Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Ifjúsági és Sportbizottsága május 28-án tartott ülésén a következő napirendet fogadta el:

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Ifjúsági és Sportbizottsága 2009. május 28-án tartott ülésén a következő napirendet fogadta el:"

Átírás

1 J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Ifjúsági és Sportbizottsága május 28-án (csütörtökön) 11 órakor tartott nyílt üléséről Jelen voltak: Kohári Nándor, a bizottság elnöke Iványi Aurél, a bizottság alelnöke Mészáros Attila, a bizottság tagja Hekáné dr. Szondi Ildikó, a bizottság tagja Hüvös László, a bizottság tagja Bíró György, a bizottság külső szakértő tagja Ambrus Tibor, a bizottság külső szakértő tagja Bánáti Antal, a Szegedi Sport és Fürdők Kft. igazgatója Szovics Zoltán, a Szegedi Sport és Fürdők Kft. igazgatóhelyettese dr. Kónya Sándor, a Városi Sporttanács elnöke Kalmár Gábor, Ifjúsági referens Binszki Márta, az Oktatási, Kulturális és Sportiroda munkatársa Dr. Szendrei Gáborné, az Oktatási, Kulturális és Sportiroda munkatársa Hódiné Zanócz Márta, az Oktatási, Kulturális és Sportiroda munkatársa Kohári Nándor: Köszönti a bizottsági ülésen megjelenteket. Megállapítja, hogy a bizottság 4 fő önkormányzati képviselővel és 2 fő külső szakértő taggal határozatképes. A meghívóban szereplő napirendi pontokat kívánja módosítani. Első napirendi pontként javasolja felvenni az egyéni támogatási kérelmeket, második napirendi pontként szerepel a rendezvények szervezésére, szabadidősport események lebonyolítására igényelt kérelmekről szóló előterjesztés, majd harmadik napirendi pontban az Ifjúsági támogatási keretre beérkezett pályázatok elbírálása kerülne megtárgyalásra. Negyedik napirend az Egyebek. Aki ezzel egyetért, kéri szavazzon. A bizottság 6 igen szavazattal az alábbi határozatot hozta: /2009. (V. 28.) ISB sz. H A T Á R O Z A T Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Ifjúsági és Sportbizottsága május 28-án tartott ülésén a következő napirendet fogadta el: 1. Támogatási kérelmek (egyéni támogatás) Előterjesztő: Oktatási, Kulturális és Sportiroda vezetője 2. Támogatási kérelmek (rendezvények szervezése, szabadidősport események) Előterjesztő: Oktatási, Kulturális és Sportiroda vezetője évi Ifjúsági támogatási keretre beérkezett pályázatok elbírálása

2 Előterjesztő: Oktatási, Kulturális és Sportiroda vezetője 4. Egyebek Erről a tisztségviselőket, a címzetes főjegyzőt, a Jegyzői Irodát, az Oktatási, Kulturális és Sportirodát, a Kabinetet, valamint a Dél-alföldi Regionális Államigazgatási Hivatalt jegyzőkönyvi kivonaton értesíti. 1. napirendi pont: Egyéni támogatási kérelmek Kohári Nándor: Az előterjesztés helyben lett kiosztva. Az előterjesztés elkészítése óta beérkezett további kérelmek egy külön lapon kerültek felvezetésre. Így a támogatandók listája 4 oldalas táblázatban található. A rendelkezésre álló összeg 2 millió forint. A hagyományoknak megfelelően, egyenként felolvassa a támogatandók nevét, valamint a javasolt támogatási összeget: Dr. Bánki Horváth Béla szenior úszó 60 eft, Szögi Szilvia versenytáncos 0 Ft, Kecse-Nagy Helga fallabdázó 196 eft, Szilágyi Nóra szenior kosárlabdázó eft, Vőneki Antal ultratriatlonista eft. A Szegedi Korcsolyázó Egyesület 3 sportolója részére nem javasol támogatási összeget megítélni. A Sportkeret felhasználási szabályzata értelmében egy szervezet egy évben egy alkalommal, indokolt esetben kétszer kaphat támogatást. Mivel az egyesület a évben már részesült működési támogatásban, valamint várható, hogy utánpótlás-nevelés céljából is benyújtanak pályázatot, ezért ebből a körből kizárná a kérelmezőket. Folytatja a felsorolást: Dr. Bakacsi Gyula szenior úszó 0 Ft, Sík Márton kajakozó 0 Ft, Béres Dezső mozgássérült sportoló eft, és Nagy Péter a Szegedi Lelkesedés SK. súlyemelője 0 eft. A javasolt összegek bruttó összegek, amely magában foglalja a 11 %-os kifizetői járulékot is. Kéri a bizottság tagjait, mondják el véleményüket az általa felsoroltakkal kapcsolatban. Más javaslat, egyéb hozzászólás nem volt, így a bizottság az elnök által felsorolt összegeket fogadta el és 6 igen szavazattal az alábbi határozatot hozta: /2009. (V. 28.) ISB sz. H A T Á R O Z A T Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Ifjúsági és Sportbizottsága megtárgyalta az Oktatási, Kulturális és Sportiroda vezetőjének 16188/2009 számú előterjesztését és az alábbi határozatot hozta: 1. Az Ifjúsági és Sportbizottság a Sportcélú támogatási keret terhére a mellékelt táblázatban foglaltak szerint, maximum eft mértékben támogatja az ott felsorolt sportolókat.

3 2. A bizottság a polgármester útján kéri az Oktatási, Kulturális és Sportirodát a vonatkozó támogatási szerződések elkészítésére. 3. A bizottság a polgármester útján kéri a Közgazdasági Irodát a megítélt támogatások szerződés szerinti kiutalására. Erről a tisztségviselőket, a címzetes főjegyzőt, a Jegyzői Irodát, a Közgazdasági Irodát, a Kabinetet, az Oktatási, Kulturális és Sportirodát, a Dél-alföldi Regionális Államigazgatási Hivatalt, valamint az érintett kérelmezőket jegyzőkönyvi kivonaton értesíti. TÁMOGATÁSOK A ÉVI SPORTCÉLÚ TÁMOGATÁSI KERETBŐL Egyéni támogatások Kérelmező neve Kérelem tárgya Megítélt támogatási összeg (eft) 1./ Dr. Bánki Horváth Béla szenior úszó 2./ Szögi Szilvia versenytáncos 3./ Kecse-Nagy Helga fallabdázó 4./ Szilágyi Nóra szenior kosárlabdázó 5./ Vőneki Antal ultratriatlonista 6./ Szegedi Korcsolyázó Egyesület 7./ Szegedi Korcsolyázó Egyesület 8./ Szegedi Korcsolyázó Egyesület 9./ Dr. Bakacsi Gyula szenior úszó XII. Szenior Úszó Európa-Bajnokságon való részvétel Külföldi és hazai versenyeken való részvétel - Nemzetközi versenyeken való részvétel 196 Szenior Világbajnokságon való részvétel., 2009 World Masters Games 60 Nemzetközi versenyeken való részvétel Oláh Bence gyorskorcsolyázó támogatása - Lajtos Szandra gyorskorcsolyázó támogatása - Kónya Zsófia gyorskorcsolyázó támogatása - XII. Szenior Úszó Európa-Bajnokságon való részvétel 10./ Sík Márton Válogatott edzőtáborokban, hazai és nemzetközi versenyeken való részvétel 11./ Béres Dezső Boccia Európa-bajnokságra vaéó felkészülés 12./ Szegedi Lelkesedés SK Nagy Péter válogatott súlyemelő, olimpiai kerettag EB-re, VB-re történő felkészülésének támogatása Összesen:

