magneter információs füzet mágnesterápiás készülékek, mindennapos használatra! Magneter Home Magneter Professional Könnyen kezelhető

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "magneter információs füzet mágnesterápiás készülékek, mindennapos használatra! Magneter Home Magneter Professional Könnyen kezelhető"

Átírás

1 magneter információs füzet Magneter Home Magneter Professional Könnyen kezelhető mágnesterápiás készülékek, mindennapos használatra!

2 Magneter család általános bemutatása Ne legyen törzsvendég az orvosi rendelőkben - vigye otthonába a MÁGNESDOKTORT! - nem csodaszerkezet, de mégis csodálatos Kényelmesen- akár a saját otthonábanhátradőlve regenerálódni, relaxálni és az öngyógyító folyamatokat hadba állítani - ez a MAGNETER Home és Professional készülékek alapelve. A Magneter magyar fejlesztés, mely a pulzá ló MÁGNES TERÁpiÁT alkalmazza a betegségek, sérülések kezelésében; a szervezet felerősítésében. A Pulzáló MáGNEsEs MEző HATásA A pulzáló mágneses mezőnek a szervezetre gyakorolt legfontosabb hatásai a következők: általános regulációs hatással bír; a csont- és porcsejteket stimulálja; az idegsejteket regenerálja; a sebgyógyulást gyorsítja; fájdalomcsökkentő hatása van; az anyagcsere-folyamatokat javítja; a feljavított anyagcsere következtében a salakanyagok kiürítését elősegíti; a makrofágok (falósejtek) tevékenységét aktiválja; a stresszhormon-receptorok érzékenységét csökkenti, ezáltal növeli a stressztűrő képességet; a bélben található plexus myentericust beszabályozza, ezáltal az emésztési zavarokat megszünteti; a melatonin nevű hormon kiszórását elősegíti, ezáltal megszünteti az alvászavart és hosszú távon a rák kialakulása ellen is hat; megerősíti az immunrendszert: a vegetatív idegrendszerre és a limfociták működésére is hatással van; a gyógyszereknek nagyobb a hatásfoka a feljavított anyagcsere és vérellátás által; a szívritmust normalizálja; a légzőizmok feljavított működésén keresztül a légzéstérfogatot növeli; az összeragadt vörösvértesteket szétválasztja, miáltal a vér átfolyási sebesssége nő.

3 A Pulzáló MáGNEs TERáPiA AlKAlMAzásA A készülék főbb terápiás alkalmazási területei a következők: betegség megelőzés és stresszcsökkentés; vérellátási zavarok és a keringési rendszer problémáinak kezelése; a csontok beforradásának elősegítése; az izomfeszülések megszüntetése; alvásproblémák és stresszel összefüggő egyéb megbetegedések kezelése; a sport területén: teljesítmény növelése, sérülések kezelése és a regeneráció meggyorsítása; anyagcsere-betegségek kezelése; szív- és érrendszeri betegségek terápiájában; depressziónál; ideggyulladások, idegsérülések, idegi eredetű betegségek esetén; a gyógyszerfogyasztás csökkentése; az immunrendszer megerősítése (daganatos betegségek esetén is!); bőrbetegségek kezelése allergiás tünetek kezelése mozgásszervi megbetegedésekre Előfordul, hogy szervezetünk visszajelzi: nincs minden rendben a működési folyamataiban. Egyre intenzívebben uralkodhatnak el rajtunk a vele járó tünetek. Amennyiben ez az állapot hosszasan fennmarad, úgy érezhetjük, a betegség irányítja az életünket. Egyre elviselhetetlenebbé válik, hogy a tünetek megakadályoznak abban, amit tenni szeretnénk. Világszerte megnőtt az érdeklődés az úgynevezett alternatív, gyógyszermentes módszerek iránt az utóbbi néhány évben. Ezért végre hódító útjára indulhatott a mágnesterápia, és sokan már a 21.század gyógymódjának is nevezik. Fejlesztésén világszerte több százezer tudományos dolgozó munkálkodik, míg naprólnapra növekszik a mágneses gyógyászati segédeszközök eladása. A világ számos pontján jött létre a MAGNETERhez hasonló wellness és kiegészítő terápiás készülék és gyógyászati segédeszköz. A MAGNETER készülék használatának fő előnye, hogy egyszerű, orvosi és otthoni használatra is alkalmas, minimális karbantartást igényel. Az EEKH szakvéleménye alapján a Professional és a Home készülékek orvostechnikai eszköznek minősülnek.

4 A következő oldalakon a gyártótól kapott leírás, információk és az általa összegyűjtött terméktapasztalatok szerepelnek. A Magneter berendezés A MAGNETER készülék elektromos és mágneses impulzusokat ad a szervezetnek. Ezek az impulzusok hatással vannak arra a személyre akit kezelünk, ennek eredményeként jelentkezik, hogy a készülékből kibocsátott hullámok lassan megváltoztatják a szervezet állapotát, ezáltal elősegítve a szervezet normális működését, felerősítését, harmonizálását. Mi nem egy csodaszerkezetet fejlesztettünk ki, hanem egyszerűsítettük, könnyen kezelhetővé tettük a biorezonanciás készülékeket - mindennapi használatra! Szerettünk volna létre hozni egy egyszerű, hatékony, otthon használható és könnyen kezelhető berendezést, amely minden család számára elérhetővé tud válni. A készüléket megpróbáltuk minden betegséghez, betegségtípushoz igazítani úgy, hogy létrehoztunk egy CD program-sorozatot, melyet orvosi konzílium alapján, több tünetcsoport ráírásával készítettünk el. A cédékre írt frekvenciasorozatok 1 és 3 perc közötti hosszúságúak; lehetőség van akár több száz sorozat létrehozására is, betegségektől függően. Ha valaki olyan frekvenciát kap, melyre nincs szüksége, akkor semmi nem történik, ezek teljesen fájdalommentesek, tünetmentesek, semmilyen kontraindikációt nem hoznak létre. Azonban, amikor a pontos frekvencia eltalálja azt a csoportot, amely funkcionális zavarai miatt másként működik, létrejön egy ún. rezonancia frekvencia, így a két rezgés kiüti egymást, vagyis megszűnik a rossz működés. Tehát a legfontosabb dolog az volt számunkra, hogy létrehozzunk több száz ismert betegségre, tünetre, szindrómára megfelelő programokat, melyek tartalmazzák azokat a frekvenciákat, amelyek szükségesek ahhoz, hogy helyreálljon szervezetünk megfelelő működése. Ezeket a lemezeket nagy előkészülettel, konzultációval, megfontoltsággal orvos csoportjaink hozták létre. A lemezek nap mint nap frissülnek; amint információt kapunk a frekvenciamérések újabb eredményeiről, azonnal frissítjük adatállományunkat. A lemezprogramok megírása után a következő lépés, kérdés az, hogyan juttassuk ezeket a frekvenciákat az adott testrészekhez, szervekhez. Tanulván a már korábban elkészített berendezések hibáiból, arra következtettünk, hogy a legjobb megoldás, ha a készülék nem érintkezik a bőrrel, nem csatlakozik semmilyen testrészhez. Így arra a döntésre jutottunk, hogy létrehozunk egy nagy ún. antenna rendszert, amely behálózza azt a derékaljat, amit az egész testünk alá helyezünk, így létrehozhatja ez a tekercses derékalj azt a mágneses fluxust, amely beborítja egész testünket. A programlemezek egy speciális DVD lejátszó segítségével juttatják el a jeleket a Magneter készülékre, a benne lévő kis hangszóró segítségével magunk is meggyőződhetünk a készülék helyes működéséről (sípoló frekvenciák hallhatók).

