Behatolás jelző rendszer

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Behatolás jelző rendszer"

Átírás

1 Behatolás jelző rendszer SI410 Behatolás jelző központ kommunikátorral (opció) Egyszerű programozhatóság Egyszerű, és megbízható működés Rugalmasság Kiterjesztett kommunikáció Egyszerű telepíthetőség SI410 behatolás jelző központ 1.5 mm vastag festett acélház az alaplappal, tápegységgel, és transzformátorral. Tartalmaz helyet egy 27Ah akkumulátornak, relé kártyáknak, valamint izolátor egységek elhelyezését teszi lehetővé. A ház szabotázsvédett és leplombálható. A következő fizikai bekötési módokat lehet beállítani szoftveresen, minden egyes bemenetre. alaphelyzetben nyitott kontaktus figyelése, alaphelyzetben zárt kontaktus figyelése, 1 lezáró ellenállás figyelése, 2 lezáró ellenállás figyelése, üvegtörés érzékelő vonal figyelés, vészkijárat felügyelet, tűzérzékelő vonal felügyelet. Emellett bemenetenként állítható a logikai funkció is. A központ tápegysége 12V/2.3A teljesítményű, amely a rendszer tápellátását, és külső fogyasztók működését biztosítja. Emellett tartalmazza az Ebusz tápellátását is, amely 4 különálló biztosítékkal védett. Az akkumulátor, hálózati tápfeszültség, biztosítékok teljesen felügyeltek. Hiba esetén ez a jel az Ebuszon keresztül továbbítódik a behatolás jelző központba. Fire & Security Products

2 PSTN hívó SML TBR ISDN hívó SML61 IP kommunikátor kártya SMN36 Az Ebusz hossza alaphelyzetben 500m, amely a SAR 11 izolátor modul segítségével 1000mig kiterjeszthető. Az Ebuszra csatlakozik maximálisan 32 kezelő egység, 32 bővítő egység, 16 segéd tápegység, és 4 Ebusz bővítő modul. 31 kártyaolvasót funkcionálisan csatlakoztathatunk kezelőegységek helyett. A működésre vonatkozó összes esemény naplózásra kerül, pontos dátummal, idővel ellátva. 16 felhasználói esemény memória (egy partíciónként), egy mérnöki esemény memória, és egy telepítői memória áll rendelkezésre. A rendszer működéséhez 500 felhasználói, és 3 mérnöki kód biztosított. A SI410 központ rendelkezik 20 darab 2 éves naptárral, amellyel a partíciók vezérlését, kimenetek, felhasználói kódok engedélyezését lehet működtetni. Ezzel megoldható a partíciók automatikus élesítése, kikapcsolása, a felhasználói kódok jogosultságának engedélyezése, tiltása meghatározott időszakokban, valamint a kimenetek és bemenetek aktiválása. Az SI410 három szintű partíciós struktúrával rendelkezik: 1 szint: 4 csoportot határozhatunk meg, amelyekbe minden partíciót tetszőlegesen sorolhatunk be, 2 szint: 16 partíciót szükség szerint programozhatjuk Fő, Al, és Virtuális partícióként 3 szint: minden partícióhoz megadhatunk 8 alpartíciót vagy használhatjuk azokat teljes / részleges élesítéshez, így a rendszer kezelhet 16 független területet vagy 128 külön élesíthető alpartíciót. Így a SI410 központot tetszőleges strukturális / szervezeti felépítésű védendő objektumhoz illeszthetjük. Az SML51 kommunikátor kártya összekapcsolja az SI410 behatolásjelző rendszert az analóg telefonhálózattal. A riasztási, és egyéb eseményeket a megfelelő távfelügyeleti állomáshoz és / vagy PChez továbbítja. Az SML51 a rendszer távoli programozhatóságát és kezelését is lehetővé teszi a központi felügyelet számára (fel / letöltés), és az üzenetek pagerre történő átjelzését is biztosítja. Kombinálva az SMV11 hang modullal, egyedi hangüzenetek átküldésére is lehetőség nyílik. Az SML61 kommunikátor kártya az SI410 behatolásjelző rendszert ISDN kommunikációs hálózattal csatlakoztatja össze. A modul funkcionálisan ugyanúgy működik, mint a korábban említett SML51. Az SMN36 kártya az SI410 központ két portját illeszti az IP kommunikációs hálózatra. A modul lehetővé teszi a rendszer programozását, és kezelését PCn keresztül a Sylcom szoftverrel (fel / letöltés), valamint átjelzést biztosít a Medialine nevű riasztás fogadó / felügyelő szoftverhez.

3 Beszédmodul SMV11 LCD kezelő egység Audió és videó riasztás ellenőrzés Rádiós eszközök Izolátor modul SAR11 / SMR11 Bővítő SAT12 / SMT12 Az SMV 11 egy hangmodul, amely plugin módon egyszerűen csatlakoztatható a központi panelre. A beépített mikrofon segítségével, az SMV11 modullal 6 riasztási üzenetet, egy azonosító üzenetet, és 4 segítség üzenetet rögzíthetünk. Az SML51, és SML61 kommunikátor kártyák ezen szöveges üzeneteket továbbítják az előre meghatározott személyeknek telefonvonalon keresztül. Ezeknek az eszközöknek a telepítése rendkívül egyszerű, a SAK41 rendelkezik egy szerelő aljzattal, egy snapin csatlakozó felülettel, kijelzővel, és kezelőegységgel. A legáltalánosabb funkciók gyorsan elérhetők közvetlenül a 6 funkció billentyű segítségével. A beépített zümmer működése a központon keresztül programozható. A beépített LEDek gyors áttekintést nyújtanak a rendszer és a partíciók állapotáról. Egyéb kezelők is kaphatóak. Termékek széles választéka kapható a riasztás ellenőrzés megvalósításához. Egy külön adatlap tartalmazza a riasztás ellenőrzés lehetőségeit, valamint az eszközöket, amelyek szükségesek a funkció működéséhez. Különböző rádiós érzékelők, és egyéb eszközök csatlakoztathatóak a Sintony központhoz. Külön adatlap tartalmazza a Sintony rádiós eszközök leírását. A SAR11 / SMR11 használható 2 Ebusz ág leválasztására, ahol ezek elágaznak: Ha az egyik ágban meghibásodás történik, akkor a másik ágra a jelenség nem lesz hatással. A modul egyúttal az Ebusz jeleket is erősíti, így használatával az alap Ebusz hosszát 500mrel lehet növelni. Szükség szerint, az izolátor kapható SAR11ként műanyag házzal, vagy SMR11ként csak panelként. A bővítők a központ bemenetszámának növelésére szolgálnak, egyenként 4 bemenettel, és 2 kimenettel (nyitott kollektoros, 0.15A). A bővítő kapható SAT12ként műanyag házzal, vagy SMT12ként panel kivitelben.