4 Megérkezett Hekáné dr. Szondi Ildikó, így a bizottság létszáma 7 főre emelkedett. 2. napirendi pont: Támogatási kérelmek (rendezvények szervezése, szabadidősport események) Kohári Nándor: A kiküldött előterjesztés itt is kiegészítésre kerül. További hat szervezet igényelt támogatást az előterjesztésben szereplőkhöz képest. A felosztható összeg 5 millió forint. A kérelmezők által megigényelt összeg mindösszesen eft. A felosztásnál figyelemmel kell lenni arra is, hogy ezek az első félévre vonatkozó igények, a második félévi eseményekre is szükséges, hogy maradjon támogatási összeg. Az előző napirendhez hasonlóan kíván dönteni úgy, hogy javaslatokat tesz a támogatási összegekre. M és Társa Szabadidő és Sportegyesület 700 eft, Magyar Tai-Jitsu Szövetség 200 eft, Rendőr TE 400 eft, Gábor Dénes Gimnázium 200 eft, Napraforgó Futóklub 0 Ft. A Szegedi Vízisport Egyesület által szervezendő Hanzók Őrs Emlékversennyel kapcsolatban felhívja a szervezők figyelmét, hogy nyújtsák be kérelmüket egy olyan szervezet nevében, amely az önkormányzat által támogatható. Folytatja a felsorolást: Déliker Kulturális Egyesület 0 Ft, Legyél a barátom Nyugdíjas Klub eft, Szőregi Rákóczi SE 300 eft, Szeged MJV Önkormányzati Óvodák Igazgatósága eft, X-Treme SE 400 eft, Dél-Alföldi Régiós Sportegyesület eft, Mozgáskorlátozottak Csongrád Megyei Egyesülete Szeged Városi Csoportja 0 Ft, Tiszavirág Sportegyesület eft, Szegedi Herman Ottó Horgászegyesület eft. Az így felosztásra került összeg mindösszesen 2.6 eft. Kéri a bizottság tagjait, mondják el véleményüket az általa felsoroltakkal kapcsolatban. Más javaslat, egyéb hozzászólás nem volt, így a bizottság az elnök által felsorolt összegeket fogadta el és 7 igen szavazattal az alábbi határozatot hozta: /2009. (V. 28.) ISB sz. H A T Á R O Z A T Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Ifjúsági és Sportbizottsága megtárgyalta az Oktatási, Kulturális és Sportiroda vezetőjének 01/16186/2009. számú előterjesztését és az alábbi határozatot hozta: I. Az Ifjúsági és Sportbizottság a Sportcélú támogatási keret terhére a mellékelt táblázatban foglaltak szerinti mértékben támogatja az ott felsorolt sportrendezvényeket és szabadidősport eseményeket. 2. A bizottság kéri a polgármestert, hogy a mellékelt támogatási szerződéseket írja alá. Erről a tisztségviselőket, a címzetes főjegyzőt, a Jegyzői Irodát, a Közgazdasági Irodát, a Kabinetet, az Oktatási, Kulturális és Sportirodát, a Dél-alföldi Regionális Államigazgatási Hivatalt, valamint az érintett kérelmezőket jegyzőkönyvi kivonaton értesíti.

5 /2009. (V. 28.) ISB sz. határozat melléklete TÁMOGATÁSOK A ÉVI SPORTCÉLÚ TÁMOGATÁSI KERETBŐL Rendezvények szervezése, szabadidősport események Kérelmező neve Kérelem tárgya Megítélt támogatási összeg (eft) 1./ M és Társa Szabadidő és Sportegyesület Szeged Város Nagydíja díjugrató lovas verseny 2./ Magyar Tai-Jitsu Szövetség Jubileumi nemzetközi rendezvény a tai-jitsu szegedi megalakulásának 15 éves évfordulója alkalmából 3./ Rendőr Testedző Egylet Déli Aprók Ligája Gyermek Labdarúgó Bajnokság 4./ Gábor Dénes Gimnázium és Műszaki Szak-középiskola 24. Gábor Dénes Nemzetközi Középiskolás Kézilabda Kupa 5./ Napraforgó Futóklub Utcai futóversenyek rendezése Szegeden - 6./ Szegedi Vízisport Egyesület Utánpótlás kajak-kenu verseny szervezése Hanzók Őrs Emlékverseny 7./ Délikert Kulturális Egyesület 8./ Legyél a Barátom Nyugdíjas Klub DÉLIKERT félmaraton szervezése és lebonyolítása KÖBÜKI Programsorozat 9./ Szőregi Rákóczi SE XI. Lakatos Árpád Emléktorna / SZMJV Önkorm. Óvodák Igazgatósága IV. OVI Jégfesztivál 11./ X-Treme SE VI. X-Treme Kupa Országos Táncfesztivál / Dél-Alföldi Régiós Sportegyesület 13./ Mozgáskorlátozottak Csongrád Megyei Egyesülete Szeged Városi csoportja Szeged Kupa Tájékozódási Futóverseny megrendezése Martonosi József Horgász Szakosztály 2 fordulós versenye 14./ Tiszavirág Sportegyesület Boszorkány-sziget Maros torkolat rekordkísérlet 15./ Szegedi Herman Ottó Horgászegyesület IV. Szegedi Nemzetközi Kuttyogató Horgászverseny Összes igény:

6 3. napirendi pont: évi Ifjúsági támogatási keretre beérkezett pályázatok elbírálása Kohári Nándor: A VHR. ez évtől kimondja, hogy egy szervezet mindössze két keretből kaphat támogatást. Az előterjesztés táblázatának megjegyzés rovatában az került feltüntetésre, hogy a szervezetek hány keretből igényeltek támogatást. Mivel első bizottságként döntenek támogatásokról, ezért nem kell figyelni e szempontra. Javasolja támogatási elvként elfogadni az alábbi két szempontot: 1. Jó néhány sportegyesület adott be pályázatot sport táborok, utánpótlás táborok lebonyolításához. Mivel ez ifjúsági keret, ezért elsődlegesen nem a sport célt kívánják segíteni a sportegyesületek ezért itt ne kerüljenek támogatásra. 2. Diákönkormányzatok előszeretettel kérnek támogatást gólyatáborok rendezéséhez. Fontos közösségszervező szerepe van egy ilyen tábornak, de nem túl komoly nevelési tartalommal bír. Ezért a gólyatáborokat sem kívánja támogatásban részesíteni. A beérkezett 63 pályázatot az iroda érvényességi szempontból felülvizsgálta. Megkérdezi a képviselőket, hogy a döntést megelőzően további alapelveket kíván-e meghatározni? Amennyiben nincs más javaslat, egyenként végigmennek a pályázók listáján. Elnök úr felolvassa a pályázati igényeket, valamint a javasolt összegeket. A bizottsági tagok egyeztettek, majd egyetértettek a támogatási összegekkel. Kohári Nándor: Aki a javasolt összegekkel egyetért, és a határozati javaslatot elfogadja, kéri kézfeltartással jelezze. A bizottság egyhangú 7 igen szavazattal az alábbi határozatot hozta: /2009. (V. 28.) ISB sz. H A T Á R O Z A T Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Ifjúsági és Sportbizottsága megtárgyalta az Oktatási, Kulturális és Sportiroda vezetőjének 30436/2009. számú előterjesztését a évi Ifjúsági Keretre benyújtott pályázatok elbírálása tárgyában és az alábbi határozatot hozta: 1.A bizottság a határozat mellékletét képező táblázatban foglaltak szerinti támogatást ítéli meg az ott felsorolt pályázóknak. 2.A bizottság a polgármester útján felkéri az Oktatási, Kulturális és Sportirodát, hogy a pályázókat értesítse a bizottsági döntésről és a támogatottakkal kötendő szerződéseket az önkormányzat költségvetése végrehajtási rendeletének megfelelően készítse el. Felelős: Oktatási, Kulturális és Sportiroda vezetője. Határidő: a bizottsági határozat elkészültét követő 20 következő költségvetés módosítást követő 20 nap. nap, illetve a soron 3.A bizottság a polgármesteren keresztül felkéri a Közgazdasági Irodát, hogy az önkormányzati intézményeknek és önkormányzati gazdasági társaságoknak megítélt támogatásokat a költségvetési rendeleten vezesse át, illetve a szerződésben foglaltaknak megfelelően gondoskodjon a támogatások átutalásáról.