5 Wellness Migrén-Fejfájás Érelmeszesedés Discopathia, Discus hernia (porckorongsérv) A programunkban a következő alapkezeléseket alkalmazhatjuk: Depresszió Gerinc Reuma Ízület Diabetes immunerősítő Ízületi fájdalom Allergia Mi a különbség a Magneter Home és a Professional készülékek között? A Magneter Professional készülék labor tápegységgel van ellátva, amelyen frekvenciaszabályzó található. Ennek segítségével a kezelést végző szakember beállíthatja, megváltoztathatja a frekvencia erősségét; így a páciens akár napi 1 alkalommal felveheti a szükséges frekvenciamennyiséget, nem kell naponta többször időt fordítania a kezelésre. A Magneter Professional biztonságos használata egészségügyi előképzettséget igényel; így ennek működtetését kifejezetten szakembereknek: orvosoknak, természetgyógyászoknak, egészségügyben dolgozóknak ajánljuk.

6 A Magneter készülék eredményeit és kórházi tesztjeit tekintve úgy gondoljuk, hogy helye van minden háztartásban, családban mind a megelőzés, mind a mai orvoslás alternatív kiegészítőjeként. terméktapasztalatok

7

8

9

10 MAGNETER AlAP PROGRAMOK MiGRÉN- FEJFáJás CD001 A program időtartama: A Migrén program alkalmas a migrénes fejfájások csillapítására, megszüntetésére. Kezelések hatására az erős, görcsös fejfájás csökkenése, megszűnése érhető el. Érdemes megelőzésként, alkalomszerűen használni (pl.: fronthatások előtt). A kezelés időtartama eltérhet az ajánlott alkalmazási útmutatótól. Abban az esetben, ha egyszeri kezelés után sem szűnne a fájdalom, a kezelést újra meg kell ismételni. Nem migrénes fejfájás esetén kiegészítő programként is alkalmazható. Biyovis javasolt termékek: Herba Gold Energia Krém, Herba Gold Aktív Balzsam, Magnemax kapszula WEllNEss CD002 A program időtartama: Ez a program tartalmazza az összes olyan információt a szervezet számára, amely a jó közérzet megtartásához, illetve eléréséhez szükséges. Ajánlott a legyengült szervezet felerősítéséhez, valamint jó eredményeket mutatott minden komoly és általános betegség kiegészítő kezeléseként Biyovis javasolt termékek: Alka-line csomag, Purex Phase 2 Multivita Plus kapszula, Purex Phase 2 Multimin tabletta, Max flavonoid spray, Biyovis teakeverék, Aqua-C vízkezelő berendezés, Selva CM-103, Selva CM-316 immunerősítő CD003 A program időtartama: Ez az immunerősítőt program a legyengült szervezet számára nélkülözhetetlen. Azok számára ajánlott, akik gyakran megfáznak, sokat fogytak, nehezen épülnek fel betegségeikből, fáradékonyak, aluszékonyak, valamint műtét előtti és utáni állapot esetén. Ajánlott még egyéb betegségek kiegészítő terápiáiként. Biyovis javasolt termékek: Purex Phase 2 csomag, Recnacon kapszula, LC vitamin cseppek, Max flavonoid spray, Alkaline csomag, Biyovis teakeverék, Aloe juice, Aqua-C vízkezelő berendezés GERiNC-REuMA-ÍzÜlET CD004 A program időtartama: Ez a program mozgásszervi problémákra, hát és derékfájdalmakra, nehéz járás esetén, kéz és könyök ízületi problémáira, reumatikus betegségekre, végtagfájdalmak enyhítésére, csonttörések utáni rehabilitációra javasolt Biyovis javasolt termékek: Alka-line csomag, LC vitamin cseppek, Zöldhéjú kagyló kapszula, Purex Phase 3 Lecitin- Kombi, Sanavita kapszula, Energia krém, Réztermékek, Biyovis teakeverék ÍzÜlETi FáJDAlOM CD005 A program időtartama: Ez a program ízületi problémákra, ízületi fájdalmakra alkalmazható, valamint enyhíti reumatikus panaszokat is. A kezelést mindenképpen kúraszerűen használjuk, legalább 3 héten keresztül, naponta kétszer alkalmazva, heti egy pihenőnapot beiktatva. Kombináltan alkalmazva (a gerinc-reuma ízület programmal) jobb eredményeket tudunk elérni. Biyovis javasolt termékek: Alka-line csomag, LC vitamin cseppek, Zöldhéjú kagyló kapszula, Purex Phase 3 Lecitin- Kombi, Herba Gold Energia krém, Noni juice

11 DEPREsszió CD006 A program időtartama: Közérzetjavító program, amely mindenkinek javasolt. Azoknak ajánljuk elsősorban, akik magukba zárkóznak, rossz kedvük van, nincs életkedvük, valamint szorongásaik vannak. Csökkenti a depresszív hajlamokat. Alvászavarokra, étvágyfokozásra, idegrendszeri problémákra is ajánlott. Hasznos frontérzékenység esetén. Biyovis javasolt termékek: Melissan kapszula, Alka-line csomag, Magnemax kapszula, Sárkány könnye tea, Noni juice, Purex Phase 2 Multimin kapszula AllERGiA CD007 A program időtartama: Általános allergia program. Az allergia alap lehetőségeire, mint az ismert illetve az ismeretlen allergiákra egyaránt jól alkalmazható. Használatával jelentős javulás, illetve a tünetek gyors megszűnése várható. Biyovis javasolt termékek: Purex Phase 1 csomag, Corall+Calcimax kapszula, Biyovis teakeverék, Noni juice, Aloe juice, Aqua-C vízkezelő berendezés, Selva CM-103, Selva CM-316 DisCOPATHiA, DisCus HERNiA (PORCKORONGsÉRV) CD008 A program időtartama: A porckorongsérv az esetleges derékfájdalmakon felül, az alsó végtagba sugárzó fájdalommal is járhat. A program használata után tünetek enyhülhetnek, ill. megszűnhetnek. Biyovis javasolt termékek: Purex Phase 3 Lecitin-Kombi kapszulák, Magnemax kapszulák, Sanavita kapszulák, Herba Gold Aktiv Balzsam, Rézpóló, Biyovis teakeverék DiABETEs CD009 A program időtartama: A program használata csökkentheti a vércukorszintet. Konzultáljon orvosával gyógyszerei, ill. inzulinadagjainak csökkentésével kapcsolatban. Biyovis javasolt termékek: Alka-line csomag, Melissan kapszula, Gyümölcsrost kapszula, Biyovis teakeverék, Aqua-C vízkezelő berendezés ÉRElMEszEsEDÉs CD010 A program időtartama: A lemezen található frekvenciák képesek arra, hogy az ér falára lerakódott salakanyagokat, meszesedéseket csökkentse, ezáltal pozitívan hat az érszűkületi problémákra. Hatásos eredményt a kezelési időtartam kúraszerű alkalmazása érhető el. Biyovis javasolt termékek: Purex Phase 3 csomag, Feketeáfonya kapszula, Longevity kapszula, Recnacon kapszula, Sárkány könnye teakeverék, Aloe juice Ha a fenti CD programok nem tartalmazzák a keresett panaszt és megoldást, írja le az info@biyovis. hu címre részletesen a problémát (vagy adja le szponzorának). Mi továbbítjuk szakembereinknek, akik személyre szabott programot készíthetnek az Ön részére. A már meglévő, további CD programok listája lekérhető az info@biyovis.hu címen vagy a szponzoroktól.

