1. Nap: Megérkeztünk a szállásra és elfoglaltuk a szobákat. Estefelé sétálni indultunk és megnéztük, hol van a környéken bolt, posta, stb.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "1. Nap: Megérkeztünk a szállásra és elfoglaltuk a szobákat. Estefelé sétálni indultunk és megnéztük, hol van a környéken bolt, posta, stb."

Átírás

1 Munkanapló-Vécsi Dóra 1. Nap: Megérkeztünk a szállásra és elfoglaltuk a szobákat. Estefelé sétálni indultunk és megnéztük, hol van a környéken bolt, posta, stb. 2. Nap: Megbeszéltük a házirendet és beosztottuk, melyik nap ki takarít. Délután a Páterbe mentünk villamossal és felkészültünk a másnapi első munkanapra. 1. hét: Hétfőn találkoztunk a helyi koordinátorral, aki elvitte a csoportokat a munkahelyekre. Megismerkedtem a tutorommal, Gillot úrral, aki nagyon kedvesen fogadott és megmutatta a helyet, ahol dolgozni fogok. Másnap már egyedül mentem dolgozni. Sajnos kicsit elkeveredtem, amikor kiszálltam a metróból, de felhívtam a kísérő tanárainkat, akik segítettek. A munkahelyen a hét során megismertem a vállalkozás IT-szolgáltatásait és egyéb tevékenységeit. A tutor felügyelete alatt operációs rendszert telepítettem, valamint hálózatot terveztem. A tutorom angol nyelvű szakirodalommal látott el, melyet megpróbáltam értelmezni és az irodai szoftvercsomagot is használtam. Hétvégén ellátogattunk a Technikatörténeti Múzeumba, valamint városnézésen vettünk részt idegenvezető segítségével. A Természettudomyányi Múzeumban is voltunk. 2. héten: a tutor több önálló feladattal bízott meg, főleg hardverres munkákkal kapcsolatban. Vírusirtót telepítettem és operációs rendszereket frissítettem a gépeken, emellett adatbáziskezelési feladataim is voltak. Hétvégén Schönnbrunba látogattunk, valamint az adventi vásárt néztük meg. 3. héten: Programozási feladataim voltak: webes feladatokat oldottam meg ezek által, valamint weblapot készíttettünk a tutorral együtt. Az utolsó nap összegeztük az együtt végzett munkát.

2 Munkanapló- Kiss Dániel 1. Nap: Megérkeztünk a szállásra és elkészítettük a szobabeosztás. Estefelé ismerkedtünk a 2. Nap: Elmentünk a belvárosba és a Páterbe, kipróbáltuk a vidámpark élményelemeit. 1. Munkahét: A koordinatorunk eljött a szálláshelyre, megtudtunk néhány fontos dolgot. 2. Munkahét: Az alábbi feladatokat végeztük párban vagy csoportban: 3D-s programot 3. Munkahét: Információtárolási, kezelési, gyűjtési és elemzési módszerekkel ismerkedtünk meg, ezeket a gyakorlatban alkalmaztuk. Végül weblapot szerkesztettünk. A tutorunk mindvégig a segítségünkre volt és hasznos tanácsokkal látott el. Utolsó nap

3 Munkanapló-Jesztrebszki Csaba A hét során felmérte a tudásunkat és megismertük a cég IT szolgáltatásait és egyéb tevékenységeit. Csoportokban kisvállalati hálózatokban fellépő hibalehetőségekkel és Múzeumot is meglátogattuk. 3. Munkahét: Információtárolási, kezelési, gyűjtési és elemzési módszerekkel

4 Munkanapló- Butella Bence

5 Munkanapló- Szedlák András

6 Munkanapló- Hochvárt Benjámin

7 Munkanapló- Hamvai Soma

8 Munkanapló- Nagy László Múzeumot is meglátogattuk.

9 Munkanapló- György Zsolt

10 Munkanapló- Kurtos Márk

11 Munkanapló- Szalontai Panna

12 Munkanapló-Isaszegi László 1. nap: a hosszú út után megérkeztünk a szállásra, elfoglaltuk a szobákat. Este sétálni voltunk a környéken, megnéztük, hol van áruház, bolt, pékség, posta, stb. 2. nap: beosztottuk a takarítást és megállapostunk egy házirendben. Délután villamossal elmentünk a Páterbe és jól szórakoztunk. Este pihentünk és készültünk a másnapra. 1. munkahét: a Koordinator segítségével elmentünk amunkahelyünkre, az Aus-Training irodájába. Egy emeleti irodában volt a munkaterepünk. A tutorunk, Péter bemutatott a kollégáinak, és megmutatta a legfontosabb dolgokat. A hét során adminisztratív feladatokat, alapvető felhasználói szintű munkákat végeztünk. A tutor felügyelete alatt operációs rendszereket telepítettünk, valamint hálózatot terveztünk. Hétvégén: városnézés volt egy spanyol anyanyelvű idegenvezetővel, aki Bécsben tanul. Angolul beszélgettünk és megnéztük a belváros legfontosabb épületeit. Ezek utn a Természettudományi Múzeumban voltunk. 2. munkahét: Idegen nyelvű honlapokon kerestünk információkat, majd prezentációkat készítettünk szintén idegen nyelven. Adatbáziskezelési feladatokkal is foglalkoztunk, próbáltuk minél jobban megismerni a munkakörnyezetet. Hétvégén: a híres Schönbrunni kastélyban jártunk, bejártuk a parkot. Este kimentünk a karácsonyi vásárba. 3. Munkahét: A tutorunk segítségével programozási és webfejlesztési feladatokat végeztünk. Ezen kívül karbantartási munkálatokat végeztünk a helyi hálózatban. Az utolsó nap értékeltük a munkát és a szerzett tapssztalatokat.

13 Munkanapló-Bódisz Alex 1. nap: a hosszú út után megérkeztünk a szállásra, elfoglaltuk a szobákat. Este sétálni voltunk a környéken, megnéztük, hol van áruház, bolt, pékség, posta, stb. 2. nap: beosztottuk a takarítást és megállapostunk egy házirendben. Délután villamossal elmentünk a Páterbe és jól szórakoztunk. Este pihentünk és készültünk a másnapra. 1. munkahét: a Koordinator segítségével elmentünk amunkahelyünkre, az Aus-Training irodájába. Egy emeleti irodában volt a munkaterepünk. A tutorunk, Péter bemutatott a kollégáinak, és megmutatta a legfontosabb dolgokat. A hét során adminisztratív feladatokat, alapvető felhasználói szintű munkákat végeztünk. A tutor felügyelete alatt operációs rendszereket telepítettünk, valamint hálózatot terveztünk. Hétvégén: városnézés volt egy spanyol anyanyelvű idegenvezetővel, aki Bécsben tanul. Angolul beszélgettünk és megnéztük a belváros legfontosabb épületeit. Ezek utn a Természettudományi Múzeumban voltunk. 2. munkahét: Idegen nyelvű honlapokon kerestünk információkat, majd prezentációkat készítettünk szintén idegen nyelven. Adatbáziskezelési feladatokkal is foglalkoztunk, próbáltuk minél jobban megismerni a munkakörnyezetet. Hétvégén: a híres Schönbrunni kastélyban jártunk, bejártuk a parkot. Este kimentünk a karácsonyi vásárba. 3. Munkahét: A tutorunk segítségével programozási és webfejlesztési feladatokat végeztünk. Ezen kívül karbantartási munkálatokat végeztünk a helyi hálózatban. Az utolsó nap értékeltük a munkát és a szerzett tapssztalatokat.

