Tisztelt Ügyfelünk! Főkönyv modult érintő változások, módosítások

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Tisztelt Ügyfelünk! Főkönyv modult érintő változások, módosítások"

Átírás

1 Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton szeretnénk tájékoztatni a Servantes Hatékony Integrált Vállalatirányítási Rendszer Főkönyv, Pénzügy, Eszköz, Pénztár, Univerzális Számla, Aqua Számla, Kommunális Számla, Készlet, Menetlevél és Iktató, moduljait érintő frissítésekről. Főkönyv modult érintő változások, módosítások A Főkönyv modulban az eddigi Posta költség elnevezéseket Hátralékkezelési költségre módosítottuk a képernyőkön. Az adatbázisoknál lehetőség van ezentúl azokat újraindexelni, elősegítve ezzel azok gyorsaságát. Az újraindexelés bármelyik modulba való bejelentkezéskor érhető el. - Új partner felvitelekor az egyszerűsített partner felviteli képernyőn (Karbantartás/Globális rendszeradatoknál állítható) a kurzor egyből a partner nevéhez fog ugrani. A könyvelt tételekről nyomtatható Köteg fsz. egyenlege nyomtatványon ezentúl megjelenik a köteg sorszáma is. Nyomtatás/Egyéb/Költségbontás/Költségbontás karton nyomtatványon ezentúl megjelenik a belső bizonylat oszlop is.

2 A Zárás, Nyitás/Költségfelosztás menüpontban ezentúl nem csak a közvetlen, hanem a közvetett költségekre is fel lehet osztani a közvetett költségeket. Az import struktúra kibővült a párosító bizonylat felviteli lehetőségével. Pénzügy modult érintő változások, módosítások A Posta költség megnevezéseket Hátralékkezelési költségre módosítottuk a képernyőkön és a nyomtatványokon. Nyomtatás/Pénzügyi nyomtatványok/kamatszámítás/csoportos kamat számítás.../adóirodás lista nyomtatványokon az excelbe nyomtatásnál kibővítettük a táblázatot a Bizonylatszám és Cégjegyzékszám oszlopokkal. Banki kapcsolatok/utalások előkészítése menüpontban a Bizonylatok keresése képernyőn ezentúl Belső bizonylatszámra is lehet keresni. Pénztár modult érintő változások, módosítások Nyomtatás/Időszaki pénztárjelentés nyomtatványon több tételes bizonylat esetén a Tételes nyomtatás opció jelölésével minden kiegyenlített tétel/bizonylat meg fog jelenni. Nyomtatás/Napló nyomtatvány kibővült a tranzakció kódjával és a könyvelődés állapotával (a könyvelődött tételeket * jelzi). Eszköz modult érintő változások, módosítások A Beruházás és Eszköz felviteli képernyőkön a Gyűjtőeszköz listájában szereplő elemek abc sorrendben jelennek meg ezentúl. A Nyomtatás/Leltárív nyomtatványon a Nyilvántartási helyek abc sorrendben jelennek meg ezentúl. A Nyomtatás/Eszközök listája nyomtatványon abc sorrendben fognak megjelenni a gyűjtőeszközök.

3 Beruházás/Értékváltozás/Növekedés/Tárgyi eszköz menüpontban az Adóalapot nem képező tétel rögzítésénél is van lehetőség áfa főkönyvi szám módosítására. Eszköz módosításnál csak a Felelős személy változása esetén is készül átadás átvételi jegyzőkönyv, akkor is ha a Nyilvántartási hely nem változik. Értékváltozás aktiválás/növekedés/immateriális javaknál lehetőség van az áfa főkönyvi számok módosítására. Nyomtatás/Főkönyvi napló nyomtatványra rákerült a tranzakció kódja és új szűrési feltételként megjelent a Tranzakciónként legördülő mező. Nyomtatás Leltárív nyomtatványon ha nincs nyilvántartási helyre szűrés, akkor automatikusan nyilvántartási helyenként új oldalon jelennek meg az adatok. Univerzális Számla modult érintő változások, módosítások A Gyakori tételeknél módosíthatóvá vált az Árbevétel főkönyvi száma. A sztornó számlát abban az adómegállapítási időszakban lehet elszámolni, amelyikben a bizonylat kiállításra került. Ehhez a teljesítés és az áfa dátumát módosíthatóvá tettük. A szállítólevélről készíttet számlázásnál a mennyiséget ezentúl át lehet írni, ha csak részben szeretnék értékesíteni. Így egy szállítólevélről akár két részletben is állíthatunk ki számlát, mennyiség alapján. Iktató modult érintő változások, módosítások Nyomtatás/Iktatások/Iktatókönyv menüpontban, ha egy iktatásban több címzett van, akkor is csak egyszer jelenik meg a dokumentum. Feldolgozás menüpontban egy iktatott válaszra váró dokumentum megválaszolásának beiktatásakor (Füzér fülön össze kell kötni a két dokumentumot) a Válaszra váró státusz ezentúl automatikusan Rendben státuszt kap és a Kész dátum is kitöltésre kerül.

4 Menetlevél modult érintő változások, módosítások Az üzemóra elszámolású járműveknél egy tizedesjegyet kezel a rendszer, eszerint módosítottuk az összes képernyőt és nyomtatványt, ahol az üzemóra szerepel. Az Alapadatok/Dolgozó törzsadatok/vezetői engedély kategóriák új menüpontba lehet felvinni a különböző járművezetői és gépkezelői vizsgákat, majd ezeket Dolgozó felvitelekor/módosításakor lehet hozzárendelni a dolgozókhoz. A sor végén található kapcsolók segítségével lehet új sort felvinni, vagy kijelölt sort törölni. A Régi adatok kapcsoló segítségével behívhatjuk megtekintésre a korábban rögzített adatokat és ez alapján feltölthetjük az új módszer szerint az engedélyeket. Ezentúl vezető nélkül is lehetőség van a rendszer által generált menetleveleket kinyomtatni. Ehhez jelöljük be a Karbantartás/Globális rendszeradatok/menetlevél fülön a mezőt.

