ZP 120LCD UPS. Minőségi Energiaforrás. on-line IPARI ALKALMAZÁSOK ELECTRO-MEDICAL BERENDEZÉSEK BIZTONSÁGI BERENDEZÉSEK

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "ZP 120LCD UPS. Minőségi Energiaforrás. on-line IPARI ALKALMAZÁSOK ELECTRO-MEDICAL BERENDEZÉSEK BIZTONSÁGI BERENDEZÉSEK"

Átírás

1 Minőségi Energiaforrás ZP 120LCD UPS 1,2,3,6,10,15,20 kva on-line HELYI HÁLÓZATOK (LAN) SZERVEREK ADATKÖZPONTOK PÉNZKIADÓ AUTOMATÁK TELEKOM BERENDEZÉSEK E-BUSINESS (SZERVERFARMOK, I SP/ASP/POP) IPARI ALKALMAZÁSOK ELECTRO-MEDICAL BERENDEZÉSEK BIZTONSÁGI BERENDEZÉSEK

2 ZP 120 LCD A G-TEC örömmel jelenti be a továbbfejlesztett ZP120LCD UPS termékcsaládot, amely tiszta, biztonságos és szabályozott áramellátást biztosít a kritikus fontosságú rendszereihez, és védelmezője az értékes berendezéseknek és adatoknak egyaránt az olyan táphálózati zavarok esetén is, mint a feszültségtüskék, az áramkimaradás, vagy a villámcsapás okozta problémák. A ZP120LCD UPS elérhető 1-3kVA és 6-20kVA teljesítmény tartományban. 1kVA-től 3kVA-ig Főbb jellemzők: A Mikroprocesszoros technológia magas rendelkezésre állást garantál, megszakításmentes statikus és kézi átkapcsolással PWM és IGBT technológia az egyenirányítóban és az inverterben Széles bemeneti feszültség tartomány V Választható kommunikációs lehetőségek: RS232, relé, USB, SNMP és Modbus Az Internetről letölthető ingyenes felügyeleti és lekapcsoló szoftverek. Bővíthető áthidalás opciós külső akkuszekrény csatlakoztatásával. Hidegindítási üzemmód Távoli tűzvédelmi lekapcsolás lehetősége Automatikus önteszt bekapcsoláskor Szabványoknak való megfelelőség: EN (biztonság) EN Class B (vezetett kibocsájtás) EN Class B (sugárzott kibocsájtás) EN (felharmónikus áram) EN (feszültség változás és vibrálás) EN Level 4 védettség (ESD, elektrosztatikus kisülés) EN Level 3 védettség (elektromágneses mezők) EN Level 4 védettség (tranziens túlfesz. és villám véd.) EN Level 4 védettség (áramtüskék) EN (alacsony frekvenciás jelek elleni védettség)

3 ZP 120 LCD A ZP120LCD 6-tól 20kVA UPS DSP mikroprocesszor vezérelt és párhuzamos redundáns üzemre is képes: a párhuzamos redundáns üzem legfőbb előnye, a különböző tápellátási problémákkal szembeni különlegesen magas (redundáns) védettség. Az UPS a védettség kiterjesztésének érdekében kettő vagy három azonos teljesítményű berendezéssel is párhuzamosan kapcsolható. Felhasználóbarát kijelző 6kVA-től 20kVA-ig Főbb jellemzők: A Mikroprocesszoros technológia magas rendelkezésre állást garantál, megszakításmentes statikus és kézi átkapcsolással PWM és IGBT technológia az egyenirányítóban és az inverterben Széles bemeneti feszültség tartomány: egyfázis esetén V, háromfázis esetén V Választható kommunikációs lehetőségek: RS232, relé, USB, SNMP és Modbus Az Internetről letölthető ingyenes felügyeleti és lekapcsoló szoftverek. Bővíthető áthidalás opciós akkuszekrény csatlakoztatásával. Hidegindítási üzemmód Távoli tűzvédelmi lekapcsolás lehetősége Automatikus önteszt bekapcsoláskor Visszatáplálás védelem Karbantartási bypass kapcsoló és DSP technológia Kétlépéses intelligens töltési mód N+X párhuzamos, redundáns bővíthetőség Szabványoknak való megfelelőség: EN Level 4 védettség (ESD, elektrosztatikus kisülés) EN Level 3 védettség (elektromágneses mezők) EN Level 4 védettség (tranziens túlfesz. és villám véd.) EN Level 4 védettség (áramtüskék) EN B osztály (25A<UPS-ek szünetmentes tápok teljesítőképességi tesztjei)

4 Párhuzamos Redundáns Működés BEMENETI ELOSZTÓ Közvetlen Ethernet Hálózati Kapcsolat Tápellátás KIMENETI ELOSZTÓ RS232 kapcsolat SNMP Szerver 1 RS232 Terminál Lekapcsolás FOGYASZTÓ FOGYASZTÓ FOGYASZTÓ FOGYASZTÓ SNMP TRAP A ZP120LCD 6kVA-től 20kVA-ig UPS-ek kimeneteinek párhuzamosíthatósága a legigényesebb áramellátási követelményeknek is megfelel. A párhuzamos redundáns felépítés lehetősége gazdaságos megoldást kínál a rendszerintegrációs feladatok megvalósításához. A párhuzamos redundáns felépítés segítségével a berendezések közötti terhelés egyenlően oszlik meg, lehetővé téve ezzel a szünetmentesek legjobb kihasználását, és a magasabb biztonsági szintet a folyamatos működéshez Adminisztrátori munkaállomás Windows munkaállomás WEB oldal Lekapcsolás Szerver 2 Kommunikáció és Teljesítmény Menedzsment Megoldások Az UPS dobozában az az Internetről is letölthető WinPower CD is megtalálható, amely képes az UPS LAN-on keresztüli távoli felügyeletére és vezérlésére, üzenetek és figyelmeztetések küldésére a hálózaton, vagy mobiltelefonon keresztül, PC-k lekapcsolására, és időzített szünetmentes öntesztek végzésére. Ennek az egyedülálló szoftvernek a segítségével teljes körű áramellátási védelmet biztosíthatunk áramkimaradások esetén. A szoftver számos operációs rendszert támogat, mint például: Windows rendszerek, Linux, Sun Solaris 7/8/9, Compaq True64, FreeBSD, IBM AIX 4.3x, 5.1x, és HP-UX 11.x. A további támogatás érdekében az Internetről az USB és a MAC változat is letölthető. Áramút diagram az UPS állapotának felügyeletéhez Időzített rendszer lekapcsolás/újraindítás Időzített UPS teszt Riasztási üzenetek vagy SMS formájában Riasztási üzenetek hálózati terjesztéssel Jelszavas védelem LAN-on keresztüli távoli felügyelet Több nyelvi változat: Angol, Német, Francia, Olasz, Spanyol, Portugál és Kínai Választható felhasználói háttér UPS paraméter beállítások Esemény memória az elemzéshez Több operációs rendszeren való működés: Windows rendszerek, Linux, Sun Solaris 7/8/9, Compaq True64, FreeBSD, IBM AIX 4.3x, 5.1x, HP-UX 11.x és MAC A feltüntetett márkanevek a vonatkozó tulajdonosok birtokában vannak Az SNMP hálózati kártya, az UPS LAN-on keresztüli felügyeletét teszi lehetővé az ismert TCP/IP és SNMP hálózati protokollok segítségével.