4 Kimeneti bővítő egység SMT44 Kártyaolvasó bővítő SMG71 Ebusz bővítő SAG91 Külső segédtápegység SAP08, SAP08, SAP14, SAP20 Sylcom PC / nyomtató kábel SAQ11 Soros kábel SAQ18 Relé kártya SMX13 A kimeneti bővítő modul SMT44 használható a behatolás jelző központ kimeneteinek bővítésére egyenként 4 nyitott kollektoros (12V/0.15A), és 4 relé kimenet (24V/2A). Az ajtóvezérlő interfész SMG71 két szabványos kártyaolvasóval képes együttműködni, a 2 legelterjedtebb protokoll valamelyikével (Wiegang / F2F). Az olvasók különkülön beállítható funkciókat működtethetnek, de közösen vezérelhetik az ajtónyitás relé kimenetet. Beállítható a magára hagyott üzemmód, az ajtó nyitvatartás figyelés funkció pedig jó megoldást nyújt az ajtóvezérlés alkalmazásokhoz. Összességében ez a bővítő helyettesíti egy általános SMT12 bővítő működését. Az Ebusz bővítő a behatolás jelző rendszeren használható bővítő egységek számát növeli meg. Használatával újabb 80 bemenet és 40 kimenet tehető a rendszerhez. (max: 464 bemenet) A külső segéd tápegységek 2.3Aig biztosítanak feszültséget az Ebusznak, valamint a 4 különálló 12Vos kimenetnek. Az akkumulátor, a hálózati tápfeszültség, és a biztosítékok teljesen felügyeltek. A hibajelzések az Ebuszon keresztül jutnak el a központhoz. Egy szabadon programozható 45V / 5A relé kimenet található mindegyik segéd tápegységben. A doboz férőhelyet biztosít az SMT12 és SMR11 moduloknak (4et a SAP14be / 7 et a SAP20ba), az akkumulátoroknak (7.2Ah a SAP14be / 27Ah a SAP20ba), és 2 relé kártyának. A Sylcom PCs szoftver, amely a behatolás jelző rendszer programozására szolgál. A szakemberek az SAQ11 nyomtató kábellel együtt használhatják ezt a programot. A rendszer távoli elérése telefonvonalon keresztül lehetséges modemen keresztül. A behatolás jelző rendszer csatlakoztatása RS232 soros nyomtatóhoz, vagy PChez. A behatolás jelző rendszer csatlakoztatása LMShez, vagy más rendszerekhez. Az SMX13 rendelkezik 2 független relével 24V/2A váltó kontaktussal.

5 Testreszabható riasztórendszer Behatolás jelző rendszer belső kommunikátorral A moduláris felépítésnek köszönhetően, a Sintony 410 behatolás jelző központ korábban ismeretlen lehetőségeket nyit meg a felhasználók előtt. Minimális kiépítésben a behatolás jelző központ egy SI410 központból és egy SAK41 LCDs kezelő egységből kell hogy álljon. A rendszert az igényekhez mérten tovább lehet bővíteni. Mivel a központ fekete dobozként működik, a behatolás jelző rendszert a legelőnyösebb szerelési területre lehetséges elhelyezni. Egyszerű programozhatóság Az LCD kezelőről, vagy PCről a rendszer könnyen programozható. Egyszerűség és megbízhatóság a működésben A funkció billentyűk, az LCD kijelző, a LEDek pontos információkat nyújtanak és könnyű kezelhetőséget biztosítanak. Rugalmasság Széleskörű kommunikáció Multimédiás megoldás Idővezérlés Beléptető funkció Egyszerű telepíteni Egyszerű integrálni 4 csoport, 16 partíció és 128 élesíthető / kikapcsolható terület biztosítja a felhasználó által kívánt követelmények megvalósulását. A belső kommunikátor a következő helyekre képes átjelzést biztosítani: távfelügyeleti állomások (az összes ismert protokollon) szerviz számítógépre (fel / letöltés) magán telefonra (hangüzenet formájában) pagerre Az Ebuszon keresztül vezérelt kamerák, hangszórók és mikrofonok, belső CCTV alkalmazások, korai vészhívás és a riasztás ellenőrzés lehetőségei érhetők el ezzel az rendszerrel. Az idővezérlés használatával a bemenetek, kimenetek, és partíciók élesítése / kikapcsolása a rendszer automatizálását teszi lehetővé. A kezelő egységek lecserélhetőek funkcionálisan kártyaolvasó modulra, ez által legfőképpen ajtók nyitására / zárására, és partíciók élesítésére / kikapcsolására használhatjuk. A kimeneti / bemeneti modulok, tápegységek, kezelőegységek az Ebuszon keresztül csatlakoznak a behatolás jelző rendszerhez. A busz technológiának köszönhetően a telepítési költség, munka, és a tervezés rendkívül egyszerűvé, hatékonnyá válik. A SI410 nyitott soros interfész felülete kommunikációs lehetőséget biztosít a GRAVISS, a GOLEM, az LMS, vagy egyéb felügyeleti szoftverekkel történő integrálásra. Műszaki áttekintés Bővíthetőség: zóna kimenet 132 kezelő egység 116 segéd tápegység 2 PC / nyomtató interfész Ebusz, a rugalmas kábelkonfigurációkhoz 1000mig Felhasználó által programozott bemenetek, és kimenetek, 16 partíció, 128 beállítható al partíció Átjelzések: digitális, pager, hang, audio, videó, 2 riasztás fogadó állomásra, 2 szerviz számra PSTN / ISDN / IP kommunikáció

6 Rendszer konfiguráció Rendszer funkciók Min. Max. Szabadon programozható bemenetek Ebusz bővítőkkel kibővített bemenetek Nyitott kollektoros kimenetek (12V/0.15A) Nyitott kollektoros kimenet (12V/1A) 1 1 Relé kimenet: 1 váltó kontaktus (24V/2A) 1 7 Relé kimenet: 2 váltó kontaktus (24V/2A) 1 7 Relé kimenet: 1 váltó kontaktus (48V/5A) 1 16 Tápegység, 12V 2.3A 36.8A Biztosítékkal védett 12Vos kimenetek 4 64 Műszaki adatok SI410 SAP20 SAP14 SAK41 SAT12 SMT12 SAR11 SMR11 SMV11 SML51 Feszültség 230V Ebusz központról Áram felvétel: min. 13mA 6mA 35mA 3mA 4mA max. 230mA 160mA 73mA 19mA 45mA 25mA 82mA Kimeneti fesz 12V 12V kimen. áram 2.3A 1.3A max ingad. 60mV pp 60mV pp Működési hőm ºC +40ºC Ház Acél 1.5 mm ABS ABS Védelmi kategória IP30 IP41 IP30 IP30 Rendeléshez szükséges információk Típus Rendelési szám Jellemzés Méretek M x Sz x M <mm> Súly <kg> SI410 UK Behatolás jelző központ, UK verzió 500x365x SAK LCD kezelő egység 130x173x SAT Bővítő (házban) 86x135x SMT Bővítő (ház nélkül) 52x91x SAR Repeater / izolátor egység (házban) 86x135x SMR Repeater / izolátor egység (ház nélkül) 52x91x SMT Kimeneti bővítő (ház nélkül) 52x91x SMG Bővítő gateway (házban) 86x135x SMG Kártyaolvasó gateway (ház nélkül) 52x91x SAP Külső segédtáp egység 0.8A 400x303x SAP Külső segédtáp egység 1.3A 400x303x SAP Külső segédtáp egység 2.3A 500x364x SML51 TBR PSTN hívó 50x140x SML ISDN hívó 50x140x SMV Beszéd modul 60x106x SMX Relé kártya 15x60x Sylcom PCs szoftver SAQ PC / nyomtató kábel SAQ Soros kábel SMZ Hátlap szabotázskapcsoló SMN36 A6E IP kommunikátor modul 0.110

Advisor Master. GE Interlogix Magyarország Kft.

Advisor Master. GE Interlogix Magyarország Kft. Aritech A megoldás bármilyen biztonságtechnikai alkalmazásra mérettől és komplexitástól függetlenül az ATS Advisor Master Integrált Biztonságtechnikai rendszer. Néhány alkalmazási példa: Kisebb üzletek

Részletesebben

Satalarm SA816. riasztó központ. Szatori Tamás. Villamosmérnök LDSZ Vagyonvédelmi Kft. Előadó:

Satalarm SA816. riasztó központ. Szatori Tamás. Villamosmérnök LDSZ Vagyonvédelmi Kft. Előadó: Satalarm SA816 riasztó központ Előadó: Szatori Tamás Villamosmérnök LDSZ Vagyonvédelmi Kft. Satalarm SA816P Behatolás jelző panel, mely ideális lakások, házak, irodák védelmére LED és LCD kezelő állapot

Részletesebben

4-32-zónás vagyonvédelmi rendszer

4-32-zónás vagyonvédelmi rendszer 2 Termék katalógus 4-32-zónás vagyonvédelmi rendszer Az új Esprit E55 központok megbízható, kis költségű, az ügyfél igényeit kielégítő biztonságot nyújtanak. Számos szolgáltatásuk közül kiemelkedik a StayD,

Részletesebben

Intelligens biztonsági megoldások. Távfelügyelet

Intelligens biztonsági megoldások. Távfelügyelet Intelligens biztonsági megoldások A riasztást fogadó távfelügyeleti központok felelősek a felügyelt helyszínekről érkező információ hatékony feldolgozásáért, és a bejövő eseményekhez tartozó azonnali intézkedésekért.

