Kollégiumi jelentkezés és Lakhatási támogatás tájékoztató!

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Kollégiumi jelentkezés és Lakhatási támogatás tájékoztató!"

Átírás

1 Kollégiumi jelentkezés és Lakhatási támogatás tájékoztató! Tisztelt Hallgatók! A 2014/2015 tanév első félévétől a kollégiumi jelentkezés és lakhatási támogatás rendszere megváltozik! Az eddig megszokottakhoz képest a rendszer teljesen átalakul. A kizárólag lakhatási támogatásra való jelentkezés megszűnik. Minden hallgató, akinek a lakóhelyének távolsága nem teszi lehetővé az intézményünkbe való bejárást, lehetősége van kollégiumi jelentkezésre. Aki nem kap kollégiumi elszállásolást, automatikusan lakhatási támogatásra pályázik. A most bevezetésre kerülő jelentkezési és elbírálási rendszer egy pontrendszer elvén működik. Minden hallgató a lakóhelyének távolsága, jövedelme, tanulmányi eredményei és más egyéb szempontok alapján, egy pontszámot kap, amit egy program generál abból a táblázatból, amit a jelentkezéshez a hallgató tölt ki és küld el. A pontszámok alapján kialakult rangsorból derül ki, hogy ki részesül kollégiumi elszállásolásban, és ki az, aki lakhatási támogatást kap. Vagyis, a kollégium férőhelyei miután beteltek, a többi jelentkező egy kollégiumi elutasítást fog kapni. Akik elutasítást kaptak, ők szintén a pontszámok alapján részesülnek lakhatási támogatásban. Vagyis, mivel a kollégiumunk 138 férőhelyes, így a rangsor első 138 embere kollégiumot kap, az őket követők pedig lakhatási támogatásra pályáznak automatikusan. Aki jelentkezik kollégiumba, de mégsem kíván beköltözni, mondván, hogy ő csak lakhatási támogatást szeretne, ebben az esetben sem kollégiumot sem lakhatási támogatást nem fog kapni. Sajnos pénzügyi keretek csökkenése miatt nem tudunk minden kollégiumból elutasítottnak lakhatási támogatást biztosítani. Mivel hiánypótlásra és pótfelvételire nincs lehetőség, így a hibásan kitöltött jelentkezési lap, vagy hiányos igazolások esetén az adott pályázó automatikusan elutasításra kerül. Ezért felhívjuk mindenki figyelmét, hogy gondosan töltse ki a jelentkezési lapot, és minden dokumentumot csatoljon, amire a jelentkezésében hivatkozik. Jelentkezési határidő: augusztus 15 éjfél Kérünk mindenkit, hogy a fenti időpontra, az elektronikus jelentkezés és a papíros igazolások is beérkezzenek. A pályázás menete: Elektronikusan ( ben) csatolandó anyagok: Felhívjuk mindenkinek a figyelmét, hogy a levél törzsébe ne írjon semmit! A Kollégiumi jelentkezés 2014 című táblázatot kitöltve (Excel fájl), és a fájl nevét mindenki írja át a saját nevére NAGYBETŰKKEL, illetve egy igazolványképet.jpg formátumban kérünk csatolni, a kép nevét is mindenki írja át a saját nevére NAGYBETŰKKEL. Ezen csatolmányokat kérjük elküldeni az ybl.kolijelentkezes@gmail.com címre.

2 A pályázathoz POSTÁN vagy SZEMÉLYESEN kérjük mellékelni a következő dokumentumokat, igazolásokat: A leadás formátuma: A/5-es méretű borítékban, névvel és Neptun azonosítóval ellátva. Kérnénk mindenkit, hogy csak egy borítékot küldjön! Csatolandó igazolások, amire hivatkoznak a pályázat során: az eltartók jövedelemigazolása vagy - vállalkozó szülő esetén NAV-igazolás az utolsó havi nyugdíjszelvény fénymásolata és nyugdíjas éves értesítő fénymásolata a testvér iskolalátogatási igazolása, vagy hallgatói jogviszony igazolása (ha még nem kaptak akkor kiértesítést az oktatási intézménytől, vagy Neptun igazolás) válás esetén hatósági igazolás önellátó hallgató esetén a település jegyzője által kiállított igazolást ebben az esetben igazolás saját jövedelemről (szociális támogatásról, ösztöndíjról Neptun másolat) munkanélküli szülő esetén a munkanélküliséget igazoló okmányt árva, félárva hallgató esetén halotti anyakönyvi kivonat másolatát egy háztartásban élőkről szóló, a település jegyzője által kiállított igazolás Neptun igazolás a kért tanulmányi átlagokról egyéb, a felsorolásban nem szereplő igazolást, amire hivatkozik a hallgató (betegség, stb.) személyi igazolvány és lakcímkártya fénymásolat a pályázótól Ezen jelentkezési laphoz csatolt nyilatkozat (elég csak a nyilatkozati oldalt) nagyszülőnél lakó hallgató esetén egy indoklás, hogy miért lakik a nagyszülőnél egy összesítő jegyzéket a csatolt dokumentumokról Felhívjuk mindenkinek a figyelmét, hogy a kézzel írott nyilatkozatokat csak 2 tanú aláírásával fogadjuk el. Kollégiummal kapcsolatos képek, információk: Akik kollégiumi elszállásolásban részesülnek: beköltözési időszak: augusztus ebben az időszakban a beköltözési dokumentumokat alá kell írni: beköltözési nyilatkozat, házirend, stb. Lakhatási támogatásról értesítést a Neptun rendszerben kapják meg a hallgatók, szeptember hónapban.

3 Kitöltési útmutató a jelentkezési táblázathoz: A táblázatot NAGYBETŰKKEL töltsék ki. A táblázat összes pontjának kitöltéséhez segítséget nyújt az alábbi kitöltési útmutató, ide értve a megfelelő szövegek és formátumok használatát is. Személyes adatok: o Név: a személyazonosító igazolványban szereplő teljes név, több utónév esetén az összes, NAGYBETŰKKEL írva pl.: PÉLDA BÉLA GÉZA o Neptun azonosító: az intézménytől kapott 6 jegyű azonosító kód. Első éves hallgatóknak, amennyiben még nem kaptak az intézménytől, abban az esetben kérjük az adott helyre a NINCS szót beírni és későbbiekben ben pótolni a hiányosságot. o Állampolgársága: A személyazonosító igazolványában szereplő állampolgárság, NAGYBETŰKKEL írva pl.: MAGYAR o Születési hely: A személyazonosító igazolványában szereplő születési hely, NAGYBETŰKKEL írva pl.: DEBRECEN o Születési idő: A személyazonosító igazolványában szereplő születési idő, az alábbi formátumban: o Édesanya leánykori neve: a személyazonosító igazolványban szereplő teljes név, több utónév esetén az összes, NAGYBETŰKKEL írva pl.: PÉLDA MARGIT BORBÁLA o Telefonszám: az alábbi formátumban: 0630/ o cím: azt az címet adja meg, amit valóban használ, hogy az értesítést mihamarabb megkaphassa. Itt nem kell betartani a nagybetűvel kitöltést. o Szociális helyzet: kérjük az alábbiakat feltüntetni ebben a pontban: ÖNELLÁTÓ, ÁRVA, FÉLÁRVA, ELVÁLT SZÜLŐK, NAGYCSALÁDOS, NORMÁL Lakóhely adatai: o Irányítószám: A Lakcímet Igazoló Hatósági Igazolványban szereplő lakóhely irányítószáma o Település: : A Lakcímet Igazoló Hatósági Igazolványban szereplő lakóhely településneve pl.: DEBRECEN o Utca, házszám: : A Lakcímet Igazoló Hatósági Igazolványban szereplő lakóhely utca és házszáma az alábbi formátumban: KERTÉSZ GÉZA UTCA 7 o Egy háztartásban élők száma: a település jegyzője által kiállított, egy háztartásban élőkről szóló igazolásban szereplő személyek száma o Lakóhely távolsága Bp.től: lakóhelyének távolsága Budapesttől, egész km-re kerekítve.

