Kistarcsa Város Önkormányzatának Képviselő-testülete pályázatot ír ki közterületi térfigyelő rendszer kiépítésére

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Kistarcsa Város Önkormányzatának Képviselő-testülete pályázatot ír ki közterületi térfigyelő rendszer kiépítésére"

Átírás

1 Kistarcsa Város Önkormányzatának Képviselő-testülete pályázatot ír ki közterületi térfigyelő rendszer kiépítésére Az alkalmazni kívánt műszaki rendszernek alkalmasnak kell lennie: - a mellékelt műszaki leírásnak megfelelően az események dokumentálására, A megvalósítás várható kezdő időpontja július 5. A megbízás határozott időre, a kivitelezés elvégzésére szól. A kiépített rendszer átadási határideje: július 30. A pályázatnak tartalmaznia kell: - az alkalmazni kívánt műszaki rendszer részletes leírását, a technikai és szakmai háttér bemutatását, a kivitelezés ütemtervét, - a rendszer kiépítésének Áfá-val növelt költségeit (vállalási ár), - a pályázatot benyújtó vállalkozás részletes bemutatását, eddigi tevékenységének ismertetését, (max. 2 oldal) - a pályázatot benyújtó cég, illetve alvállalkozója által már korábban legalább hasonló méretű és paraméterű térfigyelő rendszer referenciát, - a szolgáltatást végző jogi személyiségének formája szerinti, 30 napnál nem régebbi cégkivonatát vagy az egyéni vállalkozói igazolvány másolatát, - a tevékenység végzésére jogosító hatósági engedélyek másolatát, - 30 napnál nem régebbi APEH igazolást, amely alapján megállapítható, hogy nincsen köztartozása, - a szolgáltatás-felelősségbiztosítás meglétét igazoló dokumentum (kötvény) másolatát, amely érvényes a szerződésen belül okozott dologi károk megfizetésére is minimum15 millió forint értékhatárig, - a pályázatot benyújtó nyilatkozatát, amelyben vállalja, hogy a szerződés időtartama alatt fenntartja a szolgáltatás-felelősségbiztosítását, - a pályázat kiírásának évére szóló szakmai kamarai tagsági igazolást. A pályázat elbírálásánál előnyt jelenthet: - A Városban kivonuló járőrszolgálattal rendelkezik. A pályázat benyújtását követően hiánypótlásra nincs lehetőség. A hiányosan benyújtott pályázatot az elbíráló nem tudja figyelembe venni. A pályázat benyújtásának helye, módja és határideje: A pályázat benyújtásának helye: Kistarcsa Város Polgármesteri Hivatala (2143 Kistarcsa, Szabadság út 48.) A pályázat benyújtásának módja: A pályázati ajánlatokat zárt borítékban, személyesen vagy postai úton lehet benyújtani. A borítékon kérjük feltüntetni: Térfigyelő rendszer pályázat. A pályázat beérkezésének határideje: június óra. A pályázat elbírálásának módja, határideje: A beérkezett pályázatokról a bíráló bizottság javaslata alapján a Képviselő-testület a soron következő ülésén határozattal dönt. A pályázattal kapcsolatban további felvilágosítás kérhető: Tomeczné Brancs Katalin igazgatási osztályvezetőtől (telefon: 06/28/ ).

2 KISTARCSA VÁROS KÖZTERÜLETI TÉRFIGYELŐ RENDSZERÉNEK MŰSZAKI LEÍRÁSA A térfigyelő rendszer kivitelezését a kiviteli tervek alapján kell megvalósítania az ajánlattevőnek. Ez magába foglalja a kivitelezés teljes fázisának végrehajtását, az üzembe helyezést, a kiviteli és megvalósulási dokumentáció elkészítését valamint az üzemeltető személyzet kétszeri ingyenes oktatását a két heti próbaüzemmel. A térfigyelő rendszert a kor színvonalának megfelelő minőségben és technológiával kell kialakítani. A térfigyelő rendszert IP alapú videó-technikai berendezésekkel kell megvalósítani. A városi környezet beépítettségét és esztétikai körülményeit figyelembe véve az átviteli hálózat túlnyomó részben rádiófrekvenciás berendezésekből kell hogy megvalósuljon. A kábeles kialakítás az alépítményi hálózat költségigénye, ill. a légkábeles hálózat esztétikai okok miatt csak minimális szinten alkalmazható, amennyiben műszakilag indokolt. A tárgyi térfigyelő rendszer 5 kamera kiépítését jelenti, melyeket a következő pontokon kell elhelyezni: 1. Eperjesi út N E Rigómező u. N E Móra F. u. N E Október 23. tér N E Hunyadi utca N E Energiaellátás A kamerák ellátásához energiaellátási pont kialakítása szükséges, melyet a helyi áramszolgáltató kijelölt betáplálási pontjáról kell leágaztatni. Mivel magánépületből közterületre villamos vezetéket nem lehet kivezetni, így a betáplálási pontot az adott energiavételezési helyről kell leágaztatni, melynek átadási pontján egy megfelelő kismegszakítót kell kiépíteni. Az áramszolgáltató a méretlen pontról biztosítja az energiát, melynek elszámolása átalánydíjjal történik az üzemeltető és az áramszolgáltató között. A betáplálási pontot egy az áramszolgáltató által elfogadott terepi szekrényben vagy elosztószekrényben kell kialakítani, mely zárható, elektronikai úton felügyelt szabotázskapcsolóval kell ellátni. A szabotázs jelet a központban riasztásként meg kell jeleníteni a térképes felületen. Az energiaellátás kialakítható kamerapontonként vagy amennyiben a topológia megengedi több kamera egy betáplálási pontról. Légkábeles kábelvezetés esetén megfelelő kültéri kábelek (mechanikai védelem, UV álló külső burkolat, stb.) alkalmazása szükséges. Az oszlopokra történő kábeles felállást földből úgy kell kialakítani, hogy a kábel szabotázs ellen megfelelő védelemmel legyen ellátva. A kábel vezethető oszlopban, vagy oszlop mellett. Külső felvezetés során 3,5 m magasságig fém védőcső alkalmazása szükséges.

3 A központ és a munkaállomások 30 perces szünetmentes tápellátása szükséges. Átviteli hálózat Az átviteli hálózat kialakítása során lehetőleg kerülni kell a kábeles hálózat kialakítását. Csak olyan esetben fogadható el, ahol a rádiós kialakítást technológiailag nem vagy csak nagyon költséges módon lehet megvalósítani. Mindazonáltal, ha kábeles hálózat kiépítését tervezi az ajánlatadó, a szükséges tervek elkészítése és engedélyek beszerzése (közterületi hírközlő hálózat, stb.) a kivitelező feladata. A kábelek kültéri vezetése megfelelő védelem mellett kell hogy történjen. Kültéri kivitelű kábelek (UV állóság, mechanikai védelem, stb.), 3,5m alatti kábelvezetés fém védőcsőben, stb. A rendszer kialakítása során törekedni kell korszerű mikrohullámú rádiós hálózat alkalmazására. A városi környezetre való tekintettel a 2,4GHz szabad frekvencia tartomány nem használható. Szabad frekvencia alkalmazása esetén csak az 5GHz-es tartományt használó eszközök elfogadhatóak. Tekintettel a topológiára az átviteli hálózathoz megfelelő sávszélességű csatorna alkalmazása indokolt. Licenszelt hálózat tervezése esetén az állandó költséggel járó bérleti díjakat egyértelműen a bérbeadó fizeti. A hálózat tervezése során kerülni kell különböző típusú eszközök használatát. A rádiós berendezések esetén a gyártó által kültéri alkalmazásra tervezett eszközöket kell alkalmazni. Beltéri rádiós eszközök használata nem elfogadható. Továbbá szem előtt kell tartani a rendszer biztonságtechnikai alkalmazását, így csak irányított antennák alkalmazhatók (körsugárzós irodai WiFi alkalmazások nem alkalmazhatók). A rádiós kialakítás esetén biztosítani kell, hogy az adott átviteli szakaszon a rádiós rendszer megfelelő sávszélességgel rendelkezzen a szükséges kamerák számának megfelelően. A rádiós hálózat összességében éves szinten min. 98%-os rendelkezésre állást kell biztosítson, az ez alatti vállalás nem elfogadható. Videótechnikai eszközök A rendszerben minden ponton vezérelhető, ún. speeddome kamera alkalmazása szükséges. A kamera legyen képes vízszintes folyamatos 360 -os, függőleges 90 -os elfordulásra. A kamera minimálisan 35X optikai zoommal rendelkezzen és a látószöge legalább 2 -ig legyen szűkíthető. Day/night kialakítása normál színes képalkotását alacsony fényviszonyok mellett kapcsolja át fekete-fehér képalkotásra. A kamera egyéb paraméterei feleljenek meg az alábbi követelményeknek: Képfelbontás: üzemmódban Érzékenység: min. 500TVsor színes, 600TVsor Fekete/Fehér 0,5/0,05 lux (színes/ff)