Részletesebben

Kaméleon K860. IAS Automatika Kft www.iasautomatika.hu

Kaméleon K860. IAS Automatika Kft www.iasautomatika.hu Kaméleon K860 Univerzális Digitális Szabályozó A K860 szabályozók általános automatizálási feladatokra kifejlesztett digitális szabályozók. Épületgépészeti alkalmazásokra kiválóan alkalmasak, gazdaságos

Részletesebben

Általunk forgalmazott és telepített eszközök:

Általunk forgalmazott és telepített eszközök: Általunk forgalmazott és telepített eszközök: Az általunk forgalmazott és telepített eszközök MABISZ és BM OKF engedéllyel rendelkeznek, valamint megfelelnek a hatályos jogszabályok által előírt feltételeknek.

Részletesebben

SYS700-PLM Power Line Monitor modul DDC rendszerelemek, DIALOG-III család

SYS700-PLM Power Line Monitor modul DDC rendszerelemek, DIALOG-III család DDC rendszerelemek, DIALOG-III család KIVITEL ALKALMAZÁS A az energiaellátás minőségi jellemzőinek mérésére szolgáló szabadon programozható készülék. Épületfelügyeleti rendszerben (BMS), valamint önállóan

Részletesebben

AC-MF1W. RFID kártyaolvasó és kódzár. Felhasználói leírás

AC-MF1W. RFID kártyaolvasó és kódzár. Felhasználói leírás AC-MF1W RFID kártyaolvasó és kódzár Felhasználói leírás Tartalomjegyzék 1. Leírás... 3 1.1 Tulajdonságok... 3 1.2 Műszaki adatok... 3 1.3 Felszerelés... 3 1.4 Csatlakoztatás... 4 1.4.1 Bekötés... 4 1.4.2

Részletesebben

alarm MICROALARM KFT Budapest, Kende u. 1. Tel.: ,

alarm MICROALARM KFT Budapest, Kende u. 1. Tel.: , TP 5 MIKROPROCESSZOROS KÖZPONT Felhasználói Leírás VERZIÓ 1.0-11/00 Az Ön telepítõje: Tecn alarm MICROALARM KFT. 1111 Budapest, Kende u. 1. Tel.: 385-33-37, 385-33-39 TP5 FELHASZNÁLÓI LEIRÁS - +! Gyorsan

Részletesebben

MABISZ TERMÉK-MEGFELELŐ SÉGI AJÁNLÁS

MABISZ TERMÉK-MEGFELELŐ SÉGI AJÁNLÁS Nytsz: 3686-10-4/20070419 MABISZ TERMÉK-MEGFELELŐ SÉGI AJÁNLÁS Bizottsági ülés ideje Ajánlás lejárta 2007. április19. 2012. április 30. Termék vizsgálat helye: Termék gyártó: MABISZ VAGYONVÉDELMI ÉS KÁRMEGELŐZÉSI

Részletesebben

KIBŐVÍTETT RUGALMAS AUTOMATIZÁLÁS

KIBŐVÍTETT RUGALMAS AUTOMATIZÁLÁS KIBŐVÍTETT RUGALMAS AUTOMATIZÁLÁS ZEN-C4 nagyobb rugalmasság RS-485 kommunikációval Kínálatunk kommunikációs típussal bővült. Így már lehetősége van több ZEN egység hálózati környezetbe csatlakoztatására.

Részletesebben

SIOUX-RELÉ. Sioux relé modul telepítési leírás Szerkesztés MACIE0191

SIOUX-RELÉ. Sioux relé modul telepítési leírás Szerkesztés MACIE0191 SIOUX-RELÉ Sioux relé modul telepítési leírás Szerkesztés 1.2 20MACIE0191 1 Leírás 1.1 Leírás A Sioux-relé egy soros modul, amely tartalmaz egy master kártyát, amely maximum két slave kártyával bővíthető.

Részletesebben

Door-system beléptető rendszer tartalomjegyzék

Door-system beléptető rendszer tartalomjegyzék Door-system beléptető rendszer tartalomjegyzék RENDSZER FELÉPÍTÉSE.... 2 TÁPELLÁTÁS.... 2 VEZÉRLŐK CSATLAKOZTATÁSA.... 2 OLVASÓK VEZÉRLŐHÖZ CSATLAKOZTATÁSA.... 3 ÉRZÉKELŐ, BEAVATKOZÓ CSATLAKOZTATÁSI PONTOK....

Részletesebben

SYS700-A Digitális szabályozó és vezérlõ modul DDC rendszerelemek, DIALOG-III család. Terméktámogatás:

SYS700-A Digitális szabályozó és vezérlõ modul DDC rendszerelemek, DIALOG-III család. Terméktámogatás: DDC rendszerelemek, DIALOG-III család KIVITEL ALKALMAZÁS A SYS00-A a Dialog-III készülékcsalád analóg jelek kezelésére alkalmas tagja, amely kifejezetten épületgépészeti szabályozási és vezérlési feladatok

Részletesebben

StP Műszaki Fejlesztő, Gyártó és Kereskedelmi Kft.

StP Műszaki Fejlesztő, Gyártó és Kereskedelmi Kft. StP Műszaki Fejlesztő, Gyártó és Kereskedelmi Kft. SK03-08 buszos kontroller Hardver leírás v.2 Elérhetőségek 1158 Budapest, Késmárk u. 11-13. Telefon: +36 1 410-0556; +36 20 480-5933 Fax: +36 1 414-0913

Részletesebben

micron s e c u r i t y p r o d u c t s EzeProx proximity kártyaolvasó és kódbillentyűzet

micron s e c u r i t y p r o d u c t s EzeProx proximity kártyaolvasó és kódbillentyűzet micron s e c u r i t y p r o d u c t s EzeProx proximity kártyaolvasó és kódbillentyűzet Jellemzők - 500 kártya vagy kulcstartós kártya tanítható meg akár vegyesen is - 30 programozható, maximum 6 számjegyű

Részletesebben

VB IP. IP Kommunikátor

VB IP. IP Kommunikátor VB IP IP Kommunikátor Telepítői Kézikönyv 2014. március 27. TARTALOMJEGYZÉK 1. BEVEZETÉS...3 2. RENDSZER FELÉPÍTÉS...3 3. RENDSZER PROGRAMOZÁS PC SZOFTVERREL...5 4. HIBAELHÁRÍTÁS...7 5. ENIGMA II ELÉRÉS

Részletesebben

Roger UT-2. Kommunikációs interfész V3.0

Roger UT-2. Kommunikációs interfész V3.0 ROGER UT-2 1 Roger UT-2 Kommunikációs interfész V3.0 TELEPÍTŐI KÉZIKÖNYV ROGER UT-2 2 ÁLTALÁNOS LEÍRÁS Az UT-2 elektromos átalakítóként funkcionál az RS232 és az RS485 kommunikációs interfész-ek között.

