OTP Fáy András Alapítvány 1051 Budapest Nádor utca 16.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "OTP Fáy András Alapítvány 1051 Budapest Nádor utca 16."

Átírás

1 OTP Fáy András Alapítvány 1051 Budapest Nádor utca 16. Közhasznúsági jelentése a évi esztendőről 1. Számviteli beszámoló Az Alapítványt március 2-án kelt alapító okirattal több alapító hozta létre. Az Alapítvány nyitott, az alapító okiratban meghatározott célokhoz bárki csatlakozhat. Az alapítvány jogi személy, feladata megvalósításában önálló. Az Alapítvány célja: országos jelentőségű kultúrális és tudományos, egészségügyi, oktatási, gyermek-és ifjúságvédelmi, sport illetve környezetvédelmi támogatások nyújtása, melyek az általános karitatív, tartós közérdekű jellegen túlmenően elhelyezhetők az alapítók szélesebb értelemben vett érdekszférájában. Az Alapítvány legfőbb döntést hozó, illetve képviselő szervezete a Kuratórium. A Kuratórium elnöke és tagjai megbízásukat társadami munkában látják el. Az alapító okirat módosítása alapján az alapítók alapítói jogaikról az OTP Bank Nyrt javára lemondtak, az alapítói jogok gyakorlására kizárólagosan az OTP Bank Nyrt jogosult. Az OTP Bank Nyrt állandó adomány biztosításával lehetővé teszi az Alapítvány biztonságos, stabil, kiszámítható és tervezhető működését. Az OTP Bank minden évben állandó adomány biztosításával lehetővé teszi az Alapítvány biztonságos, stabil, kiszámítható és tervezhető működését. E tartós adomány fedezetet nyújt a működés biztosítására, az Alapító okiratban meghatározott célok megvalósítására. Az Alapítvány OTP Fáy András kettős könyvvitelt Alapítvány vezet év gazdálkodásáról a számviteli törvénynek és a kapcsolódó előírásoknak megfelelően egyszerűsített éves beszámolót állított össze. Az Alapítvány kettős könyvvitelt vezet. A mérleg főösszege: A saját tőke: ezer forint ezer forint A részletes kimutatás jelentésünk 1. és 2. számú melléklete, mely áll a Mérlegből és a Közhasznú szervezet eredménykimutatásából.

2 Az Eredménykimutatás bevétel oldala Az Alapítvány bevételének összetétele évek óta változatlan: támogatások és pénzügyi bevételek alkotják. Az Alapítvány vállalkozási tevékenységet évben nem végzett. Az Alapítvány évi bevételei összesen: forint A támogatások megoszlása 2010-ben a következőképpen alakult: évben kapott támogatások Alapítótól (OTP Bank Nyrt) Magánszemélytől 1%-ból Összes támogatás forint 0 forint 0 forint forint Az Alapítvány bevétele támogatások jogcímen nem változott. Az Alapítvány más szervezettől, magánszemélytől nem kapott pénzbeli támogatást. Az Alapítvány működése alatt szerzett, de fel nem használt pénzeszközeit - a hosszútávú működés megőrzése érdekében, a likviditás szempontjait figyelembe véve biztonságos módon lekötötte. Így lehetőség nyílt az értékpapír befektetésekhez kapcsolódóan árfolyamnyereség realizálására. Értékpapírok pénzügyi nyeresége forint A banki folyószámla kamata forint A fel nem használt, korábbi évekből megmaradt eredményt a tőkén belül, évenként és származási bontásban tartjuk nyilván. Az Eredménykimutatás költség, ráfordítás oldala Az eredménykimutatás költségei és ráfordításai között alapvetően az alapítvány működtetéséhez költségek, valamint az alapítvány által biztosított támogatások jelennek meg. kapcsolódó Működési költség kifizetett tételei: Munkabér és megbízási díj Egyéb igénybevett szolgáltatások Postaköltség, telefon, internet Bankköltség Nyomtatvány, irodaszer, anyagköltség Fénymásolás Egyéb kifizetések (reprezentáció, szakkönyv,..stb.) Beruházások kifizetése, költségként több év alatt jelentkezik Összesen:

3 Közhasznú támogatásokra kifizetett összegek: 2010-ben jóváhagyott döntések alapján Diákújságírók ,00 Könyvdepó ,00 Tudásfeltöltés ,00 Tanárképzés ,00 Karrier-tanácsadás program ,00 Sport napok ,00 Nyári fesztiválok ,00 Tudományos fesztivál ,00 Innovatív tanárok konferenciája ,00 Karrierközpont elõkészítés ,00 Korábbi években jóváhagyott döntések alapján Könyvtárfejlesztés ,00 Könyvtárfejlesztés ,00 Karrier tanácsadás ,00 Alapok program ,00 Média 2009 év /Két Zsiráf/ ,00 Diákújságírók ,00 Összesen: Az Alapítvány összes évi kifizetése pénzforgalmi szemlélet alapján Az árbevétel és költségek összevetéséből megállapítható, hogy az adóév bevétele fedezetet nyújtott az év működési költségeire. Az alapító okiratban meghatározott támogatási célok kifizetései részben a korábbi években fel nem használt támogatásokból kerültek rendezésre. Bevételek Kifizetések Alapítvány ez évi pénzügyi eredménye

4 Összefoglalás, a 2010 év pénzügyi elszámolása összesítve Alapítvány bevételei/ Kapott támogatások Kamatbevétel pénzintézettől Pénzügyi műveletek bevételei/értékpapír ben szerzett bevételek Alapítvány működési költségei Alapítvány 2010-re kifizetett támogatásai Támogatási költség előzõ évek ben kifizetett költség tételek ben bevételek és kiadások egyenlege Korábbi évek költségeire felhasznált korábbi évek támogatása (Mérleg Tőkeváltozás soraiban kimutatva) 2010 évi korrigált pénzforgalom egyenlege, a korábbi évekről fel nem használt támogatás figyelembevételével A korrigált pénzügyi elszámolás évenkénti bontásban év évi bevételek évi közvetlen működési költségek évre fizetett támogatások év egyenlege korábbi évek hatásai nélkül Korábbi évek hatása 2010-re Korábbi évekről tartalékolt támogatás Korábbi évekre kifizetett támogatás Korábbi évek elszámolási egyenlege: évi korrigált pénzforgalom egyenlege, a korábbi évekről fel nem használt támogatás figyelembevételével Kapcsolódás az eredménykimutatás soraihoz Bevétel miatti korrekció kivezetése A korábbi évek fel nem használt támogatása a tőkeváltozás soraiban kerül kimutatásra. A korábbi évekről fel nem használt bevétel nem a 2010 bevételében, hanem a korábbi évek bevételében, eredményében, majd tőkeváltozásában kerül kimutatásra. Az így a tartalékolt támogatás nem a év eredményét "javítja" évi korrigált pénzforgalom egyenlege, a korábbi évekről fel nem használt támogatás figyelembevételével Korábbi évekről fel nem használt támogatás figyelembevételével Korrigált eredmény:

5 Értékcsökkenés miatti korrekció kivezetése Beruházások értéke (évek alatt lesz költség) Adóévre jelentkező értékcsökkenés Korrigált eredmény: A fenti korrekciók végrehajtásával a Számviteli törvény alapján, kettős könyvviteli eljárással készült eredménykimutatás adatát kapjuk. A Mérleg adatainak általános jellemzése, összefoglalása A mérleg eszköz és forrás oldalának főösszege ezer forint. Ez az összeg az előző évihez képest csökkent, melynek oka az értékpapírok állományának csökkenése. A Mérleg eszköz oldala Ingatlanok Az Alapítvány nem rendelkezik ingatlannal. Egyéb irodai berendezések forint Az Alapítvány a különböző programjaiban részt vevő trénerek munkájához négy laptopot vásárolt. 4 db laptop bruttó értéke forint Értékcsökkenés mértéke 33%, a leírás módja lineáris, a használat várható időtartama 3 év ben az értékcsökkenés elszámolásra került: forint Értékpapír forint Korlátlan lejáratú, bármikor beválthatő, tőkegarantált értékpapír Pénzeszközök Pénztár Banki folyószámla összesen: forint A mérlegben a forgóeszközökön belül átrendeződés ment végbe: az értékpapírok értéke csökkent, a banki betét értéke nőtt a tavalyi záróértékekhez képest. Összességében a pénzeszközök értéke a tavalyihoz képest nőtt.

6 A Mérleg forrás oldala Sajét tőke alakulása Jegyzett tőke Tőketartalék Tőkeváltozás Értékelési tartalék Tárgyévi eredmény - közhasznú vállalkozási Saját Tőke A saját tőke csökkent, mivel az adóévben kapott juttatások összege kevesebb, mint a működési költségek és a kifizetett támogatások összege. A tőkeváltozás összege 2010-ben korrigálásra került a korábbi évek könyvelési módszerének változása miatt. A korábbi elhatárolásként jelentkező, fel nem használt támogatása átkönyvelésre került. Így a korábbi évek támogatása a számviteli előírásoknak megfelelően a tőkeváltozás sorában, azaz az adóév eredményének átvezetéseként jelentkezik. A korábbi évek során keletkezett tőkeváltozás az alábbi sorokból áll össze: Fel nem használt támogatás: év forint A fel nem használt támogatásokat kizárólag az Alapító által biztosított támogatás alkotja. A támogatás korlátlan ideig felhasználható, az adományozó felé a felhasználás tekintetében időbeli korlát nincs. A rövidlejáratú kötelezettségek összege forint A rövidlejáratú kötelezettségeket belföldi szállítók felé történő fizetési kötelezettségek alkotják. Az Alapítvány a hatóságok felé történő fizetéseit minden esetben határidőre teljesítette, lejárt tartozása sem partnerei, sem a különböző hatóságok felé nincs. Passzív időbeli elhatárolás 0 forint A korábbi években az adóévben kapott, de fel nem használt támogatást elhatárolásként mutattuk ki. Ez a év könyvelése során tőkenövekedésként került kimutatásra. A közhasznúsági jelentés fontos részei a különböző kimutatások, melyek a támogatások és azok felhasználásának részleteit mutatja be, valamint képet ad az Alapítvány vagyonának alakulásáról.