4 Mivel a térfigyelő rendszer kiépítését IP alapú videó-technikával kívánjuk megvalósítani a videójelet a végpontnál IP hálózatra kell illeszteni. Tekintettel a tervezett rádiós átviteli hálózatra az IP hálózaton továbbított képek MPEG4, vagy H.264 szabványú tömörítéssel kell rendelkezzenek. A videojelek IP hálózatra illesztése történhet magában a kamerában (IP speed dome) vagy önálló video szerver alkalmazásával. Mindkét változat elfogadható, feltéve hogy a megfelelő működés (alarm kezelés, soros porti protokoll átvitel, stb.) garantálható. Az alkalmazott IP alapú rendszer esetében ismerve a rádiós rendszerek limitált sávszélességét az IP hálózaton multi-cast kommunikáció megvalósításának lehetőségét biztosítani kell, mely funkcióval az IP illesztőknek/kameráknak és a hálózati aktív eszközöknek is rendelkezniük kell. A rádiós távközlési rendszerek és az alkalmazás biztonságtechnikai vonzata miatt az IP hálózatot úgy kell kialakítani, hogy illetéktelen fél ne tudjon a hálózathoz hozzáférni. Ezek megvalósítására az IP illesztőknek, rádiós berendezéseknek képesnek kell lenniük IP szűrésre, valamint megfelelő titkosításra. A pályázati anyagban leadott berendezések adatlapjaiból ezen információk felmérhetőek kell legyenek. A kamera adjon folyamatos értékelhető képet, az átvitt kép felbontása min. 704x576 felbontású kell legyen. A megjelenítés során alkalmazott kép biztosítson folyamatos képi információt az operátorok felé. A rögzítés során min. 12 kép/mp sebességű jelfolyamot kell használni. A kamerák képeit a megjelenítéstől függetlenül folyamatos rögzítéssel kell tárolni. A rögzítő berendezés megfelelő tárkapacitással kell rendelkezzen, ill. az előírásoknak megfelelően biztosítsa minden kamera 5 napi képanyagának tárolását, valamint az esetleges események anyagainak védelmét, melyet a rendszer az előírt 5 napon túl is képes archiválni (kb. 1 napi tárhely). Központ A központ kialakítását úgy kell megtervezni, hogy a központi szerverszámítógép és munkaállomás megfelelő üzemi körülmények között kerüljön elhelyezésre. A központban 1 munkaállomást és 1 független rögzítő szervert kell elhelyezni. Amennyiben a két feladatot egyetlen számítógép is képes biztonságosan ellátni, úgy az egyetlen gépes kiépítés is elfogadható. A központban a munkaállomások száma bővíthető kell, hogy legyen. Mivel a szerverszámítógépekben folyamatos írás történik a merevlemezek megfelelő üzemi hőmérsékletét biztosítani kell. A rögzítő eszközökben 24 órás folyamatos írásra tervezett merevlemezeket javasolt alkalmazni. A rögzítés folyamatosságának biztosítása érdekében a tervezett merevlemezek kiemelten fontosak a pályázati anyagban az ajánlatadó adja meg a tervezett merevlemez típusát. A munkaállomás legalább duál monitoros kialakításban kell készüljön, mely monitorok min. 17 LCD monitorok kell, hogy legyenek. Az elsődleges monitoron történik a kiválasztott kamera vezérlése, míg a másodlagos monitoron osztott képes megjelenítés, ill. térképlap megjelenítését kell megvalósítani. Emellett a megjelenítő

5 munkaállomáson legyen lehetőség a rögzített felvételek visszakeresésére, lejátszására, ill. archiválására. A munkaállomás ergonómiailag legyen alkalmas a folyamatos munkavégzésre. Szoftver - magyar nyelvű kezelő felület - min. 16 kamerakép osztott képes megjelenítés esetén - több képernyő ablak kezelése - a megjelenítő szoftver biztosítsa, hogy a rögzített képarányban jelenjen meg a munkaállomáson a kép (képarány torzulás nem következhet be) - több videokép egyidejű visszajátszása - automatikus riasztás végponti jelzések (videojel-vesztés, szabotázs) esetén - mozgásérzékelési riasztás - riasztási esemény ben történő továbbítása - további kliens szoftver példányok költség nélkül legyenek telepíthetőek Adatátviteli hálózat - minimum átviteli sávszélesség (gerinchálózat tekintetében): 50Mbps - végponti berendezések átviteli sávszélesség: min. 10Mbps duplex adatátvitel - az adatátviteli egység ipari, kültéri kivitelű legyen - villámvédelem, túlfeszültség védelem kiépítése (minimum D osztályú) - 5GHz-es szabad frekvencia alkalmazása - CE minősítéssel - megfelelő titkosítási funkcióval (AES, TKIP) - alkalmas legyen további végpontok csatlakoztatására Kamerák - automatikus és valós day/night funkció, kapcsolható IR vágó szűrővel - minimális fényérzékenység: 0,5/0,05 (nappali/éjszakai mód) - képfelbontás min. 500TVsor színes, min. 600TVsor Fekete/Fehér üzemmódban - min. 35X optikai zoom - automatikus fókuszálással rendelkezzen - RS485 vezérlés folyamatos forgatás, 90 döntés - legalább 64, egyenként elnevezhető prepozíció legyen beállítható rajta - nagy sebességű (legalább 300 /sec) fordítás prepozícióba, - Pelco (D/P) protokollon keresztül legyen vezérelhető - kamera menü legyen távolról elérhető - jel/zaj viszony legalább 50dB legyen - időjárásálló, kültéri kivitelű, belső légkeringetéssel és vezérelt fűtéssel rendelkező kameraházban kerüljenek elhelyezésre - H.264/MPEG4 tömörítési eljárás, legjobb képminőség (legkisebb tömörítés), min. 704x576 felbontás, min.12 fps átvitel élő/rögzítésre egyaránt

6 - beépített tűzfal (IP kamera/enkóder) Video szerver (amennyiben nem kamerába integrált változat szerepel az ajánlatban) - H.264/MPEG4 tömörítési eljárás, legjobb képminőség (legkisebb tömörítés), min. 704x576 felbontás, min.12 fps átvitel élő/rögzítésre egyaránt - Két önálló jelfolyam kódolására legyen alkalmas (Külön sebesség legyen megadható az élőkép megjelenítésére, illetve a kép rögzítésre) - Rendelkezzen legalább egy transzparens RS485/422 soros porttal (kamera vezérlés számára) - Standard IP hálózatra legyen illeszthető - Rendelkezzen önálló alarm ki és bemenetekkel (szekrény szabotázs jelzéséhez) Tartókonzol - időjárásálló kivitel Végponti szerelvények, dobozok - IP65 védettség - szabotázsvédett kültéri doboz, szekrény elektronikus felügyelet - villám- és túlfeszültség védelem A telepítésre kerülő rendszer lehetőleg legyen képes együtt működni a kistérségben már működő (Bag, Tura, Gödöllő) térfigyelő rendszerekkel. A térfigyelő rendszer központját a kistarcsai Önkormányzat erre kijelölt helyiségében kell végződtetni.

