Pályázati űrlap a Tehetséges Dobósokért Alapítvány

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Pályázati űrlap a Tehetséges Dobósokért Alapítvány"

Átírás

1 Pályázati űrlap a Tehetséges Dobósokért Alapítvány a./ - tanulmányi ösztöndíjára* Pályázhat: - akinek a tanulmányi eredménye: 4,7 felett van - az egy főre eső nettó jövedelem maximum ,- Ft b./ - egyszeri szociális támogatására* Pályázhat: - az egy főre eső nettó jövedelem maximum: ,- Ft *a kérelmezett támogatást kérjük aláhúzással jelölni Pályázók köre: 8.A, 9.A, évfolyamok Tanulmányi ösztöndíjban félévente, szociális támogatásban évente egy alaklommal részesülhetnek a tanulók. Egy tanuló egy félévben vagy szociális, vagy tanulmányi ösztöndíjra pályázhat, egyszerre mindkettőre nem. 2014/2015-ös tanév II. félév Diák neve:.. Lakcíme:.. Születési ideje és helye:.. Anyja neve:. Évfolyam:. osztály: A család jövedelmi viszonyaira vonatkozó adatok: A közös háztartásban élők adatai: Apa: Név Születési Év, hónap, nap Foglalkozása Havi nettó jövedelem Családipótlék Összesen Anya: Testvérek:

2 2 A pályázó szülei elváltak: igen nem A pályázó szülei különélnek: igen nem Elvált szülők esetén a tartásdíj összege:..ft/hó A pályázó félárva: igen nem A pályázó teljes árva: igen nem Ha a pályázó árva, az árvaellátás összege:..ft/hó A család egy főre jutó nettó jövedelme:.ft/hó A család életkörülményeit befolyásoló tényezők: A pályázó %-os rokkant, vagy testi fogyatékos. Apja %-os rokkant, vagy testi fogyatékos. Anyja...%-os rokkant, vagy testi fogyatékos. Testvére. %-os rokkant, vagy testi fogyatékos. A pályázó rendszeres orvosi kezelésre szorul: igen nem Egyéb szociális rászorultság és indokai: A pályázó kollégista: igen nem A pályázó albérletben lakik: igen nem A pályázó tanulmányaira vonatkozó kérdések: A 2014/15-ös tanév első félévének tanulmányi eredménye (magatartás-szorgalom jegyek kivételével):.. Rendelkezik nyelvvizsgával: igen nem Nyelv:. Szint / fok: Nyelvvizsga megszerzésének éve: A pályázó által az elmúlt egy tanévben végzett tudományos, művészeti, vagy társadalmi munka, sport versenyeredmények:......

3 3 Pályázott már a Tehetséges Dobósokért Alapítvány pályázaton: igen nem Mely félév ( ek )ben nyert e pályázaton:.. Dátum:.. szülő aláírása

4 A pályázat szöveges indoklása (saját kézzel írt önéletrajz). Szociális támogatási kérelem esetén szükséges megnevezni, hogy mire kéri a támogatást. 4 Ö n é l e t r a j z Dátum: Aláírás:

5 5 Csatolandó mellékletek A pályázó az egy főre eső jövedelem igazolására a pályázat további kötelező mellékleteként az alábbi okiratokat kell csatolnia a pályázónak: Az egy háztartásban élők egy főre jutó jövedelmének havi forint összegét bizonyító igazolások: Munkabér esetén a megelőző három hónap átlag nettó jövedelemről szóló munkáltatói igazolás. Munkanélküli ellátás, nyugdíj és nyugdíjszerű ellátások esetén az utolsó, teljes ellátás csekkszelvénye, vagy a folyósító szerv, illetve számlavezető pénzintézet igazolása. Egyéni- vagy társas vállalkozó nyilatkozzon az utolsó 3 havi nettó átlagjövedelméről, valamint csatoljon igazolást a évi teljes nettó jövedelméről (amely adóbevallásában szerepel). Egyéb rendszeres nettó jövedelmek (pl. ingatlan bérbeadás díja stb.) a megelőző három hónap átlaga. Tartásdíjról a megelőző három hónap csekkszelvénye, amennyiben nincs, a tartásdíjat fizető nyilatkozata az összegről, annak hiányában a gondviselő nyilatkozata a tartásdíj n e m fizetéséről. Családtámogatási ellátásokról (gyes, családi pótlék, stb.) a megelőző hónap csekkszelvénye. A közös háztartásban élő, 16 évesnél idősebb családtag nappali tagozatot bizonyító iskolalátogatási igazolás. A rokkantságot, súlyos fogyatékosságot, tartós betegséget bizonyító orvosi (orvos-szakértő bizottsági) igazolás, vagy az ellátást megállapító határozat másolata. Rendszeres gyermekvédelmi ellátásban részesülő tanulóktól is kérjük a fent felsorolt igazolásokat. Aki a 2014/15-ös tanév első félévében már részesült tanulmányi ösztöndíjban, és a család jövedelmi adataiban változás nem történt, akkor nem szükséges a jövedelemigazolásokat újból benyújtani, elég erről egy szülői nyilatkozatot mellékelni. Az adatlapot viszont részletesen ebben az esetben is ki kell tölteni! Ha az igénylőnek 16 évnél idősebb, nappali tagozaton tanuló testvére van, mindenképpen szükséges a 2. félévről az iskolalátogatási igazolását mellékelni. Ez vonatkozik azokra is, akik szociális segélyt igényeltek az első félévben, viszont elutasításra kerültek. A pályázat beadási határideje: február 9.