7 2. Költségvetési támogatás felhasználása A tárgyévben a szervezet nem kapott támogatást a magánszemélyek 1% SZJA rendelkezései alapján. Az Alapítótól tartós adományozási szerződés alapján, ütemezetten érkezik a támogatás. Az Alapítói támogatás teljes fedezetet nyújt a működési költségekre. A változások részleteit külön táblázatban mutatjuk be. 3. Melléklet 1. táblázat 3. Vagyonfelhasználással kapcsolatos kimutatás Az előző évihez képest az Alapítvány vagyona csökkent. A csökkenés oka elsősorban a korábbi években fel nem használt támogatások tárgyévi felhasználása. Az Alapítvány a korábbi években nem törekedett arra, hogy az adott évben kapott bevételeket fel is használja közhasznú céljainak elérése érdekében. Az Alapítvány működési költségei rendkívűl alacsonyak, takarékosan működik. Az elmúlt években nem volt szükség a korábban elhatárolt tartalékot felhasználni, külső forrást bevonni a működési költségek fedezetére. A felhasználás mértéke a korábbi évben nem volt ilyen nagyságrendű. A változások részleteit külön táblázatban mutatjuk be. 3. Melléklet 2. táblázat 4. Cél szerinti juttatások kimutatása Az Alapítvány az Alapító okiratban meghatározott célokat 2010-ben pénzbeli juttatások, térítések formájában teljesítette. Az Alapítvány a kifizetéseket benyújtott kérelmek, pályázatok alapján, számlák és egyéb bizonylatok bemutatása, benyújtása után teljesíti. A változások részleteit külön táblázatban mutatjuk be. 3. Melléklet 3. táblázat 5. Központi Költségvetési szervtől, elkülönített állami pénzalaptól, helyi önkormányzattól, települési önkormányzatok társulásától és mindezek szerveitől kapott támogatás mértéke Tárgyévben az Alapítvány forint támogatást kapott tartós adományozási szerződés keretében az Alapítótól. Az Alapítótól kapott támogatás összege és formája a korábbi évekhez képest nem változott. A változások részleteit külön táblázatban mutatjuk be. 3. Melléklet 4. táblázat 6. A közhasznú szervezet vezető tisztségviselőinek nyújtott juttatások értéke, illetve összege Az Alapítvány vezető tisztségviselői nem kapnak semmilyen díjazást, költségtérítést. 3. Melléklet 5. táblázat

8 7. A közhasznú tevékenységről szóló rövid tartalmi beszámoló Az Alapítvány története röviden Az OTP Fáy András Alapítvány 1993-ban jött létre azzal a céllal, hogy a fiatalok számára színes programokat nyújtson, segítse őket támogató tevékenységével. Az Alapítvány közel 10 évig évi egy-egy pályázat keretében valósította meg a fenti célt ban az Alapítvány új kuratóriumot választott. Az irányító testület jelentősen átalakította és megújította a korábbi tevékenységet - új irányokat, célokat, fejlesztési nyomvonalakat és célcsoportokat jelölt ki. Tevékenységének fókuszába azok a középiskolások kerültek, kik a tapasztalatok szerint igencsak elhanyagoltak voltak tudásalapú támogatások tekintetében. A Kuratórium új célt tűzött ki az Alapítvány működtetői számára is: a fiatalok pénzügyi-gazdasági ismereteinek növelésében kell az Alapítványnak szerepet vállalnia. Ezt a célt számos akkori kutatás is alátámasztotta, amelyek megmutatták, hogy a fiatal korosztály szinte egyáltalán nem igazodik el a gazdaságban, nincs tisztában saját vagy családja pénzügyeivel, és ezen körülmények okán szinte alkalmatlan egy vállalkozás, gazdasági tevékenységet végző cég vagy éppen a családi pénzügyek átlátására, irányítására is. A speciális szaktudást átadó középiskolák tanulói ezen ismeretekkel rendelkeznek, azonban ezek az intézmények csupán mintegy 20%-át tették ki a középiskoláknak (2003-ban), mára pedig arányuk tovább csökkent. Az Alapítvány napjainkban Az OTP Fáy András Alapítvány 2003 óta tudatosan és szakmai módon építkezik, hogy elérje célját. Az Alapítvány szakmai tevékenysége évről-évre fejlődve, szakemberek ajánlása és a Kuratórium által megvitatva és jóváhagyva valósul meg. Az éves munka többségében az előző év szakmai tevékenységére építve tematikusan azt kiegészítve és továbbfejlesztve - megy végbe. Az elmúlt nyolc éves szakmai tapasztalatunk alapján elmondhatjuk, hogy az OTP Fáy András Alapítvány tevékenysége hiánypótló, egyben kihagyhatatlan, értékteremtő társadalmi tevékenység Magyarországon. A középiskolások felnőtt életre való felkészítésével ilyen szervezett formában és ilyen gyakorlati hatékonysággal jelenleg senki sem foglalkozik. Az OTP Fáy András Alapítvány éppen erre vállalkozott, szakmai tevékenységének ezt állította a középpontjába. Az OTP Fáy András Alapítvány szakmai tevékenységének eddigi és jövőbeli sikere a kor elvárásaihoz, a divathoz és az aktuális trendekhez való igazodás. Ezért tudjuk hatékonyabban és sikeresen megszólítani a fiatalokat, ezért nő évről évre a szakmai tevékenységünket váró iskolák és iskolai közösségek száma. Az OTP Fáy András Alapítvány tevékenysége három összefüggő, tevékenységének jellegét ítélve azonban mégis különböző részre osztható: 1. Mecénási tevékenység. 2. Szakmai munka, ingyenes szolgáltatások 3. Újítások, szakmai fejlesztések, innovatív projektgenerálás.

9 AZ ALAPÍTVÁNY MECÉNÁSI TEVÉKENYSÉGE A mecénási tevékenységünk az Alapítvány évi megalakítása óta folyamatos. Egy 2004-ben hozott kuratóriumi döntés értelmében mecenatúra tevékenységünk szinte teljes egészében előre tervezett módon, szakmai programok keretében bonyolódik. Jelenleg a legjelentősebb adományozási akciónk az ötödik éve futó könyvtárfejlesztési programunk, amelyet évről évre megújítunk és folyamatosan bővítünk. Mecénás tevékenységünkhöz tartozik különböző személyeket és iskolai közösségeket egyaránt megszólító pályázatok kiírása is, amelyek célja a tehetséges és aktív fiatalok (fiatal csoportok) díjazása, jutalmazása, hasznos ajándékeszközökkel való ellátása. Ezek közül évek óta legjelentősebb a Fáy Alkotói pályázat lebonyolítása. Az elmúlt évek működéséből egyértelmű tapasztalatként levonható, hogy azok a középiskolák, akik adományprogramjainknak kedvezményezettjei voltak, később jelentős intenzitással, aktív pedagógiai részvétellel kapcsolódnak be szakmai programjainkba és veszik igénybe ingyenes szolgáltatásainkat. SZAKMAI MUNKÁNK, SZOLGÁLTATÁSAINK: Szakmai munkánk alapja a 2003 óta fenntartott napi ügyfélszolgálati tevékenységünk (telefonon és Interneten keresztül), amely alapja az 1200 magyarországi középiskolával fenntartott folyamatos kapcsolatnak. Szakmai programjaink kifejezetten a pályaválasztásra és a felnőtt kort célzó életviteli, életvezetési és gazdálkodási ismeretek átadására és megtanítására fókuszálnak. Ezeknek a programoknak direkt és indirekt eszközeit is megbízott szakembereink fejlesztik és állítják elő a célcsoportok (elsősorban diákok és középiskolák tanárai) elvárásaihoz igazítva és a megtapasztalt társadalmi hiányosságoknak megfelelően. Az eszközök közé tartoznak tananyagok, képzési metodikák, tréningek, tankönyvek, tudástárak, adatbázisok és sok minden egyéb, amit a napi munkánk során használunk. Tevékenységünket élőerős munkaként elsősorban Magyarország hátrányosabb helyzetű régióira, keletmagyarországi és dél-magyarországi területeire fókuszáltuk. Eközben a napi ügyfélszolgálati munkánkban nyugat-magyarországi tanárképző tevékenységünk és szakmai akcióink során (például ifjúsági fesztiválokon való részvételünkkor) azt tapasztaltuk, hogy tevékenységünkre az egész országban szükség van. ÚJÍTÁSAINK, FEJLESZTÉSEINK: Szakmai munkánk alapja az innováció és a mobilitás. Az Alapítvány számára az innováció a napi tevékenység két fontos területén egyaránt megvalósul. Egyrészt folyamatosan dolgozunk azon (tervezünk és kísérletezünk), hogy a túlmediatizált világban hogyan érhetők el, szólíthatók meg leghatékonyabban a diákok. Ehhez készítünk online és offline eszközöket, ehhez szervezünk helyhez kötött és mobil programokat. Másrészt folyamatosan figyeljük a nemzetközi trendeket,

10 szakmai anyagainkat, tananyagainkat állandóan fejlesztjük, bővítjük. Ehhez a munkához pályáztatás útján vagy jelentős szakmai referenciák alapján keresünk szakértőket és munkatársakat. Így az Alapítvány napi stratégiai, ügyviteli s kommunikációs feladatait ellátó stáb, valamint az OTP Bank Alapítvány rendelkezésére bocsátott szakemberei és a külső szakértők együtt dolgoznak a szakmai programok és azok eszközeinek fejlesztésén. Az OTP Fáy András Alapítvány 2003 óta tudatosan és szakmai módon építkezik, hogy elérje célját: minél több középiskolás diáknak, minél több hasznos életvezetési tanácsot adni és ezáltal egy a társadalom és az ország szempontjából egyaránt hasznos sikeres felnőtt Magyarországot építeni. Az Alapítvány szakmai tevékenysége évről-évre fejlődve, szakemberek ajánlása és a Kuratórium által megvitatva és jóváhagyva valósul meg. Az éves munka többségében az előző év szakmai tevékenységére építve tematikusan azt kiegészítve és továbbfejlesztve - megy végbe. Kiemelkedő projektek bemutatása A korábban feltüntetett célok és ismeretek tudatában 2004-ben az OTP Fáy András Alapítvány Légy takarékos és kreatív címmel pályázatot hirdetett középiskolai osztályok számára, melyben egy-egy projektmunka keretében ki kellett dolgozniuk egy általuk létrehozni kívánt, az iskolájuk keretei között működő diákvállalkozást Az Alapítvány kurátorai és a napi működtetésben résztvevő munkatársak úgy látják, hogy a diákvállalkozások támogatása az egyik olyan kitörési pont a mai középiskolai oktatási rendszerben, amely valós gyakorlati tudást nyújthat a gyerekek számára. Egy diákvállalkozás nem csak arra tanítja meg a fiatalokat, hogy hogyan kell működtetni egy vállalatot, hanem azt is, hogy alkalmazottként milyen lehetőségei, jogai, kötelezettségei vannak az embernek. A vállalkozói oldal megismerése is olyan információkat ad, melyek a valósi életben az aktív és tudatos polgárrá teheti a tinédzsereket. Ezen programtól továbblépve az OTP Fáy András Alapítvány 2004-ben kidolgozta az Alapok Program elnevezésű tréningjét. Ez a tréning a korábbi szakoktatási és nem szakoktatási szegmensben ismeretlen volt, hiszen ezen a területen működő (civil) szervezetek nem nyújtottak hasonlóan összetett tréning rendszerű képzést. Az Alapok Program sikerét bizonyítja, hogy több olyan középiskolával állunk kapcsolatban, amelyek évrőlévre igénylik az Alapítvány ilyen irányú támogatását, segítségét Az Alapok Programot az Alapítvány természetesen teljesen ingyenesen jutatta, juttatja el a középiskolás diákokhoz. Az OTP Fáy András Alapítvány társadalmi szemléletét tükrözve olyan helyszíneken valósítja meg évrőlévre az Alapok Programot, amely régiók, megyék és települések illetve azok lakói a hátrányos helyzetű térségekbe vannak besorolva. Ezen tevékenység során eljutottunk Hajdú-Bihar, Borsod-Abaúj-Zemplén, Jász-Nagykun-Szolnok, Békés, Pest, Baranya, Somogy és Nógrád megyékbe. Az évben tervezzük a megvalósítást Fejér és Veszprém megyére kiterjeszteni. A tréning célcsoportja folyamatosan újratermelődik, így sok esetben visszatérünk egy-egy korábbi helyszínre is. A fenti nyolc megyében közel 2000 diák végezte el a tréninget. A 2010-es év tavaszán egyrészt a célcsoport igényeinek, másrészt az Alapítvány tevékenységének kibővülése nyomán - a képzés tematikáját újragondoltuk és átalakítottuk. A megújult Alapok Programban a gazdasági-pénzügyi ismeretek azonos hangsúllyal szerepelnek a pályaválasztási és pályaorinetációs és alapvető jogi kérdésekkel, ismeretekkel.

