Íme az Ön új személyi edzője!

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Íme az Ön új személyi edzője!"

Átírás

1 Íme az Ön új személyi edzője! Az idő pénz. A my7 géppel akár 20 perc alatt a teljes test edzése garantált.

2 1 A tökéletes edző bármikor rendelkezésére áll 1000 gyakorlat. Több mint 250 edzés. Végtelen lehetőségek. Több mint 250 edzés. Több mint 1000 egyedi gyakorlat. Egymillió feletti kombinációs lehetőség. A my7, ez az új edzőtermi gép új irányt ad az edzéseknek. Ennek oka az, hogy az edzés elejétől a végéig fogja az Ön kezét. Az egyedülálló, fejlett vibrációs technológia mellett a my7 gépet integrált érintőképernyős számítógép vezérli, több mint 1000 gyakorlatot és az edzésre vonatkozó hasznos tanácsot tartalmaz. Bármi is legyen az Ön célja, ez a fejlett gép segít elérni azt Fedezze fel a különbséget!

3 2 Változtasson életmódján, változtasson edzésén! Egy alapos érv A gyorsulási tréning edzés több mint 25%-al csökkenti a cellulit megjelenését. A my7 intelligens, virtuális tréner, mely Önhöz igazodva segít személyre szabni az edzést. A gépben lévő programokat három célcsoporthoz igazítottuk FEEL better, LOOK better és PLAY better mind a három az Ön céljai elérését segíti. A my7 több mint 250 előre programozott edzést kínál. Tehát készüljön akár maratonra, edzzen a síszezonra, legyen a célja a súlyvesztés, vagy akár csak az egészsége miatt edzzen a my7 egyedülálló programmal segíti Önt. Kutatás a vibrációs tréning cellulitra gyakorolt hatásairól. Frank, H.; B. Moos; SANADERM Professional Clinic for Skin Illnesses and Allergies, Bad Mergentheim, Németország Fedezze fel a különbséget!

4 3 Egy erős érv A Power Plate gépet rendszeresen használók egy tanulmány szeint 1,5%-os csontsűrűség növekedést tapasztaltak. Önről szól. Mentse el kedvenc gyakorlatait és hívja elő őket bármikor. A my7 további szépsége, hogy Önnel együtt változik. Ahogyan az Ön élete módosul, úgy igazodik hozzá az edzés is - egyre változatosabbá és egyre személyre szabottabbá válik. Ha rátalál kedvenc gyakorlataira, csak mentse el a kedvencek közé, hogy akármikor gyorsan előhívhassa. A my7 szereti megosztani az élményeket is. Alakítsa ki saját profilját, invitálja meg barátait, családtagjait is a profil kialakítására. A my7 több, mint 50 egyedi beállítást képes elmenteni memóriájának köszönhetően, mindet saját kedvenc gyakorlatokkal és edzésekkel. Verschueren et al: 6 hónapos teljes test vibrációs tréning csípőcsont sűrűségre, izomerőre és testtartásra gyakorolt hatása poszt-menopauzás nőknél. Randomizált, kontrollált tanulmány. Journal of Bone and Mineral Research, Vol. 19, No. 3, Fedezze fel a különbséget!

5 4 Azt is mondhatjuk, hogy rakétasebességgel haladhat! De a my7 tudja, hogy nem mindenki halad rakétasebességgel, ezért az egyszerűség kedvéért megalkottuk a G-faktort, mely fokozatosan növeli a rezgés erejét, és az erőt gyorsan növekvő teljesítménnyé változtatja. Heti 3-szor 20 perc edzés a my7 gépen látható eredményeket hoz. Kisebb fáradtság, látható eredmény... rövidebb idő alatt. Egy erőteljes érv Egy tanulmány szerint a gyorsulási tréning gyakorlatok 57%-ban hozzájárultak a fogyáshoz, a hagyományos mogzásos-diétás módszerhez képest. Vissers et al: Hosszútávú teljes test rezgéses tréning viscerális zsírszövetre gyakorolt hatása: előzetes tanulmány. Obesity Facts, The European Journal of Obesity, Vol. 3, Suppl. 2, Elsőként a szovjet asztronautáknál alkalmazták a 60-as években, az űrbéli mikrogravitáció hatásainak kompenzálására. A Power Plate gyorsulási tréningje felgyorsítja a test rezgésre adott vényt alapul véve (erő = tömeg x gyorsulás) ez a forradalmi edzési technika harmónikus rezgést közvetít a testbe és stimulálja az izmok természetes összehúzódását, akár másodpercenként alkalommal is. A rezgések hatására javul a rugalmasság, növekszik az izomerő, erősödnek a csontok, javul a vérkeringés az egész szervezetben, és még a cellulit is csökken. Súlyzózással ugyenezeket az eredményeket nem érhetjük el. Lássuk hogyan működik: A gyorsulási tréning gyakorlatok Newton második törvényét veszik alapul, azaz erő = tömeg x gyorsulás. Míg a hagyományos edzés a tömeget növeli, a Power Plate gép a gyorsulást fokozza a rezgések segítségével. A Power Plate gép rezgése elsősorban fel-le irányul és növeli az izomerőt; a balról-jobbra és az előről-hátra történő rezgés az egyensúlyra és a koordinációra hat. A Power Plate gép az úgynevezett PrecisionWave technológiát alkalmazza, mely precíz, harmónikus rezgő rendszer. Szabályozott szintű rezgést közvetít a teljes plató felültetén, ezáltal az eredmények konzisztensek és megbízhatóak A rezgések az izmokat többszörös, másodpercenként alkalommal, és a teljes testet átdolgoztatják. A gyorsulási tréning gyakorlatok növelik a teljesítményt, az edzés hatékonyságát, mely lehetővé teszi, hogy 20 perc alatt teljes testedzést végezzünk, heti két-háromszor. Ha rendszeresen végzi a gyorsulási tréning gyakorlatokat, az eredményeket igen hamar tapasztalni fogja - nő az izomtónus, csökken a cellulit és a testzsír Fedezze fel a különbséget!

6 5 A Nincs ideje edzeni? Nem gond. A megoldás egyszerű. my7 előre beprogramozott edzései végigvezetik Önt a bemelegítésen, az edzésen és a levezetésen. A programok az alábbi öt típusba tartozó gyakorlatokból állnak össze: Nyújtás: felkészíti az izmokat és kötőszöveteket a mozgásra minden edzés alapvető része a bemelegítés. Egyensúly: aktiválja a test és az agy kapcsolatát, növeli a stabilizáló izmok erejét. Erőközpont: aktiválja és erősíti az erőközpontot, beleértve a hasizmokat, ferde izmokat és gerinctámasztó izmokat. Erősítés: a sovány izmokra koncentrál, definiálja az izomtónust, zsírt éget a dinamikus és statikus gyakorlatokkal. Masszázs: stimulálja a véráramot, lazítja az izmokat, és csökkenti az edzés utáni fáradtságot. Vajon lehet valaki jó edző úgy, hogy rosszul kommunikál? Nem! A my7 a gyakorlatokat illusztrálja és elmagyarázza, így Ön képes lesz a hatások maximalizálására. Tehát miután kiválasztotta a gyakorlatot, csak nézze meg a videót, nyomja meg a start gombot, és már kezdheti is Fedezze fel a különbséget!