7 Felelős: Közgazdasági Iroda vezetője. Határidő: Költségvetés soron következő módosítása, illetve a támogatási szerződések szerint Erről a tisztségviselőket, a Címzetes Főjegyzőt, a Jegyzői Irodát, a Kabinetet, a Dél-alföldi Regionális Államigazgatási Hivatalt, az Oktatási, Kulturális és Sportirodát és a Közgazdasági Irodát jegyzőkönyvi kivonaton értesíti. Pályázó neve Pályázat tárgya Megítélt támogatás (eft) 5. sz. Márton Áron Cserkészcsapat Környezetvédő vízi tábor Makón Jézus Társasága Magyarországi Rendtartománya, Szent József Templom Gedói Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény Szegedi Kistérség Közoktatási Intézménye Kossuth Lajos Általános Iskola Csonka János Műszaki Szakközépiskola és Szakiskola Szegedi Kistérség Közoktatási Intézménye Eötvös József Egységes Gimnázium Szegedi Kistérség Közoktatási Intézménye Sólyom Utcai Óvoda és Általános Iskola Csemete Természet- és Környezetvédelmi Egyesület Fekete István Általános Iskola Tömörkény István Gimnázium és Művészeti Szakközépiskola Iskolai Diákbizottsága Vasvári Pál Közgazdasági Szakközépiskola Iskolai Diákbizottsága Tarjáni Kéttannyelvű Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény Jerney János Általános Iskola Ministráns és hittanos tábor Miskolcon és Lillafüreden Diákönkormányzati és iskolai szervezésű közösségi programok technikai támogatása Nyári tábor Újszentivánon A zene az kell énekverseny megszervezése A diákönkormányzat munkájának korszerűsítése Túlélő tábor és Kerékpáros-lovasterápiás tábor fogyatékkal élő gyermekek számára Két keréken a Balaton felvidéki Nemzeti Parkban kerékpáros tábor Gyere játszani nyári napközis tábor Tömörkényesek képzőművészeti alkotótábora Kulturális és művészeti hét megrendezése A Maszat hegyen is túl című színdarab bemutatása Nyári turisztikai és honismereti táborozás a Zemplénben

8 Madách Imre Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola Kézműves tábor Mártélyon Városi Televízió Szeged Nonprofit Kft. Mesegyűrű a VTV-ben Makkosházi Általános Iskola Bakancsos tábor a Balaton-felvidéken Rókusvárosi II. sz. Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény Család-iskola-gyermek: hagyományőrző családi sportnap SZITI Kulturális és Mentálhigiénés Egyesület Ismerj meg új és hagyományos kézműves technikákat tábor Nemzetiségi Szövetség IV. Gézengúz nemzetiségi napközis tábor Szőregi Sárgarózsa Népdalkör Egyesület Ifjúsági Népdalkörök találkozója 200 Dózsa György Általános Iskola Hóra Színház és Programiroda Kulturális Egyesület Petőfi Sándor Általános Iskola Zrínyi Ilona Általános Iskola Arany János Általános Iskola Vörösmarty Mihály Általános Iskola 7. sz. Árpád-házi Szent Margit Cserkészcsapat Összefogással környezetünkért az iskola és környéke rendbetétele Ez is folk bemutató zenészekkel, táncosokkal Mondd szereted a sportot és az állatokat? - program Az iskolarádió hangtechnikai eszközeinek korszerűsítése Együtt a család együtt az iskola (Családi nap az Aranyban) Taníts minket Európa!(osztályonként 1-1 európai ország bemutatása projekt) Otthon az Európai Unióban szentendrei tábor Karolina Diákszövetség Német nyelvi tábor ÉFOÉSZ Közhasznú Egyesület Tanulásban akadályozott, hátrányos helyzetű tanulók balatoni táboroztatása Vedres Kollégium Diáksport Egyesület Kollégisták táborozása a Balatonnál Rózsahölgyek Rendje Kalandtúra az időben (Szőreg Zászlórend) játékos vetélkedősorozat Szőreg történelméről 200

9 Magyar Cserkészszövetség Szegedi Körzete Futurope, Fiatalok a Jövőért Közhasznú Egyesület SZTE Vántus István gyakorló Szakközépiskola Vedres István Építőipari Szakközépiskola Jó nekünk itt lenni! - ifjúsági klub fejlesztése, további szolgáltatások, lehetőségek kialakítása II. Ifjúsági Egészségnap Csongrádi zenei tábor Építész diák találkozó Belvárosi Római Katolikus Plébánia Tematikus közösségépítő tábor fiataloknak Dél-Alföldi Regionális Társadalomtudományi Kutatási Egyesület Szegedi Felsővárosiak Civil Egyesülete Védőháló Közhasznú Egyesület Ételallergia Regionális Közhasznú Egyesület A hallgatói mentorprogram keretein belül szervezett fotószakkörhöz kapcsolódó ifjúsági közösségi tér fejlesztése VI. Felsővárosi ifjúsági, sport, kulturális, szabadidő programok Élet-Öröm-Zene - zenei ismeretterjesztő és drogprevenciós kreatív művészeti alkotótábor Életmód tábor - Esélyt adni az esélytelennek! Bálint Sándor Cserkészcsapat Vízi-biciklivel a Kőrösökön Dél-Alföldi Fiatal Természetvédők Egyesülete Kis értékű tárgyi eszközök beszerzése (monitor, digitális fényképezőgép) Szegedi Ifjúsági Ház Nonprofit Kft. SZIQvíz III. forduló 200 Szegedi Diákönkormányzat SZEDÖK Civil strand Ökofalu Összesen 00

10 4. napirendi pont: Egyebek Kohári Nándor: Az utánpótlás-nevelés pályázatok elbírálásáról egy héttel később, azaz június 4-én, csütörtökön 11 órakor tartandó bizottsági ülésen kíván dönteni. Megkérdezi, hogy az időpont megfelel-e mindenkinek? A bizottsági tagok egyetértettek. Elnök úr megköszönte a részvételt és az ülést bezárta. Kmf. Kohári Nándor sk. a bizottság elnöke Iványi Aurél sk. a bizottság alelnöke dr. Szendrei Gáborné sk. ügyviteli titkár A kivonat hiteléül: Hódiné Zanócz Márta jegyzőkönyvvezető

Bíró György, a bizottság külső szakértő tagja Ambrus Tibor, a bizottság külső szakértő tagja

Bíró György, a bizottság külső szakértő tagja Ambrus Tibor, a bizottság külső szakértő tagja 21078-7 J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Ifjúsági és Sportbizottsága 9. június 23-án (kedden) 9 órakor tartott üléséről Jelen voltak: Kohári Nándor, a bizottság elnöke

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 6464-21 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Kulturális, Közművelődési és Idegenforgalmi Bizottsága 2009. június 24-én tartott nyílt üléséről Az ülésen jelen vannak: Kormos Tibor,

Részletesebben

2010. évi sportcélú támogatási keret kiosztása 1/10. Kiemelten támogatott sportegyesületek

2010. évi sportcélú támogatási keret kiosztása 1/10. Kiemelten támogatott sportegyesületek 2010. évi sportcélú támogatási keret kiosztása 1/10 Kiemelten támogatott sportegyesületek Ssz. Kedvezményezett neve Támogatás célja Támogatás 1 Tisza Volán SC Hivatásos Kézilabda Szakosztály 2 Szegedi

Részletesebben

Összesítő kimutatás a keretek 2009. I. félévi felhasználásáról (adatok ezer forintban)

Összesítő kimutatás a keretek 2009. I. félévi felhasználásáról (adatok ezer forintban) - 1-1.számú melléklet Összesítő kimutatás a keretek 2009. I. félévi felhasználásáról (adatok ezer forintban) Megnevezés Eredeti előirányzat összege Módosított előirányzat összege Kötelezettségvállalás

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Vagyongazdálkodási Bizottsága 2011. október 5-én tartott rendkívüli nyílt üléséről.

Jegyzőkönyv. Készült Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Vagyongazdálkodási Bizottsága 2011. október 5-én tartott rendkívüli nyílt üléséről. Jegyzőkönyv Készült Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Vagyongazdálkodási Bizottsága 2011. október 5-én tartott rendkívüli nyílt üléséről. Jelen vannak: Dr. Bohács Zsolt, a bizottság elnöke Gila Ferenc,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Miskolc Megyei Jogú Város Ukrán Nemzetiségi Önkormányzata 80.053- /2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Miskolc Megyei Jogú Város Ukrán Nemzetiségi Önkormányzat Képviselőtestületének 2014. június 17. napján

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlésének

ELŐTERJESZTÉS. Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlésének ELŐTERJESZTÉS Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlésének Előterjesztő: Várospolitikai alpolgármester Az előterjesztés tárgya: Alapító okiratok módosítása Iktatószám: 9524/2010. Melléklet: 18 db határozati

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Kulturális, Közművelődési és Idegenforgalmi Bizottsága 2010. június 3-án tartott üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Kulturális, Közművelődési és Idegenforgalmi Bizottsága 2010. június 3-án tartott üléséről 3397-9 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Kulturális, Közművelődési és Idegenforgalmi Bizottsága 2010. június 3-án tartott üléséről Az ülésen jelen vannak: Kormos Tibor, a bizottság

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Pénzügyi és Vagyongazdálkodási Bizottsága 2015. április 24. napján tartott nyílt üléséről.