Megvalósult Intellio megoldások

Megvalósult Intellio megoldások Megvalósult Intellio megoldások IP alapú CCTV rendszerek Magyarországon Rendszer komponensek Az Intellio egy kompakt rendszer Intellio kamerák Intellio szerver(ek) Intellio kliens(ek) Átviteli hálózat

Részletesebben

ÁRAJÁNLAT TÉRFIGYELŐ RENDSZER KIÉPÍTÉS TAKSONY

ÁRAJÁNLAT TÉRFIGYELŐ RENDSZER KIÉPÍTÉS TAKSONY ÁRAJÁNLAT TÉRFIGYELŐ RENDSZER KIÉPÍTÉS TAKSONY KÉSZÜLT: 2014-07-29 Cégjegyzékszám: 01-09-716697 1/7 2 Előzmények Taksony község területén kialakítandó, térfigyelő és képrögzítő rendszer koncepcióját, a

Részletesebben

SAMSUNG SSM-8000 szoftvercsomag

SAMSUNG SSM-8000 szoftvercsomag SAMSUNG SSM-8000 szoftvercsomag A Samsung SSM-8000 szoftvercsomag a Samsung által forgalmazott IP kamerák, digitális rögzítők, hálózati rögzítők, encoderek közös grafikai felületen történő megjelenítését

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S. Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének. 2011. június 29-i ülésére. Az előterjesztést készítette:

E L Ő T E R J E S Z T É S. Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének. 2011. június 29-i ülésére. Az előterjesztést készítette: 5214-1/2011. E L Ő T E R J E S Z T É S Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. június 29-i ülésére Tárgy: Térfigyelő kamerarendszer fejlesztése Az előterjesztést készítette: Vincze

Részletesebben

A térfigyelő kamerarendszerek létesítésével szemben támasztott főbb műszaki követelmények.

A térfigyelő kamerarendszerek létesítésével szemben támasztott főbb műszaki követelmények. A térfigyelő kamerarendszerek létesítésével szemben támasztott főbb műszaki követelmények. Általános követelmények A felhasznált eszközöknek meg kell felelniük a magyar jogszabályokban, magyar szabványokban

Részletesebben

11. Előterjesztés Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2009. december 16-i ülésére. Tárgy: Térfigyelő rendszer kialakítása.

11. Előterjesztés Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2009. december 16-i ülésére. Tárgy: Térfigyelő rendszer kialakítása. Előterjesztés Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2009. december 16-i ülésére 11. Tárgy: Térfigyelő rendszer kialakítása. Az előterjesztést készítette: Nagy István vezető tanácsos Intézményirányító

Részletesebben

Városi térfigyelő rendszer bővítése eredmény

Városi térfigyelő rendszer bővítése eredmény Városi térfigyelő rendszer bővítése eredmény Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/83 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Tájékoztató az eljárás eredményéről (1-es minta)/ké/2013.07.01 KÉ Eljárás

Részletesebben

Városi térfigyelő rendszer bővítése eredmény

Városi térfigyelő rendszer bővítése eredmény Városi térfigyelő rendszer bővítése eredmény Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/83 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Tájékoztató az eljárás eredményéről (1-es minta)/ké/2013.07.01 KÉ Eljárás

Részletesebben

Árlista. Dome kamerák Megnevezés Lista ár. 1/3, 650TVL, SONY, D-WDR, OSD, DNR, alacsony fényérzékenység

Árlista. Dome kamerák Megnevezés Lista ár. 1/3, 650TVL, SONY, D-WDR, OSD, DNR, alacsony fényérzékenység Árlista 2014. január 30-tól visszavonásig. Dome kamerák AXIRDBSHD 11 590 1/3, 650TVL, SONY, D-WDR, OSD, DNR, alacsony fényérzékenység AXIRDBHNB 11 290 1/3", 700TVL, SHARP, 960H, alacsony fényérzékenység

Részletesebben

Előadás témája: DVR-ek és hálózati beállításuk Szentandrási-Szabó Attila Műszaki és kereskedelmi igazgató

Előadás témája: DVR-ek és hálózati beállításuk Szentandrási-Szabó Attila Műszaki és kereskedelmi igazgató Előadás témája: DVR-ek és hálózati beállításuk Előadó: Szentandrási-Szabó Attila Műszaki és kereskedelmi igazgató 720p AHD valós idejű DVR-ek Duál technológia (analóg/ahd) Automatikus videojel felismerés

Részletesebben

A legjobb ár/érték arányú CCTV rendszer HD technológiával koax kábelen történő adatátvitellel 500m távolságig

A legjobb ár/érték arányú CCTV rendszer HD technológiával koax kábelen történő adatátvitellel 500m távolságig DCA-BV5241 A legjobb ár/érték arányú CCTV rendszer HD technológiával koax kábelen történő adatátvitellel 500m távolságig Az AHD technológia előnyei a hagyományos analóg rendszerhez képest Nagy felbontás

Részletesebben

3. kérdéscsoport. 15. oldal, VI.6.4-es bekezdés "a képalkotás minősége alapján"

3. kérdéscsoport. 15. oldal, VI.6.4-es bekezdés a képalkotás minősége alapján Kiegészítő tájékoztatás a "Közterületi videó kamerás térfelügyeleti rendszer I. ütemének kialakítása felügyeleti központokkal, kommunikációs és energiaellátó alrendszerrel" tárgyú eljárás kapcsán. 3. kérdéscsoport

Részletesebben

NHDR-3104AHD-II NHDR-3108AHD-II NHDR-3116AHD-II NHDR-5004AHD-II NHDR-5008AHD-II NHDR-5016AHD-II NHDR-5204AHD NHDR-5208AHD. Telepítői Segédlet

NHDR-3104AHD-II NHDR-3108AHD-II NHDR-3116AHD-II NHDR-5004AHD-II NHDR-5008AHD-II NHDR-5016AHD-II NHDR-5204AHD NHDR-5208AHD. Telepítői Segédlet NHDR-3104AHD-II NHDR-3108AHD-II NHDR-3116AHD-II NHDR-5004AHD-II NHDR-5008AHD-II NHDR-5016AHD-II NHDR-5204AHD NHDR-5208AHD Telepítői Segédlet 2016.08.03. Köszönjük, hogy a Novus termékeket választotta!

Részletesebben

SCADA-alapú videó-felügyeleti rendszerek

SCADA-alapú videó-felügyeleti rendszerek SCADA-alapú videó-felügyeleti rendszerek Megoldások centralizált és elosztott videó-felügyeleti architektúrák esetére Képzelje el egy pillanatra, hogy SCADA rendszerében minden alarm esetén felugrik egy

Részletesebben

NVR-7308P8-H2 NVR-7316P8-H2 NVR-7524P8-H4

NVR-7308P8-H2 NVR-7316P8-H2 NVR-7524P8-H4 NVR-7308P8-H2 NVR-7316P8-H2 NVR-7524P8-H4 Telepítői Segédlet 2016.08.02. Köszönjük, hogy a Novus termékeket választotta! Megj.: A termékek teljes leírását, minősítését és a szükséges szoftvereket a következő

Részletesebben

Árlista. 1/3, 650TVL, SONY, D-WDR, OSD, DNR, alacsony fényérzékenység GYM

Árlista. 1/3, 650TVL, SONY, D-WDR, OSD, DNR, alacsony fényérzékenység GYM Árlista Dome kamerák AXIRDBSHD 11 590 Ft 1/3, 650TVL, SONY, D-WDR, OSD, DNR, alacsony fényérzékenység AXIRDBHNB 9 990 Ft 1/3", 700TVL, SHARP, 960H, alacsony fényérzékenység AXIRDBNEC 9 790 Ft 1/3, 800TVL,

Részletesebben

8. melléklet a 92/2011. (XII. 30.) NFM rendelethez A SZERZŐDÉS TELJESÍTÉSÉRE VONATKOZÓ INFORMÁCIÓK I. SZAKASZ: A SZERZŐDÉS ALANYAI

8. melléklet a 92/2011. (XII. 30.) NFM rendelethez A SZERZŐDÉS TELJESÍTÉSÉRE VONATKOZÓ INFORMÁCIÓK I. SZAKASZ: A SZERZŐDÉS ALANYAI 1 8. melléklet a 92/2011. (XII. 30.) NFM rendelethez A SZERZŐDÉS TELJESÍTÉSÉRE VONATKOZÓ INFORMÁCIÓK I. SZAKASZ: A SZERZŐDÉS ALANYAI I.1) AZ AJÁNLATKÉRŐKÉNT SZERZŐDŐ FÉL NEVE ÉS CÍME Hivatalos név: Szentgotthárd

Részletesebben

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ STORESAFE PRO II DIGITÁLIS RÖGZÍTŐ

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ STORESAFE PRO II DIGITÁLIS RÖGZÍTŐ KEZELÉSI ÚTMUTATÓ STORESAFE PRO II DIGITÁLIS RÖGZÍTŐ A rendszer telepítője és a kézikönyv készítője: MULTI ALARM ZRT. 1092 Budapeset, Bakáts tér 2. Tel.: 1/666-2130; Fax: 1/666-2180 www.multialarm.hu budapest@multialarm.hu

Részletesebben

Kültéri szünetmentes tápegységek térfigyelő rendszerekhez

Kültéri szünetmentes tápegységek térfigyelő rendszerekhez Kültéri szünetmentes tápegységek térfigyelő rendszerekhez Általános leírás A térfigyelő rendszerek megfelelő hatékonyságú üzemeltetésének feltétele, hogy a rendszer minden eleme lehetőség szerinti legkevesebb

Részletesebben

Bemutatkozik az AHD technológia!