5 Készlet modult érintő változások, módosítások Nyomtatás/Forgalom/Forgalom szállítónként nyomtatványon azon cikkek forgalmát lehet megjeleníteni szállítónként, amelyeket az Alapadatok/Partnerhez rendelt cikkszámok menüpontban az adott szállítóhoz rendeltünk. A nyomtatvány célja, hogy így nyomon lehet követni szállítónként az adott cikkekből mennyi van készleten, és miből kell rendelést leadni. Nyomtatás/Grafikon/Forgalmi adatok nyomtatványon bővítettük a Nézőpontban kiválasztható elemeket, eszerint mennyiség, nettó és bruttó érték, árrés és árrés százalék alapján is lekérhető a nyomtatvány, valamint ezek a nézőpontok nemcsak a teljes nyomtatványhoz, hanem annak egyes soraihoz is paraméterezhetőek. Lehetőség van továbbá az összeállított nyomtatvány mentésére, így az egy későbbi időpontban is lekérhető lesz. A mentéshez majd a nyomtatvány újbóli betöltéséhez használjuk az alábbi kapcsolókat, és a Nyomtatvány neve mezőt. A szállítólevelet a szigorú számadása miatt nem lehet törölni, csak sztornózni, ezért eszerint módosítottuk a Törlés menüpontot Sztornóra. Egy Vevői rendelést a Készletcsökkenés képernyőre az Adatgyűjtő kapcsoló segítségével át lehet emelni. A Cikktörzsben új lehetőségként jelölni lehet az adott cikknél, hogy inaktív-e,

6 és ezek után a jelölés alapján fog megjelenni a cikkek keresésénél: illetve a nyomtatványokon: Egy leltár zárása után a leltár dátumánál korábbi dátumra nem lehet készlet mozgást rögzíteni. Azokban a menüpontokban, ahol tranzakciót kell választani, már a tranzakció választás képernyőjéről ki lehet lépni az Esc billentyűvel vagy a jobb felső sarokban lévő x kapcsolóval. (Nem kell előbb továbblépni a felviteli képernyőre.) Alapadatok/Cikkek csoportosítása/alcsoport képernyőn lehetőség van a cikkszám struktúrát kinyomtatni a Nyomtatás kapcsoló segítségével. Készletcsökkenés felvitelekor egy rendszeradat beállítása után (Karbantartás/Lokális rendszeradatok/készlet fül Kötelező raktárhely szűrés választás a csökkenés bizonylathoz) figyelmeztető üzenet ad a rendszer a választás elmaradásáról. Ezt az adatot a Készletcsökkenés módosításánál lehet módosítani is. A Kiegészítő adatoknál megadott raktárhely a bizonylat valamennyi tételére, míg a Részletek fülön megadott választás csak az adott tételre vonatkozik.

7 Vevő rendelések esetén, amennyiben a tételek felvitele után megváltoztatjuk az ártípust, úgy az árak automatikusan újraszámolódnak valamennyi tételnél. Nyomtatás/Főkönyvi feladás nyomtatványon ezentúl lehetőség van Számviteli teljesítés dátuma szerint is megjeleníteni az adatokat. Bevételezés iktatása menüpontban átlagáras elszámolású cikkek esetén lehetőség van az adott cikk átlagárának megtekintésére. A Részletek fülön a cikk mellett lévő kapcsoló megnyomásával az alábbi képernyőn láthatjuk ezt az információt. Átmozgatás/Raktáron belül/betekintés menüpontban a Raktári átmozgatás keresése képernyőn lehetőség van ezentúl Raktárhelyre is keresni. Nyomtatás/Egyéb/Összesítő árlista nyomtatványon egy cikkhez tartozó összes ártípus szerinti árakat meg lehet ezentúl jeleníteni. Átlagár elszámolású cikkek esetén, a nyitó bevételezésben való módosítás után figyelmeztető üzenetet ad a program, az átlagár újraszámításának szükségességéről.

8 Az árajánlat és a szállítólevél készítéskor ezután lehetőség van árréstömeget és árrést számolni %-ban.

9 Aqua Számla modult érintő változások, módosítások Minden számlakészítési menüpontban ezentúl figyelmeztetni fog a rendszer, amennyiben a legnagyobb dátummal kiállított számla kelténél korábbi dátummal szeretnénk számlát kiállítani. Ilyenkor a számlázáshoz felajánlja a program azt a legkorábbi dátumot, amellyel készíthető számla. A nyomtatványok szűrőképernyőit átalakítottuk úgy, hogy az eddig legördülő menüből választható szűrési feltételek ezentúl pipával választhatók, így egyszerre több feltétel együttes találatai szerint is megjeleníthetjük az adatokat a listákon.

10 Nyomtatás/Vízórák/Óracserelap excelbe való nyomtatásakor ezentúl plusz információként megjelenik a két plombaszám, valamint a vízóra utcájának típusa. Kommunális Számla modult érintő változások, módosítások Egyedi számla rögzítésénél a számla sorszámát megjeleníti a rendszer nyomtatás előtt.

11 Minden számlakészítési menüpontban ezentúl figyelmeztetni fog a rendszer, amennyiben a legnagyobb dátummal kiállított számla kelténél korábbi dátummal szeretnénk számlát kiállítani. Ilyenkor a számlázáshoz felajánlja a program azt a legkorábbi dátumot, amellyel készíthető számla.

12 A Servantes modulok legújabb verziója a web oldalon a Letöltés, majd a Servantes frissítés feliratokra kattintva megtalálható és letölthető. Amennyiben a frissítéssel kapcsolatos technikai kérdése van, kérje informatikus kollégánkat a telefonszámon. Amennyiben a program használatával kapcsolatos kérdése van, forduljon az ügyfélszolgálatunkhoz ugyanezen telefonszámon. További jó munkát kíván a Parallel Kft.! Tisztelettel: Czinege Gábor szoftvertanácsadó Budapest, Parallel Számítástechnikai, Ügyviteli Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. parallel@parallel.hu Bemutatóterem: 1161 Budapest, XVI. kerület József utca 18. Tel.: (1) , Fax: (1) , Mobil (20)

Univerzális modult érintő változások, módosítások

Univerzális modult érintő változások, módosítások w Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton szeretnénk tájékoztatni a Servantes Hatékony Integrált Vállalatirányítási Rendszer Főkönyv, Pénzügy, Eszköz, Univerzális számlázó, Készlet, Kommunális Számla, Iktató, Pénztár

Részletesebben

Pénzügy modult érintő változások, módosítások Eszköz modult érintő változások, módosítások Pénztár modult érintő változások, módosítások

Pénzügy modult érintő változások, módosítások Eszköz modult érintő változások, módosítások Pénztár modult érintő változások, módosítások Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton szeretnénk tájékoztatni a Servantes Hatékony Integrált Vállalatirányítási Rendszer Főkönyv, Pénzügy, Eszköz, Pénztár, Vezetői információk, Univerzális számlázó, Készlet, Kommunális

Részletesebben

Tisztelt Ügyfelünk! Főkönyv modult érintő változások, módosítások

Tisztelt Ügyfelünk! Főkönyv modult érintő változások, módosítások w Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton szeretnénk tájékoztatni a Servantes Hatékony Integrált Vállalatirányítási Rendszer Főkönyv, Pénzügy, Készlet, Univerzális számlázó, Kommunális számlázó, Menetlevél moduljait

Részletesebben

Tisztelt Ügyfelünk! -Új tétel rögzítésekor ezentúl a partner keresés találati képernyőjén láthatók a vevő kategória kódok is az utolsó oszlopban.