11 A 2007-es évben az OTP Fáy András Alapítvány az Alapok Programot kiegészítette és átdolgozta középiskolai tanárok részére, melyben nemcsak a szükséges (Alapok programban jelzett) tudásanyagot adjuk át a jelentkező középiskolai tanárok részére, hanem az oktatás keretében a tréning módszertan elemeit is oktatjuk azon cél érdekében, hogy a tanárok a szokásos front-oktatás helyett az együttműködésen alapuló tréningtechnikákat is megismerjék. Az Alapok Program III. elnevezésű tanárképzési tréninget az OTP Fáy András Alapítvány a Felnőttképzési Akkreditáló Testületnél évben akkreditáltatta, melynek nyomán 2009-ben megkezdődtek a középiskolai tanárok képzései és 2010 évben összesen 68 tanár végezte el ingyenes képzésünket, ami azt jelenti, hogy országszerte 51 középiskola végzős diákjai részesülnek ezen a módon gazdasági szemléletű életvezetési- és karriertréningben január 15-én indította útjára az OTP Fáy András Alapítvány a mileszel.hu website-ot és az ahhoz kapcsolódó ingyenes szolgáltatásait. Ezen szakmai tevékenység a pályaorientáció - pályaválasztás - munkavállalás önmenedzselés témakörét körbejáró, főként középiskolásokat segítő portál. A teszteken túl a portál lehetőséget ad arra, hogy a felhasználók egy speciális csatornán kérdéseket tehessenek fel a pályaválasztási tanácsadónak, aki ugyanitt megválaszolja azokat. Az Alapítvány illetve a mileszel.hu weboldal nem kizárólag a diákokat tekinti célcsoportjának, hanem a fiatalok szüleit, illetve a tanárait is. A szülők megszólítása megkezdődött, de ezen tevékenységünk még nem teljesedett ki december 6-án a mileszel.hu-n megjelent a szülők számára készült pályaválasztási teszt, melynek segítségével a felelős szülő támpontot kaphat a gyermeke orientációjához Az oldal működése alapvetően egy időszakra koncentrálódik: december-február közötti időszak (de ezen perióduson kívül is minden szolgáltatása folyamatosan működik, bár a látogatók kisebb intenzitással keresik fel). Az év további részében a szolgáltatás a személyes interakciókra épít tréningek, személyes tanácsadások keretében. Ezen tevékenység keretében az OTP Fáy András Alapítvány március és május között mintegy 10 iskolában tartott képzést és tanácsadást. Az online tanácsadáson túl a mileszel.hu tanácsadói folyamatosan járják az iskolákat és rendezvényeket ben az OTP Fáy András Alapítvány három fesztiválon jelent meg a mileszel.hu programmal, ahol minden esetben az igényeknek megfelelő program- és szolgáltatáscsomagot állítottunk össze. A Diákújságírók Médiafesztiválján közel 3000 középiskolás jelent meg, ezen diákok java a média és kommunikációs továbbtanulási terület iránt érez vonzalmat. Ezen az országos találkozón a mileszel.hu személyes tanácsadással, tesztekkel és szakmai előadásokkal jelent meg. A másik két zenei fesztiválon (EFOTT és VOLT Fesztivál) is a személyes tanácsadás volt az Alapítvány fő produkciója, azonban mindezt olyan melléktevékenységekkel egészítettük ki, amelyek önmagukban is vonzották a fiatalokat: kézműves tevékenységek, videó játékok, stand up comedy show-k, divatbemutatók. Mindezen programok mentén a diákok még egy fesztiválon is szívesen kérnek segítséget a jövőjük építéséhez, azonban ehhez meg kell találni a megfelelő közvetítőközeget.

12 2010-ben az Alapítvány Kuratóriumának egyöntetű döntése értelmében új kezdeményezés elindítása vált valóra, melynek célja a középiskolások látóterébe emelni a különböző tudományokat, a kutatói-tudományos munkát. A Tudásfeltöltés névre keresztelt projekt során az idei tanévben 300 tudományos kisfilmet juttat el az érdeklődő diákokhoz a honlapon keresztül. Az OTP Fáy András Alapítvány már ötödik éve támogatja, segíti a középiskolák könyvtárait a szakmai a diákok és a tanárok fejlődése érdekében. A Könyvhullám pályázat útján öt év alatt közel 100 millió forint összegben adományoztunk könyveket (szakkönyvek, szótárak, szépirodalmi alkotások, tanári segédanyagok), filmeket, számítástechnikai eszközöket, illetve folyóirat előfizetéseket a középiskoláknak, illetve azok tagintézményeinek. A 2010-es évi pályázat során az Alapítvány 153 iskolát támogató, egyenként Forint értékű könyvcsomaggal. A Könyvhullám program során a pályázó intézmények egy közel 3000 könyvet és 300 DVD-t tartalmazó listából választhatták ki a számukra szükséges, érdekes tartalmakat, melyeket a nyertes iskolák hiánytalanul megkapnak. A könyv- és DVD csomag mellé az iskolák részére egy éves természet Világa és Élet és Tudomány előfizetést is adományoz az Alapítvány. Budapest, január 30. elnök Záradék: E közhasznúsági jelentést az OTP Fáy András Alapítvány közgyűlése február 14-i ülésén elfogadta.

13 Közhasznúsági jelentés 1. számú melléklet OTP Fáy András Alapítvány Szervezet adószáma: Budapest Nádor utca 16. KSH szám: cégbírósági, bírósági végzés száma: 11 PK 68245/92/14 Mérleg időszak: január december 31. fordulónap: április 30. adatok e Ft-ban Sorszám A tétel megnevezése Előző év Előző évek helyesbítései Tárgyév a. b. c. d. e. 1. A. Befektetett eszközök I. Immateriális javak 3. II. Tárgyi eszközök III. Befektett pénzügyi eszközök 5. IV. Befektett eszközök értékhelyesbítése 6. B. Forgóeszközök I. Készletek 8. II. Követelések 9. III. Értékpapírok IV. Pénzeszközök C. Aktív időbeli elhatárolások 12. Eszközök összesen D. Saját tőke I. Induló tőke II. Tőkeváltozás III. Lekötött tartalék 17. IV. Értékelési tartalék 18. V. Tárgyévi eredmény alaptevékenységből VI. Tárgyévi eredmény vállalkozási tevékenységből E. Céltartalékok 21. F. Kötelezettségek I. Hátrasorolt kötelezettségek 23. II. Hosszú lejáratú kötelezettségek 24. III. Rövid lejáratú kötelezettségek G. Passzív időbeli elhatárolások 26. Források összesen Dátum: Budapest, január 30. elnök

14 OTP Fáy András Alapítvány Szervezet adószáma: Budapest Nádor utca 16. KSH szám: cégbírósági, bírósági végzés száma: 11 PK 68245/92/14 Eredménykimutatás időszak: január december 31. fordulónap: április 30. adatok e Ft-ban Előző évek Sorszám A tétel megnevezése Előző év Tárgyév helyesbítései a b c d e A. Összes közhasznú tevékenység bevétele Közhasznú célú működésre kapott támogatás a. alapítótól b. központi költségvetésből 0 c. helyi önkormányzattól 0 d. egyéb 2. Pályázati úton elnyert támogatás 3. Közhasznú tevékenységből származó árbevétel Tagdíjból származó bevételek 5. Egyéb bevételek 6. Pénzügyi műveletek bevételei 7. Rendkívüli bevételek 8. Aktivált saját teljesítmény értéke B. Vállalkozási tevékenység árbevétele Árbevételek 2. Egyéb bevételek 3. Pénzügyi műveletek bevételei 4. Rendkívüli bevételek C. Összes bevétel Közhasznúsági jelentés 2. számú melléklet D. Közhasznú tevékenység költségei Anyagjellegű ráfordítások Személyi jellegű ráfordítások Értékcsökkenési leírás Egyéb ráfordítások Pénzügyi műveletek ráfordításai Rendkívűli ráfordítások E. Vállalkozási tevékenység költségei Anyagjellegű ráfordítások 2. Személyi jellegű ráfordítások 3. Értékcsökkenési leírás 4. Egyéb ráfordítások 5. Pénzügyi műveletek ráfordításai 6. Rendkívűli ráfordítások 7. Aktivált saját teljesítmények értéke F. Összes tevékenység költségei (D+E) G. Adózás előtti vállalkozási eredmény (B-E) H. Adófizetési kötelezettség I. Tárgyévi vállalkozási eredmény (G-H) J. Tárgyévi közhasznú eredmény (A-D) Dátum: Budapest, január 30. elnök 2oldal /8 oldal