5 MŰSZAKI TANÁCSADÁS ÉS SZERVIZ UPService nevű műszaki technikai bázisunk kiváló, és alaposan felkészült mérnökökkel megbízható és naprakész műszaki tanácsokat és értékesítés utáni támogatást nyújt. Az UPService az alábbi szolgáltatásokat nyújtja: Telefonos támogató központ. a UPService szakembereinek közvetlen elérésére. A képzett szakemberek folyamatosan elérhetők tanácsadásárt és segítségért a szünetmentesek telepítésekor, karbantartásakor, vagy hibakereséshez és hibajavításhoz. Azonnali hibajavítás. A rendkívül gyors hibajavítást a berendezésekben található csúcstechnológia és a képzett mérnökeink és helyi szervizközpontunk szakembereinek felkészültsége garantálja. A meghibásodott, vagy elhasználódott alkatrészeket, tesztelt és továbbfejlesztett eredeti alkatrészekkel pótoljuk az UPS biztonsága és rendelkezésre állásának fenntartása és a működési paraméterek megtartása érdekében. Végellenőrzés és üzembe helyezés. A UPService az UPS végellenőrzése és az üzembe helyezése alatt folyamatos helyszíni támogatást és további tréningeket nyújt az üzemeltetőnek történő átadás alkalmával. Az UPService szakemberei támogatást nyújtanak a helyszín megítélésében, is, hogy az alkalmas-e a biztonságos üzemeltetésre. Amennyiben nem, akkor segítenek a leszerelésben és az áttelepítésben. A UPService javasolja hogy szakembereink végezzék el a szünetmenteshez tartozó erősáramú kábelezés végellenőrzését. Karbantartási szerződések köthetők a UPSservice és a helyi szervizközpontok támogatásával a válaszidők és javítás költségek csökkentése érdekében. A szerződések lehetnek a rendszeres ellenőrzéstől az átfogó, alkatrészcserét és munkadíjat is magában foglaló szolgáltatásokig. Az UPService rendszeres műszaki tréningeket szervez az UPS üzemeltetőknek és a telepítéseket végzőknek.

6 ZP 120 LCD 1kVA - 3kVA MODELL TELJESÍTMÉNY Feszültség AC Magas / Alacsony feszültség határérték (A kimeneti teljesítmény százalékától függően) Frekvencia Teljesítmény tényező Típus Tartásidő, jellemző terhelésnél *Külön Rendelhető töltő árama Feszültség Feszültség stabilitás Csúcstényező Feszültség torzítás Frekvencia (szinkronüzem) Frekvencia (akkuüzem) Kimeneti jelalak Túlterhelés Hatásfok Állapot és kijelzés Hallható riasztás Vezérlés Kommunikációs szoftver Opciók Méretek (Hossz x Mé x Ma) mm Súly akkumulátorokkal (kg) Súly akkuk nélkül EX töltővel (kg) Működési hőmérséklet Relatív páratartalom Zajszint (@ 1m) MŰSZAKI JELLEMZŐK ZP120LCD 1K ZP120LCD 2K ZP120LCD 3K 1kVA/0.7kW 2kVA/1.4kW 3kVA/2.1kW BEMENET 220V/ 230V/ 240V 80% - 100% terhelés Akkuüzem, ha az AC bemeneti 160V±5V; 70% - 80% terhelés Akkuüzem, ha az AC bemeneti 140V±5V; 60% - 70% terhelés Akkuüzem, ha az AC bemeneti 120V±5V; 0% - 60% terhelés Akkuüzem, ha az AC bemeneti 110V±5V; Visszakapcsolás ha az AC bemenet 175V±5V; Bemeneti magas feszültség Akkuüzem, ha az AC bemeneti 300V±5V Visszakapcsolás ha az AC bemenet 285V±5V; 46Hz ~ 54Hz 0.95 AKKUMULÁTOR / TÖLTŐ Zárt, karbantartásmentes ólom savas akkumulátorok 8 perc 12 perc 8 perc 7Adc KIMENET 220V / 230V/ 240V ± 2% 3:1 3% 50Hz ± 2% 50Hz ± 0.2% Szinuszos 9.6Adc 110% ~ 150% 30mp a bypass-ra kapcsolás előtt; >150% 300ms-ig majd bypassra kapcs. 85% 88% KIJELZŐ / CSATOLÓ Bemenet megléte /Akku kisütés / Inverter üzem / Bypass üzem / UPS hiba Terhelés szint / Akkukapacitás / Mérések Igen UPS Be/Ki kapcsoló; Bypass átkapcsolás / Visszakapcsolás gomb / Távoli EPO RS232 Soros port. Szoftver támogatás: WIN 98/NT/2K/XP/2003ME; Linux; Unix; MAC SNMP kártya az áramellátás vezérléshez az SNMP menedzserből és Web böngészőből 145x400x220 JELLEMZŐ FIZIKAI ADATOK 192x460x C ~ 40 C 20% ~ 90% nem kicsapódó < 45 dba < 50 dba * Az opció választása esetén az UPS-t belső akkumulátorok helyett nagy teljesítményű (EX) töltővel szállítjuk. Megjegyzés: A termékjellemzők a fejlesztés következtében előzetes értesítés nélkül is megváltozhatnak!

7 ZP 120 LCD 6kVA - 20kVA MODELL TELJESÍTMÉNY Feszültség MŰSZAKI JELLEMZŐK ZP120LCD 6K ZP120LCD 10K ZP120LCD 10K ZP120LCD 15K ZP120LCD 20K 6kVA/4.2kW 10kVA/7kW 15kVA/10.5kW 20kVA/14kW BEMENET 220V/ 230V/ 240V 380V/ 400V/ 415V Feszültség határértékek alacsony betáp: 176V±3% Visszatérés: 185V±3% magas betáp: 276V±3% Visszatérés: 266V±3% alacsony betáp: 304V±3% Visszatérés: 322V±3% magas betáp: 478V±3% Visszatérés: 461V±3% Frekvencia Teljesítmény tényező Akkumulátorok Tartásidő, jellemző terhelésnél Töltő árama Feszültség Feszültség stabilitás Csúcstényező Feszültség torzítás Frekvencia (szinkronüzem/akkuüzem) Terhelési teljesítmény-tényező Kimeneti jelalak Tranziensre adott válasz/visszatérés Túlterhelés Hatásfok Állapot és kijelzés Hallható riasztás Vezérlés Kommunikációs szoftver Opciók Méretek (Hossz x Mé x Ma) mm Súly akkumulátorokkal (kg) Súly akkuk nélkül EX töltővel (kg) Működési hőmérséklet Relatív páratartalom Zajszint (@ 1m) 0.98 Beépített zárt ólom savas 46Hz to 54Hz AKKUMULÁTOROK perc 8 perc A külső akkumulátorok jellemzőitől függően Alapváltozat 2Adc KS változat 4.2Adc KIMENET 220V / 230V/ 240V ± 1% 3:1 2% (linear load) 46Hz - 54Hz (szinkronüzem) / 50Hz ± 0.1% Támogatott PF: 0.65 induktív -től 1-ig Szinuszos 5% (50%!í 100%!í 50%) 60ms-on belül Bypass-ra kapcsolás: 105% - 130% 10percig; >130% 1másodpercig >88% KIJELZŐ / CSATOLÓ Igen JELLEMZŐ FIZIKAI ADATOK 260x570x NA C ~ 40 C 20% ~ 90% nem kicsapódó Nem tartalmaz 4.2Adc 4.2Adc Bemenet megléte /Akku kisütés / Inverter üzem / Bypass üzem / UPS hiba Terhelés szint / Akkukapacitás / Mérések UPS Be/Ki kapcsoló; Bypass átkapcsolás / Visszakapcsolás gomb / Távoli EPO RS232 Soros port. Szoftver támogatás: WIN 98/NT/2K/XP/2003ME; Linux; Unix; MAC SNMP kártya az áramellátás vezérléshez az SNMP menedzserből és Web böngészőből < 55 dba < 55 dba Megjegyzés: A termékjellemzők a fejlesztés következtében előzetes értesítés nélkül is megváltozhatnak!

8 A G-Tec Group képviseletei és üzleti partnerei a világ számos országában megtalálhatók A G-Tec Europe Srl. Vicenzában / Olaszország A G-Tec Asia Pacific Ltd. Szingapúrban Magyarországi forgalmazó és szerviz: Green Technology Power Kft Budapest Sas u. 12. Tel Fax info@gtec.hu G-Tec Europe srl Strada Marosticana, 81/ Povolaro (VI), Italia Tel Fax info@gtec-power.eu G-Tec Asia Pacific Pte Ltd 60 Kaki Bukit Place, #02-05, Eunos Techpark II, Singapore Tel Fax info@gtec.com.sg

Az Energia Biztonsága. Sirius series. UPS 10 20 kva egy / egy és három / egy fázis 10 40 kva és 100 120 kva három / három fázis.