Tisztelt Ügyfelünk! -Új tétel rögzítésekor ezentúl a partner keresés találati képernyőjén láthatók a vevő kategória kódok is az utolsó oszlopban. Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton szeretnénk tájékoztatni a Servantes Hatékony Integrált Vállalatirányítási Rendszer Főkönyv, Pénzügy, Eszköz, Aqua számlázó, Kommunális számlázó, Univerzális számlázó, Készlet

Részletesebben

SZÁMLA ADATSZOLGÁLTATÁS

SZÁMLA ADATSZOLGÁLTATÁS Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton szeretnénk tájékoztatni a Servantes Hatékony Integrált Vállalatirányítási Rendszer ONLINE SZÁMLA ADATSZOLGÁLTATÁST, Főkönyv, Készlet, Univerzális számlázó modult érintő változásokról

Részletesebben

Tisztelt Ügyfelünk! Főkönyv modult érintő változások

Tisztelt Ügyfelünk! Főkönyv modult érintő változások Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton szeretnénk tájékoztatni a Servantes Hatékony Integrált Vállalatirányítási Rendszer Főkönyv, Pénzügy, Pénztár, Eszköz, Készlet, Vizes számlázó, Kommunális számlázó, Menetlevél

Részletesebben

Tisztelt Ügyfelünk! 1) A Főkönyvi adatok felvitele képernyőt, amennyiben mentés nélkül szeretnénk bezárni, figyelmeztet a program.

Tisztelt Ügyfelünk! 1) A Főkönyvi adatok felvitele képernyőt, amennyiben mentés nélkül szeretnénk bezárni, figyelmeztet a program. Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton szeretnénk tájékoztatni a Servantes Hatékony Integrált Vállalatirányítási Rendszer Főkönyv,, Eszköz, Készlet, Vizes számlázó modulokat érintő változásokról és fejlesztésekről.

Részletesebben

Tisztelt Ügyfelünk! Pénzügy modult érintő változások. Pénztár modult érintő változások

Tisztelt Ügyfelünk! Pénzügy modult érintő változások. Pénztár modult érintő változások Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton szeretnénk tájékoztatni a Servantes Hatékony Integrált Vállalatirányítási Rendszer Pénzügy, Pénztár, Univerzális számlázó, Eszköz, Készlet, Vizes számlázó, Kommunális számlázó,

Részletesebben

Tisztelt Ügyfelünk! Főkönyv, Pénzügy, Eszköz, Univerzális számlázó, Iktató, Készlet, Aqua számlázó, Kommunális számlázó

Tisztelt Ügyfelünk! Főkönyv, Pénzügy, Eszköz, Univerzális számlázó, Iktató, Készlet, Aqua számlázó, Kommunális számlázó Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton szeretnénk tájékoztatni a Servantes Hatékony Integrált Vállalatirányítási Rendszer Főkönyv, Pénzügy, Eszköz, Univerzális számlázó, Iktató, Készlet, Aqua számlázó, Kommunális

Részletesebben

Tisztelt Ügyfelünk! Főkönyv modult érintő változások. Készlet modult érintő változások

Tisztelt Ügyfelünk! Főkönyv modult érintő változások. Készlet modult érintő változások Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton szeretnénk tájékoztatni a Servantes Hatékony Integrált Vállalatirányítási Rendszer Főkönyv, Készlet, Kommunális számlázó, Távhő számlázó, Univerzális számlázó, Vezetői információk

Részletesebben

Tisztelt Ügyfelünk! Univerzális modult érintő változások. Készlet modult érintő változások

Tisztelt Ügyfelünk! Univerzális modult érintő változások. Készlet modult érintő változások Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton szeretnénk tájékoztatni a Servantes Hatékony Integrált Vállalatirányítási Rendszer Univerzális számlázó, Készlet, Kommunális számlázó, Menetlevél, Eszköz modulokat érintő változásokról

Részletesebben

Tisztelt Ügyfelünk! Főkönyv modult érintő változások

Tisztelt Ügyfelünk! Főkönyv modult érintő változások Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton szeretnénk tájékoztatni a Servantes Hatékony Integrált Vállalatirányítási Rendszer Főkönyv, Pénzügy, Készlet, Vizes számlázó, Kommunális számlázó, Távhő számlázó modulokat érintő

Részletesebben

Tisztelt Ügyfelünk! Főkönyv modult érintő változások

Tisztelt Ügyfelünk! Főkönyv modult érintő változások Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton szeretnénk tájékoztatni a Servantes Hatékony Integrált Vállalatirányítási Rendszer Főkönyv, Pénzügy, Eszköz, Készlet, Menetlevél, Univerzális számlázó, Vezetői információk modulokat

Részletesebben

Tisztelt Ügyfelünk! ONLINE SZÁMLA ADATSZOLGÁLTATÁS

Tisztelt Ügyfelünk! ONLINE SZÁMLA ADATSZOLGÁLTATÁS Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton szeretnénk tájékoztatni a Servantes Hatékony Integrált Vállalatirányítási Rendszer Partner adatok, Főkönyv, Készlet, Univerzális számlázó, Kommunális számlázó modulokat érintő

Részletesebben

Tisztelt Ügyfelünk! A Zárás, Nyitás / Lejárt vevői követelések átvezetése menüpontban ezentúl lehetőségünk van vevő kategóriára szűrni.

Tisztelt Ügyfelünk! A Zárás, Nyitás / Lejárt vevői követelések átvezetése menüpontban ezentúl lehetőségünk van vevő kategóriára szűrni. Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton szeretnénk tájékoztatni a Servantes Hatékony Integrált Vállalatirányítási Rendszer Főkönyv, Pénzügy, Eszköz, Menetlevél, Aqua számlázó, Kommunális számlázó, Távhő számlázó, Univerzális

Részletesebben

Tisztelt Ügyfelünk! Főkönyv modult érintő változások

Tisztelt Ügyfelünk! Főkönyv modult érintő változások Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton szeretnénk tájékoztatni a Servantes Hatékony Integrált Vállalatirányítási Rendszer Főkönyv, Pénzügy, Univerzális számlázó, Készlet, Kommunális számlázó modulokat érintő változásokról

Részletesebben

Tisztelt Ügyfelünk! Főkönyv modult érintő változások. Pénztár modult érintő változások

Tisztelt Ügyfelünk! Főkönyv modult érintő változások. Pénztár modult érintő változások Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton szeretnénk tájékoztatni a Servantes Hatékony Integrált Vállalatirányítási Rendszer Főkönyv, Pénztár, Készlet, Kommunális számlázó, Távhő számlázó, Vizes számlázó, Univerzális

Részletesebben

Tisztelt Ügyfelünk! Partnerképernyőket (egyszerűsített és szerződés alapú) érintő változás

Tisztelt Ügyfelünk! Partnerképernyőket (egyszerűsített és szerződés alapú) érintő változás Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton szeretnénk tájékoztatni a Servantes Hatékony Integrált Vállalatirányítási Rendszer Főkönyv, Pénzügy, Iktató, Készlet, Pénztár, Univerzális számlázó, Vizes számlázó, Kommunális

Részletesebben

Tisztelt Ügyfelünk! Főkönyv modult érintő változások, módosítások

Tisztelt Ügyfelünk! Főkönyv modult érintő változások, módosítások w Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton szeretnénk tájékoztatni a Servantes Hatékony Integrált Vállalatirányítási Rendszer Főkönyv, Univerzális számlázó, Pénzügy, Készlet, Aqua Számla, Kommunális Számla, Eszköz,