15 Közhasznúsági jelentés 2. számú melléklet Tájékoztató adatok/ Eredménykimutatás részletezése Sorszám A tétel megnevezése Előző év Előző évek helyesbítései Tárgyév A Személyi jellegű ráfordítások Bérköltségek 0 0 a. Megbízási díjak b. Tiszteletdíjak 2. Személyi jellegű egyéb költségek Személyi jellegű költségek közterhei 3 B Nyújtott támogatások Továbbutalt, illetve átadott támogatás Dátum: Budapest, január 30. elnök 3oldal /8 oldal

16 Közhasznúsági jelentés 3.számú melléklet Támogatásnyújtó neve KIMUTATÁS a költségvetési támogatás felhasználásról év Támogatás Felhasználás célja Felhasználás összege Ft időpontja összege előző évi tárgyévi Átvitel összege közhasznú tevékenységek 1. Szja 1%-os támogatás 0 támogatása szja 1% Elszámolás határideje 2. Alapítótól kapott támogatás szerződés alapján határidő nélkül szerződés alapján korábbi évek fel nem használt támogatásai összesen 3. Önkormányzattól kapott támogatás 4. Egyéb 5. Az Alapítvány 2010-ben kizárólag az alapítótól kapott pénzbeni támogatást számú táblázat

17 Közhasznúsági jelentés 3.számú melléklet KIMUTATÁS a vagyon felhasználásáról Megnevezés Előző évi összeg év Tárgyévi összeg Változás % Változás e Ft Induló tőke ,0 0 Tőkeváltozás , Lekötött tartalék Értékelési tartalék Tárgyévi eredmény összesen , Megjegyzés nem történt módosítás A korábbi években meghatározott célok támogatása 2010-ben realizálódott, így a tőke felhasználása nagyobb mértékű. nincs változás nincs változás A kuratóriumi döntések alapján a kifizetések mértéke és jogcímei nőttek, így a kifizetett támogatások értéke és száma is nőtt. Tárgyévi eredmény alaptevékenységből , Tárgyévi eredmény vállalkozási tevékenységből 0 0 0,0 0 Egyéb A kuratóriumi döntések alapján a kifizetések mértéke nőtt, így a kifizetett támogatások értéke és száma is nőtt. Az Alapítvány nem végez vállakozási tevékenységet. 5. számú táblázat

18 Közhasznúsági jelentés 3.számú melléklet KIMUTATÁS a cél szerinti juttatásokról év Megnevezés Előző évi összeg Tárgyévi összeg Eltérés % Eltérés e Ft Megjegyzés Közhasznú tevékenység keretében nyújtott Pénzbeli juttatások összesen , ebből adóköteles 0 - ebből adómentes , Egyéb szervezetek, magánszemélyek részére biztosított támogatás Természetbeni juttatások összesen , ebből adóköteles 0 - ebből adómentes , Egyéb szervezetek, magánszemélyek részére biztosított támogatás Egyéb juttatások 0 ÖSSZESEN: , Egyéb célszerinti, de nem közhasznú tevékenység keretében nyújtott Pénzbeli juttatások összesen 0 0 Természetbeni juttatások összesen 0 0 Egyéb juttatások 0 ÖSSZESEN: MINDÖSSZESEN: , számú táblázat

19 Közhasznúsági jelentés 3.számú melléklet KIMUTATÁS Központi költségvetési szervtől, elkülönített állami pénzalaptól, helyi önkormányzattól, települési önkormányzatok társulásától és mindezek szerveitől kapott támogatás mértéke év Juttatás megnevezése Támogatott cél Támogatás összege Változás előző évi tárgyévi % Ft Központi költségvetési szervtől Nemzeti Civil Alapprogram 0 Nemzeti Sporthivatal 0 Ekülönített állami pénzalap 0 Helyi Önkormányzat és szervei 0 0 Fövárosi Önkormányzat 0 Önkormányzat 0 Kisebbségi települési önkormányzat 0 Települési önkormányzat társulása 0 Magánszemélyektől 0 Egyéni vállalkozóktól 0 Jogi személyiségű gazdasági társaságtól Működési támogatás, programtámogatás Jogi személyiség nélküli gazdasági társaságtól 0 Közhasznú szervezettől 0 SZJA 1% APEH 0 Iparűzési adó 0 Egyéb ÖSSZESEN: számú táblázat

20 Közhasznúsági jelentés 3. számú melléklet Juttatás megnevezése KIMUTATÁS A közhasznú szervezet vezető tisztségviselőinek nyújtott juttatások értéke, illetve összege év Juttatás összege Ft Eltérés előző évi tárgyévi % Ft Megjegyzés Cél szerinti pénzbeli kifizetések Természetbeni juttatások 0 Szja mentes 0 Szja köteles 0 Értékpapír juttatások 0 Tiszteletdíjak, megbízási díjak 0 Adott kölcsönök összege 0 Kamatmentes kölcsönök 0 Egyéb juttatások 0 ÖSSZESEN: Az Alapítvány legfőbb döntést hozó, illetve képviselő szervezete a Kuratórium. A Kuratórium elnöke és tagjai megbízásukat társadami munkában látják el. 5. táblázat

Bodzavár oktatási, nevelési alapítvány 8291 Vöröstó, Fő u. 21. 2011. évi Közhasznúsági jelentése

Bodzavár oktatási, nevelési alapítvány 8291 Vöröstó, Fő u. 21. 2011. évi Közhasznúsági jelentése Bodzavár oktatási, nevelési alapítvány 8291 Vöröstó, Fő u. 21. 2011. évi Közhasznúsági jelentése Vöröstó, 2012. február 9. Radnay Péter elnök BODZAVÁR oktatási, nevelési alapítvány Közhasznúsági jelentése

Részletesebben

2011. évi Közhasznúsági jelentés

2011. évi Közhasznúsági jelentés Törökbálinti Városőrség Polgárőr Egyesület, Törökbálint 18028049-1-13 i Közhasznúsági jelentés Kelt: Törökbálint, 2012. március 12. képviselő 1. SZÁMVITELI BESZÁMOLÓ A szervezet ben gazdálkodásáról a számviteli

Részletesebben

GYÖNGYHALÁSZAT TEHETSÉGGONDOZÓ ALAPÍTVÁNY KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS

GYÖNGYHALÁSZAT TEHETSÉGGONDOZÓ ALAPÍTVÁNY KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS GYÖNGYHALÁSZAT TEHETSÉGGONDOZÓ ALAPÍTVÁNY KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS Készítette: Gyöngyhalászat Tehetséggondozó Alapítvány 2012. május 14. GYÖNGYHALÁSZAT TEHETSÉGGONDOZÓ ALAPÍTVÁNY 2800 Tatabánya Bánhidai-ltp.408.

Részletesebben

ANIMA Társadalmi és Kulturális Egyesület 8888 Lispeszentadorján,Jókai út 4. 2011. évi Közhasznúsági jelentése

ANIMA Társadalmi és Kulturális Egyesület 8888 Lispeszentadorján,Jókai út 4. 2011. évi Közhasznúsági jelentése ANIMA Társadalmi és Kulturális Egyesület 8888 Lispeszentadorján,Jókai út 4. 2011. évi Közhasznúsági jelentése Lispeszentadorján,2012.Május 29. Gyertyánági Endre elnök ANIMA Társadalmi és Kulturális Egyesület

Részletesebben

Érmelléki Természetvédelmi és Turisztikai Közhasznú Egyesület 4002 Debrecen, külterület 01287 hrsz.

Érmelléki Természetvédelmi és Turisztikai Közhasznú Egyesület 4002 Debrecen, külterület 01287 hrsz. Érmelléki Természetvédelmi és Turisztikai Közhasznú Egyesület 4002 Debrecen, külterület 01287 hrsz. 2011. évi Közhasznúsági jelentése Debrecen, 2012. május 30. Vásárhelyi Szilárd elnök A Érmelléki Természetvédelmi

Részletesebben

K Ö Z H A S Z N Ú S Á G I J E L E N T É S

K Ö Z H A S Z N Ú S Á G I J E L E N T É S Moravcsik Alapítvány K Ö Z H A S Z N Ú S Á G I J E L E N T É S 2010 Budapest, 2011. 2 T a r t a l o m 1. A szervezet alapadatai 2. A Moravcsik Alapítvány számviteli beszámolója 3. Kimutatás a költségvetési

Részletesebben

Göllner Mária Waldorf Pedagógiai Alapítvány

Göllner Mária Waldorf Pedagógiai Alapítvány 1 8 4 9 4 2 8 0-9 1 3 3-5 6 9-0 7 Közhasznú Egyéb Szervezet Egyszerűsített Éves Beszámolója Éves zárómérleg 2011. január 01. - 2011. december 31. 2011 Kelt Budapest, 2012. május 06. P. H. Az adatok 0 könyvvizsgálattal

Részletesebben

Anima Társadalmi és Kulturális Innovációs Egyesület. 2010. évi Közhasznúsági jelentése

Anima Társadalmi és Kulturális Innovációs Egyesület. 2010. évi Közhasznúsági jelentése 1 Anima Társadalmi és Kulturális Innovációs Egyesület 8888 Lispeszentadorján, Jókai út 4. 2010. évi Közhasznúsági jelentése Lispeszentadorján, 2011. május 29. Gyertyánági Endre elnök ANIMA Társadalmi és

Részletesebben

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2007.

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2007. KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2007. évre A szervezetet 18 alapító tag hozta létre 2006-ban, és négyfős Elnökség vezeti. A szervezethez 2007-ben 3 új tag csatlakozott. Az Egyesület 2007. évben a tagok által befizetett

Részletesebben

Bízz Vakon Közhasznú Egyesület

Bízz Vakon Közhasznú Egyesület 1 8 2 6 5 4 5 5-6 2 0 9-5 2 9-0 1 Közhasznú Egyéb Szervezet Egyszerűsített Éves Beszámolója Éves zárómérleg 2014. január 01. - 2014. december 31. 2014 Kelt Budapest, 2014. december 31. P. H. Az adatok

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés

Közhasznúsági jelentés Dél alföldi Postatörténeti Alapítvány 6600 Szentes Brusznyai sétány 8. 2011. évi Közhasznúsági jelentés Szeged, 2011. február 10. Készítette: Dél-alföldi Postatörténeti Alapítvány 2 A szervezet alapadatai:

Részletesebben

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS. 2008. év

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS. 2008. év PSYCHOLUCIA Tanácsadó és Szolgáltató Kht. 1027 Budapest, Csalogány u. 3/B., I/4. Statisztikai számjel: 22315766-7220-571-01 Adószám: 22315766-2-41 Cégjegyzékszám: 01-14-000173 KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2008.