Jegyzőkönyv. Készült Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Pénzügyi és Vagyongazdálkodási Bizottsága 2015. április 24. napján tartott nyílt üléséről. Jegyzőkönyv Készült Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Pénzügyi és Vagyongazdálkodási Bizottsága 2015. április 24. napján tartott nyílt üléséről. Jelen vannak: Dr. Farkas László a bizottság elnöke Lauer

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 6464-17 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Kulturális, Közművelődési és Idegenforgalmi Bizottsága 2009. április 8-án tartott nyílt üléséről Az ülésen jelen vannak: Kormos Tibor,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V NAGYDOROG NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA PÉNZÜGYI BIZOTTSÁGÁNAK

J E G Y Z Ő K Ö N Y V NAGYDOROG NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA PÉNZÜGYI BIZOTTSÁGÁNAK Nagydorog Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének Pénzügyi Bizottsága 7044 Nagydorog Kossuth L. u. 81. Tel.: 75/ 532-019, Fax: 332-047 e-mail: nagydorogonk@axelero.hu J E G Y Z Ő K Ö N Y V NAGYDOROG

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. május 5-én tartandó ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. május 5-én tartandó ülésére E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. május 5-én tartandó ülésére Az előterjesztés tárgya: Komlói hulladéklerakó melletti erdőterület termelésből való kivonása

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Sárrétudvari Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. október 21-én megtartott rendkívüli nyilvános üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Sárrétudvari Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. október 21-én megtartott rendkívüli nyilvános üléséről HAJDÚ-BIHAR MEGYE SÁRRÉTUDVARI NAGYKÖZSÉG J E G Y Z Ő K Ö N Y V Sárrétudvari Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. október 21-én megtartott rendkívüli nyilvános üléséről Tartalmazza a :

Részletesebben

Szeged Megyei Jogú Város Polgármestere. A 2011. évi önkormányzati költségvetés 2. sz. módosítása

Szeged Megyei Jogú Város Polgármestere. A 2011. évi önkormányzati költségvetés 2. sz. módosítása Előterjesztő: Szeged Megyei Jogú Város Polgármestere Ikt. sz.: 47227-1/2011. Tárgy: A 2011. évi önkormányzati költségvetés 2. sz. módosítása Melléklet: 15 db melléklet költségvetési rendelet-tervezet Készítette:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Nagy Elemér elnök, Nagy Oszkár képviselő, Kótai Natália Ágnes képviselő

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Nagy Elemér elnök, Nagy Oszkár képviselő, Kótai Natália Ágnes képviselő J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Kazincbarcika Város Roma Nemzetiségi Önkormányzatának 2013. december 17-i ülésén, Kazincbarcika Fő tér 4. szám alatt. Jelen vannak:, Nagy Oszkár képviselő, Kótai Natália

Részletesebben

Összesítő kimutatás a keretek 2011. I. félévi felhasználásáról (adatok ezer forintban)

Összesítő kimutatás a keretek 2011. I. félévi felhasználásáról (adatok ezer forintban) - 1 - Összesítő kimutatás a keretek 2011. I. félévi felhasználásáról (adatok ezer forintban) 1. sz. melléklet Megnevezés Eredeti előirányzat összege Módosított előirányzat összege Kötelezettségvállalás

Részletesebben

Közfoglalkoztatással kapcsolatos együttműködési megállapodások megkötése. 3 db határozati javaslat

Közfoglalkoztatással kapcsolatos együttműködési megállapodások megkötése. 3 db határozati javaslat Előterjesztő: Dr. Botka László Polgármester Iktatószám: 01/4749-23/2016. Tárgy: Közfoglalkoztatással kapcsolatos együttműködési megállapodások megkötése Melléklet: 3 db határozati javaslat Véleményezésre

Részletesebben

Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzatának Rákosmenti Erőforrás Bizottsága Ikt. sz.: 17-4/8/2011. JEGYZŐ KÖNYV

Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzatának Rákosmenti Erőforrás Bizottsága Ikt. sz.: 17-4/8/2011. JEGYZŐ KÖNYV Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzatának Rákosmenti Erőforrás Bizottsága Ikt. sz.: 17-4/8/2011. JEGYZŐ KÖNYV Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzata Rákosmenti Erőforrás

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: a Hatvan Város Cigány Kisebbségi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. augusztus 24-én 14 órakor megtartott ülésén. Ülés helye: Városháza kistanácskozó terme. Jelen vannak:

Részletesebben

Szeged Megyei Jogú Város Polgármestere. A 2011. évi önkormányzati költségvetés 2. sz. módosítása

Szeged Megyei Jogú Város Polgármestere. A 2011. évi önkormányzati költségvetés 2. sz. módosítása Előterjesztő: Szeged Megyei Jogú Város Polgármestere Ikt. sz.: 47227-1/2011. Tárgy: A 2011. évi önkormányzati költségvetés 2. sz. módosítása Melléklet: 13 db melléklet 2 db határozati javaslat költségvetési

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Sárospatak Város Önkormányzat Képviselő-testülete 3950 Sárospatak, Rákóczi út 32. Tel.: 47/513-250 Fax: 47/311-404 E-mail: sarospatak@sarospatak.hu J e g y z ő k ö n y v Készült: Sárospatak Város Önkormányzat

Részletesebben

Összesítő kimutatás a keretek 2012. I. félévi felhasználásáról (adatok ezer forintban)

Összesítő kimutatás a keretek 2012. I. félévi felhasználásáról (adatok ezer forintban) 1 Összesítő kimutatás a keretek 2012. I. félévi felhasználásáról (adatok ezer forintban) 1. sz. melléklet Megnevezés Eredeti előirányzat összege Módosított előirányzat összege Kötelezettségvállalás összege

Részletesebben

BUDAKALÁSZ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT Szám: 1/2010 Rk. TARTALOMJEGYZÉK

BUDAKALÁSZ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT Szám: 1/2010 Rk. TARTALOMJEGYZÉK BUDAKALÁSZ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT Szám: 1/2010 Rk. TARTALOMJEGYZÉK a Képviselő-testület 2010. január 26-án (kedden) 17 órakor megtartott rendkívüli, nyilvános ülésén hozott döntésről Az ülés helye: Kós Károly

Részletesebben

Bélapátfalva Város Önkormányzat Képviselő-testület

Bélapátfalva Város Önkormányzat Képviselő-testület Bélapátfalva Város Önkormányzat Képviselő-testülete 3346 Bélapátfalva, József Attila u. 19. Tel.: 36/ 554-300 Bélapátfalva Város Önkormányzat Képviselő-testület 2014. február 20.-i ülésének J E G Y Z Ő

Részletesebben

Jegyzőkönyv. 24900/2011. (II.23.) OB sz. Határozat

Jegyzőkönyv. 24900/2011. (II.23.) OB sz. Határozat Jegyzőkönyv Készült: Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Oktatási Bizottságának 2011. 02. 23-án tartott ülésén. Jelen vannak: Farkasné Pocsai Blanka, a bizottság elnöke, Dr. Révész Mihály, a bizottság

Részletesebben

SZEGED MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERI HIVATAL Humán Közszolgáltatási Iroda Művelődési Osztály 6720 Szeged, Széchenyi tér 11.