Részletesebben

Kaputelefonok és videóskaputelefonok

Kaputelefonok és videóskaputelefonok UPDATE 12-2016 Kaputelefonok és videóskaputelefonok www.alarmautomatika.com A megfizethető kétvezetékes videokaputelefon rendszer Házak és nyaralók Társasházak Lakóépületek Kétvezetékes videokaputelefon

Részletesebben

SZINOPTIKUS PANEL CA-64 PTSA

SZINOPTIKUS PANEL CA-64 PTSA SZINOPTIKUS PANEL CA-64 PTSA Kezelési utasítás CA64T v1.4-es modulhoz, 3.00 szoftver verzióval. A szinoptikus panel 3.00-ás szoftver verzióval összeilleszthető a CA-64 es riasztó központtal vagy a STAM-1

Részletesebben

COMPLEX 400 BETÖRÉSJELZŐ KÖZPONT CSALÁD

COMPLEX 400 BETÖRÉSJELZŐ KÖZPONT CSALÁD COMPLEX 400 BETÖRÉSJELZŐ KÖZPONT CSALÁD TELENOT Elektronika Kft. Tel:06-26-360-170 Fax:06-26-361-550 e-mail:telenot@axelero.hu 1..oldal Az új központgeneráció -- complex400 Busz-orientált rendszer com2

Részletesebben

DIALOG II PLM-B-000-LCD Hálózati paraméter felügyeleti modul Speciális készülékek

DIALOG II PLM-B-000-LCD Hálózati paraméter felügyeleti modul Speciális készülékek Speciális készülékek KIVITEL ALKALMAZÁS MŰKÖDÉS A DIALOG II PLM digitális szabadon programozható hálózati paraméter felügyeleti modul, három-, vagy egyfázisú hálózatok egyes, energetikai, illetve üzemviteli

Részletesebben

VBIP PRO. IP Kommunikátor

VBIP PRO. IP Kommunikátor VBIP PRO IP Kommunikátor Telepítői Kézikönyv 2014. március 27. TARTALOMJEGYZÉK 1. BEVEZETÉS...3 2. RENDSZER FELÉPÍTÉS...3 3. VBIP PRO LED KIJELZÉSEK...5 4. RENDSZER PROGRAMOZÁS PC SZOFTVERREL...6 5. HIBAELHÁRÍTÁS...7

Részletesebben

ÁRLISTA WS-PRO TÁVKÖZLÉSTECHNIKA

ÁRLISTA WS-PRO TÁVKÖZLÉSTECHNIKA ANALÓG ALKÖZPONTOK WS12007 WS 104-F 1/4 analóg alközpont 21 400 Ft 1 fővonal-4 mellékállomás modem port a számítógépnek kaputelefon csatlakozás kapunyitó kimenet FAX szétválasztás CALLER ID funkció minden

Részletesebben

M A B I S Z T E R M É K - M E G F E L E L Ő S É G I A J Á N L Á S

M A B I S Z T E R M É K - M E G F E L E L Ő S É G I A J Á N L Á S N y t s z : 4 6 6 7-4 1-4 / 2 0 1 0 0 5 2 0 M A B I S Z T E R M É K - M E G F E L E L Ő S É G I A J Á N L Á S Bizottsági ülés ideje Adatmódosítás Ajánlás lejárta 2007. október 18. 2010. május 20. 2012.

Részletesebben

RUBICON Serial IO kártya

RUBICON Serial IO kártya RUBICON Serial IO kártya Műszaki leírás 1.0 Készítette: Forrai Attila Jóváhagyta: Rubin Informatikai Zrt. 1149 Budapest, Egressy út 17-21. telefon: +361 469 4020; fax: +361 469 4029 e-mail: info@rubin.hu;

Részletesebben

Paradox márkanevû riasztóberendezések

Paradox márkanevû riasztóberendezések Paradox márkanevû riasztóberendezések A Paradox Security Systems termékeket Az EVO48 és EVO192 új központok forgalomba hozatalával az EVO széria egységes Magyarországon a Cadillac Zrt. forgalmazza. A cég

Részletesebben

IDAXA-PiroSTOP. PIRINT PiroFlex Interfész. Terméklap

IDAXA-PiroSTOP. PIRINT PiroFlex Interfész. Terméklap IDAXA-PiroSTOP PIRINT PiroFlex Interfész Terméklap Hexium Kft. PIRINT Terméklap Rev 2 2 Tartalomjegyzék. ISMERTETŐ... 3 2. HARDVER... 4 2. LED... 5 2.2 KAPCSOLAT A VKGY GYŰRŰVEL... 6 2.3 CÍMBEÁLLÍTÁS...

Részletesebben

CLEVER LIGHT RENDSZER/ Dinamikus kijáratmutatók

CLEVER LIGHT RENDSZER/ Dinamikus kijáratmutatók CLEVER LIGHT RENDSZER/ Dinamikus kijáratmutatók Balatonföldvár, 2018. március 22-23. ASM-Security Kft. Rendszerelemek Hagyományos lámpatestek Címzett lámpatestek Címzett központok Dinamikus kijáratjelzők

Részletesebben

IO-84. Ki/Bemeneti modul. Telepítői kézikönyv VB SOROZATÚ KOMMUNIKÁTOROKHOZ. Rev

IO-84. Ki/Bemeneti modul. Telepítői kézikönyv VB SOROZATÚ KOMMUNIKÁTOROKHOZ. Rev IO-84 Ki/Bemeneti modul VB SOROZATÚ KOMMUNIKÁTOROKHOZ Telepítői kézikönyv Rev. 2016.05.27. MEGFELELŐSÉGI NYILATKOZAT A VILLBAU Biztonságtechnikai Kereskedelmi és Műszaki Szolgáltató Kft. (1182. Budapest,

Részletesebben

FT724 Másodkezelő egység FS720 család (MP1XS) tűzjelző központjaihoz

FT724 Másodkezelő egység FS720 család (MP1XS) tűzjelző központjaihoz FT724 Másodkezelő egység FS720 család (MP1XS) tűzjelző központjaihoz Cerberus PRO Rendszer kezelése és események jelzése Nagyméretű megvilágított kijelző (8 sor, soronként 40 karakter LCD) Szöveg kijelző,

Részletesebben

DMG termékcsalád. Digitális multiméterek és hálózati analizátorok háttérvilágítással rendelkező grafikus LCD kijelzővel

DMG termékcsalád. Digitális multiméterek és hálózati analizátorok háttérvilágítással rendelkező grafikus LCD kijelzővel DMG termékcsalád Digitális multiméterek és hálózati analizátorok háttérvilágítással rendelkező grafikus LCD kijelzővel Egyszerű és intuitív navigációs menü Grafikus kijelző, menü 5 nyelven Ethernet, USB,

Részletesebben

Hardver leírás Klasszikus kontroller v.3.2.2

Hardver leírás Klasszikus kontroller v.3.2.2 StP Beléptető Rendszer Hardver leírás Klasszikus kontroller v.3.2.2 s TARTALOMJEGYZÉK 1. ALKÖZPONTOK KÖZÖTTI KOMMUNIKÁCIÓ (INTERNET)... 3 2. RS485... 3 3. OLVASÓ- ÉS KÁRTYATÍPUSOK, OLVASÓ KEZELÉS, EGY

Részletesebben

SYS700-DIDO-HFR Digitális szabadon programozható szabályozó (Digitális be- és kimenettel) Szabályozók és vezérlõk

SYS700-DIDO-HFR Digitális szabadon programozható szabályozó (Digitális be- és kimenettel) Szabályozók és vezérlõk KIVITEL ALKALMAZÁS, ILLESZTHETÕSÉG A SYS700-DIDO-HFR a Dialog-III készülékcsalád digitális jelek kezelésére alkalmas tagja, amely kifejezetten hő- és füstelvezetési vezérlési feladatok ellátására lett