14 Munkanapló-Kövics István Marcell 1. nap: a hosszú út után megérkeztünk a szállásra, elfoglaltuk a szobákat. Este sétálni voltunk a környéken, megnéztük, hol van áruház, bolt, pékség, posta, stb. 2. nap: beosztottuk a takarítást és megállapostunk egy házirendben. Délután villamossal elmentünk a Páterbe és jól szórakoztunk. Este pihentünk és készültünk a másnapra. 1. munkahét: a Koordinator segítségével elmentünk amunkahelyünkre, az Aus-Training irodájába. Egy emeleti irodában volt a munkaterepünk. A tutorunk, Péter bemutatott a kollégáinak, és megmutatta a legfontosabb dolgokat. A hét során adminisztratív feladatokat, alapvető felhasználói szintű munkákat végeztünk. A tutor felügyelete alatt operációs rendszereket telepítettünk, valamint hálózatot terveztünk. Hétvégén: városnézés volt egy spanyol anyanyelvű idegenvezetővel, aki Bécsben tanul. Angolul beszélgettünk és megnéztük a belváros legfontosabb épületeit. Ezek utn a Természettudományi Múzeumban voltunk. 2. munkahét: Idegen nyelvű honlapokon kerestünk információkat, majd prezentációkat készítettünk szintén idegen nyelven. Adatbáziskezelési feladatokkal is foglalkoztunk, próbáltuk minél jobban megismerni a munkakörnyezetet. Hétvégén: a híres Schönbrunni kastélyban jártunk, bejártuk a parkot. Este kimentünk a karácsonyi vásárba. 3. Munkahét: A tutorunk segítségével programozási és webfejlesztési feladatokat végeztünk. Ezen kívül karbantartási munkálatokat végeztünk a helyi hálózatban. Az utolsó nap értékeltük a munkát és a szerzett tapssztalatokat.

15 Munkanapló-Bognár Benjámin 1. nap: a hosszú út után megérkeztünk a szállásra, elfoglaltuk a szobákat. Este sétálni voltunk a környéken, megnéztük, hol van áruház, bolt, pékség, posta, stb. 2. nap: beosztottuk a takarítást és megállapostunk egy házirendben. Délután villamossal elmentünk a Páterbe és jól szórakoztunk. Este pihentünk és készültünk a másnapra. 1. munkahét: a Koordinator segítségével elmentünk amunkahelyünkre, az Aus-Training irodájába. Egy emeleti irodában volt a munkaeterepünk. A tutorunk, Péter bemutatott a kollégáinak, és megmutatta a legfontosabb dolgokat. A hét során adminisztratív feladatokat, alapvető felhasználói szintű munkákat végeztünk. A tutor felügyelete alatt operációs rendszereket telepítettünk, valamint hálózatot terveztünk. Hétvégén: városnézés volt egy spanyol anyanyelvű idegenvezetővel, aki Bécsben tanul. Angolul beszélgettünk és megnéztük a belváros legfontosabb épületeit. Ezek után a Természettudományi Múzeumban voltunk. 2. munkahét: Idegen nyelvű honlapokon kerestünk információkat, majd prezentációkat készítettünk szintén idegen nyelven. Adatbáziskezelési feladatokkal is foglalkoztunk, próbáltuk minél jobban megismerni a munkakörnyezetet. Hétvégén: a híres Schönbrunni kastélyban jártunk, bejártuk a parkot. Este kimentünk a karácsonyi vásárba. 3. Munkahét: A tutorunk segítségével programozási és webfejlesztési feladatokat végeztünk. Ezen kívül karbantartási munkálatokat végeztünk a helyi hálózatban. Az utolsó nap értékeltük a munkát és a szerzett tapssztalatokat.

Beszámoló. 3 hetes szakmai képzés Drezda, 2013. 08. 11-08. 31. Készítette: Vass Vivien

Beszámoló. 3 hetes szakmai képzés Drezda, 2013. 08. 11-08. 31. Készítette: Vass Vivien Beszámoló 3 hetes szakmai képzés Drezda, 2013. 08. 11-08. 31. Készítette: Vass Vivien 1. nap (aug. 11.) Vasárnap hajnalban, 4:15-kor gyülekeztünk az iskola előtt. Amikor az iskolához értünk már majdnem

Részletesebben

Beszámoló 3 hetes szakmai képzés Drezda, 2013.08.11-31.

Beszámoló 3 hetes szakmai képzés Drezda, 2013.08.11-31. Beszámoló 3 hetes szakmai képzés Drezda, 2013.08.11-31. Készítette: Puskás Péter 2013.08.11. (vasárnap) Reggel negyed öt és fél öt között gyülekeztünk a Kemény Gábor Logisztikai és Közlekedési Szakközépiskola

Részletesebben

Szakmai beszámoló a Lengyelországi szakmai gyakorlatról. 2012.03.17-2012.04.07 Ticska László

Szakmai beszámoló a Lengyelországi szakmai gyakorlatról. 2012.03.17-2012.04.07 Ticska László Szakmai beszámoló a Lengyelországi szakmai gyakorlatról 2012.03.17-2012.04.07 Ticska László 1.Hét Március 18.-án hajnalban érkeztünk meg és foglaltuk el a szállásunkat. 1. Munkanap (március 19) Rzespól

Részletesebben

Németország ( )

Németország ( ) Németország (2018.11.18-2018.11.27.) A programról röviden: A Generation Europe által szervezett program olyan projekt, ahol velünk egykorú fiatalok tanulhatnak a demokráciáról, emberi jogokról és az aktív

Részletesebben

Szardínia Szicília. 2012. március 28-tól április 5-ig. Készített: Varga Orsolya 13. a

Szardínia Szicília. 2012. március 28-tól április 5-ig. Készített: Varga Orsolya 13. a Szardínia Szicília 2012. március 28-tól április 5-ig Készített: Varga Orsolya 13. a 1.nap: Már hetek óta várt utazás végre kezdetét vette. Mindenki izgatottan várta a repülő utat, a fogadó családját, az

Részletesebben

München Munkanapló

München Munkanapló 2015. 02. 05. 02. 26. München Munkanapló 02.05. Indulás 7:15-kor Érkezés Münchenbe 14:30-ra A müncheni diákok és Gregor Hanke vártak minket a pályaudvaron. Elkísértek minket a szállásunkra, majd este együtt

Részletesebben

Erasmus+ München 2016 Munkanapló: Sándor János

Erasmus+ München 2016 Munkanapló: Sándor János Erasmus+ München 2016 Munkanapló: Sándor János 1. Nap, Péntek Utazás Münchenbe. 6-an indultunk neki Budapest Keleti-pályaudvarról vonattal a hosszú útnak, Münchenbe. Az utazásunk viszonylag kényelmes volt,

Részletesebben

Gömörországban jártunk. Bábolnai Általános Iskola, 7. A osztálya. A HATÁRTALANUL pályázaton három napos utat nyertünk Szlovákiába, Gömörországba.