4 Jövedelmek: o Eltartók: A név oszlop alá kérjük felsorolni az eltartó személyek nevét, foglakozás oszlopba az adott személy foglakozását NAGY BETŰKKEL írva. A jövedelem oszlopba kérjük feltüntetni az adott személy jövedelemigazolásban szereplő havi jövedelmét az alábbi formátumban pl.: o Eltartottak: A név oszlop alá kérjük felsorolni az eltartó személyek nevét, foglakozás oszlopba az adott személy foglakozását NAGY BETŰKKEL írva. A jövedelem oszlopba kérjük feltüntetni az adott személy jövedelemigazolásban szereplő havi jövedelmét az alábbi formátumban pl.: o Egy főre jutó jövedelem: ide kérjük beírni az adott háztartás egy főre jutó jövedelmét, melynek számítása úgy történik, hogy az összes jövedelmet ( ami tartalmazza az eltartottak jövedelmét is egy háztartáson belül) leosztom az adott háztartásban élő számával (azzal is akinek nincs jövedelme). Tanulmányi adatok: o Képzési szint: Alapképzés esetén kérjük beírni: BSC. Mesterképzés esetén kérjük beírni MSC. o Szak: mindenki a saját szakának megfelelően az alábbit írja be: ÉPÍTÉSZMÉRNÖK, ÉPÍTŐMÉRNÖK, MŰSZAKI MENEDZSER, FELSŐFOKÚ SZAKKÉPZÉS o Tagozat: mindenki a saját tagozatának megfelelően az alábbit írja be: NAPPALI, LEVELEZŐ o Finanszírozási forma: mindenki a saját finanszírozási formájának megfelelően az alábbit írja be: ÁLLAMILAG TÁMOGATOTT, KÖLTSÉGTÉRÍTÉSES, KÖLTSÉGTÉRÍTÉS MENTES o Hányadik félévre iratkozott be: annak a félévnek a száma, amire hivatalosan a Neptun rendszeren beiratkozott. o Előző félévben felvett kreditek száma: a Neptun rendszer Tanulmányok rovatában o Előző félévben teljesített kreditek száma: a Neptun rendszer Tanulmányok rovatában o Összesen felvett kreditek száma: a Neptun rendszer Tanulmányok rovatában o Összesen teljesített kreditek száma: a Neptun rendszer Tanulmányok rovatában Családi helyzet: röviden írja le, hogy miért szeretne kollégiumot, mik azok az esetleges tényezők amik az előbbiekben megadott adatokból nem derülnek ki, illetve nem egyértelműek. A kitöltést NAGYBETŰVEL tegye meg. Egyetemmel kapcsolatos közösségi tevékenységei: ha az egyetemi évei alatt résztett valamilyen kulturális, tanulmányi, közösségi rendezvényen, illetve segített azok lebonyolításában azt itt írja le. pl.: NTDK, TDK, NYÍLTNAP, MUM, MAKARÓNI VERSENY, FELÚJÍTÁSI MUNKÁK Elhelyezéssel kapcsolatos kérések: itt kérjük feltüntetni a kollégiumi elhelyezéssel kapcsolatos esetleges kéréseket. Ez nem jelenti azt, hogy azt is kapja meg. A kitöltést NAGYBETŰKKEL tegye meg.

5 Nyilatkozat Én., nyilatkozom, hogy a Kollégiumi jelentkezés és lakhatási támogatásról szóló tájékoztatót elolvastam, annak feltételeit tudomásul veszem, és a beküldött igazolások és feltüntetett adatok megfelelnek a valóságnak..., 2014.augusztus. Név:..

Kollégiumi jelentkezés és Lakhatási támogatás tájékoztató!

Kollégiumi jelentkezés és Lakhatási támogatás tájékoztató! Kollégiumi jelentkezés és Lakhatási támogatás tájékoztató! Tisztelt Hallgatók! 2014/2015 első félévétől a kollégiumi jelentkezés és lakhatási támogatás rendszere megváltozott! A kizárólag lakhatási támogatásra

Részletesebben

Felhívom figyelmét, hogy nem nyújtható ellátás annak a személynek, aki körülményeivel kapcsolatosan valótlan tényt közöl.

Felhívom figyelmét, hogy nem nyújtható ellátás annak a személynek, aki körülményeivel kapcsolatosan valótlan tényt közöl. Bursa Hungarica Önkormányzati Ösztöndíjhoz Adategyeztető Tájékoztató: A kérelem benyújtásához szükséges: - Szülők, illetve eltartók jövedelemigazolásai (pl. családi pótlék, nyugdíj, jövedelemigazolás,

Részletesebben

Adatlap. Merck Tanulmányi Támogatás a 2014/2016. tanévre. 1. Személyes adatok: 1.1 A pályázatot benyújtó személyi adatai: Születési hely: Név:

Adatlap. Merck Tanulmányi Támogatás a 2014/2016. tanévre. 1. Személyes adatok: 1.1 A pályázatot benyújtó személyi adatai: Születési hely: Név: Beadási határidő: 2014. október 1. 2 eredeti példányban kell benyújtani! Kérjük, hogy kitöltés előtt figyelmesen olvassa el a kitöltési útmutatót! Adatlap Merck Tanulmányi Támogatás a 2014/2016. tanévre

Részletesebben

MAGYAR KÉPZŐMŰVÉSZETI EGYETEM BUDAPEST. Rendszeres szociális támogatás pályázati űrlapja 2012/2013. tanév II. félévére

MAGYAR KÉPZŐMŰVÉSZETI EGYETEM BUDAPEST. Rendszeres szociális támogatás pályázati űrlapja 2012/2013. tanév II. félévére MAGYAR KÉPZŐMŰVÉSZETI EGYETEM BUDAPEST Rendszeres szociális támogatás pályázati űrlapja 2012/2013. tanév II. félévére Leadási határidő: 2013. február 20. HÖK Iroda (kiírt ügyeleti időben) További információk:

Részletesebben

2 eredeti példányban kell benyújtani! Kérjük, hogy kitöltés előtt figyelmesen olvassa el a kitöltési útmutatót! Beadási határidő: 2015. október 1.

2 eredeti példányban kell benyújtani! Kérjük, hogy kitöltés előtt figyelmesen olvassa el a kitöltési útmutatót! Beadási határidő: 2015. október 1. 2 eredeti példányban kell benyújtani! Kérjük, hogy kitöltés előtt figyelmesen olvassa el a kitöltési útmutatót! Beadási határidő: 2015. október 1. Adatlap Merck Tanulmányi Támogatás a 2015/2017 tanévre

Részletesebben

KOLLÉGIUM FÉRŐHELY ÉS SZOCIÁLIS TÁMOGATÁS elnyerésére a 2006/2007 tanév őszi félévére.

KOLLÉGIUM FÉRŐHELY ÉS SZOCIÁLIS TÁMOGATÁS elnyerésére a 2006/2007 tanév őszi félévére. A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Képviselete pályázatot hirdet első éves és részképzéses hallgatók részére KOLLÉGIUM FÉRŐHELY ÉS SZOCIÁLIS

Részletesebben

I. A pályázó személyes adatai: Egyéb: Szak: Szemeszter 1 : Alap BSc; BA MSc; MA támogatott

I. A pályázó személyes adatai: Egyéb: Szak: Szemeszter 1 : Alap BSc; BA MSc; MA támogatott A Pécsi Tudományegyetem Szervezeti és Működési Szabályzata 6. sz. mellékletének a PTE Térítési és Juttatási Szabályzatának 2/1. sz. melléklete Kollégiumi Pályázati Űrlap Pécsi Tudományegyetem Kar Beküldési

Részletesebben

Rendszeres szociális támogatás kitöltési útmutató!