7 6 Integrált Vectran kábelek Egy erőteljes érv A my7 fejlett vibrációs technológiája a gravitációs erővel hat a testre. A legmagasabb beállításnál a my7 olyan ellenállást fejt ki a testre, természetesen biztonsággal, mely a testtömeg ötszöröse. A mérést végezte: Leuve Egyetem, Belgium A promotion technológiával az edzések még hatékonyabbak. A my7 az első olyan otthoni, teljes test edzést biztosító gép, mely rendelkezik a promotion dinamikus vibrációs technológia felszereltséggel, ezáltal dinamikusabb edzést tesz lehetővé építi a karizmot, a hasat, az erőközpontot. Vectran kábelek segítségével egyedülállóan optimálisan viszi át a rezgést a platóról célzottan a kiválasztott izmokba. Azaz a hagyományos dinamikus gyakorlatokat, pl. bicepsz hajlítást, vállnyomást, evezést a fejlett vibrációs technológia előnyeivel ötvözheti - mely az izmok által adott választ akár másodpercenként alkalommal is kiváltja. Amikor szeretné növelni az edzések intenzitását, erre is van lehetőség. A G-faktor állításával elérheti az optimális eredményeket. A pro MOTION beállításokkal a rendszer további hat szinten kínál ellenállást, ami azt jelenti, hogy Ön a pro MOTION kábellel minden alkalommal a megfelelő beállítással végezheti az egyes gyakorlatokat. 6 G-faktor Hz 35Hz 40Hz 30Hz 35Hz 40Hz Low Low Low High High High Frekvencia / amplitudó beállítások Nincs még egy olyan gép, mely ilyen átfogó és innovatív kombinációját kínálja a gyakorlatoknak és a technológiának. Mindezt színvonalas támogatással és két éves, az alkatrészekre vonatkozó garanciával (egy év garancia jár a munkadíjra) - melyekkel háttérbe szorítja a versenytársakat Fedezze fel a különbséget!

8 7 Tekintsen a jövőbe! Mi már megtettük. Wireless csatlakozási opció Fejlesztheti és bővítheti - ezt a gépet sosem fogja kinőni! Ez az edzés már nem olyan, mint régen. Miért? Azért mert a my7 az első olyan gép, mely a szabadalmaztatott Power Plate Plug and Train rendszert használja. Ennek segítségével bárhol is van a világon, egy USB pendrive vagy internet csatlakoztatásával azonnal frissítésekhez és új tartalmakhoz jut, melyet a my7 gépen használhat től kezdve pedig a my7 további opciókkal frissíthető majd a 7-es sorozat honlapjáról. Képzelje csak el: megoszthatja tapasztalatait, közösségekhez csatlakozhat, nyomon követheti az információkat, gördülékenyen, a my7 gépről az internetre felvitt adatok által. A lehetőségek szinte végtelenek és a következő években hihetelen méreteket öltenek. Ez a gép annyira modern, hogy a jövőben nem lesz már szüksége további gépekre. Párnázott, bevont kapaszkodók Rejtett hangszórók Izzadtságbiztos képernyő USB port Szín Frekvencia / Előre beállított frekvenciák Amplitudó 30 40Hz (egy Hz-es fokozatokkal) / 30, 35, 40Hz alacsony vagy magas Alsó kontroll panel G-Faktor 1 6, intelligens manuális szabályozási opcióval Ezüst Időbeállítás DualSync iker motor rendszer Méretek (sz x h x m ) Súly 0 9 perc (15 mp-es fokozatokkal) Bármely frekvencia és amplitudó mellett precízen tartja az egyensúlyt, tökéletesen szinkronizálja a rezgést, maximalizálja az izomválaszt és a hatékonyságot. 87cm x 80cm x 153cm 130 kg Áramellátás: V, 50/60 Hertz, névleges teljesítmény: W, univerzális feszültség LAN csatlakozó port Csúszásmentes Süllyesztett MOTION kábelek, moduláris csatlakozási opcióval Maximum terhelés Processzor Operációs rendszer kg ARM / 667MHz, 3D GFX gyorsítóval Windows CE 6.0 Professional A legnagyobb otthoni plató Képernyő/ monitor USB Port / Hub LAN port Audio 10.1in LCD kijelző (800 x 480 pixel) USB 1.0 Port x2 10 / 100M Ethernet 2 x 2W DualSync iker motor rendszer Hat pozíciós promotion erősség állítás PrecisionWave Technology Precíz harmónikus vibrációs rendszer, mely felülmúlhatatlan teljesítményt bizotsít a felülmúlhatatlan eredményekért. Tanúsítványok CE és EMC (TUV tanúsított); RoHS / WEEE megfelelt Fedezze fel a különbséget!

9 Power Plate Magyarország hu my7. Korlátlan lehetőségek, Önnek.

Fedezze fel a különbséget!

Fedezze fel a különbséget! Fedezze fel a különbséget! A pozitív kutatási eredmények és az atléták lelkesedése igazolta, hogy a Gyorsulási Tréning szerves részét képezi a teljesítmény fokozás módszertannak. A Power plate abszolút

Részletesebben

Kezelés KEZELÉSI ÚTMUTATÓ. 3/ Stimuláció A méreganyagok eltávolítása és a feszesség újjáépítése. 2/ Ionizáció A cellulit "feloszlatása"

Kezelés KEZELÉSI ÚTMUTATÓ. 3/ Stimuláció A méreganyagok eltávolítása és a feszesség újjáépítése. 2/ Ionizáció A cellulit feloszlatása Kezelés 3 karcsúsító hatás egyetlen mozdulatban 1/ Lipo-Sculpting A cellulit "letörése" 2/ Ionizáció A cellulit "feloszlatása" 3/ Stimuláció A méreganyagok eltávolítása és a feszesség újjáépítése KEZELÉSI

Részletesebben

Dell 24 Ultra HD 4K-s monitor P2415Q

Dell 24 Ultra HD 4K-s monitor P2415Q Dell 24 Ultra HD 4K-s monitor P2415Q Az Ön elképzelései tökéletes képtisztaságot érdemelnek. A 60,47 cm-es (23,8 hüvelykes) Dell 24 Ultra HD 4K felbontású P2415Q monitor bámulatos, 3840 x 2160 képpontos

Részletesebben

Smart Full HD LED TV. 2-oldalas Ambilight rendszerrel 42PFH6309/88

Smart Full HD LED TV. 2-oldalas Ambilight rendszerrel 42PFH6309/88 Értékesítés Előtti Szórólap ez Magyarország () Philips Full HD LED TV 2-oldalas Ambilight és Smart TV rendszerrel 107 cm-es (42"-es) Full HD LED TV Dual Core DVB-T/C 42PFH6309/88 Smart Full HD LED TV 2-oldalas

Részletesebben

DELL Latitude 3550 - CA009L3550EMEA_WIN-11 (CA009L3550EMEA_WIN-11)

DELL Latitude 3550 - CA009L3550EMEA_WIN-11 (CA009L3550EMEA_WIN-11) DELL Latitude 3550 - CA009L3550EMEA_WIN-11 (CA009L3550EMEA_WIN-11) Bruttó ár: 0 Ft Termékcsalád: Termékvonal: Termékvonal2: Processzor: Processzor jellemző: Lapkakészlet: Memória mérete: Memória bővíthetőség:

Részletesebben

VGN-TT21XN/B. Extrém stílus és hordozhatóság

VGN-TT21XN/B. Extrém stílus és hordozhatóság VGN-TT21XN/B Extrém stílus és hordozhatóság Különösen kifinomult notebook, intenzív noir színben, nagy teljesítményű funkciókkal és biztonsági megoldásokkal. Fejezet: Extrém stílus és hordozhatóság 1 FŐ