12 Jó TuDNi! A Biyovisnél vásárolt Magneter mágnesterápiás készülékek bruttó árát az Önkéntes Egészségpénztárak- az Ön keretétől függően- akár 100%-ban visszatérítik! A mágneses energia az az alapvető energia, amelytől az organizmus teljes léte függ. (Heisenberg)

magneter Home & Magneter professional

magneter Home & Magneter professional magneter Home & Magneter professional Használati útmutató és garancia Könnyen kezelhető mágnesterápiás készülékek, mindennapos használatra! Magneter Home & Professional használati útmutató Magneter Home

Részletesebben

Magneter család általános bemutatása

Magneter család általános bemutatása (Terápiás Orvostechnikai eszköz) 2 Magneter család általános bemutatása Mágnesterápia az Ön otthonában. Előfordul, hogy szervezetünk visszajelzi: nincs minden rendben a működési folyamataiban. Ez tartóssá

Részletesebben

711719 14180 35 Kapható a készlet erejéig! 711719 7620 31 Kapható a készlet erejéig! 711719 11120 45 Kapható a készlet erejéig!

711719 14180 35 Kapható a készlet erejéig! 711719 7620 31 Kapható a készlet erejéig! 711719 11120 45 Kapható a készlet erejéig! M 075 Aqua-C vízkezelő berendezés 84210000 211560 600 M 077 Aqua-C belső szűrő 8421990099 25930 50 M 076 Aqua-C külső szűrő 8421990099 16940 30 M 070 Q1 vízkezelő 3/4 műanyag 850519 17750 72 M 071 Q2 vízkezelő

Részletesebben

21. századi megoldások a rohanó életmód okozta problémákra. Fogyasztói árjegyzék. Regisztrált fogyasztók számára. Érvényes: 2011.

21. századi megoldások a rohanó életmód okozta problémákra. Fogyasztói árjegyzék. Regisztrált fogyasztók számára. Érvényes: 2011. 21. századi megoldások a rohanó életmód okozta problémákra 2011 árjegyzék Regisztrált fogyasztók számára Érvényes: 2011. április 01-től magneter,, Egy könnyen kezelheto mágnesterápiás mindennapos használatra!

Részletesebben

Minat Magnetic I. közérzetjavító készülék 1 db északi pólusú (rendelésre!)

Minat Magnetic I. közérzetjavító készülék 1 db északi pólusú (rendelésre!) E 030 Selva ózon air- fresh CM-103 171,15 144,26 155 E032 Selva ózon air- fresh CM-316 729,02 608,95 730 E 038 Ózonizátor működését bemutató készülék 121,80 91,60 40 M 110 MAGNETIC+ Ixia női mágneses nyaklánc

Részletesebben

Minat Magnetic I. közérzetjavító készülék 1 db északi pólusú (rendelésre!)

Minat Magnetic I. közérzetjavító készülék 1 db északi pólusú (rendelésre!) E 030 Selva ózon air- fresh CM-103 171,15 144,26 155 E032 Selva ózon air- fresh CM-316 729,02 608,95 730 E 038 Ózonizátor működését bemutató készülék 121,80 91,60 40 M 110 MAGNETIC+ Ixia női mágneses nyaklánc

Részletesebben

E 030 Selva ózon air- fresh CM-103 43800 155 E032 Selva ózon air- fresh CM-316 174000 730 E 038 Ózonizátor működését bemutató készülék 20250 40

E 030 Selva ózon air- fresh CM-103 43800 155 E032 Selva ózon air- fresh CM-316 174000 730 E 038 Ózonizátor működését bemutató készülék 20250 40 E 030 Selva ózon air- fresh CM-103 43800 155 E032 Selva ózon air- fresh CM-316 174000 730 E 038 Ózonizátor működését bemutató készülék 20250 40 M 110 MAGNETIC+ Ixia női mágneses nyaklánc 24790 71 M 108

Részletesebben

Magnetic+ mágneses karkötő női Laura titán, arany/ezüst színű Kapható a készlet erejéig! Mágneses karkötő női Jasmin RM acél (316L) ezüst színű

Magnetic+ mágneses karkötő női Laura titán, arany/ezüst színű Kapható a készlet erejéig! Mágneses karkötő női Jasmin RM acél (316L) ezüst színű E 030 Selva ózon air- fresh CM-103 43800 35920 155 E032 Selva ózon air- fresh CM-316 174000 142660 730 E 038 Ózonizátor működését bemutató készülék 20250 20250 40 M 110 MAGNETIC+ Ixia női mágneses nyaklánc

Részletesebben

VÁMTARIFA SZÁMA VÁMTARIFA SZÁMA

VÁMTARIFA SZÁMA VÁMTARIFA SZÁMA E 030 Selva ózon air- fresh CM-103 8421392090 42550 34880 150 E032 Selva ózon air- fresh CM-316 8421392090 168980 138510 725 E 038 Ózonizátor működését bemutató készülék 854389 20250 20250 40 M 111 MAGNETIC+

Részletesebben

Purex Phase 1. csomag 1 doboz rostkoncentrátum 1 doboz kapszula B 330-2

Purex Phase 1. csomag 1 doboz rostkoncentrátum 1 doboz kapszula B 330-2 2016 B 515-2 Alka- line cseppek 30 ml 24,50 25 B 522-2 BiyoVit Gold tabletta 60 db 36,60 30 B 080-2 Coral+Calcimax tabletta 90 db 19,17 17 B 339-2 Cordia Q10 kapszula 30 db 25,92 25 B 372-2 Digemax kapszula

Részletesebben

MAGNETER KÉSZÜLÉKCSALÁD HASZNÁLATI UTASÍTÁS

MAGNETER KÉSZÜLÉKCSALÁD HASZNÁLATI UTASÍTÁS 1 MAGNETER KÉSZÜLÉKCSALÁD HASZNÁLATI UTASÍTÁS 3 MAGNETER KÉSZÜLÉKCSALÁD HASZNÁLATI UTASÍTÁS PR01 és PRD01 készülékekhez 1. csatlakoztassa a matracot a PR 01,és vagy a PRD 01 kezelő egységhez 2. csatlakoztassa

Részletesebben

Bemutatkozás.

Bemutatkozás. Bemutatkozás A BNM azért jött létre, hogy olyan minőségi egészségmegőrző és gyógyászati termékek gyártására és fejlesztésére koncentráljon, amelyek jól képviselik a cég szemléletmódját az egészségmegőrzés

Részletesebben

21. századi megoldások a rohanó életmód okozta problémákra. Fogyasztói árjegyzék. Regisztrált fogyasztók számára. Érvényes: 2013.

21. századi megoldások a rohanó életmód okozta problémákra. Fogyasztói árjegyzék. Regisztrált fogyasztók számára. Érvényes: 2013. 21. századi megoldások a rohanó életmód okozta problémákra Érvényes: 2013. november 01-től 2013 Fogyasztói árjegyzék Regisztrált fogyasztók számára VÍZKEZELŐK M 075 Aqua-C vízkezelő berendezés 84210000

Részletesebben

KORUNK ÚJ KEZELÉSI MÓDJA A MAGNETOACUPUNKTURA

KORUNK ÚJ KEZELÉSI MÓDJA A MAGNETOACUPUNKTURA Dr. Sandra Sándor KORUNK ÚJ KEZELÉSI MÓDJA A MAGNETOACUPUNKTURA Sikereink a MagneVit Reflex T100 (CD-9) duplamágneses készülékkel Magnepharma Kft. ... az elektromosság révén az anyagi világ egyetlen nagy

Részletesebben

Új Étrend-kiegészítők, vitaminok

Új Étrend-kiegészítők, vitaminok Új Étrend-kiegészítők, vitaminok Étrend-kiegészítők, vitaminok Az átlagos napi táplálkozás nem képes fedezni minden olyan tápanyag bevitelét, melyekre szervezetünknek szüksége van! Egészségünk megóvása

Részletesebben

Elérhető fizi(k)óterápiás lehetőségek az atlétikában (is)

Elérhető fizi(k)óterápiás lehetőségek az atlétikában (is) Elérhető fizi(k)óterápiás lehetőségek az atlétikában (is) Igaz Bálint Magyar Atlétikai Szövetség MASZ Sportegészségügyi konferencia 2017.11.18. Budapest A következő lehetőségek és elérhetőségek állnak

Részletesebben

Tartalomjegyzék. Az Ultralieve Pro készülék...2. Az ultrahang előnyös hatásai...2. Milyen problémák kezelésére használható a készülék...

