-Férfi egyéni I. osztály -Férfi egyéni II. osztály (nyílt) -Női egyéni (nyílt) -Férfi páros (nyílt) -Női páros (nyílt) 1. Engedélyezett eszközök:

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "-Férfi egyéni I. osztály -Férfi egyéni II. osztály (nyílt) -Női egyéni (nyílt) -Férfi páros (nyílt) -Női páros (nyílt) 1. Engedélyezett eszközök:"

Átírás

1

2 A Budapesti Darts Szövetség, mint a Nemzeti Sportszövetség és azon belül a Magyar Darts Szövetség erre jogosult szervezete a Magyar Darts Szövetség versenyszabályzata alapján kiírja a évi, Budapest Bajnokság versenysorozatot SOFT-, és STEEL szakágakban, az alábbi kategóriákban: -Férfi egyéni I. osztály -Férfi egyéni II. osztály (nyílt) -Női egyéni (nyílt) -Férfi páros (nyílt) -Női páros (nyílt) A Budapest Bajnokság versenyein és csapatmérkőzésein a Magyar Darts Szövetség Játék és versenyszabályzata az irányadó és kivétel nélkül, kötelezően vonatkozik a versenyben résztvevő összes klubra és azok játékosaira a következők tekintetében: 1. Engedélyezett eszközök 2. A dartsjáték általános szabályai 3. A versenyjátékra vonatkozó szabályok 4. A magatartásra vonatkozó szabályok 5. A kizárásra vonatkozó szabályok 1. Engedélyezett eszközök: 1.1 STEEL szakág: Darts tábla / a MDSZ. Játék és versenyszabályzatának 1. pontja szerint / A dobóléc / a MDSZ. Játék és versenyszabályzatának 2. pontja szerint / A világítás / a MDSZ. Játék és versenyszabályzatának 3. pontja szerint / A dart / a MDSZ. Játék és versenyszabályzatának 4. pontja szerint / 1.2 SOFT szakág Darts gép / a MDSZ. Játék és versenyszabályzatának, Kiegészítések a Magyar Darts Szövetség játékszabályzatához a SOFT szakág részére 2. pontja szerint / A dart / a MDSZ. Játék és versenyszabályzatának, Kiegészítések a Magyar Darts Szövetség játékszabályzatához a SOFT szakág részére 1. pontja szerint / 2. A dartsjáték általános szabályai: 2.1 STEEL szakág: A dobás / a MDSZ. Játék és versenyszabályzatának 5. pontja szerint / A találat / a MDSZ. Játék és versenyszabályzatának 6. pontja szerint / 2.2 SOFT szakág: A dobás / a MDSZ. Játék és versenyszabályzatának, Kiegészítések a Magyar Darts Szövetség játékszabályzatához a SOFT szakág részére 4. pontja szerint /

3 2.2.2 A találat / a MDSZ. Játék és versenyszabályzatának, Kiegészítések a Magyar Darts Szövetség játékszabályzatának 3. pontja szerint / 3. A versenyjátékra vonatkozó szabályok: 3.1 Gyakorlás, bemelegítés / a MDSZ. Játék és versenyszabályzatának 8. pontja szerint / 3.2 Kezdés és befejezés / a MDSZ. Játék és versenyszabályzatának 7. pontja szerint / 3.3 A versenyjáték / a MDSZ. Játék és versenyszabályzatának 9. és 12. pontja szerint / 4. A magatartásra vonatkozó szabályok 4.1 Magatartás / a MDSZ. Játék és versenyszabályzatának 10. pontja szerint / 4.2 Dohányzás és alkoholfogyasztás / a MDSZ. Játék és versenyszabályzatának 13. pontja szerint / 4.3 Ruházat / a MDSZ. Játék és versenyszabályzatának 11. pontja szerint / 5. A kizárásra vonatkozó szabályok: 5.1 A kizárás / a MDSZ. Játék és versenyszabályzatának 15. pontja és a 12.7; 12.8; 12;9 pontjai szerint / A Budapesti Darts Szövetség a Magyar Darts Szövetség Játék és versenyszabályzatának 12.1 és 12.2 pontja alapján a különböző kategóriák játékmódját, idejét és pontozási rendszerét a következőkben határozza meg: 1. Egyéni és páros versenyek Férfi I. osztály, férfi II. osztály, női, ifjúsági, serdülő, gyermek egyéni, valamint férfi és női páros kategóriákban. 1.1 A évi Budapest Bajnokság, mind a két szakágban külön-külön, a Magyar Darts Szövetség versenyszabályzata alapján rendezett 8 fordulós, fordulónkénti pontszerző versenysorozatból áll. A bajnokság végeredményét, a helyezéseket, a fordulókon szerzett pontok döntik el.

4 1.2 A fordulók időpontjai: I. forduló: II. forduló: III. forduló: IV. forduló: V. forduló: VI. forduló: VII. forduló: Steel Soft VIII. forduló: Az időpontok változása lehetséges az MDSZ és a Nemzetközi versenyekhez való igazodás miatt. A fordulók első versenynapján: STEEL szakágban versenyeznek a játékosok. A fordulók második versenynapján: SOFT szakágban versenyeznek a játékosok. 1.3 A versenyek helyszíne: Wekerlei Bocsa Sportegyesület 1192 Budapest, Mészáros Lőrinc u A versenyek kezdete: Szombaton: férfi páros 9.00 óra, nevezési határidő 8.45 óra női páros 9.00 óra, nevezési határidő 8.45 óra férfi II. osztály nevezési határidő óra férfi I. osztály nevezési határidő óra női egyéni nevezési határidő óra Vasárnap: férfi páros 9.00 óra nevezési határidő 8.45 óra női páros 9.00 óra nevezési határidő 8.45 óra férfi II. osztály nevezési határidő óra férfi I. osztály nevezési határidő óra női egyéni nevezési határidő óra 1.5 A versenyek lebonyolítása: A versenyt két fő vezeti le. A vitás, problémás esetekben az elnökség helyszínen tartózkodó tagjai döntenek. A döntéshozatal kötelező, de az nem lehet ellentétes a Szövetség alapszabályával, versenykiírásával és a versenyszabályzattal. A versenybizottságot a BDSZ. elnöke felkérés alapján állítja össze. A BDSZ. által rendezett versenyeken a BDSZ versenykiírása és illemkódexe az irányadó.

5 1.6 Nevezési feltételek A versenyeken részt vehetnek azok a versenyzői engedéllyel rendelkező magyar illetve külföldi állampolgárok, akik valamelyik Budapesti Darts Szövetséghez tartozó darts klub vagy egyesület, stb. tagdíjfizető tagjai, és akiknek egyesülete, klubja a Budapesti Darts Szövetség és ezáltal a Magyar Darts Szövetség felé az esedékes negyedéves tagdíjat a meghatározott ideig befizette. A versenyekre nevezni a Magyar Darts Szövetség által kibocsájtott versenyengedély felmutatásával lehet. A es idényben a BDSZ elnökségének határozata értelmében lehetőség van, a nyílt kategóriákban egyesületen kívüli játékosok nevezésére is! Fontos!!! Egyesületen kívülinek számít az a játékos, aki az adott idényben és az azt megelőző idényben egyetlen a Magyar Darts Szövetség tagjaként nyilvántartott klubnak sem volt tagja és a Magyar Darts Szövetség által kiadott versenyengedéllyel nem rendelkezett! A fentiektől eltérni csak a mindenkori versenybizottság engedélyével, változó nevezési feltételekkel lehetséges. Az a játékos, aki klub nélküli játékos annak a szabadidős versenyengedélyt ki kell váltania. Ezt a verseny helyszínén is megteheti. 1.7 A versenyzők öltözéke A versenyben lévő játékosoknak kötelező az egyesület meze, sportinge. 1.8 A pontozás A Budapest Bajnokságon, a fordulókon csak az a versenyző illetve páros szerezhet pontot, aki a versenyen elindul és legalább egy játékot lejátszik. Pusztán a nevezésért semmilyen körülmények között nem lehet pontot kapni. A fordulókon szerzett pontok összeadódnak és így alakul ki a mindig aktuális ranglista szakáganként és kategóriánként. Az éves bajnokság ranglistáján egy legrosszabb eredményt nem számítjuk be! Az év végi ranglistára csak az a versenyző/páros kerülhet fel, aki legalább 4 fordulóba benevezett és ott legalább egy játékot lejátszott. A fordulókon nincs kiemelés! Pontozási rendszer: 1. hely 20 pont 2. hely 16 pont 3. hely 13 pont 4. hely 11 pont 5. hely 9 pont 7. hely 8 pont 9. hely 6 pont 13. hely 4 pont 17. hely 3 pont 25. hely 2 pont 33. hely 1 pont