Részletesebben

GSM ALAPÚ SMS KOMMUNIKÁTOR HŐMÉRSÉKLET FELÜGYELETHEZ, VEZÉRLÉSHEZ 8 HŐMÉRŐ BEMENETTEL

GSM ALAPÚ SMS KOMMUNIKÁTOR HŐMÉRSÉKLET FELÜGYELETHEZ, VEZÉRLÉSHEZ 8 HŐMÉRŐ BEMENETTEL 8 GSM ALAPÚ SMS KOMMUNIKÁTOR HŐMÉRSÉKLET FELÜGYELETHEZ, VEZÉRLÉSHEZ 8 HŐMÉRŐ BEMENETTEL RESORT Biztonságtechnikai Kft. H-1137 Budapest, Szent István park 2. Telefon: (1) 450-1583 Fax: (1) 450-1585 E-mail:

Részletesebben

FT2040 Kezelő egység tűzjelző központokhoz, FS20 (MP2.1)

FT2040 Kezelő egység tűzjelző központokhoz, FS20 (MP2.1) FT2040 Kezelő egység tűzjelző központokhoz, FS20 (MP2.1) Sinteso Rendszer kezelése és rendszer adatok megjelenítése Nagyméretű, háttér világítású kijelző (8 x 40 karakter megjelenítése) Szöveges üzenet

Részletesebben

Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság

Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság 2 1200-as sorozatú tűzjelző központ A biztonság nyugalma Tökéletes védelem az Ön igényihez szabva Az 1200-as sorozatú tűzjelző központ rugalmas,

Részletesebben

LON-busz LON-busz kiegészítő

LON-busz LON-busz kiegészítő LON-busz LON-busz kiegészítő a SynoLOG FC330A központi egységhez Synova Az összes kiegészítő teljesen formatervezett és beilleszkedik a már meglévő épület konstrukciójába Bizonyított LON-busz technológia,

Részletesebben

Exigo. A lakóépületek fűtésének egyszerű szabályozása

Exigo. A lakóépületek fűtésének egyszerű szabályozása Exigo A lakóépületek fűtésének egyszerű szabályozása Fűtési és kazán szabályzás Az Exigo-val a szabályzás összes lépése a beépítéstől a működtetésen keresztül a karbantartásig még egyszerűbb, mint valaha.

Részletesebben

GSM ALAPÚ SMS KOMMUNIKÁTOR HŐMÉRSÉKLET FELÜGYELETHEZ, VEZÉRLÉSHEZ

GSM ALAPÚ SMS KOMMUNIKÁTOR HŐMÉRSÉKLET FELÜGYELETHEZ, VEZÉRLÉSHEZ GSM ALAPÚ SMS KOMMUNIKÁTOR HŐMÉRSÉKLET FELÜGYELETHEZ, VEZÉRLÉSHEZ RESORT Biztonságtechnikai Kft. H-1137 Budapest, Szent István park 2. Telefon: +36 1 450-1583 Fax: +36 1 450-1585 E-mail: info@resort.hu

Részletesebben

TxBlock-USB Érzékelőfejbe építhető hőmérséklet távadó

TxBlock-USB Érzékelőfejbe építhető hőmérséklet távadó TxBlock-USB Érzékelőfejbe építhető hőmérséklet távadó Bevezetés A TxBlock-USB érzékelőfejbe építhető, kétvezetékes hőmérséklet távadó, 4-20mA kimenettel. Konfigurálása egyszerűen végezhető el, speciális

Részletesebben

Tűzjelző központok FC360

Tűzjelző központok FC360 Cerberus TM FIT Tűzjelző központok FC360 FC361-ZZ, FC361-ZA, FC361-YZ, FC361-YA Tűzjelző központ (1 hurokkal) címzett perifériákhoz beépített kezelő egységgel 1 hurok max. 126 címzett eszközzel vagy 2

Részletesebben

FC723 Tűzjelző központ

FC723 Tűzjelző központ FC723 Tűzjelző központ FS720 termékcsalád (IP5) Cerberus PRO Moduláris felépítésű, előszerelt, mikroprocesszor-vezérelt tűzjelző központ beépített felhasználóbarát kezelő egységgel 756 címzett eszközig

Részletesebben

A 18142 típusú tápegység felhasználható minden olyan esetben, ahol 0-30V egyenfeszültségre van szükség maximálisan 2,5 A terhelıáram mellett.

A 18142 típusú tápegység felhasználható minden olyan esetben, ahol 0-30V egyenfeszültségre van szükség maximálisan 2,5 A terhelıáram mellett. Analóg DC tápegységek: 18141 típ. DC tápegység, 30V/1,2A Kijelzı: 1 db mőszer A 18141 típusú tápegység elektronikus készülékek tápfeszültség ellátására alkalmas, de felhasználható minden olyan esetben,

Részletesebben

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Kameraillesztő. VDCU Felhasználói és telepítői kézikönyv VDCU. VDCU Leírás v1.0.pdf

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Kameraillesztő. VDCU Felhasználói és telepítői kézikönyv VDCU. VDCU Leírás v1.0.pdf 2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Kameraillesztő VDCU Felhasználói és telepítői kézikönyv VDCU VDCU Leírás v1.0.pdf Tartalomjegyzék 1 Készülék felépítése...3 2 Műszaki paraméterek...3 3 DIP kapcsolók beállítása...4

Részletesebben

Programozási táblázatok

Programozási táblázatok Programozási táblázatok 212 Solution-16 Telepítői Kézikönyv 000 015 Elsődleges telefonszám 016-031 Másodlagos telefonszám 032-047 Visszahívási telefonszám 048 Tárcsázási formátum 049 Handshake hang 050

Részletesebben

Rádiókommunikációval is Az adatokat szabad rádiófrekvencián sugározza az őt lekérdező AQUADAT készüléknek.

Rádiókommunikációval is Az adatokat szabad rádiófrekvencián sugározza az őt lekérdező AQUADAT készüléknek. - Műszaki adatok - Bekötés - Érzékelők - Levegő tisztítású ph armatúra - Nyomás alatt szerelhető ph armatúra Rádiókommunikációval is Az adatokat szabad rádiófrekvencián sugározza az őt lekérdező AQUADAT

Részletesebben

Multi-20 modul. Felhasználói dokumentáció 1.1. Készítette: Parrag László. Jóváhagyta: Rubin Informatikai Zrt.

Multi-20 modul. Felhasználói dokumentáció 1.1. Készítette: Parrag László. Jóváhagyta: Rubin Informatikai Zrt. Multi-20 modul Felhasználói dokumentáció. Készítette: Parrag László Jóváhagyta: Rubin Informatikai Zrt. 49 Budapest, Egressy út 7-2. telefon: +36 469 4020; fax: +36 469 4029 e-mail: info@rubin.hu; web:

Részletesebben

INVERSE MULTIPLEXER RACK

INVERSE MULTIPLEXER RACK SP 7505 Tartalomjegyzék...1 Általános ismertetés...2 Követelmények...2 Felépítése és működése...3 Beállítások...3 Felügyelet...3 Csatlakozók...3 Kijelzők...3 Műszaki adatok:...4 G703 felület:...4 LAN felület:...4

Részletesebben

FC721 Tűzjelző központ FS720 család (MP1XS)

FC721 Tűzjelző központ FS720 család (MP1XS) FC72 Tűzjelző központ FS720 család (MPXS) Cerberus PRO Kompakt, előszerelt, mikroprocesszor-vezérelt tűzjelző központ 26 címzett eszközig A tűzjelző központ önálló működésű, hálózatba nem köthető Beépített

Részletesebben

Verzió: 2.0 2012. PROCONTROL ELECTRONICS LTD www.procontrol.hu

Verzió: 2.0 2012. PROCONTROL ELECTRONICS LTD www.procontrol.hu PROCONTROL Proxer 6 RFID Proximity kártyaolvasó Verzió: 2.0 2012. Létrehozás dátuma: 2012.08.07 18:42 1. oldal, összesen: 5 A Proxer6 egy proximity kártyaolvasó, ami RFID kártyák és transzponderek (egyéb

Részletesebben

Kimenetek száma Kimenet Szoftveres beállítás Bank funkció Típus. Nincs Nincs H8PS-8BP 16 H8PS-16BP 32 H8PS-32BP. Felbontás Kábelhossz Típus

Kimenetek száma Kimenet Szoftveres beállítás Bank funkció Típus. Nincs Nincs H8PS-8BP 16 H8PS-16BP 32 H8PS-32BP. Felbontás Kábelhossz Típus H8PS Digitális pozícionáló Kiváltja a mechanikus pozícionálókat Kompatibilis az abszolút kódadókkal Maximális fordulat: 1600 1/min Nagyméretû LCD-kijelzõ 8 / 16 / 32 db tranzisztoros kimenet 96 x 96 mm-es

Részletesebben

A megfelelőségi nyilatkozat letölthető a www.satel.eu/ce honlapról

A megfelelőségi nyilatkozat letölthető a www.satel.eu/ce honlapról HANGMODUL INT-VG int-vg_hu 12/11 Az INTEGRA és VERSA vezérlőpanelekkel összekapcsolt INT-VG modul lehetővé teszi a hangüzenetküldés funkció végrehajtását (leváltja a CA-64 SM hangszintetizátor bővítőt).

