-Férfi egyéni I. osztály -Férfi egyéni II. osztály (nyílt) -Női egyéni (nyílt) -Férfi páros (nyílt) -Női páros (nyílt) 1. Engedélyezett eszközök:

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "-Férfi egyéni I. osztály -Férfi egyéni II. osztály (nyílt) -Női egyéni (nyílt) -Férfi páros (nyílt) -Női páros (nyílt) 1. Engedélyezett eszközök:"

Átírás

1

2 A Budapesti Darts Szövetség, mint a Nemzeti Sportszövetség és azon belül a Magyar Darts Szövetség erre jogosult szervezete a Magyar Darts Szövetség versenyszabályzata alapján kiírja a évi, Budapest Bajnokság versenysorozatot SOFT-, és STEEL szakágakban, az alábbi kategóriákban: -Férfi egyéni I. osztály -Férfi egyéni II. osztály (nyílt) -Női egyéni (nyílt) -Férfi páros (nyílt) -Női páros (nyílt) A Budapest Bajnokság versenyein és csapatmérkőzésein a Magyar Darts Szövetség Játék és versenyszabályzata az irányadó és kivétel nélkül, kötelezően vonatkozik a versenyben résztvevő összes klubra és azok játékosaira a következők tekintetében: 1. Engedélyezett eszközök 2. A dartsjáték általános szabályai 3. A versenyjátékra vonatkozó szabályok 4. A magatartásra vonatkozó szabályok 5. A kizárásra vonatkozó szabályok 1. Engedélyezett eszközök: 1.1 STEEL szakág: Darts tábla / a MDSZ. Játék és versenyszabályzatának 1. pontja szerint / A dobóléc / a MDSZ. Játék és versenyszabályzatának 2. pontja szerint / A világítás / a MDSZ. Játék és versenyszabályzatának 3. pontja szerint / A dart / a MDSZ. Játék és versenyszabályzatának 4. pontja szerint / 1.2 SOFT szakág Darts gép / a MDSZ. Játék és versenyszabályzatának, Kiegészítések a Magyar Darts Szövetség játékszabályzatához a SOFT szakág részére 2. pontja szerint / A dart / a MDSZ. Játék és versenyszabályzatának, Kiegészítések a Magyar Darts Szövetség játékszabályzatához a SOFT szakág részére 1. pontja szerint / 2. A dartsjáték általános szabályai: 2.1 STEEL szakág: A dobás / a MDSZ. Játék és versenyszabályzatának 5. pontja szerint / A találat / a MDSZ. Játék és versenyszabályzatának 6. pontja szerint /

3 2.2 SOFT szakág: A dobás / a MDSZ. Játék és versenyszabályzatának, Kiegészítések a Magyar Darts Szövetség játékszabályzatához a SOFT szakág részére 4. pontja szerint / A találat / a MDSZ. Játék és versenyszabályzatának, Kiegészítések a Magyar Darts Szövetség játékszabályzatának 3. pontja szerint / 3. A versenyjátékra vonatkozó szabályok: 3.1 Gyakorlás, bemelegítés / a MDSZ. Játék és versenyszabályzatának 8. pontja szerint / 3.2 Kezdés és befejezés / a MDSZ. Játék és versenyszabályzatának 7. pontja szerint / 3.3 A versenyjáték / a MDSZ. Játék és versenyszabályzatának 9. és 12. pontja szerint / 4. A magatartásra vonatkozó szabályok 4.1 Magatartás / a MDSZ. Játék és versenyszabályzatának 10. pontja szerint / 4.2 Dohányzás és alkoholfogyasztás / a MDSZ. Játék és versenyszabályzatának 13. pontja szerint / 4.3 Ruházat / a MDSZ. Játék és versenyszabályzatának 11. pontja szerint / 5. A kizárásra vonatkozó szabályok: 5.1 A kizárás / a MDSZ. Játék és versenyszabályzatának 15. pontja és a 12.7; 12.8; 12;9 pontjai szerint / A Budapesti Darts Szövetség a Magyar Darts Szövetség Játék és versenyszabályzatának 12.1 és 12.2 pontja alapján a különböző kategóriák játékmódját, idejét és pontozási rendszerét a következőkben határozza meg: 1. Egyéni és páros versenyek Férfi I. osztály, férfi II. osztály, női, ifjúsági, serdülő, gyermek egyéni, valamint férfi és női páros kategóriákban. 1.1 A évi Budapest Bajnokság, mind a két szakágban külön-külön, a Magyar Darts Szövetség versenyszabályzata alapján rendezett 8 fordulós, fordulónkénti pontszerző versenysorozatból áll. A bajnokság végeredményét, a helyezéseket, a fordulókon szerzett pontok döntik el.

4 1.2 A fordulók időpontjai: I. forduló: II. forduló: III. forduló: IV. forduló: V. forduló: VI. forduló: VII. forduló: VIII. forduló: Az időpontok változása lehetséges az MDSZ és a Nemzetközi versenyekhez való igazodás miatt. A fordulók első versenynapján: STEEL szakágban versenyeznek a játékosok. A fordulók második versenynapján: SOFT szakágban versenyeznek a játékosok. 1.3 A versenyek helyszíne: Club Corner (Sarok Sörbár DC.) 1184 Budapest Üllői út A versenyek kezdete: Szombaton: férfi páros 9.00 óra, nevezési határidő 8.45 óra női páros 9.00 óra, nevezési határidő 8.45 óra férfi II. osztály nevezési határidő óra férfi I. osztály nevezési határidő óra női egyéni nevezési határidő óra Vasárnap: férfi páros 9.00 óra nevezési határidő 8.45 óra női páros 9.00 óra nevezési határidő 8.45 óra férfi II. osztály nevezési határidő óra férfi I. osztály nevezési határidő óra női egyéni nevezési határidő óra 1.5 A versenyek lebonyolítása: A versenyt két tagú versenylebonyolító vezeti. A vitás, problémás esetekben Ők és az elnökség helyszínen tartózkodó tagjai döntenek. A döntéshozatal kötelező, de az nem lehet ellentétes a Szövetség alapszabályával, versenykiírásával és a versenyszabályzattal. A versenybizottságot a BDSZ. elnöke felkérés alapján állítja össze. A BDSZ. által rendezett versenyeken a BDSZ versenykiírása és illemkódexe az irányadó.

5 1.6 Nevezési feltételek A versenyeken részt vehetnek azok a versenyzői engedéllyel rendelkező magyar illetve külföldi állampolgárok, akik valamelyik Budapesti Darts Szövetséghez tartozó darts klub vagy egyesület, stb. tagdíjfizető tagjai, és akiknek egyesülete, klubja a Budapesti Darts Szövetség és ezáltal a Magyar Darts Szövetség felé az esedékes negyedéves tagdíjat a meghatározott ideig befizette. A es idényben a BDSZ elnökségének határozata értelmében lehetőség van, a nyílt kategóriákban egyesületen kívüli játékosok nevezésére is! Fontos!!! Egyesületen kívülinek számít az a játékos, aki az adott idényben és az azt megelőző idényben egyetlen a Magyar Darts Szövetség tagjaként nyilvántartott klubnak sem volt tagja és a Magyar Darts Szövetség által kiadott versenyengedéllyel nem rendelkezett! A fentiektől eltérni csak a mindenkori versenybizottság engedélyével, változó nevezési feltételekkel lehetséges. 1.7 A versenyzők öltözéke A férfi I. osztályban kötelező a versenyben lévő játékosoknak a nem farmer jellegű, sötét, hosszú nadrág és az egyesület meze, sportinge. Szélsőséges időjárás esetén ettől eltekintünk. (+30 fok) A férfi II. osztályban és a nők részére ajánlott a versenyben lévő játékosoknak a nem farmer jellegű, sötét, hosszú nadrág illetve szoknya és kötelező az egyesület meze, sportinge. 1.8 A pontozás A Budapest Bajnokságon, a fordulókon csak az a versenyző illetve páros szerezhet pontot, aki a versenyen elindul és legalább egy játékot lejátszik. Pusztán a nevezésért semmilyen körülmények között nem lehet pontot kapni. A fordulókon szerzett pontok összeadódnak és így alakul ki a mindig aktuális ranglista szakáganként és kategóriánként. Az éves bajnokság ranglistáján a két legrosszabb eredményt nem számítjuk be, de az év végi ranglistára csak az a versenyző/páros kerülhet fel, aki legalább 5 fordulóba benevezett és ott legalább egy játékot lejátszott. A fordulókon nincs kiemelés! Pontozási rendszer 64-es, vagy annál nagyobb táblán: I-IV. ford. V-VI. ford. VII-VIII. ford. 1. hely 20 pont 22 pont 24 pont 2. hely 16 pont 18 pont 20 pont 3. hely 13 pont 15 pont 17 pont 4. hely 11 pont 13 pont 15 pont 5. hely 9 pont 11 pont 13 pont 7. hely 8 pont 10 pont 12 pont 9. hely 6 pont 8 pont 10 pont 13. hely 4 pont 6 pont 8 pont 17. hely 3 pont 5 pont 7 pont 25. hely 2 pont 4 pont 6 pont 33. hely 1 pont 3 pont 5 pont