Részletesebben

Nagy pontosság, rugalmas megoldások

Nagy pontosság, rugalmas megoldások 270 Nagy pontosság, rugalmas megoldások Modern Ergonomikus kialakítás a hatékony munkamenet érdekében Megbízható Bizonyított és megbízható teljesítmény Sztenderd A testösszetétel vizsgálat őstípusa Az

Részletesebben

Samsung HDTV LED monitor katalógus 2012

Samsung HDTV LED monitor katalógus 2012 Samsung HDTV LED monitor katalógus 2012 Ha további információt szeretne kapni a Samsung monitorokról, kérjük, forduljon a legközelebbi márkakereskedőhöz, vagy látogasson el a www.samsung.com oldalra! Samsung

Részletesebben

Digitális címke nyomtató és kiszerelő állomás

Digitális címke nyomtató és kiszerelő állomás Digitális címke nyomtató és kiszerelő állomás www.primeralabel.eu Digitális címke nyomtatás Használja a megbízható és költséghatékony Primera CX1200e-s színes címke nyomtatót lehetőségeinek, bevételeinek

Részletesebben

SAMSUNG LED monitor katalógus 2011

SAMSUNG LED monitor katalógus 2011 Ha további információt szeretne kapni a Samsung monitorokról, kérjük, forduljon a legközelebbi márkakereskedőhöz, vagy látogasson el a www.samsung.com oldalra! Samsung Electronics Magyar ZRt. Gateway Office

Részletesebben

DELL Latitude E5570 N007LE557015EMEA_WIN-11

DELL Latitude E5570 N007LE557015EMEA_WIN-11 DELL Latitude E5570 N007LE557015EMEA_WIN-11 (N007LE557015EMEA_WIN-11) Bruttó ár: 0 Ft Termékcsalád: Latitude Termékvonal: Dell Notebook / Dell Laptop Termékvonal2: Notebook / Laptop Processzor: Intel Core

Részletesebben

PD2 PowerDrive központi egység. Használati utasítás Magyar

PD2 PowerDrive központi egység. Használati utasítás Magyar PD2 PowerDrive központi egység Használati utasítás Magyar 1 Biztonsági figyelmeztetések Olvassa el figyelmesen a használati utasítást az eszköz telepítése előtt és őrizze meg! Az eszközt a telepítés során

Részletesebben

MARKATOR -TERMÉKSKÁLA JELÖLŐRENDSZEREK MV5 ZE 100 ÉS 101

MARKATOR -TERMÉKSKÁLA JELÖLŐRENDSZEREK MV5 ZE 100 ÉS 101 MARKATOR -TERMÉKSKÁLA JELÖLŐRENDSZEREK MV5 ZE 100 ÉS 101 markator BEVEZETŐ Szakértői vagyunk az ipari alkatrészek hamisíthatatlan, tartós és gazdaságos jelölésének. A MARKATOR több mint 25 éve fejleszt

Részletesebben

HP 23tm érintőképernyős monitor. Felhasználói útmutató

HP 23tm érintőképernyős monitor. Felhasználói útmutató HP 23tm érintőképernyős monitor Felhasználói útmutató 2013 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Microsoft, a Windows és a Windows Vista név a Microsoft Corporation Amerikai Egyesült Államokban és/vagy

Részletesebben

STRESSTEL AKCIÓ 2004.06.20.-07. 20-ig!!!!

STRESSTEL AKCIÓ 2004.06.20.-07. 20-ig!!!! STRESSTEL AKCIÓ 2004.06.20.-07. 20-ig!!!! Amikor a legnagyobb szükség van rá!!!! A nyári vizsgálati csúcsok idejére időzítettük ez évi nagy akciónkat. A DAC görbés, két monitor blendés, LCD kijelzős hibakereső

Részletesebben

Digitális fényképezőgépek 2008. tavasz

Digitális fényképezőgépek 2008. tavasz Digitális fényképezőgépek 2008. tavasz az intelligens csábító 2 A Nikon hatalmas tapasztalattal rendelkezik a csúcsminőségű fényképezőgépek és objektívek gyártásában. A COOLPIX termékcsalád kiváló, rendkívül

Részletesebben

Egyéni edzés. Testedzési utasítások ERŐFEJLESZTŐ FEKPAD

Egyéni edzés. Testedzési utasítások ERŐFEJLESZTŐ FEKPAD Testedzési utasítások ERŐFEJLESZTŐ FEKPAD Tisztelt Vásárló, gratulálunk Önnek, hogy megvásárolta az új ENERGETICS fitnesz berendezést. A testgyakorlások elvégzésekor kellemes szórakozást és sok sikert

Részletesebben

HP Pavilion 15-AB218NH - V2G57EA (V2G57EA)

HP Pavilion 15-AB218NH - V2G57EA (V2G57EA) HP Pavilion 15-AB218NH - V2G57EA (V2G57EA) Bruttó ár: 160.990 Ft Termékcsalád: Termékvonal: Termékvonal2: Processzor: Processzor jellemző: Memória mérete: Memória típusa: Háttértár mérete: Háttértár jellemző:

Részletesebben

ELEKTROSTIMULÁTOR Elektromos masszázs BeautyRelax BR-670

ELEKTROSTIMULÁTOR Elektromos masszázs BeautyRelax BR-670 ELEKTROSTIMULÁTOR Elektromos masszázs BeautyRelax BR-670 FELHASZNÁLÁSI ÚTMUTATÓ 1 TARTALOM BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK 3 FONTOS FIGYELMEZTETÉSEK 5 MŰKÖDÉSI FELTÉTELEK 6 FELHASZNÁLÁSI LEHETŐSÉGEK 6 ALAP TULAJDONSÁGOK

Részletesebben

Philips Pronto. programozható távvezérlõk

Philips Pronto. programozható távvezérlõk Philips Pronto programozható távvezérlõk 2007 2008 A házimozitól......az automatizált otthonig Napjainkban a házon belüli szórakoztató egységek megléte átlagosnak tekinthetõ a háztartásokban. Egyre nõ

Részletesebben

ConCorde RoadCam HD10 menetrögzítő kamera. Használati útmutató

ConCorde RoadCam HD10 menetrögzítő kamera. Használati útmutató ConCorde RoadCam HD10 menetrögzítő kamera Használati útmutató Köszönjük, hogy a ConCorde RoadCam HD10 menetrögzítő kamerát választotta. Kérjük, a készülék első használata előtt figyelmesen olvassa el a

Részletesebben

Egyenruhás szolgálatot végzők számára hadsereg, haditengerészet, légierő, rendőrség, tűzoltóság

Egyenruhás szolgálatot végzők számára hadsereg, haditengerészet, légierő, rendőrség, tűzoltóság POWERbreathe K2 Gyors áttekintés A POWERbreathe K2 egy olyan modell, melyet haladók számára fejlesztettek ki, akik légzés edzést (légzőizom erősítést) igényelnek, és akik vizuálisan, egy táblázatban szeretnék

Részletesebben

MŰSZAKI-TECHNOLÓGIAI LEÍRÁS, TERMÉKISMERTETŐ. M93-DD1010-ANS18M típusú hídmérleg digitális mérlegcellákkal, interaktív érintőképernyővel

MŰSZAKI-TECHNOLÓGIAI LEÍRÁS, TERMÉKISMERTETŐ. M93-DD1010-ANS18M típusú hídmérleg digitális mérlegcellákkal, interaktív érintőképernyővel MŰSZAKI-TECHNOLÓGIAI LEÍRÁS, TERMÉKISMERTETŐ M93-DD1010-ANS18M típusú hídmérleg digitális mérlegcellákkal, interaktív érintőképernyővel 1 1.) A termék műszaki jellemzői, bemutatása Műszaki adatok: Típus:

Részletesebben

A993W LCD MONITOR. Felhasználói Kézikönyv

A993W LCD MONITOR. Felhasználói Kézikönyv A993W LCD MONITOR Felhasználói Kézikönyv A monitor üzembe helyezése előtt olvassa el ezt a kézikönyvet, majd őrizze meg későbbi referenciának. 1. FCC B osztályú rádiófrekvenciás zavarról szóló nyilatkozat

Részletesebben

Intelligens fotometria. Célba jutni okosan. Áttekinthető ikonok a komplikált listák helyett

Intelligens fotometria. Célba jutni okosan. Áttekinthető ikonok a komplikált listák helyett Célba jutni okosan Áttekinthető ikonok a komplikált listák helyett A MACHEREY-NAGEL cég az új NANOCOLOR VIS II és a NANOCOLOR UV / VIS II spektrofotométerekkel forradalmasítja a napi laboratóriumi munkát,

Részletesebben

Az Ön kézikönyve PHILIPS 278G4DHSD http://hu.yourpdfguides.com/dref/5042640

Az Ön kézikönyve PHILIPS 278G4DHSD http://hu.yourpdfguides.com/dref/5042640 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató. Megtalálja a választ minden kérdésre az a felhasználói kézikönyv (információk, leírások, biztonsági

Részletesebben

Távcsöves kamera HU HU 1

Távcsöves kamera HU HU 1 Távcsöves kamera HU Használati útmutató Köszönjük, hogy megvásárolta termékünket. Kérjük, a használatba vétel előtt, olvassa el figyelmesen a használati útmutatót. Az útmutatót őrizze meg későbbi áttekintésre

Részletesebben

HP Pavilion 15-AN001NA Star Wars Special Edition - P0S47EA (P0S47EA)

HP Pavilion 15-AN001NA Star Wars Special Edition - P0S47EA (P0S47EA) HP Pavilion 15-AN001NA Star Wars Special Edition - P0S47EA (P0S47EA) Bruttó ár: 262.990 Ft Termékcsalád: Termékvonal: Termékvonal2: Processzor: Processzor jellemző: Memória mérete: Memória bővíthetőség:

Részletesebben

STEADYPRES frekvenciaváltó ismertető

STEADYPRES frekvenciaváltó ismertető 1 STEADYPRES frekvenciaváltó ismertető A STEADYPRES egy fordulatszámszabályzó, amelyet egy fázis (230 V AC) táplál, és egy és három fázisú váltakozó áramú motorok meghajtására szolgál. - A motor fordulatszámának

Részletesebben

MARKATOR -TERMÉKSKÁLA JELÖLŐRENDSZEREK MV5 ZE 100 ÉS 101

MARKATOR -TERMÉKSKÁLA JELÖLŐRENDSZEREK MV5 ZE 100 ÉS 101 MARKATOR -TERMÉKSKÁLA JELÖLŐRENDSZEREK MV5 ZE 100 ÉS 101 markator BEVEZETŐ Szakértői vagyunk az ipari alkatrészek hamisíthatatlan, tartós és gazdaságos jelölésének. A MARKATOR több mint 25 éve fejleszt

Részletesebben

Többet látni. Többet nyújtani. testo 880 hõkamera

Többet látni. Többet nyújtani. testo 880 hõkamera A jövõ elkötelezettje Többet látni. Többet nyújtani. testo 880 hõkamera Most: Automatikus Hot-/Cold-Spot felismeréssel és új Profi-szoftverrel TÖBBET LÁTNI... Az infravörös sugárzás az emberi szem számára

Részletesebben

Adatlap Fujitsu LIFEBOOK SH531 noteszgép

Adatlap Fujitsu LIFEBOOK SH531 noteszgép A Fujitsu a Windows 7 operációs rendszert ajánlja. Adatlap Fujitsu LIFEBOOK SH531 noteszgép Kompakt segítőtárs a hétköznapokban A kompakt Fujitsu LIFEBOOK SH531 tökéletes mobil segítőtárs a mindennapokban

Részletesebben

CNS Globe Moto. Felhasználói kézikönyv. www.concorde.hu www.cnspna.com http://www.facebook.com/cnspna

CNS Globe Moto. Felhasználói kézikönyv. www.concorde.hu www.cnspna.com http://www.facebook.com/cnspna CNS Globe Moto Felhasználói kézikönyv www.concorde.hu www.cnspna.com http://www.facebook.com/cnspna A termék bármely jellemzője minden előzetes bejelentés nélkül változhat. Készítsen biztonsági mentést

Részletesebben

Tartalomjegyzék. Biztonsági szabályok 1 Elektromos biztonság 1 A szerelés biztonsága 1 A tisztítás biztonsága 1

Tartalomjegyzék. Biztonsági szabályok 1 Elektromos biztonság 1 A szerelés biztonsága 1 A tisztítás biztonsága 1 Tartalomjegyzék Biztonsági szabályok 1 Elektromos biztonság 1 A szerelés biztonsága 1 A tisztítás biztonsága 1 SPECIÁLIS MEGJEGYZÉSEK AZ LCD 1 MONITOROKKAL KAPCSOLATBAN Komponensek és kellékek 2 Használat

Részletesebben

Modern technológia. a biztonnságos és kényelmes kapuműködtetéshez. Marantec

Modern technológia. a biztonnságos és kényelmes kapuműködtetéshez. Marantec Marantec Modern technológia a biztonnságos és kényelmes kapuműködtetéshez A Marantec motorok biztonságos és megfelelő működését további termékek támogatják - távirányítók, fotocellák, proximity kártyák

Részletesebben

Lenovo Ideapad U31-70 - 80M5007UHV

Lenovo Ideapad U31-70 - 80M5007UHV Lenovo Ideapad U31-70 - 80M5007UHV (80M5007UHV) Bruttó ár: 0 Ft Termékvonal: Lenovo Ultrabook Termékvonal2: Ultrabook Processzor: Intel Core i5 Processzor jellemző: i5-5200u / 2,20GHz - 2,70GHz / 3MB Memória

Részletesebben

Gratulálunk. Ennek a fitneszkészüléknek a megvásárlásával bizonyította egészségtudatosságát.

Gratulálunk. Ennek a fitneszkészüléknek a megvásárlásával bizonyította egészségtudatosságát. PowerBoard 2.0 Gratulálunk Ennek a fitneszkészüléknek a megvásárlásával bizonyította egészségtudatosságát. Ahhoz, hogy hosszú ideig élvezhesse a készülék előnyeit, arra szeretnénk kérni, hogy gondosan

Részletesebben

Cikk szám: 1238 Használati utasítások

Cikk szám: 1238 Használati utasítások Cikk szám: 1238 Használati utasítások FONTOS BIZTONSÁGI UTASÍTÁSOK 1. Mielőtt ezt vagy bármilyen más edzést elkezdene, konzultáljon kezelő orvosával. Kérje orvosa segítségét annak meghatározásában, hogy

Részletesebben

I: ADSL vezeték csatlakozója

I: ADSL vezeték csatlakozója Termékismertető A B C D E F G H I J K L M N O P A: Üzemjelző B:. LAN port kijelző C:. LAN port kijelző D:. LAN port kijelző E: 4. LAN port kijelző F: ADSL adatforgalom kijelzője G: ADSL csatlakozás kijelző