Gömörországban jártunk. Bábolnai Általános Iskola, 7. A osztálya. A HATÁRTALANUL pályázaton három napos utat nyertünk Szlovákiába, Gömörországba. PÁLYÁZAT Gömörországban jártunk Bábolnai Általános Iskola, 7. A osztálya A HATÁRTALANUL pályázaton három napos utat nyertünk Szlovákiába, Gömörországba. Izgatottan készültünk az utazásra. Két előkészítő

Részletesebben

Bocskor Bill Turner. Jól éreztem magam a kellemes társaságnak köszönhetően hamar elment az idő. Sok szép dolgot láttam az út során.

Bocskor Bill Turner. Jól éreztem magam a kellemes társaságnak köszönhetően hamar elment az idő. Sok szép dolgot láttam az út során. Bocskor Bill Turner nov. 7 Péntek Utazás: Jól éreztem magam a kellemes társaságnak köszönhetően hamar elment az idő. Sok szép dolgot láttam az út során. Szállás: Komfortos,tiszta,kényelmes és nagyon bejövös

Részletesebben

Svájci tanulmányút. Basel

Svájci tanulmányút. Basel Svájci tanulmányút Basel A tanulmányúton öten vettünk részt; két tanár, Gál Anikó és Dékány István, valamint három diák: Annus Péter, Pászti Ferenc és én, Papp Zsolt. 2013. január 22-én hajnali 2 órakor

Részletesebben

Hollandia (2010. márc máj. 03.)

Hollandia (2010. márc máj. 03.) Hollandia (2010. márc.29-2010. máj. 03.) Az első napunk utazással telt. Hajnal ötkor találkoztunk és indultunk útnak. Este kilenc és tíz között érkeztünk és foglaltuk el a szállást. Cees, aki kinti dolgainkat

Részletesebben

Végül az estet egy közös zenéléssel és énekléssel zártuk le a Tiszaparton.

Végül az estet egy közös zenéléssel és énekléssel zártuk le a Tiszaparton. 1.nap 2018. 05. 30.-án érkeztek Szolnokra a Nagyenyedi diákok. 14.00-kor vártuk őket a Pelikán Hotelnél, ahonnan elindultunk a szállásra. Miután megérkeztünk ők elfoglalták a szobájukat, kicsit lepihentek

Részletesebben

Beszámoló Áfra Botond 2/14Pt/2 Egész életen át tartó tanulás program Leonardo da Vinci alprogram Küldő intézmény: Magyar Gyula Kertészeti

Beszámoló Áfra Botond 2/14Pt/2 Egész életen át tartó tanulás program Leonardo da Vinci alprogram Küldő intézmény: Magyar Gyula Kertészeti Beszámoló Áfra Botond 2/14Pt/2 Egész életen át tartó tanulás program Leonardo da Vinci alprogram Küldő intézmény: Magyar Gyula Kertészeti Szakközépiskola és Szakiskola Budapest Fogadó intézmény: Ecole

Részletesebben

Beszámoló 3 hetes szakmai gyakorlat Drezda, 2013 aug.11. aug.31

Beszámoló 3 hetes szakmai gyakorlat Drezda, 2013 aug.11. aug.31 Beszámoló 3 hetes szakmai gyakorlat Drezda, 2013 aug.11. aug.31 Készítette: Szakál Gyula 1. nap: Aug. 11. vasárnap: Indulás Békéscsabáról 2013. augusztus 11. hajnal 5:00 körül! Reggel 8:00-kor megérkeztünk

Részletesebben

Határtalanul program Erdély május 3-6.

Határtalanul program Erdély május 3-6. Határtalanul program Erdély 2017. május 3-6. Május harmadikától hatodikáig Erdélyben jártunk. Mindenki nagyon várta a kirándulást, amin a Határtalanul pályázat segítségével vehettünk részt. Szerdán korán

Részletesebben

Erasmus+ Lengyelország

Erasmus+ Lengyelország Erasmus+ Lengyelország 2016.05.30.-2016.06.05. Hétfőn indultunk Lengyelországba vonattal, az út 8 óra hosszú volt. A vége felé mindenki unta már az ülést. Katowicénél át kellett szállni egy másik vonatra,

Részletesebben

Beszámoló. 3 hetes szakmai képzés. Készítette: Ondrejcsik Ákos. Drezda, 2013.08.11.-31.

Beszámoló. 3 hetes szakmai képzés. Készítette: Ondrejcsik Ákos. Drezda, 2013.08.11.-31. Beszámoló 3 hetes szakmai képzés Drezda, 2013.08.11.-31. Készítette: Ondrejcsik Ákos 0. nap Augusztus 11. (vasárnap) Reggel 5órakkor indultunk a Kemény Gábor Logisztikai és Közlekedési Szakközép iskolából

Részletesebben

Kubik Adrienn Beszámoló

Kubik Adrienn Beszámoló Kubik Adrienn Beszámoló A küldő iskola neve: BVHSZC Kanizsay Dorottya Szakképző iskolája A szakma neve: Szociális gondozó és ápoló A projekt neve: Erasmus+ program, M.I.T.O. - Mobilitá in Toscana - Ápoló

Részletesebben

A szerkesztôség e-mail címe: derekpont@freemail.hu telefon: 0620-389-58-53. Zetelakán jártunk Aki járt már Derekegyház testvértelepülésén Zetelakán az bizonyára igen kellemes tapasztalatokat szerzett az

Részletesebben

Verseny a szomszédban

Verseny a szomszédban Verseny a szomszédban A március utolsó és április első napjaiban megrendezett ifjúsági nemzetközi gépíróversenyre versenyzőként ketten kaptunk meghívást. Nagyon örültünk, ugyanis még soha nem jártunk nyugati

Részletesebben

Marcoussis, Franciaország Gyakorlati napló

Marcoussis, Franciaország Gyakorlati napló 2012.10.06 (szombat) Marcoussis, Franciaország Gyakorlati napló - Délelőtt 11:40-kor indulás a Liszt Ferenc reptérről, EasyJet géppel. 13:40-kor megérkeztünk Párizsba, a Roissy Charles de Gaulle repülőtérre.

Részletesebben

Munkanapló. Külföldi szakmai gyakorlatról. Projekt száma: Célország: Mobilitás időpontja: március 18 április 7. Szakma: HU01-KA

Munkanapló. Külföldi szakmai gyakorlatról. Projekt száma: Célország: Mobilitás időpontja: március 18 április 7. Szakma: HU01-KA Munkanapló Külföldi szakmai gyakorlatról Projekt száma: 2017-1-HU01-KA102-035318 Célország: Törökország Mobilitás időpontja: 2018. március 18 április 7. Szakma: Faipari technikus Résztvevő neve: Juhász

Részletesebben

ERDÉLYBEN VOLTUNK 2017.

ERDÉLYBEN VOLTUNK 2017. ERDÉLYBEN VOLTUNK 2017. Zirci Reguly Antal Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola 7. évfolyamának beszámolója Erdély I. nap (Vingl Csenge, Szilágyi Zalán) Nagyon vártuk már az indulást, nagyon

Részletesebben

Beszámoló 3 hetes szakmai képzés Drezda, 2013.08.11.-31.