6 Azonban: 32-es táblán induló versenynél az első 24 versenyzőt (17. hellyel bezárólag), 16-os táblán induló versenynél az első 12 versenyzőt (9. hellyel bezárólag), 8-as táblán induló versenynél az első 6 versenyzőt (5. hellyel bezárólag) pontozzuk. 8-as tábla alatt, ha 5 versenyző sem jelentkezik (ez Budapesten reméljük nem fordul elő) 1.9 Kategóriák Férfi I. osztály: A évben, a évi I. osztály ranglistájának helyezettje, a II. osztály 1-6. helyezettje és a hat, osztályozó mérkőzésen bejutott versenyző a Budapest Bajnokság I. osztályában versenyezhet. Az a játékos, aki valaha a válogatott tagja volt, az eldöntheti, hogy az I. vagy a II. osztályban kíván versenyezni. Kivéve azok a játékosok, akik az utóbbi két évben, Ők csak az I. osztály versenyén indulhatnak. A játékosok egyszer élhetnek ezzel a lehetőséggel. Döntésük után a versenykiírás (kiesés, feljutás) ugyan úgy vonatkozik rájuk, mint a többi játékosra. NEM ÖRÖKÖS I. osztályú tagságot ajánlunk fel. A válogatott játékosok a már kialakult 24 fős I. osztályhoz csatlakoznak, így bővülhet a létszám. A évi bajnokságban a férfi I. osztály résztvevői a következők: A évi I. osztályú bajnokság helyezettje (12 fő) A évi II. osztályú bajnokság 1-6. helyezettje (6 fő) Az osztályozók győztesei (6 fő) Osztályozók: Az osztályozó mérkőzések 3 X 3 nyert játszmára mennek, a BDSZ által meghatározott időpontban és helyszínen. Steel rájátszás időpontja: május 18-a (kedd) Soft rájátszás időpontja: május 20-a (csütörtök) Az osztályozó mérkőzések párosításai: I. osztály 13. helyezett II. osztály 12. helyezett I. osztály 14. helyezett II. osztály 11. helyezett I. osztály 15. helyezett II. osztály 10. helyezett I. osztály 16. helyezett II. osztály 9. helyezett I. osztály 17. helyezett II. osztály 8. helyezett I. osztály 18. helyezett II. osztály 7. helyezett Az az I. osztályú játékos, akinek az eredménye nem értékelhető, azaz az 5 versenyen nem vett részt, az a évadban a II. osztály versenyét -20 ranglista ponttal kezdi. Férfi II. osztály: A létszám nincs korlátozva. Itt indulhat minden férfi versenyző, aki nem jogosult az I. osztályban való indulásra, valamint a évi női bajnokság 1-3. helyezettjének van lehetősége az első fordulóban, amin részt vesz, ezt a kategóriát választani. Női egyéni: A létszám nincs korlátozva. Itt indulhat minden női versenyző, és az a női versenyző, aki a férfi II. osztályban való esetleges indulási jogával nem élt és oda az első fordulóban, amin részt vett, nem nevezett be.

7 Férfi páros: A létszám nincs korlátozva. Itt indulhat minden férfi páros, vegyes páros, női páros, de csak a verseny zsűritagjainak engedélyével. A versenyt nagymértékben nem tarthatják fel, azzal, hogy a női és a férfi versenyben is indulnak. Női páros: A létszám nincs korlátozva. Itt indulhat minden női páros, és az a női páros, aki a férfi párosban való esetleges indulási jogával nem élt és oda az első fordulóban, amin részt vett nem nevezett be. Fontos!!! A bajnokság utolsó fordulójában csak azok vehetnek részt, akik minimum 1 fordulón már részt vettek! 1.10 Játékmód STEEL szakág Férfi I. osztályban: 501 double out, három nyert játszma, vigaszágas rendszerben. A kezdés joga középre dobással dől el. Férfi II. osztály : 501 double out, két nyert játszma vigaszágas rendszerben. Az egyenesági legjobb 4-től 3 nyert. A döntő 3 nyert játszma (vigaszágról 2X3). A kezdés joga középre dobással dől el. Női egyéni: 501 double out, két nyert játszma vigaszágas rendszerben. A kezdés joga középre dobással dől el. Férfi- és női páros: 501 double out, két nyert játszma, vigaszágas rendszerben. A párok egy pályára dobnak. A kezdés joga középre dobással dől el SOFT szakág Férfi I. osztály: 501 double out, három nyert játszma, vigaszágas rendszerben. A kezdés joga középre dobással dől el. Férfi II. osztály és női egyéni: lásd a STEEL szakágnál Férfi-, és női páros: 501 master out, team (a párok két pályára dobnak), 2 nyert játszma, vigaszágas rendszerben. A kezdés joga középre dobással dől el Versenyrendezési hozzájárulás Férfi I. osztály, férfi II. osztály és női egyéni: versenynaponként és versenyszámonként klubtagoknak: 1000,-Ft/fő, melyből 100 Ft-ot, az ifjúsági alapban különít el a szövetség vezetősége. Férfi- és női páros: versenynaponként klubtagoknak: Ft/pár Azoknak a versenyzőknek akiknek a klubja nem fizette be a verseny időpontjára az esedékes szövetségi tagdíjat: 2.000,-Ft

8 DÍJAZÁS: A Budapesti Darts Szövetség az egyéni és páros versenyek győzteseit és helyezettjeit a versenysorozat végén a ranglistán elfoglalt helyezésüknek megfelelően, az alábbi módon díjazza: 1-3. helyezés: KUPA 4-6. helyezés: OKLEVÉL Ezen kívül, a versenysorozat végén a különböző kategóriák helyezettjeit támogatásban, az utánpótlás versenyek helyezettjeit pedig tárgyjutalomban részesíti, összesen ,-Ft értékben! A támogatás felosztása a SOFT és STEEL szakágakban a következő: Férfi I. osztály Férfi II. osztály Férfi páros Női egyéni Női páros Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft 6000 Ft Ft Ft Ft Ft 9000 Ft 8000 Ft Ft 6000 Ft Összesen: Ft, melyet egy kicsit átalakítottunk, a női versenyzők alacsony létszáma miatt. A Budapesti Darts Szövetség fenntartja a jogot, hogy értelemszerűbb és a sportág fejlődését elősegítő változtatásokat akár az évad közben is, elnökségi határozattal végrehajtson. Mindenkinek nagyon jó és eredményes versenyzést kívánunk! Budapesti Darts Szövetség

-Férfi egyéni I. osztály -Férfi egyéni II. osztály (nyílt) -Női egyéni (nyílt) -Férfi páros (nyílt) -Női páros (nyílt) 1. Engedélyezett eszközök:

-Férfi egyéni I. osztály -Férfi egyéni II. osztály (nyílt) -Női egyéni (nyílt) -Férfi páros (nyílt) -Női páros (nyílt) 1. Engedélyezett eszközök: A Budapesti Darts Szövetség, mint a Nemzeti Sportszövetség és azon belül a Magyar Darts Szövetség erre jogosult szervezete a Magyar Darts Szövetség versenyszabályzata alapján kiírja a 2011-2012. évi, Budapest

Részletesebben

-Férfi egyéni I. osztály -Férfi egyéni II. osztály (nyílt) -Női egyéni (nyílt) -Férfi páros (nyílt) -Női páros (nyílt) 1. Engedélyezett eszközök:

-Férfi egyéni I. osztály -Férfi egyéni II. osztály (nyílt) -Női egyéni (nyílt) -Férfi páros (nyílt) -Női páros (nyílt) 1. Engedélyezett eszközök: A Budapesti Darts Szövetség, mint a Nemzeti Sportszövetség és azon belül a Magyar Darts Szövetség erre jogosult szervezete a Magyar Darts Szövetség versenyszabályzata alapján kiírja a 2010-2011. évi, Budapest

Részletesebben

-Férfi egyéni I. osztály -Férfi egyéni II. osztály (nyílt) -Női egyéni (nyílt) -Férfi páros (nyílt) -Női páros (nyílt) 1. Engedélyezett eszközök:

-Férfi egyéni I. osztály -Férfi egyéni II. osztály (nyílt) -Női egyéni (nyílt) -Férfi páros (nyílt) -Női páros (nyílt) 1. Engedélyezett eszközök: A Budapesti Darts Szövetség, mint a Nemzeti Sportszövetség és azon belül a Magyar Darts Szövetség erre jogosult szervezete a Magyar Darts Szövetség versenyszabályzata alapján kiírja a 2014-2015. évi, Budapest

Részletesebben

1. Engedélyezett eszközök: 1.1 STEEL szakág:

1. Engedélyezett eszközök: 1.1 STEEL szakág: A Budapesti Darts Szövetség, mint a Nemzeti Sportszövetség és azon belül a Magyar Darts Szövetség erre jogosult szervezete a Magyar Darts Szövetség versenyszabályzata alapján kiírja a 2008-2009. évi, Budapest

Részletesebben

STEEL DARTS NEMZETI BAJNOKSÁG ÉS MAGYAR KUPA NŐI ÉS FÉRFI EGYÉNI VERSENYKIÍRÁSA A 2016. VERSENYÉVADRA

STEEL DARTS NEMZETI BAJNOKSÁG ÉS MAGYAR KUPA NŐI ÉS FÉRFI EGYÉNI VERSENYKIÍRÁSA A 2016. VERSENYÉVADRA STEEL DARTS NEMZETI BAJNOKSÁG ÉS MAGYAR KUPA NŐI ÉS FÉRFI EGYÉNI VERSENYKIÍRÁSA A 2016. VERSENYÉVADRA Budapest, 2015. október. 6. oldal 1 I. A verseny célja A Magyar Darts Szövetség (a továbbiakban: MDSZ)

Részletesebben

M e g h í v ó. Somogy Tour országúti kerékpárverseny!

M e g h í v ó. Somogy Tour országúti kerékpárverseny! M e g h í v ó Somogy Tour országúti kerékpárverseny! Somogy Tour, ahol a rendezőség is rajthoz áll! Szervezés A Somogy Tour országúti kerékpárversenyt 2011. évben a Nemzetközi Kerékpáros Szövetség (UCI)

Részletesebben

2015/2016. TANÉVI ORSZÁGÚTI KERÉKPÁR DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS

2015/2016. TANÉVI ORSZÁGÚTI KERÉKPÁR DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS 2015/2016. TANÉVI ORSZÁGÚTI KERÉKPÁR DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS 1. Az országos döntő célja: A kerékpársport népszerűsítése az általános és középiskolák tanulói és pedagógusai körében. A fiatalok

Részletesebben

KÖSZÖNTŐ. Balogh Gábor. Tisztelt testnevelők, felkészítők, kedves diákok!

KÖSZÖNTŐ. Balogh Gábor. Tisztelt testnevelők, felkészítők, kedves diákok! KÖSZÖNTŐ Tisztelt testnevelők, felkészítők, kedves diákok! A 2015/2016-os tanévben is töretlen lelkesedéssel dolgozunk a Diákolimpia versenyrendszerének minél színvonalasabb szervezésén. Nagy öröm számunkra,

Részletesebben

GYŐRI DARTS CLUB SPORTEGYESÜLET PDP Series CLUB ARÉNA STEEL DARTS CLUB. Pénteki Darts Party Amatőr Versenysorozat.

GYŐRI DARTS CLUB SPORTEGYESÜLET PDP Series CLUB ARÉNA STEEL DARTS CLUB. Pénteki Darts Party Amatőr Versenysorozat. Pénteki Darts Party Amatőr Versenysorozat Versenykiírás 7 / 1. oldal I. A versenysorozat célja A Győri Darts Club Sportegyesület és a Club Aréna Steel Darts Club, későbbiekben szervező, lehetőséget kíván

Részletesebben

Torna. B kategória. A versenyt a Magyar Diáksport Szövetség a Magyar Torna Szövetséggel (MATSZ együttműködésben hirdeti meg.

Torna. B kategória. A versenyt a Magyar Diáksport Szövetség a Magyar Torna Szövetséggel (MATSZ együttműködésben hirdeti meg. B KATEGÓRIA B KATEGÓRIA Torna B kategória A versenyt a Magyar Diáksport Szövetség a Magyar Torna Szövetséggel (MATSZ együttműködésben hirdeti meg. 1. A verseny célja: A torna, mint alapsportág népszerűsítése

Részletesebben

SQ KUPA - VERSENY STRUKTÚRA ---PÁRBAJRENDSZER---

SQ KUPA - VERSENY STRUKTÚRA ---PÁRBAJRENDSZER--- MAGYAR SQ KUPA VERSENYSZABÁLYZAT / 2010. január 1.-től / A részvétel feltételei: A Magyar SQ Kupa versenyén, magyar és külföldi állampolgár egyaránt indulhat. A versenyeken követelmény az autóban egy alap

Részletesebben

2015. évi Triplett válogató verseny versenykiírása

2015. évi Triplett válogató verseny versenykiírása Magyar Pétanque Szövetség Fédération Hongroise de Pétanque Hungarian Pétanque Federation H-7396 Magyarszék, Kossuth L. u. 33. Tel: +3630 405-4511 Fax: +3672 521-006 2015. évi Triplett válogató verseny

Részletesebben

DIÁKSPORT ESEMÉNYEK A 2015/2016. TANÉVRE

DIÁKSPORT ESEMÉNYEK A 2015/2016. TANÉVRE DIÁKSPORT ESEMÉNYEK A 2015/2016. TANÉVRE ÁLTALÁNOS ISKOLÁK Kőbányai Diáksport Bizottság Kocsis Sándor Sportközpont Fontosabb címek, telefonszámok Általános tudnivalók Versenykiírások Mellékletek Fontosabb

Részletesebben

V. Laurel kupa - Versenykiírás -

V. Laurel kupa - Versenykiírás - V. Laurel kupa - Versenykiírás - Rendezés Verseny szervezője Magyar Bowling Szövetség megbízásából Brunswick-FiveX Verseny elnevezése Egyéni pontszerző verseny Helyszín Fivex Bowling Center Székesfehérvár

Részletesebben

Megyei DSSZE vezetői. B.-A.-Z. Megye DSB körzeteinek elnökei

Megyei DSSZE vezetői. B.-A.-Z. Megye DSB körzeteinek elnökei Megyei DSSZE vezetői B.-A.-Z. Megye DSB körzeteinek elnökei Körzet Név Levelezési cím Elérhetőségek E-mail cím Megyei elnök Fazekas Miklósné 3530 Miskolc, Szent István u. 39. 30/535-6672 fazildi@hotmail.com

Részletesebben

6. TTA Mezei Futóbajnokság Nagykáta és Monor Körzet általános iskoláinak versenye nyílt általános -, középiskolás és felnőtt bajnokság

6. TTA Mezei Futóbajnokság Nagykáta és Monor Körzet általános iskoláinak versenye nyílt általános -, középiskolás és felnőtt bajnokság 6. TTA Mezei Futóbajnokság Nagykáta és Monor Körzet általános iskoláinak versenye nyílt általános -, középiskolás és felnőtt bajnokság Versenykiírás A verseny rendezője: Tápiómenti Tömegsport Alapítvány

Részletesebben

A MAGYAR VITORLÁS SZÖVETSÉG 2015. ÉVI VERSENYRENDELKEZÉSEI

A MAGYAR VITORLÁS SZÖVETSÉG 2015. ÉVI VERSENYRENDELKEZÉSEI A MAGYAR VITORLÁS SZÖVETSÉG 2015. ÉVI VERSENYRENDELKEZÉSEI A MAGYAR VITORLÁS SZÖVETSÉG 2015. ÉVI VERSENYRENDELKEZÉSEI VITORLÁS HAJÓK VERSENYEIRE 5/2015. (2015.01.13.) számú MVSz elnökségi határozat Bevezető

Részletesebben

MAGYAR SQ KUPA VERSENYSZABÁLYZAT. / 2013. január 1.-től /

MAGYAR SQ KUPA VERSENYSZABÁLYZAT. / 2013. január 1.-től / MAGYAR SQ KUPA VERSENYSZABÁLYZAT / 2013. január 1.-től / A részvétel feltételei: A Magyar SQ Kupa versenyén, magyar és külföldi állampolgár egyaránt indulhat. A versenyeken követelmény az autóban egy alap

Részletesebben

Kis iskolák sportversenye KOVÁTS TIBOR EMLÉKVERSENY

Kis iskolák sportversenye KOVÁTS TIBOR EMLÉKVERSENY Kis iskolák sportversenye KOVÁTS TIBOR EMLÉKVERSENY 1. A verseny célja: Verseny- és játéklehetőség biztosítása a sportágak versenyszámait megismerő, különös tekintettel a hátrányos helyzetű települések

Részletesebben

Meghívó. Szeretettel meghívunk és várunk minden ITF Taekwon-do sportegyesületet a. Hódmezővásárhelyi ITF Taekwon-do Klub. által rendezett 2016.