Bemutatkozik az AHD technológia! Bemutatkozik az AHD technológia! Utolsó szerkesztés: 2015. október 6. Készítette: PROVISION-ISR Fordította és szerkesztette: Szentandrási-Szabó Attila A Provision-ISR új AHD termékei teljesen kompatibilisek

Részletesebben

CM6800 Mátrix Mikroprocesszor alapú videó mátrix, 32 x 6

CM6800 Mátrix Mikroprocesszor alapú videó mátrix, 32 x 6 CM6800 Mátrix Mikroprocesszor alapú videó mátrix, 32 x 6 Termék leírás: 32 Videó bemenet, 6 Videó kimenet Kameraképek kapcsolása, multiplexer, dome kamera (Spectra, Esprit), PTZ vezérlés, riasztási bementek

Részletesebben

Intelligens biztonsági megoldások. Távfelügyelet

Intelligens biztonsági megoldások. Távfelügyelet Intelligens biztonsági megoldások A riasztást fogadó távfelügyeleti központok felelősek a felügyelt helyszínekről érkező információ hatékony feldolgozásáért, és a bejövő eseményekhez tartozó azonnali intézkedésekért.

Részletesebben

A legjobb ár/érték arányú CCTV rendszer HD technológiával koax kábelen történő adatátvitellel 500m távolságig

A legjobb ár/érték arányú CCTV rendszer HD technológiával koax kábelen történő adatátvitellel 500m távolságig DCA-BV3143 A legjobb ár/érték arányú CCTV rendszer HD technológiával koax kábelen történő adatátvitellel 500m távolságig AN ROS A HAM Az AHD technológia előnyei a hagyományos analóg rendszerhez képest

Részletesebben

HiWatch VIDEO MEGFIGYELÉSI MEGOLDÁSOK KISVÁLLALATI ÉS LAKOSSÁGI FELHASZNÁLÁSRA. Professzionális biztonság egyszerűen

HiWatch VIDEO MEGFIGYELÉSI MEGOLDÁSOK KISVÁLLALATI ÉS LAKOSSÁGI FELHASZNÁLÁSRA. Professzionális biztonság egyszerűen HiWatch VIDEO MEGFIGYELÉSI MEGOLDÁSOK KISVÁLLALATI ÉS LAKOSSÁGI FELHASZNÁLÁSRA Professzionális biztonság egyszerűen TELJES TERMÉKPALETTA HD ANALÓG ÉS IP VIDEOTECHNIKAI ESZKÖZÖKBŐL EGYETLEN FELÜLETEN HiWatch:

Részletesebben

KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS

KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS 19. melléklet a 44/2015. (XI. 2.) MvM rendelethez 31 KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS Összefoglaló tájékoztatás A Kbt. 113. (1) bekezdés szerinti eljárások esetében. Az érdekelt gazdasági szereplőknek tájékoztatniuk

Részletesebben

NVR-ek. Megjelölés magyarázata. 720p 960p 1080p. 5Mp ONVIF

NVR-ek. Megjelölés magyarázata. 720p 960p 1080p. 5Mp ONVIF ONVIF Kétirányú hang Dual Video kimenet HDMI/VGA kimenet PTZ támogatás RS-5 támogatás Egér USB bemenet Külső IR vevő csatlakozás Web böngészős csatlakozás Mobiltelefonos távelérés CMS távfelügyeleti szoftver

Részletesebben

HiWatch VIDEO MEGFIGYELÉSI MEGOLDÁSOK KISVÁLLALATI ÉS LAKOSSÁGI FELHASZNÁLÁSRA. Professzionális biztonság egyszerűen

HiWatch VIDEO MEGFIGYELÉSI MEGOLDÁSOK KISVÁLLALATI ÉS LAKOSSÁGI FELHASZNÁLÁSRA. Professzionális biztonság egyszerűen HiWatch VIDEO MEGFIGYELÉSI MEGOLDÁSOK KISVÁLLALATI ÉS LAKOSSÁGI FELHASZNÁLÁSRA Professzionális biztonság egyszerűen TELJES TERMÉKPALETTA HD ANALÓG ÉS IP VIDEOTECHNIKAI ESZKÖZÖKBŐL EGYETLEN FELÜLETEN HiWatch:

Részletesebben

Procontrol VRecX. Kezelői kézikönyv. Kamerás megfigyelőrendszer. Verzió: 1.1 2012.

Procontrol VRecX. Kezelői kézikönyv. Kamerás megfigyelőrendszer. Verzió: 1.1 2012. Procontrol VRecX Kamerás megfigyelőrendszer Kezelői kézikönyv Verzió: 1.1 2012. 2010 Procontrol Electronics Ltd. Minden jog fenntartva. A Worktime, a Workstar, a WtKomm a Procontrol Electronics Ltd. hivatalos

Részletesebben

MABISZ MINŐ SÍTÉSI TANÚSÍTVÁNY

MABISZ MINŐ SÍTÉSI TANÚSÍTVÁNY Nytsz: 2414-13/20040422 MABISZ MINŐ SÍTÉSI TANÚSÍTVÁNY Minősítés ideje Meghosszabbítás Minősítés lejárta 2004. április 22. 2007. április 22. Minősítés helye: MABISZ Minősítő Bizottság hivatalos helyisége

Részletesebben

Előadás témája: DVR-ek és hálózati beállításuk. igazgató. Szentandrási-Szabó Attila Műszaki és kereskedelmi

Előadás témája: DVR-ek és hálózati beállításuk. igazgató. Szentandrási-Szabó Attila Műszaki és kereskedelmi Előadás témája: DVR-ek és hálózati beállításuk Előadó: igazgató Szentandrási-Szabó Attila Műszaki és kereskedelmi A DVR kínálat bemutatása SAMSUNG SRD sorozatú DVR bemutatása; PROVISION-ISR DVR-ek bemutatása.

Részletesebben

Előadás témája: DVR-ek és hálózati beállításuk Szentandrási-Szabó Attila műszaki vezető

Előadás témája: DVR-ek és hálózati beállításuk Szentandrási-Szabó Attila műszaki vezető Előadás témája: DVR-ek és hálózati beállításuk Előadó: Szentandrási-Szabó Attila műszaki vezető A DVR kínálat bemutatása AVTECH MDR, AVC sorozatú DVR-ek bemutatása; SAMSUNG SRD sorozatú DVR bemutatása;

Részletesebben

A nagyszámú kiegészítő tájékoztatás kérdései miatt fontolóra vesszük a pályázat beadási határidejének módosítását.

A nagyszámú kiegészítő tájékoztatás kérdései miatt fontolóra vesszük a pályázat beadási határidejének módosítását. Kiegészítő tájékoztatás a "Közterületi videó kamerás térfelügyeleti rendszer I. ütemének kialakítása felügyeleti központokkal, kommunikációs és energiaellátó alrendszerrel" tárgyú eljárás kapcsán. 2. kérdéscsoport

Részletesebben

Min. megvilágítás és IR távolság. Optika. [Színes]: ICR off : 0.5Lux ICR on : 0.002Lux [Fekete-Fehér]: ICR off : 0.1Lux ICR off : 0.