Részletesebben

Pénzügy modult érintő változások, módosítások

Pénzügy modult érintő változások, módosítások Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton szeretnénk tájékoztatni a Servantes Hatékony Integrált Vállalatirányítási Rendszer Főkönyv, Pénzügy, Pénztár, Eszköz, Univerzális számlázó, Készlet, Menetlevél, Aqua számlázó,

Részletesebben

Tisztelt Ügyfelünk! Főkönyv modult érintő változások, módosítások

Tisztelt Ügyfelünk! Főkönyv modult érintő változások, módosítások Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton szeretnénk tájékoztatni a Servantes Hatékony Integrált Vállalatirányítási Rendszer Főkönyv, Pénzügy, Pénztár, Eszköz, Univerzális számlázó, Készlet, Ügyfélszolgálat, Iktatás,

Részletesebben

Tisztelt Ügyfelünk! Főkönyv modult érintő változások, módosítások

Tisztelt Ügyfelünk! Főkönyv modult érintő változások, módosítások Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton szeretnénk tájékoztatni a Servantes Hatékony Integrált Vállalatirányítási Rendszer Főkönyv, Univerzális számlázó, Pénzügy, Készlet, Aqua Számla, Kommunális Számla, Eszköz, Iktató,

Részletesebben

Tisztelt Ügyfelünk! Főkönyv modult érintő változások

Tisztelt Ügyfelünk! Főkönyv modult érintő változások Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton szeretnénk tájékoztatni a Servantes Hatékony Integrált Vállalatirányítási Rendszer Főkönyv, Pénzügy, Pénztár, Eszköz, Készlet, Kommunális számlázó, Univerzális számlázó, Távhő

Részletesebben

Nem gyári alkatrészek raktári betárolása modul

Nem gyári alkatrészek raktári betárolása modul Nem gyári alkatrészek raktári betárolása modul 1. Új betárolás felvitele... 3 2.1. Megrendelés alapján történő betárolás... 4 2.2. Belső betárolás típusú betárolás... 7 2.3. Raktárközi mozgás típusú betárolás...

Részletesebben

Tisztelt Ügyfelünk! Főkönyv modult érintő változások, módosítások

Tisztelt Ügyfelünk! Főkönyv modult érintő változások, módosítások Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton szeretnénk tájékoztatni a Servantes Hatékony Integrált Vállalatirányítási Rendszer Főkönyv, Pénzügy, Pénztár, Készlet, Kommunális számlázó, Vizes számlázó moduljait érintő frissítésekről.

Részletesebben

Tisztelt Ügyfelünk! Főkönyv, Pénzügy, Készlet, Vizes számlázó, Pénztár Főkönyv modult érintő változások, módosítások

Tisztelt Ügyfelünk! Főkönyv, Pénzügy, Készlet, Vizes számlázó, Pénztár Főkönyv modult érintő változások, módosítások w Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton szeretnénk tájékoztatni a Servantes Hatékony Integrált Vállalatirányítási Rendszer Főkönyv, Pénzügy, Készlet, Vizes számlázó, Pénztár moduljait érintő frissítésekről. Főkönyv

Részletesebben

Gyári alkatrészek raktári betárolása modul

Gyári alkatrészek raktári betárolása modul Gyári alkatrészek raktári betárolása modul 1. Bevezetés... 2 2. Új betárolás felvitele... 3 2.1. Megrendelés alapján történő betárolás... 4 2.2. Belső betárolás típusú betárolás... 8 2.3. Raktárközi mozgás

Részletesebben

Tisztelt Ügyfelünk! 1) Módosítás: Áfa bevallás és A60-as bevallás menüpontok könnyebb elérhetősége

Tisztelt Ügyfelünk! 1) Módosítás: Áfa bevallás és A60-as bevallás menüpontok könnyebb elérhetősége Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton szeretnénk tájékoztatni a Servantes Hatékony Integrált Vállalatirányítási Rendszer Főkönyv modult érintő változásokról és fejlesztésekről. A nagyobb adatbázisoknál a frissítés

Részletesebben

2004. január Fejlesztések és változások a Precíz Integrált Ügyviteli Információs rendszerben. Európai Uniós adószám Magyarország Európai Uniós tagságával a belső piac részesévé válik. A tagállamok közötti

Részletesebben

Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy a következő modulokból került fel frissítés az internetre:

Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy a következő modulokból került fel frissítés az internetre: Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy a következő modulokból került fel frissítés az internetre: Főkönyv Pénzügy Pénztárkönyv Eszköz (Letölthető még frissítés a Készlet, EVA modulokra,

Részletesebben

Tisztelt Ügyfelünk! Főkönyv modult érintő változások

Tisztelt Ügyfelünk! Főkönyv modult érintő változások Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton szeretnénk tájékoztatni a Servantes Hatékony Integrált Vállalatirányítási Rendszer Főkönyv, Pénzügy, Eszköz, Iktató, Menetlevél, Készlet, Folyamatkezelő, Vizes számlázó, Kommunális

Részletesebben

Tisztelt Ügyfelünk! Egyszerűsített partnerképernyőt (nem szerződés alapú) érintő változás

Tisztelt Ügyfelünk! Egyszerűsített partnerképernyőt (nem szerződés alapú) érintő változás Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton szeretnénk tájékoztatni a Servantes Hatékony Integrált Vállalatirányítási Rendszer Főkönyv, Pénzügy, Eszköz, Iktató, Menetlevél, Készlet, Folyamatkezelő, Vizes számlázó, Kommunális

Részletesebben

Tisztelt Ügyfelünk! Minden modult érintő változás. Főkönyv modult érintő változások, módosítások

Tisztelt Ügyfelünk! Minden modult érintő változás. Főkönyv modult érintő változások, módosítások Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton szeretnénk tájékoztatni a Servantes Hatékony Integrált Vállalatirányítási Rendszer Főkönyv, Pénzügy, Menetlevél, Aqua számlázó, Távhő számlázó, Kommunális számlázó modulokat

Részletesebben

Webáruház felhasználói útmutató

Webáruház felhasználói útmutató Webáruház felhasználói útmutató 1. Bejelentkezés Bejelentkezni a rendszerbe egyféleképpen, regisztrált vevőként lehetséges. A webáruházból rendelést kizárólag a rendszerben szereplő, felhasználónévvel

Részletesebben

Számítástechnikai és. Hírlevél. Fejlesztések és változások a Precíz Integrált Ügyviteli Információs rendszerben. 2006. I. negyedév. 2006.