6 1.9 Kategóriák Férfi I. osztály: A évben, a évi I. osztály ranglistájának helyezettje, a II. osztály 1-3. helyezettje és a három, osztályozó mérkőzésen bejutott versenyző a Budapest Bajnokság I. osztályában versenyezhet. A évi bajnokságban a férfi I. osztály résztvevői a következők: A évi I. osztályú bajnokság helyezettje (10 fő) A évi II. osztályú bajnokság 1-3. helyezettje (3 fő) Az osztályozók győztesei (3 fő) Osztályozók: Az osztályozó mérkőzések 3 X 3 nyert játszmára mennek, a BDSZ által meghatározott időpontban és helyszínen. Steel rájátszás időpontja: április 5-e (az utolsó steel forduló végeztével, kb. 16 óra) Soft rájátszás időpontja: április 6-a (az utolsó soft forduló végeztével, kb. 16 óra) Az osztályozó mérkőzések párosításai: I. osztály 13. helyezett II. osztály 4. helyezett I. osztály 12. helyezett II. osztály 5. helyezett I. osztály 11. helyezett II. osztály 6. helyezett Az az I. osztályú játékos, akinek az eredménye nem értékelhető, azaz az 4 versenyen nem vett részt, az a évadban a II. osztály versenyét -20 ranglista ponttal kezdi. Férfi II. osztály: A létszám nincs korlátozva. Itt indulhat minden férfiversenyző, aki nem jogosult az I. osztályban való indulásra, valamint a női versenyzők. Az a hölgy, aki a férfi és a női versenyszámban is elindul, amennyiben várni kell rá bármelyik versenyszámban 5 percnél tovább, a versenyzőnek el kell dönteni melyik versenyt, folytatja!!! Női egyéni: A létszám nincs korlátozva. Itt indulhat minden női versenyző. Férfi páros: A létszám nincs korlátozva. Itt indulhat minden férfi páros, vegyes páros, női páros, de csak a verseny zsűritagjainak engedélyével. A versenyt nagymértékben nem tarthatják fel, azzal, hogy a női és a férfi versenyben is indulnak. Az a hölgy, aki a férfi és a női versenyszámban is elindul, amennyiben várni kell rá bármelyik versenyszámban 5 percnél tovább, a versenyzőnek el kell dönteni melyik versenyt, folytatja!!! Női páros: A létszám nincs korlátozva. Itt indulhat minden női páros, és az a női páros, aki a férfi párosban való esetleges indulási jogával nem élt és oda az első fordulóban, amin részt vett nem nevezett be. Fontos!!! A bajnokság utolsó fordulójában csak azok vehetnek részt, akik minimum 3 fordulón már részt vettek!

7 1.10 Játékmód STEEL szakág A mérkőzések íróit szólítjuk a táblához. Az a játékos, aki nem írja le a mérkőzést, vagy nem gondoskodik maga helyett íróról, az aznapi versenyen szerzett pontjait elveszíti. Férfi I. osztályban: 501 double out. A versenyzők létszámtól függően csoportokban körmérkőzést játszanak, 3 nyert játszmára. A csoporteredmény eldöntésénél figyelembe veendő szempontok sorrendje a következő: 1. Több pont 2. Nyert és vesztett szettek különbsége 3. Egymás elleni eredmény A főtáblán 4 nyert egyenes kiesés. Legjobb 4-től 5 nyert, a döntő 6 nyert. A kezdés joga pénzfeldobással dől el. Férfi II. osztály : 501 double out, két nyert játszma vigaszágas rendszerben. Az egyenesági legjobb 4-től 3 nyert. A döntő 3 nyert játszma (vigaszágról 2X3). A kezdés joga pénzfeldobással dől el. Női egyéni: 501 double out, két nyert játszma vigaszágas rendszerben. A kezdés joga pénzfeldobással dől el. Férfi páros: 501 double out, két nyert játszma, vigaszágas rendszerben. A párok egy pályára dobnak. A kezdés joga pénzfeldobással dől el. Női páros: 501 double out, két nyert játszma, 8 páros nevezése alatt körmérkőzés, a felett vigaszágas rendszerben. A kezdés joga pénzfeldobással dől el SOFT szakág Férfi I. osztály: 501 double out, három nyert játszma, vigaszágas rendszerben. Főág 4-től 4 nyert játszma. A kezdés joga középre dobással dől el. Férfi II. osztály : 501 double out, két nyert játszma vigaszágas rendszerben. Az főág 4-től 3 nyert. A döntő 3 nyert játszma (vigaszágról 2X3). A kezdés joga középre dobással dől el. Női egyéni: 501 double out, két nyert játszma vigaszágas rendszerben. A kezdés joga középre dobással dől el. Férfi páros: 501 master out, team (a párok két pályára dobnak), 2 nyert játszma, vigaszágas rendszerben. A kezdés joga középre dobással dől el.

8 Női páros: 501 master out, team (a párok két pályára dobnak), 2 nyert játszma, 4 vagy az alatti páros nevezése esetén körmérkőzés, a felett vigaszágas rendszerben. A kezdés joga középre dobással dől el Versenyrendezési hozzájárulás Férfi I. osztály, férfi II. osztály és női egyéni: versenynaponként és versenyszámonként klubtagoknak: 1000,-Ft/fő, melyből 100 Ft-ot, az ifjúsági alapban különít el a szövetség vezetősége. Férfi- és női páros: versenynaponként klubtagoknak: Ft/pár Azoknak a versenyzőknek, akiknek a klubja nem fizette be a verseny időpontjára az esedékes szövetségi tagdíjat: 2.000,-Ft DÍJAZÁS: A Budapesti Darts Szövetség az egyéni és páros versenyek győzteseit és helyezettjeit a versenysorozat végén a ranglistán elfoglalt helyezésüknek megfelelően, az alábbi módon díjazza: 1-3. helyezés: KUPA 4-6. helyezés: OKLEVÉL A évadban a végeredmény alapján támogatásban nem részesülnek a játékosok. A fordulók 1-3 helyezettjeit ismét éremmel jutalmazzuk. A területi versenyeken résztvevő klubok, idényenként Ft támogatásban részesülnek, melyet az MDSZ nevezési költségeire fordíthatnak a klubok. Egyéb támogatás: A részvétel és az eredmény alapján a BDSZ 4 alkalommal, az elnökség által megjelölt MDSZ versenyen a játékosok nevezési díját állja. Minden osztályból (I,II) és a női mezőnyből is 2-2 fő minden alkalommal. (Egy fő a ranglista elejéről, egy fő sorsolással) A Budapesti Darts Szövetség fenntartja a jogot, hogy értelemszerűbb és a sportág fejlődését elősegítő változtatásokat akár az évad közben is, elnökségi határozattal végrehajtson. Mindenkinek nagyon jó és eredményes versenyzést kívánunk! Budapesti Darts Szövetség

-Férfi egyéni I. osztály -Férfi egyéni II. osztály (nyílt) -Női egyéni (nyílt) -Férfi páros (nyílt) -Női páros (nyílt) 1. Engedélyezett eszközök:

-Férfi egyéni I. osztály -Férfi egyéni II. osztály (nyílt) -Női egyéni (nyílt) -Férfi páros (nyílt) -Női páros (nyílt) 1. Engedélyezett eszközök: A Budapesti Darts Szövetség, mint a Nemzeti Sportszövetség és azon belül a Magyar Darts Szövetség erre jogosult szervezete a Magyar Darts Szövetség versenyszabályzata alapján kiírja a 2009-2010. évi, Budapest