Min. megvilágítás és IR távolság. Optika. [Színes]: ICR off : 0.5Lux ICR on : 0.002Lux [Fekete-Fehér]: ICR off : 0.1Lux ICR off : 0. Golden-eye IP termékek Típus Kép Cikkszám Listaár (USD) Max. Felbontás Max. Képfrissítés Optika Min. megvilágítás és IR távolság Éjjel/Nappali technológia Audio Audio Codec Helyi tárolás Védelem Tápellátás

Részletesebben

TELE-OPERATOR UTS v.14 Field IPTV műszer. Adatlap

TELE-OPERATOR UTS v.14 Field IPTV műszer. Adatlap TELE-OPERATOR UTS v.14 Field IPTV műszer Adatlap COMPU-CONSULT Kft. 2009. augusztus 3. Dokumentáció Tárgy: TELE-OPERATOR UTS v.14 Field IPTV műszer Adatlap (6. kiadás) Kiadta: CONSULT-CONSULT Kft. Dátum:

Részletesebben

GOKI GQ-8505A 4 CSATORNÁS KÉPOSZTÓ. Felhasználói kézikönyv

GOKI GQ-8505A 4 CSATORNÁS KÉPOSZTÓ. Felhasználói kézikönyv GOKI GQ-8505A 4 CSATORNÁS KÉPOSZTÓ Felhasználói kézikönyv A dokumentáció a DELTON KFT. szellemi tulajdona, ezért annak változtatása jogi következményeket vonhat maga után. A fordításból, illetve a nyomdai

Részletesebben

Főbb jellemzők ADATLAP ILD-310E-BL TÍPUSÚ HÁLÓZATI CSŐKAMERA FEDÉLZETI INTELLIGENCIÁVAL 75 IR LED* IR-megvilágítás 110 méterig

Főbb jellemzők ADATLAP ILD-310E-BL TÍPUSÚ HÁLÓZATI CSŐKAMERA FEDÉLZETI INTELLIGENCIÁVAL 75 IR LED* IR-megvilágítás 110 méterig Főbb jellemzők 75 IR LED* IR-megvilágítás 110 méterig Infrafényerő-szabályozás 1,3 MPix WDR szenzor Sávszélesség-menedzsment Pre- és post-alarm Kamerariasztási állapot kiváltása Detektorok rangsorolása

Részletesebben

Tisztelt Bizottságok!

Tisztelt Bizottságok! Elıterjesztés a Gazdasági és Pénzügyi Bizottság, valamint a Közbiztonsági Ideiglenes Bizottság együttes ülésére Tárgy: Térfigyelı kamerák kiépítése Szekszárdon Tisztelt Bizottságok! A 2012. március 1-i

Részletesebben

K I V O N A T. a Tolna Megyei Önkormányzat Közgyűlése 2007. szeptember 28-i ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. a Tolna Megyei Önkormányzat Közgyűlése 2007. szeptember 28-i ülésének jegyzőkönyvéből Szám: 2-7/2007. K I V O N A T a Tolna Megyei Önkormányzat Közgyűlése 2007. szeptember 28-i ülésének jegyzőkönyvéből A Tolna Megyei Közgyűlés 96/2007. (IX. 28.) közgyűlési határozata önkormányzati kötvény

Részletesebben

Biztonságtechnikai szimpózium Budapest

Biztonságtechnikai szimpózium Budapest Biztonságtechnikai szimpózium Budapest Itt a Megapixel korszak MP IP analóg áron? LDSZ Kft. 2014. Február 21. TARTALOM IdentiVision IP kamerák IdentiVision IP NVR-ek, Hogyan, mivel tudjuk rögzíteni? IdentiVision

Részletesebben

INTELLIGENS KERESÉS 3D PTZ VEZÉRLÉS INSTANT PLAYBACK EXTRÉM GYORS, ERGONOMIKUS MENÜ PC/MOBIL KLIENS FELHŐ ALAPÚ ELÉRÉS PUSH ÜZENETEK GYÁRTÓI DDNS

INTELLIGENS KERESÉS 3D PTZ VEZÉRLÉS INSTANT PLAYBACK EXTRÉM GYORS, ERGONOMIKUS MENÜ PC/MOBIL KLIENS FELHŐ ALAPÚ ELÉRÉS PUSH ÜZENETEK GYÁRTÓI DDNS 2017 Q2 DVR-NVR Legfontosabb közös tulajdonságok INSTANT PLAYBACK INTELLIGENS KERESÉS 3D PTZ VEZÉRLÉS Instant (azonnali) Playback használatával akár 5 másodperctől 5 percig terjedő, az eseményt megelőző

Részletesebben

8*5MP / 16*3MP / 16*2MP. LAN, WIFI (opciós access point-tal), 3G (opciós mobil routerrel). Ingyenes távoli betekintő CLOUD (felhő) szolgáltatás. Ingyenes CMS távfelügyeleti, mobiltelefon kliens szoftver.

Részletesebben

M A B I S Z T E R M É K - M E G F E L E L Ő S É G I A J Á N L Á S

M A B I S Z T E R M É K - M E G F E L E L Ő S É G I A J Á N L Á S N y t s z : 4 2 5 7-9 - 5 / 2 0 0 8 0 9 1 8 M A B I S Z T E R M É K - M E G F E L E L Ő S É G I A J Á N L Á S Bizottsági ülés ideje Meghosszabbítás Ajánlás lejárta 2005. szeptember 22. 2008. szeptember

Részletesebben

Bem utca páratlan oldali járda építési munkák

Bem utca páratlan oldali járda építési munkák AJÁNLATKÉRÉS Bem utca páratlan oldali járda építési munkák Tárgyú eljáráshoz 1. Az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma, e-mail címe: Neve: Répcelak Város Önkormányzata Képviseli: Dr. Németh

Részletesebben

Antenna Hungária Jövőbe mutató WiFi megoldások

Antenna Hungária Jövőbe mutató WiFi megoldások Antenna Hungária Jövőbe mutató WiFi megoldások KIFÜ színpad Infotér Konferencia 2016. november 9. Lázár János Távközlési Üzletágvezető Antenna Hungária vezeték nélküli stratégia és célkitűzések ANTENNA

Részletesebben

DBM-21S. Beltéri dóm kamera. Felhasználói kézikönyv. Bozsák Tamás Használat előtt olvassa el a kézikönyvet és őrizze meg a későbbiekre.

DBM-21S. Beltéri dóm kamera. Felhasználói kézikönyv. Bozsák Tamás Használat előtt olvassa el a kézikönyvet és őrizze meg a későbbiekre. DBM-21S Beltéri dóm kamera Felhasználói kézikönyv Bozsák Tamás Használat előtt olvassa el a kézikönyvet és őrizze meg a későbbiekre. Szatellit Zrt. Bozsák Tamás TARTALOMJEGYZÉK 1. Felhasználói információk...

Részletesebben

Panasonic video kaputelefon és kamera rendszer

Panasonic video kaputelefon és kamera rendszer Panasonic video kaputelefon és kamera rendszer Egy kis történelem Műszaki tartalom 2013/2014 300,000 db 2012 2008 22,000 db 2004 Video Intercom with IP (mobile phone) Touch screen monitor 70years ago 50years

Részletesebben

IP - Áttekintés. Tények! IP 9 évvel ezelőtt indult. Mindössze a piac (otthoni, irodai, üzleti, gyári, stb.) 15% aip.

IP - Áttekintés. Tények! IP 9 évvel ezelőtt indult. Mindössze a piac (otthoni, irodai, üzleti, gyári, stb.) 15% aip. IP Szeminárium IP - Áttekintés Tények! IP 9 évvel ezelőtt indult. Mindössze a piac (otthoni, irodai, üzleti, gyári, stb.) 15% aip. IP - Áttekintés IP előnyei Kábelezés csökkenő költség A legtöbb IP telepítés

Részletesebben

10. Pénzügyi, Területfejlesztési és Közbeszerzési Bizottság

10. Pénzügyi, Területfejlesztési és Közbeszerzési Bizottság Előterjesztés Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2010. május 19. ülésére 10. Tárgy: Lajosmizse Város térfigyelő rendszerének kialakítása. Az előterjesztést készítette: Nagy István vezető

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Ásotthalom Béke u. 10/A sz. alatti volt Őzike Presszó,

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Ásotthalom Béke u. 10/A sz. alatti volt Őzike Presszó, 1. számú melléklet PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Ásotthalom Község Önkormányzata pályázatot hirdet a kizárólagos tulajdonában lévő, 6783 Ásotthalom Béke u. 10/A sz. alatti volt Őzike Presszó, összesen 113 m 2 alapterületű

Részletesebben

Foscam kamera szett: FN3108XE-B4-1T - 4 x 1Mp, 1TB HDD, saját PoE - KIFUTOTT, NEM ELÉRHETŐ

Foscam kamera szett: FN3108XE-B4-1T - 4 x 1Mp, 1TB HDD, saját PoE - KIFUTOTT, NEM ELÉRHETŐ ONLINECAMERA - Nagy Látószög, WiFi, PoE, NVR, Infra, Memóriakártya támogatás webhelyen lett közzétéve (https://onlinecamera.net) Címlap > Foscam kamera szett: FN3108XE-B4-1T - 4 x 1Mp, 1TB HDD, saját PoE