Részletesebben

Sebury BC Önálló RF kártyás és kódos beléptető

Sebury BC Önálló RF kártyás és kódos beléptető Sebury BC-2000 Önálló RF kártyás és kódos beléptető A BC-2000 önálló RF kártyás és kódos beléptető a legújabb mikroprocesszoros technológia segítségével képes zárak, kapuk vezérlésére. A programozás a

Részletesebben

M2037IAQ-CO - Adatlap

M2037IAQ-CO - Adatlap M2037IAQ-CO - Adatlap Szénmonoxid + Hőmérséklet + Páratartalom (opció) Két szénmonoxid riasztási szint Valós idejű környezeti szénmonoxid érzékelő és szabályzó Hőmérséklet- és relatív páratartalom-mérés

Részletesebben

VDCU használati utasítás

VDCU használati utasítás VDCU használati utasítás A VDCU a 2 vezetékes Futura Digital rendszerhez tervezett többfunkciós eszköz. 2 db CCTV kamera csatlakoztatható felhasználásával a rendszerhez, továbbá világítás vagy zárnyitás

Részletesebben

ECL Comfort V és 24 V váltóáramra

ECL Comfort V és 24 V váltóáramra Adatlap ECL Comfort 200 230 V és 24 V váltóáramra Felhasználás Az ECL Comfort 200 idõjáráskövetõ elektronikus szabályozót elõprogramoztuk több különféle felhasználási célhoz. Mindegyik alkalmazásnak saját

Részletesebben

Alien kezelőegység. Rövid használati útmutató

Alien kezelőegység. Rövid használati útmutató Alien kezelőegység Rövid használati útmutató A kezelőegység jelzései A B C D A SmartLiving központ dátuma és ideje. Ha a központ szervíz módban van, ez a mező az Alien és a benne lévő kártyaolvasó címét

Részletesebben

Nyomtatóport szintillesztő 4V2

Nyomtatóport szintillesztő 4V2 Nyomtatóport szintillesztő 4V2 A 4V2-es verziójú illesztő kártya tökéletes választás, ha sok bemenetre van szükségünk. Akár PC-hez, akár UC300-hoz is csatlakoztathatjuk, a földfüggetlen bemenetek pedig

Részletesebben

Az Orbit sorozat tartalmaz:

Az Orbit sorozat tartalmaz: Az Orbit sorozat olyan moduláris központokat tartalmaz, ami biztosítja akár az otthoni akár az intézményi objektumokat 6-tól 96 zónáig. Az Orbit központokat könnyű használni, telepíteni, programozni egy

Részletesebben

HCE80/HCC80/HCE80R/HCC80R

HCE80/HCC80/HCE80R/HCC80R HCE80/HCC80/HCE80R/HCC80R PADLÓFŰTÉSI ZÓNA SZABÁLYZÓK TERMÉK LEÍRÁS TULAJDONSÁGOK Könnyű és gyors telepítés az új vezetékezéssel Dugaszolható csatlakozók kábelszorítóval Integrált szivattyú relé a szivattyú

Részletesebben

1 lakásos Felületre szerelhető Kártyaolvasó nélkül. 2 lakásos Felületre szerelhető Kártyaolvasó nélkül DT607-ID-FE-S1. 1 lakásos

1 lakásos Felületre szerelhető Kártyaolvasó nélkül. 2 lakásos Felületre szerelhető Kártyaolvasó nélkül DT607-ID-FE-S1. 1 lakásos Típusok kis rendszerekhez C-S1 -ID-S3 YLI SIKMGNESEK Leírás 2ESY egy egyszerűen telepíthető, és beköthető, 2 vezetékes kaputelefon rendszer. US-os rendszerű kaputelefon képes audió, valamint videó rendszert

Részletesebben

AccCTRL 1024SA Autonóm Beléptető

AccCTRL 1024SA Autonóm Beléptető AccCTRL 1024SA Autonóm Beléptető Működési, telepítési és programozási leírás 1 Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék... 2 1. Az AccCTRL 1024SA bemutatása... 3 1. Általános leírás... 3 2. Tulajdonságok... 3 3.

Részletesebben

GSM-GPS gépjárművédelmi egység műszaki leírás

GSM-GPS gépjárművédelmi egység műszaki leírás GSM-GPS Fejlesztő és Szolgáltató Kft. TELEKOMMUNIKÁCIÓ H -1033 Budapest, Polgár u. 8-10. Tel.:(00-36-1)368-2052 Fax.(00-36-1)368-8093 E-mail: mcmkft@.axelero.hu. 1. 2004. 06. 24. Pintér Tamás Nagy Mihály

Részletesebben

AMAX panel 2100. Behatolásjelző rendszerek AMAX panel 2100. www.boschsecurity.hu. 8 vezetékes zóna / 2 terület / 64 felhasználói kód

AMAX panel 2100. Behatolásjelző rendszerek AMAX panel 2100. www.boschsecurity.hu. 8 vezetékes zóna / 2 terület / 64 felhasználói kód Behatolásjelző rendszerek www.boschsecrity.h Az behatolásjelző rendszer lakóépületek, illetve kis- és közepes vállalkozások védelméhez használható.8 zónás és 2 partíciós, dobozzal és transzformátorral

Részletesebben

OMRON FOTOELEKTROMOS KAPCSOLÓK E3NT

OMRON FOTOELEKTROMOS KAPCSOLÓK E3NT E3NT Tárgyreflexiós érzékelõ háttér- és elõtér elnyomással 3 m-es érzékelési távolság (tárgyreflexiós) 16 m-es érzékelési távolság (prizmás) Analóg kimenetes típusok Homloklapfûtéssel ellátott kivitelek

Részletesebben

Tervezési segédlet motorok és vezérlések kiválasztásához. természetes szellőztetés és füstelvezető rendszerekhez

Tervezési segédlet motorok és vezérlések kiválasztásához. természetes szellőztetés és füstelvezető rendszerekhez Tervezési segédlet motorok és vezérlések kiválasztásához természetes szellőztetés és füstelvezető rendszerekhez KIFELÉ NYÍLÓ LKOK WMX MOTOROK 1-5 lépés lumínium profil Fa profil Műanyag profil 1. lépés

Részletesebben

UJJLENYOMAT OLVASÓ. Kezelői Kézikönyv

UJJLENYOMAT OLVASÓ. Kezelői Kézikönyv UJJLENYOMAT OLVASÓ Kezelői Kézikönyv 2 Funkció leírása Belépés programozási módba MESTER kód megváltoztatása Új felhasználói ujjlenyomat hozzáadása Felhasználói ujjlenyomat törlése F1/F2-S egyszerűsített