Rendszeres szociális támogatás kitöltési útmutató! Rendszeres szociális támogatás kitöltési útmutató! B e a d á s i h a t á r i d ő : _ Ezúton kérünk mindenkit, hogy NAGYON FIGYELMESEN OLVASSA át a kitöltési útmutatót! Amennyiben ezek után egyéb kérdés

Részletesebben

Az Engame Akadémia Szociális Ösztöndíjának adatlapja. a 2015/2016-os tanévre

Az Engame Akadémia Szociális Ösztöndíjának adatlapja. a 2015/2016-os tanévre Az Engame Akadémia Szociális Ösztöndíjának adatlapja a 2015/2016-os tanévre Jelen pályázatot csak abban az esetben tekintjük érvényesnek, ha a pályázó diák túl van az Engame Akadémia felvételi folyamatán,

Részletesebben

JELENTKEZÉSI LAP SZFE KOLLÉGIUM

JELENTKEZÉSI LAP SZFE KOLLÉGIUM JELENTKEZÉSI LAP SZFE KOLLÉGIUM (KÉRJÜK NYOMTATOTT NAGYBETŰKKEL KITÖLTENI!) NÉV SZAK-ÉVFOLYAM E-MAIL-CÍM TELEFONSZÁM BEJELENTETT LAKCÍM 1 IDEIGLENES LAKCÍM/TARTÓZKODÁSI HELY 2 A 2014/2015-ös tanévben milyen

Részletesebben

Leadási határidő: 2013. október 2. (HÖK Irodában, ügyeleti időben)

Leadási határidő: 2013. október 2. (HÖK Irodában, ügyeleti időben) MAGYAR KÉPZŐMŰVÉSZETI EGYETEM BUDAPEST Alaptámogatás pályázati űrlapja 2013/2014. tanév I. félévére Leadási határidő: 2013. október 2. (HÖK Irodában, ügyeleti időben) DJB tölti ki! Bíráló: Elért pontszám:

Részletesebben

I. Blokk Személyes adatok /nyomtatott nagybetűkkel kérjük kitölteni/ A szürke mezőket a Diákjóléti Bizottság (továbbiakban: DJB) tölti ki!

I. Blokk Személyes adatok /nyomtatott nagybetűkkel kérjük kitölteni/ A szürke mezőket a Diákjóléti Bizottság (továbbiakban: DJB) tölti ki! Rendszeres szociális ösztöndíj pályázati űrlap I. Blokk Személyes adatok /nyomtatott nagybetűkkel kérjük kitölteni/ A szürke mezőket a Diákjóléti Bizottság (továbbiakban: DJB) tölti ki! FIGYELEM! A pályázati

Részletesebben

Teljesített félévek száma:

Teljesített félévek száma: Kérjük az Önre vonatkozó adatokat x -el jelölje. A csatolandó dokumentumoknak MINDEN ESETBEN tartalmaznia kell a szükséges ÖNKORMÁNYZATI IGAZOLÁS-t ÉS A LAKCÍMKÁRTYÁK MÁSOLATÁT a pályázóval egy háztartásban

Részletesebben

Költségtérítési kedvezmény igénylése szociális alapon

Költségtérítési kedvezmény igénylése szociális alapon Költségtérítési kedvezmény igénylése szociális alapon Kérelem célja Költségtérítési mérséklés szociális alapon Egyéb, éspedig:... A. Személyes adatok Vezetéknév: Neptun kód:. Értesítési cím: Utónév: B.

Részletesebben

PÁLYÁZAT KOLLÉGIUMI ELHELYEZÉSRE

PÁLYÁZAT KOLLÉGIUMI ELHELYEZÉSRE Kerpely Antal Kollégium Dunaújváros, Pf. 417, Dózsa György út 33., Hungary, H-2401 Tel.: +36 (25) 551-237 Fax: +36 (25) 410-434 E-mail: kerpely@makacs.duf.hu Internet: www.kac.duf.hu/kollegium PÁLYÁZAT

Részletesebben

Szociális Támogatás kitöltési útmutató

Szociális Támogatás kitöltési útmutató Szociális Támogatás kitöltési útmutató A letölthető adatlapot az http://www.skk.nyme.hu/index.php?id=19320&l=1 oldalon találod Ezt kinyomtatva, kézzel kitöltve, aláírva, a csatolt igazolásokkal együtt

Részletesebben

Minden idegen nyelvű igazoláshoz fordítást is kérünk mellékelni!

Minden idegen nyelvű igazoláshoz fordítást is kérünk mellékelni! A rendszeres szociális támogatás kérelméhez csatolandó igazolások és a pontrendszer (amennyiben az adott eset fennáll). Minden idegen nyelvű igazoláshoz fordítást is kérünk mellékelni! Kötelező igazolások

Részletesebben

Költségtérítési kedvezmény igénylése szociális alapon

Költségtérítési kedvezmény igénylése szociális alapon Költségtérítési kedvezmény igénylése szociális alapon PÉCSI TUDOMÁNYEGYETEM Kérelem célja Költségtérítési mérséklés szociális alapon Egyéb, éspedig:... A. Személyes adatok Vezetéknév: Utónév: EHA-kód (felhasználónév):..pte

Részletesebben

Költségtérítési kedvezmény igénylése szociális alapon

Költségtérítési kedvezmény igénylése szociális alapon Költségtérítési kedvezmény igénylése szociális alapon PÉCSI TUDOMÁNYEGYETEM Kérelem célja Költségtérítési mérséklés szociális alapon Egyéb, éspedig:... A. Személyes adatok Vezetéknév: Neptun kód:.. Értesítési

Részletesebben

Budapest Főváros VI. kerület Terézváros Önkormányzata Képviselő-testületének 48/2011. (XI. 24.) rendelete a Terézvárosi Felsőoktatási Ösztöndíjról

Budapest Főváros VI. kerület Terézváros Önkormányzata Képviselő-testületének 48/2011. (XI. 24.) rendelete a Terézvárosi Felsőoktatási Ösztöndíjról Budapest Főváros VI. kerület Terézváros Önkormányzata Képviselő-testületének 48/2011. (XI. 24.) rendelete a Terézvárosi Felsőoktatási Ösztöndíjról Budapest Főváros VI. kerület Terézváros Önkormányzata

Részletesebben

GÁBOR DÉNES FİISKOLA

GÁBOR DÉNES FİISKOLA GÁBOR DÉNES FİISKOLA PÁLYÁZAT RENDSZERES SZOCIÁLIS ÖSZTÖNDÍJRA /. tanév félév Kérjük olvasható, nyomtatott nagybetőkkel kitölteni! A hallgató neve:.. Születési neve:.. Szak:. Évfolyam:.... Születési hely,

Részletesebben

Pályázati adatlap. Rotary Mosonmagyaróvár Tanulmányi Támogatás 2017.év. Foglalkozás:

Pályázati adatlap. Rotary Mosonmagyaróvár Tanulmányi Támogatás 2017.év. Foglalkozás: Pályázati adatlap Rotary Mosonmagyaróvár Tanulmányi Támogatás 2017.év 1. A pályázó adatai 1.1 A pályázatot benyújtó személyi adatai: Anyja leánykori neve: Levelezési cím: Email cím (ha van): Születési

Részletesebben

A jövőbeli szociális támogatás rendszere, (és a jogosultság igazolásához szükséges igazolások)

A jövőbeli szociális támogatás rendszere, (és a jogosultság igazolásához szükséges igazolások) A jövőbeli szociális támogatás rendszere, (és a jogosultság igazolásához szükséges igazolások) A szociális pontszám az alábbi részpontokból áll össze: családszerkezet egy főre jutó éves nettó jövedelem

