mellékletben megtalálható. A Gazdaságfejlesztési

Részletesebben

Dr. Losonczy György egyetemi tanár. Semmelweis Egyetem, Pulmonológiai Klinika. Általános szervező: Semmelweis Egyetem, Laboratóriumi Medicina Intézet

Dr. Losonczy György egyetemi tanár. Semmelweis Egyetem, Pulmonológiai Klinika. Általános szervező: Semmelweis Egyetem, Laboratóriumi Medicina Intézet Légúti fertőzések továbbképző tanfolyam LÉGÚTI FERTŐZÉSEK KLINIKUMA, MIKROBIOLÓGIAI GYORS-DIAGNOSZTIKÁJA ÉS CÉLZOTT ANTIBIOTIKUS KEZELÉSE 3. MIKROBIOLÓGIAI GYORSDIAGNOSZTIKA ELŐADÁS SOROZAT IX. SE-TK/2017.II./00219.

Részletesebben

Szent Borbála Kórház Szakrendelések A-tól Z-ig. Rendelési idő

Szent Borbála Kórház Szakrendelések A-tól Z-ig. Rendelési idő Szent Borbála Kórház ek A-tól Z-ig A háttérszínnel kiemelt szakrendelések igénybevételéhez beutaló szükséges. ot a vizsgálat napján a Központi Betegfelvételi Irodán, a H épület jén kapnak pácienseink.

Részletesebben

óraszám/hét típus Gasztrointesztinális endoszkópia és ultrahang szakrendelő II. 15 Sz

óraszám/hét típus Gasztrointesztinális endoszkópia és ultrahang szakrendelő II. 15 Sz 2015.évi járóbeteg struktúra a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórházban 2015. július 1. Központi telephely Járóbeteg szakellátás kód szervezeti egység megnevezése óraszám/hét szakorvosi

Részletesebben

Kónya Anikó XV. Országos Járóbeteg Szakellátási Konferencia és X. Országos Járóbeteg Szakdolgozói Konferencia Balatonfüred, 2013. szeptember 12-14.

Kónya Anikó XV. Országos Járóbeteg Szakellátási Konferencia és X. Országos Járóbeteg Szakdolgozói Konferencia Balatonfüred, 2013. szeptember 12-14. A balatonfüredi Állami Szívkórház II/b., III. progresszivitású szintű Kardiológiai Szakambulanciájának szerepe a Nyugat-Dunántúli Nagytérség kardiológiai szakellátásában Kónya Anikó V. Országos Járóbeteg

Részletesebben

25. napirendi pont Megtárgyalja: Egészségügyi, Szociális és Esélyegyenlőségi Bizottság

25. napirendi pont Megtárgyalja: Egészségügyi, Szociális és Esélyegyenlőségi Bizottság 25. napirendi pont Megtárgyalja: Egészségügyi, Szociális és Esélyegyenlőségi Bizottság 01/301-4/2011. A Petz Aladár Megyei Oktató Kórház főigazgató főorvosának e l ő t e r j e s z t é s e a Petz Aladár

Részletesebben

Öngyógyító Lenti Kistérség. Egészségfejlesztés az összefogás erejével. Dr. Fekete Zoltán Öngyógyító Lenti Kistérség Nyitó konferencia 2014. 02. 28.

Öngyógyító Lenti Kistérség. Egészségfejlesztés az összefogás erejével. Dr. Fekete Zoltán Öngyógyító Lenti Kistérség Nyitó konferencia 2014. 02. 28. Öngyógyító Lenti Kistérség Egészségfejlesztés az összefogás erejével Dr. Fekete Zoltán Öngyógyító Lenti Kistérség Nyitó konferencia 2014. 02. 28. Összefogás - Együttműködés Egészségügyi kormányzat OEFI

Részletesebben

Járóbeteg Szakellátó Központ Polgáron. A Térségi Járóbeteg Szakellátó Központ 2011. május 2-ától fogadja a gyógyulni vágyókat.

Járóbeteg Szakellátó Központ Polgáron. A Térségi Járóbeteg Szakellátó Központ 2011. május 2-ától fogadja a gyógyulni vágyókat. Járóbeteg Szakellátó Központ Polgáron A Térségi Járóbeteg Szakellátó Központ 2011. május 2-ától fogadja a gyógyulni vágyókat. Tájékoztatás a járóbeteg-szakellátás rendjérõl Az intézetünkbe érkezõ betegeink

Részletesebben

Védőnői gondozás. Bővebben: Várandósgondozás Csecsemő- és kisgyermekgondozás

Védőnői gondozás. Bővebben: Várandósgondozás Csecsemő- és kisgyermekgondozás Védőnői gondozás A területi védőnő feladatai: nővédelem/családtervezés, anyaságra való felkészülés, lakossági szűrővizsgálatok/ várandós anyák gondozása gyermekágyas időszakban segítségnyújtás és tanácsadás

Részletesebben