Meghívó. Szeretettel meghívunk és várunk minden ITF Taekwon-do sportegyesületet a. Hódmezővásárhelyi ITF Taekwon-do Klub. által rendezett 2016. Meghívó Szeretettel meghívunk és várunk minden ITF Taekwon-do sportegyesületet a Hódmezővásárhelyi ITF Taekwon-do Klub által rendezett 2016. évi Gyermek, Serdülő, Ifjúsági, Felnőtt Egyéni és Csapat Magyar

Részletesebben

DIÁKSPORT ESEMÉNYEK A 2015/2016. TANÉVRE

DIÁKSPORT ESEMÉNYEK A 2015/2016. TANÉVRE DIÁKSPORT ESEMÉNYEK A 2015/2016. TANÉVRE KÖZÉPISKOLÁK Kőbányai Diáksport Bizottság Kocsis Sándor Sportközpont Fontosabb címek, telefonszámok Általános tudnivalók Versenykiírások Mellékletek Fontosabb kőbányai

Részletesebben

2015/2016. TANÉVI XVII. STRANDRÖPLABDA DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ

2015/2016. TANÉVI XVII. STRANDRÖPLABDA DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ 2015/2016. TANÉVI XVII. STRANDRÖPLABDA DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ 1. Az országos döntő célja: Az iskolákban folyó eredményes röplabda munka segítése. A strandröplabda sportág népszerűsítése a diákok körében.

Részletesebben

DECATHLON Országos Egyetemi és Főiskolás B33 Kosárlabda Bajnokság (MEFOB) 2014

DECATHLON Országos Egyetemi és Főiskolás B33 Kosárlabda Bajnokság (MEFOB) 2014 MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE. DECATHLON Országos Egyetemi és Főiskolás B33 Kosárlabda Bajnokság (MEFOB) 2014 Versenykiírása 2014 1 EFB33 Kosárlabda Bajnokság MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE

Részletesebben

Strandröplabda MEFOB Döntő 2015/2016. tanév Versenykiírás

Strandröplabda MEFOB Döntő 2015/2016. tanév Versenykiírás 1. A verseny célja: Strandröplabda MEFOB Döntő 2015/2016. tanév Versenykiírás 1. A strandröplabda sportág népszerűsítése. 2. Verseny- és játéklehetőség biztosítása a felsőoktatásban résztvevő hallgatók

Részletesebben

MAGYAR BOWLING és TEKE SZÖVETSÉG TEKE ALSZÖVETSÉGE

MAGYAR BOWLING és TEKE SZÖVETSÉG TEKE ALSZÖVETSÉGE MAGYAR BOWLING és TEKE SZÖVETSÉG TEKE ALSZÖVETSÉGE A tagja H-1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. (36-1) 46 06 805 Adószám: 18170366-2-42 1) 46 06 806 Bankszámlaszám: teke@tekesport.hu 11714006-20422347

Részletesebben

Magyar Kick-Box Szakszövetség. Versenyrendszer Szabályzat (VESZ) Hatálybalépés időpontja: 2009.01.15.

Magyar Kick-Box Szakszövetség. Versenyrendszer Szabályzat (VESZ) Hatálybalépés időpontja: 2009.01.15. Magyar Kick-Box Szakszövetség Versenyrendszer Szabályzat (VESZ) Hatálybalépés időpontja: 2009.01.15. Versenyrendszer Szabályzat A szabályzat célja: Az egyes szakágakban, szabályrendszerekben és korcsoportokban

Részletesebben

A Magyar Fallabda (Squash) Szövetség Általános Versenyszabályzata

A Magyar Fallabda (Squash) Szövetség Általános Versenyszabályzata 1025 Budapest, Törökvész út 87-91. +36309724778 www.squash.hu A Magyar Fallabda (Squash) Szövetség Általános Versenyszabályzata I. A versenyen való részvétel 1. Az MF(S)Sz versenynaptárában szereplő versenyeken

Részletesebben

Pénzdíjas, amatőr szlalomverseny sorozat

Pénzdíjas, amatőr szlalomverseny sorozat Versenykiírás A DCS TUNING GROUP bemutatja autós és gokart versenyzők részére a szlalomverseny sorozatát a Hungaroring felső depójában 2008. évben. A verseny hivatalos neve: szlalomverseny sorozat. A versenyek

Részletesebben

A MÚSZ 2011. évi Országos Bajnokságai és a MÚSZ által rendezendő versenyek kiírása

A MÚSZ 2011. évi Országos Bajnokságai és a MÚSZ által rendezendő versenyek kiírása VERSENYKIÍRÁSOK A MÚSZ 2011. évi Országos Bajnokságai és a MÚSZ által rendezendő versenyek kiírása A versenyek célja: A MÚSZ (továbbiakban: Szövetség) által szervezett legmagasabb szintű versenyeken a

Részletesebben

A Magyar TáncSport Szakszövetség Versenytánc Szakág VERSENYSZABÁLYZAT 2015.01.01-TŐL HATÁLYBA LÉPŐ MÓDOSÍTÁSAINAK KIVONATA

A Magyar TáncSport Szakszövetség Versenytánc Szakág VERSENYSZABÁLYZAT 2015.01.01-TŐL HATÁLYBA LÉPŐ MÓDOSÍTÁSAINAK KIVONATA A Magyar TáncSport Szakszövetség Versenytánc Szakág VERSENYSZABÁLYZAT 2015.01.01-TŐL HATÁLYBA LÉPŐ MÓDOSÍTÁSAINAK KIVONATA FIGYELEM! A KIVONAT NEM TELJESKÖRŰ, CSAK A FONTOSABB SZABÁLYZATVÁLTOZÁSOKAT TARTALMAZZA!

Részletesebben

I. Szüreti Félmaraton és egy hosszúlépés Versenykiírása

I. Szüreti Félmaraton és egy hosszúlépés Versenykiírása I. Szüreti Félmaraton és egy hosszúlépés Versenykiírása Időpont: 2015. október 4., vasárnap 08:00-tól Rajt és cél helyszín: Csongrád, Dob utca Rajt időpont: 10:00 Félmaraton és egy hosszúlépés, egyéni

Részletesebben

Fővédnök: Hidvégi József, Fonyód polgármestere

Fővédnök: Hidvégi József, Fonyód polgármestere II. BÚI Triatlon Rövid távú Amatőr OB Magyar Egyetemi - Főiskolai Országos Bajnokság Ifjúsági EB válogató Országos Utánpótlás és Sprint Triatlon Ranglista Verseny Fonyód 2016. június 11. Fővédnök: Hidvégi

Részletesebben

GYORSAN, BÁTRAN, HŰSÉGGEL BAKONYI KIHÍVÁS 2013. SZEPTEMBER 21.

GYORSAN, BÁTRAN, HŰSÉGGEL BAKONYI KIHÍVÁS 2013. SZEPTEMBER 21. GYORSAN, BÁTRAN, HŰSÉGGEL BAKONYI KIHÍVÁS 2013. SZEPTEMBER 21. Túrakiírás A túra rendezője: Magyar Honvédség Bakony Harckiképző Központ Várpalota A túra (rajt) helyszíne: Várpalota Thury Vár A túra időpontja:

Részletesebben

Dávid Sport Club. VI. Tokaj Kupa. Sakk Tornájának versenykiírása. 2016. TOKAJI FERENC GIMNÁZIUM TOKAJ 2016. FEBRUÁR 07.