Részletesebben

-Férfi egyéni I. osztály -Férfi egyéni II. osztály (nyílt) -Női egyéni (nyílt) -Férfi páros (nyílt) -Női páros (nyílt) 1. Engedélyezett eszközök:

-Férfi egyéni I. osztály -Férfi egyéni II. osztály (nyílt) -Női egyéni (nyílt) -Férfi páros (nyílt) -Női páros (nyílt) 1. Engedélyezett eszközök: A Budapesti Darts Szövetség, mint a Nemzeti Sportszövetség és azon belül a Magyar Darts Szövetség erre jogosult szervezete a Magyar Darts Szövetség versenyszabályzata alapján kiírja a 2014-2015. évi, Budapest

Részletesebben

-Férfi egyéni I. osztály -Férfi egyéni II. osztály (nyílt) -Női egyéni (nyílt) -Férfi páros (nyílt) -Női páros (nyílt) 1. Engedélyezett eszközök:

-Férfi egyéni I. osztály -Férfi egyéni II. osztály (nyílt) -Női egyéni (nyílt) -Férfi páros (nyílt) -Női páros (nyílt) 1. Engedélyezett eszközök: A Budapesti Darts Szövetség, mint a Nemzeti Sportszövetség és azon belül a Magyar Darts Szövetség erre jogosult szervezete a Magyar Darts Szövetség versenyszabályzata alapján kiírja a 2010-2011. évi, Budapest

Részletesebben

1. Engedélyezett eszközök: 1.1 STEEL szakág:

1. Engedélyezett eszközök: 1.1 STEEL szakág: A Budapesti Darts Szövetség, mint a Nemzeti Sportszövetség és azon belül a Magyar Darts Szövetség erre jogosult szervezete a Magyar Darts Szövetség versenyszabályzata alapján kiírja a 2008-2009. évi, Budapest

Részletesebben

A junior kategória nevezési díja maximum a senior 75%-a, továbbá a csapat nevezési díja maximum 2000 Ft/fő.

A junior kategória nevezési díja maximum a senior 75%-a, továbbá a csapat nevezési díja maximum 2000 Ft/fő. Gyorsított Korongvadászat Magyar Kupa Versenyszabályzat 2016 1. A versenysorozat célja: - a gyorsított korongvadászat - mint versenysport - népszerűsítése, - a versenyzők részére versenyzési lehetőség

Részletesebben

Strandröplabda Magyar Bajnokság 2013. Versenykiírás

Strandröplabda Magyar Bajnokság 2013. Versenykiírás Strandröplabda Magyar Bajnokság 2013 Versenykiírás A Strandröplabda Magyar Bajnokság a Magyar Röplabda Szövetség /továbbiakban MRSZ/ hivatalos országos strandröplabda bajnoksága. Három Mesterversenyből

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS Magyar Köztársaság 2008. évi Dragon Országos Bajnoksága Sonnenschein Kupa KORONÁS Pannónia Dragon Kupa első fordulója

VERSENYKIÍRÁS Magyar Köztársaság 2008. évi Dragon Országos Bajnoksága Sonnenschein Kupa KORONÁS Pannónia Dragon Kupa első fordulója VERSENYKIÍRÁS Magyar Köztársaság 2008. évi Dragon Országos Bajnoksága Sonnenschein Kupa KORONÁS Pannónia Dragon Kupa első fordulója a Magyar Vitorlás Szövetség, a Magyar Dragon Szövetség és a Kenese Marina-Port

Részletesebben

A MÚSZ 2012. évi Országos Bajnokságai és a MÚSZ által rendezendő versenyek tervezett kiírása

A MÚSZ 2012. évi Országos Bajnokságai és a MÚSZ által rendezendő versenyek tervezett kiírása VERSENYKIÍRÁSOK A MÚSZ 2012. évi Országos Bajnokságai és a MÚSZ által rendezendő versenyek tervezett kiírása A versenyek célja: A MÚSZ (továbbiakban: Szövetség) által szervezett legmagasabb szintű versenyeken

Részletesebben

Magyar Úszó Szövetség Országos Bajnokságok 2016. évi Versenykiírása

Magyar Úszó Szövetség Országos Bajnokságok 2016. évi Versenykiírása Magyar Úszó Szövetség Országos Bajnokságok 2016. évi Versenykiírása 1. A VERSENYEK CÉLJA A Magyar Úszó Szövetség (továbbiakban: MÚSZ) által szervezett legmagasabb szintű versenyeken Magyarország 2016 évi

Részletesebben

Mountain Bike Diákolimipa Megyei Döntő és nyílt verseny valamit Borsod Bajnoka 1. futam (Borsod-Abaúj-Zemplén, megye)

Mountain Bike Diákolimipa Megyei Döntő és nyílt verseny valamit Borsod Bajnoka 1. futam (Borsod-Abaúj-Zemplén, megye) Mountain Bike Diákolimipa Megyei Döntő és nyílt verseny valamit Borsod Bajnoka 1. futam (Borsod-Abaúj-Zemplén, megye) Bükkszentkereszt, Lapka Sportpálya 2016. május 21. Mountain Bike Megyei Diákolimpia

Részletesebben

STEEL DARTS NEMZETI BAJNOKSÁG ÉS MAGYAR KUPA NŐI ÉS FÉRFI EGYÉNI VERSENYKIÍRÁSA A 2016. VERSENYÉVADRA

STEEL DARTS NEMZETI BAJNOKSÁG ÉS MAGYAR KUPA NŐI ÉS FÉRFI EGYÉNI VERSENYKIÍRÁSA A 2016. VERSENYÉVADRA STEEL DARTS NEMZETI BAJNOKSÁG ÉS MAGYAR KUPA NŐI ÉS FÉRFI EGYÉNI VERSENYKIÍRÁSA A 2016. VERSENYÉVADRA Budapest, 2015. október. 6. oldal 1 I. A verseny célja A Magyar Darts Szövetség (a továbbiakban: MDSZ)

Részletesebben

XXIII. KELET-MAGYARORSZÁG KUPA NEMZETKÖZI EJTŐERNYŐS VERSENY

XXIII. KELET-MAGYARORSZÁG KUPA NEMZETKÖZI EJTŐERNYŐS VERSENY XXIII. KELET-MAGYARORSZÁG KUPA NEMZETKÖZI EJTŐERNYŐS VERSENY XXIII. Kelet-magyarország Kupa Ejtőernyős Célbaugró Verseny II. Kelet-magyarország Kupa Ejtőernyős Távolsági/Swoop Verseny II. Kelet-magyarország

Részletesebben

DIÁKSPORT ESEMÉNYEK A 2015/2016. TANÉVRE

DIÁKSPORT ESEMÉNYEK A 2015/2016. TANÉVRE DIÁKSPORT ESEMÉNYEK A 2015/2016. TANÉVRE KÖZÉPISKOLÁK Kőbányai Diáksport Bizottság Kocsis Sándor Sportközpont Fontosabb címek, telefonszámok Általános tudnivalók Versenykiírások Mellékletek Fontosabb kőbányai

Részletesebben

AMATŐR EJTŐERNYŐS CÉLRASZÁLLÓ VERSENY KIÍRÁSA A GÖDÖLLŐI DROP ZONE LÉGTÉR MEGVALÓSÍTÁSÁNAK ÖRÖMÉRE

AMATŐR EJTŐERNYŐS CÉLRASZÁLLÓ VERSENY KIÍRÁSA A GÖDÖLLŐI DROP ZONE LÉGTÉR MEGVALÓSÍTÁSÁNAK ÖRÖMÉRE Sky Escort Hungary Aero Club Opitz Nándor Repülőklub. AMATŐR EJTŐERNYŐS CÉLRASZÁLLÓ VERSENY KIÍRÁSA A GÖDÖLLŐI DROP ZONE LÉGTÉR MEGVALÓSÍTÁSÁNAK ÖRÖMÉRE Gödöllő. 2015. 10. 2-3-4 2 Sky Escort Hungary Aero

Részletesebben

HAJDÚ KUPA. Debrecen, 2016. május 14-15.