Számítástechnikai és. Hírlevél. Fejlesztések és változások a Precíz Integrált Ügyviteli Információs rendszerben. 2006. I. negyedév. 2006. Fejlesztések és változások a Precíz Integrált Ügyviteli Információs rendszerben 2006. I. negyedév 2006. Január Tartalomjegyzék 3. oldal: Számvitel modul - ÁFA % dátum mező a 25%-os áfakódhoz 4. oldal:

Részletesebben

Tisztelt Ügyfelünk! Univerzális Számlázó. Kommunális Számlázó. Vezetői információk

Tisztelt Ügyfelünk! Univerzális Számlázó. Kommunális Számlázó. Vezetői információk Tisztelt Ügyfelünk! FONTOS! Szeretnénk felhívni figyelmüket, hogy a Servantes Kommunális Számlázó, Távhő és Vizes Számlázó moduljait érintő rezsicsökkentésről szóló törvényi változások fejlesztései már

Részletesebben

Tisztelt Ügyfelünk! Minden modult érintő változás

Tisztelt Ügyfelünk! Minden modult érintő változás Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton szeretnénk tájékoztatni a Servantes Hatékony Integrált Vállalatirányítási Rendszer Főkönyv, Pénzügy, Pénztár, Eszköz, Iktató, Menetlevél, Készlet, Kommunális számlázó, Távhő

Részletesebben

Telepközi alkatrész átadás több telephelyes DOAS rendszerben

Telepközi alkatrész átadás több telephelyes DOAS rendszerben Telepközi alkatrész átadás több telephelyes DOAS rendszerben 1149 Budapest, Egressy út 17-21. Telefon: +36 1 469 4021; fax: +36 1 469 4029 1/11 Tartalomjegyzék 1. Telepközi mozgások áttekintés...3 2. Telepközi

Részletesebben

Tisztelt Ügyfelünk! Főkönyv modult érintő változások

Tisztelt Ügyfelünk! Főkönyv modult érintő változások Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton szeretnénk tájékoztatni a Servantes Hatékony Integrált Vállalatirányítási Rendszer Főkönyv modult érintő változásokról és fejlesztésekről. A nagyobb adatbázisoknál a frissítés

Részletesebben

Alkatrészböngésző modul

Alkatrészböngésző modul Alkatrészböngésző modul 1. Bevezetés... 2 2. Képernyő elemei... 2 2.1. Gyári cikktörzs és Nem gyári cikktörzs... 2 2.2. Készletek... 2 2.3. Árak... 3 2.4. Adatok... 3 2.5. Cikkszámkövetési lánc... 4 2.6.

Részletesebben

Webáruház felhasználói útmutató

Webáruház felhasználói útmutató Webáruház felhasználói útmutató 1. Bejelentkezés Bejelentkezni a rendszerbe egyféleképpen, regisztrált vevőként lehetséges. A webáruházból rendelést kizárólag a rendszerben szereplő, felhasználónévvel

Részletesebben

Főkönyvi elhatárolások

Főkönyvi elhatárolások Főkönyvi elhatárolások MGS-Cégadat Törzsadatok / Számlatükör karbantartó A számlatükörben jelölhető, ha a főkönyvi szám elhatárolás típusú. Az aktív és passzív külön elkülöníthető, de működés szempontjából

Részletesebben

BOLTI FOLYAMATOK e-tabak 03 00

BOLTI FOLYAMATOK e-tabak 03 00 BOLTI FOLYAMATOK e-tabak 03 00 Dátum: 2013.06.07 Oldalszám: 1 / 17 MÓDOSÍTÁSI NYILVÁNTARTÓ LAP Sorszám Dátum Érintett fejezett, pont A módosítás módja 1 2012.06.20 Teljes I. kiadás 2 2013.06.07 Teljes

Részletesebben

Tisztelt Ügyfelünk! Főkönyv modult érintő változások, módosítások

Tisztelt Ügyfelünk! Főkönyv modult érintő változások, módosítások Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton szeretnénk tájékoztatni a Servantes Hatékony Integrált Vállalatirányítási Rendszer Főkönyv, Pénzügy, Eszköz, Univerzális számlázó, Iktató, Készlet, Menetlevél, Aqua számlázó,

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv a WEB EDInet rendszer használatához

Felhasználói kézikönyv a WEB EDInet rendszer használatához Felhasználói kézikönyv a WEB EDInet rendszer használatához A WEB EDInet rendszer használatához internet kapcsolat, valamint egy internet böngésző program szükséges (Mozilla Firefox, Internet Explorer).

Részletesebben

Kísérő okmányok felvitele

Kísérő okmányok felvitele Kísérő okmányok felvitele Ez a menüpont lehetővé teszi, hogy direkt módon lehessen borkísérő okmányokat készíteni, az áttekintés használata nélkül. Borkísérő okmányok A menüpont a borkísérő okmányok karbantartására,

Részletesebben

Mi az F-ÜHG Raktár. Hol található az F-ÜHG Raktár

Mi az F-ÜHG Raktár. Hol található az F-ÜHG Raktár Tartalom Mi az F-ÜHG Raktár... 2 Hol található az F-ÜHG Raktár... 2 Nyitókészlet rögzítése... 3 F-ÜHG lista áttekintése... 5 Saját telephelyek közötti mozgás kezelése... 6 Leltár... 7 Klímagáz-mozgás és

Részletesebben

Leltárív karbantartás modul

Leltárív karbantartás modul Leltárív karbantartás modul 1. Bevezetés... 2 2. Manuális rögzítés - Leltárív segítségével... 2 3. A leltár gépen történő rögzítése... 4 3.1. Alkatrészek egyenként történő berögzítése... 6 o Alkatrészek

Részletesebben

HÍRLEVÉL HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

HÍRLEVÉL HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HÍRLEVÉL HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ TARTALOMJEGYZÉK 1. PÉNZÜGY KÖNYVELÉS... 2 1.1. Bejövő számla rögzítés... 2 1.2. Kontírozás... 4 1.3. Bankkivonatok rögzítése... 6 1.4. ÁFA bevallás... 7 2. ALKATRÉSZKERESKEDELEM...

Részletesebben

FŐMENÜ... 2 BEVÉTELEZÉS...

FŐMENÜ... 2 BEVÉTELEZÉS... 1. FŐMENÜ...2 2. BEVÉTELEZÉS...2 2.1. ÚJ BEVÉTELEZÉS...2 2.2. BEVÉTEK LISTÁJA...3 3. SZÁLLÍTÓLEVÉL...3 3.1. ÚJ SZÁLLÍTÓ (ÚJ SZÁLLÍTÓLEVÉL)...3 3.2. SZÁLLÍTÓK LISTÁJA (SZÁLLÍTÓLEVELEK LISTÁJA)...4 4. SZÁMLA...4

Részletesebben

CLEAN-PRECÍZ Integrált ügyviteli rendszer. T25. Előleg és végszámla kezelése

CLEAN-PRECÍZ Integrált ügyviteli rendszer. T25. Előleg és végszámla kezelése CLEAN-PRECÍZ Integrált ügyviteli rendszer T25. Előleg és végszámla kezelése Tartalom Alapbeállítások Globális változó beállítása... 3 Előleg és végszámla formátum... 4 Előleg napló beállításai... 4 Előleg-

Részletesebben

Készlet mennyiség és lokátor korrekció cikk kartonról

Készlet mennyiség és lokátor korrekció cikk kartonról Készlet mennyiség és lokátor korrekció cikk kartonról 1149 Budapest, Egressy út 17-21. Telefon: +36 1 469 4021; fax: +36 1 469 4029 1/9 Tartalomjegyzék 1. Készlet mennyiség és lokátor korrekció cikk kartonról...