Dávid Sport Club. VI. Tokaj Kupa. Sakk Tornájának versenykiírása. 2016. TOKAJI FERENC GIMNÁZIUM TOKAJ 2016. FEBRUÁR 07. A Dávid Sport Club VI. Tokaj Kupa Sakk Tornájának versenykiírása. 2016. TOKAJI FERENC GIMNÁZIUM TOKAJ 2016. FEBRUÁR 07. VERSENYKIÍRÁS 1.1. Kiíró: Dávid Sport Club Nyíregyháza, Gomba u. 7. 1. A torna kiírója

Részletesebben

A 2013. évi Országos Természetjáró Tájékozódási Csapatbajnokság (OTTCsB) kiírása

A 2013. évi Országos Természetjáró Tájékozódási Csapatbajnokság (OTTCsB) kiírása MAGYAR TERMÉSZETJÁRÓ SZÖVETSÉG Verseny Szakbizottság A 2013. évi Országos Természetjáró Tájékozódási Csapatbajnokság (OTTCsB) kiírása Az MTSz Verseny Szakbizottsága (a továbbiakban: VSzB) a természetjárók

Részletesebben

Decathlon futás és Kerékpáros verseny 32. PÉCS-HARKÁNY ORSZÁGÚTI FUTÓVERSENY

Decathlon futás és Kerékpáros verseny 32. PÉCS-HARKÁNY ORSZÁGÚTI FUTÓVERSENY Decathlon futás és Kerékpáros verseny 32. PÉCS-HARKÁNY ORSZÁGÚTI FUTÓVERSENY 2016. március 06., vasárnap, 11.00 Rendező : PVSK Atlétikai Szakosztály Időpont : 2016. március 06., vasárnap; rajt 11.00 óra

Részletesebben

B U D A P E S T I T E R Ü L E T I Ú S Z Ó S Z Ö V E T S É G

B U D A P E S T I T E R Ü L E T I Ú S Z Ó S Z Ö V E T S É G B U D A P E S T I T E R Ü L E T I Ú S Z Ó S Z Ö V E T S É G 1053 Budapest Curia u. 3. II/3. Tel.: 20 3522-482 Fax: 3171-307 www.magyar.sport.hu/uszas/btusz 2009. Évi Budapest Bajnokság Helyszín: Budapest,

Részletesebben

NEMZETKÖZI VÍVÓ SZÖVETSÉG

NEMZETKÖZI VÍVÓ SZÖVETSÉG . VERSENYSZÁMOK (10) Férfiak (5) Nők (5) NEMZETKÖZI VÍVÓ SZÖVETSÉG Vívás Férfi tőr egyéni Férfi párbajtőr Férfi kard Férfi tőr Férfi párbajtőr csapat Női tőr egyéni Női párbajtőr egyéni Női kard egyéni

Részletesebben

Rendező : PVSK Atlétikai Szakosztály Időpont : 2016. március 06., vasárnap; rajt 11.00 óra Verseny távja : 25 km (váltóknak 8,5 9 7,5 km)

Rendező : PVSK Atlétikai Szakosztály Időpont : 2016. március 06., vasárnap; rajt 11.00 óra Verseny távja : 25 km (váltóknak 8,5 9 7,5 km) Rendező : PVSK Atlétikai Szakosztály Időpont : 2016. március 06., vasárnap; rajt 11.00 óra Verseny távja : 25 km (váltóknak 8,5 9 7,5 km) Időrend: 11,00: Kerékpáros előverseny, 20 km 11,05: 25 km-es futás,egyéni

Részletesebben

VII. MOZGÁSJAVÍTÓ KUPA. Ügyességi verseny. Fogyatékosok Országos Diák- és Szabadidősport Szövetsége. meghirdeti

VII. MOZGÁSJAVÍTÓ KUPA. Ügyességi verseny. Fogyatékosok Országos Diák- és Szabadidősport Szövetsége. meghirdeti VII. MOZGÁSJAVÍTÓ KUPA Ügyességi verseny A Fogyatékosok Országos Diák- és Szabadidősport Szövetsége meghirdeti a Mozgásjavító Óvoda, Általános Iskola, Szakközépiskola Egységes Gyógypedagógiai Módszertani

Részletesebben

D Í J U G R A T Ó S Z A B Á L Y Z A T

D Í J U G R A T Ó S Z A B Á L Y Z A T M a g y a r L o v a s S z ö v e t s é g D í j u g r a t ó S z a k b i z o t t s á g - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - D Í J U G R A T Ó S Z A B Á L Y Z A T VALAMINT S Z A B A D T

Részletesebben

Versenykiírás. Egyéni regionális selejtező versenyek

Versenykiírás. Egyéni regionális selejtező versenyek Versenykiírás Egyéni regionális selejtező versenyek A verseny célja: Az MBSZ Pool Szakág pontszerző versenyeinek selejtező versenye, és egyben a régiók számára versenylehetőség biztosítása. Regionális

Részletesebben

Global Grappling szabálykönyv

Global Grappling szabálykönyv Global Grappling szabálykönyv 2015-2016 évad - 2 - A. Általános szabályok 1. Ez a Szabálykönyv a Global Grappling által szervezett és lebonyolított versenyeken (Gyakorló Versenyek, Liga fordulók és Csapatbajnokságok)

Részletesebben

D Í J U G R A T Ó S Z A B Á L Y Z A T

D Í J U G R A T Ó S Z A B Á L Y Z A T M a g y a r L o v a s s p o r t S z ö v e t s é g D í j u g r a t ó S z a k b i z o t t s á g - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - D Í J U G R A T Ó S Z A B Á L Y Z A T VALAMINT S Z

Részletesebben

2015. évi rafting U19, U23, felnőtt és masters korosztályok válogatási rendszere

2015. évi rafting U19, U23, felnőtt és masters korosztályok válogatási rendszere PROGRAMTERVEK Magyar Kajak-Kenu Szövetség 2015. évi rafting U19, U23, felnőtt és masters korosztályok válogatási rendszere KAJAK-KENU SPORT SZAKMAI DOKUMENTUMAI OLIMPIAI CIKLUS: 2012-2016 Rio TERVEZÉSI

Részletesebben

CSAKK Open. Versenykiírása a 2017-es versenyévadra

CSAKK Open. Versenykiírása a 2017-es versenyévadra CSAKK Open Versenykiírása a 2017-es versenyévadra I. A verseny célja A Békéscsabai Darts Sportegyesület (a továbbiakban: BDSE) lehetőséget kíván biztosítani a darts sport kedvelőinek, hogy egy éves versenysorozatban,

Részletesebben

Dél Dunántúli Régió Versenyszabályzata 2012.

Dél Dunántúli Régió Versenyszabályzata 2012. Dél Dunántúli Régió Versenyszabályzata 2012. 1. A versenysorozat versenyei, díjazás: A versenysorozat versenyei Dél-Dunántúli Régió tagegyesületei által 6 alkalommal kerül megrendezésre, helyszínenként

Részletesebben

be/sfp-08516/2015/mlsz

be/sfp-08516/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Cserszegtomaji Sport Klub A kérelmező szervezet rövidített neve Cserszegtomaji SK Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 2802 A kérelmező jogállása

Részletesebben

Magyar Curling Szövetség Versenyszabályzata 2015.

Magyar Curling Szövetség Versenyszabályzata 2015. Magyar Curling Szövetség Versenyszabályzata 2015. Készült: 2012. január 10. Előterjesztve: 2012. február 02-i elnökségi ülésre Elnökség által elfogadva: 2012. február 02-i elnökségi ülésen Módosítva: 2015.

Részletesebben

BARANYA MEGYEI DIÁKSPORT TANÁCS 7621 Pécs, Széchenyi tér 9. Telefon: 20/255-0111; E-mail: kaufmann.eszter.sport@gmail.com ; Web: www.dstbaranya.