Részletesebben

2011. évi Egyszerűsített éves beszámoló

2011. évi Egyszerűsített éves beszámoló Közhasznúsági jelentés 1. Sz. melléklet Statisztikai azonosító. 18475812-9499-529-06 Adóazonosító szám:18475812-1-06 Pk.06.158/2005 Rotary Club Szeged-Tisza 6720 Szeged, Wesselényi utca 6. 2011. évi Egyszerűsített

Részletesebben

2009. évi Közhasznúsági jelentése

2009. évi Közhasznúsági jelentése Spalding Teológiai Képzésért Alapítvány 2053 Herceghalom Zsámbéki út 10. 2009. évi Közhasznúsági jelentése Herceghalom, 2010.05.20. kuratóriumi titkár Spalding Teológiai Képzésért Alapítvány Közhasznúsági

Részletesebben

TÁRSADALMI SZERVEZET KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉSE 2008 ÉV

TÁRSADALMI SZERVEZET KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉSE 2008 ÉV TÁRSADALMI SZERVEZET KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉSE 2008 ÉV 1 8 4 3 9 2 0 5 9 4 9 9 5 2 9 0 5 Statisztikai számjele vagy adószám TÁRSADALMI SZERVEZET, KÖZTESTÜLET MEGNEVEZÉSE: GÖMÖRI KÖRNYEZET ÉS TÁJFEJLESZTŐ

Részletesebben

2008. ÉVZÁRÓ KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS ÉS EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓ

2008. ÉVZÁRÓ KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS ÉS EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓ NYÍRSÉGI SZAKKÉPZÉS-SZERVEZÉSI KIEMELTEN KÖZHASZNÚ NONPROFIT KFT. 4400 Nyíregyháza, Árok u. 53. Cégjegyzékszám: 15-09-072924 Statisztikai számjel: 14380549-8532-599-15 2008. ÉVZÁRÓ KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS

Részletesebben

K Ö Z H A S Z N Ú S Á G I J E L E N T É S

K Ö Z H A S Z N Ú S Á G I J E L E N T É S Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítvány K Ö Z H A S Z N Ú S Á G I J E L E N T É S 2009 Budapest, 2010. június 25. 2 T a r t a l o m 1. A szervezet alapadatai 2. A Szent Márton Gyermekmentő

Részletesebben

LEMHÉNYI KÉTTANNYELVŰ ALAPÍTVÁNY. 1163 Budapest, Hősök fasora 30. KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2011. ÉV

LEMHÉNYI KÉTTANNYELVŰ ALAPÍTVÁNY. 1163 Budapest, Hősök fasora 30. KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2011. ÉV LEMHÉNYI KÉTTANNYELVŰ ALAPÍTVÁNY 1163 Budapest, Hősök fasora 30. KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2011. ÉV Adószám: 18214404-1-42 Bírósági bejegyzés száma: 16.Pk.60127/2011/2. Közhasznúsági kategória: Közhasznú

Részletesebben

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS Petőfibányai Kulturális és Testnevelési Közalapítvány 3023 Petőfibánya, Bánya út 3. KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2011 évről A szervezet alapadatai 1. Elnevezés: Petőfibányai Kulturális és Testnevelési Közalapítvány

Részletesebben

Üllői Mozgáskorlátozottak Egyesülete

Üllői Mozgáskorlátozottak Egyesülete K Ö Z H A S Z N Ú S Á G I J E L E N T É S 2010 Üllői Mozgáskorlátozottak Egyesülete székhely: 2225. Üllő, Pesti út 124. adószám: 18664940-2-13 közhasznúsági fokozat: kiemelkedően közhasznú szervezet kiemelkedően

Részletesebben

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2007

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2007 KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 27 Székhely: 152 Budapest Deák Ferenc u. 7-9. Adószám: 18186464-1-41 Közhasznúsági végzés: 7.Pk.6.228/25/2 Budapest, 28. június 21. Adószám: 18186464-1-41 Bírósági nyilvántartási

Részletesebben

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS DIÓSDI NŐI KAR ALAPÍTVÁNY KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2010. év Kelt: Diósd, 2011. január 22. A közhasznú jelentés tartalma: 1. ALAPADATOK 2. SZÁMVITELI BESZÁMOLÓ 3. KIMUTATÁS A KÖLTSÉGVETÉSI TÁMOGATÁSOK FELHASZNÁLÁSÁRÓL

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés. Mosolyország Alapítvány

Közhasznúsági jelentés. Mosolyország Alapítvány Közhasznúsági jelentés 2010 Mosolyország Alapítvány 2. Mosolyország Alapítvány Közhasznúsági jelentése 2010. Zárszámadása Fordulónap: 2010. december 31. Beszámolási időszak: 2010.01.01 2010.12.31 Budapest,

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés ÉSZAK-KAPOSI PARTNEREK VIDÉKFEJLESZTÉSI EGYESÜLET. 7444 Osztopán, Fő u. 11. Telefon, fax.: 82/436-000 http://www.ek-p.

Közhasznúsági jelentés ÉSZAK-KAPOSI PARTNEREK VIDÉKFEJLESZTÉSI EGYESÜLET. 7444 Osztopán, Fő u. 11. Telefon, fax.: 82/436-000 http://www.ek-p. Közhasznúsági jelentés 2008 ÉSZAK-KAPOSI PARTNEREK VIDÉKFEJLESZTÉSI EGYESÜLET 7444 Osztopán, Fő u. 11. Telefon, fax.: 82/436-000 http://www.ek-p.hu 1 Közhasznúsági jelentés részei: 1. Számviteli beszámoló

Részletesebben

Myrai Szent Miklós Keresztény Egyház. Közhasznúsági jelentés

Myrai Szent Miklós Keresztény Egyház. Közhasznúsági jelentés Myrai Szent Miklós Keresztény Egyház Oktatási és Művelődési Alapítványa Közhasznúsági jelentés 2011 I. Számviteli beszámoló II. III. IV. A költségvetési támogatások felhasználásáról készített kimutatás

Részletesebben

Közhaszú Egyéb Szervezet Egyszerűsített Éves Beszámolója Verzió 2001.0

Közhaszú Egyéb Szervezet Egyszerűsített Éves Beszámolója Verzió 2001.0 Közhaszú Egyéb Szervezet Egyszerűsített Éves Beszámolója Verzió 2001.0 Szervezet neve: Compass Európai Ifj. Közösségért Egyesület Szervezet címe: 7400 Kaposvár, Nyár u. 23. Szervezet Ksh száma: 1 8 7 8

Részletesebben

Zala Megyei Sportszövetségek Egyesülése

Zala Megyei Sportszövetségek Egyesülése Zala Megyei Sportszövetségek Egyesülése Közhasznúsági jelentés a 2011. évről 1. Számviteli beszámoló A számviteli beszámoló mellékletben csatolva. 2. A költségvetési és önkormányzati támogatás felhasználása

Részletesebben

AZ EMBEREKÉRT ALAPÍTVÁNY 2009. ÉVI KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉSE

AZ EMBEREKÉRT ALAPÍTVÁNY 2009. ÉVI KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉSE AZ EMBEREKÉRT ALAPÍTVÁNY 2009. ÉVI KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉSE A közhasznú szervezetekről szóló 1997. évi CLVI. tv. 19. rendelkezésének értelmében az Emberekért Alapítvány (1037 Budapest, Erdőalja u. 54.)

Részletesebben

Lépéselőny közhasznú Egyesület a diplomások foglalkoztatásáért

Lépéselőny közhasznú Egyesület a diplomások foglalkoztatásáért KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS Székhely: 4034 Debrecen Kisbánya u. 14/A. Közhasznúsági fokozat: közhasznú szervezet Közhasznúsági végzés: TPk.625.578/2002/4. Tartalom 2007. 2. Kimutatás a költségvetési támogatás

Részletesebben

KÖZHASZNÚ JELENTÉS 2011.01.01 2011.12.31. PADÁNYI KATOLIKUS GYAKORLÓISKOLA TALENTUM ALAPÍTVÁNYA VESZPRÉM, SZEGLETHY U. 6.

KÖZHASZNÚ JELENTÉS 2011.01.01 2011.12.31. PADÁNYI KATOLIKUS GYAKORLÓISKOLA TALENTUM ALAPÍTVÁNYA VESZPRÉM, SZEGLETHY U. 6. Padányi Katolikus Gyakorlóiskola Talentum Alapítványa 1/11 KÖZHASZNÚ JELENTÉS 2011.01.01 2011.12.31. PADÁNYI KATOLIKUS GYAKORLÓISKOLA TALENTUM ALAPÍTVÁNYA VESZPRÉM, SZEGLETHY U. 6. Padányi Katolikus Gyakorlóiskola

Részletesebben

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS. 2008. év. Kisgyermekes Anyák Nevelési, Gondoskodó-gondolkodó Alkotóműhely Közhasznú Egyesület. 7627 Pécs, Zsigmond u. 32.

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS. 2008. év. Kisgyermekes Anyák Nevelési, Gondoskodó-gondolkodó Alkotóműhely Közhasznú Egyesület. 7627 Pécs, Zsigmond u. 32. KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2008. év Kisgyermekes Anyák Nevelési, Gondoskodó-gondolkodó Alkotóműhely Közhasznú Egyesület 7627 Pécs, Zsigmond u. 32. Adószám: 18325054-1-02 Maróy Ditta Elnök TARTALOM: 1. Közhasznú

Részletesebben

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2011. ÉVRŐL

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2011. ÉVRŐL KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2011. ÉVRŐL 2012. május 31. Human Exchange Emberi Erőforrás Fejlesztő és Tanácsadó Alapítvány www.humanexchange.hu Human Exchange Emberi Erőforrás Fejlesztő és Tanácsadó Alapítvány

Részletesebben

HÉRA ALPÍTVÁNY EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓ KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLETE

HÉRA ALPÍTVÁNY EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓ KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLETE HÉRA ALPÍTVÁNY EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓ KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLETE 2012. 01. 01-12. 31. EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓ KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLETE 1 I. Általános kiegészítések 3 1.A vállalkozás bemutatása 3 Jogi

Részletesebben

Általános adatok: 1.1 Cégadatok

Általános adatok: 1.1 Cégadatok Általános adatok: 1.1 Cégadatok Név: Pszichológiai és Pedagógiai Intézet Közhasznú Alapítvány Forma: Közhasznú Alapítvány Adószám: 18937930-2-19 KSH szám: 18937930913356919 Bír. bej. szám: 1360. Alapítás

Részletesebben

Beszámoló az Ózdi Kommunikációs Nonprofit Kft. 2015. évi tevékenységéről Javaslat a mérleg megállapítására és az eredménykimutatás jóváhagyására

Beszámoló az Ózdi Kommunikációs Nonprofit Kft. 2015. évi tevékenységéről Javaslat a mérleg megállapítására és az eredménykimutatás jóváhagyására Beszámoló az Ózdi Kommunikációs Nonprofit Kft. 2015. évi tevékenységéről Javaslat a mérleg megállapítására és az eredménykimutatás jóváhagyására Előterjesztő: Ózdi Kommunikációs Nonprofit Kft. ügyvezetője

Részletesebben

OTP Fáy András ALAPÍTVÁNY 1051 Budapest, Nádor utca 16. Adószám:18014008-1-41 Nyilvántartási száma: 01-01-0003024 KÖZHASZNÚSÁGI BESZÁMOLÓ 2014. Budapest, 2015. május 15. TARTALOM I. Az Alapítvány 2014.