Tartalomjegyzék. Az Ultralieve Pro készülék...2. Az ultrahang előnyös hatásai...2. Milyen problémák kezelésére használható a készülék... Tartalomjegyzék Az Ultralieve Pro készülék...2 Az ultrahang előnyös hatásai...2 Milyen problémák kezelésére használható a készülék...2 A készüléket tilos használni...3 Az Ultralieve Pro részei...4 Az ultrahang

Részletesebben

UNIVILL Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 1147 Budapest, Fűrész u. 25. tel.: (1) 221 9607, +36 30 941 3600 fax: (1) 252 9510 email: info@univill.

UNIVILL Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 1147 Budapest, Fűrész u. 25. tel.: (1) 221 9607, +36 30 941 3600 fax: (1) 252 9510 email: info@univill. ÁLTALÁNOS ISMERTETŐ A PULZÁLÓ MÁGNESTERÁPIÁS KÉSZÜLÉKEKRŐL UNIVILL Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 1147 Budapest, Fűrész u. 25. tel.: (1) 221 9607, +36 30 941 3600 fax: (1) 252 9510 email: info@univill.hu

Részletesebben

M á g n e s t e r á p i a

M á g n e s t e r á p i a M á g n e s t e r á p i a Dr. Gebhard Gehring Energetikai kezelés alkalmazása és technikája a mindennapi életben A mágnesességnek nincs szüksége közvetítő közegre, csak térre. A mágneses hatás a földön

Részletesebben

VERSENYTANÁCS. végzést.

VERSENYTANÁCS. végzést. VERSENYTANÁCS Vj/001-132/2012. A Gazdasági Versenyhivatal Versenytanácsa - a dr. S. A. K. ügyvéd (Gobert és Társai Ügyvédi Iroda) által képviselt o Magneter FX Kft. (Mezőkövesd) és o Magneter Hungary Kft.

Részletesebben

Gyógyszolgáltatások. A Thermal Hotel Harkány**** a régióban egyedülálló gyógykezeléseket kínál mozgásszervi problémák, megbetegedések kezelésére.

Gyógyszolgáltatások. A Thermal Hotel Harkány**** a régióban egyedülálló gyógykezeléseket kínál mozgásszervi problémák, megbetegedések kezelésére. Gyógyszolgáltatások A Thermal Hotel Harkány**** a régióban egyedülálló gyógykezeléseket kínál mozgásszervi problémák, megbetegedések kezelésére. Így: Kopásos jellegű ízületi betegségek (Arthrosis) Csípő-

Részletesebben

Az elektromágneses energia az az elementáris energia, amelytől a szervezet egész élete függ

Az elektromágneses energia az az elementáris energia, amelytől a szervezet egész élete függ PROMAG PULZÁLÓ MÁGNESTERÁPIÁS KÉSZÜLÉK Az elektromágneses energia az az elementáris energia, amelytől a szervezet egész élete függ UNIVILL Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 1147 Budapest, Fűrész u. 25.

Részletesebben

Glutén. Gégényné Osztó Zsuzsanna. Okleveles természetgyógyász, Reflexológus

Glutén. Gégényné Osztó Zsuzsanna. Okleveles természetgyógyász, Reflexológus Glutén Gégényné Osztó Zsuzsanna Okleveles természetgyógyász, Reflexológus Mi is az a glutén? Az egész életen át tartó intoleranciát a gluténnek (sikér) nevezett összetett fehérje okozza, melyet a búza-,

Részletesebben

Levélcím: Telefon: Fax: Ügyszám: Vj/001/2012. Iktatószám: v é g z é s t.

Levélcím: Telefon: Fax: Ügyszám: Vj/001/2012. Iktatószám: v é g z é s t. 1054 Budapest, Alkotmány u. 5. Levélcím: 1245, Budapest 5. Pf. 1036 Telefon: (06-1) 472-8865, Fax: (06-1) 472-8860 Ügyszám: Vj/001/2012. Iktatószám: Vj/001-186 /2012. A Gazdasági Versenyhivatal eljáró

Részletesebben

IRODA MASSZÁZS. VITÉZ RENÁTA 1133 Budapest, Pannónia u. 70.

IRODA MASSZÁZS. VITÉZ RENÁTA 1133 Budapest, Pannónia u. 70. IRODA MASSZÁZS VITÉZ RENÁTA 1133 Budapest, Pannónia u. 70. Irodai masszázs Az irodai masszázs a leghatékonyabb módja annak, hogy munkatársai mindig frissen, kipihenten dolgozzanak. A kezelést az Ön munkahelyén

Részletesebben

Bemutatkozás.

Bemutatkozás. Bemutatkozás A BNM azért jött létre, hogy olyan minőségi egészségmegőrző és gyógyászati termékek gyártására és fejlesztésére koncentráljon, amelyek jól képviselik a cég szemléletmódját az egészségmegőrzés

Részletesebben

XV. Országos JáróbetegSzakellátási Konferencia és X. Országos JáróbetegSzakdolgozói Konferencia. Balatonfüred, 2013. szeptember 12-14.

XV. Országos JáróbetegSzakellátási Konferencia és X. Országos JáróbetegSzakdolgozói Konferencia. Balatonfüred, 2013. szeptember 12-14. XV. Országos JáróbetegSzakellátási Konferencia és X. Országos JáróbetegSzakdolgozói Konferencia Balatonfüred, 2013. szeptember 12-14. Gellai Nándor gyógytornász-fizioterapeuta Dr. Berecz Zsuzsanna reumatológus

Részletesebben

Kialakulásának valószínűsége, a tünetek súlyossága azonban csökkenthető az életmód változtatásával.

Kialakulásának valószínűsége, a tünetek súlyossága azonban csökkenthető az életmód változtatásával. Az az altesti záróizmok záróképtelenségét jelenti, mind a húgycső, mind a végbél vonatkozásában. Következménye akaratlan vizeletelcsöppenés, -elfolyás, illetve -székletürités. Az szinte már népbetegség

Részletesebben

Kialakulásának valószínűsége, a tünetek súlyossága azonban csökkenthető az életmód változtatásával.

Kialakulásának valószínűsége, a tünetek súlyossága azonban csökkenthető az életmód változtatásával. Az inkontinencia az altesti záróizmok záróképtelenségét jelenti, mind a húgycső, mind a végbél vonatkozásában. Következménye akaratlan vizeletelcsöppenés, -elfolyás, illetve -székletürités. Az inkontinencia

Részletesebben

Dr. habil. Czupy Imre

Dr. habil. Czupy Imre AZ ERDŐ- ÉS VADGAZDÁLKODÁSBAN ELŐFORDULÓ ERGONÓMIAI KOCKÁZATOK ÉS AZ ÁLTALUK OKOZOTT MOZGÁSSZERVI MEGBETEGEDÉSEK Dr. habil. Czupy Imre SOPRONI EGYETEM intézetigazgató egyetemi docens SZABADBAN VÉGZETT

Részletesebben

Vizsgálataink. EKG (Elektrokardiogramm) A míg az lész, a mi vagy. (Goethe)

Vizsgálataink. EKG (Elektrokardiogramm) A míg az lész, a mi vagy. (Goethe) Kardiológiai Szakrendelés Dr. Füsi Gabriella Kardiológus Főorvos Élni való minden élet, Csak magadhoz hű maradj. Veszteség nem érhet téged, A míg az lész, a mi vagy. (Goethe) Vizsgálataink EKG (Elektrokardiogramm)

Részletesebben

Electro Therapad ET-950. Használati útmutató a zselés felületű elektróda párnák felhelyezéséhez

Electro Therapad ET-950. Használati útmutató a zselés felületű elektróda párnák felhelyezéséhez Electro Therapad ET-950 Használati útmutató a zselés felületű elektróda párnák felhelyezéséhez Köszönetnyilvánítás Köszönjük, hogy egészsége védelme érdekében az OTO termékét választotta. A felhasználói

Részletesebben

LÉLEGEZZEN KÖNNYEBBEN TERMÉSZETESEN!