Részletesebben

Tápfeszültség: 230 V AC; %, 50 Hz Maximális fogyasztás: 2,7 VA

Tápfeszültség: 230 V AC; %, 50 Hz Maximális fogyasztás: 2,7 VA KIVITEL ALKALMAZÁS. ILLESZTHETÕSÉG A modul a split klíma berendezések kiegészítő felügyeleti eszköze. Segítségével megoldható az állandó felügyelet nélkül üzemelő berendezések távfelügyelete. A készülék

Részletesebben

MABISZ TERMÉK-MEGFELELŐ SÉGI AJÁNLÁS

MABISZ TERMÉK-MEGFELELŐ SÉGI AJÁNLÁS Nytsz: 3878-10-4/20070920 MABISZ TERMÉK-MEGFELELŐ SÉGI AJÁNLÁS Bizottsági ülés ideje Ajánlás lejárta 2007. szeptember 20. 2012. szeptember 30. vizsgálat helye: gyártó: MABISZ VAGYONVÉDELMI ÉS KÁRMEGELŐZÉSI

Részletesebben

WAGO PLC-vel vezérelt hő- és füstelvezetés

WAGO PLC-vel vezérelt hő- és füstelvezetés WAGO PLC-vel vezérelt hő- és füstelvezetés Wago Hungária Kft. Cím: 2040. Budaörs, Gyár u. 2. Tel: 23 / 502 170 Fax: 23 / 502 166 E-mail: info.hu@wago.com Web: www.wago.com Készítette: Töreky Gábor Tel:

Részletesebben

(Intelligens Akkumulátor Felügyeleti Rendszer)

(Intelligens Akkumulátor Felügyeleti Rendszer) (Intelligens Akkumulátor Felügyeleti Rendszer) Minden szünetmentes áramellátó rendszer egyik fő alkotóeleme a háttérenergiát biztosító akkumulátortelep illetve telepcsoport. Ezért kiemelt fontosságú feladat

Részletesebben

Rádiókommunikációval Az adatokat szabad rádiófrekvencián sugározza az őt lekérdező AQUADAT készüléknek.

Rádiókommunikációval Az adatokat szabad rádiófrekvencián sugározza az őt lekérdező AQUADAT készüléknek. - Műszaki adatok - Bekötés - Érzékelők Rádiókommunikációval Az adatokat szabad rádiófrekvencián sugározza az őt lekérdező AQUADAT készüléknek. 2xS-F-R 2xS-T-R - a korábbi jól bevált sorozat típusai a következők

Részletesebben

AX rendszer. Kapuállomások Vezérlőegységek és állomások...96 CCTV - Telefónia AX rendszer CATA-CHAP7-HUN.indd 93 09/02/ :48

AX rendszer. Kapuállomások Vezérlőegységek és állomások...96 CCTV - Telefónia AX rendszer CATA-CHAP7-HUN.indd 93 09/02/ :48 Kapuállomások.............................. 95 Vezérlőegységek és állomások...96 CCTV - Telefónia...100 93 12132-CATA-CHAP7-HUN.indd 93 09/02/2018 10:48 AX-rendszer 1 8 INTERCOM Kapuk ELŐNYÖK: Főállomások

Részletesebben

FC2060 Moduláris tűzjelző központ FS20 család (MP2.1)

FC2060 Moduláris tűzjelző központ FS20 család (MP2.1) FC2060 Moduláris tűzjelző központ FS20 család (MP2.) Sinteso Moduláris, előszerelt, mikroprocesszor-vezérelt tűzjelző központ akár 52 címzett eszközig Különféle érzékelő eszközök jeleinek feldolgozása:

Részletesebben

ALPHA és ALPHA XL műszaki leírás

ALPHA és ALPHA XL műszaki leírás ALPHA és ALPHA XL műszaki leírás ALPHA műszaki leírás: Általános jellemzők Alpha sorozat Környezeti hőmérséklet 0 55ºC Működési hőmérséklet 0 55ºC Tárolási hőmérséklet -30 70ºC Védelmi típus IP20 Zavarvédettség

Részletesebben

FC1008, FC1012 Tűzjelző központok Kollektív (hagyományos)

FC1008, FC1012 Tűzjelző központok Kollektív (hagyományos) FC1008, FC1012 Tűzjelző központok Kollektív (hagyományos) 8 vagy 12 kollektív jelvonal (FD1008-D + 7 vonal) Kompatibilis az összes kollektív (hagyományos) Siemens érzékelővel 2 választható érzékelő jelvonal

Részletesebben

YK-520L kültéri kódbillentyûzet és kártyaolvasó

YK-520L kültéri kódbillentyûzet és kártyaolvasó YK-520L kültéri kódbillentyûzet és kártyaolvasó Jellemzõk Mutatós, vízálló kültéri stand alone kártyaolvasó Négy féle ajtónyitási mód: - 4 számjegyû kóddal - Proximity kártyával - Proximity kártyával és

Részletesebben

Pager4 PRO - 3G.IN6.R1

Pager4 PRO - 3G.IN6.R1 Pager4 PRO - 3G.IN6.R1 Ismertető Kontaktusvezérelt kommunikátor, mely alkalmazható kiegészítő átjelzőként riasztóközpontok mellé, önálló GSM átjelzőként, 6 zónás önálló riasztóközpontként élesítés és hatástalanítás

Részletesebben

PLC-K ÁLTALÁNOS FELÉPÍTÉSE

PLC-K ÁLTALÁNOS FELÉPÍTÉSE PLC-K ÁLTALÁNOS FELÉPÍTÉSE Második generációs PLC felépítése PLC-k programbeviteli lehetőségei A PLC-k programozása történhet: konzollal célszámítógéppel általános célú PC-vel A célszámítógépek ma már

Részletesebben

MATRIX 424 / 832 TELEPÍTŐI ÉS PROGRAMOZÓI LEÍRÁS

MATRIX 424 / 832 TELEPÍTŐI ÉS PROGRAMOZÓI LEÍRÁS Matrix 424/832 programozási munkalap 1 MATRIX 424 / 832 TELEPÍTŐI ÉS PROGRAMOZÓI LEÍRÁS Programozási munkalap Matrix 424/832 programozási munkalap 2 Belépés programozói módba: 23. old. [ ] Alap: 999999

Részletesebben

Tisztelt Telepítő! A központ és az alkalmazás összehangolását a következőképpen hajthatja végre:

Tisztelt Telepítő! A központ és az alkalmazás összehangolását a következőképpen hajthatja végre: Tisztelt Telepítő! A PowerSeries NEO GO alkalmazás segítségével távolról vezérelhetőek a NEO központok. Ehhez a központokat valamely TL280/TL2803G/3G2080 modullal kell bővíteni. A leírás a v5.x modul verziókhoz

Részletesebben

222-1. SYS700-DIDO Digitális szabadon programozható szabályozó (Digitális be- és kimenettel) Szabályozók és vezérlõk. 2010.

222-1. SYS700-DIDO Digitális szabadon programozható szabályozó (Digitális be- és kimenettel) Szabályozók és vezérlõk. 2010. SYS700-DIDO KIVITEL ALKALMAZÁS, ILLESZTHETÕSÉG A SYS700-DIDO a Dialog-III készülékcsalád digitális jelek kezelésére alkalmas tagja, amely kifejezetten épületgépészeti vezérlési feladatok ellátására lett

Részletesebben

FC2020 Tűzjelző központ FS20 család (MP2.1)

FC2020 Tűzjelző központ FS20 család (MP2.1) FC2020 Tűzjelző központ FS20 család (MP2.) Sinteso Kompakt, előszerelt, mikroprocesszor-vezérelt tűzjelző központ akár 252 címzett eszközig A tűzjelző központ működhet önállóan vagy hálózatba kötve Akár

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Standalone Kódzár Beléptető rendszer Felhasználói kézikönyv S, K és N1 szériához Kérem olvassa el figyelmesen telepítés előtt 1. Csomaglista Név Mennyiség Kódzár 1 Felhasználói kézikönyv 1 Szerszám 1 Tipli

Részletesebben

MaxiCont. MOM690 Mikroohm mérő

MaxiCont. MOM690 Mikroohm mérő MOM690 Mikroohm mérő A nagyfeszültségű megszakítók és szakaszolók karbantartásának fontos része az ellenállás mérése. A nagy áramú kontaktusok és egyéb átviteli elemek ellenállásának mérésére szolgáló

Részletesebben

Használati útmutató M-SHEV hő és füstelvezető központhoz

Használati útmutató M-SHEV hő és füstelvezető központhoz Használati útmutató M-SHEV hő és füstelvezető központhoz felépítése A hő és füstelvezető központ alap alkotóeleme az energia ellátás, ami magába foglalja a hálózati tápegységet, a töltőelektronikát és

Részletesebben

Önálló beléptetés vezérlő. Felhasználói kézikönyv. SAC6 sorozat. Kérjük, olvassa el a használati utasítást, mielőtt használja a készüléket!