Részletesebben

Biztonságtechnikai Szimpózium Budapest

Biztonságtechnikai Szimpózium Budapest Biztonságtechnikai Szimpózium Budapest IdentiVision 1-2-3-5 MegaPixel IP kamerák és velük a térfigyelő rendszerek kiépítése LDSZ Kft. 2015. Január 29. IdentiVision rendszer digaram Mekkora a legnagyobb

Részletesebben

Műszaki leírás Napelemes rendszer telepítése Itt-Hon Nyírparasznyán Egyesület, Közösségi Házába (4822 Nyírparasznya, Rákóczi u. 110. Hrsz.: 245.) épületvillamossági kiviteli tervéhez Előzmények: Megbízó:

Részletesebben

SZAKMAI ANYAG. Térfigyelő kamerarendszer bővítése Mezőfalván

SZAKMAI ANYAG. Térfigyelő kamerarendszer bővítése Mezőfalván Mezőfalvi Polgárőr Egyesület 2422 Mezőfalva József Nádor u. 19. SZAKMAI ANYAG Térfigyelő kamerarendszer bővítése Mezőfalván 2014. Mezőfalvi Polgárőr Egyesület bemutatása A Mezőfalvi Polgárőrség 1992-ben

Részletesebben

MASCO Biztonságtechnikai és Nyílászáró Automatizálási Kereskedelmi Kft.

MASCO Biztonságtechnikai és Nyílászáró Automatizálási Kereskedelmi Kft. i MASCO Biztonságtechnikai és Nyílászáró Automatizálási Kereskedelmi Kft. H-1045 Hungary, Budapest, Madridi u. 2. Nyitvatartás: 8-17 óráig minden munkanapon Telefon: (+36 1) 390 4170 Fax: (+36 1) 390 4173

Részletesebben

Közbeszerzési Értesítő száma: 2014/99

Közbeszerzési Értesítő száma: 2014/99 Tájékoztató az eljárás eredményéről-budapest aluljáró térfigyelő rendszer bővítése a M4 metró Kelenföld- Örmező és Móricz Zsigmond körtéri állomások helyszínén Közbeszerzési Értesítő száma: 2014/99 Beszerzés

Részletesebben

Irányítástechnika fejlődési irányai

Irányítástechnika fejlődési irányai Irányítástechnika fejlődési irányai Irányítástechnikai megoldások Rendszer felépítések 1 Rendszer felépítést, üzemeltetést befolyásoló tényezők Az üzemeltető hozzáállása, felkészültsége, technológia ismerete

Részletesebben

Majosháza Község Önkormányzatának Polgármestere 2339 Majosháza, Kossuth u. 34., Tel: 06/ , Fax: 06/ ,

Majosháza Község Önkormányzatának Polgármestere 2339 Majosháza, Kossuth u. 34., Tel: 06/ , Fax: 06/ , Majosháza Község Önkormányzatának Polgármestere 2339 Majosháza, Kossuth u. 34., Tel: 06/24-511-830, Fax: 06/24-511-831, E-mail: majoshaza@majoshaza.hu ELŐTERJESZTÉS Majosháza Község Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV IL-REF20H mozgásérzékelős LED reflektorhoz www.inlightled.hu Bevezetés A passzív, infravörös érzékelővel ellátott LED reflektor érzékeli a mozgást, valamint a testhőmérsékletet.

Részletesebben

VEZETÉK NÉLKÜLI SZÍNES INFRA KAMERA DIGITÁLIS VIDEO RÖGZÍTİVEL CIKKSZÁM GP-812BF (KAMERA GP-812T, DVR GP-7301)

VEZETÉK NÉLKÜLI SZÍNES INFRA KAMERA DIGITÁLIS VIDEO RÖGZÍTİVEL CIKKSZÁM GP-812BF (KAMERA GP-812T, DVR GP-7301) VEZETÉK NÉLKÜLI SZÍNES INFRA KAMERA HU DIGITÁLIS VIDEO RÖGZÍTİVEL CIKKSZÁM GP-812BF (KAMERA GP-812T, DVR GP-7301) Kérjük, olvassa el a használati útmutatót, mielıtt használatba venné a kamera szettet.

Részletesebben

ivms-4200 kliensszoftver

ivms-4200 kliensszoftver ivms-4200 kliensszoftver Felhasználói segédlet v1.02 2012.11.21. HU 1. TARTALOM 1. Tartalom... 2 2. Bevezető... 2 2.1. Felhasználás... 2 2.2. Hardverigény... 2 3. Használat... 3 3.1. Vezérlőpult... 3 3.2.

Részletesebben

VIDEÓ KAPUTELEFON FEKETE-FEHÉR CMOS KAMERÁVAL

VIDEÓ KAPUTELEFON FEKETE-FEHÉR CMOS KAMERÁVAL VIDEÓ KAPUTELEFON FEKETE-FEHÉR CMOS KAMERÁVAL MODEL VD-5541M2 Köszönjük, hogy az általunk forgalmazott terméket választotta. Ez a videó kaputelefon könnyen telepíthető, használata egyszerű. A legoptimálisabb

Részletesebben

SAMSUNG analog box kamerák

SAMSUNG analog box kamerák SAMSUNG analog box kamerák Termékkód: SCB1001P Leírás: SAMSUNG Day&Night box kamera, 1/3"-os Super HAD CCD chip, W3 DSP chip, 600Tvsor, 0,1lux/F1,2, OSD menü, privát zónák kitakarási lehetősége, AES, AIC

Részletesebben

MABISZ TERMÉK-MEGFELELŐ SÉGI AJÁNLÁS

MABISZ TERMÉK-MEGFELELŐ SÉGI AJÁNLÁS Nytsz: 3146-10-5/20060216 MABISZ TERMÉK-MEGFELELŐ SÉGI AJÁNLÁS Bizottsági ülés ideje Ajánlás lejárta 2006. február 16. 2011. február 28. Termék vizsgálat helye: MABISZ VAGYONVÉDELMI ÉS KÁRMEGELŐZÉSI BIZOTTSÁG

Részletesebben

P Á L Y Á Z A T I K I Í R Á S. Dunavarsány Város Önkormányzatának. tulajdonában lévő

P Á L Y Á Z A T I K I Í R Á S. Dunavarsány Város Önkormányzatának. tulajdonában lévő Dunavarsány Város Önkormányzata 2336 Dunavarsány, Kossuth Lajos utca 18., www.dunavarsany.hu 24/521-040, 24/521-041, Fax: 24/521-056 P Á L Y Á Z A T I K I Í R Á S Dunavarsány Város Önkormányzatának tulajdonában

Részletesebben

AJÁNLATI FELHÍVÁS ÜZLETHELYISÉG BÉRLETÉRE HOTEL CLUB SIÓFOK SZÁLLODAÜZEMELTETŐ ÉS VENDÉGLÁTÓIPARI KFT. 8600 Siófok, Petőfi sétány 13.

AJÁNLATI FELHÍVÁS ÜZLETHELYISÉG BÉRLETÉRE HOTEL CLUB SIÓFOK SZÁLLODAÜZEMELTETŐ ÉS VENDÉGLÁTÓIPARI KFT. 8600 Siófok, Petőfi sétány 13. AJÁNLATI FELHÍVÁS ÜZLETHELYISÉG BÉRLETÉRE HOTEL CLUB SIÓFOK SZÁLLODAÜZEMELTETŐ ÉS VENDÉGLÁTÓIPARI KFT. () A Hotel Club- Siófok Szállodaüzemeltető és Vendéglátóipari Kft., mint Ajánlatkérő, ajánlati felhívást

Részletesebben

Kétkamerás videós egységcsomag társasházak lépcsőházi megfigyelésére

Kétkamerás videós egységcsomag társasházak lépcsőházi megfigyelésére Kétkamerás videós egységcsomag társasházak lépcsőházi megfigyelésére RESORT Biztonságtechnikai Kft. H-1137 Budapest, Szent István park 2. Telefon: (1) 450-1583 Fax: (1) 450-1585 E-mail: info@resort.hu

Részletesebben

PÁLYÁZATI KIÍRÁS. A pályázat kiírója és elbírálója: Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzat

PÁLYÁZATI KIÍRÁS. A pályázat kiírója és elbírálója: Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzat PÁLYÁZATI KIÍRÁS 1. Általános információk: A pályázat kiírója és elbírálója: Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzat A pályázat célja: A csepeli sportegyesületek, sportcélú alapítványok működésének támogatása,

Részletesebben

A évi kerületi sportcélú támogatások

A évi kerületi sportcélú támogatások 1. számú melléklet BUDAPEST XXI. KERÜLET CSEPEL ÖNKORMÁNYZATA pályázati felhívást tesz közzé a A 2016. évi kerületi sportcélú támogatások elnevezéssel. Csepel, 2016. PÁLYÁZATI KIÍRÁS 1. Általános információk:

Részletesebben

Előterjesztés 6. Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. június 27-i ülésére

Előterjesztés 6. Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. június 27-i ülésére Előterjesztés 6. Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. június 27-i ülésére Tárgy: Pályázat benyújtása térfigyelő rendszer korszerűsítésére, bővítésére Az előterjesztést készítette:

Részletesebben

P O L G Á R M E S T E R É T Ő L

P O L G Á R M E S T E R É T Ő L P O L G Á R M E S T E R É T Ő L Száma: 10-5708/2005 Tárgy: Ajánlattételi felhívás Ügyintéző: dr. Ratkay Attila, Paksi Pauletta Melléklet: Felolvasólap minták AJÁNLATTÉTELI PÁLYÁZATI FELHIVÁS (HÓDMEZŐVÁSÁRHELY

Részletesebben

Komplett térfigyelő rendszer telepítése

Komplett térfigyelő rendszer telepítése Komplett térfigyelő rendszer telepítése Közbeszerzési Értesítő száma: 2017/36 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Tájékoztató a szerződés módosításáról/2015 KÉ Eljárás fajtája: Közzététel

Részletesebben

Az Országos Egészségbiztosítási Pénztár pályázati felhívása a tartósan betöltetlen háziorvosi körzeteket betöltő orvosok letelepedésének támogatására

Az Országos Egészségbiztosítási Pénztár pályázati felhívása a tartósan betöltetlen háziorvosi körzeteket betöltő orvosok letelepedésének támogatására A támogatás célja: Az Országos Egészségbiztosítási Pénztár pályázati felhívása a tartósan betöltetlen háziorvosi körzeteket betöltő orvosok letelepedésének támogatására A legalább 12 hónapja betöltetlen

Részletesebben

19. melléklet a 44/2015. (XI. 2.) MvM rendelethez

19. melléklet a 44/2015. (XI. 2.) MvM rendelethez 19. melléklet a 44/2015. (XI. 2.) MvM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS Összefoglaló tájékoztatás A Kbt. 113. (1) bekezdés szerinti eljárások esetében. Az érdekelt gazdasági szereplőknek tájékoztatniuk

Részletesebben

P Á L Y Á Z A T I K I Í R Á S. BELVÁROS-LIPÓTVÁROS BUDAPEST FŐVÁROS V. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZATA ÁLTAL társasházak részére adható támogatás elnyerésére

P Á L Y Á Z A T I K I Í R Á S. BELVÁROS-LIPÓTVÁROS BUDAPEST FŐVÁROS V. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZATA ÁLTAL társasházak részére adható támogatás elnyerésére P Á L Y Á Z A T I K I Í R Á S BELVÁROS-LIPÓTVÁROS BUDAPEST FŐVÁROS V. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZATA ÁLTAL társasházak részére adható támogatás elnyerésére 2008. Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerület

Részletesebben

Gyártó: Hikvision Hikvision-DS-2CD2T42WD-I5(4mm) Garancia idő: 3 Év. Részletes műszaki specifikáció. Videórendszer Megapixel 4

Gyártó: Hikvision Hikvision-DS-2CD2T42WD-I5(4mm) Garancia idő: 3 Év. Részletes műszaki specifikáció. Videórendszer Megapixel 4 Gyártó: Hikvision Hikvision-DS-2CD2T42WD-I5(4mm) Garancia idő: 3 Év 4 Mpx IP kültéri kompakt, Fix fókusz, H.264+, valós WDR, IR:50m, 2688x1520@20 fps, FHD@25 fps, VCA, PoE, IP66 Részletes műszaki specifikáció

Részletesebben

ÚTMUTATÓ AZ ÜZLETI INTERNETKAPCSOLATRÓL

ÚTMUTATÓ AZ ÜZLETI INTERNETKAPCSOLATRÓL ÚTMUTATÓ AZ ÜZLETI INTERNETKAPCSOLATRÓL Találja meg az Ön számára legmegfelelőbb megoldást! ADSL/VDSL INTERNET Az Invitech Solutions költséghatékony és korszerű megoldásaival támogatja vállalkozását. Szolgáltatásunkat

Részletesebben

1/4" Sharp chip, színes, 420TV sor, alacsony fényérzékenység. 1/4" Sharp chip, színes, 420TV sor, alacsony fényérzékenység

1/4 Sharp chip, színes, 420TV sor, alacsony fényérzékenység. 1/4 Sharp chip, színes, 420TV sor, alacsony fényérzékenység ÁRLISTA Kíváló ár és érték arány - folyamatos termékfejlesztés! Minta vásárlási kedvezmény -40% kamerákra! Érvényes: 2010 február 8-tól visszavonásig DOME KAMERÁK AXCDMPC 1/4 " színes, 480TV sor 6 990

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK PIACFELÜGYELETE

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK PIACFELÜGYELETE BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK PIACFELÜGYELETE PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzat Piacfelügyelete (a továbbiakban: Piacfelügyelet ) az

Részletesebben

Típus: SZQ392. Termékleírás. Típus: WRC840. Termékleírás. Típus: SFA-010235. Termékleírás. Típus: WCM709. Termékleírás. Típus: 420TVL (SH)

Típus: SZQ392. Termékleírás. Típus: WRC840. Termékleírás. Típus: SFA-010235. Termékleírás. Típus: WCM709. Termékleírás. Típus: 420TVL (SH) Típus: SZQ392 2.5 kijelzı, 2,4GHz, négycsatornás DVR MP4 vezeték nélküli 4 db kamera és monitor készlet, megfigyelésre és gyermekfelügyeletre Típus: WRC840 7 TFT LCD monitor, 2,4GHz 4 csatornás vevı és

Részletesebben

Kérjük, hogy az adatokat - minden oldalon - nyomtatott betűkkel, olvashatóan töltsék ki!... képviselő neve:... e-mail cím 3 :... telefonszám:...

Kérjük, hogy az adatokat - minden oldalon - nyomtatott betűkkel, olvashatóan töltsék ki!... képviselő neve:... e-mail cím 3 :... telefonszám:... Érkeztető bélyegző: Kérjük, hogy az adatokat - minden oldalon - nyomtatott betűkkel, olvashatóan töltsék ki! I. Általános feltételek 1 : 1. A pályázó adatai: társasház címe 2 : képviselő neve: e-mail cím

Részletesebben

Rubin SMART COUNTER. Műszaki adatlap 1.1. Státusz: Jóváhagyva Készítette: Forrai Attila Jóváhagyta: Parádi Csaba. Rubin Informatikai Zrt.

Rubin SMART COUNTER. Műszaki adatlap 1.1. Státusz: Jóváhagyva Készítette: Forrai Attila Jóváhagyta: Parádi Csaba. Rubin Informatikai Zrt. Rubin SMART COUNTER Műszaki adatlap 1.1 Státusz: Jóváhagyva Készítette: Forrai Attila Jóváhagyta: Parádi Csaba Rubin Informatikai Zrt. 1149 Budapest, Egressy út 17-21. telefon: +361 469 4020; fax: +361

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Kazincbarcika Város Önkormányzata A civil szervezetek pályázati támogatásáról szóló 7/2010. (II. 19.) rendelete alapján

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Kazincbarcika Város Önkormányzata A civil szervezetek pályázati támogatásáról szóló 7/2010. (II. 19.) rendelete alapján Melléklet a 70/2015. (IV. 14.) önkormányzati határozathoz PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Kazincbarcika Város Önkormányzata A civil szervezetek pályázati támogatásáról szóló 7/2010. (II. 19.) rendelete alapján 2015.