Részletesebben

VESEVILÁG ALAPÍTVÁNY. 2011. évi KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉSE

VESEVILÁG ALAPÍTVÁNY. 2011. évi KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉSE VESEVILÁG ALAPÍTVÁNY 2011. évi KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉSE Dr. Szendrey Gábor elnök A közhasznúsági jelentés 11 számozott oldalt tartalmaz, amit az Alapítvány kuratóriuma és az alapító VORSZ 2012. május 6-án

Részletesebben

"A" MÉRLEG Eszközök (aktívák) adatok E Ft-ban

A MÉRLEG Eszközök (aktívák) adatok E Ft-ban 18121427-1-41 11 "A" MÉRLEG Eszközök (aktívák) adatok E Ft-ban a b c d e 1 A. Befektetett eszközök - - 2 I. IMMATERIÁLIS JAVAK 3 II. TÁRGYI ESZKÖZÖK 4 III. BEFEKTETETT PÉNZÜGYI ESZKÖZÖK 5 B. Forgóeszközök

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés. 2014. év

Közhasznúsági jelentés. 2014. év Közhasznúsági jelentés 2014. év Mozgássérült Emberek Önálló Élet Egyesülete 1022 Budapest, Marczibányi tér 3. Budapest, 2015. április 30... szervezet vezetője Közhasznúsági jelentés részei: 1. SZÁMVITELI

Részletesebben

2009. ÉVI KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS ÉS EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓ

2009. ÉVI KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS ÉS EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓ NYÍRSÉGI SZAKKÉPZÉS-SZERVEZÉSI KIEMELKEDŐEN KÖZHASZNÚ NONPROFIT KFT. 4400 Nyíregyháza, Árok u. 53. Cégjegyzékszám: 15-09-072924 Statisztikai számjel: 14380549-8532-599-15 2009. ÉVI KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS

Részletesebben

K Ö Z H A S Z N Ú S Á G I J E L E N T É S

K Ö Z H A S Z N Ú S Á G I J E L E N T É S Örömhírmondók Alapítvány K Ö Z H A S Z N Ú S Á G I J E L E N T É S 2010. Budapest, 2011. T a r t a l o m 1. Az Örömhírmondók Alapítvány számviteli beszámolója...3 2. Kimutatás a költségvetési támogatás

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés 2011.12.31

Közhasznúsági jelentés 2011.12.31 Adószám:18010303-1-41 V2 Baráti Kör Motoros-Sport Közhasznú Egyesület 1048 Budapest, Hajló u. 7. IV/8. Közhasznúsági jelentés 2011.12.31 1 V2 Baráti Kör Motoros-Sport Egyesület Közhasznúsági jelentése

Részletesebben

2014. évi Egyszerűsített éves beszámoló

2014. évi Egyszerűsített éves beszámoló Közhasznúsági jelentés 1. számú melléklete Adószám: 18147115-1-41 Közhasznú alapítvány az allergia mentes életért 1015 Budapest, Ostrom u. 16. 2014. évi Egyszerűsített éves beszámoló Tartalma: Egyszerűsített

Részletesebben

Drog Stop Budapest Egyesület Nemzeti drogtelefon-szolgálat Segélytelefon: 06-80-505-678

Drog Stop Budapest Egyesület Nemzeti drogtelefon-szolgálat Segélytelefon: 06-80-505-678 Segélytelefon: 6-8-55-678 Irodai telefon/fax: 232-139; 133 Újpest 6. Pf. 49; Adószám: 18311-1-41; Bankszámla szám: 11747-2118996-, A DROG STOP BUDAPEST EGYESÜLET 211. ÉVI KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉSE A közhasznú

Részletesebben

Gyógyír XI. Egészségügyi Szolgáltató Nonprofit Kft. Kiegészítő melléklet

Gyógyír XI. Egészségügyi Szolgáltató Nonprofit Kft. Kiegészítő melléklet Statisztikai számjel: 21814097-8512-571-01 Cégjegyzék száma: 01-09-913332 Gyógyír XI. Egészségügyi Szolgáltató Nonprofit Kft. 2010. évi Éves beszámoló Kiegészítő melléklet Budapest, 2011. április 8. P.H...

Részletesebben

Iktatószám: 271/2009. Dorogi Szent Borbála Szakkórház és Szakorvosi Rendelő Kht. 2510 Dorog, Kossuth L. u. 6. KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2008. év Melléklet: Egyszerűsített éves beszámoló Dorog, 2008. március

Részletesebben

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS A Bátáért Egyesület 2010. évi működéséről

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS A Bátáért Egyesület 2010. évi működéséről KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS A Bátáért Egyesület 2010. évi működéséről Általános rész: Alapító okirat kelte: 2001. augusztus 19. Székhely: 7149 Báta, Fő u. 306. Bejegyzés dátuma: 2001. 09. 12. Végzés száma:

Részletesebben

OTT-ONE Nyrt. 2014. éves. auditált. jelentése

OTT-ONE Nyrt. 2014. éves. auditált. jelentése OTT-ONE Nyrt. 2014. éves auditált jelentése Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék... 2 Cégadatok... 3 Üzleti jelentés... 4 1. Összefoglaló... 4 2. A Társaság rövid- és középtávú feladatai... 4 3.1. Konszolidációs

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés

Közhasznúsági jelentés EGY HAJÓBAN GYERMEK-ÉS IFJÚSÁGVÉDÖ (KIEMELTEN KÖZHASZNÚ) ALAPÍTVÁNY Pk.60187/2004/4., Adsz.: 18325542-2-02, Számlasz.: 10402427-24220628-00000000 7623 Pécs, Szabadság u. 5., tel./ fax: 72/ 532-293 e-mail:

Részletesebben

2010. ÉVI KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS

2010. ÉVI KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2010. ÉVI KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS KATOLIKUS IFJÚSÁGI ÉS FELNŐTTKÉPZÉSI SZÖVETSÉG Beszámolót készítette: Fórizs Margit Könyvvizsgáló kamarai tagszám: 006981 A közzétett adatok könyvvizsgálattal nincsenek

Részletesebben

A jegyzőkönyv mellékletét képező előterjesztések. 1. napirend

A jegyzőkönyv mellékletét képező előterjesztések. 1. napirend A jegyzőkönyv mellékletét képező előterjesztések 1. napirend 1 2 3 4 5 6 7 Hiv. száma: 26921-1/2015. 2. napirend Eger Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének rendelet-tervezete a helyi iparűzési

Részletesebben

K Ö Z H A S Z N Ú S Á G I J E L E N T É S

K Ö Z H A S Z N Ú S Á G I J E L E N T É S Szent Márton Gyermekmentőszolgálat Közhasznú Alapítvány K Ö Z H A S Z N Ú S Á G I J E L E N T É S 2004 Budapest, 2005. 2 T a r t a l o m 1. A szervezet alapadatai 2. A Szent Márton Gyermekmentőszolgálat

Részletesebben

Kiegészítő melléklet a Szentes Városi Könyvtár Nonprofit Közhasznú Kft. 2012. évi beszámolójához

Kiegészítő melléklet a Szentes Városi Könyvtár Nonprofit Közhasznú Kft. 2012. évi beszámolójához Kiegészítő melléklet a Szentes Városi Könyvtár Nonprofit Közhasznú Kft. 2012. évi beszámolójához I. ÁLTALÁNOS RÉSZ: 1.) A cég: Jogi formája: Nonprofit Közhasznú Korlátolt Felelősségű Társaság Alapító okirat

Részletesebben

Vitamin Egészségpénztár 2010. ÉVI ÉVES BESZÁMOLÓ KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLETE

Vitamin Egészségpénztár 2010. ÉVI ÉVES BESZÁMOLÓ KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLETE 2010. ÉVI ÉVES BESZÁMOLÓ KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLETE BEVEZETŐ RÉSZ 1.) A PÉNZTÁR ALAPÍTÁSÁRA VONATKOZÓ ADATOK A VITAMIN Egészségpénztár (továbbiakban: Pénztár) működési formáját tekintve nyitott kiegészítő

Részletesebben

Gyál Város Önkormányzata Képviselő-testületének 5/2012.(III.01.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat 2012.évi költségvetéséről

Gyál Város Önkormányzata Képviselő-testületének 5/2012.(III.01.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat 2012.évi költségvetéséről Gyál Város Önkormányzata Képviselő-testületének 5/2012.(III.01.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat 2012.évi költségvetéséről Gyál Város Önkormányzatának Képviselő-testülete (továbbiakban: Képviselő

Részletesebben

I. Önkormányzat Bevételek

I. Önkormányzat Bevételek 1. Napirend 2016. évi költségvetés 1. Napirend ELŐTERJESZTÉS 2016. évi költségvetés Tisztelt Képviselő-testület! Az önkormányzat 2016. évi költségvetési javaslata az elfogadott 2016. évi költségvetési

Részletesebben

2012.évi KÖZHASZNÚ BESZÁMOLÓ KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLETE (2012.01.01-2012.12.31.)

2012.évi KÖZHASZNÚ BESZÁMOLÓ KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLETE (2012.01.01-2012.12.31.) DÁVID Kisemberek Társasága 1191 Budapest, Hunyadi u.31.sz. VI/18. Adószám: 188634-1-43 Jogállása: Közhasznú szervezet Bírósági végzés: 7.Pk. 61.125/1996/2. 212.évi KÖZHASZNÚ BESZÁMOLÓ KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLETE

Részletesebben

Pannon Várszínház Színművészetfejlesztési Nonoprofit Kft

Pannon Várszínház Színművészetfejlesztési Nonoprofit Kft Adószám: 20999476 2 19 Cégbíróság: Veszprém Megyei Törvényszék Cégjegyzékszám: 19-09-511588 Pannon Várszínház Színművészetfejlesztési Nonoprofit Kft 8200. Veszprém, Rákóczi u. 1. 1.em. 1. Kiegészítő melléklet

Részletesebben

2009.01.01 2009.12.31.