Beszámoló 3 hetes szakmai képzés Drezda, 2013.08.11.-31. Beszámoló 3 hetes szakmai képzés Drezda, 2013.08.11.-31. Készítette: Bakos Zoltán 1. nap (Augusztus 11.) Hajnali 4:30-ra volt tervezve az indulás, de csak 5 órakor tudtunk elindulni 3 kisbusszal. Reggel

Részletesebben

Beszámoló. Szakmai gyakorlatról. Lengyelország május. Készítette: Nedreu Flórián

Beszámoló. Szakmai gyakorlatról. Lengyelország május. Készítette: Nedreu Flórián Beszámoló Szakmai gyakorlatról Lengyelország 2018. május Készítette: Nedreu Flórián Első hét Reggel 5-kor indultam Kétegyházáról, nagyon szép tájakon vezetett az utunk. Az első megálló egy benzinkútnál

Részletesebben

A 8.A osztály kirándulás a Dunakanyarba

A 8.A osztály kirándulás a Dunakanyarba A 8.A osztály kirándulás a Dunakanyarba Szeptember 20-án, csütörtökön korán reggel indultunk busszal Szentendrére. Időben megérkeztünk a városba, kényelmesen sétálva bementünk a város központjába, a Czóbelmúzeumba.

Részletesebben

Kirándulás Mödlingbe. Karácsonyi vásár a Rathaus-nál. Közös tanulás az osztrákokkal

Kirándulás Mödlingbe. Karácsonyi vásár a Rathaus-nál. Közös tanulás az osztrákokkal Erasmussal Bécsben Az Erasmus program ösztöndíjpályázatát elnyerve 4 hónapot töltöttem Bécsben. Az ösztöndíj 2007-es év őszi félévére, október 1-jétől január 31-ig szólt. Szerencsémre az egyik csoportársam

Részletesebben

A nagy utazás. Dánia 2013-04-06-2013-05-04

A nagy utazás. Dánia 2013-04-06-2013-05-04 A nagy utazás Dánia 2013-04-06-2013-05-04 Kezdetek - Az utazás 2013.04.06-án indultunk Szegedről transzferrel a bécsi repülőtérre éjfélkor. Nagyon izgatott voltam, mivel ez volt életem első repülő útja.

Részletesebben

Dánia magyar szemmel

Dánia magyar szemmel Dánia magyar szemmel Bandula Dominika 1.hét. 2017. november 5-én (vasárnap) indult a transzferünk a pesti reptérre. A repülés gondmentesen zajlott és miután a késő esti órákban megérkeztünk a koppenhágai

Részletesebben

1. Nap. 2. Nap. 3. Nap

1. Nap. 2. Nap. 3. Nap 1. Nap Életem első repülése volt, nagyon élveztem. Este érkeztünk meg a szállásra, ami nagyon szép helyen van. Aztán elmentünk vacsorázni egy étterembe. 2. Nap Reggeliztünk a szállón. Reggelire zsömle

Részletesebben

Beszámoló. 3 hetes szakmai gyakorlat Drezda, 2013. augusztus 11.-31. Készítette: Drenyovszki Dániel

Beszámoló. 3 hetes szakmai gyakorlat Drezda, 2013. augusztus 11.-31. Készítette: Drenyovszki Dániel Beszámoló 3 hetes szakmai gyakorlat Drezda, 2013. augusztus 11.-31. Készítette: Drenyovszki Dániel 1. nap (Augusztus 11.) Hajnali 4:15-re volt megrendelve a busz, elindultunk 3 kisbusszal. Reggel fél8-kor

Részletesebben

Öt nap angol nyelvtanulás Spanyolországban egy amerikai tanártól

Öt nap angol nyelvtanulás Spanyolországban egy amerikai tanártól Öt nap angol nyelvtanulás Spanyolországban egy amerikai tanártól Május 6-10 között az Erasmus+ programon keresztül lehetőségünk nyílt egy intenzív angol nyelvi képzésen részt venni Barcelonában a SpainBcn-STAFF

Részletesebben

Beszámoló. 3 hetes szakmai képzés. Drezda, 2013.08.11-31.

Beszámoló. 3 hetes szakmai képzés. Drezda, 2013.08.11-31. Beszámoló 3 hetes szakmai képzés Drezda, 2013.08.11-31. Készítette: Pajkó Lajos 1. nap (Augusztus 11.) Hajnali 4:15-re volt tervezve az gyülekező, de csak 5 órakor tudtunk elindulni 3 kisbusszal. Drezdába

Részletesebben

Projektnapló. Elek apó meséi - legendák és mondák nyomán Erdélyben. Tiszaalpári Árpád Fejedelem Általános Iskola HAT

Projektnapló. Elek apó meséi - legendák és mondák nyomán Erdélyben. Tiszaalpári Árpád Fejedelem Általános Iskola HAT Projektnapló Elek apó meséi - legendák és mondák nyomán Erdélyben Tiszaalpári Árpád Fejedelem Általános Iskola HAT-15-05-0356 Tiszaalpári Árpád Fejedelem Általános Iskola Szeretet lánca! Kössed egybe Szívét

Részletesebben

FELVIDÉK 2018.MÁJUS

FELVIDÉK 2018.MÁJUS FELVIDÉK 2018.MÁJUS 27-30. 1.nap Reggel 8-kor indultunk Mezőkövesdről. Az út elég hosszú volt és kissé fárasztó is. Ez persze a társaságon is meglátszott, hiszen 2,5 óra buszozás után kevésbé beszélgettek.

Részletesebben

Comenius II. Meeting - Málaga, Spanyolország 2014. február 17-21.

Comenius II. Meeting - Málaga, Spanyolország 2014. február 17-21. Comenius II. Meeting - Málaga, Spanyolország 2014. február 17-21. Kiutazók: Kovács Györgyi pedagógus Kis Angéla 8.b osztályos tanuló Zakupszky Lili 8.b osztályos tanuló 1. nap II.17. hétfő Hajnali 3 óra

Részletesebben

MUNKANAPLÓ. A 2014.07.31 2014.08.28 közötti. Portugália braga-i szakmai gyakorlatról. A szakképzés megnevezése:

MUNKANAPLÓ. A 2014.07.31 2014.08.28 közötti. Portugália braga-i szakmai gyakorlatról. A szakképzés megnevezése: MUNKANAPLÓ A 2014.07.31 2014.08.28 közötti Portugália braga-i szakmai gyakorlatról A tanuló neve: A szakképzés megnevezése: Szeverényi Nóra kereskedő A szakmai gyakorlat helye: Negrita so Café 1948 Címe:

Részletesebben

SZAKMAI BESZÁMOLÓ A VEP-3027 LEONARDO DA VINCI PROJEKT KERETÉBEN TÖRTÉNT TANULMÁNYÚTRÓL

SZAKMAI BESZÁMOLÓ A VEP-3027 LEONARDO DA VINCI PROJEKT KERETÉBEN TÖRTÉNT TANULMÁNYÚTRÓL SZAKMAI BESZÁMOLÓ A VEP-3027 LEONARDO DA VINCI PROJEKT KERETÉBEN TÖRTÉNT TANULMÁNYÚTRÓL 2013. ÁPRILIS 18 30 BERUFLICHE SCHULE SCHWALMSTADT, NÉMETORSZÁG KÉSZÍTETTE : Hamza Andor 2013.04.18 csütörtök Ezen

Részletesebben

Útinapló Együtt Európában HAT

Útinapló Együtt Európában HAT Útinapló Együtt Európában HAT-15-07-0110 2016. május 27-én indultunk Felvidékre, Rimaszombatra, hogy a Kereskedelmi Magán Szakközépiskola diákjaival közösen megvalósítsuk projektünket. Az előkészítő foglalkozásokon

Részletesebben

Kiss Ferenc 2011.04.25. Szakmai gyakorlat a Diamond Repülőgépgyárban WienerNeustadt 2011. március 28. április 17.