HAJDÚ KUPA. Debrecen, 2016. május 14-15. HAJDÚ KUPA Magyar Egyetemi- Főiskolai Országos Bajnokság Debrecen, 2016. május 14-15. Időfutam és mezőnyverseny Versenykiírás 1. A verseny védnökei: dr. Papp László, Debrecen Megyei Jogú Város polgármestere

Részletesebben

Fővédnök: Hidvégi József, Fonyód polgármestere

Fővédnök: Hidvégi József, Fonyód polgármestere II. BÚI Triatlon Rövid távú Amatőr OB Magyar Egyetemi - Főiskolai Országos Bajnokság Ifjúsági EB válogató Országos Utánpótlás és Sprint Triatlon Ranglista Verseny Fonyód 2016. június 11. Fővédnök: Hidvégi

Részletesebben

MAGYARORSZÁG SALAKMOTOROS NYÍLT EGYÉNI MAMS KUPA

MAGYARORSZÁG SALAKMOTOROS NYÍLT EGYÉNI MAMS KUPA Utánpótlás sport MAGYARORSZÁG SALAKMOTOROS NYÍLT EGYÉNI MAMS KUPA ALAPKIÍRÁS 2013 Készítette: A MAMS Salakmotoros Szakága Jóváhagyta: A MAMS Elnöksége Kiadja: A MAMS Ttitkársága A MAGYARORSZÁG NYÍLT EGYÉNI

Részletesebben

GYŐRI DARTS CLUB SPORTEGYESÜLET PDP Series CLUB ARÉNA STEEL DARTS CLUB. Pénteki Darts Party Amatőr Versenysorozat.

GYŐRI DARTS CLUB SPORTEGYESÜLET PDP Series CLUB ARÉNA STEEL DARTS CLUB. Pénteki Darts Party Amatőr Versenysorozat. Pénteki Darts Party Amatőr Versenysorozat Versenykiírás 7 / 1. oldal I. A versenysorozat célja A Győri Darts Club Sportegyesület és a Club Aréna Steel Darts Club, későbbiekben szervező, lehetőséget kíván

Részletesebben

Global Grappling szabálykönyv

Global Grappling szabálykönyv Global Grappling szabálykönyv 2012 május 20. Általános szabályok 1. Versenyszámok: Gi Grappling, NoGi Grappling és Combat Grappling. 2. Pást: 6 x 6 és 10 x 10 méter közötti négyzet alakú tatami. A külső

Részletesebben

2008/2009. TANÉVI ÚSZÁS DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ I. korcsoport. 2009. február 07. Székesfehérvár, Csitáry G. Emil Fedettuszoda

2008/2009. TANÉVI ÚSZÁS DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ I. korcsoport. 2009. február 07. Székesfehérvár, Csitáry G. Emil Fedettuszoda 2008/2009. TANÉVI ÚSZÁS DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ I. korcsoport 2009. február 07. Székesfehérvár, Csitáry G. Emil Fedettuszoda Fővédnökök: Dr. Gyenesei István Önkormányzati Minisztérium miniszter Dr.

Részletesebben

Nyíregyháza Város 2013 2014. évi Kispályás Labdarúgó Bajnokság Versenykiírása

Nyíregyháza Város 2013 2014. évi Kispályás Labdarúgó Bajnokság Versenykiírása Nyíregyháza Város 2013 2014. évi Kispályás Labdarúgó Bajnokság Versenykiírása Nyíregyháza, Sóstói út 24. 4400 l./ A bajnokság célja: Nyíregyháza Város 2013-2014. évi Kispályás Labdarúgó Bajnokság Versenykiírása

Részletesebben

A Magyar Kajak- Kenu Szövetség Sárkányhajó Szakágának 2016. évi programja

A Magyar Kajak- Kenu Szövetség Sárkányhajó Szakágának 2016. évi programja A Magyar Kajak- Kenu Szövetség Sárkányhajó Szakágának 2016. évi programja Budapest, 2016. január előterjesztő: Csabai Edvin szakmai igazgató készítette: Patyi Melinda szabadidős szakmai koordinátor Tartalomjegyzék

Részletesebben

MAGYAR ERŐEMELŐ SZÖVETSÉG. ORSZÁGOS DÖNTŐ BUDAPEST 2014. március 28-29-30.

MAGYAR ERŐEMELŐ SZÖVETSÉG. ORSZÁGOS DÖNTŐ BUDAPEST 2014. március 28-29-30. MAGYAR ERŐEMELŐ SZÖVETSÉG ORSZÁGOS DÖNTŐ BUDAPEST 2014. március 28-29-30. 1 2013/2014. TANÉVI XV. FEKVENYOMÓ DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS 1. Az országos döntő célja: A fekvenyomó sport népszerűsítése

Részletesebben

Balla Viktor Emlékverseny

Balla Viktor Emlékverseny Hajdú-Bihar Megyei Területi Évadnyitó Kerékpárverseny Debrecen, 2016. márc. 27. Balla Viktor Emlékverseny Versenykiírás 1. A verseny fővédnöke: dr. Papp László, Debrecen Megyei Jogú Város polgármestere

Részletesebben

MEGYEI AMATŐR KÖZÉPISKOLÁS KOSÁRLABDA BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁS 2015/2016.

MEGYEI AMATŐR KÖZÉPISKOLÁS KOSÁRLABDA BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁS 2015/2016. MEGYEI AMATŐR KÖZÉPISKOLÁS KOSÁRLABDA BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁS 2015/2016. 5. d) Ebben a bajnokságban NEM SZEREPELHET olyan játékos, aki a 2015/2016-es bajnoki évre rendelkezik az MKOSZ JNSZ Megyei Szövetsége

Részletesebben

be/sfphpm01-05247/2015/mkosz

be/sfphpm01-05247/2015/mkosz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Kozármisleny Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve KSE A szakszövetség vagy a Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség versenyrendszerében

Részletesebben

Magyar Sárkányhajó Szövetség. Versenyszabályzata

Magyar Sárkányhajó Szövetség. Versenyszabályzata A Magyar Sárkányhajó Szövetség Versenyszabályzata Készült az IDBF 2012. január 01-i nemzetközi versenyszabályzata alapján. Összeállította: A Magyar Sárkányhajó Szövetség Szakmai Bizottsága e-mail: info@sarkanyhajozas.hu

Részletesebben

Pénzdíjas, amatőr szlalomverseny sorozat

Pénzdíjas, amatőr szlalomverseny sorozat Versenykiírás A DCS TUNING GROUP bemutatja autós és gokart versenyzők részére a szlalomverseny sorozatát a Hungaroring felső depójában 2008. évben. A verseny hivatalos neve: szlalomverseny sorozat. A versenyek

Részletesebben

BÉKÉS MEGYEI GYERMEKLOVAS BAJNOKSÁG 2013. VERSENYSZABÁLYZAT

BÉKÉS MEGYEI GYERMEKLOVAS BAJNOKSÁG 2013. VERSENYSZABÁLYZAT BÉKÉS MEGYEI GYERMEKLOVAS BAJNOKSÁG 2013. VERSENYSZABÁLYZAT A versenysorozatot elsősorban a lovaglás iránt érdeklődő, lovakat kedvelő, 18 éves és az alatti, rajtengedély vizsgával nem rendelkező gyermekek

Részletesebben

BBU FÉLMARATON. Verseny célja:

BBU FÉLMARATON. Verseny célja: Verseny neve: BBU FÉLMARATON Verseny helye, célja, táv: Budakeszi-Budapest 21 km Verseny nevezési lehetőségek: Egyéni, 2 fős váltó Verseny dátuma: 2015-10-23 Verseny nevezési vég határideje: 2015-10-23

Részletesebben

A MAGYAR KÖZTÁRSASÁG

A MAGYAR KÖZTÁRSASÁG A MAGYAR KÖZTÁRSASÁG NEMZETI RÖGBI BAJNOKSGÁNAK és további versenyeinek 2014/2015. ÉVI KIÍRÁSA MAGYAR RÖGBI SZÖVETSÉG Magyar Sport Háza 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. III. Telefon: (36)- 30 450 5006