LÉLEGEZZEN KÖNNYEBBEN TERMÉSZETESEN! LÉLEGEZZEN KÖNNYEBBEN TERMÉSZETESEN! A FOLYAMATOSAN NÖVEKVÕ LEVEGÕSZENNYEZÉSSEL EGYENES ARÁNYBAN NÖVEKSZIK A LÉGÚTI BETEGSÉGEKBEN SZENVEDÕK SZÁMA, KÜLÖNÖSEN A GYEREKEKNÉL. HASZNÁLD A TERMÉSZET EREJÉT //

Részletesebben

Kialakulásának valószínűsége, a tünetek súlyossága azonban csökkenthető az életmód változtatásával.

Kialakulásának valószínűsége, a tünetek súlyossága azonban csökkenthető az életmód változtatásával. Az inkontinencia az altesti záróizmok záróképtelenségét jelenti, mind a húgycső, mind a végbél vonatkozásában. Következménye akaratlan vizeletelcsöppenés, -elfolyás, illetve -székletürités. Az inkontinencia

Részletesebben

Mozgásszervi fogyatékossághoz vezető kórképek

Mozgásszervi fogyatékossághoz vezető kórképek Mozgásszervi fogyatékossághoz vezető kórképek Dr Élő György Miért szükséges ismeretek ezek? Tudni kell a funkció károsodás okát, ismerni a beteg általános állapotát, hogy testi, szellemi és lelki állapotának

Részletesebben

PAINFREE. Elektromágneses készülék otthoni használatra HASZNÁLATI UTASÍTÁS

PAINFREE. Elektromágneses készülék otthoni használatra HASZNÁLATI UTASÍTÁS PAINFREE Elektromágneses készülék otthoni használatra HASZNÁLATI UTASÍTÁS BEVEZETÉS Gratulálunk új Painfree készülékéhez! A Painfree egy igazán lenyűgöző és hasznos készülék. A Painfree igazoltan segít

Részletesebben

PAINFREE. Elektromágneses készülék otthoni használatra HASZNÁLATI UTASÍTÁS

PAINFREE. Elektromágneses készülék otthoni használatra HASZNÁLATI UTASÍTÁS PAINFREE Elektromágneses készülék otthoni használatra HASZNÁLATI UTASÍTÁS BEVEZETÉS Gratulálunk új Painfree készülékéhez! A Painfree egy igazán lenyűgöző és hasznos készülék. A Painfree igazoltan segít

Részletesebben

A testmozgás anatómiája Részlet dr. Sánta János sportorvos, belgyógyász-kardiológus előadásából

A testmozgás anatómiája Részlet dr. Sánta János sportorvos, belgyógyász-kardiológus előadásából Mozgásszervi megbetegedések és megelőzésük A testmozgás anatómiája Részlet dr. Sánta János sportorvos, belgyógyász-kardiológus előadásából Az ember egész testalkatát, felépítését a csontváz határozza meg,

Részletesebben

Az elektromágneses energia az az elementáris energia, amelytől a szervezet egész élete függ

Az elektromágneses energia az az elementáris energia, amelytől a szervezet egész élete függ PROMAG PULZÁLÓ MÁGNESTERÁPIÁS KÉSZÜLÉK Verzió: 1.03 Az elektromágneses energia az az elementáris energia, amelytől a szervezet egész élete függ UNIVILL Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 1147 Budapest, Fűrész

Részletesebben

CieAura. Tiszta energia. (Pure Energy) (A termék dobozán szereplő szöveg fordítása.)

CieAura. Tiszta energia. (Pure Energy) (A termék dobozán szereplő szöveg fordítása.) Tiszta energia (Pure Energy) Tartós energia, egyensúly és mentális éberség egész nap. Egy kevés javulás Természetesen. energiákat a hologram chipekre. A CieAura energiái a test különböző akkupunktúrás

Részletesebben

A mágnesterápia hatékonyságának vizsgálata kettős-vak, placebo kontrollált klinikai vizsgálatban

A mágnesterápia hatékonyságának vizsgálata kettős-vak, placebo kontrollált klinikai vizsgálatban A mágnesterápia hatékonyságának vizsgálata kettős-vak, placebo kontrollált klinikai vizsgálatban Dr Simkovics Enikő, Józsa Balázs, Horváth Anita, Dr Vekerdy Nagy Zsuzsanna Orvosi Rehabilitáció és Fizikális

Részletesebben

Próbálja ki az új ActiveBio + gyógylámpát!

Próbálja ki az új ActiveBio + gyógylámpát! Próbálja ki az új ActiveBio + gyógylámpát! Nagyon magas, 99% feletti polarizációs fok Nagy fényintenzitás Nagy kilépő fénysugár Könnyű kezelhetőség Tetszés szerinti magasságban és szögben állítható állvány

Részletesebben

Mindegyik lemezke tüskés szerkezetű, a tüskék kúp alakúak és magasságuk egyenként 0,6 cm.

Mindegyik lemezke tüskés szerkezetű, a tüskék kúp alakúak és magasságuk egyenként 0,6 cm. A QMED Akupresszúrás matrac ÉS PÁRNA egy praktikus, esztétikus egészségmegőrző eszköz, mely 100 % organikus pamutból és mérgező anyagoktól mentes ABS műanyagból készült. A matrac hossza 67 cm, szélessége

Részletesebben

Magneter Termékleírás

Magneter Termékleírás Magneter Termékleírás www.magneter-terapia.hu A XXI. század otthoni egészségmegőrző, wellness és rehabilitációs Orvostechnikai eszköze A Magneter Magyar találmány, mely a biorezonancia és a mágnesterápia

Részletesebben

D. A. Gorgiladze R. N. Pinajev. Vándor Anna fordítása

D. A. Gorgiladze R. N. Pinajev. Vándor Anna fordítása Az NPCRIZ termékek komplex alkalmazása D. A. Gorgiladze R. N. Pinajev Vándor Anna fordítása Tartalomjegyzék A szív- és érrendszer patológiája...4 Arteriális hypertensio, neurocirkulatiós dystonia... 4

Részletesebben

Adagolás: Az egyes csomagokban lévő készítmények mindegyikénél, felnőttek esetében naponta 2x10 csepp, amennyiben másképpen nem ajánlott.

Adagolás: Az egyes csomagokban lévő készítmények mindegyikénél, felnőttek esetében naponta 2x10 csepp, amennyiben másképpen nem ajánlott. Általános információk: Gyártó: Joalis spol. s.r.o. Na Florenci 19/a. 110 000 Praha 1., Cseh Köztársaság. Kizárólagos magyarországi forgalmazó: BODY CENTER HUNGARY Kft., 1119 Budapest, Pajkos u. 10. Adagolás:

Részletesebben

Nem csak immunrendszerünk erősítésében vagy fogyókúránk hatásfokának növelésében, de ízületi panaszok, vagy allergiás tünetek enyhítésében is

Nem csak immunrendszerünk erősítésében vagy fogyókúránk hatásfokának növelésében, de ízületi panaszok, vagy allergiás tünetek enyhítésében is A gyógyító csalán A hagyományos természet-gyógyászatban fontos helyet foglalt el a rég kipróbált tavaszi k Nem csak immunrendszerünk erősítésében vagy fogyókúránk hatásfokának növelésében, de ízületi panaszok,

Részletesebben

SONOPULS 490B ÚJ MODELL

SONOPULS 490B ÚJ MODELL SONOPULS 490B ÚJ MODELL A Sonopuls 490-es készülék a 4-es széria ultrahang készüléke. Kiválaszthatja segítségével a kórtanhoz illeszkedő helyes alkalmazást. Nagy és kis multifrekvenciás ultrahangfejei

Részletesebben

Információk a terápiás mágnesekről

Információk a terápiás mágnesekről "Sok ezer évvel ezelőtt a kínaiak már tudták, hogy a test szervei meghatározott ritmus szerint dolgoznak és regenerálódnak. Ehhez energiára van szükségük. A fáradtság, a stressz, a különböző betegségek,

Részletesebben

SÓ AEROSZOL MENNYISÉG és IDŐTARTAM BEÁLLÍTÁSOK.