Az Energia Biztonsága. Sirius series. UPS 10 20 kva egy / egy és három / egy fázis 10 40 kva és 100 120 kva három / három fázis. Az Energia Biztonsága Sirius series on-line UPS 10 20 kva egy / egy és három / egy fázis 10 40 kva és 100 120 kva három / három fázis HELYI HÁLÓZATOK (LAN) SZERVEREK ADATKÖZPONTOK PÉNZKIADÓ AUTOMATÁK TELEKOM

Részletesebben

SIRIUS SOROZAT. On-line UPS 10 20 kva egy/egy fázisú és három/egy fázisú 10 40 kva és 100 120 kva három/három fázisú

SIRIUS SOROZAT. On-line UPS 10 20 kva egy/egy fázisú és három/egy fázisú 10 40 kva és 100 120 kva három/három fázisú SIRIUS SOROZAT On-line UPS 10 20 kva egy/egy fázisú és három/egy fázisú 10 40 kva és 100 120 kva három/három fázisú HELYI ÉRDEKŰ HÁLÓZAT (LAN) PÉNZTÁR GÉPEK IPARI PLC-K SZERVEREK TELEKOMMUNIKÁCIÓS ESZKÖZÖK

Részletesebben

LIBRA PRO. On-line UPS 100-800 kva három / három fázis

LIBRA PRO. On-line UPS 100-800 kva három / három fázis LIBRA PRO On-line UPS 100-800 kva három / három fázis HELYI ÉRDEKŰ HÁLÓZAT (LAN) INTERNET KÖZPONTOK (ISA/ASP/POP) ORVOS ELEKTRONIKAI ESZKÖZÖK SZERVEREK IPARI PLC-K TELEKOMMUNIKÁCIÓS ESZKÖZÖK ADAT KÖZPONTOK

Részletesebben

AP 160LCD UPS. on-line HELYI HÁLÓZATOK (LAN) SZERVEREK ADATKÖZPONTOK PÉNZKIADÓ AUTOMATÁK TELEKOM BERENDEZÉSEK E-BUSINESS (SZERVERFARMOK, I SP/ASP/POP)

AP 160LCD UPS. on-line HELYI HÁLÓZATOK (LAN) SZERVEREK ADATKÖZPONTOK PÉNZKIADÓ AUTOMATÁK TELEKOM BERENDEZÉSEK E-BUSINESS (SZERVERFARMOK, I SP/ASP/POP) AP 160LCD on-line UPS 1,2,3,6 kva HELYI HÁLÓZATOK (LAN) SZERVEREK ADATKÖZPONTOK PÉNZKIADÓ AUTOMATÁK TELEKOM BERENDEZÉSEK E-BUSINESS (SZERVERFARMOK, I SP/ASP/POP) IPARI ALKALMAZÁSOK ELECTRO-MEDICAL BERENDEZÉSEK

Részletesebben

MUST 30-120. Három fázisú Moduláris UPS. A moduláris UPS előnyei már mindenki számára elérhetőek

MUST 30-120. Három fázisú Moduláris UPS. A moduláris UPS előnyei már mindenki számára elérhetőek MUST 30-120 Három fázisú Moduláris UPS A moduláris UPS előnyei már mindenki számára elérhetőek MUST30-120 A MUST 30/120 termékcsalád egy szünetmentes áramellátó rendszer, három fázisú be- illetve kimenettel,

Részletesebben

UPS Műszaki Adatlap S-5300X 30 40 kva

UPS Műszaki Adatlap S-5300X 30 40 kva UPS Műszaki Adatlap S-5300X 30 40 kva Statron AG Industrie Nord CH-5506 Maegenwil http//www.statron.com Rev. Description Date Issued Checked Approved Page / of 0 Emission 09-05-11 M.Huser M.Eigenmann M.Dreier

Részletesebben

ARIES SOROZAT. On-line UPS 10 20kVA egy/egy fázisú és három/három fázisú 10 80kVA három/három fázisú

ARIES SOROZAT. On-line UPS 10 20kVA egy/egy fázisú és három/három fázisú 10 80kVA három/három fázisú ARIES SOROZAT On-line UPS 10 20kVA egy/egy fázisú és három/három fázisú 10 80kVA három/három fázisú HELYI ÉRDEKŰ HÁLÓZAT (LAN) INTERNET KÖZPONTOK (ISA/ASP/POP) ORVOS ELEKTRONIKAI ESZKÖZÖK SZERVEREK IPARI

Részletesebben

Kommunikáció és csatlakoztathatóság

Kommunikáció és csatlakoztathatóság Kommunikáció és csatlakoztathatóság Kommunikációs szoftver 102. oldal Kommunikációs interfész Csatlakoztathatósági megoldások 107. oldal Általános katalógus 2012-2013 101 Kommunikáció és csatlakoztathatóság

Részletesebben

Áttekintés. Összehasonlítás MODULÁRIS KIALAKÍTÁS ÜZEM KÖZBENI CSERE ALKALMAZKODÁS LINEÁRIS ÉS NEM LINEÁRIS TERHELÉSEKHEZ

Áttekintés. Összehasonlítás MODULÁRIS KIALAKÍTÁS ÜZEM KÖZBENI CSERE ALKALMAZKODÁS LINEÁRIS ÉS NEM LINEÁRIS TERHELÉSEKHEZ Áttekintés MODULÁRIS KIALAKÍTÁS ÜZEM KÖZBENI CSERE ALKALMAZKODÁS LINEÁRIS ÉS NEM LINEÁRIS TERHELÉSEKHEZ INTELLIGENS MODUL & RENDSZERVÉDELEM ALACSONY RENDSZER ZAJSZINT PÁRHUZAMOS VEZÉRLÉS KABINOKNAK A MUST

Részletesebben

Micropower line-interaktív UPS sorozat

Micropower line-interaktív UPS sorozat line-interaktív UPS sorozat MODELL 400 600 800 1000 1200 1500 2000 2400 3000 Teljesítmény (VA/W) BEMENET Feszültség Feszültségtartomány 400 / 240 600 / 360 800 / 480 1000 / 600 1200 / 720 1500 / 900 2000

Részletesebben

8.1 Az UPS bekapcsolása... 18 A bekapcsolás sorrendje... 18 Akkumulátorról indítás... 18

8.1 Az UPS bekapcsolása... 18 A bekapcsolás sorrendje... 18 Akkumulátorról indítás... 18 7.5 kva - 15 kva szünetmentes tápegység (UPS) Felhasználói és telepítési útmutató Tartalom 1. Bevezetés... 3 2. A rendszer leírása... 3 2.1 Általános leírás... 3 2.2 A rendszer felépítése... 5 Az UPS rendszer

Részletesebben

Emerson Network Power,

Emerson Network Power, Liebert NX Újgenerációs szünetmentes tápegység Üzletileg kritikus rendszereinek védelmére AC áramellátó rendszerek Business-Critical Continuity (Kritikus Fontosságú Üzleti Folyamatok Védelme) Cégünk az

Részletesebben

MultiCONT TÖBBCSATORNÁS FOLYAMATVEZÉRLŐ

MultiCONT TÖBBCSATORNÁS FOLYAMATVEZÉRLŐ MultiCONT TÖBBCSATORNÁS FOLYAMATVEZÉRLŐ M I N D I G A F E L S Ô S Z I N T E N K I E G É S Z Í T Ô K M I N D I G A F E JELLEMZŐK Univerzális folyamatjelzőként rugalmas megoldást nyújt bármilyen HART kommunikációval

Részletesebben

20 kva 60 kva UPS PÁRHUZAMOS REDUNDÁNS RENDSZER HASZNÁLATI UTASÍTÁSA

20 kva 60 kva UPS PÁRHUZAMOS REDUNDÁNS RENDSZER HASZNÁLATI UTASÍTÁSA 9305 20 kva 60 kva UPS PÁRHUZAMOS REDUNDÁNS RENDSZER HASZNÁLATI UTASÍTÁSA 9305 20 kva 60 kva UPS párhuzamos redundáns rendszer Tartalomjegyzék 1. Bevezetés... 5 2. A rendszer ismertetése... 5 2.1. Általános