Részletesebben

ORSZÁGOS LÁBÁPOLÓ VERSENY ORSZÁGOS KÖRÖMÉPÍTŐ-, ÉS DÍSZÍTŐ VERSENY A KÖRÖMKONGRESSZUS KERETÉN BELÜL

ORSZÁGOS LÁBÁPOLÓ VERSENY ORSZÁGOS KÖRÖMÉPÍTŐ-, ÉS DÍSZÍTŐ VERSENY A KÖRÖMKONGRESSZUS KERETÉN BELÜL ORSZÁGOS LÁBÁPOLÓ VERSENY ORSZÁGOS KÖRÖMÉPÍTŐ-, ÉS DÍSZÍTŐ VERSENY A KÖRÖMKONGRESSZUS KERETÉN BELÜL A MOSZI Országos Kéz- és Lábápoló, Műkörömépítő Ipartestület szervezésében 2007. október 7. (vasárnap)

Részletesebben

A MAGYAR VITORLÁS SZÖVETSÉG 2013. ÉVI VERSENYRENDELKEZÉSEI 2013. ÉVI

A MAGYAR VITORLÁS SZÖVETSÉG 2013. ÉVI VERSENYRENDELKEZÉSEI 2013. ÉVI A MAGYAR VITORLÁS SZÖVETSÉG 2013. ÉVI VERSENYRENDELKEZÉSEI A MAGYAR VITORLÁS SZÖVETSÉG 2013. ÉVI 1 VERSENYRENDELKEZÉSEI VITORLÁSHAJÓK VERSENYEIRE (3/2013.01.22. számú MVSZ elnökségi határozat) Bevezető

Részletesebben

MAGYARORSZÁG ENDURO BAJNOKSÁGAI A MAMS ENDURO KUPÁK ALAPKIÍRÁSA

MAGYARORSZÁG ENDURO BAJNOKSÁGAI A MAMS ENDURO KUPÁK ALAPKIÍRÁSA MAGYARORSZÁG ENDURO BAJNOKSÁGAI ÉS A MAMS ENDURO KUPÁK ALAPKIÍRÁSA 2012 Készítette: A MAMS Enduro Bizottság Jóváhagyta: A MAMS Elnökség Kiadja: A MAMS Titkárság További szakági információk: www.mams.hu

Részletesebben

KÖZÉP-EURÓPAI SPORTALAPÍTVÁNY A B-A-Z MEGYEI III.O. BAJNOKOK LIGÁJA TEREMLABDARÚGÓ-TORNA VERSENYKIÍRÁSA 2010.

KÖZÉP-EURÓPAI SPORTALAPÍTVÁNY A B-A-Z MEGYEI III.O. BAJNOKOK LIGÁJA TEREMLABDARÚGÓ-TORNA VERSENYKIÍRÁSA 2010. KÖZÉP-EURÓPAI SPORTALAPÍTVÁNY 3718 Megyaszó, Nagy út 21. Levélcím: 3718 Megyaszó, Nagy út 21. Tel/Fax: 70/626-3030. E-mail: k.e.sportalapitvany@gmail.com ; zemplenfc@gmail.com, Honlap: www.zemplenfcbekecs.fw.hu

Részletesebben

MAMI Kupa Robogó kategória technikai szabályzat

MAMI Kupa Robogó kategória technikai szabályzat MAMI Kupa Robogó kategória technikai szabályzat Általános technikai szabályzat (összes géposztály) 1. A variátor fedelet az összes gyári csavar minimum 90%-ával kell a motoron rögzíteni. 2. A motorblokkon

Részletesebben

be/sfp-11070/2016/mlsz

be/sfp-11070/2016/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve FÉNYESLITKEI SPORTEGYESÜLET A kérelmező szervezet rövidített neve FSE Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 1592 A kérelmező jogállása Amatőr

Részletesebben

BARANYA MEGYEI DIÁKSPORT TANÁCS 7621 Pécs, Széchenyi tér 9. Telefon: 20/255-0111; E-mail: kaufmann.eszter.sport@gmail.com ; Web: www.dstbaranya.

BARANYA MEGYEI DIÁKSPORT TANÁCS 7621 Pécs, Széchenyi tér 9. Telefon: 20/255-0111; E-mail: kaufmann.eszter.sport@gmail.com ; Web: www.dstbaranya. BARANYA MEGYEI DIÁKSPORT TANÁCS 7621 Pécs, Széchenyi tér 9. Telefon: 20/255-0111; E-mail: kaufmann.eszter.sport@gmail.com ; Web: www.dstbaranya.hu ÚSZÁS III., IV., V-VI. KORCSOPORT B és A kategória és

Részletesebben

Ezúton szeretnénk meghívni a 25. Sió-Rally Lóer Vetélked Zárt pályás, amatőr autós találkozóra

Ezúton szeretnénk meghívni a 25. Sió-Rally Lóer Vetélked Zárt pályás, amatőr autós találkozóra Ezúton szeretnénk meghívni a 25. Sió-Rally Lóer Vetélked Zárt pályás, amatőr autós találkozóra A próba össztávja: Id méréses futamok: 0-40 nevez között 16 km (Ő x Ő kör) 40 nevez felett 1ő km (3 x ő kör)

Részletesebben

MURVA RALLYE KUPA 2012 ALAPKIÍRÁS

MURVA RALLYE KUPA 2012 ALAPKIÍRÁS MURVA RALLYE KUPA 2012 1. ÁLTALÁNOS EL ÍRÁSOK 1.1. Az ÖAMTC Zweigverein Baden (AUT) és a Marco Racing Team Kft. (HUN) (a továbbiakban: rendez ), 2012. évre Murva Rallye Kupa 2012 névvel versenysorozatot

Részletesebben

be/sfp-08089/2015/mlsz

be/sfp-08089/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Abaliget Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve Abaliget Sportegyesület Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 3170 A kérelmező

Részletesebben

Géposztályok: A versenyek hivatalos tisztségviselői:

Géposztályok: A versenyek hivatalos tisztségviselői: Géposztályok: Divízió I. Keleti kategória 700 cm3 -ig Divízió II. Keleti kategória 1600 cm3 -ig Divízió III. Nyugati kategória 1300 cm3 -ig Divízió IV. Nyugati kategória 1600 cm3 -ig Divízió V. Nyugati

Részletesebben

Magyar precíziós légfegyveres Országos Sportági Szövetség. 0,22-es PRECÍZIÓS LÖVÉSZ SPORTÁG SZABÁLYZATA

Magyar precíziós légfegyveres Országos Sportági Szövetség. 0,22-es PRECÍZIÓS LÖVÉSZ SPORTÁG SZABÁLYZATA Magyar precíziós légfegyveres Országos Sportági Szövetség 0,22-es PRECÍZIÓS LÖVÉSZ SPORTÁG SZABÁLYZATA A sportág alapvetően az életkorral együttjáró képesség csökkenések kompenzálására, valamint a fogyatékkal

Részletesebben

Magyar Sárkány A Magyar Sárkányhajó Szövetség 2014. évi tájékoztató kiadványa. www.sarkanyhajozas.hu e-mail: info@sarkanyhajozas.