BARANYA MEGYEI DIÁKSPORT TANÁCS 7621 Pécs, Széchenyi tér 9. Telefon: 20/255-0111; E-mail: kaufmann.eszter.sport@gmail.com ; Web: www.dstbaranya. BARANYA MEGYEI DIÁKSPORT TANÁCS 7621 Pécs, Széchenyi tér 9. Telefon: 20/255-0111; E-mail: kaufmann.eszter.sport@gmail.com ; Web: www.dstbaranya.hu ÚSZÁS III., IV., V-VI. KORCSOPORT B és A kategória és

Részletesebben

Magyar Gyeplabda Szakszövetség Hungarian Hockey Federation

Magyar Gyeplabda Szakszövetség Hungarian Hockey Federation Magyar Gyeplabda Szakszövetség Hungarian Hockey Federation 1133 Budapest, Vág u. 7. Tel: +36 (1) 270-93-08 ;Fax: +36 (1) 270-93-03 E-mail: info@hockey.hu Honlap:: www.gyeplabda.hu Versenyszabályzat Budapest

Részletesebben

26. Bosch Szarvasűzők

26. Bosch Szarvasűzők 26. Bosch Szarvasűzők Országos váltófutóverseny Magyar Egyetemi-Főiskolai Országos Váltófutó Bajnokság (Váltófutó MEFOB) Versenykiírás Verseny időpontja: 2016. április 9. (szombat) Helyszín: Eger Miskolc

Részletesebben

D Í J U G R A T Ó S Z A B Á L Y Z A T

D Í J U G R A T Ó S Z A B Á L Y Z A T M a g y a r L o v a s S z ö v e t s é g D í j u g r a t ó S z a k b i z o t t s á g - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - D Í J U G R A T Ó S Z A B Á L Y Z A T VALAMINT S Z A B A D T

Részletesebben

SZARVASŰZŐK egy különleges futóverseny:

SZARVASŰZŐK egy különleges futóverseny: SZARVASŰZŐK egy különleges futóverseny: 1991 óta minden évben, azaz immáron 26. alkalommal kerül megrendezésre a SZARVASŰZŐK elnevezésű országos váltófutóverseny. A verseny kabala állata Bonifác, a szarvas.

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. 1. A verseny célja: - Félmaratoni országos bajnoki cím eldöntése. - Hegyalja Nyílt Félmaratoni futóverseny tömegesítése.

VERSENYKIÍRÁS. 1. A verseny célja: - Félmaratoni országos bajnoki cím eldöntése. - Hegyalja Nyílt Félmaratoni futóverseny tömegesítése. Magyar Köztársaság Félmaratoni Országos Bajnokság Hegyalja Nyílt Félmaratoni Futóverseny Szerencs, 2009. április 04. VERSENYKIÍRÁS 1. A verseny célja: - Félmaratoni országos bajnoki cím eldöntése. - Hegyalja

Részletesebben

AMATŐR EJTŐERNYŐS CÉLRASZÁLLÓ VERSENY KIÍRÁSA A GÖDÖLLŐI DROP ZONE LÉGTÉR MEGVALÓSÍTÁSÁNAK ÖRÖMÉRE

AMATŐR EJTŐERNYŐS CÉLRASZÁLLÓ VERSENY KIÍRÁSA A GÖDÖLLŐI DROP ZONE LÉGTÉR MEGVALÓSÍTÁSÁNAK ÖRÖMÉRE Sky Escort Hungary Aero Club Opitz Nándor Repülőklub. AMATŐR EJTŐERNYŐS CÉLRASZÁLLÓ VERSENY KIÍRÁSA A GÖDÖLLŐI DROP ZONE LÉGTÉR MEGVALÓSÍTÁSÁNAK ÖRÖMÉRE Gödöllő. 2015. 10. 2-3-4 2 Sky Escort Hungary Aero

Részletesebben

Magyarország 2014/2015. évi NB s férfi és női asztalitenisz csapatbajnokságának versenykiírása

Magyarország 2014/2015. évi NB s férfi és női asztalitenisz csapatbajnokságának versenykiírása Magyarország 2014/2015. évi NB s férfi és női asztalitenisz csapatbajnokságának versenykiírása 1 Az 2013/2014. évi kiíráshoz képest történő változásokat vastag betűvel szedtük, kérjük azokra fordítsanak

Részletesebben

DAR VS 2016 Szabályzat

DAR VS 2016 Szabályzat DAR VS 2016 Szabályzat Kategóriák: Pusztai és longbow modern anyagból: modern anyagú íj: Modern anyag, 6 db favessző, madártoll, gyakorló hegy, nokkot érintő húzókéz. Pusztai és longbow természetes anyagból

Részletesebben

MEGYEI AMATŐR KÖZÉPISKOLÁS KOSÁRLABDA BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁS 2014/2015.

MEGYEI AMATŐR KÖZÉPISKOLÁS KOSÁRLABDA BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁS 2014/2015. MEGYEI AMATŐR KÖZÉPISKOLÁS KOSÁRLABDA BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁS 2014/2015. 5. d) Ebben a bajnokságban NEM SZEREPELHET olyan játékos, aki a 2014/2015-es bajnoki évre rendelkezik a JNSZ Megyei Kosárlabda Szövetség

Részletesebben

Tisztelt Versenyzők, Sportbarátok!

Tisztelt Versenyzők, Sportbarátok! 2 Tisztelt Versenyzők, Sportbarátok! Örömteli tisztelettel köszöntöm a sportolókat, szervezőket, kedves vendégeinket a Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság teljes személyi állománya nevében a Belügyminisztérium

Részletesebben

MNASZ Gyorsulási-Drag Országos Bajnokság Drag Street Nemzeti Kupa Drag Semi-Pro Nemzeti Kupa Drag Pro-ET Nemzeti Kupa Alapkiírás 2016

MNASZ Gyorsulási-Drag Országos Bajnokság Drag Street Nemzeti Kupa Drag Semi-Pro Nemzeti Kupa Drag Pro-ET Nemzeti Kupa Alapkiírás 2016 MNASZ Gyorsulási-Drag Országos Bajnokság Drag Street Nemzeti Kupa Drag Semi-Pro Nemzeti Kupa Drag Pro-ET Nemzeti Kupa Alapkiírás 2016 Készítette az MNASZ Drag és Drift Szakági Bizottsága Jóváhagyta az

Részletesebben

be/sfphp01-08232/2015/mlsz

be/sfphp01-08232/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Szigetvári Vasas Sport Club Egyesület A kérelmező szervezet rövidített neve SZVSC Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 3155 A kérelmező jogállása

Részletesebben

2015/2016. TANÉVI SAKK DIÁKOLIMPIA CSAPATBAJNOKI ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁSA Szombathely, 2016. április 23-24.

2015/2016. TANÉVI SAKK DIÁKOLIMPIA CSAPATBAJNOKI ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁSA Szombathely, 2016. április 23-24. 2015/2016. TANÉVI SAKK DIÁKOLIMPIA CSAPATBAJNOKI ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁSA Szombathely, 2016. április 23-24. 1.) A verseny célja: Az utánpótlás nevelés, a kiválasztás lehetőségeinek bővítése. A sakk

Részletesebben

XIX. CSÁRDASZÁLLÁS KUPA

XIX. CSÁRDASZÁLLÁS KUPA VERSENYKIÍRÁS XIX. CSÁRDASZÁLLÁS KUPA 2015. MÁRCIUS 14.-15. C S Á R D A S Z Á L L Á S A verseny célja: A fekvenyomás és az erőemelés népszerűsítése, valamint a sportkapcsolatok ill. sportbarátságok szorosabbá

Részletesebben

A Tánc LEGYEN A SZENVEDÉLYED! VERSENYKIÍRÁS. Nyílt Döntő Őszi Kupája 2015.November.8. (vasárnap)

A Tánc LEGYEN A SZENVEDÉLYED! VERSENYKIÍRÁS. Nyílt Döntő Őszi Kupája 2015.November.8. (vasárnap) A Tánc LEGYEN A SZENVEDÉLYED! VERSENYKIÍRÁS Az idei év utolsó Országos Bajnoksága! Ritmuscsapatok Nemzetközi Nyílt Döntő Őszi Kupája 2015.November.8. (vasárnap) A nevezések száma a versenyt 2 napra ossza,egyik

Részletesebben

SZABÁLYZAT 6. ÁSVÁNYVÍZ SZÉKELY SZUPERMARATON CSÍKSZEREDA TUSNÁD CSÍKSZEREDA

SZABÁLYZAT 6. ÁSVÁNYVÍZ SZÉKELY SZUPERMARATON CSÍKSZEREDA TUSNÁD CSÍKSZEREDA CSÍKSZEREDA CSÍKSZEREDA HARGITA MEGYE HARGITA MEGYE CSÍKI MEGYEJOGÚ VÁROS MEGYEJOGÚ VÁROS SPORTIGAZGATÓSÁGA SZABADIDŐSPORT SPORTEGYLET ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTERI SZÖVETSÉGE CSÍSZEREDA HIVATALA SZABÁLYZAT

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség Heves Megyei Igazgatóság

Magyar Labdarúgó Szövetség Heves Megyei Igazgatóság Magyar Labdarúgó Szövetség Heves Megyei Igazgatóság MEGYEI III. OSZTÁLY Heves Megyei III. ú férfi felnőtt nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása 2015 2016. Tartalom 1. A bajnokság szervezője és

Részletesebben

2015/16. TANÉVI VERSENYKIÍRÁS IV. KORCSOPORT FIÚ

2015/16. TANÉVI VERSENYKIÍRÁS IV. KORCSOPORT FIÚ IV. KORCSOPORT FIÚ 2015/16. TANÉVI VERSENYKIÍRÁS 1 2015/2016. TANÉVI XVII. FEKVENYOMÓ DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS 1. Az országos döntő célja: A fekvenyomó sport népszerűsítése a középiskolák

Részletesebben

2015/2016. TANÉV. GYULA, 2016. június 23-26.