Részletesebben

Kezelési útmutató. Eaton ENV1000L/H, Eaton ENV1400H, Eaton ENV2000H. www.eaton.com/nvups

Kezelési útmutató. Eaton ENV1000L/H, Eaton ENV1400H, Eaton ENV2000H. www.eaton.com/nvups Kezelési útmutató Eaton ENV1000L/H, Eaton ENV1400H, Eaton ENV2000H www.eaton.com/nvups A rendszer ismertetése Előlap Hálózati üzemmód -- Zölden világít Áthidalás üzemmód -- Zölden villog Hibajelző Üzemi

Részletesebben

Áttekintés. Előnyök % EFFICIENCY MODULÁRIS UPS RENDSZER ÜZEM KÖZBEN CSERÉLHETŐ EGYSÉGEKKEL ENERGIA TAKARÉKOSSÁG INTELLIGENS KARBANTARTÁS

Áttekintés. Előnyök % EFFICIENCY MODULÁRIS UPS RENDSZER ÜZEM KÖZBEN CSERÉLHETŐ EGYSÉGEKKEL ENERGIA TAKARÉKOSSÁG INTELLIGENS KARBANTARTÁS 2 Áttekintés MODULÁRIS UPS RENDSZER ÜZEM KÖZBEN CSERÉLHETŐ EGYSÉGEKKEL ENERGIA TAKARÉKOSSÁG INTELLIGENS KARBANTARTÁS NAGY ELEKTROMOS TELJESÍTMÉNY FELHASZNÁLÓBARÁT KIJELZŐ A MUST 30-900 a moduláris UPS-ek

Részletesebben

N S Háromfázisú UPS

N S Háromfázisú UPS N S 3 0 0 0 Háromfázisú UPS Adatközpontok és szerverek Telekommunikációs eszközök Vészhelyzeti eszközök (fények/szirénák) Ipari alkalmazás Egyénre szabott megoldások 10-120 kva 3/3 fázis Smart Energy Solutions

Részletesebben

SN-350-USB SN-700-USB SN-1000

SN-350-USB SN-700-USB SN-1000 KEZELÉSI ÚTMUTATÓ SN-350-USB SN-700-USB SN-1000 12 és 24 voltos inverter Kérjük, a használatbavétel előtt mindenképpen alaposan tanulmányozza át a leírást! Általános leírás Az inverterek olyan berendezések,

Részletesebben

OMNIALOG adatgyűjtők NI-48XX

OMNIALOG adatgyűjtők NI-48XX OMNIALOG adatgyűjtők NI-48XX Alkalmazások Ipari monitorozás Klímatechnikai monitorozás Olaj- és gázmonitorozás Vízminőség monitorozás Épületmonitorozás Villamos hálózat monitorozás OMNIAlog A Next Industries

Részletesebben

TLSZ-50 típusú mobil olajszűrő készülék. Ismertető - 2016

TLSZ-50 típusú mobil olajszűrő készülék. Ismertető - 2016 TLSZ-50 típusú mobil olajszűrő készülék Ismertető - 2016 Gyártó és forgalmazó: Tribologic Kft 2310 Szigetszentmiklós Tebe sor 53. Tel: +36 24 411280 Fax: +36 24 411390 Mobil: +36 30 921 6639 E-mail: info@tribologic.hu

Részletesebben

DT1100 xx xx. Galvanikus leválasztó / tápegység. Kezelési útmutató

DT1100 xx xx. Galvanikus leválasztó / tápegység. Kezelési útmutató Galvanikus leválasztó / tápegység Kezelési útmutató Tartalomjegyzék 1. Kezelési útmutató...4 1.1. Rendeltetése... 4 1.2. Célcsoport... 4 1.3. Az alkalmazott szimbólumok... 4 2. Biztonsági útmutató...5

Részletesebben

TRIMx-EP DIGITÁLIS SZINKRON KAPCSOLÁS TRANSZFORMÁTOROK. Alkalmazási terület

TRIMx-EP DIGITÁLIS SZINKRON KAPCSOLÁS TRANSZFORMÁTOROK. Alkalmazási terület TRIMx-EP DIGITÁLIS SZINKRON KAPCSOLÁS VEZÉRLŐ KÉSZÜLÉK TRANSZFORMÁTOROK BEKAPCSOLÁSI ÁRAMLÖKÉSÉNEK CSÖKKENTÉSÉRE Alkalmazási terület A TRIMx-EP készülék feladata a transzformátorok bekapcsolási áramlökésének

Részletesebben

DAKER NIKY 400, 600, 850 UPS

DAKER NIKY 400, 600, 850 UPS DAKER NIKY 400, 600, 850 UPS FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV CE Megfelel sségi Nyilatkozat Alkalmazott direktívák: 77/23/EEC, 89/336/EEC valamint 92/31/EEC, 93/68/EEC. A készülékek a következ szabványoknak felelnek

Részletesebben

Használati útmutató. Smart-UPS X szünetmentes tápegységhez

Használati útmutató. Smart-UPS X szünetmentes tápegységhez Használati útmutató Smart-UPS X szünetmentes tápegységhez Kisfeszültségű (100 127 V) SMX2000RMLV2U SMX2200RMLV2U SMX3000RMLV2U SMX3000RMLV2UNC SMX3000RMJ2U Nagyfeszültségű (200 240 V) SMX2200RMHV2U SMX3000RMHV2U

Részletesebben

Gyors, széles formátumú multifunkciós gépek a csúcsteljesítmény eléréséhez

Gyors, széles formátumú multifunkciós gépek a csúcsteljesítmény eléréséhez Gyors, széles formátumú multifunkciós gépek a csúcsteljesítmény eléréséhez MP W5100/MP W7140 Ideális széles formátumú partner A széles formátumú nyomtatóval szemben támasztott elvárások egyértelműek: dolgozzon

Részletesebben

RAPTOR - primer áramnyomató rendszer

RAPTOR - primer áramnyomató rendszer Sokfunkciós készülék A RAPTOR egy fejlett vizsgálórendszer, melyet pontosan azoknak a primer oldali vizsgálatoknak az elvégzésére fejlesztettek ki, melyek az alállomások üzembehelyezése és karbantartása

Részletesebben

ÚJ TERMÉKEK! - TEKINTSE MEG ÚJ SOLAR MPPT TÖLTÉSSZABÁLYZÓKAT!

ÚJ TERMÉKEK! - TEKINTSE MEG ÚJ SOLAR MPPT TÖLTÉSSZABÁLYZÓKAT! Codefon-Solar Jellemzők: Kft H - 1095 Budapest, Soroksári út 110. * Acsai László * Tel: +36-1-306-27-44 * Web: http://www.solar-napkollektor.hu/napelem/ http://www.napelem-napenergia.hu/ Árlista 2016.01.27-től

Részletesebben

Dimat. UTH - 170 telepítés és útmutató

Dimat. UTH - 170 telepítés és útmutató Dimat UTH - 170 telepítés és útmutató A huzalozás módszere 1. sz. huzalozási módszer A huzalozás módszere 2. sz. huzalozási módszer Funkciókmódosítása és műveletek LÁMPA KIJELZŐ SET lámpa: Ez a lámpa a

Részletesebben

Hordozható EKG a vizit során történő használatra

Hordozható EKG a vizit során történő használatra Hordozható EKG a vizit során történő használatra A Ön jobbkeze a vizit során Ön még mindig egy nehéz EKG-t cipel körbe a kórházban? Türelmetlen, ha hosszú időbe telik egy-egy páciens vizsgálata? Mostantól

Részletesebben

Fogyasztásmérők. Fogyasztásmérők

Fogyasztásmérők. Fogyasztásmérők Fogyasztásmérők PB110836 PB108400 iem2000t PB108401 Feladata A digitális fogyasztásmérők nullával vagy anélküli egyfázisú vagy háromfázisú hálózatok hatásos fogyasztásának (rms) mérésére alkalmazhatók

Részletesebben

Logoprint 500. Sajátosságok határérték figyelés eseményjelzés terjedelmes szövegkijelzés statisztika (jelentés) min- / max- és középértékkel