Részletesebben

1. Hallgató neve: Évf. Csop.

1. Hallgató neve: Évf. Csop. Pető András Főiskola ADATLAP SZOCIÁLIS TÁMOGATÁS IGÉNYLÉSÉHEZ Az adatlap alaptámogatás, rendszeres szociális ösztöndíj, lakhatási támogatás, vagy kollégiumi kérelem benyújtásához szükséges 1. Hallgató

Részletesebben

Pályázati formanyomtatvány Kollégiumi felvétel elbírálásáról 2015-2016 / I. félév Testnevelési Egyetem (TF) Kerezsi Endre Kollégium Diákbizottság

Pályázati formanyomtatvány Kollégiumi felvétel elbírálásáról 2015-2016 / I. félév Testnevelési Egyetem (TF) Kerezsi Endre Kollégium Diákbizottság ITT TűZZE ÖSSZE! Pályázati formanyomtatvány Kollégiumi felvétel elbírálásáról 2015-2016 / I. félév Testnevelési Egyetem (TF) Kerezsi Endre Kollégium Diákbizottság Felhívjuk valamennyi pályázó figyelmét

Részletesebben

P Á L Y Á Z A T I F E L H Í V Á S Itt van az otthonunk, itt van a jövőnk! ösztöndíj elnyerésére a 2014/2015. tanévre

P Á L Y Á Z A T I F E L H Í V Á S Itt van az otthonunk, itt van a jövőnk! ösztöndíj elnyerésére a 2014/2015. tanévre P Á L Y Á Z A T I F E L H Í V Á S Itt van az otthonunk, itt van a jövőnk! ösztöndíj elnyerésére a 2014/2015. tanévre Salgótarján Megyei Jogú Város Önkormányzata a Salgótarján Megyei Jogú Város Közgyűlése

Részletesebben

MAGYAR KÉPZŐMŰVÉSZETI EGYETEM BUDAPEST. Rendkívüli szociális támogatás pályázati űrlapja 2012/2013. tanév II. félév

MAGYAR KÉPZŐMŰVÉSZETI EGYETEM BUDAPEST. Rendkívüli szociális támogatás pályázati űrlapja 2012/2013. tanév II. félév MAGYAR KÉPZŐMŰVÉSZETI EGYETEM BUDAPEST Rendkívüli szociális támogatás pályázati űrlapja 2012/2013. tanév II. félév Leadási határidő: 2013. február 20. HÖK Iroda (kiírt ügyeleti időben) További információk:

Részletesebben

Szociális alapú ösztöndíjak Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Általános tájékoztató

Szociális alapú ösztöndíjak Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Általános tájékoztató Szociális alapú ösztöndíjak Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Általános tájékoztató Rendszeres Szociális Ösztöndíj: Jogosult hallgatók: Szociális ösztöndíjban részesülhetnek az Egyetem azon

Részletesebben

KOLLÉGIUMI ELHELYEZÉS

KOLLÉGIUMI ELHELYEZÉS KOLLÉGIUMI ELHELYEZÉS Csukás Zoltán Kollégium: Kaposvár 7400 Guba S. u. 40. (2007 augusztusában felújított épület, 2 személyes szobák mosdókagylóval ellátva, közös higiéniai blokkok a folyosókon, internet

Részletesebben

NYOMTATVÁNY SZOCIÁLIS HELYZET MEGÁLLAPÍTÁSÁHOZ

NYOMTATVÁNY SZOCIÁLIS HELYZET MEGÁLLAPÍTÁSÁHOZ NYOMTATVÁNY SZOCIÁLIS HELYZET MEGÁLLAPÍTÁSÁHOZ Hallgató neve:... Neptun kód:... (A tanulmányaikat 205 szeptemberében megkezdő hallgatók esetében nem kötelező kitölteni!) Szak:... (Csak azt a szakot adja

Részletesebben

Pontrendszer. 1. A családon belül az egy főre jutó nettó jövedelem. 2. Az állandó lakhely és az Egyetem közötti távolság

Pontrendszer. 1. A családon belül az egy főre jutó nettó jövedelem. 2. Az állandó lakhely és az Egyetem közötti távolság Pontrendszer A hatályos magyar törvények értelmében a szociális támogatásokat a Diákjóléti Bizottság által meghatározott pontrendszer szerint kell elbírálni. MINDENKINEK KELL ÖNKORMÁNYZATI IGAZOLÁS 1.

Részletesebben

Általános tudnivalók

Általános tudnivalók Általános tudnivalók A pályázat által vizsgált időszak: 2018. január 1 2018. június 30. A dokumentumnak 2018. július 1. vagy az utáni keltezésűnek kell lennie a következők kivételével: anyakönyvi kivonatok

Részletesebben

S Z A B Á L Y Z A T. 1.4 A Heves Megyei Önkormányzat a 10 hónapra (két egymást követő tanulmányi félév) szóló A típusú. pályázathoz ad támogatást.

S Z A B Á L Y Z A T. 1.4 A Heves Megyei Önkormányzat a 10 hónapra (két egymást követő tanulmányi félév) szóló A típusú. pályázathoz ad támogatást. S Z A B Á L Y Z A T a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázati rendszerről (Elfogadva Heves Megye Közgyűlése 113/2004(XI. 26.) számú határozatával) 1. Bursa Hungarica Felsőoktatási

Részletesebben

Általános tudnivalók

Általános tudnivalók Általános tudnivalók A pályázat által vizsgált időszak: 2017. július 1 2017. december 31. A dokumentumnak 2018. január 1. vagy az utáni keltezésűnek kell lennie a következők kivételével: anyakönyvi kivonatok

Részletesebben

JELENTKEZÉSI LAP Új Jelentkezés 2009-2010-es tanév

JELENTKEZÉSI LAP Új Jelentkezés 2009-2010-es tanév Ösztöndíj Megújítása, 2009-2010-es tanév Roma Memorial - Felsőoktatási Ösztöndíj Program JELENTKEZÉSI LAP Új Jelentkezés 2009-2010-es tanév Ország kódja Ne töltse ki! Ezt a részt az iroda tölti ki!! Korábbi

Részletesebben

PÁLYÁZATI NYOMTATÁNY Kelemen Éva Alapítvány Pályázati felhívás 2016/2017-es tanév 2. félév

PÁLYÁZATI NYOMTATÁNY Kelemen Éva Alapítvány Pályázati felhívás 2016/2017-es tanév 2. félév PÁLYÁZATI NYOMTATÁNY Kelemen Éva Alapítvány Pályázati felhívás 2016/2017-es tanév 2. félév A pályázatban csak a megfelelő igazolásokkal ellátott, pontosan és olvashatóan kitöltött űrlapok vehetnek részt.

Részletesebben

Általános tudnivalók. A szükséges igazolások 1. Általános igazolások

Általános tudnivalók. A szükséges igazolások 1. Általános igazolások Általános tudnivalók A pályázat által vizsgált időszak: 2017. január 1 2017. június 30. A dokumentumnak 2017. július 1. utáni keltezésűnek kell lennie a következők kivételével: anyakönyvi kivonatok bírósági

Részletesebben

Az Engame Akadémia tandíjához Részletfizetési Kérelem Graduate Mentorprogramhoz a 2015/2016-os évfolyam tanévére

Az Engame Akadémia tandíjához Részletfizetési Kérelem Graduate Mentorprogramhoz a 2015/2016-os évfolyam tanévére Az Engame Akadémia tandíjához Részletfizetési Kérelem Graduate Mentorprogramhoz a 2015/2016-os évfolyam tanévére Jelen kérlemet csak abban az esetben tekintjük érvényesnek, ha a kérelmező diák túl van

Részletesebben

Költségtérítési kedvezmény igénylése szociális alapon

Költségtérítési kedvezmény igénylése szociális alapon Költségtérítési kedvezmény igénylése szociális alapon Kérelem célja Költségtérítési mérséklés szociális alapon Egyéb költségkedvezmény szociális alapon, éspedig: PÉCSI TUDOMÁNYEGYETEM A. Személyes adatok

Részletesebben

A Pécsi Tudományegyetem térítési és juttatási szabályzata 2. számú melléklete

A Pécsi Tudományegyetem térítési és juttatási szabályzata 2. számú melléklete Rendszeres szociális ösztöndíj I. A pályázó adatai: Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Kar Pályázati űrlap 1 Feladási határidő:2010. február 19. péntek Cím:7632. Pécs, Berek utca 15. PTE ETK DJKB

Részletesebben

Szociális Ösztöndíj pályázat 2016/17 tavaszi félév

Szociális Ösztöndíj pályázat 2016/17 tavaszi félév Szociális Ösztöndíj pályázat 2016/17 tavaszi félév I. Általános tudnivalók: Szociális támogatásra igénylőlapot csak államilag támogatott nappalis képzésben részvevő, aktív hallgató adhat be. Képzési időn

Részletesebben

Pápa Város Önkormányzatának pályázati felhívása a felsőoktatásban tanulók kollégiumi elhelyezésének, lakhatásának támogatására 2018/2019.