Kiss Ferenc 2011.04.25. Szakmai gyakorlat a Diamond Repülőgépgyárban WienerNeustadt 2011. március 28. április 17. Szakmai gyakorlat a Diamond Repülőgépgyárban WienerNeustadt 2011. március 28. április 17. Kiss Ferenc Március 28-án indultam útnak vonattal Bécsújhely felé. Nagyon izgatott a dolog, mert eddig még nem

Részletesebben

2018. szeptember 20.-án és 21.-én két Vásárhely környéki biciklitúrán vettünk részt.

2018. szeptember 20.-án és 21.-én két Vásárhely környéki biciklitúrán vettünk részt. 2018. szeptember 20.-án és 21.-én két Vásárhely környéki biciklitúrán vettünk részt. Szeptember 20. csütörtök Óföldeáki biciklitúra Az első nap Óföldeákra bicikliztünk az osztállyal. Remek idő volt a kerékpározáshoz.

Részletesebben

Munkanapló. Törökországi szakmai gyakorlat 2015 október Készítette: Kiss Milán Festő, mázoló, tapétázó

Munkanapló. Törökországi szakmai gyakorlat 2015 október Készítette: Kiss Milán Festő, mázoló, tapétázó Munkanapló Törökországi szakmai gyakorlat 2015 október 4-24 Készítette: Kiss Milán Festő, mázoló, tapétázó 1. nap. október 4. Izgatottan vártam az utazást. Reggelt 8 órakor találkoztunk a repülőtéren.

Részletesebben

ÚTINAPLÓ TÖRTÉNELMI HELYSZÍNEKEN A TUDOMÁNY ÉS MUZSIKA NYOMÁBAN

ÚTINAPLÓ TÖRTÉNELMI HELYSZÍNEKEN A TUDOMÁNY ÉS MUZSIKA NYOMÁBAN HATÁRTALANUL! PROGRAM TANULMÁNYI KIRÁNDULÁS HETEDIKESENEK HAT 16-01-0039 ÚTINAPLÓ TÖRTÉNELMI HELYSZÍNEKEN A TUDOMÁNY ÉS MUZSIKA NYOMÁBAN 2017.04.21-04.24. Készítette: Az egri Gárdonyi Géza Ciszterci Gimnázium

Részletesebben

Beszámoló - Lettország

Beszámoló - Lettország Beszámoló - Lettország A tanuló neve: Molnár Viktória A tanuló osztályának megnevezése: 10.CP Az Erasmus+ programban megjelölt célország: Lettország Az Erasmus+ programban megjelölt város: Riga Munkahely

Részletesebben

Erasmus Németországban

Erasmus Németországban Menyhárt Petronella Erasmus Németországban Számomra a 2015-ös év sok új dolgot hozott az életemben. Olyan helyekre jutottam el, amire még gondolni sem mertem, csak reméltem, hogy majd egyszer 2015 tavaszán

Részletesebben

A Baross az Erasmus+ programjában

A Baross az Erasmus+ programjában A Baross az Erasmus+ programjában Mi is az Erasmus+ és hogyan kötődik az iskolánkhoz? Az Erasmus+ program az Európai Unió 2014-2020 között futó oktatási, képzési, ifjúsági és sport programja. Iskolánk

Részletesebben

Beszámoló Szabó Letícia

Beszámoló Szabó Letícia Beszámoló Szabó Letícia A küldő iskola neve: BVHSZC Kanizsay Dorottya Szakképző iskolája A szakma neve: Szociális gondozó és ápoló A projekt neve: Erasmus+ program, M.I.T.O. - Mobilitá in Toscana - Ápoló

Részletesebben

Beszámoló. Franciaország, Marcoussis. a Leonardo da Vinci program keretében 2012.10.06.-10.27.

Beszámoló. Franciaország, Marcoussis. a Leonardo da Vinci program keretében 2012.10.06.-10.27. Beszámoló Franciaország, Marcoussis a Leonardo da Vinci program keretében 2012.10.06.-10.27. Október 06. szombat: 13:40-re megérkeztünk az északi repülőtérre (Roissy Charles de Gaulle). Marcoussis 25 km-re

Részletesebben

Pole and Hungarian, Two good friends project

Pole and Hungarian, Two good friends project Pole and Hungarian, Two good friends project A projektet az Európai Bizottság támogatta. A kiadványban (közleményben) megjelentek nem szükségszerűen tükrözik az Európai Bizottság nézeteit. Önkéntesek Krakkóból

Részletesebben

Leonardo mobilitási program

Leonardo mobilitási program Leonardo mobilitási program 2010.június 3.- 2010.július 17. Westersede-Bad Zwischenanh Király Regina Örömmel vettem tudomásul, hogy részt vehetek a pályázaton és 6 hetet tölthetek el Németországban, szakmai

Részletesebben

Irány Délvidék! Tanulói beszámolók

Irány Délvidék! Tanulói beszámolók Irány Délvidék! Tanulói beszámolók A Dunaharaszti Hunyadi János Német Nemzetiségi Általános Iskola 7. a osztálya, a Határtalanul országos program keretén belül, 2018. szeptember 13-14-15-én Szerbiába látogatott.

Részletesebben

Munkanapló. Külföldi szakmai gyakorlatról. Projekt száma: Célország: Mobilitás időpontja: március 18 április 7. Szakma:

Munkanapló. Külföldi szakmai gyakorlatról. Projekt száma: Célország: Mobilitás időpontja: március 18 április 7. Szakma: Munkanapló Külföldi szakmai gyakorlatról Projekt száma: Célország: 2017-1-HU01-KA102-035318 Törökország Mobilitás időpontja: 2018. március 18 április 7. Szakma: Szállítmányozási ügyintéző Résztvevő neve:

Részletesebben

Határtalanul! Program Együttműködés gimnáziumok között Arany János emlékére a magyar irodalom útján a Vajdaságban és Tolnában

Határtalanul! Program Együttműködés gimnáziumok között Arany János emlékére a magyar irodalom útján a Vajdaságban és Tolnában Osztályfőnöki beszámoló osztálykirándulásról A 11. d a Határtalanul program keretében töltött öt napot Bácskában és a Bánátban. Az utazás május kilencedikén kezdődött és tizenharmadikán ért véget. 25-én

Részletesebben

Németországi szakmai gyakorlat

Németországi szakmai gyakorlat Németországi szakmai gyakorlat Munkanapló: Orbán Gellért 1. nap: Korán reggel indult el csapatunk a Keleti-pályaudvarról. Az időjárás Magyarországon elviselhető volt, ellenben amikor 7 és fél óra múlva

Részletesebben

Időpont: december 8-9. (szombat-vasárnap) Utazás: különbusszal. Szállás: Znojmoban, panzióban, személyes szobákban.