Részletesebben

600-as sorozatú videorögzítő

600-as sorozatú videorögzítő Videomegfigyelő rendszerek 600-as sorozatú videorögzítő 600-as sorozatú videorögzítő 8/16-csatornás, valós idejű H.264 rögzítés Videofelvételek készítése és megtekintése, 2 vagy 4/D1 felbontásban A 16:9,

Részletesebben

I. SZAKASZ: A SZERZŐDÉS ALANYAI

I. SZAKASZ: A SZERZŐDÉS ALANYAI 5. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751, 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

Golden-Eye árlista - 2012. Május 01-től. Általában raktáron tartott termékek. Kép Típus Leírás Jótállás Ajánlott listaár

Golden-Eye árlista - 2012. Május 01-től. Általában raktáron tartott termékek. Kép Típus Leírás Jótállás Ajánlott listaár Golden-Eye árlista - 2012. Május 01-től. Általában raktáron tartott termékek 1185 Budapest, Fiumei út 25. Tel: +36-1-3136241/+36-1-3135242, Fax: +36-1-3134257 shield@shield.hu, www.shield.hu, www.golden-eye.hu,

Részletesebben

MASCO Biztonságtechnikai és Nyílászáró Automatizálási Kereskedelmi Kft.

MASCO Biztonságtechnikai és Nyílászáró Automatizálási Kereskedelmi Kft. MASCO Biztonságtechnikai és Nyílászáró Automatizálási Kereskedelmi Kft. H-1045 Hungary, Budapest, Madridi u. 2. Nyitvatartás: 8-17 óráig minden munkanapon Telefon: (+36 1) 390 4170 Fax: (+36 1) 390 4173

Részletesebben

it-3wxx Beágyazott Hálózati DVR Műszaki Adatok

it-3wxx Beágyazott Hálózati DVR Műszaki Adatok it-3wxx Beágyazott Hálózati DVR Műszaki Adatok Áttekintés Az it-3wxx sorozatú beágyazott hálózati DVR egy kiváló digitális videós megfigyelő termék, mely beágyazott Linux operációs rendszert és DaVinci

Részletesebben

Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Önkormányzat Erzsébet Kórház-Rendelőintézet. Röntgensíkfilmek előhívó és fixáló oldatok Ajánlattételi felhívás

Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Önkormányzat Erzsébet Kórház-Rendelőintézet. Röntgensíkfilmek előhívó és fixáló oldatok Ajánlattételi felhívás Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Önkormányzat Röntgensíkfilmek előhívó és fixáló oldatok Ajánlattételi felhívás 1. Az ajánlatkérő neve, címe, telefonszám, telefax szám: Telefonszám: 62/532-222, Telefax

Részletesebben

Kamerával kapcsolatos kérdések

Kamerával kapcsolatos kérdések GYAKRAN FELTETT KÉRDÉSEK IP-kamera szolgáltatás Kamerával kapcsolatos kérdések Mekkora a kamera felbontása? Mekkora a kamera optikájának a látószöge? Van a kamerán WiFi kapcsolat? Hogyan kap a kamera 230

Részletesebben

i-gondnok ház automatizálási rendszer

i-gondnok ház automatizálási rendszer RF elektronik INCOMP i-gondnok ház automatizálási rendszer RLAN3 Rádiós illesztő Kezelési útmutató Az RLAN3 rádiós illesztő készülék egy olyan kompakt eszköz, mely alkalmas helyi, Ethernet hálózati, illetve

Részletesebben

Nyílt PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Budakalász Város Képviselő-testületének 44/2008 (XII.1) rendelete alapján

Nyílt PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Budakalász Város Képviselő-testületének 44/2008 (XII.1) rendelete alapján Nyílt PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Budakalász Város Képviselő-testületének 44/2008 (XII.1) rendelete alapján A Budakalász, 0184/4 hrsz kivett agyagbánya önkormányzati tulajdonban lévő tó felület értékesítésére KIÍRÓ:

Részletesebben

MABISZ TERMÉK-MEGFELELŐ SÉGI AJÁNLÁS

MABISZ TERMÉK-MEGFELELŐ SÉGI AJÁNLÁS Nytsz: 3830-10-5/20070823 MABISZ TERMÉK-MEGFELELŐ SÉGI AJÁNLÁS Bizottsági ülés ideje Ajánlás lejárta 2007. augusztus 23. 2012. augusztus 31. vizsgálat helye: MABISZ VAGYONVÉDELMI ÉS KÁRMEGELŐZÉSI BIZOTTSÁG

Részletesebben

(JJ~/t. ~ PapSándor. K.Pc számú előterjesztés

(JJ~/t. ~ PapSándor. K.Pc számú előterjesztés Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Alpolgármestere K.Pc számú előterjesztés Előterjesztés a Gazdasági Bizottság részére a Zágrábi utca környezetében 18 darab térfigyelő karnera telepítéséhez

Részletesebben

CS Lilin PIH-800II. Kezelő

CS Lilin PIH-800II. Kezelő CS Lilin PIH-800II Kezelő Telepítési útmutató A leírás fontossági és bonyolultsági sorrendben tartalmazza a készülékre vonatkozó elméleti és gyakorlati ismereteket. A gyakorlati lépések képpel vannak illusztrálva,

Részletesebben

A HIRDETMÉNY VISSZAVONÁSÁRÓL, MÓDOSÍTÁSÁRÓL, AZ AJÁNLATTÉTELI, VAGY RÉSZVÉTELI HATÁRIDŐ MEGHOSSZABBÍTÁSÁRÓL, A DOKUMENTÁCIÓ MÓDOSÍTÁSÁRÓL I.

A HIRDETMÉNY VISSZAVONÁSÁRÓL, MÓDOSÍTÁSÁRÓL, AZ AJÁNLATTÉTELI, VAGY RÉSZVÉTELI HATÁRIDŐ MEGHOSSZABBÍTÁSÁRÓL, A DOKUMENTÁCIÓ MÓDOSÍTÁSÁRÓL I. Eljárást megindító felhívás módosítása "Térfigyelő rendszerek fejlesztése P+R parkolókban, a Rákóczi tér mélygarázsban és a Margitsziget parkolóban tárgyú közbeszerzési eljárásban Közbeszerzési Értesítő

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. A évi felosztható támogatási alap összege: E Ft.

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. A évi felosztható támogatási alap összege: E Ft. Kiíró: Felsőcsatár Község Önkormányzata PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Pályázat címe: Helyi civil szervezetek támogatása Pályázhatnak: Helyi tevékenységet folytató egyesületek A fenti körbe nem tartozó szervezetek

Részletesebben

Pályázati felhívás. Pályázat tárgya. Pályázat jellege. Eljárás nyelve: Pályázati ajánlat beadási formája, benyújtás helye

Pályázati felhívás. Pályázat tárgya. Pályázat jellege. Eljárás nyelve: Pályázati ajánlat beadási formája, benyújtás helye Pályázati felhívás Pályázat tárgya Vilonya Község Önkormányzata pályázatot hirdet Vilonya Község teljes közigazgatási területére kiterjedően a településképi arculati kézikönyv elkészítésére, a településképi

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. A pályázat célja: Hajléktalan, fogyatékos, időskorú személyek valamint gyermekek programpályázat útján történő támogatása.

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. A pályázat célja: Hajléktalan, fogyatékos, időskorú személyek valamint gyermekek programpályázat útján történő támogatása. PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Debrecen Megyei Jogú Város Közgyűlésének Szociális Bizottsága pályázatot hirdet debreceni székhelyű non-profit szervezetek programjainak támogatására A pályázók köre: Pályázatot nyújthatnak

Részletesebben

RF modositas - Bp-Tirana 2ME1 szerződés optikai kapcsolat kialakítása a HungaroControl Zrt. részére.

RF modositas - Bp-Tirana 2ME1 szerződés optikai kapcsolat kialakítása a HungaroControl Zrt. részére. RF modositas - Bp-Tirana 2ME1 szerződés optikai kapcsolat kialakítása a HungaroControl Zrt. részére. Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/18 BpTirana 2ME1 szerződés optikai kapcsolat kialakítása a HungaroControl

Részletesebben

Az Országos Egészségbiztosítási Pénztár pályázati felhívása a tartósan betöltetlen háziorvosi körzeteket betöltő orvosok letelepedésének támogatására

Az Országos Egészségbiztosítási Pénztár pályázati felhívása a tartósan betöltetlen háziorvosi körzeteket betöltő orvosok letelepedésének támogatására Az Országos Egészségbiztosítási Pénztár pályázati felhívása a tartósan betöltetlen háziorvosi körzeteket betöltő orvosok letelepedésének támogatására A támogatás célja: hatályos: 2015.08.18 - A legalább

Részletesebben