Logoprint 500. Sajátosságok határérték figyelés eseményjelzés terjedelmes szövegkijelzés statisztika (jelentés) min- / max- és középértékkel Meß- und Regelgeräte GmbH A-1232 Wien, Pfarrgasse 48 Magyarországi Kereskedelmi Képviselet Telefon: 00-43-1 / 61-061-0 H-1147 Budapest Öv u. 143. Fax: 00-43-1 / 61-061-59 Telefon/fax: 00-36-1 / 467-0835,

Részletesebben

KÉPZETT VILLANYSZERELŐ SZAKEMBER

KÉPZETT VILLANYSZERELŐ SZAKEMBER relaydroid TM Felhasználói Dokumentáció Tartalom 1. Általános leírás... 2 2. Specifikáció... 3 2.1. Modellek... 3 2.2. Paraméterek... 3 2.3. Elrendezés és méretek... 4 17.5mm széles modellek... 4 35mm

Részletesebben

Tantárgy: TELJESÍTMÉNYELEKTRONIKA Tanár: Dr. Burány Nándor Tanársegéd: Mr. Divéki Szabolcs 3. FEJEZET

Tantárgy: TELJESÍTMÉNYELEKTRONIKA Tanár: Dr. Burány Nándor Tanársegéd: Mr. Divéki Szabolcs 3. FEJEZET Tantárgy: TELJESÍTMÉNYELEKTRONIKA Tanár: Dr. Burány Nándor Tanársegéd: Mr. Divéki Szabolcs 5. félév Óraszám: 2+2 1 3. FEJEZET TÁPEGYSÉGEK A tápegységek építése, üzemeltetése és karbantartása a teljesítményelektronika

Részletesebben

Sentry-G3 intelligens gépvédelmi rendszer

Sentry-G3 intelligens gépvédelmi rendszer Sentry-G3 intelligens gépvédelmi rendszer Programozható, API 670 megbízhatóságú gép- és turbinavédelmi rendszer moduláris, konfigurálható, teljesen programozható rendszer API 670 szabványnak megfelelő

Részletesebben

Az EuroProt készülékcsalád

Az EuroProt készülékcsalád EuroProt rendszerismertető Az EuroProt készülékcsalád A Protecta Elektronikai Kft. EuroProt készülékcsaládja azzal a céllal készült, hogy tagjai a villamosenergia rendszer valamennyi védelmi és automatika

Részletesebben

Flatpack áramellátó rendszer család. Flatpack MPSU rendszer

Flatpack áramellátó rendszer család. Flatpack MPSU rendszer Flatpack áramellátó rendszer család Az innovatív Flatpack egyenirányító modulok felhasználásával 700 Wattól 60 kw-ig lehet könnyedén kialakítani a felhasználói igényeknek megfelelő gazdaságos rendszert.

Részletesebben

HUSKY 300. Teljesen automata klíma szervizberendezés R134a 11.02.2013

HUSKY 300. Teljesen automata klíma szervizberendezés R134a 11.02.2013 Teljesen automata klíma szervizberendezés R134a 11.02.2013 HUSKY 300, az új generációs klíma szervizberendezés HUSKY 300 2 Robosztus, biztonságos, precíz, intelligens, környezetbarát MULTIPASS lefejtő

Részletesebben

VIBROCONTROL 4000. Nagy érzékenységű rezgésvédelem maximális üzembiztonságért. C1344e

VIBROCONTROL 4000. Nagy érzékenységű rezgésvédelem maximális üzembiztonságért. C1344e VIBROCONTROL 4000 Nagy érzékenységű rezgésvédelem maximális üzembiztonságért C1344e Az állandó állapotfigyelés optimális gépvédelmet nyújt Növeli gépeik és berendezéseik kihasználtságát Megelőzi a gép

Részletesebben

ELEKTROMECHANIKUS és ELEKTROMOS VEZÉRLŐPANELEK

ELEKTROMECHANIKUS és ELEKTROMOS VEZÉRLŐPANELEK ELEKTROMECHANIKUS és ELEKTROMOS VEZÉRLŐPANELEK Elektromechanikus és elektromos vezérlőpanelek A Zenit elektromechanikus és elektronikus vezérlőpanelek alkalmasak a 0.37-55 kw teljesítményű, egy- vagy háromfázisú,

Részletesebben

HP Color LaserJet Pro MFP M476nw. M476 sorozat. Adatlap. Teljes körű csatlakoztathatóság a munka szolgálatában

HP Color LaserJet Pro MFP M476nw. M476 sorozat. Adatlap. Teljes körű csatlakoztathatóság a munka szolgálatában Adatlap HP Color LaserJet Pro MFP M476 sorozat Teljes körű csatlakoztathatóság a munka szolgálatában A HP Color LaserJet Pro többfunkciós készülék segítségével minden munkatárs kiváló minőségű színes anyagokat

Részletesebben

MEGALINE. Felhasználói kézikönyv. www.ush.hu

MEGALINE. Felhasználói kézikönyv. www.ush.hu Felhasználói kézikönyv www.ush.hu CE MEGFELELŐSÉGI NYILATKOZAT Alkalmazott direktívák: 73/23/EEC; 89/336/EEC valamint 92/31/EEC, 93/68/EEC A készülék a következő szabványoknak felel meg: EN 50091-1-1,

Részletesebben

VIBROCONTROL-6000. A megbízható rezgésvédelem

VIBROCONTROL-6000. A megbízható rezgésvédelem VIBROCONTROL-6000 A megbízható rezgésvédelem Forgalmazza: B & K Components Kft. H-1096 Budapest, Telepy u. 2/F Tel: +36 (1) 215-8305, 215-8929; www.bruel.hu Fax: +36 (1) 215-8202 Biztonságos felügyelet

Részletesebben

TELL AMR-08. Távfelügyeleti Vevő

TELL AMR-08. Távfelügyeleti Vevő TELL AMR-08 Távfelügyeleti Vevő Telepítői Kézikönyv 2014.01.29. TARTALOMJEGYZÉK 1. BEVEZETÉS...3 2. RENDSZER FELÉPÍTÉS...3 2.1 CPM kártya...3 2.2 LC vonalkártya (opcionális)...4 2.3 PWR tápegység...4 2.4

Részletesebben

Figyelmeztetés. Termékjellemzők

Figyelmeztetés. Termékjellemzők Figyelmeztetés 1. A készülék érzékeny műszaki eszköz, kérjük óvja a leejtéstől és ütődésektől. 2. Kérjük ne tegye ki a készüléket erős elektromágnesességnek ill. rádióhullámoknak. Ezek a készülék meghibásodását

Részletesebben

400-as sorozatú videorögzítő

400-as sorozatú videorögzítő Video 400-as sorozatú videorögzítő 400-as sorozatú videorögzítő www.boschsecrity.h 4 csatornás, valós idejű H.264 felvétel Készítsen és nézzen videofelvételt, 2 vagy 4 felbontásban Beépített webes elérési

Részletesebben

E200 sorozatú projektorok

E200 sorozatú projektorok Nagy fényerejű, energiatakarékos projektorok oktatási célokra: hordozhatók, használatuk egyszerű és vezeték nélküli kapcsolódásra is alkalmasak E200 sorozatú projektorok mobil projektorsorozat A modern

Részletesebben

VLT Micro Drive. Kis frekvenciaváltó maximális terherbírás és megbízhatóság

VLT Micro Drive. Kis frekvenciaváltó maximális terherbírás és megbízhatóság 1 VLT Micro Drive Kis frekvenciaváltó maximális terherbírás és megbízhatóság IP 20-as mechanikai védettség A hűtőventilátor közvetlenül nem szellőzteti át az elektronikát Minőségi kondenzátorok Működés

Részletesebben

NMT (D) MAX (C) Beépítési és kezelési kézikönyv. változat a 7340108.v6 dokumentum alapján. 1 / 15 Tel.: 1/236-07-26 Fax: 1/236-07-27 www.huray.