SZEGED MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERI HIVATAL Humán Közszolgáltatási Iroda Művelődési Osztály 6720 Szeged, Széchenyi tér 11. Iktatószám: 22546/2016. Előadó: Juhász Csilla SZEGED MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERI HIVATAL Humán Közszolgáltatási Iroda Művelődési Osztály 6720 Szeged, Széchenyi tér 11. 62/564-364 Tárgy: A 2016. évi

Részletesebben

amely készült Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlése Ifjúsági és Sportbizottsága 2012. április 27-én (péntek) 10.00 órakor tartott rendkívüli ülésérıl

amely készült Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlése Ifjúsági és Sportbizottsága 2012. április 27-én (péntek) 10.00 órakor tartott rendkívüli ülésérıl 8401-4 J E G Y Z İ K Ö N Y V amely készült Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlése Ifjúsági és Sportbizottsága 2012. április 27-én (péntek) 10.00 órakor tartott rendkívüli ülésérıl Jelen voltak: Dr. Szentgyörgyi

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Csömör Ágostonné kisebbségi önkormányzati képviselő kisebbségi önkormányzati képviselő

JEGYZŐKÖNYV. Csömör Ágostonné kisebbségi önkormányzati képviselő kisebbségi önkormányzati képviselő I-17/2/2006. ikt. sz. JEGYZŐKÖNYV Készült: A Dévaványai Cigány Kisebbségi Önkormányzat 2006. november 10-én megtartott ülésén Dévaványa, Hősök tere 1. szám alatt a Városháza 18-as számú helyiségében. Jelen

Részletesebben

1. NAPIREND Ügyiratszám: 5/ 144 /2007. E L Ő T E R J E S Z T É S. A Képviselő-testület 2007. június 29-i ülésére.

1. NAPIREND Ügyiratszám: 5/ 144 /2007. E L Ő T E R J E S Z T É S. A Képviselő-testület 2007. június 29-i ülésére. 1. NAPIREND Ügyiratszám: 5/ 144 /2007. E L Ő T E R J E S Z T É S A Képviselő-testület 2007. június 29-i ülésére. Tárgy: Előterjesztő: Előkészítette: Megtárgyalja: Meghívandó: 2007. évi költségvetésről

Részletesebben

Jegyzőkönyv. PH. Településfejlesztési és Vagyongazdálkodási Osztály vezetője PH. Hatósági és Szociális Osztály vezetője. vezetője

Jegyzőkönyv. PH. Településfejlesztési és Vagyongazdálkodási Osztály vezetője PH. Hatósági és Szociális Osztály vezetője. vezetője Jegyzőkönyv Készült Ózd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. augusztus 27-én a Városháza tanácskozótermében megtartott rendkívüli testületi üléséről. Jelen vannak: Fürjes Pál, Dr. Bélteczki

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlés Egészségügy és Szociális Bizottságának 2014. január 29. napján tartott nyílt üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlés Egészségügy és Szociális Bizottságának 2014. január 29. napján tartott nyílt üléséről J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlés Egészségügy és Szociális Bizottságának 2014. január 29. napján tartott nyílt üléséről Jelen vannak: dr. Kozma József, a Bizottság elnöke, képviselő

Részletesebben

Készült: Rábakecöl Község Képviselő-testületének 2007. szeptember 13-án 18 órai kezdettel megtartott üléséről.

Készült: Rábakecöl Község Képviselő-testületének 2007. szeptember 13-án 18 órai kezdettel megtartott üléséről. Rábakecöl Község Képviselő-testülete 9/2007. JEGYZŐKÖNYV Készült: Rábakecöl Község Képviselő-testületének 2007. szeptember 13-án 18 órai kezdettel megtartott üléséről. Jelen vannak: Tuba Erik, Dr. Gál

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Móricgát Községi Önkormányzat Képviselő-testületeinek, 2013. május 08-án 13 00 órai kezdettel megtartott képviselő-testületi üléséről. Ülés helye: Jászszentlászló Községháza

Részletesebben

J E G Y ZŐKÖNYVI KIVONAT

J E G Y ZŐKÖNYVI KIVONAT Józsefvárosi Képviselő-testület Humánszolgáltatási J E G Y ZŐKÖNYVI KIVONAT Készült: A Humánszolgáltatási 2011. szeptember 28-án (szerdán) 15,00 órakor a Józsefvárosi Polgármesteri Hivatal (Bp. VIII.,

Részletesebben

15/2013. Endrefalva Község Önkormányzata Képviselőtestületének 2013. december 11-én megtartott nyilvános ülésének jegyzőkönyve

15/2013. Endrefalva Község Önkormányzata Képviselőtestületének 2013. december 11-én megtartott nyilvános ülésének jegyzőkönyve 15/2013. Endrefalva Község Önkormányzata Képviselőtestületének 2013. december 11-én megtartott nyilvános ülésének jegyzőkönyve J e g y z ő k ö n y v Készült Endrefalva Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

Dr. Gyimesi László Tanácsnok

Dr. Gyimesi László Tanácsnok Előterjesztő: Nógrádi Tibor Ügyiratszám: Tárgy: döntések Móra Balázs Sport és Szabadidő Park megvalósításához szükséges Melléklet: 1 db térkép Az előterjesztéshez sürgősségi ad: Dr. Gyimesi László Tanácsnok

Részletesebben

Készült: A Képviselő-testület 2013. november 28-án megtartott rendkívüli üléséről. Kurucz Attila Deák Attila k é p v i s e l ő k

Készült: A Képviselő-testület 2013. november 28-án megtartott rendkívüli üléséről. Kurucz Attila Deák Attila k é p v i s e l ő k Dörgicse Község Önkormányzata D Ö R G I C S E Szám:301/39-46/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: A Képviselő-testület 2013. november 28-án megtartott rendkívüli üléséről. Jelen voltak: Kis-Pál Miklós

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Szatymaz Község Képviselő-testületének 2011. június 24. napján megtartott nyílt üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. Szatymaz Község Képviselő-testületének 2011. június 24. napján megtartott nyílt üléséről. J e g y z ő k ö n y v Szatymaz Község Képviselő-testületének 2011. június 24. napján megtartott nyílt üléséről. Napirendi pontok: 1. Szenvedélybetegek gyermek és felnőtt rehabilitációs centruma Előadó:

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Kiskunmajsa Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 3/I/2014. J e g y z ő k ö n y v Készült Kiskunmajsa Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. február 26-án (szerda) 16 00 órai kezdettel, a Konecsni

Részletesebben

VERPELÉT VÁROS ÖNKORMÁNYZAT 3351 Verpelét, Kossuth Lajos u. 73. Tel.: 36-559-300/fax.:36-559-311. J e g y z ő k ö n y v

VERPELÉT VÁROS ÖNKORMÁNYZAT 3351 Verpelét, Kossuth Lajos u. 73. Tel.: 36-559-300/fax.:36-559-311. J e g y z ő k ö n y v VERPELÉT VÁROS ÖNKORMÁNYZAT 3351 Verpelét, Kossuth Lajos u. 73. Tel.: 36-559-300/fax.:36-559-311 J e g y z ő k ö n y v Készült: 2014.02.25-én 17:00 órakor Verpelét Város Önkormányzat hivatalos helyiségében

Részletesebben

NAPIREND ELŐTT Ügyiratszám: 1/148-2/2009. ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő-testület 2009. március 20-i nyilvános ülésére

NAPIREND ELŐTT Ügyiratszám: 1/148-2/2009. ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő-testület 2009. március 20-i nyilvános ülésére NAPIREND ELŐTT Ügyiratszám: 1/148-2/2009. ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2009. március 20-i nyilvános ülésére Tárgy: Beszámoló az Alpolgármesterek fontosabb tárgyalásairól, valamint a Képviselő-testület

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Petőfiszállás Községi Önkormányzati Képviselő-testület 2011. május 30-án a Művelődési Ház Könyvtártermében megtartott üléséről. Jelen vannak: ( A jelenléti ív a jegyzőkönyv

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Sárrétudvari Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. május 21-én tartott rendkívüli nyilvános üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Sárrétudvari Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. május 21-én tartott rendkívüli nyilvános üléséről HAJDÚ-BIHAR MEGYE SÁRRÉTUDVARI NAGYKÖZSÉG J E G Y Z Ő K Ö N Y V Sárrétudvari Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. május 21-én tartott rendkívüli nyilvános üléséről Tartalmazza a : 68/2015.(V.21.)