Pápa Város Önkormányzatának pályázati felhívása a felsőoktatásban tanulók kollégiumi elhelyezésének, lakhatásának támogatására 2018/2019. Pápa Város Önkormányzatának pályázati felhívása a felsőoktatásban tanulók kollégiumi elhelyezésének, lakhatásának támogatására 2018/2019. tanév 1. Pápa Város Önkormányzata a felsőoktatási intézmény nappali

Részletesebben

Kollégiumi Pályázati Űrlap DRHE hallgatói részére

Kollégiumi Pályázati Űrlap DRHE hallgatói részére Kollégiumi Pályázati Űrlap DRHE hallgatói részére 20 /20 -os tanév FIGYELEM! A kollégium havi díja 17000 FT/hó. (Költségtérítéses hallgatóknak: 28900 FT/hó!) A kollégiumi lakhatást egy teljes tanévre lehet

Részletesebben

A 2015-ös táborra vonatkozóan

A 2015-ös táborra vonatkozóan Az Engame Akadémia Nyári Táborának Szociális Támogatási Adatlapja A 2015-ös táborra vonatkozóan Szervezetünk filozófiájával összhangban célunk anyagilag nehezebb helyzetben lévő diákjaink és családjaik

Részletesebben

Kelebia Községi Önkormányzat Képviselő-testülete. /2010. (IX. ) önkormányzati r e n d e l e t e

Kelebia Községi Önkormányzat Képviselő-testülete. /2010. (IX. ) önkormányzati r e n d e l e t e Kelebia Községi Önkormányzat Képviselő-testülete /2010. (IX. ) önkormányzati r e n d e l e t e A felsőoktatási intézményekben tanuló hallgatók támogatásáról. Kelebia Községi Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

Pályázati űrlap a Tehetséges Dobósokért Alapítvány

Pályázati űrlap a Tehetséges Dobósokért Alapítvány Pályázati űrlap a Tehetséges Dobósokért Alapítvány a./ - tanulmányi ösztöndíjára* Pályázhat: - akinek a tanulmányi eredménye: 4,7 felett van - az egy főre eső nettó jövedelem maximum 57.000,- Ft b./ -

Részletesebben

Rendkívüli Szociális Ösztöndíj. Pontozási alapelvei és Eljárásrendje

Rendkívüli Szociális Ösztöndíj. Pontozási alapelvei és Eljárásrendje TJSZ 3. sz. melléklet Rendkívüli Szociális Ösztöndíj Pontozási alapelvei és Eljárásrendje 1. Pontozási alapelvek 1. Saját gyermek születése 0-100 pont A pályázati egy főre jutó havi nettó jövedelem függvényében,

Részletesebben

ADATLAP a Nemzeti Tehetség program

ADATLAP a Nemzeti Tehetség program Regisztrációs szám:. Pályázat kiírói töltik ki! ADATLAP a Nemzeti Tehetség program Ady Endre-ösztöndíj a külhoni magyar nyelvű oktatásban résztvevő, kiemelkedően tehetséges, szociálisan hátrányos helyzetű

Részletesebben

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Rendszeres Szociális Ösztöndíj Eljárásrendje és Pontrendszere

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Rendszeres Szociális Ösztöndíj Eljárásrendje és Pontrendszere 2. sz. melléklet A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Rendszeres Szociális Ösztöndíj Eljárásrendje és Pontrendszere 1. Rendszeres Szociális Ösztöndíj Pontrendszere (1) A háztartás egy főre

Részletesebben

GY. I. K. KRE TFK Szociális támogatás megpályázásához

GY. I. K. KRE TFK Szociális támogatás megpályázásához GY. I. K. KRE TFK Szociális támogatás megpályázásához 1. Hogyan, milyen feltételekkel részesülhetek alaptámogatásban? Az alaptámogatás olyan pénzbeli juttatás, mely a rendszeres szociális ösztöndíj mellett

Részletesebben

ADATLAP a Nemzeti Tehetség Program

ADATLAP a Nemzeti Tehetség Program Regisztrációs szám:. Pályázat kiírói töltik ki! ADATLAP a Nemzeti Tehetség Program Ady Endre-ösztöndíj a külhoni magyar nyelvű oktatásban résztvevő, kiemelkedően tehetséges, szociálisan hátrányos helyzetű

Részletesebben

5. sz. melléklet: Pályázati űrlap rendszeres szociális ösztöndíj és lakhatási támogatás igényléséhez

5. sz. melléklet: Pályázati űrlap rendszeres szociális ösztöndíj és lakhatási támogatás igényléséhez 5. sz. melléklet: Pályázati űrlap rendszeres szociális ösztöndíj és lakhatási támogatás igényléséhez PÁLYÁZATI ŰRLAP RENDSZERES SZOCIÁLIS ÖSZTÖNDÍJ ÉS LAKHATÁSI TÁMOGATÁS IGÉNYLÉSÉHEZ A pályázatban csak

Részletesebben

ÖNKORMÁNYZATI HIRDETMÉNY

ÖNKORMÁNYZATI HIRDETMÉNY ÖNKORMÁNYZATI HIRDETMÉNY PÁLYÁZAT nappali tagozaton tanulmányokat folytató orvostanhallgatók támogatására Komló Város Önkormányzata, Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 14/2018. (VI. 21.) önkormányzati

Részletesebben

5. sz. melléklet: Pályázati űrlap rendszeres szociális ösztöndíj és lakhatási támogatás igényléséhez

5. sz. melléklet: Pályázati űrlap rendszeres szociális ösztöndíj és lakhatási támogatás igényléséhez 5. sz. melléklet: Pályázati űrlap rendszeres szociális ösztöndíj és lakhatási támogatás igényléséhez PÁLYÁZATI ŰRLAP RENDSZERES SZOCIÁLIS ÖSZTÖNDÍJ ÉS LAKHATÁSI TÁMOGATÁS IGÉNYLÉSÉHEZ A pályázatban csak

Részletesebben

Rendszeres Szociális Támogatás* Alaptámogatás*

Rendszeres Szociális Támogatás* Alaptámogatás* iktatási szám: A Pécsi Tudományegyetem Szervezeti és Működési Szabályzata 6. sz. mellékletének a PTE Térítési és Juttatási Szabályzatának 2/2. sz. melléklete Rendszeres Szociális Támogatás, Alaptámogatás

Részletesebben

EFOP számú, Humán kapacitások fejlesztése térségi szemléletben Észak-Somogyban című projekt

EFOP számú, Humán kapacitások fejlesztése térségi szemléletben Észak-Somogyban című projekt Ösztöndíj pályázat általános iskolások részére Balatonmáriafürdő Község Önkormányzata tanulmányi ösztöndíj pályázatot ír ki a 114/2018. (VII.5.) sz. képviselő-testületi határozata alapján a 2018/2019 tanévre