NMT (D) MAX (C) Beépítési és kezelési kézikönyv. változat a 7340108.v6 dokumentum alapján. 1 / 15 Tel.: 1/236-07-26 Fax: 1/236-07-27 www.huray. NMT (D) MAX (C) HU Beépítési és kezelési kézikönyv változat a 7340108.v6 dokumentum alapján 1 / 15 Tel.: 1/236-07-26 Fax: 1/236-07-27 www.huray.hu A termék megfelel a következő EU szabványoknak EU direktíva

Részletesebben

Általános tudnivalók. Rendszerfelépítés

Általános tudnivalók. Rendszerfelépítés Általános tudnivalók A 3G3JV típusú inverter miniatőr frekvencia-átalakító, a felhasználónak lehetısége van választani sok beállítható paraméter közül. A táplálás speciális megoldásának köszönhetıen az

Részletesebben

ENIGMA II. Távfelügyeleti Vevő

ENIGMA II. Távfelügyeleti Vevő ENIGMA II Távfelügyeleti Vevő Telepítői Kézikönyv 2014.02.11. TARTALOMJEGYZÉK 1. BEVEZETÉS...3 2. RENDSZER FELÉPÍTÉS...3 2.1 CPM kártya...3 2.2 LC vonalkártya (opcionális)...4 2.3 RC rádió vevő kártya

Részletesebben

Konica Minolta bizhub 25e fekete-fehér A4 multifunkciós készülék

Konica Minolta bizhub 25e fekete-fehér A4 multifunkciós készülék Konica Minolta bizhub 25e fekete-fehér A4 multifunkciós készülék Multifunkciós fekete-fehér eszköz (nyomtat, másol, szkennel, faxol) 25 lap/perc sebességgel. Hálózati funkcionalitás. GDI és PCL. Fordított

Részletesebben

E - F. frekvenciaváltó gépkönyv. Érvényes: 2006. júliustól

E - F. frekvenciaváltó gépkönyv. Érvényes: 2006. júliustól E - F frekvenciaváltó gépkönyv Érvényes: 2006. júliustól P Köszönjük Önnek, hogy a PROCON Hajtástechnika Kft. által gyártott frekvenciaváltót választotta. A gépkönyv biztosítja az Ön számára a frekvenciaváltó

Részletesebben

ALLDOS FERTİTLENÍTİ RENDSZER Klór-dioxiddal

ALLDOS FERTİTLENÍTİ RENDSZER Klór-dioxiddal ALLDOS FERTİTLENÍTİ RENDSZER Klór-dioxiddal 1. oldal GRUNDFOS DIGITAL DOSING Tartalom Oldal Oxiperm 164 D 5-2000 g/h szállítóteljesítményig hígított vegyszerekhez 5 Oxiperm 164 C 150-2500 g/h szállítóteljesítményig

Részletesebben

PQRM5100 31 Ux Ix xx xx (PS) Háromfázisú multifunkciós teljesítmény távadó. Kezelési útmutató

PQRM5100 31 Ux Ix xx xx (PS) Háromfázisú multifunkciós teljesítmény távadó. Kezelési útmutató Háromfázisú multifunkciós teljesítmény távadó Kezelési útmutató Tartalomjegyzék 1. Kezelési útmutató...5 1.1. Rendeltetése... 5 1.2. Célcsoport... 5 1.3. Az alkalmazott szimbólumok... 5 2. Biztonsági útmutató...6

Részletesebben

www.eaton.eu/5e Eaton 5E 500/650/850/1100/1500/2000

www.eaton.eu/5e Eaton 5E 500/650/850/1100/1500/2000 www.eaton.eu/5e Eaton 5E 500/650/850/1100/1500/2000 Fontos biztonsági utasítás Olvassa el a készülék telepítése előtt! Személyi biztonság Az UPS saját áramforrással rendelkezik (akkumulátor). Következésképpen

Részletesebben

EUROTEST 61557 MI 2086

EUROTEST 61557 MI 2086 Kisfeszültségű villamos-berendezések MSZ EN 61557 szerinti komplett biztonsági ellenőrzése. Az alfunkciók és ellenőrzések széles köre egyszerű karbantartást és gyors hibabehatárolást biztosít. A villásdugós

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv 760K Digitális Gépjármű Diagnosztikai Multiméter TARTALOMJEGYZÉK 1. Bevezetés... 2 2. Biztonsági figyelmeztetések... 2 3. Előlap és kezelőszervek... 3 4. Műszaki jellemzők... 4 5.

Részletesebben

Használati útmutató. Automatikus TrueRMS multiméter USB interfésszel AX-176

Használati útmutató. Automatikus TrueRMS multiméter USB interfésszel AX-176 Használati útmutató Automatikus TrueRMS multiméter USB interfésszel AX-176 CÍM Tartalomjegyzék OLDALSZÁM 1. ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK. 4 1.1. A biztonsággal kapcsolatos információk 4 1.1.1. Munkakezdés előtt.

Részletesebben

SYS700-R ROUTER modul DDC rendszerelemek, DIALOG-III család

SYS700-R ROUTER modul DDC rendszerelemek, DIALOG-III család DDC rendszerelemek, DIALOG-III család -- 009. március KIVITEL ALKALMAZÁS A SYS00-R a Dialog-III készülékcsalád ROUTER készüléke, amely kifejezetten épületgépészeti automatika kommunikációs feladatok ellátására

Részletesebben

Használati útmutató. Smart-UPS szünetmentes tápegység. torony. 750/1000/1500/2200/3000 VA 100/120/230 Vac. 500 VA 100 Vac

Használati útmutató. Smart-UPS szünetmentes tápegység. torony. 750/1000/1500/2200/3000 VA 100/120/230 Vac. 500 VA 100 Vac Használati útmutató Smart-UPS szünetmentes tápegység torony 750/1000/1500/2200/3000 VA 100/120/230 Vac 500 VA 100 Vac Áttekintés A termék leírása Az APC by Schneider Electric Smart-UPS egy nagy teljesítményű

Részletesebben

QINEO TIGTronic GLW. QINEO TIGTronic GLW 270

QINEO TIGTronic GLW. QINEO TIGTronic GLW 270 A gépcsalád tagjai egyen- és váltóáramú volfrámelektródás védőgázas (TIG AC/DC) ívhegesztésre alkalmas hegesztő berendezések, de kialakításuknak köszönhetően alkalmasak bevontelektródás kézi (MMA) ívhegesztésre

Részletesebben

J1000 Frekvenciaváltó sorozat

J1000 Frekvenciaváltó sorozat J1000 Frekvenciaváltó sorozat Az alapvetı inverter V/F motorvezérlés Nagy nyomaték már 3 Hz frekvencián (150%) Kettıs besorolás: o normál üzem 120% / 1 perc túlterhelés o nehéz üzem 150% / 1 perc túlterhelés

Részletesebben

Energia- & teljesítmény mérők

Energia- & teljesítmény mérők Energia- & teljesítmény mérők 1194 Budapest, Mészáros Lőrinc u. 130/b Tel.: 06 (1) 288 0500 Fax: 06 (1) 288 0501 www.lsa.hu ELNet GR/PQ Villamos fogyasztásmérő és hálózat analizátor - pontosság: 0,2% (speciális

Részletesebben

GPT 9800 sorozatú nagyfeszültségű szigetelésvizsgálók

GPT 9800 sorozatú nagyfeszültségű szigetelésvizsgálók GPT 9800 sorozatú nagyfeszültségű szigetelésvizsgálók Főbb jellemzők 200 VA AC vizsgáló teljesítmény 240X64 mm-es jég kék pont mátrix LCD Kézi/Auto üzemmód Funkció gombok a gyors választáshoz Nagy intenzitású

Részletesebben

Kanadai DOC közlemény... 2. Fontos biztonsági utasítások... 3. 1. fejezet Üzembehelyezés... 4. A monitor kicsomagolása... 4

Kanadai DOC közlemény... 2. Fontos biztonsági utasítások... 3. 1. fejezet Üzembehelyezés... 4. A monitor kicsomagolása... 4 Tartalom Elõszó... 2 FCC közlemény... 2 Kanadai DOC közlemény... 2 Fontos biztonsági utasítások... 3 1. fejezet Üzembehelyezés... 4 A monitor kicsomagolása... 4 Az LCD monitor és a talp összeillesztése...