SÓ AEROSZOL MENNYISÉG és IDŐTARTAM BEÁLLÍTÁSOK. SÓ AEROSZOL MENNYISÉG és IDŐTARTAM BEÁLLÍTÁSOK. 1 Jelen beállítások csak a PrizSalt só aeroszol generátor számára érvényesek. Copyright InfoWorld Media kft. Tartalom : Mrs. Vanda Hartman, Technikai adatok:

Részletesebben

Megehetők-e az orvostechnikai eszközök?

Megehetők-e az orvostechnikai eszközök? Megehetők-e az orvostechnikai eszközök? Az orvostechnikai eszközök fogalmi és besorolási szabályai 2014. március 28., Budapest Balázs György Ferenc, GYEMSZI- EMKI Főosztályvezető Az egészségügyről szóló

Részletesebben

HERBA GOLD GYÓGYKOZMETIKAI KÉSZÍTMÉNYEK ANNO 1997.

HERBA GOLD GYÓGYKOZMETIKAI KÉSZÍTMÉNYEK ANNO 1997. HERBA GOLD GYÓGYKOZMETIKAI KÉSZÍTMÉNYEK ANNO 1997. HERBA GOLD termékek Natúrkozmetikai készítmények Természetes alapanyagok Igazolt hatású hatóanyagok Állatkísérletek nélküli fejlesztés Terápiás hatás

Részletesebben

Természetvédelem: Gyógynövények (50 pont/ ) Csapatnév:... I. Gyógynövények (15 pont/..)

Természetvédelem: Gyógynövények (50 pont/ ) Csapatnév:... I. Gyógynövények (15 pont/..) Természetvédelem: Gyógynövények (50 pont/ ) Csapatnév:... I. Gyógynövények (15 pont/..) A képek alapján próbáljátok felismerni az adott gyógynövényt, azonosítsátok be a hatását, és hogy a növény melyik

Részletesebben

www.magnavital.hu +36 70 222 5677 www.magnavital.hu +36 70 222 5677 www.magnavital.hu A KÉSZÜLÉKRŐL A készülék részei

www.magnavital.hu +36 70 222 5677 www.magnavital.hu +36 70 222 5677 www.magnavital.hu A KÉSZÜLÉKRŐL A készülék részei A KÉSZÜLÉKRŐL A készülék részei db hálózati adapter 1 db vezérlő 1 db ágyalátét Technikai adatok: Áramellátás: CE Hálózati adapter Bemenet: 230V AC 50Hz, Kimenet: 12V DC 1A Mágneses generátor: CE Teljesítményfelvétel:

Részletesebben

Gyógyászati segédeszközök vs sporteszközök

Gyógyászati segédeszközök vs sporteszközök Egészségügyi Engedélyezési és Közigazgatási Hivatal 1051 Budapest, Zrínyi utca 3. Gyógyászati segédeszközök vs sporteszközök P a r á d f ü r d ő, F E S Z K o n g r e s s z u s - 2 0 1 4. s z e p t e m

Részletesebben

Segédeszközök használata a gyakorlatban. Készítette: Szabó Tünde Dakos Zsófia

Segédeszközök használata a gyakorlatban. Készítette: Szabó Tünde Dakos Zsófia Segédeszközök használata a gyakorlatban Készítette: Szabó Tünde Dakos Zsófia 1 Járás gyógyászati segédeszközeinek meghatározása A járás gyógyászati segédeszközén értjük azon testhez nem hozzáerősített

Részletesebben

Kulcscsonttörés. A betegség leírása

Kulcscsonttörés. A betegség leírása Kulcscsonttörés A betegség leírása A kulcscsont a vállöv része, ez köti össze a kart a törzzsel. Alatta fontos erek és idegek futnak ezek mégis igen ritkán sérülnek, ha a kulcscsont eltörik. Általában

Részletesebben

2390-06 Masszázs alapozás követelménymodul szóbeli vizsgafeladatai

2390-06 Masszázs alapozás követelménymodul szóbeli vizsgafeladatai 1. feladat Ön azt a feladatot kapta a munkahelyén, hogy készítsen kiselőadást a sejtek működésének anatómiájáról - élettanáról! Előadása legyen szakmailag alátámasztva, de a hallgatók számára érthető!

Részletesebben

A 2-es típusú cukorbetegség

A 2-es típusú cukorbetegség A 2-es típusú cukorbetegség tablettás kezelése DR. FÖLDESI IRÉN, DR. FARKAS KLÁRA Az oktatóanyag A MAgyAr DiAbetes társaság vezetôsége Megbízásából, A sanofi támogatásával készült készítette A MAgyAr DiAbetes

Részletesebben

THERMOGRÁFIAI KÉPALKOTÓ RENDSZER

THERMOGRÁFIAI KÉPALKOTÓ RENDSZER 1 of 6 12/1/2008 2:33 AM THERMOGRÁFIAI KÉPALKOTÓ RENDSZER Az infravörös monitorozás emisszión alapuló noninvazív képalkotó eljárás. A Budapesti Mûszaki Egyetemen kidolgozott thermográfiai vizsgálati rendszer

Részletesebben

ÜDÜLÉSI CSEKKET ELFOGADUNK

ÜDÜLÉSI CSEKKET ELFOGADUNK -10% -10-40% Egészségpénztárak: Aranykor, AXA, Credit Suisse Life & Pension, K & H Medicina, MKB, OTP, TEMPO Partnerkártya: Büki Szobaszövetség Érvényes TAJ kártyával ÜDÜLÉSI CSEKKET ELFOGADUNK DIAGNOSZTIKUS

Részletesebben

Vezeték nélküli TENS-egységek - (Vélemények és Végső Vásárlási Útmutató 2019)

Vezeték nélküli TENS-egységek - (Vélemények és Végső Vásárlási Útmutató 2019) 2019. 08. 05. Vezeték nélküli TENS-egységek - (Vélemények és Végső Vásárlási Útmutató 2019) A fájdalomban élés a lehető legrosszabb érzés, és a vezeték nélküli TENS-eszközök a rendelkezésre álló klinikai

Részletesebben

Terrier-féle lágyrész mobilizáció és Kinesio Tape technika hatása Periarthritis humeroscapuláris konzervatív kezelése során

Terrier-féle lágyrész mobilizáció és Kinesio Tape technika hatása Periarthritis humeroscapuláris konzervatív kezelése során Terrier-féle lágyrész mobilizáció és Kinesio Tape technika hatása Periarthritis humeroscapuláris konzervatív kezelése során Készítette: Halder Ágnes B.A.Z. Megyei Kórház és EOK Szikszó, Gyógytornász Terrier-féle

Részletesebben

Mozgásszervi panaszok a gyógyfürdőkben - homeopátiás gyógyítás

Mozgásszervi panaszok a gyógyfürdőkben - homeopátiás gyógyítás Mozgásszervi panaszok a gyógyfürdőkben - III. Orvosi Wellness Konferencia Dr. Zarándi Ildikó Belgyógyász, homeopátiás orvos Igazgató, CEDH Hungária Homeopátiás Oktató Szervezet Elnök, Magyar klinikai Homeopátiás