Részletesebben

IGAZOLÁSOK LISTÁJA. a rendszeres szociális támogatásra való pályázati űrlaphoz

IGAZOLÁSOK LISTÁJA. a rendszeres szociális támogatásra való pályázati űrlaphoz IGAZOLÁSOK LISTÁJA a rendszeres szociális támogatásra való pályázati űrlaphoz A pályázat érvénytelen, ha a pályázó nem adja be (1) a pályázóval egy lakcímre bejelentett személyekről szóló önkormányzati

Részletesebben

Pápa Város Önkormányzatának pályázati felhívása a felsőoktatásban tanulók utazásának támogatására 2018/2019. tanév

Pápa Város Önkormányzatának pályázati felhívása a felsőoktatásban tanulók utazásának támogatására 2018/2019. tanév Pápa Város Önkormányzatának pályázati felhívása a felsőoktatásban tanulók utazásának támogatására 2018/2019. tanév 1. Az Önkormányzat a felsőoktatási intézmény nappali tagozatán tanulmányokat folytató

Részletesebben

Kollégiumi pályázati felhívás a 2018/2019. tanév őszi félévére felsőbb éves hallgatóknak

Kollégiumi pályázati felhívás a 2018/2019. tanév őszi félévére felsőbb éves hallgatóknak Kollégiumi pályázati felhívás a 2018/2019. tanév őszi félévére felsőbb éves hallgatóknak Tisztelt Hallgatók! A 2018/2019. tanév őszi félévére vonatkozó kollégiumi pályázatot a NEPTUN tanulmányi és nyilvántartási

Részletesebben

MNB kiválósági ösztöndíj

MNB kiválósági ösztöndíj MNB kiválósági ösztöndíj 1. A Magyar Nemzeti Bank társadalmi felelősségvállalási stratégiájának megvalósítása keretében, az MNB és a KJF között létrejött szerződés alapján, támogatást nyújt a 2016/2017-as

Részletesebben

Kollégiumi pályázati felhívás a 2016/2017. tanév tavaszi félévére felsőbb éves hallgatóknak

Kollégiumi pályázati felhívás a 2016/2017. tanév tavaszi félévére felsőbb éves hallgatóknak Kollégiumi pályázati felhívás a 2016/2017. tanév tavaszi félévére felsőbb éves hallgatóknak Tisztelt Hallgatók! A 2016/2017. tanév tavaszi félévére vonatkozó kollégiumi pályázatot a NEPTUN tanulmányi és

Részletesebben

A Kőbánya számít Rád szociális alapú tanulmányi ösztöndíj pályázati felhívása

A Kőbánya számít Rád szociális alapú tanulmányi ösztöndíj pályázati felhívása A Kőbánya számít Rád szociális alapú tanulmányi ösztöndíj pályázati felhívása Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Képviselő-testületének a Kőbánya számít Rád szociális alapú tanulmányi ösztöndíjról

Részletesebben

A jelentkezési lap kitöltésével a következő juttatásokra pályázhatsz:

A jelentkezési lap kitöltésével a következő juttatásokra pályázhatsz: A jelentkezési lap kitöltésével a következő juttatásokra pályázhatsz: rendszeres szociális ösztöndíj kollégiumi férőhely rendszeres szociális ösztöndíj + kollégiumi férőhely A jelentkezési lapot a https://koli.unideb.hu

Részletesebben

5. sz. melléklet: Pályázati űrlap rendszeres szociális ösztöndíj és lakhatási támogatás igényléséhez

5. sz. melléklet: Pályázati űrlap rendszeres szociális ösztöndíj és lakhatási támogatás igényléséhez 5. sz. melléklet: Pályázati űrlap rendszeres szociális ösztöndíj és lakhatási támogatás igényléséhez PÁLYÁZATI ŰRLAP RENDSZERES SZOCIÁLIS ÖSZTÖNDÍJ ÉS LAKHATÁSI TÁMOGATÁS IGÉNYLÉSÉHEZ A pályázatban csak

Részletesebben

NYOMTATVÁNY SZOCIÁLIS HELYZET Kiadás: MEGÁLLAPÍTÁSHOZ

NYOMTATVÁNY SZOCIÁLIS HELYZET Kiadás: MEGÁLLAPÍTÁSHOZ . Információk A hallgató szociális helyzetét a rendkívüli szociális ösztöndíj igénylésének kivételével tanulmányi félévente egyszer, intézményi szinten egységesen vizsgálja az Egyetemi Szociális Ösztöndíj

Részletesebben

ADATLAP a Nemzeti Tehetség Program

ADATLAP a Nemzeti Tehetség Program Regisztrációs szám:. Pályázat kiírói töltik ki! ADATLAP a Nemzeti Tehetség Program Ady Endre-ösztöndíj a külhoni magyar nyelvű oktatásban résztvevő kiemelkedően tehetséges, szociálisan hátrányos helyzetű

Részletesebben

JELENTKEZÉSI ADATLAP 2013/2014. tanév őszi félévére Czinka Panna Vidékfejlesztő Roma Fiatalok Ösztöndíjprogram

JELENTKEZÉSI ADATLAP 2013/2014. tanév őszi félévére Czinka Panna Vidékfejlesztő Roma Fiatalok Ösztöndíjprogram A bekeretezett részt a NAKVI tölti ki! 5141-../2013/NAKVI Beadási határidő: 2013. október 21. 23.59 JELENTKEZÉSI ADATLAP 2013/2014. tanév őszi félévére Czinka Panna Vidékfejlesztő Roma Fiatalok Ösztöndíjprogram

Részletesebben

EFOP számú, Humán kapacitások fejlesztése térségi szemléletben Észak-Somogyban című projekt

EFOP számú, Humán kapacitások fejlesztése térségi szemléletben Észak-Somogyban című projekt Ösztöndíj pályázat általános iskolások részére Balatonkeresztúr Község Önkormányzata tanulmányi ösztöndíj pályázatot ír ki a 79/2018.(VII.25.) határozata alapján a 2018/2019 tanévre Célja: Az esélyegyenlőség

Részletesebben

A PÉCSI TUDOMÁNYEGYETEM PÁLYÁZATI KIÍRÁSA

A PÉCSI TUDOMÁNYEGYETEM PÁLYÁZATI KIÍRÁSA A PÉCSI TUDOMÁNYEGYETEM PÁLYÁZATI KIÍRÁSA A PÉCS MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT TULAJDONÁBAN LÉVŐ PÉCS KOLLER U. 4-6. SZÁM ALATT TALÁLHATÓ FECSKEHÁZ MEGNEVEZÉSŰ - ÖSSZKOMFORTOS ÖNKORMÁNYZATI LAKÁSOK BÉRLETI

Részletesebben

Pályázati felhívás - Károli Gáspár Tanulmányi Ösztöndíj 2013/2014. tanév tavaszi félév Elsőéves és másodéves önköltséges hallgatók számára

Pályázati felhívás - Károli Gáspár Tanulmányi Ösztöndíj 2013/2014. tanév tavaszi félév Elsőéves és másodéves önköltséges hallgatók számára 1.) Kik pályázhatnak: Pályázati felhívás - Károli Gáspár Tanulmányi Ösztöndíj 2013/2014. tanév tavaszi félév Elsőéves és másodéves önköltséges hallgatók számára Károli Gáspár Ösztöndíjban a 2013/2014.

Részletesebben

KITÖLTÉSI ÚTMUTATÓ. szakos hallgatók kollégiumi felvételéhez

KITÖLTÉSI ÚTMUTATÓ. szakos hallgatók kollégiumi felvételéhez KITÖLTÉSI ÚTMUTATÓ Felsőbb éves, alap- és mesterszakos szakos hallgatók kollégiumi felvételéhez 1. A pályázati adatlap kitöltésének és beadásának rendje 1.1. A Pályázati adatlapot számítógéppel kitöltve

Részletesebben

EFOP NYE-DUÁL- Új utakon a duális felsőoktatással a Nyíregyházi Egyetemen, az Északkelet-Magyarországi térség felemelkedéséért

EFOP NYE-DUÁL- Új utakon a duális felsőoktatással a Nyíregyházi Egyetemen, az Északkelet-Magyarországi térség felemelkedéséért című projekt keretében a hátrányos helyzetű célcsoportok támogatására, a hallgatók duális képzésben való részvételének támogatására PÁLYÁZATI FELHÍVÁS A Nyíregyházi Egyetem pályázatot hirdet a 2018/2019.