Magyar Sárkány A Magyar Sárkányhajó Szövetség 2014. évi tájékoztató kiadványa. www.sarkanyhajozas.hu e-mail: info@sarkanyhajozas. Magyar Sárkány A Magyar Sárkányhajó Szövetség 2014. évi tájékoztató kiadványa. www.sarkanyhajozas.hu e-mail: info@sarkanyhajozas.hu Tartalomjegyzék 1. Bevezető 2. 2014. évi Versenyrendszer 3. 2014. évi

Részletesebben

Magyar Floorball Szakszövetség. Országos Bajnokság II. osztály

Magyar Floorball Szakszövetség. Országos Bajnokság II. osztály Országos Bajnokság II. osztály Férfi, felnőtt, nagypályás floorball bajnokság versenykiírása 2011-2012 Budapest, 2011. július 5. 1. A bajnokság rendezője és neve a. A bajnokságot a Magyar Floorball Szakszövetség

Részletesebben

MAGYAR VÍVÓ SZÖVETSÉG 2014/2015. TANÉV PÁRBAJTŐR KARD TŐR ORSZÁGOS DÖNTŐK

MAGYAR VÍVÓ SZÖVETSÉG 2014/2015. TANÉV PÁRBAJTŐR KARD TŐR ORSZÁGOS DÖNTŐK MAGYAR VÍVÓ SZÖVETSÉG 2014/2015. TANÉV PÁRBAJTŐR KARD TŐR ORSZÁGOS DÖNTŐK 1 2014/2015. TANÉVI VÍVÓ DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ PÁRBAJTŐR VERSENYKIÍRÁS 1. Az országos döntők célja: A vívósport belüli népszerűsítése

Részletesebben

Magyarország Endurocross Bajnokságainak és MAMS Kupáinak Kiírása

Magyarország Endurocross Bajnokságainak és MAMS Kupáinak Kiírása Magyarország Endurocross Bajnokságainak és MAMS Kupáinak Kiírása 2016 Készítette: A MAMS Enduro Szakági Tanács Jóváhagyta: A MAMS Elnökség Kiadja: A MAMS Titkárság További szakági információk: www.mams.hu

Részletesebben

II. BÚI Duatlon. Magyar Egyetemi - Főiskolai Országos Bajnokság. Országos Utánpótlás és Sprint Duatlon Ranglista Verseny.

II. BÚI Duatlon. Magyar Egyetemi - Főiskolai Országos Bajnokság. Országos Utánpótlás és Sprint Duatlon Ranglista Verseny. II. BÚI Duatlon Magyar Egyetemi - Főiskolai Országos Bajnokság Országos Utánpótlás és Sprint Duatlon Ranglista Verseny Balatonboglár 2016. március 26. Fővédnök: Dr. Kiss Ádám a Magyar Egyetemi Főiskolai

Részletesebben

K I V O N A T. Ercsi Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. február 11-én megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Ercsi Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. február 11-én megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből 0 K I V O N A T Ercsi Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. február 11-én megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből Ercsi Város Önkormányzat Képviselő-testülete az Ercsi Szociális Szolgálat Szakmai

Részletesebben

Budapesti Diáksport Szövetség 2014/2015. TANÉVI ORSZÁGOS ELŐDÖNTŐ III. KORCSOPORT LEÁNY. Vajda Péter Ének-Zenei Általános és Sportiskola 2014.12.03.

Budapesti Diáksport Szövetség 2014/2015. TANÉVI ORSZÁGOS ELŐDÖNTŐ III. KORCSOPORT LEÁNY. Vajda Péter Ének-Zenei Általános és Sportiskola 2014.12.03. Budapesti Diáksport Szövetség 2014/2015. TANÉVI ORSZÁGOS ELŐDÖNTŐ III. KORCSOPORT LEÁNY Vajda Péter Ének-Zenei Általános és Sportiskola 2014.12.03. 1 Kedves Fiatalok! Tisztelt Testnevelők, Felkészítők!

Részletesebben

be/sfp-10414/2015/mlsz

be/sfp-10414/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Abaujszántó VSE A kérelmező szervezet rövidített neve AVSE Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám - A kérelmező jogállása Amatőr Áfa levonásra

Részletesebben

A SZENIOR ÚSZÁS MAGYARORSZÁGI VERSENYSZABÁLYAI (Kiegészítés a FINA SW szabályaihoz) Magyar Szenior Úszók Országos Szövetsége

A SZENIOR ÚSZÁS MAGYARORSZÁGI VERSENYSZABÁLYAI (Kiegészítés a FINA SW szabályaihoz) Magyar Szenior Úszók Országos Szövetsége A SZENIOR ÚSZÁS MAGYARORSZÁGI VERSENYSZABÁLYAI (Kiegészítés a FINA SW szabályaihoz) Magyar Szenior Úszók Országos Szövetsége 1. A VERSENYSZABÁLYOK HATÁLYBA LÉPÉSE Jelen szenior versenyszabályok a Magyarország

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség Pest Megyei Igazgatóság

Magyar Labdarúgó Szövetség Pest Megyei Igazgatóság Magyar Labdarúgó Szövetség Pest Megyei Igazgatóság (Pest Megyei Labdarúgó Szövetség) PEST MEGYEI I. OSZTÁLY Pest megyei I. osztályú férfi felnőtt nagypályás labdarúgóbajnokság versenykiírása 2014/2015.

Részletesebben

A Magyar Tenisz Szövetség csapatbajnoki szabályzata

A Magyar Tenisz Szövetség csapatbajnoki szabályzata Elfogadva az MTSZ elnökségének 2009.november 16-i ülésén. Hatályba lép: 2010. április l-től. A Magyar Tenisz Szövetség csapatbajnoki szabályzata 1. Hatálya Jelen szabályzat hatálya kiterjed a Magyar Köztársaság

Részletesebben

be/sfp-4204/2015/mkosz

be/sfp-4204/2015/mkosz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Herceghalmi Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve HHSE A szakszövetség vagy a Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség versenyrendszerében

Részletesebben

be/sfp-09323/2015/mlsz

be/sfp-09323/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Városi Sportegyesület Biharkeresztes A kérelmező szervezet rövidített neve - Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 857 A kérelmező jogállása

Részletesebben

6. TTA Mezei Futóbajnokság Nagykáta és Monor Körzet általános iskoláinak versenye nyílt általános -, középiskolás és felnőtt bajnokság

6. TTA Mezei Futóbajnokság Nagykáta és Monor Körzet általános iskoláinak versenye nyílt általános -, középiskolás és felnőtt bajnokság 6. TTA Mezei Futóbajnokság Nagykáta és Monor Körzet általános iskoláinak versenye nyílt általános -, középiskolás és felnőtt bajnokság Versenykiírás A verseny rendezője: Tápiómenti Tömegsport Alapítvány

Részletesebben

MNASZ-OAGB 2013. évi Versenykiírás Utoljára módosítva: 2013.01.25

MNASZ-OAGB 2013. évi Versenykiírás Utoljára módosítva: 2013.01.25 MNASZ-OAGB 2013. évi Versenykiírás Utoljára módosítva: 2013.01.25 A Magyar Nemzeti Autósport Szövetség /MNASZ/ 2013. évre kiírja a gokart szakág egyéni, Országos Amatőr Gokart Bajnokságát. A sorozat célja

Részletesebben

Csapatok és lebonyolítási rend.

Csapatok és lebonyolítási rend. Csapatok és lebonyolítási rend. Debrecen, 2016. május 20-21. KÉZILABDA Összevont V-VI. korcsoportban. Játékidő: 2 X 15 perc 2 perc szünettel. Játékvezetés 2 fővel. Nevezhető játékosok száma 12 tanuló.

Részletesebben

be/sfphpm01-10528/2015/mlsz

be/sfphpm01-10528/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Bükkszentkereszti Sportkör A kérelmező szervezet rövidített neve Bükkszentkereszti SK. Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 157 A kérelmező

Részletesebben

be/sfphpm01-08073/2015/mlsz

be/sfphpm01-08073/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Szigetvári Zrínyi Miklós Sport Egyesület A kérelmező szervezet rövidített neve Szigetvári Zrínyi Miklós Sport Egyesület Gazdálkodási formakód 521 Tagsági

Részletesebben

6/2004. sz. FŐTITKÁRI KÖRLEVÉL

6/2004. sz. FŐTITKÁRI KÖRLEVÉL Budapest, 2004. 12. 20 6/2004. sz. FŐTITKÁRI KÖRLEVÉL A Szövetség szabályai, versenynaptára, versenyzők minősítése, stb. megtalálható az Interneten a www.mnasz.hu című WEB lapunkon. e-mail címünk: mnasz@mnasz.hu

Részletesebben

be/sfphpm01-09397/2015/mlsz

be/sfphpm01-09397/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Simontornyai Torna Club 22 A kérelmező szervezet rövidített neve STC 22 Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 1738 A kérelmező jogállása Amatőr

Részletesebben

KÖSZÖNTŐ. Balogh Gábor. Tisztelt testnevelők, felkészítők, kedves diákok!