Önálló beléptetés vezérlő. Felhasználói kézikönyv. SAC6 sorozat. Kérjük, olvassa el a használati utasítást, mielőtt használja a készüléket! Önálló beléptetés vezérlő Felhasználói kézikönyv SAC6 sorozat Kérjük, olvassa el a használati utasítást, mielőtt használja a készüléket! 1. Csomag tartalma Megnevezés Mennyiség Adatok SAC6 vezérlő 1 Felhasználói

Részletesebben

StP Műszaki Fejlesztő, Gyártó és Kereskedelmi Kft.

StP Műszaki Fejlesztő, Gyártó és Kereskedelmi Kft. StP Műszaki Fejlesztő, Gyártó és Kereskedelmi Kft. Beléptető-rendszer funkciók verzió: 1.3 Elérhetőségek 1158 Budapest, Késmárk u. 11-13. Telefon: +36 1 410-0556; +36 20 480-5933 Fax: +36 1 414-0913 E-mail:

Részletesebben

Termékismertető. Tápegység és vezérlő készülék: BVS20 egy felszálló vezetékű berendezésekhez

Termékismertető. Tápegység és vezérlő készülék: BVS20 egy felszálló vezetékű berendezésekhez Termékismertető Tápegység és vezérlő készülék: BVS20 egy felszálló vezetékű berendezésekhez 2 11/2009 1 x BVS20-SG 1 x termékismertető Szállítási terjedelem Biztonsági utasítások! A készüléket csak elektromos

Részletesebben

QALCOSONIC HEAT 2 ULTRAHANGOS HŰTÉSI- ÉS FŰTÉSI HŐMENNYISÉGMÉRŐ

QALCOSONIC HEAT 2 ULTRAHANGOS HŰTÉSI- ÉS FŰTÉSI HŐMENNYISÉGMÉRŐ AXIOMA ENCO QALCO XILO SOLVO ULTRAHANGOS HŰTÉSI- ÉS FŰTÉSI HŐMENNYISÉGMÉRŐ QALCOSONIC HEAT 2 ALKALMAZÁS EGYEDI JELLEMZŐK A QALCOSONIC HEAT2 Ultrahangos hűtési- és fűtési hőmennyiségmérőt elfogyasztott

Részletesebben

Programozó- készülék Kezelőkozol RT óra (pl. PC) Digitális bemenetek ROM memória Digitális kimenetek RAM memória Analóg bemenet Analóg kimenet

Programozó- készülék Kezelőkozol RT óra (pl. PC) Digitális bemenetek ROM memória Digitális kimenetek RAM memória Analóg bemenet Analóg kimenet 2. ZH A csoport 1. Hogyan adható meg egy digitális műszer pontossága? (3p) Digitális műszereknél a pontosságot két adattal lehet megadni: Az osztályjel ±%-os értékével, és a ± digit értékkel (jellemző

Részletesebben

Kétvezetékes, digitális videó kaputelefon rendszer. A legjobb választás két vezetéken

Kétvezetékes, digitális videó kaputelefon rendszer. A legjobb választás két vezetéken Kétvezetékes, digitális videó kaputelefon rendszer A legjobb választás két vezetéken Miért jó választás a két vezetékes rendszer? Minden egy érpáron Mindössze két vezeték elegendő a tápellátáshoz, az audió-videó

Részletesebben

WiLARM-MICRO GSM Modul Telepítői Útmutató Verzió: 2.0

WiLARM-MICRO GSM Modul Telepítői Útmutató Verzió: 2.0 Verzió: 2.0 Tartalomjegyzék WiLARM-MICRO... 1... 1 A GSM modul működése, főbb funkciói... 3 A modul részei... 3 Mini USB csatlakozó... 3 Sorkapcsok... 3 Tápellátás... 3 Bemenetek... 3 LEDek... 4 LEDek

Részletesebben

GSM KÖZPONTOK > LAN KÖZPONTOK > HŐMÉRSÉKLET ÉRZÉKELŐK > PÁRAMÉRŐK > CO2 SZENZOROK > NYOMÁSMÉRŐ SZENZOROK >

GSM KÖZPONTOK > LAN KÖZPONTOK > HŐMÉRSÉKLET ÉRZÉKELŐK > PÁRAMÉRŐK > CO2 SZENZOROK > NYOMÁSMÉRŐ SZENZOROK > Távfelügyeleti eszközök kínálata kategóriák szerint: GSM KÖZPONTOK > LAN KÖZPONTOK > HŐMÉRSÉKLET ÉRZÉKELŐK > PÁRAMÉRŐK > CO2 SZENZOROK > NYOMÁSMÉRŐ SZENZOROK > KÉTÁLLAPOTÚ ÉRZÉKELŐK, KAPCSOLÓK > KIEGÉSZÍTŐK

Részletesebben

RESORT SZERVER-MONITOR Technológia- és távfelügyeleti rendszerek az informatikában

RESORT SZERVER-MONITOR Technológia- és távfelügyeleti rendszerek az informatikában RESORT SZERVER-MONITOR Technológia- és távfelügyeleti rendszerek az informatikában A SZERVER-MONITOR kimondottan szerverszobák és egyéb informatikai bázisok számára fejl esztett technológia-távfelügyeleti

Részletesebben

Mérés, Vezérlés. mérésadat rögzítés CMC - 99 CMC kis és nagytestvér

Mérés, Vezérlés. mérésadat rögzítés CMC - 99 CMC kis és nagytestvér Mérés, Vezérlés mérésadat rögzítés CMC - 99 CMC - 141 kis és nagytestvér Bevezetés A MultiCon eszközök nagyhatékonyságú kijelzőt, mérés adatgyűjtőt és szabályzókat foglalnak magukban. Mindez a tudás és

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÁS CÉLJÁRA

TÁJÉKOZTATÁS CÉLJÁRA N y t s z : 5 4 0 9-1 0-4 / 2 0 1 5 0 5 2 1 M A B I S Z T E R M É K - M E G F E L E L Ő S É G I A J Á N L Á S Termék vizsgálat helye: Bizottsági ülés ideje Ajánlás lejárta 2015. május 21. 2020. május 31.

Részletesebben

BELÉPTET KÓDZÁR AC széria

BELÉPTET KÓDZÁR AC széria BELÉPTET KÓDZÁR AC széria AC-10S AC-10F Általános Információ ~elképzelés~ Családi ház Társasház Az Aiphone bemutatja a különböző épületekhez és bejáratokhoz tervezett Beléptető Kódzárait. Stb. Parkoló

Részletesebben

Kezelési útmutató. Kétirányú rendszerrádió RF-811. RF Elektronikai Kft.

Kezelési útmutató. Kétirányú rendszerrádió RF-811. RF Elektronikai Kft. Kezelési útmutató RF-811 Kétirányú rendszerrádió RF Elektronikai Kft. Rendszertechnikai leírás 2 Az RF 811 készülék a felhasználónál van elhelyezve. Telepítés után a hálózatot keresi, majd a kapcsolódás

Részletesebben