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Nagykovácsi Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének rendkívüli nyílt üléséről

Jegyzőkönyv. Nagykovácsi Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének rendkívüli nyílt üléséről Jegyzőkönyv Nagykovácsi Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének rendkívüli nyílt üléséről Az ülés helye: Időpontja: Vállalkozói Inkubátorház 2094 Nagykovácsi Kossuth L. utca 78. 2015. július 27.

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült Gomba Község Önkormányzati Képviselő-testületének 2008. november 13-án 15 órai kezdettel megtartott nyilvános üléséről. Jelen voltak: jelenléti ív alapján Üdvözölte az ülésen

Részletesebben

T á r g y s o r o z a t a

T á r g y s o r o z a t a 1 Nyírparasznya Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. június 21-én megtartott rendkívüli ülésének a, jegyzőkönyve b, tárgysorozata c, határozatai: 44-46/2011. (VI. 21.) d, rendeletei: Iktatószáma:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. az Oktatási, Kulturális és Sport Bizottság 2008. január 22-én 15:00 órai kezdettel megtartott üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. az Oktatási, Kulturális és Sport Bizottság 2008. január 22-én 15:00 órai kezdettel megtartott üléséről J E G Y Z Ő K Ö N Y V az Oktatási, Kulturális és Sport Bizottság 2008. január 22-én 15:00 órai kezdettel megtartott üléséről Készült: az Oktatási, Kulturális és Sport Bizottság 2008. január 22-én 15:00

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Sátoraljaújhely Város Önkormányzat Képviselő-testülete. Szám: 8-23/2015.

Jegyzőkönyv. Sátoraljaújhely Város Önkormányzat Képviselő-testülete. Szám: 8-23/2015. Sátoraljaújhely Város Önkormányzat Képviselő-testülete Szám: 8-23/2015. Jegyzőkönyv Készült: Sátoraljaújhely Város Önkormányzat Képviselő-testülete rendkívüli nyílt ülésén. A képviselő-testületi ülés helye:

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Berhida Roma Nemzetiségi Önkormányzat hivatalos helyiségében 2012. szeptember 4-én 14,30 órai kezdettel. Jelen vannak: Babai János nemzetiségi elnök Babai Lajos nemzetiségi

Részletesebben

SZENTES VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL 6600 SZENTES, KOSSUTH TÉR 6. Iktatószám: U-13968-3/2011.

SZENTES VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL 6600 SZENTES, KOSSUTH TÉR 6. Iktatószám: U-13968-3/2011. SZENTES VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL 6600 SZENTES, KOSSUTH TÉR 6. Iktatószám: U-13968-3/2011. Szentes Város Önkormányzata Képviselő-testülete Tárgy: Csongrád Megyei Kormányhivatal törvényességi észrevétele Mell

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Békéscsaba Megyei Jogú Város Román Kisebbségi Önkormányzata 5600 Békéscsaba, Szabadság tér 11-17. Ikt.sz.: /2008. J E G Y Z Ő K Ö N Y V /Tekintettel az ülés hangfelvételen történt rögzítésére, a jegyzőkönyv

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV a Képviselő-testület 2014. január 20-án tartott rendes üléséről

JEGYZŐKÖNYV a Képviselő-testület 2014. január 20-án tartott rendes üléséről Balatonszárszó Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 8624 Balatonszárszó, Hősök tere l. Ügyiratszám: 433/2014 JEGYZŐKÖNYV a Képviselő-testület 2014. január 20-án tartott rendes üléséről 1. számú

Részletesebben

Kulturális, Oktatási, Idegenforgalmi és Ifjúsági Bizottság

Kulturális, Oktatási, Idegenforgalmi és Ifjúsági Bizottság ELŐTERJESZTÉS Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Előterjesztő: Tárgy: Működtetői vélemény igazgatói pályázatok elbírálásához, oktatási feladatok átszervezéséhez, valamint szakmai alapdokumentum módosításához

Részletesebben

Fülesd Község Önkormányzat Képviselőtestületi

Fülesd Község Önkormányzat Képviselőtestületi Fülesd Község Önkormányzat Képviselőtestületi Ülésének jegyzőkönyve (nyilvános) 11-6/2010. Fülesd Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2010. augusztus 16-án megtartott nyilvános ülésének a) jegyzőkönyve,

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Kaposvár Megyei Jogú Város Közgyűlésének Köznevelési, Tudományos és Kulturális Bizottsága J e g y z ő k ö n y v Amely készült Kaposvár Megyei Jogú Város Közgyűlésének Köznevelési, Tudományos és Kulturális

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének. 2010. szeptember 30-án 17,10 órai kezdettel. tartott rendkívüli üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének. 2010. szeptember 30-án 17,10 órai kezdettel. tartott rendkívüli üléséről 20 / 2010. szám J E G Y Z Ő K Ö N Y V Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2010. szeptember 30-án 17,10 órai kezdettel tartott rendkívüli üléséről A rendkívüli képviselő-testületi ülés helyszíne:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Pénzügyi Bizottsága 2012. október 24-én tartott üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Pénzügyi Bizottsága 2012. október 24-én tartott üléséről J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Pénzügyi Bizottsága 2012. október 24-én tartott üléséről Jelen vannak: dr. Farkas László a bizottság elnöke dr. Keresztúri Farkas Csaba a bizottság

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Mikekarácsonyfa. Községi Önkormányzat Képviselőtestülete. 2015. év július hó 30. napján. megtartott nyilvános üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Mikekarácsonyfa. Községi Önkormányzat Képviselőtestülete. 2015. év július hó 30. napján. megtartott nyilvános üléséről JEGYZŐKÖNYV Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 2015. év július hó 30. napján megtartott nyilvános üléséről Határozatok: Sorszáma Kódja 21/2015.(VII.30.) Rend eletek: Sorszáma (kihirdetés ideje) Tárgya

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Pusztaföldvár Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. február 11-én megtartott soros nyílt ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Pusztaföldvár Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. február 11-én megtartott soros nyílt ülésén. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Pusztaföldvár Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. február 11-én megtartott soros nyílt ülésén. Az ülés helye: Pusztaföldvár Község Önkormányzat Pusztaföldvár,

Részletesebben

E L Ő TERJESZTÉS A BARANYA MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK 2010. JANUÁR 28.-I ÜLÉSÉRE

E L Ő TERJESZTÉS A BARANYA MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK 2010. JANUÁR 28.-I ÜLÉSÉRE E L Ő TERJESZTÉS A BARANYA MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK 2010. JANUÁR 28.-I ÜLÉSÉRE IKTATÓSZÁM: 105/2010. MELLÉKLETEK: 3 DB TÁRGY: Beszámoló a lejárt határidejű közgyűlési határozatok végrehajtásáról,

Részletesebben

Kakucs Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2366 Kakucs, Fő utca 20. sz. J E G Y Z Ő K Ö N Y V

Kakucs Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2366 Kakucs, Fő utca 20. sz. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Kakucs Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2366 Kakucs, Fő utca 20. sz. J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült a Kakucs Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2010. augusztus 12- én (csütörtökön)

Részletesebben

2. Napirendi pont: Az önkormányzat 2013. évi költségvetésének elfogadása

2. Napirendi pont: Az önkormányzat 2013. évi költségvetésének elfogadása 1/2013.(II.14.) ÖKT. Zákányszék Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2013. február hó 14. napján megtartott rendes ülésének jegyzőkönyve. N a p i r e n d: 1. Napirendi pont: Beszámoló a két ülés

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Gara Község Önkormányzat Képviselő-testülete Szám: 8/2013. (nyilvános) J e g y z ő k ö n y v Készült: Gara Község Önkormányzat képviselő-testületének 2013. június 13. napján megtartott nyilvános üléséről.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Sopron Megyei Jogú Város Horvát Kisebbségi Önkormányzata 2007. november 20-án tartott rendes üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Sopron Megyei Jogú Város Horvát Kisebbségi Önkormányzata 2007. november 20-án tartott rendes üléséről. Ügyiratszám: 40187-21/2007. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Sopron Megyei Jogú Város Horvát Kisebbségi Önkormányzata 2007. november 20-án tartott rendes üléséről. Jelen vannak: a mellékelt jelenléti ív szerint

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLETI LENGYEL KISEBBSÉGI ÖNKORMÁNYZAT SAMORZĄD MNIEJSZOŚCI POLSKIEJ W 17-TEJ DZIELNICY BUDAPESZTU

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLETI LENGYEL KISEBBSÉGI ÖNKORMÁNYZAT SAMORZĄD MNIEJSZOŚCI POLSKIEJ W 17-TEJ DZIELNICY BUDAPESZTU 1/6 BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLETI LENGYEL KISEBBSÉGI ÖNKORMÁNYZAT SAMORZĄD MNIEJSZOŚCI POLSKIEJ W 17-TEJ DZIELNICY BUDAPESZTU Ikt.szám: 18-202/11/2006. J E G Y Z Ő K Ö N Y V PROTOKÓŁ amely készült a

Részletesebben

Okirat száma: M/509075/2015/1./H Módosító okirat

Okirat száma: M/509075/2015/1./H Módosító okirat KIVONAT Budapest Főváros IX. kerület Ferencváros Önkormányzatának Képviselő-testülete által 2015. május 21-én 15.00 órakor tartott rendes ülésének jegyzőkönyvéből Tárgy: Javaslat a Budapest Főváros IX.