2015/2016. TANÉV. GYULA, 2016. június 23-26. 2015/2016. TANÉV GYULA, 2016. június 23-26. 1 K Ö S Z Ö N T Ő Tisztelt Testnevelők, Felkészítők, kedves Diákok! A 2015/2016-os tanévben is töretlen lelkesedéssel dolgozunk a Diákolimpia versenyrendszerének

Részletesebben

2015/2016. tanévi Országos Döntő V-VI. korcsoport

2015/2016. tanévi Országos Döntő V-VI. korcsoport 2015/2016. tanévi Országos Döntő V-VI. korcsoport 1 K Ö S Z Ö N T Ő Tisztelt testnevelők, felkészítők, kedves diákok! A 2015/2016-os tanévben is töretlen lelkesedéssel dolgozunk a Diákolimpia versenyrendszerének

Részletesebben

Strandröplabda Magyar Egyetemi - Főiskolai Országos Bajnokság 2014/2015. tanév - MEFOB Döntő Versenykiírás

Strandröplabda Magyar Egyetemi - Főiskolai Országos Bajnokság 2014/2015. tanév - MEFOB Döntő Versenykiírás Strandröplabda Magyar Egyetemi - Főiskolai Országos Bajnokság 2014/2015. tanév - MEFOB Döntő Versenykiírás 1. A verseny célja: A röplabdázás és a strandröplabdázás szervezett körülmények közötti országos

Részletesebben

és senior korosztályok A Magyar Sport-Jitsu Szövetség Szakmai Védnökségével!

és senior korosztályok A Magyar Sport-Jitsu Szövetség Szakmai Védnökségével! 2015. évi JÁSZ VIADAL Nyílt Sport Ju-Jitsu Jitsu Verseny Gyermek, Ifjúsági, Felnıtt és senior korosztályok oknak A Magyar Sport-Jitsu Szövetség Szakmai Védnökségével! A verseny időpontja: 2015. április

Részletesebben

2016. ÉVI NYÍLT ORSZÁGOS EGYESÜLETI VÁLTÓBAJNOKSÁG (OEVB) és 2016. ÉVI NYÍLT NORMÁLTÁVÚ ORSZÁGOS EGYÉNI BAJNOKSÁG (ONEB)

2016. ÉVI NYÍLT ORSZÁGOS EGYESÜLETI VÁLTÓBAJNOKSÁG (OEVB) és 2016. ÉVI NYÍLT NORMÁLTÁVÚ ORSZÁGOS EGYÉNI BAJNOKSÁG (ONEB) 2016. ÉVI NYÍLT ORSZÁGOS EGYESÜLETI VÁLTÓBAJNOKSÁG (OEVB) és 2016. ÉVI NYÍLT NORMÁLTÁVÚ ORSZÁGOS EGYÉNI BAJNOKSÁG (ONEB) 2016. október 15-16. 1 Versenykiírás Időpont: OEVB: 2016. október 15. (szombat munkanap!)

Részletesebben

GYMKHANA 16: VERSENYSZABÁLYZAT ÉS VERSENYKIIRÁS! Érvényes 2016.12.31-ig.

GYMKHANA 16: VERSENYSZABÁLYZAT ÉS VERSENYKIIRÁS! Érvényes 2016.12.31-ig. FIGYELMEZTETÉS! Az autó versenyzés veszélyes sport! Olyan, hogy biztonságos verseny nem létezik. A versenyzés mindig magában hordozza a súlyos vagy halálos sérüléssel járó baleset kockázatát. Ez a veszély

Részletesebben

Univer24 2016 Az úszás ünnepe RENDEZVÉNY KIÍRÁS. V3 FINAL verzió, 2015. december 1.

Univer24 2016 Az úszás ünnepe RENDEZVÉNY KIÍRÁS. V3 FINAL verzió, 2015. december 1. Univer24 2016 Az úszás ünnepe RENDEZVÉNY KIÍRÁS V3 FINAL verzió, 2015. december 1. 1. Univer24 2016 Az úszás ünnepe Az Univer24 (a továbbiakban Univer24 vagy Rendezvény) egy úszó és vízilabdázó legendák

Részletesebben

Magyar Kupa. Mesterfokú-bajnokság. Versenysport kategória 2016. évi versenykiírás

Magyar Kupa. Mesterfokú-bajnokság. Versenysport kategória 2016. évi versenykiírás Magyar Kupa Mesterfokú-bajnokság Versenysport kategória 06. évi versenykiírás RITMIKUS GIMNASZTIKA MRGSZ Preambulum A Magyar Ritmikus Gimnasztika Szövetség célja az egyesületekkel együttműködve megteremteni

Részletesebben

062-ES SZABÁLYZAT FIM ENDURO VILÁGBAJNOKSÁG ÁLTALÁNOS

062-ES SZABÁLYZAT FIM ENDURO VILÁGBAJNOKSÁG ÁLTALÁNOS 062-ES SZABÁLYZAT FIM ENDURO VILÁGBAJNOKSÁG ÁLTALÁNOS 062.1 Általános. 4 062.2 Pálya 4 062.3 A versenykiírás közzététele... 5 062.4 Nevezési lap.. 5 062.5 Bíráskodás 6 062.5.1 FIM licences tisztségviselők

Részletesebben

be/sfphpm01-08437/2015/mlsz

be/sfphpm01-08437/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Beremendi Építők Sportkör A kérelmező szervezet rövidített neve Beremendi Építők Sportkör Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 5 A kérelmező

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség Jász- Nagykun- Szolnok Megyei Igazgatóság

Magyar Labdarúgó Szövetség Jász- Nagykun- Szolnok Megyei Igazgatóság Magyar Labdarúgó Szövetség Jász- Nagykun- Szolnok Megyei Igazgatóság MAGYAR KUPA Férfi felnőtt nagypályás Jász- Nagykun- Szolnok Megyei versenykiírása 2013 2014. 1. A kupa szervezője és rendezője, a kupa

Részletesebben

HATVANI KARÁCSONYI TEREMLABDARÚGÓ KUPA 2013.