KÖSZÖNTŐ. Balogh Gábor. Tisztelt testnevelők, felkészítők, kedves diákok! KÖSZÖNTŐ Tisztelt testnevelők, felkészítők, kedves diákok! A 2015/2016-os tanévben is töretlen lelkesedéssel dolgozunk a Diákolimpia versenyrendszerének minél színvonalasabb szervezésén. Nagy öröm számunkra,

Részletesebben

be/sfphpm01-10515/2015/mlsz

be/sfphpm01-10515/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Mogyoród Football Club A kérelmező szervezet rövidített neve Mogyoród FC Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 6486 A kérelmező jogállása

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS: JÉG GYORSULÁSI FUTAM

VERSENYKIÍRÁS: JÉG GYORSULÁSI FUTAM FIGYELMEZTETÉS! Jelen szabályzat eseti jellegű, a 2007-es évi végleges OB. szabályzat 2007.02.27-től letölthető a futam.hu oldalról! VERSENYKIÍRÁS: JÉG GYORSULÁSI FUTAM 1. A NEGYEDMÉRFÖLD KFT. bemutatja

Részletesebben

Magyar Torna Szövetség Gumiasztal Szakág. 2014/2015. TANÉVI GUMIASZTAL és MINITRAMPOLIN ORSZÁGOS DÖNTŐ. VESZPRÉM 2015. április 25.

Magyar Torna Szövetség Gumiasztal Szakág. 2014/2015. TANÉVI GUMIASZTAL és MINITRAMPOLIN ORSZÁGOS DÖNTŐ. VESZPRÉM 2015. április 25. Magyar Torna Szövetség Gumiasztal Szakág 2014/2015. TANÉVI GUMIASZTAL és MINITRAMPOLIN ORSZÁGOS DÖNTŐ VESZPRÉM 2015. április 25. 1 2014/2015. TANÉVI GUMIASZTAL és MINITRAMPOLIN DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ

Részletesebben

MAGYAR BOWLING és TEKE SZÖVETSÉG TEKE ALSZÖVETSÉGE

MAGYAR BOWLING és TEKE SZÖVETSÉG TEKE ALSZÖVETSÉGE MAGYAR BOWLING és TEKE SZÖVETSÉG TEKE ALSZÖVETSÉGE A tagja H-1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. (36-1) 46 06 805 Adószám: 18170366-2-42 1) 46 06 806 Bankszámlaszám: teke@tekesport.hu 11714006-20422347

Részletesebben

TOUR DE PÉCS ORSZÁGÚTI KERÉKPÁRVERSENY 2016

TOUR DE PÉCS ORSZÁGÚTI KERÉKPÁRVERSENY 2016 TOUR DE PÉCS ORSZÁGÚTI KERÉKPÁRVERSENY 2016 A verseny fővédnöke: Dr. Páva Zsolt, Pécs polgármestere A verseny támogatói: Baranya Megyei Polgárőr Egyesületek Szövetsége Csofém Épületgépészeti Szakáruház

Részletesebben

A Magyar TáncSport Szakszövetség Versenytánc Szakág

A Magyar TáncSport Szakszövetség Versenytánc Szakág A Magyar TáncSport Szakszövetség Versenytánc Szakág VERSENYSZABÁLYZATA 2016 TARTALOMJEGYZÉK ÁLTALÁNOS RÉSZ... 4 1 Általános rész... 4 2 Általános meghatározások... 5 VERSENYZŐK... 6 3 A versenyző páros...

Részletesebben

be/sfp-8796/2015/mlsz

be/sfp-8796/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Szolnoki MÁV Futball Club Korlátolt Felelősségű Társaság A kérelmező szervezet rövidített neve Szolnoki MÁV FC Kft Gazdálkodási formakód 113 Tagsági

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség Pest Megyei Igazgatóság

Magyar Labdarúgó Szövetség Pest Megyei Igazgatóság Magyar Labdarúgó Szövetség Pest Megyei Igazgatóság (Pest Megyei Labdarúgó Szövetség) PEST MEGYEI ÖREGFIÚ (,,U34 ) Pest megyei öregfiú (,,U34-es ) nagypályás labdarúgó- 2015/2016. Tartalom 1. A bajnokság

Részletesebben

Ajánlattevőnek és közbeszerzés értékének 10 %-át meghaladó mértékben igénybe venni kívánt alvállalkozónak az 1.) és 2.) pontban foglalt alkalmassági

Ajánlattevőnek és közbeszerzés értékének 10 %-át meghaladó mértékben igénybe venni kívánt alvállalkozónak az 1.) és 2.) pontban foglalt alkalmassági AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS PÉCS Megyei Jogú Város Önkormányzata által kiírt Controlling rendszer kiépítése és ehhez kapcsolódó rendszerfejlesztési és tanácsadói szolgáltatás ellátása tárgyú hirdetmény nélküli

Részletesebben

A MÚSZ 2011. évi Országos Bajnokságai és a MÚSZ által rendezendő versenyek kiírása

A MÚSZ 2011. évi Országos Bajnokságai és a MÚSZ által rendezendő versenyek kiírása VERSENYKIÍRÁSOK A MÚSZ 2011. évi Országos Bajnokságai és a MÚSZ által rendezendő versenyek kiírása A versenyek célja: A MÚSZ (továbbiakban: Szövetség) által szervezett legmagasabb szintű versenyeken a

Részletesebben

be/sfphpm01-08226/2015/mlsz

be/sfphpm01-08226/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Kaposfüred Sport Club A kérelmező szervezet rövidített neve Kaposfüred SC Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 1483 A kérelmező jogállása

Részletesebben

1.1. A központilag rendezendő CACIB kiállítások helyét és időpontját az OE határozza meg a kiállítást megelőző két év április 30-ig.

1.1. A központilag rendezendő CACIB kiállítások helyét és időpontját az OE határozza meg a kiállítást megelőző két év április 30-ig. 1. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK A Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesülete saját hatáskörében, vagy a helyi szervezetek, illetve a fajtaklubok útján kutyakiállításokat rendez a MEOE Országos Elnökségének (továbbiakban

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Igazgatóság / Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Labdarúgó Szövetség / BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI III. osztályú BAJNOKSÁG Borsod-Abaúj-ú férfi nagypályás

Részletesebben

be/sfphpm01-05201/2015/mkosz

be/sfphpm01-05201/2015/mkosz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Dunaújvárosi Sárkányok Kosárlabda Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve Dunaújvárosi Sárkányok SE A szakszövetség vagy a Magyar Egyetemi-Főiskolai

Részletesebben

AUTÓS GYORSASÁGI ORSZÁGOS BAJNOKSÁG HEGYI BAJNOKSÁG RENAULT CLIO KUPA SUZUKI KUPA SEAT LEON KUPA 2008. évi ALAPKIÍRÁSA

AUTÓS GYORSASÁGI ORSZÁGOS BAJNOKSÁG HEGYI BAJNOKSÁG RENAULT CLIO KUPA SUZUKI KUPA SEAT LEON KUPA 2008. évi ALAPKIÍRÁSA AUTÓS GYORSASÁGI ORSZÁGOS BAJNOKSÁG HEGYI BAJNOKSÁG RENAULT CLIO KUPA SUZUKI KUPA SEAT LEON KUPA 2008. évi ALAPKIÍRÁSA Készítette az MNASZ Gyorsasági Szakági Bizottsága Jóváhagyta az MNASZ Intéző Bizottsága

Részletesebben

SPEED SZILUETT LÖVÉSZ SPORTÁG SZABÁLYZATA

SPEED SZILUETT LÖVÉSZ SPORTÁG SZABÁLYZATA Magyar precíziós légfegyveres Országos Sportági Szövetség SPEED SZILUETT LÖVÉSZ SPORTÁG SZABÁLYZATA A sportág a légfegyverekkel elérhető pontosság és az ehhez szükséges gondos célzás relatíven nagy időszükségletének

Részletesebben

Fejér Megyei Tűzoltó Szövetség

Fejér Megyei Tűzoltó Szövetség Székesfehérvár Megyei Jogú Város Polgármestere Fejér Megyei Tűzoltó Szövetség Szám: 4 /2013 V E R S E N Y K I Í R Á S A ( továbbiakban: MTSZ ) az Országos Tanács 2013. február 5-án megtartott ülése határozatának