Részletesebben

Logamax Plus GB 022 kondenzációs falikazán sorozat 24 kw

Logamax Plus GB 022 kondenzációs falikazán sorozat 24 kw áttekintés kondenzációs falikazán sorozat 24 kw kondenzációs falikazánok Áttekintés Jellemzõk Gazdaságos és környezetkímélõ folyamatos szabályozású gázégõ 107 % éves hatásfok (40/30 C) 25-100 % modulációs

Részletesebben

4-az-1-ben funkcionalitás professzionális minőséggel párosítva

4-az-1-ben funkcionalitás professzionális minőséggel párosítva Develop ineo 501 Mérvadó különbségek Az ineo 501 multifunkcionális fekete/fehér másoló rendszer ideális központi egységként szolgálhatja az Ön csoportos igényeit. Sebessége 50 lap/perc A/4 és 27 lap/perc

Részletesebben

Paraméter csoport. Alapbeállítások

Paraméter csoport. Alapbeállítások Paraméter csoport A1 b1 b2 C1 C2 C3 C4 C6 d1 d2 d3 d4 E1 E2 H1 H2 H3 H4 H5 L1 L2 L3 L4 L5 L6 L8 n1 n3 o1 o2 o3 o4 U1 U2 U4 Neve Alapbeállítások Működésmód paraméterek Egyenáramú fékezés Fel és lefutási

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv 90EPC Digitális Multiméter TARTALOMJEGYZÉK 1. Bevezetés... 2 2. Előlap és kezelőszervek... 2 3. Biztonsági információ... 3 4. Speciális használati figyelmeztetések... 3 5. Általános

Részletesebben

Walk-DVR-CF. StP Műszaki Fejlesztő, Gyártó és Kereskedelmi Kft. StP Kft. ÁLTALÁNOS LEÍRÁS

Walk-DVR-CF. StP Műszaki Fejlesztő, Gyártó és Kereskedelmi Kft. StP Kft. ÁLTALÁNOS LEÍRÁS StP Műszaki Fejlesztő, Gyártó és Kereskedelmi Kft. ÁLTALÁNOS LEÍRÁS Walk-DVR-CF Copyright 2010 - http://www.stp.hu További információt talál a: http://www.stp.hu oldalakon 1 Elérhetőségek 1158 Budapest,

Részletesebben

DGSZV-EP DIGITÁLIS GALVANIKUS SZAKASZVÉDELEM. Alkalmazási terület

DGSZV-EP DIGITÁLIS GALVANIKUS SZAKASZVÉDELEM. Alkalmazási terület DGSZV-EP DIGITÁLIS GALVANIKUS SZAKASZVÉDELEM A DGSZV-EP típusú digitális galvanikus szakaszvédelem a PROTECTA kft. EuroProt márkanevű készülékcsaládjának tagja. Ez az ismertető a készüléktípus specifikus

Részletesebben

Méréstechnika. 3. Mérőműszerek csoportosítása, Elektromechanikus műszerek általános felépítése, jellemzőik.

Méréstechnika. 3. Mérőműszerek csoportosítása, Elektromechanikus műszerek általános felépítése, jellemzőik. 2 Méréstechnika 1. A méréstechnika tárgya, mérés célja. Mértékegységrendszer kialakulása, SI mértékegységrendszer felépítése, alkalmazása. Villamos jelek felosztása, jelek jellemző mennyiségei, azok kiszámítása.

Részletesebben

Internet-hőmérő alapkészlet

Internet-hőmérő alapkészlet IPThermo127 KIT Internet-hőmérő alapkészlet Ethernetre / internetre csatolható digitális hőmérő monitorozó programmal Az IPThermo Simple család tagja. A jól ismert IPThermo126 kit továbbfejlesztett utódja,

Részletesebben

Kimagasló termelékenység és funkcionalitás, igény szerint színesben is

Kimagasló termelékenység és funkcionalitás, igény szerint színesben is Kimagasló termelékenység és funkcionalitás, igény szerint színesben is Gazdaságos fekete-fehér és hatékony színes dokumentumok Napjainkban az üzlet világa egyre keményebb, és a résztvevőkre egyre nagyobb

Részletesebben

IHP, IH, IHH, ITM. 45 mm intuitív kapcsolóórák

IHP, IH, IHH, ITM. 45 mm intuitív kapcsolóórák IHP, IH, IHH, ITM Kapcsolóórák 45 mm intuitív kapcsolóórák P111627 P111625 P111624 P111626 IHP 1c IHP 2c IHP+1c IHP+2c Automatikusan KI és BE kapcsol terheléseket a felhasználó által a 4 gombbal és a képernyőn

Részletesebben

PD2 PowerDrive központi egység. Használati utasítás Magyar

PD2 PowerDrive központi egység. Használati utasítás Magyar PD2 PowerDrive központi egység Használati utasítás Magyar 1 Biztonsági figyelmeztetések Olvassa el figyelmesen a használati utasítást az eszköz telepítése előtt és őrizze meg! Az eszközt a telepítés során

Részletesebben

Nokia 2690 - Felhasználói kézikönyv

Nokia 2690 - Felhasználói kézikönyv Nokia 2690 - Felhasználói kézikönyv 2. kiadás 2 Tartalom Tartalom Biztonság 4 Kezdő lépések 5 A SIM-kártya és az akkumulátor behelyezése 5 A SIM-kártya eltávolítása 5 A microsd-kártya behelyezése 5 Vegyük

Részletesebben

Önhűtött, motortól független frekvenciaátalakító. PumpDrive 2 Eco. Üzemeltetési/összeszerelési útmutató

Önhűtött, motortól független frekvenciaátalakító. PumpDrive 2 Eco. Üzemeltetési/összeszerelési útmutató Önhűtött, motortól független frekvenciaátalakító PumpDrive 2 Eco Üzemeltetési/összeszerelési útmutató Impresszum Üzemeltetési/összeszerelési útmutató PumpDrive 2 Eco Eredeti üzemeltetési útmutató Minden

Részletesebben

ACE6000. Intelligens kereskedelmi és ipari fogyasztásmérő

ACE6000. Intelligens kereskedelmi és ipari fogyasztásmérő ACE6000 Intelligens kereskedelmi és ipari fogyasztásmérő Kereskedelmi és ipari fogyasztásmérők Az ACE6000 ipari és kereskedelmi fogyasztásmérők a mérési alkalmazások széles körét teszik lehetővé a kis

Részletesebben

Használati utasítás TXS-890. Stage Line 2 csatornás multifrekvenciás rádiósmikrofon-vevıkészülék

Használati utasítás TXS-890. Stage Line 2 csatornás multifrekvenciás rádiósmikrofon-vevıkészülék Használati utasítás TXS-890 Stage Line 2 csatornás multifrekvenciás rádiósmikrofon-vevıkészülék Monacor Hungária Kft 1034. Budapest, Bécsi út 100. Tel.: 06-1-329-2418 Fax.: 06-1-329-2231 info@monacor.hu

Részletesebben

LiveWire I-Wrench nyomatékkulcs gyártáshoz. LiveWire I-Wrench HU 0513. Okos és rugalmas.

LiveWire I-Wrench nyomatékkulcs gyártáshoz. LiveWire I-Wrench HU 0513. Okos és rugalmas. ivewire I-Wrench nyomatékkulcs gyártáshoz ivewire I-Wrench HU 0513 kos és rugalmas. ivewire I-Wrench nyomatékkulcs Vezeték nélküli. Rugalmas. Az Ön produktivitása - az Ön szabadsága. A Cleco ivewire I-Wrench

Részletesebben

Magas Minőségű Széles Formátumú Hajtogató Rendszerek. estefold 4210 4211. Berlin

Magas Minőségű Széles Formátumú Hajtogató Rendszerek. estefold 4210 4211. Berlin Magas Minőségű Széles Formátumú Hajtogató Rendszerek estefold 4210 4211 Berlin Menü-vezérelt: 8 Hajtogatási Stílus Megbízható működés A hajtogatási formátumok választása tiszta és egyszerű. A Programok

Részletesebben

MMA - 130A / 160A / 200A

MMA - 130A / 160A / 200A Professional in welding MMA - 130A / 160A / 200A INVERTERES HEGESZTŐGÉPEK HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ ALFAWELD Kft. Cím: 1103 Budapest, Vaspálya u. 54. Tel: 06-20/388-3837; 06-20/238-3968 E-mail: hegesztogep@gmail.com