Részletesebben

WV1W Vízelzáró vezérlő. Használati utasítás Magyar

WV1W Vízelzáró vezérlő. Használati utasítás Magyar WV1W Vízelzáró vezérlő Használati utasítás Magyar 1 Biztonsági figyelmeztetések Olvassa el figyelmesen a használati utasítást az eszköz telepítése előtt és őrizze meg! Áramütésveszély! Az eszközt a telepítés

Részletesebben

DELL Latitude E7450 (CA007LE7450EMEA_WIN-11) (CA007LE7450EMEA_WIN-11)

DELL Latitude E7450 (CA007LE7450EMEA_WIN-11) (CA007LE7450EMEA_WIN-11) DELL Latitude E7450 (CA007LE7450EMEA_WIN-11) (CA007LE7450EMEA_WIN-11) Bruttó ár: 0 Ft Termékcsalád: Latitude Termékvonal: Dell Ultrabook Termékvonal2: Ultrabook Processzor: Intel Core i7 Processzor jellemző:

Részletesebben

ASUS X552WE-SX036H (X552WE-SX036H)

ASUS X552WE-SX036H (X552WE-SX036H) ASUS X552WE-SX036H (X552WE-SX036H) Bruttó ár: 0 Ft Termékvonal: Asus Notebook / Asus Laptop Termékvonal2: Notebook / Laptop Processzor: AMD Quad-Core Processzor jellemző: E2-6110 1,50GHz / 2MB Cache Memória

Részletesebben

mennyiség db Zala Megyei Gyermekvédelmi Központ és Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálat I. sz. Lakásotthoni Hálózat 2. sz.

mennyiség db Zala Megyei Gyermekvédelmi Központ és Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálat I. sz. Lakásotthoni Hálózat 2. sz. Ö S S Z E G E Z É S A Z A J Á N L A T O K E L B Í R Á L Á S Á R Ó L 1. Az ajánlatkérő neve és címe: Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság (székhely: 1132 Budapest, Visegrádi utca 49.) 2. A közbeszerzés

Részletesebben

Lenovo ThinkPad E550-20DF0092HV

Lenovo ThinkPad E550-20DF0092HV Lenovo ThinkPad E550-20DF0092HV (20DF0092HV) Bruttó ár: 266.990 Ft Termékcsalád: ThinkPad Termékvonal: Lenovo Notebook / Lenovo Laptop Termékvonal2: Notebook / Laptop Processzor: Intel Core i3 Processzor

Részletesebben

Az Ön kézikönyve PHILIPS 224E5QHAB http://hu.yourpdfguides.com/dref/5394866

Az Ön kézikönyve PHILIPS 224E5QHAB http://hu.yourpdfguides.com/dref/5394866 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató. Megtalálja a választ minden kérdésre az a felhasználói kézikönyv (információk, leírások, biztonsági

Részletesebben

Funkciók: Műszaki adatok: Kiváló hangminőség. Gombok és a kijelző

Funkciók: Műszaki adatok: Kiváló hangminőség. Gombok és a kijelző Funkciók: MP3/WMA formátumú fájlok olvasása és lejátszása SD/MMC kártyáról és USB flash lemezről Az LCD kijelzőn megjeleníti az információkról audio fájlokról és frekvenciákról A LINE-IN (vonalbemenet)

Részletesebben

Adatlap Fujitsu CELSIUS H910 Mobil munkaállomás

Adatlap Fujitsu CELSIUS H910 Mobil munkaállomás élet. A Fujitsu a Windows 7 használatát ajánlja. Adatlap Fujitsu CELSIUS H910 Mobil munkaállomás Csúcskategóriás mobil munkaállomás szintű teljesítmény A Fujitsu CELSIUS H910 egy csúcskategóriás munkaállomás

Részletesebben

AC1600 intelligens WiFi router

AC1600 intelligens WiFi router Védjegyek A NETGEAR, a NETGEAR logó, valamint a Connect with Innovation a NETGEAR, Inc. és/vagy leányvállalatai védjegyei és/vagy bejegyzett védjegyei az Egyesült Államokban és/vagy más országokban. Az

Részletesebben

SZOFTVER TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓ

SZOFTVER TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓ SZOFTVER TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓ DIGITÁLIS TÖBBFUNKCIÓS RENDSZER Oldal... BEVEZETÉS Belső borító... A SZOFTVERRŐL... TELEPÍTÉS ELŐTT... A SZOFTVER TELEPÍTÉSE CSATLAKOZTATÁS... A SZÁMÍTÓGÉPHEZ... A NYOMTATÓ

Részletesebben

klimatizálás fűtés páramentesítés ventiláció termoventilátorok 73. old. páramentesítők 73. old.

klimatizálás fűtés páramentesítés ventiláció termoventilátorok 73. old. páramentesítők 73. old. klimatizálás fűtés termoventilátorok 73. old. páramentesítés páramentesítők 73. old. ventiláció asztali ventilátorok 74. old. álló ventilátorok 74. old. oszlopventilátorok 75. old. _klimatizálás száz százalékos

Részletesebben

purecare Felhasználói útmutató Dr. Pro System Advanced Pro. Digitális Elektromos Stimulátor TENS EMS MASSZÁZS

purecare Felhasználói útmutató Dr. Pro System Advanced Pro. Digitális Elektromos Stimulátor TENS EMS MASSZÁZS purecare 982 Advanced Pro. Digitális Elektromos Stimulátor Felhasználói útmutató Mielőtt használni kezdi a készüléket, alaposan olvassa át és tanulmányozza az útmutatót! TENS EMS MASSZÁZS 1 KÉZI 2CSATORNÁS

Részletesebben

Procontrol ITT100-EXT

Procontrol ITT100-EXT Bevezetés Procontrol ITT100-EXT Információs és ügyfélirányító terminál Felhasználói kézikönyv 2012.09.25. Procontrol 1 Bevezetés 2012 Procontrol Electronics Ltd. Minden jog fenntartva. A Worktime, a Workstar,

Részletesebben

Vivamax fotonterápiás bırápoló készülék

Vivamax fotonterápiás bırápoló készülék Vivamax fotonterápiás bırápoló készülék Termékkód: GYVS6 Használati utasítás Üzembe helyezés elıtt figyelmesen olvassa el a használati útmutatót! - 2 - Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék...3 Mőszaki adatok...3

Részletesebben

Inspiron 24. 5000 sorozat. Nézetek. Műszaki adatok

Inspiron 24. 5000 sorozat. Nézetek. Műszaki adatok Inspiron 24 5000 sorozat Nézetek Copyright 2015 Dell Inc. Minden jog fenntartva. Ezt a terméket az Egyesült Államokban és nemzetközileg érvényes szerzői jogi és szellemi tulajdonra vonatkozó törvények

Részletesebben

ZP 120LCD UPS. Minőségi Energiaforrás. on-line IPARI ALKALMAZÁSOK ELECTRO-MEDICAL BERENDEZÉSEK BIZTONSÁGI BERENDEZÉSEK

ZP 120LCD UPS. Minőségi Energiaforrás. on-line IPARI ALKALMAZÁSOK ELECTRO-MEDICAL BERENDEZÉSEK BIZTONSÁGI BERENDEZÉSEK Minőségi Energiaforrás ZP 120LCD UPS 1,2,3,6,10,15,20 kva on-line HELYI HÁLÓZATOK (LAN) SZERVEREK ADATKÖZPONTOK PÉNZKIADÓ AUTOMATÁK TELEKOM BERENDEZÉSEK E-BUSINESS (SZERVERFARMOK, I SP/ASP/POP) IPARI ALKALMAZÁSOK

Részletesebben

Nem csak méretben nagyok a Panasonic idei Smart VIERA plazma tévéi. Írta: Yano 2012. február 21. kedd, 21:45