Részletesebben

Nem gyári alkatrészek rendelése modul

Nem gyári alkatrészek rendelése modul Nem gyári alkatrészek rendelése modul 1. Bevezetés... 2 2. Menüpontok... 3 2.1. Törölhető tételek... 3 2.2. Szűrések... 4 3. Új megrendelés felvitele... 5 3.1. Rendelés készletfoglalásból... 6 3.2. Készletfeltöltő

Részletesebben

CobraConto.Net v0.42 verzió Pénzügy modul

CobraConto.Net v0.42 verzió Pénzügy modul CobraConto.Net v0.42 verzió Pénzügy modul Megváltozott az ÁFA típushoz kapcsolható ABEV összerendelés lehetősége. A megelőző verziókban nem lehetett külön megadni a fizetendő/igényelhető irányt az összerndelés

Részletesebben

Készlet nyilvántartó

Készlet nyilvántartó Készlet nyilvántartó Szécsy Számítáatechnika 4080 Hajdúnánás, Ady krt. 21. 06 30 34 54 101 06 52 381 163 info@szecsy.hu www.szecsy.hu Belépés A lista lenyítása. A lenyíló listából az adatrögzítést végző

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv. omunáldata

Felhasználói kézikönyv. omunáldata Elhagyott Hulladék Nyilvántartó Program Felhasználói kézikönyv omunáldata Tartalomjegyzék Illetékes Hatóságok Adatkapcsolati Alrendszer... 3 Bejelentkezés... 4 Elfelejtett jelszó... 4 Felhasználói Központ...

Részletesebben

Hírlevél 2007. április Fejlesztések és változások a Precíz Integrált Ügyviteli Információs rendszerben 2007. II. negyedév Tartalomjegyzék Készlet modul... 3 Aktuális elszámoló ár Számlázás modul... 4 Partnerek

Részletesebben

Clean-Soft Számítástechnikai és Számviteli Kft. Precíz Info. a Precíz Integrált Ügyviteli Információs rendszer pénztár moduljának kezelése

Clean-Soft Számítástechnikai és Számviteli Kft. Precíz Info. a Precíz Integrált Ügyviteli Információs rendszer pénztár moduljának kezelése Precíz Info a Precíz Integrált Ügyviteli Információs rendszer pénztár moduljának kezelése PRECÍZ Integrált Ügyviteli Rendszerben a Pénzügyi moduljának elindítása A Microsoft, az ActiveX, az IntelliMouse,

Részletesebben

Általános kimenő számlázás modul

Általános kimenő számlázás modul Általános kimenő számlázás modul 1 1. Bevezetés... 3 2. Az Általános kimenő számlázás ablak menüpontjai... 3 2.1. Előjegyzés... 3 2.2. Szűrés... 5 2.3. Korábbi számla generálás... 5 2.4. Helyesbítés...

Részletesebben

Informatikai rendszerek Vállalati információs rendszerek. Raktárforgalom kezelése. Bevét napló adattartalma. Kivét napló adattartalma.

Informatikai rendszerek Vállalati információs rendszerek. Raktárforgalom kezelése. Bevét napló adattartalma. Kivét napló adattartalma. Informatikai rendszerek Vállalati információs rendszerek Raktárforgalom kezelése 2 Bevét napló adattartalma Bevételezés Beszerzési egységár Fogadó raktár kódja A tevékenységért felelős kódja A bevételezési

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV AZ NHKV ÁTMENETI BÉRSZÁMLÁZÓ KÖZSZOLGÁLTATÓI FELÜLETHEZ 1 / 10 TARTALOMJEGYZÉK 1 Dokumentum célja... 3 2 A program célja... 3 3 Belépés... 3 4 Kezdőképernyő... 4 5 Partner táblázat...

Részletesebben

Alapadatokkal kapcsolatos módosítások

Alapadatokkal kapcsolatos módosítások Kedves Ügyfelünk! Ezúton szeretném tájékoztatni Önt az XL Bér modul legújabb frissítéséről: A legújabb verziója az 1.118 (6) az internetről letölthető a levél végén található link segítségével Változások,

Részletesebben

Javítva lett: a Beállítások / Működés / Kezelés funkció nem mentette el a beállításokat, kilépés után marad az eredeti állapot.

Javítva lett: a Beállítások / Működés / Kezelés funkció nem mentette el a beállításokat, kilépés után marad az eredeti állapot. Általános 1. Fejlesztésre került a frissítések automatikus keresése: A Beállítások / Működés / Általános menüpontban bekapcsolható, hogy a rendszer indulásakor automatikusan keressen frissítéseket. A keresés

Részletesebben

Kötelezettségvállalások rögzítésének felhasználói leírása

Kötelezettségvállalások rögzítésének felhasználói leírása Kötelezettségvállalások rögzítésének felhasználói leírása A program az asztalról, az ikonról indul el. Az ikonra való dupla kattintás után először ellenőrzi a gépre letöltött program állapotát, és ha frissítésre

Részletesebben

Gyári alkatrészek rendelése modul

Gyári alkatrészek rendelése modul Gyári alkatrészek rendelése modul 1. Bevezetés... 2 2. Menüpontok... 3 2.1. Törölhető tételek... 3 2.2. Szűrések... 4 3. Új megrendelés felvitele... 5 3.1. Rendelés készletfoglalásból... 6 3.2. Készletfeltöltő

Részletesebben

DOAS ig változások, összefoglaló

DOAS ig változások, összefoglaló DOAS 3.549.0 3.550.1-ig változások, összefoglaló 1149 Budapest, Egressy út 17-21. Telefon: +36 1 469 4021; fax: +36 1 469 4029 1/8 Tartalomjegyzék 1. Szerviz modul... 3 1.1. Szerviz modul javítások...

Részletesebben

Felhasználói útmutató (Adott programverzióhoz érvényes)

Felhasználói útmutató (Adott programverzióhoz érvényes) CalcSystem Számlarendszer Felhasználói útmutató (Adott programverzióhoz érvényes) M City Kft. Miskolc Tel/fax: 46/ 560-268 Mobil: 30/9458-718 Felhasználói útmutató Menürendszer A mellékelt főmenü szerkezete

Részletesebben

Tisztelt Ügyfelünk! A Servantes vállalatirányítási rendszer alábbi számlázó moduljaiból a jelenlegi frissítéssel elérhető verziószámok a következők:

Tisztelt Ügyfelünk! A Servantes vállalatirányítási rendszer alábbi számlázó moduljaiból a jelenlegi frissítéssel elérhető verziószámok a következők: Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton szeretnénk tájékoztatni a Servantes Hatékony Integrált Vállalatirányítási Rendszer Főkönyv, Pénztár, Univerzális Számlázó, Aqua Számlázó, Kommunális Számlázó, Távhő Számlázó,

Részletesebben

KISZÁLLÍTÁSI SEGÉDLET 1

KISZÁLLÍTÁSI SEGÉDLET 1 KISZÁLLÍTÁSI SEGÉDLET 1 1. Belépés az Online Megrendelői Felületre 1. 1. Lépjen fel a www.erzsebetutalvany.hu weboldalra. 2. A kezdőoldalon válassza az Online megrendelő menüpontot. 3. Adja meg a felhasználónevét

Részletesebben

FIRST LINE HÁZIPÉNZTÁR

FIRST LINE HÁZIPÉNZTÁR FIRST LINE HÁZIPÉNZTÁR Termék ismertető Készítette: Fájl név: Verzió: First Line Experts Kft. First_Line_Hazipenztar_termekismerteto v1 1 / 5 1. Házipénztár modul funkcionális ismertetése 1.1. Integráció

Részletesebben

Leltár, leltárazás. Készlet leltár, leltárazás

Leltár, leltárazás.   Készlet leltár, leltárazás Készlet leltár, leltárazás A készlet leltárazás a Készletnyilvántartó modulban (RAKTAX) érhető el. A RAKTAX modul önnállóan és a RAXLA modulhoz kapcsolódva is elérhető. A leltárazás folyamata többféleképpen

Részletesebben

A PC Connect számlázó program kezelése.