Részletesebben

AJÁNLATKÉRÉSI DOKUMENTÁCIÓ. Internet és telekommunikációs és egyéb hálózati szolgáltatások és eszközök beszerzése

AJÁNLATKÉRÉSI DOKUMENTÁCIÓ. Internet és telekommunikációs és egyéb hálózati szolgáltatások és eszközök beszerzése AJÁNLATKÉRÉSI DOKUMENTÁCIÓ Internet és telekommunikációs és egyéb hálózati szolgáltatások és eszközök beszerzése Tartalomjegyzék Eljárási információk az Ajánlattevők számára...3 I. Tájékoztatás az Ajánlattevők

Részletesebben

Megyei DSSZE vezetői. B.-A.-Z. Megye DSB körzeteinek elnökei

Megyei DSSZE vezetői. B.-A.-Z. Megye DSB körzeteinek elnökei Megyei DSSZE vezetői B.-A.-Z. Megye DSB körzeteinek elnökei Körzet Név Levelezési cím Elérhetőségek E-mail cím Megyei elnök Fazekas Miklósné 3530 Miskolc, Szent István u. 39. 30/535-6672 fazildi@hotmail.com

Részletesebben

MAMS Stunt Riding Nyílt Magyar Bajnokság alapkiírása

MAMS Stunt Riding Nyílt Magyar Bajnokság alapkiírása Élsport MAMS Stunt Riding Nyílt Magyar Bajnokság alapkiírása 2016 Alapkiírás Mellékletek: I. sz. melléklet: Stunt Riding (550 ccm felett) pontozási rendszer II. sz. melléklet: Stunt Riding Junior (550

Részletesebben

M e g h í v ó. Somogy Tour országúti kerékpárverseny!

M e g h í v ó. Somogy Tour országúti kerékpárverseny! M e g h í v ó Somogy Tour országúti kerékpárverseny! Somogy Tour, ahol a rendezőség is rajthoz áll! Szervezés A Somogy Tour országúti kerékpárversenyt 2011. évben a Nemzetközi Kerékpáros Szövetség (UCI)

Részletesebben

ALAPÍTÓ OKIRAT. 1.1 Az Alapító neve: Dr. Földiné Angyalossy Zsuzsanna Rózsa. 1.2 Az Alapító lakcíme: 1181 Budapest, Baross utca 102. fszt. 2.

ALAPÍTÓ OKIRAT. 1.1 Az Alapító neve: Dr. Földiné Angyalossy Zsuzsanna Rózsa. 1.2 Az Alapító lakcíme: 1181 Budapest, Baross utca 102. fszt. 2. ALAPÍTÓ OKIRAT (A dőlt betűvel kiemelt változásokkal egységes szerkezetbe foglalva) A jelen Alapító Okirat I. pontjában megnevezett Alapító(k) a 2011. évi CLXXV. törvény rendelkezései alapján az alábbi

Részletesebben

BACARDÍ LEGACY GLOBAL COCKTAIL COMPETITION 2016 VERSENYSZABÁLYZAT

BACARDÍ LEGACY GLOBAL COCKTAIL COMPETITION 2016 VERSENYSZABÁLYZAT BACARDÍ LEGACY GLOBAL COCKTAIL COMPETITION 2016 VERSENYSZABÁLYZAT Köszönjük, hogy részt kíván venni a BACARDÍ Legacy Cocktail Competition 2016 versenyén. A versenyben való részvétel előfeltétele a jelen

Részletesebben

be/sfp-9013/2015/mlsz

be/sfp-9013/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Jáki Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve Jáki SE Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 1821 A kérelmező jogállása Amatőr

Részletesebben

MAGYAR ÜGETŐVERSENY SZABÁLYZAT 2016

MAGYAR ÜGETŐVERSENY SZABÁLYZAT 2016 MAGYAR ÜGETŐVERSENY SZABÁLYZAT 2016 3 Az állattenyésztésről szóló, többször módosított 1993. évi CXIV. Tv., valamint a 20/1991. (XI. 5.) FM-PM együttes rendelet felhatalmazása alapján a Magyar Ügetőverseny

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Költségvetési Bizottsága és Gazdasági és Foglalkoztatási Bizottsága 2009. március 19-i együttes ülésére

ELŐTERJESZTÉS. Költségvetési Bizottsága és Gazdasági és Foglalkoztatási Bizottsága 2009. március 19-i együttes ülésére Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Gazdasági és Foglalkoztatási Bizottsága elnöke Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Költségvetési Bizottsága elnöke 114-46/2009 ELŐTERJESZTÉS Baranya Megyei

Részletesebben

Elnökségi határozatok 2002-től

Elnökségi határozatok 2002-től Elnökségi határozatok 2002-től A Magyar Triatlon Szövetség elnökségének 2002. évi határozatai... 2 A Magyar Triatlon Szövetség elnökségének 2003. évi határozatai... 15 2003. június 5-i elnökségi ülés határozatai...

Részletesebben

be/sfp-08451/2015/mlsz

be/sfp-08451/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Bajánsenye Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve Bajánsenye SE Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 1793 A kérelmező jogállása

Részletesebben

be/sfpmod01-08740/2015/mlsz

be/sfpmod01-08740/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Ózdi Football Club A kérelmező szervezet rövidített neve Ózdi FC Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 133 A kérelmező jogállása Amatőr Áfa

Részletesebben

be/sfp-09450/2015/mlsz

be/sfp-09450/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Etyek Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve Etyek SE Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 600 A kérelmező jogállása Amatőr

Részletesebben

A MAGYAR VITORLÁS SZÖVETSÉG 2015. ÉVI VERSENYRENDELKEZÉSEI

A MAGYAR VITORLÁS SZÖVETSÉG 2015. ÉVI VERSENYRENDELKEZÉSEI A MAGYAR VITORLÁS SZÖVETSÉG 2015. ÉVI VERSENYRENDELKEZÉSEI A MAGYAR VITORLÁS SZÖVETSÉG 2015. ÉVI VERSENYRENDELKEZÉSEI VITORLÁS HAJÓK VERSENYEIRE 5/2015. (2015.01.13.) számú MVSz elnökségi határozat Bevezető

Részletesebben

Magyar Dinamikus Lövészsport Szövetség Szabálykönyvei IMSSU hivatalos sportszabályok 2005.

Magyar Dinamikus Lövészsport Szövetség Szabálykönyvei IMSSU hivatalos sportszabályok 2005. Magyar Dinamikus Lövészsport Szövetség Szabálykönyvei IMSSU hivatalos sportszabályok 2005. 3. kiadás, érvényes: 2005. január. 1-től Módosítva 2010 január 1.-től Módosítva 2011.május 1-től Módosítás 2014.

Részletesebben

Szabályzat Lovas szabadidős rendezvények lebonyolítására 2012. március 19. v1.0

Szabályzat Lovas szabadidős rendezvények lebonyolítására 2012. március 19. v1.0 Szabályzat Lovas szabadidős rendezvények lebonyolítására 2012. március 19. v1.0 I. Bevezetés A Csongrád Megyei (továbbiakban: Szövetség) egyik legfontosabb feladatának tekinti a hobby- és utánpótlás lovasélet

Részletesebben

be/sfphpm01-09883/2015/mlsz

be/sfphpm01-09883/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Tác-Csősz Gorsium Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve Tác-Csősz GSE Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 208100 A kérelmező

Részletesebben

be/sfp-10089/2015/mlsz

be/sfp-10089/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Merkapt Maraton Team SE A kérelmező szervezet rövidített neve Merkapt SE Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 3345 A kérelmező jogállása

Részletesebben

B U D A P E S T I T E R Ü L E T I Ú S Z Ó S Z Ö V E T S É G

B U D A P E S T I T E R Ü L E T I Ú S Z Ó S Z Ö V E T S É G B U D A P E S T I T E R Ü L E T I Ú S Z Ó S Z Ö V E T S É G 1053 Budapest Curia u. 3. II/3. Tel.: 20 3522-482 Fax: 3171-307 www.magyar.sport.hu/uszas/btusz 2009. Évi Budapest Bajnokság Helyszín: Budapest,

Részletesebben