Időpont: december 8-9. (szombat-vasárnap) Utazás: különbusszal. Szállás: Znojmoban, panzióban, személyes szobákban. Időpont: 2018. december 8-9. (szombat-vasárnap) Utazás: különbusszal Szállás: Znojmoban, panzióban, 2-3-4 személyes szobákban. Étkezés: étterem lehetőség Znojmoban és Pozsonyban. Felszerelés: esőkabát,

Részletesebben

Szántó Gerda Tabajdi Gábor. Beszámoló

Szántó Gerda Tabajdi Gábor. Beszámoló Szántó Gerda Tabajdi Gábor Beszámoló Az Erasmus oldal hosszas böngészése után végre sikerült eldönteni, hogy melyik országokat is jelöljük meg. Miután már minden kitöltendő papíron és egy angol szóbeli

Részletesebben

Szlovénia és Horvátország magyar emlékeivel ismerkedtünk

Szlovénia és Horvátország magyar emlékeivel ismerkedtünk Szlovénia és Horvátország magyar emlékeivel ismerkedtünk Iskolánk diákjai ismét külföldi tanulmányi kiránduláson vehettek részt a Határtalanul! program jóvoltából: április 10. és 13. között Szlovéniában

Részletesebben

Erasmus + Mobilitási Pályázat, Ausztria, Tulln

Erasmus + Mobilitási Pályázat, Ausztria, Tulln Erasmus + Mobilitási Pályázat, Ausztria, Tulln 2015. 08. 02.- 08.23. Az idei év nyarán egy három hetes szakmai gyakorlaton vehettünk részt kolleganőmmel együtt Ausztriában, Bécstől kb. 30 km-es távolságra,

Részletesebben

1. UTAZÁS: MAGYARORSZÁG. Magyarországi intézmény: Egri Pásztorvölgyi Általános Iskola és Gimnázium, Eger

1. UTAZÁS: MAGYARORSZÁG. Magyarországi intézmény: Egri Pásztorvölgyi Általános Iskola és Gimnázium, Eger Határtalanul! Együttműködés határon túli középiskolák között HAT- 18-02-0372 pályázat: Ősi mesterségek és népi hagyományok nyomában Észak - Magyarországon és Székelyföldön Magyarországi intézmény: Egri

Részletesebben

Élménybeszámoló Juillé, 2011.

Élménybeszámoló Juillé, 2011. Élménybeszámoló Juillé, 2011. Augusztus elején négyen nekivágtunk a nagy útnak, elindultunk Franciaország felé. Párizsig repülővel utaztunk, de mivel Juillé nevű falu Poitou Charante régióban van, Közép

Részletesebben

Határtalanul. A program címe: "Székelyföldi kalandozások a hősök nyomán." A projekt száma: HA-13-01-10

Határtalanul. A program címe: Székelyföldi kalandozások a hősök nyomán. A projekt száma: HA-13-01-10 Határtalanul A program címe: "Székelyföldi kalandozások a hősök nyomán." A projekt száma: HA-13-01-10 Székelyföldi kalandozások a hősök nyomán Pályázatunk célja a határon túli magyarság kultúrájának, a

Részletesebben

Az első humán tagozatos osztály kirándulásai

Az első humán tagozatos osztály kirándulásai Az első humán tagozatos osztály kirándulásai A Fiúmei úti Nemzeti Sírkertben Ifjabb Antall József miniszterelnök síremléke előtt Az Országos Széchényi Könyvtártban jártunk 2014. április 2-án egy rendhagyó

Részletesebben

A pályázatról. Ebben a tanévben harmadik alkalommal veszünk részt a pályázati programban

A pályázatról. Ebben a tanévben harmadik alkalommal veszünk részt a pályázati programban A pályázatról A pályázat célja, a külhoni magyarsággal kapcsolatos ismeretek bővülése, a magyarországi és külhoni fiatalok közötti kapcsolatok kialakulásának elősegítése A pályázatról Ebben a tanévben

Részletesebben

Németországi szakmai gyakorlat a Leonardo Da Vinci pályázat keretében június 10-től július 21-ig

Németországi szakmai gyakorlat a Leonardo Da Vinci pályázat keretében június 10-től július 21-ig Németországi szakmai gyakorlat a Leonardo Da Vinci pályázat keretében 2012. június 10-től 2012. július 21-ig 2012. június 10-én reggel fél 7-kor indultunk iskolabusszal, kb 15 óra utazás után megérkeztünk

Részletesebben

Job Shadowing Erasmus+ keretén belül november Fábián Bertalan igazgató, Rácz Ilona igazgatóhelyettes, Gödöllői Török Ignác Gimnázium

Job Shadowing Erasmus+ keretén belül november Fábián Bertalan igazgató, Rácz Ilona igazgatóhelyettes, Gödöllői Török Ignác Gimnázium Job Shadowing Erasmus+ keretén belül 2014. november 16-23. Fábián Bertalan igazgató, Rácz Ilona igazgatóhelyettes, Gödöllői Török Ignác Gimnázium Tanárképzés Bajorországban 2014. november 16-án kora reggel

Részletesebben

Majd a híres Rákóczi lépcsőn át jutottunk el a Rákóczi várba, ami bár még zárva volt, mégis beengedtek bennünket. Késő délután indultunk tovább

Majd a híres Rákóczi lépcsőn át jutottunk el a Rákóczi várba, ami bár még zárva volt, mégis beengedtek bennünket. Késő délután indultunk tovább HATÁRTALANUL! HATÁRTALANUL! pályázat keretében a 7. évfolyamosok - 18 fő 2 kísérő pedagógussal - május 15.-május 18. között Erdélyben tanulmányi kiránduláson vettek részt. 1. nap 6 órakor indultunk Kállósemjénből.

Részletesebben

3. nap 2014. 05. 08.

3. nap 2014. 05. 08. 3. nap 2014. 05. 08. Újra korán kellett ébredni 6.00 órakor, ami Magyarországon 5 órának felel meg az időeltolódás miatt. Ma is sok érdekes hely vár ránk. Reggeli után Fehéregyházára vezetett az út. Szép

Részletesebben

Törökország Izmir Beszámoló 2012.Február 10.- 2012. Március 3.

Törökország Izmir Beszámoló 2012.Február 10.- 2012. Március 3. Törökország Izmir Beszámoló 2012.Február 10.- 2012. Március 3. Február 13. Hétfő Elmentünk a török iskolát megismerni. Az iskola neve BucaTeknik Ve Endüstri Meslek Lisesi. Az iskola külön részekből állt.