HATVANI KARÁCSONYI TEREMLABDARÚGÓ KUPA 2013. HATVANI KARÁCSONYI TEREMLABDARÚGÓ KUPA 2013. A női felnőtt torna versenykiírása Női Versenykiírás 1 2013-12-11 1 A torna szervezője és rendezője, a verseny típusa A rendezvény fővédnöke: Szabó Zsolt, Hatvan

Részletesebben

Magyar Kupa 2016. RÉSZLETES VERSENYKIÍRÁS

Magyar Kupa 2016. RÉSZLETES VERSENYKIÍRÁS Magyar Kupa 2016. RÉSZLETES VERSENYKIÍRÁS 1. Közép-magyarországi regionális selejtező A Magyar Bridzs Szövetség a 2016. évi kupaversenyek selejtezőit az alábbiak szerint rendezi meg: Minden csapatot egy

Részletesebben

XXIII. KELET-MAGYARORSZÁG KUPA NEMZETKÖZI EJTŐERNYŐS VERSENY

XXIII. KELET-MAGYARORSZÁG KUPA NEMZETKÖZI EJTŐERNYŐS VERSENY XXIII. KELET-MAGYARORSZÁG KUPA NEMZETKÖZI EJTŐERNYŐS VERSENY XXIII. Kelet-magyarország Kupa Ejtőernyős Célbaugró Verseny II. Kelet-magyarország Kupa Ejtőernyős Távolsági/Swoop Verseny II. Kelet-magyarország

Részletesebben

be/sfp-10271/2015/mlsz

be/sfp-10271/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Nyírmeggyes Sportklub A kérelmező szervezet rövidített neve Nyírmeggyes SK Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 1568 A kérelmező jogállása

Részletesebben

Evezős évadnyitó 26. gróf Széchenyi István emlékverseny 6. Nemzetközi Budapest Kupa VERSENYZŐI INFORMÁCIÓK

Evezős évadnyitó 26. gróf Széchenyi István emlékverseny 6. Nemzetközi Budapest Kupa VERSENYZŐI INFORMÁCIÓK Evezős évadnyitó 26. gróf Széchenyi István emlékverseny 6. Nemzetközi Budapest Kupa VERSENYZŐI INFORMÁCIÓK 2016. Április 1. Péntek - Érkezés 14:00 Regisztráció kezdete Helyszín: Danubius Nemzeti Hajós

Részletesebben

Magyarország 2016 évi 50 km-es Ultrafutó Bajnokság, és Nyílt Bajnokság. versenykiírás

Magyarország 2016 évi 50 km-es Ultrafutó Bajnokság, és Nyílt Bajnokság. versenykiírás Magyarország 2016 évi 50 km-es Ultrafutó Bajnokság, és Nyílt Bajnokság. versenykiírás 1. Általános tudnivalók futónaptár.hu 1.1. Általános információk Magyarország 2016.évi 50 km-es ULTRAfutó Bajnoksága

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Pest Megyei Igazgatóság (Pest Megyei Labdarúgó Szövetség) U16 KOROSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG Megyei U16 korosztályú fiú serdülő nagypályás labdarúgó-bajnokság versenykiírása 2015/2016.

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ. az Ózdi Kerékpáros Egyesület tevékenységéről. Ó z d, 2016. május 20. Előterjesztő: Ózdi Kerékpáros Egyesület Elnöke

TÁJÉKOZTATÓ. az Ózdi Kerékpáros Egyesület tevékenységéről. Ó z d, 2016. május 20. Előterjesztő: Ózdi Kerékpáros Egyesület Elnöke TÁJÉKOZTATÓ az Ózdi Kerékpáros Egyesület tevékenységéről Ó z d, 2016. május 20. Előterjesztő: Ózdi Kerékpáros Egyesület Elnöke Kezdetektől napjainkig A hegyikerékpározás az 1980-as években kezdte el meghódítani

Részletesebben

Mountain Bike Diákolimipa Megyei Döntő és nyílt verseny valamit Borsod Bajnoka 1. futam (Borsod-Abaúj-Zemplén, megye)

Mountain Bike Diákolimipa Megyei Döntő és nyílt verseny valamit Borsod Bajnoka 1. futam (Borsod-Abaúj-Zemplén, megye) Mountain Bike Diákolimipa Megyei Döntő és nyílt verseny valamit Borsod Bajnoka 1. futam (Borsod-Abaúj-Zemplén, megye) Bükkszentkereszt, Lapka Sportpálya 2016. május 21. Mountain Bike Megyei Diákolimpia

Részletesebben

Magyar Úszó Szövetség Országos Bajnokságok 2016. évi Versenykiírása

Magyar Úszó Szövetség Országos Bajnokságok 2016. évi Versenykiírása Magyar Úszó Szövetség Országos Bajnokságok 2016. évi Versenykiírása 1. A VERSENYEK CÉLJA A Magyar Úszó Szövetség (továbbiakban: MÚSZ) által szervezett legmagasabb szintű versenyeken Magyarország 2016 évi

Részletesebben

SOFT DARTS NEMZETI BAJNOKSÁG NŐI ÉS FÉRFI EGYÉNI VERSENYKIÍRÁSA A VERSENYÉVADRA

SOFT DARTS NEMZETI BAJNOKSÁG NŐI ÉS FÉRFI EGYÉNI VERSENYKIÍRÁSA A VERSENYÉVADRA SOFT DARTS NEMZETI BAJNOKSÁG NŐI ÉS FÉRFI EGYÉNI VERSENYKIÍRÁSA A 2018. VERSENYÉVADRA Budapest, 2017. december 31. oldal 1 I. A verseny célja A Magyar Darts Szövetség (a továbbiakban: MDSZ) lehetőséget

Részletesebben

be/sfp-09223/2015/mlsz

be/sfp-09223/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Csákvári Torna Klub A kérelmező szervezet rövidített neve Csákvári TK Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 2726 A kérelmező jogállása Amatőr

Részletesebben

Az MH 86. Szolnok Helikopter Bázis, a Szolnoki Makettezők Baráti Köre, Puma Makett Klub és a Turul Makett Klub

Az MH 86. Szolnok Helikopter Bázis, a Szolnoki Makettezők Baráti Köre, Puma Makett Klub és a Turul Makett Klub 1 Az MH 86. Szolnok Helikopter Bázis, a Szolnoki Makettezők Baráti Köre, Puma Makett Klub és a Turul Makett Klub 2016. március 12-13-án rendezi meg a XXVI. Országos Makett kiállítást és versenyt, melyre,

Részletesebben

Ritmuscsapatok Országos Modern Tánc versenyének versenyszabályzata! 2016

Ritmuscsapatok Országos Modern Tánc versenyének versenyszabályzata! 2016 Ritmuscsapatok Országos Modern Tánc versenyének versenyszabályzata! 2016 VERSENYRENDSZERÜNK: Versenyünk AMATŐR szintű Táncversenysorozat! A Tánc, mint sportág megismertetése és tömegbázis teremtése és

Részletesebben

be/sfp-8340/2015/mlsz

be/sfp-8340/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Futball Club Ajka A kérelmező szervezet rövidített neve FC Ajka Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 1970 A kérelmező jogállása Amatőr Áfa

Részletesebben

KÉZILABDA DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS ELŐDÖNTŐ - VI. KORCSOPORT - LEÁNY

KÉZILABDA DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS ELŐDÖNTŐ - VI. KORCSOPORT - LEÁNY 2014/2015. TANÉVI KÉZILABDA DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS ELŐDÖNTŐ - VI. KORCSOPORT - LEÁNY 1. A verseny célja: Játék- és versenyzési lehetőség biztosítása a kézilabda sportággal megismerkedő fiatalok részére.

Részletesebben

MAGYAR BOWLING és TEKE SZÖVETSÉG TEKE ALSZÖVETSÉGE

MAGYAR BOWLING és TEKE SZÖVETSÉG TEKE ALSZÖVETSÉGE MAGYAR BOWLING és TEKE SZÖVETSÉG TEKE ALSZÖVETSÉGE A tagja H-1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. (36-1) 46 06 805 Adószám: 18170366-2-42 (36-1) 46 06 806 Bankszámlaszám: teke@tekesport.hu 11714006-20422347

Részletesebben

be/sfp-09280/2015/mlsz

be/sfp-09280/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Almásfüzitői Sport Club A kérelmező szervezet rövidített neve ASC Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 1119 A kérelmező jogállása Amatőr

Részletesebben

be/sfphpm01-08245/2015/mlsz

be/sfphpm01-08245/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Kakasdi Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve Kakasd SE Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 9125 A kérelmező jogállása Amatőr

Részletesebben

A Magyar Hegy- és Sportmászó Szövetség Versenyszabályzata a 2015. évre (2015/02/27)

A Magyar Hegy- és Sportmászó Szövetség Versenyszabályzata a 2015. évre (2015/02/27) A Magyar Hegy- és Sportmászó Szövetség Versenyszabályzata a 2015. évre (2015/02/27) I. Versenyengedély II. Versenyrendszer III. A nehézségi versenyek szabályai IV. A gyorsasági versenyek szabályai V. A

Részletesebben

Univer24 Az úszás ünnepe. Rendezvény Kiírás

Univer24 Az úszás ünnepe. Rendezvény Kiírás Univer24 Az úszás ünnepe Rendezvény Kiírás 1. Univer24 Az úszás ünnepe Az Univer24 (a továbbiakban Univer24 vagy Rendezvény) egy úszó és vízilabdázó legendák jelenlétével támogatott, több száz úszó tömegrendezvényével

Részletesebben