Nem csak méretben nagyok a Panasonic idei Smart VIERA plazma tévéi. Írta: Yano 2012. február 21. kedd, 21:45 VT50, GT50, ST50, UT50, XT50 és X50 sorozatnevekkel startolnak a Panasonic 2012-es Smart VIERA plazma TV szériái, amelyeket a 106 cm (42 ) és 165 cm (65 ) képátló közötti bővített 3D kínálat, valamint

Részletesebben

TIENS Multifunkcionális TÜSI készülék. Használja naponta! Bármikor! Bárhol! Gyakran Ismételt Kérdések

TIENS Multifunkcionális TÜSI készülék. Használja naponta! Bármikor! Bárhol! Gyakran Ismételt Kérdések TIENS Multifunkcionális TÜSI készülék Használja naponta! Bármikor! Bárhol! Gyakran Ismételt Kérdések 1. Pontosan mi is az a TIENS Multifunkcionális TÜSI készülék? A TIENS Multifunkcionális TÜSI készülék

Részletesebben

DELL Inspiron 5749 (DLL Q1_42_L_178128) (DLL Q1_42_L_178128)

DELL Inspiron 5749 (DLL Q1_42_L_178128) (DLL Q1_42_L_178128) DELL Inspiron 5749 (DLL Q1_42_L_178128) (DLL Q1_42_L_178128) Bruttó ár: 0 Ft Ár: 100.000-125.000 Ft Termékvonal: Dell Notebook / Dell Laptop Termékvonal2: Notebook / Laptop Processzor: Intel Pentium Processzor

Részletesebben

.hu shi ubi its m www.

.hu shi ubi its m www. www.mitsubishi.hu Tapasztalja meg a suhanás élményét! A csendesnél is csendesebb. Megnyugtatóan stabil. Az új Outlander PHEV halk és sima suhanása annak az erőteljes nyomatékleadásnak és kiegyensúlyozottságnak

Részletesebben

Az Energia Biztonsága. Sirius series. UPS 10 20 kva egy / egy és három / egy fázis 10 40 kva és 100 120 kva három / három fázis.

Az Energia Biztonsága. Sirius series. UPS 10 20 kva egy / egy és három / egy fázis 10 40 kva és 100 120 kva három / három fázis. Az Energia Biztonsága Sirius series on-line UPS 10 20 kva egy / egy és három / egy fázis 10 40 kva és 100 120 kva három / három fázis HELYI HÁLÓZATOK (LAN) SZERVEREK ADATKÖZPONTOK PÉNZKIADÓ AUTOMATÁK TELEKOM

Részletesebben

Leonova. a gépállapotfigyelés géniusza. Végezzen azonnali helyszíni diagnosztikát, elemezzen, ha szükséges. Pénzt takarít meg.

Leonova. a gépállapotfigyelés géniusza. Végezzen azonnali helyszíni diagnosztikát, elemezzen, ha szükséges. Pénzt takarít meg. Leonova a gépállapotfigyelés géniusza Végezzen azonnali helyszíni diagnosztikát, elemezzen, ha szükséges. Pénzt takarít meg. Teljes mértékben elkötelezett aziránt, hogy az Önök gépeit üzemképes állapotban

Részletesebben

Tartalomjegyzék Informatikai berendezések újrahasznosítására vonatkozó információk Biztonság Fontos tudnivalók az

Tartalomjegyzék Informatikai berendezések újrahasznosítására vonatkozó információk Biztonság Fontos tudnivalók az Tartalomjegyzék Informatikai berendezések újrahasznosítására vonatkozó információk 1 Biztonság 1 Elektromos biztonság 1 Biztonság az üzembe helyezésnél 1 Biztonság tisztítás közben 1 Fontos tudnivalók

Részletesebben

Lenovo Thinkpad X1 Carbon 3 20BS006EHV (20BS006EHV)

Lenovo Thinkpad X1 Carbon 3 20BS006EHV (20BS006EHV) Lenovo Thinkpad X1 Carbon 3 20BS006EHV (20BS006EHV) Bruttó ár: 0 Ft Termékcsalád: ThinkPad Termékvonal: Lenovo Ultrabook Termékvonal2: Ultrabook Processzor: Intel Core i5 Processzor jellemző: i5-5200u

Részletesebben

PROFESSIONAL A WHIRLPOOL PROFESSZIONÁLIS VILÁGA

PROFESSIONAL A WHIRLPOOL PROFESSZIONÁLIS VILÁGA PROFESSIONAL A WHIRLPOOL PROFESSZIONÁLIS VILÁGA 2012 WHIRLPOOL Professzionális készülékekek A Whirlpool a már jól ismert háztartási készülékek mellett professzionális és ipari felhasználásra is gyárt nagy

Részletesebben

V IVAMAX Használati útmutató FITNESSPRO H A S IZOM E R Õ S ÍTÕ

V IVAMAX Használati útmutató FITNESSPRO H A S IZOM E R Õ S ÍTÕ VIVAMAX FITNESS PRO HASIZOM ERÕSÍTÕ Használati útmutató Szerviz Márkus János 06/30/946-0388 Budapest, Fõ u. 68. METESZ Székház II. emelet, 211. ajtó Jótállási szelvény Vivaldi Kft. Típus:.... Gyártási

Részletesebben

M6 M8. Állapotfügg és megel z karbantartás Elektromos vizsgálatok Épület vizsgálatok M szaki mérések Állatgyógyászati vizsgálatok

M6 M8. Állapotfügg és megel z karbantartás Elektromos vizsgálatok Épület vizsgálatok M szaki mérések Állatgyógyászati vizsgálatok M6 M8 Állapotfügg és megel z karbantartás Elektromos vizsgálatok Épület vizsgálatok M szaki mérések Állatgyógyászati vizsgálatok Dönthető kijelző Lézer vezérlő kapcsoló Vezérlő gombok Érintő képernyő Kép

Részletesebben

TARTALOMJEGYZÉK AZ ÖN BIZTONSÁGA ÉRDEKÉBEN ------------------------------ 1 BIZTONSÁGI ÓVINTÉZKEDÉSEK -------------------------- 2 SPECIÁLIS

TARTALOMJEGYZÉK AZ ÖN BIZTONSÁGA ÉRDEKÉBEN ------------------------------ 1 BIZTONSÁGI ÓVINTÉZKEDÉSEK -------------------------- 2 SPECIÁLIS TARTALOMJEGYZÉK AZ ÖN BIZTONSÁGA ÉRDEKÉBEN ------------------------------ 1 BIZTONSÁGI ÓVINTÉZKEDÉSEK -------------------------- 2 SPECIÁLIS MEGJEGYZÉSEK AZ LCD MONITOROKKAL KAPCSOLATBAN -----------------------

Részletesebben

Operációs rendszerek Windows Xp

Operációs rendszerek Windows Xp Operációs rendszerek Windows Xp (5-8 óra) ALAPVETŐ INFORMÁCIÓK ÉS TEVÉKENYSÉGEK A SZÁMÍTÓGÉP ADATAINAK LEKÉRDEZÉSE A SZÁMÍTÓGÉPPEL KAPCSOLATOS LEGFONTOSABB INFORMÁCIÓKAT A VEZÉRLŐPULT TELJESÍTMÉNY ÉS KARBANTARTÁS

Részletesebben

Rövid beállítási útmutató ZTE MF637

Rövid beállítási útmutató ZTE MF637 Rövid beállítási útmutató ZTE MF637 Telepontok: Békéscsaba, Csaba Center, Andrássy u. 37-43. Békéscsaba, Szent István tér 1. Celldömölk, Sági u. 3/a. Dunaújváros, Dózsa György út 3. Esztergom, Petőfi Sándor