2009.01.01 2009.12.31. Padányi Katolikus Gyakorlóiskola Talentum Alapítványa 1/9 K Ö Z H A S Z N Ú J E L E N T É S 2009.01.01 2009.12.31. Padányi Katolikus Gyakorlóiskola Talentum Alapítványa Veszprém, Szeglethy u. 6. Padányi

Részletesebben

2014. ÉVI EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓ

2014. ÉVI EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓ NYÍRVIDÉK KÉPZŐ KÖZPONT KÖZHASZNÚ NONPROFIT KFT. Cégjegyzékszám: 15-09-073868 Statisztikai számjel: 14644610-8532-572-15 2014. ÉVI EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓ Kelt: Nyíregyháza, 2015. május 22..... Gaszperné

Részletesebben

Hírös Manus Alapítvány Székhelye: 6000Kecskemét, Nyíri út 38.

Hírös Manus Alapítvány Székhelye: 6000Kecskemét, Nyíri út 38. Hírös Manus Alapítvány Székhelye: 6000Kecskemét, Nyíri út 38. 2005. évi közhasznú beszámolója Kecskemét, 2006. május 30. Záradék: A közhasznúsági jelentést a kuratórium a /z/ 4./2006. számú határozatával

Részletesebben

CONCERTO ECCLESIASTICO ALAPÍTVÁNY STATISZTIKAI SZÁMJEL: 18049615-9499-569-01. ÉVES BESZÁMOLÓ ÉS KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2010.

CONCERTO ECCLESIASTICO ALAPÍTVÁNY STATISZTIKAI SZÁMJEL: 18049615-9499-569-01. ÉVES BESZÁMOLÓ ÉS KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2010. ÉVES BESZÁMOLÓ ÉS KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2010. Számviteli beszámoló Mérleg adatok ezer Ft-ban Sorszám 2009 2010 1. A. Befektetett eszközök 56 33 2. I. IMMATERIÁLIS JAVAK 0 0 3. II. TÁRGYI ESZKÖZÖK 56 33

Részletesebben

Ecsegfalva Községi Önkormányzat Polgármesterétől 5515 Ecsegfalva, Fő u. 67. Tel.: 66/487-100

Ecsegfalva Községi Önkormányzat Polgármesterétől 5515 Ecsegfalva, Fő u. 67. Tel.: 66/487-100 Ecsegfalva Községi Önkormányzat Polgármesterétől 5515 Ecsegfalva, Fő u. 67. Tel.: 66/487-100 ELŐTERJESZTÉS Szöveges beszámoló Ecsegfalva Községi Önkormányzat 2011. évi zárszámadásához Tisztelt Igazgatóság!

Részletesebben

KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET A KÖR 2004 Informatikai Nonprofit Kft. 2013. évi BESZÁMOLÓJÁHOZ

KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET A KÖR 2004 Informatikai Nonprofit Kft. 2013. évi BESZÁMOLÓJÁHOZ KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET A 2013. évi BESZÁMOLÓJÁHOZ I. I/1. Általános rész A vállalkozás bemutatása 1. A cég elnevezése: KÖR 2004 Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság 2. A cég rövidtett elnevezése: 3.

Részletesebben

23497241-6820-572-02 02-09-077830. 7629 Pécs Komjáth A. u. 5. 2015.december 31. A társaság a mérlegét a../ 2016. számú határozatával jóváhagyta!

23497241-6820-572-02 02-09-077830. 7629 Pécs Komjáth A. u. 5. 2015.december 31. A társaság a mérlegét a../ 2016. számú határozatával jóváhagyta! Statisztikai számjel: Cégjegyzék száma: 23497241-6820-572-02 02-09-077830 Vállalkozás megnevezése: Gandhi Gimnázium Közhasznú Nonprofit Kft. Vállalkozás címe: 7629 Pécs Komjáth A. u. 5. 2015.december 31.

Részletesebben

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2012. Tartalomjegyzék Közhasznú egyszerűsített éves beszámoló Mérleg Eredmény kimutatás Kiegészítő melléklet: Általános kiegészítések Részletes értékelés (Vagyoni helyzet, Támogatások,

Részletesebben

A Hulladék Munkaszövetség 2009. évi közhasznúsági jelentése

A Hulladék Munkaszövetség 2009. évi közhasznúsági jelentése HUMUSZ - HULLADÉK MUNKASZÖVETSÉG 1111 Budapest, Saru utca 11. Tel.+fax.: 36-1-3862648 E-mail: humusz@humusz.hu A Hulladék Munkaszövetség 2009. évi közhasznúsági jelentése 1. Számviteli beszámoló A Hulladék

Részletesebben

K Ö Z H A S Z N Ú S Á G I J E L E N T É S

K Ö Z H A S Z N Ú S Á G I J E L E N T É S Súlyosan Mozgássérültek BETHESDA Segélyező Alapítvány K Ö Z H A S Z N Ú S Á G I J E L E N T É S 2010 Budapest, 2011. 2 T a r t a l o m 1. A szervezet alapadatai 2. A Súlyosan Mozgássérültek BETHESDA Segélyező

Részletesebben

A Naprózsafa Hagyományőrző Néptánc Egyesület KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLETE

A Naprózsafa Hagyományőrző Néptánc Egyesület KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLETE Adószám: 18030806-1-13 A Naprózsafa Hagyományőrző Néptánc Egyesület közhasznú egyszerűsített éves beszámolójának KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLETE a 2011. január 1-től 2011. december 31-ig terjedő időszak tevékenységéről

Részletesebben

A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek közhasznú egyszerűsített beszámolója 2 0 1 1 év. Komlóért Egyesület egyéb szervezet megnevezése

A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek közhasznú egyszerűsített beszámolója 2 0 1 1 év. Komlóért Egyesület egyéb szervezet megnevezése A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek közhasznú egyszerűsített beszámolója 2 0 1 1 év egyéb szervezet megnevezése 7300 Komló, 48-as tér 1. címe Keltezés: 2012. április 17. Aranyos László az egyesület

Részletesebben

Eszközök és források értékelési szabályzata

Eszközök és források értékelési szabályzata ORSZÁGOS POLGÁRŐR SZÖVETSÉG Levélcím: Telefon: Fax: BM-tel: BM-fax: E-mail: 1077 Budapest, Király u. 71. 441-1827 441-1794 441-1821 21-248 21-232 kozpontiiroda@opsz.hu J ó v á h a g y o m: Budapest, 2015.

Részletesebben

A 2011. évi KÖLTSÉGVETÉS MELLÉKLETEI. 2 1. melléklet Nagykálló Város Önkormányzata költségvetésének bevételi és kiadási címrendje

A 2011. évi KÖLTSÉGVETÉS MELLÉKLETEI. 2 1. melléklet Nagykálló Város Önkormányzata költségvetésének bevételi és kiadási címrendje A B A 20. évi KÖLTSÉGVETÉS MELLÉKLETEI 2. melléklet Nagykálló Város Önkormányzata költségvetésének bevételi és kiadási címrendje 3 2. melléklet 4 3. melléklet 5 4. melléklet Nagykálló Város Önkormányzata

Részletesebben

Alap felett rendelkező megnevezése: Kiss Péter szociális és munkaügyi miniszter Alapkezelő megnevezése: Szociális és Munkaügyi Minisztérium

Alap felett rendelkező megnevezése: Kiss Péter szociális és munkaügyi miniszter Alapkezelő megnevezése: Szociális és Munkaügyi Minisztérium II/1. számú melléklet Alap felett rendelkező megnevezése: Kiss Péter szociális és munkaügyi miniszter Alapkezelő megnevezése: Szociális és Munkaügyi Minisztérium Alap megnevezése: Munkaerőpiaci Alap Alap

Részletesebben

Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. szeptember 26 i rendes ülésére

Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. szeptember 26 i rendes ülésére Új napirendi pont 28. számú előterjesztés Egyszerű többség ELŐTERJESZTÉS Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. szeptember 26 i rendes ülésére Tárgy: Beszámoló az Állami Számvevőszék

Részletesebben

ÓBUDA-BÉKÁSMEGYER VÁROSFEJLESZTŐ NONPROFIT KÖZHASZNÚ KFT. 2012. ÉVI KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉSE

ÓBUDA-BÉKÁSMEGYER VÁROSFEJLESZTŐ NONPROFIT KÖZHASZNÚ KFT. 2012. ÉVI KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉSE Óbuda-Békásmegyer Városfejlesztő Nonprofit Kft 1033 Budapest, Fő tér 3. Adószám: 22996888-2-41 KSH: 22996888-7490-572-01 Cg.j.: 01-09-948228 ÓBUDA-BÉKÁSMEGYER VÁROSFEJLESZTŐ NONPROFIT KÖZHASZNÚ KFT. 2012.

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés

Közhasznúsági jelentés Adószám: 18195376-2-42 Cégbíróság: Fővárosi Bíróság, mint Cégbíróság Cégjegyzék szám: 12.760 'Állat és Ember' Állat és Természetvédő, Kulturális és Szabadidő Egyesület 1151 Budapest, Pisztráng u. 3. Közhasznúsági

Részletesebben

OpenMaps Alapítv{ny Közhasznús{gi jelentés 2014.05.17

OpenMaps Alapítv{ny Közhasznús{gi jelentés 2014.05.17 OpenMaps Alapítv{ny Közhasznús{gi jelentés 2014.05.17 OpenMaps Alapítv{ny Közhasznús{gi jelentése a 2013-es esztendőről 1. SZ[MVITELI BESZ[MOLÓ A OpenMaps Alapítv{ny 2013. évben gazd{lkod{s{ról a sz{mviteli

Részletesebben

TADASHII Harcművészeti Sportegyesület 6723 Szeged, Tápai u. 26 I/2. 2012. évi Közhasznúsági jelentés

TADASHII Harcművészeti Sportegyesület 6723 Szeged, Tápai u. 26 I/2. 2012. évi Közhasznúsági jelentés TADASHII Harcművészeti Sportegyesület 6723 Szeged, Tápai u. 26 I/2 2012. évi Közhasznúsági jelentés A TADASHII Harcművészeti Sportegyesület Közhasznúsági jelentése a 2012-es esztendőről Bevezető rész:

Részletesebben

2013. évi közhasznúsági jelentése

2013. évi közhasznúsági jelentése KOSSUTH ISKOLA GYŐR A KORSZERŰ SZAKKÉPZÉSÉRT ALAPÍTVÁNY 9025 Győr, Kossuth Lajos u. 7. 2013. évi közhasznúsági jelentése 1 TARTALOM Tartalom 1. A SZERVEZET ALAPADATAI... 3 2. SZÁMVITELI BESZÁMOLÓ... 4

Részletesebben

KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET

KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET Statisztikai számjel: 22945033-3530-572-02 Cégjegyzékszám : 02-09-076277 Szigetvári Távhő Szolgáltató Nonprofit Kft 7900 Szigetvár, Szent István lakótelep 7. KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET 2013. év Szigetvár, 2014

Részletesebben

15EB 02 15EB 02/A. Cégadatok (A) Baranya Ifjúságáért NKft. Cégjegyzékszáma: 02 09 072806

15EB 02 15EB 02/A. Cégadatok (A) Baranya Ifjúságáért NKft. Cégjegyzékszáma: 02 09 072806 Igazságügyi Minisztérium Céginformációs és az Elektronikus Cégeljárásban Közreműködő Szolgálat 1055 Budapest, Kossuth tér 4. Cégadatok (A) Cég neve: 15EB 02 Baranya Ifjúságáért NKft. Cégjegyzékszáma: 02

Részletesebben

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2007-munkában.doc. Kelt: Cegléd, 2008. március 31.