Részletesebben

2012. ÉVI BURSA HUNGARICA FELS OKTATÁSI ÖNKORMÁNYZATI ÖSZTÖNDÍJPÁLYÁZAT A TÍPUSÚ PÁLYÁZATI RLAP FELS OKTATÁSI INTÉZMÉNYEK HALLGATÓI SZÁMÁRA

2012. ÉVI BURSA HUNGARICA FELS OKTATÁSI ÖNKORMÁNYZATI ÖSZTÖNDÍJPÁLYÁZAT A TÍPUSÚ PÁLYÁZATI RLAP FELS OKTATÁSI INTÉZMÉNYEK HALLGATÓI SZÁMÁRA 2012. ÉVI BURSA HUNGARICA FELS OKTATÁSI ÖNKORMÁNYZATI ÖSZTÖNDÍJPÁLYÁZAT A TÍPUSÚ PÁLYÁZATI RLAP FELS OKTATÁSI INTÉZMÉNYEK HALLGATÓI SZÁMÁRA A 2011/2012. TANÉV II. FÉLÉVÉRE ÉS A 2012/2013.TANÉV I. FÉLÉVÉRE

Részletesebben

Előszó. Kedves Hallgatók!

Előszó. Kedves Hallgatók! Előszó Kedves Hallgatók! Jelen kisokos nem helyettesíti a HTJSZ-t, a rektori utasítást,sem pedig a pályázati kiírást, hanem kiegészíti, részletezi és magyarázza azokat. Hivatkozni minden esetben az előzőekre

Részletesebben

Tájékoztató a Rendszeres Szociális Ösztöndíj Igényléséhez

Tájékoztató a Rendszeres Szociális Ösztöndíj Igényléséhez Pázmány Péter Katolikus Egyetem Egyetemi Hallgatói Önkormányzat Tájékoztató a Rendszeres Szociális Ösztöndíj Igényléséhez Tartalomjegyzék 1. Általános Információk 3 2. Elfogadott dokumentumok 3 2.1. Lakhatási

Részletesebben

Az Engame Akadémia tandíjához Részletfizetési Kérelem. a 2015/2016-os Senior évfolyam tanévére

Az Engame Akadémia tandíjához Részletfizetési Kérelem. a 2015/2016-os Senior évfolyam tanévére Az Engame Akadémia tandíjához Részletfizetési Kérelem a 2015/2016-os Senior évfolyam tanévére Jelen kérlemet csak abban az esetben tekintjük érvényesnek, ha a kérelmező diák túl van az Engame Akadémia

Részletesebben

Á Általános iskola 5-8. évf. K Középiskola 7-13. évf.

Á Általános iskola 5-8. évf. K Középiskola 7-13. évf. DUNAHARASZTI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK OKTATÁSI, MŰVELŐDÉSI ÉS SPORT BIZOTTSÁGA ÁLTAL KIÍRT "DUNAHARASZTI DIÁKÖSZTÖNDÍJ-PÁLYÁZAT 2012" Beadási határidő: 2012. június 22. 10 óra Aláírás nélküli

Részletesebben

Ki veheti igénybe a Rendszeres Szociális Ösztöndíjat? Hol érhető el az E-szoctám rendszere? Hogyan kell a kérelmet benyújtani?

Ki veheti igénybe a Rendszeres Szociális Ösztöndíjat? Hol érhető el az E-szoctám rendszere? Hogyan kell a kérelmet benyújtani? Karunkon a szociális ösztöndíjat az E-szoctám rendszerén keresztül lehet leadni, ahol minden segítség rendelkezésetekre áll a kérvény hiánytalan kitöltéshez. A fontosabb, gyakran felmerülő kérdéseket összegyűjtöttük

Részletesebben

Egészségtudományi Kar Tanulmányi Osztály

Egészségtudományi Kar Tanulmányi Osztály 1/2012. számú dékáni utasítás a PTE Egészségtudományi Karán költségtérítéses és önköltséges képzésben tanulmányokat folytató hallgatók költségtérítésének, illetőleg önköltségének mérséklésére vonatkozó

Részletesebben

Szociális Alapú Ösztöndíjpályázat PÁLYÁZATI FELHÍVÁS 2018/2019 I. FÉLÉV - 0 -

Szociális Alapú Ösztöndíjpályázat PÁLYÁZATI FELHÍVÁS 2018/2019 I. FÉLÉV - 0 - 2017/2018 I. FÉLÉV Szociális Alapú Ösztöndíjpályázat PÁLYÁZATI FELHÍVÁS 2018/2019 I. FÉLÉV - 0 - A Budapesti Corvinus Egyetem Hallgatói Térítési és Juttatási Szabályzat 10-11. -a alapján pályázatot hirdet

Részletesebben

Pontrendszer szociális helyzet felmérésére

Pontrendszer szociális helyzet felmérésére IV. A FELVÉTELI ELJÁRÁS SORÁN ADHATÓ PONTSZÁMOK (1) A rendszeres szociális ösztöndíj pontozási rendszere alapján történik a kollégiumi felvételi szociális pontszámának megállapítása. (2) A kollégiumi felvételi

Részletesebben

LAKÁSPÁLYÁZATI ADATLAP (Szociális alapú)

LAKÁSPÁLYÁZATI ADATLAP (Szociális alapú) 1/12/ LAKÁSPÁLYÁZATI ADATLAP (Szociális alapú) (KÉRJÜK NYOMTATOTT NAGYBETŰKKEL, TOLLAL, OLVASHATÓAN KITÖLTENI!) 1) A MEGPÁLYÁZOTT LAKÁS CÍME: XV. kerület....... utca... sz.. emelet.. ajtó XV. kerület.......

Részletesebben

(Tervezet) Ecsegfalva Község Önkormányzata Képviselő-testületének. /2011. (.) önkormányzati rendelete

(Tervezet) Ecsegfalva Község Önkormányzata Képviselő-testületének. /2011. (.) önkormányzati rendelete (Tervezet) Ecsegfalva Község Önkormányzata Képviselő-testületének /2011. (.) önkormányzati rendelete a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíj pályázat helyi szabályairól Ecsegfalva Község

Részletesebben

Tápiószele Város Önkormányzat Képviselő-testülete. 9/2012. (IV.27.) önkormányzati rendelete

Tápiószele Város Önkormányzat Képviselő-testülete. 9/2012. (IV.27.) önkormányzati rendelete Tápiószele Város Önkormányzat Képviselő-testülete 9/2012. (IV.27.) önkormányzati rendelete a középfokú nevelési-oktatási intézményekben tanulók tanulmányi ösztöndíjáról Tápiószele Város Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

A pályázatok leadásának határideje:

A pályázatok leadásának határideje: Általános rendelkezések: Nyugat magyarországi Egyetem Savaria Egyetemi Központ TUDOMÁNYOS ÖSZTÖNDÍJ PÁLYÁZATI KIÍRÁSA. FÉLÉV 1. Pályázat célja támogatni azon kiemelkedő szakmai és tudományos tevékenységet

Részletesebben

NYOMTATVÁNY SZOCIÁLIS HELYZET MEGÁLLAPÍTÁSÁHOZ

NYOMTATVÁNY SZOCIÁLIS HELYZET MEGÁLLAPÍTÁSÁHOZ Az Egyetem tölti ki! NYOMTATVÁNY SZOCIÁLIS HELYZET Oldal: /5. Információk A hallgató szociális helyzetét a rendkívüli szociális ösztöndíj igénylésének kivételével tanulmányi félévente egyszer, intézményi

Részletesebben

A pályázati űrlapot a kitöltési útmutatóban leírtak alapján kell kitölteni és benyújtani!