Részletesebben

www.eggtronic.com USER MANUAL

www.eggtronic.com USER MANUAL www.eggtronic.com USER MANUAL Index Magyar p. 2 Figures 5 3 3 1 2 4 5 6 3 6 3 6 6 3 3 6 7 4 usb 3.0 slots usb cartridge connectors additional usb ports bluetooth cartridge sd card reader cartridge other

Részletesebben

400-as sorozatú videorögzítő

400-as sorozatú videorögzítő Video 400-as sorozatú videorögzítő 400-as sorozatú videorögzítő www.boschsecrity.h 4 csatornás, valós idejű H.264 felvétel Készítsen és nézzen videofelvételt, 2 vagy 4 felbontásban Beépített webes elérési

Részletesebben

ABB standard hajtások ACS150, 0.37-4 kw

ABB standard hajtások ACS150, 0.37-4 kw ABB standard hajtások ACS150, 0.37-4 kw Műszaki katalógus ÜZLETI PROFIL IPARÁGAK TERMÉKEK ALKALMAZÁSOK SZAKÉRTELEM PARTNEREK SZOLGÁLTATÁSOK ABB standard hajtás - ACS150 Az ABB standard hajtásról Az ABB

Részletesebben

7 JÓ OK ARRA, HOGY BERUHÁZZON EGY JABRA FEJBESZÉLŐ MEGOLDÁSBA

7 JÓ OK ARRA, HOGY BERUHÁZZON EGY JABRA FEJBESZÉLŐ MEGOLDÁSBA TERMÉKKATALÓGUS HEADSET MEGOLDÁSOK A Jabra fejbeszélői egyszerre rendelkeznek a legfejlettebb technológiával és a legpraktikusabb designnal, melynek eredménye egy innovatív eszköz kiváló hangminőséggel

Részletesebben

LC1W Világítás vezérlő. Használati utasítás Magyar

LC1W Világítás vezérlő. Használati utasítás Magyar LC1W Világítás vezérlő Használati utasítás Magyar 1 Biztonsági figyelmeztetések Olvassa el figyelmesen a használati utasítást az eszköz telepítése előtt és őrizze meg! Áramütésveszély! Az eszközt a telepítés

Részletesebben

DeLuxe masszázsülés GYVM24

DeLuxe masszázsülés GYVM24 DeLuxe masszázsülés GYVM24 Használati utasítás Üzembe helyezés előtt figyelmesen olvassa el a használati útmutatót! Köszönjük hogy termékünket választotta! Általános leírás A Vivamax DeLuxe masszázsülés

Részletesebben

Hatékony kétmagos teljesítmény a ma és a holnap üzletemberei számára

Hatékony kétmagos teljesítmény a ma és a holnap üzletemberei számára Kiváló kétmagos teljesítmény Hatékony kétmagos teljesítmény a ma és a holnap üzletemberei számára A Toshiba legújabb üzleti célú, Intel Core 2 Duo processzort tartalmazó termékcsaládjával újfent eleget

Részletesebben

T2491Wd LCD MONITOR. Felhasználói Kézikönyv

T2491Wd LCD MONITOR. Felhasználói Kézikönyv T2491Wd LCD MONITOR Felhasználói Kézikönyv A monitor üzembe helyezése előtt olvassa el ezt a kézikönyvet, majd őrizze meg későbbi referenciának. 1. FCC B osztályú rádiófrekvenciás zavarról szóló nyilatkozat

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv - HU IN 3883 insportline Easy step (KLJ-303) multifunkciós stepper

Felhasználói kézikönyv - HU IN 3883 insportline Easy step (KLJ-303) multifunkciós stepper Felhasználói kézikönyv - HU IN 3883 insportline Easy step (KLJ-303) multifunkciós stepper FONTOS! A berendezés első használata előtt figyelmesen olvassa el ezt a használati útmutatót. Őrizze meg a használati

Részletesebben

MG 148. H Shiatsu masszázsöv Használati útmutató

MG 148. H Shiatsu masszázsöv Használati útmutató MG 148 H H Shiatsu masszázsöv Használati útmutató Beurer GmbH Söflinger Str. 218 89077 Ulm, Germany Tel.: +49 (0)731 / 39 89-144 Fax: +49 (0)731 / 39 89-255 www.beurer.de Mail: kd@beurer.de Tisztelt Vásárlónk!

Részletesebben

Használati utasítás INSPORTLINE VIOLET vibromasszázsgép

Használati utasítás INSPORTLINE VIOLET vibromasszázsgép Használati utasítás INSPORTLINE VIOLET vibromasszázsgép A SZERVIZT ÉS AZ ALKATRÉSZEKET AZ ELADÓ BIZTOSÍTJA! Insportline Hungary kft., Kossuth Lajos utca 65, 2500 sztergom tel/fax: +36(06)33 3132, mobil:

Részletesebben

SW4CP Hálózati teljesítménykapcsoló. Használati utasítás Magyar

SW4CP Hálózati teljesítménykapcsoló. Használati utasítás Magyar SW4CP Hálózati teljesítménykapcsoló Használati utasítás Magyar 1 Biztonsági figyelmeztetések Olvassa el figyelmesen a használati utasítást az eszköz telepítése előtt és őrizze meg! Áramütésveszély! Az

Részletesebben

Dell Vostro V130. A VIGYÁZAT üzenetekről. Üzembe helyezés és információk a funkciókról

Dell Vostro V130. A VIGYÁZAT üzenetekről. Üzembe helyezés és információk a funkciókról Dell Vostro V130 Üzembe helyezés és információk a funkciókról A VIGYÁZAT üzenetekről VIGYÁZAT! A VIGYÁZAT jelzés az esetleges tárgyi és személyi sérülés, illetve az életveszély lehetőségére hívja fel a

Részletesebben

Lenovo Ideapad YOGA 700 80QD009HHV (80QD009HHV)

Lenovo Ideapad YOGA 700 80QD009HHV (80QD009HHV) Lenovo Ideapad YOGA 700 80QD009HHV (80QD009HHV) Bruttó ár: 342.990 Ft Termékcsalád: YOGA Termékvonal: Lenovo 2 az 1-ben Hibrid Notebook Termékvonal2: 2 az 1-ben Hibrid Notebook Processzor: Intel Core i5

Részletesebben

2 GB saját kapacitással rendelkezik, ez valószínűleg gyorsan megtelik, ezért opcionális kiegészítőként ajánlott hozzá egy 4 GB kapacitású kártya:

2 GB saját kapacitással rendelkezik, ez valószínűleg gyorsan megtelik, ezért opcionális kiegészítőként ajánlott hozzá egy 4 GB kapacitású kártya: E-Book e-book Alcor Poet 5' 2Gb /Egyéb/ 29,900 Ft http://www.alcordigital.hu/termek/alcor_poet_e_book Dokumentumok megjelenítésére a legolcsóbb megoldás a kis 5 colos képátlójú (12,25 cm) e- book olvasó,

Részletesebben

JVJ ZC-992 FEJTÁMLA MONITOR / DVD LEJÁTSZÓ

JVJ ZC-992 FEJTÁMLA MONITOR / DVD LEJÁTSZÓ JVJ ZC-992 FEJTÁMLA MONITOR / DVD LEJÁTSZÓ Használati utasítás Kompatibilis: MP5/MP4/DVD/VCD/CD/MP3/CD-R/CD-RW Kérjük, a készülék használatba vétele előtt olvassa el gondosan az alábbi használati utasításokat.