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2007-munkában.doc. Kelt: Cegléd, 2008. március 31. KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2007 TARTALOMJEGYZÉK I. SZERVEZETI ADATOK... 2 II. SZÁMVITELI BESZÁMOLÓ... 2 II. 1. MÉRLEG, EREDMÉNYKIMUTATÁS... 3 II.. 2. KÖZHASZNÚ EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓ EREDMÉNYKIMUTATÁS...

Részletesebben

A B.-A.-Z. Megyei Természetjáró Szövetség Közhasznúsági jelentése a 2010-es esztendőről

A B.-A.-Z. Megyei Természetjáró Szövetség Közhasznúsági jelentése a 2010-es esztendőről A B.-A.-Z. Megyei Természetjáró Szövetség Közhasznúsági jelentése a 2010-es esztendőről 1. SZÁMVITELI BESZÁMOLÓ A B.-A.-Z. Megyei Természetjáró Szövetség kettős könyvvitelt vezető szervezetként ben gazdálkodásáról

Részletesebben

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2011. ÉV

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2011. ÉV KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2011. ÉV Alapadatok Alapítvány neve: NÓGRÁD MEGYEI REGIONÁLIS VÁLLALKOZÁSFEJLESZTÉSI ALAPÍTVÁNY Székhelye: 3100 Salgótarján, Mártírok út 1. Alapítás időpontja: 1994. június Módja:

Részletesebben

2014. Első negyedéves jelentése

2014. Első negyedéves jelentése 2 3 4 8 6 9 5 9 6 1 9 0 1 1 4 0 3 Statisztikai számjel 0 3-1 0-1 0 0 4 4 8 Cégjegyzék száma A Business Telecom Távközlési Nyilvánosan Működő Részvénytársaság 2014. Első negyedéves jelentése Takács Krisztián

Részletesebben

Főkönyvi kivonat. ( 4 oszlopos )

Főkönyvi kivonat. ( 4 oszlopos ) Lapszám: 1 / 9 113 55 000 0 55 000 0 Vagyoni értékű jogok 116 55 000 55 000 0 0 Technikai számla 1193 0 55 000 0 55 000 Vagyoni értékű jogok tervszerinti értékcsökkenése 143 275 000 0 275 000 0 Irodai,

Részletesebben

Kiegészítő melléklet 2014.

Kiegészítő melléklet 2014. Adószám: 19550204-1-03 Bíróság: Kecskeméti Törvényszék Bírósági végzés száma: Pk.60215/2007/6/I 6500 Baja, Bartók Béla utca 5. fszt. 1. 2014. Fordulónap: 2014. december 31. Beszámolási időszak: 2014. január

Részletesebben

DÉL-BALATONI IDEGENFORGALMI ÉS KÖZGAZDASÁGI SZAKKÖZÉPISKOLA EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓJÁNAK KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLETE. Székesfehérvár, 2015. május 29.

DÉL-BALATONI IDEGENFORGALMI ÉS KÖZGAZDASÁGI SZAKKÖZÉPISKOLA EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓJÁNAK KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLETE. Székesfehérvár, 2015. május 29. DÉL-BALATONI IDEGENFORGALMI ÉS KÖZGAZDASÁGI SZAKKÖZÉPISKOLA 2014 EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓJÁNAK KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLETE Székesfehérvár, 2015. május 29. A társaság bemutatása A Dél-balatoni Idegenforgalmi

Részletesebben

MÉRLEG " A " változat Eszközök ( aktívák )

MÉRLEG  A  változat Eszközök ( aktívák ) Statisztikai számjel: 1 0 7 3 2 3 4 6 2 9 3 2 1 1 4 0 4 Cégjegyzék száma: 0 4-1 0-0 0 1 3 8 4 Linamar Hungary RT. Az üzleti év mérlegfordulónapja: 2003. december 31. ( év / hó / nap ) MÉRLEG " A " változat

Részletesebben

KULCS-SOFT SZÁMÍTÁSTECHNIKA NYRT.

KULCS-SOFT SZÁMÍTÁSTECHNIKA NYRT. KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET 2015. üzleti évre Jóváhagyta: közgyűlése 2016. április 25-én 1022 Budapest, Törökvész út 30/A. +36-1-336-5300 www.kulcs-soft.hu 1. A TÁRSASÁG BEMUTATÁSA A társaság neve: A társaság

Részletesebben

POSTÁS EGÉSZSÉGPÉNZTÁR KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLETÉNEK SZÖVEGES INDOKLÁSA A 2010. ÉVRŐL

POSTÁS EGÉSZSÉGPÉNZTÁR KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLETÉNEK SZÖVEGES INDOKLÁSA A 2010. ÉVRŐL POSTÁS EGÉSZSÉGPÉNZTÁR KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLETÉNEK SZÖVEGES INDOKLÁSA A 2010. ÉVRŐL Készült: Budapest, 2011. április 27. Papp György IT elnök 1 I. Általános rész I.1. Alapadatok A pénztár neve: POSTÁS Egészségpénztár

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés az Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület 2 0 0 9. évi gazdálkodásáról

Közhasznúsági jelentés az Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület 2 0 0 9. évi gazdálkodásáról ORSZÁGOS FOGYASZTÓVÉDELMI EGYESÜLET 1012 Budapest, Logodi utca 22-24. Adószáma: 19012470-1-41 A Fővárosi Bíróság 13.Pk. 60.519/1. számú végzésével 1989.10.26-án 467 sorszám alatt vette nyilvántartásba.

Részletesebben

MMT_KHjel-2009.doc 1

MMT_KHjel-2009.doc 1 Közhasznúsági jelentés a Magyar Meteorológiai Társaság 2009. évi tevékenységéről Társaságunk a közhasznú szervezetekről szóló 1997. évi CLVI. törvény előírása szerint kérte a Fővárosi Bíróságtól nyilvántartásba

Részletesebben

2007. évi KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS ÉS EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓ

2007. évi KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS ÉS EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓ Nyíregyháza-Nagykálló-Tiszavasvári Nyírvidék Térségi Integrált Szakképző Központ Közhasznú Társaság NYÍRVIDÉK TISZK KHT. 4400 Nyíregyháza, Árok u. 53. Cégjegyzékszám: 15-14-000169 Statisztikai számjel:

Részletesebben

A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek egyszerűsített éves beszámolója

A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek egyszerűsített éves beszámolója 1 8 7 0 1 5 3 1 9 3 1 9 5 2 1 1 3 Statisztikai számjel vagy adószám (csekkszámlaszám) Pilisi Labdarúgó Klub egyéb szervezet megnevezés 2721 Pilis, Dózsa György u. 33. az egyéb szervezet címe, telefonszáma

Részletesebben

ÉVES BESZÁMOLÓ. 2014. évi üzleti évről. Cégjegyzékszám: 02-09-063561 Statisztikai számjel: 11362018-3530-113-02. Pécs, Tüzér u. 18-20.

ÉVES BESZÁMOLÓ. 2014. évi üzleti évről. Cégjegyzékszám: 02-09-063561 Statisztikai számjel: 11362018-3530-113-02. Pécs, Tüzér u. 18-20. Pécs, Tüzér u. 18-20. ÉVES BESZÁMOLÓ 2014. évi üzleti évről Cégjegyzékszám: 02-09-063561 Statisztikai számjel: 11362018-3530-113-02 Készült: 2014. december 31-i fordulónappal 2015. február 15-én Vida János

Részletesebben

Állami Nyomda Nyrt. 2009. konszolidált féléves jelentés

Állami Nyomda Nyrt. 2009. konszolidált féléves jelentés Jól teljesített az Állami Nyomda az év első felében Iparági átlag felett teljesített az első félévben az Állami Nyomda, és export árbevételét jelentősen növelni tudta. Az Állami Nyomda Nyrt. (BÉT: ANY,

Részletesebben

Trafó Kortárs Művészetek Háza Nonprofit KFT 1094 Budapest, Liliom u.41.

Trafó Kortárs Művészetek Háza Nonprofit KFT 1094 Budapest, Liliom u.41. Kiegészítő melléklet a 2010. december 31-i fordulónappal elkészített egyszerűsített éves beszámolóhoz, a Trafó KMH Nonprofit KFT 2010. január 01-től 2010. december 31-ig folytatott tevékenységéről A Társaság

Részletesebben

Község Önkormányzata Képviselő-testületének 6/2010.(II.16.) számú rendelete az önkormányzat 2010. évi költségvetéséről

Község Önkormányzata Képviselő-testületének 6/2010.(II.16.) számú rendelete az önkormányzat 2010. évi költségvetéséről Község Önkormányzata Képviselő-testületének 6/2010.(II.16.) számú rendelete az önkormányzat 2010. évi költségvetéséről Bucsa Község Önkormányzatának Képviselő-testülete az Államháztartásról szóló - többször

Részletesebben

EXTERNET Telekommunikációs és Internet Szolgáltató Nyrt.

EXTERNET Telekommunikációs és Internet Szolgáltató Nyrt. EXTERNET Telekommunikációs és Internet Szolgáltató Nyrt. 2014. I. féléves nem auditált módosított vezetőségi jelentése /3.3.10.-es pont került módosításra, mely aláhúzással jelzett, valamint a PK3. és

Részletesebben