A PC Connect számlázó program kezelése. A PC Connect számlázó program kezelése. A PC Connect számlázó program egy kifejezetten kis vállalatok számára kifejlesztett számlázó program. A számlázót az asztalon található PC Connect számlázó ikonnal

Részletesebben

Általános Integrált Rendszer

Általános Integrált Rendszer Kiskereskedelmi számlázó rendszer (AIR_KISKER_SZLA) segédlet Számlázó program azonosítója: 3.0 Dokumentum verzió száma: 3.0 Készült: 2016.09.06 Tartalomjegyzék: Tartalomjegyzék:... 2 1 Bevezetés... 3 2

Részletesebben

1. Bevezetés. rekord felvitele ( A Partnerek karbantartása nevű ablakban van lehetőség a rendszerben lévő partnerek

1. Bevezetés. rekord felvitele ( A Partnerek karbantartása nevű ablakban van lehetőség a rendszerben lévő partnerek Partnerek modul 1 1. Bevezetés... 3 2. Új partner felvitele... 4 3. Az új partner felvitele ablak és a kijelölt partner adatainak módosítása ablak menüpontjai 6 3.1. Kapcsolatok menüpont... 6 o Kedvezmények

Részletesebben

Segédlet a 2014 év nyitásához

Segédlet a 2014 év nyitásához Segédlet a 2014 év nyitásához 1 Követelések - kötelezettségek kötelezettségvállalással A 2014 év nyitási segédlete a (régi)pénzügy modul 2013.4.2.2 verziójával a Zárások\Negyedéves zárás\segédlet a 2014.

Részletesebben

Iktatás modul. Kezelői leírás

Iktatás modul. Kezelői leírás Iktatás modul Kezelői leírás 1 C.) Iktatás modul A modul kezelése történhet a menürendszerből, illetve az Iktatás modul fülén lévő ikonok segítségével. Az Iktatás modul önállóan vagy más modulok törzsadatait

Részletesebben

Kedves Ügyfelünk! legújabb verziója (1.118 (9)) letölthető az internetről a levél végén található link segítségével.

Kedves Ügyfelünk! legújabb verziója (1.118 (9)) letölthető az internetről a levél végén található link segítségével. Kedves Ügyfelünk! Ezúton szeretném tájékoztatni Önt az XL Bér modul legújabb frissítéséről, melynek legújabb verziója (1.118 (9)) letölthető az internetről a levél végén található link segítségével. Az

Részletesebben

HÍRLEVÉL. Tisztelt Ügyfeleink!

HÍRLEVÉL. Tisztelt Ügyfeleink! HÍRLEVÉL Tisztelt Ügyfeleink! Örömmel tájékoztatjuk a 2008 decemberében elkészült fejlesztéseinkről. A mellékelt dokumentumban megtalálja a változtatások rövid összefoglalóját, míg a hozzá tartozó használati

Részletesebben

Leltározás a DOAS rendszerben

Leltározás a DOAS rendszerben Leltározás a DOAS rendszerben 1149 Budapest, Egressy út 17-21. Telefon: +36 1 469 4021; fax: +36 1 469 4029 1/13 Tartalomjegyzék 1. Leltár...3 1.1. Leltározás a DOAS rendszerben...3 1.1.1. Leltározás módszerei...3

Részletesebben

HÍRLEVÉL. Tisztelt Ügyfeleink!

HÍRLEVÉL. Tisztelt Ügyfeleink! HÍRLEVÉL Tisztelt Ügyfeleink! Örömmel tájékoztatjuk a 2009 februárjában elkészült fejlesztéseinkről. A mellékelt dokumentumban megtalálja a változtatások rövid összefoglalóját, míg a hozzá tartozó használati

Részletesebben

Partnerösszekötés a Servantes XLBér és a Főkönyv program között (nem egyszerűsített partnertörzs használata esetén)

Partnerösszekötés a Servantes XLBér és a Főkönyv program között (nem egyszerűsített partnertörzs használata esetén) Partnerösszekötés a Servantes XLBér és a Főkönyv program között (nem egyszerűsített partnertörzs használata esetén) A Servantes XLBér és Főkönyv program összeköthető egymással többek között - olyan szempontból,

Részletesebben

Újdonságok Készlet ablakban megújult a raklapszám szerinti csomagcímke nyomtatás sablonból. (Készlet/Nyomtatás/Nyomtatás

Újdonságok Készlet ablakban megújult a raklapszám szerinti csomagcímke nyomtatás sablonból. (Készlet/Nyomtatás/Nyomtatás Cikktörzs Újdonságok 5.492 A Cikktörzs Fájl menü / Cikktulajdonságokhoz fix értékek karbantartása menüpontban lehetőség van az egyes cikktulajdonságokhoz fix értékeket hozzárendelni. Így amikor a felhasználó

Részletesebben

1. Nyissa meg a honlapot. 2. Kattintson a Rendelek. 3. Adja meg a felhasználónevét és jelszavát. 4. Kattintson a Belépés

1. Nyissa meg a   honlapot. 2. Kattintson a Rendelek. 3. Adja meg a felhasználónevét és jelszavát. 4. Kattintson a Belépés I. Belépés az Online Megrendelői Felületre Nyissa meg a www.erzsebetutalvany.hu honlapot. Kattintson a Rendelek gombra. Adja meg a felhasználónevét és jelszavát. Mit tegyek, ha elfelejtettem a jelszavamat?

Részletesebben

CobraConto.Net v0.50 verzió

CobraConto.Net v0.50 verzió CobraConto.Net v0.50 verzió - Új: Kötelezettségek kezelése: A bérszámfejtés, járulékok, külön eljárással megállapított adók, import áfa és saját vállalkozásban megvalósított beruházás áfa tételeinek vegyes

Részletesebben

Okos-Ügyvitel integrált ügyviteli rendszer NetSoft Informatika Kft.