Részletesebben

Szerkesztette: dr Lázár Sarnyai Nóra

Szerkesztette: dr Lázár Sarnyai Nóra Szerkesztette: dr Lázár Sarnyai Nóra A cukorbetegség (diabetes mellitus) a szénhidrátanyagcsere zavara, amely a vérben, illetve a testnedvekben megemelkedett cukorszinttel és kóros anyagcseretermékekkel

Részletesebben

REUMATOLÓGIA BETEGTÁJÉKOZTATÓ. Sokízületi gyulladás

REUMATOLÓGIA BETEGTÁJÉKOZTATÓ. Sokízületi gyulladás REUMATOLÓGIA BETEGTÁJÉKOZTATÓ Reumatoid artitisz Sokízületi gyulladás Mi is az a reuma? A köznyelv a reuma kifejezésen lényegében a mozgásszervi megbetegedéseket érti. A reumatológiai vagy reumás kórképek

Részletesebben

GENERALI EGÉSZSÉGBUSZ

GENERALI EGÉSZSÉGBUSZ GENERALI EGÉSZSÉGBUSZ A Generali modern, új-generációs diagnosztikai berendezésekkel felszerelt szűrőbuszai hétről hétre más és más városba látogatnak el, hogy az érintett páciensek gyorsan, szakszerűen

Részletesebben

Egészségturizmus. Gyógyturizmus 2014.01.29. Egészségturizmus orvosi szemmel

Egészségturizmus. Gyógyturizmus 2014.01.29. Egészségturizmus orvosi szemmel Egészségturizmus Egészségturizmus orvosi szemmel Dr.Mándó Zsuzsanna Hévízgyógyfürdő és Szent András Reumakórház Az egészségi állapot fenntartása, illetve annak javítása érdekében történő utazás. Részei:

Részletesebben

Lux Plus PROGRAMKÖNYV

Lux Plus PROGRAMKÖNYV Lux Plus PROGRAMKÖNYV A programcsomagok használatáról A készülék programcsomagjait alkalmazhatja egészséges állapotban, a közérzet javítására vagy az egészségügyi problémák, balesetek, sérülések esetén,

Részletesebben

mi a cukorbetegség? DR. TSCHÜRTZ NÁNDOR, DR. HIDVÉGI TIBOR

mi a cukorbetegség? DR. TSCHÜRTZ NÁNDOR, DR. HIDVÉGI TIBOR mi a cukorbetegség? DR. TSCHÜRTZ NÁNDOR, DR. HIDVÉGI TIBOR az OkTaTÓaNyag a magyar DiabeTes Társaság vezetôsége megbízásából, a sanofi TámOgaTásával készült készítette a magyar DiabeTes Társaság edukációs

Részletesebben

III. Népegészségügyi Konferencia, Megnyitó 2012. A 2011. év szűrővizsgálatainak eredményei. Pádár Katalin

III. Népegészségügyi Konferencia, Megnyitó 2012. A 2011. év szűrővizsgálatainak eredményei. Pádár Katalin III. Népegészségügyi Konferencia, Megnyitó 2012. A 2011. év szűrővizsgálatainak eredményei Pádár Katalin Programstatisztika 2010-2011 Összesen 332 helyszínen o 2010: 144 o 2011: 192 1 229 616 átfogó vizsgálat

Részletesebben

Linand Srl PARAJDI GYÓGYNÖVÉNYES SÓTERMÉKEK NAGYKERESKEDELME. Minden,ami gyógyír,minden,ami só

Linand Srl PARAJDI GYÓGYNÖVÉNYES SÓTERMÉKEK NAGYKERESKEDELME. Minden,ami gyógyír,minden,ami só Linand Srl PARAJDI GYÓGYNÖVÉNYES SÓTERMÉKEK NAGYKERESKEDELME Minden,ami gyógyír,minden,ami só SÓSZAPPAN NAPI HASZNÁLATRA,BŐRBETEGSÉGEK MEGELŐZÉSÉRE SÓPÁRNA KEREK IZÜLETI FÁJDALMAK,FÜLGYULLADÁS,HÁTFÁJÁS,KÖHÖGÉS

Részletesebben

A só- és színterápiáról röviden

A só- és színterápiáról röviden A só- és színterápiáról röviden A sóterápia Az ember arany nélkül tud élni, de só nélkül nem. - Cassiodorus 1 Történelem A terápia kezdete a sóbányákban és sóbarlangokban dolgozó emberektıl eredeztethetı,

Részletesebben

KEZELÉSI LAP ÉS ANAMNÉZIS Az anamnézis felvétele során a cél az Alany kórtörténetének, valamint jelen panaszainak megismerése és rögzítése.

KEZELÉSI LAP ÉS ANAMNÉZIS Az anamnézis felvétele során a cél az Alany kórtörténetének, valamint jelen panaszainak megismerése és rögzítése. KEZELÉSI LAP ÉS ANAMNÉZIS Az anamnézis felvétele során a cél az Alany kórtörténetének, valamint jelen panaszainak megismerése és rögzítése. Kezelés helyszíne:.. Ügyeleti telefonszám: 06 30 33 13 517 Kezelő:....

Részletesebben

Új orvosi eljárás a gyulladás és a fájdalom kezelésére. Mélysugárzó

Új orvosi eljárás a gyulladás és a fájdalom kezelésére. Mélysugárzó Új orvosi eljárás a gyulladás és a fájdalom kezelésére. Mélysugárzó .könnyen használható A REPULS... Hatása... gyulladásos neurotranszmitterek biokémiai befolyásolásával hat (12- Oxo-LTB4)...kis és nagy

Részletesebben

MG 16. H Masszírozó-készülék. Használati útmutató

MG 16. H Masszírozó-készülék. Használati útmutató MG 16 H H Masszírozó-készülék Használati útmutató Beurer GmbH Söflinger Str. 218 89077 Ulm, Germany Tel.: +49 (0)731 / 39 89-144 Fax: +49 (0)731 / 39 89-255 www.beurer.de Mail: kd@beurer.de MAGYAR 1. Rendeltetésszerű

Részletesebben

hasznalati.qxp 2008.06.25. 13:34 Page 1 jade köves kézi masszázs GYVM3 Használati útmutató Használat elõtt figyelmesen olvassa el a tájékoztatót!

hasznalati.qxp 2008.06.25. 13:34 Page 1 jade köves kézi masszázs GYVM3 Használati útmutató Használat elõtt figyelmesen olvassa el a tájékoztatót! hasznalati.qxp 2008.06.25. 13:34 Page 1 jade köves kézi masszázs GYVM3 Használati útmutató Használat elõtt figyelmesen olvassa el a tájékoztatót! hasznalati.qxp 2008.06.25. 13:34 Page 2 A JADE KÕ A jade

Részletesebben

A II. csoportú gépjárművezetők alkalmassági vizsgálatának javasolt algoritmusa- gyakorlati útmutató

A II. csoportú gépjárművezetők alkalmassági vizsgálatának javasolt algoritmusa- gyakorlati útmutató A II. csoportú gépjárművezetők alkalmassági vizsgálatának javasolt algoritmusa- gyakorlati útmutató Dr. Budavölgyi Attila, Dr. Lászlóffy Marianna Országos Tisztifőorvosi Hivatal Munkahigiénés és Foglalkozás-egészségügyi

Részletesebben

SUPER INDUCTIVE SYSTEM

SUPER INDUCTIVE SYSTEM SUPER INDUCTIVE SYSTEM SUPER INDUCTIVE SYSTEM CSÚCSTECHNOLÓGIA A BTL bemutatja innovatív terápiáját, a Super Inductive System (SIS) kezelést. A technológia nagy intenzitású elektromágneses mezőn alapul,