Részletesebben

2 ACS 400/450. Magyar... 3 1 689 979 930 (18.05.2004) Robert Bosch GmbH

2 ACS 400/450. Magyar... 3 1 689 979 930 (18.05.2004) Robert Bosch GmbH 2 ACS 400/450 Magyar............................. 3 Robert Bosch GmbH ACS 400/450 HU 3 A Tartalomjegyzék i A Bosch berendezés használatbavétele elõtt olvassa el gondosan és feltétlenül tartsa be a Fontos

Részletesebben

SL7000. Intelligens kereskedelmi és ipari fogyasztásmérő

SL7000. Intelligens kereskedelmi és ipari fogyasztásmérő SL7000 Intelligens kereskedelmi és ipari fogyasztásmérő Kereskedelmi és ipari fogyasztásmérők Az SL7000 ipari és kereskedelmi fogyasztásmérők a mérési alkalmazások széles körét teszik lehetővé a kis ipari

Részletesebben

ActivBoard 500 Pro Rögzített rendszer PRM-30a vagy PRM-35 projektorral

ActivBoard 500 Pro Rögzített rendszer PRM-30a vagy PRM-35 projektorral Inter aktív tábl a rendszer ctivoard 00 Pro Rögzített rendszer PRM0a vagy PRM projektorral ctivoard 00 Pro Rögzített rendszer STP projektorral a jelen dokumentum a z al ábbi termékek specifik ációit tartalma

Részletesebben

IT TERMÉKEK TANÚSÍTÁSA

IT TERMÉKEK TANÚSÍTÁSA RG_0140.fmx v.2.01 CD2E4A5EB23A9DB2DE2A4F95820958DFA4869790 RG_0150.fmx v.2.01 A288B76997952CA18C18316CE61A3D595EE071E5 RG_0151.fmx v.2.01 70F70BC8E467DC6E0F176FE64DB2295634E8533E rg_0157.fmx v.2.01 730016671CA42824C2D7CA504E44492AA390005F

Részletesebben

Használati utasítás. Kalibra 59 Bt. RISHMulti 18s digitális multiméterekhez

Használati utasítás. Kalibra 59 Bt. RISHMulti 18s digitális multiméterekhez Használati utasítás RISHMulti 18s digitális multiméterekhez 1 A készülék részei: ( 1 ) Folyadékkristály kijelző ( 2 ) Ki / Be kapcsoló gomb ( 3 ) Data Hold és Min/Max adattárolás választó gomb ( 4 ) Automata

Részletesebben

EPSON EB-Z8000 SOROZAT ÚJDONSÁG A NAGYSZABÁSÚ ELŐADÁSOK TERÉN

EPSON EB-Z8000 SOROZAT ÚJDONSÁG A NAGYSZABÁSÚ ELŐADÁSOK TERÉN EPSON EB-Z8000 SOROZAT ÚJDONSÁG A NAGYSZABÁSÚ ELŐADÁSOK TERÉN 2 AZ ÚJ EPSON EB Z8000 SOROZAT Kiváló teljesítményt, újszerű szolgáltatásokat és csúcstechnológiát keres? Az Epson EB-Z8000 sorozat készülékei

Részletesebben

Zelio Time időrelék. Katalógus 2012

Zelio Time időrelék. Katalógus 2012 Zelio ime időrelék Katalógus 2012 artalomjegyzék Zelio ime időrelék 1 E 11 moduláris relék szilárdtest kimenettel endelési számok, méretek, bekötési sémák Jellemzők E 11 moduláris relék, relés kimenettel

Részletesebben

ActivBoard 300 Pro Rögzített rendszer PRM-30a vagy PRM-35 projektorral

ActivBoard 300 Pro Rögzített rendszer PRM-30a vagy PRM-35 projektorral inter aktív tábl a rendszer ctivoard 00 Pro Rögzített rendszer PRM0a vagy PRM projektorral ctivoard 00 Pro Rögzített rendszer STP projektorral a jelen dokumentum a z al ábbi termékek specifik ációit tartalma

Részletesebben

M-Bus Master MultiPort 250D/L

M-Bus Master MultiPort 250D/L MultiPort 250D/L Távoli kiolvasás M-Bus rendszerrel Akár 250 mérő csatlakoztatható egy hez, de a kaszkádosítással 1250 mérőből álló hálózat építhető ki Támogatja az elsődleges/másodlagos/kiterjesztett

Részletesebben

DT920 Fordulatszámmérő

DT920 Fordulatszámmérő DOC N : DT920 No EEx-62 DT920 Fordulatszámmérő Felhasználói leírás Gyártó: DATCON Ipari Elektronikai Kft 1148 Budapest, Fogarasi út 5 27 ép Tel: 460-1000, Fax: 460-1001 2 Tartalomjegyzék 1 Rendeltetés4

Részletesebben

ABB standard hajtások ACS150, 0.37-4 kw

ABB standard hajtások ACS150, 0.37-4 kw ABB standard hajtások ACS150, 0.37-4 kw Műszaki katalógus ÜZLETI PROFIL IPARÁGAK TERMÉKEK ALKALMAZÁSOK SZAKÉRTELEM PARTNEREK SZOLGÁLTATÁSOK ABB standard hajtás - ACS150 Az ABB standard hajtásról Az ABB

Részletesebben

MAB3 alállomási irányítástechnika

MAB3 alállomási irányítástechnika MAB3 alállomási irányítástechnika Készítette: KERTÉSZ, Sándor INFOWARE ZRt. Tartalom MAB3 rendszer MAB3-GWY gateway MAB3- mezőgép Helyi kommunikációs hálózat Helyi megjelenítő támogatás Bemutató 1 MAB3

Részletesebben

HP Color LaserJet Enterprise M750 nyomtatósorozat

HP Color LaserJet Enterprise M750 nyomtatósorozat Adatlap HP Color LaserJet Enterprise M750 nyomtatósorozat Nagy példányszámban, professzionális minőségű színes dokumentumokat nyomtathat számos különböző papírméretre. Az intuitív, könnyen használható

Részletesebben

Tartalmi táblázat. Óvintézkedések...2 SPECIÁLIS MEGJEGYZÉSEK AZ LCD MONITOROKON...3. Csomag tartalma...3. Installációs utasítások...

Tartalmi táblázat. Óvintézkedések...2 SPECIÁLIS MEGJEGYZÉSEK AZ LCD MONITOROKON...3. Csomag tartalma...3. Installációs utasítások... Tartalmi táblázat Óvintézkedések...2 SPECIÁLIS MEGJEGYZÉSEK AZ LCD MONITOROKON...3 Csomag tartalma...3 Installációs utasítások...4 A monitor összeszerelése...4 Monitor leszerelése...4 Látószög beállítása...4

Részletesebben

HARVIOT 500 UPS FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV. CE Megfelel sségi Nyilatkozat

HARVIOT 500 UPS FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV. CE Megfelel sségi Nyilatkozat HARVIOT 500 UPS FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV CE Megfelel sségi Nyilatkozat Alkalmazott direktívák: 89/336/EEC valamint 92/31/EEC, 93/68/EEC, 73/23/EEC. A készülék a következ szabványoknak felel meg: EN 50091-2

Részletesebben

Canon PIXMA MG6150. Funkciók

Canon PIXMA MG6150. Funkciók Canon PIXMA MG6150 Tintasugaras multifunkciós készülékek Nagy teljesítményű, Wi-Fi multifunkciós készülék színvonalas laborminőségű nyomtatással és az intelligens érintésvezérlés egyszerűségével. A külön

Részletesebben

S7021 ADATGYŰJTŐ. 2-csatornás adatgyűjtő számláló és bináris bemenettel. Kezelési leírás

S7021 ADATGYŰJTŐ. 2-csatornás adatgyűjtő számláló és bináris bemenettel. Kezelési leírás S7021 ADATGYŰJTŐ 2-csatornás adatgyűjtő számláló és bináris bemenettel Kezelési leírás Nem hivatalos fordítás! Minden esetleges eltérés esetén az eredeti, angol nyelvű dokumentum szövege tekintendő irányadónak:

Részletesebben