A pályázati űrlapot a kitöltési útmutatóban leírtak alapján kell kitölteni és benyújtani! iktatási szám: A Pécsi Tudományegyetem Szervezeti és Működési Szabályzata 6. sz. mellékletének a PTE Térítési és Juttatási Szabályzatának 2/2. sz. melléklete Rendszeres Szociális Ösztöndíj, Alaptámogatás

Részletesebben

KÉRELEM Önkormányzati segély benyújtásához

KÉRELEM Önkormányzati segély benyújtásához Kozármisleny Város Polgármesteri Hivatala 7761 Kozármisleny, Pécsi u. 124. Tel.: 06-72/570-910 Fax: 06-72/570-916 KÉRELEM Önkormányzati segély benyújtásához 1. A kérelmező személyre vonatkozó személyi

Részletesebben

Szociális Alapú Ösztöndíjpályázat PÁLYÁZATI FELHÍVÁS 2018/2019 II. FÉLÉV

Szociális Alapú Ösztöndíjpályázat PÁLYÁZATI FELHÍVÁS 2018/2019 II. FÉLÉV 2017/2018 I. FÉLÉV Szociális alapú ösztöndíj pályázat "A 2018/2019/2 Szociális alapú ösztöndíj pályázat "B" 2018/2019/2 Alaptámogatás PÁLYÁZATI FELHÍVÁS 2018/2019 II. FÉLÉV - 0 - A Budapesti Corvinus Egyetem

Részletesebben

NYOMTATVÁNY SZOCIÁLIS HELYZET MEGÁLLAPÍTÁSHOZ

NYOMTATVÁNY SZOCIÁLIS HELYZET MEGÁLLAPÍTÁSHOZ . Információk A hallgató szociális helyzetét a rendkívüli szociális ösztöndíj igénylésének kivételével tanulmányi félévente egyszer, intézményi szinten egységesen vizsgálja az Egyetemi Szociális Ösztöndíj

Részletesebben

Pályázati felhívás KARI KIUTAZÁSI TÁMOGATÁS

Pályázati felhívás KARI KIUTAZÁSI TÁMOGATÁS Pályázati felhívás KARI KIUTAZÁSI TÁMOGATÁS Az ELTE ÁJTK a (a továbbiakban: KÖB) pályázatot ír ki Kari Kiutazási Támogatás elnyerésére. I. A pályázat célja Azon hallgatók előfinanszírozott, egyszeri Kari

Részletesebben

MAGYAR KÉPZŐMŰVÉSZETI EGYETEM BUDAPEST. Alaptámogatás pályázati űrlapja I. évfolyamosoknak 2014/2015. tanév I. félévére

MAGYAR KÉPZŐMŰVÉSZETI EGYETEM BUDAPEST. Alaptámogatás pályázati űrlapja I. évfolyamosoknak 2014/2015. tanév I. félévére MAGYAR KÉPZŐMŰVÉSZETI EGYETEM BUDAPEST Alaptámogatás pályázati űrlapja I. évfolyamosoknak 2014/2015. tanév I. félévére Leadási határidő: 2014. október 3. HÖK Iroda DJB tölti ki! Bíráló: Elért pontszám:

Részletesebben

Egységes szerkezetben

Egységes szerkezetben Hatályosítás ideje: 2015. 05. 28. Egységes szerkezetbe foglalta: Pádár Gabriella Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzata Képviselő-testületének 18/2015. (V.28.) számú rendelettel, a 17/2011.

Részletesebben

Szociális Alapú Ösztöndíjpályázat PÁLYÁZATI FELHÍVÁS 2017/2018 I. FÉLÉV - 0 -

Szociális Alapú Ösztöndíjpályázat PÁLYÁZATI FELHÍVÁS 2017/2018 I. FÉLÉV - 0 - Szociális Alapú Ösztöndíjpályázat PÁLYÁZATI FELHÍVÁS - 0 - A Budapesti Corvinus Egyetem Hallgatói Térítési és Juttatási Szabályzat 10-11. -a alapján pályázatot hirdet Rendszeres szociális ösztöndíjra és

Részletesebben

KÉRELEM RENDKÍVÜLI TELEPÜLÉSI TÁMOGATÁS MEGÁLLAPÍTÁSÁHOZ

KÉRELEM RENDKÍVÜLI TELEPÜLÉSI TÁMOGATÁS MEGÁLLAPÍTÁSÁHOZ Kozármisleny Város Önkormányzat Szociális, Kulturális és Oktatási Bizottsága 7761 Kozármisleny, Pécsi út 124.. : 72/570-918. KÉRELEM RENDKÍVÜLI TELEPÜLÉSI TÁMOGATÁS MEGÁLLAPÍTÁSÁHOZ Kérelmező neve: Születési

Részletesebben

Az alábbiakban a kollégiumi pályázattal kapcsolatos legfontosabb tudnivalók és határidők olvashatók:

Az alábbiakban a kollégiumi pályázattal kapcsolatos legfontosabb tudnivalók és határidők olvashatók: pályázati felhívás a 2017/2018. tanév őszi félév alapképzési szakos (BSc), mesterképzési szakos (MA, MSc) és doktorandusz első éves hallgatók (gólyák) részére Tisztelt Hallgatók! A 2017/2018. tanév őszi

Részletesebben

Ágasegyháza Község Önkormányzat 10/2003. (VIII.26.) számú rendelete. A felsőoktatási intézményekben tanuló hallgatók támogatásáról

Ágasegyháza Község Önkormányzat 10/2003. (VIII.26.) számú rendelete. A felsőoktatási intézményekben tanuló hallgatók támogatásáról Ágasegyháza Község Önkormányzat 10/2003. (VIII.26.) számú rendelete /egységes szerkezetben/ A felsőoktatási intézményekben tanuló hallgatók támogatásáról Ádám Józsefné sk. polgármester dr. Fazekas István

Részletesebben

Korábbi Új Ciklus. Log-in # Ösztöndíj elızmény. Kérünk minden kért anyagot 4 példányban benyújtani: az eredetit és 3 fénymásolt példányt!

Korábbi Új Ciklus. Log-in # Ösztöndíj elızmény. Kérünk minden kért anyagot 4 példányban benyújtani: az eredetit és 3 fénymásolt példányt! Ne töltse ki! Ezt a részt az iroda tölti ki! Roma Memorial - Felsıoktatási Ösztöndíj Program JELENTKEZÉSI LAP Ország kódja Korábbi Új Ciklus Log-in # Ösztöndíj elızmény Ajánlólevél Tanulmányi átlag igazolás

Részletesebben

Egységes szerkezetben. I. fejezet. d) az e rendeletben meghatározott tanulmányi elvárásoknak megfelelnek. 3 1/6

Egységes szerkezetben. I. fejezet. d) az e rendeletben meghatározott tanulmányi elvárásoknak megfelelnek. 3 1/6 Hatályosítás ideje: 2018. 10.19. Egységes szerkezetbe foglalta: Pádár Gabriella Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzata Képviselő-testületének 23/2018. (X.18) számú ök. rendelettel, 1/2018.

Részletesebben

Döntés PÁLYÁZATI ADATLAP

Döntés PÁLYÁZATI ADATLAP EGYETEMI SZAKMAI ÖSZTÖNDÍJ EGYETEMI KÖZÖSSÉGI DÍJ PRO JUVENTUTE ÖSZTÖNDÍJ 5/8. számú melléklet az EHJFR-hez 260 Ügyiratszám: Pályázó neve: Hallgatói azonosító (Neptun-kód): Kar / Karhoz nem tartozó Intézet:

Részletesebben