Részletesebben

Erasmus+ beszámoló. Bodelshausen, Németország. 2014. november 23- december 6. Készítette: Fejesné Császár Éva

Erasmus+ beszámoló. Bodelshausen, Németország. 2014. november 23- december 6. Készítette: Fejesné Császár Éva Erasmus+ beszámoló Bodelshausen, Németország 2014. november 23- december 6. Készítette: Fejesné Császár Éva 1. A tanulmányút általános értékelése Kérjük, mutassa be és értékelje a tanulmányút szakmai munkáját

Részletesebben

Török Fanni. 1. kép: Flash MOB

Török Fanni. 1. kép: Flash MOB Török Fanni A 2004-ben alapított díj másik díjazottja 2008-ban lett Medgyaszay-díjas. A középiskolai évek után ezek történtek vele: Érettségi után a Budapesti Gazdasági Főiskolára jelentkeztem a külkereskedelmi

Részletesebben

Beszámoló - Norvégia

Beszámoló - Norvégia Beszámoló - Norvégia A tanuló osztályának megnevezése: 14.V A tanuló neve: Szilágyi Emese Erasmus+ programban megjelölt célország: Norvégia Az Erasmus+ programban megjelölt város: Lillehammer Munkahely

Részletesebben

Beszámoló az Erasmus német nyelvtanfolyamról

Beszámoló az Erasmus német nyelvtanfolyamról Beszámoló az Erasmus német nyelvtanfolyamról A pályázat keretében lehetőséget kaptam, hogy Düsseldorfban kéthetes német nyelvtanfolyamon vegyek részt. A megfelelő dokumentumok kitöltése és a tanfolyam

Részletesebben

A családi vasárnap kellemesen telt, ismerkedtünk a helyi ételekkel, a környékkel, helyi szokás szerint többnyire kerékpárral közlekedve.

A családi vasárnap kellemesen telt, ismerkedtünk a helyi ételekkel, a környékkel, helyi szokás szerint többnyire kerékpárral közlekedve. Hollandiában jártunk Iskolánk 25 diákja és két kísérő tanár vett részt a formálódó holland cserekapcsolat első útján, 2017. november 4-10. között. Vendéglátóink a Silvodei Almende College középiskola diákjai

Részletesebben

Malaga Szakmai Gyakorlat Erasmus+ Program

Malaga Szakmai Gyakorlat Erasmus+ Program Felelős szerkesztő: Breznay Gáborné Írta és szerkesztette: Tóth Szilveszter Malaga Szakmai Gyakorlat 2016.02.28.-03.21. Erasmus+ Program A malagai projekt céljáról és a tanárokat érintő feladatairól már

Részletesebben

Olaszországi szakmai gyakorlat 2011.03.21. -04.09 Együd Márk

Olaszországi szakmai gyakorlat 2011.03.21. -04.09 Együd Márk Olaszországi szakmai gyakorlat 2011.03.21. -04.09 Együd Márk 1. nap (hétfő) Ferihegyi felszállásunk után, alig egy óra elteltével már ott is voltunk Bariban, ahol elég rossz esős idő volt. Jó volt a repülés,

Részletesebben

Jecsmenik Arnold beszámolója

Jecsmenik Arnold beszámolója Jecsmenik Arnold beszámolója Augusztus 3-án (pénteken) reggel repültünk Skócia felé. Én már ültem egy párszor repülőn, de mint máskor, most is nagyon élveztem. A repülőn alig vártam már, hogy megérkezzünk

Részletesebben

Túléltem az első hetet! Megtanultam a környéket, ahol lakom! És azt is, hogy Japán szigetország! De gond nélkül hazataláltam! A színéről ismertem meg

Túléltem az első hetet! Megtanultam a környéket, ahol lakom! És azt is, hogy Japán szigetország! De gond nélkül hazataláltam! A színéről ismertem meg Túléltem az első hetet! Megtanultam a környéket, ahol lakom! És azt is, hogy Japán szigetország! De gond nélkül hazataláltam! A színéről ismertem meg a házat, mert utcanevek nincsenek Japánban! Megismerkedtem

Részletesebben

Menedzser gyakorlatok a karcagi Kátai Gábor kórházban

Menedzser gyakorlatok a karcagi Kátai Gábor kórházban Egy éves késéssel ugyan, de sikerült megvalósítani, hosszú hétvégével, pihenéssel egybekötött tapasztalatcsere látogatásunkat, Nagyné László Erzsébet főigazgató asszony (klubtagunk) meghívására a karcagi

Részletesebben

Informatikai és elektronikai szakmák tananyagelemeinek. fejlesztése a CSEPEL TISZK-ben

Informatikai és elektronikai szakmák tananyagelemeinek. fejlesztése a CSEPEL TISZK-ben Informatikai és elektronikai szakmák tananyagelemeinek fejlesztése a CSEPEL TISZK-ben Szakmai beszámoló Időpont: 2012.03.17 2012.03.27. Helyszín: Rzeszów, Lengyelország Látogatásunk célja: lengyel partnereink

Részletesebben

Beszámoló. 3 hetes szakmai képzés

Beszámoló. 3 hetes szakmai képzés Beszámoló 3 hetes szakmai képzés Drezda, 2013. augusztus 11-31. Készítette: Czékmán Szabolcs 1. nap (Augusztus 11.) Hajnali 4:30 körül indultunk Békéscsabáról három kisbusszal Pestre, ahol felszálltunk

Részletesebben

Erasmus+ : Olaszország: november

Erasmus+ : Olaszország: november Felelős szerkesztő: Breznay Gáborné Írta: Szabó Ágnes Fotókat készítette: Szabó Ágnes Szerkesztette: Szabó Ágnes Erasmus+ : Olaszország: 2016. november 20-26. 2016 novemberében 4 diák, Pék Bernadett (11.B),

Részletesebben

Leonardo da Vinci program Lehoczky Tamás & Kósa Dávid

Leonardo da Vinci program Lehoczky Tamás & Kósa Dávid Leonardo da Vinci program 2012.06.10-07.22 Lehoczky Tamás & Kósa Dávid Vasárnap reggel hajnalban indultunk az iskola elől. Kb 16-17 óra volt az út. Az éjszakai órákban először a Hajo Borchers faiskolához

Részletesebben

Németországi őszi gyakorlat

Németországi őszi gyakorlat Németországi őszi gyakorlat LDV-HU-09-IVT-1096-T2 mobilitási pályázat Beszámoló 2010.10.2.-2010.11.12. 2010 október 2-án indultunk az iskolánk buszával Budapestről, Észak- Nyugat Németországba (Alsó-Szászországba).

Részletesebben

Projektnapló. Kárpátalja 2013. Előkészítő tevékenység

Projektnapló. Kárpátalja 2013. Előkészítő tevékenység Projektnapló Előkészítő tevékenység A Kardos László Általános Iskola diákjaiként nagyon megörültünk, mikor tanév végén meghallottuk a jó hírt: pályázati munkánk sikeresnek bizonyult a Bethlen Gábor Alapkezelő

Részletesebben

Erasmus+ : Lengyelország

Erasmus+ : Lengyelország Erasmus+ : Lengyelország 1.nap 2017 Reggel fél 6-ra házhoz jött az autó és miután mindenkit összeszedett, indultunk Budapestre. 2 órás autózás után a Keleti pályaudvarnál álltunk meg és már szálltunk is

Részletesebben

UTINALÓ FODRÁSZ SZAKMACSOPORT MÁSODIK TALÁLKOZÁS

UTINALÓ FODRÁSZ SZAKMACSOPORT MÁSODIK TALÁLKOZÁS UTINALÓ FODRÁSZ SZAKMACSOPORT MÁSODIK TALÁLKOZÁS ELSŐ NAP 2012. április 02. Hétfő Egész nap izgatottan vártuk, hogy a vendégeink, akikkel nem is olyan régen találkoztunk Sepsiszentgyörgyben, mikorra fognak