Okos-Ügyvitel integrált ügyviteli rendszer NetSoft Informatika Kft. Okos-Ügyvitel integrált ügyviteli rendszer OKOS-SZÁMLA: online számlázó program írásos dokumentáció Verziószám: NS0003 Frissítés dátuma: 2014.10.06. Okos-Számla online számlázó program, mely összetett

Részletesebben

Főkönyv modult érintő változások, módosítások

Főkönyv modult érintő változások, módosítások Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton szeretnénk tájékoztatni a Servantes Hatékony Integrált Vállalatirányítási Rendszer Főkönyv, Pénzügy, Pénztár, Eszköz, Univerzális számlázó, Készlet, Ügyfélszolgálat, Iktatás,

Részletesebben

CobraConto.Net v0.44. verzió. Pénzügy modul

CobraConto.Net v0.44. verzió. Pénzügy modul CobraConto.Net v0.44. verzió Pénzügy modul Pénzügy / listák / Számlaegyenleg listák: vevő / szállító lejáró számlák Viszonyítási dátumhoz képest, X napon belül lejáró vevő / szállító számlák listájának

Részletesebben

PRECÍZ Információs füzetek

PRECÍZ Információs füzetek PREÍZ Információs füzetek Információk, Módszerek, Ötletek és Megoldások a Precíz Integrált Ügyviteli Információs rendszerhez 1. Zárás, Egyeztetés, Ellenőrzés 1999 május (mod. 2009.07.) Egyeztetés a PREÍZ

Részletesebben

Teszt autók mozgatása modul

Teszt autók mozgatása modul Teszt autók mozgatása modul 1. Bevezetés... 2 2. Szűrési feltételek... 2 3. Új gépjármű teszt autóvá történő minősítése... 3 4. Teszt gépjármű mozgatása... 6 5. Teszt gépjármű visszavétele... 8 1 1. Bevezetés

Részletesebben

OTP ADLAK Adómentes Lakáshitel-támogatás. Alapszolgáltatás KÉZIKÖNYV. OTP ADLAK alapszolgáltatás - munkáltatói portál

OTP ADLAK Adómentes Lakáshitel-támogatás. Alapszolgáltatás KÉZIKÖNYV. OTP ADLAK alapszolgáltatás - munkáltatói portál OTP ADLAK Adómentes Lakáshitel-támogatás Alapszolgáltatás KÉZIKÖNYV OTP ADLAK alapszolgáltatás - munkáltatói portál www.otpvnt.hu 2017.02.23. MUNKÁLTATÓK... 3 1. Belépés az internetes portálra... 3 2.

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv - készlet - v.2.90.000. Készítette: Győrfi Tünde Lektorálta: Mészáros István. IMA ERP Kft, 2012. Minden jog fenntartva.

Felhasználói kézikönyv - készlet - v.2.90.000. Készítette: Győrfi Tünde Lektorálta: Mészáros István. IMA ERP Kft, 2012. Minden jog fenntartva. Felhasználói kézikönyv - készlet - v.2.90.000 Készítette: Győrfi Tünde Lektorálta: Mészáros István IMA ERP Kft, 2012. Minden jog fenntartva. Tartalomjegyzék I. Raktár... 5 Raktár... 5 Zárolt... 5 a. Alapadatok...

Részletesebben

Servantes Integrált Vállalatirányítási Rendszer - Ügyfélszolgálat. Tartalomjegyzék

Servantes Integrált Vállalatirányítási Rendszer - Ügyfélszolgálat. Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék Alapadatok... 4 Év választás... 4 Saját cég adatai... 5 Utcák... 6 Utca típusok... 6 Helységek... 7 Titulusok... 8 Körzetek... 8 Mérhető mennyiségek... 9 Mértékegységek... 9 Számlázási

Részletesebben

Vevő számlák, egyéb követelések kezelése felhasználói dokumentum Lezárva:

Vevő számlák, egyéb követelések kezelése felhasználói dokumentum Lezárva: Vevő számlák, egyéb követelések kezelése felhasználói dokumentum Lezárva: 2015.11.24. Griffsoft Informatikai Zrt. 6723 Szeged, Felső-Tisza part 31-34 M lph. fszt.2. Telefon: (62) 549-100 Telefax: (62)

Részletesebben

ESZR - Feltáró hálózat

ESZR - Feltáró hálózat ESZR - Feltáró hálózat ERDŐGAZDÁLKODÁS/FELTÁRÓ HÁLÓZAT Bevezetés Az erdészeti tevékenységeket támogató technológiák folyamatos fejlődésével szükségessé válik az erdőfeltárás, az erdőfeltáró hálózatok -

Részletesebben

Számlázás kezelési leírás

Számlázás kezelési leírás PENTRO KFT. Adószám:13233712-2-14 Számlázás kezelési leírás Név: Számlázás Verzió: 014.010.001 Általános ismertetés A programot Windows programkörnyezetben lehet kezelni. A legfontosabb alapelvek a következők:

Részletesebben

HÍRLEVÉL. 2012.január. Tisztelt Ügyfelünk!

HÍRLEVÉL. 2012.január. Tisztelt Ügyfelünk! HÍRLEVÉL 2012.január Tisztelt Ügyfelünk! Örömmel tájékoztatjuk a 2012 januárjában elkészült fejlesztéseinkről. A mellékelt dokumentum első felében megtalálja a változtatások rövid összefoglalóját, míg

Részletesebben

StartÜzlet online számlázó modul Használati Útmutató

StartÜzlet online számlázó modul Használati Útmutató StartÜzlet online számlázó modul Használati Útmutató 1 Tartalomjegyzék Alapvető tudnivalók...3 Használatba vétel előtt megadandó és ellenőrizendő adatok...3 Alanyi adómentes vállalkozás esetén...3 Számla

Részletesebben

Bizonylatok felvitele mindig a gazdasági eseménnyel kezdődik, majd ezután attól függően jelennek meg dinamikusan a további adatmezők.

Bizonylatok felvitele mindig a gazdasági eseménnyel kezdődik, majd ezután attól függően jelennek meg dinamikusan a további adatmezők. Bizonylatok felvitele Bizonylatok felvitele mindig a gazdasági eseménnyel kezdődik, majd ezután attól függően jelennek meg dinamikusan a további adatmezők. Fej Gazdasági esemény Kezdjük el begépelni a

Részletesebben

Folyamatos teljesítésű számlák tömeges generálása időszakonként, egyedi tételek kezelésének lehetőségével

Folyamatos teljesítésű számlák tömeges generálása időszakonként, egyedi tételek kezelésének lehetőségével Tömeges számlázás Folyamatos teljesítésű számlák tömeges generálása időszakonként, egyedi tételek kezelésének lehetőségével Tömeges számlázáshoz tartozó alap beállítások Tömeges számlázási adatok megadása

Részletesebben

Diákigazolvány. Belépés> Adminisztráció> Iskolai oktatás képes menü> diákigazolvány> diákigazolvány igénylés

Diákigazolvány. Belépés> Adminisztráció> Iskolai oktatás képes menü> diákigazolvány> diákigazolvány igénylés Tartalom Új diákigazolvány igénylés folyamata... 2 1. IAR feltöltéshez szükséges jogosultságok beállítása... 2 2. Token kérés... 2 3. Új igénylés feladása... 2 Igénylések keresése, szinkronizálása... 4

Részletesebben