Részletesebben

Étrend kiegészítők, ahogy a gyakorló gyógyszerész látja

Étrend kiegészítők, ahogy a gyakorló gyógyszerész látja Étrend kiegészítők, ahogy a gyakorló gyógyszerész látja Dr Schlégelné dr Békefi Csilla 1 Gyógyhatású készítmények kereskedelmének átalakulása egyenetlen gyógyszerfogyasztás fejlett ipari országokra esik

Részletesebben

Tájékoztatott vagy tájékozott beteg kérdése

Tájékoztatott vagy tájékozott beteg kérdése Tájékoztatott vagy tájékozott beteg kérdése Az elektív csípő- és térd-protézis műtéten résztvevő betegek tájékoztatásának vizsgálata Készítette: Fehér Mónika MSc ápoló hallgató Az elektív csípő- és térd-protézis

Részletesebben

A mozgás ÖrÖme egy életen át

A mozgás ÖrÖme egy életen át A mozgás ÖrÖme egy életen át vitalizáló, REgEnERálÓ tabletta EMBRIONÁLIS EREDETŰ MULTIPOTENS sejtek kivonata Egy tablettában Krónikus fájdalommal járó ízületi megbetegedések a kutyák egyötödében fordulnak

Részletesebben

A biorezonancia új aspektusa. Az energetikai medicina holisztikus lehetőségei Dr. Dusnoki Ágnes

A biorezonancia új aspektusa. Az energetikai medicina holisztikus lehetőségei Dr. Dusnoki Ágnes A biorezonancia új aspektusa Az energetikai medicina holisztikus lehetőségei Dr. Dusnoki Ágnes Sufi sohdar, professzor Angha tanítása Szerencsétlenség, hogy a klasszikus tudomány csak az emberi lét legfelső

Részletesebben

A készülék rendeltetése

A készülék rendeltetése Verzió: 1 REF 5019 Tartalomjegyzék A készülék rendeltetése 4 A készülék biztonságos üzemeltetésére vonatkozó megjegyzések 4 Ábrák leírása 5 Mûszaki leírás 5 A készülék leírása 6 A CCS Home mágnesterápiás

Részletesebben

Sportorvosi aktualiások

Sportorvosi aktualiások Sportorvosi aktualiások 2015 MASZ gyakorlati tájékoztató és konzultáció Dr. Kiss-Polauf Marianna Miről lesz szó? Kötelező szűrővizsgálatok Call Center Kiemelt edzők eü. ellátása Sportalkalmassági vizsgálatok

Részletesebben

Az orvosnál Orvosi ügyintézés Ajánlott szűrővizsgálatok

Az orvosnál Orvosi ügyintézés Ajánlott szűrővizsgálatok Down Alapítvány TÁMOGATOTT ÜGYINTÉZÉS 1145 Budapest, Amerikai út 14. Tel.: (061) 363-63-53 e-mail: down@downalapitvany.hu Az orvosnál Orvosi ügyintézés Ajánlott szűrővizsgálatok Milyen esetekben fordulunk

Részletesebben

HOMEOPÁTIÁVAL ELÉRT EREDMÉNY PSORIASISBAN DR. DÉRER CECILIA HOMEOPATA BAJA II.INTERDISZCIPLINÁRIS KOMPLEMENTER MEDICINA KONGRESSZUS A PSORIASIS GYAKRAN ELŐFORDULÓ BŐRBETEGSÉG. A BETEGEK 5-8 %-A SZENVED

Részletesebben

ONKOLÓGIAI REHABILITÁCIÓ

ONKOLÓGIAI REHABILITÁCIÓ ONKOLÓGIAI REHABILITÁCIÓ SEMMELWEIS EGYETEM http://semmelweis.hu Igazgató Onkológiai Rehabilitáció A daganatos betegségek kezelése során alkalmazott beavatkozások bizonyos esetekben az érintet szerv, vagy

Részletesebben

Lorida Cosmetic. www.loridacosmetic.com

Lorida Cosmetic. www.loridacosmetic.com Lorida Cosmetic www.loridacosmetic.com Gyémántfejes Microdermabrasio A microderabrasio az arcbőr felújítására, kisebb egyenetlenségek és hegek, foltok, égési sérülések maradványainak eltüntetésére alkalmas

Részletesebben

KEDVEZMÉNYKUPONOK. Számos szolgáltatásunkat kedvezményesen veheti igénybe az alábbi kuponok beváltásával.

KEDVEZMÉNYKUPONOK. Számos szolgáltatásunkat kedvezményesen veheti igénybe az alábbi kuponok beváltásával. OK Számos szolgáltatásunkat kedvezményesen veheti igénybe az alábbi kuponok beváltásával. 1. Válasszon vizsgálataink közül. 2. Vágja ki a kiválasztott kupont, kuponokat. 3. Egyeztessen időpontot valamelyik

Részletesebben

BiogenicPET VITALITY. Vitality Large & Small. Állatorvosok által fejlesztve Regenerálja az ízületi porcot

BiogenicPET VITALITY. Vitality Large & Small. Állatorvosok által fejlesztve  Regenerálja az ízületi porcot BiogenicPET SzUPERPRÉMIUM termékcsalád Állatorvosok által fejlesztve Regenerálja az ízületi porcot Regenerálja a kötőszövetet Enyhíti a fájdalmat Regenerálja a hámszövetet Revitalizálja a sejteket Gyorsítja

Részletesebben

Zselés borogatások. hu Használati útmutató. Tchibo GmbH D Hamburg 88184AB6X6VI

Zselés borogatások. hu Használati útmutató. Tchibo GmbH D Hamburg 88184AB6X6VI Zselés borogatások hu Használati útmutató Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 88184AB6X6VI 2016-08 Kedves Vásárlónk! Összeállítottunk Önnek néhány fontos információt a termék használatával kapcsolatban. Kérjük,

Részletesebben

Cukorbetegek kezelésének alapelvei

Cukorbetegek kezelésének alapelvei Diabétesz 2007. Életmód és kezelés Budapest, 2007. június 2. Mozgásterápia cukorbetegségben Lelovics Zsuzsanna dietetikus, humánkineziológus, szakedző Egészséges Magyarországért Egyesület Cukorbetegek

Részletesebben

TÉRDBANDÁZS. Használati útmutató A jelen termék megfelel az orvostechnikai eszközökről szóló 93/42/EEC EK-irányelvnek.

TÉRDBANDÁZS. Használati útmutató A jelen termék megfelel az orvostechnikai eszközökről szóló 93/42/EEC EK-irányelvnek. TÉRDBANDÁZS pro comfort PK-1272 Használati útmutató A jelen termék megfelel az orvostechnikai eszközökről szóló 93/42/EEC EK-irányelvnek. 2 Használati útmutató A csomag tartalma 4 Műszaki adatok 4 Alkalmazott

Részletesebben

SpringMed könyvvásár!

SpringMed könyvvásár! SpringMed könyvvásár! 2016. június 1-től október 31-ig A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara Tagjai számára Tisztelt Kolléganő/ úr! Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a SpringMed Kiadó gondozásában megjelent

Részletesebben

HATÁROZAT. A Hivatal a jelen határozat kivonatát a Hivatal honlapján (http://www.eekh.hu/) közzéteszi. Indokolás

HATÁROZAT. A Hivatal a jelen határozat kivonatát a Hivatal honlapján (http://www.eekh.hu/) közzéteszi. Indokolás HATÁROZAT Az Egészségügyi Engedélyezési és Közigazgatási Hivatal (továbbiakban: Hivatal) a Royal Life International Kft. (1115, Budapest, Kelenföldi út 15-17, II/5, továbbiakban: forgalmazó) által dr.

Részletesebben

Dynasit Dinamikus ülőpárnák

Dynasit Dinamikus ülőpárnák Dinamikus ülőpárnák 1. Üljünk egészségesen! Felejtse el a statikus, mozgás nélküli ülést, vigyen dinamikát az ülésbe! Ébressze fel izmait, mozogjon többet ülés közben! Évente átlagosan több, mint 3000

Részletesebben