Részletesebben

Ez volt életem legszebb, legjobb hat hete, amit soha nem fogok elfelejteni. Hálás vagyok, hogy az Erasmus + ilyen lehetőséggel ajándékozott meg

Ez volt életem legszebb, legjobb hat hete, amit soha nem fogok elfelejteni. Hálás vagyok, hogy az Erasmus + ilyen lehetőséggel ajándékozott meg Rodosz Rodosz egy kis sziget Görögországban, ahol 6-an voltunk 6 hétig szakmai gyakorlaton. Májusban, amikor jelentkeztünk még merni se gondoltam volna, hogy én oda kijutok valamikor is, túl szép volt,

Részletesebben

TORNA DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ 2008/20094 tanév Debrecen, április3-5. V-VI. korcsoport "B" kategória fiú csapatbajnokság

TORNA DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ 2008/20094 tanév Debrecen, április3-5. V-VI. korcsoport B kategória fiú csapatbajnokság Hely. Cím Csapatnév 1 Nagykőrös Toldi Miklós Élelm. Szki. 47,700 1 47,100 1 48,350 1 48,800 1 48,250 1 47,700 1 287,900 2 Veszprém Vetési Albert Gimn. 46,850 3 46,700 4 47,600 3 48,050 3 47,400 3 47,100

Részletesebben

3D tervezés, 3D nyomtatás a filmkészítés szolgálatában című pályázathoz készített élménybeszámoló füzet

3D tervezés, 3D nyomtatás a filmkészítés szolgálatában című pályázathoz készített élménybeszámoló füzet NTP- MTTD-18-0075 3D tervezés, 3D nyomtatás a filmkészítés szolgálatában című pályázathoz készített élménybeszámoló füzet Hoga NTP-MTTD-18-0075 Henrik A kirándulásra nyelvvizsgám szóbeli része miatt valamivel

Részletesebben

DISTRICT KONFERENCIA ÉS ROTARYS CSALÁDI HÉTVÉGE PÉCSETT

DISTRICT KONFERENCIA ÉS ROTARYS CSALÁDI HÉTVÉGE PÉCSETT DISTRICT KONFERENCIA ÉS ROTARYS CSALÁDI HÉTVÉGE PÉCSETT 2015.05.29-05.31. PROGRAM 2015.05.29. Kodály Központ (PÉNTEK DÉLELŐTT) 7622 Pécs, Breuer Marcell sétány 4. 09.30 10.45 4. sz. Kormányzó Tanács ülés

Részletesebben

Beszámoló az iskolai közösségi szolgálatról. Debrecen- Budapest március 17. Bodnár Lili Anna

Beszámoló az iskolai közösségi szolgálatról. Debrecen- Budapest március 17. Bodnár Lili Anna Beszámoló az iskolai közösségi szolgálatról Debrecen- Budapest 2016. március 17. Bodnár Lili Anna A közösségi szolgálat típusai a Dóczyban: I.Egyéni II.Csoportos III.Speciális Fotók az egyéni közösségi

Részletesebben

Leonardo da Vinci mobilitási program 2010. június 3. - július 17. Westerstede Váradi Dávid

Leonardo da Vinci mobilitási program 2010. június 3. - július 17. Westerstede Váradi Dávid Leonardo da Vinci mobilitási program 2010. június 3. - július 17. Westerstede Váradi Dávid 2010. június 3-án indultunk az iskola mikrobuszával. A 17 órás út után megérkeztünk Westerstede-be, ahol tiszta

Részletesebben

Nyári gyakorlat beszámoló

Nyári gyakorlat beszámoló Nyári gyakorlat beszámoló Készítette: Vándor Lilla Mikor megtudtam az iskolában, hogy van lehetőségünk külföldön gyakorlatozni, nem is hezitáltam, ahogy lehetett jelentkeztem a programra. El sem hittem,

Részletesebben

Dél-európai üzemi gyakorlat szakképzésben résztvevő tanulók számára

Dél-európai üzemi gyakorlat szakképzésben résztvevő tanulók számára 2009/SZI/23 Dél-európai üzemi gyakorlat szakképzésben résztvevő tanulók számára Iskolánk, a Békéscsabai Központi Szakképző Iskola és Kollégium sikeres Szakiskolai Mobilitási Program pályázata 11 diákunk

Részletesebben

Határtalanul! pályázat. Erdély kulturális, történelmi, irodalmi és természeti felfedezése

Határtalanul! pályázat. Erdély kulturális, történelmi, irodalmi és természeti felfedezése Határtalanul! pályázat Erdély kulturális, történelmi, irodalmi és természeti felfedezése időpont: 2014. október 6 - október 8. A tanulmányi kirándulásunk úti célja Erdély volt. 2014. október 6-tól 8-ig

Részletesebben

a Felső-Bácska Vidékfejlesztési Nonprofit Kft.-nek a francia Haut-Poitou et Clain Térségfejlesztési Egyesületnél tett látogatásáról

a Felső-Bácska Vidékfejlesztési Nonprofit Kft.-nek a francia Haut-Poitou et Clain Térségfejlesztési Egyesületnél tett látogatásáról EMLÉKEZTETŐ a FelsőBácska Vidékfejlesztési Nonprofit Kft.nek a francia HautPoitou et Clain Térségfejlesztési Egyesületnél tett látogatásáról 2011. október 1215 A francia HautPoitou et Clain Térségfejlesztési

Részletesebben

Erasmus Göttingen Németország Sommer Semester 2014

Erasmus Göttingen Németország Sommer Semester 2014 Erasmus Göttingen Németország Sommer Semester 2014 2014. április 2.-án érkeztünk Göttingenbe. 2 társammal, Farkas Zoltánnal és Dániel Balázzsal, akik szintén faipari mérnökhallgatók. Az egyetemi Régi Kollégiumtól

Részletesebben

A programról az iskolában hallottam Túri Tibor tanár úrtól, aki szólt a lehetőségről mivel már korábban is helyt álltam Németországban.

A programról az iskolában hallottam Túri Tibor tanár úrtól, aki szólt a lehetőségről mivel már korábban is helyt álltam Németországban. 2017 évi Erasmus program Pálfi Ilona vagyok (1997.07.31.) a Toldi Miklós Él. iskola tanulója. A programról az iskolában hallottam Túri Tibor tanár úrtól, aki szólt a lehetőségről mivel már korábban is

Részletesebben

HAT HATÁRTALANUL! program Kárpátaljai szolidaritási program

HAT HATÁRTALANUL! program Kárpátaljai szolidaritási program HAT-18-03 HATÁRTALANUL! program Kárpátaljai szolidaritási program Igrici Község Önkormányzata pályázatot nyújtott be a HAT-18-03 HATÁRTALANUL! program keretében. A pályázaton az önkormányzat 37 fő utazására

Részletesebben

ECDL VIZSGAEREDMÉNYEK 2015/2016-os tanév

ECDL VIZSGAEREDMÉNYEK 2015/2016-os tanév ECDL VIZSGAEREDMÉNYEK 2015/2016-os tanév - os - ECDL BIZONYÍTVÁNYT SZERZETT ( 8 fő) 8. osztályosok: Angyal Vivien, Kertay Panna, Kiss Ábel, Németh Ákos, Patkó Boglárka, Sáska Maja, Straub Zoé, Takács Boglárka.

Részletesebben