Részletesebben

A293Wd LCD MONITOR. Felhasználói Kézikönyv

A293Wd LCD MONITOR. Felhasználói Kézikönyv A293Wd LCD MONITOR Felhasználói Kézikönyv A monitor üzembe helyezése előtt olvassa el ezt a kézikönyvet, majd őrizze meg későbbi referenciának. 1. FCC B osztályú rádiófrekvenciás zavarról szóló nyilatkozat

Részletesebben

Tartalomjegyzék. Kérjük, olvasse el ezt az útmutatót mielőtt használatba venné a készüléket, valamint

Tartalomjegyzék. Kérjük, olvasse el ezt az útmutatót mielőtt használatba venné a készüléket, valamint Cute Kezelési Útmutató 一 Tartalomjegyzék 1. Figyelmeztetések 2. A készülék bemutatása 1) Tulajdonságok 2) Műszaki jellemzők 3) Gombok ismertetése 4) Csatlakozók ismertetése 5) Távirányító ismertetése 3.

Részletesebben

Multifunctionális HD 1080P felbontású. WIFI jeltovábbítású fali kamera-csatlakozó(a1) Használati Utasítás

Multifunctionális HD 1080P felbontású. WIFI jeltovábbítású fali kamera-csatlakozó(a1) Használati Utasítás Multifunctionális HD 1080P felbontású WIFI jeltovábbítású fali kamera-csatlakozó(a1) Használati Utasítás A KÉSZÜLÉK FELÉPÍTÉSE WIFI jeltovábbítású kamera töltő UTASÍTÁSOK Ez a termék egy külső, HD1080P

Részletesebben

UC100 USB CNC mozgásvezérlő MACH3 programhoz Plugin verzió: V2.105

UC100 USB CNC mozgásvezérlő MACH3 programhoz Plugin verzió: V2.105 Használati utasítás UC100 USB CNC mozgásvezérlő MACH3 programhoz Plugin verzió: V2.105 P olgardidesign Email: info@polgardidesign.hu Web: www.polgardidesign.hu 2012.07.22. UC100 rendeltetése: A Mach3-as

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS 1. Ajánlatkér neve, címe és telefonszáma: 2. 2.a) A közbeszerzés tárgya és mennyisége B-A-Z. Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórház 3526 Miskolc, Szentpéteri kapu 72-76. Tel.: 46/515-264

Részletesebben

Az Ön Viessmann partnere:

Az Ön Viessmann partnere: Az Ön Viessmann partnere: Viessmann Fûtéstechnika Kft 2045 Törökbálint, Süssen u. 3. Tel.: (23) 334 334 Fax: (23) 334 339 www.viessmann.hu 9444 181-18 H 04/2008 A mûszaki változások jogát fenntartjuk!

Részletesebben

KÖSZÖNETNYILVÁNÍTÁS. KÜLÖN KÖSZÖNET ILLETI AZOKAT A LEGFONTOSABB SZERZÔKET, AKIK AZ ANYAG MEGÍRÁSÁBAN RÉSZT VETTEK: n n n n n n n n

KÖSZÖNETNYILVÁNÍTÁS. KÜLÖN KÖSZÖNET ILLETI AZOKAT A LEGFONTOSABB SZERZÔKET, AKIK AZ ANYAG MEGÍRÁSÁBAN RÉSZT VETTEK: n n n n n n n n KÖSZÖNETNYILVÁNÍTÁS KÜLÖN KÖSZÖNET ILLETI AZOKAT A LEGFONTOSABB SZERZÔKET, AKIK AZ ANYAG MEGÍRÁSÁBAN RÉSZT VETTEK: n n n n n n n n KIHÍVÁSOK Kockázatbecslés Kockázatérzékelés Tudományos szaktudás Kommunikációs

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ SZÁRÍTÓGÉP

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ SZÁRÍTÓGÉP H HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ SZÁRÍTÓGÉP TARTALOM OLDAL KÖRNYEZETVÉDELMI TUDNIVALÓK 2 ÜZEMBE HELYEZÉS 2 ELEKTROMOS CSATLAKOZÁS 3 TEXTÍLIÁK 4 ENERGIA-TAKARÉKOSSÁG 4 IRÁNYÍTÓPANEL 5 PROGRAMOK 6 A GÉP MŰKÖDÉSE 7

Részletesebben

Kényeztesse érzékeit!

Kényeztesse érzékeit! Kényeztesse érzékeit! Passion Spas Exclusive Story Személyes kényelem Kényeztetõ masszázs Sós vizû modellek Kiváló szerkezet Környezetbarát megoldások Személyes kényelem és formatervezés A világ legkényelmesebb

Részletesebben

Buderus közepes- és nagy teljesítményû kazánok. A fûtésben otthon vagyunk. Öntöttvas és acéllemez kazánok Logano 71-1.200 kw Logano 71-19.

Buderus közepes- és nagy teljesítményû kazánok. A fûtésben otthon vagyunk. Öntöttvas és acéllemez kazánok Logano 71-1.200 kw Logano 71-19. [ Levegõ ] [ Víz ] Öntöttvas és acéllemez kazánok Logano 71-1.200 kw Logano 71-19.200 kw [ Föld ] [ Buderus ] Buderus közepes- és nagy teljesítményû kazánok A fûtésben otthon vagyunk Logano G334 és Logano

Részletesebben

U-DRIVE DUAL. Használati útmutató. Autós első- hátsó kamera készlet MT4056

U-DRIVE DUAL. Használati útmutató. Autós első- hátsó kamera készlet MT4056 U-DRIVE DUAL Autós első- hátsó kamera készlet MT4056 Használati útmutató Áttekintés HU 2 Fontos megjegyzés: a hátsó kamera tápellátása az első kameráról történik. A hátsó segédfény bekötése által akkor

Részletesebben

Többet látni... Többet nyújtani... testo 875 és testo 881

Többet látni... Többet nyújtani... testo 875 és testo 881 A jövõ elkötelezettje Többet látni... Többet nyújtani... testo 875 és testo 881 ÚJ A professzionális ipari termográfiáért testo 875 és testo 881 a professzionális ipari termográfia eszközei testo 881 hõkamera

Részletesebben

LED-es színes effektsugárzó A.D.J. Rendelési szám: 59 10 29

LED-es színes effektsugárzó A.D.J. Rendelési szám: 59 10 29 Conrad Szaküzlet 1067 Budapest, Teréz krt. 23. Tel: (061) 302-3588 Conrad Vevőszolgálat 1124 Budapest, Jagelló út 30. Tel: (061) 319-0250 LED-es színes effektsugárzó A.D.J Rendelési szám: 59 10 29 American

Részletesebben

Gyors üzembe helyezés

Gyors üzembe helyezés Támogatás Köszönjük, hogy ezt a NETGEAR terméket választotta. A készülék telepítését követően keresse meg a gyári számot a készülék címkéjén, és a számmal regisztrálja a terméket a következő webhelyen:

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI UTASÍTÁS MNPG71 Rev. 00 del 20/06/11. Mio-Sonic. Ultrahang terápiás készülék

FELHASZNÁLÓI UTASÍTÁS MNPG71 Rev. 00 del 20/06/11. Mio-Sonic. Ultrahang terápiás készülék FELHASZNÁLÓI UTASÍTÁS MNPG71 Rev. 00 del 20/06/11 Mio-Sonic Ultrahang terápiás készülék Bevezetés A Mio Sonic egy innovatív és korszerű ultrahang terápiás készülék. Egyszerű használhatósága miatt ideális

Részletesebben