Részletesebben

3/2015. (III. 06.) ÖH. Beszámoló a Lajosmizsei Önkormányzati Tűzoltó Parancsnokság 2014. évi munkájáról

3/2015. (III. 06.) ÖH. Beszámoló a Lajosmizsei Önkormányzati Tűzoltó Parancsnokság 2014. évi munkájáról Felsőlajos Község Önkormányzata LMKOHFL/94/3/2015. Képviselő-testületi ülés jegyzőkönyve 2015. március 6. Az ülésen hozott határozatok száma és tárgya: 3/2015. (III. 06.) ÖH. Beszámoló a Lajosmizsei Önkormányzati

Részletesebben

BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK EGÉSZSÉGÜGYI, SZOCIÁLIS ÉS LAKÁSÜGYI BIZOTTSÁGA Békéscsaba, Szent István tér 7.

BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK EGÉSZSÉGÜGYI, SZOCIÁLIS ÉS LAKÁSÜGYI BIZOTTSÁGA Békéscsaba, Szent István tér 7. BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK EGÉSZSÉGÜGYI, SZOCIÁLIS ÉS LAKÁSÜGYI BIZOTTSÁGA Békéscsaba, Szent István tér 7. Postacím: 5601 Pf. 112. Telefax: (66) 523-839 Telefon: (66) 452-252

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Pusztaföldvár Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. március 11-én megtartott soros nyílt ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Pusztaföldvár Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. március 11-én megtartott soros nyílt ülésén. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Pusztaföldvár Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. március 11-én megtartott soros nyílt ülésén. Az ülés helye: Pusztaföldvár Község Önkormányzat Pusztaföldvár,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Mérges Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Mérges, Béke tér 14. 8/2009. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Mérges Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2009. június 29-én 17. 30 órakor a mérgesi

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Miskolc Megyei Jogú Város Roma Nemzetiségi Önkormányzata JK. 271.022-14/2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Miskolc Megyei Jogú Város Roma Nemzetiségi Önkormányzatának 2015. március 11. napján 08:30 órai

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Jelen van: Ondok Lászlóné elnök, Hammerné Magasházi Aphrodité és Kiriosz Judit testületi tag

JEGYZŐKÖNYV. Jelen van: Ondok Lászlóné elnök, Hammerné Magasházi Aphrodité és Kiriosz Judit testületi tag Miskolc Megyei Jogú Város Görög Nemzetiségi Önkormányzata JK. 80.057-13/2014. JEGYZŐKÖNYV Készült: Miskolc Megyei Jogú Város Görög Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. augusztus 25. napján

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. A Testület 3 igen szavazattal elfogadta az ülés napirendjét.

JEGYZŐKÖNYV. A Testület 3 igen szavazattal elfogadta az ülés napirendjét. Miskolc Megyei Jogú Város Szlovák Nemzetiségi Önkormányzata JK: 271.024-12/2015. JEGYZŐKÖNYV Készült: Miskolc Megyei Jogú Város Szlovák Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. május 27. napján

Részletesebben

Polgármester javasolja, hogy a testület a meghívóban 1. sz. melléklet szereplő napirend szerint tartsa ülését, az alábbi kiegészítésekkel:

Polgármester javasolja, hogy a testület a meghívóban 1. sz. melléklet szereplő napirend szerint tartsa ülését, az alábbi kiegészítésekkel: SZIKSZÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 1 Szám: SZ/17-7/2016. J e g y z ő k ö n y v Készült Szikszó Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. május 6. napján 7.30 órakor a Szikszói Közös Önkormányzati

Részletesebben

KARDOKÚT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK 2014. ÁPRILIS 23. NAPJÁN TARTOTT NYÍLT RENDKÍVÜLI KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE

KARDOKÚT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK 2014. ÁPRILIS 23. NAPJÁN TARTOTT NYÍLT RENDKÍVÜLI KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE KARDOKÚT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK 2014. ÁPRILIS 23. NAPJÁN TARTOTT NYÍLT RENDKÍVÜLI KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE 1 11/2014. ÖKÜ J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Kardoskút Község Önkormányzata

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Kazár Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2010. október 14-én 16.00 órai kezdettel megtartott alakuló testületi üléséről. Az ülés helye: Magtár Közösségi Ház Jelen

Részletesebben

POLGÁRMESTER B E S Z Á M O L Ó. a Képviselő-testület határozatainak végrehajtásáról

POLGÁRMESTER B E S Z Á M O L Ó. a Képviselő-testület határozatainak végrehajtásáról BUDAPEST XXI. KERÜLET CSEPEL ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER B E S Z Á M O L Ó a Képviselő-testület határozatainak végrehajtásáról Készítette: Ábrahámné Turner Rita Szervezési Irodavezető Előterjesztő: Tóth

Részletesebben

Határidő: 8 napon belül Felelős: Fedorné dr. Fráter Zsófia címzetes főjegyző. Sátoraljaújhely, 2013. július 2. A kivonat hiteléül:

Határidő: 8 napon belül Felelős: Fedorné dr. Fráter Zsófia címzetes főjegyző. Sátoraljaújhely, 2013. július 2. A kivonat hiteléül: 7182/2013. Sátoraljaújhely Város Önkormányzat Képviselő-testülete 159/2013.(VII.02.) határozata Sátoraljaújhely Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2013. II. félévi munkatervéről Sátoraljaújhely Város

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Decs nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. június 28-án 18,00 órakor megtartott rendkívüli üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Decs nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. június 28-án 18,00 órakor megtartott rendkívüli üléséről Decs Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete Decs, Fő utca 23. szám Tel: 74/595-911, Fax: 74/595-910... sz. példány Szám: 152-18/2011. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Decs nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Vámosgyörk Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. szeptember 4-én 17.00 órakor tartott üléséről. Jelen vannak: Gedei Zoltán polgármester Hám László alpolgármester Endrész

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Ülés helye: Mélykúti Polgármesteri Hivatal Tanácskozó Terem. Kiss István alpolgármester és dr. Sztantics Péter képviselő.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Ülés helye: Mélykúti Polgármesteri Hivatal Tanácskozó Terem. Kiss István alpolgármester és dr. Sztantics Péter képviselő. 20/2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Mélykút Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. december 9-én 14.00 órakor megtartott rendkívüli ülésén. Ülés helye: Mélykúti Polgármesteri Hivatal Tanácskozó

Részletesebben

NYÁRLŐRINC KÖZSÉG KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK NYÍLT ÜLÉSE 1. SZÁMÚ JEGYZŐKÖNYVE (2016. JANUÁR 25.) Határozat: 1/2016. - 6/2016. Kt. hat.

NYÁRLŐRINC KÖZSÉG KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK NYÍLT ÜLÉSE 1. SZÁMÚ JEGYZŐKÖNYVE (2016. JANUÁR 25.) Határozat: 1/2016. - 6/2016. Kt. hat. NYÁRLŐRINC KÖZSÉG KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK NYÍLT ÜLÉSE 1. SZÁMÚ JEGYZŐKÖNYVE (2016. JANUÁR 25.) Határozat: 1/2016. - 6/2016. Kt. hat. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Nyárlőrinc Községi Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

Nagycenk Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 9485 Nagycenk, Gyár u. 2. /Fax: 06-99-360-012, E-mail: nagycenkph@nagycenk.

Nagycenk Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 9485 Nagycenk, Gyár u. 2. /Fax: 06-99-360-012, E-mail: nagycenkph@nagycenk. Nagycenk Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 9485 Nagycenk, Gyár u. 2. /Fax: 06-99-360-012, E-mail: nagycenkph@nagycenk.hu Szám: 91-3 /2011. J E G Y ZŐKÖNYV Készült: Nagycenk Nagyközség Önkormányzatának

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Ábrahámhegy Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. január 19.-i nyilvános ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Ábrahámhegy Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. január 19.-i nyilvános ülésén. 1 ÁBRAHÁMHEGY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8256 Ábrahámhegy, Badacsonyi u. 13. Ikt.szám: Á-82-10/2012. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Képviselő-testületének 2012. január 19.-i nyilvános ülésén.

Részletesebben

12. n a p i r e n d i p o n t

12. n a p i r e n d i p o n t 12. n a p i r e n d i p o n t E L Ő T E R J E S Z T É S Vértesacsa Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. január 27-i soros ülésére Előterjesztés címe és tárgya: Döntés a Vértesacsai Szivárvány

Részletesebben

B a r l a h i d a. Pálfi László alpolgármester Péteri Zsolt Péter települési képviselők. Kovácsné Horváth Anikó jegyző Antal Jenőné jegyzőkönyvvezető

B a r l a h i d a. Pálfi László alpolgármester Péteri Zsolt Péter települési képviselők. Kovácsné Horváth Anikó jegyző Antal Jenőné jegyzőkönyvvezető J e g y z ő k ö n y v K é s z ü l t : Az ülés helye: Jelen vannak: Barlahida Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2013. december 18-án 17,30 órakor megtartott nyilvános üléséről Önkormányzati Hivatal

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV KISTELEK KÉPVISELŐTESTÜLETE 2012.DECEMBER 13. NAPJÁN MEGTARTOTT 16. SZÁMÚ NYÍLT ÜLÉSÉRŐL

JEGYZŐKÖNYV KISTELEK KÉPVISELŐTESTÜLETE 2012.DECEMBER 13. NAPJÁN MEGTARTOTT 16. SZÁMÚ NYÍLT ÜLÉSÉRŐL JEGYZŐKÖNYV KISTELEK KÉPVISELŐTESTÜLETE 2012.DECEMBER 13. NAPJÁN MEGTARTOTT 16. SZÁMÚ NYÍLT ÜLÉSÉRŐL TARTALOMJEGYZÉK a Kistelek Képviselőtestülete 2012. december 13-án tartott rendkívüli ülésének határozatairól

Részletesebben

J E G Y Z Ő K ÖN Y V E

J E G Y Z Ő K ÖN Y V E Iktatószám: 1635/4/2015 Magyarcsanádi Község Önkormányzat Szociális Bizottságának 2015. március 25. napján 14.00 órakor megtartott soros, nyílt ülésének J E G Y Z Ő K ÖN Y V E Határozatok : 20/2015.(III.25.)

Részletesebben

Felsőtárkány Község Önkormányzatának

Felsőtárkány Község Önkormányzatának Felsőtárkány Község Önkormányzatának Sportkoncepciója 2011-2016 2 1. Alapelvek (1) Felsőtárkány Község Önkormányzata (továbbiakban: Önkormányzat) a testnevelés és sport tevékenység feltételeinek szabályozása

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlésének. dr. Solymos László alpolgármester. módosítása

ELŐTERJESZTÉS. Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlésének. dr. Solymos László alpolgármester. módosítása ELŐTERJESZTÉS Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlésének Előterjesztő: dr. Solymos László alpolgármester Az előterjesztés tárgya: A Százszorszép Gyermekház alapító okiratának módosítása Iktatószám: 42797/2012.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV a Képviselő-testület 2015. május 18-án tartott rendes üléséről

JEGYZŐKÖNYV a Képviselő-testület 2015. május 18-án tartott rendes üléséről Balatonszárszó Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 8624 Balatonszárszó, Hősök tere l. Ügyiratszám: 618-13/2015 JEGYZŐKÖNYV a Képviselő-testület 2015. május 18-án tartott rendes üléséről 13.

Részletesebben

J e g y z ı k ö n y v

J e g y z ı k ö n y v Sárospatak Város Önkormányzat Képviselı-testülete 3950 Sárospatak, Kossuth u. 44. Tel.: 47/513-250 Fax: 47/311-404 E-mail: sarospatak@sarospatak.hu 10.380-5/2011. J e g y z ı k ö n y v Készült: Sárospatak

Részletesebben

Ingatlanok közgyűlési döntést igénylő kérdései

Ingatlanok közgyűlési döntést igénylő kérdései Előterjesztő megnevezése: Dr. Szentgyörgyi Pál gazdasági alpolgármester Iktatószám: 5527/2010. Tárgy: Ingatlanok közgyűlési döntést igénylő kérdései Melléklet: 7 pld. határozati javaslat 1 pld. szerződés

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Ináncs Község képviselő-testületének 2014. május 7.-én 14, 00 megtartott nyílt üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Ináncs Község képviselő-testületének 2014. május 7.-én 14, 00 megtartott nyílt üléséről. JEGYZŐKÖNYV Készült: Ináncs Község képviselő-testületének 2014. május 7.-én 14, 00 megtartott nyílt üléséről. Helye: Ináncsi Közös Önkormányzati Hivatal Tanácskozó terme 3851 Ináncs, Kossuth u. 26. szám

Részletesebben

Borsod-Abaúj-Zemplén megye

Borsod-Abaúj-Zemplén megye Borsod-Abaúj-Zemplén megye ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÖZLÖNYE MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT HIVATALOS LAPJA 2013. november 15. TARTALOMJEGYZÉK I. A megyei önkormányzat rendeletei Rendelet száma Tárgya Oldal 9/2013. (XI.

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S. a Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 2009. november 19-i ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S. a Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 2009. november 19-i ülésére Szám: 02/267-9/2009. VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK ELNÖKE 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88)545-011, Fax: (88)545-096 E-mail: mokelnok@vpmegye.hu E L Ő T E R J E S Z T É S a Veszprém

Részletesebben

Pénzügyi és Ügyrendi Bizottság Elnökétől 3300 Eger, Dobó tér 2. JEGYZŐKÖNYV

Pénzügyi és Ügyrendi Bizottság Elnökétől 3300 Eger, Dobó tér 2. JEGYZŐKÖNYV Pénzügyi és Ügyrendi Bizottság Elnökétől 3300 Eger, Dobó tér 2. JEGYZŐKÖNYV 2162-6/2011. Készült: Eger Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalában 2011. június 21-én megtartott Pénzügyi és Ügyrendi Bizottsági

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület 6 igen egybehangzó szavazattal az alábbi határozatot hozza.

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület 6 igen egybehangzó szavazattal az alábbi határozatot hozza. 1 Jegyzőkönyv Készült Balatonberény Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2008. november 26- án 15.00 h kezdettel a Művelődési Ház tanácskozótermében (Balatonberény, Kossuth tér 1.) megtartott nyilvános

Részletesebben

NYÍREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK. 220-1/2007. (XI. 12.) számú. h a t á r o z a t a

NYÍREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK. 220-1/2007. (XI. 12.) számú. h a t á r o z a t a NYÍREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK 220-1/ (XI. 12.) számú h a t á r o z a t a az önkormányzat 2008. évi belső ellenőrzési tervéről A Közgyűlés A helyi önkormányzatokról szóló 1990. évi LXV. törvény

Részletesebben

TATÁRSZENTGYÖRGY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK NYÍLT RENDKÍVÜLI ÜLÉSÉRŐL KÉSZÜLT JEGYZŐKÖNYV 2015. JÚLIUS 15.

TATÁRSZENTGYÖRGY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK NYÍLT RENDKÍVÜLI ÜLÉSÉRŐL KÉSZÜLT JEGYZŐKÖNYV 2015. JÚLIUS 15. TATÁRSZENTGYÖRGY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK NYÍLT RENDKÍVÜLI ÜLÉSÉRŐL KÉSZÜLT JEGYZŐKÖNYV 2015. JÚLIUS 15. Jegyzőkönyv Készült: Tatárszentgyörgy Község Képviselő-testületének 2015. július

Részletesebben